Tedarik ve Üretim Yönetimi. 407 Versiyon Yenilikleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tedarik ve Üretim Yönetimi. 407 Versiyon Yenilikleri"

Transkript

1 Tedarik ve Üretim Yönetimi 407 Versiyon Yenilikleri

2 versiyonlarında Top yapısında geniş bir alt yapı çalışması yapılarak daha sağlıklı çalışması sağlanmıştır. Daha hızlı bir Tedarik ve Üretim Yönetimi programı amaçlanarak alt yapı çalışması yapılarak birçok index eklenmiştir. V3 Entegrasyon Depo Firma Tanım ekranına ve combobox'a FirmaKodu eklendi. Reçete de kullanılacak hammadde miktarlarını kısıtlamak ve yanlış sarfiyatı engellemek için reçeteye Minimum ve Maximum alanları eklenmiştir. Bölüm ve İstasyon Ayarlarında Mamül Bölümlerine bminmaxdisinaengel kolonu eklendi Personel kartına log tutulması için Meslek ve kadro giriş tarihi eklendi. Döviz Kur Listesinde İstenen Döviz Cinslerinin Ekrana gelmemesi Sağlandı. Destek/Üretim Hareketleri/"Üretim Hammadde PartiKodu Değiştir" Eklendi Satınalma Üretime Transfer Ekranında İstasyon giriş alanı zorunluluğu parametreye eklendi. Hammadde Talep Fişi için Genel Parametreye "Talep Numarasını Sistem Versin" Seçeneği Eklendi. Sipariş Al Modülüne Asortili Yükleme Eklendi. Koli Oluşturma Kısmına Asorti Kontrolü Eklendi. ÖnMaliyet Arama Ekranı Özel Arama Ekranına Alındı. Yönetim / Mamül Hata Tanımları(Yeni) Ekranına "baktif" Alanı eklendi. spurtsiparisgrup dosyasındaki skodu alanı için Raporlarda "in" özelliği olan Seçimlik Liste Getirilmesi Sağlandı.

3 Hammadde Üretime Transfer Modülünde İşEmri İhtiyaç Bölümünden Girişi Yapılan Miktarın İhtiyaç Miktarından Fazla Olması durumunda izin Verilmesi veya Verilmemesi ile ilgili olarak Kullanıcı Bazında Yetki Eklendi. ÖnMaliyette Satırda Yeni Kayıt Yapılırken Bir önceki satırda bulunan Döviz Cinsi,Kuru gibi bilgiler yeni açılan satıra ekleniyordu Bu işlem Parametrik Yapıldı. İşEmri ve Planlama Giriş Ekranındaki Grid te Bulunan "Lot Sıra Tipi" Alanının Değiştirilebilmesi Kullanıcı Bazında Yetkiye Baplandı. Üretim Ekranındaki gridlerde istenilen kolonların zemin rengi ve yazı tipiyle ilgili değişikliği kullanıcı bazında yapılabilmesi sağlandı İşEmri Demet Barkod ekranına 5 adet Not alanı eklendi. Satınalma Fişlerinde Onaylama Mekanizması Devreye Alındı. Satınalma / Tanımlar Menüsüne "Sipariş İşlem Kodu Tanım" Ekranı eklendi. İşemri süreç takip tanım ekranlarında girilen bilgilerin diğer dillerdeki karşılıklarıda girilebilmesi sağlanmıştır. Model hareket ekranınndaki tarih ve açıklama alanlarının sayısı artırıldı. İşemri Renk Talimat ekranına set kodu seçim alanı eklenmiştir. Destek-Satınalma Hareketleri Satınalma Fiş Kopyalama ekranı için yetki kartı oluşturuldu. Hammadde Rezervasyon ihtiyaç ekranında ihtiyaçtan fazla çıkış yapılamaması için yetki kartı oluşturuldu. Üretim Giriş (Yeni) Üretim hareket ekranındaki Fiş ve İşlem tarihi alanları için yetki kartı oluşturuldu.

4 Tedarik ve Üretim Yönetimi sisteminin daha hızlı ve stabil çalışması için altyapı çalışması yapıldı.

5 V3 Entegrasyon Depo Firma Tanım ekranına ve combobox'a FirmaKodu eklendi. ** Depo Firma Tanım ekranına firma kodu eklenerek daha kontrollü bir tanımlama ekranı haline getirilmiştir.

6 Reçete de Min ve Max Miktarlarının dışına çıkılmaması için Bölüm ve İstasyon Ayarlarında Mamül Bölümlerine bminmaxdisinaengel kolonu eklendi ** Bu kontrolle kullanıcıların yanlışlıkla aşırı yüksek veya aşırı düşük değerler girmesi engellenerek reçete aşamasında birim sarf yanlışlıklarının önüne geçilmiştir.

7 Personel kartına log tutulması için Meslek ve kadro giriş tarihi eklendi.

8 Destek/Üretim Hareketleri/"Üretim Hammadde PartiKodu Değiştir" Eklendi ** işemrine bağlı hammaddelerin parti kodlarını sonradan değiştirebilmek için destek menüsüne Üretim Hammadde PartiKodu Değiştir modülü eklenmiştir.

9 Satınalma Üretime Transfer Ekranında İstasyon giriş alanı zorunluluğu parametreye eklendi. ** Satınalma istasyon zorunlu parametresi ayarlara parametrik olarak eklenerek satınalma fişlerinde istasyon zorunluluğu firma işleyişine göre seçilebilmesi sağlanmıştır. **İstasyon zorunlu parametresine Yönetim/Ayarlar/Satınalma modülü altından ulaşılabilir.

10 Hammadde Talep Fişi için Genel Parametreye "Talep Numarasını Sistem Versin" Seçeneği Eklendi. ** Talep Numarasını Sistem vermesi veya Elden Verilmesi İşlemi Siparişten Ayrılarak Ayrı bir Parametreye Bağlandı. **Bu parametreye Yönetim/Ayarlar/Sipariş altından ulşılabilir.

11 Sipariş Al Modülüne Asortili Yükleme Eklendi. Koli Oluşturma Kısmına Asorti Kontrolü Eklendi.

12 ÖnMaliyet Arama Ekranı Özel Arama Ekranına Alındı. ** ÖnMaliyet Arama Ekranı Özel Arama Ekranına alınarak Firmalara özel arama ekranları tasarımı yapılabilmesi sağlanmıştır. **Yönetim/Arama Ekranları Tasarım modülünden ulaşılabilir.

13 Yönetim / Mamül Hata Tanımları(Yeni) Ekranına "baktif" Alanı eklendi. ** baktif parametresi eklenerek hata tanımlarının aktif veya pasif olması istenildiğinde açılıp kapatılması kolaylaştırılarak daha kullanışlı bir hale getirilmiştir.

14 spurtsiparisgrup dosyasındaki skodu alanı için Raporlarda "in" özelliği olan Seçimlik Liste Getirilmesi Sağlandı. Not : Rapor view deki kolon adı "SipGrupKodu" olması gerekmektedir. Ön maliyet ekranında hesaplama alanına Değiştirme fonksiyonu eklenerek ilgili maliyet fiyat tipi satırındaki alanların değiştirilip değiştirelemeyeceği seçime bağlanmıştır.

15 Hammadde Üretime Transfer Modülünde İşEmri İhtiyaç Bölümünden Girişi Yapılan Miktarın İhtiyaç Miktarından Fazla Olması durumunda izin Verilmesi veya Verilmemesi ile ilgili olarak Kullanıcı Bazında Yetki Eklendi. (İhtiyaçtan Fazla Miktar Çıkışı Yapabilir.)

16 İşEmri ve Planlama Giriş Ekranındaki Grid te Bulunan "Lot Sıra Tipi" Alanının Değiştirilebilmesi Kullanıcı Bazında Yetkiye Baplandı. **Bu işlem yetkiye bağlanarak lot sıra tipinin yetkisiz bir kullanıcı tarafından değiştirilememesi sağlanarak işleyiş daha sağıklı hale getirilmiştir

17 Üretim Ekranındaki gridlerde istenilen kolonların zemin rengi ve yazı tipiyle ilgili değişikliği kullanıcı bazında yapılabilmesi sağlandı ** Bu fonksiyon ile dikkat edilmesi veya ön plana çıkarılması istenilen alanlar ın Zemin veya yazı rengi değiştirilerek kullanıcının dikkatini çekecek hale getirilebilir hale getirilmiştir.

18 İşEmri Demet Barkod ekranına 5 adet Not alanı eklendi.(spurtsiparisdetdemetmas) ** Açıklama alanları çoğaltılarak farklı türde ihtiyaçların karşılanması amaçlanmıştır.

19 Satınalma Fişlerinde Onaylama Mekanizması Devreye Alındı. Firmaya Özel Olarak Onaylama Mekanizmasının Devreye Alınıp Alınmaması Parametreye Bağlandı ** Sipariş onaylandıktan sonara üzerinde herhangibi bir değişiklik yapılamaması için fiş kilitlenerek sipariş sonrası değişikliklerden kaynaklanacak yanlışlıklar engellenmiştir.

20 Satınalma / Tanımlar Menüsüne "Sipariş İşlem Kodu Tanım" Ekranı eklendi. ** Sipariş işlem kodu tanım ekranı eklenerek winner olmayan yerlerde tedrik ve üretim Yönetimi içerisinden işlem kodu tanımlanması sağlanmıştır.

21 İşemri süreç takip tanım ekranlarında girilen bilgilerin diğer dillerdeki karşılıklarıda girilebilmesi sağlanmıştır. ** İşemri süreç takip tanım ekranlarında son kullanıcı tarafından girilen bilginin diğer dillerdeki karşılıkları da girilebilmesi sağlanarak farklı bir dilde giren kullanıcının bu bilgiyi kendi diline çevirmeden okuyabilmesi sağlanmıştır.

22 Model hareket ekranınndaki tarih ve açıklama alanlarının sayısı artırıldı. ** İşemri ve Planlama Model işlem menüsü altındaki Model Hareket ekranındaki tarih ve açıklama alanlarının sayısı 10 adete çıkarılarak son kullanıcı ya model için detay verebileceği daha fazla alan sağlanmıştır.

23 İşemri Renk Talimat ekranına set kodu seçim alanı eklenmiştir. ** İşemri ve Planlama Giriş Pln- Renk Talimat ekranına işemri içindeki ilgili modelin V3 te içerik olarak kullanıldığı setler listelenerek set seçimi sağlanmıştır.

24 Destek-Satınalma Hareketleri Satınalma Fiş Kopyalama ekranı için yetki kartı oluşturuldu. ** Destek-Satınalma Hareketleri Satınalma Fiş Kopyalama ekranında isteğe göre kopyalanacak fişe ait bilgileri kullanıcının değiştirebilmesi seçime bağlanması amacı ile ilgili ekran için yetki kartı oluşturulmuştur.

25 Hammadde Rezervasyon ihtiyaç ekranında ihtiyaçtan fazla çıkış yapılamaması için yetki kartı oluşturuldu. ** Hammadde Rezervasyon ihtiyaç ekranında ihtiyaç çıkış işleminin firma işleyişine göre değiştiği için ihtiyaç çıkışı için yetki kartı oluşturuldu. Bu sayade yetkisiz kullanıcı hammadde çıkışını ihtiyaçtan fazla yapamamaktadır.

26 Üretim Giriş (Yeni) Üretim hareket ekranındaki Fiş ve İşlem tarihi alanları için yetki kartı oluşturuldu. **Üretim Giriş (Yeni) Üretim hareket ekranında fiş ve işlem tarihi değiştirme işleminin bütün kullanıcılar tarafından yapılamaması için yetki kartı oluşturulmuştur.

27

WOLVOX ERP E-Business Yetkili Satıcı Sertifikası 1. Kur Sınav Soruları ve Cevapları Eylül - 2012

WOLVOX ERP E-Business Yetkili Satıcı Sertifikası 1. Kur Sınav Soruları ve Cevapları Eylül - 2012 WOLVOX ERP E-Business Yetkili Satıcı Sertifikası 1. Kur Sınav Soruları ve Cevapları Eylül - 2012 1. WOLVOX ERP Programında kullanıcı kayıt işlemi hangi alandan yapılmaktadır? A- WOLVOX ERP Programı içerisinde

Detaylı

Fiziki Varlık Yönetimi Talep Modülü Kullanıcı Kitabı

Fiziki Varlık Yönetimi Talep Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi Talep Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi - Talep Modülüne Genel Bakış Şirketler bu modülü kullanarak tüm şubelerindeki şirket araçlarıyla ilgili alış,satış, değiştirme

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Haziran 2012 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat

Detaylı

TÜRKİYE İÇİN BÖLGESEL ALIŞ/SATIŞ RAPORU

TÜRKİYE İÇİN BÖLGESEL ALIŞ/SATIŞ RAPORU TÜRKİYE İÇİN BÖLGESEL ALIŞ/SATIŞ RAPORU Amaç ve Fayda Yayın Tarihi Kategori Ürün Grubu Programa eklenen Türkiye İçin Bölgesel Alış/Satış Raporu ile, gerçekleşen alış veya satış hareketlerinin bölgelere

Detaylı

Hitit R5 Ayarları. Hitit R5 Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Hitit R5 Ayarları. Hitit R5 Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Hitit R5 Ayarları Hitit R5 muhasebe sistemini kullanan müşterilemizin, muhasebe sistemleri ile E Ticaret sitesi arasındaki entegrasyon parametrelerini tanımladıkları menüdür. Bu menü altındaki alt menüler

Detaylı

ELEKTRONİK TAKİP PROJESİ

ELEKTRONİK TAKİP PROJESİ MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ ADAYLARI SINAVI ELEKTRONİK TAKİP PROJESİ KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. Genel Bilgiler... 3 1.1. Kullanıcı Girişi... 3 1.1.1. Sayfaların Genel Yapısı... 4 2. MTSK (Motorlu Taşıt

Detaylı

Yurtiçi Kargo Web Sitesi. Web Parametrik Web Raporlama. Dağıtım: Parametrik raporlama ihtiyacı olan müşteriler

Yurtiçi Kargo Web Sitesi. Web Parametrik Web Raporlama. Dağıtım: Parametrik raporlama ihtiyacı olan müşteriler 2012 Yurtiçi Kargo Web Sitesi Web Parametrik Web Raporlama Yurtici Kargo 2012 Dağıtım: Parametrik raporlama ihtiyacı olan müşteriler İçindekiler Giriş... 3 A- Web Parametrik Raporlama... 3 B- Self Servis

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ YENİLİK CTRL+F3 Adres Kartları ekranında, bakiyesi olan firma kartının kullanım dışı yapılamaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 95946) Bu özelliğin devreye alınması için; 0372 numaralı,

Detaylı

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

KDV Beyannamesinin ekinde verilen Kısmı Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 22 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV1 BEYANNAMESİ KISMI TEVKİFAT UYGULAMASI KAPSAMINDAKİ İŞLEMLERE AİT BİLDİRİM KDV Beyannamesinin ekinde verilen

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği 8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri Amaç ve Fayda Netsis Sanayi Modülleri ile ilgili aşağıdaki yenilikler kullanıma sunulmuştur. İş Emrinde Kalem Desteği Müşteri Siparişi Önceliklendirme MRP

Detaylı

Stok Kısıt Tanımları. [X] Fusion Standard. [X] Entegre W3 [X] 3.0.2 STOK.DLL, DBUPDATE. [X] DBUPDATE Programının Çalıştırılması

Stok Kısıt Tanımları. [X] Fusion Standard. [X] Entegre W3 [X] 3.0.2 STOK.DLL, DBUPDATE. [X] DBUPDATE Programının Çalıştırılması STOK FİYAT İŞLEMLERİ Amaç ve Fayda Stok fiyat işlemlerinde yapılan düzenlemeler ile, fiyat tanımlamalarında daha fazla saha için kısıt verilebilmesi ve fiyat tanımlama ekranlarının daha kullanışlı hale

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 2.12 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden

Detaylı

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir.

Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2) ekinde verilen Katma Değer Vergisi Kesintisi Yapılanlara Ait Bildirim, Muhasebe IV modülünden hazırlanabilir. 21 Temmuz 2016 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Muhasebe IV KDV 2 BEYANNAMESİ, KATMA DEĞER VERGİSİ KESİNTİSİ YAPILANLARA AİT BİLDİRİM Katma Değer Vergisi Beyannamesinin (2)

Detaylı

KDV-1 BEYANNAMESİNDEKİ BELGE BİLGİLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA. (14 Temmuz 2016 İtibariyle Yapılan Düzenlemeler)

KDV-1 BEYANNAMESİNDEKİ BELGE BİLGİLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA. (14 Temmuz 2016 İtibariyle Yapılan Düzenlemeler) KDV-1 BEYANNAMESİNDEKİ BELGE BİLGİLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA (14 Temmuz 2016 İtibariyle Yapılan Düzenlemeler) Bu dokümanın bir önceki versiyonu GMS.NET 5.0.6 Güncelleme Notları nda yayınlanmıştı. Geçen süre

Detaylı

BAY.t Entegre Pro Yeni Ne Var

BAY.t Entegre Pro Yeni Ne Var BAY.t Entegre Pro Yeni Ne Var BAY.t_Entegre_Pro_V5.6_Build2 (22.07.2016) * Database güncellenir. * Muhasebe parametrelerindeki onaylı yevmiye tarihinin kapsadığı bir fiş açıldığında koşulsuz olarak bu

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

OLIVETTI OL-7000 PC YAZILIMI KULLANMA KILAVUZU

OLIVETTI OL-7000 PC YAZILIMI KULLANMA KILAVUZU OLIVETTI OL-7000 PC YAZILIMI KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. DOSYA... 3 1.1. PLU... 3 1.2. PLU TUŞU... 5 1.3. TERAZİ PLU TUŞU... 6 1.4. KISIM... 7 1.5. PARAMETRE AYARLARI... 8 1.6. KDV ORANI... 9 2. RAPOR...

Detaylı

Fiziki Varlık Yönetimi Bakım Yönetimi Modülü Kullanıcı Kitabı

Fiziki Varlık Yönetimi Bakım Yönetimi Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi Bakım Yönetimi Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi - Bakım Yönetimi Modülüne Genel Bakış Şirket içerisindeki fiziki varlıkların, motorlu taşıtların ve IT varlıkların bakım

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.12 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Müstahsil Makbuzunda Borsa Payı nın Net veya Brüt Üzerinden Hesaplanması

Detaylı

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü

Tarihli Mikro Müşavir 07a Sürümü 21.01.2019 Tarihli Müşavir 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı ayı yapılabilmesi sağlanmıştır.

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

METATRADER4 İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU

METATRADER4 İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU METATRADER4 İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU PLATFORMUN BAŞLATILMASI http://gedik-cdn.foreks.com/mail/gedikforex4setup.exe linkinden MT4 İşlem Platformunu bilgisayarınıza indirin. Link yardımı ile indirilen

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI TOPLU MALZEME TEMĐNĐ

DESTEK DOKÜMANI TOPLU MALZEME TEMĐNĐ TOPLU MALZEME TEMĐNĐ Unity2 ve Tiger2 ürünlerinde 1.72.00.00 versiyonuyla birlikte Üretim Emirlerinin Malzeme temini işlemlerinin toplu olarak yapılabilmesi sağlanmıştır. Üretim kontrol sisteminde işlemler

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

İTHALAT PROGRAMI VERA ERP YAZILIMI İLE İTHALAT YÖNETİMİ

İTHALAT PROGRAMI VERA ERP YAZILIMI İLE İTHALAT YÖNETİMİ İTHALAT PROGRAMI VERA ERP YAZILIMI İLE İTHALAT YÖNETİMİ 1 Neden V-Era İthalat Yönetimi? V-Era İthalat Yönetimi ile gümrük işlemlerinin, yüklemlerin, ödemelerin, masrafların takibi yapılarak ithalat öncesi

Detaylı

Seri Takibi Yenilikleri

Seri Takibi Yenilikleri Seri Takibi Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Yeni Fonksiyon @6 Uygulama Yardımcı Programlar/ Şirket/Şube/Parametre Tanımlamaları bölümünde

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/21/2013 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.17 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Ürün Resimlerinin Malzeme (Sınıfı) Listesi ve İlgili Sipariş Raporlarında

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

NetPos ver:4.0 Yenilikleri

NetPos ver:4.0 Yenilikleri NetPos ver:4.0 Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Yeni Fonksiyon @6 Uygulama Kampanya Uygulamaları Mağazalarda çoğunlukla uygulanan satış

Detaylı

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL

24 Mart 2011. İlgili Modül/ler : Transfer. İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL 24 Mart 2011 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile HUGIN POS CİHAZI ARASINDA VERİ TRANSFERİ Süpermarket, benzin istasyonu, market ve çeşitli

Detaylı

Proforma Maliyet Müþterinizin vermiþ olduðu sipariþ için fire, kar ve komisyon oranlarý belirterek proforma maliyet hazýrlayabilirsiniz. Sipariþ Müþteri sipariþ bilgilerini detaylý olarak girebilirsiniz.

Detaylı

Muhasebe Entegrasyonu Yenilikleri

Muhasebe Entegrasyonu Yenilikleri Muhasebe Entegrasyonu Yenilikleri Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu Uygulama Netsis muhasebe entegrasyon sisteminde yapılan

Detaylı

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura 23 Haziran 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Dış Ticaret, E-Fatura, Stok, Cari, Fatura İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÜZENLENMESİ 01 Temmuz 2017 tarihi itibari ile e-fatura

Detaylı

Güneş Sistemi TÜİK e-vt İşlemleri Kullanıcı Kılavuzu

Güneş Sistemi TÜİK e-vt İşlemleri Kullanıcı Kılavuzu Güneş Sistemi TÜİK e-vt İşlemleri Kullanıcı Kılavuzu Haziran - 2016 Güneş Sistemi Li-Nova 9.01 / TÜİK e-vt Kullanıcı Klavuzu 1/16 Güneş Sistemi TÜİK e-vt İşlemleri TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından

Detaylı

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu / 05.05.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-Mikro Yazılım olarak, e-fatura Özel Entegratörlük yönteminde, Veriban Firması ile Ocak 2016 itibariyle sözleşmemiz sona ermiş olmasına rağmen, devam

Detaylı

SU KALİTESİ İZLEME ÇALIŞMAL ÇEVRE SAĞLIĞI DAİRE BAŞKANLIĞI H.ALPER KÖŞGER ÇEVRE MÜHENDİSİ

SU KALİTESİ İZLEME ÇALIŞMAL ÇEVRE SAĞLIĞI DAİRE BAŞKANLIĞI H.ALPER KÖŞGER ÇEVRE MÜHENDİSİ SU KALİTESİ İZLEME ÇALIŞMAL ÇEVRE SAĞLIĞI DAİRE BAŞKANLIĞI H.ALPER KÖŞGER ÇEVRE MÜHENDİSİ İÇME VE KULLANMA SUYU İZLEME ÇALIŞMALARI İÇME VE KULLANMA SUYU İZLEME ÇALIŞMALARI ÜZME SUYU İZLEME ÇALIŞMALARI

Detaylı

3. Aşağıda belirtilen takvime uygun olarak işlemlerin gerçekleştirilmesi, 30 Mart 2016 Sistemin açılması

3. Aşağıda belirtilen takvime uygun olarak işlemlerin gerçekleştirilmesi, 30 Mart 2016 Sistemin açılması EK-1 a. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Kurum Standartları Sistemi Uygulama Öncesi Tamamlanması Gereken Çalışmalar 1. Kurum Standartları Sisteminin amacına uygun olarak işlemesini sağlamak üzere sistemin

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI KAYITLARDA REVĐZYON TAKĐBĐ

DESTEK DOKÜMANI KAYITLARDA REVĐZYON TAKĐBĐ KAYITLARDA REVĐZYON TAKĐBĐ Fiş ve Kart pencerelerinde değiştirilen kaydın önceki hali ve silinen kaydın son halinin saklanması, değiştirilen ve silinen kayıtlar için revizyon takibinin yapılması sağlanmıştır.

Detaylı

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi ÖN MALİYET Siparişin üretiminden önceki verilerle hesaplanan ilk maliyetidir. Wintex ön maliyet modülü tüm maliyet etkenlerinin doğru ve hızlı girilebilmesine olanak

Detaylı

E-Netsis.Net Yenilikleri

E-Netsis.Net Yenilikleri E-Netsis.Net Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu Uygulama [X] Yeni Fonksiyon @6 E-Netsis.Net parametrelerinin başka şubeden okunması Bu uygulama,

Detaylı

Kaynak Yönetimi ve Üretim Kontrol

Kaynak Yönetimi ve Üretim Kontrol Kaynak Yönetimi ve Üretim Kontrol LOGO Ocak 2013 İçindekiler Kaynak Yönetimi... 6 İş İstasyonu Özellikleri... 7 Özellik Tanımları... 8 İş İstasyonları... 9 İş İstasyonu Tanımları... 11 İş İstasyonu Muhasebe

Detaylı

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ

BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ BAY.t ENTEGRE PRO e-fatura ÇÖZÜMÜ e-fatura UYGULAMASI HAKKINDA e-fatura NEDİR? Türkiye de 397 sıra no.lu VUK tebliğine ile hayata geçirilen ve 5 Mart 2010 tarihinden itibaren uygulamada olan e-fatura (elektronik

Detaylı

FĐŞLERDE KONTROL TARĐHĐ UYGULAMASI

FĐŞLERDE KONTROL TARĐHĐ UYGULAMASI FĐŞLERDE KONTROL TARĐHĐ UYGULAMASI Versiyon : 3.6.x.x İlgili Programlar : Tüm Seriler Tarih : 26.02.2009 Doküman Seviyesi (1 5) : 3 (Tecrübeli Kullanıcı) GĐRĐŞ Derece Yazılım PARALOG serisi programlarda

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri LOGO PROGRAM KURULUMU VE AYARLARI Logo programlarının yüklemesi için kullanılacak,setup dosyaları ftp://download.logo.com.tr/ adresinden indirilerek yapılır. Örneğin Kobi ürünleri için; ftp://download.logo.com.tr/windows/kobi/guncel/go_plus/klasöründen

Detaylı

işinizi net görün Raptex ile kazancınız çorap söküğü gibi kolay artacak... raptex Çorap Üretimi Yönetim Programı

işinizi net görün Raptex ile kazancınız çorap söküğü gibi kolay artacak... raptex Çorap Üretimi Yönetim Programı işinizi net görün Raptex ile kazancınız çorap söküğü gibi kolay artacak... raptex Çorap Üretimi raptex Çorap Üretimi Raptex, çorap üretimi yapılan bir işletmede üretim aşamalarını en kolay şekilde takip

Detaylı

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi.

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi. Özet Tanım Ürün Adi Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına yeni alanlar Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu

Detaylı

9.0.2 Seti Yenilikleri

9.0.2 Seti Yenilikleri 9.0.2 Seti Yenilikleri Fatura Siparişte EPOSTA/KONUDACARIBASILSIN özel parametresi ile mailin konusuna cari ismi ile birlikte belge numarasının da yazılması desteklenmiştir. "Sipariş Bağlantısız İrsaliye/Fatura

Detaylı

Uygulama İş Akış Kaydında Koşul Tanımlamaları

Uygulama İş Akış Kaydında Koşul Tanımlamaları İŞ AKIŞ YÖNETİMİ YENİLİKLERİ Amaç ve Fayda İş Akış Kayıtlarında yapılan değişiklikler ile; İş akış kayıtlarının koşula bağlı tanımlanabilmesi, İş akış kaydında bulunan açık işlerin farklı iş akış kaydına

Detaylı

Sisteme giriş yapıldıktan sonra aşağıdaki şekilde tek pencere sistemi ana sayfa açılacaktır.

Sisteme giriş yapıldıktan sonra aşağıdaki şekilde tek pencere sistemi ana sayfa açılacaktır. TPS-910-GEÇİCİ İTHALAT İZNİ BELGESİ YÜKÜMLÜ KILAVUZU Bakanlığımız web sayfasından Tek Pencere Sistemi ne girilir ve açılan giriş ekranındaki bilgiler doldurularak sisteme giriş gerçekleştiril Sisteme giriş

Detaylı

TESTONE TTS 125-3300 TRAFO TEST SİSTEMİ

TESTONE TTS 125-3300 TRAFO TEST SİSTEMİ TESTONE TTS 125-3300 TRAFO TEST SİSTEMİ ULTRA HASSAS KULLANICI DOSTU SİZ BAĞLANTILARI YAPIN GERİSİ TAM OTOMATİK SİSTEM KONSEPTİ TTS 125-330 Trafo Test Sistemi, dağıtım trafoların YÜKTE - BOŞTA kayıplarının

Detaylı

ISITMA Fiyat Listesi 2016. 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren geçerlidir.

ISITMA Fiyat Listesi 2016. 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. ISITMA Fiyat Listesi 2016 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren geçerlidir. ISITMA Fiyat Listesi 01.01.2016 1 Lago E8 Kazan Kontrol Paneli Lago SG Solar Kontrol Paneli Sayfa 4 6 Arda ÜLGEN 2 ISITMA Fiyat Listesi

Detaylı

8.Talebe ait ilgili alanları doldurunuz. 9. Kaydet butonuna basınız.

8.Talebe ait ilgili alanları doldurunuz. 9. Kaydet butonuna basınız. İŞ TALEP İSTEK 8.Talebe ait ilgili alanları doldurunuz. 9. Kaydet butonuna basınız. İŞ TALEBİNİ ONAYLAMA VE REDDETME 1.ONAYLAMA *Yapmış olduğunuz İş Talebi ilgili teknik personel tarafından tamamlandığında

Detaylı

Medisoft E-Reçete Bildirimleri Kullanım Kılavuzu

Medisoft E-Reçete Bildirimleri Kullanım Kılavuzu www.talyabilisim.net Sayfa 1 Ayarlar: E-Reçete için ilk önce sistemimizdeki tanımlı olan ilaç rehberini güncellememiz gerekmektedir. Güncelleme için gerekli olan ilaç rehberini; http://www.iegm.gov.tr/default.aspx?sayfa=fiyat_listesi

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş Liste Ekranları sipariş, irsaliye, fatura, tahsilat, ödeme, cari hareket, hizmet vb. fiş kayıtları ile ilgili detay, izleme, değiştirme ve yeni giriş işlemlerinin yapılmasına imkan sağlayan liste ekranlarıdır.

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

s.i.sos (Güvenli Ameliyathane Bilişim Çözümü)ürününü geliştirdi.

s.i.sos (Güvenli Ameliyathane Bilişim Çözümü)ürününü geliştirdi. Güvenli bir Ameliyathane için Yenilikçi Çözüm Ameliyathane şüphesiz ki hastane ortamında en hassas işlem merkezlerinden biridir. Ameliyathanenin etrafında dönen bütün faaliyetler hasta yönetimini, onun

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Tablolu Malzeme Sınıfları

DESTEK DOKÜMANI. Tablolu Malzeme Sınıfları Tablolu Malzeme Sınıfları Malzeme Sınıfı; malzemelerin nitel ve nicel özelliklerine göre (renk,boy,beden,ebat,aksesuar,vb...) gruplanması ile oluşturulan yapılardır. Malzemelerin ortak özelliklerine göre

Detaylı

Q-Biz İş Zekası 5.1. Versiyon Yenilikleri

Q-Biz İş Zekası 5.1. Versiyon Yenilikleri Q-Biz İş Zekası 5.1 Versiyon Yenilikleri İçindekiler Q-Biz İş Zekası 5.1 Versiyon Yenilikleri... 1 1. Performans Gösterim Sahası... 3 2. Anahtar Performans Tanımları (KPI)... 5 3. Dashboard Özellikleri...

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

v5.4.0 YENİLİKLER * Perakende fatura ödeme tipi çoklu da gelen tahsilat ekranında fiş tiplerine Banka Havale Alma fişi eklendi.

v5.4.0 YENİLİKLER * Perakende fatura ödeme tipi çoklu da gelen tahsilat ekranında fiş tiplerine Banka Havale Alma fişi eklendi. FATURA SATIŞ FİYATI OLUŞTURMA * Alış faturasından satış fiyatı oluşturma işlemindeki hesaplamalar iyileştirildi. Satır bazında kar / zarar hesaplanması sağlandı. Eski satış fiyatı ile yeni satış fiyatı

Detaylı

ETA Versiyon 7 ETA Versiyon 7 for Graphics ETA Versiyon 7 for Graphics ETA Versiyon 7 for Graphics ETA Versiyon 7 for Graphics

ETA Versiyon 7 ETA Versiyon 7 for Graphics ETA Versiyon 7 for Graphics ETA Versiyon 7 for Graphics ETA Versiyon 7 for Graphics ETA Versiyon 7 for Graphics Türkiye'in en kapsamlı ve en yaygın ticari uygulama program paketidir. DOS işletim sistemini grafik ortama taşımaktadır. Kullanım kolaylığı, entegrasyon özelliği ve güçlü modüler

Detaylı

ETĐ Satış Gücü Otomasyonu nda Yapılması Gerekenler :

ETĐ Satış Gücü Otomasyonu nda Yapılması Gerekenler : 27 Ekim 2010 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Transfer ETĐ SATIŞ GÜCÜ OTOMASYONU NDAN FATURA, NAKĐT, ÇEK/SENET DOSYALARININ AKTARIMI ETĐ firmasının tüm Türkiye de dağıtım yapan

Detaylı

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ MEKÂNSAL GAYRİMENKUL SİSTEMİ (MEGSİS) YER KONTROL NOKTALARI DOKÜMANI Sürüm: 0.1 Revizyon Bilgileri Revizyon No: Revizyon Tarihi Revizyonu Yapan Revizyon Nedeni 0.1 14.01.2013

Detaylı

KDV kısım numaraları Pos cihazındaki KDV departman numaralarına göre tanımlandıktan sonra F2-Kaydet butonu ile bu bölüm kayıt edilir.

KDV kısım numaraları Pos cihazındaki KDV departman numaralarına göre tanımlandıktan sonra F2-Kaydet butonu ile bu bölüm kayıt edilir. 18 Kasım 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Transfer ETA:V.8-SQL ve ETA:SQL ile ĐNTER-POS CĐHAZI ARASINDA VERĐ TRANSFERĐ Süpermarket, benzin istasyonu shop/market ve çeşitli

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK Antrepo ve İhracat Deposu Yönetimi Uygulamasında, SOFTFİNANS Akaryakıt Satış Yönetimi Günlük İşlemler ve Cari Hesap Yönetimi Nakit Kasa İşlemleri ekranlarına geçiş sağlanmıştır. (Proje No: 206104)

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

E-MASA YENİ SÜRÜM İLE GELEN YENİLİKLER

E-MASA YENİ SÜRÜM İLE GELEN YENİLİKLER E-MASA YENİ SÜRÜM İLE GELEN YENİLİKLER 1- Gereği ve bilgi olarak iş gönderim özelliği eklendi. 2- Bilgi için gelen işler ekranı yapıldı. Tamamla gönder kısmından bilgi için seçilerek kişilere gönderilen

Detaylı

Vera ERP Malzeme İhtiyaçları Modülü Şeması

Vera ERP Malzeme İhtiyaçları Modülü Şeması Konu Başlıkları Vera ERP Malzeme İhtiyaç Planlama Şeması 3 Genel Özellikler 4 Hedefler.6 Kotalardan Hedeflere Aktarım...7 Ana Üretim Planı Oluşturma..8 Malzeme İhtiyacının Belirlenmesi.11 Malzeme İhtiyacını

Detaylı

15 TEMMUZ 2016 KDV1 BELGE BİLGİLERİ BELGE ADETLERİNİN OTOMATİK HESAPLANMASI DATASOFT YAZILIM LTD.

15 TEMMUZ 2016 KDV1 BELGE BİLGİLERİ BELGE ADETLERİNİN OTOMATİK HESAPLANMASI DATASOFT YAZILIM LTD. 15 TEMMUZ 2016 KDV1 BELGE BİLGİLERİ BELGE ADETLERİNİN OTOMATİK HESAPLANMASI DATASOFT YAZILIM LTD. İçindekiler Yapılacak İşlemler:... 2 Belge Seri Numaralarını Tanımlama:... 2 Belge Türlerine Göre Belge

Detaylı

Asorti Uygulaması. Asorti Tanımlamaları, Stok Modülü > Esnek Yapılandırma > Asorti Tanımlamaları ekranından yapılmaktadır. Şekil 1

Asorti Uygulaması. Asorti Tanımlamaları, Stok Modülü > Esnek Yapılandırma > Asorti Tanımlamaları ekranından yapılmaktadır. Şekil 1 Asorti Uygulaması Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu 5.0.10 Uygulama Asorti uygulaması, Esnek Yapılandırma uygulamasına

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 3/18/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.18 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlerde Sipariş Hareketi Aktarımında Sipariş Satır Açıklamasına Göre Filtreleme

Detaylı

NutriMix TPN Karışım Hazırlama (Compounder) Sistemi

NutriMix TPN Karışım Hazırlama (Compounder) Sistemi NutriMix TPN Karışım Hazırlama (Compounder) Sistemi NutriMix TPN Karışım Hazırlama (Compounder) Sistemi güncel üst düzey otomasyon teknolojisini kullanarak 24 farklı sıvının bir kaynağa güvenli ve hızlı

Detaylı

E-fatura Yenilikler. E-fatura uygulaması ile ilgili çeşitli yenilikler 8.0.4 seti ile birlikte yayınlandı:

E-fatura Yenilikler. E-fatura uygulaması ile ilgili çeşitli yenilikler 8.0.4 seti ile birlikte yayınlandı: E-fatura Yenilikler Amaç ve Fayda E-fatura uygulaması ile ilgili çeşitli yenilikler 8.0.4 seti ile birlikte yayınlandı: Gelen e-faturaların alış faturasının yanı sıra genel dekont olarak da kaydedilmesi

Detaylı

SAĞLIK KURUMU BİLGİ YÖNETİMİ SİSTEMİ DERSİ

SAĞLIK KURUMU BİLGİ YÖNETİMİ SİSTEMİ DERSİ SAĞLIK KURUMU BİLGİ YÖNETİMİ SİSTEMİ DERSİ MODÜL ADI SÜRESİ RANDEVU 20/8 HASTA İŞLEMLERİ 1 40/24 HASTA İŞLEMLERİ 2 40/16 LABORATUVAR VE KAN BANKASI 40/16 PERSONEL VE HASTANE BİLGİ SİSTEMİ 20/8 STOK VE

Detaylı

Tüm bu problemler verilerin dijital bir sunucuda tutulması ihtiyacını oluşturdu. İhtiyacı karşılamak amaçlı hastane otomasyonu geliştirildi.

Tüm bu problemler verilerin dijital bir sunucuda tutulması ihtiyacını oluşturdu. İhtiyacı karşılamak amaçlı hastane otomasyonu geliştirildi. ANALİZ Konu ve Özet Öncelikle projenin amaçları ve ihtiyaçları belirlendi. Amaca yönelik ihtiyaç analizinde ki eksikler giderildi. Proje maliyet zaman ve kullanım açısından analiz edildi. Kullanıcıya en

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ERA Danışmanlık. Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE

İÇİNDEKİLER. ERA Danışmanlık. Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE ERA e-defter KULLANIM KILAVUZU ERA Danışmanlık Ataşehir Soyak Yolu Şehit Burak Kurtuluş Cad. Uğurlu Sok No 140/5 Ümraniye İSTANBUL TÜRKİYE www.eracs-tr.com İÇİNDEKİLER MİKRONOM MASTER BİLGİSAYAR İncilipınar

Detaylı

PAPERWORK DOCFLOW Doküman&Form Akış yönetimi

PAPERWORK DOCFLOW Doküman&Form Akış yönetimi PAPERWORK DOCFLOW Doküman&Form Akış yönetimi PaperWork DocFlow, süreçleriniz içerisinde yer alan, doküman&formlarınızın kurum içerisinde dolaşımını, elektronik ortamda, tasarlayıp, yürüttüğünüz ve izlediğiniz,

Detaylı

STOK ANALİZ RAPORU: STOK KONTROL MODÜLÜ 1/12. Analiz süresince stok kontrol işlemleri tartışılmıştır. Dağıtım/Stok Kontrol/Tanımlar/Stok Kategorileri:

STOK ANALİZ RAPORU: STOK KONTROL MODÜLÜ 1/12. Analiz süresince stok kontrol işlemleri tartışılmıştır. Dağıtım/Stok Kontrol/Tanımlar/Stok Kategorileri: STOK ANALİZ RAPORU: Analiz süresince stok kontrol işlemleri tartışılmıştır. STOK KONTROL MODÜLÜ Dağıtım/Stok Kontrol/Tanımlar/Stok Kategorileri: Stokların kategori bazında takip edilebilmesi için kategori

Detaylı

E-DEVLET TMGD FAALİYET RAPORU BİLDİRİMİ FİRMA FAALİYET RAPORU ONAYLAMA

E-DEVLET TMGD FAALİYET RAPORU BİLDİRİMİ FİRMA FAALİYET RAPORU ONAYLAMA DUYURU Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkında Tebliğ in, Tehlikeli madde güvenlik danışmanının görev ve yükümlülükleri başlıklı 23 üncü maddesinin 2 inci fıkrasının (c) bendi kapsamında, işletmelerde

Detaylı

MUHASEBELEŞTĐRME SIRASINDA OTOMATĐK KATEGORĐ

MUHASEBELEŞTĐRME SIRASINDA OTOMATĐK KATEGORĐ MUHASEBELEŞTĐRME SIRASINDA OTOMATĐK KATEGORĐ Versiyon : 3.6.6.x Đlgili Programlar : Yakamoz ve Üstü Ticari Paketler Tarih : 10.02.2009 Doküman Seviyesi (1 5) : 3 (Tecrübeli Kullanıcı) GĐRĐŞ taksitli kredi

Detaylı

*Avukat modülünde müşterilerin avukata gönderdiği tahsilatları, avukat modülünden girdiğiniz zaman aynı anda girilen tahsilatın kasanıza yansımasını

*Avukat modülünde müşterilerin avukata gönderdiği tahsilatları, avukat modülünden girdiğiniz zaman aynı anda girilen tahsilatın kasanıza yansımasını SHOPSTAR YENİLİKLER *Shopstar satışlarınızı yazarkasanız (INTERPOS destekleniyor) ile bağlayabilirsiniz.bunun için Ayarlardan Yazarkasa sekmesinden fiş dizininizi belirlemelisiniz.yazarkasa fişi kullanılsın

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2013 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 5/13/2013 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.19 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Cari Hesap Hareket Aktarımı Cari hesaba ait hareketlerin bir başka cari hesaba

Detaylı

AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ EĞİTİM DOKÜMANI

AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ EĞİTİM DOKÜMANI AYDES PROJESİ AFETZEDE ADRES DEFTERİ İÇINDEKILER 1. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 2. AFETZEDE ADRES DEFTERİ ÖZELLİKLERİ... 4 2.1 Afetzede Bilgileri Giriş... 4 2.1.1 Afetzede Bilgisi Tanımlama... 4 2.1.2 Afetzede

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!

HER ŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR! MikroFly da Ana Paketin İçerdiği Modüller Stok/ürün yönetimi Hizmet ve masraf yönetimi Satınalma ve tedarikçi yönetimi Satış ve müşteri yönetimi Finans yönetimi Bütçe yönetimi Genel ve sabit kıymetler

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

Orkestra Ürünler. Ana Sayfa / Orkestra Ürünler

Orkestra Ürünler. Ana Sayfa / Orkestra Ürünler DILLER YARDIM SISTEME GIRIŞ Orkestra Ürünler Ana Sayfa / Orkestra Ürünler 1- Satış Faturalarının İHRACAT Faturası olarak Gönderilebilmesi İhraç kayıtlı e-faturaların Logo'da "İhracat" modülünde oluşturulması

Detaylı

Bankacõlõk işlemlerinde IBAN desteği

Bankacõlõk işlemlerinde IBAN desteği Bankacõlõk işlemlerinde IBAN desteği Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Yeni Fonksiyon 5.0 (Temelset) / 4.0.14 (Bordro) Uygulama TCMB

Detaylı

Bilinmeyen Pay Dönüşüm İşlemleri

Bilinmeyen Pay Dönüşüm İşlemleri Bilinmeyen Pay Dönüşüm İşlemleri İÇERİK Bilinmeyen Pay Dönüşüm İşlem Akışı... 3 Bilinmeyen Pay Dönüşüm İşlemleri (İhraççı İşlemi)... 3 Bilinmeyen Pay Dönüşüm (ONAY) İşlemleri (İhraççı İşlemi)... 7 Bilinmeyen

Detaylı

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü

Sürüm Güncelleme Dokümanı Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Sürüm Güncelleme Dokümanı 21.01.2019 Tarihli Mikro Jump 07a Sürümü Satış ve Satın Alma Sipariş Onay Parametrelerinin Ayrı Ayrı Kontrol Edilebilmesi Satış ve Satın alma siparişlerinin onay kontrolünün ayrı

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı