Esnek. Güvenilir. Kişisel.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Esnek. Güvenilir. Kişisel."

Transkript

1 L A B O R A T U V A R D A U Z M A N Esnek. Güvenilir. Kişisel.

2 Taahhütlerimizi yerine getiririz ve sadece tutabileceğimiz sözler veririz. Laboratuvar Yetkinliği Temel uzmanlık alanımız laboratuvar çalışmalarınız için uzman desteği, yenilikçi ürünler ve kişiye özel çözümlerdir. Orta ölçekli bir aile işletmesi ve laboratuvar ekipmanları ve uzmanlığı konusunda küresel rol alan taraf olarak, sanayi, araştırma ve bilim alanlarında müşterilerimize 1935 yılından bu yana hizmet veriyoruz. Başarı hikayemizde; bireysel, özel hizmet ve güçlü müşteri desteği yer almaktadır, ana özelliğimiz ise her müşteri için koşulsuz esnekliğe sahip özel çözümler sunmaktır. Laboratuvarlar için ürünler satıyoruz ancak insanlar için iş yapıyoruz. OMNILAB in önceliği yüksek kalitedir. Firmamız DIN EN ISO 9001 sertifikasına sahip olup, kalite standartlarının gelişimine büyük önem vermektedir. Esnek. Her laboratuvar, her iş ve her müşteri eşsizdir. Bunu bilir ve buna göre hareket ederiz! Güvenilir. Taahhütlerimizi yerine getiririz ve sadece tutabileceğimiz sözler veririz. Buna güvenebilirsiniz! Kişisel. Gerçek zamanlı iletişim ve dünyanın her yerinde müşterilerimiz için profesyonel uzmanlık - bu bizim özelliğimiz!

3 Her Şey Laboratuvarınız İçin Piyasaları izliyor, küresel ürün gelişimlerini analiz ediyor ve hangi segmentlerde hangi ürünlerle temsil edildiğimizi tam olarak tespit ediyoruz. Bu, OMNILAB ın önce kalite, sonra fiyat felsefesini yansıtır. Biz sadece önde gelen imalatçılar tarafından üretilen yüksek kaliteli orijinal ürünler sunuyoruz. Portföyümüz çok kısa sürede temin edilebilecek yüz binden fazla farklı üründen oluşmaktadır. Standart portföyümüz dışındaki ürünlerin satın alınması günlük işimizdir. Sarf Malzemeleri Cihazlar Kimyasallar Laboratuvar Planlaması Kromatografi FoodALYT Tüm laboratuvarlar için sürekli malzemeler: Test Analizleriniz için yüksek kaliteli modern laboratuvar te- Genel kimyasallar, arındırma ve bakım kimyasalları Sorunsuz çalışma ortamları sizin özel iş akışlarınız için optimize edilmiş GC ve HPLC sütunları, gaz jeneratörleri veya diğer kromatografi Gıda analizinde ileri teknoloji. Sahip olduğumuz FoodALYT ürün tüpleri, petri kapları, kriyoteknoloji ya da laboratuvar knolojisi. İnkübatörlerden fotometrelere ve santrifüjlere ve su analiz ürünleri. işyeri yerleşimleri gerektirir. Biz bunun için uzman ve bağımsız da- ekipmanları. Kromatografi için gereksinim duyulan birçok ürün hattımız modern teknoloji ile muhteşem bir maliyet-fayda oranını eldivenleri, vs. kadar: Laboratuvar teknolojimiz günceldir. nışmanlık sunuyor planlıyor ve hatta bütün laboratuvarınızı kuruyoruz. kısa sürede teslim edilebilirlik ile stoklarımızda sürekli mevcuttur. bir araya getirir.

4 e-ticaret: Kişiye Özel Internet Mağazanız Uzman Danışmanlığı Uzmanlarımızın ve konularında eğitimli bilim adamlarımızın uzmanlık ve tecrübelerinden yararlanın. Kişisel varlığımızı hissettirmek ve yoğun destek sağlamak bizlerin yaşam biçimidir. Özel birimlerimizde profesyonel yeteneklerimizi odaklar ve bir araya getirir, Bileşik Laboratuvar Teknolojileri, Kromatografi ve Laboratuvar Planlama hizmetlerinde güçlü müşteri desteği sunarız. Mükemmelleştirilmiş sipariş sistemi ve basit, kullanıcı dostu e-dükkan çözümleri laboratuvarların günlük faaliyetlerinde giderek artan öneme sahiptir. Profesyonel e-ticaret çözümlerimizi tüm seviyelerde sunarız-temel ürün bilgilerinden, sipariş sistemlerine ve karmaşık e-ticaret uygulamalarına. Müşterilerimizce denenmiş ve onaylanmış çözümlerimizi faaliyet masraflarının giderek artan önemini göz önünde bulundurarak sizlerle paylaşırız. Bunun sonucunda, müşterilerimizle elektronik olarak bağlanmış şekilde, şeffaf, hızlı ve kolay süreç yönetimi hizmetleri sunarız. Bileşik Laboratuvar Teknolojileri OCS - OMNILAB Kromatografi Hizmetleri Laboratuvar Planlaması Uzmanlarımız size analiz sistemleri ve ekipmanları hakkında Kromatografide tam kapsamlı bir paket. Özgün ve son teknolojiyi Laboratuvarınızın iç tasarımı. Sizlere etkin çözümler ve mükem- danışmanlık hizmeti sunar. Test amacıyla ekipmanlarımızın yerinde sunar, kromatografi ekipmanları ve ürünlerinde geniş bir portföyü melleştirilmiş yerleşim ve cihaz önerileri sunarız. İlk tasarımdan ve gerçek hayat koşullarında denenmesi, kurulumu ve bakımı, sizlere getiririz. Yerinde sunulan uzman danışmanlık hizmeti, tüm ekipmanı monte edilmiş kullanıma hazır laboratuvarlara laboratuvar teknolojilerinize ana katkılarımızdır ve DAHA FAZLA özelleşmiş çalışma grupları, eğitim ve kişiselleştirilmiş destek, bu kadar ihtiyaçlarınızı yanıtlarız. Laboratuvarınızı TEK kaynaktan hizmet için sunduğumuz hizmetlerden bazılarıdır. birimde çalışan uzmanlarımızın günlük sorumluluklarıdır. yaratırız.

5 En İyi Ürünler ve En İyi Hizmet İsteğinize özel destek demek yüksek kaliteli orijinal ürünlerin satış öncesinde olduğu gibi sonrasında da en iyi hizmeti vermek demektir. Etkin Çalışma Atölyeleri ve Eğitimler Sizi ve personelinizi laboratuvar teknolojisinin en ileri noktasında tutmak için OMNILAB, tek bir etkinlik ile ya da şirket içi laboratuvar sergileri ile laboratuvar konularında ileri seviye eğitim sunar. Özellikle bu etkinlikler bugünün öğrencileri ama yarının müşterilerine de sunulmaktadır. Finansman ve Kiralama Modern laboratuvar teknolojisine ihtiyacınız var ve büyük yatırımlarınızı azami ölçüde planlamak istiyorsunuz - niçin kiralamıyorsunuz? Laboratuvar gereçleri için 2,000 Avro dan başlayan fiyatlarla, talebinizi hızla ve sorunsuz bir şekilde karşılarız. Direkt noktaya ve Özel lojistik Lojistik merkezimizden her gün birkaç yüz sevkiyat yapılmaktadır. Çok kısa sürede yüz binden fazla farklı ürüne ulaşabilirsiniz. Asıl amacımız hızlı ve özel teslimattır. Kendini bu işe adamış personelimiz, modern teknolojimiz ve modern nakliye filomuz sayesinde bunları başarabiliyoruz. Bakım ve Onarımlar Almanya çapında yetkili hizmet teknisyenlerimiz laboratuvar teknolojilerinizin tüm bakım ve onarım işlerini yürütür. Ekibimiz yüksek profesyonel standartlara göre eğitilmiştir ve CIN EN ISO 9001:2008 standardına göre belgelendirilmişlerdir. Laboratuvar ekipmanlarınızın en kısa sürede tekrar tamamen çalışır hale getirileceğine emin olabilirsiniz. Diğer hizmetlerimiz: İyon değişim kolonları rejenerasyonu, kalibrasyon, validasyon testleri, onaylama, hizmet ve güvenlik kontrolleridir.

6 Sosyal Yeterlilik Bizim için sosyal yeterlilik, sorumluluk almaktır. Yarını bugünden düşünerek bilim ve araştırma ile işbirliği yapmaktayız. İşbirliği ve bilgi değişimi bilim açısından esastır. Kurumlar, birlikler, kuruluşlar ve eğitim kurumları ağımız ile yakın ortaklıklarımız ve ortak projelerimiz mevcuttur. Deneysel Akademi: Bilgi İşbirliği Farklı bir şekilde bilgi transferi. OMNILAB, Bilgi birikimini önde gelen imalatçılar ve eğitim kurumları ile birlikte öğrencilere düzenli eğitimlerle sunmaktadır. Genç Araştırmacıların Tanıtılması Yarının bilim insanlarının tanıtılması OMNILAB açısından özel bir yoğunlaşma noktasıdır. (öğrencilere yönelik Alman araştırma yarış ması) gibi genç araştırmacıları tanıtan ve ödüllendiren çok sayıda araştırma projesine katkıda bulunuyoruz. İşveren Olarak OMNILAB Orta ölçekli bir şirket olarak, uzun vadeli bir strateji takip ediyoruz. Bu, aynı zamanda insan kaynakları geliştirme insiyatiflerimize de uygulanıyor. Personelimizin becerilerini ve bilgisini sadece daha fazla çalışan memnuniyeti gerçekleştirmek için değil aynı zamanda müşterilerimizin ve piyasanın büyüyen ve değişen taleplerini karşılamak için geliştiriyoruz. Nitelikli ve sürekli eğitime büyük önem veriyoruz - bu noktada OMNILAB ekibinin yaklaşık %10 unu stajyerler oluşturmaktadır.

7 OMNILAB International Bizim için hiçbir mesafe uzak değildir - kişisel bağlantı ve destek, ortaklık ve işbirliğinin anahtarlarıdır. Bu, yeni pazarlara açılmamızı sağlar. Uluslararası faaliyetler işimizin %20 den fazlasına denk gelmektedir. OMNILAB ağı dünya üzerinde yüzden fazla ülkeyi içerir. Uluslararası iş ortaklarımızla ilgili ülkelerde yerinde proje eğitimleri, ortak fuar faaliyetleri ve pazarlama desteği sunmaktayız. AEO ve Tanınmış Gönderici sertifikalarına sahip olup, ürünlerimizi bütün dünyaya en hızlı ve en güvenilir şekilde teslim etmekteyiz.

8 GENEL MÜDÜRLÜK SATIŞ OFİSLERİ BAĞLI ŞİRKETLER OMNILAB Grubu Grup bünyesindeki 160 çalışan laboratuvarınız için en iyi ve en esnek çözümü bulmak için çok çalışmaktadır. Almanya nın dört bir tarafındaki 18 şube, 40 satış temsilcisi ve 10 teknisyen ile, hızlı, dost canlısı ve uzman hizmet sunuyor ve her zaman en iyi desteği alacağınızı garanti ediyoruz. Bizim için sınır yoktur, bağlı şirketlerimiz ve iş ortaklarımız aracılığı ile ulusal ve uluslararası faaliyette hizmetinizdeyiz. OMNILAB-LABORZENTRUM GmbH & Co. KG Robert-Hooke-Str Bremen / Germany Telefon +49 (0)421 / FILIĀLES Elbingeroeder Str Gehrden / Germany Telefon +49 (0)508 / Neuer Hoeltigbaum Hamburg / Germany Telefon +49 (0)40 / Hauptstr Markkleeberg / Germany Telefon +49 (0)34299 / Berlin / Germany Telefon +49 (0)3322 / Brunswick / Germany Telefon +49 (0)5308 / Essen / Germany Telefon +49 (0)201 / Frankfurt / Germany Telefon +49 (0)160 / Goettingen / Germany Telefon +49 (0)551 / Heidelberg / Germany Telefon +49 (0)151 / Kiel / Germany Telefon +49 (0)40 / Magdeburg / Germany Telefon +49 (0)39292 / Muenster / Germany Telefon +49 (0)421 / Nuremberg / Germany Telefon +49 (0)89 / Osnabrueck / Germany Telefon +49 (0)421 / Rostock / Germany Telefon +49 (0)38455 / Ruhr / Germany Telefon +49 (0)1520 / Ulm / Germany Telefon +49 (0)89 / OMNILAB Laboratuvar Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti. 1201/1 Sk. No:2 Su Plaza K:5/ Mersinli / İzmir / Turkiye Telefon Schubert & Weiss OMNILAB Fromundstr Munich / Germany Telefon +49 (0)89 / OMNILAB baltic Maza Nometnu iela 45A 1002, Riga / Latvia Telefon Kleinfeld Labortechnik GmbH Elbingeroeder Str Gehrden / Germany Telefon +49 (0)5108 / universal LABORSERVICE GmbH Branch Office Bremen Robert-Hooke-Str Bremen / Germany Telefon +49 (0)421 /

9 Esnek. Güvenilir. Kişisel.

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar.

Her işin başında. Başarınız için kesin sonuçlar. Her işin başında Başarınız için kesin sonuçlar. Aletlerimize çok yatırım yapıyoruz. Her işletme, rekabetin karşısında ayakta durabilmesi için özel görevleri yerine getirmelidir. Bu da sadece uygun aletler

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Kuluçkahane.

Kuluçkahane. Kuluçkahane www.tavsan.com.tr SORUNSUZ BİR KULUÇKAHANE için ORTAĞINIZ Et talebi tüm dünyada özellikle kanatlı eti için artıyor. Entegre et fabrikalarının ve kanatlı şirketlerinin artan talebi karşılayabilmesi,

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

The. DÖKÜM REÇiNESi UZMANINIZ.

The. DÖKÜM REÇiNESi UZMANINIZ. The Perfect fit Designed to fit your needs. Where extra effort comes as standard. Gipro DÖKÜM REÇiNESi UZMANINIZ. www.gipro.com BiR DÖKÜMDEN izolasyon ÇÖZÜMLERİ GIPRO, döküm reçinesi alanında çeşitli,

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78 KADROLU PERSONEL VE DÖNEMSEL İŞGÜCÜ TEMİNİ Günümüz iş dünyasında her konuda olduğu gibi insan kaynakları konusunda da esnek uygulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. İnsan kaynakları uygulamalarında benimsenecek

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Kömür Analiz Cihazları, www.u-therm.com. Su ve Atık Su Analiz Cihazları, www.chemetrics.com. Genel Laboratuvar Cihazları, www.lab-kits.

Kömür Analiz Cihazları, www.u-therm.com. Su ve Atık Su Analiz Cihazları, www.chemetrics.com. Genel Laboratuvar Cihazları, www.lab-kits. Trio Teknik Cihazlar 2010 yılında laboratuvar cihazları satışı ve teknik destek konusunda 10 yıllık tecrübeye sahip bir ekip tarafından kurulmuştur. Sahip olduğu birikim ve müşteri odaklı çalışma ile hedefimiz

Detaylı

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3

BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 www.hella.com.tr 2 3 BAŞARINIZA HIZ KAZANDIRIN 3 İşinize daha fazla hız kazandırmaya ne dersiniz? HELLA daha güçlü ürün yelpazesiyle, daha profesyonel atölye donanımıyla ve

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı

Sewing 5. Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 Dikiş sanayii için 5 yıldızlı hizmet anlayışı Sewing 5 katma değerli 5 yıldızlı hizmet anlayışı Endüstriyel dikiş teknolojisi yüzyıllardan beri hemen hemen hiç değişmemiştir. Makineler son derece

Detaylı

Uluslararasılaştırma. Başarılı Beraber Uzun süreli

Uluslararasılaştırma. Başarılı Beraber Uzun süreli Uluslararasılaştırma Başarılı Beraber Uzun süreli Stefan Peikert, AHP GmbH & Co. KG, Berlin Gülcan Bulut, AHP GmbH & Co. KG, Berlin AHP Grup üyesi Berlin Münster Heidelberg Leipzig http://tinyurl.com/ahpturkiye

Detaylı

Firma Profili Alpha Energy & Environment GmbH

Firma Profili Alpha Energy & Environment GmbH Profili Alpha Energy & Environment GmbH Firma Alpha Energy & Environment GmbH Kay Killmann (Sürdürülebilirlik Bölüm Müdürü) Ottostraße 11, D-96047 Bamberg Almanya Telefon +49 89 5404732-24 Faks +49 89

Detaylı

YURT DIŞI - YURT Ç K RALAMA VE K NC EL H ZMETLER M Z

YURT DIŞI - YURT Ç K RALAMA VE K NC EL H ZMETLER M Z YURT DIŞI - YURT Ç K RALAMA VE K NC EL H ZMETLER M Z K RALAMA VE K NC EL H ZMETLER M Z Caterpillar kalitesine, Borusan Makina ve Güç Sistemleri güvencesinde kolayca ulaşmanız için, güç ihtiyaçlarınıza

Detaylı

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA

FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA FREN, ARTIK BAMBAŞKA BİR IŞIĞIN ALTINDA www.hella.com/brakesystems 12 1 HER ÜRÜNDE MÜKEMMELLİK Mükemmel fren teknolojisi, profesyonel satış desteği, en son yenilikleri ve teknolojiyi takip eden birinci

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ

KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ C sınıfı ürünlerin tedariği KOLAY & HER AÇIDAN VERİMLİ www.simplesystem.com.tr C parçaları için B2B tedarik platformu 2 C sınıfı ürünlerin tedariği kolay hızlı & şeffaf 3 İkna eden gerçekler: B2B tedarik

Detaylı

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti.

Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. Özyılmaz Petrol Ürün.Paz.Nak. ve Tic Ltd. Şti. İstanbul 2014 Yasal Uyarı: Bu sunumda kullanılan veriler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Hakkında Tarihçe 1987 İstanbul'da kuruldu ve Madeni Yağ sektöründe

Detaylı

Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir

Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir Bağımsız Denetim Hizmetleri Sizin işiniz, bizim önceliğimizdir 2 Denetim hizmetlerimiz En iyi hizmet sizi tanımakla başlar Risk odaklı denetim yaklaşımımız ve sektörünüzde tecrübeli ekiplerimizle sizin

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

LUDENS HAKKINDA. Portföy yönetim şirketleri, aracı kurumlar, emeklilik şirketleri ve şirketler Ludens in müşteri portföyünde yer almaktadır.

LUDENS HAKKINDA. Portföy yönetim şirketleri, aracı kurumlar, emeklilik şirketleri ve şirketler Ludens in müşteri portföyünde yer almaktadır. LUDENS HAKKINDA LUDENS İleri Finansal Hizmetler ve Danışmanlık, finans alanındaki bilimsel yöntemleri pratik uygulamalara dönüştürerek hem piyasa profesyonelleri hem de bireysel yatırımcılar için kullanışlı

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Panel radyatörleri için üretim tesisleri

Panel radyatörleri için üretim tesisleri Panel radyatörleri için üretim tesisleri 2 Radyatör üretimi Makine yapımında standartları biz koyuyoruz İsviçreli bir firmayız ve yaklaşık 100 yıldan beri direnç kaynağı teknolojilerinde uzmanız. Panel

Detaylı

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI * SATIŞ VE TEMSİLCİLİK * 2. EL SATIŞ-TAKAS * 2. EL ARACILIK-EKSPERTİZ * TEKNİK SERVİS * YEDEK PARÇA * MODERNİZASYON - RETROFİTTİNG * İMALAT İmalatçının Yol Arkadaşı

Detaylı

BiG-Eğitimi Gastronomi Meslekleri

BiG-Eğitimi Gastronomi Meslekleri BiG-Eğitimi Gastronomi Meslekleri... Senin Yeteneklerin, Senin Geleceğin! Ebeveyn Bilgilendirmesi Gastronomi Alanında Meslek Eğitimi Hakkında Senin Yeteneklerin, Senin Geleceğin! > 6 En İyi Fırsatları

Detaylı

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri 1. Müşterimizin hizmetindeyiz! 2. Yenilikçi bir kültüre sahibiz ve gelecek için fikirlerimiz var 3. EGO nun en değerli varlığı biz çalışanlarıyız 4. Tüm iş faaliyetlerimizde

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com

Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Ticari araçlarda yüklerin korunması ve muhafazasına yönelik ekipman www.vanycare.com Bir Blomberger Holzindustrie B. Hausmann GmbH & Co. KG markasıdır 1 2 3 4 5 Imalatçi DELIGNIT teknik özel kontrplağı

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Bulung ile yeşili koru!

Bulung ile yeşili koru! Bulung ile yeşili koru! Bulung ile yeşili koru! Genel Merkez Viyana Şube İstanbul Nakliyat şirketi Tüm nakliye şekilleri 5,000 in üzerinde kontrollü araç Tır ve 45 intermodal konteyner taşımacılığında

Detaylı

Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart

Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart tamiratları, yıllık bakım anlaşmaları, yedek parça ve

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr

Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu. www.izibiz.com.tr Türkiye'nin Lider E-Dönü üm Platformu www.izibiz.com.tr 1 Telekom alan ndaki tecrübemizi, gücümüzü, enerjimizi ve yenilikçi ye il dostu kirlerimizi E-Dönü üm Platformunda lider servis sa lay c olmak üzere

Detaylı

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr

ALIGAL. Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler. www.airliquide.com.tr ALIGAL Yeniliklerinize hizmet eden kriyojenik çözümler www.airliquide.com.tr ALIGAL : AVANTAJLARI Müşteri ve çözüm odaklı bir ürün Gıda dondurucular, azot (N 2 ) ve karbondioksit (CO 2 ) gibi gıda dondurucu

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

> Alpha KabloTV Çözümleri

> Alpha KabloTV Çözümleri > Alpha KabloTV Çözümleri ALPHA TECHNOLOGIES'DEN TOPLAM GÜÇ ÇÖZÜMLERİ Betsis Bilgisayar ve Enerji Sistemleri San. Tic. Ltd. Sti. Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: No 9-0039 34384 Okmeydani Sisli Istanbul

Detaylı

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI

TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ ÜRÜN TANITIMI TÜM ÜRÜN YELPAZESİNDE ORİJİNAL EKİPMAN EŞDEĞERİ Dünyanın neresine giderseniz gidin, kaputun altına baktığınızda muhtemelen Gates in orada olduğunu görürsünüz. Gates, dünyanın en büyük orijinal ekipman

Detaylı

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları 13 Aralık 2012 İZMİR Hizmetlerimiz 13 Aralık 2012 İZMİR KOBİ Akademi KOBİ lerin yurtiçi ve uluslararası pazarlardaki karlılıklarını ve rekabet güçlerini artırabilecekleri

Detaylı

ŞİRKET TANITIM DOSYASI

ŞİRKET TANITIM DOSYASI ŞİRKET TANITIM DOSYASI Serçeönü Mah.Ahmet Paşa Cad. Uğur Plaza Kat:1 No:5 Kocasinan / KAYSERİ Tel & Fax: 0352 220 0 155 e-mail: bilgi@uzgrup.com HİZMETLERİMİZ GAYRİMENKUL ALIŞ, SATIŞ ve KİRALAMADA PROFESYONEL

Detaylı

İnsan Odaklı Yönetim

İnsan Odaklı Yönetim İnsan Odaklı Yönetim Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu ihtiyacın farkındalığı ile

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

BERKAY FOTOVOLTAİK & ISITMA & SOĞUTMA & SİSYEMLERİ BERKAY ISITMA&SOĞUTMA&FOTOVOLTAİK SAĞLIK & KONFOR & EKONOMİ

BERKAY FOTOVOLTAİK & ISITMA & SOĞUTMA & SİSYEMLERİ BERKAY ISITMA&SOĞUTMA&FOTOVOLTAİK SAĞLIK & KONFOR & EKONOMİ BERKAY FOTOVOLTAİK & ISITMA & SOĞUTMA & SİSYEMLERİ BERKAY ISITMA&SOĞUTMA&FOTOVOLTAİK SAĞLIK & KONFOR & EKONOMİ BERKAY ISITMA & SOĞUTMA & FOTOVOLTAİK SİSYEMLERİ Almanya'dan özel güneş enerji paneli Sizlere

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

www.aktumuhendislik.com.tr ŞİRKET PROFİLİMİZ Mimarlık, mühendislik ve inşaat alanında kazanılan 15 yıllık deneyimi ile çeşitli projelerde taşeronluk,mühendislik ve mimarlık hizmeti veren firmamız Aktu

Detaylı

Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi

Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Yüz Yüze Projesi Sorumlusu Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi Uluslararası Af Örgütü insan haklarına saygı gösterilmesi, insan hakları ihlallerinin engellenmesi ve bu hakların korunması için çalışan

Detaylı

X X X X X X X X X X X

X X X X X X X X X X X Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Program Yeterlilikleri TYYÇ Yaşam Bilimleri Temel Alanı Yeterlilikleri 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 BİLGİ (Kurumsal ve Olgusal) 1-Lisans düzeyi yeterliliklerine

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KİMDİR? 15 yıllık sektör tecrübesi. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren filo ihtiyaçları hakkında bilgi birikimi. Uzmanlığımız; araştırma-geliştirme,

Detaylı

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti.

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 EVRENSEL LTD. Evrensel Ltd., müşterilerinin gayrimenkul yatırımlarında yenilikçi, yaratıcı ve güvenilir çözüm ortağıdır. 2009 yılında kurulmuş olan

Detaylı

Dış Ticaret ve Lojistik. Berkay CANPOLAT FedEx Türkiye Pazarlama Md.

Dış Ticaret ve Lojistik. Berkay CANPOLAT FedEx Türkiye Pazarlama Md. Dış Ticaret ve Lojistik Berkay CANPOLAT FedEx Türkiye Pazarlama Md. Lojistik Kavramı Genel kabul gören tanımı ile lojistik; Hammaddenin başlangıç noktasından ürünün tüketildiği son noktaya kadar olan tedarik

Detaylı

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD

TÜV SÜD. İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri TÜV SÜD İş Sağlığı ve Güvenliği, Çevre, Teknik Eğitim ve Danışmanlık Çözümleri 149 yıllık uzmanlık ile gelen başarı 1866 21 teknisyen ve buhar kazanı sahibi tarafından Mannheim da, teknolojinin bilinmeyen formundan

Detaylı

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri.

Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Yolcu Güvenlik Sistemleri için Bağlantı Çözümleri. Perde hava yastığı Yan hava yastığı Diz hava yastığı Baş tarafı perde hava yastığı Yaya koruma hava yastığı Bağlantı çözümlerinde küresel sağlayıcı. Otomotiv

Detaylı

Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı

Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı Teşhis Yazılımı Yalıtım yağı Doğruluk Önemlidir Varlığın durumunu değerlendirmek için doğru verilere ihtiyacınız vardır; ayrıca bu verileri yorumlamak için etkili bir yazılım da gereklidir. Inside View,

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Teklif_İşletme_Enerji

Teklif_İşletme_Enerji Teklif_İşletme_Enerji Vizyon Misyon Strateji Klasik enerji tedarikçileri bağlamında modern solar enerjisi santrallerinin uzun süre etkili işletilmesi Yenilenebilen enerji alanındaki sermaye yatırımları

Detaylı

www.siemens.com.tr/saglik Answers for life.

www.siemens.com.tr/saglik Answers for life. Neden Siemens Sağlık Teknik Hizmetler? www.siemens.com.tr/saglik Answers for life. Neden Siemens Sağlık Teknik Hizmetler? 18 şehirde yerleşik mühendislerimizle en yaygın servis ağı, en hızlı müdahale Üretici

Detaylı

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ

gururluyuz! YAZILIM SİSTEMLERİ YAZILIM SISTEMLERI YAZILIM SİSTEMLERİ yazılım paketlerimiz GOLD Pet Klinikleri ve Hastaneler İçin SİLVER Belediyeler ve Hayvan Barınakları İçin BRONZ Büyükbaş Klinik ve Hastaneleri İçin ÜNİVERSİTE Vet.Fak.

Detaylı

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar

Silikonlar. Akrilikler. Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Silikonlar Akrilikler PU Köpükler PU Dolgu Macunları Uzman kalite Yüksek hizmet seviyesi Güçlü markalar Şirket Her zaman açık ve ayrıcalıklı şekilde profesyonel pazarı hedefleyen DL Chemicals, silikon

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

ACT SME Soru Formu. Bölüm I: Firma Bilgileri Profili

ACT SME Soru Formu. Bölüm I: Firma Bilgileri Profili ACT SME Soru Formu Anket iki kısımdan oluşmaktadır. İlk kısım işletmenizin/örgütünüzün profilini ortaya koymayı amaçlayan soruları içermektedir. İkinci kısım KOBİ lerin uluslararası ticari faaliyetlerinde

Detaylı

6_ _ _n.mp4

6_ _ _n.mp4 SAP Business One SAP Business One http://gateteknoloji.com/wp-content/uploads/2016/12/1567832 6_306102789784420_1572539796541145088_n.mp4 Muhasebe araçlarından daha fazlasına mı ihtiyacınız var? Küçük

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr

cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Şubat 2009 www.mertbilgi.com.tr cofaso ile farkı yaşayın Otomasyon ve pano projelerinizi profesyonel bilgisayar destekli mühendislik yazılımı (CAE) cofaso ile yönetin Giriş cofaso

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

ELEKTRİK SATARAK PARA KAZANMAK YA DA ÜCRETSİZ ELEKTRİK KULLANMAK İSTER MİSİNİZ?

ELEKTRİK SATARAK PARA KAZANMAK YA DA ÜCRETSİZ ELEKTRİK KULLANMAK İSTER MİSİNİZ? ELEKTRİK SATARAK PARA KAZANMAK YA DA ÜCRETSİZ ELEKTRİK KULLANMAK İSTER MİSİNİZ? Bunun için bizimle iletişime geçmeniz yeterli! Peki biz kimiz? Biz, Sunroof Enerji olarak daha yaşanabilir ve yeşil bir çevre

Detaylı

DAT Bergbautechnik GmbH

DAT Bergbautechnik GmbH Türkiye Temsilciliği: International Business and Policy Development DAT Bergbautechnik GmbH Am Schornacker 61 D-46485 Wesel Tel. +49 281-20 67 17-0 Faks +49 281-20 67 17-60 info@dat-bergbau.de www.dat-bergbau.de

Detaylı

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri

İçindekiler. 1/ Önsöz. 2/ Firma Profili. Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 9-10-11. 3/ Referanslar. 4/ İletişim Bilgileri bertekinsaat.com İçindekiler 1/ Önsöz 2 2/ Firma Profili Tarihçe Misyon Vizyon Faaliyet Alanları 4 5 6 7-8 3/ Referanslar 4/ İletişim Bilgileri 9-10-11 12 bertekinsaat.com 1 Önsöz Firmamız uluslararası

Detaylı

Berliner Ring 89 64625 Bensheim Germany Tel.:+49(0)6251 7700964 email: info@nicgmbh.com www.nicgmbh.com

Berliner Ring 89 64625 Bensheim Germany Tel.:+49(0)6251 7700964 email: info@nicgmbh.com www.nicgmbh.com Berliner Ring 89 64625 Bensheim Germany Tel.:+49(0)6251 7700964 email: info@nicgmbh.com www.nicgmbh.com Entegre Yönetim Sistemleri Kârlılık, zamanında teslimat ve sabit çalışma süreçleri bizim kalite anlayışımızın

Detaylı

Üretimde kalite, satışta güven...

Üretimde kalite, satışta güven... Üretimde kalite, satışta güven... ÜSTÜN KALİTE HIZLI SEVKİYAT TOPTAN SATIŞ İstanbul Karabük Samsun İzmir Ankara Hatay Sivas 7 Merkezden Tüm Türkiye'ye Dağıtım Ağımızla Çözüm Ortağınız Olabiliriz. Demko

Detaylı

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında uzman personele ihtiyaç

Detaylı

AGS. araştırma - danışmanlık - eğitim. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti.

AGS. araştırma - danışmanlık - eğitim. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. Hakkımızda AGS, ekonomik ve sosyal alanlarda ulusal ve uluslararası düzeyde pazarlama ve kamuoyu araştırmaları yapmak, danışmanlık ve kurumsal eğitim

Detaylı

WÜRTH ÜN MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY

WÜRTH ÜN MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY WÜRTH ÜN MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY Würth Grubu Faaliyet Alanı: Atölye, servis ve endüstri alanlarına yönelik her türlü bağlantı elemanları ve tamir-bakım ürünlerinin uluslararası ticareti. Ürün

Detaylı

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI

RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ AĞIR İŞ TİPİ ÜRÜNLERİN TANITIMI RAKİPLERİNDEN DAHA İYİ Beklenmeyen arızalar, yoğun zaman kaybına ve yüksek maliyete sebep olur. İstenmeyen gecikmelerden kaçınmak için, yedek parçaların güvenilir ve sorunsuz performans sağlaması gereklidir.

Detaylı

ORSY MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ

ORSY MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY MODERN STOK YÖNETİM SİSTEMİ ORSY Würth size sadece ihtiyaç duyduğunuz el aletlerini, sarf malzemelerini, DIN ve norm ürünleri ile temizlik ve bakım malzemelerini sağlamakla kalmıyor, depolama, ürün

Detaylı

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI. Ürünler ve Hizmetler. Sistemsel Altyapı. Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET HER BAKIMDAN GÜVENİLİR HİZMET İÇİNDEKİLER OTOPRATİK NEDİR? NEDEN OTOPRATİK? OTOPRATİK DÜNYASI Ürünler ve Hizmetler Sistemsel Altyapı Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi

Detaylı

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık

Biymed. Eğitim ve Danışmanlık Biymed Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Eğitim, 2006 yılından beri uzman kadrosu ile eğitim ve danışmanlık hizmetleri sağlar. BiYMED Eğitim, müşterilerine hizmet almak istedikleri

Detaylı