E-Mutabakat. Ağustos 2018

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "E-Mutabakat. Ağustos 2018"

Transkript

1 E-Mutabakat Ağustos 2018

2 Logo e-mutabakat ile mutabakatlar; Daha zahmetsiz Daha pratik Elektronik ortamda raporlanabilen Yüksek oranda cevap alınabilen Şekildedir. BA-BS, cari ekstre, bakiye mutabakatlarınızın tamamını bu sistem üzerinden yönetebilir ve tek bir yerden rapor alabilirsiniz. Logo ürün ailesine entegre olduğundan kullandığınız mevcut programdan çıkmadan Logo e-mutabakat portalına doğrudan erişebilirsiniz. Logo e-mutabakat ürünümüzü kullanmak için e-fatura mükellefi olmanıza ya da bir Logo ürünü kullanmanıza gerek yoktur. Karşı taraf Logo e-mutabakat kullanıcısı olsun ya da olmasın e-postalarınızı otomatik olarak yanıtlayabilir, sizlerle ekstrelerini paylaşabilirler. Karşı tarafın gönderdiği cevapları otomatik olarak mail adresinizde görebilirsiniz.

3 Gönderdiğiniz mutabakatların karşı tarafın mail adresine iletilip iletilmediğini, okunup okunmadığını görebilirsiniz. Cevap alamadığınız durumlarda otomatik olarak yeniden gönderim yapabilirsiniz. Mutabakat mektubunun mail formatını kendiniz ayarlayıp farklı şablonlar oluşturabilirsiniz. Telefon ile sonuç aldığınız mutabakatları sistem üzerinden sonlandırabilirsiniz. Logo e-mutabakat portalı üzerinden mutabakatlarınızın durumunu kontrol edebilirsiniz. Şirket içerisindeki farklı kullacılara yetkiler verebilirsiniz. Eğer bir Logo programı kullanıyorsanız ve kullandığınız ürün modülleri içinde Mutabakat diye bir sekme yoksa, ERP programınızın (go, goplus,tiger vb.) içerisinde LBSLoad klasörü altında bulunan DiyaLogo.DLL dosyasını günceli ile değiştirme işlemi yapmanız gerekmektedir. Aynı zamanda yine ERP dizininde bulunan add-ons.ini dosyasındaki DiyaLogo.DLL dosyasını + konumuna getirmeniz gerekmektedir. Programdan çıkıp tekrar giriş yaptığınızda e- mutabakatı göreceksinizdir

4

5 Güncel Dll dosyasını aşağıdaki adresten bilgisayarınıza indirebilirsiniz. ftp://download.logo.com.tr/windows/tools/e-devlet-uygulamalari/d%c4%b0yalogo.dll/ Logo Ürününüze e-mutabakat modülünün gelmesini sağladıktan sonra ikinci olarak yapılacak işlem, adresinden aşağıdaki ekrana ulaşılır ve firmaya ait hesap oluşturulur. Hesap oluşturulması sırasında dikkat edilecek nokta oluşturulan hesapta belirtilen vergi numarası ile kullanılan Muhasebe programında-firma tanımında girilmiş olan vergi numarası aynı olmak durumundadır.

6 Hesap oluşturma sırasında girilen mail adresine aktivasyon maili ulaşır ve maildeki linke tıklanarak hesap aktive edilir. Hesap aktivasyonu yapıldıktan sonra, kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak e-mutabakat kullanılmaya başlanabilir.

7 Muhasebe Programı içersinde e-mutabakat menüsü altında 3 sekme bulunmaktadır, İşlemler Raporlar Tanımlar

8 Tanımlar; Bu sekme altında üye olduğumuz mutabakat portalına giriş bilgilerimizi tanımlayarak, gönderilecek mutabakat türleri ile ilgili parametre seçimlerini yapabilirsiniz.

9 Bakiye Mutabakatı Parametreleri; Bakiye mutabakatı ile ilgili parametreler, bu bölümde tanımlanır. Bakiye Mutabakatında ekstre gönderilsin ; aktif ise Karşı firmaya gönderilen mutabakat mektuplarının içerisinde bu firmaya ait olan cari hesap ekstresi raporunu mail içerisinde gönderilmesi sağlanır. Bakiye Vermeyenler Listelenmesin ; Mutabakat göndereceğiniz firmanın bakiyesi 0 ise mutabakat oluşturma işleminde bu firma listelenmez. Hareket Görmeyenler Listelenmesin ; Mutabakat göndereceğiniz firmada gönderim yapacağınız dönem içerisinde hareket bulunmuyor ise bu firma listelenmez. Bakiye Mutabakatı vergi numarasına göre gruplansın ; Aynı VKN/TCKN ye ait birden fazla cari hesap kartı olduğunda, gruplama parametreleri kullanılabilir.

10 BA-BS Mutabakatı Parametreleri; BA-BS mutabakatı ile ilgili parametreler, bu bölümde tanımlanır. Onay Adımında fiş bazında gösterilsin ; BA/BS mutabakatında kur farkı fişi kullanılsın ; BA/BS mutabakatlarında, cari hesap fişlerinden kur farkı fişlerinin de hesaplanması, bu parametreler ile sağlanır. BA Mutabakatı vergi numarasına göre gruplansın ; Aynı VKN/TCKN ye ait birden fazla cari hesap kartı olduğunda, gruplama parametreleri kullanılabilir. Bedelsiz Faturalar belge toplamını etkilesin ; Oluşturulan bedelsiz faturaların BA-BS mutabakatlarında belge toplamını etkileyip etkilemeyeceği bu parametre ile belirtilir.

11 İhtar Mektubu Parametreleri ; İhtar Mektubu ile ilgili parametreler, bu bölümde tanımlanır. E-Mutabakat parametreleri içerisinde ihtar mektubunu hangi gün aralığında tanımlayabileceğimiz değerlerini girebilmekteyiz. Örneğin; 1. Seviye 7 güne kadar (fatura tarihi itibariyle 7. gün) 2. Seviye 15 güne kadar (fatura tarihi itibariyle 15. Gün) 3. Seviye 15 gün sonrası için, (fatura tarihi itibariyle 15 günden sonrası için) Gönderilecek olan ihtar mektubu ile birlikte Ekstre detayı gönderilsin parametresi işaretlenmesi durumunda cari hesaba ait ekstre gönderilebilir. Fatura içerisinde girilen açıklamalarında ekstre detayında yer alması için Fatura açıklaması satırdan okunsun parametresi işaretlenmelidir. 3.Seviye ek koşul vermek istenildiğinde ilgili parametre işaretlenip fatura özel koduna göre % lik oranın girilmesi durumunda tutarın arttırılması sağlanmaktadır.

12 İŞLEMLER Mutabakat gönderimleri İşlemler sekmesi altından gerçekleştirilmektedir. Her mutabakat türü için farklı bir alan tanımı bulunmaktadır. Gönderilmek istenilen mutabakat türü seçildikten sonra Sistem aşağıdaki ekranı karşımıza getirmektedir.,

13 Bu ekranda mutabakat dönemi, mutabakat türü seçildikten sonra Bakiye Listele butonu ile filtrelere ve parametrelere uygun kayıtlar listelenir. Listelenmiş kayıtlarda kolonundaki bilgi; Cari Hesap Kartı / Diğer Sekmesi / Form Gönderim Bilgileri / Mektuplarından getirilir.

14 Mutabakat hazırlama ekranındayken, VKN/TCKN ve e-posta adresleri değiştirilebilir durumdadır. Değişiklik yapmak istenilirse bu ekranda yapılabilir. VKN/TCKN ve adreslerinde yapılan değişikliklerin cari hesap kartına da uygulanması için ilgili kaydın üzerinde sağ tık -> Cari hesap kartını güncelle seçeneği kullanılabilir. Not: Gönderim sırasında sunucu tarafında hatalı mail kontrolü yapılmaktadır. İlgili düzenleme ve filtrelemeler yapıldıktan sonra Mutabakat Hazırla ve Sunucuya Gönder butonları ile mutabakat e-postası gönderilir.

15 Not: Fax ve Sms gönderimleri standard olarak kapalı gelmektedir. Bu gönderimlerin aktif hale gelmesi için adresinden Firma Parametreleri altında Fax ve Sms Gönderimlerini EVET olarak seçmeniz gerekmektedir. Not: Gönderilen mutabakatlara cevap verilmediği taktirde sistem otomatik olarak aynı mutabakatı yeniden göndermektedir. Bu gönderim süresi ve periyodu kullanıcı kendi belirleyebilmetedir. Sistem tarafından cevap alınmamış mutabakatların yeniden gönderilme sürecinde ilk iki hatırlatma maili ücretsizdir.

16 RAPORLAR Mutabakat Durumları sekmesinde gönderilen mutabakatların durumlarını Durum Güncelleme butonu ile güncelleyip mutabakat mektubunun kimler tarafından cevaplandığının, mutabık olunup olunmadığının kontrollerini yapabilirsiniz.

17 RAPORLAR Mutabakat Durumları sekmesi dışındaki Raporlar altındaki tüm sekmeler kullanıcıyı adresindeki giden ve gelen kutusuna yönlendirmektedir. Not: Gönderilen mutabakatlara verilen cevaplar Gelen Kutusundan değil Giden Kutusundan sorgulanmaktadır. Gelen kutusunda kullanıcıya gelen mutabakatlar görüntülenmektedir. Mutabakat portalına gelen tüm cevaplar aynı zamanda üyelik işlemi sırasında girilen mail adresinede otomatik olarak gelmektedir.

18 Muhasebe Programında Gönderilecek Mutabakatlar ile ilgili Sunucu Tarafında Yapılacak Belli Başlı Özelleştirmeler; Hatırlatma Maillerinin periyodunun değiştirilmesi ve devre dışı bırakılması için,firma parametrelerinden işlem yapılır.

19 Muhasebe Programında Gönderilecek Mutabakatlar ile ilgili Sunucu Tarafında Yapılacak Belli Başlı Özelleştirmeler; Mail, Sms ve Fax gönderimine ilişkin ayarlar için, firma parametrelerinden işlem yapılır.

20 Muhasebe Programında Gönderilecek Mutabakatlar ile ilgili Sunucu Tarafında Yapılacak Belli Başlı Özelleştirmeler; Gelen cevaplara ilişkin gönderilen bilgilendirme mailleri için birden fazla mail adresi tanımlanabilir. Bunun için, kullanıcı parametrelerinden işlem yapılır. Noktalı virgül kullanılarak birden fazla mail adresi tanımlanabilir.

21 Muhasebe Programında Gönderilecek Mutabakatlar ile ilgili Sunucu Tarafında Yapılacak Belli Başlı Özelleştirmeler; E-Mutabakat süreçlerinde oluşturulan bir firmanın altına alt firma açılabilmekte ve bu firmalar ortak kontör havuzundan yararlanabilmektedir. Profilim menüsü altından Firmalar sekmesinde Alt Firma eklenmektedir.

22 Muhasebe Programında Gönderilecek Mutabakatlar ile ilgili Sunucu Tarafında Yapılacak Belli Başlı Özelleştirmeler; E-Mutabakat süreçlerinde aynı firma için birden fazla kullanıcı tanımlanabilmektedir. Bu şekilde her kullanıcı farklı bir şubenin işlemlerini gerçekleştirebilmekte yada farklı mutabakat türleri ilgilenebilmektedir. Profilim menüsü altından Alt Kullanıcılar sekmesinde Alt Kullanıcı eklenmektedir.

23 Muhasebe Programında Gönderilecek Mutabakatlar ile ilgili Sunucu Tarafında Yapılacak Belli Başlı Özelleştirmeler; E-Mutabakat süreçlerinde giden mutabakat maillerinin ve mailin ekinde yer alan mutabakat mektuplarının içeriğini değiştirebilirsiniz. Her mutabakat türü için farklı şablonlar kullanabilirsiniz. Bu şablonların özelleştirme işlemini Sistem altında Mektup Şablonları ve &SMS Şablonları sekmelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

Yabancı Bölgeye İhracat e-fatura Gönderimi

Yabancı Bölgeye İhracat e-fatura Gönderimi 1. Amaç : Yabancı Bölgeye İhracat e-fatura Gönderimi Gelir İdaresi Başkanlığı nın kararı ile Yabancı Bölgeye İhracat yapan e-fatura mükelleflerinin yabancı bölgeye yaptıkları satış için e-fatura oluşturma

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

Netsis 3 SMS Uygulaması

Netsis 3 SMS Uygulaması Netsis 3 SMS Uygulaması Güncelleme Tarihi: 09.11.2016 Genel Uygulama Müşteriler ile iletişimin son derece önemli olduğu günümüz koşullarında, bu amaca yönelik olarak Netsis tarafından getirilen çözümlerden

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

Yabancı Bölgeye İhracat e-fatura Gönderimi

Yabancı Bölgeye İhracat e-fatura Gönderimi 1. Amaç : Yabancı Bölgeye İhracat e-fatura Gönderimi Gelir İdaresi Başkanlığı nın kararı ile Yabancı Bölgeye İhracat yapan e-fatura mükelleflerinin yabancı bölgeye yaptıkları satış için e-fatura oluşturma

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve Yazılım paket programlarından, e-fatura gönderim ve alım işlemlerinin yapılabilmesi için iki farklı e-fatura paketi mevcuttur. 1- Zirve e-fatura Entegratör

Detaylı

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO Windows Ürünleri için Online Mutabakat LOGO Java Ürünleri için Online Mutabakat Microsoft Excel veri kaynağı için Online Mutabakat Microsoft SQL Server

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu SQL Bağlantı Bilgileri Server : Kullanıcısı : Şifre : Veri Tabanı : LOGO ürünü veri tabanının barındırıldığı MS SQL sunucu adı. LOGO ürünü veri tabanına bağlantı

Detaylı

ISTCELL. Kullanım Bilgileri

ISTCELL. Kullanım Bilgileri ISTCELL Kullanım Bilgileri 12/14/2010 İçindekiler ISTCELL... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Bilgi ve Mobil Eğitim... 9 Mobil Bilgilendirme... 13 Mesaj Şablonları... 15 Toplu Mesaj Gönderimleri... 16 Turkcell

Detaylı

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. 15xx versiyonu 12.08.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. Bu

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

e-müstahsil Makbuzu Nedir?

e-müstahsil Makbuzu Nedir? e-müstahsil Makbuzu e-müstahsil Makbuzu Nedir? Müstahsil makbuzu gerçek usulde vergiye tabi olmayan çiftçilerden mal satın alınmasında fatura yerine geçen ticari bir vesika olarak kullanılan kağıt müstahsil

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : GO/TIGER2/UNITY2 Bölüm : Finans 1/9

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : GO/TIGER2/UNITY2 Bölüm : Finans 1/9 FORM BA BS MUTABAKAT GÖNDERĐMĐ Ek özellik paketi 3 kapsamında Form Ba Bs mutabakat gönderiminin yapılabilmesi sağlanmıştır. Finans / Ana Kayıtlar / Cari hesap browserında F9 seçenekleri arasına Form Ba

Detaylı

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura

6 Ocak 2014. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : E-Fatura 6 Ocak 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Özel Entegratör ile e-fatura Uygulaması e-fatura uygulama yöntemlerinden biriside; firmaların özel entegratörler vasıtası

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV1 BEYANNAMESİ KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen

Detaylı

ONLİNE MUTABAKAT. Özellik ve Kullanım Dökümanı

ONLİNE MUTABAKAT. Özellik ve Kullanım Dökümanı ONLİNE MUTABAKAT Özellik ve Kullanım Dökümanı Ürün : Online Mutabakat Yetkili : BAHADIR KARAGÜLLE Tarih : 13.01.2015 1 ONLİNE MUTABAKAT Online Mutabakat, LOGO Tiger Serisi ile entegre olup ilgili cari

Detaylı

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ ENTEGRATÖR KULLANIM YÖNTEMİ Bayt EntegrePro e-fatura modülü avantajları; -Yıllık güncelleme bedeli alınmıyor. -Firma dosyası sınırlaması yok. -Firma dosya sayısına bağlı

Detaylı

efatura UYGULAMASI HAKKINDA

efatura UYGULAMASI HAKKINDA BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ GİB PORTAL KULLANIM YÖNTEMİ Bayt EntegrePro e-fatura modülü avantajları; -Yıllık güncelleme bedeli alınmıyor. -Firma dosyası sınırlaması yok. -Firma dosya sayısına bağlı

Detaylı

İçindekiler TURKKEP E-FATURA KONEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

İçindekiler TURKKEP E-FATURA KONEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU TURKKEP E-FATURA KONEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Hakkında... 2 Özellikler... 2 Fatura İnceleme... 3 1. GELEN FATURALAR... 3 1.1. TEMEL FATURALAR... 3 1.2. TİCARİ FATURALAR... 4 2. GİDECEK FATURALAR...

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU ARMONİ PAZARLAMA PLASTİK SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KILAVUZU A- TERMİNAL SİPARİŞ SİSTEMİ B- TERMİNAL ELEKTRONİK POSTA GÖNDERME VE ALMA C- TERMİNAL APN BAĞLANTISI SİPARİŞ SİSTEMİ

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS)

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) AGENT KULLANIM DOKÜMANI HİZMETE ÖZEL 1/21 Rev. 1 İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 1.1. AYARLAR... 3 1.2. YENİLE... 7 1.3. BİLDİRİM VE GÖREVLER... 9 1.4. ENVİSİON ANA

Detaylı

e-arşiv Uygulaması Tarih: 24.02.2015 Her hakkı Logo Elektronik Ticaret Hizmetleri A.Ş' ye aittir.

e-arşiv Uygulaması Tarih: 24.02.2015 Her hakkı Logo Elektronik Ticaret Hizmetleri A.Ş' ye aittir. e-arşiv Uygulaması Tarih: 24.02.2015 Her hakkı Logo Elektronik Ticaret Hizmetleri A.Ş' ye aittir. Contents 1. e-arşiv UYGULAMASI NEDİR?... 3 1.1. e-arşiv FATURASI NEDİR?... 3 1.2. e-arşiv RAPORU NEDİR?...

Detaylı

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ e-fatura UYGULAMASI HAKKINDA e-fatura NEDİR? Türkiye de 397 sıra no.lu VUK tebliğine ile hayata geçirilen ve 5 Mart 2010 tarihinden itibaren uygulamada olan e-fatura (elektronik

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ. 1 - GİRİŞ 1 2 - PORTAL / ANA SAYFA 1 2.1 Sisteme Giriş Yapılması 2 İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! SİSTEM YÖNETİMİ 1 - GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Sistem Yönetiminin

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Haziran 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat

Detaylı

1. Defter detaylarına ait bilgilerin, örneğin yevmiye kayıtlarının olduğu dosya 2. Bir nevi kapak sayfası diyebileceğimiz Berat dosyası

1. Defter detaylarına ait bilgilerin, örneğin yevmiye kayıtlarının olduğu dosya 2. Bir nevi kapak sayfası diyebileceğimiz Berat dosyası 12 Kasım 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Defter e-defter Hazırlama Uygulaması E-Defter, şekil hükümlerinden bağımsız olarak Vergi Usul Kanununa ve/veya Türk Ticaret

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura 23 Haziran 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Dış Ticaret, E-Fatura, Stok, Cari, Fatura İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÜZENLENMESİ 01 Temmuz 2017 tarihi itibari ile e-fatura

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

Medisoft E-Reçete Bildirimleri Kullanım Kılavuzu

Medisoft E-Reçete Bildirimleri Kullanım Kılavuzu www.talyabilisim.net Sayfa 1 Ayarlar: E-Reçete için ilk önce sistemimizdeki tanımlı olan ilaç rehberini güncellememiz gerekmektedir. Güncelleme için gerekli olan ilaç rehberini; http://www.iegm.gov.tr/default.aspx?sayfa=fiyat_listesi

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

İşlem Adımları. 18 Mart 2016

İşlem Adımları. 18 Mart 2016 18 Mart 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe II, Muhasebe E-Fatura / E-Arşiv Dosyalarından Muhasebe Fişi Oluşturulması Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları

Detaylı

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası

AKINSOFT E-Mutabakat. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 22.01.2015 1 WOLVOX 1. E-MUTABAKAT HAKKINDA 1.1. Nedir? Carilerinizle mutabakat sağlamak artık AKINSOFT'la çalışmanın verdiği avantajla tek tuş

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

Toplu İleti Gönderimi

Toplu İleti Gönderimi Toplu İleti Gönderimi İK ve Bordro Plus ürünlerinde; personelin doğum günü, işe giriş kutlaması gibi özel tarihlerde çalışanlara e-posta ile kutlama mesajları otomatik olarak gönderilebilir. Bu işlem Sicil

Detaylı

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu

MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu MÜŞTERİ BİLGİ SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu 2015 Sayfa No : 1 / 16 İçindekiler GİRİŞ SAYFASI... 2 E-İmza ile Giriş... 2 Mobil İmza ile Giriş... 3 Kullanıcı Adı ve Şifre ile

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) SERBEST ÖDEMELER KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME... 5

Detaylı

SMS İŞLEMLERİ MODÜLÜ

SMS İŞLEMLERİ MODÜLÜ SISOFT HEALTHCARE INFORMATION SYSTEMS SİSOFT SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ SMS İŞLEMLERİ MODÜLÜ Sayfa No : 2 / 13 DEĞİŞİKLİK N0 TARİH YAYIN VE DEĞİŞİKLİK İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN 0 19.04.2018 İlk yayın Oğuz

Detaylı

BSOFTefat E-FATURA ÇÖZÜMÜ

BSOFTefat E-FATURA ÇÖZÜMÜ Gelir idaresine yapılan başvuruya göre POROSefat e-fatura alım/gönderim işlemlerinde kullanıcılara iki farklı seçenek sunulmaktadır. 1. E-Fatura GİB Dosya Aktarım modülü: Gelir idaresinden sadece e-fatura

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ...

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler A) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SİSTEMİNE GİRİŞ...2 B) LİSANSÜSTÜ BAŞVURU İŞLEMLERİ... 3 1.Profil Bilgilerini Düzenleme Ve Lisansüstü Başvuru Modülü..

Detaylı

Çalışma alanı ekle seçeneği ile e-fatura çalışacağınız çalışma alanını 3 adımda oluşturabilirsiniz.

Çalışma alanı ekle seçeneği ile e-fatura çalışacağınız çalışma alanını 3 adımda oluşturabilirsiniz. SİSTEM İŞLETMENİ A. Çalışma Alanı Ekle Çalışma alanı ekle seçeneği ile e-fatura çalışacağınız çalışma alanını 3 adımda oluşturabilirsiniz. 1. adımda çalışma alanı adı ve diyalogo bilgileri girilir, kullanıcının

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır.

1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. BA&BS MUTABAKAT PROGRAMI Kurulumu 1. Mutabakat.zip dosyası açılır. 2. Mutabakat klasörü içindeki Mutabakat.exe dosyası çalıştırılır. 3. Server ayarlarının yapılacağı pencere açılır. 3.1 Server Adı\instance

Detaylı

Turkcell Hizmetleri Logo Ocak 2016

Turkcell Hizmetleri Logo Ocak 2016 Turkcell leri Logo Ocak 2016 İçindekiler j-guar TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Fatura Eşleştirme Tabloları... 4 Online Fatura Aktarımları... 6 Fatura Şifre Talebi... 7 Turkcell leri 2 TURKCELL HİZMETLERİ j-guar

Detaylı

LOGO Online Mutabakat ve Finans Süreç Yönetimi. ARTI BİLİŞİM ve DESTEK HİZMETLERİ

LOGO Online Mutabakat ve Finans Süreç Yönetimi. ARTI BİLİŞİM ve DESTEK HİZMETLERİ LOGO Online Mutabakat ve Finans Süreç Yönetimi ARTI BİLİŞİM ve DESTEK HİZMETLERİ AYARLAR EKRANI FORM BA / BS İŞLEM MERKEZİ MÜŞTERİYE GİDEN / BS / MAİL EKRANI Müşteriye giden / BS / Kaşeli Mail Ekranı Müşterinin

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu

LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO için Online Mutabakat Kullanım Kılavuzu LOGO Windows Ürünleri için Online Mutabakat LOGO Java Ürünleri için Online Mutabakat Microsoft Excel veri kaynağı için Online Mutabakat Microsoft SQL Server

Detaylı

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ;

MİKRO E-MUTABAKAT. Sağlayacağı başlıca avantajlar ; MİKRO E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecininin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama bütünüdür.

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM

LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM LUCA DEFTER BEYAN SİSTEMİ GENEL ANLATIM 01.01.2018 Tarihinde Serbest Meslek Kazanç elde eden mükelleflerinin zorunlu olarak geçmek zorunda oldukları Defter Beyan sistemine LUCA'da yapmış olduğunuz kayıtlarınız

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) MAAŞ ÖDEMESİ / KESİNTİ KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) MAAŞ ÖDEMESİ / KESİNTİ KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) MAAŞ ÖDEMESİ / KESİNTİ KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME...

Detaylı

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu

Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1 Yardım Masası Ekran Kullanım Kılavuzu 1. Giriş Ekranı Yardım Masası uygulamasına, http://yardimmasasi.anadolusigorta.com.tr linki üzerinden, Self Servis kullanıcı adı ve tek şifre ile giriş yapılmaktadır.

Detaylı

LOGO BUSINESS SOLUTIONS TURKCELL HİZMETLERİ BİLGİ DOKÜMANI

LOGO BUSINESS SOLUTIONS TURKCELL HİZMETLERİ BİLGİ DOKÜMANI 2011 LOGO BUSINESS SOLUTIONS TURKCELL HİZMETLERİ BİLGİ DOKÜMANI İÇİNDEKİLER TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Aboneler... 8 Mesaj Şablonları... 10 Toplu Mesaj Gönderimleri... 11 İş Akışlarında

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. Logo

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. Logo TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri Logo Mart 2012 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Ekip Mobil... 4 Mobil Aboneler... 10 Mesaj Şablonları... 12 Toplu Mesaj Gönderimleri... 13 İş Akışlarında SMS

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

Ekran 1: Ziraat Bankasından alınan Excel formatındaki ZIRAATBANKASI.XLS isimli dosya

Ekran 1: Ziraat Bankasından alınan Excel formatındaki ZIRAATBANKASI.XLS isimli dosya 16 Ocak 2010 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL BANKA EKSTRELERĐ Đlgili Modül/ler : Banka, Cari, Muhasebe BANKA EKSTRELERĐNĐN MUHASEBE, CARĐ VE BANKA FĐŞLERĐNE AKTARILMASI Banka hesap ekstrelerinin

Detaylı

MEDULA Sistemi E-Fatura Gönderme

MEDULA Sistemi E-Fatura Gönderme Versiyon : 1.00 Yayınlama Tarihi : 16.09.2007 23:00 Sayfa Aralığı : 1-19 MEDULA Sistemi E-Fatura Gönderme MEDULA Sistemi ile E-Fatura gönderme işleminde ilk adım gönderilecek faturaların GSS** icmallerinin

Detaylı

02 Temmuz İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler: Muhasebe IV

02 Temmuz İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler: Muhasebe IV 02 Temmuz 2018 İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler: Muhasebe IV MUHASEBE IV MODÜLÜ İNDİRİMLİ ORANLARA AİT SATIŞ LİSTESİ İndirimli Oranlara ait Satış Listesi raporu 405 (İndirimli

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU

HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU HAL KAYIT SİSTEMİ HAL HAKEM HEYETİ İŞLEMLERİ KULLANICI KILAVUZU Ekim 2015 İçindekiler 1. HAL KAYIT SİSTEMİ NE GİRİŞ... 2 2. HAL HAKEM HEYETİ BAŞVURU OLUŞTURMA SÜRECİ... 2 2.1. BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİLERİN

Detaylı

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI

SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI SUPERVISOR (YETKİLİ KULLANICI) KAMPANYA YÖNETİMİ EĞİTİM DOKÜMANI Sürüm 1.3.5 Ağustos 2013 TegsoftCC Supervisor (Yetkili Kullanıcı) Kampanya Yönetimi Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 14 İÇİNDEKİLER A. SES KAMPANYASI

Detaylı

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. SMS Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü 1 Eczanem Otomasyon Sistemi SMS Modülü Eczanem Otomasyon Sistemi Sms Modülü, değişik gönderim seçeneklerine ile her ihtiyaca göre mesaj gönderim

Detaylı

Logo Mobile Kurulum ve Kullanım

Logo Mobile Kurulum ve Kullanım Logo Mobile Kurulum ve Kullanım Logo Mobile Ürünlerimize entegre olarak raporlama çözümleri sunan Logo Mobile ürünümüz kullanıma sunulmuştur. Ürünün kurulum ve kullanım detaylarına bu makaleden erişebilirsiniz.

Detaylı

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU İçindekiler Tablosu EDI AKTARIM UYGULAMASI... 2 1. EDI B2B Aktarımı... 2 2. Migros B2B Aktarım... 7 3. Metro E-İrsaliye Oluşturma... 9 1 EDI AKTARIM UYGULAMASI EDI

Detaylı

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti.

Bilin tarafından verilen Kullanıcı Adı ve Şifresini bu alanlara giriniz. Bilin Yazılım ve Bilişim Danışmanlığı Ltd. Şti. Çağrı Takip Sistemi Bilin Çağrı Takip Sistemi ne, Internet Explorer adres sahasına http://www.bilin.com yazarak ulaşabilirsiniz. Açılan sayfada Çağrı Sistemine girebilmeniz için gerekli olan Kullanıcı

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ YENİLİK CTRL+F3 tuşu ile geçilen Adres Kartları ekranında, kullanıcının CARE kodlu özel yetkisi yok ise; cari bağlantısı bulunan adres kartlarında Firma Adı, Firma Unvanı, Vergi Dairesi ve Vergi Numarası,

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Mart - 2014 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU T. HALKBANKASI A.Ş. DOSYALI TRANSFER OTOMASYONU (DTO) TOPLU EFT/HAVALE KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İçindekiler A. PORTAL GİRİŞİ... 4 B. DOSYANIN BANKAYA İLETİLMESİ... 5 a. PORTALDAN DOSYA YÜKLEME... 5

Detaylı

Dolayısıyla fatura düzenlemek veya fatura almak isteyen mükelleflerin karşılıklı olarak sistemde tanımlı olmaları gerekmektedir.

Dolayısıyla fatura düzenlemek veya fatura almak isteyen mükelleflerin karşılıklı olarak sistemde tanımlı olmaları gerekmektedir. 24 Ekim 2013 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura e-fatura Hazırlama Uygulaması (GİB Portal Yöntemine Göre) Elektronik Fatura Uygulaması, önceden tanımlanmış kullanıcıların

Detaylı

Bu sisteme uygun veri girişi ve veri entegrasyonu İşletme Defter modülünden yapılabilmektedir.

Bu sisteme uygun veri girişi ve veri entegrasyonu İşletme Defter modülünden yapılabilmektedir. 26 Mart 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : İşletme Defteri DEFTER-BEYAN SİSTEMİ ENTEGRASYONU Defter-Beyan Sistemi, serbest meslek erbabı, işletme hesabı esasına göre defter

Detaylı

E-FATURA SÜRECİ VE IFS ADAPTÖR YAZILIMI KULLANIMI

E-FATURA SÜRECİ VE IFS ADAPTÖR YAZILIMI KULLANIMI E-FATURA SÜRECİ VE IFS ADAPTÖR YAZILIMI KULLANIMI 1. Hangi faturalar e-fatura olarak gönderilecek? Vergi Usül Kanuna göre, e-fatura sistemine kayıtlı olan tüm firmalara gönderilecek her türlü ticari fatura

Detaylı

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU

PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU PERSONEL BANKA IBAN BİLGİSİ DEĞİŞİKLİĞİ UYGULAMA KILAVUZU ŞUBAT - 2014 PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA GELİŞTİRME VE DESTEK ŞUBESİ 1 İçindekiler GİRİŞ......3 1. HARCAMA BİRİMLERİNCE YAPILACAK İŞLEMLER..3 1.1.

Detaylı

UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI GENEL ANLATIM VE İLK YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI GENEL ANLATIM VE İLK YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI GENEL ANLATIM VE İLK YAPILMASI GEREKEN İçindekiler UYUMSOFT ENTEGRETÖRÜ -- GİB ARASINDAKİ FATURA AKIŞI... 2 UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM HESAP AÇILIŞI... 2 UYUMSOFT İ-DÖNÜŞÜM PORTALI KULLANICI

Detaylı

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu

Yeni Nesil e-defter 1.00.00. Kullanıcı Kılavuzu Yeni Nesil e-defter 1.00.00 Kullanıcı Kılavuzu Kasım - 2013 e-defter 14.2.2012 tarihli 421 Sıra No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre e-defter kullanmak zorunda olan ve Yeni Nesil Programını kullananan

Detaylı

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek

Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek Muayene olmamış sekmesinde seçili hasta üzerinde sağ klik Randevu Kabul ile Açılan Randevu Kabul İşlemleri ekranından hasta randevusu kabul edilerek muayeneye başlanır. Anamnez Toplu Metin sekmesinde kullanıcı

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

MİCRODESTEK E-SMM UYGULAMASI TANITIM DOKÜMANI

MİCRODESTEK E-SMM UYGULAMASI TANITIM DOKÜMANI MİCRODESTEK E-SMM UYGULAMASI TANITIM DOKÜMANI İçindekiler Yeni Kullanıcı Tanımlama... 2 Giriş... 4 Ana Ekran (E-SMM Hazırlama)... 6 Müvekkil Tanımlama ve Düzenleme... 7 E-SMM Hazırlama... 9 E-SMM Listesi...

Detaylı

Netsis İhracat e-fatura Uygulaması

Netsis İhracat e-fatura Uygulaması Netsis İhracat e-fatura Uygulaması Güncelleme Tarihi: 03.02.2017 Genel Uygulama İhracat e-fatura uygulaması, ihracat e-fatura uygulamasına kayıtlı bulunan mükelleflerin ihracat faturalarının da e-fatura

Detaylı

Telefon: , Destek: +90 (216) Faks: +90 (216) Sayfa 1

Telefon: , Destek: +90 (216) Faks: +90 (216) Sayfa 1 e-fatura Konusunda Bilgi Notu: Datasoft Yazılım e-fatura Uygulaması Kılavuzu a. Ticari program kullanıcıları, e-fatura kullanmak için kullandıkları ticari programın onaylı olması gibi bir kural mevcut

Detaylı

20 Mayıs 2013. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Muhasebe IV

20 Mayıs 2013. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Muhasebe IV 20 Mayıs 2013 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV İNDİRİLECEK KDV LİSTESİ İndirilecek KDV Listesi raporu özellikle ihraç kayıtlı mal satan, ihracat yapan, yatırım

Detaylı

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ

SYTP ÜYELİK İŞLEMLERİ 1-)Kullanıcı,tarayıcının adres çubuğuna, bağlı bulunduğu ilin sytp linkini yazdığı zaman karşısına ilk olarak sağ taraftaki gibi bir ekran gelir. 2-)Sisteme üye olacak olan eczane kullanıcısı sağ taraftaki

Detaylı

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu

e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu e-fatura Portalı Kullanım Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş... 2 1.1 DocPlace e-fatura Portalı Nedir?... 3 1.2 Sistem Gereksinimleri... 4 2. Başlarken... 5 2.1 Uygulamanın Başlatılması... 6 2.2 DocPlace e-fatura

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı