İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ"

Transkript

1 İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL

2 29 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayıp mayıs ayına kadar devam edecek, anaokulu öğrencilerimize yönelik planlanan İlkokula Uyum Programı mız öğrencilerimizin keyifli paylaşımlarıyla devam ediyor. 4-6 Mart 2016 tarihlerinde Koç Okulları tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen JMUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansı na okulumuz JMUN Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri ile katıldık. JMUN konferansında öğrencilerimiz, Ukrayna delegasyonu olarak okulumuzu temsil ettiler. Konferansa katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz. Ortaokul Fen Bölümümüz; 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası nı bilim ve teknolojinin öneminin, birbiri ile ilişkisinin anlatıldığı ve farkındalık artıran etkinliklerle kutladılar. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüz, öğrencilerimizin duygularını tanımalarına ve ifade etmelerine destek olmak amacıyla ortaokul 3.sınıflarımız ile Duygularım ve Ben konulu sosyal beceri sınıf çalışmasını gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz, gerçekleştirilen etkinlikte yaratıcılıklarını geliştirme ve iç dünyalarını yansıtma fırsatını yakaladılar. 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma törenini cuma günü oditoryumumuzda gerçekleştirdik. Çanakkale Şehitlerini Anma Günü hazırlıklarımız ise tüm hızıyla sürüyor. 18 Mart 2016 Cuma günü okulumuz oditoryumunda yapılacak törenle anma gününü gerçekleştireceğiz. 16 Mart 2016 Çarşamba günü ilkokul 4. sınıfta öğrenim gören öğrencilerimizin velilerine yönelik Ortaokul Tanıtım Sunumu gerçekleştirilecektir. Önümüzdeki sene ortaokul 1. sınıfta öğrenim görecek ilkokul 4. sınıf öğrencilerimizin velilerini sunumumuza bekliyoruz. Saygılarımla, Gencer DEMİRER Ortaokul Müdür Yardımcısı Değerli Velilerimiz, eğitim ve öğretim yılında okulumuzda öğrenim görmek üzere başvuran aday öğrenciler için düzenlenen 1. Bireysel Tanıma Çalışması ve Ara Sınıflar Kabul Sınavı 5 Mart 2016 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi. Yaklaşık iki yüz öğrencinin katıldığı sınav sonrası yapılan değerlendirme çalışmaları ve kesin kayıt işlemlerinin ardından sınıf düzeyinde öğrenci kontenjanı kalması durumunda 2. Bireysel Tanıma Çalışması ve Ara Sınıflar Kabul Sınavı 26 Mart 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

3 Bilim ve Teknoloji Haftası Ortaokul Fen Bölümü olarak öğrencilerimize 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası nı hatırlatmak, bilim ve teknolojinin önemini, birbiri ile olan ilişkisini anlatmak ve bu konuda öğrencilerimizin farkındalıklarını artırmak için hafta süresince çeşitli etkinlikler yaptık. İlkokul 3 ve 4. sınıflar ile tüm ortaokul seviyelerinde bilim ve teknoloji kavramlarını inceleyen ve gelecek yıllarda yoğun olarak kullanacağımız yeni enerji kaynakları ile gelecek yirmi yılda bizi bekleyen teknolojik gelişmelerin yer aldığı sunumumuzu sınıf öğretmenliği ders saatinde izledik. Bunun yanında öğrencilerimiz, teknoloji ve bilimin buluşmasını Yaratıcı Uygulama Merkezi nde yaptıkları deneylerle de keşfettiler. Ortaokul öğrencilerimiz, 2040 yılına ait hayal ettikleri teknolojik gelişmeleri kendilerine verilen küçük kartlara yazarak dilek kutusuna attılar. Kırılmayan matara, uçan araba, şarjsız cep telefonu, kendi kendine temizlenen gömlek gibi birçok fikri panolarımızda sergiledik.

4 Bilim ve Teknoloji Haftası

5 Bilim ve Teknoloji Haftası

6 Jmun KOÇ JMUN Mart 2016 tarihleri arasında onuncusu düzenlenen Koç Okulları JMUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansı na okulumuz JMUN Kulübü nden Asude KÖKLÜ, Ender USLU, Furkan VALİMAKİ, İrem Naz AKOVA, İpek GÜNTAY, Lal OVACIK, Umut GÜVEN ve Vera Lal ERDOĞDU ile İngilizce Öğretmenlerimiz Sezin ALİUSTAOĞLU ve Gregory SWAN katıldılar. Öğrencilerimiz konferansta Ukrayna delegasyonu olarak okulumuzu temsil ettiler ve konferansın sonunda belirlenen çözüm önerilerinden kendi yazdıkları bir maddeyi oy birliğiyle kabul ettirdiler. Öğrencilerimizi kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.

7 Jmun

8 Kutlama KÜÇÜK ERKEK BASKETBOL TAKIMI'MIZ TÜRKİYE'NİN EN İYİ 16 TAKIMI ARASINDA! Okulumuz Küçük Erkek Basketbol Takımı Edirne deki Türkiye Şampiyonası nda grup maçlarının tamamını kazanmış ve grup birincisi olmuştur. Takımımız böylece Türkiye nin en iyi 32 takımı arasına kalarak Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya da yapılan Türkiye Şampiyonası yarı finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Takımımız, Antalya da kendi grubunun ilk maçında Mersin birincisi olan Özel Toros Ortaokulunu 32 65, ikinci maçında Diyarbakır birincisi olan Özel Maarif Ortaokulunu yenmiş; üçüncü maçında ise Konya birincisi olan Özel Meram Diltaş Ortaokuluna yenilmiştir. Böylece grubunda ikinci olmuştur. Takımımız, diğer grup birincisi olan İstanbul ikincisi Borusan Oto Z.N. Kocabıyık Ortaokuluna yenilerek şampiyonayı Türkiye nin en iyi 16 takımı arasında bitirmiştir. Küçük sporcularımızı ve beden eğitimi bölümümüzü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

9 Çevrenin Genç Sözcüleri Fotoğraflarla çevre kirliliğine dikkat çeken Ekoloji Kulübü öğrencileri çalışmalarını ve düşüncelerini Çevrenin Genç Sözcüleri Panosu nda paylaştılar. Enerji Kulübü öğrencilerimiz ise Çevrenin Genç Sözcüleri Projesi kapsamında yazdıkları makalelere heyecanla ve özveriyle devam ettiler.

10 Okullarda Orman Projesi kapsamında bu hafta tüm ortaokul öğrencilerimiz; faydaları saymakla bitmeyen ormanlarımızın bizlere neler kattığını, nasıl korunması gerektiğini anlatan sloganlar yazarak Çevre ve Orman Bakanlığının Slogan Yarışmasına katıldılar. Öğrencilerimiz, yarışma için hazırladıkları sloganları aynı zamanda panomuzda da sergilediler. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Okullarda Orman

11 Rehberlik Duyguları ifade etmek, ne hissettiğini tanımlamak ve dışa vurmak anlamlarını taşır. Ergenlik sürecindeki gençlerin duygularını tanıma ve ifade etme becerilerinde çeşitli zorluklar yaşayabildikleri görülmektedir. Anlaşılamamış olma duygusu, aile içinde ya da sosyal hayatta gençlerin gergin ve öfkeli davranmalarına, aile ve arkadaşları ile iletişim problemleri yaşamalarına neden olabilmektedir. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak öğrencilerimizin duygularını tanımaları ve ifade etmelerine destek olabilmek amacıyla ortaokul 3.sınıf öğrencilerimiz ile Duygularım ve Ben konulu sosyal beceri sınıf çalışmasını gerçekleştirdik. Çalışmada kullanılan terapötik öykü kartları ile öğrencilerimiz, hem ardıllık ve yaratıcılık becerilerini kullanma hem de iç dünyalarını dışa vurma fırsatını yakaladılar.

12 Rehberlik

13 İlkokula Uyum Programı İlkokula uyum programımıza heyecanla devam ediyoruz.

14 İlkokula Uyum Programı

15 Okullarda Orman Bu ay da, ulusal projelerimizden olan Okullarda Orman için çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Küçük Gruplar olarak önce bahçeye çıkıp kurumuş yaprakları topladık. Sonra yaprakların dokusunu inceledik ve onları nasıl değerlendireceğimizi konuştuk. Yapraklardan yaratıcılık çalışması yapmaya karar verdik. Çalışmamızı yaparken çevremizde gördüğümüz hayvanları ve bitkileri düşündük. Ürünlerimizi panomuzda sergiledik. Orta Gruplar olarak Yağmurun Oluşumu deneyini yaptık. Deney öncesinde yağmurun nasıl oluştuğunu ve yağmurun doğamıza olumlu etkilerini konuştuk. Yağmurun oluşumu ile ilgili belgesel izledik ve ardından aklımızda kalanların resmini yaptık. Hazırlık Grupları olarak sanat çalışmasında yaprak şekillerini ve yağmur damlalarını kullanarak çeşitli ağaçlar yaptık. Canlıların yağmura ne kadar ihtiyaçları olduğunu düşündük ve bu konu hakkında sohbet ettik. Yağmurun önemini bir kez daha hatırlamış olduk. Ürünlerimizi sınıflarımızda sergiledik.

16 Kütüphane ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ KÜTÜPHANEMİZDEN KİTAP ALMAYA BAŞLIYOR Anaokulu öğrencilerimizin kendilerini daha iyi ve doğru biçimde ifade ederken aynı zamanda yaratıcılıklarının, yeteneklerinin, soyut düşüncelerinin de gelişmesine katkı sağlamak amacıyla okulumuzun anaokulu kütüphanesinden 6 yaş grubu öğrencilerimiz için ödünç kitap/yayın alma uygulamasına başladık. Öğrencilerimiz; kütüphane görevlimizden açık raf sistemi, kitap alma, araştırma, inceleme ve iade etme konularında gerekli bilgileri aldılar ve ilk ödünç kitaplarını sevinç içinde evlerine götürdüler. Yeni kitaplar almak ve onları incelemek için sabırsızlanan öğrencilerimizin okuma sevgisi sayesinde eleştiren, sorgulayan, düşünen bireyler olmalarını diliyoruz.

17 Hazırlık Grubu Bu hafta Hazırlık sınıfları olarak Penguenler konusuna giriş yaptık. Kutuplarda yaşayan sevimli dostlarımızın yaşamları ile ilgili birçok bilgi öğrendik ve etkinlikler gerçekleştirdik. İlk olarak Türkçe Etkinliğinde Kimin yumurtası? sorusuyla öğrencilerimizde merak uyandırdık ve beyin fırtınası yöntemi ile yumurtlayarak çoğalan hayvanlar hakkında sohbet ettik. Penguenlerin yumurtladıklarını öğrendik. Deniz Ne Kadar Derin? adlı öykü ile ilgili dikkat sorularını yanıtlamaya gayret gösterdik ve cevaplarımıza uygun ortaya çıkan semboller aracılığıyla görselimizi tamamladık. Ortaya çıkan penguen resmini çok beğendik. GEMS Etkinlikleri kapsamında ayna çeşitlerini inceledik ve farklı yansımaları gözlemledik. Düşünme Becerileri Etkinliklerinde bu hafta Mirror Game adlı oyunu oynadık. Kartlardaki şekillerin aynısını aynadaki görüntüleri ile eşleştirdik. Öğrenme merkezlerinde planlama yaptığımız oyunları keyifle oynadık. Okuma-Yazmaya Hazırlık Etkinliklerinde Okul Olgunluğu kitaplarımızdan çalışmaya devam ettik. Bu haftaki seslerimiz B ve Ü idi. Bu seslerle ilgili çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Penguenlere Balık Yedirme oyunu ile hem eğlenceli zaman geçirdik, hem de artırma ve eksiltme çalışmaları yaptık.

18 Hazırlık Grubu

19 Orta Grup Bu hafta, Venüs ve Mars sınıfları olarak Nesli Tehlike Altındaki Canlılar konusuna devam ediyor ve bilgilerimize yenilerini ekliyoruz. Öğrendiğimiz bilgilerin artması bizleri çok mutlu ediyor. Türkçe Dil Etkinliğimizde temamız ile ilgili Benim Adım Caretta Caretta öyküsünü dinledik ve Kutuplarda Yaşam kitabını inceledik. Bu sayede hayvanların yaşam alanlarını daha iyi tanımış olduk. Değerler Eğitimi Etkinliğimizde sorumluluk kavramını tanıdık. Sorumluluklarımızın neler olduğunu konuşarak sınıf içi sorumluluk tablosu yaptık. Artık yapmamız gerekenleri unutmadığımız için çok mutluyuz. Sanat Etkinliğinde, kraft kâğıdı kullanarak seçtiğimiz hayvanların içlerini artık materyallerle doldurduk, bu etkinlik sayesinde hem sevimli hayvanlarımız oldu hem de artık materyallerimizi değerlendirme fırsatı yakaladık.

20 Orta Grup Drama Etkinliğimizde, Aslan Kral isimli drama çalışmamızı yaparken aslanı uyandırmamak için engellere takılmamaya çok dikkat ettik. GEMS sınıfımızda, mıknatıslarla küçük kas becerilerimizi geliştirirken matematik becerilerimizin de gelişmesini sağlayan nesnelerle artırma eksiltme çalışması yapmayı da unutmadık. Düşünme Becerileri Sınıfımızda Yup adlı kutu oyununu oynayarak bağlantı kurma ve ilişkilendirme becerilerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımız sırasında akıllı tahta ile eğlenceli ve geliştirici oyunlar oynamaktan çok keyif alıyoruz. Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinliklerimizde çizgi çalışmalarımızı ve matematik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında yaratıcılık çalışmalarımız ile farklı düşünme yetilerimizi geliştirirken görsel algı çalışmalarımız ile de parça bütün ilişkisi kurma becerilerimizin gelişmesine katkı sağlıyoruz. Oyun ve Hareket Etkinliklerimizde planlama ve sıralama becerilerimizi geliştiren eş zamanlılık oyunlarımızı oynamaya devam ediyoruz. Aynı zamanda güzel havadan yararlanabilmek için bol bol bahçeye çıkıyoruz. Bu haftamız da yine bilgi dolu ve eğlenceli etkinliklerle geçti. Bir sonraki hafta yeni bilgilerle görüşmek üzere

21 Küçük Grup Merkür ve Dünya sınıfı öğrencilerimiz yepyeni bir tema ile haftaya başladılar. Bu hafta itibariyle Hava, Su, Toprak teması üzerinde birbirinden değişik etkinlikler gerçekleştiren öğrencilerimiz, haftaya Türkçe Dil Etkinliğinde Hava nedir, nasıl hissederiz? konusu üzerinde sohbet ederek başladılar. Hafta boyunca hava durumunu takip ederek sınıf hava durumu grafiğini oluşturdular. Evden getirdikleri kitapları incelediler ve bilgi paylaşımında bulundular. GEMS Etkinliğinde kum havuzunda saklanmış olan nesneleri ararken çok eğlendiler. Yaptıkları kanıt çalışmasında kum havuzunda buldukları nesneleri, çalışma sayfalarındakilerle eşleştirmeye çalıştılar. Sanat Etkinliğinde üfleme tekniği ile rengarenk boyaları öğrencilerimiz üflediler ve insan resimlerine çılgın saçlar yaptılar. Okuma Yazmaya Hazırlık çalışmalarında grafik çalışmalarına başlayan öğrencilerimiz, sayılarına göre unifix küplerini ilgili alanlara önce yerleştirdiler sonra da kutucukları boyadılar. Sayı grafiklerini tamamlayan ve inceleyen öğrencilerimiz, az ve çok kavramları üzerinde de tartışarak en az ve en çok olan sayıyı belirlemeye çalıştılar. Haftayı eğlenceli etkinliklerle tamamladık, çok eğlendik, ne de çok öğrendik!

22 Yabancı Diller Hazırlık Grubu muzda bu hafta öğrencilerimiz, Grumpy Old Bear kitabımızın canlandırmasını ve en yakın arkadaşlarının resimlerini çizerek masabaşı etkinliği yaptılar.

23 Yabancı Diller Yiyecekler konusunu öğrenirken eğlenceli bir şarkı eşliğinde dans ettik.

24 Yabancı Diller Bu hafta yeni kıyafet isimleri öğrendik, O gün ne giydiğimizi söyledik ve en sevdiğimiz kıyafeti çizerken çok eğlendik!

25 Kulüp Bale Kulübü'nde gösteri sonu pozlarımızı çalıştık. Bilim Kulübü'nde 'Yanmayan Balon' deneyimizi uyguladık.

26 Müzik Bu hafta hazırlık ve orta grup öğrencilerimizle İpli Kukla isimli orff çalışmamızı yaptık. Çok keyif aldık. Bu hafta küçük grup öğrencilerimizle ise Top Oyna tekerlemesini öğrendik. Tekerlemenin ritmine uygun çalışmamızı hem bireysel hem de grup olarak uyguladık.

27 Perküsyon kulübünde bu haftada çok eğlenceli dakikalar geçirdik. Kulüp

28 Ana sınıflarıyla yaptığımız uyum çalışmaları eğlenceli etkinliklerle devam ediyor. 1.Sınıflar

29 2.Sınıflar Hayat bilgisi dersi Topluma örnek olan kişilerin hayatını araştırır. kazanımına yönelik olarak ilkokul 2.sınıf öğrencilerimiz ile Barış Manço Müzesi ne gezi düzenledik. Barış Manço nun yaşadığı evi, aldığı ödülleri, kıyafetleri büyük bir heyecan ile inceledik.

30 3.Sınıflar 3.sınıflar olarak bu hafta ağırlık ölçüleri konusunu çeşitli materyallerin ağırlıklarını ölçerek pekiştirdik.

31 İlkokul 4. sınıflar bu hafta eğlenceli ve yaratıcı düşünmeye yönlendiren Katamino adlı oyunu oynadılar. 4.Sınıflar

32 4.Sınıflar

33 Yabancı Diller Enerji Tasarrufu ile ilgili öykümüzün dramasını yaparken çok eğlendik.

34 Yabancı Diller

35 1. sınıflar bu hafta GEMS dersinde Çıkarma İşlemini Öğreniyorum başlıklı etkinlik ile azaltma çalışması yaptılar. Gems

36 2. sınıflar bu hafta GEMS dersinde Bölme İşlemi ile Problem Çözümü başlıklı etkinliklerde hem eğlendiler hem de problem çözme becerilerini geliştirdiler. Gems

37 3. sınıflar bu hafta GEMS dersinde Kütleleri Tartalım isimli etkinlikle kütle birimini ve kütle ölçüm araçlarını keşfettiler. Gems

38 3. sınıflar bu hafta fen laboratuvar dersinde sağlıklı beslenme konulu afiş çalışması yaptılar. Fenlab

39 4.sınıflar bu hafta fen laboratuvar dersinde karışımları ayırma yöntemlerini öğrendiler. Fenlab

40 Türkçe Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, bu hafta davetiye yazma ve tasarlama çalışması yaptılar. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz, Türkçe Tema Kitapçıklarından İçimizdeki Güzellikler adlı metni okuyarak deneme türüyle ilgili bilgi edindiler. Bu bilgiler ışığında Sanatın Hayatımızdaki Yeri konusuyla ilgili düşüncelerini deneme türünde ifade ettiler. Ayrıca kütüphanede Kayıp Şeyler Ülkesinde adlı kitaplarını okumaya devam ettiler.

41 Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, Su Olmasaydı sözünü tamamlayarak slogan oluşturdular. Suyun önemine dikkat çekilen çalışmada öğrenciler, en iyi sloganı oluşturmak adına keyifli bir yarış içine girdiler. Türkçe Zümresi

42 Türkçe Zümresi Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz; Zarflar, Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam konularıyla ilgili geliştirici ve pekiştirici çalışmalar yaptılar.

43 Türkçe Zümresi Ortaokul 4. sınıf öğrencilerimiz; Fiil Çatıları konusuyla ilgili geliştirici ve pekiştirici çalışmalar yaptılar.

44 Matematik Zümresi Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Ondalık Gösterimi Verilen Sayılarla Toplama ve Çıkarma İşlemi konusunu işleyerek konu ile ilgili alıştırmalar yaptık. Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimizle bu hafta Tam Sayılarla Toplama ve Çıkarma oyunu oynayarak eğlenceli vakit geçirdik.

45 Matematik Zümresi Ortaokul 3.sınıf öğrencilerimizle bu hafta Çemberin Çevre Uzunluğunun Hesaplanması konusunu yaptığımız etkinlik ile öğrenip konumuzu alıştırmalarla pekiştirdik.

46 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 1.sınıf öğrencilerimiz, sesin farklı ortamlarda nasıl yayıldığını deneyler yaparak keşfettiler.

47 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 2.sınıf öğrencilerimiz, Işık ve Ses ünitesinde öğrenilenleri sınıf içinde çözdükleri testlerle tekrar ettiler.

48 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 3.sınıf öğrencilerimiz, Atıklar ve Geri Dönüşüm konusunu işleyerek ÇEVKO nun geri dönüşüm ile ilgili animasyonlarını izlediler. Atıkların ayrıştırılması ve yeniden kullanma konusunda duyarlılıklarını geliştirdiler. Yaratıcı Bilim Uygulamaları Merkezi mizde yaptığımız Işık Şiddeti ve Sıcaklık Ölçme etkinlik çalışmaları ile 2040 yılına kadar bilim ve teknolojideki beklentilerini paylaşarak Bilim ve Teknoloji Haftası nı kutladılar.

49 Fen Bilimleri Zümresi Ortaokul 4. sınıflarımız son konuları olan Canlılar ve Enerji ünitesine giriş yaptılar. Madde ve Isı ünitesi ile ilgili deney çalışmaları yapan öğrencilerimiz, soru çözümleriyle de öğrendiklerini pekiştirdiler.

50 Sosyal Bilimler Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, bu hafta, Akdeniz, Ege ve Marmara Bölgelerinin Ekonomik faaliyetlerini işlediler.

51 Sosyal Bilimler Ortaokul 2. sınıf öğrencilerimiz, İlk Türk İslam Devletleri nde Kültür ve Uygarlık konusunu işlediler.

52 Sosyal Bilimler Ortaokul 3. sınıf öğrencilerimiz, Osmanlı Devleti nde Yönetim ve Ordu konusunu işlediler.

53 Yabancı Diller Ortaokul 1. sınıf öğrencilerimiz, Indefinite Pronoun konusuyla ilgili oyun oynayarak hem öğrendiklerini pekiştirdiler hem de eğlendiler. Sınav haftasındaki stresimizi İngilizce dersinde oynadığımız Taboo Game ile attık. Hem eğlendik hem de rekabet ortamında dili etkin bir şekilde kullandık. İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ Okul tanıtım toplantılarımız ve ara sınıflar giriş sınavlarımız sürüyor. 8 Mart 2014 Cumartesi günü

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimizin ilkokula uyum programı, bu hafta katıldıkları rehberlik ve

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 18. VELİ BÜLTENİ Ortaokul öğrencilerimiz Türkiye genelinde uygulanan "Vitamin Kazanım Değerlendirme Sınavı"na katıldılar.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımızın yanı

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI

5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI 5-9 EKİM 2015-2016 / SAYI 2 ELİT CAMBRIDGE OKULLARI YAŞAM İÇİN EĞİTİM İSTANBUL UN KURTULUŞUNUN 92. YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN! İstanbul un kurtuluşunun 92. Yıldönümünü okulumuzda düzenlediğimiz törenle kutladık.

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Eylül- 16 Ekim 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımızı heyecanla sürdürmeye

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat 2014-21 Mart 2014)

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat 2014-21 Mart 2014) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 Şubat 2014-21 Mart 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat 2014-21 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Aslı TAŞCI Ortaokul Müdür Yardımcısı Bu hafta;

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 13. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 13. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 13. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL JMUN (Junior Model United Nations) Kulübü öğrencilerimiz,

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015 YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ Sayın Rektörümüzün başkanlığında bu yılın ilk Üst Yönetim Kurulu toplantısı geçtiğimiz Salı günü okulumuzda yapıldı. İlkokul, Ortaokul

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 29 NİSAN 2016 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nı okulumuzda öğrencilerimizin ve velilerimizin çok yoğun katılımı ile coşkulu

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ EVİMİZ-AİLEMİZ Aile kavramı ne demek? Ailemde kimler var? Aile bireylerimizin isimleri nelerdir? Ailemizle paylaştıklarımız

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 27. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL İlkokul 1. sınıf öğrencilerimiz, 6 Nisan 2016 Çarşamba

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI, KIZILAY HAFTASI, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014-2015 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN. EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Aile kavramının ne olduğunu ifade ettik. Ailemizde kimler olduğunu

Detaylı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki programa göre anılacaktır. T.C. ÜSKÜDAR KAYMAKAMLIĞI ULU ÖNDER ATATÜRK ÜN VEFATININ 74. YILI ANMA PROGRAMI Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 74. Yıldönümünde, 10 Kasım 2012 Cumartesi günü aşağıdaki

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:27 Sayı:22 18 Mart 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Bu yazımda son iki haftada gerçekleştirdiğimiz iki önemli etkinlikten ve bu

Detaylı

2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1.SINIF MÜZİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1.SINIF MÜZİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI 1 EYLÜL 1.Hafta 8 EYLÜL -0 EKİM İSTİKLAL MARŞI NA SGI D.1. İstiklal Marşı na saygı gösterir. İstiklal Marşı CD si Bilgisayar D.1. Kazanımı ile İlgili Açıkalama : Teması: Türk bayrağını ve İstiklal Marşı

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÜSKÜDAR LİSESİ. FEN ve DENEY KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÜSKÜDAR LİSESİ. FEN ve DENEY KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI E K İ M E Y L Ü L 05 06 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÜSKÜDAR LİSESİ FEN ve DENEY KULÜBÜ YILLIK ÇALIŞMA PLANI SÜRE AMAÇ YAPILACAK ETKİNLİKLER Ay Hafta Saat BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR *Eğitici Kulüpler hakkında

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 8 de. 10'da 1. SINIFLARIMIZ BENCİL DEV ADLI OYUNU İZLEDİLER

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel. İlkokulu Bülteni. 8 de. 10'da 1. SINIFLARIMIZ BENCİL DEV ADLI OYUNU İZLEDİLER ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Bülteni 1. SINIFLARIMIZ BENCİL DEV ADLI OYUNU İZLEDİLER sayfa 8 de DEKLANŞÖR KULÜBÜMÜZ ODTÜ BİLİM VE TEKNOLOJİ MÜZESİNDEYDİ... sayfa 10'da İÇİNDEKİLER ÇEVRE BİLİNCİMİZİ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ 4 Mart 2015 Çarşamba günü anaokulu öğrenci velilerimize yönelik olarak düzenlediğimiz İlkokul Tanıtım

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Kasım ayı temamız; Benim Hakkımda Her şey TÜRKÇE DİL Haftanın Alışkanlığı ; Paylaşıyorum Mutluyum, Lütfen, teşekkür ederim diyorum

Detaylı

3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 3.SINIFLAR MAYIS AYI VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 3. sınıfa elveda, 4. sınıfa MERHABA TÜRKÇE Metinlere bağlı kalarak dinleme ve dinlediğini anlama, okuma ve okuduğunu anlama, yazma kurallarını uygulama,

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ,neleri edemez KIZILAY HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ÖĞRETMENLER GÜNÜ 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI SONBAHAR-RÜZGÂR-ŞEMSİYE

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Bu yıl, ortaokul binasının 3 ve 4. katları da dahil olmak üzere yerleşkemizin

Detaylı

MART AYI VELİ BÜLTENİ

MART AYI VELİ BÜLTENİ ,2010-2011 MART AYI VELİ BÜLTENİ Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır, İlkbaharın ilk ayı heyecanımızı arttırır. Kısaydı Şubat ayı ama bakın bize neler neler yaptırdı. Sayılar Şenliği Sayılar Şenliğimiz

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (02 Mayıs -17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat - 21 Mart 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ. (10 Şubat - 21 Mart 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ DÜNYANIN İŞLEYİŞİ (10 Şubat - 21 Mart 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 10 Şubat - 21 Mart 2014 tarihleri arasında işlediğimiz dördüncü temamıza

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 25. VELİ BÜLTENİ Ortaokul öğrencilerimiz, VKV Özel Koç Okullarında düzenlenen JMUN (Model Birleşmiş Milletler) Konferansı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim yılının bir

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık.

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık. ANAOKULU Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Çapa Koleji Anaokulu geleceği parlak, ışık saçan çocuklar yetiştirmek için, modern eğitim anlayışı ile

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Sene sonu yaklaşıyor. Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Özel Öğretim Yöntemleri 2 YDA 212 4 2+0 2 3

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Özel Öğretim Yöntemleri 2 YDA 212 4 2+0 2 3 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Özel Öğretim Yöntemleri 2 YDA 212 4 2+0 2 3 Ön Koşul Dersleri Özel Öğretim Yöntemleri 1 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Almanca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) ( 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül- 28 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme Sınıfını

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Kurumumuz, eğitim öğretim çalışmalarına

Detaylı

DUYURULAR VE AİLEYE ÖNERİLER

DUYURULAR VE AİLEYE ÖNERİLER Sevgili Velimiz Denizatı Sınıfı olarak Aralık ayında duyu organlarımız, vücut organlarımız ve sevgi konusu üzerine ağırlık verdik. Bu konularla ilgili bol bol çalışmalar yaptık. Sevginin hayatımızda çok

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL E. Aybars ŞEHİRTAY Okul Müdürü Okulumuz bahçesinde

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYSERİ EVİ

ÖĞRENCİLERİMİZİN KAYSERİ EVİ 4.Sınıflar Müze Gezisi Kayseri Lisesi nin Milli Mücadele Müzesi olarak düzenlenerek hizmete açılmış olması nedeni ile 4.sınıflar olarak Müzeye gezi düzenledik. Öğrencilerimiz, Kayseri halkının Milli Mücadeledeki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımızı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız, tüm hafta boyunca yoğun bir tempoyla devam etti.

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Öğretmenlik Uygulaması YDA 412 8 2+6 5 8

Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS. Öğretmenlik Uygulaması YDA 412 8 2+6 5 8 DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyılı T+U Saati Ulusal Kredisi AKTS Öğretmenlik Uygulaması YDA 412 8 2+6 5 8 Ön Koşul Dersleri Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Almanca Lisans Zorunlu / Yüz Yüze

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 4 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI

TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI TED KAYSERİ KOLEJİ YENİ YILI COŞKUYLA KARŞILADI 2015-2016 Öğretim yılı birinci dönemin sonuna yaklaşırken yeni yıla güzel ve mutlu başlamak, birinci dönemin stresini atmak, kaynaşmak ve 2015 teki güzel

Detaylı

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret İNGİLİZCE KURS DUYURUSU Sayın Velimiz, İngilizce kursumuz 28.09.2013 12.05.2014 tarihleri arasında Cumartesi günleri 09:00 12:20 saatleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılar için tıklayınız TED Ankara Koleji'nden

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 22. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 02 Mayıs- 17 Haziran 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Sayıları hatırlayalım.

Sayıları hatırlayalım. ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL ERKİLET İLKÖĞRETİM OKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ANASINIFI YARIYIL TATİL ETKİNLİĞİ KONU: TATİL ÖDEVİ Öğrencinin Adı Soyadı: Tarih: Sayıları hatırlayalım. Noktaların üzerinden

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 16. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Olumsuz hava koşulları sebebiyle ara vermiş olduğumuz çalışmalarımıza yoğun bir

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 14. VELİ BÜLTENİ /itubeylerbeyi /itugvo.beylerbeyi.yerleskesi Anaokulu öğrencilerimizin tüm hafta boyunca hazırlandıkları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 32.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Yıl sonu neredeyse geldi. 4-6.sınıf öğrencilerimize son

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 4. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI Serbest ve yönergeye çizgi çalışmaları yaptık. 5 rakamı ile büyük ve küçük I harflerini boyadık ve yazdık. Gece-Gündüz, Sabah-Öğle-Akşam, Dün- Bugün-Yarın,

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ. (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Ocak ayında kış mevsimi, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik.hava, deniz ve kara taşıtlarıyla ilgili

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 17. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Kar tatilinin hemen ardından zümre ve akademik

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KIRŞEHİR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ KIRŞEHİR Sayı : Konu : 2012-2013 Eğitim - Öğretim Yılı Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları Çalışma Takvimi T.C.

Detaylı

2014-2015 Güz Dönemi Fizik Bölümü Elektronik Dersi Çıktılarının Gerçekleşme Derecesi

2014-2015 Güz Dönemi Fizik Bölümü Elektronik Dersi Çıktılarının Gerçekleşme Derecesi 2014-2015 Güz Dönemi Fizik Bölümü Elektronik Dersi Çıktılarının Gerçekleşme Derecesi Çok Düşük 1 Düşük Orta Yüksek Çok Yüksek 2 3 4 5 Bu ders ile ilgili temel kavramları, yasaları ve bunlar arasındaki

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü

T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü T.C. GAZİANTEP VALİLİĞİ İl Milli Eğitim Müdürlüğü GAZİANTEP İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ, TARİHİ GÜNLER

Detaylı

FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU

FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU FMV ÖZEL NİŞANTAŞI IŞIK ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EKO-OKULLAR PROJESİ ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ÇALIŞILAN KONU: SU ŞUBAT AYI: Eko-tim ile birlikte birinci dönemin değerlendirmesi

Detaylı

İstanbul, 21 Eylül 2015. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Bilgilendirme Yazısı. Sevgili Velimiz,

İstanbul, 21 Eylül 2015. 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Bilgilendirme Yazısı. Sevgili Velimiz, İstanbul, 21 Eylül 2015 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Bilgilendirme Yazısı Sevgili Velimiz, Birinci Genel Veli Toplantımızda sizlerle paylaşacağımızı bildirdiğimiz Bireysel veli öğretmen görüşme

Detaylı

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI

MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI MERAL-MUAMMER AĞIM ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK BAŞARIYI ARTIRMA PLANI Öğrencilerimiz; okulumuzda öğrenci merkezli öğretim yöntemleriyle, problem çözme, deney yapma, tartışma ve sorgulamaya

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat-23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Ocak-Şubat ayı temamız; Masal Kahramanları ve Taşıtlar TÜRKÇE DİL Sınıfımızda kuklalar ve masal kitaplarının olduğu, bir

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Değerler eğitimi programı kapsamında sorumluluk değeri üzerinde çalışmalarımızı yaptık. SINIF

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile okulum,tik tak,her sabah,çocuklar adli tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:5 Sayı: 5 11 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 9 günlük Bayram tatilinin hepimize iyi geleceğini düşünüyorum. Oldukça yoğun geçen bir başlangıç dönemi yaşadık.

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

YARININ TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZA YARININ GÖZÜYLE BAKALIM Kİ YARINLARIMIZ AYDINLIK OLSUN.

YARININ TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZA YARININ GÖZÜYLE BAKALIM Kİ YARINLARIMIZ AYDINLIK OLSUN. 2013-2014 İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EKİM-KASIM AYI BÜLTENİ 3-4 YAŞ GRUPLARI YARININ TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIMIZA YARININ GÖZÜYLE BAKALIM Kİ YARINLARIMIZ AYDINLIK OLSUN. TEMAMIZ: Kim Olduğumuz ANA FİKİR:

Detaylı

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI

DERS SÜRE VE PERİYOTLARI DERS SÜRE VE PERİYOTLARI Okul Öncesi Okul öncesi dönem 4 yaş grubunda dersler 08:30 da başlar ve 12:00 da sona erer. Ana sınıflarda ise dersler 08:00 da başlar, 12:00 da sona erer. Her iki yaş grubunda

Detaylı

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI)

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI) HAFTANIN KONULARI 1-10 EKİM SONBAHAR MEVSİMİNİ TANIYORUZ Sohbet Konularımız; Sonbahar mevsimi. Neden yağmur yağar? Rüzgar çıkıyor ağaçların yaprakları dökülüyor. Göçmen kuşlar leylek, güvercin, guguk,

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temaları ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: KUTUP HAYVANLARI DEĞERLER EĞİTİMİ ETKİNLİĞİMİZ: PAYLAŞMA KİTAP ATÖLYESİ: YAZAR ETKİNLİĞİMİZ GEZİLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ

Detaylı