R-Link. Kisa bilgiler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "R-Link. Kisa bilgiler"

Transkript

1 R-Link Kisa bilgiler

2 1 R-LINK DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ Seçiminiz için tebrikler Dokunmatik entegre ekranı, direksiyon kumandası ve ses tanıma özelliği sayesinde R-Link ile gözlerinizi yoldan ayırmadan aracınızı sürmeye devam edebilirsiniz. Bu sayfalarda seyir sistemi dahil R-Link multimedya sisteminizin önemli işlevlerine ve ayarlarına ait bir tanıtımı bulabilirsiniz. Bu doküman, kullanım kitabının yerini almaz. Multimedya sisteminizin «Referanslar» kılavuzunda bulunan özellikler hakkında daha ayrıntılı bilgiler için kullanım kitabınızın tamamını okuyunuz. Referanslar kılavuzu, mevcut tüm işlevleri (standart veya isteğe bağlı) içermektedir. Bu işlevlerin R-Link sistemindeki mevcudiyeti modele, seçilen opsiyonlara ve satıl- dığı ülkeye bağlıdır. Telefonunuzun marka ve modeline bağlı olarak, bazı fonksiyonlar aracınızın multimedya sistemiyle kısmen veya tamamen uyumsuz olabilir. Daha fazla bilgi için bir Yetkili Bayiye danışınız. Fransızca dan çevrilmiştir. Araç imalatçısından yazılı izin alınmadan kısmen veya tamamen kopya ve tercüme edilmesi kesinlikle yasaktır.

3 İlk kullanım 3 Gidilecek yerin girilmesi 7 Radyo dinleme 11 Multimedya 12 Bluetooth telefon bağlantısı 13 Bir çağrı gönderme ve alma 14 Araç 16 Hizmetler 18 Favoriler 20 Sistem ayarları 21

4 İ LK ADIMLAR (1/4) Çalıştırma Mültimedya sistemi, aracın çalıştırılmasıyla otomatik olarak çalışmaya başlar. Diğer durumlarda, sisteminizin Çalıştırma/Durdurma tuşuna basınız. Durdurma Sistemi durdurmak için Mültimedya sisteminizin Çalıştırma/Durdurma kumandasına basınız. SİSTEMİNİZİ BAĞLAYINIZ Uygulamaları R-Link Store kaynağından almak için multimedya sisteminizin ana menüsünden Hizmetlerimi etkinleştir butonuna basarak bağlı hizmetlerinizi etkinleştiriniz. 1 TANIM Mültimedya sistemi ile bir SD kart verilir. Ülkenizin haritasını içerir. Kullanmadan önce, kullanılan SD kartın kilitli olup olmadığını kontrol edin. GÜNCELLEMELER Haritaların güncellemeleri düzenli olarak yayınlanır. Mültimedya sisteminizin R-Link Store kartını internete bağlı bilgisayarınıza yerleştirerek SD üzerinden yüklenebilir. Yeni aracınızın tesliminden sonra sisteminizi ücretsiz güncellemek için belirli bir süreye sahipsiniz. Süre geçildiğinde güncellemeler ücretlidir. Not: bilgisayarınızda R-Link Store hesap oluşturmanızı ve sisteminizi sık sık güncellemenizi tavsiye ediyoruz. TAKIN, SD KARTI ÇIKARIN Seyir yardımı sistemi kapalı, SD kartını 1 girişine yerleştiriniz. SD kartını delikten (1) çıkarmak için kart üzerine basınız ardından serbest bırakınız. Kart birkaç milimetre kadar çıkar. Tamamen çıkarmak için kartı çekiniz. SD Kartı güvenli şekilde çıkartmak için Sistem ve SD kartı çıkar basınız. Ses tanıma Multimedya sisteminizin bir ses tanımlama sistemi bulunmaktadır. Bu sistem, multimedya sisteminde ve telefonunuzda yer alan bazı işlev ve uygulamaların sesle kumanda edilmesine olanak tanır. Böylece ellerinizi direksiyondan kaldırmadan mültimedya sistemini veya telefonunuzu kullanabilirsiniz. 2 veya 3 düğmesi, sisteme bağlıysa multimedya sisteminiz ve/veya telefonunuzdaki ses tanıma özelliğini kullanmanızı SD kartı hassastır, katlamayınız. Doğru yönde yerleştiriniz. SD kartınızı sadece mültimedya sisteminizi çalıştırmak ve güncellemek amacıyla kullanınız. Başka bir cihaza veya araca yerleştirmeyiniz (fotoğraf makinesi, portatif GPS...).

5 İ LK ADIMLAR (2/4) 4 D E F A B FM1 Preset 3 BNR - Dancefloor C Enerji akışı Menü Dokunmatik ekran D Ekranda bir işlem veya bir tuşu seçmek için ona parmağınızla dokunun. Kumandalar Multimedya sistemi; ekran üzerindeki kumandalarla D, merkezi bir kumandayla E, direksiyon kolonu kumandalarından biriyle F veya multimedya panellerden biriyle G kumanda edilebilir. EKRAN KOMUTLARI D 4 Kolay park yardımı erişimi. 5 Sürüş yardımı erişimi. 6 Ana sayfa. 7 Açık/Kapalı. ORTA KUMANDA (E) 8 Önceki menüye dönmek Ana ekrana dönmek. 10 İçerik menüsünü açmak. 11 Telefon menüsüne erişmek. 12 Eğme: harita üzerinde gezinmek ; yukarı/aşağı: bir ekran menüsünün A, B veya C bölgelerinde gezinin; sol/sağ: bir menünün çeşitli sekmelerinde gezinmek. Döndürme A, B veya Cbölgelerinin çeşitli öğelerinde gezinin; bir listede gezinmek; ölçeğin boyutunu değiştirmek (ZOOM modu). Onaylamak için basın: 13 Dinlerken kaynak ekranını açın. 14 Bekleme ekranını etkinleştirin Sık kullanılanlara erişmek. 16 Ana menüye gitmek. 17 Seyir sistemi menüsüne erişmek. 21 DİREKSİYON ALTINDAKİ KUMANDA (F) 18 Ses kaynağının seçimi. 19 Çağrıyı almak/kapatmak (telefon modu). 20 Dinleme halindeyken ses kaynağının sesini açma. 21 Dinleme halindeyken ses kaynağının sesinin kısılması Dinlenen radyo kaynağının sesini keser/sesini açar. 22 Radyo modunu değiştirin veya bir işlemi onaylayın. 23 Yön: radyo kanallarını arayın/parçayı veya ses dosyasını değiştirin.

6 İ LK ADIMLAR (3/4) 5 F G G DİREKSİYON ALTINDAKİ KUMANDA (F) 24 Ses kaynağının seçimi. 25 Radyo bandını (AMFM1FM2DR1DR2) değiştirme. 26 Dinleme halindeyken ses kaynağının sesini açma. 27 Kısa basma: bir çağrıyı yanıtlayın/sonlandırın (telefon modu); sesi açma/kapama. 28 Dinleme halindeyken ses kaynağının sesinin kısılması. 29 Yön: radyo kanallarını arayın/parçayı veya ses dosyasını değiştirin. 30 Ses tanımayı etkinleştirin/devre dışı bırakın. 38 Mültimedya yüz G 31 Radyo dinleme. 32 Açık/Kapalı Yön: kullanımda olan kaynağın sesini ayarlayın. 34 Kısa basma: hafızaya alınmış bir radyo kanalını açın. Uzun süreli basma: bir radyo kanalını hafızaya alın. 35 Yön: radyo kanallarını arayın ve CD parçasını değiştirin CD yi çıkarmak. 37 Dış kaynak seçmek. 38 Kısa basma: Gösterimlerde yatay olarak gezinmek; Ekranın çeşitli bölgelerinde gezinmek; CD de veya playlist te parça değiştirmek. Sürekli basma: CD veya ses dosyasında hızlı ileriye/geri sarma yapmak.

7 İ LK ADIMLAR (4/4) 6 G G FM1 Preset Ana menüye gitmek İçerik menüsünü açmak Eğme: harita üzerinde gezinmek ; yukarı/aşağı: bir menünün çeşitli bölgelerinde gezinmek (üst çubuk, orta bölge, alt çubuk); sol/sağ: bir menünün çeşitli sekmelerinde gezinmek. Döndürme bir bölgenin çeşitli konularında gezinmek; ölçeğin boyutunu değiştirmek (ZOOM modu) Basın: onaylamak Önce ki menüye geri dönme. 43 Ana ekrana dönmek. 44 Telefon menüsüne erişmek. 45 Dinlenen kaynağın ekranını açmak (radyo, ses CD si...). Ana sayfa görünümünü değiştirebilirsiniz. Tamamlayıcı bilgiler için sisteminizin kullanım kitabına bakınız. Driving Eco² Menü Ana ekran 46 Ses bilgileri. 47 Sistem bildirimleri. 48 Telefon menüsüne erişim/bağlı telefonun durumu/ Bağlı telefonun ses tanıma ekranına erişim. 49 Dış hava sıcaklığı. 50 Saat. 51 Seyir sistemi talimatları. 52 İçerik menüsü. 53 Aracın geçerli konumu. 54 Favoriler. 55 Bağlı telefonun Android Auto menüsüne erişiniz. 56 Driving Eco²/Enerji (elektrikli araçlar). 57 Ana menü. 58 Seyir sistemi yönlendirmeleri.

8 B İ R HEDEF Gİ RMEK (1/4) 7 Menü Navigasyon «KAYDEDİLEN KONUMLAR» Adres A Rue Lafayette Ana menüden, varış noktanızı girmek için Navigasyon üzerine ve ardından Şuraya sür... basın. Bu menü kaydedilen ve sık kullanılan hedef noktalarını içerir. Avenue de la grande armée MENÜ ŞURAYA SÜR... Bu menü hedef noktası belirlemek için size çeşitli metotlar sunar. «ANA SAYFA» Bu menü daha önce belirtmiş olduğunuz evinize sürüşü başlatmanızı Evinizin adresini kaydetmek için Ayarlar ve ardından Ev konumunu değiştir menüsünü kullanınız. ADRES GİRİN Bu menü adresin tümünü veya bir bölümünü girmenizi sağlar: ülke, şehir, sokak ve bina numarası. İlk kullanım sırasında, ülkenizi seçiniz ve onaylayınız. Dokunmatik klavyeyi kullanarak istenilen şehrin adını veya posta kodunu yazınız. Sistem bölgeden (A) birçok şehir adı önerisi verebilir. Onaylamak için görüntülenen şehrin adına basınız. Eğer bu seçenekler size uymuyorsa 1 "Liste" tuşuna basarak aramanızla ilgili tam listeye erişiniz. Liste 1 İstenilen şehri seçiniz; Aynı işlemleri Sokak ve Bina numarası ekranları içinde uygulayınız. Sokak numarası girmek istemiyorsanız veya sistem numarayı tanımıyorsa, bir kavşak girebilirsiniz. Sokak ekranından Geçiş tuşuna basın ve sokağı seçin. Not: sistem en son girilen şehirleri hafızada tutar. Listeyi görüntüleyerek veya Son hedefler menüsünden bu şehirlerden birini doğrudan seçebilirsiniz. Not: klavye türünü ( Azerty, Qwerty, Yunan vs.) değiştirmek için 2 tuşuna basın. 2

9 B İ R HEDEF Gİ RMEK (2/4) 8 "SON HEDEFLER" Bu menü, en son kullanılan adreslerin listesinden bir hedef noktası seçmenizi Bu kayıtlar otomatik olarak gerçekleşir. Navigasyon menüsünden Şuraya sür... bölümünü ve ardından Son hedefler seçin; Navigasyon menüsünden, Şuraya sür... sekmesini ardından TomTom Places seçin; Dokunmatik klavyeyi kullanarak anahtar kelime giriniz ve onaylayınız; Bulunan bilgileri listesinde sürüş yardımını başlatmak için adres seçiniz. Not: bu simge yalnızca LIVEHizmetler in sunulduğu ülkelerde aboneliğiniz varsa görünür. Not: kişisel şarj istasyonları listeniz seyir sisteminizde, normal şarj listesi ise SD kartında saklanır. Yalnızca harita SD üzerinde güncellenmiş liste ve kişisel şarj istasyonları seyir yardımı sisteminden yönetilebilir. Hafızaya alınmış hedef adres listesinden, sürüş yardımını başlatmak için bir adres seçiniz. İLGİ ÇEKİCİ NOKTALAR (PI) «TOMTOM PLACES» Bu servis, anahtar sözcük yardımıyla ilgi çekici noktaları aramanızı ve yeni bir varış noktası gibi belirlemenizi ŞARJ İSTASYONU Bu menü, elektrikli aracınız için size en yakın şarj istasyonunu bulmanızı ve buraya bir rota planlamanızı Not: Kendi istasyonlarınızı EV ayarları üzerinden seçerek yönetebilirsiniz. Tamamlayıcı bilgiler için sisteminizin kullanım kitabına bakınız. İlgi çekici nokta (PI), bir yerin yakınından bulunan bir hizmet, bir bina veya bir turistik yer (çıkış noktası, hedef şehir, yolda ) olabilir. PI ler restoranlar, müzeler, park yerleri şeklinde çeşitli kategorilere ayrılmıştır... Bir PI aramak için birçok seçenek mevcuttur: kategori; aranan PI adı.

10 B İ R HEDEF Gİ RMEK (3/4) 9 HARİTADA NOKTA» Bu menü haritadan bir hedef tanımlamanızı Navigasyon menüsünden, Şuraya sür... ve ardından Haritada nokta sekmesini seçin. 3 Kürsörü hedef noktasına getirmek için haritayı hareket ettiriniz ve onaylayınız: sistem yolculuğu hesaplar. 4 «ENLEM BOYLAM» Bu menü, enlem ve boylam değerleri ile bir hedef noktası belirlemenizi Ses tanıma Ekran kumandalarına gerek duymadan bir varış noktası girmek için multimedya sisteminizde veya telefonunuzdaki sesli komut fonksiyonunu kullanabilirsiniz. 3 veya 4butonuna dokunup ardından konuşmadan önce bir bip sesi gelene kadar bekleyin. Sistem tarafından verilen ve ekran üzerindeki sesli ve görsel talimatları takip ediniz. Daha fazla bilgi için multimedya sisteminizin kullanım kitabındaki talimatlara bakınız.

11 B İ R HEDEF Gİ RMEK (4/4) 10 Şuraya sür... Parkur özeti Bitti Hedefinizle ilgili bilgiler girildikten sonra sistem rotayı hesaplar. Ekran iki bölümden oluşmaktadır: 5 6 Du Golf Caddesi - Cad... Guyancourt 4:40 dak 2.0 km En hızlı rota 16 Nisan, 19:46 5 seyir sekmesi, görüntülenecek olan güzergahınızın bir özetini sağlar; "LIVE" 6 sekmesi trafik bilgilerini ve tehlikeli bölgeleri gerçek zamanlı olarak gösterir. Hedefin onaylanması Hesaplama sonucunda, sistem yolu görüntüler ve iki seçenek sunar: «+» : yol ayrıntılarının görüntülenmesini, rotayı değiştirmenizi ve rotayı kaydetmenizi sağlar; «Bitti» : sürüş başlar. Not : Onaylamazsanız, bu sayfa on saniye sonra kapanır ve sürüş otomatik olarak başlar. Not: Alınan trafik bilgilerinin kaynağı, multimedya sistemi tarafından otomatik olarak seçilir ("LIVE" eğer bir üyelik çıkarttıysanız). "LIVE" hizmeti, ana ve ikincil hatları kapsayarak daha sık güncelleme (yaklaşık her üç dakikada bir) sunan "TomTom Traffic" kullanır. ELEKTRİKLİ ARAÇ ÖZELLİKLERİ: Aracın yük şartlarına bağlı olarak: hedef ulaşılabilir ise, sürüş başlar; B şarj seviyesi hedef için yeterli değilse, sistem rota üzerinde bir şarj istasyonu bulmanızı önerir. 5 bayrağı gideceğiniz yeri simgeler. Aracın şarj seviyesine göre, simgenin rengi, gidilecek yere gidilebilir (yeşil) veya gidilemez (kırmızı) olarak gösterir. SEYİR SİSTEMİ AYARI Sürüş anonslarının ses seviyesini ayarlamak için, sesli bir anons sırasında ses sisteminizin ses kumandasını 7 kullanın veya ekranda ki kumandaya B basın. 7 Bazı ülkelerde tehlikeli bölge seçeneğini uzaktan yüklemek ve devreye almak yasaktır ve yasanın ihlal edilmesine yol açabilir.

12 RADYO Dİ NLEME 11 Radyoya erişim DOKUNMATİK EKRAN Ana menüden, Multimedya ve Radio tuşuna basınız. RADYO YÜZÜ/MÜLTİMEDYA YÜZÜ Ön yüzdeki Radio tuşuna basın Önayar Liste Sıklık Radyo DR1 AF i-traffic Liste Önayar 6 7 Dalga bandını seçme 1 butonuna basarak istediğiniz radyo dalgasını (AM, FM veya DR) seçin. Radyo AM ve FM ÖNAYAR MODU Kayıt edilmiş radyo istasyonlarına erişim sağlamak için Önayar tuşuna basın ve sonra istediğiniz radyo istasyonunu seçiniz. Dinlenen istasyonu eklemek için, istenen numara üzerine uzunca basın. LİSTE MODU Çeken tüm istasyonların listesine erişmek için Liste tuşuna basınız ve istediğiniz istasyonu seçiniz. SIKLIK MODU istasyonu manüel aramak için Sıklık seçiniz. Frekansı ayarlamak için, iki arama şekli mevcuttur: Manüel arama 3 ve 4 tuşlarının yardımıyla yapılır; Yarı otomatik arama 2 ve 5 tuşlarının yardımıyla yapılır. DR radyo (karasal dijital radyo) LİSTE MODU Bu mod uygun olan radyo istasyonları listesini görüntüler. Tüm istasyonlarda gezinmek için 6 veya 7 üzerine basınız. Bu listede bir güncelleme oluşturmak için, sistem kullanım kılavuzuna göz atın. ÖNAYAR MODU Bu çalışma modu, daha önce hafızaya alınan seçilmiş istasyonların taranmasına imkan verir. Hafızadaki istasyonları seçmek için 1 ila 6 arasındaki tuşlarına basınız.

13 MÜLTİ MEDYA 12 Menü Multimedya «ORTAM» «VİDEO» Aracınızda mültimedya sistemi bulunmaktadır. Ana menüden, Multimedya butonuna basınız ve ileride ki listeden seçiniz: «Radyo» ; «Ortam» ; «Resimler» ; «Video» ; «Ayarlar». Birçok giriş kaynağı mevcuttur: CD ses; USB ; kart SD; yardımcı priz; bağlantısı Bluetooth. Ortam tuşuna basın, ardından istenilen ses belgelerine gitmek için bağlı olan kaynak girişini seçin. Not: sadece mevcut kaynaklar seçilebilir. Mevcut olmayan kaynaklar devre dışı bırakılır. «RESİMLER» Resimler butonuna basıp ardından fotoğrafları almak için bağlı olan kaynağı (SD kart, USB vb.) seçiniz. Sistem iki okuma seçeneği sunar: Tüm fotoğrafları okumak ; Bir fotoğrafı okumak. Video tuş üzerine basın, ardından bağlı olan kaynağı seçin (kart SD, USB,...). Sistem iki okuma seçeneği sunar: Tüm videoları okumak ; Bir videoyu okumak. «AYARLAR» Bu menü Multimedya menüsünün çeşitli fonksiyonlarını ayarlamayı Tamamlayıcı bilgiler için sisteminizin kullanım kitabına bakınız. «RADYO» Bu belgenin Radyo bölümüne bakınız. Fotoğrafların slayt gösterisini ve videoları sadece araç duruyorken görebilirsiniz. Bazı fotoğraf ve video biçimleri sistem tarafından okunamayabilir. Uyumlu biçimler hakkında daha fazla bilgi için bir yetkili bayiye danışınız.

14 BLUETOOTH TELEFON BAĞ LANTISI 13 Menü Telefon Telefonunuz kişiler ve arama geçmişini paylaşmanızı isteyebilir. Bu bilgileri sistemde tekrar bulmak için kabul ediniz. Ayrıca başka bir eşleştirme yöntemi kullanabilirsiniz, sistem kullanım kitabına bakın. Cihazları yönet Sandra telefon BİR TELEFONU EŞLEŞTİRME Eller serbest sisteminizi kullanabilmeniz için, ilk kullanımda aracınızı Bluetooth mobiliniz ile eşleştirin. Mobilinizin Bluetooth etkin ve görünür olduğundan emin olun. Sisteminizde ana menüden: Telefon üzerine ve ardından Ayarlar basın. Ekranda telefonla eşleştirmeyi öneren bir mesaj görüntülenir. Evet üzerine basın. Multimedya sistemi yakınlarda Bluetooth ile eşleşen telefonları arar; önerilen listeden telefonunuzu seçiniz. Telefonunuz sistemde görünür kalır. Modele göre ve sistem isterse, telefonu sistemle eşleştirmek için Bluetooth şifresini telefonunuza girin veya eşleştirme isteğini onaylayınız. TELEFON BAĞLAMAK Sistem çalışmaya başladığı anda, eller serbest sistemi yakınlarda eşleştirilecek telefon arar. Otomatik olarak en son bağlanan telefon bilgilerini indirir (rehber, müzik...). Bu seçeneği devre dışı bırakmak için Çağrı al/yap bölümüne bakınız. Not: telefon bağlanırken bir çağrı gerçekleşiyorsa otomatik olarak hoparlörlere yönlendirilir. Not: uyumlu telefonların listesiyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için lütfen markanın yetkili servisine veya varsa üretici firmanın internet sitesine başvurun. Aygıt ekle BAĞLI TELEFONU DEĞİŞTİRME Sistem beş cep telefonuna kadar kaydedebilir fakat bir defada sadece bir tanesi bağlanabilir. İstediğiniz zaman telefonlardan bir tanesini bağlayabilir/ bağlantısını kesebilirsiniz. Bunun için, ana menü üzerinden: Telefon üzerine ve Ayarlar ardından Cihazları yönet basın. bağlamak veya bağlantısını kesmek için bir telefon seçin.

15 B İ R ÇAĞ RI GÖNDERME VEYA ALMA (1/2) 14 Menü Telefon «SON ARAMALAR» «SESLİ MESAJ» Ana menüden Telefon seçin. Seçerek bir arama yapabilirsiniz: rehberden kişi seçiniz; arama geçmişinde bir numara seçiniz; numarayı klavye ile yazınız. «REHBER» Bu menü aşağıdakilere erişmenizi sağlar: tüm aramalar (gelen, yapılan, cevapsız); gelen aramalar; cevapsız aramalar; yapılan aramalar. İstenilen sekmeyi seçin ve arama başlatmak için kişi üzerine basın. Not: her bir listede kişiler en yeniden en eskiye doğru gösterilir. Bu menü mesaj kutunuzu kontrol etmenizi Ayarlanan sesli mesaj servisini aramak için bu simgeye tıklayın. SESLİ MESAJ SERVİSİNİ AYARLAMAK Sesli mesaj servisi ayarlanmamışsa, konfigürasyon ekranı görünür. Telefon operatörünüzün mesaj numarasını çevirin. Bu menü telefonunuza daha önce kaydedilmiş kişiler yardımıyla bir arama yapmanızı Kişiyi seçiniz (kişiye ait birden fazla numara var ise, aramak istediğiniz numarayı seçin), kişinin numarasına tıkladığınızda çağrı otomatik olarak başlatılır. «NUMARA ÇEVİR» Bu menü sayısal klavye sayesinde numaranızı çevirmenizi Bir kere numarayı girdikten sonra, aramayı başlatmak için Ara üzerine basın.

16 B İ R ÇAĞ RI GÖNDERME VEYA ALMA (2/2) 15 «AYARLAR» Bu menü aşağıdakileri yapmanızı sağlar: eşleştirilmiş cihazların yönetilmesi; eller serbest sisteminin ve zil ses seviyesini ayarlamanızı sağlar; sesli mesaj servisini ayarlamak; Bluetooth devre dışı bırakma/etkinleştirme; telefon bilgilerinin otomatik indirilmesini devre dışı bırak / etkinleştir. «CİHAZLARI YÖNET» Bu menü telefonu bağlama/bağlantısını kesmeyi «SES DÜZEYLERİ» Bu menü çağrıların ses seviyesini değiştirmeyi «SESLİ MESAJ» Bu menü mesaj kutunuzun telefon numarasını değiştirmenizi Ayarlar yönetimi cihazlar Ses düzeyleri Sesli mesaj Bluetooth özelliğini aç Telefon verilerini otomatik indir BLUETOOTH DEVREYE ALMAK/DEVRE DIŞI BIRAKMAK Bluetooth bağlantısını devreye almak veya devre dışı bırakmak için 1 tıklayınız. Bitti üzerine basın. «TELEFON VERİLERİNİ OTOMATİK İNDİR» Telefon verilerini (rehber, müzik vb.) otomatik indirmeyi etkinleştirmek/devre dışı bırakmak için önce 2 butonuna ardından da «Bitti» butonuna basınız. Sistem hafızası sınırlıdır ve telefonunuzdaki tüm kişiler içe aktarılamayabilir. Not: telefonunuzun SIM kartında kayıtlı kişiler görünmez. Sadece telefonda kayıtlı olan kişiler görünür. 1 2 Bitti 4 3 Ses tanıma Ekrana dokunmadan bir numarayı veya adres defterinizdeki bir kişiyi aramak için multimedya sisteminin sesli komut işlevini kullanabilirsiniz. 3 veya 4 butonuna dokunup ardından konuşmadan önce bir bip sesi gelene kadar bekleyin. Sistem tarafından verilen ve ekran üzerindeki sesli ve görsel talimatları takip ediniz. Daha fazla bilgi için multimedya sisteminizin kullanım kitabındaki talimatlara bakınız.

17 ARAÇ (1/2) 16 Menü Araç Bu menü elektrik güç ve benzin tüketiminizi değerlendirmenizi Alttaki menüleri görmek için ana menüden Araç üzerine basın. «Ortalama hız» ; Toplam Tüketim ; tasarruf edilen güç ve toplam kilometraj; eko sürüş ortalama performansı; freni öngörme; araç hızı yönetme kapasitesi. Bilgilerinizi kayıt etmek için, Kaydet tıklayınız, ve ardından takip edilecek rotayı seçin. Bilgilerinizi sıfırlamak için, Sıfırla üzerine ve onaylamak için Evet üzerine tıklayın. EKOLOJİK ZORLUK Bu menü size 100 üzerinden puan vererek ekolojik sürüş stilinizi değerlendirir ve markanın diğer kullanıcılarının notlarını size bildirir. «DRİVİNG ECO2» Bu menü aşağıdaki bilgileri görüntülemenizi sağlar: «Yolculuk raporu» ; «Tercih ettiğim geziler» ; «Eco koçluk». «YOLCULUK RAPORU» Bu menü en son güzergahınızda kayıt edilen verileri görmenizi «Ortalama tüketim» ; «TERCİH ETTİĞİM GEZİLER» Bu menü ekran alt kısmında bulunan sekmeler yardımıyla sürüş stili ilerlemenizi görüntüleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz ( Özet, Son, Ortalama ve En İyi ). Tamamlayıcı bilgiler için sisteminizin kullanım kitabına bakınız. «ECO KOÇLUK» Bu menü sürüş şeklinizi değerlendirir ve elektrik veya yakıt tüketiminizi en iyi seviyeye getirmek için öneride bulunur. «YERLEŞİK BİLGİSAYAR» Bu menü tüketim, toplam güzergah uzaklığı, ortalama hız ve son başlangıçtan bu yana kalkış tarihlerini hesaplama üzerine bilgileri görüntülemenizi

18 ARAÇ (2/2) 17 «ELEKTRİKLİ ARAÇ» «ŞARJ PLANLAYICISI» «AYARLAR» Bu menü elektrikli araçların sonrakii bilgilerini görüntülemeyi «ENERJİ AKIŞI» Bu menü bir araç şeması gösterir ve aracın aküyü şarj etmek için ne zaman güç tükettiğini veya ürettiğini gösterir. «TÜKETİM AYRINTILARI» Bu menü Enerji akışı ve Tüketim ayrıntıları görüntülemeyi sağlar: Bu menü ile bir saate veya bir haftalık takvime göre şarjın başlangıç saatini ayarlayabilirsiniz. «KONFOR ZAMANLAYICISI» Haftalık bir takvime göre bu menüyle klimanın çalışma başlangıç saatini ayarlayabilirsiniz. «TAKE CARE» Bu menü parfüm difüzörünü, hava iyonlaştırıcıyı ve dış havanın kalitesini kontrol etmenizi Bu menü kurallara erişmenizi sağlar: park yardımları; şeritten çıkış uyarısı; Kolay park yardımı ; Kör nokta uyarısı; aracın otomatik kilitlenmesinde dikiz aynaların katlanması; seyir halindeyken açılır mekanizmaların otomatik kilitlenmesi; geri vitese geçiş esnasında arka cam sileceği; gündüz farlarını yakma; bir kapı açıldığında sadece sürücü kapısının açılması; sürücü kolay erişimi; gösterge tablosunda sürüş tarzı göstergesinin ayarlanması; şarj esnasında yol bilgisayarının sönmesi; Driving-Eco² yol haritası; uzun farların otomatik yanması. Ayarlar menüsü sadece araç duruyorken kullanılabilir.

19 H İ ZMETLER (1/2) 18 Menü Servisler «R-Link Store» «GVENLİK KAMERALAR» Ana menüden, Servisler ve tuşuna basınız. Servisler menüsü, aşağıda belirtilen farklı işlevlere ve farklı hizmetlere erişmenizi Bazı hizmetler deneme süresince ücretsizdir. Aboneliği çevrimiçi olarak adresinden veya ülkenizdeki R-Link Store aracılığıyla uzatabilirsiniz. Bu hizmet, kullanılabilir uygulamaları görüntülemenizi Güvenli bir online sistem yoluyla uygulama satın alabilir veya hizmetlere abone olabilirsiniz. «Navigasyon hizmetleri» Bu hizmet, tehlikeli bölgeleri gösterir. Not: ülkeye göre ve yerel kısıtlamalara göre radarlar görüntülenemeyebilir. «TOMTOM PLACES» Bu servis size abonelerinin hizmet için son kullanım tarihini görmelerine izin verir. Not: Navigasyon hizmetleri kullanılabilirliği değişiklik gösterebilir. Bu servis, ilgi çekici noktaları anahtar sözcük kullanarak bulmanızı ve bir hedef noktası belirlemenizi MY Renault, aracınızla ilgili bilgileri telefonunuz aracılığıyla almanızı sağlayan akıllı telefonunuzda bulunan bir uygulamadır. Android Auto : multimedya sisteminiz üzerinde akıllı telefonunuzdan uygulamalara erişmek için aracınızın USB portuna telefonunuzu bağlayın. TOMTOM TRAFFİC VEYA TRAFİK Bu hizmet gerçek zamanlı yol bilgileri almak içindir. «MYTOMTOM LIVE» Bu servis size abonelerinin hizmet için son kullanım tarihini görmelerine izin verir. Not: LIVE hizmetlerinin kullanılabilirliği değişebilir. Bazı ülkelerde güvenlik kamerası uyarı opsiyonunu uzaktan yüklemek ve devreye almak yasaktır ve yasanın ihlal edilmesine yol açabilir.

20 H İ ZMETLER (2/2) 19 «HAVA DURUMU» «UYGULAMA YÖNETİCİSİ» R-LİNK E-KILAVUZU Bu servis, seçtiğiniz şehrin hava durumu bilgisini verir. Bu servis indirilen uygulamaları yönetmenizi Bu hizmet tüm talimatları bir araya getirir. «Z.E. SERVİCES» (elektrikli araç) Bu hizmet, gösterge tablosu ve belirli cep telefonu modelleri veya bilgisayarınız yardımıyla aracınızın şarj durumu hakkında size bilgi verir. «Ayarlar» Bu servis uygulama ve bağlantı yönetim araçlarını içerir. Bu hizmetlerle ilgili daha fazla bilgi için sisteminizin kullanım kılavuzuna bakınız. «NAVİGASYON HİZMETLERİ» Bu servis size abonelerinin hizmet için son kullanım tarihini görmelerine izin verir. «VERİ PAYLAŞIMI AYARLARI» Bu servis veri paylaşımını devreye almanızı veya devre dışı bırakmanızı «UYGULAMALARI GÜNCELLE» Bu hizmet uygulamalarınızı güncellemenizi sağlar, fakat geçerli bir üyelik gerektirir. E-POSTA Bu hizmet, e-postalarınızı sadece aracınız dururken görüntülemenizi KULLANICI PROFİLLERİ Bu hizmet, kullanıcı profilinizi özelleştirmenize olanak RENAULT DESTEK Bu hizmet RENAULT desteğine erişmenizi

21 FAVORİ LER 20 Sık Kullanılanlar - Navigasyon Sık Kullanılanlar - Navigasyon FAVORİ TELEFON EKLEYİNİZ Boş alan veya Sık Kullanılan ekle metin tuşunu seçiniz. Sık kullanılanlara eklenecek rehberden bir kişi seçiniz. Ana ekrandan, Sık kullanılanlar butonuna tıklayın. Sık kullanılanlar menüsü kısa yollar oluşturmanızı sağlar ve favorileri 4 alt bölümde yönetmenizi sağlar: 1 Seyir sistemi; 2 Radyo; 3 Telefon; 4 Uygulamalar FAVORİ EKLEMEK Sık Kullanılan ekle Bir Sık Kullanılanı Kaldır Tüm Sık Kullanılanları Kaldır Boş alan veya Sık Kullanılan ekle metin tuşunu seçiniz. Sık Kullanılanlara eklenecek adres giriniz. SIK KULLANILAN RADYO EKLEYİNİZ Boş alan veya Sık Kullanılan ekle metin tuşunu seçiniz. Sık kullanılanlara eklenecek radyo istasyonunu seçiniz. FAVORİ HİZMET EKLEYİNİZ Boş alan veya Sık Kullanılan ekle metin tuşunu seçiniz. Sık kullanılanlara eklenecek uygulama seçiniz. Favorileri silme Favori silmek için, silmek istediğiniz favoriye basınız ve + ardından Bir Sık Kullanılanı Kaldır basınız. Ekranda onay mesajı belirir, onaylamak için Sil tuşuna basınız. Tüm favorileri silmek için, + ve Tüm Sık Kullanılanları Kaldır tuşlarına basınız. Ekranda onay mesajı belirir, onaylamak için Sil tuşuna basınız.

22 S İ STEM AYARLARI (1/2) 21 Menü Sistem SES Hız hassasiyeti düzeyi Ana menüden, aşağıdaki öğelerden birini birini ayarlamak için Sistem üzerine ardından Sistem tuşu üzerine basın. Bu menü aşağıdaki ayarları ayarlamanızı sağlar: Ses düzeyleri Bu menü hız fonksiyonuna bağlı olarak sesin otomatik olarak artmasını Yüksek sesli okuma DİL Bu menü sisteme uygulanacak bir dili seçmenizi sağlayacaktır. Tercih edilen dili ve ardından tercih edilen sesi seçin. EKRAN Bu menü gündüz ve gece ekran aydınlığını otomatik etkinleştirme veya gece modu gibi ayarlamanızı Bu menü, çeşitli işlevlerin ( Park Yardımı, Seyir Sistemi, Eller Serbest sistemi vs.) ses seviyesini ayarlamanızı Uyarılar Bu menü, multimedya sistemi ekranı kapalıyken uyarıların ses seviyesini ayarlamanızı ve uyarıları etkinleştirmenizi/devre dışı bırakmanızı Tamamlayıcı bilgiler için sisteminizin kullanım kitabına bakınız. Bu menü duymak istediğiniz uyarı türlerini ayarlamanızı Ses Bu menü, ses birleştiricisinin ses seviyesini ayarlamanızı SAAT Bu menü sizin sistemin saatini ve saat gösterme formatını ayarlamanızı Sistem varsayılarak tarih ve saati ayarlar.

23 S İ STEM AYARLARI (2/2) 22 GÜVENLİK UYARILARI sunulan seçenekler arasından klavye türü seçiniz ve onaylamak için Bitti tıklayınız. SD KARTI ÇIKAR Bu menü sizin siste tarafından gelen uyarıları etkinleştirmenizi/devre dışı bırakmanızı Bu menü üzerinden, uyarıları seçin, bu uyarılarla ilişkilendirmek istediğiniz sesleri seçmek için İleri üzerine ve ardından Bitti basın. GİRİŞ EKRANI Bu menü size ana ekranın konfigürasyonunu ayarlamanızı KLAVYELER Bu menü size sistemin kullandığı virtüel klavye türünü seçmenizi sağlar: Latin Yunan ve Kiril alfabeler arasından seçiniz ve ardından İleri üzerine basın; BİRİMLERİ BELİRLE Bu menü size sistem tarafından aşağıdaki ölçü birimleri türünü seçmenizi sağlar: mesafe birimleri; koordinatların gösterimi; sıcaklık birimleri; barometre birimleri. DURUM VE BİLGİ Bu menü ileride ki bilgileri görüntülemeyi sağlar: sistem sürümü; bilgiler GPS; ağ bilgileri; yazılım lisansı bilgileri; telif hakkı. Bu menü SD kartını güvenli şekilde çıkartmanızı FABRİKA AYARLARINA SIFIRLA Bu menü sistem tarafından varsayılan ayarları sıfırlamanızı veya ayarlara geri dönmenizi Not: yeniden başlatılmasından sonra sistem İngilizce yeniden başlar. ANDROİD AUTO AYARLARI Bu menü, Android Auto uygulaması için tercihleri ayarlamanızı ve aracınızın multimedya sistemindeki uygulama için kullanım eğitimine erişmenizi

24 ( ) Renault s.a.s. Société par Actions Simplifiée au capital de / 13-15, quai Le Gallo Boulogne-Billancourt R.C.S. Nanterre SIRET / Tél. : RP R 12/2016 Edition turque à rëóêä 5C

R-Link. Kisa bilgiler

R-Link. Kisa bilgiler R-Link Kisa bilgiler 1 R-LINK DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ Seçiminiz için tebrikler Entegre multimedya ekranı, direksiyon simidi kumandaları ve ses tanıma özelliği (ülkeye bağlı olarak) sayesinde, R-Link ile

Detaylı

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU.

NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU. NAVİGASYON KULLANIM KILAVUZU www.fiatnavigation.com www.daiichi.com.tr Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip

Detaylı

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL

GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL GPS NAVIGATION SYSTEM QUICK START USER MANUAL TURKISH Başlarken Araç navigasyon yazılımını ilk kez kullanırken, bir başlangıç ayarı süreci otomatik olarak başlar. Aşağıdaki adımları takip edin: Program

Detaylı

GPS NAVI GASYON SI STEMI

GPS NAVI GASYON SI STEMI GPS NAVI GASYON SI STEMI NAV HIZLI BAS LANGIÇ KILAVUZU MOTOR ANA SAYFA TÜRK Başlarken Navigasyon yazılımı ilk kez kullanıldığında otomatik olarak bir ilk kurulum işlemi başlar. Aşağıdaki işlemleri yapın:

Detaylı

KULLANIM ÖNERİLERİ TR.3

KULLANIM ÖNERİLERİ TR.3 R-Link Kullanıcı tedbirleri....................................................................... TR.3 genel bilgiler........................................................................... TR.4 Genel

Detaylı

PRIME/ESSENTIAL NAVIGATION QUICK START GUIDE

PRIME/ESSENTIAL NAVIGATION QUICK START GUIDE PRIME/ESSENTIAL NAVIGATION QUICK START GUIDE TR İlk kurulum 1. Tercih ettiğiniz dili seçin, ardından seçiminizi onaylamak için Bu ayarı daha sonra Bölgesel ayarlar içerisinden değiştirebilirsiniz. 2. Son

Detaylı

R-Link s R a s / l G / R c s n RR si et t n e

R-Link s R a s / l G / R c s n RR si et t n e R-Link İçindekiler Kullanım ile ilgili tedbirler.................................................................. TR.3 Genel özellikler.........................................................................

Detaylı

R-Link s R a s / l G / R c s n RR si et t n e

R-Link s R a s / l G / R c s n RR si et t n e R-Link İçindekiler Kullanım ile ilgili tedbirler.................................................................. TR.3 Genel özellikler.........................................................................

Detaylı

KULLANIM ÖNERİLERİ TR.3

KULLANIM ÖNERİLERİ TR.3 R-Link Kullanım tavsiyeleri...................................................................... TR.3 Genel özellikler......................................................................... TR.4 Genel

Detaylı

R-Link s R a s / l G / R c s n RR si et t n e

R-Link s R a s / l G / R c s n RR si et t n e R-Link Kullanım ile ilgili tedbirler.................................................................. TR.3 Genel özellikler......................................................................... TR.4

Detaylı

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ]

1. Kurulum. Tam ekranda iken MENU tuşuna. Başlat sekmesine gelin ve sonra [ / ] basın ve menüye girin. [ / ] 1. Kurulum Tam ekranda iken MENU tuşuna basın ve menüye girin. [ / ] tuşlarına basarak Kurulum, Kanal Düzenleme, Sistem Ayarları ve Medya Merkezi menülerine geçiş yapabilirsiniz. Kurulum menüsü altından

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

R-Link 2. Kisa bilgiler

R-Link 2. Kisa bilgiler R-Link 2 Kisa bilgiler 1 R-LINK 2 DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ Seçiminiz için tebrikler Entegre multimedya ekranlı cihazınızdan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için bu belgeyi okuyarak multimedya sisteminizin

Detaylı

R-Link 2. Kisa bilgiler

R-Link 2. Kisa bilgiler R-Link 2 Kisa bilgiler 1 R-LINK 2 DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ Seçiminiz için tebrikler «Dahili dokunmatik ekran» cihazınızdan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için bu belgeyi okuyarak mültimedya sisteminizin

Detaylı

Kullanım kılavuzu HERE Drive

Kullanım kılavuzu HERE Drive Kullanım kılavuzu HERE Drive Baskı 1.0 TR HERE Drive HERE Drive uygulaması sesli yönlendirmeli adım adım yol tarifleri ile gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Bulunduğunuz

Detaylı

MEDIA-NAV Evolution. Kisa bilgiler

MEDIA-NAV Evolution. Kisa bilgiler MEDIA-NAV Evolution Kisa bilgiler 1 MEDIA-NAV Evolution DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ Seçiminiz için tebrikler. Dahili dokunmatik ekran cihazınızdan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için bu dokümanda mültimedya

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz RENAULT R-LINK

Kullanım kılavuzunuz RENAULT R-LINK Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

MEDIA-NAV Evolution. Kisa bilgiler

MEDIA-NAV Evolution. Kisa bilgiler MEDIA-NAV Evolution Kisa bilgiler 1 MEDIA-NAV Evolution DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ Seçiminiz için tebrikler. Entegre multimedya ekranı cihazınızdan en yüksek verimi alabilmeniz için, bu belgeyi okuyup multimedya

Detaylı

INTERFACE KULLANIM KILAVUZU.

INTERFACE KULLANIM KILAVUZU. INTERFACE KULLANIM KILAVUZU www.necvox.com Ana Menü Fonksiyonları 1. Opel Insignia araçta kullanıyorsanız, ana menüye geçmek için Geri tuşuna basılı tutun. 2. Volkswagen & Skoda ve Seat araçlarda kullanıyorsanız,

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU PRESTIGIO GEOVISION 150/450 KULLANMA KILAVUZU Prestigio GeoVision 150 Kontrollerin yerleşimi 1. Açma/kapama düğmesi 2. SD Kart Yuvası 3. Dokunma Paneli 4. Menü Butonu 5. Işıklı Gösterge (Şarj olurken kırmızı

Detaylı

5.0. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ön kamera LED göstergesi. Flaş. Ses açma/ kısma. Güç tuşu.

5.0. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ön kamera LED göstergesi. Flaş. Ses açma/ kısma. Güç tuşu. Alcatel U5 5044Y - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Flaş Ön kamera LED göstergesi 1 Arka kapağın çıkarılması ya da takılması. Ses açma/ kısma 2 Pilin takılması ya da çıkarılması.

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Haritalar

Kullanım kılavuzu Nokia Haritalar Kullanım kılavuzu Nokia Haritalar Baskı 1.0 TR Nokia Haritalar Nokia Haritalar, size etrafta neler olduğunu gösterir ve gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı sağlar. Şunları yapabilirsiniz: Şehirleri, sokakları

Detaylı

5.0 KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Alcatel Shine Lite 5080X - Cep Telefonu. Flaş Ön kamera. LED göstergesi. Güç tuşu

5.0 KULLANIM KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Alcatel Shine Lite 5080X - Cep Telefonu. Flaş Ön kamera. LED göstergesi. Güç tuşu HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU LED göstergesi Alcatel Shine Lite 5080X - Cep Telefonu KULLANIM KILAVUZU Flaş Ön kamera 1 Pilin şarj edilmesi. 5.0 Güç tuşu Ses açma/ kısma 2 SIM kartın takılması ya da çıkarılması.

Detaylı

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARI ÇÖZÜM ÖNERİLERİ NAVİGASYON CİHAZLARINDA YAŞANAN BAŞLICA ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ EĞİTİM NAVİGASYON NASIL ÇALIŞIR? 1 Navigasyon cihazında bulunan GPS alıcısı, uydu sinyalleri aracılığıyla

Detaylı

Navigasyon menüsü. Bul menüsü. Ülkeyi değiştirmek (isteğe bağlı) Ülkeyi veya eyaleti değiştirmek (isteğe bağlı)

Navigasyon menüsü. Bul menüsü. Ülkeyi değiştirmek (isteğe bağlı) Ülkeyi veya eyaleti değiştirmek (isteğe bağlı) Navigasyon menüsü Bu başlangıç ekranıdır, burada Navigasyon Menüsü'nü görürsünüz. Buradan uygulamanın tüm bölümlerine ulaşabilirsiniz. Bul üzerine dokunun. Bul menüsü Bu, hedefinizi bulmanıza yardım eden

Detaylı

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu

Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu Nokia 500 Araç Dolaþým Sistemi Baþlangýç Kýlavuzu 9205371 3. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ Ýþbu belgede, NOKIA CORPORATION, bu PD-14 ürününün önem taþýyan gereksinimlerle ve 1999/5/EC Yönetmeliðinin ilgili

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu www.philips.com/welcome adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz CD250 CD255 SE250 SE255 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Keyfini cıkarın Kutuda neler var Baz istasyonu

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 İçindekiler Baz ünitesi Not * Birden fazla ahize içeren paketlerde, ek ahizeler, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur. ** Bazı ülkelerde, hat adaptörünü hat kablosuna

Detaylı

2. ADIM : Sim Kart Yerleştirildikten sonra Açma-Kapama (1) Tuşu İle Kol Saatini Açınız.

2. ADIM : Sim Kart Yerleştirildikten sonra Açma-Kapama (1) Tuşu İle Kol Saatini Açınız. SAİL GÜVENLİK ÇOCUK KOL SAATİ KULLANIM KILAVUZU 1- Açma/Kapama Tuşu 2- Sos Tuşu 3- Menü Tuşu 4- Arama ve Cevaplama Tuşu Sım kart Yerleştirme ve Kol Saati Tanıtma 1. ADIM : Sim kartınızın nano kesimde olduğuna

Detaylı

TomTom Referans Kılavuzu

TomTom Referans Kılavuzu TomTom Referans Kılavuzu İçindekiler Tehlikeli Bölgeler 3 Fransa sınırlarındaki tehlikeli bölgeler... 3 Tehlikeli bölge uyarıları... 3 Uyarılma şeklinizi değiştirme... 3 Rapor düğmesi... 4 Hareket halindeyken

Detaylı

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios)

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios) Tr SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios) SB6L01(1W) 6MB3801W-01 Fotoğraf makinenizi ios cihazınızla eşleştirmek için SnapBridge i kullanma ve SnapBridge Wi-Fi uyarısı görüntülendiğinde ne yapılacağı hakkında

Detaylı

TR KULLANICI KILAVUZU. Comelit 1.0 Uygulaması App Store ve Google Play de

TR KULLANICI KILAVUZU. Comelit 1.0 Uygulaması App Store ve Google Play de TR KULLANICI KILAVUZU Comelit 1.0 Uygulaması App Store ve Google Play de Özet Giriş... 2 Smart Kayıt... 3 Kullanım... 4 Tuş açıklamaları...4 MENÜ...4 Sistemlerin yönetimi...4 ANASAYFA [ ]...5 GÖRÜNTÜLÜ

Detaylı

İçindekiler. Akıllı Tahta Uygulaması (ATU) Kullanma Kılavuzu. İçindekiler. Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2

İçindekiler. Akıllı Tahta Uygulaması (ATU) Kullanma Kılavuzu. İçindekiler. Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2 İçindekiler 1 İçindekiler Bölüm 1: Uygulama Hakkında Genel bilgi 2 Bölüm 2: Akıllı Tahta Uygulamasının Yüklenmesi Akıllı Tahta Uygulaması nı yükleme 3 Akıllı Tahta Uygulaması nı kaldırma 3 Akıllı Tahta

Detaylı

MEDIA-NAV Evolution. Kisa bilgiler

MEDIA-NAV Evolution. Kisa bilgiler MEDIA-NAV Evolution Kisa bilgiler 1 MEDIA-NAV Evolution DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ Seçiminiz için tebrikler. Entegre multimedya ekranı cihazınızdan en yüksek verimi alabilmeniz için, bu belgeyi okuyup multimedya

Detaylı

MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu

MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu MapCodeX MapLand Kullanım Kılavuzu Versiyon Numarası: 1.0 ------------------------------- Kullanım Kılavuzu 2015 info@ www. MapCodeX MapLand İşlem Araçları Çalışma Dosyası Aç Haritanın ve son çalışma dosyasının

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

JLR EPC. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. İçidekiler. Turkish Version 2.0. Adım Adım Kılavuz Ekran Kılavuzu

JLR EPC. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. İçidekiler. Turkish Version 2.0. Adım Adım Kılavuz Ekran Kılavuzu JLR EPC Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçidekiler Adım Adım Kılavuz......2-7 Ekran Kılavuzu.....8-11 Turkish Version 2.0 JLR EPC Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Uygulamaya Giriş İnternet tarayıcınızı açıp https://epc.jlr-apps.com/

Detaylı

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu

SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu İçindekiler 1. SAP DocuSign İmza Sahibi Kılavuzu... 2 2. E-posta Bildirimi Alma... 2 3. Belgeyi İmzalama... 3 4. Diğer Seçenekler... 4 4.1 Sonra bitir... 4 4.2 Yazdır,

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Kolay Kullanım Kılavuzu

Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım ı telefonunuzu ilk açtığınızda veya cihazınızı sıfırladığınızda yönlendirmeleri takip ederek seçebilirsiniz. Kilitli Ekran Bu ekran cihazınızın en temel fonksiyonlarına

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013

SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013 SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU 2013 SERVISCELL ONLINE KULLANICI SAYFASI KILAVUZU I. Serviscell Online Kayıt Sayfasına Giriş II. Kullanıcı Girişi III. Ana Sayfa IV. Araç İzleme V. Bildirimleriniz

Detaylı

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden bildirilmeden değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin garantiler, bu ürünler ve hizmetlerle

Detaylı

AKILLI KÜRSÜ KULLANIM KILAVUZU

AKILLI KÜRSÜ KULLANIM KILAVUZU Sayfa 1/11 AKILLI KÜRSÜ KULLANIM KILAVUZU 26.01.2017 Sayfa 2/11 Akıllı Kürsüleri Çalıştırmak Akıllı kürsüleri çalıştırabilmek için her bir kürsünün hemen yan tarafında bulunan şifre giriş panelinden yararlanılır.

Detaylı

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları

General Mobile DSTL1. Sürüm Güncelleme Notları General Mobile DSTL1 Sürüm Güncelleme Notları Bu sürüm notları General mobile DSTL1 cihazı için en son gönderilen yazılım güncelleme bilgisi içermektedir. Bu sürüm güncelleme, cihazınızın işlevselliğini

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. support.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz

Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz Emerald insight tan en iyi şekilde yararlanma rehberiniz Aşağıdaki başlıklarda adım adım rehberlik: Bir hesap oluşturma - Emerald Insight için kendi kullanıcı hesabınızın oluşturulması Arama ve gözden

Detaylı

Açma ve Arayüz Talimatlar

Açma ve Arayüz Talimatlar Açma ve Arayüz Talimatlar Cihazın orjinal kablolarla bağlandığına emin olduktan sonra, anahtarı ACC ON pozisyonuna getirin, POW/MUTE düğmesine yada POWR düğmesine yada SRC düğmesine kırmızı olana kadar

Detaylı

SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013

SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013 SERVISCELL AKILLI MOBİL TELEFON UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Adresinden ürününüzü kaydettirebilir ve destek alabilirsiniz www.philips.com/welcome SE650 SE655 Hızlı başlangıç kılavuzu 1 Bağlantı 2 Kurulum 3 Tadını çıkarın Kutunun içindekiler Baz istasyonu VEYA El

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

ICATT ÇEVİRİ UYGULAMASI SİSTEM MİMARİSİ VE VERİTABANI TASARIMI

ICATT ÇEVİRİ UYGULAMASI SİSTEM MİMARİSİ VE VERİTABANI TASARIMI ICATT ÇEVİRİ UYGULAMASI SİSTEM MİMARİSİ VE VERİTABANI TASARIMI İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ 1.1. KAPSAM 1.2. SİSTEM ÖZETİ 1.3. DOKÜMAN ÖZETİ 2. ÇALIŞMA KONSEPTİ 2.1. Yeni Kullanıcı Oluşturmak 2.2. Şirket Bilgilerini

Detaylı

YENİ NESİL NAVİGASYON YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU. Sürüm 3.0

YENİ NESİL NAVİGASYON YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU. Sürüm 3.0 YENİ NESİL NAVİGASYON YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Sürüm 3.0 1 İlk Açılış Navturk yazılımını başlattığınızda ilk önce açılış sayfasını ve ardından harita ekranını göreceksiniz. Navturk Açılış Ekranı Navturk

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

R-LINK2 KULLANIM KİTABI

R-LINK2 KULLANIM KİTABI R-LINK2 KULLANIM KİTABI performans tutkusu ELF işbirliğiyle RENAULT, ELF i tavsiye eder Kendi sınıfları içinde yüksek otomobil teknolojisine sahip Elf ve Renault şehir için olduğu gibi dağlık araziler

Detaylı

Yandex mail ve disk kullanım rehberi

Yandex mail ve disk kullanım rehberi Yandex mail ve disk kullanım rehberi Tüm personelin ortak bir platformda uyumlu çalışmasını destekleyecek bilgi teknolojisi ücretsiz bir şekilde kurumunuz için hayata geçirildi. Sistem ve sunucu yatırımı

Detaylı

TR TEKNİK KILAVUZ. Ürün No. 6501 dahili kullanım kılavuzu. www.comelitgroup.com

TR TEKNİK KILAVUZ. Ürün No. 6501 dahili kullanım kılavuzu. www.comelitgroup.com TEKNİK KILAVUZ Ürün No. 6501 dahili kullanım kılavuzu www.comelitgroup.com UYARILAR Comelit Group S.pA. aygıtların uygunsuz bir şekilde kullanılmasından, başkaları tarafından herhangi bir sebep ve amaç

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon

Ecat 8. Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon Ecat 8 Hakbim Bilgi İşlem A.Ş. Versiyon 2015 01.01 1 Ecat8 Nedir? Firmaların elektronik yedek parça kataloğu ihtiyacını karşılamak için Hakbim Bilgi İşlem tarafından geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam

Detaylı

( ) MG

(  ) MG R-Link 2 KULLANIM ÖNERİLERİ Sistemin kullanılması sırasında güvenlik açısından veya maddi zarara uğramamak için aşağıdaki önlemleri mutlaka alınız. Bulunduğunuz ülkenin kanunlarına mutlaka uyunuz. Sistemin

Detaylı

R-LINK2 KULLANIM KİTABI

R-LINK2 KULLANIM KİTABI R-LINK2 KULLANIM KİTABI performans tutkusu ELF işbirliğiyle RENAULT, ELF i tavsiye eder Kendi sınıfları içinde yüksek otomobil teknolojisine sahip Elf ve Renault şehir için olduğu gibi dağlık araziler

Detaylı

VL-MVN511. Ek Bilgi. Ana Monitör İstasyonu. Model No.

VL-MVN511. Ek Bilgi. Ana Monitör İstasyonu. Model No. Ek Bilgi Ana Monitör İstasyonu Model No. VL-MVN511 Bu belge Apartman Daireleri için Video İnterkom Sistemi ile birlikte kullanılan bu ürün hakkında bilgi sağlar. Bu belgenin asıl amacı ürünün Kullanım

Detaylı

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU

ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU ML TFT 5 ARAYÜZ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler 1 ML TFT 5 Genel Özellikleri... 3 2 Arayüz... 3 2.1 Arayüz Hakkında... 3 2.2 Cihaz Haberleşmesi... 4 2.3 Kat Görselleri ve Ok Tipi Seçenekleri... 4 2.4 Tema

Detaylı

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda

Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda Canlı Görüntü Uzaktan Kumanda RM-LVR1 Bu el kitabı üniteye ait Kullanma Kılavuzu için bir tamamlayıcı niteliğindedir. Bazı eklenen veya değiştirilen işlevleri tanıtır ve çalışmalarını açıklar. Ayrıca bu

Detaylı

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış

Türkçe. Giriş. Özelliklere Genel Bakış Özelliklere Genel Bakış Giriş 7-inç TFT LCD Görüntü çözünürlüğü: 480(En) x 234(Boy) Görüntü modu: 4:3 ve 16:9 Desteklenen dosya biçimleri: JPEG & Hareketli-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.)

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu

GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu GLIDA EWD 7979 Dokunmatik Akıllı Çocuk Saati Hızlı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu Önemli 1: Saatte kullanılmak üzere her hangi bir operatörden (Turkcell ve Vodafone kartlarını öneriyoruz) interneti olan,

Detaylı

Harita güncelleme direktifleri

Harita güncelleme direktifleri Harita güncelleme direktifleri ilk olarak Türkiye haritasını güncellemeniz için http:// www.mlsnavigasyon.com.tr web sitesine üye olarak kaydolmanız gerekiyor. 1) Yeni üye kaydı ve Güncelleme A) Web sitesinden

Detaylı

R-Link 2 s R a s / l G / R c s n RR si et t n e

R-Link 2 s R a s / l G / R c s n RR si et t n e R-Link 2 KULLANIM ÖNERİLERİ Sistemin kullanılması sırasında güvenlik açısından veya maddi zarara uğramamak için aşağıdaki önlemleri mutlaka alınız. Bulunduğunuz ülkenin kanunlarına mutlaka uyunuz. Sistemin

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10

Kullanım kılavuzu. Stereo Mikrofon STM10 Kullanım kılavuzu Stereo Mikrofon STM10 İçindekiler Temel Bilgiler...3 Fonksiyona genel bakış...3 Donanıma genel bakış...3 Montaj...4 Mikrofonunuzun kullanımı...5 Ses kaydetme...5 Videolar için ses kaydetme...8

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 1. Paket İçeriği 1. 2. AC Adaptör 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Kartı 7. Yasal Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Detaylı

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS

DS150E Kullanıcı El Kitabı. Dangerfield June. 2009 V3.0 Delphi PSS DS150E Kullanıcı El Kitabı 1 Ana bileşen...3 Kurulum talimatları...5 Bluetooth Ayarları...26 Arıza Teşhis Programı...39 Dosya...41 Ayarlar...43 Belgeler...51 Yardım...53 OBD İletişimi...56 Yazdır ve Kaydet...66

Detaylı

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU

YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU YENİ NISSAN GROUP EPC NİZ BAŞLANGIÇ KILAVUZU ARACI TANIMLA Microcat Live tarafından desteklenen Nissan EPC en üst düzey parça satış sistemi sunar. Başlamak için, ana ekranlara göz atın. Araç Arama Araç

Detaylı

Kolay Kullanım Kılavuzu

Kolay Kullanım Kılavuzu Kolay Kullanım Kılavuzu SYNC Genel Bilgiler SYNC, Bluetooth destekli mobil telefon ve taşınabilir ortam yürütücüsü (taşınabilir bellek) ile çalışan, sesle kumanda edilen bir haberleşme sistemidir. Sistem:

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz RENAULT MEDIA-NAV http://tr.yourpdfguides.com/dref/5454613

Kullanım kılavuzunuz RENAULT MEDIA-NAV http://tr.yourpdfguides.com/dref/5454613 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya RENAULT MEDIA-NAV için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki RENAULT MEDIA-NAV tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut,

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

BASIT TELEFON. duckma.com PHONOTTO. Kullanıcı Kılavuzu. Version: 1

BASIT TELEFON. duckma.com PHONOTTO. Kullanıcı Kılavuzu. Version: 1 BASIT TELEFON PHONOTTO Kullanıcı Kılavuzu Version: 1 Kurulum Sihirbazı Uygulamayı çalıştırınca Kurulum Sihirbazı başlayacak ve ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize göre ayarlar yapılandırılacaktır. İlk ekran

Detaylı

R-Link 2 KULLANIM KİTABI

R-Link 2 KULLANIM KİTABI R-Link 2 KULLANIM KİTABI performans tutkusu ELF işbirliğiyle RENAULT, ELF i tavsiye eder Kendi sınıfları içinde yüksek otomobil teknolojisine sahip Elf ve Renault şehir için olduğu gibi dağlık araziler

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide

Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Ev aletinizi geleceğe bağlayın. Quick Start Guide Gelecek şimdiden evinize geliyor! Home Connect kullanıyor olmanız ne güzel * Geleceğin tam otomatik kahve pişirme makinelerinden birine sahip olduğunuz

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

İçindekiler. Tarih:

İçindekiler. Tarih: Adım adım - App kılavuzu: Bu App ile Adobe Digital Editions epub ve Adobe Digital Editions PDF formatındaki e-kitaplar, eaudio'lar Stream ve Download şeklinde (Android, Şubat 2017'den sonra), ve emagazinler

Detaylı

TVR 12 Hızlı Başlangıç Kılavuzu

TVR 12 Hızlı Başlangıç Kılavuzu TVR 12 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Şekil 1: Arka panel bağlantıları 1. En fazla 16 analog kamera için loop through özelliği (DVD modeline göre). 2. RS-232 cihazına bağlayın. 3. Dört alarm girişine kadar bağlayın.

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu CD181/CD186

Hızlı başlangıç kılavuzu CD181/CD186 Hızlı başlangıç kılavuzu CD181/CD186 Önemli güvenlik talimatları Sadece teknik verilerde listelenen güç kaynağını kullanın. Ürünün sıvılarla temas etmesine izin vermeyin. Yanlış tip pille değiştirilmesi

Detaylı

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz

Güç açık/kapalı AUX IN. Bluetooth 4.0. kontrol etmek. onu. Sesli Kılavuz Aura LED Bluetooth Hoparlör Kullanıcı kılavuzuu 33049 Değerli Müşterimiz, Ednet hoparlörlerini satın aldığınızz için teşekkür ederiz. Sorunsuz bir kullanım için hoparlörü kullanmaya başlamadan önce lütfen

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir. falcon m type Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar

Detaylı

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan

Harita Güncelleme MODEL. - Model ; DAİİCHİ üniteye sahip olan TÜM modeller PROSEDÜR. 1. Öncelikle bilgisayarınızdan Harita Güncelleme Bu broşür DAİİCHİ marka Navigasyon ünitesine sahip olan Hyundai modellerimizin, Navigasyon programındaki haritanın güncelleme işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendirme amacıyla

Detaylı

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu

ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu ARAÇ KAMERASI, HD Kullanma Kılavuzu 87231 Araç kamerasının tüm fonksiyonlarının daha iyi kullanımı için cihazı kullanmadan önce lütfen bu kılavuzu dikkatli şekilde okuyun. Dikkat 1. Lütfen hafıza kartını

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (Android TM )

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (Android TM ) Tr SB6L01(1W) 6MB3791W-01 SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (Android TM ) Fotoğraf makinenizi akıllı cihazınızla eşleştirmek için SnapBridge i kullanma hakkında bilgi için bu kılavuzu okuyun. SnapBridge i Hemen

Detaylı

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2

Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 Çevrimiçi Yardım Kılavuzu - SSS V1.2 S: Haritayı kullanarak nasıl uçuş bulabilirim? Bir arama başlatmak için harita üzerinde bir noktaya Ardından uçuş bilgilerini görüntülemek için ekrandaki menüden tercih

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Temel Arama. help.ebsco.com

Kullanıcı Kılavuzu. Temel Arama. help.ebsco.com Kullanıcı Kılavuzu Temel Arama help.ebsco.com EBSCOhost lider bilgi sağlayıcılarından derlenmiş çeşitli tam metin ve popüler veri tabanları sunan güçlü bir danışma aracıdır. Bu kullanıcı kılavuzunda, EBSCOhost

Detaylı

EWD8989 KULLANIM KILAVUZU

EWD8989 KULLANIM KILAVUZU EWD8989 KULLANIM KILAVUZU ÖNEMLİ 1: Saatte kullanılacak kart, Mikro Sim olmalıdır. ÖNEMLİ2: Mikro Sim kartın PIN kodu bir telefon yardımıyla kaldırıldıktan sonra saate takılmalı. Uygulamayı Akıllı Telefonunuza

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com

Akıllı Telefon ve Tabletlerinizden Kullanabileceğiniz Vision Link Mobil Uygulaması. https://mobile.myvisionlink.com https://mobile.myvisionlink.com Filonuzdaki makinalarınızın güncel durumunu Vision Link Makina Takip Sitesinden kolayca takip edebilirsiniz. Makinalarınıza bilgisayarınızdan bakabileceğiniz gibi akıllı

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı