INTEL BayTrail Z3735F 1.8 GHz 4 Çekirdek İşlemci. 10.1" HD IPS TFT LCD Ekran. Android KitKat x 800 piksel. 2 GB DDR3L-RS RAM Bellek

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "INTEL BayTrail Z3735F 1.8 GHz 4 Çekirdek İşlemci. 10.1" HD IPS TFT LCD Ekran. Android 4.4.4 KitKat. 1280 x 800 piksel. 2 GB DDR3L-RS RAM Bellek"

Transkript

1

2 ÜRÜN GÖRSELİ

3 TEKNİK ÖZELLİKLER INTEL BayTrail Z3735F 1.8 GHz 4 Çekirdek İşlemci 10.1" HD IPS TFT LCD Ekran Android KitKat 1280 x 800 piksel 2 GB DDR3L-RS RAM Bellek 2 MP Arka Kamera

4 TEKNİK ÖZELLİKLER Asahi Dragontrail Dokunmatik Panel 75 cm Düşme Testi Standartlarına Uyumlu

5 TEKNİK ÖZELLİKLER Bölüm İşletim Sistemi İşlemci GPU RAM Özellik Android KitKat BayTrail Z3735F (1.8 Ghz, 4 Çekirdek) Intel HD Graphics 2 GB DDR3L-RS Yığın Bellek 16 GB emmc 4.41 Ekran Boyutu Çözünürlük Panel Wireless 10.1" HD IPS TFT 1280 x 800 piksel Bluetooth Var (4.0) Kamera Boyutlar Ağırlık Batarya Sensörler Bağlantı Noktaları Çoklu Dokunmatik Kapasitif Ekran Var ( a/b/g/n) 2 MP Arka Kamera x x 7.9 mm ~650 gr 7000 mah Işık Sensörü 3 eksen İvmeölçer (Otomatik Döndürmek) Mikro SD kart Girişi Mikro USB Bağlantı Noktası Kulaklık Çıkışı

6 KUTU İÇERİĞİ F KLAVYE USB KABLO KILIF OTG KABLO ANKET KAĞIDI ADAPTÖR

7 UYGULAMALAR Kuukla Ebeveyn Kontrol Türkçe Türkçe Sözlük McAfee Antivirüs WPS Office Türkçe İngilizce İngilizce - Türkçe Sözlük OTA Üzerinden Güncelleme Desteği

8 Tablet hakkında genel bilgiler içerir. WPS Office ve KuuKla Ebeveyn Kontrol uygulamaları hakkında genel bilgiler içerir.

9

10

11 Modiverse Kullanıcıya özel verilecek şifreyi cihazın ilk kurulumunda internet üzerinden aktive edip cihazınızı açabilirsiniz. Şifre girilmez ya da yanlış şifre girilir ise cihaz kesinlikle açılmayacaktır. Bu sayede her tabletin kaybolması ya da çalınması durumlarında, Ücretsiz Müşteri Hizmetleri mizi arayarak cihazın kilitlenmesini sağlayabilirsiniz.

12 Öncesinden temin edilecek olan şifrelerin öğrencilere dağıtılması gerekmektedir. Her öğrencinin farklı aktivasyon şifresi olacaktır. Bu aktivasyon şifresi girilmez ise tablet kullanılamayacaktır. Bu şifrelerin ileride ihtiyaç anında kullanılabilmesi için kaybedilmemesi, saklanması gerekmektedir.

13

14

15

16

17 Bluetooth F Klavye Bluetooth F Klavyeyi düzgün bir şekilde kullanabilmek için yapılması gereken birkaç küçük ayar bulunmaktadır. Bu işlemin nasıl yapılacağı ileriki sayfalarda adım adım resimlerle anlatılmaktadır.

18 Klavyeyi tablete bağlamak için Connect butonuna basınız. Klavyeyi çalıştırmak için anahtarı OFF konumundan ON konumuna getiriniz.

19 Bluetooth F Klavye batarya ile çalışmaktadır. Düzgün çalışabilmesi için düzenli olarak şarj edilmesi gerekmektedir. Tablet adaptörü ve USB kablo ile klavyeyi de şarj edebilirsiniz.

20

21 Klavyenizin diğer kullanıcıların klavyeleri ile karışmaması için klavye tanıtıldıktan sonra yeniden adlandırılması önerilir.

22

23 Klavyenizin diğer kullanıcıların klavyeleri ile karışmaması için klavye tanıtıldıktan sonra yeniden adlandırılması önerilir.

24

25

26

27

28 Sanal F Klavye

29

30

31

32

33 Google Hesabı Açmak Tabletin ilk açılışında veya Ayarlar içerisinden yeni Google hesabı oluşturabilirsiniz. Hesap açma işlemine başlamadan önce internet bağlantınızın olduğundan emin olunuz.

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46 KuuKla Ebeveyn Kontrol Çocukların tabletle hangi uygulamaları kullanacağını ve ne kadar zaman geçireceğini ayarlayabilirsiniz. Zaman bitiminde doğru şifre girilmeden cihaz kesinlikle çalışmayacaktır. Not: İlk aktivasyon için internet bağlantısı gerekecektir. Ardından internet gerekmeden uygulama kullanılabilecektir. Çocuğunuzun tablet ile geçireceği zamanı haftalık olarak da planlayabilirsiniz. Tabletin hangi günler hangi saat aralıklarında kullanılabileceğini önceden belirleyebilirsiniz.

47

48

49

50

51

52

53

54

55 Kayıt olurken belirlediğiniz PIN numarasını giriniz

56

57

58

59

60 Açık Kalan Programları Kapatmak Android işletim sisteminde daha önce kullandığınız programlar ana ekranda göremediğiniz servisler olarak çalışmaya devam ederler. Tabletinizin performansını engellememek için, bu uygulamaları sıklıkla kontrol edip resimde görülen yöntem ile kapatmanızı öneririz.

61

62

63 Kalan Boş Alan Bilgisi Tabletinize yükleyeceğiniz uygulamalar öncesi mutlaka depolama biriminde kalan boş alanı kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Depolama alanını tamamen doldurduğunuzda cihazınızda donma ve performans kayıpları oluşabilir.

64

65

66 Fabrika Verilerine Sıfırlamak Herhangi bir cihaz sıfırlama isteğiniz doğrultusunda aşağıdaki adımlara uyarak cihazınızı fabrika ayarlarına alabilirsiniz. Lütfen Dikkat! Cihazınızı sıfırlamadan önce mutlaka önemli bilgilerinizi yedekleyiniz. Kişisel verileriniz ve hesaplarınız bu işlem sonunda silinmiş olacaktır.

67 ÖNEMLİ NOT! Cihaz sıfırlandıktan sonra kurulum esnasında çalınmaya karşı önlem olarak Modiverse uygulaması aktif hale gelmektedir. Cihazı açabilmek için tablet sahibine verilen şifreye ihtiyaç bulunmaktadır. Şifrenin bulunamadığı durumlarda, müşterinin garanti belgesi ile başvurması halinde kullanmak üzere teknik servislere özel tablet şifreleri sağlanacaktır.

68

69

70

71 Tablet açılmıyor ise, tabletinizi en az 1 saat şarj ettikten sonra Recovery (Kurtarma) Modundan, fabrika ayarlarına sıfırlanabilir. Tablet kapalı iken Ses Kısma ve Güç butonlarına aynı anda 10 saniye, Recovery (Kurtarma) moda girinceye kadar basılı tutun. Buradan cihazı fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.

72

73

74

75 Cihazın Şarja Takılması DİKKAT!!! 1. Cihazı mutlaka orijinal şarj aletiyle kullanın. Diğer şarj aletleri cihazınızın ana kartına ve piline zarar verebilir. 2. Şarj kablosunu cihazınızdaki şarj soketine dikkatlice takın, esneme ve kasma yapmaması için cihazınızı şarj halindeyken kullanmayın. 3. Cihazınız yüzde yüz şarj olduktan sonra fişten çekin ve şarj aletini fişte takılı bırakmayın.

76 Tarih ve Saat Ayarlama

77

78

79

80

81 Ekran Parlaklığını Ayarlamak

82

83

84 YETKİLİ TEKNİK SERVİSLER YETKİLİ SERVİS ADI TELEFONU İL İLÇE BILGE TEKNO. ÜR. BİL. SİST. İNŞ. TUR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Haci Halil Mah. Ali Riza Efendi Cad. No:3/B, TEKNOCOM BİLGİSAYAR Atatürk Bulvari Olgun Petrol Yani E-5 Karayolu Üzeri TEKNOCOM BİLGİSAYAR Ömerağa Mah. Belsa Plaza 5-6 Blok No:127 AKALIN TİCARET BİLGİSAYAR Akdurak Mah. Kizilay Cad. No:6 UFUK BİLGİSAYAR ELEKTRONİK Çenedağ Mah. Şehit Nedim Küçük Sk. No:1 PRODOS BİLİŞİM SİSTEMLERİ Konak Mah Yil Cad. No.33 (262) KOCAELİ GEBZE (262) KOCAELİ GÖLCÜK (262) KOCAELİ MERKEZ (262) KOCAELİ KANDIRA (262) KOCAELİ DERİNCE (262) KOCAELİ KARTEPE

85 ÜRÜNÜN ARIZALANMASI DURUMUNDA; 1-Son kullanıcı Ücretsiz Casper Müşteri Hizmetlerini ( ) arar ve çağrı kaydı açtırır 2-Casper Müşteri Hizmetleri sorunu anlamaya çalışır ve müdahale eder. 3-Arıza; şifre unutma/yazılım sorunu ise Casper Müşteri Hizmetlerini telefonda destek verir veya en yakın Yetkili Teknik Servise yönlendirir. Yazılım sorunlarında (Format işlemi) kendiniz yapmak istemiyorsanız en yakın Yetkili Teknik Servise ürünü götürüp/gönderip tamirini bedeli mukabili yaptırabilirsiniz (formatlama veya güncelleme işlemleri özel talepler olduğundan ücrete tabidir). 4-Arıza, donanım sorunu ise Casper Müşteri Hizmetleri arızaya ait çağrı kaydı açar ve en yakın Yetkili Teknik Servise/Bölge Servisine yönlendirir veya Casper genel müdürlüğüne anlaşmalı olduğu kargo ile gönderilmesini ister. Not: Şifre unutma, ekran kilidini unutma, virüs bulaşması nedeniyle yazılım sorunları durumunda adresinde Destek/Sürücü Ve Yazılım güncelleme sekmesinden ürünün seri numarası veya model kodu ile ilgili yazılımı indirerek format atabilirsiniz veya daha fazla bilgi için Casper müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. 200 den fazla Yetkili Teknik Servislerimizin iletişim bilgilerine; adresinden ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Yetkili Teknik Servis sekmesini tıkladıktan sonra bulunduğunuz il ve ilçeyi seçerek sorgulama yapabilirsiniz (Çağrı kaydı açılmadan gönderilen ürünlerde çıkacak olası servis ücretlerinden firmamız sorumlu değildir). ÜRÜN GÖNDERİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR; a- Ürün ile birlikte: Arızanın tanımı, İletişim bilgilerinizin (Ad/Soyad, Teslim edilmesini istediğiniz adres ve telefon numaranız) olduğu bir not ekleyiniz. b-ürünleri gönderirken orijinal paketinde gönderiniz. Orijinal paketinde servise gönderilmeyen ürünlerde oluşabilecek hasarlardan gönderici sorumludur. c-ürünü göndermeden önce seri numarasını ve çağrı kayıt numarasını not alınız. Ürününüzle ilgili tüm işlemleri seri numarası ve çağrı kayıt numarasını ile nolu Casper Müşteri Hizmetleri telefonumuzdan veya adresinden takip edebilirsiniz.

86

87

Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI. Teslim Alma ve İlk Açılış

Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI. Teslim Alma ve İlk Açılış Casper N410 Tablet Bilgisayar GARANTİ SÜRESİ İŞ AKIŞ DİYAGRAMI Teslim Alma ve İlk Açılış Üründe sorun var mı? Evet Hayır Sınıflara Teslim Tutanağı ile Sınıf öğretmenleri tarafından Tutanak altına alınır(1)

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

reedera8i Kullanım Kılavuzu

reedera8i Kullanım Kılavuzu reedera8i Kullanım Kılavuzu reeder A8i Hızlı Kılavuz Copyright 2013 Selekt Bilgisayar Tüm haklıları saklıdır. Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. Cihazı bir

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 1. Paket İçeriği 1. 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Detaylı

Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. maddeler kullanmayın ve cihazın su ile temasından kaçının.

Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. maddeler kullanmayın ve cihazın su ile temasından kaçının. reedera10 Hızlı Kılavuz Copyright 2013 Selekt Bilgisayar Tüm hakları saklıdır. Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. Cihazı bir yere vurmayın ya da düşürmeyin.

Detaylı

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları General Mobile DSTL1 Sürüm Güncelleme Notları Bu sürüm notları General mobile DSTL1 cihazı için en son gönderilen yazılım güncelleme bilgisi içermektedir. Bu sürüm güncelleme, cihazınızın işlevselliğini

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6.

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. 1. Kutu İçeriği TR 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü 1 3 5 7 2 4 6 8 10 9 11 1 Web-kamera Video konferansı ve diğer uygulamalar için 2 Ses +\ Ses - Ses

Detaylı

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma

İlk Kez GIGABYTE Notebook kullanma GIGABYTE Notebook satın aldığınız için sizi kutlarız! Bu kılavuz size notebook kurulumuna başlamanızda yardımcı olacaktır. Nihai ürün konfigürasyonu satın aldığınız andaki modeline bağlıdır. GIGABYTE,

Detaylı

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi

MAGIC PASS ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz MAGIC PASS 12380 ID Parmak izli / Kartlı / Şifreli Kapı Kilidi kullanımı ve arıza tespit ve onarımına yönelik

Detaylı

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6.

1. Kutu İçeriği. 2. Cihaz Görünümü. 1. Prestigio Tablet PC 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. 1. Kutu İçeriği TR 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü 1 2 3 4 5 6 7 TR - 1 TR 1 2 3 4 5 6 7 Kulaklık Girişi Sarj Girişi Micro USB Yuvası Güç/Kilit Tuşu

Detaylı

GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 8989 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Çok Önemli Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden ( Turkcell ve Vodafon sim kartlarını öneriyoruz )

Detaylı

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA

VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA VODAFONE TABLET HEDİYELİ KAMPANYA SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Tablet Hediyeli Kampanya yı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Arka. Kamera. Yakınlık Sensörü. Kamera. Sesi Yükselt Sesi Azalt. Parmak izi Okuyucusu. Güç. Nano SIM. MicroSD Card

Arka. Kamera. Yakınlık Sensörü. Kamera. Sesi Yükselt Sesi Azalt. Parmak izi Okuyucusu. Güç. Nano SIM. MicroSD Card Y Yakınlık Sensörü Ön Kamera Arka Kamera Sesi Yükselt Sesi Azalt Güç Parmak izi Okuyucusu Hoparlör Mikrofon Nano SIM MicroSD Card Boyut Ağ 150 x 70.5 x 8.59 mm 4.5G LTE Cat4, 150/50Mbps LTE Bandlar FDD:

Detaylı

Motorola XOOM Tablet Kampanyası

Motorola XOOM Tablet Kampanyası Motorola XOOM Tablet Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular BİREYSEL PAZARLAMA DİREKTÖRLÜĞÜ BİREYSEL SES & YAKINSAMA 03 Haziran 2011 Versiyon: 1.0 Motorola XOOM Tablet Kampanyası Sıkça Sorulan Sorular 1. Kampanya

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Q-NOTE QN-101HX TABLET KULLANMA KILAVUZU

Q-NOTE QN-101HX TABLET KULLANMA KILAVUZU Q-NOTE QN-101HX TABLET KULLANMA KILAVUZU Ürünü Kullanılması Öngörülen Ülkeler ; Turkey QN-101HX KULLANIM KILAVUZU 1 Bu kılavuz önemli güvenlik önlemlerini ve doğru kullanım için bilgileri içerir. Herhangi

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT12 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

Cihazı Aç/Kapat; Beklet/Kullan ; Fabrika ayarlarına geri dön. Açık/Kapalı, Sarj Göstergesi

Cihazı Aç/Kapat; Beklet/Kullan ; Fabrika ayarlarına geri dön. Açık/Kapalı, Sarj Göstergesi 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Cihazı 3. Kulaklık 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 2. Cihaz Görünümü TR 10 11 3 4 7 1 2 5 6 8 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Ses +\ Ses - Güç\Sıfırla Tuşu Güç\Sarj Göstergesi

Detaylı

ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılmak üzere Operatörünüzden internet, SMS ve dakika kullanım hakkı olan bir Nano SIM Kart almalısınız.

ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılmak üzere Operatörünüzden internet, SMS ve dakika kullanım hakkı olan bir Nano SIM Kart almalısınız. ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılmak üzere Operatörünüzden internet, SMS ve dakika kullanım hakkı olan bir Nano SIM Kart almalısınız. ÖNEMLİ 2: Nano SIM kartın PIN kodu, bir telefon yardımıyla kaldırıldıktan sonra

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı

Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı Asiston Hizmetleri Bilgilendirme Kitapçığı asiston.com.tr 7/24 Bilgisayarcınıza nasıl ulaşırsınız? Telefon ile ara Bizi telefonla arayabilir, 0850 532 0 100 7/24 Bilgisayarcım hattında 1 i Tuşlayarak destek

Detaylı

SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013

SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013 SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin

Detaylı

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden (Turkcell ve Vodafone kartlarını öneriyoruz) interneti olan,

Detaylı

hatalardan veya eksikliklerden veya burada bulunan bilgilerin.

hatalardan veya eksikliklerden veya burada bulunan bilgilerin. 2012. e... hiçbir biçimde yeniden üretilemez. hatalardan veya eksikliklerden veya burada bulunan bilgilerin. faydalanabilirsiniz., Ba. öneririz. herhang. i Güvenlik...1 Güvenlik Önlemleri...1 EMC...5...7...7...7...9...10

Detaylı

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm

Dell Vostro 330. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Uyarılar Hakkında. Önden ve Arkadan Görünüm Dell Vostro 330 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200

Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200 Kullanım Kılavuzu PCE-VE 200 Versiyon 1.0 Oluşturulma Tarihi:14.06.2016 Manual İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 4 Sistem Açıklaması... 5 5 Talimatlar... 6 6 Sorun Giderme...

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Boroskop PCE-VE 200

Kullanım Kılavuzu Boroskop PCE-VE 200 Boroskop PCE-VE 200 Versiyon 1.0 Oluşturulma Tarihi:14.06.2016 Manual İçindekiler 1 Giriş...2 2 Güvenlik Bilgisi...2 3 Özellikler...3 4 Sistem Açıklaması...4 5 Talimatlar...5 6 Sorun Giderme...6 7 Geri

Detaylı

HD Serisi Kart Kullanım Kılavuzu

HD Serisi Kart Kullanım Kılavuzu HD Serisi Kart Kullanım Kılavuzu 1/14 İçindekiler 1. GİRİŞ... 3 1.1 HD Kartları Özellikleri... 3 1.2 HD-C1 Teknik Özellikler... 4 1.3 HD-C3 Teknik Özellikler... 5 2. Donanım Bağlantısı... 6 2.1 LED Ekran

Detaylı

VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ

VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ VODAFONE CİHAZ TEKLİFLERİ SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Cihaz Tekliflerlerini açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık noktaları

Detaylı

-Sistem web sitesi üzerinden çalışmakta olup, 4 ana bölümden oluşmaktadır.

-Sistem web sitesi üzerinden çalışmakta olup, 4 ana bölümden oluşmaktadır. TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU ŞİFRE SIFIRLAMA SİSTEMİ TRT Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı kullanıcıların kurumsal şifrelerini kolaylıkla sıfırlayabilmesi için bir şifre sıfırlama sistemi geliştirip,

Detaylı

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP?

IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom IP İNTERKOM NEDİR? IP? IP İnterkom Üretilen tüm elektronik cihazlar, Ethernet çıkışlı olarak üretilmekte ve dış dünyaya bağlanabilmektedir. Bu sebeple İnterkom sistemleri de aynı yapıya uygun

Detaylı

Ürün Kutusu. Kargoyla teslim edilen ürün kutusu. Ürün kutusundaki temel bileşenler

Ürün Kutusu. Kargoyla teslim edilen ürün kutusu. Ürün kutusundaki temel bileşenler Kurulum Sunumu Ürün Kutusu Kargoyla teslim edilen ürün kutusu Ürün kutusundaki temel bileşenler Not: Kutu içerisindeki tüm bileşenlerin eksiksiz teslim edildiğinden emin olunmalıdır. Ürün Kutusundaki Bileşenler

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

Android. Dolby Atmos, FM Radyo, Stereo Speaker. Parmak İzi Okuyucusu. Var

Android. Dolby Atmos, FM Radyo, Stereo Speaker. Parmak İzi Okuyucusu. Var SIM2 SIM1 veya Boyut Ağ 159 x 75.8 x 7.9 mm 4.5G LTE, Cat7, 300/100 Mbps LTE Bandlar FDD: 1(2100), 2(1900), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) TDD: 38(2600), 40(2300) Görüntü 6.01 AMOLED Full HD+

Detaylı

Türkçe Kullanıcı Kılavuzu ATS Global Türkel Mini GSM

Türkçe Kullanıcı Kılavuzu ATS Global Türkel Mini GSM ATS Global Türkel Mini GSM 1 - Güvenlik Uyarıları Ürününüzü güvenle kullanım için a ağıdaki yönergelere uyunuz. Ats Mini GSM 'i kullanmak için yerel GSM operatörünüzden Ses ve SMS hizmetlerine acik bir

Detaylı

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun.

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Kullanım Talimatı ECON EC-SERİSİ 1. Uyarı ve Güvenlik Önlemleri Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Bu cihazı tehlikeli bölgelerde

Detaylı

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni

Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni Her Okula 1 Adet Çok Fonksiyonlu Yazıcı 1 Adet Doküman Kamera Her Dersliğe Etkileşimli Tahta Panel Tip Etkileşimli Akıllı Tahta Kablolu İnternet Bağlantısı Her Öğretmene

Detaylı

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x.

Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır.  KURULUM ŞEMASI x.x x.x x.x x. KURULUM ŞEMASI 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x 192.168.x.x ANA BİLGİSAYAR Kurulum; Ana Bilgisayar ve Tahtalara ayrı ayrı yapılmaktadır. KURULUM SİHİRBAZI adresine girerek aktahta_kur.exe dosyasını

Detaylı

2. ADIM : Sim Kart Yerleştirildikten sonra Açma-Kapama (1) Tuşu İle Kol Saatini Açınız.

2. ADIM : Sim Kart Yerleştirildikten sonra Açma-Kapama (1) Tuşu İle Kol Saatini Açınız. SAİL GÜVENLİK ÇOCUK KOL SAATİ KULLANIM KILAVUZU 1- Açma/Kapama Tuşu 2- Sos Tuşu 3- Menü Tuşu 4- Arama ve Cevaplama Tuşu Sım kart Yerleştirme ve Kol Saati Tanıtma 1. ADIM : Sim kartınızın nano kesimde olduğuna

Detaylı

Firewall Log Server. Kurulum Kılavuzu

Firewall Log Server. Kurulum Kılavuzu Firewall Log Server Kurulum Kılavuzu 1 Kurulum Seri Port Adaptör Girişi OPT Port WAN Portu LAN Portu 1 Bağlantı: - Kutu içerisinden çıkan Coslat cihazınızı çalıştırdıktan sonra ilk kurulum için bilgisayarınızın

Detaylı

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-30501 İçindekiler Kullanmadan önce... 2 1. DA-30501 Hakkında... 2 2. Sistem gereksinimleri... 2 3. Genel Bakış... 2 Başlarken... 3 1. DA-30501 pilini

Detaylı

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi. Hızlı Kurulum Kılavuzu Tablet Bilgisayar SGPT13 Serisi Hızlı Kurulum Kılavuzu Hoş Geldiniz Xperia Tablet S satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu Hızlı Kurulum Kılavuzu, tablet bilgisayarınızın kullanılması için gereken başlangıç

Detaylı

TÜRKİYE NİN BEKLEDİĞİ TELEFON

TÜRKİYE NİN BEKLEDİĞİ TELEFON TÜRKİYE NİN BEKLEDİĞİ TELEFON 5.0 X 5.5 X 5.0 V 5.5 V TÜRKİYE NİN BEKLEDİĞİ TELEFON 5.5 V 899 5.5" IPS Gorilla Glass ekran 720x1280 piksel (HD) ekran çözünürlüğü Dört çekirdekli, 1.2 GHz Qualcomm işlemci

Detaylı

T.C KAYMAKAMLIĞI.. Anadolu Lisesi Müdürlüğü ÖĞRETMEN/ÖĞRENCİYE TABLET TESLİM T U T A N A ĞI

T.C KAYMAKAMLIĞI.. Anadolu Lisesi Müdürlüğü ÖĞRETMEN/ÖĞRENCİYE TABLET TESLİM T U T A N A ĞI T.C KAYMAKAMLIĞI.. Anadolu Lisesi Müdürlüğü ÖĞRETMEN/ÖĞRENCİYE TABLET TESLİM T U T A N A ĞI Eğitimde FATİH Projesi kapsamında eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere; aşağıda ismi, adedi, Barkod

Detaylı

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu 87231 Araç kamerasının tüm fonksiyonlarının daha iyi kullanımı için cihazı kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatli şekilde okuyun. Dikkat 1. Lütfen hafıza kartını

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

1.Adım : 2.Adım : 3.Adım :

1.Adım : 2.Adım : 3.Adım : TABLETİ AKTİF HALE GETİRMEK İÇİN İZLENECEK ADIMLAR : (Aşağıda verilen İlgili Videoları İzledikten ve Bilgileri Okuduktan sonra İşlemleri Gerçekleştiriniz!!!) ÖZET 1.Adım : (Tablet Şu An KAPALI! ) İnternet

Detaylı

22" (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224

22 (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224 22" (21.5 inç görüntülenebilir) Full HD, Rockchip Quad-Core İşlemcisi, Optik Dokunmatik Ekran ve Android KitKat İşletim Sistemli Akıllı Ekran VSD224 22 inç (21.5 inç görüntülenebilir) 1920x1080p Full HD

Detaylı

DL-Axist Mayıs, 2016

DL-Axist Mayıs, 2016 DL-Axist Mayıs, 2016 DL-Axist Son teknolojiyi ve kullanıcı dostu Android arayüzü sağlam bir cihazda topluyor Şık ve konforlu tasarım 5 inç HD dokunmatik ekran İç ve dış ortam kullanımı için sağlam endüstriyel

Detaylı

Yandex mail ve disk kullanım rehberi

Yandex mail ve disk kullanım rehberi Yandex mail ve disk kullanım rehberi Tüm personelin ortak bir platformda uyumlu çalışmasını destekleyecek bilgi teknolojisi ücretsiz bir şekilde kurumunuz için hayata geçirildi. Sistem ve sunucu yatırımı

Detaylı

GÜVENLİK BİLGİLERİ: Siteminizin Ayarlanması: Kullanım Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler: Parçalara Ayırmayın

GÜVENLİK BİLGİLERİ: Siteminizin Ayarlanması: Kullanım Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler: Parçalara Ayırmayın GÜVENLİK BİLGİLERİ: Sisteminiz bilişim cihazları yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış ve test edilmiştir. Ancak güvenliğinizin sağlanması için aşağıdaki güvenlik yönergelerini

Detaylı

PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU

PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU PCE-PCO 1 KULLANIM KILAVUZU Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/09/2016 İçindekiler 1 Giriş...4 2 Özellikler...4 3 Teknik Özellikler...5 4 Ön Panel ve Tuş Açıklamaları...6 5 Cihazı Açma/Kapama...6 6 Ölçüm

Detaylı

DYNED DİL EĞİTİM SİSTEMİ SIKÇA SORULAN SORULAR 1- DynEd Program DVD si nereden alınır? 2- DynEd Programı nasıl kurulur? 3- Öğrenciler program

DYNED DİL EĞİTİM SİSTEMİ SIKÇA SORULAN SORULAR 1- DynEd Program DVD si nereden alınır? 2- DynEd Programı nasıl kurulur? 3- Öğrenciler program DYNED DİL EĞİTİM SİSTEMİ SIKÇA SORULAN SORULAR 1- DynEd Program DVD si nereden alınır? 2- DynEd Programı nasıl kurulur? 3- Öğrenciler program kurulumunu nasıl yapabilir? 4- Records Manager şifresi nasıl

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet)

TEKNİK ŞARTNAME. Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) Özel Amaçlı Taşınabilir Bilgisayar (7 adet) 1) İşlemci : En az 2.3 GHz 6 MB paylaşımlı L3 önbelleğe sahip, Intel Core i7 işlemci (3.5 GHz'e kadar Turbo Boost) olmadır. 2) Ram : En az 16 GB 1600 MHz DDR3L

Detaylı

DONANIM VE YAZILIM. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi

DONANIM VE YAZILIM. Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi DONANIM VE YAZILIM Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi Bilgisayar Kendisine verdiğimiz bilgileri istediğimizde saklayabilen, istediğimizde geri verebilen cihaza denir. Donanım, Yazılım Bilgisayar Donanım

Detaylı

Kablosuz 802.11N USB Adaptör

Kablosuz 802.11N USB Adaptör Kablosuz 802.11N USB Adaptör Hızlı Kurulum Kılavuzu ve Garanti Belgesi NWD-270N Kablosuz 802.11n USB Adaptör Genel Bakış NWD-270N, WPS (Kablosuz Gu venlik Yapılandırması) destekli USB arayu zu ne sahip

Detaylı

Görünümler. Özellikler

Görünümler. Özellikler 13 Görünümler Telif hakkı 2012 2014 Dell Inc. Tüm hakları saklıdır. Bu ürün ABD ve telif hakkı ile fikri mülkiyet yasalarınca korunmaktadır. Dell ve Dell logosu, ABD ve/veya diğer yasalarca Dell Inc.'in

Detaylı

KLUPOSTA KULLANIM KILAVUZU

KLUPOSTA KULLANIM KILAVUZU KLUPOSTA KULLANIM KILAVUZU KLUPOSTA, üniversitemizde e-posta işlemlerini daha hızlı ve de sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için tasarlanmış olup, Personel Şifre Sıfırlama ve Öğrenci Şifre Sıfırlama olmak

Detaylı

EWD8989 KULLANIM KILAVUZU

EWD8989 KULLANIM KILAVUZU EWD8989 KULLANIM KILAVUZU ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılacak kart, Mikro Sim olmalıdır. ÖNEMLİ2: Mikro Sim kartın PIN kodu bir telefon yardımıyla kaldırıldıktan sonra saate takılmalı. Uygulamayı Akıllı Telefonunuza

Detaylı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Casper N410 Geleceğin Dâhileri Yetişiyor Tablet Projesi. İlk Kurulum ve Aktivasyon Kılavuzu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Casper N410 Geleceğin Dâhileri Yetişiyor Tablet Projesi. İlk Kurulum ve Aktivasyon Kılavuzu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Casper N410 Geleceğin Dâhileri Yetişiyor Tablet Projesi İlk Kurulum ve Aktivasyon Kılavuzu 1.Resim (İlk Kurulum Ekranı, Bu Ekrandaki Seçenekleri Değiştirmeden Sağ Alt Köşede

Detaylı

2 Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu

2 Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu K- KULLANIM KILAVUZU Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu Daire no. gir ve ye bas Kapı açmak için ve şifre gir Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. . Bölümler ve İşlevleri Kamera Lensi

Detaylı

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu

Türkçe. BT-03i Kullanıcı Kılavuzu BT-03i Kullanıcı Kılavuzu 1 Genel Bakış İçindekiler Başlangıç Telefon çağrısı nasıl yanıtlanır? Spesifikasyonlar 2 1. Genel Bakış A B E D F 1-1 Fonksiyon Tuşları: C A B C D E F Silikon kulak askısı Güç

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu

Exper Style Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Hakkında Bu kolay kullanım kılavuzu, sisteminizi başlatmak için kullanacağınız bir referans niteliğindedir. Daha detaylı bilgiyi cihaz kutusundan çıkan Device Drivers & Utilities

Detaylı

ATILIM m PAD KULLANIM KLAVUZU

ATILIM m PAD KULLANIM KLAVUZU ATILIM mpad03 KULLANIM KLAVUZU 7"Android Tablet Bilgisayar 4GB Dahili Bellek Garanti Detayları Ürün satın alma tarihinden itibaren 24 aylık bir süre için işçilik ve parça hatalarına karşı garanti edilmiştir.

Detaylı

Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri

Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri Vmeet Hızlı Kullanım Kılavuzu Birtel İletişim Teknolojileri İçindekiler Başlarken... 3 Ses ve görüntü ayarları için;... 3 1. Adım Hoparlör Kurulumu:... 5 2. Adım Mikrofon Kurulumu:... 6 3. Adım Kamera

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi 1 Ziraat Emeklilik web sitesinde (www.ziraatemeklilik.com.tr) yer alan Bireysel İnternet Şubesi giriş butonuna tıklanır. 2 Açılan ekrana T.C. Kimlik Numarası, sistemde kayıtlı

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Masaüstü Bilgisayarlar ve İş İstasyonları

Masaüstü Bilgisayarlar ve İş İstasyonları DMO ÜRÜNLERİ 2015 Devran İletişim ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. BİLGİSAYAR ÜRÜNLERİ Devran İletişim ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Katalog Kod lar ve İş İstasyonları 314.781.013 CASPER CD.DM4570853A 314.781

Detaylı

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK

BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD GÜVENLİK BEBOP-PRO THERMAL TERMAL GÖRÜNTÜLEME İÇİN PAKET DRONE ÇÖZÜMLERİ TERMAL GÖRÜNTÜLEME FLIR ONE PRO KAMERA ANLIK GÖRÜNTÜ ÇOK AMAÇLI FOTOĞRAF 14MP VIDEO 1080P FULL HD FREEFLIGHT THERMAL 25 DK UÇUŞ SÜRESİ BİR

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05

KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05 KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/09/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 4 4 Sistem Açıklaması... 5 4.1 TUŞLAR... 5 4.2 Ekran...

Detaylı

Yeni Nesil Masaüstü Yazar Kasa Profilo YK-PS300 KOLAY KULLANIM KILAVUZU

Yeni Nesil Masaüstü Yazar Kasa Profilo YK-PS300 KOLAY KULLANIM KILAVUZU Yeni Nesil Masaüstü Yazar Kasa Profilo YK-PS300 KOLAY KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. CİHAZ TANITIMI... 4 1.1. Cihazı Açma... 5 1.2. Cihazı Kapatma... 5 1.3. Menü... 5 1.4. Şifreler... 6 1.5. Kağıt Rulosu...

Detaylı

2K-130 KULLANIM KILAVUZU

2K-130 KULLANIM KILAVUZU K- KULLANIM KILAVUZU Kablolu Dijital Zil Paneli Kart Okuyuculu Daire no. gir ve ye bas Kapı açmak için ve şifre gir Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. . Bölümler ve İşlevleri Kamera Lensi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2

KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2 KULLANIM KILAVUZU Ahşap Nem Ölçer PCE-PMI 2 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 29/09/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler... 3 3.2 Teslimat İçeriği:... 4 4

Detaylı

SX İŞLETİM SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ

SX İŞLETİM SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ Versiyon 1.2 SX İŞLETİM SİSTEMİ ÖZELLİKLERİ Tüm Switch'lerde Çalışır SX İşletim Sistemi tüm Nintendo Switch'lerde ve tüm yazılım versiyonlarında çalışır! Tüm Oyunları Oyna SX İşletim Sistemi ile tüm favori

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 2. Adım:...

İÇİNDEKİLER. Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 2. Adım:... ELEKTRONİK İMZA 1 İÇİNDEKİLER Elektronik İmza... 3 Tanım... 3 Mevzuat... 3 Giriş... 3 Akıllı Akis Kart Alındıktan Sonra İzlenecek Adımlar... 4 1. Adım:... 4 2. Adım:... 4 Sürücü Yükleme Nasıl Yapılır?...

Detaylı

ANAKART. Çıkış Birimleri. Giriş Birimleri. İşlem Birimi. Depolama Birimleri. İletişim. Birimleri. Bellek. Birimleri

ANAKART. Çıkış Birimleri. Giriş Birimleri. İşlem Birimi. Depolama Birimleri. İletişim. Birimleri. Bellek. Birimleri ANAKART Giriş Birimleri İşlem Birimi Çıkış Birimleri İletişim Birimleri Bellek Birimleri Depolama Birimleri Anakart Motherboard, Sistem kartı Mainboard gibi isimleri de vardır. Anakart Bilgisayarın en

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi

2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2 Kablolu Görüntülü Diafon Sistemi 2K701 / 7 MİTÖR KULLANIM KILAVUZU Monitör Kapı Aç Dahili Arama Hakkında Ayarlar 2K701 / 7 Daire İçi Monitör (Dokunmatik Buton) Lütfen Ürünü Kullanmadan Önce Bu Kılavuzu

Detaylı

AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR

AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR AYPZP X5 TABANLI ZİL PANELİ TEKNİK DETAYLAR Altyapı kablolamasında CAT5 kablo alt yapısı kullanılır. Dış cephe ölçüsü 390 x 140 mm dir. Arka kasa ölçüsü 350 x 120 x 48 mm dir Daire numaraları, 2 haneli,

Detaylı

1080P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu

1080P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu Akıllı Gözlük 1080P Kamera / PC Kamera / Taşınabilir Disk / Kart Okuyucu - Türkçe - Kullanıcı Rehberi www.quadrocomputer.com 1 Fonksiyon Tuşları ve Portlar : Kamera Değiştirilebilen Camlar Micro-SD Kart

Detaylı

Windows 7 or 2 GB 2 GHz Mac OS GB 1 GHz Intel. Placement Tests. English for Success Teacher Training

Windows 7 or 2 GB 2 GHz Mac OS GB 1 GHz Intel. Placement Tests. English for Success Teacher Training DynEd Sistem Gereksinimleri DynEd yazılımlarını kullanabilmek için bilgisayarınız aşağıdaki özelliklere sahip olmalıdır: İşletim Sistemine göre en az bellek ve ana işlemci hızı: İşletim Sistemi Bellek

Detaylı

Saliha Ünal. Cellebrite Touch Eğitimi

Saliha Ünal. Cellebrite Touch Eğitimi Saliha Ünal Cellebrite Touch Eğitimi Neden Cellebrite? İçeriğimi eski telefonumdan yeni akıllı telefona nasıl aktarabilirim? Çok Kolay! Cellebrite a sahibiz Kolayca yapabiliriz! Kit Genel Bakış Cellebrite

Detaylı

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.6372.UM.TR.D00REV24032011

www.airties.com 7/24 destek hattı 444 0 239 Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti Üç yıl garanti YM.WR.6372.UM.TR.D00REV24032011 www.airties.com Kolay kurulum CD si Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti YM.WR.6372.UM.TR.D00REV24032011 Kablosuz yaşam Hızlı kurulum kılavuzu 2 VoIP Portlu

Detaylı

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01

Wolvox Kapı Ekranı. AKINSOFT Wolvox Kapı Ekranı Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.02.01 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 15.11.2014 1 1. KULLANIM AMACI Personel takip sistemi kullanmak isteyen tüm işletmeler için geliştirilmiştir. WOLVOX İnsan Kaynakları programı

Detaylı

Tablet aktivasyonu yardım sayfası

Tablet aktivasyonu yardım sayfası Tablet aktivasyonu yardım sayfası Sırasıyla aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekmektedir Her okuldaki sınıf öğretmeni kendisi ve öğrencileri için EBA şifresi oluşturmalıdır. Daha önce EBA şifresi oluşturduysanız

Detaylı

MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı

MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı MEB E-Posta Hizmetleri ve Outlook Programı İçindekiler Bakanlık E-Posta Hizmetleri ve Sistem Ara yüzü E-posta Hizmetlerinin Outlook Programına Bağlanması Outlook 2010 Kullanımına ilişkin temel bilgiler

Detaylı

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu

Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu TÜRKÇE Konftel 55Wx Hızlı Referans Kılavuzu Konftel 55Wx masa üstü telefonunuza, cep telefonunuza ve bilgisayarınıza bağlanabilen bir konferans ünitesidir. Konftel in benzersiz ses teknolojisi, OmniSound

Detaylı

MLS Destinator Pro 4300-5000

MLS Destinator Pro 4300-5000 MLS Destinator Pro 4300-5000 3 ! UYARI Navigasyon cihazınız şarj olduktan sonra şarj aletine bağlı tutmayın. Gereğinden fazla şarj pilin ömrünü kısaltabilir. Model No: G431 (Pro4300) Model No: G550 (Pro5000)

Detaylı

Yaz Okulu Misafir Öğrenciler için Kullanım Kılavuzu

Yaz Okulu Misafir Öğrenciler için Kullanım Kılavuzu Yaz Okulu Misafir Öğrenciler için Kullanım Kılavuzu 1. Uzaktan eğitim yönetim sistemine (UEYS) giriş için, http://ibuzem.ibu.edu.tr internet adresine giriniz. 2. İnternet sayfasında bulunan Sisteme Giriş

Detaylı

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER

GÜVENLİK TALİMATLARI GİRİŞ ÖZELLİKLER KULLANIM KILAVUZU GÜVENLİK TALİMATLARI Talimatlara uyulmaması nedeniyle hasar oluşması durumunda garanti geçerli değilir.o yüzden talimatları lütfen iyice okuyun. Bu talimatları saklayın. Bu ürünü düşürmeyin,

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ SETİ

HIZLI BAŞLANGIÇ SETİ HIZLI BAŞLANGIÇ SETİ Kuzzum bir takip SİSTEMİDİR. Bu sistemin 2 bileşeni vardır; 1. Harita ve Takip Yazılımı web görünümü akıllı telefon görünümü 2. Kuzzum Çocuk Takip Cihazı 1. Harita ve Takip Yazılımı

Detaylı

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ECZANE İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

E-UYGULAMALAR VE DOKÜMAN YÖNETİM SİSTEMİ PROJESİ (EUP) ECZANE İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU İlaç Takip Sistemi ile ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğü nüze şahsen başvuru yapan eczanelerin bilgilerini sisteme kayıt etmek ve daha sonra bu bilgilerden sorgulamalar yapabilmek amacıyla bu kılavuzda

Detaylı

UNIVERSAL ŞARJ CİHAZI

UNIVERSAL ŞARJ CİHAZI UNIVERSAL ŞARJ CİHAZI TELEŞARJ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU İÇERİK GENEL Üretici ve İthalatçı firmanın net ünvanı, adres ve telefon numarası, Bakım, Onarım ve kullanımda uyulması gereken kurallar,

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Dell Vostro 5470. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Önden ve Arkadan Görünüm. Uyarılar Hakkında

Dell Vostro 5470. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler. Önden ve Arkadan Görünüm. Uyarılar Hakkında Dell Vostro 5470 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. Önden ve Arkadan Görünüm

Detaylı