TÜRKİYE SAĞLIK TURİZMİ EL KİTABI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE SAĞLIK TURİZMİ EL KİTABI"

Transkript

1 TÜRKİYE SAĞLIK TURİZMİ EL KİTABI Hazırlayan Sentrogen Sağlık Turizmi Hizmetleri

2 Giriş SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri ne hoş geldiniz; bize başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Bu belgenin amacı, ziyaretçilere, sağlık turizmi olarak bilinen hızla gelişen sektör hakkında güncel bilgiler ve kaynaklar sunarak ziyaretçileirn seyahat ve konaklama ile tıbbi hizmetler, diş hizmetleri ve cerrahi hizmetler konusunda bilgiye dayalı ve bilinçli karar vermelerini sağlamaktır. Kendiniz için mi yoksa aileniz için mi bir tatil planlıyorsunuz? Seçimli bir cerrahi işlem yatırmayı düşündünüz; ancak kısıtlayıcı yüksek maliyetler sizi bu düşüncenizden caydırdı mı? Sizin ya da tanıdığınız birisinin, kendi ülkenizde çok pahalı olan bir diş işlemi yaptırmanız gerekiyor ya da böyle bir diş işlemi yaptırmayı mı arzu ediyorsunuz? Siz veya sevdiğiniz birisinin tıbbi olarak öngörülen bir işleme ihtiyacı var da bunu kendi ülkenizde yaptıracak gücünüz mü yok? Eğer yukarıdaki sorulardan birisi veya hepsi birden size uyuyorsa sizi, sağlık hizmetlerinin dünya çapındaki ilerlemesinden ve pazarın küreselleşmesinden nasıl faydalanabileceğinizi görmek için biraz vakit ayırarak EL KİTABINI keşfetmeye çağırıyorum. Burada verilen bilgilerin, sağlığınız ve sıhhatinizle ilgili güvenli kararlar almanızı sağlayacak gerekli yardımı ve imkanı vermesini içtenlikle temenni ederiz.

3 Hakkımızda Türkiye de komple sağlık turizmi hizmetleri sunan bir Türk işletmesi olan SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, bu EL KİTABINI, dünya çapında bir sağlık hizmetleri köprüsü kurarak Dünya Standartlarındaki Sağlık Tesislerine, uygun maliyetli tedavi işlemlerine, bekleme süresi olmadan ve Türkiye nin sunduğu eşsiz dinlenme/tur fırsatlarıyla birlikte kolay ve doğrudan erişim sağlama amacıyla hazırlamıştır. SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, Sağlık hizmetleri, Sağlık Personeli Alımı Hizmetleri, Doktor ve Cerrah Heyetleri, Bilgi Teknolojileri, Telekomünikasyon, E-öğrenme & Seyahat & Turizm hizmetleri ana alanlarında faaliyet gösteren profesyonel olarak yönetilen çok yönlü bir işletmedir. SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, bir sağlık profesyonelleri grubu tarafından yönetilmektedir. SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri nde her zaman en kaliteli hizmetleri sunmayı taahhüt ederiz; değerlere olan inancımızın ve en iyisini gerçekleştirmeye olan adanmışlığımızın aynası, işimiz ve müşterilerimizin memnuiyetidir. SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri nde kendimizi her zaman temel değerlerimiz olan her bir ferdine kadar tüm insanlığa ve tüm varlıklara güler yüzlü hizmet sunmaya adarız. SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, Türkiye deki Dünya Çapında Tanınmış Doktorlar & Cerrahlar aracılığıyla üstün cerrahi tedavi seçenekleri sunan bir sağlık sevk firması olarak beğeni toplamaktadır. Maliyet konusunda hassas yabancı hastaların ve firmaların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hastaların, oldukça düşük maliyetlerle ve neredeyse sıfır bekleme süresiyle dünya standardında tıbbi tedavi almalarına yardımcı olmak için durmadan çalışıyoruz. Kısa bir zaman dilimi içerisinde dünyanın her yerinden gelen çok sayıdaki hastanın sağlığına kavuşmasına başarılı şekilde katkıda bulunduk. Merkezimiz Türkiye (Eskişehir) de olup Türkiye nin her yanında ortaklarımız bulunmaktadır. Ekibimiz ve bağlı hastanelerimiz & sağlık profesyonellerimiz ile kendimizi hastaların ihtiyaçlarına adamış olup etkin tıbbi tedaviler ve kişiye özel hizmet & destek sağlayarak hastalara esenlik vermek için her türlü çabayı gösteriyoruz. İtimat ve güvenilirliğin öneminin farkındayız. Hastaların güvenini kazanmak için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bunun için hizmetlerimizin farklı boyutlarında sıkı kalite kontrol denetimlerini uygulamaya aldık. Hastaneler, özel sağlık hizmeti alanındaki deneyim, doktor heyeti, sertifikalar, altyapı ve geçmiş kayıtlar gibi bir takım parametrelere göre seçilmektedir. Danışman ve cerrah heyetimiz, alanlarında yüksek eğitime ve uzmanlığa sahip kişilerden oluşmaktadır. Doktorların çoğu, ABD & İngiltere ile Türkiye nin üst düzey üniversitelerinden mezun olmuştur ve gerçekleştirdikleri kritik cerrahi operasyonlar ve işlemlerde engin tecrübeye sahiptirler.

4 Hastaların, planlamadan seyahatlerinin gerçekleştirilmesine ve tedaviye kadar her noktada bize güvenebileceklerine söz veriyoruz. Pasaport & vize desteği, güzergah planlaması, hastane ve cerrah seçimi, tedavi prosedürü, uygun konaklama, çeşitli turistik yerlerin gezilip görülmesi ve son olarak beklenen eve dönüş dahil seyahat öncesi ayarlamalar & tıbbi tedavi sonrası destek dahil her aşamada yardım sunuyoruz. SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, yurtdışındaki insanların dünya çapındaki sertifikalı hastaneler tarafından sunulan yüksek kaliteli sağlık hizmetlerine makul fiyatlarla ulaşmalarını sağlıyor. Ulaşılması zor olan ABD & İngiltere sağlık hizmetlerine bir alternatif sunuyoruz. Hizmetler, üstün bilgi ve deneyime sahip iyi eğitimli doktorlar tarafından verilmektedir. Karmaşık bir süreci, şeffaflaştırmaları ve kolaylaştırmalarında hastalara bilgi, eğitim ve kılavuzluk sağlamak için büyük çaba sarf ediyoruz. SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, hizmet odaklı bir kuruluştur. Zamanında üstün hizmet sağlıyoruz. %100 müşteri memnuniyeti sağlamak için devam eden kapsamlı bir kalite kontrol programımız mevcuttur. En iyi dileklerimizle sağlığınıza tam olarak kavuşmanızı ve esen kalmanızı dileriz.

5 Yaptıklarımız Sağlık turizmi, Türkiye de yıllardır olmasına rağmen büyük bir organizasyon sıkıntısı içerisinde olup hastalar genellikle az ya da çok kendi çıkarları doğrultusunda hareket eden kişilere bağlı kalmıştır. Dahası pek çok hasta, hastanelerle doğrudan bağlantı kurmak için kendi başına gelmekte ve bunun sonunca doğru bir hastane arayışı, uzun/yorucu ve bıktırıcı bir iş halini almaktadır. Ayrıca böyle bir durumda ziyaretçilerin, diğer tüm ayarlamaları kendi başlarına yapmaları gerektirmedir ki bu, yabancı bir ülkede bazen oldukça zor olabilir. Tıbbi tedaviler için birilerine itimat etmenin kolay bir karar olmadığını biliyoruz. Biz, bir şirket olarak bu sorunlara cevap vermek için ve bu hizmet sektörünü daha organize bir hale getirmek için öne çıktık. Şirket, belirli bir hastane/klinik için çalışmamakta olup daha çok hastalar/ziyaretçiler ile istenen tedavi ve diğer hizmetlere bağlı olarak çeşitli seçenekler sunan çeşitli hastaneler arasında bir yardımcı görevi üstlenmektedir. Şirket, kaldıkları süre boyunca hoş ve rahat bir deneyim yaşamaları için yabancı hastalara aileleriyle birlikte hizmet sunmaktadır. Sunabildiğimiz hizmetlerden bazıları: İstenen tedavi / bütçeye göre Hastane / Klinik teklifi. İngiltere / ABD de eğitim görmüş doktorlar tarafından Türkiye de dünya standartlarında Tedavi. Varıştan önce Baş Hekimle öncelikli randevu ayarlanması Doktorlarla konsültasyon ayarlanması Tedavi/checkup planlama yardımı ile randevu ayarlama ve seyahat programlama. Cerrahi işlemler için sıfır bekleme süresi Yalnızca hastaneden taburcu edilene kadar Tıbbi Tedavi için teklif edilen paketler Tüm randevuların koordinasyonu Hemşireler/Rehber. Hastalara çevrimiçi (online) yardım. Otel Konaklaması & Tur Paketleriyle İlgili İsteğe Bağlı Hizmetler: Konaklama ayarlamaları, hastaneye yatmadan önce ve hastaneye yattıktan sonra Aile üyeleri ve refakatçiler için konaklama ayarlamaları Antalya, İstanbul, Kapadokya, Eskişehir, İzmir, Bolu, Abant, vs. gibi ilgi çekici yerlere çok uygun fiyatlarla Paket Turlar organize edilebilir. İstenmesi halinde refakat etmesi için rehberler/eskortlar ayarlanabilir. İstenmesi halinde tüm bu isteğe bağlı hizmetlerden, nominal hizmet ücretleri üzerinden faydalanılabilir. Ayrılmadan önce tedavi sonrası checkup Havalimanı transferleri.

6 Şirket, yukarıda belirtilen hizmetlerin sağlanmasını kolaylaştırmak için çeşitli hastaneler/klinikler, oteller, tatil köyleri, tercümanlar, kılavuzlar ile sözleşmeli olarak çalışmaktadır. Şirket veya Kurumsal Sağlık Turizmi: Şirket veya Kurumsal sağlık turizmi, yurtdışı sağlık turizminde yeni bir trend olarak karşımıza çıkmış olup burada şirketler, tıbbi tedavi maliyetlerinden tasarruf etmelerine imkan sağlayan çalışan sağlık yardımı stratejileri geliştirmektedir; özellikle çalışanlarının cerrahi müdahale ve hastaneye yatma masraflarını karşılamak için yüksek primler ödedikleri iş sağlığı sigortasının artan maliyetleri, şirketleri endişeye sevk etmektedir. Çok yakın geçmişte pek çok çalışan sağlık hizmeti sağlayıcısı, genellikle çok pahalı olan ve çalışanın genel verimlilik seviyelerinde gerilemeye neden olan kardiyak stres, obezite ve ortopedi gibi belirli genel hususlarla karşı karşıya kalmıştır. Bu gibi durumlarda maliyeti azaltmanın ve daha iyi verimlilik seviyeleri elde etmenin çözümü, yurtdışında şirket veya kurumsal tıbbi tedavi seçeneğini tercih etmektir. SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, küresel kurumsal yurtdışı tıbbi tedavi işlemlerini kolaylaştırırak çalışanlar için yüksek kaliteli sağlık hizmeti verilmesi ile çalışanlar için sağlanan bu kurumsal sağlığı hizmetlerinin masraflarında daha düşük maliyet avantajı sağlanması arasında mükemmel bir denge kurma fırsatı sağlar. Çalışanlar için sağlanan sağlık hizmetinin artan masraflarıyla baş edilmesine yönelik geleneksel yaklaşımlar, maliyetlerin azaltılmasında çok az fayda sağlamış ve bazen işçiler arasında memnuniyetsizliğe yol açmıştır; ancak yurtdışındaki kurumsal tıbbi cerrahi tedavi ve sağlık planları, çalışanlara sağlanan sağlık hizmeti nedeniyle yapılan maliyetlerden tasarruf edilmesi konusunda kolay bir alternatif sunmakla kalmayıp aynı zamanda aileleriyle yurtdışında özel, rahat ve dinlendirici bir ortamda tatile gidip dünya standartlarında, gelişmiş sağlık hizmetleri ve tedavi aldıkları için çalışanlara da mutluluk verir. Heyet onaylı, deneyimli doktor ve cerrahlar tarafından dünya standartlarındaki hastanelerde ve klinik tesislerinde sunulan olağan tıbbi cerrahi tedavi seçeneklerinin yanı sıra SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri ayrıca çalışanlarına yurtdışında sağlık hizmeti planları sunan kuruluşlar için bütüncül sağlık terapileri, yaşam tarzı yönetim paketleri, sağlık programları, Yoga ve meditasyon seansları, diyabet ve hipertansiyon yönetimi programları konularında da çekici sağlık hizmeti paketleri sunar. Kullanım Hüküm ve Şartları Listeli Sağlık Hizmetleri: Herhangi bir soru, konsültasyon ve tedavi hizmeti konusunda listede belirtilen hastaneler ve sağlık profesyonelleriyle, listede belirtilen irtibat yolları üzerinden doğrudan irtibat kurulabilir; bu kuruluşların hizmetlerinden, bu kuruluşların kendi özel hüküm ve şartlarına göre faydalanılabilecek olup SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri bu işleme müdahil bir taraf değildir. Listeli Tur/Seyahat hizmetleri: Sağlık paketinize dahil edilecek herhangi bir tur/seyahat hizmeti seçebilirsiniz; SENTROGEN Sağlık

7 Turizmi Hizmetleri olarak bu hizmetleri sunmaktan memnuniyet duyarız. Turlar, fiyatlar, hizmetler ve şartlar hakkında daha fazla bilgi almak istediğinizde memnuniyetle emrinizde olacağız. Diğer hizmetler: Türkiye ye gerçekleştireceğiniz ziyaretiniz sırasında SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri tarafından sunulan diğer geniş hizmet yelpazesinden seçimde bulunabilirsiniz; fiyatlar, hizmetler ve şartlar hakkında daha fazla bilgi almak istediğinizde memnuniyetle emrinizde olacağız. SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri Sağlık Hizmetleri Paketleri: SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri tarafından birinci sınıf Sağlık Hizmeti Sağlayıcılarıyla işbirliği içerisinde sunulan Sağlık hizmeti paketleri, aşağıdaki kayıt ve şartlara göre sunulacaktır. Tıbbi Değerlendirme ve Fiyat Tahmini: SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, etkin tedavi analizi yapılması amacıyla bütün medikal geçmiş ve raporlarınızla birlikte doktor & cerrahlardan oluşan heyetiyle danışma ve koordinasyon gerçekleştirir. Ayrıca tedavi veya ameliyatınızla ilgili şüphelerinizi gidermek ve sorularınıza yanıt vermek için tarafımızca telekonferans, görüntülü konuşma ve çevrimiçi destek ayarlanır. SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, konsültasyon ve tıbbi raporların değerlendirilmesinden sonra işlemin maliyetini tarafınıza bildirir. Fiyat teklifine, yalnızca bu teklifte ayrıntılı olarak belirtilecek olan hizmetler dahildir. Türkiye ye geldikten sonra yüz yüze konsültasyonlarda ve müteakip tedavi öncesi tıbbi muayene veya tanı raporunda öngörülmeyen herhangi bir maliyet çıkması halinde bu masraflar, izin ve rızanızın alınması için uygun biçimde ayrıntılı olarak verilecektir. Herhangi bir istisnai öngörülemeyen maliyetin kredi kartınızdan çekilmesine izin verdiğiniz bir belgeyi, işleme başlamadan önce imzalamanız istenecektir. PARA İADESİ: Kullanılmayan/gerçekleştirilmeyen hizmetlerin ücretlerinin (önceden ödenip iptal edilen) iadesiyle ilgili olarak; iade edilecek tutar, yukarıda belirtilen iptal politikasına dayanılarak hesaplanacak ve buna göre, para, bize ödemeyi yapmış olan kişiye iade edilecektir. Bankacılık prosedürlerinden dolayı iade sürecinin 2-4 hafta sürebileceğini göz önünde bulundurmanız rica olunur. Tazminat: Tarafınızca işbu sözleşmenin ihlali niteliğinde hizmet kullanımı gerçekleştirilmesi ve/veya yukarıda belirtilen beyanat ve garantilerinizin herhangi bir şekilde ihlali nedeniyle ortaya çıkan, makul avukatlık ücretleri dahil her türlü zarar, borç, iddia veya talep konusunda SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, müdürleri, bağlı şirketleri, iştirakleri, görevlileri, vekilleri ve diğer ortaklarını ve çalışanlarını tazmin etmeyi ve bunlardan beri kılmayı kabul edersiniz. Uyuşmazlıklar:

8 Tıbbi uyuşmazlık veya tıpta yanlış uygulama (malpraktis) nedeniyle hastanın ihtilafa düşmesi halinde tüm ilgili taraflar, tüm yasal işlemlerin, hasta tarafından Türkiye, Eskişehir yetki bölgesinde yalnızca tıp profesyoneli/sağlık hizmeti merkezi/ hastaneye karşı yürütülmesi gerektiğini ve SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, hizmetlerinin listesini vermek suretiyle farklı profesyonel seçenekler sunarak bunları hastanın tasarrufuna bıraktığı ve profesyonel olarak tıpla iştigal etmediği için bu hukuki işlemlerin, SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, yönetim şirketi veya herhangi bir müdürü veya çalışanını kapsayacak şekilde genişletilemeyeceğini beyan ve kabul eder. İletişim MRI/X-ray gibi tıbbi test raporlarınızı, işleme yönelik tıbbi değerlendirme ve fiyat teklifi için aşağıda belirtilen eposta adresini kullanarak bize epostayla gönderebilirsiniz. Hintli ve yabancı müşterilerimizden gelen sorgulama taleplerini memnuniyetle karşılayacağız. Size mümkün olan en iyi şekilde hizmet sunmak için sabırsızlanıyoruz. Yardımcı olmaları için telefon numaranızdan sizi aramalarını istiyorsanız lütfen bu talebinizi ileterek sizinle irtibata geçmelerini istediğiniz saati, ev, cep veya iş telefon numarasını bırakınız.

9 Sağlık Turizmi İhtiyacı Sağlık turizmi, geniş anlamıyla cerrahi veya diğer özel tedavi ihtiyacı olan hastalar için turizm sektörüyle işbirliği içersinde maliyet etkin bir özel sağlık hizmeti sunulması olarak tanımlanabilir. Bu süreç, sağlık ve turizm sanayiinde faaliyet gösteren hem özel hem de kamuya ait kurumsal sektör tarafından kolaylaştırılmaktadır. Tıp veya Sağlık Turizmi, genel bir tatil biçimi halini almış olup geniş bir tıbbi hizmet yelpazesini kapsar. Dinlenme, eğlence ve istirahatı, sağlık ve sıhhatle birleştirir. Sağlık tatilinin arkasında yatan fikir, size günlük rutininizden uzaklaşma ve farklı dinlendirici bir ortama gelme fırsatı sağlamaktır. Burada sahile ve dağlara yakın olmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda, sağlık ve genel sıhhatiniz bakımından hayatınızı iyileştirmenize yardımcı olacak oryantasyonu alma imkanı da bulursunuz. Her bakımdan - fiziksel, zihinsel ve duygusal- gençleşme ve arınma sürecidir. Gelişmiş ülkelerden pek çok insan, yoga ve Ayurveda masajının vaat ettiği gençleşme için Türkiye ye gelmektedir; ancak bunların çok azı, burayı bir kalça replasmanı ve beyin cerrahisi destinasyonu olarak görmektedir. Bununla birlikte üst düzey tıbbi uzmanlık ve cazip fiyatların güzel bir şekilde harmanlanması, artan sayıdaki kurumsal Türk hastanelerinin, İngiltere ve ABD gibi gelişmiş uluslar dahil yabancı hastaların ilgisini çekmesine katkıda bulunuyor. Sağlık hizmetlerinin maliyetli olduğu Avrupa, ABD ve diğer zengin ülkelerden gelen sayısı her geçen gün artan hastalar, daha cazip seçenekler aradıkça Türkiye, iyi hastaneleri, sağlığa yararlı iklimleri ve turizm destinasyonları olan Tayland, Singapur ve diğer Asya ülkeleriyle olan rekabetini arttırmaktadır. Tayland ve Singapur, gelişmiş tıbbi tesisleri ve dahili sağlık turizmi seçenekleriyle birkaç yüz bin yabancı hasta çekerken Türkiye nin hızla gelişen kurumsal hastane sektörü, tedavi için birkaç bin kişi alabilmektedir. Ancak özellikle tıp profesyonellerinin kaliteli uzmanlığı ve ekipman ile bakım tesislerindeki hızlı gelişmenin getirdiği destek ve her şeyden önemlisi uygun maliyetli paketler göz önünde bulundurulduğunda işler, Türkiye nin lehine radikal bir biçimde değişecektir. Türkiye nin kurumsal hastaneleri, eşit düzeye gelmekte olup Tayland, Singapur, vs. gibi ülkelerdeki en iyi hastanelerden daha iyi olmasalar bile gelişmeye açıklar ve ülke, tercih edilen sağlık destinasyonlarından biri haline gelebilir. Her geçen gün yükselen birinci sınıf sağlık hizmetlerine ek olarak yabancı hastaları çeken durumlardan biri de Avrupa ve Amerika hastanelerinin aksine çok az veya neredeyse sıfır denebilecek bekleme listesidir. Aslına bakılacak olursa tedavi önceliği günümüzde Hindistan hastaneleri tarafından sunulmaktadır.

10 Ümit Hastaneler Grubu, Acıbadem Hastaneler Grubu, vs. yurtdışında da isimleri duyulmuş kuruluşlardan birkaçıdır. Türkiye, örneğin Tayland veya Malezya veya Hindistan a oranla daha yüksek uzmanlığa sahiptir. Türkiye nin bazı hastanelerindeki altyapı da çok iyidir. Daha da önemlisi, maliyetler daha az olup neredeyse diğer Asya ülkelerinin üçte biridir. Umit Hospital Group, Acıbadem Hospital Group etc. are name a few which are established names even abroad.. Turkey has much more expertise than say Thailand or Malaysia or India. The infrastructure in some of Turkey s hospitals is also very good. What is more significant is that the costs are much less, almost one-third of those in other Asian countries. Türkiye deki Tıbbi Tesisler SAĞLIK HİZMETLERİ: TÜRKİYE DEKİ HASTANELERDE TIBBİ CERRAHİ TEDAVİLER SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, Türkiye deki özel hastanelerde ve klinik tesislerinde dünya standartlarında oldukça etkili, kaliteli tıbbi tedavi ve cerrahi işlemlere erişilmesine aracılık eder. Bu indirimli cerrahi ameliyat işlemleri, kalifiye, deneyimli ve itibarlı doktorlar, kurul onaylı cerrahlar ve resmi tescilli hekimler tarafından düşük maliyetlerle gerçekleştirilir. Sağlık sigortası olmayan kişiler, yurtdışında Türkiye de kendi seçtikleri ucuz cerrahi işlemlerden yararlanabilirken Sağlık (Medicare) planı olmayan veya NHS nin bekleme listesinde olan uluslararası hastalar, en son sağlık teknolojilerin kullanıldığı, özel cerrahi indirimlerin yapıldığı düşük fiyatlı tıbbi tedavilerden faydalanabilir. Türk şehirlerindeki sağlık merkezlerinde kullanılan gelişmiş tıbbi teknoloji, yurtdışındaki sigortasız, eksik sigortalı, özel sigortalı veya primlerini kendisi karşılayan kişiler için daha ucuz bir seçenektir. Makul fiyatlı küresel hasta bakımı konusunda aracılık hizmetleri sağlayan SENTROGEN Sağlık Turizmi Hizmetleri, aşağıda belirtilen insan vücudundaki ve organlarındaki bulaşıcı veya bulaşıcı olmayan durumlar, hastalık, rahatsızlık, maraz, bozukluk, semptom, belirti ve sakatlık konularında ameliyat öncesi ve sonrası bakım, tıbbi test, tarama, tanı ve terapötik çözümler, iyileştirme, düzeltme, onarım, fiziksel tedavi hizmetleri konusunda makul maliyetli ve maliyet tasarruflu yönetim hizmeti sunar.

11 TÜRKİYE DE UYGUN FİYATLI KOZMETİK PLASTİK CERRAHİ İŞLEMLER Blefaroplsati (göz kapakları) Üst (Çift taraflı) Alt (Çift taraflı) Alt + Üst (Çift taraflı) Çift göz kapağı ameliyatı Göz kapağı katlanma hattı oluşturma Liposuction (yağ aldırma) Abdomen (karın) Kollar ve baldırlar Alt çene Çevresel Uyluk ve Kalça Tümesan tekniği- Liposuction Genel anestezi (GA) altında 2 bölge Genel anestezi altında 3 bölge Genel anestezi altında her ilave bölge Göğüs Büyütme-Salin İmplant Büyütme-Silikon İmplant Yukarı kaldırma/kaldırma-mastopeksi Alçaltma Çıkarma Kaldırmalı implant Rekonstrüksiyon Jinekomasti düzeltme- Erkek Göğüs İmplant çıkarma Meme ucu alçaltma İmplant revizyonu Cerrahi olmayan Kaldırma/Büyütme/İyileştirme Botox Kazayağı, alın & Glabella çizgileri Çatık kaş glabella çizgileri düzeltme Alın kırışıklıkları Aksiller Hiperhidroz (Koltukaltı terlemesi) Çene/Baldır kası hipertrofisi Dermadeep Enjeksiyonu Dermalive Enjeksiyonu Dudak Geliştirme yağı veya dolgu Kaldırma / Alçaltma İnceltme Dişeti Estetiği / Damak düzeltme Yatay Dudak Alçaltma Cinsen organlar Pubik kaldırma Abdominoplasti- Karın germe Mini karın estetiği - Göbek deliğine. kadar Karın germe Yağ aldırmalı karın germe (Bir Bölge) Yaşlılıktan kaynaklı nokta, leke, siğil ve kırışıklıkların giderilmesi Porto Şarabı lekesi / doğum lekesi tedavisi Göze hoş görünmeyen kan damarlarının yok edilmesi

12 Çökük meme ucu onarımı Yük / Boyun Kaldırma Yüz & Boyun Yüz, Boyun & Üst veya Alt Blefaroplasti Yüz, Boyun & Üst veya Alt Blefaroplasti Cerrahi olmayan yüz kaldırma- APTOS Boyun Kaldırma Orta Yüz Kaldırma Yüz Kaldırma Kompozit Kaş Alın Kaldırma Endoskopik Alın Kaldırma Alın kaldırma & Üst veya Alt Blefaroplasti Alın kaldırma & Üst ve Alt Blefaroplasti Alın/Kaş üstü konturlama Alın/Kaş üstü konturlama & Kaş kaldırma Kaş üstü konturlama & Kafa derisi iyileştirme Kafa derisi kaldırma +Kaş kaldırma+ Kaş üstü konturlama Kafa derisi kaldırma/redüksiyonu Cerrahi olmayan Kaş kaldırma- APTOS Yanak İmplantı-Silikon kemik Alçaltma kaldırma Gamze oluşturma Dövme Çıkarma Güneş lekesi & diğer cilt renk bozukluklarını çıkarma Lazer-Co2/Erbium/Nd-YAG/Diyot/ Pulsed Dye Tedavi-Çiller/Vitiligo/Hiper pigmentasyon Örümcek damalar / Varis damarları-lazer/sclero Kazayağı kırışıklıklarını giderme- Cerrahi. Yüz gençleştirme Cerrahi olmayan Epilasyon Saç Ekimi/Greft (500 Greft) Saç Ekimi/Greft (1000 Greft) Kimyasal peeling İyontoforez Dermabrazyon (cilt zımparalama) İnme sonrası yüz tedavisi Cilt greftleri Brakioplasti (Kol germe) Otoplasty-Bat Ear, Split lobule Pinna correction Alt gövde kaldırma Yara revizyonu Uyluk kaldırma Tüm yüz cilt yenileme Enjekte edilebilir dolgular- Kolajen/ Yağ Penil İmplant Pektoral İmplant Oküloplasti Vücut şekillendirme Kalça büyütme

13 Ter bezleri rezeksiyonu Tüm vücut kozmetik kaldırma Hemanjiyom /Rosacea/akne giderme Yağ enjeksiyonu- Majör Kozmetik jinekoloji işlemleri

l Sağlıkta Kalite

l Sağlıkta Kalite www.avicennahospital.com l 0212 440 32 00 Sağlıkta Kalite GENEL BİLGİLER 1997 yılında hizmet vermeye başlayan Avicenna Sağlık Grubu, konum itibariyle İstanbul da faaliyetlerine devam etmektedir. GENEL

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY Dokuz Eylül Üniversitesi

Yrd. Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY Dokuz Eylül Üniversitesi AVRUPA BİRLİĞİ NDE SAĞLIK TURİZMİ Yrd. Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık turizmi nedir? hastaların ihraç edilmesi? tıbbi hizmetlerin ithal edilmesi? sağlığın/sağlık hizmetlerinin

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

LIV HOSPITAL ANKARA ULUSLARARASI HİZMETLER DEPARTMANI SUNUMU

LIV HOSPITAL ANKARA ULUSLARARASI HİZMETLER DEPARTMANI SUNUMU LIV HOSPITAL ANKARA ULUSLARARASI HİZMETLER DEPARTMANI SUNUMU 1 MİSYON Hasta odaklı yaklaşımı temel alan; kişisel tercihlere, kültürel, dini ve dil beklentilerine göre uygun hale getirilmiş dünya standartlarında

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA

SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA SAĞLIK TURİZMİNDE ARACILIK ve ASİSTAN KURULUŞLAR Ahmet Genç, MSc, MBA Tıp Turizmi... süreci yurtdışında tedavi seçeneklerini araştırma ile başlar Yurtdışından bir hastanın bir başka ülkeye seyahat etmesini,

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİNİN YENİ YILDIZI; TÜRKİYE. Dünyada sağlık turizminin gelişmesine sebep olan faktörler şu şekilde sıralanabilir;

SAĞLIK TURİZMİNİN YENİ YILDIZI; TÜRKİYE. Dünyada sağlık turizminin gelişmesine sebep olan faktörler şu şekilde sıralanabilir; Yrd. Doç Dr. Gonca Güzel Şahin SAĞLIK TURİZMİNİN YENİ YILDIZI; TÜRKİYE Sağlık Turizmi; insanların tedavi olmak amacıyla yaşadıkları ülkeden, kaliteli ve görece daha ucuz hizmet alabilecekleri başka ülkelere

Detaylı

TIP TURİZMİNDE ARACI KURUMLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA

TIP TURİZMİNDE ARACI KURUMLAR. Ahmet Genç, MSc, MBA TIP TURİZMİNDE ARACI KURUMLAR Ahmet Genç, MSc, MBA Aracı Firmalar IN...yapı ile etkileşimi Aracı firma hizmetlerine talep artışı Yurtdışına gitmeyi tercih eden hastaların sayısı hızla artıyor aracı kurum

Detaylı

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMETLER

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMETLER DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMETLER Ali DİKİLİ Devlet Yardımları ve Ar-ge Dairesi Başkanı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler G.M. 2. DÜNYA TİCARET MÜŞAVİRLERİ KONFERANSI Ankara 5 Haziran 2012 1 DÖVİZ

Detaylı

Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI

Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI Kendiniz ve Sevdikleriniz İçin Sağlıklı Bir Karar! AEGON KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI 0850 221 15 55 Uluslararası güç Farklı plan alternatifleri Geniş medikal hizmet ağı Bütçenize uygun çözümler Aegon

Detaylı

Estetik ve Plastik Cerrahi

Estetik ve Plastik Cerrahi Estetik ve Plastik Cerrahi Estetik ve Plastik Cerrahi Zamana karşı savaşı kazanarak sağlıklı, güzel bir yüz ve vücuda sahip olmak sizin elinizde Gözünüze güzel gelmeyen 'değişmeli' dediğiniz vücudunuzun

Detaylı

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ

ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ ÖZEL ÖZKAYA HASTANE İŞLETMECİLİĞİ Özel Özkaya Hastane İşletmeciliği olarak 2006 yılından itibaren Kızılay da bulunan Tıp Merkezlerimiz siz değerli hastalarımıza hizmet vermektedir. Merkezlerimiz ; - Milli

Detaylı

İSMMMO ÜYELERİNE ÖZEL DENTAL TEDAVİLERDE UYGULANMAK ÜZERE İNDİRİM TEKLİFİ

İSMMMO ÜYELERİNE ÖZEL DENTAL TEDAVİLERDE UYGULANMAK ÜZERE İNDİRİM TEKLİFİ İSMMMO ÜYELERİNE ÖZEL DENTAL TEDAVİLERDE UYGULANMAK ÜZERE İNDİRİM TEKLİFİ 14.10.2011 Değerli İSMMMO Üyeleri ne; İSMMMO üyeleri ve birinci derece aile yakınları için yapılacak her türlü dental tedaviyi

Detaylı

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Genel Bilgi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, doğuştan veya sonradan olan doku kaybı ve şekil bozukluklarının düzeltilmesi

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

SAĞLIK TURĠZMĠ DESTĠNASYONLARI: DÜNYADA ĠYĠ UYGULAMA ÖRNEKLERĠ VE ADANA DESTĠNASYONU

SAĞLIK TURĠZMĠ DESTĠNASYONLARI: DÜNYADA ĠYĠ UYGULAMA ÖRNEKLERĠ VE ADANA DESTĠNASYONU 26 Aralık 2012 SAĞLIK TURĠZMĠ DESTĠNASYONLARI: DÜNYADA ĠYĠ UYGULAMA ÖRNEKLERĠ VE ADANA DESTĠNASYONU Doç. Dr. Mehmet Cihan YAVUZ Çukurova Üniversitesi, Seyahat ĠĢletmeciliği Bölüm BaĢkanı SAĞLIK TURĠZMĠ

Detaylı

FORM-B EĞİTİLEN (ASİSTAN HEKİM) DEĞERLENDİRME FORMU

FORM-B EĞİTİLEN (ASİSTAN HEKİM) DEĞERLENDİRME FORMU TÜRK PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ YETERLİK KURULU EĞİTİM PROGRAMLARI VE EĞİTİM KURUMLARINI DEĞERLENDİRME KURULU FORM-B EĞİTİLEN (ASİSTAN HEKİM) DEĞERLENDİRME FORMU Eğitim kurumunun ziyareti

Detaylı

uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony HDC ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun.

uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony HDC ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun. uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony HDC ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun. HDC Serisi Sistem Kameraları için Servis ve Destek Servis ve Destek

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri. 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi

Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri. 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi Performans Denetimi Hesap verebilirlik ve karar alma süreçlerinde iç denetimin artan katma değeri 19 Ekim 2015 XIX.Türkiye İç Denetim Kongresi Place image here with reference to guidelines Serhat Akmeşe

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI VE POLİTİKALAR. Dr. H. Ömer Tontuş Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü

SAĞLIK TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI VE POLİTİKALAR. Dr. H. Ömer Tontuş Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü SAĞLIK TURİZMİNİN GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI VE POLİTİKALAR Dr. H. Ömer Tontuş Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü Programın Amacı ve Kapsamı-1 2 Tıbbi tedavinin alınması, termal kaynakların kullanılması,

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİ İLE İLGİLİ POLİTİKALAR, TEŞVİKLER VE FİNANSMAN

SAĞLIK TURİZMİ İLE İLGİLİ POLİTİKALAR, TEŞVİKLER VE FİNANSMAN SAĞLIK TURİZMİ İLE İLGİLİ POLİTİKALAR, TEŞVİKLER VE FİNANSMAN 1 Dünya Sağlık Turizmi Politikası Dünyada son 10 yılda Sağlık Turizminde başarılı olmuş ülkeler, öncesinde süreçlerini tanımlamış ve stratejilerini

Detaylı

(KURUMA ÖZEL ANLAŞMA ÖZETİDİR) VM ESTETİK KULÜBÜ ÜYELİK AVANTAJLARI

(KURUMA ÖZEL ANLAŞMA ÖZETİDİR) VM ESTETİK KULÜBÜ ÜYELİK AVANTAJLARI KURUMSAL(TEKLİF OVACIKMH.D,100KARAYOLUNO:36,BAŞİSKELE/KOCAELİ TEL:+90262.8883820,21GSM:0532.3703749 E,Mail:info@vitamore.com.trWeb:www.vitamore.com.tr (KURUMA ÖZEL ANLAŞMA ÖZETİDİR) VM ESTETİK KULÜBÜ ÜYELİK

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

Sağlık Çalışanlarının Güvenceleri

Sağlık Çalışanlarının Güvenceleri OTURUM 4: Kalitenin Farkedilmeyen Yönü; Çalışan Avukatlığı Sağlık Çalışanlarının Güvenceleri DOÇ. DR. AHSEN KAYA EÜTF ADLİ TIP AD, 30.09.2106 KALİTE Dinamik ve çok boyutlu bir kavram. ÜRÜN KALİTESİ performans,

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

Acil Serviste En Sık Neler Şikayet Ediliyor? Doç. Dr. Selahattin KIYAN Ege ÜTFH Acil Tıp AD 11.01.2013 4. ATOK «Acilde Adli Tıp»

Acil Serviste En Sık Neler Şikayet Ediliyor? Doç. Dr. Selahattin KIYAN Ege ÜTFH Acil Tıp AD 11.01.2013 4. ATOK «Acilde Adli Tıp» Acil Serviste En Sık Neler Şikayet Ediliyor? Doç. Dr. Selahattin KIYAN Ege ÜTFH Acil Tıp AD 11.01.2013 4. ATOK «Acilde Adli Tıp» Bu sunum nasıl ilerleyecek.. «Ege ÜTFH Acil Servise Yapılmış Şikayet Başvurularının

Detaylı

uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun.

uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun. uzman Servis ve Destek ile geliştirilmiş kapsam Sony MVS ürün serisine yönelik PrimeSupport Plus hizmeti ile içiniz daha rahat olsun. MVS Resim Masaları için Servis ve Destek Servis ve Destek Sony MVS

Detaylı

SAĞLIK KOMİTESİ SUNUM

SAĞLIK KOMİTESİ SUNUM SAĞLIK KOMİTESİ SUNUM BAŞLIKLARLA TÜRSAB TÜRSAB, 1972 yılında 1618 sayılı yasa ile kurulmuş ilk turizm meslek birliğidir. 01 İLK MESLEKİ BİRLİK 2013 yılında Türkiye ye gelen yabancı turistlerin yaklaşık

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

ABD DE SAĞLIK TURİZMİ

ABD DE SAĞLIK TURİZMİ ABD DE SAĞLIK TURİZMİ HAKAN KARALOK, MD. YALE UNIVERSITY SCHOOL OF MEDICINE Sağlık Turizmi Dünyada Sağlık Turizmi Merkezleri Dünyada Sağlık Turizmi Sağlık Turizmi Sebepleri 15 9 4 40 32 Yeni teknik, teknoloji

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİNDE BAŞARMAK İÇİN EĞİTİM

SAĞLIK TURİZMİNDE BAŞARMAK İÇİN EĞİTİM SAĞLIK TURİZMİNDE BAŞARMAK İÇİN EĞİTİM Sağlık turizminde kalite, eğitim ve kalifiye insan kaynağı sürdürülebilirlik açısından vaz geçilmez unsurlardır. Sağlık turizmi dünyada hızla yükselen bir trend ve

Detaylı

EY Eğitim Takvimi. Mart - Haziran 2014

EY Eğitim Takvimi. Mart - Haziran 2014 EY Eğitim Takvimi Mart - Haziran 2014 EY olarak, verimli ve kaliteli bir iş modelinin kurulması ve sürdürülmesinde eğitimin önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu sebeple, şirketimiz bünyesindeki farklı

Detaylı

Kendiniz için, bir güzellik yapın

Kendiniz için, bir güzellik yapın Kendiniz için, bir güzellik yapın Dünya Standartlarında Estetik Uygulamaların Adresi: Akay Hastanesi İnsanlar binlerce yıldır genç ve güzel görünmenin kendilerine verdiği güç için çaba sarfetmişler. 5000

Detaylı

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN

İLE GÜVENCE ALTINA ALIN KENDİNİZİ HACH SERVİSİ İLE GÜVENCE ALTINA ALIN Cihazınızın bakım ve onarımını uzman ellere bırakarak hem daha huzurlu olun hem de güvenilirliğinizi arttırın. HACH SERVİS İLE ALDIĞINIZ RİSKLERİNİZİ AZALTIN

Detaylı

UÜ-SK KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI HİZMET KAPSAMI

UÜ-SK KALP VE DAMAR CERRAHİSİ ANABİLİM DALI HİZMET KAPSAMI Rev. No : 03 Rev.Tarihi : 28 Şubat 2012 1 / 6 1. HİZMET : Kalp ve Damar Cerrahisi AD, her yaş grubundaki ayaktan ve yatan hastalara tanı ve tedavi hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmet haftada 7 gün ve 24

Detaylı

PRC 29 H 2 PRC 7002 MAKALE SAATİ

PRC 29 H 2 PRC 7002 MAKALE SAATİ PRC 29 PLASTİK REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ Dr. İbrahim VARGEL / 1 Dr. Tarık ÇAVUŞOĞLU/2 Dr. İlker YAZICI /3 KOD DERS ADI ÖÜ T P KREDİ AKTS PRC 7001 ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ TEZ DANIŞMANLIĞI Danışman

Detaylı

Lazer Epilasyon - Zayıflama - Cilt Bakım - Kuaför

Lazer Epilasyon - Zayıflama - Cilt Bakım - Kuaför ŞANLIURFA ŞUBESİ Lazer Epilasyon - Zayıflama - Cilt Bakım - Kuaför IN HAFTAN Ü 7 GÜN NİZDE HİZMETİ SON TEKNOLOJİ CİHAZLARLA SAYISIZ SEANS İLE LAZER EPİLASYON 10 KİLO VERME GARANTİSİ Sayfa 5'te Sayfa 1'de

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

CONCORDIA nın sigortaları ve hizmetleri

CONCORDIA nın sigortaları ve hizmetleri KVG uyarınca zorunlu hasta bakım sigortası Lütfen açın VVG uyarınca ilave sigortalar Lütfen sayfayı çevirin CONCORDIA nın sigortaları ve hizmetleri DIVERSA premium DIVERSA plus Yatısız müdahalede hastanede

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

Bicon Kısa İmplantlar implant konumlandırma imkanlarını azamiye çıkarır ve greft işlemi ihtiyacını asgariye indirir. 6.0 x 5.7mm. 4.5 x 6.

Bicon Kısa İmplantlar implant konumlandırma imkanlarını azamiye çıkarır ve greft işlemi ihtiyacını asgariye indirir. 6.0 x 5.7mm. 4.5 x 6. TM 4.5 x 6.0mm 6.0 x 5.7mm 5.0 x 6.0mm Bicon Kısa İmplantlar implant konumlandırma imkanlarını azamiye çıkarır ve greft işlemi ihtiyacını asgariye indirir. 6.0 x 5.0mm 5.0 x 5.0mm TM İmplant yerleştirmeyi

Detaylı

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan,

1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, 1989 senesinden bu yana, Türkiye'nin konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği lider yazılım ve donanım çözümlerini sunmaktan, müşterilerimize sene boyunca 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet vermekten

Detaylı

KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden. Çünkü önemli olan hizmettir!

KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden. Çünkü önemli olan hizmettir! KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden Çünkü önemli olan hizmettir! KKH iyi seçim(im) 5 iyi neden kendiniz keşfedin! çünkü burada önemli olan bizim için sizsiniz çünkü biz kalite sağlıyoruz çünkü hizmetimiz

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP.

Hakkımızda AR & GE. Anahtar Teslim Tesis Proje Çözümleri. Proses İyileştirme. Danışmanlık. Uluslararası Etkinlikler GMP - GDP. Hakkımızda Quality Academia kurulduğu 2007 yılından bugüne kadar İlaç, Biyoteknoloji, Gıda & İçecek, Tıbbi Cihaz, Hastane & Laboratuvar vb. alanlarındaki Ulusal ve Uluslararası pek çok kuruluşa sayısız

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

BiG-Eğitimi Gastronomi Meslekleri

BiG-Eğitimi Gastronomi Meslekleri BiG-Eğitimi Gastronomi Meslekleri... Senin Yeteneklerin, Senin Geleceğin! Ebeveyn Bilgilendirmesi Gastronomi Alanında Meslek Eğitimi Hakkında Senin Yeteneklerin, Senin Geleceğin! > 6 En İyi Fırsatları

Detaylı

TUR İ ST SA Ğ LI Ğ I & SA Ğ LIK TUR İ ZM İ 1

TUR İ ST SA Ğ LI Ğ I & SA Ğ LIK TUR İ ZM İ 1 TUR İ ST SA Ğ LI Ğ I & SA Ğ LIK TUR İ ZM İ 1 TUR İ ST SA Ğ LI Ğ I 2 SA Ğ LIK TUR İ ZM İ 3 SEYAHAT SİGORTASI S Seyahat sigortalar n n n kapsam nedir? Sigortal n n seyahati s ras nda meydana gelebilecek

Detaylı

1.ULUSLARARASI SAĞLIK ZMĐ KONGRESĐ

1.ULUSLARARASI SAĞLIK ZMĐ KONGRESĐ 1.ULUSLARARASI SAĞLIK TURĐZM ZMĐ KONGRESĐ TÜRKĐYE DE SAĞLIK TURĐZM ZMĐNE ve ÖZEL HASTANELERE GENEL BAKIŞ Uzm.Dr.Levent Saraç 1 SAĞLIK TURĐZM ZMĐNDE TERCĐH NEDENLARĐ Kaplıca Turizmi (yaşlılar) lar) Yaşam

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 ( I ) Bu Yönetmeliğin amacı: Altınbaş Üniversitesi

Detaylı

KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden. Çünkü önemli olan hizmettir!

KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden. Çünkü önemli olan hizmettir! KKH yi Tercih Etmek İçin 5 İyi Neden Çünkü önemli olan hizmettir! KKH iyi seçim(im) 5 iyi neden kendiniz keşfedin! çünkü burada önemli olan bizim için sizsiniz çünkü biz kalite sağlıyoruz Aile: Burada

Detaylı

İnşaat Harcamalarına Yönelik Özel Kapsamlı Denetimler

İnşaat Harcamalarına Yönelik Özel Kapsamlı Denetimler İnşaat Harcamalarına Yönelik Özel Kapsamlı Denetimler Usulsüz İnşaat Harcamaları EY tarafından yapılan araştırmalar, inşaat harcamalarının %10 luk kısmının yönetilemeyen ve dolayısıyla usulsüz şekilde

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ REHBERLİK VE KARİYER MERKEZİ (ÖRKAM) YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür

Detaylı

Sigorta ve Hizmetler Özlü Çözüm

Sigorta ve Hizmetler Özlü Çözüm Sana güveniyorum Sigorta ve Hizmetler Özlü Çözüm Aşağıdaki sunum CONCORDIA sigortalarının sağladığı hizmetlerin kısa bir özetidir. Sorun oluştuğunda, sadece coğrafi olarak değil her bakımdan yanınızda

Detaylı

HİZMETLERİMİZ. HAKkIMIZDA. İş Güvenliği Uzmanlığı. İş Yeri Hekimliği. Sağlık raporu. Acil Durum Planlaması. İş Güvenliği Eğitimleri.

HİZMETLERİMİZ. HAKkIMIZDA. İş Güvenliği Uzmanlığı. İş Yeri Hekimliği. Sağlık raporu. Acil Durum Planlaması. İş Güvenliği Eğitimleri. İş Güvenliği Uzmanlığı İşyerinizde yürütülecek olan ve yasal zorunluluk içeren İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerini Çalışma İş Yeri Hekimliği ve sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş OSGB

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz.

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Değerli Meslektaşlarım, 2014 yılı Yüz Plastik Cerrahi Toplantısını Ankara da 5-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapmayı planlamaktayız. Bu toplantıda yüz plastik cerrahisindeki yeni gelişmeleri sizlerin de katkısıyla

Detaylı

Tanıtımda Seyahat Acenteleri ve Aracı Kurumların İşbirliği. Ahmet Genç www.travelforcure.com

Tanıtımda Seyahat Acenteleri ve Aracı Kurumların İşbirliği. Ahmet Genç www.travelforcure.com Tanıtımda Seyahat Acenteleri ve Aracı Kurumların İşbirliği Ahmet Genç www.travelforcure.com Sağlık Turizmi Tanımı Kişilerin sağlık hizmetleri almak üzere seyahat etmesi ve bu hizmetlerden faydalanması

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.

MALİTÜRK DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş. Misyon ve Vizyonumuz Müşterilerine en yüksek standartlarda kişisel hizmetler sağlamaya adanmış profesyonel kadro ile küresel bir iş ağı oluşturmaktır. Türkiye nin, yakın gelecekte AB ile üyeliğe varabilecek

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Turkey

Detaylı

EY Eğitim Takvimi. Eylül - Aralık 2016

EY Eğitim Takvimi. Eylül - Aralık 2016 EY Eğitim Takvimi Eylül - Aralık 2016 EY olarak, verimli ve kaliteli bir iş modelinin kurulması ve sürdürülmesinde eğitimin önemli bir rol oynadığına inanıyoruz. Bu sebeple, şirketimiz bünyesindeki farklı

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİN DE HASTALAR A YAKLAŞIM VE SATIŞ YÖNETİMİ

SAĞLIK TURİZMİN DE HASTALAR A YAKLAŞIM VE SATIŞ YÖNETİMİ SAĞLIK TURİZMİN DE HASTALAR A YAKLAŞIM VE SATIŞ YÖNETİMİ Sağlık Turİzmİ ve Sağlık Turİstİ Nedİr? Sağlık turizmi sağlığın korunması, geliştirilmesi ve hastalıkların tedavi edilmesi amacıyla ikâmet edilen

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Ticari Çözümler. Uluslararası Danışmanlık Şirketi

Ticari Çözümler. Uluslararası Danışmanlık Şirketi Ticari Çözümler Uluslararası Danışmanlık Şirketi Neden Mann s Solutions Göçmenlik, yatırım, muhasebe ve ticari servisler sektörlerinde 40 yıllık tecrübeye sahip profesyonel danışmanlık ekibi. Göçmenlik

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

Sağlık Uygulama Tebliği ve Bütçe Uygulama Talimatı Yerine Tanı İlişkili Gruplar (TİG): Hekimleri Ne Bekliyor?

Sağlık Uygulama Tebliği ve Bütçe Uygulama Talimatı Yerine Tanı İlişkili Gruplar (TİG): Hekimleri Ne Bekliyor? Sağlık Uygulama Tebliği ve Bütçe Uygulama Talimatı Yerine Tanı İlişkili Gruplar (TİG): Hekimleri Ne Bekliyor? TİG (Tanı İlişkili Guruplar) Her biri az ya da çok bir özgüllük derecesine sahip bir tanı ya

Detaylı

Hastane. Hastane Grupları 19/11/2015. Sağlık Kurumları Yönetiminde Temel Kavramlar

Hastane. Hastane Grupları 19/11/2015. Sağlık Kurumları Yönetiminde Temel Kavramlar Hastane Sağlık Kurumları Yönetiminde Temel Kavramlar Yük.Hem.Müge Bulakbaşı Ekonomik, verimli ve etkili olarak her türlü sağlık hizmetinin kesintisiz üretildiği, Eğitim, araştırma ve toplum sağlığı hizmetlerinin

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası

ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası AKDENİZ ŞİFA OLİMPOS MEDİCAL PARK ANTALYA DOĞUM DAHİL ANTALYA ANADOLU HASTANELERİ GRUBU (DOĞUM DAHİL.) ERGO Yüzde 100 Sağlık Sigortası Tamamlayıcı sağlık sigortası Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından

Detaylı

Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarına Yönelik Özel Kapsamlı İncelemeler

Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarına Yönelik Özel Kapsamlı İncelemeler Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarına Yönelik Özel Kapsamlı İncelemeler Otel ve Tatil Köyü Operasyonlarının Özel Kapsamlı İncelenmesi Son yıllarda küresel piyasalarda yaşanan ekonomik istikrarsızlıklara

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

Türkiye nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması Sağlık Hizmetleri Sektör Kılavuzu 2018

Türkiye nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması Sağlık Hizmetleri Sektör Kılavuzu 2018 Türkiye nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması Sağlık Hizmetleri Sektör Kılavuzu 2018 Ajanda Hizmet İhracatı Mal ve Hizmet İhracatı Arasındaki Farklar Dünyada ve Türkiye de Hizmetler Ticareti Sağlık

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Avrupa hastanelerinde

Avrupa hastanelerinde Avrupa hastanelerinde mesleki katılım Baş hekimler ve hemşireler için anket (PTE1) Baş hekimler ve hemşirelerin hastanede yönetici rolü oynadıkları düşünülmektedir. Aynı zamanda resmi yönetim rolleri de

Detaylı

Bizi çekici kýlan, etrafýmýza karþý ilk imajýmýzý belirleyen, elbetteki saðlýklý bir gülümsemedir. Bu sebeple, doðal diþlerin kaybý, kiþinin kendisini toplumdan izole etmesi ya da toplum içinde tedirgin

Detaylı

Sayın Katılımcı, Ek Faydanın Sağlanacağı Hesap ve/veya Ürünler Sağlık Kulübü:

Sayın Katılımcı, Ek Faydanın Sağlanacağı Hesap ve/veya Ürünler Sağlık Kulübü: Sayın Katılımcı, Sahip olduğunuz emeklilik planında Yaşam Kulüpleri Hizmet Paketi uygulaması bulunmaktadır. Söz konusu uygulama, aşağıda belirlenen esas ve usullere göre Şirketimizce yapılan hediye ürün

Detaylı

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI

TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI TAMAMLAYICI SAĞLIK SİGORTASI Özel hastanelerin avantajlarından yararlanmak istiyorsunuz, ancak yüksek fark ücretleri sizi endişelendiriyor mu? Muayene ve tetkikler için uzun randevu sürelerini beklemek

Detaylı

DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR

DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR DOSTLARIN YANINDAYSA GÜNEŞ DAHA GÜZEL DOĞAR İhtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanan yeni HSBC Advance e hoş geldiniz. Aileniz, çevreniz ve arkadaşlarınız hayallerinizi gerçekleştirirken size hep destek

Detaylı

SAĞLIK HİZMETİ GERİ ÖDEMELERİ VE YALIN UYGULAMALAR GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MART 2017

SAĞLIK HİZMETİ GERİ ÖDEMELERİ VE YALIN UYGULAMALAR GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MART 2017 SAĞLIK HİZMETİ GERİ ÖDEMELERİ VE YALIN UYGULAMALAR GENEL SAĞLIK SİGORTASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MART 2017 Sağlık Hizmeti Geri Ödemeleri ile Yalın Uygulamaların İlişkisi 2 Sağlık Hizmeti Geri Ödemeleri ile Yalın

Detaylı

ALMANYA DA SOSYAL GÜVENLİK SİSTEMİ SEÇKİN KESGİN

ALMANYA DA SOSYAL GÜVENLİK SİSTEMİ SEÇKİN KESGİN ALMANYA DA SOSYAL GÜVENLİK SİSTEMİ SEÇKİN KESGİN Almanya; Orta Avrupa da bir ülkedir. Kuzeyinde Kuzey denizi, Danimarka, ve Baltık denizi; doğusunda Polonya ve Çek cumhuriyeti; güneyinde Avusturya ve İsviçre;

Detaylı

İmza... Tarih... Bir klinik çalışmaya başlamadan önce gönüllülerin çalışmaya alınması için gerekenlerin planlanması

İmza... Tarih... Bir klinik çalışmaya başlamadan önce gönüllülerin çalışmaya alınması için gerekenlerin planlanması SÇP No: 5 Gönüllülerin seçilmesi ve kaydedilmesi Versiyon no: 2 Geçerlilik tarihi: Aralık 2015 Onaylayan: Prof. Dr. Hamdi Akan İmza... Tarih... I. Amaç Bir klinik çalışmaya başlamadan önce gönüllülerin

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası

Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası Her Eve Lazım Ferdi Kaza Sigortası Nedir? Sigortalıyı kazalara karşı koruma altına alırken aynı zamanda Cigna Finans Ayrıcalıklar Kulübü üyesi yaparak geleneksel Türk

Detaylı

Carinova. İkamet bakımı. Güvenilir ve yakın. www.carinova.nl

Carinova. İkamet bakımı. Güvenilir ve yakın. www.carinova.nl Carinova İkamet bakımı Güvenilir ve yakın www.carinova.nl Bakımlı ikamet Carinova İkamet bakımı ikamet ve bakım hizmetini altı ikamet ve bakım merkezinde ve iki hasta bakım evinde sunuyor. İkamet ve bakım

Detaylı

Rehabilitasyon Merkezinize Başarı ile Başlayın

Rehabilitasyon Merkezinize Başarı ile Başlayın Rehabilitasyon Merkezinize Başarı ile Başlayın Ajanda Bugün ne konuşacağız? Neden rehabilitasyon merkezi? Biz kimiz? Bilgi birikimimiz Sorularınız Neden Rehabilitasyon Merkezi? 1. Türkiye deki Avrupa tarzı

Detaylı

Sağlık Psikolojisi-Ders11 Sağlık Hizmetlerine Erişim ve Psikoloji

Sağlık Psikolojisi-Ders11 Sağlık Hizmetlerine Erişim ve Psikoloji Sağlık Psikolojisi-Ders11 Sağlık Hizmetlerine Erişim ve Psikoloji Öğr. Gör. Hüseyin ARI 1 Sağlık Hizmetlerine Erişim Kavramı Gelişmiş ülkelerde basamaklı sağlık sistemi bulunmaktadır. Buna göre kendisi

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİ İŞLETMECİLİĞİNDE PAZARLAMA YÖNETİMİ PROGRAM TASLAĞI

SAĞLIK TURİZMİ İŞLETMECİLİĞİNDE PAZARLAMA YÖNETİMİ PROGRAM TASLAĞI SAĞLIK TURİZMİ İŞLETMECİLİĞİNDE PAZARLAMA YÖNETİMİ PROGRAM TASLAĞI İnsanlar Sizlerle Sağlıklarına Kavuşacaklar... Zengin bitki örtüsü nedeniyle tarihsel süreç boyunca sağlık ve tıp alanında hayli önemi

Detaylı

PAZAR ANALİZ SÜRECİ 3 AŞAMA DA YAPILIR. 1. Masa başı araştırması 2. Alan araştırması 3. Hedef pazar bölümünün seçimi

PAZAR ANALİZ SÜRECİ 3 AŞAMA DA YAPILIR. 1. Masa başı araştırması 2. Alan araştırması 3. Hedef pazar bölümünün seçimi PAZAR ANALİZ SÜRECİ 3 AŞAMA DA YAPILIR. 1. Masa başı araştırması 2. Alan araştırması 3. Hedef pazar bölümünün seçimi 1. Masa başı araştırmasında. Masa başı araştırmasında şu soruların cevabını vermeliyiz;

Detaylı

3. SIKLIKLA TEDAVİ EDİLEN HASTALIKLAR, UYGULANAN PROSEDÜRLER VE HİZMETLER:

3. SIKLIKLA TEDAVİ EDİLEN HASTALIKLAR, UYGULANAN PROSEDÜRLER VE HİZMETLER: Rev. No : 03 Rev.Tarihi : 28 Şubat 2012 1 / 5 1. HİZMET KAPSAMI: Çocuk Ürolojisi Bilim Dalı, 0-17 yaş arasındaki ayaktan ve yatan hastalara tanı ve tedavi hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmet haftada 7 gün

Detaylı