Müşterinin ilgili alanları ve ihtiyaçlarını karşılayarak, müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakatini en üst düzeye çıkarabilirsiniz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Müşterinin ilgili alanları ve ihtiyaçlarını karşılayarak, müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakatini en üst düzeye çıkarabilirsiniz."

Transkript

1 TARGET Visilabs Target, içeriğindeki yapay zeka sayesinde ziyaretçi hakkında tutulan geçmiş ziyaret bilgilerini değerlendirir, ziyaretçiye en uygun ürün veya hizmeti otomatik olarak belirler. Ziyaretçi hakkında hiç bir bilgi olmasa bile davranışsal istatistikler kullarak, otomatik olarak ziyaretçi ile iletişim gerçekleştirebilir. Visilabs Target ın sunduğu avantajlar: Her bir ziyaretçiye ulaşabilir; diğer iletişim kaynaklarınızı kullanmadan, düşük bir pazarlama bütçesi ile finansal başarı yakalayabilirsiniz. Ziyaretçilerinize sunacağınız önerileri belirlemek ve müşteriye ulaşmak için diğer kaynaklarınızı kullanmanız gerekmeyeceğinden, düşük bir bütçe ile etkili pazarlama yapabilirsiniz. Müşterinin ilgili alanları ve ihtiyaçlarını karşılayarak, müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakatini en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Özellikleri: Geçmiş ziyaret kaydı: Ziyaretçinin önceki ziyaretlerini kayıt altında tutar; sonraki ziyaretinde herhangi bir hareket yapmadan ziyaretçinin ilgili olduğu içerik grubunu görüntüler. Otomatik kategorilendirme : Web sitesi üzerindeki ürünlerin otomatik olarak sınıflandırması ve kategorizasyonunu yapar. Gerçek zamanlı raporlama : Anlık olarak tüm ziyaretleri ve hareketleri raporlar. Web siteniz üzerindeki tüm değişimleri takip ederek, anında müdahale etmenize imkan tanır. Hedefe ulaşma performansı : Ziyaretçilerin görüntüleme adetleri, satın aldıkları ürün adedi, siteye üye olmaları ve buna benzer belirleyiciler üzerine kurulan hedeflerin gerçekleşme oranını anlık olarak görüntüler. Beklenen performansın altında gerçekleşen hedefleri takip ederek, buna neden olan durumu kolayca tespit etmeyi sağlar. Paket öneri hazırlama : Birbiri ile ilişkili kategorileri belirleyerek, içinden bir ürün görüntülendiğinde ilintili diğer ürünleri de sunar. Ziyaretçiye göre mail kampanyası oluşturma : Ziyaretçiye uygun olarak mail kampanyası hazırlar, ya da hazırlanan kampanyayı uygun ziyaretçiye göndermek için gerekli bilgilere ulaşır; mail gönderimine hazır hale getirir. Çağrı merkezine destek sağlama : Telefon ile iletişimi kullanan ziyaretçinin daha önce site üzerindeki hareketlerini veya aynı segment grubundaki ziyaretçilerin ilgilerini görüntüleyerek, operatör tarafından müşteriye uygun öneri oluşturabilmeyi sağlar. Çevrimdışı bilgilerin içe aktarımı : Daha önce manuel olarak ya da farklı kaynaklarla oluşturulmuş verilerin içe aktarımını sağlar. Tüm iletişim kanallarından elde edilen verilerin ortak bir istatistiğini oluşturmaya olanak tanır.

2 Kuralı manuel olarak durdurup-başlatma : Target, otomatik oluşturduğu kuralların kullanıcı tarafından durdurulmasına ve ihtiyaç duyulduğunda tekrar aktif hale getirilmesine imkan sağlar. Öncelikli kural tanımlama : Ziyaretçilerin geçmiş seçimleri doğrultusunda belirlenen öneri paketinde öncelikli sunulacak ürünü manual belirleme imkanı sunar. Öneri sayacı : Belirlenen segmente uygun önerileri görüntülediği halde, ziyaretçilerde öneriye herhangi bir tepki oluşmuyorsa, öneri sayacını devreye sokarak tekrar aynı önerinin görüntülenmesini engeller. KULLANIM Target, size kolayca kural oluşturma, banner ve kampanya tanımlama ve ürün resmi tanımlama, anlık ve özel raporlar hazırlama imkanı sunar. 1.CUSTOM RULES Butonuna tıklanarak banner ve kampanya yönetimi için manual kurallar oluşturulabilir. Açılan ekranda oluşturacak kural için başlık(title), başlangıç(start Date) ve bitiş tarihi(end Date), filtreleme seçenekleri(bt Rule Filter)ve kampanya ya da ürün bilgileri belirlenebilir.

3 Filtreleme seçenekleri, ekranın sol tarafındaki BT Rule Filter listelerindeki filtrelerin sürükle-bırak yöntemi ile taşınması ile belirlenir. 1.1.BT Rule Filter Segment: Belirlenen segment grupları listelenir. Bu liste içerisinden filtrelenecek olanlar sürükle-bırak yöntemi ile seçilir. Müşterinin yaşadığı şehir, cinsiyeti, yaşı, eski-yeni ziyaretçi şeklinde değişkenler seçilir. *Filtreleme alanındaki değişkenleri iptal etmek için seçilir.

4 Time: Saat, gün, ay ve mevsime göre filtre seçilebilir. Sürükle-bırak yöntemi ile kural ekranına eklenen zaman filtresi değişkenleri, saat aralıkları girilerek ve tuşuna tıklandığında çıkan listeden seçilerek belirlenir. Client Details: Çözünürlük, işletim sistemi, internet tarayıcısı, dil gibi ziyaretçi detayları da aynı yöntemle filtrelemeye eklenir. tıklanarak seçilir; butonu ile değişkenler listelenerek, kutucuklara butonu ile seçilenler eklenir.

5 Source: Ziyaretçinin siteye geldiği kaynağa göre filtreleme yapılabilir. Doğal (Organic), tıklama başına ödeme (Paid), görüntülü reklam (Display Ad), yönlendiren domain ( Referrer), doğrudan ziyaret (Direct Visit) değişkenleri belirlenir. Behavior: Ziyaretçinin davranışına göre, site üzerinde yaptığı arama (On-site Search), ziyaret edilen siteler (Sites Visited), sitede geçirilen dakika (Time on Site)gibi değişkenler belirlenebilir.

6 Customer Parameters: Kayıtlı parametreler dışında filtreleme parametreleri eklenebilir. butonuna tıklanarak parametre ismi (Parameter Name) ve değerler (Parameter Values) girilerek; kayıt edilir. butonu ile yeni parametre Kural oluşturma ekranın en altında ilişkilendirilecek kampanya veya ürün seçilir. Listelenen kampanyalar seçilerek ya da ürün kodları (aralara, konularak ya da satır satır kodlar yazılır) girildikten sonra kural oluşturma işlemi tamamlanır.

7 2.BANNER MANAGEMENT Öneride bulunulacak banner, kampanya ve ürünlere ait detaylı kayıtlar oluşturulur. 2.1.Banner: Yeni banner yaratmak için butonuna tıklandıktan sonra, ekrana gelen formdaki tüm detaylar girilerek kayıt işlemi gerçekleştirilir. Formda yer alan bilgiler: Başlık (Title), genişlik (Width), yükseklik (Height), görsel (link üzerine tıklanarak kayıtlı görsel eklenir), gösterim sırası (Sequence), gösterim sayacı ( Max Impression), html şablonu (HTML Template), banner metni (Banner Text), hedef URL (Destination URL). 2.2.Zones: Yeni banner alanı tanımlamak veya kayıtlı alanı değiştirmek için seçilerek ulaşılan forma gerekli bilgiler girilir. Form bilgileri: Başlık (Title), sayfadaki ID (ID on Page), genişlik (Width), yükseklik (Height), banner adedi (Number of Banners), varsayılan banner (Default Banner), alan şablonu (Area Template), alan türü (Zone Type), yeni ziyaretçi için hedefleme türü(targeting Type-New Visitor), tekrar gelen ziyaretçi için hedefleme türü(targeting Type-Returning Visitor). Default Banner (varsayılan banner), kayıtlı banner veya yeni banner kayıt edilerek belirlenir. Area Template (alan şablonu), Click here to select a templete linkine tıklanarak kayıtlı şablonlar seçilir. Zone Type (alan türü), açılan menüden sayfa seçilerek belirlenir.

8 Targeting Type (Hedefleme türü), yeni ziyaretçi (New Visitor) ve tekrar gelen ziyaretçi (Returning Visitor)için ayrı ayrı seçilir. New Visitor: Yeni ziyaretçi için tanımlanmış davranışa göre(experience Based on behaviour-custom), otomatik davranış tahminine göre (Predictive Based on behaviour), çok satanlar (Top sellers), çok incelenenler (Top viewers) gibi hedefleme türleri seçilebilir. Returning Visitor: Yeni ziyaretçi için tanımlanmış davranışa göre(experience Based on behaviour- Custom), otomatik davranış tahminine göre (Predictive Based on behaviour), çok satanlar (Top sellers), çok incelenenler (Top viewers), ürün satışlarına göre favori kategori (Favorite category based on product sales), ürün incelemelerine göre favori kategori (Favorite category based on product views) hedefleme türleri arasından biri seçilir. 2.3.Campaigns: Yeni kampanya tanımlamak ya da kayıtlı bir kampanyayı değiştirmek için Butonuna tıklanarak kampanya detayları girilir.

9 Campaign Details General: Yaratılacak kampanyaya ilişkin, başlık (Title), başlangıç tarihi (Start Date), bitiş tarihi (Finish Date), hedef URL (Target URL), URL hedef türü (URL Target Type) bilgilerini içerir. Linked Banners ve Linked Zones, belirlenerek kampanya detayları hazırlanır.

10 2.4.Products Ürün kodlar listesinden Add Imafge linkine tıklanarak ürünlere ait görseller yüklenir. Ürün kodu ile arama yapılabilir (insert search term here) ve listelemenin türü değiştirilebilir. 3.Real-Time Reports Anlık olarak banner ve kampanyalara ait görüntüleme (View), tıklama (Click) ve performans (Performance)raporları alınabilir. 3.1.Predictive Targeting: Target tarafından otomatik olarak oluşturulan arama (Search Rule), sepet (Basket Rule), ürün görüntüleme (Product View Rule), arama sonrası satın alım (Search Purchase Rule), arama sonrası ürün inceleme (Search Product Rule), ürün inceleme sonrası satın alma (Product View Purchase Rule), satın alma (Purchase Rule) kurallarının görüntüleme, tıklama ve performans bilgileri listelenir. 3.2.Behavioural Targeting: Davranışsal hedefleme doğrultusunda kampanyaların görüntülenme, tıklanma ve performans raporları listelenir. 3.3.Experience Targeting: Manual olarak oluşturulan kurallara ait kampanya görüntüleme, tıklama ve performans raporlarına ulaşılır. 3.4.Top Statistics: En çok satanlar (Top Sellers), kategoride çok satanlar (Top Category Sellers), favori kategoride çok satanlar (Favorite Category Top Sellers), En çok yapılan incelemeler (Top Views), kategoride en çok yapılan incelemeler (Category Top Views), favori kategoride en çok incelenenler (Favorite Category Top Views) gibi istatistikler anlık olarak raporlanır.

11

Sisteme giriş yapıldığında ana sayfa üzerinde işlem menüleri, Hızlı erişim butonları ve mail gönderim istatistikleri yer alır.

Sisteme giriş yapıldığında ana sayfa üzerinde işlem menüleri, Hızlı erişim butonları ve mail gönderim istatistikleri yer alır. Kullanım Kılavuzu 1. Sisteme Giriş... 2 2. JetMail Ana Sayfa... 2 3. Kişi Listesi Ekleme... 3 3.1. Özel Alan Ekleme... 3 3.2. Segment Görüntüleme... 4 3.3. Bounced Kabul Edilen Mailler... 5 4. Kişi Ekleme...

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUWİS. Web İçerik Sistemi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı-WEB GRUBU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUWİS. Web İçerik Sistemi. Bilgi İşlem Daire Başkanlığı-WEB GRUBU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUWİS Web İçerik Sistemi -WEB GRUBU 2013 B i l g i İ ş l e m D a i r e B a ş k a n l ı ğ ı MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI BİRİM BÖLÜM DAİRE

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

Süreç Yönetimi. Logo

Süreç Yönetimi. Logo Süreç Yönetimi Logo Kasım 2013 SÜREÇ YÖNETİMİ Süreç belirlenen bir amaca ulaşmak için gerçekleştirilen faaliyetler bütünüdür. Örn; Sistemde kayıtlı personellerinize doğum günü kutlama maili gönderme, Deneme

Detaylı

Bakım Yönetimi Logo Nisan 2016

Bakım Yönetimi Logo Nisan 2016 Bakım Yönetimi Logo Nisan 2016 İçindekiler Bakım Yönetimi... 4 Bakım Yönetimini Etkileyen Öndeğer ve Parametreler... 4 Tanımlar... 5 Bakım Parametreleri... 5 Parametre Bilgileri... 6 Arıza Kodları... 8

Detaylı

AYDES PROJESİ NAKLİYE HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI

AYDES PROJESİ NAKLİYE HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI AYDES PROJESİ NAKLİYE HİZMET GRUBU İÇİNDEKİLER 1. ŞEKİLLER LİSTESİ... 3 2. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 3. NAKLİYE HİZMET GRUBU... 5 3.1 NAKLİYE İŞLEMLERİ SEÇİM... 5 3.1.1 Nakliye Hizmet Grubu Talep - Cevap

Detaylı

PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU

PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU Sürüm 0.0.1 İçindekiler Firma İşlemleri :. 1. Firmalar Firma Kayıt Firma Bilgisi Değiştirme 2. Tesisler Tesis Ekle Tesis Düzenle 3. Bölümler Bölüm Ekle Bölüm Düzenle 4. Birimler

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Visilabs Segment Kullanıcı Kılavuzu 2

İÇİNDEKİLER. Visilabs Segment Kullanıcı Kılavuzu 2 KULLANICI KILAVUZU İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 4 Kullanıcı Kılavuzunun Amacı... 4 İletişim Bilgileri... 4 Teknik Ofis... 4 İdari Ofis... 4 1. LOGIN... 5 a. User Login (Kullanıcı Girişi)... 5 b. New User (Yeni

Detaylı

SMS İŞLEMLERİ MODÜLÜ

SMS İŞLEMLERİ MODÜLÜ SISOFT HEALTHCARE INFORMATION SYSTEMS SİSOFT SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ SMS İŞLEMLERİ MODÜLÜ Sayfa No : 2 / 13 DEĞİŞİKLİK N0 TARİH YAYIN VE DEĞİŞİKLİK İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN 0 19.04.2018 İlk yayın Oğuz

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 1 Tarih: 27.11.2016 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 3. Denetim Talebi... 14 4. Kontrol Partisi... 21 5. Görev

Detaylı

OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ. Kullanım Kılavuzu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ. Kullanım Kılavuzu. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu OYS OLAY YÖNETİM SİSTEMİ Kullanım Kılavuzu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu OLAY YÖNETİM SİSTEMİ Sisteme Giriş http://oys.thsk.gov.tr/oys Sisteme ilk defa giriş yapılıyorsa size verilen kullanıcı adını girdikten

Detaylı

VET ON KULLANIM KLAVUZU

VET ON KULLANIM KLAVUZU VET ON KULLANIM KLAVUZU TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ Sürüm: Ön İzleme.1 Not: Ön İzleme sürümü için oluşturulmuş dokümandır. Release sürüm notlarını içermez. Zaman içerisinde klavuz içerisinde yer alan bilgiler

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

AGSoft Okul Aidat Takip Programı Kullanım Kılavuzu

AGSoft Okul Aidat Takip Programı Kullanım Kılavuzu Giriş: Program ilk açıldığında karşımıza çalışmak istediğimiz İşletme Çalışma Yılı ve Aidat Dönemi seçim bölümü gelir. İşletme Çalışma Yılı: İşletme defterinin yılı bu bölümden seçilir. Eğer kayıt yapılmamış

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi. Web Yönetimi Birimi. Drupal Kullanım Kılavuzu

Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi. Web Yönetimi Birimi. Drupal Kullanım Kılavuzu Boğaziçi Üniversitesi Bilgi İşlem Merkezi Web Yönetimi Birimi Drupal Kullanım Kılavuzu KONULAR 1. Kullanıcı Girişi Yapma 2. Ana Menüyü Düzenleme 3. Site Logosunu Düzenleme 4. Yeni Sayfa Ekleme / Düzenleme

Detaylı

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim?

II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? ASYACALL ASYACALL I. AsyaCall Nedir? II. AsyaCall ı Nasıl Yükleyebilirim? III. AsyaCall Uygulamasına Nasıl Giriş Yapabilirim? IV. AsyaCall Menüsünü Nasıl Kullanabilirim? V. AsyaCall dan Hangi İşlemler

Detaylı

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali www.neosinerji.com.tr / www.babonline.com.tr TEKNİK DESTEK e-mail: acentedestek@mapfregenelsigorta.com tel: 212 334 90 90 MAPFRE GENEL SİGORTA SİSTEME

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu 2017 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 3. YÖNETİM... 7 3.1 SÜREÇ TANIM...7 3.2 VERİ GİRİŞİ...8 4. DOKÜMAN YÖNETİMİ...

Detaylı

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 1. Özellikler...3 2. Kullanım...4 2.1. Ürün Satın Alma İşlemi.7 2.2. Üst Menüler..15 2.2.1. Siparişlerim..15 2.2.2. Favori Ürünler 17 2.2.3. Alarm Listem..17

Detaylı

İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu

İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu - SAMBA Uygulaması - İletişim Tarihçesi Ekranı Kullanım Kılavuzu Türkçe İstanbul, 01.06.2011 Doküman Değişim Takibi Tarih Versiyon Değişikliği Yapan Değişiklik Tanımı 19.10.2010 1 Melissa Gökhan Belge

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Cari hesap, Stok, Hizmet, Kasa, Banka, Vergi, Döviz, Çek&Senet vb. master tanımlarda yeni kayıt girişi, değişiklik, izleme, silme ve kopya oluşturma ekranları kod tanım ekranı olarak adlandırılır. Kod

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinde anlatıldığı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel menüden Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala butonları kullanılırsa fiş giriş ekranı açılır. Fiş giriş ekranları kullanıldığı

Detaylı

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu

Servis Güzergâhları Optimizasyonu. Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu Servis Güzergâhları Optimizasyonu Rotaban Viewer Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1 Rotaban Viewer... 1 1.1 Giriş... 1 1.1.1 Adres Güncelleme... 2 1.1.2 Güzergâh Görüntüleme... 4 1.1.3 Favori Güzergâh İşlemleri...

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Listelerim. Sepet. Satın Alma Süreci. Adres Bilgileri. Ödeme Şekli. Kredi / Banka Kartı İle Ödeme. Havale/EFT İle Ödeme

İÇİNDEKİLER. Listelerim. Sepet. Satın Alma Süreci. Adres Bilgileri. Ödeme Şekli. Kredi / Banka Kartı İle Ödeme. Havale/EFT İle Ödeme KULLANIM KİTAPÇIĞI İÇİNDEKİLER İçindekiler Üyelik Şifremi Unuttum Giriş Yapma Anasayfa Kampanyalar Ürün Arama Kategoriler ile Ürün Bulma Kartuş Toner Özellikleri Yazıcı Kaydetme Kartuş & Yazıcı Numarasıyla

Detaylı

1) Visual Studio da WebSiteemlakci adında yeni bir site oluşturuyoruz.

1) Visual Studio da WebSiteemlakci adında yeni bir site oluşturuyoruz. Ödev: Daha önce veritabanını oluşturduğumuz uygulamanın sitesini yapmak. Emlakçı sitesi. Kategoriler olacak. kategorilere satılık arsa, satılık konut, kiralık ev gibi bilgiler eklenecek. ve bu kategorilerin

Detaylı

Ürün Ekleme Kitapçığı

Ürün Ekleme Kitapçığı Ürün Ekleme Kitapçığı İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN EKLEME 3 1.1.KULLANICI GİRİŞİ 3 2.Ürün Menüleri 5 2.1.Genel 5 2.2.Veri 5 2.3. Bağlantılar 8 2.4. Özellik 8 2.5. Seçenek 9 2.7. İndirim 10 2.8. Kampanya 11 2.9.

Detaylı

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 İçindekiler Tablosu TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 1. Özellikler..3 2. Giriş....4 3. Ana Sayfa.5 3.1. Kullanıcı İşlemleri 7 3.2. Ürün İşlemleri.11 3.3. İçerik Sayfaları 13 4. Kurumsal..14 5. Mağaza..15

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

Performans Yönetimi Logo Eylül 2016

Performans Yönetimi Logo Eylül 2016 Performans Yönetimi Logo Eylül 2016 İçindekiler Logo J-Guar Performans Yönetimi... 3 Tanımlar... 4 Performans Dönem Tanımları... 4 Performans Dönem Bilgileri... 5 Performans Hedefleri... 6 Performans Hedef

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

Coslat Monitor (Raporcu)

Coslat Monitor (Raporcu) Coslat Monitor (Raporcu) Coslat Monitor, Coslat Firewall, Hotspot ve Mirror uygulamalarında oluşturulan zaman damgalı kayıtların analiz edilmesini ve raporlanmasını sağlayan uygulamadır. Coslat Monitor

Detaylı

SAĞLIK KURULU ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU

SAĞLIK KURULU ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU ENGELLİ RAPORU S İ SO F T S AĞ L I K BİLGİ Sİ S T EMLERİ 2 0 1 9 - AN K AR A ENGELLİ RAPORU Sayfa No : 2 / 18 DEĞİŞİKLİK NO TARİH YAYIN VE DEĞİŞİKLİK İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİK YAPAN 00 28.03.2019 Doküman oluşturuldu.

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU

PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU 1. Adım: Oturumu aç Butonunun üzerini tıklayın. 2. Adım: Kullanıcı adı ve parolanızı ilgili kutucuklara yazın ve Enter tuşuna basın. 3. Adım: 1 Kullanıcı adı ve şifrenizi

Detaylı

ICubes Giriş. adresinden sisteme girilir. Açılan sayfaya kullanıcı adı ve şifre yazılarak platforma giriş yapılır

ICubes Giriş.  adresinden sisteme girilir. Açılan sayfaya kullanıcı adı ve şifre yazılarak platforma giriş yapılır ICUBES ICubes, Ipsos çalışanları ve müşterileri için tasarlanmış, üretim datalarını farklı bir platform üzerinden toplu şekilde görmeye yarayan bir programdır. ICubes Giriş http://ids.ipsos.com.tr/icubes/

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

LOGİN EKRANI. Şekil -1

LOGİN EKRANI. Şekil -1 LOGİN EKRANI Yönetim paneline ilk giriş ekranıdır, size verilen kullanıcı adı ve parola girilerek yönetim paneline giriş yapılır. Şifresiz girilemez, şifrenizi unuttunuz yada kaybettiniz ise lütfen PRO.GEN

Detaylı

FRONT PAGE EĞİTİM NOTLARI BAŞLANGIÇ. 1- Open araç çubuğu düğmesinin yanındaki aşağı oku tıklayarak, web seçeneğini işaretleyin

FRONT PAGE EĞİTİM NOTLARI BAŞLANGIÇ. 1- Open araç çubuğu düğmesinin yanındaki aşağı oku tıklayarak, web seçeneğini işaretleyin FRONT PAGE EĞİTİM NOTLARI BAŞLANGIÇ 1- Open araç çubuğu düğmesinin yanındaki aşağı oku tıklayarak, web seçeneğini işaretleyin 2- Açılan sayfadan, oluşturulmak istenen sitenin içeriğine göre hazır şablon

Detaylı

GoFeed Kullanıcı Arayüzü

GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed Kullanıcı Arayüzü GoFeed temel olarak yayıncıların, reklamverenlerin ürün/fırsat bilgilerine ulaşabildiği feed sistemidir. Yayıncılar oluşturdukları feedler ile kullanıcıları ürünlerin/fırsatların

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı

Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı Dijital Varlık Yönetimi Yardım Dokümanı İçindekiler Dijital Varlık Nedir?...2 BÖLÜM-1 Dijital Varlık Ekleme...3 Dijital Varlık Bilgi Alanı... 3 Yayın Alanı... 5 BÖLÜM-2 Dijital Varlık Güncelleme... 6 Yeni

Detaylı

FATURA ŞABLONU TASARLAMA KILAVUZU

FATURA ŞABLONU TASARLAMA KILAVUZU FATURA ŞABLONU TASARLAMA KILAVUZU Şubat 2015 FATURA ŞABLONLARI Alıcının faturalarını istediğiniz formatta görüntüleyebilmesi için hazırlamanız gereken şablonu Yönetim Şirket Tanımları Fatura Şablonları

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU

MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS BULUT SİSTEMİ ÜYE PORTALI KULLANIM KILAVUZU MESS Bulut Sistemi Üye şirketlerimizden anket yoluyla toplanmakta olan bilgilerin online bulut sistemi üzerinden hatasız, düzenli, kontrol edilebilir ve

Detaylı

INTERNET INFORMATION SERVICES 6.0 DA WEB SAYFASI YAYINLAMAK

INTERNET INFORMATION SERVICES 6.0 DA WEB SAYFASI YAYINLAMAK INTERNET INFORMATION SERVICES 6.0 DA WEB SAYFASI YAYINLAMAK INTERNET INFORMATION SERVICES 6.0 da (IIS 6.0) Web Sayfası yayınlamak için ilk olarak IIS 6.0 ın kurulu olması gereklidir. IIS Windows ta default

Detaylı

TEMEL BAŞLANGIÇ KILAVUZU

TEMEL BAŞLANGIÇ KILAVUZU TEMEL BAŞLANGIÇ KILAVUZU İLK YAPILMASI GEREKENLER Web sitenizi çok kısa bir sürede, kendiniz, kolayca düzenleyebilirsiniz. Yönetim Paneline Giriş...2 Tasarım ve Modül Tercihleri...3 Genel Ayarların Yapılması...

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI Kasım 2013 Sürüm 1.4.0 Tegsoft Talep Yönetimi Modülü Kullanıcı Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 6 İçindekiler 1. Genel Bilgi... 3 2. Tegsoft Sistemine Giriş...

Detaylı

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İçindekiler 1. Giriş... 3 2. Portal / Ana sayfa... 3 2.1 Sisteme Giriş Yapılması... 3 2.2 Sisteme Giriş Yapılamaması...

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

KAYSERİ SÜNGER SİPARİŞ PORTALI

KAYSERİ SÜNGER SİPARİŞ PORTALI 1 KAYSERİ SÜNGER SİPARİŞ PORTALI EĞİTİM DÖKÜMANI V3.0 2 siparis.kayserisunger.com adresine girildiğinde ya da http://www.kayserisunger.com sitesi üzerinde yer alan Bayi Girişi butonu yardımıyla yukarıda

Detaylı

AYAKTAN HASTA İLAÇ MUAFİYET RAPORU

AYAKTAN HASTA İLAÇ MUAFİYET RAPORU S İS O F T S AĞ L I K BİL G İ S İS T E ML E R İ 2019 - ANK AR A 1. SUNUM 1.1. Genel Hususlar İlaç Muafiyet Raporu, hastanın muayenesi sonrasında uzun süreli ilaç kullanımına karar verildiği durumlarda

Detaylı

KAYIT OLUŞTURMA YENİ ÜYE KAYDI OLUŞTURMA. 2 üyenin sayfasına nasıl gidilir? 3 abonelik nasıl verilir? 4 kart nasıl tanımlanır?

KAYIT OLUŞTURMA YENİ ÜYE KAYDI OLUŞTURMA. 2 üyenin sayfasına nasıl gidilir? 3 abonelik nasıl verilir? 4 kart nasıl tanımlanır? KAYIT OLUŞTURMA YENİ ÜYE KAYDI OLUŞTURMA 2 üyenin sayfasına nasıl gidilir? 3 abonelik nasıl verilir? 4 kart nasıl tanımlanır? 5 karta para nasıl yüklenir? 6 borçlandırma nasıl yapılır? 7 vadelendirme nasıl

Detaylı

Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu

Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu EMANUSCRIPT YAZAR İÇİN KULLANIM KILAVUZU 1. Sisteme Giriş Sisteme Kayıtlı Yazar ise Sisteme daha önce kayıt olmuş yazar giriş ekranında (Resim 1) kullanıcı adı (kayıt olduğu e-mail adresidir) ve şifresini

Detaylı

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU

ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) KULLANIM KILAVUZU ESYS EVDE SAĞLIK MODÜLÜ (KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ) İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. GİRİŞ... 3 2. KHGM KOORDİNASYON MERKEZİ İL KOORDİNATÖRÜ ANASAYFA... 3 3. BAŞVURULAR... 9 4. SİSTEM KİLİDİNİN

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Ekim 2015 İçindekiler 1. HAL KAYIT SİSTEMİ NE GİRİŞ... 2 2. HAL HAKEM HEYETİ BAŞVURU OLUŞTURMA SÜRECİ... 2 2.1. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİLERİN

Detaylı

MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ DEĞİŞİKLİK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MERSİS UYGULAMASI

MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ DEĞİŞİKLİK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MERSİS UYGULAMASI MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ DEĞİŞİKLİK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ DEĞİŞİKLİK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ Merkezi Sicil Sistemi Uygulaması (Mersis) üzerinden Sistem kullanıcıları; Değişiklik Başvurusu üzerinden

Detaylı

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 4 2.1. Nakit Akış Programı Ana Tablo İçeriği..4 2.2. Üst Menü İçeriği..6 2.2.1. Ayarlar Menü.....6 2.2.2. Yönetim Menü...8 2.3. Alt

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ

Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ Kullanım Kılavuzu RADYOLOJİ MODÜLÜ Sarus Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri tarafından geliştirilmiş olan Radyoloji Modülü kullanım fonksiyonlarını içermektedir. TEKNORİTMA MEHMET DEMİRTAŞ 1.09.2016 1 İçindekiler

Detaylı

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3

TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 İçindekiler Tablosu TIGER BAYİ YÖNETİM SİSTEMİ...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Ana Ekran Mali Durum Modülü...6 2.1.1. Vadesi Gelmeyen Çekler...8 2.1.2. Vadesi Gelmeyen Senetler...8 2.1.3. Teslim

Detaylı

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Supervisor (Yetkili Kullanıcı) Kampanya Yönetimi Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 14 İÇİNDEKİLER A. SES KAMPANYASI

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri LOGO PROGRAM KURULUMU VE AYARLARI Logo programlarının yüklemesi için kullanılacak,setup dosyaları ftp://download.logo.com.tr/ adresinden indirilerek yapılır. Örneğin Kobi ürünleri için; ftp://download.logo.com.tr/windows/kobi/guncel/go_plus/klasöründen

Detaylı

Ücret Bütçe Simülasyonu

Ücret Bütçe Simülasyonu DESTEK DOKÜMANI Ürün Bölüm : Bordro Plus : Ücret Bütçe Simülasyonu Ücret Bütçe Simülasyonu İnsan Kaynakları Ücret Simülasyonu Genel bütçeye hazırlık için IK bölümlerinin ücret ve bordro maliyetlerini senaryolaştırabileceği

Detaylı

www.satisortakligi.org SATIŞ ORTAKLIĞI Satış Ortaklığı/Affiliate Marketing : Bir ürünün satışına aracılık ederek gelir elde etme sistemi Satış Ortağı/Affiliate : Ürünün satışından komisyon kazanmak için

Detaylı

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Nisan 2013 MARM ASSISTANCE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ Yenişehir Mh. Mustafa Akyol Sk. Grup Center İş Mrkz. No:9/158 34912 Kurtköy Pendik/İSTANBUL Tel

Detaylı

Performans Yönetimi Logo Ocak 2016

Performans Yönetimi Logo Ocak 2016 Performans Yönetimi Logo Ocak 2016 İçindekiler Logo J-Guar Performans Yönetimi... 3 Tanımlar... 4 Performans Dönem Tanımları... 4 Performans Dönem Bilgileri... 5 Performans Hedefleri... 6 Performans Hedef

Detaylı

Halil CEYLAN Uyumsoft Kamu Projeleri Danışmanı

Halil CEYLAN Uyumsoft Kamu Projeleri Danışmanı Halil CEYLAN Uyumsoft Kamu Projeleri Danışmanı MERSİS sayesinde şirket değişiklik başvuruları, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. İşlem yapabilmek için siteme e-imza ile giriş yapmak

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinden de hatırlanacağı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel butonlardan Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala ile kasa tahsilat ödeme ekranı açılır. Kasa tahsilat ve ödeme fişleri

Detaylı

NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN

NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN 1. Program Açılışı : Masa üstünde yer alan NOS GARAGE simgesine tıklanır. Kullanıcı adı otomatik gelir. Şifre yazılır ve TAMAM Butonuna basılır. 2. Program Menü Yönetimi :

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU

ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU Sürüm 1.0 Ocak 2011 İÇİNDEKİLER 1. Sisteme Giriş Ve Program Kullanımı 2. Provizyon Süreci 3. Paket Oluşturma ve Fatura Gönderim Süreçleri 1 1. Sisteme

Detaylı

Anayasa Mahkemesi Kararlar Bilgi Bankası (Bireysel Başvuru Kararları) Web Uygulaması Kullanma Kılavuzu

Anayasa Mahkemesi Kararlar Bilgi Bankası (Bireysel Başvuru Kararları) Web Uygulaması Kullanma Kılavuzu Anayasa Mahkemesi Kararlar Bilgi Bankası (Bireysel Başvuru Kararları) Web Uygulaması Kullanma Kılavuzu Ekran Görüntüsü Açıklama Kararlar Bilgi Bankası Web Uygulaması bireysel başvuru kararlarına ilişkin

Detaylı

HORİZON 2020 Hakemlik Kaydı

HORİZON 2020 Hakemlik Kaydı HORİZON 2020 Hakemlik Kaydı Hülya GÜMÜŞ TTO EXPERT Hakemlik kaydı yapılacak web adresini bulmak için Google da Horizon 2020 sign up yazılır ve Research Participant Portal yazılı link tıklanır. Expert linkine

Detaylı

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK BİLGİLERİ Stok Kodu: Stokları takip etmek için kullanılan koddur, tüm stoklarda farklı olmak zorundadır.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

BÖLÜM 4 FRONT DESK. ikonu tıklanarak seçilen filtrelerin temizlenmesi ve ekranın yeni bir arama işlemi için hazır hale getirilmesi sağlanır.

BÖLÜM 4 FRONT DESK. ikonu tıklanarak seçilen filtrelerin temizlenmesi ve ekranın yeni bir arama işlemi için hazır hale getirilmesi sağlanır. Genel olarak Resepsiyon tarafından kullanılacak fonksiyonlar bu bölüm altında toplanmıştır. Tüm işlemler operasyonel iş akışının gerektirdiği mantıksal bir diziliş ile sıralanmıştır. Aşağıda her bir TAB

Detaylı

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi İçindekiler Tablosu GİRİŞ...2 I. BÖLÜM...3 HARCAMA BİRİMİ TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER...3 A. Kanıtlayıcı Belge Ekleme...3

Detaylı

Cyberoam Single Sing On İle

Cyberoam Single Sing On İle Cyberoam Single Sing On İle Active Directory Konfigürasyonu Cyberoam üzerinde bu konfigurasyonunun yapılmasının amacı DC üzerinde bulunan son kullanıcı ve grupların hepsini Cyberoam üzerine alıp yönetebilmektir.

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve

Detaylı

New Project. User guide

New Project. User guide New Project User guide Table of Contents New Project... 3 Katman Yöneticisi... 4 Katman Yöneticisi Araçları... 6 Katman İşlemleri... 8 Katman Görünümü... 9 Katman Ekleme... 10 Aktif Katman Yapma... 12

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

Müşteri memnuniyetini artırmak ve mağazalarımıza müşteri yönlendirebilmek amacıyla serviste CRM projesi hayata geçirilmişti.

Müşteri memnuniyetini artırmak ve mağazalarımıza müşteri yönlendirebilmek amacıyla serviste CRM projesi hayata geçirilmişti. Müşteri memnuniyetini artırmak ve mağazalarımıza müşteri yönlendirebilmek amacıyla serviste CRM projesi hayata geçirilmişti CRM Yöneticiliğinin belirlediği kurallara göre seçilen ürünlerde, dönemlik kampanyalar

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER (Başlık üzerine CTRL + Mouse sol tıklama ile ilgili sayfaya gidilir.) 1. HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) 3 2. PERSONEL GİRİŞİ/PERSONEL

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu

efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu efinans Finansal İşlemler Modülü Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 3 2. UYGULAMAYA ERİŞİM... 4 3. YETKİLENDİRME / KULANICI ROL TANIMLARI... 4 3.1 Kullanıcı Rol Tanımları... 5 3.1.1. Firma Finansman

Detaylı

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Mikro Ayarları Mikro muhasebe sistemini kullanan müşterilemizin, muhasebe sistemleri ile E Ticaret sitesi arasındaki entegrasyon parametrelerini tanımladıkları menüdür. Bu menü altındaki alt menüler kullanılarak

Detaylı

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu

Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu Excel Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1- Biotekno Hakkında... 2 2- Kullanıcı Bilgileri... 3 3- Uygulamanın İndirilmesi... 3 4- Ayarlar... 5 5- SMS Gönderimi... 5 6- Raporlar... 10 7- SMS Kişiselleştirme...

Detaylı

ICubes Giriş. http://ids.ipsos.com.tr/icubes/ adresinden sisteme girilir. Açılan sayfaya kullanıcı adı ve şifre yazılarak platforma giriş yapılır

ICubes Giriş. http://ids.ipsos.com.tr/icubes/ adresinden sisteme girilir. Açılan sayfaya kullanıcı adı ve şifre yazılarak platforma giriş yapılır ICUBES ICubes, Ipsos çalışanları ve müşterileri için tasarlanmış, üretim datalarını farklı bir platform üzerinden toplu şekilde görmeye yarayan bir programdır. ICubes Giriş http://ids.ipsos.com.tr/icubes/

Detaylı