8.Talebe ait ilgili alanları doldurunuz. 9. Kaydet butonuna basınız.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "8.Talebe ait ilgili alanları doldurunuz. 9. Kaydet butonuna basınız."

Transkript

1 İŞ TALEP İSTEK

2

3 8.Talebe ait ilgili alanları doldurunuz. 9. Kaydet butonuna basınız.

4 İŞ TALEBİNİ ONAYLAMA VE REDDETME 1.ONAYLAMA *Yapmış olduğunuz İş Talebi ilgili teknik personel tarafından tamamlandığında işin tamamlandığıyla ilgili sizden onay isteyecektir.teknik personel iş talebini Onay istiyorum (iş tamamlandı) durumuna aldığında size onaylamanız için bilgilendirme mesajı gelecektir.

5 Gelen ekranda; 1.İşi aç butonuna bastığımızda ekranın arkasında yapmış olduğumuz talep ekranı gelecektir. 2.Okudum ekranı kapat butonuna basıp ekrandan çıkacağız 3.Yapmış olduğunuz İş Talep kaydı satırına çift tıklayıp iş kartını açınız.

6 * İş Talep isteğimizin satır rengi mor oldu.durumu kolonu ise Onay istiyorum (İş Tamamlandı) durumuna geldi. 4.Yapılan talebin durumuna göre Onayla ve Reddet butonlarını kullanacağız. * Butonlar İş Talebi Onay istiyorum (İş Tamamlandı) durumuna alınmadan aktif duruma gelmez.

7 5.Onayla butonuna tıkladığımızda ekranımıza Talebi onaylamak istediğinize emin misiniz? onay mesajı geliyor.evet/hayır 6.Mesajın arkasındaki ekranda Kullanılan Malzeme ekranına otomatik olarak geçiş yapacaktır.talebimizle ilgili kullanılan malzeme var ise bu malzemeleri kontrol edip onaylayacağız 7.Evet/Hayır seçeneklerinden Evet butonuna tıklarsak işlemi sonlandırıyoruz. *İş Talep isteğimizin satır rengi yeşil oldu.durumu kolonu ise İş Tamamlandı durumuna geldi.

8 2.REDDETME 1.Reddet butonuna tıkladığımızda Talebi onaylamak istediğinize emin misiniz? onay mesajı geliyor.evet/hayır 2.Evet butonu bastığımızda 3.Gelen ekran Onay Red Nedeni reddetme sebebini yazıyoruz. 4.İşlemi sonlandırmak için Kaydet butonuna tıklıyoruz.

9 5.Reddetme mesajımızı iş kartında not alanında görebiliyoruz. 6.İş talebimizin durumu Reddedildi durumuna gelecektir. *İş Talebimizin durumunu Durumu kolonundan takip edebiliriz. * İş Talep isteğimizin satır rengi beyaz oldu.durumu kolonu ise Reddedildi durumuna geldi. TALEP PLANLAMA

10 1 Kurumsal isimli menüyü tıklayınız. 2.Alt menüde İş Talep ve Görevler isimli menüyü tıklayınız. 3.Gelen ekranda Talep Planlama butonuna tıklayınız. 4.Yapılması planlanan Durumu Yeni Talep olan talebi atama yapmak için seçiniz.seçim kutusunu işaretleyiniz. 5.Atanan kişi listesinden ilgili personeli seçiniz. 6. Ata butonuna basınız.

11 *Atama yaptığımız iş talebinin durumu İşlem Talebi Alındı durumuna geldi.atadığımız personele yönlendirilmiş oldu. 7.Atama yapılan işleri görebilmeniz için yetkilendirmeye bağlı olarak iki ekrandan birini Talep Planlama yada İş Taleplerim butonuna tıklayınız.

12 8.Yetkilendirmeye bağlı olarak iki ekranda da ilgili talep seçilir ve çift tıklanır.

13 9.Gelen İş Talebine ait bilgi mesajını buradan görebilirsiniz. 10.İş Talebine ait istek yapan birim ve kişi bilgisini buradan görebilirsiniz. 11.İş Talebine ait cihaz bilgilerini buradan istek yapan kullanıcıda girebilir.eğer bilgi girişi yok ise sizde bu bilgileri girebilirsiniz. 12.İş Talebine ait bir durum belirtmek istediğinizde bu alandaki durumları kullanabilirsiniz. 13.Kaydet butonuna basınız. 14.İş Talebine ait form çıktısı almak isterseniz Yazdır butonuna tıklayınız.

14 15.İş Talebine malzeme eklemek istediğimizde Kullanılan Malzeme sekmesine tıklayınız. 16.Ambar seçimini yapınız. 17.Ekranın boş alanında mausenin sağ tuşuna basarak gelen menüden Ekle menüsüne tıklıyoruz.

15 18.Gelen ekranda malzeme listesi ekranıdır.buradan kullandığınız malzemeleri seçiniz ve Ekle butonu yada satır üzerine çift tıklayarak malzemeleri alt satıra aktarınız. 19.Aktarılan malzemelerin Miktarını ve Birimini bu alandan artırabilir veya eksiltebilirsiniz. 20.Malzemeleri seçme işlemini bitirmek için Tamam butonuna tıklayınız. 21.İşlemi kaydetmek için Kaydet butonuna tıklayınız. *Kirli Tekstilleri çamaşırhaneye kabul işlemi;

16 Birimden Teslim Alma Ekranı; 1. Kurumsal isimli menüyü tıklayınız. 2.Alt menüde Çamaşırhane Yönetimi isimli menüyü tıklayınız. 3. Birimden Teslim Alma Ekranı butonuna tıklayınız. Gelen kirli tekstilleri Çamaşırhaneye kabul etmek için,

17 4. Yeni butonuna basınız. 5.Açılan Form ekranı üzerindeki Birim Adı,Teslim Alan,Teslim Eden bilgilerini giriniz. 6.Tekstil cinsine göre kaç adet ise miktarı yazınız. 7.İşlemi sonlandırmak için Kaydet butonuna basınız. 8. Kirli Tekstil Teslim Fişi çıktısını almak için Yazdır butonuna basınız. 9. Yazdır butonuna basınız.

18 10. Tekstilleri yıkamaya göndermek için durumu Bekliyor olan kayıtlara ait kutucukları işaretleyiniz. 11.Seçim işleminden sonra Yıkamaya Gönder butonuna basınız. 12.Yıkamaya göndermek istediğimiz tekstiller için onay mesajını cevaplayınız. 13.İlgili Firmayı seçiniz, 14. Kaydet butonuna basınız. 15. Firmaya Sevk Fişi çıktısını almak için Yazdır butonuna basınız.

19 16. Yazdır butonuna basınız. *Kirli Tekstilleri Firmaya gönderme işlemi, 2.Firma Teslimat Ekranı; 1.. Firma Teslimat Ekranı butonuna basınız.

20 2.Durumu Yıkamada olan kayıtları 3. Yıkamadan Gelenleri Gir butonuna basınız. 4.Firmadan gelen temiz tekstillerin miktarı ilgili alana yazılır.giden ile Gelen tekstillerin farkı ilgili kolanda miktar olarak görebilirsiniz. 5. Kaydet butonuna basınız. 6. Tutanak Yazdır butonuna basınız.

21 7. Yazdır butonuna basınız. 8. Birime Teslim Etme Ekranı butonuna basınız.

22 9.İlgili satıra çift tıklayarak Birime Teslim Etme Formunu açınız. 10.Verilen miktarlar giriş yapılır.fark var ise Fark kolonunda görebilirsiniz. 11. Kaydet butonuna basınız. 12. Hakediş Listesi butonuna basınız.

23 13.Listemizi Excele aktarmak için Excele Aktar butonuna tıklayınız.çıktı almak için Yazdır butonuna basınız.

OLIVETTI OL-7000 PC YAZILIMI KULLANMA KILAVUZU

OLIVETTI OL-7000 PC YAZILIMI KULLANMA KILAVUZU OLIVETTI OL-7000 PC YAZILIMI KULLANMA KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. DOSYA... 3 1.1. PLU... 3 1.2. PLU TUŞU... 5 1.3. TERAZİ PLU TUŞU... 6 1.4. KISIM... 7 1.5. PARAMETRE AYARLARI... 8 1.6. KDV ORANI... 9 2. RAPOR...

Detaylı

YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI. Öğrencilere Toplu Olarak Sigorta Giriş / Çıkış Tarihi Atama İşlemleri KILAVUZU.

YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI. Öğrencilere Toplu Olarak Sigorta Giriş / Çıkış Tarihi Atama İşlemleri KILAVUZU. YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI Öğrencilere Toplu Olarak Sigorta Giriş / Çıkış Tarihi Atama İşlemleri KILAVUZU Ocak - 2017 Yazılım Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited

Detaylı

YABİL. Açık Lise Öğrencilerinin Maol.meb.gov.tr den Alımı KILAVUZU. Ocak

YABİL. Açık Lise Öğrencilerinin Maol.meb.gov.tr den Alımı KILAVUZU. Ocak YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI Açık Lise Öğrencilerinin Maol.meb.gov.tr den Alımı KILAVUZU Ocak - 2017 Yazılım Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6007/13

Detaylı

1. Bilgisayarınızda kullandığınız Web tarayıcı programını (Internet Explorer, Mozilla Firefox vb.) çalıştırınız.

1. Bilgisayarınızda kullandığınız Web tarayıcı programını (Internet Explorer, Mozilla Firefox vb.) çalıştırınız. Kurulum WEB UI Değerli Müşterimiz, Cihazınızın İnternet ayarlarını yapabilmek için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz. Öncelikle modem ve bilgisayarınız arasına lütfen bir Ethernet (LAN) kablosu takınız.

Detaylı

YABİL. Öğrencinin Sigorta Çıkışının Yapılması İşlemleri KILAVUZU. Ocak

YABİL. Öğrencinin Sigorta Çıkışının Yapılması İşlemleri KILAVUZU. Ocak YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI Öğrencinin Sigorta Çıkışının Yapılması İşlemleri KILAVUZU Ocak - 2017 Yazılım Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6007/13 Sok.

Detaylı

HESAP PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

HESAP PLANI DEĞİŞİKLİĞİ HESAP PLANI DEĞİŞİKLİĞİ Hesap Planı, önceden fiş içerisinde ve diğer alanlarda (hesap kodu tanımlanması gereken alanlar) ekranın üst tarafına otomatik geliyor veya Alt+3 tuş kombinasyonu ile görüntüleniyordu.

Detaylı

B2B Sistemi Kullanımı Hakkında Bilgiler

B2B Sistemi Kullanımı Hakkında Bilgiler B2B Sistemi Kullanımı Hakkında Bilgiler Merhabalar, Bu dökümandaavm/cadde mağazalarının sipariş oluşturup, ilgili bölge yöneticisinin onayından geçmesini ve ardından siparişin hazırlanarak sevk edilip,

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNDE ONLINE SINAVA KATILMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNDE ONLINE SINAVA KATILMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİNDE ONLINE SINAVA KATILMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER Öncelikle http://uzak.nevsehir.edu.tr adresinde girerek uzaktan eğitim sisteminde oturum açmanız gerekmektedir. Yukarıda yazılı

Detaylı

UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI

UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI ios UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI İçerikler Uygulamaya Giriş... 3 Klasörler... 6 Belge Görüntüleme ve İşlemler... 7 Paraf İşlemi... 7 Red İşlemi... 8 Mobil İmza İşlemi... 8 İlgi ve Ek Görüntüleme... 9 Havale

Detaylı

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü

Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Ecza Depolarına Ait E-Fatura Aktarım Modülü 1 1. SELÇUK/AS/NEVZAT/DİLEK Ecza Depoları E-Fatura Aktarımı.. 3 2. HEDEF Ecza Deposu E-Fatura Aktarımı..

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı YETKİ MODÜLÜ YETKİ AMİR İŞLEMLERİ. Didem AKKAYA Şubat 2014 v1.

Kullanıcı Kılavuzu. T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı YETKİ MODÜLÜ YETKİ AMİR İŞLEMLERİ. Didem AKKAYA Şubat 2014 v1. Kullanıcı Kılavuzu T.C. İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı YETKİ MODÜLÜ YETKİ AMİR İŞLEMLERİ Didem AKKAYA Şubat 2014 v1.0 İçindekiler 1. Giriş... 2 2. Amir Tarafından Taleplerin Listelenmesi...

Detaylı

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz.

Resimdeki alandan tarih aralığı belirterek de (testlerin hasta hesabına aktarıldığı tarihi baz alır). İstek yapılan hasta listesine ulaşabilirsiniz. LABORATUAR MODÜLÜ GENEL İŞLEYİŞ Meddata laboratuar modülünde hastalarınızı dosya numarasıyla onaylı işlemleri id numarasıyla kolaylıkla erişebilirsiniz. Bunun için ilgili alanlara numaraları girip enter

Detaylı

USB BELLEĞE ZARARLI YAZILIMLARIN BULAŞMASININ ÖNLENMESİ (Adware, Virüs, Trojan vb) Fatih Projesi ile okullarımızdaki etkileşimli tahta sayısı

USB BELLEĞE ZARARLI YAZILIMLARIN BULAŞMASININ ÖNLENMESİ (Adware, Virüs, Trojan vb) Fatih Projesi ile okullarımızdaki etkileşimli tahta sayısı USB BELLEĞE ZARARLI YAZILIMLARIN BULAŞMASININ ÖNLENMESİ (Adware, Virüs, Trojan vb) Fatih Projesi ile okullarımızdaki etkileşimli tahta sayısı artmıştır. ET tahtalar ile okullarda varolan Bilgisayar sayısının

Detaylı

PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU

PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU 1. Adım: Oturumu aç Butonunun üzerini tıklayın. 2. Adım: Kullanıcı adı ve parolanızı ilgili kutucuklara yazın ve Enter tuşuna basın. 3. Adım: 1 Kullanıcı adı ve şifrenizi

Detaylı

TMO Hububat Alımı Randevu Sistemi 2016 - Randevu Alma İşlemi

TMO Hububat Alımı Randevu Sistemi 2016 - Randevu Alma İşlemi TMO Hububat Alımı Randevu Sistemi 2016 - Randevu Alma İşlemi Çiftçilerimizin 1 yıllık emeğinin karşılığını alma zamanı yani hasat zamanı geldi. Ürünlerini Toprak Mahsulleri Ofisi ne satmak isteyen üreticiler

Detaylı

1 Organizasyon Tanımlama

1 Organizasyon Tanımlama İçindekiler 1 Organizasyon Tanımlama... 3 1.1 Şirket Tanımlama... 3 1.2 Kullanıcı Tanımlama... 3 1.3 İş Akışında Kullanılacak Grup/Birimlerin Oluşturulması... 3 1.4 Oluşturulan Grup/Birim Altına Kullanıcı

Detaylı

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi

PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi Oluşturma 02.11.2015 Revizyon: 19.01.2016 Rev. No: 03 Yazan: Süleyman FAKİR Düzenleyen: F. DELİRİ PERKON PDKS Kurulum ve hızlı başlangıç rehberi 1) PDKS Kurulumu, Lisans Onaylaması Ve Veri Tabanı Ayarları

Detaylı

SİM Sipariş Yönetim Sistemi YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

SİM Sipariş Yönetim Sistemi YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU SİM Sipariş Yönetim Sistemi YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU 02 Şubat 2011 http://www.sim-sistem.com SİM SİSTEM sayfasına giriş yapılır ve SIM MARKET bağlantısı tıklanır. İşletme kodu ve Şifre girilir. Ardından

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan A.TR Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması ve

Detaylı

AYDES PROJESİ NAKLİYE HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI

AYDES PROJESİ NAKLİYE HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI AYDES PROJESİ NAKLİYE HİZMET GRUBU İÇİNDEKİLER 1. ŞEKİLLER LİSTESİ... 3 2. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 3. NAKLİYE HİZMET GRUBU... 5 3.1 NAKLİYE İŞLEMLERİ SEÇİM... 5 3.1.1 Nakliye Hizmet Grubu Talep - Cevap

Detaylı

Bilinmeyen Pay Dönüşüm İşlemleri

Bilinmeyen Pay Dönüşüm İşlemleri Bilinmeyen Pay Dönüşüm İşlemleri İÇERİK Bilinmeyen Pay Dönüşüm İşlem Akışı... 3 Bilinmeyen Pay Dönüşüm İşlemleri (İhraççı İşlemi)... 3 Bilinmeyen Pay Dönüşüm (ONAY) İşlemleri (İhraççı İşlemi)... 7 Bilinmeyen

Detaylı

LUCA Bilgisayarlı Muhasebe Programı. Öğr. Gör. Coşkun Aliyazıcıoğlu KTÜ Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Mayıs- 2018

LUCA Bilgisayarlı Muhasebe Programı. Öğr. Gör. Coşkun Aliyazıcıoğlu KTÜ Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Mayıs- 2018 LUCA Bilgisayarlı Muhasebe Programı Öğr. Gör. Coşkun Aliyazıcıoğlu KTÜ Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Mayıs- 2018 Stok Özel Kod Tanımlama Stoklu veri girişi işlemleri için özel stok kodları tanımlayabiliriz.

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE ŞAHADETNAMESİ Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi,

Detaylı

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar

Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca NET Kobi Ticari Yazılımında ilk yapılacaklar Luca MMP (Mali Müşavir Paketi) bilgileri ile Luca Üye girişinden sisteme giriş yapıldıktan sonra Luca Net Kobi Ticari Giriş butonuna basarak programa giriş

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE İSPAT D-8 Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları 4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları ADIM 1: Ana Sayfadayken sol sekmede bulunan Başvuru sekmesine tıklayınız. Projelerinizi ve Sonuç Bilgilerinizi girmek için karşınıza çıkan

Detaylı

1. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM

1. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Kamu Denetçiliği

Detaylı

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız.

1. Admin kullanıcı ile sisteme giriş yapınız. Ekranın sağ üstünde yer alan defter yaprakları ikonuna tıklayınız. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler ürününe E-Fatura uygulaması çözümleri eklenmiştir. E-fatura uygulama çözümü 2 aşamada tamamlanmaktadır. 1. Luca Koza Ticari Paket ve Kurumsal Çözümler yazılımında

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan EUROMED Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU YÖNETİM PANELİ 1-Kategori Tanımlama: Sistemde öncelikle kategori eklemelisiniz. Kategori eklemek için işlemler menüsünden kategoriler sekmesini tıklayınız.

Detaylı

Ana Sayfaya Git. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız.

Ana Sayfaya Git. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız. Yukarıdaki adrese tıklayıp, sizlere e-posta ile iletilen, «Kullanıcı adı» ve «Şifre» bilgileriniz ile giriş yapınız. Sisteme giriş yapıldıktan sonra karşımıza bu ekran gelir. Burada sol üstte bulunan

Detaylı

İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ (İlişik Kesme Formunun Başlatılması)

İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ (İlişik Kesme Formunun Başlatılması) 1. Birim Sorumlusu İşlemleri: İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ (İlişik Kesme Formunun Başlatılması) 1.1. Adım: Sol üst köşede bulunan logodan açılan pencerede Formlar menüsünden, Personel İlişik Kesme Ekle butonuna

Detaylı

İlk Muayene Giriş Prosedürü

İlk Muayene Giriş Prosedürü İlk Muayene Giriş Prosedürü 1)Hasta zemin kat hasta kabulden Hasta Tanıtım Kartı çıkarttırarak bölümümüze ilk muayene olmak için gelir. Engelli, küçük çocuğu olan veya velisi yaşlı olan (hasta kabul birimine

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu

e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 1 e-icraproplus UYAP Takip Açma ve Sorgulama Uygulaması Kullanım Kılavuzu 2 İÇİNDEKİLER 1. e-icraproplus Nedir?... 3 2. e-icraproplus İle UYAP Üzerinde Takip Açma... 3 2.1 Vekalet Görselinin İcraPro ya

Detaylı

Güneş Sistemi TÜİK e-vt İşlemleri Kullanıcı Kılavuzu

Güneş Sistemi TÜİK e-vt İşlemleri Kullanıcı Kılavuzu Güneş Sistemi TÜİK e-vt İşlemleri Kullanıcı Kılavuzu Haziran - 2016 Güneş Sistemi Li-Nova 9.01 / TÜİK e-vt Kullanıcı Klavuzu 1/16 Güneş Sistemi TÜİK e-vt İşlemleri TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından

Detaylı

TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır.

TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır. TESTOSİS KULLANIM KLAVUZU Sisteme Giriş: http://testosmart.com/testosis.asp adresinden yapılmaktadır. Bu ekranda görüldüğü gibi butonlara basarak işlem yapabilirsiniz. Yeni Kayıt Ekleme Yeni Servis-Kalibrasyon

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI. Öğrenci SGK Girişi KILAVUZU. Ocak

YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI. Öğrenci SGK Girişi KILAVUZU. Ocak YABİL İŞLETMELERDE MESLEK EĞİTİMİ PROGRAMI Öğrenci SGK Girişi KILAVUZU Ocak - 2017 Yazılım Bilgisayar ve Elektronik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6007/13 Sok. No:2 D:1 Karşıyaka / İZMİR

Detaylı

Luca Fatura Aktarım İşlemi

Luca Fatura Aktarım İşlemi Luca Fatura Aktarım İşlemi Luca Muhasebe Yazılımında Fatura aktarım işlemini Muhasebe Modülü > Fiş İşlemleri> Fatura Aktarımı Alanından yapabilirsiniz. Bu alanın seçtiğinizde fatura aktarım ekranı başka

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ DERBİS BEYANNAME KILAVUZU

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ DERBİS BEYANNAME KILAVUZU T.C. İZMİR VALİLİĞİ İL DERNEKLER MÜDÜRLÜĞÜ DERBİS BEYANNAME KILAVUZU İnternet tarayıcınızın adres satırına www.dernekler.gov.tr adresini yazınız. Dernekler Dairesi Başkanlığı'nın web sayfası açılınca DERBİS

Detaylı

MİKRO PROGRAMININ GÜNCELLENMESİ

MİKRO PROGRAMININ GÜNCELLENMESİ İŞLEMLERİ UYGULAMADAN ÖNCE TÜM DOKÜMANI LÜTFEN SONUNA KADAR OKUYUNUZ. İŞLEMLER ESNASINDA UYGULAMA EKSİKLİKLERİNDEN, KONFİGÜRASYON YETERSİZLİKLERİNDEN VB. SEBEPLERDEN OLUŞABİLECEK HATALARDAN DOLAYI ERAY

Detaylı

Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri

Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri Örgün Öğrenci Sistemi Anadolu Üniversitesinde öğretim elemanlarının verdikleri derslerle ilgili yoklama, not girişi yapabildikleri ve öğrencilerin aldıkları derslerle ilgili bilgileri görebildikleri sistemdir.

Detaylı

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir.

OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI. Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. OKUL HABER EKLEME MODÜLÜ TANITIM DOSYASI Okul haberlerinizi ilçemiz web sitesinde yayınlayabilmek için aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. http://maltepe.meb.gov.tr/mebpanel adresine giriniz.

Detaylı

ANDROID UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI

ANDROID UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI ANDROID UYGULAMA YARDIM DOKÜMANI İçerikler Uygulamaya Giriş... 3 Vekâlet İptali... 5 Klasörler... 6 Belge Görüntüleme ve İşlemler... 7 Paraf İşlemi... 8 Red İşlemi... 8 İmza İşlemi... 8 Mobil İmza İşlemi...

Detaylı

DÖNER KANAT TEKNOLOJİ MERKEZİ (DKTM) PROJE SİSTEMİ

DÖNER KANAT TEKNOLOJİ MERKEZİ (DKTM) PROJE SİSTEMİ DÖNER KANAT TEKNOLOJİ MERKEZİ (DKTM) PROJE SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon Numarası V-03 SUNAN Bilgi Yönetimi Sistemleri Müdürlüğü İÇİNDEKİLER 1. Amaç... 1 2. Kapsam... 1 3. Kısaltmalar

Detaylı

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel

1. Portala Giriş. 2. Portalın Kullanımı Genel 1. Portala Giriş Masraf beyanı portalına girmek için http://www.agmasraf.com adresine girilir. Sistem sizi tanıyarak girişi gerçekleştirir, şifre sorması durumunda Kullanıcı adı kısmına; sicil numarası,

Detaylı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Moodle Uzaktan Eğitim Sistemi Öğretim Elemanı Bilgilendirme Kılavuzu 1.Moodle Uzaktan Eğitim Sistemine nasıl giriş yapılır? 2. Derse giriş yapma ve yeni bir sanal

Detaylı

BU CİHAZ BİLGİSAYAR BAĞLANTILI SİSTEM OLMAYIP, BAĞLI OLDUĞU BİLGİSAYAR İLE DEVAMLI İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR. Mali Onaylı Yazarkasa

BU CİHAZ BİLGİSAYAR BAĞLANTILI SİSTEM OLMAYIP, BAĞLI OLDUĞU BİLGİSAYAR İLE DEVAMLI İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR. Mali Onaylı Yazarkasa Hugin ALPHA Alpha ER-425TX ER-350N BU CİHAZ BİLGİSAYAR BAĞLANTILI SİSTEM OLMAYIP, BAĞLI OLDUĞU BİLGİSAYAR İLE DEVAMLI İLETİŞİM YAPMAMAKTADIR. Mali Onaylı Yazarkasa 1 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 Bilgisayar

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

İnternet Üzerinden Lisans Başvurusu

İnternet Üzerinden Lisans Başvurusu İnternet Üzerinden Lisans Başvurusu 1. İnternet explorer, firefox ve safari gibi internet erişim programlarının herhangi birinin adres çubuğuna www.hazine.gov.tr yazılarak Hazine Müsteşarlığının internet

Detaylı

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU -

E-Birlik İhracat. Basitleştirilmiş Gümrük Hattı. Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - E-Birlik İhracat Basitleştirilmiş Gümrük Hattı Uygulaması - KULLANICI KILAVUZU - İNDEKS: 1. GİRİŞ SAYFASI... 3 2. YENİ KULLANICI HESABI OLUŞTURMA İŞLEMİ... 4 2.1 Kullanıcı Giriş Profili Oluşturma İşlemi...

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ. www.e-pdo.com

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ. www.e-pdo.com DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ e-pdö UYGULAMA YÖNERGESİ www.e-pdo.com Uygulama adresi: e-pdö web uygulamasını kullanabilmek için; En güncel Google Chrome web tarayıcısı, Mikrofon (Bas Konuş sisteminde

Detaylı

Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR? Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Yapan Eczaneler İçin ÜRÜN TAKİP SİSTEMİNE (ÜTS) YE KAYIT İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR? Tıbbi malzeme reçetesi karşılayacak olan meslektaşlarımızın reçete arkasına eklenmesi gereken

Detaylı

Orkestra Ürünler. Ana Sayfa / Orkestra Ürünler

Orkestra Ürünler. Ana Sayfa / Orkestra Ürünler DILLER YARDIM SISTEME GIRIŞ Orkestra Ürünler Ana Sayfa / Orkestra Ürünler 1- Satış Faturalarının İHRACAT Faturası olarak Gönderilebilmesi İhraç kayıtlı e-faturaların Logo'da "İhracat" modülünde oluşturulması

Detaylı

Fiziki Varlık Yönetimi Bakım Yönetimi Modülü Kullanıcı Kitabı

Fiziki Varlık Yönetimi Bakım Yönetimi Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi Bakım Yönetimi Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi - Bakım Yönetimi Modülüne Genel Bakış Şirket içerisindeki fiziki varlıkların, motorlu taşıtların ve IT varlıkların bakım

Detaylı

LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI

LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU LUCA BİLGİSAYARLI MUHASEBE PROGRAMI DERS NOTLARI ÖĞR. GÖR. COŞKUN ALİYAZICIOĞLU EYLÜL 2017 - TRABZON SLAYT 3 Firma İçin Açılış Fişinin Düzenlenmesi

Detaylı

BQ101 GSM Access Kontrol Ünitesi Windows Programı. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 16.11.2015 BQTEK

BQ101 GSM Access Kontrol Ünitesi Windows Programı. Kullanım Kılavuzu. Doküman Versiyon: 1.1 16.11.2015 BQTEK BQ101 GSM Access Kontrol Ünitesi Windows Programı Kullanım Kılavuzu Doküman Versiyon: 1.1 16.11.2015 BQTEK İçindekiler İçindekiler... 2 1. Genel Bilgi... 3 2. Program Ayarlarının ve Cihaz Bağlantısının

Detaylı

TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ(TKYS)KULLANMA KILAVUZU

TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ(TKYS)KULLANMA KILAVUZU TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ(TKYS)KULLANMA KILAVUZU (Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü nce hazırlanmıştır) Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi sayfası, en iyi Mozilla Firefox tarayıcısında

Detaylı

İNKA ONLİNE MUTABAKAT TAKİP SİSTEMİ GİRİŞ EKRANI

İNKA ONLİNE MUTABAKAT TAKİP SİSTEMİ GİRİŞ EKRANI İNKA ONLİNE MUTABAKAT TAKİP SİSTEMİ GİRİŞ EKRANI Sisteme giriş yapabilmek için E-Mail Adresiniz alanına İnka firması tarafından size bildirilen Bayi Kodunuzu Yazıp Giriş butonuna basmanız yeterlidir. ANA

Detaylı

AYDES PROJESİ. ULUSAL ve ULUSLARARASI NAKDİ BAĞIŞ HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI

AYDES PROJESİ. ULUSAL ve ULUSLARARASI NAKDİ BAĞIŞ HİZMET GRUBU EĞİTİM DOKÜMANI AYDES PROJESİ ULUSAL ve ULUSLARARASI NAKDİ BAĞIŞ HİZMET GRUBU İÇİNDEKİLER 1. ŞEKİLLER LİSTESİ... 3 2. DOKÜMAN SÜRÜMLERİ... 4 3. ULUSAL VE ULUSLARARASI NAKDİ BAĞIŞ HİZMET GRUBU... 5 3.1 ULUSAL VE ULUSLARARASI

Detaylı

E-DEVLET TMGD FAALİYET RAPORU BİLDİRİMİ FİRMA FAALİYET RAPORU ONAYLAMA

E-DEVLET TMGD FAALİYET RAPORU BİLDİRİMİ FİRMA FAALİYET RAPORU ONAYLAMA DUYURU Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkında Tebliğ in, Tehlikeli madde güvenlik danışmanının görev ve yükümlülükleri başlıklı 23 üncü maddesinin 2 inci fıkrasının (c) bendi kapsamında, işletmelerde

Detaylı

İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu

İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu ÖĞRENCİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Bilgi Sistemine (SIS) giriş yaptıktan sonra ana sayfada sol menüden sırası ile Formlar > Burs Başvurusu linkine tıklayınız. Açılan

Detaylı

DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ

DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ I. BÜTÇE MODÜLÜ Yetki ve Yetkililer DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ oluşur. Bütçe modülü, işletme veri giriş yetkisi, işletme bütçe onay yetkisi ve merkez bütçe onay yetkilerinden ve yetkililerinden

Detaylı

METATRADER4 İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU

METATRADER4 İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU METATRADER4 İŞLEM PLATFORMU KULLANIM KILAVUZU PLATFORMUN BAŞLATILMASI http://gedik-cdn.foreks.com/mail/gedikforex4setup.exe linkinden MT4 İşlem Platformunu bilgisayarınıza indirin. Link yardımı ile indirilen

Detaylı

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI

T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI T.C. ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü E-Devlet Hizmetleri İşletme-TMGDK-TMGD İşlemleri Yardım Kılavuzu Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı

Detaylı

EBA İŞ SÜREÇLERİ TEDARİKÇİ ÖDEME TALEBİ Ver 1.0

EBA İŞ SÜREÇLERİ TEDARİKÇİ ÖDEME TALEBİ Ver 1.0 EBA İŞ SÜREÇLERİ TEDARİKÇİ ÖDEME TALEBİ Ver 1.0 Yazılıma aşağıdaki internet adresi üzerinden girebilirsiniz. Şirket ağı üzerinden giriş yaptığınızda EBA ya şifre yazmadan giriş yapabilirsiniz. Şirket dışı

Detaylı

TÜRK EDEBİYATI İSİMLER SÖZLÜĞÜ SİSTEMİ KULLANIM REHBERİ

TÜRK EDEBİYATI İSİMLER SÖZLÜĞÜ SİSTEMİ KULLANIM REHBERİ TÜRK EDEBİYATI İSİMLER SÖZLÜĞÜ SİSTEMİ KULLANIM REHBERİ 1. Yeni madde talebinde nasıl bulunulur? 2. Talep edilmiş maddeler nasıl listelenir/düzenlenir/silinir? 3. Editörün atamış olduğu madde nasıl kabul/ret

Detaylı

Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması

Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması Windows Live Mail Programı Kurulumu ve Ayarlanması MEB in e-posta hizmetine Internet sitesi üzerinden girildiğinde sistemin çok yavaş çalıştığı veya açılmadığı gibi sorunlarla karşılaşılmaktadır. Bu nedenlerle

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU WEB SİTESİ YÖNETİM REHBERİ Bilindiği üzere Kurumumuzun Web Sitesi www.tkhk.gov.tr adresinden yayın yapmaktadır. Web Sitemiz; Alt Alan, Orta Alan, Manşet Haberleri ve Duyurular

Detaylı

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS AMİRLERİ EĞİTİMİ MERKEZİ EMNİYET MENSUBU ÖĞRENCİ ADAYI YAZILI SINAVI İNTERNET KAYIT KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi

Detaylı

1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur.

1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur. MMO Asansör Tablet Kullanım Dokümanı Uyarılar 1) Dokümanı baştan sona okumanızı tavsiye ederiz. Bazı ipuçları mevcuttur. 2) Tablet yazılımı sadece sahadaki kullanıma yöneliktir. Onaycının onaylaması tablet

Detaylı

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU

GİRİŞ KULLANIM KILAVUZU İçindekiler GİRİŞ... 2 KULLANIM KILAVUZU... 3 Kullanıcı Arayüzü;... 3 Full sürümde yer alan modüller;... 4 Finans Modülü... 5 Yeni Cari hesap nasıl eklenir?... 5 Cari Hesap Fişi Nasıl Oluşturulur?... 8

Detaylı

İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Sayfa 1

İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Sayfa 1 İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Sayfa 1 İçindekiler 1. PERSONEL DEVAM KONTROL SİSTEMİ (PDKS)... 3 1.1. PDKS ye Giriş... 3 1.2. Şifre Değiştirme... 4 1.3. Duyurular... 6 2. KULLANICI MENÜLERİ...

Detaylı

LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ

LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ Banka ekstrelerinizi bankanızdan alıp LUCA NET Kobi Ticari Yazılımı sistemine entegre edebilirsiniz.banka ekstrelerinizi Luca Net Kobi Ticari Yazılımına aktarma işlemlerinizi

Detaylı

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. KULLANIM KILAVUZU Yukarıdaki ekrandan menülere ulaşabilirsiniz. YENİ DOĞRUDAN TEMİN EKLE butonu tıklayıp yeni doğrudan temin oluşturabilirsiniz. SEÇİLİ DOĞRUDAN TEMİNLE ÇALIŞ butonu ile listede yer alan

Detaylı

KBS TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ

KBS TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ NECMETTİN ERBAKAN Ü N İ V E R S İ T E S İ KBS TAŞINIR KAYIT VE YÖNETİM SİSTEMİ YIL SONU İŞLEMLERİ KILAVUZU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TAŞINIR YIL SONU İŞLEMLERİ UYARI: 2013 yıl sonu işlemlerini

Detaylı

AKBİM TERCİH ROBOTU 2015 KULLANIM KILAVUZU

AKBİM TERCİH ROBOTU 2015 KULLANIM KILAVUZU AKBİM TERCİH ROBOTU 2015 KULLANIM KILAVUZU İLK OLARAK YENİ TERCİH BUTONUNA TIKLIYORUZ Öğrenci bilgilerini ( ad, soyadı, okul türü, puanları vb..) 2 şekilde girebilirsiniz 1.Ekrana açılan sonuç al bölümüne

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU Sevgili Öğrencimiz, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2016-2017

Detaylı

PETTYCASH (P/C) UYGULAMASI KULLANICI DOKUMANI

PETTYCASH (P/C) UYGULAMASI KULLANICI DOKUMANI PETTYCASH (P/C) UYGULAMASI KULLANICI DOKUMANI İçindekiler Uygulamaya Giriş... 3 PC Girme Adımları... 3 Sıkça Sorulan Sorular... 8 Uygulamaya Giriş Kullanıcı adı ve şifre girilir, Dil = Türkçe seçilir,

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

1 Nisan 2010. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Stok

1 Nisan 2010. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Stok 1 Nisan 2010 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Stok EXCEL DEN STOK MODÜLÜNE KART AKTARIMI IMPORT AND EXPORT DATA ĐLE Yeni müşterilerimiz ve sistemini yeniden kurmak isteyen

Detaylı

4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Adımları

4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Adımları 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Adımları ADIM 1: Ana Sayfadayken, sol sekmede bulunan Başvuru sekmesine tıklayınız. Başvuru işlemine başlamak için, karşınıza çıkan ekranda (Şekil 1) bulunan

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

LogoKartOnline (Excelden Logoya Kart Aktarımı/Güncellemesi)

LogoKartOnline (Excelden Logoya Kart Aktarımı/Güncellemesi) LogoKartOnline (Excelden Logoya Kart Aktarımı/Güncellemesi) LogoKartOnline Gold,Tiger,Tiger2,Unity,Unity2 ile çalışabilmektedir. Aktarımlar Com Obje ile yapılmaktadır. EXCEL den LOGO ya Yada LOGO dan EXCEL

Detaylı

Mevlana Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEVUZEM) MYENOCTA Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Mevlana Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEVUZEM) MYENOCTA Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu Mevlana Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MEVUZEM) MYENOCTA Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrenci Kullanım Kılavuzu Konya, 2015 ENOCTA sisteme giriş: 1. Web tarayıcınızın adres çubuğuna

Detaylı

STOKLAR. Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım. Stok Kartları. a-stok Kartı Ekleme

STOKLAR. Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım. Stok Kartları. a-stok Kartı Ekleme STOKLAR Stok Kartları Stok Fişleri Stok Sayım Stok Kartları a-stok Kartı Ekleme Stok kartı eklemek için öncelikle sol taraftaki STOK menüsünden STOK KARTLARI na tıklayınız. Açılan pencerede üst taraftaki

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

İş Akış Yönetimi LOGO KASIM 2011

İş Akış Yönetimi LOGO KASIM 2011 İş Akış Yönetimi LOGO KASIM 2011 içindekiler İş Akış Yönetimi...3 İş Akış Rol Tanımları...4 İş Akış Rol Tanımı...5 Sicil İş Akış Rol Tanımları...6 İş Akış Rol Tanımı...7 İş Akış Kartları...8 İş Akışı...9

Detaylı

5. GÖSTERİ AYARLARI. 5.1. Geçiş Efekti

5. GÖSTERİ AYARLARI. 5.1. Geçiş Efekti 5. GÖSTERİ AYARLARI Sunumun başarısını düşünüyorsanız gösteri ayarlarını, sunum konusunu destekleyici biçimde kullanmalı gereksiz düzenlemelerle dikkati dağıtmaktan kaçınmalısınız. Animasyonlar, slaytlara

Detaylı

Yeni Mailing Oluşturma

Yeni Mailing Oluşturma Yeni Mailing Oluşturma 1 - Sendmail panelinizde, Mailingler sekmesine tıklayınız. 2 Mailingler ekranından Yeni Mailing Oluştur butonuna tıklayınız. Bu işlem için aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz. 3

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1

Kullanım Kılavuzu. G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007. www.tetramuh.com.tr 1 Kullanım Kılavuzu G.M.K Bulvarı 87/17 Maltepe ANKARA Tel:0312 2210006 Fax:0312 2210007 www.tetramuh.com.tr 1 MobetraPlus saha satış uygulamasına giriş nasıl yapılır? Cihaz açıldıktan sonra ana ekranda

Detaylı

BELGE SAHİPLERİNİN MÜNHAL NOTERLİKLERE ATAMA VE VAZGEÇME TALEPLERİNİN VATANDAŞ PORTALI ARACILIĞI İLE ALINMASINA İLİŞKİN AYRINTILI AÇIKLAMA

BELGE SAHİPLERİNİN MÜNHAL NOTERLİKLERE ATAMA VE VAZGEÇME TALEPLERİNİN VATANDAŞ PORTALI ARACILIĞI İLE ALINMASINA İLİŞKİN AYRINTILI AÇIKLAMA BELGE SAHİPLERİNİN MÜNHAL NOTERLİKLERE ATAMA VE VAZGEÇME TALEPLERİNİN VATANDAŞ PORTALI ARACILIĞI İLE ALINMASINA İLİŞKİN AYRINTILI AÇIKLAMA 1. Aşama : Münhal bulunan noterliklere müracaatta bulunmak isteyen

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

Ayrıca menü sorgu yönetimi ile tasarlanan SQL sorguları kullanıcı menülerine eklenebilir, kullanıcılar bazında sınıflandırılabilir.

Ayrıca menü sorgu yönetimi ile tasarlanan SQL sorguları kullanıcı menülerine eklenebilir, kullanıcılar bazında sınıflandırılabilir. Menü sorgu yönetimi Menü sorgu yönetimi, kullanıcılarımızın hazırlamış oldukları SQL sorgularının belirlenen paremetreler doğrultusunda farklı formatlar şeklinde görüntülenebilmesini sağlar. Tasarlanan

Detaylı

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013 203 HATTAT TARIM Müşteri Bayi/Müşteri Portali Customer Web Gate: İnternet üzerinden Satınalma işlemi yapabilir, Teslimatlarınıza, Muhasebesel kayıtlarınıza,satınalma Raporlarınıza, (Anket-Duyuru-Uyarı)

Detaylı