BEYLİKDÜZÜ EMİN YÜKSELOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BEYLİKDÜZÜ EMİN YÜKSELOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ"

Transkript

1 BEYLİKDÜZÜ EMİN YÜKSELOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

2 Öğretmenler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister! Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir... Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır.

3

4 KURUMUN TARİHÇESİ Okulumuz tarihindeeğitim-öğretim hayatına başlayan okulumuz 676 öğrenci ile eğitime başlamıştır. Yaklaşık 8005 metrekareye sahip okulumuz, spor salonundan, geniş bir okul bahçesinden, 3 katlı43 derslik bir binadan oluşmaktadır. Okulumuzun arsa bağışçısı Emin YÜKSELOĞLU dur. Okul binamız İl Özel İdaresi tarafından yaptırılmış. 9 şubat 2015 tarihi itibariyle Beylikdüzü Emin Yükseloğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi nin 676 kız öğrencisi ve 35 öğretmeni ile eğitim hayatına başlamış olan okulumuz Eylül 2017 itibari ile 1030 öğrenci 71 öğretmen ve 5 idareci ile faaliyetlerine devam etmektedir. Okulumuzda Fizik, Kimya, Biyoloji derslerine ait birer laboratuvar bulunmaktadır. Laboratuvarlarımızda bulunan tüm malzemeler ve parçalar öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur. Sınıflarda ve laboratuvarlarda Akıllı Tahtalar bulunmasından öğretmenlerimiz, dersleri etkileşimli örneklerle işleyebilmektedir.

5 Okul Müdürü İmran HARUNDAĞ

6 Müdür Yardımcısı: Yasemin ÇELİK Müdür Yardımcısı: Mehmet BAĞCI

7 Müdür Yardımcısı: Muhammet GÜRSOY Müdür Yardımcısı: Güler KOÇSOY

8 Okul Memuru : Ebru GÜNER

9 Rehberlik Servisi Nuray BALCI Merve gül ALBAŞ

10 OKULUMUZDAN GÖRÜNTÜLER Genel Görünüm Spor Salonu

11 Okul Giriş Öğretmenler Odası

12

13 Okul Aile Birliği Odası

14 Kütüphane Fizik Laboratuarı

15 Kimya Laboratuarı Biyoloji Laboratuarı

16 Konferans Salonu Genç Dokunuş

17 Okul Kantini

18 Erkek Mescit Bayan Mescit Okul Etkinlikleri

19 Tüyap Gezimiz Miniatürk Gezimiz İslam Bilim ve Teknoloji Müzesi Gezimiz

20 1453 Panorama Gezimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

21 I. BÖLÜM FİHRİST a)okulun Tarihçesi Hakkında Bilgiler b) Okulun Adı, Yeri, Seviyesi c) Okulun Amaçları II. BÖLÜM a) Okul Yönetimi b) TKY ve Okul Gelişim Süreci 1- Okulun Misyonu ve Vizyonu 2- SWOT Analizi 3- Okulun İlkeleri ve Değerleri 4- Kurumun Politika ve Stratejileri 5- Stratejik Hedeflerimiz III. BÖLÜM a) Ders Öğretmen ve Öğrenci Sayıları b) Öğretmen Listesi ve Norm Kadro Durumu c) Personel ve Yardımcı Hizmetler Durumu d) yılı sınıflara göre öğrenci durumu ve şube sayısı IV. BÖLÜM a) Binanın Özellikleri b) Bahçe Durumu c) Okulun Yerleşim Planı d) Okulun Genel Sorunları

22 I.BÖLÜM A) OKULUN ADI YERİ VE SEVİYESİ ADI: EMİN YÜKSELOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ YERİ: Marmara Mah./İstanbul Cad./212 Sokak/No10 Beylikdüzü / İstanbul SEVİYESİ: ORTAOKUL VE LİSE KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

23 B) OKULUN AMAÇLARI 1- Emin Yükseloğlu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinin amacı öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, 2- Öğrencilerin, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, benimsemelerini, geliştirmelerini, bu değerlere saygı duymalarını sağlamak, 3- Öğrencileri, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek, 4- Öğrencilerin becerilerini ve zihinsel çalışmalarını birleştirerek çok yönlü gelişmelerini sağlamak, 5- Çevresinin ve İstanbul un başarısı ile gözde okulları arasına girmek.

24 II. BÖLÜM S.NO ADI VE SOYADI GÖREV SÜRESİ BAŞLAMA TARİHİ AYRILMA TARİHİ 1 İMRAN HARUNDAĞ YASEMİN ÇELİK MEHMET BAĞCI GÜLER KOÇSOY MUHAMMET GÜRSOY

25 1- Okulun Misyonu ve Vizyonu MİSYONUMUZ İnsan merkezli yaklaşımı ilke edinerek, her yaşta eğitimin önemine inanmış, eşitlik ilkesini ve hukukun üstünlüğünü koşulsuz benimsemiş, değişime açık, yönetişim anlayışıyla bağlı kurum çalışanlarına verimli danışma ve koordinasyon hizmeti sunmak için varız. VİZYONUMUZ Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi nin vizyonu; İnsan kaynaklarını etkin ve verimli kullanan üretken, yaratıcı, şeffaf ve katılımcı organizasyon yapısıyla her bireyin ulaşabildiği, evrensel değerler doğrultusunda işleyen, geleceğin eğitim anlayışına uygun hizmet veren, çağdaşlarına model bir kurum olmaktır.

26 SWOT ANALİZİ GÜÇLÜ YÖNLERİMİZ 1. Öğrencilerimizin akademik başarısı 2. Okulumuzun fiziki çevresi ve donamı 3. Okul personelinin genç, dinamik ve yeniliklere açık olması 4. Öğretmen ve personel sıkıntısı olmaması 5. Öğretmen kalitesinin üst düzeyde olması 6. Okulun geniş bir bahçeye sahip olması 7. Diğer kurum ve kuruluşlar, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve çevreyle güçlü bir işbirliği geleneğine sahip olunması. 8. Şeffaf, paylaşımcı ve değişime açık liderlik anlayışının hayata geçirilmiş olması. 9. Çalışanların işbirliğine ve ekip çalışmasına yatkın oluşu. 10. Okul toplumunu oluşturan tüm bireyler arasında güçlü bir iletişim ve koordinasyonun oluşu. 11. Okul yöneticilerinin ve öğretmenlerinin diğer paydaşlarca güvenilir bulunması. 12. Demokrasi anlayışının yerleşmiş oluşu. 13. Okul çalışanlarına ulaşmanın kolay oluşu.

27 Zayıf Yönlerimiz 1-Kütüphane memurunun olmayışı 2-Bilgi Teknolojisi öğretmeninin olmayışı 3-Okulumuzun İl merkezine (İstanbul) uzak oluşu 4-Kadrolu memur, sayman, hizmetli bulunmayışı Fırsatlarımız 1. Okulumuza kayıt döneminde veliler tarafından gösterilen ilgi ve talebin yoğunluğu. 2. Okulumuzda eğitimin kalitesine verilen önem. 3. Mezunlarımızın gösterdikleri başarılar ile kısa sürede okulumuzun adını duyurması. 4. Okulumuzun laboratuvarlarının eğitim ihtiyaçlarına cevap verir yapıda olması. 5.Okulumuza ulaşımın kolay olması. 6. Eğitim kadromuzun ve idarecilerimizin deneyimli ve değişime açık olması. 7. Sağlık merkezlerine yakınlığı.

28 Okulun İlkeleri ve Değerleri İlkelerimiz 1. Atatürk İnkılâp ve İlkeleri ve Atatürk Milliyetçiliği, 2. Disiplinli ve planlı eğitim, 3. Eleştiriye açık olmak. 4. Fırsat ve imkân eşitliği, 5. Laiklik 7. Bilgiye ulaşmada rehberlik eden eğitim anlayışı, 8. Eğitimde kalite. 9. İletişime açık olma, 10. Okul-aile işbirliği, 11. Aktif öğrenme. 12. Disiplinli çalışma. 13. Karar almada katılımcılık,

29 Değerlerimiz 1. Atatürk ilkelerini benimseyen öğrenciler yetiştirmek. 2. Öğrencilerimizi, beden zihin ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli, sağlıklı bir kişiliğe ve karaktere hür ve bilimsel düşünce gücüne geniş bir dünya görüşüne sahip insan haklarına saygılı kişiliğe değer veren topluma karşı sorumluluk duyan yapıcı yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek. 3. Üstün başarı gösteren veya özel becerilere sahip olan öğrencilerin liderlik özelliklerinin desteklenip geliştirilerek diğer öğrencilere örnek olmalarını sağlamak. 4. Ezberci ve baskı altında değil konuları çözümleyici ve yorumlayıcı bir yaklaşımı benimsetmek. 5. Din öğretiminde şekilcilikten kaçınır, öğrencilere okuyup düşünerek karar verme prensibini yerleştirmek için çalışırız. 6. Sürekli gelişimin ilk şartının değişim, değişimin ilk şartının da yeniliklere ön yargısız yaklaşım olduğuna inanırız. 7. Fırsat eşitliğini okulda yaşatırız. 8. Kurum çalışanları ve öğrencilerimiz okulumuz ailesinin bir ferdi olmanın sorumluluğunu bilir ve bu anlayışla hareket ederler. 9. Ailelerin eğitim sürecine etkili katılımının önemine inanır, onların istek ve önerilerin önem veririz. 10. Öğrenci, toplum ve aile beklentileri odaklı çalışırız.

30 KURUMUN POLİTİKA ve STRATEJİLERİ 1. Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve İmam-Hatip Liselerinin kazandırmayı hedeflediği beceriler doğrultusunda yöneltilmesini sağlamak. 2. Öğrencilerin öğrenmeye aktif katılımını sağlayacak ortam ve süreçler yaratmak. 3. Öğrencilerimizin kötü alışkanlıklarla mücadele etmesini sağlamak. 4. Öğrencilerin bireysel farklarını, ilgilerini, bilgi birikimini dikkate alarak gerekli özeni göstermek. 5. Öğrencilerin, okul içinde ve okul dışında sağlıklı arkadaşlıklar ve sosyal ilişkiler kurmasını imkanlar dahilinde takip etmek. 6. Derslerinde başarılı olan ve okul içinde örnek davranışlar sergileyen öğrencileri ödüllendirmek ve diğer öğrencilere örnek teşkil edecek şekilde ön plana çıkarmak. 7. Öğrencileri; içki, sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutacak bilinci oluşturmak. 8. Rehberlik çalışmalarına gereken önemi vermek ve öğrenci velileriyle sürekli iletişim içinde olmak. 9. Okul içinde ve dışında yapılacak sosyal aktivitelere öğrencilerin katılımını sağlamak. 10. Veli toplantılarında öğrencilerle ilgili konularda sürekli işbirliği içinde bulunarak velilerin memnuniyetini sağlamak.

31 11. Öğrencileri mesleki alanda, fen bilimlerinde, güzel sanatlarda, sosyal ve kültürel konularda proje çalışmaları yapmaya teşvik etmek. 12. Sınıflar arasında eğitim kalitesi açısından rekabeti yaşatmak. 13. Üstün başarı gösteren veya özel beceriye sahip öğrencilerin liderlik özelliklerini destekleyerek, diğer öğrencilere örnek olmalarını sağlamak. 14. Düzenlenen spor müsabakalarında sınıflar arası rekabeti sağlamak. 15. Ödül almış öğrencilerin çalışmalarının ve ödüllerinin sergilenmesini sağlamak. 16. Proje oluşturma ve uygulama çalışmalarını arttırmak. 17. Sık sık geziler düzenlemek. 18. Öğrencilere bireysel, duygusal, sosyal ve meslek programları ile ilgili danışmanlık yapmak, araştırma ve incelemelerde bulunmak. 19. Üniversiteler ve meslek kuruluşları ile işbirliği yaparak okul dışından destek almak. 20. Sosyal etkinlikleri arttırmak. 21. Maddi ve manevi insani kaynakların verimli kullanılmasını sağlamak. 22. Okulda paylaşımcı bir yönetim anlayışını ve işbirliğine dayalı bir çalışma sistemini esas almak. 23. Okulun bir kurum olarak kendini sürekli yenilemesini ve okul yönetiminin öğretme-öğrenme etkinliklerinde daha iyiyi arama çabası içinde olmasını sağlamak. 24. Okulda ekipmanın ve malzemelerin kaydı, bakımı ve güvenliğinden sorumlu olan, teknoloji ve gelişmeleri takip eden ekipler oluşturmak. 25. Çalışanların performanslarını arttırmak ve değerlendirilmesi ile ilgili çalışmalar yapmak. 26. Maddi ve insani kaynakların kullanımında keyfi ve verimsiz uygulamaların önüne geçmek için gereken tedbirleri almak.

32 27. Doğal, tarihi ve turistik inceleme ve araştırma gezileri düzenlemek. 28. Grup çalışmaları yaparak öğrencileri kendi öğrenmelerin de aktif duruma getirmek. Bu amaçla; yaparak, yaşayarak öğrenme imkanı sağlamak. 29. Proje gruplarını, öğrencilerle tek tek ilgilenme gruplarını, araştırma gruplarını ve öğrenci destek gruplarını öğretimin içerisine sokmak. 30. Gözlem programı yoluyla öğrencilerin sosyalleşmelerini sağlamak için, müzeleri, kütüphaneleri, tarihi eserleri, sergileri, milli parkları ziyaret etmek.

33 STRATEJİK HEDEFLERİMİZ 1. İnsan yaşamına anlam kazandıran, insanın insanca yaşamasına yardımcı olan, insanların birbirlerini anlayabilmeleri için gerekli olan temel iletişim kodlarını bünyesinde taşıyan, öğrencilere kazandırmaya çalışmak. 2. İnsana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaki değerlere ve kültürel mirasa saygı temeline dayalı etik anlayışına sahip öğrenciler yetiştirmek. 3. Akıl ve Bilimi rehber edinen, evrensel değerlere saygılı, bireysel beklentilerle uyumlu ve ülkenin ihtiyaçlarına cevap vermeye odaklı öğrenciler yetiştirmek. 4. Öğrencileri her yıl ulusal ve uluslararası proje yarışmalarına katılmaya teşvik etmek, desteklemek ve ödüllendirmek. 5. Hızla değişen dünyaya yetişmek için dinamik, esnek ve değişime açık öğrenciler yetiştirmek. 6. Öğrencilerin hayal gücünü ve yaratıcılıklarını geliştirmek bağımsız düşünmelerini sağlamak ve öz güvenlerini tesis ederek onlara girişimcilik ruhu kazandırmak. 7. Öğrencilerimizin okuldan mezun olduktan sonra gittikleri yüksek öğretim programlarında takiplerini sağlamak.

34 III. BÖLÜM EMİN YÜKSELOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİYILLARA GÖRE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİ SAYILARI Okulun Açıldığı Yıl: ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN SAYISI KADROLU ÜCRETLİ ÖĞRENCİ SAYISI EMİN YÜKSELOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRETMEN LİSTESİ ADI-SOYADI ÜNVANI BRANŞI Kadro Durumu 1 İmran HARUNDAĞ Müdür Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 2 Yasemin ÇELİK Müdür yrd. Matematik Kadrolu/Görevde 3 Mehmet BAĞCI Müdür yrd. Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 4 Muhammet GÜRSOY Müdür yrd. Matematik Kadrolu/Görevde 5 Güler KOÇSOY Müdür yrd. Coğrafya Kadrolu/Görevde 6 Bilal KARACA Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 8 Bilgi CANPULAT Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 9 Hasan TÜRER Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 10 Murat MUTLU Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 11 Suzan NACAR Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 12 Kübra AKKAŞ Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 13 Büşra UZUN Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 14 Hasan KABAK Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 15 Beyzanur ÇAKIR Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 16 Emine Şeyma ATA Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 17 Şükran Hilal BİNGÖL Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 18 Rabia AKIN Öğretmen İ.H.L.Mes.Ders. Kadrolu/Görevde 19 Aslı İNAN Öğretmen Arapça Kadrolu/Görevde

35 20 Feyza ÖZŞAHİN Öğretmen Arapça Kadrolu/Görevde 21 Serpil NERGİZ Öğretmen Arapça Kadrolu/Görevde 22 Hasan ÇELİKTAŞ Öğretmen Arapça Kadrolu/Görevde 23 Nazmiye TAĞ Öğretmen Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 24 Mehmet AYDIN Öğretmen Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 25 Mehmet KAHRAMAN Öğretmen Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 26 Duygu OKUR Öğretmen Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 27 Özlem KAŞKAOĞLU Öğretmen Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 28 Seher DURMAZ Öğretmen Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 29 Tuğba KARA Öğretmen Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 30 Hayati Serdar TAYFUR Öğretmen Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 31 MERİÇ MUZAFFER ÜNLÜ Öğretmen Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 32 Özcan ÖZTÜRK Öğretmen Türk dili ve Edb. Kadrolu/Görevde 33 Samet AYGÜN Öğretmen Matematik G. Uzaklaştırma 34 Cahit DOĞAN Öğretmen Matematik Kadrolu/Görevde 35 Fulya TATAR Öğretmen Matematik Kadrolu/Görevde 36 Betül Cora GÜCESAN Öğretmen Matematik Kadrolu/Görevde 37 Elif GÜL Öğretmen Matematik Kadrolu/Görevde 38 Ayşe YAVUZ ÇETİN Öğretmen Matematik Kadrolu/Görevde 39 Ümmügülsüm ARSLAN Öğretmen Matematik Ücretli 40 Betül ÖZKÖMEÇ Öğretmen Matematik Ücretli 41 Sedat İLERİ Öğretmen Fizik Kadrolu/Görevde 42 Ebrule Seçim OTAY Öğretmen Fizik Kadrolu/Görevde 43 Aylin BAŞKURT Öğretmen Fizik Kadrolu/Görevde 44 Ayşe Betül KAYA Öğretmen Kimya Ücretli 45 Adem SAFRAN Öğretmen Kimya G. Uzaklaştırma 46 İsmail TOPLU Öğretmen Kimya Kadrolu/Görevde 47 Filiz DURAK Öğretmen Biyoloji Kadrolu/Görevde 48 Buket SİNAN Öğretmen Biyoloji Kadrolu/Görevde 49 Menekşe ERDOĞAN Öğretmen Biyoloji Kadrolu/Görevde 50 Feyza GÜRTAŞ Öğretmen Biyoloji Kadrolu/Görevde 51 İlknur KIRCIL Öğretmen İngilizce Kadrolu/Görevde 52 Lale Sönmez MUT Öğretmen İngilizce Kadrolu/Görevde 53 Melike YILDIRIM Öğretmen İngilizce Kadrolu/Görevde 54 Pelin ARDA DEMİR Öğretmen İngilizce Kadrolu/Görevde 55 Gülçin AKDENİZ Öğretmen İngilizce Kadrolu/Görevde 56 Arife AYBAR Öğretmen İngilizce Kadrolu/Görevde 57 HALİL PARLAK Öğretmen Tarih Kadrolu/Görevde 58 Ufuk SORAN Öğretmen Tarih Aylıksız İzinli 59 Fatih GÜMÜŞSOY Öğretmen Tarih Kadrolu/Görevde 60 Emrah YILDIRIM Öğretmen Tarih Kadrolu/Görevde

36 Asil Ücrt. Asil Ücrt. Asil Ücrt. Asil Ücrt. Asil Ücrt. BEYLİKDÜZÜ EMİN YÜKSELOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 61 Melek EŞKİ Öğretmen Tarih Kadrolu/Görevde 62 Nuh ÇAKMAKÇI Öğretmen Coğrafya Kadrolu/Görevde 63 Nejla B.ÇAKMAKÇI Öğretmen Coğrafya Kadrolu/Görevde 64 Dilek GÖKÇE BAYRAV Öğretmen Coğrafya Kadrolu/Görevde 65 Taner AYDIN Öğretmen Felsefe Kadrolu/Görevde 66 Uğur ÇAVDAR Öğretmen Beden Eğt. Kadrolu/Görevde 67 Faruk ÇALIŞKAN Öğretmen Beden Eğt. Kadrolu/Görevde 68 FİKRET KARAMAN Öğretmen Din Kült. Ahlak Bil. Kadrolu/Görevde 69 Elif Hilal YAVAŞ Öğretmen Din Kült. Ahlak Bil. Kadrolu/Görevde 70 Safiye DEMİR Öğretmen Türkçe Kadrolu/Görevde 71 Ahmet TOKGÖZ Öğretmen Fen Teknolojiler Kadrolu/Görevde 72 Fatime Serap KILINÇ Öğretmen Sosyal Bilgiler Ücretli 73 ŞULE YALÇINKAYA Öğretmen İlköğretim Matematik Kadrolu/Görevde 74 Nuray BALCI Öğretmen Rehberlik Kadrolu/Görevde 75 Mervegül ALBAŞ Öğretmen Rehberlik Kadrolu/Görevde 76 Özge GÜLLÜOĞLU Öğretmen Rehberlik Aylıksız İzinli Sıra No PERSONEL VE YARDIMCI HİZMETLER DURUMU Adı Soyadı Memur Şoför Bekçi Hizmetli Aşçı 1 Ebru GÜNER X 2 Bekir FENER X 3 Ayşe FENER X 4 Gülfiye GEZER X 5 Nuran MACİT X 6 Neziha ÜNLÜ X

37 EMİN YÜKSELOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 5. SINIF 6. SINIF 7. SINIF 8. SINIF 9. Sınıf 10. Sınıf 11. Sınıf 12. Sınıf KIZ KIZ KIZ KIZ KIZ KIZ KIZ KIZ Toplam Şube Sayısı Genel Toplam Öğrenci Sayısı 1030 Şube Sayısı 40 Brifing Dosyası içerisindeki bilgilerin doğruluğu tarafımdan tasdik edilmiştir. İmran HARUNDAĞ Okul Müdürü

23 NİSAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

23 NİSAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 2 3 FİHRİST I. BÖLÜM a) Okulun Adı, Yeri, Seviyesi II. BÖLÜM a) Okulun Tarihçesi Hakkında Bilgiler b) TKY ve Okul Gelişim Süreci 1- Okulun Misyonu ve Vizyonu

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ AKŞEMSETTİN İMAM HATİP ORTAOKULU 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : AKŞEMSETTİN ANADOLU İMAM HATİP

Detaylı

Her Okulun Bir Projesi Var

Her Okulun Bir Projesi Var T.C ÇORUM VALİLİĞİ ŞEHİT ALİ KARSLI İMAM HATİP ORTAOKULU Her Okulun Bir Projesi Var Merak Eden Çocuk Saati ÇORUM 2017 Proje Adı: Merak Eden Çocuk Saati Projenin Sahibi: Şehit Ali Karslı İmam Hatip Ortaokulu

Detaylı

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Brifing Dosyası Aralık 2016 İÇİNDEKİLER Bilgiler Sayfa Numarası Kurum Bilgileri 1. Bölüm Genel Bilgiler 1 Arsa Bina Bilgileri 1 Eğitim

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI... - 2013 Okul /Kurum Haritası I. BÖLÜM KURUMUN ADI : TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İLİ : MERSİN İLÇESİ : TOROSLAR ADRES : AKBELEN

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 Okul Haritası Toroslar Anaokulu Toroslar Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2014-2015 - 2 - KURUM BİLGİSİ KURUMUN

Detaylı

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU 24 Mayıs 20 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Heraklitos Okulumuz; Esentepe Mahallesinde 4500m2 arsa üzerine zemin+2 kat olarak inşa edilerek 4

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI MERSİN TOROSLAR ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 25-26 www.company.com Okul Haritası Toroslar Anaokulu Toroslar Anaokulu Müdürlüğü Brifing 24-25 - 2 - KURUM BİLGİSİ KURUMUN ADI İLİ İLÇESİ

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul Haritası Nasrettin Hoca Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2015-2016 - 2 - Yüreğir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI OKUL BİNASI PANSİYON BİNASI Şehitkâmil Belediyesi Kız Anadolu İmam

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI ARPAÇSAKARLAR ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : Arpaçsakarlar Ortaokulu İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES :

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I İLİ : İSTANBUL İLÇESİ : KARTAL ADI : HASAN FERRUH ÖZGEN ANADOLU LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2 I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi B- KURUM KODU :

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I İLİ : ADANA İLÇESİ : SARIÇAM ADI : AKKUYU İLKOKULU AKKUYU ORTAOKULU 2014-201 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Akkuyu Ortaokulu B- KURUM KODU : 74372-743726 C- TELEFONU

Detaylı

OSMANCIK KAYMAKMLIĞI NENAHTUN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ AİLEM OKULDA PROJESİ

OSMANCIK KAYMAKMLIĞI NENAHTUN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ AİLEM OKULDA PROJESİ OSMANCIK KAYMAKMLIĞI NENAHTUN ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ AİLEM OKULDA PROJESİ OSMANCIK 2015 Proje Adı: AİLEM OKULDA Projenin Sahibi: Nenehatun Ortaokulu Sekretarya: Nenehatun Ortaokulu Proje Ekibi Projenin Sloganı:

Detaylı

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI MECİDİYEKÖY ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1.BÖLÜM...4 OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER...4 II. BÖLÜM...5 OKULUN TARİHÇESİ...5 OKULUN/KURUMUN ÖZELLİKLERİ...5 III.BÖLÜM...6

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK İLKOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ORTAOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ANADOLU LİSESİ

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK İLKOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ORTAOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ANADOLU LİSESİ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK İLKOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ORTAOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ANADOLU LİSESİ " Okul, genç beyinlere insanlığa saygıyı, millet ve ülkeye sevgiyi,

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI 19 MAYIS ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012- BRİFİNG 2013 DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : 19 Mayıs Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES :

Detaylı

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BURDUR TEFENNİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG D O S Y A S I 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : TEFENNİ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ B- KURUM

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I 2014 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İLİ : KONYA İLÇESİ : KARATAY ADI : KONYA TÜRK TELEKOM SOSYAL BİLİMLER LİSESİ HAZIRLAYAN Mustafa UYSAL Okul Müdürü I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : KONYA TÜRK

Detaylı

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ŞANLIURFA 2015 2016 www.sfl.meb.k12.tr I.BÖLÜM a)okulun ADI : ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ b)adresi : ATATÜRK ORMANI YOLU KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Detaylı

İSTANBUL SANCAKTEPE

İSTANBUL SANCAKTEPE İSTANBUL SANCAKTEPE NERMİN AHMET HASOĞLU ORTAOKULU 2 0 1 5-2 0 1 6 B R İ F İ N G D O S Y A S I Tüm hakları Nermin Ahmet Hasoğlu Ortaokulu na aittir. İ Ç İ N D E K İ L E R 1. KURUM KİMLİK BİLGİLERİ 2. KURUMUN

Detaylı

KOCAELİ / BAŞİSKELE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

KOCAELİ / BAŞİSKELE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI KOCAELİ / BAŞİSKELE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.KURUM BİLGİLERİ KURUM ADI : BAŞİSKELE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURUM KODU :970267 ADRES :SERDAR MAH. ÇOBANDEDE SOK.

Detaylı

Matematik Öğretimi. Ne? 1

Matematik Öğretimi. Ne? 1 Matematik Öğretimi Ne? 1 Matematik nedir? Matematik, sayı ve uzay bilimidir. Matematik, tüm olası modellerin incelenmesidir Matematiğin özü, sayı ve miktarla ilgili düşüncelerle çalışmak değildir. Matematik,

Detaylı

Antalya-Finike. Bağyaka İlkokulu Müdürlüğü. Brifing Dosyası

Antalya-Finike. Bağyaka İlkokulu Müdürlüğü. Brifing Dosyası Antalya-Finike Brifing Dosyası 2017-2018 İÇİNDEKİLER 1- EĞİTİM VERİLERİ...2 2- EĞİTİM GÖSTERGELERİ...5 3- EĞİTİM FIRSATLARI. 8 4- EĞİTİM YATIRIMLARI... 8 5- SOSYAL ETKİNLİKLER..8 ANTALYA-Finike 1 1- Eğitim

Detaylı

Kodu.

Kodu. Kurum Adı Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kodu Adresi Adalet Mah. Lise Cad. No:3 16180 - Osmangazi / BURSA Telefon (224) 2464895 Seviyesi, Öğretim Şekli Misyon Vizyon Stratejik Amaçlar 1 2 3

Detaylı

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU

ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU ÇORLU MESLEK YÜKSEKOKULU GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI FAALİYET RAPORU 1. Genel Bilgiler a) Misyon Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, bilim ve teknolojiden yararlanan, evrensel ve toplumsal değerlere

Detaylı

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2015 SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI Fikret TİRFİL Okul Müdürü 28.09.2015 Sayfa 1 / 8 İçindekiler Tablosu BİRİNCİ BÖLÜM... 3 GENEL BİLGİLER... 3 İKİNCİ BÖLÜM...

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : Osmangazi Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM Okulun; Adı :Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi Adresi :Sundura Mahallesi Lise Caddesi Hopa Telefon ve Faks Numaraları:

Detaylı

BURHANİYE BALIKESİR BRİFİNG DOSYASI

BURHANİYE BALIKESİR BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 BURHANİYE BALIKESİR N A D İ R T O L U N İ L K O K U L U BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 İÇİNDEKİLER I.BÖLÜM A. OKULUN ADI B. ADRESİ C. İLETİŞİM BİLGİLERİ D. AMAÇLARI E. SEVİYESİ F. ÖĞRENİM ŞEKLİ

Detaylı

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ

OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ OKULUMUZUN TANITIMI VE TARİHÇESİ Okulumuz 26.08.1996 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır. Okulumuz 26.08.1996 yılında Çankaya İlçesi, Yıldız semtinde Yıldız Anadolu Lisesi adı altında eğitimöğretime

Detaylı

Ülkemizin okumuş insan ihtiyacının olduğunun farkına varılarak; Yüce önder M.K.Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye

Ülkemizin okumuş insan ihtiyacının olduğunun farkına varılarak; Yüce önder M.K.Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Ülkemizin okumuş insan ihtiyacının olduğunun farkına varılarak; Yüce önder M.K.Atatürk ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan

Detaylı

ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI

ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI 2016-2017 1 2 3 1.BÖLÜM A- OKULUN ADI B- ADRESİ C- İLETİŞİM BİLGİLERİ D- AMAÇLARI E- SEVİYESİ F- ÖĞRENİM ŞEKLİ G- OKUTULAN YABANCI DİL H-

Detaylı

16 Kurslar ve Sosyal Faaliyetler 17 Onarım ve Bakım İşleri 18 Okulun Bina Durumu 19 Okulun Sorunları İÇİNDEKİLER. a.

16 Kurslar ve Sosyal Faaliyetler 17 Onarım ve Bakım İşleri 18 Okulun Bina Durumu 19 Okulun Sorunları İÇİNDEKİLER. a. İÇİNDEKİLER 1 Sunuş 2 Tarihçe 3 Vizyon 4 Misyon 5 İlkeler 6 İletişim Bilgileri 7 Yöneticilerimiz 8 Sınıf Öğretmenleri 9 Branş Öğretmenleri 10 Diğer Personel 11 Norm Kadro Eksikliği 12 Şube Öğrenci Sayıları

Detaylı

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM T.C PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI a)

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HÜSEYİN OKAN MERZECİ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 HÜSEYİN OKAN MERZECİ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULUN / KURUMUN ADI ADRESİ

Detaylı

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU

PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU PEKER MAHALLESİ ORTAOKULU 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İZMİR 2012 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Peker Mahallesi Ortaokulu B)ADRESİ : Peker Mahallesi 5157 Sok. No: 31 Karabağlar-İzmir C)TELEFON

Detaylı

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 BRİFİNG DOSYASI 1 2 3 A. TARİHİ GELİŞİM Okulumuzun inşaatına 1994 yılında başlanmış 1997 yılında tamamlanarak,1997-1998 Eğitim Öğretim yılında hizmete

Detaylı

T.C. KEPEZ KAYMAKAMLIĞI Baraj Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI EYLÜL 2015 T.C. KONYA/2011 1

T.C. KEPEZ KAYMAKAMLIĞI Baraj Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI EYLÜL 2015 T.C. KONYA/2011 1 T.C. KEPEZ KAYMAKAMLIĞI Baraj Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI T.C. EYLÜL 2015 KONYA/2011 1 I. BÖLÜM A- OKULUN ADI : Baraj Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi B- KURUM KODU : 973217

Detaylı

T.C. İMRANLI KAYMAKAMLIĞI İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

T.C. İMRANLI KAYMAKAMLIĞI İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI T.C. İMRANLI KAYMAKAMLIĞI İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ İMRANLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2018-2019 BRİFİNG DOSYASI Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene

Detaylı

Türkiye Milli Eğitim Sisteminin Yasal Dayanakları. 2. Eğitim ve Öğretimi Düzenleyen Yasalar. 3. Milli Eğitim Şuraları. 4.

Türkiye Milli Eğitim Sisteminin Yasal Dayanakları. 2. Eğitim ve Öğretimi Düzenleyen Yasalar. 3. Milli Eğitim Şuraları. 4. Türkiye Milli Eğitim Sisteminin Yasal Dayanakları 1. T.C. Anayasası, 2. Eğitim ve Öğretimi Düzenleyen Yasalar 3. Milli Eğitim Şuraları 4. Kalkınma Planları 5. Hükümet Programları Milli Eğitim Temel Kanunu

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI İdil

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARTAL SOĞANLIK İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARTAL SOĞANLIK İMAM HATİP ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARTAL SOĞANLIK İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER BÖLÜM SAYFA KAPAK 1 İÇİNDEKİLER 2 TARİHÇE 3 MİSYON 4 VİZYON

Detaylı

YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU

YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU 2011 BRİFİNG DOSYASI Zeytiinlik Mahallesi Burhanettin Gazi Sk.No:37 İlkadım / SAMSUN Tel: (0362) 4312523 Faks: (362) 4319530 www.yunusemre55.k12.tr İÇİNDEKİLER 1. KURUM KİMLİK

Detaylı

İlköğretim Fen ve Teknoloji Öğretim Programı. Fen ve Teknoloji Program ve Planlama Dersi

İlköğretim Fen ve Teknoloji Öğretim Programı. Fen ve Teknoloji Program ve Planlama Dersi İlköğretim Fen ve Teknoloji Öğretim Programı Fen ve Teknoloji Program ve Planlama Dersi Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları 1. Ataturk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Ataturk milliyetciliğine

Detaylı

2000 İSTANBUL-BAHÇELİEVLER GAZİ İLKOKUL BRİFİNG DOSYASI

2000 İSTANBUL-BAHÇELİEVLER GAZİ İLKOKUL BRİFİNG DOSYASI 2000 İSTANBUL-BAHÇELİEVLER GAZİ İLKOKUL BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 1 2 3 GİRİŞ Gazi İlkokulu Bahçelievler ilçesinin okullarından birisidir.2000 yılında yapımı tamamlanıp aynı yıl eğitim ve öğretim çalışmalarına

Detaylı

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN MÜDÜRÜ

Detaylı

AÇIK SİSTEM. Sistemler, çevrelerinden girdiler alarak ve çevrelerine çıktılar sunarak yaşamlarını sürdürürler. Bu durum, sisteme; özelliği kazandırır.

AÇIK SİSTEM. Sistemler, çevrelerinden girdiler alarak ve çevrelerine çıktılar sunarak yaşamlarını sürdürürler. Bu durum, sisteme; özelliği kazandırır. SİSTEM: Belli bir amacı gerçekleştirmek üzere, biraraya gelen (getirilen), birbirine dayalı ve birbirini düzenli biçimde etkileyen parçalardan oluşan anlamlı bir bütündür. Sistemler, çevrelerinden girdiler

Detaylı

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Brifing Dosyası Kavak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Tel: 362 741 32 39 Adres : Yaşar Doğu Mah. Adnan Menderes Cad. Nu:128 Kavak/SAMSUN

Detaylı

Personel Sayıları ve Alanları posta beyogluanadoluihl@hotmail.com Web Sayfa http://www.beyogluanadoluihl.k12.tr/ Unvanları Erkek Kadın

Personel Sayıları ve Alanları posta beyogluanadoluihl@hotmail.com Web Sayfa http://www.beyogluanadoluihl.k12.tr/ Unvanları Erkek Kadın İli: İSTANBUL İlçesi: BEYOĞLU Okul Adı: BEYOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Kurum BEYOĞLU ANADOLU İMAM Alt Tür Adı Adı/Kodu HATİP LİSESİ Bağlı Olduğu Din Öğretimi Genel Müdürlüğü

Detaylı

HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 )

HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 ) HACI BEKTAŞ-I VELİ ORTAOKULU STRATEJİK PLANI ( 2015-2019 ) 1.1. STRATEJİK PLANIN AMACI Okulumuzda, toplumdan gelen talepleri dikkate alan, katılımcılığı önemseyen, hedeflerini netleştirmiş, hesap veren,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK İLKOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ORTAOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ANADOLU LİSESİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK İLKOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ORTAOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ANADOLU LİSESİ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK İLKOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ORTAOKULU ÖZEL BEYLİKDÜZÜ AK ANADOLU LİSESİ 2 " Okul, genç beyinlere insanlığa saygıyı, millet ve ülkeye sevgiyi,

Detaylı

T.C. AKDENİZ KAYMAKAMLIĞI Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI. Şubat - 2015 Akdeniz / MERSİN

T.C. AKDENİZ KAYMAKAMLIĞI Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI. Şubat - 2015 Akdeniz / MERSİN T.C. AKDENİZ KAYMAKAMLIĞI Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI Şubat - 2015 Akdeniz / MERSİN 1. BÖLÜM GENEL BİLGİLER OKULUMUZUN DIŞTAN GÖRÜNÜŞÜ OKULUMUZUN HARİTASI Mezitli

Detaylı

. : T. C. K O C A E L İ V A L İ L İ Ğ İ

. : T. C. K O C A E L İ V A L İ L İ Ğ İ HAZİRAN 2017 İL GENEL DURUMU KOCAELİ İLİNDE ; 12 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı 1.291 Okul (935) / Kurum (356), 22.477 Öğretmen Tarafından 368.106 Öğrenciye Eğitim/Öğretim Hizmeti Verilmektedir. Sayısal

Detaylı

SÜLOĞLU İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI SÜLOĞLU İLKOKULU 2015 BRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri 2. Kurumun Genel Özellikleri. 3. Personel Bilgileri 3.1. Kadromuz. 3.2. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri 3.3. Kurumda Çalışan Personel

Detaylı

2013-2014 BRİFİNG DOSYASI

2013-2014 BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 BRİFİNG DOSYASI BRİFİNG DOSYASI İLİ : KARAMAN İLÇESİ : MERKEZ OKULUN ADI : BOZKANDAK ORTAOKULU 1 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Bozkandak Ortaokulu B- KURUM KODU : 750500

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası KURUMUN ADI : Osmangazi İlkokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar I BÖLÜM ADRES :

Detaylı

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU 2017-2018 B R İ F İ N G D O S Y A S I Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğü Sayfa 1 / 9 1. BÖLÜM A. KURUMUN ADI : Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu B. KURUM MÜDÜRÜ : Çetin

Detaylı

T.C. MUĞLA VALİLİĞİ MİLAS ANADOLULİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. MUĞLA VALİLİĞİ MİLAS ANADOLULİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. MUĞLA VALİLİĞİ MİLAS ANADOLULİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 216/217 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1. BÖLÜM OKUL/KURUMA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı MİLAS ANADOLU LİSESİ Kurum Türü ANADOLU LİSESİ

Detaylı

ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI İçindekiler 1. Kurum Kimlik Bilgileri... 2 2. Kurumun Genel Özellikleri... 3 3. Personel Bilgileri... 5 3.1. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri... 5 3.2. Kurumda

Detaylı

https://www.cynkamuranemiroglu.meb.k12.tr VİZVONUMUZ MİSYONUMUZ

https://www.cynkamuranemiroglu.meb.k12.tr VİZVONUMUZ MİSYONUMUZ İSTANBUL 2015 BÖLÜM 1. 1. OKULUN TARİHÇESİ VE YAPISI Çağdaş Yaşam Nakiye Kamuran Emiroğlu İlköğretim Okulu bir bağış okuludur. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Nakiye Kamuran Emiroğlu ve Milli Eğitim

Detaylı

TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU. Öğretmen El Kitabı

TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU. Öğretmen El Kitabı TUZLA YUNUS EMRE ORTAOKULU Öğretmen El Kitabı 2014 2015 İçindekiler 1.Okulumuzun Tarihçesi... 3 2.Misyonumuz... 5 3.Vizyonumuz... 6 4.Okulumuzun İlkeleri... 7 5.İzinler... 8 6.Kim Kimdir?... 9 7.Okulda

Detaylı

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ

SUAT YILMAZ OKUL MÜDÜRÜ Okulumuz 2012-2013 yılında Kevenli İmam Hatip Lisesi olarak Eğitim Öğretime başlamış ancak 2014 yılında yapılan teklifle Said Nursi Anadolu İmam-Hatip Lisesi olarak isim değişikliği yapılmıştır.okulumuz

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLİ : BURDUR İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI BAŞPINAR ŞEHİT ÖMER KIZILKAYA ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI I. BÖLÜM Okulun/Kurumun

Detaylı

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 1.BÖLÜM a) OKULUN ADI :AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ b) ADRESİ :Yeni valilik yanı AĞRI c) TELEFON NUMARALARI : 2151536 SANTRAL 2151538

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Fakültemiz 2809 sayılı Kanunun Ek 30. maddesi uyarınca Bakanlar Kurulunun 02.06.2000 tarih ve 2000-854 sayılı kararnamesiyle kurulmuş, 2001-2002 Eğitim

Detaylı

2016/ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 7 EYLÜL İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI

2016/ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 7 EYLÜL İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI + 2016/2017 + EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 7 EYLÜL İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 201 /201 İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri 2. Kurumun Genel Özellikleri 3. Personel Bilgileri 3.1. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri

Detaylı

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM HİZMETLERİ BRİFİNGİ 2012 2013 MELİKGAZİ 1 İdare odası Öğretmenl er odası Sınıflar Laboratuv Rehberlik Servisi Depo BT sınıfı Çok amaçlı Salon Arşiv

Detaylı

BANDIRMA İMAM HATİP ORTAOKULU

BANDIRMA İMAM HATİP ORTAOKULU BANDIRMA İMAM HATİP ORTAOKULU 2017 BRİFİNG DOSYASI I. BÖLÜM A- OKULUN ADI : BANDIRMA İMAM HATİP ORTAOKULU B- ADRESİ : Paşakent Mahallesi 1061 Sokak No:29 Bandırma C- TELEFON NUMARASI : 266 715 15 99 D-

Detaylı

BRĠFĠNG DOSYASI

BRĠFĠNG DOSYASI BRĠFĠNG DOSYASI 2015-2016 2 0 1 5-2 0 1 6 2 0 1 5-2 0 1 6 MİSYONUMUZ Biz Yazıtepe İlkokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin

Detaylı

ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015

ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015 T.C. ZONGULDAK VALİLİĞİ ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015 Zonguldak - 2010 İçindekiler Merkezimizin Tarihçesi...3 Merkezimizin Mevcut Durumu...4 Merkezimizin GZFT (SWOT) Analizi...8

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL BİLGİLERİ Okul Kodu 732062 Okulun Adı Okulun Adını Nereden Aldığı İli İlçesi ERİKLİ İLKOKULU MAHALLEMİZİN İSMİNDEN BALIKESİR BANDIRMA İl Nüfusu 1.152.323 İlçe Nüfusu

Detaylı

Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.

Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır. 1 Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır. 1-SUNUŞ OKULUMUZUN AMACI: Orhantepe Mahallesinde ikamet eden öğrenim çağındaki çocukların, Türk Milli Eğitiminin

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI Uzunköprü 2016 1/12 KURUMUN ADI : Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi ADRESİ : Atatürk Mah.

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ Fakültemiz 2809 sayılı Kanunun Ek 30. maddesi uyarınca Bakanlar Kurulunun 02.06.2000 tarih ve 2000-854 sayılı kararnamesiyle kurulmuş, 2001-2002 Eğitim

Detaylı

T.C. BURSA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ-İL MÜFTÜLÜĞÜ

T.C. BURSA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ-İL MÜFTÜLÜĞÜ T.C. BURSA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ-İL MÜFTÜLÜĞÜ Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında DİNİMİ SEVİYORUM, ÖĞRENİYORUM PROJESİ 2017-2018 1 1-PROJENİN AMAÇLARI 1- Okul öncesi eğitimin amaçları, Türk Milli

Detaylı

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 2017/2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Beylikdüzü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi B)ADRESİ : Adnan Kahveci Mahallesi Paşazade Caddesi No:5 Beylikdüzü / İSTANBUL C)TELEFON

Detaylı

İDARECİ VE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA

İDARECİ VE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA T.C. KAĞITHANE KAYMAKAMLIĞI İstinye Anadolu Lisesi SAYI : 326283.13-.755.02.06/ KONU : Komisyon-Kurul Görevleriniz 16.09.2016 Orta Öğretim kurumları Yönetmeliği gereğince 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERSİ DEVAM ÇİZELGESİ GRUP ADI: TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ - 1 UYGULAMA OKULU: CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYESİ: YRD. DOÇ. DR. ADEM ÇALIŞKAN : Cep Tel: Dahili: 036231211 (.) e-posta: 1 ÖZLEM KIRIMLI

Detaylı

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 BÖLÜM 1 Okulun Adı Lisesi Okul Müdürü Müdür Yardımcıları Ayşe Gül ÖZBAY : Şehitkamil Aysel-İbrahim

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Aziz Gül Ortaokulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI

T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Aziz Gül Ortaokulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI T.C. ELAZIĞ VALİLİĞİ Aziz Gül Ortaokulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI 20162017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI Elazığ, 2016 İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM: Okul/Kurum Kimliği... 1 1. Adı... 1 2. Kurum Kodu... 1 3. Telefon Numarası...

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK İLKOKULU YILLIK ÇALIŞMA PLÂNI E Y L Ü L T a r i h: PLÂNLANAN ÇALIġMALAR: DAYANAK: 01-12 Eylül 2014 Sene başı mesleki çalışmalar yapılması. 04 Eylül 2014

Detaylı

Bir okuldan daha fazlası...

Bir okuldan daha fazlası... Bir okuldan daha fazlası... Fakülte Koleji açılıyor www.fakultekoleji.com ÖĞREN KAVRA DEĞİŞ Kolejimizde eğitim öğretim süreci, akademik başarının yanı sıra öğrencilerin gerçek performanslarını ortaya çıkarmayı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI Uzunköprü 2017 1/12 KURUMUN ADI : Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi ADRESİ : Atatürk Mah.

Detaylı

KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM A-OKUL ADI : Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi B-ADRES: Yunus Emre Mah. Hacı Veyiszade Cad. C-TELEFON NO :7556892 FAKS NO: 7556892

Detaylı

TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ. 8. Bölüm Eğitim Bilimine Giriş GÜLENAZ SELÇUK- CİHAN ÇAKMAK-GÜRSEL AKYEL

TÜRK EĞİTİM SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ. 8. Bölüm Eğitim Bilimine Giriş GÜLENAZ SELÇUK- CİHAN ÇAKMAK-GÜRSEL AKYEL TÜRK SİSTEMİ ve OKUL YÖNETİMİ 8. Bölüm Eğitim Bilimine Giriş GÜLENAZ SELÇUK- CİHAN ÇAKMAK-GÜRSEL AKYEL TÜRK MİLLİ İNİN AMAÇLARI TÜRK MİLLİ İNİN TEMEL İLKELERİ TÜRK SİSTEMİNİN OLUŞTURULMASINDA BAŞLICA BELİRLEYİCİLER

Detaylı

SORULARLA PROJE OKULU

SORULARLA PROJE OKULU SORULARLA PROJE OKULU 1.Proje Okulu Nedir? Milli Eğitim Bakanlığının ulusal eğitim politikaları kapsamında, eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak adına başlatılan, özellikleri kendi yönetmeliği ile

Detaylı

T.C. İSTANBUL ANADOLU ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. Karar No:2013/606 Evrak No: 2013/1158

T.C. İSTANBUL ANADOLU ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. Karar No:2013/606 Evrak No: 2013/1158 T.C. İSTANBUL ANADOLU ADLİ YARGI İLK DERECE MAHKEMESİ ADALET KOMİSYONU BAŞKANLIĞI Karar No:2013/606 Evrak No: 2013/1158 LOJMAN TALEBİNDE BULUNAN PERSONELİ GÖSTERİR LİSTE Sıra No Adı - Soyadı Görev Yeri

Detaylı

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle

Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle 2006-2007 Eğitim öğretim yılında açılan BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi bu yıl 9. mezunlarını verecektir. Okulumuz kurulduğu ilk yılda 48 öğrenciyle başlayan süreç bu gün 300 öğrenciyle eğitim sistemindeki

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU 2016-2020 STRATEJİK PLAN ÇALIŞMASI İÇİNDEKİLER 1.Gönen Meslek yüksekokulu Logosu... 1 2. Durum Analizi... 1 2.1.Gönen Meslek Yüksekokulu Tarihçesi...

Detaylı

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. OKUL AİLE BİR. BAŞ. OKUL /KURUM

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ABİDİN NESİMİ FATİNOĞLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI Milletimiz her güçlük ve zorluk karşısında, durmadan

Detaylı

Avusturya Liseliler Vakfı. Özel ALEV Okulları IB DP Aday Okulu. İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu

Avusturya Liseliler Vakfı. Özel ALEV Okulları IB DP Aday Okulu. İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu Avusturya Liseliler Vakfı İSTANBUL Bilgilendirme Toplantısı Sunumu ALEV Okulları Misyonu Yaşam boyu öğrenme bilinciyle, potansiyellerini en üst düzeyde eyleme dönüştürmeyi ve yetkinliklerini geliştirmeyi

Detaylı

HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA/HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA/HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA/HASAN ATLI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2014-2015 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HASAN ATLI ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI OKULUMUZUN AMACI : Milli Eğitimin temel

Detaylı

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI 20182019 2 İÇİNDEKİLER 1. OKULUN KİMLİK BİLGİLERİ.. 4 2. OKULUN GENEL ÖZELLİKLERİ... 57 3. BİNA, ARSA VE DONANIM BİLGİLERİ...89 3.1 BİNA VE ARSA BİLGİLERİ

Detaylı

DEĞERLER EĞİTİMİ. Değerler Eğitimi Planımız;

DEĞERLER EĞİTİMİ. Değerler Eğitimi Planımız; Değerler Eğitimi Planımız; DEĞERLER EĞİTİMİ Kurul ve komisyonların kuruluş, işleyiş, görev, yetki ve sorumluluklarına ilişkin usul ve esasların tüm okullarımızda 2010/53 no lu genelgeye uygun, birlik içinde

Detaylı