Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi"

Transkript

1 Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi

2 2 Ve harekete geçin Bosch Akıllı Video Analizi ile Sisteminiz ne kadar az veya ne kadar çok kamera kullanıyor olursa olsun, her şeyi etkin şekilde izlemek gerçekten zordur. Uzun süre boyunca tek bir ekrana bakmak bile konsantrasyon sınırını zorlar. Sadece 20 dakika sonra, operatör görüntüdeki hareketlerin %90 kadarını kaçırabilir. Bosch Akıllı Video Analizi (IVA), CCTV güvenlik sisteminin izlenmesine yeni bir otomasyon seviyesi getirerek operatörlerin dikkatlerini yoğunlaştırmalarına yardımcı olur. Uçta görüntü analizi ve gerçek zamanlı çalışma, güvenlik ekibinize hızla tepki verme ve harekete geçme için gereken bilgileri vererek alarm koşullarını belirler. CCTV gözetimi yeniden icat edildi Güvenlik sisteminin bütününe büyük bir katkı olan Bosch IVA teknolojisi, kapsamlı ve etkili olay algılama ve alarm sistemiyle güvenlik personelinizi destekler. Bu yeni nesil, akıllı dijital görüntü işleme sistemi, görüntü üzerinde sürekli açık bir göz tutarak güvenliği büyük ölçüde artırır.

3 3 Her kamerada bağımsız olarak çalışan Bosch IVA, merkezi analiz sunucusu olmadan çalışır. Hareketsiz nesneden takip edilen yolun izlenmesine kadar değişen, birçok gelişmiş algılama seçeneğinden birini seçebilirsiniz. Canlı görüntüler anında analiz edilir ve ortaya çıkan veri akışı video görüntülerine eşlik eder. Veriler daha sonra gözden geçirilmek üzere saklanabilir ve herhangi bir olay hemen oluştuğu anda görüntülenebilir. Eksiksiz bir sistem çözümü olarak kayıtlı görüntülerin ayrıntılarını yakalayarak size, başlangıçta alarm olarak ayarlanmamış olsa bile, herhangi bir olayı bulma imkanı verir. Bosch Akıllı Video Analizi Dikkatinizi yoğunlaştırın ve harekete geçin.

4 4 Uçta akıllı görüntü analizi Video içerik analizi konusunda benzersiz bir yaklaşıma sahip olan Bosch Akıllı Video Analizi, görüntü işleme gücünü kameraya veya video kodlayıcıya aktarır. Bir görüntüdeki önemli olayları otomatik olarak algılayabilen ve operatörü uyarabilen sistem, uçta akıllı özelliklere sahiptir. MPEG4 Video akışı MPEG4 Video Meta Veri IVA her görüntüyü analiz ederek, meta veriler oluşturur ve kamerada yüklü olan kurallara dayalı alarmları otomatik olarak tetikler; ek donanım gerekmez. Meta veri akışı Bosch IVA, güvenlik ekibinizin şüpheli olaylara veya potansiyel tehlikelere hızla tepki vermesine yardımcı olur. Sistemdeki her güvenlik kamerası, aşağıdakileri otomatik olarak gerçekleştirerek ekibinizin aktif bir üyesi haline gelir: u Sürekli gerçek zamanlı görüntü analizi sırasında olayları tanımlar u Kritik bir olay algıladığında alarm göndererek operatörü uyarma böylece gerçek bir güvenlik ekibine dönüştürme Ayrıca, mevcut sisteminiz ister analog kameralar ister Bosch IP kameralar kullanıyor olsun, Bosch IVA özelliğini eklemek basit ve ekonomiktir. Akıllı Video Analizi: ilave gözler Doğru, etkili ve pratik Bosch IVA, kamera içeriğinde çok seviyeli piksel, görüntüde arka plan ve hareket için görüntü analizi gerçekleştirir. Akıllı Video Analizi, tüm nesnelerin takip ettikleri yolu (hız ve yön) izler ve başıboş dolaşmanın yanı sıra hareketsiz veya önceden varolup kaldırılmış nesneleri algılayabilir.

5 5 Bosch IVA, güvenlik sisteminde izleme için en güvenilir çözümü sunmak amacıyla gelişmiş algoritmalar kullanır. Süregiden geliştirme, yazılım yükseltmeleri yoluyla yeni tekniklerin sürekli olarak uygulanmasını ve dolayısıyla zekanın ve mevcut fonksiyonların geliştirilmesini sağlar. Bosch IVA, çok yüksek derecede gelişmişlik sunarken, uygulaması, kurulumu ve kontrol edilmesi çok kolaydır. Hassas alanların, algılama alanlarının, nesne şekillerinin ve hareketlerinin ince ayarını yapmak, sistemi hızlı ve hassas bir şekilde istediğiniz gibi hazırlamanıza olanak verir. Geleneksel çözümler, video içeriğini analiz etmek için bir merkezi sunucu kullanır. Bu durum, donanım ve bakım maliyetleri yaratır, sistemi bilgisayar virüslerine karşı risk altına sokar ve bağlı olan her kameradan tam veri akışı gerektirir. Daha önemlisi, tek bir sunucuya güvenmek doğal olarak zayıf bir sistem oluşturur: sunucu çökerse, tüm kameraların analizi çöker. Dağıtılmış akıllı analiz kullanan Bosch IVA, çok daha sağlam bir sistem oluşturur. Merkezi sunucu olmadığı için herhangi bir arıza noktası yoktur. Akıllı Video Analizi, her parçada bağımsız olarak çalışır. Bir kamera veya enkoder arızalansa bile, sistemin geri kalanı tam performansla çalışmaya devam eder. Diğer avantajlar aşağıdadır: u Daha az maliyet ve gelişmiş güvenilirlik: analiz sunucularına veya işletim sistemlerine gerek yoktur u Merkezi herhangi bir donanım olmadan birden fazla kamera ile çalışır u Daha az veri yükü ve saklama gereksinimleri - tüm video analizi kamerada gerçekleştirilir. u Ek yükü en aza indirir: tek bir lisans ücreti, kamerada etkinleştirilmiş tüm algılama özelliklerini kapsar Bosch IVA, sistem verimliliği ve güvenilirliği konularında size çok kapsamlı avantajlar sağlar. Analog kameralar Dinion IP kameralar Görüntü Analiz Sunucusu Tek bir Arıza noktası LAN Tek bir Arıza noktası bile yok Kameralara Dağıtılmış Görüntü Analizi LAN Görüntü İzleme Bilgisayarı Veritabanı Web Sunucusu Görüntü İzleme Bilgisayarı Bilgisayar Tabanlı Video Analizi Uçta akıllı analiz Akıllı Kameralar

6 6 Daha sağlam ve güçlü bir sistem Bosch Akıllı Video Analizi olan kameralar, güvenlik sistemi kurulumunuzu daha verimli hale getirir. Ancak bütün bir sistemin parçası olarak, daha fazla avantaj sağlarlar. IVA, kritik olaylar meydana geldiğinde operatörleri uyararak, gerçekten gerektiğinde dikkatlerini yoğunlaştırmalarını sağlar. Kayıtlı meta veriler arasında adli delil için görüntü araması yapmak, operatörlerin belirli olayları saniyeler içinde bulmasını sağlar. Meta verilerdeki ayrıntıları yakalar IVA, izlenen her görüntünün aktif alanlarında olan her şeyle ilgili verileri yakalar. Meta veri şeklindeki içerik analiz bilgileri oluşturulur ve video görüntüleri ile birlikte saklanır. Meta veriler, izlenen alanlardaki, bu alanlara giren veya bu alanlardan çıkan tüm nesnelerle ilgili ayrıntıları içerir. Analiz canlı görüntülerle sınırlı kalmaz. Bosch IVA ayrıca, kayıtlı videonun İzlenmesi sırasında olay tanımlama sağlayabilir. Belirli görüntü ayrıntılarını açıklayan basit metin dizilerinden oluşan kayıtlı meta veriler, kayıtlı video görüntülerine kıyasla çok daha küçüktür ve arama yapmak daha kolaydır. IVA, Internet arama motorlarında sağlananlara benzeyen akıllı arama olanaklarıyla meta verileri arayarak, tüm kaydı taramaya gerek kalmadan sizi ilgili görüntüye çabucak götürür.

7 7 IP Ağı VCA özellikli kamera VCA özellikli video kodlayıcı Görüntü İzleme İstasyonu Ağa bağlı iscsi Canlı meta veriler Kayıtlı meta veriler Yönetim İstasyonu Gerçek adli delil görüntüsü arama Bir görüntüde sisteminizin algılamak için ayarlı olmadığı bir şey olursa ne olur? Bosch IVA adli delil arama, size benzersiz bir çözüm sunuyor. Yapmanız gereken sadece, yeni algılama kriterlerini kullanarak video arşivini taramak. Akıllı Video Analizi adli delil görüntüsü arama ile, canlı görüntüleme sırasında algılanan farklı olayları arayabilirsiniz. Örneğin, video arşiviniz içinde arama yaparken, başlangıçta bu olayı algılamak üzere konfigüre edilmemiş olsa bile sistemi örneğin, bırakılmış nesne algılamak üzere yeniden konfigüre edebilirsiniz.

8 8 Kullanıcı dostu kurulum ve kontrol Bosch Akıllı Video Analizi ile sistem, giriş kriterlerinize dayanarak video içeriğini analiz eder. Bu kriterler, işlem boyunca adım adım ilerlemenizi sağlayan kural oluşturma sihirbazı ile girilir. Her görüntüde izlenecek alanlar, nesne boyutu ve şekli, hareket yönü ve daha birçok parametre her kamera için ayarlanabilir. Kolay menü, kurulumu basitleştirir ve hangi olayın veya hangi olaylar kombinasyonunun alarm tetikleyeceğini belirlemenize olanak verir. Sihirbaz tabanlı konfigürasyon, kurulum sırasında kullanıcıya adım adım yol gösterir. Önceden tanımlanmış kriterlere uyan ve sistem tarafından algılanan olaylar, ekranda net bir şekilde gösterilir. Alarm durumuna göre renkle kodlanan nesne ana hatları, nesne konumunu göstermek için monitördeki görüntünün üzerine bindirilir. En boy oranı ve perspektif gibi faktörler, otomatik olarak hesaba katılır. Ekstra güvenilirlik Kamera kalibrasyonu ve perspektif düzeltme gibi özellikler, alarmların sadece gerçek olaylarda tetiklenmesini sağlamaya yardımcı olmak için Akıllı Video Analiz doğruluğunu ve güvenilirliğini büyük ölçüde geliştirir. Ayrıca boyut, hız, yön ve en-boy oranı için özel filtreler, yanlış alarm oranlarını en aza indirir. Kaydedilen görüntülerin istatistiksel analizi, sistemin hava şartlarına son derece dayanıklı olmasını sağlar. Yağmur veya karı filtreleyebilir. Görüntü sabitleme, rüzgarda sallanan kameranın neden olduğu hareketin değil, sadece kaydedilen alanlardaki hareketin algılanmasını sağlar. Fiziksel dokunmaya karşı korumalı Akıllı Video Analizi ayrıca, bir referans resim karesine kıyasla giriş sinyalindeki ani değişiklikleri gösteren izinsiz müdahale koruması özelliğine sahiptir.

9 9 Özellikler Açıklama Çizgiyi geçme Sanal çizgiler gerçekten etkilidir. Bir kimse yasak alana girer. Bosch IVA alarm verir. Başıboş dolaşma Bosch IVA operatörü, bir kimsenin bu park alanında çok fazla oyalandığı konusunda uyarır Hareketsiz nesne İster kaçak olarak park edilmiş bir araba ister geride bırakılan nesne olsun, Bosch IVA operatörü anında uyarabilir. Kayıp nesne Bosch IVA'dan hiç bir şey kaçmaz. Bir nesne her zamanki yerinden kaldırılırsa, otomatik olarak alarm verilir. Şekil değişikliği Bu kişi, en boy oranı değiştiği için alarma neden olur (çömelme). Güzergah takibi Bosch IVA adli arama kullanarak, hangi araçların belirli bir yolu izlediğini bulmak kolaydır Filtreler Nesne için en-boy oranı, hız, boyut, yön ve nesne rengi gibi algılama özellikleri tanımlayabilirsiniz. Görüntü sabitleme Bu kamera, montajı tamamen sabit olmasa bile hassas analiz gerçekleştirir. Termal kamera desteği Bosch IVA ayrıca, termal (uzak Kızılötesi) kamera görüntülerini destekler.

10 10 Bosch sanal güvenlik ekibiniz Güvenlik sisteminizin dahili bir parçası gibi çalışan Akıllı Video Analizi güvenliğinizi güçlendirir. İzleme performansının yorgunluk, dikkat dağılması veya izlenecek çok fazla hareket olması nedeniyle düşmesine engel olur. Kullanıma hazır Bosch IVA, IP kameralarımızın birçoğunda bulunmaktadır. Mevcut sistemlere entegrasyon için, bir veya daha fazla video kodlayıcı eklemek ve IVA kullanan her kamera için bir lisans almak yeterlidir. Yapmanız gereken tek şey, önemli alanları izleyen kameralarda, maliyetleri azaltan ve güvenlik personelinizin en önemli görüntülerde açık bir göze sahip olmalarını sağlayan Bosch IVA'yı etkinleştirmektir. Görüntü analizinde çok yönlü bir geçmiş Bosch Güvenlik Sistemlerinin video içerik analizi teknolojisindeki başarıları, 1999'da sektörün hareket algılamalı ilk dijital kayıt sistemiyle başlar. Hareket algılamayı, gelişmiş nesne izlemeyi ve olay algılama algoritmalarını geliştirerek, araştırmaya yoğun bir şekilde devam ettik. Ayrıca, otomotiv uygulamaları için görüntü tabanlı sistemler alanındaki Bosch Ar-Ge deneyiminden yararlandık. Bu alandaki kapsamlı araştırmamız, trafik işareti algılama ve yaya algılama gibi geleceğin izleme uygulamalarını gerçeğe bir adım daha yaklaştırmıştır. Aslında, çözümlerimizin bazıları günümüz araçlarında kullanılmaktadır.

11 11 IP kameralar Dinion IP, FlexiDome IP ve AutoDome sabit kamera serileri dahil IP kameralarımızın çoğunda Akıllı Video Analizi dahili olarak bulunmaktadır. Bosch Akıllı Video Analizi İçeren Video Kodlayıcılar Mevcut analog kamera güvenlik sistemleri için, VIP X1600 ve VideoJet X10/ X20/X40 serisi video kodlayıcılarımızı kullanarak IVA fonksiyonları eklemek son derece kolaydır. iscsi veri depolama Bosch, video ve bu video ile ilgili IVA meta verilerini saklamak için en yeni iscsi çözümleriyle video veri depolama pazarında liderdir. Bosch IVA Adli Delil Arama lisansı Bosch IVA Adli delil arama, serbest şekilde tanımlanabilen arama kriterleri kullanarak, belirli meta veri içerikleri için en geniş video arşivlerini bile hızlı bir şekilde tarayabilmenizi sağlar. Bosch Video Yönetim Sistemi Bosch VMS, tam izleme, video yönetimi ve alarm yönetimi sağlar. Akıllı Video Analizinden gelen alarmlar, hızlı algılama için genel hareket alarmları ile birleştirilir. Bosch VMS, alarm senaryolarını yürütmek amacıyla karmaşık kurallar oluşturmak için belirli alarm koşullarını birleştirmenize ve bunlara öncelik atamanıza olanak verir.

12 Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 100 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla yenilikçi teknolojiler sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri tüm dünyada kamusal, kurumsal ve konut ihtiyaçlarına yönelik elektronik güvenlik sistemleri ile genel seslendirme ve kongre-konferans çözümleri sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz veya adresine mail atınız. Bosch Security Systems, 2008 Hollanda da basılmıştır Değişiklik yapma hakkı saklıdır VS-EH-tr-01_F01U520043_01

Odak noktamız gerektiğinde sizi uyarmak ve doğru verileri hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmaktır. Akıllı Video Analizi

Odak noktamız gerektiğinde sizi uyarmak ve doğru verileri hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmaktır. Akıllı Video Analizi Odak noktamız gerektiğinde sizi uyarmak ve doğru verileri hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmaktır Akıllı Video Analizi Algı ve yapı ekleme Video gözetim söz konusu olduğunda, konuşulanlar IP ile ilgilidir.

Detaylı

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor IP video güvenlik sistemleri Hepsini bir araya getirmek Bosch Video Yönetim Sistemi (VMS), IP ağınız üzerinden iletilen tüm IP, video,

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede 0 100 o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Yüksek hızlı konumlandırma sistemi 1 saniyede 0-100º! Uygulamaların güvenlik kameralarından sık

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü

IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü 2 Eksiksiz bir IP kamera portföyü IP CCTV uygulamanız için en iyisi varken neden başka bir ürün seçesiniz? FlexiDome IP bulunduğu çevrede dikkat çekmeyen, mükemmel

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm...

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... 2 CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi...hepsi bir arada çözümle gelen yenilik Mükemmel dijital MP formatında kayıt ve dinleme Dijital akustik geri besleme

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi

Profesyonel Dedektör Serisi 1 Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gerektiği zamanı çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! 2 Devrim yaratan Sensor Data Fusion T Normalde hareket

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

AUTODOME IP kameralar. Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır

AUTODOME IP kameralar. Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır AUTODOME IP kameralar Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır 2 AUTODOME IP ailesi Takip Hareket halindeki insanlardan ilgilendiklerinizi, hızlı hareket etseler

Detaylı

Divar. Uygulama kılavuzu. Divar application guide

Divar. Uygulama kılavuzu. Divar application guide Divar Uygulama kılavuzu Bosch Divar application Divar Ayrıntılı guide Dijital Kayıt Aygıtı Bosch Divar Ayrıntılı Dijital Kayıt Aygıtı Divar (Digital Versatile Recorder), dijital CCTV ye geniş bir kullanıcı

Detaylı

Termal Kameralar. Overseas 2015.10

Termal Kameralar. Overseas 2015.10 Termal Kameralar Overseas 2015.10 Profesyonel Seri Rekabetçi fiyat-kalite Temel akıllı özellikler Yüksek Çözünürlük(336*256 /640*512) Pro Serisi Ultra Serisi Lite Serisi Ultra Smart Series Projeler için

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi. Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri

FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi. Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri Hiçbir uygulama onun için zor değil Uygulamanızın bir dome kamera için çok zorlayıcı olduğunu

Detaylı

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Güvenilir çözüm Blue Line Gen 2 Hareket Dedektörleri Güvende tutmak istediğiniz yer bir ev de olsa, perakende mağaza veya farklı bir ticari işletme

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi 2 Bosch Recording Solutions Herkes için yüksek kaliteli çözümler Geniş kayıt çözümleri ürün yelpazemizden uygulamanıza en uygun

Detaylı

Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır

Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır 2 Video Gözetim Sistemleri Video Gözetim Sistemleri 3 Bosch Güvenlik Sistemleri geniş bir güvenlik ve iletişim çözümleri

Detaylı

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 wlsn nedir? Bosch Güvenlik Sistemleri nin kablosuz Local Security Network wlsn çözümü, en sok teknoloji

Detaylı

Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş. Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu

Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş. Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu 2 3 CCTV teknolojisindeki değişimlere üç temel gereksinim neden olmuştur. Bunların ilki kayıt ve yapılan

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Hız İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Hız İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki hız

Detaylı

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ

(PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ (PLAKA TANIMA TAŞIT TANIMA) OTOYOL İHLAL VE OTOPARK SİSTEMLERİ HDH Plaka Tanıma Sistemi HDH Plaka Tanıma Sistemi, kameralardan alınan araç görüntülerinin üzerindeki plaka bölgesinin ayrıştırılarak, plaka

Detaylı

Access Professional Edition. İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi.

Access Professional Edition. İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi. Access Professional Edition İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi www.boschsecurity.com Access Professional Edition: Kolay ve sezgisel kartlı geçiş yönetimi için ideal çözüm İhtiyaçlarınızla

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

AutoDome Modüler Kamera Sistemi. Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi

AutoDome Modüler Kamera Sistemi. Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi Modüler Kamera Sistemi Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi Modüler Kamera Sistemi CCTV dünyası asla aynı kalmayacak Hiçbir zaman demode olmayacak bir CCTV sistemi hayal edin. İşlevselliği yükseltebilmenizi,

Detaylı

420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet

420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet 420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet 2 420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Üstün koruma için akıllı algılama Çift Işın Teknolojisi

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri

Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Ekin SAFE TRAFFIC Güvenli Trafik Yönetim Sistemleri Leader in Safe City Technologies Ekin Safe Traffic, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak şehrin tüm trafik sistemlerini

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

Ana müşteri hizmeti. boschsecurity.com/instoreanalytics. Mağaza İçi Analiz Operasyon Modülü

Ana müşteri hizmeti. boschsecurity.com/instoreanalytics. Mağaza İçi Analiz Operasyon Modülü Ana müşteri hizmeti boschsecurity.com/instoreanalytics Mağaza İçi Analiz Operasyon Modülü Mükemmel müşteri hizmeti, mağazanızı diğerlerinden ayırarak sadakati ve satışları artırmaya yardımcı olabilir.

Detaylı

sentry360 2013 Ürün Kataloğu

sentry360 2013 Ürün Kataloğu sentry360 2013 Ürün Kataloğu Hakkında Sentry360 sentry360 Sentry360 uygulama odaklı bir lider geliştiricisi ve üreticisi çok megapiksel güvenlik kameraları ve video yönetim yazılımı ticari ve hükümet pazarlar.

Detaylı

VIDOS Video Yönetim Sistemi

VIDOS Video Yönetim Sistemi Kapalı Devre TV VIDOS Video Yönetim Sistemi VIDOS Video Yönetim Sistemi Tümü bir arada video yönetim merkezi çözümü Yer haritası tabanlı kullanıcı arayüzü Analog monitör desteği Veritabanı ile sistem yönetimi

Detaylı

FLIR TERMAL GÖRÜNTÜLEME KAMERALARI FLIR TEST VE ÖLÇÜM CİHAZLARI YAPI DENETİMLERİ VE HVAC

FLIR TERMAL GÖRÜNTÜLEME KAMERALARI FLIR TEST VE ÖLÇÜM CİHAZLARI YAPI DENETİMLERİ VE HVAC FLIR TERMAL GÖRÜNTÜLEME KAMERALARI FLIR TEST VE ÖLÇÜM CİHAZLARI YAPI DENETİMLERİ VE HVAC FLIR Systems, termal görüntüleme kameralarında dünya lideridir. Binalardaki yapı kusurlarını tespit etmenize yardımcı

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Gelişmiş Verimlilik için Akıllı Çözüm Hızlı ve Kolay Kurulum NaviENT, uygun rutin kullanım için tasarlanmıştır. Bağlanacak herhangi bir kablosu, küresel

Detaylı

Türkiye Temsilciliği

Türkiye Temsilciliği Türkiye Temsilciliği On-Premise Virtual Appliance Libra Esva On-Premise Sanal Cihazı, işletim sistemi, anti-virüs, anti-spam ve eksiksiz bir yönetim ortamı da dahil olmak üzere tam kapsamlı bir anti-spam

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu Archive Player Divar Series tr Kullanım kılavuzu Archive Player İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Giriş 4 2 Çalışma 5 2.1 Programın başlatılması 5 2.2 Ana pencere tanıtımı 6 2.3 Açma düğmesi 6 2.4 Kamera

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza zinciri,

Detaylı

LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr

LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr LOUPE, IP Data ağlarında çalışan katma değerli servislerinizi kolaylıkla izlemenizi sağlar. www.netas.com.tr IP Tabanlı Servis Oturumlarınızı İzlemenin Kolay Yolu Loupe, Katma Değerli Servislerinizi IP

Detaylı

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure.

Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler. En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm. Answers for infrastructure. Symaro İlaç endüstrisi için sertifikalı sensörler En zorlu koşullarda yüksek oranda hassas ölçüm Answers for infrastructure. En zorlu kalite gerekliliklerini karşılar ve en uygun maliyetli kullanımı sağlar

Detaylı

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası

Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Ekin SPOTTER Dünyanın İlk ve Tek Tamamen Modüler Akıllı Şehir Mobilyası Leader in Safe City Technologies Ekin Spotter trafik yönetimi, çevresel analizler ve şehir gözetimi fonksiyonlarıyla çeşitlendirilebilir

Detaylı

Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler

Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler 2 Birlikte kendinizi güvende hissedeceğiniz bir firma Bosch Güvenlik Sistemleri'nin üstlendiği sorumluluk, risk altında olan ister can

Detaylı

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi KoçSistem Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Sitelink, uzaktaki kritik lokasyonlarınızı tek noktadan izlemek

Detaylı

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI

GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI Eyedius Teknoloji; hayatın her alanında güvenliği sağlamak için görüntü anlamlandırma ve yüz tanıma teknolojileri geliştiren, tamamen yerli bir yüksek teknoloji firmasıdır. 2 GÜVENİN TEKNOLOJİK ADI TÜBİTAK

Detaylı

Trimble icapture Mobil Yazılımı. Ömer ALPORAL

Trimble icapture Mobil Yazılımı. Ömer ALPORAL Trimble icapture Mobil Yazılımı Ömer ALPORAL Rev A May 2009 Trimble icapture Mobile Yazılımı İstenilen şekilde form oluşturma. Her tür öznitelik ve öznicelik tarifi, nesting, seçim listeleri oluşurma Lazer

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

VL-MVN511. Ek Bilgi. Ana Monitör İstasyonu. Model No.

VL-MVN511. Ek Bilgi. Ana Monitör İstasyonu. Model No. Ek Bilgi Ana Monitör İstasyonu Model No. VL-MVN511 Bu belge Apartman Daireleri için Video İnterkom Sistemi ile birlikte kullanılan bu ürün hakkında bilgi sağlar. Bu belgenin asıl amacı ürünün Kullanım

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Ortam İzleme Sistemi

Ortam İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Ortam Sistemi Retmon EMS Nedir? Ortam parametrelerini ölçmek, izlemek, kaydetmek ve kontrol altında tutmak için kullanılan veri toplama ve uyarı sistemidir. Veri Toplama Terminali

Detaylı

Gece Kayıpsız Algılama Yeteneği

Gece Kayıpsız Algılama Yeteneği Dahua Akıllı Termal Kameralar Gece Kayıpsız Algılama Yeteneği Uzun mesafe algılama Yüksek doğruluk oranlı IVS Sıcaklık ölçümü Süper düşük ışık Zorlu çevre koşullarında çalışabilme Termal Kamera Kamerların

Detaylı

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar

IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar IBAK Panoramo Serisi 3D Optik Boru Hattı Tarayıcılar Son yıllarda boru hattı kontrol teknolojisinde en büyük yenilik, Panoramo sistemi, mühendisler daha iyi veri sağlayan operatörler için stresi azaltarak,

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA

VERİNETWORK BİLGİ VE İLETİŞİMTEKNOLOJİLERİ Anafartalar Mh. Sanayi Cd. Doğan Sk. No: 1/148 Ulus Altındağ / ANKARA VERİNETWORK Türkiye genelinde hizmet veren firmaların teknoloji alt yapıları optimum seviyeye çıkartmayı hedeflemektedir. Kurumlara özel Müşteri ilişkileri yönetim yazılımları,kuruma özel yazılımlar ve

Detaylı

GÜVENLİ ŞEHİR ÇÖZÜMÜ. Akıllı Algılama Yüz Tanıma Plaka Tanıma. Güçlü Görüş Panoramik Manzara Ultra-Zoom Görünüm Termal Algılama

GÜVENLİ ŞEHİR ÇÖZÜMÜ. Akıllı Algılama Yüz Tanıma Plaka Tanıma. Güçlü Görüş Panoramik Manzara Ultra-Zoom Görünüm Termal Algılama GÜVENLİ ŞEHİR ÇÖZÜMÜ Akıllı Algılama Yüz Tanıma Plaka Tanıma Güçlü Görüş Panoramik Manzara Ultra-Zoom Görünüm Termal Algılama Hızlı Cevap Mobil Uygulama Entegre Yönetim Etkili İnceleme Şüpheli Hedef Arama

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Çözümleri ADAPTİF TRAFİK YÖNETİM SİSTEMİ (ATAK) İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir.

Çözümleri ADAPTİF TRAFİK YÖNETİM SİSTEMİ (ATAK) İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Çözümleri ADAPTİF TRAFİK YÖNETİM SİSTEMİ (ATAK) İSBAK A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakidir. Adaptif Trafik Yönetim Sistemi (ATAK) Adaptif Trafik Yönetim Sistemi (ATAK); bir yol ağındaki ortalama

Detaylı

Termal Görüntüleme Kameraları

Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Kolay kullanımı ve tek elle kullanılabilen kontrolleriyle bu kamera, en zor koşullarda bile mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Kullanıcı dostu termal görüntüleme

Detaylı

Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri

Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri Dräger Kızılötesi Sensörler Dräger Sensörleri Dräger kızılötesi sensörler, mümkün olan en iyi ölçüm sonuçlarını sunar ve sensör zehirlerinden etkilenmez. Bu sensörlerin uzun kullanım ömrü, neredeyse hiçbir

Detaylı

ĐZLEME(MONITORING) HĐZMETĐ

ĐZLEME(MONITORING) HĐZMETĐ ĐZLEME(MONITORING) HĐZMETĐ İÇİNDEKİLER KAPSAM DAHİLİNDEKİ SERVİSLER ÜRÜN ÖZELLİKLERİ VE GEREKSİNİMLER SIKÇA SORULAN SORULAR KAPSAM DAHĐLĐNDEKĐ SERVĐSLER Her geçen gün artan bilişim envanterinde yaklaşık

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Warendorf atıksu arıtma tesisinde proses görüntüleme ve durum bazlı bakım

Warendorf atıksu arıtma tesisinde proses görüntüleme ve durum bazlı bakım Warendorf atıksu arıtma tesisinde proses görüntüleme ve durum bazlı bakım Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza

Detaylı

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi

C C C C C C C. Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi C C C C C C C Restoran zincirleri için dijital kalite yönetim sistemi testo Saveris Restaurant dijital çözüm sistemi ile - gıda standartlarının yerine getirilmesi, kalitenin artırılması ve maliyetlerin

Detaylı

Konveyör bant izleme. Bu çeviri doğrulanmadı. En yüksek güvenlik ve ekonomi için konveyör bantları

Konveyör bant izleme. Bu çeviri doğrulanmadı. En yüksek güvenlik ve ekonomi için konveyör bantları Konveyör bant izleme Bu çeviri doğrulanmadı. En yüksek güvenlik ve ekonomi için konveyör bantları Maksimum güvenlik ve verimlilik Bir konveyör bandının tüm bileşenleri aşınma, dinamik yük veya sadece birçok

Detaylı

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış

VSP-BZ10. Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV. Genel Bakış VSP-BZ10 Profesyonel içerik oluşturma için uygun maliyetli, kullanımı kolay dijital kurumsal TV Genel Bakış Müşterilerin ilgisini çekin, özel teklifleri yayınlayın ve video, ses, hareketsiz görüntü ve

Detaylı