Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin"

Transkript

1 Ticimax Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından yapılan değişiklikler yer almaktadır. Yazılım versiyonunuzu admin panelinizin anasayfasının sağ alt köşesinden takip edebilirsiniz.

2 1- Son versiyon ile birlikte Admin paneli menüleri ile ilgili bir takım düzenlenmeler yapıldı. Kullanmakta olduğunuz menüler daha kategorik bir yapıya getirildi ve bazı sayfaların menülerdeki yerleri değiştirildi. Yapılan değişiklikler aşağıdaki maddeler ile gösterilmektedir. Görsellerin alt kısımlarında menünün eski hali, üst kısımlarında ise mevcut yeni halleri yer almaktadır. Yeni menü yapısında sizde bulunmayan modüller var ise bunlar paket farklılıklarından ya da ekstra bir modül olmasından kaynaklanmaktadır. Müşteri temsilciniz ile iletişime geçerek panelinizde açık olmayan özellikler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz Eskiden admin panelinizin menüsünde Kullanıcılar başlığı altında yer alan kullanıcı işlemleri son versiyon ile birlikte Ayarlar menüsünün altına kullanıcı ayarları olarak eklendi.

3 1.2. Ürün menüsünün yapısı aşağıdaki şekilde alt başlıklar ile kategorik bir yapıya getirildi. Ayrıca eskiden modüllerin altında yer alan Ürün Yorumları ve yeni yapılan Stok Hatırlatma seçenekleri ürünler menüsünün altına taşındı. Ürünler, Toplu Ürün İşlemleri, Ek Özellikler, Hatırlatmalar ve Gelişmiş Ürün Sıralama

4 1.3 Siparişler menüsünde de kategori bazlı bir yapıya geçiş yapıldı. Siparişler ve Sipariş Bildirimleri şeklinde ikili bir yapıda olan menü sayesinde sipariş hakkında yapmak istediğiniz işlemlere daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz. Daha önce bu menü altında yer alan Fatura Tasarımı sayfası tasarımlar menüsünün altına taşındı. Ayrıca Telefonla Onay Bekleyen Ödemeler başlıklı yeni bir sayfa eklendi. Telefonla Onay Bekleyen Ödemeler (Müşteri hizmetleri ile onay sistemi) ; Müşteriniz kapıda ödeme ile siparişini verdikten sonra onay işlemi için kendisini aramanızı tercih edebilir. Bu durumda Müşteri hizmetleri beni arasın seçeneği ile cep telefonu girildikten sonra ilgili onay seçeneği seçilir. Ardından admin panelinize yer alan Telefonla Onay Bekleyen Ödemeler alanına düşer, siz müşteriyi aradıktan ve sipariş onayı aldıktan sonra siparişi onaylandı durumuna getirerek, sipariş özeti tablosunda da güncellenmesini sağlayabilir ve sipariş olarak geçebilirsiniz. Telefon numarası istenen alanda yer alacak olan numara faturalandırma alanına girilen iletişim telefonundan direkt sistem tarafından ayrıca çekilmektedir. İlgili numarayı yeniden düzenleme için de bu alan kullanılabilir.

5 1.4. Ürünler menüsünde olduğu gibi modüller menüsünde de kategori bazlı bir yapıya geçiş yapıldı. Bu sayede yapmak istediğiniz işlemlere daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz.

6 1.5. Üyeler / Bayiler başlığı altına üyelerinizi birleştirebileceğiniz yeni geliştirilen bir modül eklendi. Bu modül ile birlikte üye mailine göre arama yapıp aynı maile sahip üyelerinizi birleştirebilirsiniz. Bu sayede hem üyeliksiz hemde normal üyeliği bulunan üyeleri tek bir üyelikte birleştirmiş olursunuz. Tüm bilgileri hedef üyeye aktarılan kaynak üye sistemde pasif duruma düşecektir.

7 1.6. Tasarım başlığı altına Animasyon Yönetimi, Fatura Tasarımı ve Sözleşmeler sayfaları eklendi.

8 1.7. SEO başlığı altına tedarikçilerinizin seo bilgilerini toplu güncelleyebileceğiniz yeni geliştirilen bir modül eklendi.

9 1.8. Raporlar menüsü üzerine geldiğinizde mevcut tüm raporları tek ekran üzerinden ve türüne göre görebileceğiniz bir düzenleme sağlandı. Ayrıca Hediye Çeki Kampanya Raporu, Cari Kredi Raporu ve Cari Ödeme Raporları bu başlık altına eklendi.

10 1.9. Ayarlar menüsünün altına eskiden ayrı bir menü olan Kullanıcı Ayarları eklenmiştir. Ayrıca yeni geliştirilen Sepetlerin Temizlenmesi ve Log Yönetimi (Sipariş Logları, Üye Logları ve Sistem Logları) bu başlık altına sunulmaktadır.

11 2. Admin panelinize bir duyuru sistemi yapıldı. Admin paneli anasayfaya girdiğinizde eğer Ticimax tarafından yayınlanmış duyuru veya duyurular varsa bunları sıra ile popup ekranında görebileceksiniz. Aşağıdaki görselde gördüğünüz Okudum butonuna basana kadar bu pop-up çıkmaya devam edecektir. Onaylama buton sistemi kullanıcı bazlı çalışmaktadır yani birden fazla panel kullanıcınız var ise her iki kullanıcıda ayrı ayrı pop-upları görecektir.

12 -Panel kullanıcıları bildirimleri tekrar okumak isterlerse admin anasayfasına eklenen Duyurular tabından ulaşabilirler. Buradaki linklere tıkladıklarında ilgili duyurunun detayını da görebilirler.

13 3. Siparişler > Sipariş Listesi sayfasında Sipariş durumlarına Kısmi İade Talebi ve Kısmi İade Yapıldı olarak iki yeni seçenek daha eklendi. 4. Taxonomy Entegrasyonu - Google kategorilerinin ürün kartından kategori tablosuna geçirilmesi ve rich snippets e eklenmesi sağlandı. Hem üründe hem kategoride, üründeki alan boş ise breadcrumb kategorisinden alınacak. Böylelikle istediği ürünlerde kategoriden bağımsız olarak belirleyebilecek. 5. Şahıs şirketleri fatura işlemlerini T.C. Kimlik Numaraları ile yapmakta olup biz Vergi Kimlik Numarası ile işlem yaptığımızdan dolayı işlemi gerçekleştiremiyordu. Yapılan düzenleme E-fatura T.C. Kimlik Numarası ve Vergi Kimlik Numarası şeklinde seçenekli olarak işlem yapması sağlandı.

14 6. Mobil uygulamaya özel Google Analytics kodu eklenmesi sağlandı. Bu işlem için Ayarlar > Genel Ayarlar > Arama Motoru Bilgileri > Mobil Uygulama Google Analytics Entegrasyon Kodu alanını kullanabilirsiniz. 7. Ürünler > Toplu ürün işlemleri altında yapılabilecek işlemler arasına eklenenler, Ürünlerde KDV Dahil (Aktif/ Pasif) seçeneği eklendi.* Ürün detay dinamik form seçimi eklendi.** Toplu ürün işlemlerinde Varyasyon Onay durumu eklenerek aktif pasif yapma özelliği eklendi.*** Yine toplu ürün işlemlerinde filtre olarak kullanabileceğiniz Yeni Ürünler ve İndirimli Ürünler seçenekleri eklendi. **** (Ekran görüntüleri aşağıda belirtilmiştir.) *Ürünler > Toplu Ürün İşlemleri > KDV Dahil parametresi ve **Ürünler > Toplu Ürün İşlemleri > Form parametresi

15 ***Ürünler > Toplu Ürün İşlemleri > Varyasyon Onay durumu;

16 ****Ürünler > Toplu Ürün İşlemleri Yeni Filtre Seçenekleri

17 8. Admin panelinde kullanıcı bazlı destek talebi oluşturmayı kısıtlama işlemi yapıldı. Artık istediğiniz kullanıcı/kullanıcılara destek talebi oluşturma hakkı verebilirsiniz. Bunun için Ayarlar > Kullanıcı Yetki Gruplarına destek talebi oluşturma yetkisi tanımı eklenmiştir. 9. Markaların listelendiği sayfa yapıldı. SİTENİZİNADI.COM/markalistesi.aspx linki üzerinden ulaşabilirsiniz (/markalistesi.aspx)

18 10. Sepette fiyatları KDV Dahil göster / gösterme özelliği parametreye bağlanarak Ayarlar > Genel Ayarlar > Sipariş Ayarları alanına eklendi. 11. Birden fazla lookbook sayfasının eklenmesi sağlandı. Lookbook detaylı bilgi için ; Kombin modülünde toplu satın alma eklendi. Kombin detaylı bilgi için ; Sipariş düzenleme alanında adres değişikliği yapılırken Türkiye dışındaki ülkeler için ilçe girme zorunluluğu kaldırıldı.

19 14. Panelden dinamik form oluşturulması sağlandı. Modüller > Dinamik Form Yönetimi alanından form oluşturarak ürün detay, cari ödeme sayfasında kullanabilirsiniz. Form tipi ürün detay veya cari ödeme seçildiğinde forma bağlantı linki oluşturulmaz. Link oluşturulması için form tipinin standart seçilmesi gerekir. Form tipi standart seçildiğinde oluşturduğunuz formu cari ödeme ve ürün detay sayfalarından bağımsız da kullanabilirsiniz.

20 15. Faturaya kargo kapıda ödeme banka komisyonunun ürün olarak eklenmesi sağlandı. Bu özelliği kullanmak isterseniz, fatura tasarımında Faturada Ek Ücretleri Ürün Olarak Göster parametresini aktif yapmanız gerekmektedir. Parametre aktif yapıldığında, faturanıza önceden eklemiş olduğunuz kargo, kapıda ödeme, banka komisyonu alanlarını kaldırmanız gerekir. 16. Hediye çeki kampanyasıyla oluşturulan sipariş sonrasında tanımlanan hediye çekinin, mail ile müşteriye iletilmesi sağlandı.

21 17. Admin panelinizden ürünler > ürün yönetimi alanından bir üründe düzenleme yaptığınız ekrandan direkt olarak sitedeki ürün detaya geçiş yapılması için bir buton eklendi. 18. Ürünler > Gelişmiş Ürün Sıralama > Marka Ürün Sıralama sayfası içinde gelişmiş ürün sıralama seçenekleri eklendi.

22 19. Site tarafında bir ürünün detayına gelindiğinde breadcrumb alanının anasayfa>kategori adı>ürün adı şeklinde görünmesi için ürün adı seçeneği de eklendi.

23 20. Ürün liste sayfalarında filtrede eski tip kategorilerin de seçenek olarak eklenmesi sağlandı. Bu parametreyi Aktif/Pasif yapmak için Ayarlar > Genel Ayarlar > Ürün Ayarları > Ürün Filtre Eski Tip Kategori Filtresi alanını kullanabilirsiniz.

24 21. Modüller > Sayfa Yönetimi alanından sayfalarınızı manuel olarak Url tanımlaması yapabileceğiniz bir geliştirme yapıldı.

25 22. Ayarlar > Kargo Yönetimi alanında tanımlı olan kargoların site üzerinde hangi sıra ile görüneceği ayarlayabilmeniz için sıra numarası eklendi. İsterseniz kargo detayından isterseniz kargo liste sayfasından sıra numarası verebilirsiniz.

26 23. Hem Marka Yönetimi sayfasına hem de Tedarikçi Yönetimi sayfasına filtre seçenekleri eklendi.

27 24. Kampanyalar > Ödeme tipi kampanyasına üye maksimum kullanım sayısı seçeneği eklendi.

28 25. Kampanya detayının sepette görünmesi için gerekli geliştirmeler yapıldı. 26. Raporlar > Hediye Çeki İle Tamamlanan Siparişler raporunun Excel e aktarılması sağlandı. 27. Sisteme yeni bir ürün girişi yaparken kaydetme işlemi yapılmadan önce resim yükle sekmesine geçildiğinde resim adı ürünün adından oluşması için gerekli düzenlemeler yapıldı. 28. Sepette marka bilgisi Ayarlar > Genel Ayarlar > Sepette Ürün Marka Bilgisi Göster ile parametreye bağlı aktif/pasif yapılması sağlandı.

29 29. Kampanyalar > ödeme tipi kampanyasına Payu Bkm Express ödeme tipi de eklendi.

30 30. Siparişler menüsü altına panelden manuel olarak sipariş oluşturabileceğiniz Sipariş Oluşturma özelliği eklendi. (Omni ve üzeri paketler için geçerlidir) 31. Yeni tasarımlar eklendi. Special Ekstra ve üzeri paketlerde tasarım > tasarım ayarları > tema alanından bu tasarımlara geçiş yapabilirsiniz;

Ticimax Versiyon Yenilikleri!

Ticimax Versiyon Yenilikleri! Ticimax 8.8.7.534.181850 Versiyon Yenilikleri! Bu versiyonda kendi yaptığımız geliştirmeler, performans iyileştirmeleri ve sizlerden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda Ar-Ge birimimiz tarafından

Detaylı

Smart Commerce Proje Teklifi

Smart Commerce Proje Teklifi Proje Teklifi Code Brother Ship Trading Ltd. Lefkoşa 1. Giriş Smart Commerce, profesyonel bir alt yapı ile ürünlerini sergileyip isterlerse banka havalesi, kapıda ödeme sistemi ve kredi kartı ile de satış

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama

SİTE KULLANIMI. Sepete Ürün Ekleme. Sepeti Onaylama SİTE KULLANIMI Üye Girişi Anasayfa Sepete Ürün Ekleme Sepeti Onaylama Sipariş Adımları Fatura Bilgisi Teslimat Bilgisi Teslimat Yönetimi Ödeme Seçeneği Sipariş Onaylama Üyelik Bilgileri Düzenlemeleri Hesap

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

Yönetim Anasayfa : Tanımlar : Parametreler : Seo yolu izlenerek dinamik seo modülüne erişebilirsiniz.

Yönetim Anasayfa : Tanımlar : Parametreler : Seo yolu izlenerek dinamik seo modülüne erişebilirsiniz. Güncelleme Dokümanı Versiyon 3.00 Dinamik SEO Modülü Dinamik SEO modülü site sayfalarının arama motoru sitelerinde daha üst sıralarda çıkabilmesine yönelik yapılan optimizasyon modülüdür. Yeni eklentiler

Detaylı

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL

B2C E-Ticaret. İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret. Sa n almak için yardım alın STANDART AVANTAJLI PROFESYONEL B2C E-Ticaret İşletmeden Tüke ciye E-Ticaret B2c e caret modeli son kullanıcıya direk ürün sa şı yapabilmeni sağlayan e caret türüdür. Yüksek kapasiteli b2c e caret yazılımları ile kaliteli ve sorunsuz

Detaylı

Güncelleme Dokümanı Versiyon 2.80

Güncelleme Dokümanı Versiyon 2.80 Güncelleme Dokümanı Versiyon 2.80 Seçilen yorumların anasayfada gösterilmesi Yorumlar yönetici sayfasına anasayfa ve sıra alanları eklendi. Yönetici yayında olan yorumları anasayfada çıkacak şekilde güncelleyebiliyor.sıralamayı

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU

BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 1 BAYİ SİPARİŞ VE MUHASEBE SİSTEMİ TREEGRUP BİLİŞİM KULLANIM KLAVUZU 2 İçindekiler 1. Genel Anlatım (Sayfa 3) 1.1 Önsöz 2. Sipariş Yönetimi (Sayfa 4-5) 2.1 Sipariş Yönetimi 3. Ürün Yönetimi (Sayfa 6-9)

Detaylı

3 Ödeme seçeneklerinde komisyonsuz periyotların belirgin olması

3 Ödeme seçeneklerinde komisyonsuz periyotların belirgin olması Güncelleme Dökümanı Versiyon 2.11 1 Ürün grubları yönetim panelinde gösterim sırasıyla görüntülemek Ürün grubları son kullanıcı ekranlarında olduğu gibi yönetim paneli ekranlarında da aynı şekilde sıralanacak

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

B2B KULLANIM TALİMATI

B2B KULLANIM TALİMATI 1. AMAÇ ADO Grup şirketleri bayilerinin pazarlama ya da satış uygulamalarını yürüttüğü B2B sisteminin kullanım esaslarının belirlenmesi. 2. UYGULAMA ESASLARI 2.1. LOGİN İŞLEMLERİ 2.1.1. B2B sistemimize

Detaylı

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013

HATTAT TARIM. Müşteri HATTAT TARIM 2013 203 HATTAT TARIM Müşteri Bayi/Müşteri Portali Customer Web Gate: İnternet üzerinden Satınalma işlemi yapabilir, Teslimatlarınıza, Muhasebesel kayıtlarınıza,satınalma Raporlarınıza, (Anket-Duyuru-Uyarı)

Detaylı

e-mutabakat Ekstre Gönderimi

e-mutabakat Ekstre Gönderimi e-mutabakat Ekstre Gönderimi Kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin, bs-ba formlarının, elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik

Detaylı

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan

Kargo Modülü. Diğer modüller ile entegre çalışan Kargo modülü ile satış irsaliyesifaturasıoluşturduktan Kargo Modülü Ürün Grubu [X] 7.0 NetsisEnterprise Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu 7.0 Onaylı Sürüm Uygulama Kargo modülü ile işletme içerisinde satışa yönelik yapılan işlemler, dağıtım şirketleri

Detaylı

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır.

1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. 15xx versiyonu 12.08.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- E-defter beratlarında Gelirler İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından yapılan Berat değişikliği sebebiyle programlarımızda güncellemeler yapılmıştır. Bu

Detaylı

LOGİN EKRANI. Şekil -1

LOGİN EKRANI. Şekil -1 LOGİN EKRANI Yönetim paneline ilk giriş ekranıdır, size verilen kullanıcı adı ve parola girilerek yönetim paneline giriş yapılır. Şifresiz girilemez, şifrenizi unuttunuz yada kaybettiniz ise lütfen PRO.GEN

Detaylı

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2.

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2. Sayfa 1 / 34 A. SİSTEME GİRİŞ... 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE... 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ... 6 1. Yeni Kullanıcı... 6 2. Kullanıcı Yetki İşlemleri... 7 D. ÜRÜNLER... 8 1. Satıştaki Ürünler... 8 2. Gelecek

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Ödeme seçenekleri taksitli gösterimlerde bankanın artı olarak uyguladığı taksit miktarlarının da belirtilmesi.

Ödeme seçenekleri taksitli gösterimlerde bankanın artı olarak uyguladığı taksit miktarlarının da belirtilmesi. Güncelleme Dokümanı Versiyon 2.95 Ödeme seçenekleri taksitli gösterimlerde bankanın artı olarak uyguladığı taksit miktarlarının da belirtilmesi. Taksitli ödeme seçeneklerine eklenen taksit(+) alanı kullanılarak

Detaylı

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu

IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu IdeaSoft E-Ticaret ile LOGO Ticari Yazılım Entegrasyon Kullanım Kılavuzu E-Ticaret siteniz ile Logo Yazılımınız (GO, GO Plus, Tiger2, Tiger Plus, Tiger Enterprise) arasında veri aktarımını sağlayan bir

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU KURUMSAL SİTE YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU 1. İSTATİSTİKLER MENÜSÜ Bu menü sitenizdeki içeriklerin kaç adet olduğunu gösterir.incele butonuna tıkladığınızda içeriğe yönlendirir. 2. İLETİŞİM MESAJLARI Bu

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Listelerim. Sepet. Satın Alma Süreci. Adres Bilgileri. Ödeme Şekli. Kredi / Banka Kartı İle Ödeme. Havale/EFT İle Ödeme

İÇİNDEKİLER. Listelerim. Sepet. Satın Alma Süreci. Adres Bilgileri. Ödeme Şekli. Kredi / Banka Kartı İle Ödeme. Havale/EFT İle Ödeme KULLANIM KİTAPÇIĞI İÇİNDEKİLER İçindekiler Üyelik Şifremi Unuttum Giriş Yapma Anasayfa Kampanyalar Ürün Arama Kategoriler ile Ürün Bulma Kartuş Toner Özellikleri Yazıcı Kaydetme Kartuş & Yazıcı Numarasıyla

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ

BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ BAY.t Entegre_PRO v5.2 Yapılan Geliştirmeler HIZLI SATIŞ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü Dokunmatik Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012

AKINSOFT E-Ticaret. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.02 Tarih : 10.10.2012 Sayfa 1 Copyright 2011 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı sayesinde internet sitenizden ürünlerinizi tanıtabilir,

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI GO WEB MASTER

DESTEK DOKÜMANI GO WEB MASTER GO WEB MASTER Firmaların kendi içerisinde web sayfası tasarımını yapabilmesi amacıyla programda web sayfası tasarımı özelliği geliştirilmiştir. Go sistem yönetiminde (GOSYS), Yönetim menüsünde yer alan

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 18.09.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Muhasebe modülünde yer alan Ana Hesap Mizanından Muhasebe Hesap Hareket Föyüne ve Muhasebe Hesap Tanıtım Kartına erişim özelliği eklenmiştir. Ana Hesap

Detaylı

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012

AKINSOFT Web Emlak. Yardım Dosyası. Copyright 2011 AKINSOFT. Sayfa 1. Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 03.08.2012 Sayfa 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı emlakçılar için geliştirilmiş web ara yüzü ile çalışan programdır.

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI

İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI İNTERNET ŞUBE FONKSİYONLARI Ana Sayfa Ana Sayfada yer alan sekmelerden Alıcı Başvurusu Yapılan Firmaları Eksik Kalan Bildirimlerinizi ve Alıcı Analiz ve Prim Borcunuzu izleyebilirsiniz. ANA SAYFA Poliçe

Detaylı

ŞEFİM YENİLİKLER ( TARİHLİ SETUPTA GELEN ÖZELLİKLER) 1)

ŞEFİM YENİLİKLER ( TARİHLİ SETUPTA GELEN ÖZELLİKLER) 1) ŞEFİM YENİLİKLER (24.04.2018 TARİHLİ SETUPTA GELEN ÖZELLİKLER) 1) Ürünlerin Fatura gruplarına göre ödeme esnasında gruplandırarak grup bazlı iskonto yaoma özelliği eklendi. Bu özelliği aktif etmek için

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

Vega Ayarları. Vega Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Vega Ayarları. Vega Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Vega Ayarları Vega muhasebe sistemini kullanan müşterilemizin, muhasebe sistemleri ile E Ticaret sitesi arasındaki entegrasyon parametrelerini tanımladıkları menüdür. Bu menü altındaki alt menüler kullanılarak

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU i Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU ŞUBAT 2016 ii İÇİNDEKİLER Sayfa 1 GİRİŞ... 1 2 Üyelik Kaydı... 2 3 Beyanlar... 17 3.1 Beyan İlanı... 17 3.2 Beyan Listesi...

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI. SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI. SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı Versiyon : 1 Tarih : 27.11.2016 İçindekiler 1. Sipariş Portali... 1 2. Sevk Bekleyen Siparişler... 2 2.1. Sevk Bekleyen Siparişin Revize

Detaylı

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU

INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU 2013 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA 2. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ INTERNET SİTESİ KULLANIM KILAVUZU Bilgi İşlem Birimi Ankara 2. Bölge Genel Sekreterliği 01.02.2013 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Hoşgeldiniz DİBBYS. Yeni Özellikler ve Faydaları

Hoşgeldiniz DİBBYS. Yeni Özellikler ve Faydaları Hoşgeldiniz DİBBYS Yeni Özellikler ve Faydaları DİBBYS Nedir? DİBBYS, daha önce Diyanet İşleri Başkanlığınca geliştirilen IKYS,EHYS,RTBYS,DHYS,MIKKYAS,Ortak Yetki uygulamalarının tek sistem haline getirilmesiyle

Detaylı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı

Tiger Plus Ürün Fark Dokümanı 2010 11/30/2010 Tiger Plus Ürün Farkları YENİ ÖZELLİKLER 1. Firma Kredi Kartlarının Satınalma İşlemlerinde Kullanımı Satınalma işlemlerinde ödemelerin firma kredi kartı ile yapılması sağlanmıştır. Firma

Detaylı

ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ

ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ ATASAYONLINE SİPARİŞ SİSTEMİ http://www.atasayonline.com/ v1.0_1260627561 İÇİNDEKİLER Atasayonline: Online Sipariş Sistemi... 1 1. Siteye Giriş... 1 Şifre Hatırlatma... 1 2. Marka Ayrımları... 2 3. Sipariş

Detaylı

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz.

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz. İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Yönetim paneli aşağıdaki modüllerden oluşmaktadır. 1- İçerik Yönetimi 2- Bağlantı Yönetimi 3- Sayfa Yönetimi 4- Mail Bildirimleri 5- Kullanıcı Yönetimi 6- Müftü Bey

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KILAVUZU v1.1 (26.10.2018) st.bau.edu.tr 1 Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 06.04.2018 Gökçe Begüm AVCI v1.1 26.10.2018

Detaylı

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ

1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ İÇİNDEKİLER 1.ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ........................ 3 2.ÜRÜNLER....................................................... 3 2.1. Ürün Kaydı Oluşturma........................................

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş Liste Ekranları sipariş, irsaliye, fatura, tahsilat, ödeme, cari hareket, hizmet vb. fiş kayıtları ile ilgili detay, izleme, değiştirme ve yeni giriş işlemlerinin yapılmasına imkan sağlayan liste ekranlarıdır.

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI SRM- Sipariş Yönetimi Tedarikçi Dokümanı Versiyon : 2 Tarih : 28.09.2017 1 1 SİPARİŞ PORTALİ... 3 2. SEVK BEKLEYEN SİPARİŞLER... 4 2.1. Sevk Bekleyen Siparişin Revize Edilmesi...

Detaylı

Panel Kullanım Kılavuzu

Panel Kullanım Kılavuzu Panel Kullanım Kılavuzu 1 1) Ana sayfa görünümü yukarıdaki gibidir; üst menü kısmında; Kontrol Paneli, Katalog, Eklentiler, Satış, Sistem, Raporlar sekmeleri bulunmaktadır. Kısayol olarak; Ürün Ekle, Ürünler,

Detaylı

Örnek Excel Formatını Nereden Bulabilirim?

Örnek Excel Formatını Nereden Bulabilirim? Excel ile Ürün Aktarımı Ürünlerinizi, Ticimax sistemine uygun hazırlamış olduğunuz excel dosyanız ile sisteme kolayca yükleyebilir, mevcut ürünleriniz için ise toplu güncellemeler yapabilirsiniz. Örnek

Detaylı

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İSTANBULKART MOBİL UYGULAMASI KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 2. UYGULAMAYI YÜKLEME... 3 3. KULANICI LOGİN İŞLEMLERİ... 3 3.1. Uygulamaya İlk Kez Giriş Yapma... 3 3.2. Daha Önce Web

Detaylı

Netsis 3 SMS Uygulaması

Netsis 3 SMS Uygulaması Netsis 3 SMS Uygulaması Güncelleme Tarihi: 09.11.2016 Genel Uygulama Müşteriler ile iletişimin son derece önemli olduğu günümüz koşullarında, bu amaca yönelik olarak Netsis tarafından getirilen çözümlerden

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014

TURKCELL HİZMETLERİ. Kullanım Bilgileri. LOGO Kasım 2014 TURKCELL HİZMETLERİ Kullanım Bilgileri LOGO Kasım 2014 İçindekiler TURKCELL HİZMETLERİ... 3 Online Turkcell Fatura Aktarımı... 4 Fatura Eşleştirme Tabloları... 5 Online Fatura Aktarımları... 6 Toplu Mesaj

Detaylı

Not : Arama sayfası sonuçları, metin kutusu altında görüntülenen listedeki gibi Ürün, Marka ve kategori sıralanacaktır.

Not : Arama sayfası sonuçları, metin kutusu altında görüntülenen listedeki gibi Ürün, Marka ve kategori sıralanacaktır. Güncelleme Dokümanı Versiyon 2.75 Ürün Arama Auto Complete Yeni eklenen bu özellik ile ilgili site kullanıcısı arama metin kutusuna yazacağı sözcüğe bağlı olarak, iki karakterli ve daha büyük sözcüklerde

Detaylı

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu

TSN Portal. Kullanım Kılavuzu TSN Portal Kullanım Kılavuzu KAYAPORT 2012 1 İÇİNDEKİLER: A. TSN PORTAL SİSTEMİNE GİRİŞ 1. Başlarken 2. TSN Ekranına Giriş 3. TSN Portal Ara Yüzü 3.1. Menüler 3.1.1. Yeni Servis Kaydı 3.1.2. Servis Listesi

Detaylı

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 4 2.1. Nakit Akış Programı Ana Tablo İçeriği..4 2.2. Üst Menü İçeriği..6 2.2.1. Ayarlar Menü.....6 2.2.2. Yönetim Menü...8 2.3. Alt

Detaylı

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu

ArCloud Müşteri Müracat Elemanı. Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi. Kullanım Kılavuzu Arçelik Bulut Servis İletişim Merkezi Kullanım Kılavuzu 1 İÇİNDEKİLER 1. ArCloud 3 2. ArCloud Ekranları 3 2.1. Ana Sayfa 3 2.2. Online İzleme 4 2.2.1. MME Operasyon Paneli 4 2.2.2. Kayıp Çağrılar 5 2.2.3.

Detaylı

DUYARRULMAN.COM KULLANIM REHBERİ. Web sitemizi ziyaret eden değerli ziyaretçiler;

DUYARRULMAN.COM KULLANIM REHBERİ. Web sitemizi ziyaret eden değerli ziyaretçiler; DUYARRULMAN.COM KULLANIM REHBERİ Web sitemizi ziyaret eden değerli ziyaretçiler; Müşterilerimizden gelen istekler doğrultusunda web sitemizde yenilikler yaptık. Artık web sitemiz herkese açık değil, sadece

Detaylı

SÜRÜCÜ SQL VE GÜNCELLEMELERİNDE YAPILANLAR

SÜRÜCÜ SQL VE GÜNCELLEMELERİNDE YAPILANLAR SÜRÜCÜ SQL 2.56.2.5 VE 2.56.2.24 GÜNCELLEMELERİNDE YAPILANLAR 1 1. Mebbis Modül Kursiyer dönem kayıt işleminde kursiyer cep telefonu aktarımlarında güncelleme yapılmıştır. 2. Ders Programlarının Aktarım

Detaylı

UZ GAYRİMENKUL GYS MUHASEBE İŞ AKIŞ SÜRECİ DOKÜMANI

UZ GAYRİMENKUL GYS MUHASEBE İŞ AKIŞ SÜRECİ DOKÜMANI UZ GAYRİMENKUL GYS MUHASEBE İŞ AKIŞ SÜRECİ DOKÜMANI /Uz Yatırım A.Ş. 2014 Küçükbakkalköy Mahallesi, Serdar Sokak No: 2 Kat: 2-3 ATAŞEHİR / İSTANBUL Sayfa 1 / 13 İçindekiler: 1. M U H A S E B E İ Ş A K

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3

Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 EK ÖZELLİK PAKETİ 3 Tiger2 Ek Özellik Paketi 3 İçeriği * : 1 Yeni Fonksiyonel Özellikler... 2 1.1 Sipariş Planlama - Satınalma Siparişleri İçin Şablon Tasarımı... 2 1.2 Emanet Ambarı ve Stok Fişlerinin

Detaylı

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3

TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 İçindekiler Tablosu TIGER E-TİCARET PROGRAMI (B2C)...3 1. Özellikler..3 2. Giriş....4 3. Ana Sayfa.5 3.1. Kullanıcı İşlemleri 7 3.2. Ürün İşlemleri.11 3.3. İçerik Sayfaları 13 4. Kurumsal..14 5. Mağaza..15

Detaylı

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması

Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Perga Sipariş Yönetim Uygulaması Sipariş yönetim uygulaması Netsim ERP ile uyumlu Android uygulamasıdır.genel itibariyle sipariş işlemleri,stok işlemleri,finans işlemleri raporlama gibi işlemlerinizi telefon

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü

Tarihli MikroRUN 05a Sürümü 05.11.2018 Tarihli MikroRUN 05a Sürümü V12 ve V14 Versiyonlarımızdan R/J/F/M Ürünlerimize V15 e Geçmeksizin Aktarım Yapılması V12 ve V14 ten Güncel veri tabanına şirket tablolarını ve Genel tanımların

Detaylı

DARA PLUS OTEL MODULU

DARA PLUS OTEL MODULU DARA PLUS OTEL MODULU ROOM RACK (ODA KAYIT): REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. Kayıt sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 2 Tarih: 28.09.2017 1 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 2.1. Geri bildirim oluşturma... 6 3. Denetim Talebi...

Detaylı

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği

15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 15 Versiyonu / 13.04.2016 Tarihli Arşivin İçeriği 1-01.04.2016-2015 dönemi için verilecek Kurumlar Vergisi, 2016/1 dönemi ve sonrasında verilecek Kurum Geçici - Gelir Geçici ve KDV1 beyannamelerine ait

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Tedarikçi Portalı, sitede bulunan tedarikçiye ait ürünlerin verilen yetkiler dahilinde tedarikçiye kullanım hakkı tanıyan bir portaldır.

Tedarikçi Portalı, sitede bulunan tedarikçiye ait ürünlerin verilen yetkiler dahilinde tedarikçiye kullanım hakkı tanıyan bir portaldır. Tedarikçi Portalı Kullanım Dökümanı Döküman Versiyonu 1.0 (01.06.2013 Cumartesi 10.35) Tanım Tedarikçi Portalı, sitede bulunan tedarikçiye ait ürünlerin verilen yetkiler dahilinde tedarikçiye kullanım

Detaylı

Güncelleme Dokümanı Versiyon 2.54

Güncelleme Dokümanı Versiyon 2.54 Güncelleme Dokümanı Versiyon 2.54 1 SEO güncellemesi. Yeni eklenen bu özellik ile sitenizin ürün ve grup sayfalarına giden linklerini esnek bir şekilde kullanmanız amaçlanmıştır. Bu çalışma içerisinde

Detaylı

Örneğin aşağıdaki görselde yer aldığı gibi; 1 numara ile işaretli göz butonuna tıklayarak ürünün site tarafındaki aktiflik / pasiflik durumunu

Örneğin aşağıdaki görselde yer aldığı gibi; 1 numara ile işaretli göz butonuna tıklayarak ürünün site tarafındaki aktiflik / pasiflik durumunu ÜRÜN YÖNETİMİ Ürün yönetimi alanı, sisteminize el ile (teker teker), Excel ile toplu olarak veya farklı entegrasyonlar aracılığı ile eklenmiş olan olan tüm ürünlerin listelendiği ve düzenlendiği alandır.

Detaylı

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır.

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Üye Girişi Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Giriş Sayfası Sayfa ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Anahtar

Detaylı

İş Hayatında Yeni Bir Start!

İş Hayatında Yeni Bir Start! İş Hayatında Yeni Bir Start! START Neden Start? START her küçük işletmenin sahip olmak isteyeceği bir yazılım... Tek kullanıcılı, muhasebesini dışarıda takip eden küçük işletmelere ve şahıs firmalarına

Detaylı

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu

Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu Defter-Beyan Sistemi Kılavuzu İçindekiler 1 Anasayfa Ekranı... 3 Kimin Adına İşlem Yapıldığının Görünmesi... 3 Ayarlar... 3 Sol Menü İşlemleri... 4 Mükellef Bilgileri... 5 Yıllık Gelir-Gider ve KDV Toplamları...

Detaylı

1- KAYIT FORMU 2- ALIŞVERİŞ SEPETİ

1- KAYIT FORMU 2- ALIŞVERİŞ SEPETİ 1- KAYIT FORMU Sağ üstte yer alan üyelik butonu ile süreç başlatılır. Şirketler için olan kurumsal bölüm ve bireysel üyelik bölümlerinde, kayıt aşamasında, kayıt formuna doğru ve hatasız bilgi girişi yapılmalıdır.

Detaylı

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Mikro Ayarları Mikro muhasebe sistemini kullanan müşterilemizin, muhasebe sistemleri ile E Ticaret sitesi arasındaki entegrasyon parametrelerini tanımladıkları menüdür. Bu menü altındaki alt menüler kullanılarak

Detaylı

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3

İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 İçindekiler Tablosu E-Ticaret Programı.....3 1. Özellikler...3 2. Kullanım...4 2.1. Ürün Satın Alma İşlemi.7 2.2. Üst Menüler..15 2.2.1. Siparişlerim..15 2.2.2. Favori Ürünler 17 2.2.3. Alarm Listem..17

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ Ürün Grubu Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Entegre@6 (Muhasebeci Paketi) [X] Yeni Fonksiyon @6 4.0.12 Seti ve 4.0.10 Onaylı Sürüm Uygulama 6 Şubat 2008

Detaylı

CRM Yazılımı - Anasayfa

CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı - CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel Bilgileri *. Müşteri Bilgileri *. Kartvizit Bilgileri *. Çözüm Ortakları *. Ajanda *. Randevu Bilgileri *. Hatırlatma Bilgileri

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 23.06.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1. e-fatura Modülünde e-ihracat Faturası Düzenlenmesine yönelik düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı) ndan:

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Hazırlık Öğrencisi) v1.1 (09.09.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1

Detaylı

11 Mayıs İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Veri Aktarma

11 Mayıs İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler : Veri Aktarma 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Veri Aktarma SONRADAN MUHASEBELEŞTİRME VERİ AKTARMA MODÜLÜYLE MUHASEBE ENTEGRASYONU Veri Aktarım modülü kullanarak Cari ve Fatura

Detaylı

E-Netsis.Net Yenilikleri

E-Netsis.Net Yenilikleri E-Netsis.Net Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu Uygulama [X] Yeni Fonksiyon @6 E-Netsis.Net parametrelerinin başka şubeden okunması Bu uygulama,

Detaylı

Arena Online Sipariş & Paynet Ödemelerine Kampanya Kodu Ekleme

Arena Online Sipariş & Paynet Ödemelerine Kampanya Kodu Ekleme Arena Online Sipariş & Paynet Ödemelerine Kampanya Kodu Ekleme Online sipariş sistemi neticaret kullanan Arena bayilerinin neticaret üzerinden elde ettikleri Arena ürünlü siparişlerini yine neticaret üzerinden

Detaylı