T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI"

Transkript

1 TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ ŞUBAT KARAR NO DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye BaĢkanı Üye Üye Çetin ÖzdaĢ, Ekrem Demirten, Ahmet Özler, Muharrem Uzunoğlu, Osman Nuri Soyocak, Abdullah Gözübüyüklü, Seyhan Günhan, Ünal Köse, Tahsin Yüce, Zeki Gül, Rumi Bekiroğlu, Nurettin Karakaya, Necmettin DurmuĢbaĢ, Ġsmail Akgöz, Bedriye Çayır, Abdullah Aydoğdu, Elvan Zorlu, Abdülaziz Layık, Serda Uysal, Dinçer Solmaz, Yusuf ġiģman, AyĢe Cancanoğlu, Ġbrahim KuĢçu, Ali Rıza Ünal, Sadık Örgel, Murat Çağlar, Mehmet Kemal Kapısız, UlaĢ Yıldırım ve Sefa Köse olmak üzere 29 Üye katılmıģtır. Mustafa Gökhan Kömürcü, Mustafa Dalamanlı. BaĢkan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 22. Maddesi gereğince, Meclisin toplanmasında, üye tam sayısının salt çoğunluğunun sağlandığının tespit edildiğini belirterek; Meclis Üyelerinden, Mustafa Gökhan Kömürcü nün tarihli mazeretli sayılması hakkında dilekçesinin bulunduğunu belirterek, adı geçenin mazeretli sayılmasını oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Mustafa Gökhan Kömürcü nün mazeretli sayılması oy birliğiyle kabul edilmiģtir. BaĢkan, gündemle ilgili ve gündem dıģı söz almak isteyen bulunup bulunmadığını sormuģ ve Yusuf ġiģman ve Necmettin DurmuĢbaĢ ın gündem dıģı söz alma talebi bulunduğunu belirterek, gündem maddelerinin görüģülmesine geçilmiģtir.

2 KARAR NO 16 MADDE 1 Teklif Eden Müdürlük İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 85 Belediyemizde çalıģan SözleĢmeli Personele yapılacak ek ödeme ücretleri. BaĢkan, Belediye Meclisinin tarih ve 13 Sayılı Kararı ile Belediyemizin çeģitli Birimlerinde sözleģmeli olarak 2012 yılında çalıģması uygun görülen 4 Avukat, 5 Mimar, 1 Veteriner Hekim, 1 Sağlık Memuru, 4 Tekniker, 1 ġehir Plancısı, 22 Mühendis için Bakanlar Kurulunun sözleģmeli personele ek ödeme yapılmasına dair 2010/2665 sayılı kararı gereğince ek ödemelerinin yeniden düzenlenmesinin gerektiğini belirterek, Meclis üyelerinden Necmettin DurmuĢbaĢ, Ahmet Özler, Ġsmail Akgöz, Osman Nuri Soyocak ve Seyhan Günhan ın bununla ilgili önerilerinin bulunduğunu belirterek, teklifi oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Belediye Meclisinin tarih ve 13 Sayılı Kararı ile Belediyemizin çeģitli birimlerinde sözleģmeli olarak 2012 yılında çalıģması uygun görülen 4 Avukat, 5 Mimar, 1 Veteriner Hekim, 1 Sağlık Memuru, 4 Tekniker, 1 ġehir Plancısı, 22 Mühendis için Bakanlar Kurulunun sözleģmeli personele ek ödeme yapılmasına dair 2010/2665 sayılı kararı gereği; sözleģmeli personelin Ocak 2012 ayından geçerli olmak üzere, en yüksek devlet memuru maaģı esas alınarak ödenecek olan ek ödemelerin; Avukata % 70, Mimar, Mühendis ve ġehir Plancısına % 135, Veteriner Hekime % 102, Teknikere % 70, Sağlık Memuruna % 85 olarak uygulanması, OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir.

3 KARAR NO 17 MADDE 2 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Muhtelif Bölgelerde 4 adet trafo yeri belirlenmesi. BaĢkan, Çalık YedaĢ Çorum Ġl Koordinatörlüğü nün kentin elektrik dağıtımının düzenlenmesi amacıyla, kentin muhtelif bölgelerinde yer alması düģünülen 4 adet trafo yerinin belirlendiği plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değiģikliği tekliflerine iliģkin Ġmar Komisyon raporunu oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Çalık YedaĢ Ġl Koordinatörlüğü nün Ayarık Mevki, 114 pafta, Buharaevler kuzeyinde, imar planında Park olarak planlı olan alanın içinde, Ġlice Mevkii 115 pafta, Binevler kavģağı güneyi, Mehmetçik Lisesinin altında yer alan imar planında Park olarak iģaretli alanda, Bahçelievler Mahallesi, 58 pafta, eski Cumartesi pazarı alanının yakınında imar planında park olarak planlı alanda ve Yavruturna Mahallesi, 5 pafta, 3323 ada, 1 parselde mülkiyeti belediyemize ait imar planında Otopark, iģ Kültür ve Konut Merkezi olarak planlı alanın içinde yer almak üzere 4 adet trafo yeri teklifi Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü Ġnceleme raporu, Plan açıklama raporu da dikkate alınarak ve trafo konulması planlanan yerlerde yerinde inceleme de yapılarak Ġmar Komisyonunca değerlendirilmiģ olup; Çalık YedaĢ Ġl Koordinatörlüğü tarafından yapılması planlanan 4 adet trafo yeri ile ilgili plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değiģikliği, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE onanmıģtır.

4 KARAR NO 18 MADDE 3 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Ayarık Mevkii, 11 Pafta, 658 Ada, 46 nolu parselde imar planı değiģikliği. BaĢkan, Ayarık Mevki, 11 pafta, 658 ada, 46 nolu parselde plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değiģikliği teklifine iliģkin Ġmar Komisyon raporunu oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Ayarık Mevkii 11 pafta, 658 ada, 46 nolu parsel onaylı imar planında Taks: 0.08, Kaks: 0.16 h.max: metre yapılaģma koģullarında düģük yoğunluklu konut alanı (bağ amaçlı) olarak planlı olup, plan notlarında 1000 m² den düģük ifraz yapılamayacağı belirtilmiģ olup, Parsel büyüklüğünün 2600 m² olması ve parsel malikinin parselin ifrazını gerçekleģtirme adına gerekli yol cephesini sağlayabilmek için kendi mülkiyetinden geçmek üzere 4 metrelik giriģ yolu (otopark cebi) iģaretlenmesi Ģeklinde plan değiģikliği teklifi, Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü Ġnceleme raporu, Plan açıklama raporu da dikkate alınarak Ġmar Komisyonunca incelenmiģ olup; Ayarık Mevki, 11 pafta, 658 ada, 46 nolu parselin doğusundan kendi mülkiyetinden geçmek üzere 4 metrelik yol iģaretlenmesi (otopark cebi) Ģeklinde plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değiģikliği, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE onanmıģtır.

5 KARAR NO 19 MADDE 4 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Gazi Caddesi ile Kıbrıs Caddesini birbirine bağlayan Kulaksız Sokağın GazipaĢa Ġlköğretim okulundan güneyde Kıbrıs Caddesine kadar olan kısmında imar planı revizyonu. BaĢkan, Gazi Caddesi ile Kıbrıs Caddesini birbirine bağlayan Kulaksız sokağın, GazipaĢa Ġlköğretim okulundan güneyde Kıbrıs caddesine kadar olan kısmında plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama imar planı revizyonu teklifine iliģkin Ġmar Komisyon Raporunu oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Revziyon plan çalıģması planlanan alanda, tarih ve 10 sayılı Belediye Meclis kararı ile onaylanan plan değiģikliği yapıldığı, ancak plan değiģikliğinin Çorum Ġdare Mahkemesi nin kararı ile iptal edildiği ve bölgenin plansız hale geldiği görülmekte olup, Parsel maliklerinin mağdur olmaması ve mahkeme kararında belirtilen iptal gerekçeleri de dikkate alınarak Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü tarafından plan revizyonu teklifi hazırlanmıģtır. Bölgenin sorunları ve gereksinimleri (otopark ve servis alanlarının yetersizliği vb..) dikkate alınarak, sağlıklı bir trafik akıģının sağlanması için mevcut konut dokusu, kadastro yapısı da dikkate alınarak kulaksız sokağı üzerinde otopark ceplerinin oluģturulduğu, yaya ulaģımının akıcı hale getirilmesi için kaldırımların geniģletildiğinden, 1/5000 nazım Ġmar planı ve 1/1000 Uygulama imar planı revizyonu, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE onanmıģtır.

6 KARAR NO 20 MADDE 5 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Çoraklık Mevkii, 83 Pafta, 222 ada, 220 nolu parselde imar planı değiģikliği. BaĢkan, Çoraklık Mevki, 83 pafta, 222 ada, 220 no lu parselde plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama imar planı değiģikliği teklifine iliģkin Ġmar Komisyon raporunu oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Çoraklık Mevkii 83 pafta, 222 ada, 220 nolu parsel, tarih ve 89 sayılı Belediye meclis kararıyla onaylanan Ġçeridere, Çoraklık, Hacıkerim, Ortakapaklı, Tepecik bölgelerini kapsayan ilave imar planında; plana esas jeolojik ve jeoteknik raporda parselin büyük kısmının jeolojik sakıncalı alan olması nedeniyle Ağaçlandırılacak Alan (yapı yasağı bulunan alan) olarak planlanmıģtır. Parselin küçük bir kısmı ise, ilave imar planı ile Taks: 0.08, Kaks: 0.16 h.max: 6.50 metre yapılaģma koģullarında düģük yoğunluklu konut alanı (bağ amaçlı) olarak planlanmıģ, 220 nolu parsel maliklerince ilgili parsellerde tekrar jeolojik ve jeoteknik etütlerin yaptırılarak Çevre ve ġehircilik Ġl Müdürlüğü ne tarihinde onaylattırdıkları; onaylanan raporda parselin büyük bir kısmının uygun olmayan alandan çıkartıldığı ve bir kısmının da önlemli alan olarak belirlendiği, buna esas maliklerince hazırlanıp teklif edilen plan değiģikliğinde parselin uygun olmayan alandan çıkartılan ve önlemli alan olarak belirlenen kısımlarının Taks: 0.08, Kaks: 0.16 h.max: 6.50 metre yapılaģma koģullarında düģük yoğunluklu konut alanı (bağ amaçlı) olarak planlandığı, uygun olmayan kısmının Ağaçlandırılacak Alan olarak bırakıldığı görülmüģ olup, Maliklerince hazırlanan 1/5000 Nazım ve 1/1000 Uygulama imar planı değiģikliği teklifi komisyonumuzca değerlendirilmiģ olup, Çoraklık Mevki 83 pafta, 222 ada, 220 nolu parselin uygun olan ve önlemli alan olarak gözüken kısımlarının Taks: 0.08, Kaks: 0.16 h.max: 6.50 metre yapılaģma koģullarında düģük yoğunluklu konut alanı (bağ amaçlı) olarak planlandığı, yapı yasağı olan bir kısmının ise, Ağaçlandırılacak alan olarak planlandığından; * Plan notlarında belirtilmeyen hususlarda 3194 sayılı Ġmar Kanunu ve eki yönetmelikleri ile Çorum Belediyesi 1/1000 uygulama imar planı notları geçerlidir. * Çevre ve ġehircilik Müdürlüğünce tarihinde onaylanan jeolojik ve jeoteknik etüt raporunda belirtilen kriterlere uyulacaktır. * Parselde yapılaģmaya esas temel sistemlerini belirlemeye yönelik jeolojik ve jeoteknik etüt yapılmadan inģaat ruhsatı verilemez. ġeklinde plan notlarına uygun olarak hazırlanan teklif, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE onanmıģtır.

7 KARAR NO 21 MADDE 6 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Ulukavak Mahallesi, 98 Pafta, 4159 (eski 64) ada, 1 (eski 32) nolu parselde plan değiģikliği. BaĢkan, Ulukavak Mahallesi, 98 pafta, 4159 (eski 64) ada, 1 (eski 32) nolu parselde plan değiģikliği teklifine iliģkin Ġmar Komisyon Raporunu oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü, Tokat Bölge Müdürlüğü ne bağlı Nuriye Cindil Vakfı na ait olan, Ulukavak Mahallesi, 98 pafta, 4159 ada, 1 nolu parselin; tarih, 11 Sayılı Belediye Meclis kararıyla Ġmar planında Emsal: 1.00, h.max: metre yapılaģma koģullarında Özel Eğitim Tesis Alanı olarak planlandığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Tokat Bölge Müdürlüğün ce çağın gereklerine uygun olarak gerekli oyun parkı, tören alanı, konferans salonu, spor merkezleri, kantin, çalıģma alanları, yemekhane ve mutfak bölümleri vb bölümlerin yapılması zorunluluğu dikkate alınarak inģaat emsalinin ve kat yüksekliğinin artırılması Ģeklindeki plan değiģkliği teklifi komisyonumuzca görüģülmüģ olup, teklif edilen Emsal:1.30 h.max: metre yapılaģma koģullarında Özel Eğitim Tesis Alanı iģaretlenmesi Ģeklinde plan müellifince hazırlanan 1/5000 Nazım imar planı değiģikliği ve 1/1000 Uygulama imar planı değiģikliği teklifi komisyonumuzca incelenmiģ olup, bölge kat nizamına uygun olmadığı ve bu nedenle plan bütünlüğüne aykırı olması nedeniyle yapı alanını ve kat yüksekliğini artırmaya yönelik talep Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE reddedilmiģtir.

8 KARAR NO 22 MADDE 7 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Ahilyas Köyü, 03-b pafta, 93 parselde imar planı değiģikliği. BaĢkan, Ahilyas Köyü, 03-b pafta, 93 parselde plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değiģikliği teklifine iliģkin Ġmar Komisyon Raporunu oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Ahilyas Köyü, 03-b pafta, 93 nolu parsel imar planı dıģında (plansız) yer almaktadır. 93 nolu parselde Sürücü Uygulamalı Eğitim Alanı Ģeklinde 1/5000 nazım ve 1/1000 uygulama imar planı teklifi komisyonumuzca görüģülmüģ olup, Çevre ve ġehircilik Müdürlüğünce tarihinde onaylanan Jeolojik- Jeoteknik etüt raporunda belirtilen kriterlere uyulacaktır. Sürücü Eğitim alanında 2 katlı, h.max: 6.50 metre ve 750 m² inģaat alanını geçmemek koģuluyla idari, sosyal tesis vb.. binalar yer alabilir. Parselde yapılaģmaya esas temel sistemlerini belirlemeye yönelik jeolojik ve jeoteknik etüt yapılmadan inģaat ruhsatı verilemez. Plan notlarına uygun olarak plan müelliflince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değiģikliği, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE onanmıģtır.

9 KARAR NO 23 MADDE 8 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Deliler Köyü, G.33.C-18.d pafta, 1102 nolu parselde plan değiģikliği. BaĢkan, Deliler Köyü, G33c-18d pafta 1102 nolu parsele iliģkin plan müellifince hazırlanmıģ 1/1000 ölçekli Tarımsal Amaçlı Depolama Tesis Alanı yapılmak üzere 1/5000 Nazım Ġmar Planı ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı teklifine iliģkin; Deliler Köyü, G33c-18d pafta, 1102 nolu parselin imar planı bulunmayan tarla vasıflı taģınmazlar olduğu; 1/ ölçekli Çorum Çevre Düzeni Planı plan notları kapsamında yapılaģma koģullarına uygun olduğu, Ġmar planı yapılabilmesi için gerekli olan kurumsal görüģlerinin dosyasında bulunduğu ve olumlu olduğu; tarımsal Amaçlı Depolama Tesisi yapılmak istendiği; plan müellifince hazırlanan plan teklifinde yapılaģma koģullarının E=0,40 hmax= 9.50 metre olmak üzere parselin yol cephesinden 10 metre diğer cephelerinden ise yapı yaklaģma mesafesinin 5 metre olarak belirlendiğini izah ederek, Ġmar Komisyon Raporunu oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Deliler Köyü G33c-18d pafta, 1102 nolu parsele iliģkin plan müellifince hazırlanmıģ yapılaģma koģullarının E=0,40, hmax= 9.50 metre olmak üzere parselin yol cephesinden 10 diğer cephelerinden ise yapı yaklaģma mesafesinin 5 m. olarak belirlendiğinden; Planlanan alanda yapılacak tesislerden çıkacak atıkların çevrede ve sulama tesislerinde kirlenmelere neden olmaması için gerekli tedbirler tesis sahibi tarafından alınacaktır. -Çevre Sağlığı ve Çevre Kirliliği konularında ilgili kuruluģların her talebinde gerekli tedbirler tesis sahibi tarafından alınacaktır sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ve ilgili Yönetmelik Hükümlerine uyulacaktır. -Planlanan alanda yapılacak yapılar yapı yaklaģma sınırlarında kalmak koģuluyla mülkiyetin herhangi bir yerine yapılabilir. -Planlama Alanında (tarımsal nitelikli depolar, soğuk hava depoları, laboratuarlar vb..) yapılabilir. Depo ve MüĢtemilat emsale dahildir. -Otopark ve Sosyal Donatı Alanları özel amaçlı olup vaziyet planında gösterilecektir. ġeklinde ki plan notlarına uygun olarak plan müellifince hazırlanan 1/5000 Nazım ve 1/1000 Uygulama imar planı, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE onanmıģtır.

10 KARAR NO 24 MADDE 9 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Deliler Köyü, G.33.C-18.d pafta, 1195 nolu parselde plan değiģikliği. BaĢkan, Deliler Köyü, G33c-18d pafta 1195 nolu parsele iliģkin plan müellifince hazırlanmıģ 1/1000 ölçekli Tarımsal Amaçlı Depolama Tesis Alanı yapılmak üzere 1/5000 Nazım Ġmar Planı ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı teklifine iliģkin; Deliler Köyü, G33c-18d pafta, 1195 nolu parselin imar planı bulunmayan tarla vasıflı taģınmazlar olduğu; 1/ ölçekli Çorum Çevre Düzeni Planı plan notları kapsamında yapılaģma koģullarına uygun olduğu, Ġmar planı yapılabilmesi için gerekli olan kurumsal görüģlerinin dosyasında bulunduğu ve olumlu olduğu; tarımsal Amaçlı Depolama Tesisi yapılmak istendiği; plan müellifince hazırlanan plan teklifinde yapılaģma koģullarının E=0,40 hmax= 9.50 metre olmak üzere parselin yol cephesinden 10 metre diğer cephelerinden ise yapı yaklaģma mesafesinin 5 metre olarak belirlendiğini izah ederek, Ġmar Komisyon Raporunu oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Deliler Köyü G33c-18d pafta, 1195 nolu parsele iliģkin plan müellifince hazırlanmıģ yapılaģma koģullarının E=0,40, hmax= 9.50 metre olmak üzere parselin yol cephesinden 10 diğer cephelerinden ise yapı yaklaģma mesafesinin 5 metre olarak belirlendiği; -Planlanan alanda yapılacak tesislerden çıkacak atıkların çevrede ve sulama tesislerinde kirlenmelere neden olmaması için gerekli tedbirler tesis sahibi tarafından alınacaktır. -Çevre Sağlığı ve Çevre Kirliliği konularında ilgili kuruluģların her talebinde gerekli tedbirler tesis sahibi tarafından alınacaktır sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu ve ilgili Yönetmelik Hükümlerine uyulacaktır. -Planlanan alanda yapılacak yapılar yapı yaklaģma sınırlarında kalmak koģuluyla mülkiyetin herhangi bir yerine yapılabilir. -Planlama Alanında (tarımsal nitelikli depolar, soğuk hava depoları, laboratuarlar vb..) yapılabilir. Depo ve MüĢtemilat emsale dahildir. -Otopark ve Sosyal Donatı Alanları özel amaçlı olup vaziyet planında gösterilecektir. ġeklinde ki plan notlarına uygun olarak plan müellifince hazırlanan 1/5000 Nazım ve 1/1000 Uygulama imar planı, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE onanmıģtır.

11 KARAR NO 25 MADDE 10 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 515 Ġlice Mevkii, 20.K.2.B Pafta, 2790 ada, 5 nolu parselde plan değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna Havalesi. BaĢkan, Ġlici mevki, 20 K 2 b imar paftası, 2790 ada, 5 nolu parselin Özel Eğitim Tesis Alanı (KreĢ Alanı) olarak planlanması Ģeklinde; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna havale edilmesi gerektiğini belirterek, kabulünü oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Ġlici mevki, 20 K 2 b imar paftası, 2790 ada, 5 nolu parselin Özel Eğitim Tesis Alanı (KreĢ Alanı) olarak planlanması Ģeklinde; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı değiģikliği ile ilgili plan ve mevzuat hükümlerinin gerektirdiği bilgi ve belgeler Müdürlükçe incelenmiģ olup, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince Ġmar Komisyonuna havalesi OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir.

12 KARAR NO 26 MADDE 11 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 516 Ulukavak Mahallesi, 21.K.4.a pafta, 1778 ada, 21 nolu parselde plan değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna Havalesi. BaĢkan, Ulukavak Mahallesi, 21 K 4 a imar paftası, 1778 ada, 21 nolu parselin Özel Eğitim Tesis Alanı (KreĢ Alanı) olarak planlanması Ģeklinde; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 Nazım imar ve 1/1000 Uygulamam Ġmar Planı değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna havalesini oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Ulukavak Mahallesi, 21 K 4 a imar paftası, 1778 ada, 21 nolu parselin Özel Eğitim Tesis Alanı (KreĢ Alanı) olarak planlanması Ģeklinde; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 Nazım imar ve 1/1000 Uygulamam Ġmar Planı değiģikliği ile ilgili plan ve mevzuat hükümlerinin gerektirdiği bilgi ve belgeler müdürlüğümüzce incelenmiģ olup, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b maddesi ve buna iliģkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince Ġmar Komisyonuna havalesi OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir.

13 KARAR NO 27 MADDE 12 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 517 Çepni Mahallesi, 19.J.3.a pafta, 331 ada, 125 ve 126 nolu parsellerde plan değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna Havalesi. BaĢkan, Burunçiftlik kavģak bölgesinde yer alan, Çepni Mahallesi, 19 j 3 a imar paftası, 331 ada, 125 ve 126 nolu parsellerin bir kısmının Sanayi Alanına katılması Ģeklinde; A Grubu plan müellefince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna havalesini oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Burunçiftlik kavģak bölgesinde yer alan, Çepni Mahallesi, 19 j 3 a imar paftası, 331 ada, 125 ve 126 nolu parsellerin bir kısmının Sanayi Alanına katılması Ģeklinde; A Grubu plan müellefince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı değiģikliği ile ilgili plan ve mevzuat hükümlerinin gerektirdiği bilgi ve belgeler müdürlüğümüzce incelenmiģ olup, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b maddesi ve buna iliģkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince, Ġmar Komisyonuna havalesi OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir.

14 KARAR NO 28 MADDE 13 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 518 Çepni Mahallesi, 19.J.3.d pafta, 331 ada, 66 ve 102 nolu parsellerde plan değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna Havalesi. BaĢkan, Çepni Mahallesi, 19 j 3 d imar paftası, 331 ada, 66 ve 102 nolu parsellerde bulunan Olmuksa ve Çorum Yumurta ĠĢletmelerinin talebi doğrultusunda, iģletmelere giriģ çıkıģın daha güvenli sağlanabilmesi için, Karayollarınca da uygun görülen, parsellerin önünden geçen Karayolu na ek Ģerit eklendiği; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna havalesini oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Çepni Mahallesi, 19 j 3 d imar paftası, 331 ada, 66 ve 102 nolu parsellerde bulunan Olmuksa ve Çorum Yumurta ĠĢletmelerinin talebi doğrultusunda, iģletmelere giriģ çıkıģın daha güvenli sağlanabilmesi için, Karayollarınca da uygun görülen, parsellerin önünden geçen Karayolu na ek Ģerit eklendiği; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı değiģikliği ile ilgili plan ve mevzuat hükümlerinin gerektirdiği bilgi ve belgeler müdürlüğümüzce incelenmiģ olup, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b maddesi ve buna iliģkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince, Ġmar Komisyonuna havalesi OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir.

15 KARAR NO 29 MADDE 14 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 519 Muhtelif Yerlerde 17 adet Trafo yerine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna Havalesi. BaĢkan, Çalık YedaĢ Çorum Ġl Koordinatörlüğü nün teklifiyle iletilen Ģehrin muhtelif yerlerinde 17 adet trafo yeri ile ilgili; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna havalesini oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Çalık YedaĢ Çorum Ġl Koordinatörlüğü nün teklifiyle iletilen Ģehrin muhtelif yerlerinde 17 adet trafo yeri ile ilgili; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı değiģikliği ile ilgili plan ve mevzuat hükümlerinin gerektirdiği bilgi ve belgeler müdürlüğümüzce incelenmiģ olup, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b maddesi ve buna iliģkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince, Ġmar Komisyonuna havalesi OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir.

16 KARAR NO 30 MADDE 15 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 520 Bahçelievler Mahallesi, 2505 ada, 1 nolu parselde plan değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonuna Havalesi. BaĢkan, Bahçelievler Mahallesi, 2505 ada, 1 nolu parselin Sağlık Ocağı ve Trafo Alanından Konut Alanına çevrilmesi, ayrıca parselin batısında Resmi kurum alanı olarak planlı alanın batısında Park alanı iģaretlenmesi Ģeklinde; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı değiģikliğine iliģkin teklifin Ġmar Komisyonu havalesini oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Bahçelievler Mahallesi, 2505 ada, 1 nolu parselin Sağlık Ocağı ve Trafo Alanından Konut Alanına çevrilmesi, ayrıca parselin batısında Resmi kurum alanı olarak planlı alanın batısında Park alanı iģaretlenmesi Ģeklinde; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı değiģikliği ile ilgili plan ve mevzuat hükümlerinin gerektirdiği bilgi ve belgeler müdürlüğümüzce incelenmiģ olup, 3194 Sayılı Ġmar Kanununun 8/b maddesi ve buna iliģkin yönetmelik ile 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince, Ġmar Komisyonuna havalesi OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir.

17 KARAR NO 31 MADDE 16 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 555 Gülabibey Mahallesi, 31, 32, 44 paftalarda, Çorum Ankara yolu, Çorum Kent giriģ yolu ile Fevzi Çakmak Caddesi arasında kalan yaklaģık 215 ha. lık alanda plan değiģikliği teklifinin Ġmar Komisyonuna havalesi. BaĢkan, Gülabibey Mahallesi, 31, 32, 44 paftalarda, Çorum- Ankara yolu, Çorum Kent giriģ yolu ile Fevzi Çakmak Caddesi arasında kalan, mevcutta Erzurum Dede, Askeri Alan (KıĢla), Belediye Asfalt ġantiyesi nin de bulunduğu, ekli haritada belirtilen yaklaģık 215 ha lık alanda Çorum Hitit Üniversitesi Rektörlüğü nün Hitit Üniversitesi Kampus Alanı olarak planlanmak üzere; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 Nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı revizyonu ile ilgili teklifin Ġmar Komisyonuna havalesini oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Gülabibey Mahallesi, 31, 32, 44 paftalarda, Çorum- Ankara yolu, Çorum Kent giriģ yolu ile Fevzi Çakmak Caddesi arasında kalan, mevcutta Erzurum Dede, Askeri Alan (KıĢla), Belediye Asfalt ġantiyesi nin de bulunduğu, ekli haritada belirtilen yaklaģık 215 ha lık alanda Çorum Hitit Üniversitesi Rektörlüğü nün Hitit Üniversitesi Kampus Alanı olarak planlanmak üzere; A Grubu plan müellifince hazırlanan 1/5000 Nazım imar ve 1/1000 Uygulama Ġmar Planı revizyonu ile ilgili plan ve mevzuat hükümlerinin gerektirdiği bilgi ve belgeler müdürlüğümüzce incelenmiģ olup, 3194 Sayılı Ġmar Kanunun 18. Maddesinin (c) bendi ve 21. Maddesi gereğince, Ġmar Komisyonuna havalesi OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir.

18 KARAR NO 32 MADDE 17 Teklif Eden Müdürlük VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 41 ġehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan Parkların 5 yıl müddetle kiraya verilmesi. BaĢkan, Mülkiyeti Belediyemize ait, ġehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan 11 adet parkın, 5 yıla kadar kiraya verilmesinin gerektiğini belirterek, Veteriner ĠĢleri Müdürlüğünün teklifini oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (e) fıkrasına istinaden, Mülkiyeti Belediyemize ait, -Bahçelievler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan AĢık Mahzuni ġerif Parkı, -Tepecik Mahallesi, Hüyük Caddesi ile Mutlu Caddesinin KesiĢtiği yerde bulunan Hüyük Parkı, -Binevler, Dr. Ġlhan Gürel Caddesi üzerinde bulunan Mehmetçik Parkı, -Bahçelievler Mahallesi, Gazi Caddesi üzerinde bulunan Pir Baba parkı, -Karakeçili Mahallesi, Fatih Caddesi ile Hamit Kaplan Caddesinin kesiģtiği yerde bulunan Adil Candemir Parkı -Gülabibey Mahallesi, Cemilbey Caddesinde bulunan Rüstem Eren Parkı, -Kale Mahallesi, Hüyük Caddesi üzerinde bulunan ġehitler Parkı, -Ulukavak Mahallesi, Fatih Caddesi üzeri, Adliye Sarayı yanında bulunan Park, -Buharaevler Mahallesi, Buhara 10. Sokak üzerinde bulunan Feyzullah Kıyıklık Parkı, -Bahçelievler Mahallesi, Gazi Caddesi üzerinde bulunan Hıfzı Veldet Velidedeoğlu Parkı, -Mimar Sinan Mahallesi, 6. Cadde, Cuma Pazarı üstünde bulunan Bosna Parkı nın, 5 yıla kadar kiraya verilmesi, Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir.

19 KARAR NO 33 MADDE 18 Teklif Eden Müdürlük YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 36 Hitit Üniversitesi ile ortak proje yapılması. BaĢkan, Ġlimizde Belediyemizin görev ve sorumluluk alanlarına giren konularda ortaya çıkabilecek problemlerin bilimsel yaklaģımlarla çözümü, Sosyal- Kültürel hayatın geliģtirilmesi, hemģehrilerimizin hayat standartlarının iyileģtirilmesi ve benzeri amaçlarla Belediyemiz ile Üniversite arasında bilimsel iģbirliği yapılması istenildiğini belirterek, Yazı ĠĢleri Müdürlüğünün teklifini oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; Ġlimizde Belediyemizin görev ve sorumluluk alanlarına giren konularda ortaya çıkabilecek problemlerin bilimsel yaklaģımlarla çözümü, Sosyal- Kültürel hayatın geliģtirilmesi, hemģehrilerimizin hayat standartlarının iyileģtirilmesi ve benzeri amaçlarla Belediyemiz ile Hitit Üniversitesi arasında bilimsel iģbirliği yapılması istenilmekte olup, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesine istinaden, Çorum için bir projem var isimli çalıģma baģlatılması için, Belediyemiz ile Hitit Üniversitesi arasında bilimsel iģbirliği yapılması, Belediyemizin sorumluluk alanlarına giren sektör ve konularda araģtırma projeleri üreterek, bilimsel iģbirliğine dönük çalıģmalar gerçekleģtirilebilmesi için, bir protokol kapsamında gerekli çalıģmaları yapmak, bununla ilgili her türlü iģ ve iģlemler için evrakları imzalamaya, Belediye BaĢkanının yetkili kılınması, Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir.

20 KARAR NO 34 MADDE 19 Teklif Eden Müdürlük MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 285 Belediyemizin 2012 yılı yatırım programında kullanılmak üzere 10 yıla kadar vadeli, Ġller Bankasından kredi kullanılması için Belediye BaĢkanına yetki verilmesi. BaĢkan, Belediyemizin 2012 yılı yatırım programında bulunan iģlerle ilgili Ġller Bankası A.ġ. den 10 yıla kadar vadeli, aylık taksitler halinde ödenmek üzere ,00 TL kredi kullanımına ihtiyaç duyulduğunu ve Belediye BaĢkanına yetki verilmesi gerektiğini belirterek, Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifini oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 68. Maddesinin (d) ve (e) fıkraları gereğince; Belediyemizin 2012 yılı yatırım programında bulunan; -Buhara Kültür ve Gençlik Merkezi, -Terminal, -Nikah Sarayı, -Kapalı Otopark, -Kadın ve Gençlik Kültür Sanat Merkezi, -Tarım Ġl Müdürlüğü Hizmet Binası, (Kent Park yapılması için planlanan parselin Ġl Gıda ve Tarım Müdürlüğüne Tahsisli olması nedeniyle tahsisin kaldırılarak ,37 m² lik yeģil alan oluģturulması ve parsel içinde kalan binalara karģılık 953 m² taban alanlı Bodrum+ Zemin+ 3 normal kattan oluģan toplam 4760 m² kapalı alanlı Hizmet Binası ve MüĢtemilatları yapılması, karģılığında da Milli Emlak Müdürlüğüne ait Sebze ve Meyve Hali arsasının trampa edilmesi.) -Sebze ve Meyve Hal Binası, -Kamyon Garajı, -Meslek Lisesi ve MüĢtemilatı, -Kent Park yapımı için, Ġller Bankası A.ġ. den kredi kullanımı yolu ile 10 yıla kadar vadeli, aylık taksitler halinde ödenmek üzere ,00 (doksanmilyon) TL ye kadar kredi kullanılması ve kredi kullanılmasında gerekli iģ ve iģlemlerin yürütülmesinde, protokol ve her türlü evrakların imzalanmasında Belediye BaĢkanına yetki verilmesi ve Su gelirlerinin teminat olarak gösterilmesi, Meclis Üyelerinden, Serda Uysal, Dinçer Solmaz, Yusuf ġiģman, AyĢe Cancanoğlu, Ġbrahim KuĢçu, Ali Rıza Ünal, Sadık Örgel, Murat Çağlar, Mehmet Kemal Kapısız, UlaĢ Yıldırım ve Sefa Köse nin (11) ret oyu, Rumi Bekiroğlu nun (1) çekimser oyuna karģı, 18 kabul oyla, SALT ÇOĞUNLUKLA kabul edilmiģtir.

21 KARAR NO 35 MADDE 20 Teklif Eden Müdürlük MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 301 Belediyemizin ÇeĢitli Birimlerinde kullanılmak üzere 14 adet araç alınması için 24 ayda kadar vadeli, Ġller Bankasından kredi kullanılması için Belediye BaĢkanına yetki verilmesi. BaĢkan, 5393 Sayılı Kanunun yüklemiģ olduğu sorumluluklarla ilgili olarak yapacağı hizmetlerde, 237 Sayılı TaĢıtlar Kanununa göre, 2012 yılı programında bulunan araç alınmasına ihtiyaç olduğunu belirterek, Bunlara ilaveten 1 adet merdivenli itfaiye aracı ve 1 adet traktör alınmasını ilave ederek, ayrıca 24 ay vadenin, 48 aya kadar vadeli ve kredi miktarının ,00 TL olarak düzeltilerek Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifini oya sunmuģtur. Yapılan iģaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 68. Maddesinin (d) ve (e) fıkraları gereğince; Belediyemizin 2012 yılı yatırım programında bulunan; Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Veteriner ĠĢleri Müdürlüğü, Fen ĠĢleri Müdürlüğü ve Ġtfaiye Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere; S.NO ARAC ADEDĠ MÜDÜRLÜĞÜ 1 Kurtarıcı Vinç 1 Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 2 Sulama Arazözü 2 Veteriner ĠĢleri Müdürlüğü 3 Mini Kazıcı Yükleyici 1 Veteriner ĠĢleri Müdürlüğü 4 Modifiyeli Plenti 1 Fen ĠĢleri Müdürlüğü 5 Emülsiyon Plenti 1 Fen ĠĢleri Müdürlüğü 6 Forklift 4 ton 1 Fen ĠĢleri Müdürlüğü 7 Silindir Asfalt 2 Fen ĠĢleri Müdürlüğü 8 Yükleyici Loder 1 Fen ĠĢleri Müdürlüğü 9 Pikap (Kamyonet Çift Kabin) 1 Fen ĠĢleri Müdürlüğü 10 Çekici 1 Fen ĠĢleri Müdürlüğü 11 Yol Çizgi Makinesi 1 Fen ĠĢleri Müdürlüğü 12 Binek Araç 1 Fen ĠĢleri Müdürlüğü 13 Merdivenli Ġtfaiye Aracı 1 Ġtfaiye Müdürlüğü 14 Traktör 1 Fen ĠĢleri Müdürlüğü Belediyemizin kendi kaynaklarından karģılanarak ihale yolu veya Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla alınması ve Ġller Bankası A.ġ. den kredi kullanımı yolu ile 48 aya kadar vadeli, aylık taksitler halinde ödenmek üzere ,00 (üçmilyonyediyüzellibin) TL ye kadar kredi kullanılması ve kredi kullanılmasında gerekli iģ ve iģlemlerin yürütülmesinde, protokol ve her türlü evrakların imzalanmasında Belediye BaĢkanına yetki verilmesi ve Su gelirlerinin teminat olarak gösterilmesi, Meclisçe OY BĠRLĠĞĠYLE kabul edilmiģtir. BaĢkan, Gündem Maddelerinin tamamlandığını belirterek, ġubat ayı toplantısına son vermiģtir.

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI SAAT: 14.00 KARAR NO 138-139- 140-141- 142-143- 144 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Ahmet Özler,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ KASIM - SAAT : 11.00 KARAR NO 132-133- 134-135- 136-137- 138 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 13.30 KARAR NO 19-20- 21-22- 23-24 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Ekrem Demirten, Ahmet

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 - Saat : 10.30 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77- 78-79- 80-81- 82-83- 84-85- 86 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 - SAAT : 10:00 KARAR NO 102-103- 104-105- 106-107- 108-109- 110-111- 112-113 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012 / AĞUSTOS / SAAT : 14.00 KARAR NO 128-129- 130-131- 132-133- 134-135- 136-137 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 14: 00 KARAR NO 89-90- 91-92- 93-94- 95 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkan V. Üye Üye Çetin Özdaş, Ekrem

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ ŞUBAT - SAAT : 15: 00 KARAR NO 24-25- 26-27- 28-29- 30-31- 32-33- 34-35 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ OCAK KARAR NO 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11-12- 13-14- 15 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

Meclis BaĢkanı Belediye BaĢkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU (Ġmza) (Ġmza) (Ġmza)

Meclis BaĢkanı Belediye BaĢkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU (Ġmza) (Ġmza) (Ġmza) SAAT : 14:30 KARAR NO 104-105- 106-107- 108 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU Belediye BaĢkanı Üye Üye Zeki

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 11.00 KARAR NO 78-79- 80-81- 82-83 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2015 / HAZİRAN - SAAT : 10.00 KARAR NO 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Belediye Başkanı V. Üye Üye Zeki GÜL,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 14.00 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ EKİM SAAT : 11.00 KARAR NO 145-146- 147-148- 149-150- 151-152- 153-154- 155-156- 157-158- 159-160- 161-162- 163 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ EYLÜL - SAAT : 14.30 KARAR NO 103-104-105-106-107-108-109-110-111-112-113-114-115-116-117-118-119-120-121-122-123-124-125-126 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR

Detaylı

Meclis Başkanı Meclis Başkan V. Katip Katip Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Meclis Başkan V. Katip Katip Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza) SAAT : 14:30 KARAR NO 99-100- 101-102- 103 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Meclis Başkan V. Üye Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ OCAK - SAAT : 10.00 KARAR NO 01-02- 03-04- 05-06- 07-08- 09-10- 11-12- 13-14- 15-16- 17-18 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ TEMMUZ / SAAT : 11.00 KARAR NO 114-115- 116-117- 118-119- 120-121- 122-123- 124-125- 126-127 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 KARAR NO 44-45- 46-47- 48-49- 50-51- 52-53- 54-55- 56-57- 58-59- 60-61- 62-63- 64-65- 66-67- 68-69- 70-71 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ HAZİRAN SAAT : 11:00 KARAR NO 79-80- 81-82- 83-84- 85-86- 87-88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkan V. Katip Katip Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkan V. Katip Katip Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL (İmza) (İmza) (İmza) / SAAT : 14.30 KARAR NO 138-139-140-141-142-143-144-145-146-147 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL Belediye Başkan V. Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 10: 00 KARAR NO 36-37- 38-39- 40-41- 42-43 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Çetin Özdaş,

Detaylı

Meclis BaĢkanı Belediye BaĢkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Süreyya DAġCI COġGUNSU (Ġmza) (Ġmza) (Ġmza)

Meclis BaĢkanı Belediye BaĢkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Süreyya DAġCI COġGUNSU (Ġmza) (Ġmza) (Ġmza) TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ KASIM / SAAT : 14.30 KARAR NO 157-158-159-160-161-162-163-164 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Süreyya DAġCI

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ EKİM / SAAT : 14.00 KARAR NO 136-137- 138-139- 140-141- 142-143- 144-145- 146-147- 148-149- 150-151- 152-153-154-155-156 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ TEMMUZ SAAT : 14:00 KARAR NO 110-111-112-113-114-115-116-117-118-119-120 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza) TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ MAYIS SAAT : 14.00 KARAR NO 71-72- 73-74- 75-76- 77-78- 79-80- 81-82- 83-84- 85-86- 87-88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, no lu Karar No : 01 Karar Trh : Özü: Ġlçemiz, BeĢköprü Mahallesi, 17421 no lu parsel. Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, gündemdeki konuları karara

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI / SAAT : 14.00 KARAR NO 148-149- 150-151- 152-153- 154-155- 156-157- 158 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL Belediye

Detaylı

2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM T.C Karar Tarihi : 05.01.2015 Karar No : Konu :2015 Yılı Ocak Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI 1. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 02.12.2014 Karar No : Konu :2014 Yılı Aralık Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI 20. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :384 KARAR 384 : Belediye meclisimizde 20.04.1998 tarih ve 167 sayılı kararı ile onaylanan 1/1000 ölçekli Merkez Revizyon Ġmar Planlarında mahalle oyun alanı olarak iģaretli olan Hacı Ġsa Mahallesi

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :136 KARAR 136 : Meclis Üyesi AyĢın AKYARLI SAVATLI, Okan ĠRGE, Günseli ÇELĠK in mazeretinin kabulüne iģaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No :137 KARAR 137 : 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN KARAR ÖZETĠ TARĠH VE SAYISI 03.09.2018-142 Belediye Şirketlerimizin Maliye Borçlarını ödemek amacıyla ISBAŞ A.Ş.nin sermayesinin 30.000.000,00

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2018 YILI ARALIK AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN TARĠH VE SAYISI KARAR ÖZETĠ 03.12.2018-196 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55. Maddesi Hükmü Uyarınca Kurumumuzun 2017 Yılı Sayıştay

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı.

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ. Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar No : 51 Karar Trh : Özü:1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1509 no lu Parsel. (PĠN:4260,32) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 248 KARAR 248: Ali Muzaffer TUNÇAĞ, Çağlagül ÖZÇELĠK TUNÇ, Mehmet BĠLGĠN, Okan TOPAL ın mazeretlerinin kabulüne iģaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No: 249 KARAR 249 : Cumhuriyet

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ EKİM - SAAT : 14.00 KARAR NO 97-98- 99-100- 101-102- 103-104- 105-106- 107-108- 109-110- 111-112 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ MART SAAT : 15.00 KARAR NO 27-28- 29-30- 31-32- 33-34- 35-36- 37-38- 39-40- 41-42- 43 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI (İmza) (İmza) (İmza) TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ AĞUSTOS SAAT: 14.00 KARAR NO 92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105-106-107-108-109-110-111-112-113-114-115-116-117-118 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :93 KARAR 93 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Mart ayı meclis toplantısının birinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 7 Mart 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :312 KARAR 312 : Belediye Meclisimizin 04/04/2015 tarih 144 sayılı, 01/06/2015 tarih 213 sayılı, 04/01/2016 tarih 10 sayılı kararlarının iptaline, 1077 ada üzerinde bulunan parsellerle ilgili

Detaylı

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi.

MECLĠS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. Karar Tarihi Karar No Kararın- Büyükçekmece 516 Ada 3 ve 4 Parsellerin 03 / 11 /2014 ( 94 ) Konusu değerlendirilmesi. ERYĠĞĠT (Katılmadı)-Dilek TEKĠN-Cemal KAYA-Ersel YAZICI-Emine DEMĠRCĠ -Muharem Aziz

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MART AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2017 Senesi MART ayı Meclis

Detaylı

T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR

T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR T.C. SANDIKLI BELEDĠYES Ġ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR Belediye Başkanı: İsmail ELİBOL, Üye: Mevlüt ÖZÇINAR, Osman AKŞİT(Bulunmadı), Cemal ÖZ, Hakan BOLCAL, İbrahim POYRAZ, Hasan MUTLU, Yunus

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı.

06.11.2013 2013 toplantı döneminin 10. birleşiminin 1. oturumunun yapılması için toplandı. KAPAKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR ÖZETLERĠ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 06.11.2013 Toplantı No:

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ MAYIS - SAAT : 10.00 KARAR NO 62-63- 64-65- 66-67- 68-69- 70-71- 72-73- 74-75- 76-77- 78 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ

Detaylı

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar No : Konu : 2014 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı 2014 YILI EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 15. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine istinaden Eylül Ayı

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2018/10-1 (102) Gündem maddesi gereğince; Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğü nün 24.10.2018 tarih ve 33152 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin Ġli, Tarsus Ġlçesi, Deliminnet Mahallesi 1960

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/7-1 (55) Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 30/06/2015 tarih ve 19151 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesinde Meclis, resmi

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :164 KARAR 164 : Bir sonraki Meclis birleģiminin 08 Mayıs 2015 Cuma günü saat 18.00 da yapılmasına iģaret oylamayla oybirliği ile arar verildi. Karar No :163 KARAR 163 : Ġmar ve ġehircilik Müdürlüğünün

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 64 Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığının, Erciyesevler Mahallesi, 30 Ağustos Bulvarı ile Bozantı Caddesi kesişimindeki refüjde imar planı değişikliği yapılması talebi. Meclis gündeminin

Detaylı

Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Ünal KÖSE

Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Ünal KÖSE TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ ŞUBAT - SAAT : 14.00 KARAR NO 16-17- 18-19- 20-21- 22-23- 24-25- 26-27- 28-29- 30 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Belediye Başkanı

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No: 29 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : Ġlçemiz, KemalpaĢa Mahallesi, 1223 ada,7 nolu parsel (PĠN: 4260,27) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ üyeler Haluk

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ MAYIS AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi MAYIS ayı

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :370 KARAR 370 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Kasım ayı meclis toplantısının ikinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 1 Aralık 2015 Salı günü

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ HAZİRAN - SAAT: 10.30 KARAR NO 63-64- 65-66- 67-68- 69-70- 71 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU

Detaylı

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ / TOPLANTI AYI : 2017-9/Eylül KARAR TARİHİ : 13/09/2017 BİRLEŞİM TARİHİ : 13/09/2017 KARAR NO : 2017-9/2-43 BİRLEŞİM : 2 KONUSU: 1/1000 Ölçek İlave ve Revizyon

Detaylı

T.C TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ ĠMAR VE BAYINDIRLIK KOMĠSYONU RAPORU

T.C TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ ĠMAR VE BAYINDIRLIK KOMĠSYONU RAPORU T.C TRABZON BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE MECLĠSĠ ĠMAR VE BAYINDIRLIK KOMĠSYONU RAPORU RAPOR NO: TARĠH: DOSYA NO: ĠLGĠ BüyükĢehir Belediye Meclisinin 14.04.2016 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen,

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ KASIM / 2012 TARİHİ 06.11.2012 GÜNÜ SALI SAAT : 14.00 TOPLANTI 12 BİRLEŞİM 12-2 OTURUM 12-2 KARAR NO 203 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ĠZMĠR ĠLĠ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :247 KARAR 247 : Gündem maddelerinin görüģülmesi tamamlanmıģ olduğundan Haziran ayı meclis toplantısının ikinci birleģiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleģiminin 1 Temmuz 2016 Cuma günü

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 3. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ TEMUZ AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 3. Toplantı Yılı 2016 Senesi TEMMUZ ayı

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ MAYIS SAAT : 10.30 KARAR NO 49-50- 51-52- 53-54-55-56- 57-58- 59-60 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2016/11-1 (109) Karar Tarihi : 01/12/2016 Karar No : 2016/11-1 (109) Gündem maddesi gereğince; Temizlik İşleri Müdürlüğü nün 25/11/2016 tarih ve 32341 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediye BaĢkanlığı Çevre Koruma ve

Detaylı

Komisyon üyeliği için teklif edilen Meclis üyesi Belma GÜLER'in Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Komisyon üyeliği için teklif edilen Meclis üyesi Belma GÜLER'in Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine seçilmesine oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.06.2014 Karar No : 41850698.301.05-87 Konu : Komisyon Seçimi KARAR : Belediye Meclis üyemiz Hava YOLCU'nun vefatı nedeni ile boşalan Kadın-Erkek Eşitliği Komisyon üyeliği için; Belediye

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 41 : 02.06.2017 Tarih Ve 2017 / 30 Sayılı Kararla Ġmar Komisyonuna Sevk Edilen Sümerler Mahallesi 131 Ada 163 Ve 164 Nolu Parsellerle Ġlgili Ġmar Planı Tadilatı Yapılması

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR

SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR SANDIKLI BELEDĠYESĠ MECLĠS KARAR KAĞIDI MECLĠSTE BULUNANLAR Belediye Başkanı: İsmail ELİBOL, Üye: Mevlüt ÖZÇINAR, Osman AKŞİT(Bulunmadı), Cemal ÖZ, Hakan BOLCAL, İbrahim POYRAZ, Hasan MUTLU, Yunus AÇIKGÖZ(Bulunmadı),

Detaylı

ĠZMĠR ĠLĠ, KONAK ĠLÇESĠ, ÇINARLI MAHALLESĠ, 1507 ADA 102 PARSEL ĠLE 8668 ADA 1 PARSELE ĠLĠġKĠN NAZIM ĠMAR PLANI DEĞĠġĠKLĠĞĠ

ĠZMĠR ĠLĠ, KONAK ĠLÇESĠ, ÇINARLI MAHALLESĠ, 1507 ADA 102 PARSEL ĠLE 8668 ADA 1 PARSELE ĠLĠġKĠN NAZIM ĠMAR PLANI DEĞĠġĠKLĠĞĠ ĠZMĠR ĠLĠ, KONAK ĠLÇESĠ, ÇINARLI MAHALLESĠ, 1507 ADA 102 PARSEL ĠLE 8668 ADA 1 PARSELE ĠLĠġKĠN NAZIM ĠMAR PLANI DEĞĠġĠKLĠĞĠ 1. GĠRĠġ 1. 1. AMAÇ VE KAPSAM Ġzmir Ġli, Konak Ġlçesi, Çınarlı Mahallesi, 1507

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Kültür Mahallesi Ada 1, 3, 4 Parseller ve Ada 1 Parselde İmar Planı Değişikliği

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Kültür Mahallesi Ada 1, 3, 4 Parseller ve Ada 1 Parselde İmar Planı Değişikliği T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 0 8/AĞUSTOS Toplantı Tarihi ve Günü 01-08-2018 / Çarşamba İlgili Müdürlük K E N T S E L TASAR IM M Ü D Ü R LÜ Ğ Ü Karar No 252! Evrakın

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ MART SAAT : 11.00 KARAR NO 31-32- 33-34- 35-36- 37-38- 39-40- 41-42- 43-44- 45-46- 47-48- 49-50- 51-52 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ

2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 2015 YILI ARALIK AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 01.12.2015 TARİHLİ 264 NOLU K A R A R Ö Z E T İ Ġlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tapunun pafta 26, ada 109, parsel 24 de kayıtlı taģınmazın bir kısmı onaylı imar

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S. Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYESĠ M E C L Ġ S Sayı: 67597785-050.01.04/40 09.02.2015 Özü: Üye Seçimi K A R A R BüyükĢehir Belediye Meclisi nin 09.02.2015 tarihli oturumunda okunan, BaĢkanlığın 09.02.2015

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi 10058

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 234 ADA 107 NOLU PARSEL

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 234 ADA 107 NOLU PARSEL T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 234 ADA 107 NOLU PARSEL BALIKESİR İLİ BANDIRMA İLÇESİ ÇINARLI BELDESİ 234 ADA 107 NO LU PARSEL TANITIM DÖKÜMANI Kasım 2010 1 TAŞINMAZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2019/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Yazı ĠĢleri Müdürlüğü nün 27.12.2018 tarih ve 41203 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 2. TOPLANTI YILI 2016 SENESĠ ġubat AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 2. Toplantı yılı 2016 Senesi ġubat ayı

Detaylı

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi

MECLİS KARARI T.C. GEBZE BELEDĠYESĠ. Karar Tarihi 03/ 07/ 2013. Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi KARAR 108 : Karar No Kararın Türkiye Dil Edebiyatı Derneği Gebze Şubesi 2013 / 108 Özü 1.ci oturumu / ÇarĢamba günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 108 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Soğanlık, Eski:132 pafta, 1063 ada 38 parsel Yeni:10058 ada 419,418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği. TEKLİF: Plan ve

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 972 Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Meclis Hukuk ve

Detaylı

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ

AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ AVCILAR BELEDĠYE MECLĠSĠNĠN 6. SEÇĠM DÖNEMĠ 4. TOPLANTI YILI 2017 SENESĠ HAZĠRAN AYI MECLĠS TOPLANTISINA AĠT KARAR ÖZETĠ Avcılar Belediye Meclisinin 6. Seçim Dönemi 4. Toplantı Yılı 2017 Senesi HAZĠRAN

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 528 Ek bütçe yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun geldiği şekliyle

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 11 ÖZÜ : 01.12.2016 TARĠH VE 120 SAYILI KARARLA ĠMAR KOMĠSYONUNA SEVK EDĠLEN TAVLA MAHALLESĠ 1980 VE 1981 PARSEL SAYILI TAġINMAZLAR ĠLE ĠLGĠLĠ UYGULAMA ĠMAR PLANI TADĠLAT

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, Özvatan ilçesi,

Detaylı

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI

TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI Gündem maddesi gereğince; Belediye BaĢkanlığı nın 29/04/2016 tarih ve 12271 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDĠYESĠ MALĠ HĠZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2015 MALĠ YILI KESĠN HESABI 1. TARSUS BELEDİYESİ

Detaylı