1-KONU: 1250 kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk.kapalı zarf açık eksiltme suretiyle satın alınacaktır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "1-KONU: 1250 kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk.kapalı zarf açık eksiltme suretiyle satın alınacaktır."

Transkript

1 ĠDARĠ ġartname 1-KONU: 1250 kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk.kapalı zarf açık eksiltme suretiyle satın alınacaktır. 2-TEKNĠK ÖZELLĠKLER: Yaptırılacak 1250 kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk e ait teknik özellikler ekli teknik Ģartnamelerde belirtilmektedir. Ayrıntılı bilgi belirtilen Telefon : Faks: telefonlar dan alınabilir. 3-GARANTĠ: 1250 kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk garanti süreleri teknik Ģartnamelerde belirtilmiģ olup, firmalar bu süreleri teyit edeceklerdir. 4-TESLĠM YERĠ VE SÜRESĠ: ĠĢtirakçi Firmalar, söz konusu 1250 kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk ün kesin sipariģimizi müteakip,en geç iki ay içerisinde teslim edeceklerini tekliflerinde mutlaka belirteceklerdir. Erken teslimat tercih sebebimiz olabilir. Ekipmanların S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ,Baklacı Köyü AlaĢehir-MANĠSA adresine teslim edilecektir. Nakliye, nakliye ücreti ve sigorta satıcı firmaya aittir. 5-TESELLÜM: 1250 kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk kesin sipariģimizi müteakip, süresi içinde teslim edildikten sonra tetkik edilecek ve düzenlenecek geçici kabul tutanağıyla teslim alınacaktır kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk, Gediz Elektrik A.ġ den gelen yetkili mühendislerin uygundur raporu verdikten sonra 10 (on) gün denemeye tabi tutulacak ve 10 gün sonunda test çalıģmalarının uygun bulunması halinde, kesin kabul tutanağı düzenlenerek kesin kabul iģlemi tamamlanacaktır kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk teknik olarak uygun bulunmaması halinde, firmaya yapılan yazılı bildirim tarihinden itibaren 10 (on) iģgünü içerisinde sorunu giderecek değiģiklikleri yapacaktır kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk yeniden 15 (beģ) gün denemeye tabii tutulacak, ancak, bu kez de uygun teslimat yapılmaması durumunda, S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ.Ģartnamemizin 9. maddesinin C Ģıkkındaki hükümleri uygulamakta serbesttir. 6-FİYAT: ĠĢtirakçi firmaların tekliflerinde belirttikleri fiyat teslimat sonuna kadar sabit olup, hiçbir nedenle zam talep edilemez. Döviz bazında teklif verilen firmaların döviz kurları Merkez Bankası kurları üzerinden değerlendirilecektir. Makine Yatırım TeĢvik Kapsamında alınacağından KDV ayrıca gösterilmeyecektir. 7-ÖDEME: Bu Ģartnamede yazılı hükümlere uygun olarak, kesin kabulü yapılan makinenin ödemesi S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ tarafından 1250 kva trafo ve Gediz Elektrik A.ġ devredilecek köģk ün Kesin Kabulünden 30 (otuz) gün sonra gerçekleģecektir. 8-TEMiNAT: Bu iģe ait geçici teminat teklif tutar bedelinin % 5 i olup, kesin teminat sipariģ tutar bedelinin %10'udur. Ġhaleye geçici teminat yatırmadan iģtirak eden firmaların teklifleri değerlendirilmeyecektir.

2 GEÇiCi TEMĠNAT: - Banka Teminat Mektubu ise; Teklif zarfının içerisine konulacaktır. Nakit Yeni Türk Lirası ise; Denizbank Alaşehir Şubesi no lu TARİŞ SİRKE PEKMEZ İŞLT.MD.i hesabına,(iban NO: TR ) Nakit Amerikan Doları ise; Vakıfbank Alsancak Şubesi no lu TARİŞ ÜZÜM Birliği hesabına, (İBAN NO: TR ) Nakit Euro ise; Vakıfbank Alsancak Şubesi no lu TARİŞ ÜZÜM Birliği hesabına,yatırılacak ya da havale edilecek olup,(iban NO: TR ) Banka Dekont aslı teklif zarfının içerisine konulacaktır. Birliğimiz 4734 sayılı Kamu ihale kanununa tabi olmadığından verilecek teminat mektuplarında bu kanunla ilgili herhangi bir ibare bulunmayacaktır. Banka teminat mektubu, S.S TariĢ Üzüm Tarım SatıĢ Koooperatif Birliği adına düzenlenmiģ olacaktır. Geçici teminat banka Teminat Mektubu olduğu takdirde geçerlilik süresi en az 3 ay olacaktır. Ġhale üzerinde kalan firma kesin sipariģimizi müteakip en geç üç iģgünü içerisinde geçici teminatını kesin teminata çevirecektir. Kesin teminat Banka teminat mektubu olduğu takdirde süresiz olacaktır. Kesin teminat garanti süresi bitimini müteakip Firmanın talebi üzerine iade edilecektir. 9-ĠHALE TEMĠNATLARI CEZAĠ ġarti: A-Teklif mektubunun geçerlilik süresi içinde ve ihalenin kendisine verildiğinin bildirilmesinden önce teklifinden cayan yüklenicinin geçici teminatı hiç bir hukuki formaliteye gerek kalmaksızın irad kaydedilir. Yüklenici bu nedenle herhangi bir hak talebinde bulunamaz. B-Ġhale üzerinde kalıpta kesin teminatı yatırma ve ihale sözleģmesini yapmak üzere yapılan davete uymayan yüklenicinin, geçici teminatı da aynı Ģekilde irad kaydedilecek ve yüklenici, ayrıca, bu sebeple ihtiyacın piyasadan bir baģka kiģiden ve herhangi bir usule de bağlı kalmaksızın temin edilmesi sonucunda S.S TariĢ Üzüm Tarım SatıĢ Koooperatif Birliği.uğrayacağı her türlü zararın geçici teminatı aģan kısmını da tazminle yükümlü olacaktır. Zarar toplamı, geçici teminat miktarından az olduğu takdirde, bakiye teminat iade edilmez. C-Kendisine ihale sonucu ve sipariģ bildirimi yapılan, süresi içinde kesin teminatını yatıran yüklenicinin; Ģartnamede, S.S TariĢ Üzüm Tarım SatıĢ Koooperatif Birliği tarafından kabul edilen teklifinde ve sözleģmede belirlenen süreye ve Ģartlara uygun teslimatta bulunmaması ya da taahhüdünden cayması halinde; ihale kesin teminatı irad kaydedilir. Zarar toplamı, kesin teminat miktarından az olduğu takdirde, bakiye teminat iade edilmez. Ġstekliler teklif vermekle yukarıdaki hükümleri peģinen kabul etmiģ sayılırlar.

3 10-TESLĠMAT GECĠKME CEZASI: Satıcının erken ve geç teslimat yapması hususunun, S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ ihtiyarındadır. Teslimat termin süresi içerisinde tamamlanmadığı, S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ Gecikilen ilk 6 (altı) iģ günü için makinenin toplam bedelinin % 2 (yüzde iki) si oranında, Gecikilen ikinci 6 (altı) iģ günü için, ilk 6 (altı) iģ günü için uygulanan %2 (yüzde iki) termin gecikme cezasına ilave olarak makinenin toplam bedelinin % 3 (yüzde üç) ü oranında, Gecikilen üçüncü 6 (altı) iģ günü için, ilk 6 (altı) iģ günü için uygulanan %2 (yüzde iki) ve ikinci 6 (altı) iģ günü için uygulanan %3 (yüzde üç) termin gecikme cezalarına ilave olarak makinenin toplam bedelinin % 4 (yüzde dört) ü oranında ceza uygulamak kaydıyla ve tek taraflı olarak süreyi 18 (onsekiz) iģ günü uzatma hakkına sahip olacaktır. Termin süresi tamamlandığı halde teslimatın kabulü bu anlama gelecektir. 18 (onsekiz) iģ günü içinde de teslimatın tamamlanmaması halinde,, S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ toplam bedeli üzerinden her 6 iģgünü için % 4 ((yüzde dört) ceza uygulayarak ek süre verebilir. Bu sürenin kabul edilmemesi ya da, S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ süre vermeyi gerekli görmemesi halinde,, S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ Ģartnamede yer alan diğer haklarını kullanacaktır. Termin gecikme cezası günlük olarak hesaplanmayacaktır. (+) miktar opsiyonu kullanılması halinde de, teslimatta gecikilen süre için yukarıdaki cezai Ģartlar geçerli olacaktır. Sevkiyatın termin süresinde bitirilmemesi halinde Cumartesi günü teslimat yapılacak olup, Cumartesi günü iģ gününden sayılacaktır. S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ nin yasalardan doğan hakları saklıdır. Ġstekliler teklif vermekle yukarıdaki hususları peģinen kabul etmiģ sayılırlar. 11-TEKLĠF OPSĠYONU: Verilen teklife ihale tarihinden 15 gün sonra olmak üzere, mesai bitimine kadar bağlı kalınacaktır. 12-ĠHALE ZAMANI VE YERĠ: Ġhale günü, de, S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ Baklacı Köyü AlaĢehir-Manisa adresi nde yapılacaktır. (Telefon : , Faks: )

4 13- TEKLĠF VERME ġeklġ: Firmaların ihaleye katılabilmeleri için; Yetkili/yetkililerce imzalanmıģ, kaģelenmiģ Ģartnameyi (okunduğu ve aynen kabul edildiği belirtilerek) Tüzel kiģiler adına ihaleye iģtirak edenlerin yetki ve temsil belgelerini, Tüzel kiģiler adına ihaleye iģtirak edenlerin, kimlik belgesi fotokopisini, Teklif verenlerin isimleri ve imza sirkülerleri, Gerçek kiģiler için; Noter den onaylı imza sirküleri veya vekaletnameyi, Tüzel kiģiler için; (ihalenin yapıldığı tarihten en çok bir ay önce alınmıģ) kayıtlı bulunduğu Ticaret Sicilinden Ģirketi temsil ve ilzam yetkisinin nasıl kullanılacağı ile yetkili olanların isimleri ile bunların noterden onaylı imza sirkülerlerini, Sanayi ve Ticaret Odası'ndan alınacak faaliyet belgesini (bu yıla ait), Bağlı bulundukları Vergi Dairesinden vergi mükellefi olduklarına dair alınan belgeyi, Teminat yatırıldığına iliģkin belge, ayrı bir zarfa koyulmuģ teklif mektubu ile birlikte üzerine " TariĢ, S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ : 1250 kva TRAFO VE GEDĠZ ELEKTRĠK A.ġ. YE DEVREDĠLECEK KÖġK ĠHALESĠNE KATILMA TEKLĠF ZARFIDIR" ibaresi, Firma adı ve adresi yazılmıģ bir dıģ zarfla elden veya posta ile en geç ihale saatine kadar 12. maddede belirtilen adreste olacak Ģekilde göndermeleri gerekmektedir. Postadaki gecikmeler kabul edilmez. Ġhale gün ve saatinde açılan dıģ zarflar Komisyonca incelenecek olup, noksan belgeli olan Firmanın teklifi geçersiz sayılıp, iade edilecektir. 14-ĠHALEYE KATILAMAYACAK OLANLAR: AĢağıda belirtilen durumda olanlar doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar, verdikleri teklifler değerlendirilmez ve bu nedenle herhangi bir hak, masraf ve tazminat talebinde bulunamazlar. a) Üzerine ihale yapıldığı halde, usulüne göre sözleģme yapmayan istekliler ile sözleģme yapıldıktan sonra taahhüdünden vazgeçen, mücbir sebepler dıģında taahhütlerini yerine getirmeyenler, b) SözleĢme hükümlerine aykırı davranarak Birlik ya da Kooperatifleri zor durumda bırakanlar, c) Birlik veya Kooperatiflerle hukuki ihtilafları bulunanlar, ç) Devlet ihalelerine süresiz olarak veya belirli süreli katılmaları yasaklananlar, d) Birlik ve Kooperatiflerin Yönetim Kurulu BaĢkan ve Üyeleri ile temsile yetkili Ģahıslar, e) Birlik veya Kooperatif ve bağlı iģyerleri ile fabrikalarında çalıģmakta olan personel ve eģleri, f) Ġhale iģlemlerini hazırlamak, yürütmek, sonuçlandırmak ve denetlemekle görevli olanlar ile teknik görüģ bildiren ilgili birimlerin her kademedeki personeli, g) Durumları (a), (b), (c), (ç) bentlerine uyan gerçek kiģilerin sermayesinin çoğunluğuna sahip oldukları tüzelkiģiler. ğ) Durumları (a), (b), (c), (ç) bentlerine uyan tüzel kiģilerin ortakları veya bunların hisse çoğunluğuna sahip oldukları tüzel kiģiler. h) (d) ve (f) bentlerinde belirtilen Ģahısların eģleri ve üçüncü dereceye kadar, üçüncü derece dahil, kan ve kayın hısımları (kendisinin ve eģinin anne, baba,

5 çocuk, büyükanne, büyükbaba, kardeģ, torun, amca, teyze, dayı, hala, kardeģinin çocukları, torununun çocukları ve bunların eģleri) ı) (d), (e) ve (f) bentlerinde belirtilen Ģahısların ortak oldukları Ģahıs ve sermaye Ģirketleri ile Ģirket temsilcileri, i) Kendilerine daha önce Birlik/Kooperatif tarafından Yeterlilik Belgesi verildiği halde ciddi teklif vermemeyi alıģkanlık haline getirenler, j) Birlik ve Kooperatifler tarafından daha önce yapılan ihalelerde kasıtlı durumları veya yetersizlikleri belirlenenler,doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar, verdikleri teklifler değerlendirilemez ve bu nedenle herhangi bir hak, masraf ve tazminat talebinde bulunamazlar. Katılanların ise teminatları gelir kaydedilir. SözleĢme yapılmıģsa iptal edilip kesin teminat irad kaydedilir, varsa TariĢ in diğer zararları da tahsil edilir. 15-VERGĠ,RESĠM ve HARÇLARLA VB GĠDERLER, DĠĞER ġartlar: - S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ 4734 sayılı Kamu Ġhale Kanuna tabi değildir. Ġhaleyi yapıp yapmamakta, kısmen yapmakta, dilediğine vermekte ve iptal etmekte serbesttir. Firmalar ihaleye katılmakla herhangi bir hak talebinde bulunamazlar. - S.S TARĠġ ÜZÜM TARIM SATIġ KOOPERATĠFLERĠ BĠRLĠĞĠ ALAġEHĠR SĠRKE PEKMEZ ĠġLETMESĠ MÜDÜRLÜĞÜ talep etmedikçe firmaların sonradan yapacakları indirimler dikkate alınmayacaktır. - ĠĢtirakçi firmaların teklif mektuplarında belirttikleri adres Kanuni adres kabul edilecek ve buraya yapılan her türlü tebligat geçerli olacaktır. - Taahhütlerin gecikmesinde; seferberlik hali, iģyerlerinde grev ve lokavt uygulaması, salgın hastalık ve doğal afet mücbir sebep sayılacaktır. - Ġhale Komisyonu ihalede istekli bulunmadığı veya teklif edilen bedeller komisyonca uygun görülmediği takdirde ihaleyi bir baģka güne bırakabileceği gibi iptal de edebilir. Ayrıca Komisyon, ihalenin herhangi bir aģamasında ihale yöntemini de değiģtirebilir. - Bu ihaleden doğacak ihtilafların hallinde Ġzmir Mahkemeleri ve Ġcra Daireleri yetkilidir. - ġartname bu madde dahil 15 (onbeģ) maddeden ibaret olup, ekli teknik Ģartname ile bir bütündür.

İDARİ ŞARTNAME m2 KİMYASAL VE MEKANİK DAYANIMI YÜKSEK POLİÜRETAN ZEMİN KAPLAMA işi kapalı zarf teklif almak suretiyle yaptırılacaktır.

İDARİ ŞARTNAME m2 KİMYASAL VE MEKANİK DAYANIMI YÜKSEK POLİÜRETAN ZEMİN KAPLAMA işi kapalı zarf teklif almak suretiyle yaptırılacaktır. İDARİ ŞARTNAME 1-KONU: 1500 m2 KİMYASAL VE MEKANİK DAYANIMI YÜKSEK POLİÜRETAN ZEMİN KAPLAMA işi kapalı zarf teklif almak suretiyle yaptırılacaktır. 2-TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak malzeme ve hizmete

Detaylı

İDARİ ŞARTNAME. İhalede yetkilisi hazır bulunmayan firmanın kapalı zarf teklifindeki fiyat, son fiyat kabul edilir.

İDARİ ŞARTNAME. İhalede yetkilisi hazır bulunmayan firmanın kapalı zarf teklifindeki fiyat, son fiyat kabul edilir. İDARİ ŞARTNAME 1-KONU: S.S. TARİŞ ÜZÜM TARIM SATIŞ KOOPERATİFLERİ BİRLİĞİ ne bağlı ALAŞEHİR SİRKE- PEKMEZ İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ ne 1 adet ETİKETLEME MAKİNESİ kapalı zarf teklif almak suretiyle satın alınacaktır.

Detaylı

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ I-GENEL ŞARTLAR MADDE 1. İHALE KONUSU ve ŞEKLİ Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Şirinyalı Mahallesinde bulunan gayrimenkul (Günübirlik Tesis Alanı ) 2886 sayılı Devlet İhale

Detaylı

Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü

Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü İhale Şehri: Eskişehir İş Şehri :Eskişehir Kurum :Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kırka Bor İşletme Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Spiral Dikişli Çelik Boru Döşenmesi İşi Yaptırılacaktır İhale

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME WEB SAYFASI YAPIM İŞİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME WEB SAYFASI YAPIM İŞİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME Doküman No Mİ_F_13 Revizyon No. 00 Rev. Tarihi 00 Yayın Tarihi 03.03.2010 Şartname No Madde 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler WEB SAYFASI YAPIM İŞİ 1.1. İş sahibi

Detaylı

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ

TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ Madde 1 TAŞINMAZ MAL SATIŞ ŞARTNAMESİ Aşağıda tapu kaydı ve taban fiyatları belirtilen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhriyeti Devleti ne ait taşınmaz mallar,. tarihinde saat 10:00 da Merkezi İhale Komisyonu Toplantı

Detaylı

I - İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN ŞARTNAME

I - İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN ŞARTNAME I - İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN ŞARTNAME Madde 1- İş sahibi Türksat a ilişkin bilgiler 1.1. İş sahibi Türksat ın; a) Adı : Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. b)adresi : Cevizlidere

Detaylı

TÜRK KIZILAYI GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ Tapu Kaydı : İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Şenlik mahallesi, E.Florya Çiftliği Y.Yeşilyurt mevkiinde kain tapunun 292 ada, 47 nolu parsel de kayıtlı 24675 m²

Detaylı

İHALE İLANI DENİZ ALANLARINDA VERİ TOPLAMA İŞİNDE KULLANILMAK ÜZERE DESTEK GEMİSİ HİZMET ALIMI İHALESİ YAPILACAKTIR

İHALE İLANI DENİZ ALANLARINDA VERİ TOPLAMA İŞİNDE KULLANILMAK ÜZERE DESTEK GEMİSİ HİZMET ALIMI İHALESİ YAPILACAKTIR İHALE İLANI DENİZ ALANLARINDA VERİ TOPLAMA İŞİNDE KULLANILMAK ÜZERE DESTEK GEMİSİ HİZMET ALIMI İHALESİ YAPILACAKTIR 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler 1.1. İş sahibi İdarenin; a) Adı: Türkiye Petrolleri

Detaylı

BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı

BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı BAġVURU MEKTUBU..ĠHALE KOMĠSYONU BAġKANLIĞINA.. /.. /... Ġhale Kayıt Numarası 2011/10809 Ġhalenin adı 6.000 Ton Taze Soğutulmuş Karkas Sığır Eti Alımı BaĢvuru sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞINCA TOHM MERKEZLERİNE ALINACAK VE FEDERASYON FAALİYETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE ALINACAK MALZEME ALIMI SÖZLEŞMESİ.

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞINCA TOHM MERKEZLERİNE ALINACAK VE FEDERASYON FAALİYETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE ALINACAK MALZEME ALIMI SÖZLEŞMESİ. TÜRKİYE KANO FEDERASYONU BAŞKANLIĞINCA TOHM MERKEZLERİNE ALINACAK VE FEDERASYON FAALİYETLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE ALINACAK MALZEME ALIMI SÖZLEŞMESİ. Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Türkiye Kano Federasyonu

Detaylı

ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ

ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ ELEKTRİK ELEKTRONİK VE HİZMET İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORGANİZASYON TEKLİF ŞARTNAMESİ İSTANBUL, 2016 1. TARAFLAR Bu Şartnamede teklif isteyen taraf Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET

Detaylı

ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRA İHALE İLANI

ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRA İHALE İLANI KİRA İHALE İLANI ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN KİRA İHALE İLANI 1- Çubuk İlçesi Mahallelerinde bulunan 28 (Yirmi Sekiz) adet gayrimenkul 3 yıllığına Encümen kararı ile 2886 sayılı D.İ.K. nun 45,46 ve 47

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ İDARİ ŞARTNAME

TÜRK KIZILAYI ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ İDARİ ŞARTNAME MADDE 1: İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ TÜRK I ORTA KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ İDARİ ŞARTNAME Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü müzün ihtiyacı olan,aşağıda miktarları belirtilen malzemeler

Detaylı

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU ELİ MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN.. NE PEŞİN BEDELLİ MARN SATIŞI İLE İLGİLİ 1.BEŞ YILLIK ÇERÇEVE PROTOKOLU (201..-202..

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU ELİ MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN.. NE PEŞİN BEDELLİ MARN SATIŞI İLE İLGİLİ 1.BEŞ YILLIK ÇERÇEVE PROTOKOLU (201..-202.. TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU ELİ MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN.. NE PEŞİN BEDELLİ MARN SATIŞI İLE İLGİLİ 1.BEŞ YILLIK ÇERÇEVE PROTOKOLU (201..-202..) MADDE-1 TARAFLAR: Satıcı : Türkiye Kömür İşletmeleri

Detaylı

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU MAL ALIM SÖZLEŞME TASLAĞI

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU MAL ALIM SÖZLEŞME TASLAĞI ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU MAL ALIM SÖZLEŞME TASLAĞI Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme, bir tarafta ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kamusu Rektörlüğü (bundan sonra İdare olarak anılacaktır) ile diğer tarafta

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762)

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762) EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA HUKUKİ DANIŞMANLIK HİZMETİ ALIMI İHALESİ İLANI (İKN 2015/47762) 1. İdarenin; a) Adı: Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü.

Detaylı

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ

ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ ANAHTAR TESLİMİ (GÖTÜRÜ BEDEL) İHALE TEKNİK ŞARTNAMESİ TANIMLAR VE KISALTMALAR: KIZILAY : TÜRK KIZILAYI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTEKLİ(LER) : İhaleye katılan gerçek kişi veya tüzel kişi YÜKLENİCİ : Üzerine ihale

Detaylı

TEKLİF CETVELİ. İşin Adı : BURSA YILDIRIM ERTUĞRULGAZİ ANADOLU LİSESİ ONARIM İŞİ

TEKLİF CETVELİ. İşin Adı : BURSA YILDIRIM ERTUĞRULGAZİ ANADOLU LİSESİ ONARIM İŞİ TEKLİF CETVELİ İşin Adı : BURSA YILDIRIM ERTUĞRULGAZİ ANADOLU LİSESİ ONARIM İŞİ İş Grubu: İnşaat İmalatları Sıra No İmalatın Cinsi Birim Miktarı Birim Fiyatı 1 Her türlü kiremit örtülü çatılarda m 2 860,000

Detaylı

India Stone Mart 2015 Özel Uçak Kiralama ve Diğer Hizmet Alımı. TEKLİF ALMA ve TEKNİK ŞARTNAMESİ

India Stone Mart 2015 Özel Uçak Kiralama ve Diğer Hizmet Alımı. TEKLİF ALMA ve TEKNİK ŞARTNAMESİ India Stone Mart 2015 Özel Uçak Kiralama ve Diğer Hizmet Alımı TEKLİF ALMA ve TEKNİK ŞARTNAMESİ Genel: İşbu şartname, 29 Ocak 1 Şubat 2015 tarihleri arasında Hindistan ın Jaipur şehrinde düzenlenecek olan

Detaylı

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2

İlan Bilgileri. İlan Süresi : 14. Yasal Kapsam : 13 b/2 İlan Bilgileri İlan Süresi : 14 Yasal Kapsam : 13 b/2 ESKİ ERMENEK EVLERİNİN AHŞAP CEPHE KAPLAMALARI,SOKAK KAPLAMALARI VE PEYZAJ ÇALIŞMASI ERMENEK BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Eski Ermenek evlerinin

Detaylı

TAŞINMAZ KİRA SÖZLEŞMESİ TASARISI

TAŞINMAZ KİRA SÖZLEŞMESİ TASARISI TAŞINMAZ KİRA SÖZLEŞMESİ TASARISI EK-5 I- GENEL ŞARTLAR Sözleşmenin Tarafları MADDE 1- Bu Sözleşme; bir tarafta, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü (bundan sonra Kurum olarak anılacaktır)

Detaylı

T E K L İ F M E K T U B U D U R GÖZLÜ TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ ALIM-SATIM VE İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA

T E K L İ F M E K T U B U D U R GÖZLÜ TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ ALIM-SATIM VE İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA T E K L İ F M E K T U B U D U R GÖZLÜ TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ ALIM-SATIM VE İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Müdürlüğünüzce 17.06.2016 tarihinde kapalı teklif alma usulü ile yapılan Polietilen Örtülük Alım

Detaylı

1-KONU: ĠĢletmemize alınacak olan 2 ADET STANDBY 550 KVA GÜCÜNDE TRĠFAZE JENARATÖR Kapalı zarf açık eksiltme suretiyle satın alınacaktır.

1-KONU: ĠĢletmemize alınacak olan 2 ADET STANDBY 550 KVA GÜCÜNDE TRĠFAZE JENARATÖR Kapalı zarf açık eksiltme suretiyle satın alınacaktır. ĠDARĠ ġartname 1-KONU: ĠĢletmemize alınacak olan 2 ADET STANDBY 550 KVA GÜCÜNDE TRĠFAZE JENARATÖR Kapalı zarf açık eksiltme suretiyle satın alınacaktır. 2-TEKNĠK ÖZELLĠKLER: Alınacak olan STANDBY 550 KVA

Detaylı

TÜRK KIZILAYI TOPLUMSAL HİZMETLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ MÜDÜRLÜĞÜN İDARİ ŞARTNAME

TÜRK KIZILAYI TOPLUMSAL HİZMETLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ MÜDÜRLÜĞÜN İDARİ ŞARTNAME TÜRK I TOPLUMSAL HİZMETLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ SİSTEMLER YÖNETİMİ MÜDÜRLÜĞÜN İDARİ ŞARTNAME İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ Madde l Türk Kızılayı ihtiyacını karşılamak üzere aşağıda cinsleri, Teknik özellikler ve

Detaylı

Adı ve Soyadı/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 2 EK: Birim fiyat teklif cetveli 1

Adı ve Soyadı/Ticaret Unvanı Kaşe ve İmza 2 EK: Birim fiyat teklif cetveli 1 BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/20046 İhalenin adı İş Sağlığı ve İş Güvenliği Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik

Detaylı

SPM Kompozit İleri Malzeme Teknolojileri Müh. Dan. San. ve Tic. A.Ş. GENEL SATIŞ ŞARTNAMESİ

SPM Kompozit İleri Malzeme Teknolojileri Müh. Dan. San. ve Tic. A.Ş. GENEL SATIŞ ŞARTNAMESİ SPM Kompozit İleri Malzeme Teknolojileri Müh. Dan. San. ve Tic. A.Ş. GENEL SATIŞ ŞARTNAMESİ 25.06.2014 SPM KOMPOZİT İLERİ MALZEME TEKNOLOJİLERİ MÜH. DAN. SAN. VE TİC. A.Ş. GENEL SATIŞ ŞARTNAMESİ 1. GENEL

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı

BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı BİRİM FİYAT TEKLİF MEKTUBU.. İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2016/152129 İhalenin adı KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM (KKD) MALZEMESİ Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı

Detaylı

Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015

Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015 Sirküler 2015/009 14 Eylül 2015 Konu: Elektronik Tebligat Uygulaması Zorunluluğu 27 Ağustos 2015 tarih ve 29458 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 456 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile elektronik

Detaylı

ETĠKET ALIMI ĠHALESĠ ĠDARĠ ġartnamesġ

ETĠKET ALIMI ĠHALESĠ ĠDARĠ ġartnamesġ ETĠKET ALIMI ĠHALESĠ ĠDARĠ ġartnamesġ 1- KONU: Birliğimize bağlı Sirke Pekmez İşletmesi Müdürlüğünün 2 yıllık ihtiyacı olan Rulo etiket alımının kapalı zarf almak suretiyle satın alınmasıdır. Ġhalenin

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/ 000774 07/03/2013 Konu : Genel Kurula Çağrı Sayın Üyemiz, ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE ÖZEL SİRKÜLER 2013 / 081 OLAĞAN

Detaylı

T.C. AHİLER KALKINMA AJANSI TR71 DÜZEY 2 BÖLGESİ NEVŞEHİR, KIRŞEHİR VE AKSARAY İLLERİ TURİZM SEKTÖR GELİŞTİRME ÇALIŞMASI HİZMET ALIM İŞİ SÖZLEŞMESİ

T.C. AHİLER KALKINMA AJANSI TR71 DÜZEY 2 BÖLGESİ NEVŞEHİR, KIRŞEHİR VE AKSARAY İLLERİ TURİZM SEKTÖR GELİŞTİRME ÇALIŞMASI HİZMET ALIM İŞİ SÖZLEŞMESİ T.C. AHİLER KALKINMA AJANSI TR71 DÜZEY 2 BÖLGESİ NEVŞEHİR, KIRŞEHİR VE AKSARAY İLLERİ TURİZM SEKTÖR GELİŞTİRME ÇALIŞMASI HİZMET ALIM İŞİ SÖZLEŞMESİ Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme, bir tarafta

Detaylı

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN (DHMİ)

DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN (DHMİ) DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN (DHMİ) KONU: KONU: RENT DHMİ A CAR GENEL MAHALLİ MÜDÜRLÜĞÜ İHALE İLANI LOJMAN SATIŞ İLANI 1. Ankara İli, Çankaya İlçesi, Öncebeci Mahallesi, Umut Sokak

Detaylı

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ

TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İDARİ ŞARTNAME Doküman No Mİ_F_13 Revizyon No. 00 Rev. Tarihi 00 Yayın Tarihi 03.03.2010 Şartname No Madde 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler FİZİK LABARATUVARI ALIMI İŞİ 1.1.

Detaylı

ARIZALI ELEKTRON TÜP SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ

ARIZALI ELEKTRON TÜP SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ ARIZALI ELEKTRON TÜP SATIŞI İDARİ ŞARTNAMESİ EK-1 Madde 1- İşin Konusu Kurumumuz TRT Müdürlüklerine bağlı Televizyon ve Radyo Verici istasyonlarında mevcut bulunan ve ekli listede bulundukları yeri, tipi

Detaylı

KKTC Başbakanlık. Devlet Planlama Örgütü

KKTC Başbakanlık. Devlet Planlama Örgütü KKTC Başbakanlık Hanehalkı İşgücü Anketi Veri Girişleri Yazılımı Genel İdari Şartname 1 / 6 GENEL ŞARTNAME İHALE KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NİTELİĞİ, NEVİ VE MİKTARI: MADDE 1: a) K.K.T.C. Kuruluşlarının

Detaylı

Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: 30.11.2015

Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: 30.11.2015 Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: 30.11.2015 BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİĞİN UYGULANMASINA İLİŞKİN GENELGE (2015/50) Bu Genelge, 25.05.2015

Detaylı

SMMM - Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına İlişkin Duyuru (Tesmer)

SMMM - Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına İlişkin Duyuru (Tesmer) SMMM - Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına İlişkin Duyuru (Tesmer) 24 Mart 2007 Tarihli Resmi Gazete Sayı: 26472 Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşüvirler Odaları

Detaylı

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C ATAŞEHİR ADIGÜZEL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİ (EK MADDE-1 E GÖRE) ve BAŞVURULARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUMSAL ANTİVİRÜS GÜVENLİĞİ LİSANS YENİLEME HİZMETİ ALIMI SÖZLEŞMESİ

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUMSAL ANTİVİRÜS GÜVENLİĞİ LİSANS YENİLEME HİZMETİ ALIMI SÖZLEŞMESİ TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KURUMSAL ANTİVİRÜS GÜVENLİĞİ LİSANS YENİLEME HİZMETİ ALIMI SÖZLEŞMESİ İKN (İhale Kayıt Numarası): 2010/70468 Madde 1- Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme, bir tarafta Türkiye Radyo-Televizyon

Detaylı

GRUP ŞİRKETLERİNE KULLANDIRILAN KREDİLERİN VERGİSEL DURUMU

GRUP ŞİRKETLERİNE KULLANDIRILAN KREDİLERİN VERGİSEL DURUMU GRUP ŞİRKETLERİNE KULLANDIRILAN KREDİLERİN VERGİSEL DURUMU I-GİRİŞ Grup şirketleri arasında gerçekleşen fiyatlandırma sistemi ekonominin kuralları doğrultusunda gerçekleşmektedir. Özellikle gelişmekte

Detaylı

DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ

DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ Görev ve Yetki Tanımları DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ Destek Hizmetleri Müdürlüğü, yürürlükteki yasal mevzuat çerçevesinde belediye kaynaklarının kamunun yararına ve ortak menfaatlerinin sağlanmasına yönelik

Detaylı

Globalleşen dünyada ticaretin sınır ötesi bir hal alması, uluslararası boyut kazanması; mevcut kanunun tüm kuruluşları kapsamaması; AB ve diğer

Globalleşen dünyada ticaretin sınır ötesi bir hal alması, uluslararası boyut kazanması; mevcut kanunun tüm kuruluşları kapsamaması; AB ve diğer İhale Dosyası İhale, sözlük anlamıyla; bir işi veya bir malı birçok istekli arasından en uygun koşullarda kabul edene bırakma, eksiltme veya arttırma işlemidir Globalleşen dünyada ticaretin sınır ötesi

Detaylı

EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş TEKLİF İSTEME VE SATIN ALMA ŞARTLARI

EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş TEKLİF İSTEME VE SATIN ALMA ŞARTLARI EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş TEKLİF İSTEME VE SATIN ALMA ŞARTLARI İşbu Teklif İsteme ve Satın Alma Şartları (bundan böyle TİS olarak adlandırılmıştır), Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş

Detaylı

YÖNETMELİK. Kamu İhale Kurumundan:

YÖNETMELİK. Kamu İhale Kurumundan: 12 Haziran 2015 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29384 Kamu İhale Kurumundan: YÖNETMELİK YAPIM İŞLERİ İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/3/2009 tarihli ve 27159

Detaylı

ġartname İhalede yetkilisi hazır bulunmayan firmanın kapalı zarf teklifindeki fiyat, son fiyat kabul edilir.

ġartname İhalede yetkilisi hazır bulunmayan firmanın kapalı zarf teklifindeki fiyat, son fiyat kabul edilir. ġartname 1-KONU: S.S. Tariş Üzüm Tarım Satış Kooperatifleri Birliğine bağlı Sirke Pekmez İşletmesi Müdürlüğümüzün ihtiyacı olan 20 ADET 75 Ģer TONLUK CAM ELYAF TAKVĠYELĠ POLYESTER TANK kapalı zarf teklif

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ AKILLI KART (KARTLI SİSTEM) YEMEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ AKILLI KART (KARTLI SİSTEM) YEMEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ AKILLI KART (KARTLI SİSTEM) YEMEK HİZMETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen kelimeler, sözleşme ve eklerinde kullanıldığı takdirde aşağıdaki

Detaylı

TRT WEB Portalleri Tasarımı ve İçerik Yönetimi Yazılım Alımı HİZMETİ ALIMINA AİT SÖZLEŞME TASARISI İKN (İhale Kayıt Numarası): 2010/525722 Madde 1 -

TRT WEB Portalleri Tasarımı ve İçerik Yönetimi Yazılım Alımı HİZMETİ ALIMINA AİT SÖZLEŞME TASARISI İKN (İhale Kayıt Numarası): 2010/525722 Madde 1 - TRT WEB Portalleri Tasarımı ve İçerik Yönetimi Yazılım Alımı HİZMETİ ALIMINA AİT SÖZLEŞME TASARISI İKN (İhale Kayıt Numarası): 2010/525722 Madde 1 - Sözleşmenin tarafları Bu Sözleşme, bir tarafta Türkiye

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKOKUL ÖĞRETMENLERİ SAĞLIK VE SOSYAL YARDIM SANDIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKOKUL ÖĞRETMENLERİ SAĞLIK VE SOSYAL YARDIM SANDIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLKOKUL ÖĞRETMENLERİ SAĞLIK VE SOSYAL YARDIM SANDIĞI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DİDİM AKBÜK ARAZİSİ ÜZERİNDE BULUNAN ZEYTİN AĞAÇLARININ KİRAYA VERİLMESİ İŞİNE AİT ŞARTNAME MADDE : l İŞ

Detaylı

ANKARA SANAYİ ODASI I. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKESİ YAPIM İŞİ İHALESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI'NA ANKARA

ANKARA SANAYİ ODASI I. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKESİ YAPIM İŞİ İHALESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI'NA ANKARA ANKARA SANAYİ ODASI I. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ELEKTRİK DAĞITIM ŞEBEKESİ YAPIM İŞİ İHALESİ İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI'NA ANKARA 1) Ankara Sanayi Odası I. Organize Sanayi Bölgesi Elektrik Dağıtım Şebekesi

Detaylı

S.S.17 NOLU TURGUTLU ÜZÜM TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ

S.S.17 NOLU TURGUTLU ÜZÜM TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ S.S.17 NOLU TURGUTLU ÜZÜM TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ 1-KONU: S.S. 17 no.lu Turgutlu Üzüm Tarım Satış Kooperatifine ait olup tapunun İzmir İli, Kemalpaşa ilçesi, Yukarı Mahalle

Detaylı

İÇ PİYASA SATIŞ HÜKÜM VE KOŞULLARI

İÇ PİYASA SATIŞ HÜKÜM VE KOŞULLARI 1. TANIMLAR İşbu İç Piyasa Satış Hüküm ve Koşulları nda aşağıdaki sıralanan ibareler kendilerine atanan ve aşağıda tanımlanan anlamları taşıyacaktır. AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş Hüküm ve Koşullar

Detaylı

TEŞVİK BELGELİ MAKİNA VE TEÇHİZAT TESLİMLERİNE UYGULANAN KDV İSTİSNASINDA BİR SORUN

TEŞVİK BELGELİ MAKİNA VE TEÇHİZAT TESLİMLERİNE UYGULANAN KDV İSTİSNASINDA BİR SORUN Emre KARTALOĞLU Gelirler Kontrolörü TEŞVİK BELGELİ MAKİNA VE TEÇHİZAT TESLİMLERİNE UYGULANAN KDV İSTİSNASINDA BİR SORUN GİRİŞ Bilindiği gibi, 4842 sayılı Kanunla 1 vergi kanunlarında köklü değişiklik ve

Detaylı

ESİM TEST HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. SERMAYESİNDEKİ KOSGEB HİSSELERİNİN SATIŞ ŞARTNAMESİ

ESİM TEST HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. SERMAYESİNDEKİ KOSGEB HİSSELERİNİN SATIŞ ŞARTNAMESİ ESİM TEST HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. SERMAYESİNDEKİ KOSGEB HİSSELERİNİN SATIŞ ŞARTNAMESİ MADDE 1 İHALENİN ADI KONUSU İŞİN NİTELİĞİ VE MİKTARI TOSB TAYSAD Organize Sanayi Bölgesi 6.Cad No:1/2 ÇAYIROVA

Detaylı

EMLAK KONUT GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. DEN ARSA SATIġI KARġILIĞI GELĠR PAYLAġIMI ĠġĠ ĠHALE ĠLANI

EMLAK KONUT GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. DEN ARSA SATIġI KARġILIĞI GELĠR PAYLAġIMI ĠġĠ ĠHALE ĠLANI EMLAK KONUT GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. DEN ARSA SATIġI KARġILIĞI GELĠR PAYLAġIMI ĠġĠ ĠHALE ĠLANI Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından, aşağıda tapu ve inşaat bilgileri bulunan

Detaylı

MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT MUHTELİF MAHALLELERDE BULUNAN 29 ADET GAYRİMENKULUN SATIŞIİLE İLGİLİ İDARİ ŞARTNAMEDİR

MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT MUHTELİF MAHALLELERDE BULUNAN 29 ADET GAYRİMENKULUN SATIŞIİLE İLGİLİ İDARİ ŞARTNAMEDİR MÜLKİYETİ BELEDİYEMİZE AİT MUHTELİF MAHALLELERDE BULUNAN 29 ADET GAYRİMENKULUN SATIŞIİLE İLGİLİ İDARİ ŞARTNAMEDİR Madde 1-Mülkiyeti Belediyemize ait olup, Örenşehir, Garipçe, Süksün, Valiihsanaras, Kızılören

Detaylı

Sirküler no: 043 İstanbul, 15 Nisan 2009

Sirküler no: 043 İstanbul, 15 Nisan 2009 Sirküler no: 043 İstanbul, 15 Nisan 2009 Konu: Transfer Fiyatlandırması, Kontrol Edilen Yabancı Kurum ve Örtülü Sermayeye İlişkin Form un doldurulmasına ilişkin açıklamalar. Özet: Kurumlar Vergisi mükelleflerinin,

Detaylı

İHALE İLANI KLEMENS, ETİKET, KÖPRÜ VE NİHAYET PLAKASI SATIN ALINACAKTIR.

İHALE İLANI KLEMENS, ETİKET, KÖPRÜ VE NİHAYET PLAKASI SATIN ALINACAKTIR. BU SİTEDE YAYINLANAN BİLGİLER ASIL BELGENİN YERİNE GEÇMEZ. YAYINLANAN BELGELER İLE ORJİNAL İHALE BELGELERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLARDA ORJİNAL BELGE GEÇERLİDİR. BURADAKİ BİLGİLER SADECE BİLGİ AMAÇLIDIR.

Detaylı

2016 YILI MERİNOS PARKI RAMAZAN ORGANİZASYONU TUVALET KİRALANMASI VE İŞLETİLMESİ İŞİ ŞARTNAMESİ

2016 YILI MERİNOS PARKI RAMAZAN ORGANİZASYONU TUVALET KİRALANMASI VE İŞLETİLMESİ İŞİ ŞARTNAMESİ 1 2016 YILI MERİNOS PARKI RAMAZAN ORGANİZASYONU TUVALET KİRALANMASI VE İŞLETİLMESİ İŞİ ŞARTNAMESİ DOSYA NO : 00 İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ İLE İŞİN NİTELİĞİ MADDE 1-2016 YILI MERİNOS PARKI RAMAZAN ORGANİZASYONU

Detaylı

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının

MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının MAKÜ YAZ OKULU YARDIM DOKÜMANI 1. Yaz Okulu Ön Hazırlık İşlemleri (Yaz Dönemi Oidb tarafından aktifleştirildikten sonra) Son aktif ders kodlarının bağlantıları kontrol edilir. Güz ve Bahar dönemindeki

Detaylı

SİRKÜLER. 1.5-Adi ortaklığın malları, ortaklığın iştirak halinde mülkiyet konusu varlıklarıdır.

SİRKÜLER. 1.5-Adi ortaklığın malları, ortaklığın iştirak halinde mülkiyet konusu varlıklarıdır. SAYI: 2013/03 KONU: ADİ ORTAKLIK, İŞ ORTAKLIĞI, KONSORSİYUM ANKARA,01.02.2013 SİRKÜLER Gelişen ve büyüyen ekonomilerde şirketler arasındaki ilişkiler de çok boyutlu hale gelmektedir. Bir işin yapılması

Detaylı

2016 YILI YAKIT HARİÇ SÜRÜCÜLÜ-SÜRÜCÜSÜZ 19 ADET ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALIM İŞİ HİZMETİ ALIMINA AİT SÖZLEŞME TASARISI

2016 YILI YAKIT HARİÇ SÜRÜCÜLÜ-SÜRÜCÜSÜZ 19 ADET ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALIM İŞİ HİZMETİ ALIMINA AİT SÖZLEŞME TASARISI 2016 YILI YAKIT HARİÇ SÜRÜCÜLÜ-SÜRÜCÜSÜZ 19 ADET ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALIM İŞİ İKN (İhale Kayıt Numarası): 2015/113618 HİZMETİ ALIMINA AİT SÖZLEŞME TASARISI Madde 1 - Sözleşmenin tarafları Bu Sözleşme,

Detaylı

DEDAŞ DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ DİCLE EDAŞ DİYARBAKIR İLİ YATIRIM 6 PAKET (12 GRUP) YAPIM İŞİ İHALE İLANI

DEDAŞ DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ DİCLE EDAŞ DİYARBAKIR İLİ YATIRIM 6 PAKET (12 GRUP) YAPIM İŞİ İHALE İLANI DEDAŞ DİCLE ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ DİCLE EDAŞ DİYARBAKIR İLİ YATIRIM 6 PAKET (12 GRUP) YAPIM İŞİ İHALE İLANI AG-YG (OG) ELEKTRİK TESİSİ YAPTIRILACAKTIR DİCLE EDAŞ sorumluluk bölgesinde bulunan

Detaylı

Birim: Üniversiteye bağlı Fakülte, Enstitü, Yüksekokul, Merkezler ve Laboratuvarları,

Birim: Üniversiteye bağlı Fakülte, Enstitü, Yüksekokul, Merkezler ve Laboratuvarları, ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ ÇALIŞMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bir Yönergenin amacı, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 58.

Detaylı

SİRKÜLER : 15.12.2009-2009 / 14

SİRKÜLER : 15.12.2009-2009 / 14 SİRKÜLER : 15.12.2009-2009 / 14 Konu : K Türü Yetki Belgesinin Alımında İndirimli Süre 31.12.2009 Tarihinde Bitiyor. Özü : 11.06.2009 tarih ve 27255 Sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Karayolu Taşıma Yönetmeliği

Detaylı

DİSCOP İSTANBUL TELEVİZYON YAYINCILIĞI FUARI ALIM HEYETİ PROGRAMI ORGANİZASYONU İHALE ŞARTNAMESİ

DİSCOP İSTANBUL TELEVİZYON YAYINCILIĞI FUARI ALIM HEYETİ PROGRAMI ORGANİZASYONU İHALE ŞARTNAMESİ DİSCOP İSTANBUL TELEVİZYON YAYINCILIĞI FUARI ALIM HEYETİ PROGRAMI ORGANİZASYONU İHALE ŞARTNAMESİ MADDE 1- TARAFLAR: Çobançeşme mevkii, Sanayi Cad. Dış Ticaret Kompleksi A-Blok P.K. 34197 Yenibosna / Bahçelievler

Detaylı

İHALE İLANI MUHTELİF LAMA, KARE,KÖŞEBENT, YUVARLAK ÇELİK, U KUTU PROFİL SATIN ALINACAKTIR

İHALE İLANI MUHTELİF LAMA, KARE,KÖŞEBENT, YUVARLAK ÇELİK, U KUTU PROFİL SATIN ALINACAKTIR BU SİTEDE YAYINLANAN BİLGİLER ASIL BELGENİN YERİNE GEÇMEZ. YAYINLANAN BELGELER İLE ORJİNAL İHALE BELGELERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLARDA ORJİNAL BELGE GEÇERLİDİR. BURADAKİ BİLGİLER SADECE BİLGİ AMAÇLIDIR.

Detaylı

TFF ULUSLARARASI ETKİNLİKLER YARATICI AJANS İHALESİ

TFF ULUSLARARASI ETKİNLİKLER YARATICI AJANS İHALESİ Ünitesi : Satın Alma Müdürlüğü Sayı : 2011/22381 Konu : TFF Uluslar arası Etkinlikler Yaratıcı Ajans İhalesi Son Başvuru tarihi: 21 Ekim 2011 Cuma günü Saat 15.00 TFF Tarafından aşağıdaki konularda hizmet

Detaylı

MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ YERİNDEN SATIŞ ŞARTNAMESİ

MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ YERİNDEN SATIŞ ŞARTNAMESİ MKE HURDA İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ YERİNDEN SATIŞ ŞARTNAMESİ l. KONU : MKE Hurda İşletmesi Müdürlüğü nce; çeşitli kamu kurum ve kuruluşları ile askeri birliklerden İşletmemize devredilen ve ekli listede belirtilen

Detaylı

ATA SÖZLEŞMESİ UYGULAMA TALİMATI

ATA SÖZLEŞMESİ UYGULAMA TALİMATI ATA SÖZLEŞMESİ UYGULAMA TALİMATI Amaç Madde 1 - Bu talimat 06.12.1961 tarihinde Brüksel'de düzenlenip, 14.09.1972 tarih ve 1619 Sayılı Kanun'la katılmamız uygun bulunan "Eşyaların Geçici Kabulü İçin ATA

Detaylı

Ziraat Mühendisi (Toprak)

Ziraat Mühendisi (Toprak) T.C. GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI BİTKİSEL ÜRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü nde 657 sayılı Devlet Memurları

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ URLA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ URLA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ URLA DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı; Ege Üniversitesi Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu nda öğrenim gören öğrencilerin eğitim-öğretim

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HASAN DOĞAN MİLLİ TAKIMLAR KAMP VE EĞİTİM TESİSLERİ STORE YAPIM İŞİ ÖZEL İDARİ ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HASAN DOĞAN MİLLİ TAKIMLAR KAMP VE EĞİTİM TESİSLERİ STORE YAPIM İŞİ ÖZEL İDARİ ŞARTNAMESİ ÜNİTESİ : Satın Alma Müdürlüğü 18.05.2016 SAYI : 2016/10093 KONU : Bina Yapım İşi SON BAŞVURU TARİHİ : 26 Mayıs 2016 Perşembe Günü Saat 15.00 TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HASAN DOĞAN MİLLİ TAKIMLAR KAMP

Detaylı

TÜLOMSAŞ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ FAALİYETLERİ ÇERÇEVESİNDE İŞYERİ HEKİMLİĞİ 110,- TL. umutdoner@tulomsas.com.tr

TÜLOMSAŞ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ FAALİYETLERİ ÇERÇEVESİNDE İŞYERİ HEKİMLİĞİ 110,- TL. umutdoner@tulomsas.com.tr BU SİTEDE YAYINLANAN BİLGİLER ASIL BELGENİN YERİNE GEÇMEZ. YAYINLANAN BELGELER İLE ORJİNAL İHALE BELGELERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLARDA ORJİNAL BELGE GEÇERLİDİR. BURADAKİ BİLGİLER SADECE BİLGİ AMAÇLIDIR.

Detaylı

PROTOKOL Özel Kartepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası PETROL-İŞ Hizmeti Alan:

PROTOKOL Özel Kartepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası PETROL-İŞ Hizmeti Alan: PROTOKOL Ağız ve Diş sağlığı tedavilerini kapsayan protokol metnidir. Sağlık hizmetini veren kurum Özel Kartepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak anılacaktır. Hizmeti alan kurum Türkiye Petrol Kimya Lastik

Detaylı

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ 1 İhale kayıt numarası :2016/164125 A 1 B 2 Sıra

BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ 1 İhale kayıt numarası :2016/164125 A 1 B 2 Sıra BİRİM FİYAT TEKLİF CETVELİ 1 İhale kayıt numarası :2016/164125 A 1 B 2 Sıra No İş Kaleminin Adı ve Kısa Açıklaması Birimi İşçi Ay/gün/saat 3 Miktarı sayısı 1 Koruma ve Güvenlik Amiri(Brüt asgari Ay 1 36

Detaylı

Özet şeklinde bilgiler

Özet şeklinde bilgiler Kurzhinweise in türkischer Sprache TR İşçi Temsilciliği seçiminin açılışı ve yapılış usulü hakkında Özet şeklinde bilgiler Bu nedenle yakında İşçi Temsilciliğinin seçimi yapılacaktır. Şu an okumakta olduğunuz

Detaylı

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname

BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname ĠHALENĠN KONUSU : BASIN YAYIN VE HALKLA ĠLĠġKĠLER MÜDÜRLÜĞÜ BELEDĠYEMĠZĠN ĠÇ VE DIġ MEKÂN TANITIM MATERYALLERĠ YAPTIRILMASI HĠZMET ALIMI ĠġĠ TEKNĠK ġartname MADDE 1- Belediyemiz tarafından projelendirilen,

Detaylı

Nakit Sermaye Artırımı Uygulaması (Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No:1) nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No:9))

Nakit Sermaye Artırımı Uygulaması (Kurumlar Vergisi Genel Tebliği (Seri No:1) nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No:9)) Sirküler 2016 / 019 Referansımız: 0259 / 2016/ YMM/ EK Telefon: +90 (212) 29157 10 Fax: +90 (212) 24146 04 E-Mail: info@kutlanpartners.com İstanbul, 08.03.2016 Nakit Sermaye Artırımı Uygulaması (Kurumlar

Detaylı

Bakım ve Yardımcı Üretim Fabrikası Müdürlüğü 100,- TL / VAKIFBANK ESK. ŞB. - TR80 0001 5001 5800 0207 5535 73. suleapaydin@tulomsas.com.

Bakım ve Yardımcı Üretim Fabrikası Müdürlüğü 100,- TL / VAKIFBANK ESK. ŞB. - TR80 0001 5001 5800 0207 5535 73. suleapaydin@tulomsas.com. BU SİTEDE YAYINLANAN BİLGİLER ASIL BELGENİN YERİNE GEÇMEZ. YAYINLANAN BELGELER İLE ORJİNAL İHALE BELGELERİ ARASINDAKİ FARKLILIKLARDA ORJİNAL BELGE GEÇERLİDİR. BURADAKİ BİLGİLER SADECE BİLGİ AMAÇLIDIR.

Detaylı

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları

M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları M i m e d 2 0 1 0 ö ğ r e n c i p r o j e l e r i y a r ı ş m a s ı soru ve cevapları S1: Erasmus kapsamında yapılan projelerle yarışamaya katılınabilir mi? C1: Erasmus kapsamında gidilen yurtdışı üniversitelerdeki

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI KAMUDA İNOVASYON (KAMİN) YÖNETİM SİSTEMİ VE TEKNİKLERİNİ GELİŞTİRME PROJESİ HİZMET SÖZLEŞMESİ

T.C. MALİYE BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI KAMUDA İNOVASYON (KAMİN) YÖNETİM SİSTEMİ VE TEKNİKLERİNİ GELİŞTİRME PROJESİ HİZMET SÖZLEŞMESİ T.C. MALİYE BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANLIĞI KAMUDA İNOVASYON (KAMİN) YÖNETİM SİSTEMİ VE TEKNİKLERİNİ GELİŞTİRME PROJESİ HİZMET SÖZLEŞMESİ 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu sözleşme, bir tarafta Maliye

Detaylı

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI Arabacı Trading Co. Ltd. Rekabet Gücünün Artırılması Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Lefkoşa da Verimliliği Artırmaya ve İhracata

Detaylı

SCADA BİNASI YAPIM İŞİ İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI

SCADA BİNASI YAPIM İŞİ İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI SCADA BİNASI YAPIM İŞİ İŞİNE AİT SÖZLEŞME TASARISI İKN (İhale Kayıt Numarası): 2013/22206 Madde 1 - Sözleşmenin tarafları 1.1. Bu Sözleşme, bir tarafta ÇORLU BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ (bundan sonra

Detaylı

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2008 Konu : Öneri Toplantı : Nisan Karar Sayısı : 45 Birleşim : 04/04/2008 Karar Tarihi : 04/04/2008 Đl Genel Meclisinin Ocak 2008 tarihli toplantısında

Detaylı

SERMAYE ŞİRKETİ KURULUŞ AŞAMALARI

SERMAYE ŞİRKETİ KURULUŞ AŞAMALARI SERMAYE ŞİRKETİ KURULUŞ AŞAMALARI 1- ESAS SÖZLEŞME VE NOTER AŞAMASI Ortaklar arasında Esas Sözleşme hazırlanır. MERSİS sistemine internetten kayıt olunur. http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/ MERSİS sistemi

Detaylı

TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ BATI KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ GEBZE KAN ALMA BİRİMİ TADİLAT İNŞAAT VE ELEKTRİK İŞİ İDARİ ŞARTNAME

TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ BATI KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ GEBZE KAN ALMA BİRİMİ TADİLAT İNŞAAT VE ELEKTRİK İŞİ İDARİ ŞARTNAME TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ BATI KARADENİZ BÖLGE KAN MERKEZİ GEBZE KAN ALMA BİRİMİ TADİLAT İNŞAAT VE ELEKTRİK İŞİ İDARİ ŞARTNAME 1 İHALENİN KONUSU VE ŞEKLİ: Madde 1- TÜRK KIZILAYI BATI KARADENİZ BÖLGE KAN

Detaylı

I- İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR

I- İHALENİN KONUSU VE TEKLİF VERMEYE İLİŞKİN HUSUSLAR İhale Kayıt No: 2016/177837 TARIM İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKGELDİ TARIM İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ BALYALI KURU YONCA OTU ALIMINA İLİŞKİN İDARİ ŞARTNAME Bu Şartnamede Türkgeldi Tarım İşletmesi Müdürlüğü

Detaylı

YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 25 Mayıs 2011 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 27944 YÖNETMELİK İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SATIN ALMA VE İHALE YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin

Detaylı

BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ. ESAS SÖZLEġME DEĞĠġĠKLĠK METNĠ

BOLU ÇĠMENTO SANAYĠĠ A.ġ. ESAS SÖZLEġME DEĞĠġĠKLĠK METNĠ Amaç ve Konusu: ESKĠ METĠN Amaç ve Konusu: YENĠ METĠN Madde 3 Şirketin amacı ve faaliyet konuları şunlardır: A- Türkiye de çimento ve hazır beton üretimi için gerekli tesis ve fabrikaları kurmak, B- Üretilen

Detaylı

İŞYERİ HEKİMLİĞİ, DİĞER SAĞLIK PERSONELİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI HiZMET SÖZLEŞMESİ

İŞYERİ HEKİMLİĞİ, DİĞER SAĞLIK PERSONELİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI HiZMET SÖZLEŞMESİ İŞYERİ HEKİMLİĞİ, DİĞER SAĞLIK PERSONELİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI HiZMET SÖZLEŞMESİ Madde I. TARAFLAR İş bu sözleşme;... adresinde mukim... (bundan sonra kısaca "İşveren" olarak adlandırılacaktır) ile

Detaylı

BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SATINALMA VE İHALE YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SATINALMA VE İHALE YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BEZMİÂLEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SATINALMA VE İHALE YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Bezmiâlem Vakıf Üniversitesinin ekonomik ve sosyal ihtiyaçları

Detaylı

LİMİTED ŞİRKET GENEL KURUL EVRAKLARI. Ek:1 MÜDÜR/MÜDÜRLER KURULU KARAR ÖRNEĞİ: Karar Tarihi: Karar No: Toplantıya Katılanlar:

LİMİTED ŞİRKET GENEL KURUL EVRAKLARI. Ek:1 MÜDÜR/MÜDÜRLER KURULU KARAR ÖRNEĞİ: Karar Tarihi: Karar No: Toplantıya Katılanlar: LİMİTED ŞİRKET GENEL KURUL EVRAKLARI Ek:1 MÜDÜR/MÜDÜRLER KURULU KARAR ÖRNEĞİ: Karar Tarihi: Karar No: Toplantıya Katılanlar:. Dönemi Genel Kurulunun. adresinde. tarihinde ve.. saatte aşağıdaki gündem dahilinde

Detaylı

Muhasebe Müdürlüğü ne

Muhasebe Müdürlüğü ne Muhasebe Müdürlüğü ne SİRKÜ : 2003/10 KAYSERİ Konu : 1- Finansal Kiralama İşlemlerinin Muhasebeleştirilmesi 04.08.2003 2- Anonim ve Limited Şirketlerin Kuruluş ve Ana Sözleşme Değ. İşl. İlişkin Esaslar

Detaylı

MALATYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI CHAMBER OF CERTIFIED ACCOUNTANTS OF MALATYA. Sayı : 2010/134 Malatya : 02/06/2010

MALATYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI CHAMBER OF CERTIFIED ACCOUNTANTS OF MALATYA. Sayı : 2010/134 Malatya : 02/06/2010 Sayı : 2010/134 : 02/06/2010 TÜRMOB GENEL BAŞKANLIĞINA ANKARA Başbakanlık tarafından hazırlanan ve TBMM Plan ve Bütçe komisyonunda görüşülecek olan GELİR VERGİSİ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE

Detaylı

T.C. ĠÇĠġLERĠ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAġLIK ĠġLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (4/B)

T.C. ĠÇĠġLERĠ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAġLIK ĠġLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (4/B) T.C. ĠÇĠġLERĠ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAġLIK ĠġLERĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (4/B) SÖZLEġMELĠ PERSONEL ALIM ĠLANI ĠçiĢleri Bakanlığı Nüfus ve VatandaĢlık ĠĢleri Genel Müdürlüğünde boģ bulunan 1 adet Harita Mühendisi,

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) NİĞDE BOR 5. ETAP ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ BAŞVURU DUYURUSU BAŞVURU ŞARTLARI: İdaremizce; 304 konutluk Niğde Bor 5.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) BURSA - GÜRSU ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 912 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) BURSA - GÜRSU ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 912 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU T.C. BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ) BURSA - GÜRSU ALT GELİR GRUBU KONUT PROJESİ ( 912 KONUT) BAŞVURU DUYURUSU Bursa - Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında İdaremiz tarafından

Detaylı

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir.

VEKALETNAME İşlemleri kendisi takip edemeyecek olan üyelerimiz vekil tayin edebilecektir. Vekâletname örneği OYAK tan temin edilebilecektir. ÖDEMELERİN YAPILACAĞI BANKA VE HESAP NUMARALARI Birinci tahsis işlemi sonucunda, adınıza tahsis edilen konut için tarafınızca tercih edilecek ödeme seçeneğine göre belirlenen tutarların, en geç 15 Şubat

Detaylı

YÖNETMELİK. c) İdare: Acıbadem Üniversitesi ve Üniversiteye bağlı akademik ve idari birimleri,

YÖNETMELİK. c) İdare: Acıbadem Üniversitesi ve Üniversiteye bağlı akademik ve idari birimleri, 28 Ağustos 2009 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27333 YÖNETMELİK Acıbadem Üniversitesinden: ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ SATIN ALMA VE İHALE YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1)

Detaylı