BODRUM DA ALAADDİN YAVAŞCA ÖZEL KONSERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM DA ALAADDİN YAVAŞCA ÖZEL KONSERİ"

Transkript

1 BODRUM DA ALAADDİN YAVAŞCA ÖZEL KONSERİ Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Türk Musikisi Korosu, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Alaeddin Yavaşca Özel Konseri düzenlendi. Konserde, devlet sanatçısı unvanına sahip olan ve bestesi Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca ya ait olan eserler seslendirildi. İlk iki eserin seslendirilmesinin ardından Alaeddin Yavaşca, eşi Ayten Yavaşca ile sahneye çıkarak, davetlileri selamlayıp sahnede kendilerine ayrılan bir koltukta oturdular. Konserin ilk bölümünde sürpriz yapmak için sahneye çıktıklarını belirten Ayten Yavaşca, seslendirilen şarkıların hikayelerini izleyenlerle paylaştı. Bu yıl 90 ıncı yaşını kutlayan Alaeddin Yavaşca da Benim de çorbada tuzum olsun diyerek, sözleri Şair Cahit Sıtkı Tarancı ya ait Bu tatsız akşam saatinde adlı eseri konserin ilk bölümde okudu. Usta sanatçı, konserin ikinci bölümde de iki eser olmak üzere toplam üç eser okudu. Sanatçıyı izleyenler duygulu anlar yaşadı ve ayakta alkışladılar. 45 kişilik koronun sahne aldığı konseri Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı öğretim üyesi Halil İbrahim Yüksel hazırlayarak yönetti.

2

3

4 Çok Özel Yatlar Bodrum da Turizm sezonunun başlaması ile özel yatlar da Bodrum koylarında görülmeye başladı. Garcon adlı 67 metre boyunda özel motor yat Bodrum ünlü Kumbahçe koyuna demirledi. Lüks motoryat güvertesi üzerinde yer alan modern helikopter ile dikkat çekiyor. Garcon adlı yat ilginç tasarımı ile de dikkat çekiyor. Garcon nun ön kısmı bir denizaltı tasarında yapılmış.

5 Üzerinde yüzme havuzu helikopter pisti gibi donanımları bulunuyor. ACE adlı 87 metre boyundaki lüks motor yat da yine tarihi Bodrum Kalesi yanına demirlemiş bulunuyor. Ace geçtiğimiz yıl da, Yunan kıyıları ile Bodrum kıyıları arasında arasında özel konukları için hizmet vermesi ile biliniyor. Lüks motor yatların kumanya olabileceği belirtiliyor. ikmali için limana gelmiş

6

7 ROBOTİK DİGİTAL KOLPOSKOPİ CİHAZI VE KORDON DOKUSU SAKLAMA HİZMETİ BODRUM ÖZEL GÜVENÇER & ÇİFTÇİ KADIN SAĞLIĞI TIP MERKEZİ NDE BAŞLADI Son yıllarda jinekolojik muayene ve kontrollerin rutin bir parçası haline gelen Smear Testi, özellikle rahim ağzı kanserlerinin ve kanser öncesi (prekanseröz) lezyonların erken tanınmasını sağlamaktadır. Smear testi bulgularının pozitif çıkması, basit hücre bozulmasından, HPV enfeksiyonuna ve rahim ağzı kanserine kadar gidebilen geniş bir hastalık grubunun belirtisi olabilmektedir. Artık günümüzde, pozitif çıkmış bir smear testi, LED ışıklı ve dijital Kolposkopi cihazı ile 15 dakika gibi bir sürede ağrısız bir şekilde araştırılabiliyor. Kolposkopi işlemi rahim ağzının yakından, detaylı muayenesini, hücresel anomalilerin araştırılmasını ve rahim ağzı kanserlerinin çok erken teşhis edilmesini sağlamaktadır. Özel Güvençer & Çiftçi Kadın Sağlığı Tıp Merkezi nde kullanılmaya başlanan robotik, yani problemli bölgeleri otomatik olarak teşhis eden Kolposkopi cihazı ile Bodrumlular bu son teknolojik gelişmenin imkanlarından faydalanabilecekler. Özel Güvençer & Çiftçi Kadın Sağlığı Tıp Merkezi nde verilmeye başlanan bir başka hizmet ise; Kordon Dokusu Saklama Kordon kanı saklamanın yanı sıra şimdi artık kordon dokusu da saklanarak bazı hastalıklar için ek yeni tedavi yöntemleri

8 geliştirilmekte. Kordon kanında bulunandan farklı kök hücreleri barındıran kordon dokusu, Alzheimer, Parkinson ve Diyabet hastalığı gibi farklı hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Kordon kanı ve kordon doku hücreleri ile araştırmalar dünya çapında devam etmekte, daha yaygın kullanım ve etkili tedaviler için yüksek bir potansiyel olarak görülmektedir. Kordon kanı ve kordon dokusu vajinal veya sezeryan doğum sonrasında, anneye veya bebeğe herhangi bir işlem yapılmaksızın alınır. Ağrı vermez ve komplikasyona sebep olmaz. Elde edilen materyal Kordon Kanı Bankası na ulaştırılır. Özel Güvençer & Çiftçi Kadın Sağlığı Tıp Merkezi isteyen hastaları için bu yöntemi de uygulamaya başlamıştır. Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan İcatlar Projeleri adlı serginin açılışına katıldı. Anaokulunu ve sergiyi gezerek öğrencilerle vakit geçiren Başkan Kocadon a Bodrum Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürü N.Dilek Albayrak ve Anaokulları Koordinatör Müdürü Müge Çoban eşlik etti. Mehmet Kocadon; 65 öğrencisi, 6 sınıf öğretmeni, 1 İngilizce öğretmeni ve 1 okul psikoloğu ile eğitim öğretimine devam eden Özel Turgutreis Marmara Anaokulunun tüm yaş gruplarıyla birlikte hazırladığı sergideki çalışmalarla yakından ilgilendi. Minik öğrenciler, sergi sonrası Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon a kendi elleriyle okul bahçesinden topladıkları

9 portakal, mandalina, limonlar ve atık pastel boyaların fırınlanmasıyla oluşturdukları kalp şeklindeki eserlerini hediye etti. Öğrencilere el emeği göz nuruyla hazırladıkları hediye için teşekkür eden Başkan Kocadon, Öğrencilerimizin bilinçlendirilmesi için hazırlanan bu ve benzeri projelerin hayata geçtiğini görmek, bizleri çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Minik öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak hazırlamış oldukları eserler, gerçekten görülmeye değer. Kendilerini tebrik ediyorum. Sevgiyle kucaklıyorum dedi. Başkan Kocadon ziyaret sonunda ise okula ait anı defterini imzalayarak duygu ve düşüncelerini de deftere yazmış olduğu şu sözlerle aktardı: Milenyum çocuklarını yetiştiren kıymetleri eğitmenlerimi ve eğitim kurumunu en içten saygılarımla kutluyorum. Geleceğimizin teminatı olacak bu çocuklarımızı, Cumhuriyetimizin ilkelerine sahip çıkan nesiller olacağına inanarak; çocuklarımıza başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

10

11

12

13 YENİ DAHİLİYE POLİKLİNİĞİ ÖZEL GÜVENÇER & ÇİFTÇİ KADIN SAĞLIĞI TIP MERKEZİ NİN POLİKLİNİĞİ, DAHİLİYE UZMAN DR. TÜRKAN TANYEL İLE HASTA KABULÜNE BAŞLADI. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları Op.Dr. Çağlar Çiftçi ve Op.Dr.Şermin Güvençer in 2015 yılının ilk aylarında açtıkları Özel Güvençer & Çiftçi Kadın Sağlığı Tıp Merkezi, yeni yıla yeni bir poliklinik ile giriyor. SGK anlaşmalı kliniğin doktorları arasına katılan Uzman Dr.TÜRKAN TANYEL, 1993 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi yılında Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde İç Hastalıkları Uzmanlık Eğitimi ni tamamlayarak İstanbul da çeşitli hastanelerde görev aldı. Bodrum a yerleşen Tanyel in mesleki ilgi alanları arasında şeker hastalığı, insülin direnci, obezite, beslenme bozuklukları, tiroid bezi hastalıkları (guatr), hipertansiyon, astım, koah, kansızlık (anemi) ve vertigo bulunmaktadır.

14 Özel Güvençer & Çiftçi Kadın Sağlığı Tıp Merkezi, Dahiliye Polikliniği açılışı nedeniyle, Aralık ve Ocak ayları boyunca hastalarına çeşitli avantajlar sunacak. Klinik Müdürü Op.Dr. Çağlar Çiftçi, merkezlerinin adının Kadın Sağlığı olması nedeniyle yanlış anlaşılmamasına dikkat çekerek Dahiliye Polikliniğimizde erkek hasta kabulü de yapılacaktır dedi ve 2016 yılının ilk aylarında diğer bölümlerde de olduğu gibi SGK kapsamında Çocuk Sağlığı-Hastalıkları Polikliniği nin de açılacağını bildirdi. 3.YAŞINI DOĞDUĞU HASTANEDE YATAN ANNESİNİN YANINDA KUTLADI Aylin Nayır bundan üç sene önce de Özel Bodrum Hastanesi nde sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Bartu adı verilen bebek üçüncü yaşını, bu kez solunum sıkıntısı ile Özel Bodrum Hastanesi nde yatan annesiyle birlikte, doğduğu hastanede kutladı. Aylin Nayır ın iş arkadaşlarının da katıldığı sürpriz doğum günü kutlamasında duygusal anlar yaşandı.

15 Tedavisi Özel Bodrum Hastanesi, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hakan Avcı tarafından yürütülen Aylin Nayır Oğlumu bu hastanede doğurdum, sağlığıma bu hastanede kavuştum. Bugün de oğlumun doğum gününü kutluyoruz. Özel Bodrum Hastanesi gerçekten de bizim için çok özel.çok duygulandım. şeklinde konuştu. ÖZEL BODRUM HASTANESİ NDE AŞILAMA İLE GELEN ÜÇÜZ BEBEKLER Özel Bodrum Hastanesi güvenlik görevlisi İmdat Ata ve Melek Ata evliliklerinin beşinci senesinde çocuk sahibi olmak için Özel Bodrum Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Orçun Koçak a başvurdular. Yapılan tedavi neticesinde aşılama yöntemi ile hamile kalan Melek Ata üçüz bebek dünyaya getirdi ve duygularını şöyle ifade etti:

16 Dr. Orçun Bey in sayesinde çocuk sahibi olduk. İlk muayenemde ailemde ikiz öyküsü olduğunu anlatınca Orçun Bey, şakayla karışık biz sana üçüz bulalım o halde demişti, dediği gibi de oldu. Üçüz çocuk sahibi olmak çok güzel, eşim ve annem bakımlarına yardımcı oluyorlar. Allah isteyen herkese nasip etsin. Özel Bodrum Hastanesi Çocuk Doktorları Uz. Dr. Sevda Oktay ve Uz. Dr. İlke Karaçay Coşkun üçüzlerin gelişiminin son derece sağlıklı olduğunu kaydetti. Özel Bodrum Hastanesi ailesine yeni katılan ve şimdiden çok sevilen üçüzlere Yağmur, Yiğit ve Yağız isimleri verildi.ata ail esini kutluyor ve sağlıklı bir ömür diliyoruz. İNGİLİZ TIP ÖĞRENCİLERİ STAJ İÇİN BODRUM U SEÇTİ İngiltere deki Southhampton Üniversitesi nde dördüncü sınıf tıp öğrencisi olan 22 yaşındaki Stanislau Makaranka ve Maria Vittoria Capanna staj yapmak üzere Özel Bodrum Hastanesi ni seçtiler. Dünyanın istedikleri herhangi bir yerinde staj yapma imkanı verilen tıp öğrencileri değişik bir kültür tanımak, Bodrum un dünyaca ünlü güzelliklerini görmek ve tecrübe kazanmak için Özel Bodrum Hastanesi ni seçtiklerini söylediler.

17 Makaranka, Özel Bodrum Hastanesi nde edindikleri tecrübe sonucunda, İngiltere deki sağlık sistemi ile kıyaslandığında burada uzman doktorlara ulaşmanın çok daha kolay olduğunu, İngiltere de hastaların hem doktoru görmek hem de tetkik yaptırmak için çok uzun süre beklemek zorunda olduklarını ve maliyeti düşürmek için gerekli olan birçok testin yapılamadığını belirterek: Buradaki sistem ve doktorlar daha çok hasta odaklı. Hemşireler tedavide İngiltere de olduğundan daha etkin rol alıyorlar. Bu da doktorların hastalara daha fazla zaman ayırabilmesini sağlıyor. Bodrum a gelmeden önce Türkiye deki sağlık standartları hakkında bir bilgim yoktu ancak şimdi söyleyebilirim ki burada uluslararası standartlarda yüksek kalitede sağlık hizmeti veriliyor ve son teknoloji ürünü cihazlar kullanılıyor. Dedi. Maria Vittoria Capanna ise Özel Bodrum Hastanesi ve çalışanlarının kendilerine her konuda çok yardımcı olduklarını ve ülkelerine daha donanımlı bir şekilde ve güzel anılarla döneceklerini söyledi. Günaydın Bodrum a Özel Konsepti ile Lezzetin Saatini Uzatıyor Yıllardır süren uzmanlığı ile et severlerin ilk tercihi olan Günaydın, iki yıldır hizmet verdiği Bodrum şubesinde, yeni bir konsepti hayata geçiriyor. Temmuz ayı itibariyle Bodrum

18 Günaydın restoranı gece 12 den sabah 5 e kadar misafirlerine özel bir menü ile hizmet vermeye devam edecek. Günaydın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan, ilk defa Bodrum Günaydın da uygulanacak olan bu konsept ile damak tadına önem veren misafirlerine çorba, dürüm çeşitlerinin yanı sıra sucuk ekmek ve künefe gibi karşı konulmaz lezzetleri bir arada sunacaklarını belirtiyor. Başta İstanbul olmak üzere Ankara, Antalya, Samsun ve Bakü de toplam 43 şubesi ve 2 bine yakın çalışanı ile hizmet veren Günaydın, Yalıkavak Palmarina da bulunan şubesi ile yaz boyunca et severlerin buluşma noktası oluyor. Köfte, döner, burger ve dürüm başta olmak üzere birçok et, tavuk ve kebap çeşitlerinin de yer aldığı zengin menüsü, farklı damak tatlarına yönelik birçok alternatifi bir arada sunan Günaydın 2015 yazında yeni konsepti ile dikkat çekmeye devam ediyor. Cüneyt Asan, yeni konsept ile ilgili olarak; Günaydın olarak 43 şubemizde, misafirlerimizi ağırlıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur. Misafirlerimizin memnuniyeti artırmak için aralıksız çalışıyor, yeni konsept ve hizmetleri hayata geçiriyoruz.. Bunun ilk adımı Bodrum da uygulamaya başladığımız gece konsepti. Temmuz ayı itibari ile gece 12 den sabah 5 e kadar restoranımızda çorba, dürüm çeşitleri, sucuk ekmek ve künefeden oluşan özel menümüz yer alacak. Özellikle paça çorbamızın yaza damga vuracağına eminiz. Bunun dışında her dönem yoğun ilgi gören çöp şiş, tavuk şiş, Adana ve Urfa dürümlerimizi de bu menüye ekledik. Kısacası Günaydın ın bu yaz da Bodrum un gözde lezzet durağı olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. dedi. Yarım asırdır et bizim işimiz sloganı ile hizmet verdiklerini belirten Cüneyt Asan, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Günaydın ı dünya markası yapmak istediklerini belirtti. Asan

19 Türk kültürü ve Türk yemekleri tüm dünya ülkeleri tarafından büyük beğeni topluyor. Yurtdışından Türkiye ye gelip, bizim restoranlarımıza uğrayan herkes kendi ülkesine de markamızı götürmek istiyor. Bu yüzden artık yurtdışında daha yaygın hizmet vermemizin vakti geldi. Bu konuda gerekli altyapı hazırlıkları üzerinde çalışıyoruz.. Bundan sonra hedefimiz Avrupa ve Ortadoğu. Artık dünya markası olmak için çalışacağız. şeklinde konuştu. Marifet pişirmek değil, en iyi eti seçebilmekten geçiyor Türkiye nin besicilik anlamında önemli bir noktada olduğunu belirten Cüneyt Asan Et tesisimizde özenle işlediğimiz etler ile güven verdik. Oluşan güvenin geri dönüşü bizi fazlasıyla memnun etti. Kendi alanımızda sahip olduğumuz tecrübe sayesinde en iyi etin hangi koşullarda elde edileceğini, hangi koşullarda keserek, dinlendirerek ve pişirerek daha lezzetli olacağını iyi biliyoruz. Dolayısıyla misafirlerimiz bize geldiklerinde bir sürprizle karşılaşmıyorlar ve alışık oldukları Günaydın kalitesini buluyorlar. Ayrıca tatil için gelen pek çok misafirimiz menümüzde bulunan etlerden satın alıp, lezzetimizi evlerine de taşıyabiliyor. Özellikle son dönemde ailesiyle ya da sevdikleriyle başbaşa vakit geçirmek isteyen pek çok kişi restoranımızdan et satın alabiliyorlar. açıklamasında bulundu.

20 LİVANELİ, BODRUM DA KONTROLÜNDEN GEÇTİ SAĞLIK Zülfü Livaneli Özel kontrolünden geçti. genel Bodrum Hastanesi nde sağlık Dahiliye Uzmanı Dr.Yusuf Babayiğit, Kardiyoloji Uzmanı Dr.Nejat Sönmez ve KBB uzmanı Op.Dr.Süleyman Zennuboğlu nun muayene ettiği Zülfü Livaneli nin genel sağlık durumunun iyi olduğu ve sadece kontrol amaçlı geldiği belirtildi. Hastane çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Zülfü Livaneli mütevazi ve içten tavırlarıyla sadece kontrol aöaçlı olarak hastaneye geldiğini söyledi.

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi

Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Minik öğrencilerden atık ve geri dönüşüm sergisi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Özel Turgutreis Marmara Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan Atık ve Geri Dönüşüm Malzemelerinden Yapılan

Detaylı

ROBOTİK DİGİTAL KOLPOSKOPİ CİHAZI VE KORDON DOKUSU SAKLAMA HİZMETİ

ROBOTİK DİGİTAL KOLPOSKOPİ CİHAZI VE KORDON DOKUSU SAKLAMA HİZMETİ ROBOTİK DİGİTAL KOLPOSKOPİ CİHAZI VE KORDON DOKUSU SAKLAMA HİZMETİ BODRUM ÖZEL GÜVENÇER & ÇİFTÇİ KADIN SAĞLIĞI TIP MERKEZİ NDE BAŞLADI Son yıllarda jinekolojik muayene ve kontrollerin rutin bir parçası

Detaylı

Geri dönüşümün önemi miniklere anlatıldı

Geri dönüşümün önemi miniklere anlatıldı Geri dönüşümün miniklere anlatıldı önemi Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu öğrencilerine ambalaj atıkları ve yönetim planı kapsamında ambalaj atıklarının kaynağında ayrıştırılması,

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI

DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI DENİZ DİBİNDEN TONLARCA ÇÖP ÇIKTI Bodrum da deniz dibi temizliği yapan bir gurup öğrenci denizden tonlarca çöp çıkardılar. Boğaziçi Üniversitesi sualtı sporları kulübü üyeleri Bodrumda ki koyları gezerek

Detaylı

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BODRUM'DA DÜNYA SANAT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ Dünya sanat günü etkinliği kapsamında Bodrum da çeşitli sanat etkinlikleri düzenlendi. Bodrum Belediye Meydanında yere açılan toplam 60 metre uzunluğunda siyah bez

Detaylı

1KİLO 130 GR DÜNYAYA GELEN ELİF BEBEK EVİNE TABURCU OLDU

1KİLO 130 GR DÜNYAYA GELEN ELİF BEBEK EVİNE TABURCU OLDU 1KİLO 130 GR DÜNYAYA GELEN ELİF BEBEK EVİNE TABURCU OLDU Bodrum da, annesinde gelişen yüksek tansiyon sebebiyle anne karnında beslenemeyen bebek Op. Dr. Şermin Güvençer tarafından 1 kilo 130 gram olarak

Detaylı

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI

ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI ANKARA METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN ERGÜN GÜLER MÜDÜRLERİ VE PERSONELİ İLE VEDALAŞTI Ankara Meteoroloji Bölge Müdürü Ergün GÜLER in İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü olarak atanması dolayısıyla ve

Detaylı

Manzara Fotoğrafçılığı

Manzara Fotoğrafçılığı Manzara Fotoğrafçılığı SUNUM&SÖYLEŞİ: İLHAN EROĞLU 18 Aralık 2015 Cuma 18.30 Oasis Toplantı Salonu Yasemin Sokak 317-318 (THY alt katı) İLHAN EROĞLU Instagram takipçilerinin çok iyi tanıdığı 293.000 takipçiye

Detaylı

BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı

BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı BOTAV 2015 Turizm Değerlendirme Toplantısı Bodrum Belediyesi ve Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Başkanı Mehmet Kocadon, sürdürülebilir turizm ve Bodrum u uluslararası arenada bir marka haline getirmek için

Detaylı

Türkiye Acil Tıp Derneği Acil Tıp Yeterlik Kurulu Acil Tıp Uzmanlık Eğitimi Kılavuzu

Türkiye Acil Tıp Derneği Acil Tıp Yeterlik Kurulu Acil Tıp Uzmanlık Eğitimi Kılavuzu Türkiye Acil Tıp Derneği Acil Tıp Yeterlik Kurulu Acil Tıp Uzmanlık Eğitimi Kılavuzu TÜRKİYE ACİL TIP DERNEĞİ ACİL TIP YETERLİK KURULU ACİL TIP UZMANLIK EĞİTİMİ KILAVUZU Türkiye Acil Tıp Derneği Acil

Detaylı

2016 GEK VİZYON. 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ

2016 GEK VİZYON. 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ 2016 GEK VİZYON 10 / 13 Mart 2016 İLAÇ DIŞI SATIŞ ETKİNLİĞİ GEK VİZYON 2016 İlaç dışı ürün kategorisinde en doğru ürünü eczanelerinizde en avantajlı koşullar ile müşterilerinize sunmanız için hazırladığımız

Detaylı

RAHİM AĞZI KANSERİ AŞISI KAMPANYASI

RAHİM AĞZI KANSERİ AŞISI KAMPANYASI RAHİM AĞZI KANSERİ AŞISI KAMPANYASI GÜVENÇER & ÇİFTÇİ KADIN SAĞLIĞI TIP MERKEZİ NDE Kadın Hastalıkları ve Doğum konusunda Bodrum da isimlerini duyurmuş Op.Dr. Çağlar Çiftçi ve Op.Dr.Şermin Güvençer in,

Detaylı

ANKARA İLİ BASIM SEKTÖRÜ ELEMAN İHTİYACI

ANKARA İLİ BASIM SEKTÖRÜ ELEMAN İHTİYACI ANKARA İLİ BASIM SEKTÖRÜ ELEMAN İHTİYACI Gülnaz Gültekin*, Orhan Sevindik**, Elvan Tokmak*** * Gazi Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Matbaa Öğretmenliği Bölümü, Ankara ** Ankara Ü., Eğitim Bil. Ens.,

Detaylı

Klarnet Virtüözü Şenlendirici Mandalin de Sahne Aldı

Klarnet Virtüözü Şenlendirici Mandalin de Sahne Aldı Klarnet Virtüözü Şenlendirici Mandalin de Sahne Aldı Klarnetin büyüsünü kendine has üslubuyla ülke sınırları dışında da geniş kitlelere ulaştıran ve Türkiye nin klarnet sesi olan Hüsnü Şenlendirici, Mandalin

Detaylı

SGK dan Ankara Sanayi Odasına Seminer

SGK dan Ankara Sanayi Odasına Seminer SGK dan Ankara Sanayi Odasına Seminer SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -NİSAN AYI İTİBARİ İLE 1 MİLYON 160 BİN İŞVEREN 5 PUAN PRİM TEŞVİKİNDEN FAYDALANMAKTADIR -TEŞVİKLERİN AMACI İSTİHDAMDA

Detaylı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı

Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Bodrum da hafriyat atıkları geri kazanım tesisi hizmete başladı Büyükşehir Belediyesi tarafından yatırımı gerçekleştirilen çevreci yatırım;

Detaylı

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu

Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Başkan Kocadon mimar ve mühendislerle buluştu Bodrum Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, beraberindeki heyet ile birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları

Detaylı

Sabuncubeli Tüneli nin temeli atıldı

Sabuncubeli Tüneli nin temeli atıldı Sabuncubeli Tüneli nin temeli atıldı Eylül 10, 2011-1:49:24 İzmir-Manisa arasındaki yolu 10 dakikaya indirecek olan Sabuncubeli Tüneli'nin temeli, yolun İzmir bölümünde atıldı. Törende konuşan Bakan Yıldırım,

Detaylı

Çocukluk Çağında Diyabet: Sorunlar/ Öneriler

Çocukluk Çağında Diyabet: Sorunlar/ Öneriler Çocukluk Çağında Diyabet: Sorunlar/ Öneriler Prof. Dr.Şükrü Hatun Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Bilim Dalı Başkanı Çocuk Endokrin ve Diyabet Derneği Çocuk Diyabet

Detaylı

İSTE DE KADININ AKADEMİK VE İŞ HAYATINDAKİ YERİ KONUŞULDU

İSTE DE KADININ AKADEMİK VE İŞ HAYATINDAKİ YERİ KONUŞULDU İSTE BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİ İSTE DE KADININ AKADEMİK VE İŞ HAYATINDAKİ YERİ KONUŞULDU 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Konferans Salonunda

Detaylı

Dokuz Tip Mizaç Modeli

Dokuz Tip Mizaç Modeli Dokuz Tip Mizaç Modeli Eğitimde yeni bir çatı model doğuyor Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen Dokuz Tip Mizaç Modeli Semineri TED Bodrum Koleji

Detaylı

OPERA SANATÇISI TANIM. Sözlerinin bütünü veya çoğu şarkılı olarak söylenen müzikli tiyatro eseri olan opera sanatını icra eden kişidir.

OPERA SANATÇISI TANIM. Sözlerinin bütünü veya çoğu şarkılı olarak söylenen müzikli tiyatro eseri olan opera sanatını icra eden kişidir. TANIM Sözlerinin bütünü veya çoğu şarkılı olarak söylenen müzikli tiyatro eseri olan opera sanatını icra eden kişidir. A- GÖREVLER - Her gün düzenli olarak performansını koruyabilmek için ses ve beden

Detaylı

1982 yılında kurulan Baloğlu Catering, büyümesini sürekli devam ettirerek sektöründe lider bir catering firması olmanın gururunu yaşamaktadır.

1982 yılında kurulan Baloğlu Catering, büyümesini sürekli devam ettirerek sektöründe lider bir catering firması olmanın gururunu yaşamaktadır. 1982 yılında kurulan Baloğlu Catering, büyümesini sürekli devam ettirerek sektöründe lider bir catering firması olmanın gururunu yaşamaktadır. Yarım asra yakın edindiği tecrübe ve uzmanlık alanına göre

Detaylı

BODTO 2015 Hijyen Eğitimleri Başlıyor

BODTO 2015 Hijyen Eğitimleri Başlıyor BODTO 2015 Eğitimleri Başlıyor Sağlık, İçişleri, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlıkları tarafından, 05 Temmuz 2013 tarih ve 28698 sayılı Resmi Gazete de yayınlanan Yönetmeliği kapsamında, hijyen eğitimlerinin

Detaylı

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK..

TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMUNDAYDIK.. 13-16 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen TED İstanbul Koleji Ulusal Forumuna ( TİUF ), Müzik Öğretmenimiz Eren TOKMAK rehberliğinde okulumuzdan

Detaylı

Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri YILI KATALOĞU

Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri YILI KATALOĞU ASKO KARİYER Bireysel ve Kurumsal Eğitim Hizmetleri 2010 YILI KATALOĞU Sayfa 2 ASKO KARİYER HAKKINDA; Misyonumuz Geleceği yönlendirmeyi hedefleyen ve gelişimin sınırı olmadığına inanan her bireyin kendi

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ Karar Tarihi : 18/06/2013 Toplantı Sayısı : 364 Karar Sayısı : 3093 ANKARA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARAR ÖRNEĞİ 3093- Yönetmelik Komisyonu tarafından incelenen, Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi Yönergesi

Detaylı

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI

BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI BODRUMLU SANATÇILARDAN MANİFESTO VE TOPLANTI Bodrum Kültür & Sanat Forumu Toplanıyor Bodrum da kültür ve sanat adına faaliyet gösteren birçok dernek ve sanatçı biraraya gelerek, sorun ve taleplerini bir

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2007 2010 STRATEJİK PLANI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2007 2010 STRATEJİK PLANI GAZİ ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2007 2010 STRATEJİK PLANI 1. GİRİŞ 1982 yılında kurulan Kamu Yönetimi Bölümümüzün 2007 2010 yılları stratejik plan ve hedeflerini ortaya koymayı amaçlayan bu çalışmada;

Detaylı

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ Sütlüce YERLEŞKESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKolojİ Bölümü (İngİlİzce Desteklİ) Sosyolojİ Bölümü İstanbul Ticaret Üniversitesi, toplumun değişim ve dönüşüm süreçlerini takip edebilen, özgüveni yüksek ve

Detaylı

Şair Yazar Mustafa Uçurum Çocuklara okumayı sevdirmenin en güzel yolu onlarla kitapları buluşturmak olmalı

Şair Yazar Mustafa Uçurum Çocuklara okumayı sevdirmenin en güzel yolu onlarla kitapları buluşturmak olmalı Şair Yazar Mustafa Uçurum Çocuklara okumayı sevdirmenin en güzel yolu onlarla kitapları buluşturmak olmalı SORU- En son çıkardığınız kitap ile kitaplarınız kaç tane oldu, konuları nedir? MUSTAFA UÇURUM-

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Geçtiğimiz hafta eğitim ve öğretim çalışmalarımızın yanı

Detaylı

GİRİŞ. Eğitimdir ki, bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum halinde yaşatır veya bir milleti kölelik ve yoksulluğa terk eder.

GİRİŞ. Eğitimdir ki, bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum halinde yaşatır veya bir milleti kölelik ve yoksulluğa terk eder. GİRİŞ Eğitimdir ki, bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum halinde yaşatır veya bir milleti kölelik ve yoksulluğa terk eder. Mustafa Kemal ATATÜRK Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş)

Detaylı

Sayın Bakanım, Yükseköğretim Kurumuna hoş geldiniz, onur verdiniz. Daha önce üyesi olarak önemli hizmetler verdiğiniz bu kurumda sizi Türkiye

Sayın Bakanım, Yükseköğretim Kurumuna hoş geldiniz, onur verdiniz. Daha önce üyesi olarak önemli hizmetler verdiğiniz bu kurumda sizi Türkiye Sayın Bakanım, Yükseköğretim Kurumuna hoş geldiniz, onur verdiniz. Daha önce üyesi olarak önemli hizmetler verdiğiniz bu kurumda sizi Türkiye Cumhuriyeti devletinin Maliye Bakanı olarak ağırlamaktan sevinç

Detaylı

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ

AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ AZERBAYCAN DA BODRUMLU KARATECİLER FIRTINA GİBİ Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı 16-17 Mayıs tarihlerinde Azerbaycan ın Bakü Kentinde Serhedci İdman Olimpiya Spor Kompleksinde 10 ülkeden 523

Detaylı

Çocuk, Ergen ve Genç Yetişkinler İçin Kariyer Rehberliği Programları Dizisi

Çocuk, Ergen ve Genç Yetişkinler İçin Kariyer Rehberliği Programları Dizisi Editörden Önsöz Çocuk, Ergen ve Genç Yetişkinler için Kariyer Rehberliği Programları Dizisi, kariyer rehberliği uygulamaları yapması gereken psikolojik danışmanlar için hazırlanmış sınıf / grup rehberliği

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Süt Sığıcılığını Geliştirme Olanakları Paneli 09 Aralık 2011 Cuma Günü Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Tarafından

Detaylı

8. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı

8. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı 8. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından düzenlenen Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansının sekizincisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

ETEM CALISKAN SANAT GUNLERI

ETEM CALISKAN SANAT GUNLERI ETEM CALISKAN SANAT GUNLERI 24-27 Mayıs 2016 SENFONİK KALİGRAFİ Etem Çalışkan, Veresiye Defteri diye isimlendirdiği, aklına gelen güzel sözleri veya düşünme anlarının ürünlerini yazdığı notlarında; Yazı

Detaylı

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ

ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ ONİKİŞUBAT TA BOCCE ŞENLİĞİ Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, gençler için şölen tadında etkinlikler düzenledi. Minik mehteran

Detaylı

Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı. 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz.

Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı. 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz. Eğitim ve Danışmanlık Hizmetinin Tanımı 1. Proje Kapsamında Eğitim Talep Edilmiş ise, Eğitimin İçeriği Hakkında bilgi veriniz. Kocaeli'nin İlçe Belediyelerinde evsel atıkların toplanması ve taşımasında

Detaylı

Bodrum Global Run 3'te başlıyor

Bodrum Global Run 3'te başlıyor Bodrum Global Run 3'te başlıyor Global Liman İşletmeleri nin Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde gerçekleştireceği Bodrum Global Run 3 için ön hazırlıklar tamamlandı, geri sayım başladı. Aralarında ünlü

Detaylı

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK DANIŞMA GÖREVLİSİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK DANIŞMA GÖREVLİSİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK DANIŞMA GÖREVLİSİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

DSİ BORUSU PATLADI, AKAN SU PLAJI BASTI

DSİ BORUSU PATLADI, AKAN SU PLAJI BASTI DSİ BORUSU PATLADI, AKAN SU PLAJI BASTI Bodrum da patlayan DSİ ye ait borudan akan sular plajı bastı. Plajdaki işletmeler su altında kalırken şezlonglar ve masalar denize sürüklendi. Sabahın erken saatlerinde

Detaylı

Tuval üzeri yağlıboya, 160x140cm. Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar 237

Tuval üzeri yağlıboya, 160x140cm. Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar 237 Tuval üzeri yağlıboya, 160x140cm Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar 237 Tuval üzeri yağlıboya, 100x100cm 238 Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç lar Tuval üzeri yağlıboya, 80x110cm Yolu Trabzon dan Geçen Sanatç

Detaylı

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi e-bülten

Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi e-bülten Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi 5 e-bülten facebook.com/kocaelidogaanadolulisesi ÖĞRENCİ MECLİSİMİZ 4 UZMAN 4 EĞİTİM 4 SERTİFİKA SEMİNERİNDE Kocaeli Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi 26 Aralık tarihinde

Detaylı

ÇALIŞAN BAĞLILIĞINA İTEN UNSURLAR NEDİR VE NEDEN ÖNEMLİDİR?

ÇALIŞAN BAĞLILIĞINA İTEN UNSURLAR NEDİR VE NEDEN ÖNEMLİDİR? ÇALIŞAN BAĞLILIĞINA İTEN UNSURLAR NEDİR VE NEDEN ÖNEMLİDİR? Dale Carnegie Akademi Beyaz Kağıt Copyright 2012 Dale Carnegie & Associates, Inc. All rights reserved. driveengagement_101512_wp İNSANIN ÖNEMİ

Detaylı

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir.

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. SPA & Fitness D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Fitness: Son teknoloji Techno-Gym ekipmanları ile donatılmış, klimalı spor

Detaylı

Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi

Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi Konacık Pazar Yeri kuraları çekildi Bodrum Konacık Mahallesi nde bulanan pazar yerinde gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarının ardından mevcut pazarcıların yer kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi

Detaylı

NAKIŞ ÖĞRETMENİ. TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, nakış ile ilgili eğitim veren kişidir.

NAKIŞ ÖĞRETMENİ. TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, nakış ile ilgili eğitim veren kişidir. TANIM Çalıştığı eğitim kurum ya da kuruluşunda; öğrencilere ya da yetişkinlere, nakış ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Nakış ile ilgili hangi bilgi, beceri,

Detaylı

EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI EKREM DEMİRTAŞ İZMİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI 1885 yılında kurulmuş ve şu anda 75 bin üyesi olan, İzmir in en köklü ve en güçlü meslek kuruluşunun Başkanı olarak Güzel İzmir e hoş geldiniz

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

Dünya Nüfus Günü, 2016

Dünya Nüfus Günü, 2016 Sayı: 21508 01 Temmuz 2016 Saat: 10:00 Dünya Nüfus Günü, 2016 Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından, her yıl 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü nde, nüfusun önemli konularını ele alan bir tema belirlenmekte

Detaylı

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SULTANGAZĠ ĠLÇE MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2013 2014 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ SIRA NO ÇALIġMA KONULARI TARĠHĠ 1. Eğitim Bölgesi Müdürler Toplantısı 6 Eylül -2013

Detaylı

İLKÖĞRETİM MÜZİK DERSLERİNDE KULLANILAN REPERTUVARIN GELENEKSEL MÜZİK BOYUTU

İLKÖĞRETİM MÜZİK DERSLERİNDE KULLANILAN REPERTUVARIN GELENEKSEL MÜZİK BOYUTU Repertuvarın Gelenekles Müzik Boyutu İLKÖĞRETİM MÜZİK DERSLERİNDE KULLANILAN REPERTUVARIN GELENEKSEL MÜZİK BOYUTU Ilgım KILIÇ 1 Genel müzik eğitimi, düzey, okul ya da program ayrımı gözetmeksizin okul

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015. Sene başında akademik takvimde de paylaşıldığı üzere 31 Aralık ve 1 Ocak günleri okulumuz tatildir. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 24 ARALIK 2015 YÖNETİM KURULU TOPLANTIMIZ Sayın Rektörümüzün başkanlığında bu yılın ilk Üst Yönetim Kurulu toplantısı geçtiğimiz Salı günü okulumuzda yapıldı. İlkokul, Ortaokul

Detaylı

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1

Ş E H R İ N D E Ğ İ Ş İ Y O R Ritmi 1 Ş E H R İ N Ritmi D E Ğ İ Ş İ Y O R 1 SİZİN KADAR EŞSİZ SİZİN KADAR BenzersİZ 2 30 yıl önce başladı yolculuğumuz Heyecan dolu kalbimiz, girişimci ruhumuz, hayata ve insana olan sevgimizle Estetiğin kaliteyle

Detaylı

RASYONEL SAYILARIN MÜFREDATTAKİ YERİ MATEMATİK 7. SINIF RASYONEL SAYILAR DERS PLANI

RASYONEL SAYILARIN MÜFREDATTAKİ YERİ MATEMATİK 7. SINIF RASYONEL SAYILAR DERS PLANI RASYONEL SAYILARIN MÜFREDATTAKİ YERİ Rasyonel sayılar konusu 7.sınıf konusudur. Matematiğin soyut, zor bir ders olduğu düşüncesi toplumda çoğu kişi tarafından savunulan bir bakış açısıdır. Bu durum beraberinde

Detaylı

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı İstanbul da Nesilleri Buluşturdu BAŞBAKAN ERDOĞAN: DEĞERLER

AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı İstanbul da Nesilleri Buluşturdu BAŞBAKAN ERDOĞAN: DEĞERLER AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı İstanbul da Nesilleri Buluşturdu BAŞBAKAN ERDOĞAN: DEĞERLER Mart 04, 2007-12:00:00 AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Değerlerimizi korudukça dünyada

Detaylı

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret

TED Ankara Koleji'nden K-12 Bütünlüğü Çerçevesinde Anlamlı Ziyaret İNGİLİZCE KURS DUYURUSU Sayın Velimiz, İngilizce kursumuz 28.09.2013 12.05.2014 tarihleri arasında Cumartesi günleri 09:00 12:20 saatleri arasında yapılacaktır. Ayrıntılar için tıklayınız TED Ankara Koleji'nden

Detaylı

Sağlıkta. 2003 Yılında Başlamıştır. Dönüşüm Programı

Sağlıkta. 2003 Yılında Başlamıştır. Dönüşüm Programı 1 3 4 2003 Yılında Başlamıştır. Sağlıkta Dönüşüm Programı 2003 Yılında Ülkemize Özgü Bir Uygulama Olan Performansa Dayalı ek Ödeme sistemi Geliştirilmiş, İkinci Bir Aşama Olarak da Bu Sisteme 2005 Yılında

Detaylı

Avrupalı Hukukçular Viyana'da Toplandı

Avrupalı Hukukçular Viyana'da Toplandı Avrupalı Hukukçular Viyana'da Toplandı Kaynak : http://www.alternatifhaber.at/ 2013-12-02 3. Avrupalı Hukukçular Eğitim Programı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından 30 Kasım-1

Detaylı

Kimler 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında değildir?

Kimler 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında değildir? 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamı nedir? Kamu ve özel sektöre ait bütün işlere ve işyerlerine, bu işyerlerinin işverenleri ile işveren vekillerine, çırak ve stajyerler de dâhil olmak üzere

Detaylı

Önsöz. Değerli Meslektaşlarım,

Önsöz. Değerli Meslektaşlarım, Önsöz Önsöz Değerli Meslektaşlarım, Sağlıkta Dönüşüm Programı nın ikinci safhası için Dünya Bankası tarafından Haziran (2009) ayında verilen 75.13 milyon Dolar tutarındaki yeni bir kredi ile Sağlıkta Dönüşüm

Detaylı

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ GAZİANTEP MUTFAĞI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ GAZİANTEP MUTFAĞI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ GAZİANTEP MUTFAĞI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

... OKULU 7/... SINIFI SOSYAL BİLGİLER DERSİ YILLIK BEP ÇALIŞMA PROGRAMI. İletişimi olumsuz etkileyen davranışlara örnekler verir

... OKULU 7/... SINIFI SOSYAL BİLGİLER DERSİ YILLIK BEP ÇALIŞMA PROGRAMI. İletişimi olumsuz etkileyen davranışlara örnekler verir 1.... OKULU 7/... SINIFI SOSYAL BİLGİLER DERSİ YILLIK BEP ÇALIŞMA PROGRAMI İletişimi, olumlu olumsuz etkileyen tutum ve davranışları fark ederek kendi tutum ve davranışlarıyla karşılaştırır. KISA DÖNEMLİ

Detaylı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı

Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Kadın Dünyası Hizmete Açıldı Ekonomik krize rağmen yılmayarak iş hayatına atılan Alaaddin ve Anıl arkadaşlar en büyük hayalleri olan Kadın Dünyası isimli Kuaför Salonu nu açtılar. Güzelliğine önem veren

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 24. VELİ BÜLTENİ Okul tanıtım toplantılarımız ve ara sınıflar giriş sınavlarımız sürüyor. 8 Mart 2014 Cumartesi günü

Detaylı

Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması

Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması Özürlülerle Birlikte Bir Tiyatro Oyunu Hazırlanması Amaç ve İçerik Projenin temel amacı sosyal dışlanmayı kırmaktır. Zira özürlüler günlük yaşamda karşılaştıkları dezavantajlar nedeniyle toplumdan uzaklaşmakta,

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 11 Eylül 2015

MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 11 Eylül 2015 MESLEK KOMİTELERİ ORTAK TOPLANTISI 11 Eylül 2015 Bilal KÜTÜK İSO Meclis Üyesi MADEN, TAŞ VE TOPRAK ÜRÜNLERİ İMALATI 1. Grup Madencilik, Mermer ve Taş Ocakçılığı 23. Grup Cam ve Cam Mamulleri Sanayii 43.

Detaylı

Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor

Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor Bilim Ajanları, STS Bodrum Okul Gemisi nde eğitim alıyor Meraklı Bilim Atölyeleri tarafından organize edilen ve Bodrum Belediyesi desteğiyle gerçekleşen Bilim Ajanları ile Takım Olma ve Liderlik Deniz

Detaylı

Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum'da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Uygulama

Detaylı

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ. Hoşgeldiniz.

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ. Hoşgeldiniz. ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ Hoşgeldiniz. 2 Özyeğin Üniversitesi (OzU) Kuruluş : 18 Mayıs 2007 Kurucu : Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Açılış : 15 Eylül 2008 Kampüs : İstanbul Altunizade Öğrenim Dili : İngilizce Neden

Detaylı

Afrika da bir yerlerden söz ederken, bir diğeri bize göz kırpar. Çünkü her biri bütün bir tarihin ve coğrafyanın kendisidir...

Afrika da bir yerlerden söz ederken, bir diğeri bize göz kırpar. Çünkü her biri bütün bir tarihin ve coğrafyanın kendisidir... Tanzanya Büyük Göçler Vahşi Yaşam Turu Afrika da bir yerlerden söz ederken, bir diğeri bize göz kırpar. Çünkü her biri bütün bir tarihin ve coğrafyanın kendisidir... Tarih : 04-03-2017-10-03-2017 Şehirler

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ

BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ BODRUM BELEDİYESİ TİCARET ODASINA YENİ YER TAHSİS ETTİ Bodrum Ticaret Odası (BODTO) na, Belediye Meclisinden alınan kararla yeni yer tahsisi yapıldı. Şubat ayı toplantısında gündeme gelen yeni yer tahsisi

Detaylı

A ğ u s t o s 2 0 1 5

A ğ u s t o s 2 0 1 5 A ğ u s t o s 2 0 1 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Z A F E R B A Y R A M I 31 1 E y l ü l 2 0 1 5 Hoşgeldiniz Kahvaltısı Saat:9.00-10.30 Açılış Tanışma

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 23.10.2012. Kartal hız kesmedi

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 23.10.2012. Kartal hız kesmedi Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 23.10.2012 Kartal hız kesmedi Kasımpaşaspor maçı için hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta Muhammed Demirci, Mustafa Pektemek, Trabzonspor maçında ayağına darbe alan

Detaylı

Ekibinizi Bâb-ı Hümâyûn dan Bâb-üs Selâm a, oradan da bir imparatorluğun saltanatına doğru büyük bir maceraya davet ediyoruz.

Ekibinizi Bâb-ı Hümâyûn dan Bâb-üs Selâm a, oradan da bir imparatorluğun saltanatına doğru büyük bir maceraya davet ediyoruz. Topkapı nın Sırları Ekibinizi Bâb-ı Hümâyûn dan Bâb-üs Selâm a, oradan da bir imparatorluğun saltanatına doğru büyük bir maceraya davet ediyoruz. Dünyanın çeşitli ülkelerinde çok sayıda organizatör, Paris

Detaylı

1136 SAYILI AVUKATLIK KANUNUNUN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ

1136 SAYILI AVUKATLIK KANUNUNUN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ MADDE DEĞİŞİKLİK METİNLERİ 1136 SAYILI AVUKATLIK KANUNUNUN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ MADDE 1-1136 sayılı Avukatlık Kanununun Avukatlığa Kabul Şartları başlıklı

Detaylı

AR& GE BÜLTEN ARAŞTIRMA VE MESLEKLERİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ HAZİRAN. Turizm Sektörü Genel Değerlendirmesi ve Sektörde Çalışanların İş Tatmini

AR& GE BÜLTEN ARAŞTIRMA VE MESLEKLERİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ HAZİRAN. Turizm Sektörü Genel Değerlendirmesi ve Sektörde Çalışanların İş Tatmini Turizm Sektörü Genel Değerlendirmesi ve Sektörde Çalışanların İş Tatmini Nesrin YARDIMCI SARIÇAY Ülkemizde, yaz sezonunun gelmesi ile birlikte turizm sektöründe hareketlilik de hızla arttı. 1990 lı yıllarda

Detaylı

Lokman Hekim Van Sağlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. 2012 FAALİYET YILI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

Lokman Hekim Van Sağlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. 2012 FAALİYET YILI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Lokman Hekim Van Sağlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. 2012 FAALİYET YILI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Raporun Dönemi 01.01.2012 31.12.2012 Ortaklığın Unvanı Lokman Hekim Van Sağlık Hizmetleri

Detaylı

AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ EV YEMEKLERİ HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ EV YEMEKLERİ HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ EV YEMEKLERİ HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2010 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık.

Çocuklarımızın etraflarındaki dünyayı keşfedebilmeleri için eğitim ortamımızı, canlı, renkli ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarladık. ANAOKULU Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Çapa Koleji Anaokulu geleceği parlak, ışık saçan çocuklar yetiştirmek için, modern eğitim anlayışı ile

Detaylı

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI GÜÇLENDİRİLMESİ

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI GÜÇLENDİRİLMESİ TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ VE TED KAYSERİ KOLEJİ AİDİYETİN OLUŞTURULMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ TED Kayseri Koleji Vakfı İlkokulu olarak, TED Aidiyeti, İlin Okulu Olma kapsamındaki çalışmalarımızın ilk adımı olarak,

Detaylı

SANAT TARİHÇİSİ TANIM. Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir.

SANAT TARİHÇİSİ TANIM. Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir. TANIM Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Sanat tarihçisi; resim,

Detaylı

13UY0182-4 AŞÇI (Seviye 4)

13UY0182-4 AŞÇI (Seviye 4) i 13UY0182-4/A1 İş Sağlığı Güvenliği ve Çevre Koruma 13UY0182-4/A2 İş Organizasyonu ve Mesleki Gelişim 13UY0182-4/A3 Hijyen, Gıda Güvenliği ve Kalite 13UY0182-4/A4 Temel Malzemeler 270 13UY0182-4/A5 Çorba

Detaylı

SÖĞÜTLÜ TOWERS. Rüyaları Gerçeğe Dönüştürür

SÖĞÜTLÜ TOWERS. Rüyaları Gerçeğe Dönüştürür SÖĞÜTLÜ TOWERS Rüyaları Gerçeğe Dönüştürür HAKKIMIZDA Başarılarını 2003 yılından beri sürdüren AYDUR İnşaat, Grup Yapı ismiyle sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini biraraya getiren bir firma olak

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ T.C. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Yılı Ocak-Haziran Dönemi Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ - 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesi

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2010-2011 DÖNEMİ ÇİÇEK-ARI TAVŞAN GRUPLARI EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda

Detaylı

Cumhuriyet Halk Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi 1 Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Kaleli sığınma evlerinde kalan kadınlarla ilgili hazırladığı iki ayrı kanun teklifi sundu. Tarih : 08.03.2013 Bursa Milletvekili Sena Kaleli nin kanun teklifleri

Detaylı

MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR

MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR MESLEKİ BELGE ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR TOBB tarafından kurulan ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen MEYBEM A.Ş tarafından Mesleki Yeterlilik Belgesi

Detaylı

Dünya Gençlik Kongresi

Dünya Gençlik Kongresi Giriş Dünya gençleri 1999 dan bu yana dünyamızın mevcut sorunlarının çözümünde gençliğin katkısını ortaya koymak için toplanıyorlar. Bu güne kadar Havai de, Fas ta, İskoçya da ve Kanada da buluştular ve

Detaylı

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. ASILSIZ ETMEYİN HABERLERE İTİBAR Muğla Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak asılsız haberlere itibar edilmemesini istedi. BASIN DUYURUSU Ülkemizin bazı illerinde meydana gelen müessif terör olayları

Detaylı

MİSYONUMUZ Okulumuzun varlık nedeni, bilimsel bilgi ışığında, değişime ve gelişime açık, toplumsal duyarlılık ve sorumluluğu olan, sorun çözme yeteneğ

MİSYONUMUZ Okulumuzun varlık nedeni, bilimsel bilgi ışığında, değişime ve gelişime açık, toplumsal duyarlılık ve sorumluluğu olan, sorun çözme yeteneğ KOCAELİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU Temmuz 2012 MİSYONUMUZ Okulumuzun varlık nedeni, bilimsel bilgi ışığında, değişime ve gelişime açık, toplumsal duyarlılık ve sorumluluğu olan, sorun çözme yeteneği gelişmiş,

Detaylı

ANOREKTAL MALFORMASYON DERNEĞİ

ANOREKTAL MALFORMASYON DERNEĞİ ANOREKTAL MALFORMASYON DERNEĞİ www.armtr.org Yazan: Billur Demiroğulları Çizen: Yasemin Erdem Kontrol: Özlem Küçükfırat Bilgi (Çocuk Gelişim Uzmanı) Bu hikaye kitabının her türlü yayın hakkı Anorektal

Detaylı

HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ HASTA KABUL İŞLEMLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ HASTA KABUL İŞLEMLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ HASTA KABUL İŞLEMLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2010 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı