T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /5

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /5"

Transkript

1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, tarihinde saat da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki kararları almıştır DOÇENT ATAMALARI Personel Dairesi Başkanlığı nın Doçent atamaları hakkındaki yazıları görüşüldü: Atamaların aşağıdaki şekilde yapılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. CEM ONAT IN SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU UÇAK GÖVDE-MOTOR DOÇENT KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu Uçak Gövde-Motor Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmak üzere Üniversitemizce verilen ilana müracaat eden Doç. Dr. Cem ONAT hakkında düzenlenen jüri raporları görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. Maddesi uyarınca Doç. Dr. Cem ONAT ın, Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu Uçak Gövde-Motor Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. MEHTAP GÜRGER İN TIP ACİL TIP DOÇENT KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmak üzere Üniversitemizce verilen ilana müracaat eden Doç. Dr. Mehtap GÜRGER hakkında düzenlenen jüri raporları görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. Maddesi uyarınca Doç. Dr. Mehtap GÜRGER in, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. K.D. S.T. Y.D. E.A. R.Ç. Z.K. G.A. A.Ç. S.T. Z.Ç.U. A.Ö. M.Y. C.A. M.Ç. A.Ş. Z.H.A. A.K. N.K.Ö. Raportör S.Y. (Bulunmadı) F.S.E. H.G.

2 DOÇ. DR. RIFAT BİLGİN İN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER SOSYAL HİZMET ANABİLİM DALI DOÇENT KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmak üzere Üniversitemizce verilen ilana müracaat eden Doç. Dr. Rıfat BİLGİN hakkında düzenlenen jüri raporları görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. Maddesi uyarınca Doç. Dr. Rıfat BİLGİN in, Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi DOÇ. DR. NAZMİ GÜR ÜN MÜHENDİSLİK BİYOMÜHENDİSLİK DOÇENT KADROSUNA ATANMASI Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmak üzere Üniversitemizce verilen ilana müracaat eden Doç. Dr. Nazmi GÜR hakkında düzenlenen jüri raporları görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 25. Maddesi uyarınca Doç. Dr. Nazmi GÜR ün, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik Anabilim Dalı Doçent kadrosuna atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

3 5.2. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. NEVİN ÇELİK İN, KUYUMCULARA YÖNELİK BASINÇLI, İNDÜKSİONLU OTOMATİK DÖKÜM MAKİNESİ TASARIMI VE İMALATI ADLI PROJEDE DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nevin ÇELİK in, Fırat Teknokent-Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde Ar-Ge faaliyetleri kapsamında, TÜBİTAK BİGG Destek Programı tarafından desteklenen Kuyumculara Yönelik Basınçlı, İndüksiyonlu Otomatik Döküm Makinesi Tasarımı ve İmalatı kodlu projede danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesine ilişkin 08/11/2017 tarihli, sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nevin ÇELİK in, Fırat Teknokent-Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde Ar-Ge faaliyetleri kapsamında, TÜBİTAK BİGG Destek Programı tarafından desteklenen Kuyumculara Yönelik Basınçlı, İndüksiyonlu Otomatik Döküm Makinesi Tasarımı ve İmalatı konulu ve numaralı projede, idari ve mali yükümlülüklerini yerine getirmek ve bölümündeki görevlerini aksatmamak kaydı ile 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu gereğince, proje süresince her hafta Cumartesi günleri danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. NEVİN ÇELİK İN, GRAFİT ELEKTROTLU OHMİK SU ISITMA SİSTEMİ PROTOTİPİNİN GELİŞTİRİLMESİ ADLI PROJEDE DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nevin ÇELİK in, KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı tarafından desteklenen Grafit Elektrotlu Ohmik Su Isıtma Sistemi Prototipinin Geliştirilmesi adlı projede, Fırat Teknokent-Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde faaliyet gösteren Geosis Mühendislik Makine Elektrik Elektronik Medikal San. ve Tic. Ltd. Şti. de danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesine ilişkin 08/11/2017 tarihli sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nevin ÇELİK in, KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek programı tarafından desteklenen Grafit Elektrotlu Ohmik Su Isıtma Sistemi Prototipinin Geliştirilmesi isimli proje kapsamında, Fırat Teknokent-Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde faaliyet gösteren Geosis Mühendislik Makine Elektrik-Elektronik Medikal San. ve Tic. Ltd. Şti nde, idari ve mali yükümlülüklerini yerine getirmek ve bölümündeki görevlerini aksatmamak kaydı ile 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu gereğince, 06/12/ /10/2018 tarihleri arasında, proje süresi boyunca her hafta Cumartesi günleri danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi.

4 5.4. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK ÖĞRETİM ELEMANI ARŞ. GÖR. ERMAN ÖZPOLAT IN DOKTORA ÇALIŞMALARINI YAPMAK ÜZERE, 2547 SAYILI KANUN UN 39. MADDESİ UYARINCA ERASMUS+ PROGRAMI KAPSAMDA POLONYA DA GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Erman ÖZPOLAT ın, Poznan Teknoloji Üniversitesi nde, ERASMUS+ Programı Kapsamında yolluksuz-gündeliksiz, aylıklı-izinli olarak Polonya da görevlendirilmesine ilişkin 16/11/2017 tarihli, sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Erman ÖZPOLAT ın, ERASMUS Öğretim Hareketliliği kapsamında doktora eğitimi çalışmalarını yapmak üzere, Poznan Teknoloji Üniversitesi nde 20/02/ /07/2018 tarihleri arasında, 139 (yüzotuzdokuz) gün süreyle, 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca yolluksuz-gündeliksiz, aylıklı-izinli olarak Polonya da görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. MURAT YAVUZ SOLMAZ IN, OTONOM TARIMSAL FİDE FİLİZLENME ALANI TESPİT ROBOTU TASARIM VE İMALATI İSİMLİ PROJE KAPSAMINDA KURULAN METİS DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK ELEKTRONİK MEDİKAL BİLİŞİM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. NDE DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Yavuz SOLMAZ ın, Fırat Teknokent-Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde faaliyet gösteren Metis Danışmanlık Mühendislik Elektronik Medikal Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. nde, Otonom Tarımsal Filizlenme Alanı Tespit Robotu Tasarımı ve İmalatı konulu projede, danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesine ilişkin 09/11/2017 tarihli sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Yavuz SOLMAZ ın, Fırat Teknokent-Teknoloji Geliştirme Bölgesinde faaliyet gösteren Metis Danışmanlık Mühendislik Elektronik Medikal Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. nin, TÜBİTAK Kobi Ar-Ge ve Başlangıç Destek Programı tarafından desteklenen Otonom Tarımsal Fide Filizlenme Alanı Tespit Robotu Tasarım ve İmalatı konulu ve numaralı projede, idari ve mali yükümlülüklerini yerine getirmek ve bölümündeki görevlerini aksatmamak kaydı ile 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu gereğince 06/12/ /01/2019 tarihleri arasında proje süresi boyunca her hafta Cumartesi günleri danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 5.6. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. ERKAN DUMAN IN, FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ NDE FAALİYET GÖSTEREN VBE SOĞUTMA ISITMA VE KLİMA TEK. LTD. ŞTİ. NİN KOSGEB AR-GE VE İNOVASYON DESTEK PROGRAMI TARAFINDAN DESTEKLENEN YEŞİL BİNALARIN MERKEZİ DENETLEME-KONTROL VE VERİ TOPLAMA (SCADA) SİSTEMİNİN GELİŞTİRİLMESİ- TOPRAK KAYNAKLI ISI POMPASI VE PV PANELLERİN OPTİMİZASYONU İSİMLİ AR-GE PROJESİNDE DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erkan DUMAN ın, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde faaliyet gösteren VBE Soğutma Isıtma ve Klima Tek. Ltd. Şti. nin, Yeşil Binaların Merkezi Denetleme-Kontrol ve Veri Toplama (Scada) Sisteminin Geliştirilmesi-Toprak Kaynaklı Isı Pompası ve PV Panellerin Optimizasyonu isimli Ar-Ge projesinde danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesine ilişkin 23/11/2017 tarihli, sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erkan DUMAN ın, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesinde faaliyet gösteren VBE Soğutma Isıtma ve Klima Tek. Ltd. Şti. nde, KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon destek programı tarafından desteklenen, BSTB kodu olan Yeşil Binaların Merkezi Denetleme-Kontrol ve Veri Toplama (Scada) Sisteminin Geliştirilmesi-Toprak Kaynaklı Isı Pompası ve PV Panellerin Optimizasyonu isimli proje kapsamında, idari ve mali yükümlülüklerini yerine getirmek ve bölümündeki görevlerini aksatmamak kaydı ile 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu gereğince 06/12/ /08/2019 tarihleri arasında ayda bir (1) gün Cuma günleri mesai saatleri dışında ( ) danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK ÖĞRETİM ELEMANI ARŞ. GÖR. CENK YANEN İN, OTONOM TARIMSAL FİDE FİLİZLENME ALANI TESPİT ROBOTU TASARIM VE İMALATI İSİMLİ PROJE KAPSAMINDA KURULAN METİS DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK ELEKTRONİK MEDİKAL BİLİŞİM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. NDE ÇALIŞMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN 01/11/2017 TARİHLİ /4.19 SAYILI ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARI İÇİN TASHİHİ KARAR ALINMASI Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Cenk YANEN in, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesinde Ar-Ge faaliyetleri kapsamında, TÜBİTAK Kobi Ar-Ge Başlangıç Destek programı kapsamında desteklenen, Otonom Tarımsal Fide Filizlenme Alanı Tespit Robotu Tasarım ve İmalatı adlı proje kapsamında kurulan Metis Danışmanlık Mühendislik Elektronik Medikal Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. inde çalışmak üzere görevlendirilmesine ilişkin Üniversitemiz Yönetim Kurulu nda alınan 01/11//2017 tarih ve /4.19 sayılı kararı hakkında tashihi karar alınmasına ilişkin 28/11/2017 tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Cenk YANEN in, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesinde AR-GE faaliyetleri kapsamında TÜBİTAK Kobi Ar-Ge Başlangıç Destek Programı tarafından desteklenen Otonom Tarımsal Fide Filizlenme Alanı Tespit Robotu Tasarım ve İmalatı isimli, numaralı proje kapsamında kurulan Metis Danışmanlık Mühendislik Elektronik Medikal Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. nde, idari ve mali yükümlülüklerini yerine getirmek ve bölümündeki görevlerini aksatmamak kaydı ile 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu gereğince, proje süresi boyunca her hafta Cumartesi, Pazar günleri ve hafta içi mesai saatleri dışında çalışmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

6 5.8. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK ÖĞRETİM ELEMANI ARŞ. GÖR. CELAL KISTAK IN, OTONOM TARIMSAL FİDE FİLİZLENME ALANI TESPİT ROBOTU TASARIM VE İMALATI İSİMLİ PROJE KAPSAMINDA KURULAN METİS DANIŞMANLIK MÜHENDİSLİK ELEKTRONİK MEDİKAL BİLİŞİM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. NDE ÇALIŞMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN 01/11/2017 TARİHLİ /4.20 SAYILI ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARI İÇİN TASHİHİ KARAR ALINMASI Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Celal KISTAK ın, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesinde Ar-Ge faaliyetleri kapsamında TÜBİTAK Kobi Ar-Ge Başlangıç Destek programı kapsamında desteklenen, Otonom Tarımsal Fide Filizlenme Alanı Tespit Robotu Tasarım ve İmalatı adlı proje kapsamında kurulan Metis Danışmanlık Mühendislik Elektronik Medikal Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. inde çalışmak üzere görevlendirilmesine ilişkin Üniversitemiz Yönetim Kurulu nda alınan 01/11//2017 tarih ve /4.20 sayılı kararı hakkında tashihi karar alınmasına ilişkin 28/11/2017 tarih ve sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Celal KISTAK ın, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesinde AR-GE faaliyetleri kapsamında TÜBİTAK Kobi Ar-Ge Başlangıç Destek Programı tarafından desteklenen Otonom Tarımsal Fide Filizlenme Alanı Tespit Robotu Tasarım ve İmalatı isimli, numaralı proje kapsamında kurulan Metis Danışmanlık Mühendislik Elektronik Medikal Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti. nde, idari ve mali yükümlülüklerini yerine getirmek ve bölümündeki görevlerini aksatmamak kaydı ile 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu gereğince, proje süresi boyunca her hafta Cumartesi, Pazar günleri ve hafta içi mesai saatleri dışında çalışmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HİKMET ESEN İN, 2547 SAYILI KANUN UN 40/b MADDESİ NE GÖRE MUNZUR ÜNİVERSİTESİ NDE 1 (BİR) YIL SÜRE İLE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet ESEN in, 2547 sayılı Kanun un 40/b maddesine göre 1 (bir) yıl süre ile Munzur Üniversitesi nde görevlendirilmesine ilişkin 10/11/2017 tarihli, sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet ESEN in, 2547 Sayılı Kanunun 40/b Maddesi uyarınca, Munzur Üniversitesi nde 1 (bir) yıl süre ile görevlendirilmesinin uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına, Oybirliği ile karar verildi.

7 5.10. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HAKAN FEHMİ ÖZTOP UN, AKADEMİK YAYIN HAZIRLATMA VE YAYINLATMA İSİMLİ EĞİTİM HİZMETİNİ VERMEK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Fehmi ÖZTOP un, Fırat Teknokent bünyesindeki Fırat Teknoloji Transfer Ofisi koordinatörlüğünde imzalanacak olan Eğitim Hizmeti Sözleşmesi kapsamında Akademik Yayın Hazırlatma ve Yayınlatma isimli eğitim hizmetini vermesine ilişkin 10/11/2017 tarihli, sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Fehmi ÖZTOP un, Fırat Teknokent bünyesindeki Fırat Teknoloji Transfer Ofisi koordinatörlüğünde imzalanacak Eğitim Hizmeti Sözleşmesi kapsamında Akademik Yayın Hazırlatma ve Yayınlatma isimli eğitim hizmetini vermek üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SAMİ EKİCİ NİN, DİCLE ELEKTRİK A.Ş NİN CBS VERİLERİNİN TEKHAT ŞEBEKE MODELİNE DÖNÜŞÜM ADLI AR-GE PROJESİ KAPSAMINDA TEKNİK DANIŞMAN OLARAK HİZMET VERMEK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sami EKİCİ nin, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. nin, CBS Verilerinin TEKHAT Şebeke Modeline Dönüşüm adlı Ar-Ge projesinde teknik danışman olarak hizmet vermesine ilişkin 17/11/2017 tarihli, sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sami EKİCİ nin, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. nin, CBS Verilerinin TEKHAT Şebeke Modeline Dönüşüm adlı Ar- Ge projesinde, 5746 Sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun kapsamında 06/12/ /12/2018 tarihleri arasında Cumartesi günleri teknik danışman olarak hizmet vermek üzere görevlendirilmesinin ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi nin uygulamaları kapsamında gerçekleştirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

8 5.12. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ ÖĞRETİM ÜYESİ DOÇ. DR. HÜLYA DEMİRÖREN İN, GÜVENIŞIĞI ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ NDE DANIŞMANLIK HİZMETİ VERMEK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya DEMİRÖREN in, Güvenışığı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi nde danışmanlık hizmeti vermesine ilişkin 17/11/2017 tarihli, sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya DEMİRÖREN in, Güvenışığı Ortak Sağlık Güvenlik Birimi nde (OSGB) Cumartesi günleri danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin ve işlemlerin Döner Sermaye İşletmesi nin uygulamaları kapsamında gerçekleştirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK BİLİMLERİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON ÖĞRETİM ELEMANI ARŞ. GÖR. SONGÜL BAĞLAN YENTÜR ÜN, LİSANSÜSTÜ EĞİTİMİNİ (DOKTORA) YAPMAK ÜZERE GAZİ ÜNİVERSİTESİ NDE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Songül Bağlan YENTÜR ün, doktora eğitimi yapmak üzere, kadrosunun geçici olarak, 2547 sayılı Kanunun 35. Maddesi uyarınca Gazi Üniversitesi nde aktarılmasına ilişkin 27/11/2017 tarihli, sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Songül Bağlan YENTÜR ün Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı nda lisansüstü eğitimini () yapmak üzere, 2547 Sayılı Kanun un 35. Maddesi uyarınca kadrosunun geçici olarak Gazi Üniversitesi ne aktarılmasının uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına, Oybirliği ile karar verildi.

9 5.14. ÜNİVERSİTEMİZ TIP TIBBİ FARMAKOLOJİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. ENGİN ŞAHNA NIN, VETERİNER AMAÇLI ARGON PLAZMA KOAGULASYON CİHAZI ADLI PROJEDE DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE TEKNOKENT TE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin ŞAHNA nın, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde, Ar-Ge faaliyetleri kapsamında, Veteriner Amaçlı Argon Plazma Koagulasyon Cihazı adlı projede danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesine ilişkin 23/11/2017 tarihli, sayılı Dekanlık yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin ŞAHNA nın, Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde (TEKNOKENT) Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Ar-Ge faaliyetleri kapsamında, TÜBİTAK BİGG Destek Programı tarafından desteklenen Veteriner Amaçlı Argon Plazma Koagulasyon Cihazı adlı numaralı projede, 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu gereğince, proje süresince Cumartesi ve Pazar günleri danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi ÜNİVERSİTEMİZ TIP İÇ HASTALIKLARI ÖĞRETİM ÜYELERİ PROF. DR. ORHAN KÜRŞAT POYRAZOĞLU VE YRD. DOÇ. DR. ABDURRAHMAN ŞAHİN İN, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VERMEK ÜZERE ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ HEMŞİRELİK NDA GÖREVLENDİRİLMELERİ Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün, Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Orhan Kürşat POYRAZOĞLU ve Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman ŞAHİN in, lisansüstü eğitim vermek üzere Hemşirelik Anabilim Dalında görevlendirilmelerine ilişkin 23/11/2017 tarihli, sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Orhan Kürşat POYRAZOĞLU ve Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman ŞAHİN in, lisansüstü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin devamının sağlanması amacıyla 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu un 40/a Maddesi uyarınca Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hemşirelik Anabilim Dalında görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

10 5.16. ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ HAYVAN SAĞLIĞI İŞLETME EKONOMİSİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. MEHMET SALTUK ARIKAN IN, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VERMEK ÜZERE, ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNER PROGRAMI VETERİNER HEKİMLİĞİ TARİHİ DEONTOLOJİ VE ETİK NDA GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün, Hayvan Sağlığı İşletme Ekonomisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Saltuk ARIKAN ın, Veteriner Programı Veteriner Hekimliği Tarihi Deontoloji ve Etik Anabilim Dalında görevlendirilmesine ilişkin 30/11/2017 tarihli, sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hayvan Sağlığı İşletme Ekonomisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Saltuk ARIKAN ın, lisansüstü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin devamının sağlanması amacıyla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu un 40/a Maddesi uyarınca, Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Veteriner Programı Veteriner Hekimliği Tarihi Deontoloji ve Etik Anabilim Dalında görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. ÖNDER AYTEKİN İN, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VERMEK ÜZERE, ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNER PROGRAMI PARAZİTOLOJİ NDA GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Önder AYTEKİN in, Veteriner Programı Parazitoloji Anabilim Dalında görevlendirilmesine ilişkin 30/11/2017 tarihli, sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Önder AYTEKİN in, lisansüstü eğitim ve öğretim faaliyetlerinin devamının sağlanması amacıyla, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu un 40/a Maddesi uyarınca, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu programlarındaki görevlerini aksatmamak kaydı ile Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Veteriner Programı Parazitoloji Anabilim Dalında görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

11 5.18. ÜNİVERSİTEMİZ DEVLET KONSERVATUVARI NDA YABANCI UYRUKLU PERSONEL STATÜSÜNDE SÖZLEŞMELİ OLARAK GÖREV YAPAN PROF. DR. NİNO KVATCHANTIRADZE NİN 01/01/2018 TARİHİNDEN İTİBAREN GÖREV SÜRESİNİN 1 (BİR) YIL SÜRE İLE UZATILMASI Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı nda yabancı uyruklu personel statüsünde görev yapan Prof. Dr. Nino KVATCHANTIRADZE nin 2018 yılı sözleşme süresinin yenilenmesine ilişkin Yüksekokul Müdürlüğü nün 05/12/2017 tarihli, sayılı yazısı ve eki görüşüldü: Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı nda Yabancı Uyruklu Personel statüsünde sözleşmeli olarak görev yapan Prof. Dr. Nino KVATCHANTIRADZE nin, 2547 sayılı Kanunun 34. maddesi, 2914 Sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu nun 16. maddesi ve Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Uyruklu Öğretim Elemanı Çalıştırma Esasları uyarınca, görev süresinin 01/01/2018 tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile uzatılmasına, Prof. Dr. Nino KVATCHANTIRADZE nin, aylık brüt sözleşme ücretinin TL olarak tespit edilmesine, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi ÜNİVERSİTEMİZ ENFORMATİK ÖĞRETİM ELEMANI OKT. DR. FATİH ERTAM IN, FIRAT TEKNOKENT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİNDE FAALİYET GÖSTEREN YONCA CBS BİLİŞİM LTD. ŞTİ. NİN, KOSGEB AR-GE VE İNOVASYON DESTEK PROGRAMI TARAFINDAN DESTEKLENEN YONCA ELEKTRONİK TİCARET PLATFORMUNUN GELİŞTİRİLMESİ ADLI PROJEDE DANIŞMANLIK YAPMAK ÜZERE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz Enformatik Bölümü Öğretim Elemanı Okt. Dr. Fatih ERTAM ın, Fırat Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde, Yonca Elektronik Ticaret Platformunun Geliştirilmesi adlı Ar-Ge projede, Yonca CBS Bilişim Ltd. Şti. nde, danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesine ilişkin 17/11/2017 tarihli, sayılı Bölüm Başkanlığı yazısı ve ekleri görüşüldü: Üniversitemiz Enformatik Bölümü Öğretim Elemanı Okt. Dr. Fatih ERTAM ın, Fırat Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesinde faaliyet gösteren Yonca CBS Bilişim Ltd. Şti. nin, KOSGEB Ar-Ge ve İnovasyon Destek Programı tarafından desteklenen Yonca Elektronik Ticaret Platformunun Geliştirilmesi adlı projede, 4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu gereğince, bölümündeki görevlerini ve diğer yükümlülüklerini aksatmamak kaydı ile 06/12/ /07/2019 tarihleri arasında proje süresi boyunca ayda 1 (bir) gün (Cuma günleri) saatleri arasında danışmanlık yapmak üzere görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

12 5.20. ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI NIN, FİTNESS VE BAYAN KUAFÖR SALONU ÜCRETLERİNİN BELİRLENMESİ Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın, Fitness ve Bayan Kuaför Salonu ücretlerinin yeniden belirlenmesine ilişkin 08/11/2017 tarihli, sayılı yazısı ve eki görüşüldü: Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı na, bağlı olarak hizmet veren Fitness ve Bayan Kuaför Salonu ücretlerinin 01/01/2018 tarihinden itibaren önerildiği şekilde uygulanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi ÜNİVERSİTEMİZ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI BÜNYESİNDE KISMİ ZAMANLI OLARAK ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASI Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın, 2018 yılında Kısmi Zamanlı Öğrenci olarak çalıştırılacak öğrencilerin sayısı, ödenecek ücretler ve çalışma saatlerinin belirlenmesine ilişkin 13/11/2017 tarihli, sayılı yazısı görüşüldü: Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı nın tarihli yazısında Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırılması Yönünde Esas ve Usuller gereği, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nca 01/01/ /12/2018 tarihleri arasında en fazla 100 (Yüz) kişiye kadar kısmi zamanlı öğrenci çalıştırılmasının uygun olduğuna ve ödenecek olan ücretin, brüt asgari ücretin günlük 1/8 nin saat ücreti olarak esas alınmasına ve haftada en fazla 15 (onbeş) saat çalıştırılmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

13 5.22. ÖDENEK EKLENMESİ Üniversitemiz Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı nın, Ödenek Eklenmesi konulu, 20/11/2017 tarih ve sayılı yazısı ve eki görüşüldü: 6767 Sayılı 2017 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu nun 6/5 maddesinde ''Özel bütçeli idareler ile düzenleyici ve denetleyici kurumların (B) işaretli cetvellerinde belirtilen tahmini tutarlar üzerinde gerçekleşen gelirler ile (F) işaretli cetvellerinde belirtilen net finansman tutarlarını aşan finansman gerçekleşme karşılıklarını, idare ve kurumların bütçelerinin mevcut veya yeni açılacak tertiplerine ödenek olarak eklemeye Maliye Bakanlığınca belirlenecek usul ve esaslar çerçevesinde kamu idareleri yetkilidir.'' denilmektedir. Yükseköğretim Kurumlarının Yurtdışındaki Kapsama Dahil Yükseköğretim Kurumlarıyla Ortak Eğitim ve Öğretim Programları Tesisi Hakkında Yönetmeliğin 10/1 maddesi ''Devlet üniversitelerinde bu programlarda öğrenim gören öğrencilerden alınan yurtiçi öğrenim ücretleri, en geç ilgili ayın sonuna kadar özel bütçeye gelir kaydedilmek üzere aktarılır. Aktarılan bu miktar ödenek kaydedilirken %30'undan az olmamak kaydıyla üniversite yönetim kurulunca belirlenecek bir miktarı projenin yürütülmesine ilişkin her türlü gider ile üniversitenin mal ve hizmet alımlarında kullanılmak üzere ayrılır.'' hükmü gereğince Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi tarafından Uluslararası Ortak Lisans Programı kapsamında elde edilen TL'nin Üniversitemiz Teknoloji Fakültesinin aşağıda belirtilen ilgili bütçe kalemlerine eklenmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. BİRİM TERTİP MİKTAR TEKNOLOJİ TL TL TL TL TOPLAM TL

14 5.23. ÜNİVERSİTEMİZ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NDE STAJ YAPACAK OLAN ELAZIĞ ÖZEL BİLGEM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE STAJ ÜCRETİ ÖDENMESİ Üniversitemiz Hastanesi nde staj yapacak olan Elazığ Özel Bilgem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine staj ücreti ödenmesine ilişkin Başhekimliğin 15/11/2017 tarihli, sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü: Konunun reddine oybirliği ile karar verildi BÜTÇE AKTARIMI Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün, 05 birim koduyla faaliyetini sürdüren Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi Döner Sermaye İşletmesi 2017 yılı bütçesinden aktarma yapılması talebine ilişkin 10/11/2017 tarihli, sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü: 05 birim kodlu Bilimsel ve Teknolojik Uygulama ve Araştırma Merkezi Döner Sermaye İşletmesi 2017 yılı bütçesinden talep edilen aktarımın geldiği şekliyle aynen kabulüne oybirliği ile karar verildi BÜTÇE AKTARIMI Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün, 23 birim koduyla faaliyetini sürdüren Hayvan Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi 2017 bütçesinden aktarma yapılması talebine ilişkin 17/11/2017 tarihli, sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü: 23 birim kodlu Hayvan Hastanesi Döner Sermaye İşletmesi 2017 yılı bütçesinden talep edilen aktarımın geldiği şekliyle aynen kabulüne oybirliği ile karar verildi.

15 5.26. BÜTÇE AKTARIMI Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün, 04 birim koduyla faaliyetini sürdüren Eğitim Fakültesi Döner Sermaye İşletmesi 2017 yılı bütçesinden aktarma yapılması talebine ilişkin 20/11/2017 tarihli, sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü: 04 birim kodlu Eğitim Fakültesi Döner Sermaye İşletmesi 2017 yılı bütçesinden talep edilen aktarımın geldiği şekliyle aynen kabulüne oybirliği ile karar verildi BÜTÇE AKTARIMI Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün, 08 birim koduyla faaliyetini sürdüren Mühendislik Fakültesi Döner Sermaye İşletmesi 2017 yılı bütçesinden aktarma yapılması talebine ilişkin 01/12/2017 tarihli, sayılı yazısı ve ekleri görüşüldü: 08 birim kodlu Mühendislik Fakültesi Döner Sermaye İşletmesi 2017 yılı bütçesinden talep edilen aktarımın geldiği şekliyle aynen kabulüne oybirliği ile karar verildi BÜTÇE KALEMLERİ ARASI AKTARMA YETKİSİ Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nün, 2017 Yılı Üniversite Hastanesi Döner Sermaye Birimi Bütçe kalemlerinin ( Diğer tüm birimler için sadece hazine payı ve bilimsel araştırma proje payıyla sınırlı olmak üzere) tekrar değerlendirilmesi ile, bütçe tertipler arası (Yeni tertip açılması dahil) ödenek aktarma işlemlerini yapmak üzere, İşletme Müdürlüğü ve Saymanlık Müdürlüğünün yetkilendirilmesine ilişkin 01/12/2017 tarihli, sayılı yazısı görüşüldü: Üniversitemiz Döner Sermaye İşletmesi bünyesinde faaliyet gösteren Üniversite Hastanesi Döner Sermaye Birimi 2017 Yılı Bütçesinin tekrar değerlendirilmesi ile, bütçe tertipler arası (Yeni tertip açılması dahil) ödenek aktarma ve Diğer tüm birimler için de sadece hazine payı ve bilimsel araştırma proje payıyla sınırlı olmak üzere aktarma işlemlerini yapmak üzere İşletme Müdürlüğü ile Saymanlık Müdürlüğü nün "Yetkilendirilmeleri"nin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

16 5.29. ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRLÜK UZMAN KADROSUNA MÜRACAAT EDEN ADAYLARIN, ÖN DEĞERLENDİRME VE SINAV JÜRİLERİNİN OLUŞTURULMASI Rektörlük Uzman kadrosuna müracaat eden adayların, ön değerlendirme ve giriş sınavı jüri üyelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü: Üniversitemiz Rektörlük Uzman kadrolarına müracaat eden adayların, ön değerlendirme ve giriş sınavı jürisinin aşağıdaki şekilde kabulüne oybirliği ile karar verildi. ASİL ÜYELER 1- Yrd. Doç. Dr. Mustafa KAYA 2- Doç. Dr. Mehmet KARAKÖSE 3- Yrd. Doç. Dr. Erkan DUMAN YEDEK ÜYELER 1- Doç. Dr. Galip AYDIN

17 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU UN EK 30. MADDESİ KAPSAMINDA 50. MADDENİN (d) BENDİNDE BELİRTİLEN STATÜDE GÖREV YAPAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN KADROLARININ AYNI KANUN UN 33. MADDESİNİN (a) FIKRASINDA BELİRTİLEN STATÜYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ 5.30.A Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun Ek 30. Maddesi kapsamında 50. Maddenin (d) bendinde belirtilen statüde Üniversitemiz birimlerinde görev yapan ekli listede (Liste 1) isimleri yazılı Araştırma Görevlilerinin kadrolarının aynı Kanunun 33. Maddesinin (a) fıkrasında belirtilen statüye dönüştürülmesi konusu görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun Ek 30. Maddesi kapsamında 50. Maddenin (d) bendinde belirtilen statüde Üniversitemiz birimlerinde görev yapan ekli listede (Liste 1) isimleri yazılı Araştırma Görevlilerinin kadrolarının aynı Kanunun 33. Maddesinin (a) fıkrasında belirtilen statüye dönüştürülmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. LİSTE : 1 ADI SOYADI CİHANGİR EKER EĞİTİM GÜZEL SANATLAR EĞİTİMİ RESİM-İŞ EĞİTİMİ ANASANAT DALI AHU ERCAN FEN MATEMATİK UYGULAMALI MATEMATİK ALEV KELLECİ FEN MATEMATİK GEOMETRİ ANABİLİM DALI RAMAZAN ÖZARSLAN FEN MATEMATİK UYGULAMALI MATEMATİK YUNUS GÜRAL FEN İSTATİSTİK YÖNEYLEM ARAŞTIRMASI HALUK YAMAN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ SİYASET VE SOSYAL BİLİMLER ANABİLİM DALI AYŞE MEYDANOĞLU İLAHİYAT TEMEL İSLAM BİLİMLERİ ARAP DİLİ VE BELAGATI ANABİLİM DALI BETÜL BAYKA İLAHİYAT İSLAM TARİHİ VE SANATLARI İSLAM TARİHİ CEMAL URAL İLAHİYAT TEMEL İSLAM BİLİMLERİ HADİS EMİNE ERDOĞAN İLAHİYAT TEMEL İSLAM BİLİMLERİ HADİS İRFAN ZEYNEP KAYA ALİMOĞLU SÜRMELİ İLAHİYAT İLAHİYAT TEMEL İSLAM BİLİMLERİ TEMEL İSLAM BİLİMLERİ ARAP DİLİ VE BELAGATI ANABİLİM DALI İSLAM MEZHEPLERİ TARİHİ ANABİLİM DALI

18 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU UN EK 30. MADDESİ KAPSAMINDA 50. MADDENİN (d) BENDİNDE BELİRTİLEN STATÜDE GÖREV YAPAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN KADROLARININ AYNI KANUN UN 33. MADDESİNİN (a) FIKRASINDA BELİRTİLEN STATÜYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ 5.30.A. LİSTE : 1 ADI SOYADI ZUHAL DAĞ İLAHİYAT TEMEL İSLAM BİLİMLERİ İSLAM HUKUKU FATİH ÖZÇELİK İNSANİ VE SOSYAL TARİH YAKINÇAĞ TARİHİ BİLİMLER FİLİZ TEKER İNSANİ VE SOSYAL TARİH GENEL TÜRK TARİHİ BİLİMLER MURAT SARI İNSANİ VE SOSYAL SOSYOLOJİ KURUMLAR BİLİMLER SOSYOLOJİSİ NİHAL ŞAFAK İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER SEVDA ÇİLEM AYAR İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER YAVUZ KISA İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER YEŞİM KURŞUNLU İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER ABDULLAH SAR MÜHENDİSLİK BANU TAŞKAN MÜHENDİSLİK CELAL KISTAK MÜHENDİSLİK ELİF AKGÜN (FIRATLIGİL) MÜHENDİSLİK ESRA ÖZDEMİR MÜHENDİSLİK ESRA TUĞRUL MÜHENDİSLİK FATMA RUMEYSA KÜLEKÇİOĞLU MÜHENDİSLİK TARİH TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI TARİH BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ METALURJİ VE MALZEME MÜHENDİSLİĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ELEKTRİK- ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİ ANABİLİM DALI ESKİ TÜRK EDEBİYATI YENİÇAĞ TARİHİ İNGİLİZ DİLİ VE EDEBİYATI MİNERALOJİ PETROGRAFİ ÇEVRE BİLİMLERİ ENERJİ ANABİLİM DALI GENEL JEOLOJİ MALZEME YAPI ANABİLİM DALI ELEKTRİK MAKİNALARİ Yüksek Lisans

19 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU UN EK 30. MADDESİ KAPSAMINDA 50. MADDENİN (d) BENDİNDE BELİRTİLEN STATÜDE GÖREV YAPAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN KADROLARININ AYNI KANUN UN 33. MADDESİNİN (a) FIKRASINDA BELİRTİLEN STATÜYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ 5.30.A. LİSTE : 1 ADI SOYADI FEYZA ALTUNBEY MÜHENDİSLİK YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ GİZEM ARSLAN MÜHENDİSLİK JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ MİNERALOJİ PETROGRAFİ ANABİLİM DALI HASAN YETİŞ MÜHENDİSLİK BİLGİSAYAR BİLGİSAYAR YAZILIMI MÜHENDİSLİĞİ MELİKE AVER MÜHENDİSLİK MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ KONSTRÜKSİYON VE İMALAT MUHAMMED EMRE MUHAMMET ALİ ÇOLAK UYGUT MÜHENDİSLİK MÜHENDİSLİK MURAT ŞEN MÜHENDİSLİK MUSTAFA ÇAĞRI ŞAHİN MÜHENDİSLİK ÖZGE ERDOĞAN MÜHENDİSLİK YAMAÇ UKBE ÜSAME UÇAR MÜHENDİSLİK YUNUS AKSOY MÜHENDİSLİK YUSUF KARGINOĞLU MÜHENDİSLİK ASKERİ ÇANKAYA SAĞLIK BİLİMLERİ NUR DİLAN ŞENER SAĞLIK BİLİMLERİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BİYOMÜHENDİSLİK MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ MAKİNE TEORİSİ VE DİNAMİĞİ ANABİLİM DALI YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ULAŞTIRMA ANABİLİM DALI ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ ÇEVRE TEKNOLOJİSİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ MADEN YATAKLARI JEOKİMYA ANABİLİM DALI HEMŞİRELİK CERRAHİ HASTALIKLARI HEMŞİRELİK DOĞUM KADIN SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ

20 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU UN EK 30. MADDESİ KAPSAMINDA 50. MADDENİN (d) BENDİNDE BELİRTİLEN STATÜDE GÖREV YAPAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN KADROLARININ AYNI KANUN UN 33. MADDESİNİN (a) FIKRASINDA BELİRTİLEN STATÜYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ 5.30.A. LİSTE : 1 ADI SOYADI SONGÜL BAĞLAN YENTÜR SAĞLIK BİLİMLERİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON AHMET TOP TEKNOLOJİ ELEKTRİK VE KONTROL VE ELEKTRONİK KUMANDA MÜHENDİSLİĞİ SİSTEMLER AYKUT ÖZPOLAT TEKNOLOJİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ GEOTEKNİK CİHANGİR KALE TEKNOLOJİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ FATİH ÜNAL TEKNOLOJİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ FATMA GÜNEŞ TEKNOLOJİ ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ GÜLLÜ BOZTAŞ TEKNOLOJİ ELEKTRİK VE ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ GÜRCAN KAMACI TEKNOLOJİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ HÜSEYİN SEVİNÇ TEKNOLOJİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ MUSTAFA ERİŞ TEKNOLOJİ ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ MUSTAFA BİNGÖL TEKNOLOJİ MEKATRONİK CAN MÜHENDİSLİĞİ SERCAN GÜLCE GÜNGÖR TEKNOLOJİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ YUNUS ERKUŞ TEKNOLOJİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YUNUS KORKMAZ TEKNOLOJİ ADLİ BİLİŞİM MÜHENDİSLİĞİ YAKITLAR VE YAKMA TEKNOLOJİLERİ ENERJİ PLANLAMASI VE VERİMLİLİĞİ ELEKTRONİK TERMODİNAMİK VE ISI TEKNİĞİ TAŞIT DİNAMİĞİ VE KONTROL ELEKTRONİK SİSTEMLERİ ISI TEKNİĞİ ULAŞTIRMA

21 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU UN EK 30. MADDESİ KAPSAMINDA 50. MADDENİN (d) BENDİNDE BELİRTİLEN STATÜDE GÖREV YAPAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN KADROLARININ AYNI KANUN UN 33. MADDESİNİN (a) FIKRASINDA BELİRTİLEN STATÜYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ 5.30.A. LİSTE : 1 ADI SOYADI AHMET TEKTEMUR TIP TEMEL TIP BİLİMLERİ TIBBİ BİYOLOJİ AHMET YARDIMCI TIP TEMEL TIP BİLİMLERİ FİZYOLOJİ NALAN KAYA TIP TEMEL TIP BİLİMLERİ HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ NAZİFE ÜLKER TIP TEMEL TIP BİLİMLERİ FİZYOLOJİ RAMAZAN AKKOÇ TIP TEMEL TIP BİLİMLERİ ANATOMİ FAZIL SEFA MÜLAYİM TIP TEMEL TIP BİLİMLERİ PARAZİTOLOJİ BURAK KARABULUT VETERİNER KLİNİK ÖNCESİ BİLİMLERİ VETERİNERLİK PATOLOJİSİ EREN POLAT VETERİNER KLİNİK BİLİMLER VETERİNERLİK CERRAHİSİ GÖZDE ARKALI VETERİNER VETERİNER HEKİMLİĞİ TEMEL VETERİNERLİK FİZYOLOJİSİ BİLİMLERİ HASAN ABAYLI VETERİNER KLİNİK ÖNCESİ BİLİMLERİ VETERİNERLİK VİROLOJİ MEHMET ÇALIŞKAN VETERİNER KLİNİK BİLİMLER VETERİNERLİK İÇ HASTALIKLARI MEHMET HANİFİ YALÇIN VETERİNER MEHTAP BAĞLIOĞLU VETERİNER ÖNDER OTLU VETERİNER PELİN DEMİR VETERİNER SEDA İFLAZOĞLU MUTLU VETERİNER TUTKU CAN ACISU VETERİNER ZEYNEP YERLİKAYA VETERİNER VETERİNER HEKİMLİĞİ TEMEL BİLİMLERİ VETERİNER HEKİMLİĞİ TEMEL BİLİMLERİ ZOOTEKNİ VE HAYVAN BESLEME GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ ZOOTEKNİ VE HAYVAN BESLEME KLİNİK BİLİMLER KLİNİK ÖNCESİ BİLİMLERİ VETERİNERLİK HİSTOLOJİ VE EMBRİYOLOJİ VETERİNER HEKİMLİĞİ TARİHİ VE DEONTOLOJİ VETERİNERLİK GENETİĞİ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ HAYVAN BESLEME VE BESLENME HASTALIKLARI DÖLERME VE SUNİ TOHUMLAMA VETERİNERLİK MİKROBİYOLOJİSİ

22 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU UN EK 30. MADDESİ KAPSAMINDA 50. MADDENİN (d) BENDİNDE BELİRTİLEN STATÜDE GÖREV YAPAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN KADROLARININ AYNI KANUN UN 33. MADDESİNİN (a) FIKRASINDA BELİRTİLEN STATÜYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ 5.30.B Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 35. Maddesi uyarınca farklı Üniversitelerde lisansüstü eğitim yapmak üzere kadroları geçici olarak farklı Üniversitelere aktarılan ekli listede (Liste 2) isimleri yazılı Üniversitemiz Araştırma Görevlilerinin kadrolarının, anılan Kanun un Ek 30. Maddesi kapsamında 50. Maddenin (d) bendinde belirtilen statüden aynı Kanunun 33. Maddesinin (a) fıkrasında belirtilen statüye dönüştürülmesi için kadrolarının Üniversitemize iadesi konusu görüşüldü: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 35. Maddesi uyarınca farklı Üniversitelerde lisansüstü eğitim yapmak üzere kadroları geçici olarak farklı Üniversitelere aktarılan ekli listede (Liste 2) isimleri yazılı Üniversitemiz Araştırma Görevlilerinin kadrolarının, anılan Kanun un Ek 30. Maddesi kapsamında 50. Maddenin (d) bendinde belirtilen statüden aynı Kanunun 33. Maddesinin (a) fıkrasında belirtilen statüye dönüştürülmesi için kadrolarının Üniversitemize iadesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. LİSTE: 2 ADI SOYADI Arş. Gör. Gökhan ÇELEN Arş. Gör. Cemre İŞLER Arş.Gör. Engin YALÇIN Arş. Gör. Murat ALTAN Arş. Gör. Murat AÇIK Arş. Gör. Orhan Ürüncan YÜCEL Arş. Gör. Seda ÖNAL Arş. Gör. Musa ÜNALAN Arş. Gör. Betül DAĞOĞLU Arş. Gör. Müge ÜNAL F.Ü. GÖREV YAPTIĞI BİRİM İktisadi ve İdari Bil. KADRONUN TAHSİS EDİLDİĞİ ÜNİVERSİTE Akdeniz Üniversitesi TAHSİS EDİLEN BİRİM Sosyal Bilimler Enstitüsü/Kamu Yönetimi ÖĞRENİM DÜZEYİ/TAHSİS TÜRÜ İADE NEDENİ -33/a'ya Eğitim Fakültesi Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü/İngilizce Öğretmenliği -33/a'ya İktisadi ve İdari Bil. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/İşletme -33/a'ya Sağlık Bilimleri Fak Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri -33/a'ya Enstitüsü/Beslenme ve Diyetetik Sağlık Bilimleri Fak Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri -33/a'ya Enstitüsü/Beslenme ve Diyetetik İktisadi ve İdari Bil. Elazığ Sağlık Yüksekokulu İktisadi ve İdari Bil. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Çalışma Ekonomisi ve Endüstriİlişkileri -33/a'ya Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri -33/a'ya Enstitüsü/Beslenme ve Diyetetik Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/İşletme -33/a'ya Tıp Fakültesi Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Bioistatistik Mimarlık Fakültesi Çukurova Üniversitesi Fen Bilmileri Enstitüsü/Peyzaj Mimarlığı -33/a'ya -33/a'ya

23 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU UN EK 30. MADDESİ KAPSAMINDA 50. MADDENİN (d) BENDİNDE BELİRTİLEN STATÜDE GÖREV YAPAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN KADROLARININ AYNI KANUN UN 33. MADDESİNİN (a) FIKRASINDA BELİRTİLEN STATÜYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ 5.30.B. LİSTE: 2 ADI SOYADI Arş. Gör. Hatem ÇOBAN Arş. Gör. Meryem PULAT Arş. Gör. Tuba Nur BAZ Arş. Gör. Esra ÇETİNKAYA Arş.Gör.Ayfer BEYAZ Arş. Gör. Bahar SAĞIR Arş. Gör. Batuhan SELVİ Arş. Gör. Betül ZOBİ Arş. Gör. Fahriye YAVAŞOĞLU Arş. Gör. Mustafa Remzi SERCAN Arş. Gör. Sinem ORUÇ Arş. Gör. Zeynep SEYİTOĞLU Arş. Gör. Cuma BOLAT F.Ü. GÖREV YAPTIĞI BİRİM İktisadi ve İdari Bil. İktisadi ve İdari Bil. KADRONUN TAHSİS EDİLDİĞİ ÜNİVERSİTE Dokuz Eylül Üniversitesi Dokuz Eylül Üniversitesi TAHSİS EDİLEN BİRİM Sosyal Bilimler Enstitüsü/Ekonometri Sosyal Bilimler Enstitüsü/Ekonometri Mimarlık Fakültesi Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/ Restorasyon Mimarlık Fakültesi Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Peyzaj Mimarlığı Sağlık Bilimleri Fak Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Beslenme ve Diyetetik insani ve Sos. Bil. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Çağdaş Türk Lehçeleri Eğitim Fakültesi Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü/Yabancı Diller Eğitimi Mimarlık Fakültesi Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Mimarlık Mimarlık Fakültesi Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Şehir ve Bölge Planlama İktisadi ve İdari Bil. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilmiler Enstitüsü/İktisat ÖĞRENİM DÜZEYİ/TAHSİS TÜRÜ İADE NEDENİ -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya Tıp Fakültesi Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/ -33/a'ya İktisadi ve İdari Bil. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/ Kamu Hukuku İnsani ve Sos. Bil. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları -33/a'ya -33/a'ya

24 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU UN EK 30. MADDESİ KAPSAMINDA 50. MADDENİN (d) BENDİNDE BELİRTİLEN STATÜDE GÖREV YAPAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN KADROLARININ AYNI KANUN UN 33. MADDESİNİN (a) FIKRASINDA BELİRTİLEN STATÜYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ 5.30.B. LİSTE: 2 ADI SOYADI Arş. Gör. Çiğdem LAZOĞLU Arş. Gör. İsmail GÜR Arş. Gör. Mustafa Çağrı AYALP Arş. Gör. Mustafa HAYIRLIDAĞ Arş. Gör. Müge YELDAN Arş. Gör. Makbule ŞENEL Arş. Gör. Müleyke Sadiye BURGAZLI Arş. Gör. Semra ÖZKAN Arş. Gör. Arzu ARSLAN Arş. Gör. Aysel ÖZDEMİR Arş. Gör. Ayşenur UÇAR Arş. Gör. Gül KAYA Arş. Gör. Kübra Elif AKBAŞ Arş. Gör. Kübra ŞİŞLİOĞLU Arş. Gör. Mehmet TEMİZ F.Ü. GÖREV YAPTIĞI BİRİM KADRONUN TAHSİS EDİLDİĞİ ÜNİVERSİTE TAHSİS EDİLEN BİRİM ÖĞRENİM DÜZEYİ/TAHSİS TÜRÜ İADE NEDENİ Fen Fakültesi Hacettepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Aktüerya -33/a'ya Fen Fakültesi Hacettepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Aktüerya -33/a'ya İktisadi ve İdari Bil. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/ Sosyal Hizmet Tıp Fakültesi Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/ Tıp Tarihi ve Etik Fen Fakültesi Hacettepe Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/ Aktüerya Sağlık Bilimleri Fak Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Halk Sağlığı Hemşireliği Eğitim Fakültesi Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü/Okul Öncesi Eğitimi İktisadi ve İdari Bil. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/ Sosyal Hizmet Eğitim Fakültesi İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Elazığ Sağlık Yüksekokulu İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Hemşirelik -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya Sağlık Bilimleri Fak İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Ebelik -33/a'ya Sağlık Bilimleri Fak İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Hemşirelik Tıp Fakültesi İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Bioistatistik ve Tıbbi Bilişim Mühendislik Fakültesi İktisadi ve İdari Bil. İnönü Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Gıda Mühendisliği -33/a'ya -33/a'ya -33/a'ya İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimleri Enstitüsü/ İktisat -33/a'ya

25 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU UN EK 30. MADDESİ KAPSAMINDA 50. MADDENİN (d) BENDİNDE BELİRTİLEN STATÜDE GÖREV YAPAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN KADROLARININ AYNI KANUN UN 33. MADDESİNİN (a) FIKRASINDA BELİRTİLEN STATÜYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ 5.30.B. LİSTE: 2 ADI SOYADI Arş. Gör. Rüstem Göktürk HAYLİ F.Ü. GÖREV YAPTIĞI BİRİM KADRONUN TAHSİS EDİLDİĞİ ÜNİVERSİTE TAHSİS EDİLEN BİRİM Eğitim Fakültesi İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ÖĞRENİM DÜZEYİ/TAH SİS TÜRÜ İADE NEDENİ -33/a'ya Arş. Gör. Seher ÇEVİK Sağlık Bilimleri Fak İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi/Hemşirelik -33/a'ya Arş. Gör. Yeliz SUNA Sağlık Bilimleri Fak İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği -33/a'ya Arş. Gör. Zeynep UMUR Eğitim Fakültesi İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü/Eğitim Yönetimi ve Denetimi -33/a'ya Arş. Gör. Muharrem Gökhan BEYDAĞI Sağlık Bilimleri Fak İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Fizyoterapi ve Rehabilitasyon -33/a'ya Arş. Gör. Semiha DERTLİ Sağlık Bilimleri Fak İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği -33/a'ya Arş. Gör. Arife EYMEN KARABULUT Mimarlık Fakültesi İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Şehircilik -33/a'ya Arş. Gör. Muhammed Fatih ÇETİNTAŞ Mimarlık Fakültesi İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Bina Bilgisi -33/a'ya Arş. Gör. Sera YILDIRIM İktisadi ve İdari Bil. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri -33/a'ya Arş. Gör. Siyret AYAS İktisadi ve İdari Bil. İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri -33/a'ya Arş. Gör. Emel İLTER İktisadi ve İdari Bil. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Uluslararası İlişkiler -33/a'ya Arş. Gör. Mehmet Ali OTYAKMAZ Arş. Gör Fuat EVSEN Mimarlık Fakültesi İktisadi ve İdari Bil. Karadeniz Teknik Üniversitesi Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Mimarlık -33/a'ya Sosyal Bilimler Enstitüsü/Hukuk Bilimleri Arş. Gör. Hayrunisa İÇEN Sağlık Bilimleri Fak Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Beslenme ve Diyetetik -33/a'ya -33/a'ya Arş.Gör.İzzetttin GÜNERİ ilahiyat Fakültesi Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Tasavvuf -33/a'ya

26 SAYILI YÜKSEKÖĞRETİM KANUNU UN EK 30. MADDESİ KAPSAMINDA 50. MADDENİN (d) BENDİNDE BELİRTİLEN STATÜDE GÖREV YAPAN ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİN KADROLARININ AYNI KANUN UN 33. MADDESİNİN (a) FIKRASINDA BELİRTİLEN STATÜYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ 5.30.B. LİSTE: 2 ADI SOYADI Arş. Gör. Nesrullah OKAN Arş. Gör. Betül COŞKUN ONAL F.Ü. GÖREV YAPTIĞI BİRİM KADRONUN TAHSİS EDİLDİĞİ ÜNİVERSİTE TAHSİS EDİLEN BİRİM Eğitim Fakültesi Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü/Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Mühendislik Fakültesi Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Jeoloji Mühendisliği ÖĞRENİM DÜZEYİ/TAHSİS TÜRÜ İADE NEDENİ -33/a'ya -33/a'ya Arş. Gör. Ünal KÜÇÜK İktisadi ve İdari Bil. Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Kamu Yönetimi -33/a'ya Arş. Gör. Hatice AŞKIN Mimarlık Fakültesi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/İç Mimarlık -33/a'ya Arş. Gör. Ramazan TAŞÇI İktisadi ve İdari Bil. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/İktisat -33/a'ya Arş. Gör. Mustafa BURAK Arş. Gör. Murat ŞAHİN Sağlık Bilimleri Fakültesi Pamukkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü/Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Mimarlık Fakültesi Selçuk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Mimarlık -33/a'ya -33/a'ya Arş. Gör. Adnan DAL İktisadi ve İdari Bil. Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü/Uluslararası İlişkiler -33/a'ya Arş. Gör. Aziz SARAÇOĞLU Mühendislik Fakültesi Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Harita Mühendisliği -33/a'ya Arş. Gör. Batuhan KILIÇ Mühendislik Fakültesi Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Geomatik -33/a'ya Arş. Gör. Selim KILIÇOĞLU Mimarlık Fakültesi Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü/Mimarlık Tarihi ve Kuramı -33/a'ya

27 5.31. KADRO AKTARILMASI VE ATAMA İZİN TALEBİ Üniversitemiz Birimlerinin akademik kadro ihtiyacının karşılanabilmesi amacıyla Birimlerde boş bulunan öğretim üyesi kadrosundan aşağıdaki listede belirtilen birime aktarma ve atama yapılmak üzere izin talep edilmesinin uygun olduğuna, Kararın gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. UNVAN DERECE KADRONUN BULUNDUĞU BİRİM KADRONUN AKTARILACAĞI BİRİM PROFESÖR 1 TIP CERRAHİ TIP BİLİMLERİ ANESTEZİYOLOJİ MÜHENDİSLİK DOÇENT 1 JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ GENEL JEOLOJİ TIP DAHİLİ TIP BİLİMLERİ RADYASYON ONKOLOJİSİ MÜHENDİSLİK İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ YAPI DOÇENT 1 DOÇENT 1 DOÇENT 1 DOÇENT 1 DOÇENT 1 DOÇENT 1 DOÇENT 1 DOÇENT 1 MÜHENDİSLİK JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ MADEN YATAKLARI JEOKİMYA MÜHENDİSLİK JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMALI JEOLOJİ MÜHENDİSLİK ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ELEKTRİK TESİSLERİ İNSANİ VE SOSYAL BİLİMLER COĞRAFYA BÖLGESEL COĞRAFYA TIP DAHİLİ TIP BİLİMLERİ ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI (ÇOCUK NÖROLOJİ) TIP DAHİLİ TIP BİLİMLERİ İÇ HASTALIKLARI (GENEL DAHİLİYE) TIP DAHİLİ TIP BİLİMLERİ GÖĞÜS HASTALIKLARI TIP CERRAHİ TIP BİLİMLERİ GÖĞÜS CERRAHİSİ MÜHENDİSLİK ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ ÇEVRE TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİK JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ MİNERALOJİ PETROGRAFİ MÜHENDİSLİK ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ DEVRELER VE SİSTEMLER İLETİŞİM GAZETECİLİK GENEL GAZETECİLİK

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ

13.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. SERMİN OZAN IN DOÇENTLİK SINAVI JÜRİ ÜYELİĞİNDEN ÇEKİLME İSTEĞİ Üniversitemiz Yönetim Kurulu 31/03/2017 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.12.2016 Saat 10:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24.11.2016 Saat 16:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 13.01.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.02.2017 Saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 21.03.2017 Saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /21

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /21 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/13.10 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/12/ : /6 Evrak Tarih ve Sayısı: 2/02/2016-133076 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/12/2015 tarihinde saat 1:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /1

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26.09.2016 Saat 14:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 31.10.2016 Saat 15:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.06.2016 tarihinde saat 10.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/02/ : /9 Evrak Tarih ve Sayısı: 03/04/2015-86281 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03/02/2015 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 9.1. ÜNİVERSİTEMİZ SOSYAL TESİS İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN 2014 MALİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 11/04/2014 10:00 2013-2014/11 Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2014-64564 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 11/04/2014 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 21.09.2017 Saat 11:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 23.10.2015 2015-2016/2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 23.10.2015 2015-2016/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 23.10.2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 03.03.2016 Saat 14.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 22/07/2014-47672 T.C. Oturum Tarihi Oturum Sayısı 17/07/2014 2013-2014/16 Üniversitemiz 01.07.2014 tarih ve 2013-2014/15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2014-19948 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/11/2013 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 03/12/ : / 4 4.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. HASAN KÜRÜM ÜN, FIRAT TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ'NDE FAALİYET GÖSTEREN TEKNOGİRİŞİM SERMAYE DESTEĞİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 23/01/ : /8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 23/01/2015 tarihinde saat 16:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 28/09/ /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28/09/2011 Çarşamba Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 17/06/ : /14 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67631 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17/06/2014 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01.07.2013 Pazartesi Günü saat 11.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.05.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 01.11.2017 tarihinde saat 15.00 te Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 07.08.2015 2014-2015/18

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 07.08.2015 2014-2015/18 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 29/11/ /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 29/11/2011 Salı Günü saat 15.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /6 Üniversitemiz Senatosu 29.01.2016 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 14/03/2014 14:30 Yönetim Kurulu 2013-2014/10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 14/03/2014 14:30 Yönetim Kurulu 2013-2014/10 Evrak Tarih ve Sayısı: 20/11/2014-64069 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14/03/2014 tarihinde saat 14:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 27.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67630 T.C. 2.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ULUSLARARASI ORTAK LİSANS PROGRAMINDA (UOLP) DERSE GİRECEK ÖĞRETİM ELEMENLARINA ÖDENECEK

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /19

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18.07.2017 Saat 16:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /9

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 07.03.2013 Perşembe Günü saat 11.00 de Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /21

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /21 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26.08.2016 Saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

Yönetim Kurulu Kararları

Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 04/08/2014-48295 T.C. Üniversitemiz 01.07.2014 tarih ve 2013-2014/15.9 sayılı Yönetim Kurulu kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /17

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /17 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 30.05.2016 Saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En

Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En Büyük PUAN 27241 84,529 84,529 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1

AĞIZ, DİŞ VE ÇENE RADYOLOJİSİ ANABİLİM DALI 1 1 AĞIZ-DİŞ VE ÇENE CERRAHİSİ ANABİLİM DALI 0 DİŞ HASTALIKLARI VE TEDAVİSİ ANABİLİM DALI 1 1 Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik Kapsamında hazırlanan; HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2019 YILI AKADEMİK PERSONEL

Detaylı

BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI

BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI BİRİM ADI BÖLÜM ADI A.B.D./A.S.D./PROGRAM ADI EDEBİYAT FAKÜLTESİ YÖK ASGARİ BATI DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ COĞRAFYA BÖLÜMÜ DOĞU DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ FELSEFE BÖLÜMÜ SOSYOLOJİ BÖLÜMÜ TARİH

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 18/01/ /14

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 18/01/ /14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 18/01/2012 Çarşamba Günü saat 15.30 da Rektör Vekili Prof.Dr. Orhan KILIÇ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 14/10/2011 2011-2012/6

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 14/10/2011 2011-2012/6 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/10/2011 Cuma Günü Saat 17:30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /22

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /22 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 04.09.2015 Cuma Günü saat 09.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER 1.3.1 Tıp Fakültesi Dekanlığı 84815794 1.3.1.1 Dekanlık Yönetici Sekreterliği 37621853 1.3.1.2 Kurullar/Komisyonlar 67232086 1.3.1.2.1 Fakülte Kurulu 45453893 1.3.1.2.2 Fakülte Yönetim Kurulu 93364427

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 02/08/ /31

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 02/08/ /31 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 02/08/2012 Perşembe Günü saat 15.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.08.2015 2014-2015/20

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24.08.2015 2014-2015/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 26.06.2015 tarih ve 2014-2015/15.13 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 15/12/ : /2015 Yönetim 5 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 15/12/2014 tarihinde saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 5.1.ÜNİVERSİTEMİZ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONELİNİN BÖLÜM VE ANABİLİM DALLARININ DAĞILIMI Üniversitemiz

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25/12/2013 tarihinde saat 13:15 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /1

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.10.2015 Salı Günü saat 15.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADRO İLANLARI KADRO SAYISI İLAN ŞARTI MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI ÇİNİ TASARIMI 1

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADRO İLANLARI KADRO SAYISI İLAN ŞARTI MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ ANABİLİM DALI ÇİNİ TASARIMI 1 ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT İZZET BAYSAL ABANT

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları. İlan Numarası Bazlı En büyük En küçük Öyp Puanı. İlan No/Üniversite/Fakülte/Bölüm.

2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları. İlan Numarası Bazlı En büyük En küçük Öyp Puanı. İlan No/Üniversite/Fakülte/Bölüm. 2013 Ekim Dönemi Öyp Yerleştirme Sonuçları İlan Numarası Bazlı En büyük En küçük Öyp Puanı İlan No/Üniversite/Fakülte/Bölüm Yerleşen Sayı En Büyük OYP_PUAN En Küçük OYP_PUAN 7374 1 81,718 81,718 DUMLUPINAR

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE ATANMA PUANLARI - SENATO ONAYLANAN - 09.09.2015 113082 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 75.39 222.98 459.98 74.57 186.19 370.69 113628 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ENSTİTÜSÜ * 56.55 167.24 406.2 55.93 139.65 278.02 113627 BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ * 75.39 222.98

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ 2019 YILI NORM KADRO PLANLAMASI ADİLCEVAZ MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO HİZMETLERİ VE SEKRETERLİK BÖLÜMÜ BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PR. 3 MOTORLU ARAÇLAR VE ULAŞTIRMA TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ SUALTI TEKNOLOJİSİ PR. 3 MÜLKİYET KORUMA

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 14/10/ /4 Üniversitemiz Senatosu 14/10/2011 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24/04/2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 24/10/2014-60503 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 01/07/2014 tarihinde saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof.Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Eğitim, Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitülerinin aşağıda belirtilen programlarına, Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /4

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /4 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 21.12.2012 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 30/09/2014 15:30 2014-2015/1

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 30/09/2014 15:30 2014-2015/1 Evrak Tarih ve Sayısı: 12/12/2014-67632 T.C.. 1.1. ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ NDE 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA UZAKTAN ÖĞRETİM İLAHİYAT LİSANS TAMAMLAMA (İLİTAM) PROGRAMI NDA OKUTULACAK

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLAR /5 Üniversitemiz Senatosu 22.02.2018 tarihinde saat 09:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 14.01- Sağlık Kültür

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI /10 Üniversitemiz Senatosu 02.06.2017 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

BÖLÜM/ANABİLİM DALI ÜNİVERSİTE KONTENJAN AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 3

BÖLÜM/ANABİLİM DALI ÜNİVERSİTE KONTENJAN AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 3 BÖLÜM/ANABİLİM DALI ÜNİVERSİTE KONTENJAN AĞAÇ İŞLERİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 3 AĞAÇİŞLERİ ENDÜSTRİSİ MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ 3 ALMAN

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 30/03/2015 14:30 2014-2015/11

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 30/03/2015 14:30 2014-2015/11 11.1. ÜNİVERSİTEMİZ İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ YRD. DOÇ. DR. MUZAFFER ÖZLİ NİN ANNE ÜNİVERSİTESİ NDE GÖREVLENDİRİLMESİ Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanlığı nın, Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Muzaffer

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 26.06.2015 2014-2015/15

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 26.06.2015 2014-2015/15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 26.06.2015 Cuma Günü saat 10.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 28/12/ /4 Üniversitemiz Senatosu 28.12.2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 173 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 173 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Sürekli Eğitim

Detaylı

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Niksar Teknik

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 05.02.2013 2012-2013/7

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 05.02.2013 2012-2013/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 05.02.2013 Salı Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

NOT ORT. YERLEŞTİRME PUANI YERLEŞTİRME PUANI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI 83,054 86,247 65 86,23 83,054

NOT ORT. YERLEŞTİRME PUANI YERLEŞTİRME PUANI ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI 83,054 86,247 65 86,23 83,054 ÜNİVERSİTE FAKÜLTE BÖLÜM ANABİLİM DALI ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/12/ /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/12/ /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/12/2011 Pazartesi Günü saat 14.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 03.08.2006 2006/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 03.08.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 10.09.2013 2012-2013/19

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 10.09.2013 2012-2013/19 Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/13.10 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk Yönetim Kurulu

Detaylı

2013 Aralık Öyp Yerleştirmeleri Anabilimdalı Bazlı Değerler

2013 Aralık Öyp Yerleştirmeleri Anabilimdalı Bazlı Değerler 2013 Aralık Öyp Yerleştirmeleri Anabilimdalı Bazlı Değerler Anabilimdalı Adı Sayı En Küçük Öyp Puanı En Büyük Öyp Puanı AHŞAP YAPILAR VE RESTORASYON ANABİLİM DALI 1 83,116 83,116 ALMAN DİLİ VE EDEBİYATI

Detaylı

İlan No Üniversite Fakülte Bölüm ABD Kadro Sayısı En Büyük En Küçük 5231 ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİİNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

İlan No Üniversite Fakülte Bölüm ABD Kadro Sayısı En Büyük En Küçük 5231 ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİİNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İlan No Üniversite Fakülte Bölüm ABD Kadro Sayısı En Büyük En Küçük 5231 ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİİNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ 3 85,944 84,644 5244 ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 11/07/2012 2011-2012/29

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 11/07/2012 2011-2012/29 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 11/07/2012 Çarşamba Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 22/09/2011 2011-2012/2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 22/09/2011 2011-2012/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 22/09/2011 Perşembe Günü saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİRİM ADI YÖK TARAFINDAN BELİRLENEN ASGARİ KADRO SAYISI NORM HESABI NEYE GÖRE YAPILABİLİR? EDEBİYAT FAKÜLTESİ 3 Bölüm düzeyinde (4/2) EĞİTİM FAKÜLTESİ 3 Anabilim Dalı düzeyinde (4/2) FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ

Detaylı

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu ÖD: Öğrenci Değişimi Meslek okulu Kod 11.3 11.3 01.9 01.9 Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Programcılığı Organik Tarım Organik Tarım 01.9 Seracılık 01.9 Seracılık 0.9 0.9 0. 0. 0.9 0.9 Bankacılık ve

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 225 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodları

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodları 10415218 İNEBOLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ İNEBOLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 10509147 EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI > EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI 10530310 İSLAM

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12.06.2013 Çarşamba Günü saat 17.00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Evrak Tarih ve Sayısı: 24/10/2014-60477 T.C. Üniversitemiz Yönetim Kurulu 08/11/2013 tarihinde saat 16:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılımlarıyla

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/10/2012 2012-2013/1

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 12/10/2012 2012-2013/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 12/10/2012 Cuma Günü saat 16.00 da Rektör Prof. Dr. KutbeddinDEMİRDAĞ ınbaşkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 17/12/2014 Toplantı Sayısı : 402 Karar Sayısı : 3421 3421- Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği nin 6. maddesi çerçevesinde 2014-2015

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih : 26 Ağustos 2014 Toplantı Sayısı : 32 Karar:1 Üniversitemizde boş bulunan Öğretim Elemanı kadrolarından, bir kısmının Üniversitemiz çeşitli birimlerine

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11/02/ /9

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 11/02/ /9 Üniversitemiz Senatosu 11/02/2011 Cuma Günü saat 14.00 de Rektör Prof. Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4 Üniversitemiz Senatosu 29.12.2015 tarihinde saat 13.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Programlar Kontenjanlar Özel Koşul Yıllık Öğrenim Ücreti FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ Bahçe Bitkileri 5 5 Bilgisayar Mühendisliği 1 0 *Bu Ana Bilim Dalında Yabancı Dil zorunludur. Bitki Koruma 2 1 Biyoloji

Detaylı

TARİH: 07.10.2015 NO: 319

TARİH: 07.10.2015 NO: 319 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Orhan KARSLI Rektör Yardımcısı Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 09.04.2013 2012-2013/10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 09.04.2013 2012-2013/10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 09.04.2013 Salı Günü saat 17.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ. Ders Verme Hareketliliği Puan Çizelgesi

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER OFİSİ ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ. Ders Verme Hareketliliği Puan Çizelgesi Taban Puan Daha Önce Erasmus Faaliyetinden Faydalanmama 2013-2014 Akademik Yılında Faydalanma 2012-2013 Akademik Yılında Faydalanma 2011-2012 Akademik Yılında Faydalanma Yabancı Dil Belgesi (Son 5 yıl)

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih : 02 Nisan 2013 Toplantı Sayısı : 12 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar :1/1 Üniversitemiz Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı için ilan edilen Profesör kadrosuna atanmak üzere

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23 YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih Toplantı Sayısı T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23 Karar 1 Çukurova Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Adana Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /15

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI /15 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 28.04.2016 Tarihinde Saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı