01/01/ /12/2010 Bursa SMMM Odası Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "01/01/2010-31/12/2010 Bursa SMMM Odası Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu"

Transkript

1 01/01/ /12/2010 Bursa SMMM Odası Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu KURS LĠNE TV PROGRAM ÖRDEKLĠ KÜLTÜR MERKEZĠ KONFERANS BSMMMO BaĢkan Yardımcısı Ahmet Hikmet Sönmez ve Sekreter Servet Kuru'nun katılımıyla, 2010 Ocak-ġubat-Mart Dönemi SMMM Kurs Programı baģlatıldı. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, Line TV'de Neslihan Alkoçlar'ın sunduğu 'Kobiline' programına katıldı. TÜRMOB Disiplin Kurulu BaĢkanı YMM Nuri Değer, 'Kurumlar Vergisi ve KDV Yönünden Kooperatiflerle Ġlgili Son DeğiĢiklikler' konulu konferans verdi. Gıda Mühendisleri Odası Bursa ġube yönetimi, BSMMMO'yu ziyaret etti BTSO EĞĠTĠM KAMPUSU BSMMMO Sekreteri Servet Kuru ve TESMER Bursa ġubesi Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kılıç, BTSO Hüseyin Sungur Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerine muhasebecilik ve mali müģavirlik mesleği hakkında seminer verdi ANKARA BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, Mükellef Hakları Platformu yürütme kurulu üyeleriyle birlikte Ankara'da TÜRMOB BaĢkanı Masum Türker, AKP Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Gelir Ġdaresi BaĢkanı Mehmet Kilci, Denetim ve Uyum Yönetimi Daire BaĢkanı Nazmi Karyağdı ile Gelirler Kontrolörü Daire BaĢkanı Aziz Özbek'i makamında ziyaret etti ANKARA SMMM ODASI YILDÖNÜMÜ GECESİ BSMMMO Saymanı Ġsmail AVAZ ve Koordinatör Üye Özcan DĠLEKYĠĞĠT, Ankara SMMM Odası'nın 20.yıl kuruluģ yıldönümü gecesine katıldı KAYSERĠ SMMM ODASI SEMPOZYUM BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, Oda Sekreteri Servet Kuru ile birlikte Kayseri SMMM Odası evsahipliğinde gerçekleģen 'Türkiye Sektörel Muhasebe Uygulamaları 1. Sempozyumu' na katıldı UÜ TIP FAKÜLTESĠ BUTTĠM TİYATRO ALMĠRA OTEL TOPLANTI BSMMMO BaĢkan Yardımcısı Ahmet Hikmet Sönmez, Sosyal YardımlaĢma ve Engellilerle DayanıĢma Komisyonu BaĢkanı Nalan Can ile birlikte UÜ Hematoloji bölümünde tedavi gören çocuklar için toplanan resim malzemelerini teslim etti. BSMMMO Tiyatro Topluluğu, 'Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yapaarım' adlı iki perdelik tiyatro oyununu sahneledi. Mükellef Hakları Yürütme Kurulu Üyeleri, 2010 yılı bütçesi ile güncel vergi konularını konuģmak üzere toplandı.

2 ALMĠRA OTEL GENEL KURUL ÖRDEKLĠ KÜLTÜR MERKEZĠ KONFERANS BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, MMO Bursa ġubesi'nin seçimli genel kuruluna katıldı. Maliye Bakanlığı Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı Gelirler Kontrolörü Mustafa Tan, Ördekli Kültür Merkezi'nde 'Vergi Ġncelemelerinde Bilanço ve Gelir Tablosunun Önemi' konulu konferans verdi CARREFOUR BOWLİNG TURNUVASI BSMMMO Gençlik ve Sportif Faaliyetler Komisyonu tarafından düzenlenen Bowling Turnuvası'nın finali ve ödül töreni, meslek mensuplarının yoğun katılımıyla Carrefour' da gerçekleģti ALMĠRA OTEL TOPLANTI BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, il genelindeki sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve akademik oda baģkanlarının katılımıyla gerçekleģen yemekli toplantıya katıldı. 'Bursa için neler yapabiliriz'in masaya yatırıldığı toplantıda BüyükĢehir Belediye BaĢkanı Recep Altepe ve Devlet Bakanı Faruk Çelik de hazır bulundu Smmm. Aydın ġener ve Smmm. Mustafa Akıncı, 'Eczanelerde Vergi ve Muhasebe Uygulamaları' konulu seminer düzenledi MUDANYA MONTANĠA OTEL YMM SINAVLARINA HAZIRLIK KURSU YMM Sınavlarına Hazırlık Kursu' TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum, BSMMMO BaĢkan Yardımcısı Ahmet Hikmet Sönmez, Sekreter Servet Kuru ve Koordinatör Üye Özcan Dilekyiğit'in katılımıyla baģladı MUDANYA MONTANĠA OTEL RUHSAT TÖRENİ BAOB YERLEġKESĠ GENEL KURUL ADALET SARAYI TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum, BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu ve Oda yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla 112 meslek mensubuna ruhsatları verildi. BSMMMO BaĢkan Yardımcısı Ahmet Hikmet Sönmez, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası'nın genel kuruluna katıldı. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, yönetim kurulu üyeleri Ġsmail Avaz, Özcan Dilekyiğit ve TESMER Yönetim Kurulu BaĢkan Yardımcısı ġ.nuri Acı ile birlikte 1. Vergi Mahkemesi BaĢkanı Ömer Demir ile 2. Vergi Mahkemesi BaĢkanı Abidin ġahin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette BA-BS formlarına iliģkin çıkarılacak yasaya iliģkin tebliğe de dava açıldı.

3 BASIN TOPLANTISI BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, yönetim kurulu üyeleri, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum ve TESMER Yönetim Kurulu BaĢkan Yardımcısı ġ.nuri Acı ile birlikte BA-BS formlarına iliģkin açılan dava, SGK Rehberlik ve TeftiĢ Birimi Bursa Grup BaĢkanlığı nın kapatılması ve YeniĢehir Hava Alanı ndaki uçuģ seferlerinin iptal edilmesine iliģkin basın toplantısı düzenledi RÖPORTAJ Dünya Gazetesi muhabirlerinden Hakan Oğuz, BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu ile röportaj yaparak, 22 sivil toplum kuruluģunun bir araya gelerek oluģturduğu 'Mükellef Hakları Platformu' ile ilgili bilgi aldı ĠSTANBUL SMMM ODASI KONGRE BSMMMO yönetim, disiplin, denetim ve haksız rekabetle mücadele kurulu üyeleri, TÜRMOB tarafından ĠSMMMO'da düzenlenen '2. Haksız Rekabet ve Etik Kongresi'ne katıldı Bursa Vergi Dairesi BaĢkanı Ġbrahim Saydam, 'Vergi Haftası' olması sebebiyle Vergi Dairesi Grup Müdürleri ile birlikte BSMMMO'yu ziyaret etti Nilüfer Nur Hayati Kurtcan Ticaret Anadolu ve Ticaret Meslek Lisesi 10 uncu sınıf öğrencileri BSMMMO'yu ziyaret ederek, BaĢkan Yardımcısı Ahmet Hikmet Sönmez den giriģimcilik hakkında bilgi aldı ULUDAĞ GEZİ ATATÜRK ANITI TÖREN YMM ODASI VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI BAOB YERLEġKESĠ LĠNE TV PROGRAM Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonunun düzenlemiģ olduğu Uludağ gezisi meslek mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleģti. 1 Mart Muhasebeciler Günü' etkinlikleri kapsamında, Oda yönetim, denetim, disiplin kurulu ve üyelerin katılımıyla Heykel'deki Atatürk Anıtı'na çelenk koyuldu. BSMMMO yönetim kurulu üyeleri, '1 Mart Muhasebeciler Günü' etkinlikleri kapsamında, YMM Odası'nı ziyaret etti. BSMMMO yönetim kurulu üyeleri, '1 Mart Muhasebeciler Günü' etkinlikleri kapsamında, Bursa Vergi Dairesi BaĢkanı Ġbrahim Saydam'ı makamında ziyaret etti. BSMMMO yönetim kurulu üyeleri, '1 Mart Muhasebeciler Günü' etkinlikleri kapsamında, BAOB YerleĢkesi'ne taģınan ĠMO ve MMO'yu ziyaret etti. BSMMMO BaĢkan Yardımcısı Ahmet Hikmet Sönmez, '1 Mart Muhasebeciler Günü' nedeniyle LĠNE TV'de yayınlanan ve Neslihan Çelik Alkoçlar'ın sunduğu 'KOBĠLĠNE' programına katıldı.

4 TAYYARE KÜLTÜR MERKEZĠ TSM KONSERİ BSMMMO Türk Sanat Müziği Korosu, Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Tayyare Kültür Merkezi nde konser verdi. Salih Berkmen in Ģefliğini yaptığı, konuk sanatçı olarak ise Zekai Tunca nın sahne aldığı konsere meslek mensupları da büyük ilgi gösterdi ANTALYA SEMPOZYUM BUTTĠM TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum, BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, Oda Saymanı Ġsmail Avaz, TESMER Yönetim Kurulu Üyeleri Bircan Kılıç, Ali Kahve ve Nalan Akgün Ören ile birlikte Ankara SMMM Odası tarafından Antalya'da düzenlenen '7. Muhasebe Uygulamaları ve Vergi Mevzuatı Sempozyumu'na katıldı. Prof. Dr. ġükrü Kızılot ve Prof. Dr. Metin TaĢ, 'Muhasebe Haftası' etkinlikleri kapsamında, BUTTĠM Konferans Salonu nda 'Kaçakçılık Suçları ve Naylon Fatura Ġhtilafları' konulu seminer düzenledi PANEL BSMMMO Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu'nun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği panele, Günyüzü Kadın DayanıĢma Derneği Üyesi Av. AyĢe Batumlu ile Bursa Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Elif Nutku konuģmacı olarak katıldı TAYYARE KÜLTÜR MERKEZĠ THM KONSERİ VE HALK OYUNLARI GRUBU BSMMMO Türk Halk Müziği Korosu, Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Tayyare Kültür Merkezi nde konser verdi. Kemal Kamalı nın Ģefliğini yaptığı, konuk sanatçı olarak ise Elvan Sevim'in sahne aldığı gecede BSMMMO Halk Oyunları Grubu'da hünerlerini sergiledi ĠSTANBUL SINAV 313 meslek mensubu adayının katıldığı SMMM Yeterlilik Sınavı BSMMMO Stajyer Eğitimi ve Denetimi Komisyonu Sekreteri Tahsin Aydın ile Komisyon Üyesi Ahmet Dalyan ın da katılımıyla gerçekleģti EĞİTİM Lise ve altı, Önlisans, Lisans mezunları için SM'den SMMM'ye geçiģi sağlayacak 'Pratik Uyum Eğitimi Programı' baģlatıldı SINAV Önlisans ve lisans mezunları için SM'den SMMM'ye geçiģi sağlayacak 'Pratik Uyum Eğitimi Programı' kapsamında, Mesleki Uyum Eğitimi Değerlendirme Sınavı gerçekleģti Ymm. Eray Sanver, 'DıĢ Ticaret ĠĢlemleri ve Kambiyo Mevzuatı' konulu seminer verdi.

5 BASIN TOPLANTISI Mükellef Hakları Platformu nun yürütme kurulu üyeleri, Maliye Bakanlığı tarafından yayınlanan KDV Ġadesi ve Risk Analizi Uygulaması hakkında mükelleflerin yaģadığı sorunlar ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Toplantıda, Platform BaĢkanı Doç. Dr. Adnan Gerçek ve yürütme kurulu üyeleri Smmm. Mesut Topcu, Smmm. Kasım Çapraz, Av. Mustafa ġenyurt ile ġevket Demir de hazır bulundu BURSA KENT KONSEYĠ AS TV PROGRAM BAOB YERLEġKESĠ BAOB YERLEġKESĠ AÇILIŞ BSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri Servet Kuru, Özcan Dilekyiğit, Ġsmail Avaz ile BSMMMO Disiplin Kurulu BaĢkan Yardımcısı Erdinç Doğan, Bursa Kent Konseyi BaĢkanı Semih Pala'yı makamında ziyaret etti. TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum ile BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, AS TV'de Yılmaz ĠĢel'in sunduğu 'Ekonomik Gündem' adlı programa katıldı. Ymm. Mehmet Maç ve Dr. ġenol Turut, Katma Değer Vergisi Uygulamalarında YaĢanan Sorunlara ĠliĢkin Soru ve Cevaplar konulu seminer gerçekleģtirdi. BAOB YerleĢkesi'ndeki yeni hizmet binası, TÜRMOB Genel BaĢkanı Dr. Ymm. Masum Türker, TÜRMOB ve BSMMMO yönetim kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluģ temsilcileri, diğer illerdeki SMMM-YMM Oda baģkanları ve meslek mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleģti ATATÜRK KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZĠ TİYATRO Kamil Atliman yönetimindeki BSMMMO Tiyatro Topluluğu nun 28 kiģilik ekibi, BAOB YerleĢkesi'ndeki yeni hizmet binasının açılıģına özel, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi nde Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım adlı 2 perdelik tiyatro oyununu sahneledi. Gösterime, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum, BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu ve oda yönetim kurulu üyesi Servet Kuru nun yanı sıra diğer illerden gelen SMMM ve YMM oda baģkanları da katıldı ATATÜRK KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZĠ 5. TÜRKİYE MUHASEBE FORUMU 5. Türkiye Muhasebe Forumu', TÜRMOB Genel BaĢkanı Dr. Ymm. Masum Türker, Bursa Valisi ġahabettin Harput, Bursa BüyükĢehir Belediye BaĢkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye BaĢkanı Mustafa Dündar, TÜRMOB ve BSMMMO yönetim kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluģ temsilcileri, diğer illerdeki SMMM-YMM Oda baģkanları ve meslek mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleģti.

6 OLAY TV PROGRAM BALIKESĠR SMMM ODASI SINAV AÇILIŞ ve YEMEK KURS BAOB YERLEġKESĠ KURS Ġstanbul SMMM Odası BaĢkanı Yahya Arıkan, Ankara SMMM Odası BaĢkanı Metin Polat, Ġzmir SMMM Odası BaĢkanı Feyzullah Topçu ve Bursa SMMM Odası BaĢkanı Mesut Topcu, Olay TV de Feridun Eyüboğlu nun sunduğu Eko Dinamik adlı programına konuk oldu. Lise ve dengi mezunları için SM'den SMMM'ye geçiģi sağlayacak 'Pratik Uyum Eğitimi Programı' kapsamında, Mesleki Uyum Eğitimi Değerlendirme Sınavı gerçekleģti. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum ile birlikte Balıkesir SMMM Odası nın açılıģı ve yemeğine katıldı. BSMMMO 2010 Yılı Birinci Dönem Staja BaĢlama Hazırlık Kursu' baģlatıldı. SM den SMMM ye geçiģi sağlayacak olan Pratik Uyum Eğitimi Programı kapsamında 25 Nisan 2010 tarihinde vergi hukuku dersinden sınava girecek olan meslek mensupları, BAOB YerleĢkesi nde iki gün süren 14 saatlik kursuna katıldı YMM Odası eski BaĢkanı ġerif Arı, BSMMMO'yu ziyaret etti. Ziyarette, BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, yönetim kurulu üyeleri Servet Kuru, Özcan Dilekyiğit ve Ġsmail Avaz da hazır bulundu ATATÜRK ANITI ÇELENK TÖRENİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Heykel'deki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine BSMMMO'yu temsilen Yönetim Kurulu Üyeleri Servet Kuru ve Özcan Dilekyiğit katıldı ĠSTANBUL MARMARA ÜNĠV. ÖZEL SMMM SINAVI Özel SMMM Sınavı' 248 meslek mensubunun katılımıyla Ġstanbul da Marmara Üniversitesi Göztepe Kampusu nda gerçekleģti. Sınav organizasyonuna, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum, Oda BaĢkanı Mesut Topcu, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Servet Kuru ve Özcan Dilekyiğit de katıldı DSP Ġl BaĢkanı Murat Özbilge, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte BSMMMO'yu ziyaret etti BAOB YERLEġKESĠ Dr. Pir Ali Kaya, BAOB YerleĢkesi nde 'ĠĢ Hukuku ve Uygulamaları konulu seminer düzenledi. Seminere, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum, BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, yönetim kurulu üyeleri Servet Kuru ve Özcan Dilekyiğit de katıldı.

7 BAOB YERLEġKESĠ RÖPORTAJ KOCAELĠ SMMMO AÇILIŞ Medya Park ve Park Magazin Dergisi Sahibi Mehmet Ali Ġnan ve Radyo Park Genel Yayın Yönetmeni Murat Günay, BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu ile röportaj yaptı. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, Oda yönetim kurulu üyeleri Ahmet Hikmet Sönmez, Servet Kuru, Özcan Dilekyiğit ve Oda Meclisi BaĢkanı Ömer ĠĢçi ile birlikte Kocaeli SMMM Odası nın açılıģına katıldı. AçılıĢ programında TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum da hazır bulundu RÖPORTAJ Ġktisadi DayanıĢma Genel Yayın Yönetmeni Nusret Sümer, BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu ile röportaj yaptı FOMARA MEYDANI KUTLAMA ESKĠġEHĠR SMMMO YEMEK RADYO VĠZYON RADYO PROGRAMI KURS BAOB YERLEġKESĠ TOPLANTI OLAY TV PROGRAM BAOB YERLEġKESĠ 1 Mayıs Emek ve DayanıĢma Günü dolayısıyla Fomara da yapılan yürüyüģ ve kutlamalara Oda kurulları ile meslek mensupları katıldı. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, 1 Mayıs günü EskiĢehir SMMM Odası nın yemeğine katıldı. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, 99.3 Radyo Vizyon'da Nejat Kırbulut'un konuğu oldu Mayıs-Haziran dönemi SMMM Yeterlilik Kurs Programı, UÜ ĠĠBF Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adnan Gerçek in Vergi Hukuku dersiyle baģladı. BSMMMO Yönetim Kurulu, BAOB YerleĢkesi'nde ilk toplantısını yaptı. Toplantı, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum'un da katılımıyla gerçekleģti. BSMMMO nun Mayıs tarihinde gerçekleģecek olan genel kurul ve seçimi öncesinde, baģkanlığa adaylığını açıklayan Mesut Topcu, Ali Nazım Tekelioğlu, Ebubekir ġimģek ve Bülent Çetin Olay TV de Feridun Eyüboğlu nun sunduğu Eko Dinamik adlı programa katıldı. Ymm. Galip SarımeĢeli, BAOB YerleĢkesi'ndeki hizmet binasında Anonim ġirket Genel Kurullarında Özellik Arz Eden Konular hakkında seminer düzenledi SGK Haftası sebebiyle, SGK Ġle ĠliĢkiler ve Sorunların Değerlendirilmesi konulu panel düzenlendi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ġl Müdürü Ali Gencer, SGK Ġl Müdür Yardımcısı Adnan Kaçan ve SGK Yıldırım Merkez Müdür Yardımcısı Ġbrahim Bulut un sunumunda gerçekleģen panele meslek mensupları da büyük ilgi gösterdi.

8 ATATÜRK ANITI KUTLAMA MERĠNOS ATATÜRK KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZĠ 20. OLAĞAN GENEL KURUL BSMMMO yönetimi, Heykel'deki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. BSMMMO 20. Olağan Genel Kurulu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı MERĠNOS ATATÜRK KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZĠ SEÇİMLER BSMMMO seçimleri, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Seçimlerde BSMMMO ÇağdaĢ Muhasebeciler Grubu BaĢkan Adayı Mesut Topcu, Meslekte DayanıĢma Grubu BaĢkan Adayı Ali Nazım Tekelioğlu, Meslekte Birlik Grubu BaĢkan Adayı Ebubekir ġimģek ve DeğiĢim Hareketi Grubu BaĢkan Adayı Bülent Çetin in listeleri katıldı BAOB YERLEġKESĠ BASIN AÇIKLAMASI BAOB YERLEġKESĠ TOPLANTI BAOB YERLEġKESĠ BAOB a bağlı akademik oda temsilcileri, Ġskenderun Deniz Ġkmal Destek Komutanlığı na ve Filistin e yardım götüren gemiye yapılan saldırıları, düzenlenen basın açıklamasıyla kınadı. Açıklamaya BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu da katıldı Olağan Genel Kurul ile göreve gelen yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ilk toplantılarını yaptı. CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, CHP Ġl BaĢkanı Gürhan Akdoğan ile birlikte BSMMMO'yu ziyaret etti. TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum'un da katılımıyla gerçekleģen ziyarette Demirel ve Akdoğan, yeni yönetime baģarılar diledi BAOB YERLEġKESĠ ġavģatlılar Derneği BAOB YERLEġKESĠ DEVİR TESLİM TÖRENİ BAOB YERLEġKESĠ RÖPORTAJ BSMMMO'da döneminde kurul ve komisyonlarda görev yapan meslek mensuplarına plaket takdim edilerek, devir teslim töreni gerçekleģtirildi. Pardus Yayıncılık Yayın Kurulu BaĢkanı Asuman Öge ve Haber Müdürü Fatma Aslan Kundakçı, ġehrengiz Dergisi için BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu ile röportaj yaptı Orhaneli Karagöz Piknik Alanı ODA PİKNİK BSMMMO, Meslek Yasası'nın 21'inci yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde, Orhaneli GiriĢi Karagöz Piknik Alanı'nda üyelere yönelik piknik düzenledi. BSMMMO yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu pikniğe bin 500 civarı meslek mensubu aileleriyle katıldı ATATÜRK ANITI ÇELENK TÖRENİ BAOB YERLEġKESĠ BASIN AÇIKLAMASI Meslek yasasının 21. yılı nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Valilik ziyaret edildi. BSMMMO yönetimi, meslek yasasının 21. yılı olması sebebiyle BAOB YerleĢkesi'nde basın açıklaması düzenledi.

9 BAOB YERLEġKESĠ BASIN AÇIKLAMASI VALĠLĠK Mükellef Hakları Platformu yürütme kurulu üyeleri, bazı vergi kanunlarında değiģiklikleri içeren torba yasa tasarısı hakkında görüģ ve önerilerini sunmak üzere, basın açıklaması düzenledi. BSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri, meslek yasasının 21. yılı olması sebebiyle Vali ġahabettin Harput'u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında BSMMMO Yönetimi, Vali Harput'a '5. Türkiye Muhasebe Forumu'na katılımından dolayı teģekkür plaketi de takdim etti VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI BSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri, Vergi Dairesi BaĢkanı Ġbrahim Saydam'ı makamında ziyaret etti VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI BSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri, Heykel Vergi Dairesi Grup Müdürü Ramazan TekkeĢ, Ġhsaniye Vergi Dairesi Grup Müdürleri Ali Rıza Akbulut ve Esat Giray ile Denetim Büro BaĢkanı Selahattin Güre'yi makamında ziyaret etti VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI BODRUM 2. EĞİTSEL TATİL ĠSMMMO PANEL ĠSTANBUL SINAV SGK FOMARA HĠZMET SM den SMMM ye GEÇİŞ YMM SINAVLARINA HAZIRLIK KURSU BSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri, Ġhsaniye Vergi Dairesi'nde gelirler kontrolörlerini ziyaret etti. BSMMMO 2. Eğitsel Tatili, 278 kiģinin katılımıyla, Bodrum Kervansaray Otel'de gerçekleģti. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu ve Oda Saymanı Erdinç Doğan, Mali MüĢavirler Muhasebeciler Birliği Derneği tarafından, ĠSMMMO'da düzenlenen 'Mesleğin Bağımsızlığı ve Nispi Temsil Usulünün Getirdiği Sorunlar' konulu panele katıldı. SM'den SMMM'ye GeçiĢ Pratik Uyum Eğitimi Programı', Öğr. Gör. Dr. ġükrü Dokur'un muhasebe dersiyle baģladı. 3-4 Temmuz 2010 Smmm Yeterlilik Sınavı Ġstanbul Marmara Üniversitesi'nde gerçekleģti. BSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri, BSMMMO SGK DanıĢmanı Niyazi Yamaç ile birlikte SGK Ġl Müdürü Ramazan Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Gelirler BaĢ Kontrolörü Ġrfan Vural, BSMMMO'yu ziyaret etti. YMM Sınavlarına Hazırlık Kursu nun açılıģı yapıldı. AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, AK Parti Osmangazi Ġlçe BaĢkanı Refik Özen, teģkilat baģkanı Hasan Kılıç ve teģkilat üyeleriyle birlikte BSMMMO'yu ziyaret ederek, 12 Eylül de gerçekleģecek olan referandum için evet oyu istedi.

10 SAKARYA SMMM ODASI TEMEL ATMA TÖRENİ ATATÜRK ANITI KUTLAMA ANKARA TOPLANTI BSMMMO FOMARA HĠZMET KURS BAOB YERLEġKESĠ BASIN AÇIKLAMASI BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, yönetim kurulu üyeleri Servet Kuru, Erdinç Doğan ve Ali Çevdir ile birlikte Sakarya SMMM Odası Hizmet Binası'nın temel atma törenine katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında BSMMMO yu temsilen Atatürk Anıtı na çelenk konuldu. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, Oda Sekreteri Servet Kuru ile birlikte BaĢkanlar toplantısına katıldı. Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu (AYÖP) üyeleri, BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu'yu makamında ziyaret etti Eylül-Kasım Staja BaĢlama Hazırlık Kurs Programı baģlatıldı. Smmm. ġ. Nuri Acı ve Smmm. Tolga Bacak, 6009 Sayılı Gelir Vergisi Kanunu Ġle Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde DeğiĢiklik Yapılmasına Dair Kanun konulu seminer düzenledi. BAOB YerleĢkesi'ndeki Oda BaĢkanları, 'Referanduma Hayır Diyoruz' baģlıklı ortak basın açıklaması düzenlediler CHP Genel BaĢkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Onur Öymen, CHP Bursa Ġl Yönetimi ile birlikte BSMMMO'yu ziyaret etti BAYRAMLAŞMA Ramazan Bayramı nedeniyle Oda Hizmet Binası'nda bayramın ikinci günü bayramlaģma töreni düzenlendi RUHSAT TÖRENİ BSMMMO Hizmet Binası'nda düzenlenen törenle, ruhsat almaya hak kazanan 117 meslek mensubuna ruhsatları verildi ĠSTANBUL KONFERANS Balkanlar ve Ortadoğu Ülkeleri Denetim ve Muhasebe Tarihi Konferansı'nın 2.'si, Ġstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi nde gerçekleģti. Konferansa BSMMMO'yu temsilen Oda BaĢkanı Mesut Topcu, Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Dilekyiğit, Servet Kuru, Erdinç Doğan, Ali Nazım Tekelioğlu, Ali Çevdir, Denetim Kurulu ndan Doğan Yılmaz, Bircan Kılıç ve Rıdvan Demir, Disiplin Kurulu ndan ise Ahmet Süleyman Güzey ve Ġmdat Atak da katıldı ĠSTANBUL SM den SMMM ye GEÇİŞ SM'den SMMM'ye GeçiĢ Sınav organizasyonu yapıldı. Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı eski BaĢkanı Ymm. Osman Arıoğlu, TÜRMOB eski Genel BaĢkanı Ymm. Mehmet Timur ile birlikte BSMMMO'yu ziyaret etti.

11 Gelirler BaĢkontrolörü Ġrfan Vural ve Gelirler Kontrolörü Serdar Akın, AR-GE Faaliyetlerine Yönelik Vergisel TeĢvikler konulu seminer düzenledi ANKARA KONGRE ASYA SPOR TESĠSLERĠ FUTBOL TURNUVASI TÜRMOB'un evsahipliğinde, Ankara'da gerçekleģen 18. Türkiye Muhasebe Kongresi'ne, Oda BaĢkanı Mesut Topcu, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Nazım Tekelioğlu ve Ebubekir ġimģek ile BSMMMO Disiplin Kurulu BaĢkanı Halil Erdoğan, Denetim Kurulu Üyesi Bircan Kılıç, TESMER Yönetim Kurulu Üyesi Nalan Can ve Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu Üyesi AyĢe ġahin katıldı. BSMMMO 2010 Yılı Sonbahar Futbol Turnuvası baģladı BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Doç. Dr. Murat Erdoğan'ın sunumuyla, 'UFRS Nedir? Nasıl Yönetilir?' konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi SGK ĠL MÜDÜRLÜĞÜ TESMER Yönetim Kurulu Sekreteri Ali Kahve, TESMER Yönetim Kurulu Üyesi Nalan Can ile birlikte SGK Ġl Müdürü Ramazan Yıldız'ı makamında ziyaret etti ANTALYA Anadolu Odaları 10. Eğitim Semineri' Konya SMMM Odası'nın evsahipliğinde Antalya Belek'te gerçekleģtirildi. Seminere, BSMMMO'yu temsilen Özcan Dilekyiğit, Servet Kuru, Erdinç Doğan, Ali Nazım Tekelioğlu, Doğan Yılmaz ve Ġmdat Atak katıldı KIBRIS SEMPOZYUM Türkiye Muhasebe Standartları Sempozyumu nun 14 üncüsü, Ġzmir SMMM Odası ev sahipliğinde, Türkiye Zorunlu TFRS Uygulaması nın 5 inci Yılı, Kazanımlar, Sorunlar, Beklentiler ve Öneriler baģlığı altında, Kıbrıs ta gerçekleģti. Sempozyuma, TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum, BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, Oda Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çevdir, Denetleme Kurulu Üyesi Rıdvan Demir ve Disiplin Kurulu Sekreteri Nesrin Yezer de katıldı TÜRMOB Genel BaĢkan Yardımcısı Nail Sanlı, ĠSMMMO BaĢkanı Yahya Arıkan ile birlikte TÜRMOB genel seçimleri öncesi BSMMMO'yu ziyaret etti SGK Ġl Müdürü Ramazan Yıldız, 'Doğum ve Askerlik Borçlanması, SGK ile YaĢanan Genel Sorunların Değerlendirilmesi' konulu seminer düzenledi.

12 ANKARA TOPLANTI KARACABEY ORHANGAZĠ ANKARA TEMSİLCİLİK SEÇİMİ TEMSİLCİLİK SEÇİMİ TÜRMOB GENEL KURUL ATATÜRK ANITI ÇELENK TÖRENİ YENĠġEHĠR TEMSİLCİLİK SEÇİMİ BAOB YERLEġKESĠ TÜRMOB'un 58'inci BaĢkanlar Kurulu Toplantısı, Ankara'da gerçekleģti. Toplantıya BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu ve Oda Saymanı Erdinç Doğan da katıldı. Karacabey Ġlçe Temsilcilik seçimi yapıldı. Orhangazi Ġlçe Temsilcilik seçimi yapıldı. TÜRMOB'un 20'inci Olağan Genel Kurulu ve seçimleri, Ankara Sheraton Hotel'de gerçekleģtirildi. Cumhuriyet Bayramı'nın 87'nci yılı dolayısıyla düzenlenen çelenk törenine katılındı. YeniĢehir Ġlçe Temsilciliği seçimi yapıldı. Ġslam Uyar Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yrd. ve muhasebe dersi öğretmenleri BSMMMO'yu ziyaret ederek, Avrupa Birliği Projesi kapsamında yürütülecek, 'Avrupa'da Muhasebe Eğitimi ve Uygulamaları' konulu proje için destek taleplerini ilettiler Avukat Esin Berker, 'ÇalıĢma YaĢamında KarĢılaĢılan Sorunlar ve Çözüm Yolları' konulu seminer düzenledi KONFERANS AraĢtırmacı Yazar Ġlknur Güntürkün Kalıpçı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ve Atatürk Haftası kapsamında, Bursa Serbest Muhasebeci Mali MüĢavirler Odası nın ev sahipliğinde, Ġçimizden Biri Atatürk konulu tiyatral konferans gerçekleģtirdi HEYKEL ÇELENK TÖRENİ BSMMMO Yönetimi ve üyeler, Ulu Önder Atatürk'ün ebediyete intikal ediģinin 72'inci yılı dolayısıyla Heykel Atatürk Anıtı önünde, Bursa Valiliği'nce düzenlenen çelenk törenine katıldı MALEZYA MUHASEBE KONGRESİ 8.Dünya Muhasebe Kongresi, Dünya Muhasebeciler Federasyonu (IFAC) tarafından Malezya nın baģkenti Kuala Lumpur da gerçekleģtirildi. Kongreye, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Ali Ekber Kartum ve BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu da katıldı KAN BAĞIŞI KAMPANYASI Kızılay Kan Merkezi nce yürütülen Birbirimize Ġhtiyacımız Var! isimli kan bağıģı kampanyasına BSMMMO da destek verdi. BSMMMO Sosyal YardımlaĢma ve Engellilerle DayanıĢma Komisyonu'nun organizasyonuyla Oda da gerçekleģen kan bağıģı kampanyasında, 30 ünite kan toplandı BAYRAMLAŞMA Kurban Bayramı nedeniyle Oda Hizmet Binası'nda bayramın ikinci günü bayramlaģma töreni düzenlendi.

13 BASIN TOPLANTISI BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, hükümetin vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili Kurban Bayramı öncesinde açıkladığı vergi affını öngören kanun tasarısıyla ilgili basın toplantısı düzenledi LĠNE TV HABER PROGRAMI GEMLĠK TEMSĠLCĠLĠĞĠ TEMSİLCİLİK SEÇİMİ AS TV HABER PROGRAMI AS TV HABER PROGRAMI ĠNEGÖL Ġlçe Temsilciliği TEMSİLCİLİK SEÇİMİ BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, LĠNE TV'de Erdinç KarakaĢ'ın sunduğu 'Haber Extra' programına katıldı. Gemlik Ġlçe Temsilciliği seçimi yapıldı. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, AS TV'de Hülya Özen'in sunduğu 'Günaydın Bursa' programına katıldı. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, AS TV'de Yılmaz ĠĢel'in sunduğu 'Ekonomik Gündem' programına katıldı. Ġnegöl Ġlçe Temsilciliği seçimi yapıldı BSMMMO FOMARA HĠZMET BSMMMO FOMARA HĠZMET M.KEMALPAġA ÇALIġMA VE SOSYAL GÜV. BAK. BURSA BÖLGE MÜD. BSMMMO AKADEMİ AÇILIŞ TÖRENİ BSMMMO AKADEMİ TEMSİLCİLİK SEÇİMİ Ymm. Sedat Atkın, 'Yurt Dışından Yapılan Mal ve Hizmet Alımlarında Ödeme Yapanların Vergisel Sorumlulukları' konulu seminer düzenledi. BSMMMO Mesleki Uzmanlık Akademisi'nin açılıģı TÜRMOB Genel BaĢkan Yardımcısı Ülkü Sönmez, SMMM ve YMM Odalarının baģkanlarının da katılımıyla gerçekleģtirildi. Aralık 2010 döneminde baģlayacak olan 5 programdan ilki 'Uygulamalı Vergi ve Muhasebe BilirkiĢiliği' programı baģladı. MustafakemalpaĢa Ġlçe Temsilciliği seçimi yapıldı. BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, Oda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ÇalıĢma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bursa Bölge Müdürlüğü Müdür Vekili Yüksel YaĢar ve Grup BaĢkan Vekili YaĢar Ata yı makamlarında ziyaret etti UÜ ĠĠBF TÜRMOB TOPLANTI BAOB YERLEġKESĠ AÇILIŞ BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, Oda Sekreteri Servet Kuru, Oda Saymanı Erdinç Doğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çevdir ile birlikte Uludağ Üniversitesi ĠĠBF Dekanı Prof. Dr. Ġsmail Efil'i makamında ziyaret etti. Ankara'da gerçekleģen 'Asgari Ücret Tarifesi Belirleme Toplantısı' BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu'nun da katılımıyla gerçekleģti. Bursa Yeminli Mali MüĢavirler Odası'nın BAOB YerleĢkesi'ndeki hizmet binasının açılıģ töreni gerçekleģti. AçılıĢa BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu ve Oda yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

14 BAOB YERLEġKESĠ MECLİS TOPLANTISI ASYA SPOR TESĠSLERĠ FUTBOL TURNUVASI BAOB YERLEġKESĠ BAOB YERLEġKESĠ BASIN AÇIKLAMASI BAOB YERLEġKESĠ RUHSAT TÖRENİ OSMANGAZĠ BELEDĠYESĠ BAOB YERLEġKESĠ BSMMMO 11. Dönem 1. Olağan Meclis Toplantısı BAOB YerleĢkesi'ndeki hizmet binasında yapıldı. BSMMMO Geleneksel Sonbahar Futbol Turnuvası'nın finali gerçekleģti. Bursa Vergi Dairesi BaĢkanı Ġbrahim Saydam, Vergi Dairesi Grup Müdürleri Ramazan TekkeĢ, Ali Rıza Akbulut ve Esat Giray ile birlikte BSMMMO'yu ziyaret etti. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB), Ġzmit Körfez GeçiĢi ve Bursa-Balıkesir-Ġzmir Otoyolu Projesi konusundaki görüģ ve düģünceleri hakkında basın açıklaması yaptı. Açıklamaya BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu da katıldı. TÜRMOB tarafından serbest muhasebecilere yönelik düzenlenen Özel SMMM Sınavı ile ruhsat almaya hak kazanan 340 meslek mensubuna, BSMMMO'nun BAOB YerleĢkesi ndeki hizmet binasında ruhsat töreni düzenlendi. BSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri Osmangazi Belediye BaĢkanı Mustafa Dündar'ı makamında ziyaret etti. Gelirler BaĢkontrolörü Mustafa Tan, 'Dönem Sonu ĠĢlemleri' konulu seminer düzenledi VERGĠ DAĠRESĠ FOMARA HĠZMET BSMMMO BaĢkanı Mesut Topcu, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Dilekyiğit, Servet Kuru, Erdinç Doğan, Ali Çevdir ve Denetleme Kurulu BaĢkanı Doğan Yılmaz Gökdere Vergi Dairesi Müdürü Hülya GüngörmüĢ, Osmangazi Vergi Dairesi Müdürü Abdülkadir Öztürk, Uludağ Vergi Dairesi Müdürü Kasım Türkyılmaz ve Yıldırım Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Salih Güzel'i makamlarında ziyaret etti BUTTĠM SGK HĠZMET BSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri, Ymm. ġerif Arı'yı makamında ziyaret etti. BSMMMO Yönetim Kurulu Üyeleri, SGK Ġl Müdürlüğü yeni Hizmet Binası'nı ziyaret ederek, SGK Ġl Müdürü Ramazan Yıldız'dan yeni binaları hakkında bilgi aldı.

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

ZĠYARET SEMĠNER ZĠYARET ZĠYARET. ġanliurfa SMMM ODASI KUPA KOġUSU KAHVALTI PROGRAMI ZĠYARET ZĠYARET

ZĠYARET SEMĠNER ZĠYARET ZĠYARET. ġanliurfa SMMM ODASI KUPA KOġUSU KAHVALTI PROGRAMI ZĠYARET ZĠYARET 04.01.2016 12.01.2016 21.01.2016 03.02.2016 22.02.2016 23.02.2016 ġanliurfa VERGĠ DAĠRESĠ BAġKANLIĞI 25.02.2016 ġanliurfa HĠPODROMU 01.03.2016 HARRAN OTELĠ ODASI KUPA KOġUSU KAHVALTI PROGRAMI ġanlıurfa

Detaylı

01/01/ /12/2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

01/01/ /12/2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01/01/2010-31/12/2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 TARİH YER ETKİNLİK KONU 04.01.2010 BSMMMO KURS BSMMMO Başkan Yardımcısı Ahmet Hikmet Sönmez ve Sekreter Servet Kuru'nun katılımıyla, 2010 Ocak-Şubat-Mart

Detaylı

BİLECİK SMMM ODASININ 2013 YILI FAALİYET RAPORU

BİLECİK SMMM ODASININ 2013 YILI FAALİYET RAPORU BİLECİK SMMM ODASININ 2013 YILI FAALİYET RAPORU 1-05/01/2013 tarihinde, Sakarya SMMM Odasının yeni edindiği bina açılışına Yönetim Kurulu olarak iştirak edildi. 2-29/01/2013 tarihinde, Bilecik SGK İl Müdürü

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

01/01/2010-31/12/2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

01/01/2010-31/12/2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01/01/2010-31/12/2010 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 TARİH YER ETKİNLİK KONU 04.01.2010 BSMMMO KURS BSMMMO Başkan Yardımcısı Ahmet Hikmet Sönmez ve Sekreter Servet Kuru'nun katılımıyla, 2010 Ocak-Şubat-Mart

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

AKSARAY SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

AKSARAY SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI AKSARAY SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1.AKSARAY SMMM ODASI FAALİYET RAPORU 1.Oda ının Sunuşu 2.Genel ın Sunuşu 1. Odanın Misyonu ve Vizyonu Misyonumuz : Meslek mensupları arasında birlik ve

Detaylı

TOPLUMSAL ETKİNLİKLER MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ

TOPLUMSAL ETKİNLİKLER MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ 05.01.2016 ODA YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİN TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARETİ 22.02.2016 TOPLUMSAL ETKİNLİKLER VERGİ HAFTASI NEDENİYLE VERGİ DAİRESİ BAŞKANI HALİL

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞA

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞA 01.01.2011 ve 31.12.2011 Döneminde Odamızın Katıldığı Etkinlikler 26 MART 2011 / ANKARA 60. BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI 08 NİSAN 2011 / HATAY TÜRMOB III TÜRKİYE HAKSIZ REKABET VE ETİK KONGRESİ 06-07 MAYIS

Detaylı

RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI RİZE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI FAALİYET RAPORU 2013 İÇİNDEKİLER Sayfa No Başkan ın Sunuşu 3-4 Oda Kurulları Yönetim Kurulu 5 Denetleme Kurulu 6 Disiplin Kurulu 7 Haksız Rekabetle Mücadele

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/02/2012-29/02/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/02/2012-29/02/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14/03/2012 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/02/2012-29/02/2012) İÇİNDEKİLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü T.C ERFELEK KAYMAKAMLIĞI 2013 YILI TOPLANTILAR TAKVİMİ İLÇE İDARE KURULU 5442 Sayılı Ġl Ġdaresi Kanunu KOORDİNATÖR KURULUŞ Ġlçe Yazı ĠĢleri Müdürlüğü lık Makam Odası Her Haftanın ÇarĢamba Günleri(Gündemde

Detaylı

03/06/2013-31/12/2013 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

03/06/2013-31/12/2013 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 03/06/2013-31/12/2013 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 1 TARİH YER ETKİNLİK KONU 03.06.2013 BURSA TV PROGRAM BSMMMO Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, Bursa TV'de Neslihan Çelik Alkoçlar'ın sunduğu 'Nesli Yaşam'

Detaylı

YILLARI. Faaliyet Raporu 1 İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS

YILLARI. Faaliyet Raporu 1 İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu 1 İSMMMO Yayın No: 165 Grafik ve Uygulama: Alican SEZER Baskı ve Cilt TOR OFSET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Akçaburgaz Mahallesi 116 Sokak No:2 Esenyurt / İSTANBUL

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 09/02/2012 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2012-31/01/2012) İÇİNDEKİLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

EDİRNE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU

EDİRNE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU 23/05/2010 tarihinde Odamızın 20. Olağan Seçimli Genel Kurulu na göre; oluşturulan Yönetim Kurulumuz, 26/05/2010 tarihinde görev dağılımı yaparak, Enver ÇEVİK Başkan, Nuri ÖZKAN Başkan Yardımcısı, Metin

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Kalabak mahallesi 61.65.71.117.125.136.140

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/ /01/2013)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/ /01/2013) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 01/02/2013 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/01/2013-31/01/2013) ĠÇĠNDEKĠLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

Faaliyet Raporu 01.01.2010-31.12.2010 Dönemi

Faaliyet Raporu 01.01.2010-31.12.2010 Dönemi Faaliyet Raporu 01.01.2010-31.12.2010 Dönemi Temel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER) Bursa ġubesi YÖNETĠM KURULU Şube Başkanı Şube Başkan Yrd. Şube Sekreteri Şube Saymanı Şube Üye Şube Üye Şube Üye : Mesut

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Güncelleme Tarihi: 26/08/2015 Sıra 1. Eğitim Bölgesi DanıĢma Kurulu Toplantısı

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

BÖLÜM 13: KURUM KURULUŞLARLA İLİŞKİLER VE ŞUBEMİZİN YER ALDIĞI OLUŞUMLAR

BÖLÜM 13: KURUM KURULUŞLARLA İLİŞKİLER VE ŞUBEMİZİN YER ALDIĞI OLUŞUMLAR BÖLÜM 13: KURUM KURULUŞLARLA İLİŞKİLER VE ŞUBEMİZİN YER ALDIĞI OLUŞUMLAR 13.1. Kurum Kuruluşlarla İlişkiler 13.1.1. Valilik 1. Valilik tarafından organize edilen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner

Detaylı

03 Şubat 2009 tarihinde Meslek Odaları tanışma kokteyline katılınmış tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amaçlanmıştır.

03 Şubat 2009 tarihinde Meslek Odaları tanışma kokteyline katılınmış tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amaçlanmıştır. Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Alanya Đlçe Temsilciliği olarak 2009 yılında; 2008 yılında yapıcı eleştirilerine, yardımlarına ve desteklerine sık sık başvurduğumuz meslektaşlarımızın

Detaylı

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 07/01/2014 Salı Yönetim Kurulu Toplantımızı Osmaneli İlçesinde yaptık, Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Osmaneli ndeki meslektaşlar ile bir araya gelip

Detaylı

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu MISYONUMUZ VE VIZYONUMUZ ODA KURULLARI - Yönetim Kurulu - Denetleme Kurulu - Disiplin Kurulu - TESMER İstanbul Şubesi - Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu - Mesleki Gelişmeleri

Detaylı

S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA

S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA 117 Sahibi: İzmir SMMMO adına Feyzullah TOPÇU Sorumlu: Yazı İşleri Müdürü Müfit YILDIRIM S. 3- MUHASEBE STANDARTLARI UYGULAMALARINDA GÜNCEL GELİŞMELER SEMİNERİ S. 4- MÜKELLEF HAKLARI VE USUL İNCELEMELERİ

Detaylı

TÜRK VERGİ SİSTEMİNDE VE MUHASEBE STANDARTLARINDAKİ GÜNCEL GELİŞMELERİN MUHASEBE UYGULAMALARINA ETKİSİ

TÜRK VERGİ SİSTEMİNDE VE MUHASEBE STANDARTLARINDAKİ GÜNCEL GELİŞMELERİN MUHASEBE UYGULAMALARINA ETKİSİ TÜRK VERGİ SİSTEMİNDE VE MUHASEBE STANDARTLARINDAKİ GÜNCEL GELİŞMELERİN MUHASEBE UYGULAMALARINA ETKİSİ Titanic Deluxe Golf Hotel / Belek-Antalya 05-09 Aralık 2018 Düzenleyen Sempozyumun Hedef Kitlesi Meslek

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

İştirak ve vergi ziyaı cezaları ile ilgili meslektaşların sorunları ve çözüm önerileri

İştirak ve vergi ziyaı cezaları ile ilgili meslektaşların sorunları ve çözüm önerileri ANTALYA S.M.M.M. ODASI EĞİTİM TAKVİMİ EKİM 2008 07.Ekim.2008-5510 Nolu Kanun Ve İlgili Yönetmelikler : Resul KURT ( SGK Başmüfettişi) Toplantı Yeri :Mustafa ÖZYÜREK Toplantı Salonu Toplantı Saati :10.00

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU Gönen Sivil Toplum Platformu 6.cı toplantısını 06 Aralık 2018 PerĢembe günü Madeni ĠĢleri Odası BaĢkanı Ġlhan AYDIN moderatörlüğü ve Gönen Ticaret Odası

Detaylı

AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ AFYONKARAHİSAR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2012-31.12.2012 YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ Tarih : 27.01.2012 : Dönem Sonu İşlemleri Eğitmen : Vergi Müfettişi(Hesap Uzmanı) Nusret BULUT

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI

TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TRABZON JMO TMMOB TRABZON İKK BİLEŞENLERİYLE HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİĞİNE KATILDI TRABZON ŞUBE TRABZON JMO KTÜ JEOGENÇ İLE BULUŞTU TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesine bağlı KTÜ JeoGENÇ Örgütü 13 Şubat 2016 Cumartesi günü kahvaltılı toplantı düzenledi. Trabzon Şubesi Yönetim

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995

HAKKIMDA EĞĠTĠM BĠLĠMSEL VE SANATSAL ETKĠNLĠKLER. A. Yayınlar. Makaleler: Atatürk ün Müzik AnlayıĢı Öner Sanat Dergisi Haziran 1995 HAKKIMDA Adı Soyadı : Ayhan HELVACI Doğum Yeri ve Tarihi : Ġnegöl, 1969 Unvanı : Öğretim Görevlisi, Doktor Yazışma Adresi : U.Ü. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü 16059 Görükle/Bursa E-Posta

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Tarihçe

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Tarihçe Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Tarihçe 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu 13.06.1989 tarih ve 20194 sayılı Resmi Gazetede

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2014 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir.

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir. Tarih Sayı Konu : 12.03.2018 : EBSOV 30/18 : Mütevelli Heyet Top. Hk. Sayın Üyemiz Vakfımız 2018 yılı Mart Ayı Mütevelli Heyet Olağan Toplantısı aģağıdaki gündem çerçevesinde, 26 Mart 2018 Pazartesi Günü

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2015 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2015 Yılı İçinde Gerçekleşen Faaliyetlerden fotoğraflar 74 Slayt 16.01.2015 Saadet Partisi Yetkililerinden Odamıza

Detaylı

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/12/2012-31/12/2012)

AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/12/2012-31/12/2012) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/2013 AYLIK FAALĠYET RAPORU (01/12/2012-31/12/2012) ĠÇĠNDEKĠLER 1- TOPLANTILAR... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR... 3 1.2-

Detaylı

53.ULUSAL 27.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

53.ULUSAL 27.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 53.ULUSAL 27.ULUSLARARASI HACI BEKTAŞ VELİ ANMA TÖRENLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ PROGRAMI 15-17 AĞUSTOS 2016 HACIBEKTAŞ 16 AĞUSTOS 2016 SALI AÇILIŞ ŞMALARI VE ÖDÜL TÖRENLERİ SAAT : 11.00 13.00 SUNUCULAR

Detaylı

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2013 YILI FAALİYET RAPORU Yönetim Kurulu BAŞKAN S. İlker ÖZOKCU BAŞKAN YARDIMCISI Servet ONURLU SEKRETER Neşet ERTOY SAYMAN İlhan GÜLCÜ ÜYE Bekir KIR

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

S. 3 E-FATURA, E-DEFTER, E-ARŞİV, KAYIT SAKLAMA, ENTEGRASYON VE ARŞİVLEME ÇÖZÜM SEMİNERİ S. 4 İŞ SÖZLEŞMESİNİN FESHİ VE SONUÇLARI

S. 3 E-FATURA, E-DEFTER, E-ARŞİV, KAYIT SAKLAMA, ENTEGRASYON VE ARŞİVLEME ÇÖZÜM SEMİNERİ S. 4 İŞ SÖZLEŞMESİNİN FESHİ VE SONUÇLARI S. 3 E-FATURA, E-DEFTER, E-ARŞİV, KAYIT SAKLAMA, ENTEGRASYON VE ARŞİVLEME ÇÖZÜM SEMİNERİ S. 4 İŞ SÖZLEŞMESİNİN FESHİ VE SONUÇLARI S. 5 KAR DAĞITIMI VE VERGİLENDİRİLMESİ SEMİNERİ Sahibi: İzmir SMMMO adına

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler

TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler TESMER İstanbul Şubesi Eğitimler 2012 48 01 OCAK 2012 31 ARALIK 2012 TARİHLERİ ARASI EĞİTİM ÇALIŞMALARI BORÇLAR HUKUKU UYGULAMALARI YER TARİH KATILIM SAYISI BAĞCILAR TESMER 18/10/12 40 EMİNÖNÜ TESMER 15/11/12

Detaylı

2014 YILI FAALİYET RAPORU 2014 YILI FAALİYET RAPORU ODA EĞİTİMLERİ

2014 YILI FAALİYET RAPORU 2014 YILI FAALİYET RAPORU ODA EĞİTİMLERİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ODA EĞİTİMLERİ Oda Eğitimleri Oda Faaliyetleri 41 LER 2014 YILINDA; E-Devlet projesinin müşterilerimize ve muhasebe mesleğine etkileri ve Yeniden yapılanma süreci konusunda düzenlenen

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 AĞUSTOS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı.

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 02 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 03 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN Ankara da düzenlenen Türk

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

tmmob mmo bursa şubesi

tmmob mmo bursa şubesi 4. ÖĞRENCĠ ÜYE 2010-2011 Öğretim döneminde; Bursa Uludağ Üniversitesi den 456, Balıkesir Üniversitesi nden 290 ve Yalova Üniversitesinden 34 Makina ve Endüstri Mühendisliği öğrencisi olmak üzere toplam

Detaylı

AYLIK TOPLANTI RAPORU (01/07/2013-31/07/2013)

AYLIK TOPLANTI RAPORU (01/07/2013-31/07/2013) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 01/08/2013 AYLIK TOPLANTI RAPORU (01/07/2013-31/07/2013) ĠÇĠNDEKĠLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.08.2015-18.09.2015)

Detaylı

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI T.C. ANTALYA VALİLİĞİ ATATÜRK ÜN ANTALYA YA GELİŞİNİN 81 NCİ YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 06 MART 2011 TC ANTALYA VALİLİĞİ KONU : Atatürk ün Antalya ya 06 Mart 2011 Gelişinin 81. Yıldönümü. İLGİLİ MAKAMA

Detaylı

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak

Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak Bu yıl 40 ıncısı kutlanan Turizm Haftası kapsamında Adıyaman Valiliği tarafından etkili bir turizm programı gerçekleştirildi. Aralarında üniversitemizin de bulunduğu çok sayıda kamu ve özel sektör kurumu

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02.

KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler. Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ. Akademik Unvanı : OKUTMAN. Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.02. KİŞİSEL ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler Soyadı Adı : Mine TOPSAÇ Akademik Unvanı : OKUTMAN Doğum Yeri / Doğum Tarihi : Ankara/ Polatlı / 03.0.975 Uyruğu : TC Ana Dil (ler) : Türkçe Cinsiyet : Bayan Tel : (53)

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry KASIM 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 01 MAYIS 2017 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 03 MAYIS 2017 Denetleme Kurulu Başkanları toplantısı 3 Mayıs 2017 Çarşamba

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı.

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. 5 Aralık 2016 Odamız ve Marmara Ün. Sürekli Eğitim Mrk (MÜSEM) işbirliği ile eczacılarımıza

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.04.2017-25.05.2017) Oda Meclisimizin 25 Mayıs 2017 tarih ve 51 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.04.2017-25.05.2017

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce EMRAH YAZAR Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi:06.09.1988 Uyruk:TC Cinsiyet:Erkek Askerlik Durumu:Tecilli Yabancı Dil:İngilizce Adres:Yeditepe Mah. Renk Konutları A Blok Kat:1 Daire:102 Şahinbey/Gaziantep

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -ÇalıĢma takviminde yapılacak olan değiģiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalıģma

Detaylı

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM

JFMO BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞI DANIŞMA KURULU TOPLANTISINA KATILIM OCAK 2011 03.01.2011 YAYIN KURULU TOPLANTISI 04.01.2011 ODA 06.01.2011 ODA ODAMIZ VE BAŞBAKANLIK AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI, İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜKLERİNDE YENİ İŞE BAŞLAYAN JEOFİZİK

Detaylı

EK 1 HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

EK 1 HİZMET ENVANTERİ TABLOSU 1 307 Öğrenci Sağlık ĠĢleri SAĞLIK HĠZMETLERĠ Üniversitemiz Öğrenci ve Personeline ilk yardım ve acil sağlık hizmeti vermek. Psikolojik DanıĢmalık ve Rehberlik hizmeti sunulması Yükseköğretim Kurumları,

Detaylı

AYLIK TOPLANTI FAALĠYET RAPORU (01/04/2013 30/04/2013)

AYLIK TOPLANTI FAALĠYET RAPORU (01/04/2013 30/04/2013) T.C. ADALET BAKANLIĞI KANUNLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 10/05/2013 AYLIK TOPLANTI FAALĠYET RAPORU (01/04/2013 30/04/2013) ĠÇĠNDEKĠLER 1- DĠĞER FAALĠYETLER... 3 1.1- TÜRKĠYE BÜYÜK MĠLLET MECLĠSĠNDE YAPILAN TOPLANTILAR...

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 13.ÇALIŞMA DÖNEMİ DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 23 ARALIK 2012 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2012 / KASIM 2012 (11 AYLIK ) ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZ ŞUBEMİZ; İL TEMSİLCİLİĞİ 3 İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 3 MESLEKİ DENETİM BÜROSU 1 YÖNETİM

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

YEġĠM MADANOĞLU. Ön Lisans: Ġstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Alan: Viyolonsel

YEġĠM MADANOĞLU. Ön Lisans: Ġstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Alan: Viyolonsel YEġĠM MADANOĞLU Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Anıtpark YerleĢkesi Atatürk Bulvarı 41300 Ġzmit/KOCAELĠ yesim.madanoglu@kocaeli.edu.tr yesimmadanoglu@hotmail.com EĞĠTĠM Yüksel Lisans: Kocaeli

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK

Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK Eğitmenler Prof. Dr. Mehmet YÜCE Doç. Dr. Adnan GERÇEK 14 Temmuz 2011 Perşembe 18:30 / 22:00 15 Temmuz 2011 Cuma 18:30 / 22:00 18 Temmuz 2011 Pazartesi 21 Temmuz 2011 Perşembe 22 Temmuz 2011 Cuma 28 Temmuz

Detaylı

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı.

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. 2 Eylül 2016 Ankara'da yapılan Smart Eczane Programına katılan Ecz.Gürkan

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı.

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 07 NİSAN 2011 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun Özkan ve Yönetim

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

O d a Fa a l i y e t l e r i

O d a Fa a l i y e t l e r i Oda Faaliyetleri TESMER İstanbul Şubesi Eğitim Birimleri İSMMMO Akademi Üye ve Stajyer Bilgileri Danışma Birimi Raporu Bilgiye Erişim Merkezi Raporu Hukuk Birimi Raporu Oda Sekreterliği TESMER İstanbul

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı