7.İSTANBUL MODA KONFERANSI MODANIN DEVLERİNİ AĞIRLADI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "7.İSTANBUL MODA KONFERANSI MODANIN DEVLERİNİ AĞIRLADI"

Transkript

1 7.İSTANBUL MODA KONFERANSI MODANIN DEVLERİNİ AĞIRLADI Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin ev sahipliğinde, moda dünyasının devrim yaratan liderlerini biraraya getiren, dünyaca ünlü markaların CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlarını ağırlayan, 7. İstanbul Moda Konferansı, yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 700 kişinin katılımı ile gerçekleşti. 8 Mayıs 2014 Shangri-La Bosphorus ta gerçekleşen konferansta TGSD Başkanı Cem Negrin, ihracatın arttırılması için faizlerin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

2 oranlarının düşmesini bekliyoruz. 7. İstanbul Moda Konferansı nın açılışında konuşan TGSD Yönetim Kurulu Başkanı Cem Negrin, kredi kartları limitinin azaltılmasıyla iç pazarın daraldığını belirterek ihracatın artması için Euro nun 3 TL nin altına inmesinin ihracatı zorlayacağını söyledi. Negrin, sözlerine şöyle devam etti: Bu konferansla da hedefimiz yeni alım anlaşmaları yaparak sektörümüzü geliştirmek. İstanbul u moda ve hazır giyim sektörünün çekim merkezi haline getirdik. Türkiye 18 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Bunun yüzde 75 ini Euro bölgesine gerçekleştiriyoruz. Bu oran Avrupa nın aldığı malın sadece yüzde 7 sine denk geliyor. Burada alacak çok yolumuz var. İç pazardaki güven, vizelerin kaldırılması, açılan yeni AVM ler, Türk markalarının gelişimi, 2013 yılındaki satışları 52 milyar TL ye, organize perakendeyi de 34 milyar TL ye çıkardı. Avrupa ya son moda ürünleri, Uzakdoğu dan çok daha hızlı üreterek, başarılı koleksiyonlarla sunuyoruz. İhracat yaptığımız ilk 10 ülke sırasıyla Almanya, İngiltere, İspanya, Fransa, Hollanda, İtalya, Irak, Danimarka, ABD ve Rusya. ABD ye daha çok ihracat için önümüzün açılması lazım. Euro nun 3 TL altına inmesi ihracata zor günler yaşatır. Faiz Uniqlo, Avrupa için üretimde Türkiye yi seçti Konferansın en önemli konuklarından Japon devi UNIQLO Grup Başkan Yardımcısı Yoshihiro Kunii, dünyaya açılmak için Türkiye de ofis açacaklarını ve Avrupa daki ticareti Türkiye üzerinden geliştirmek istediklerini açıkladı. Türkiye ye saygı duyuyoruz. Uzun süreli gerçek ortaklık için burdayız. dedi. Her sezon farklı temalarla hazırladığı koleksiyonlarıyla ünlü Uniqlo Grup Üretimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yoshihiro Kunii, Uniqlo nun üretimi 1 milyar. Üretimin büyük bölümü deniz aşırı ülkede gerçekleştiyoruz. Ekim de Türkiye de ofis açacağız ve Avrupa daki ileri buradan gerçekleştireceğiz. Hedefimiz üretim hacmimizi 5 katına çıkarmak te 1 Milyar üretim ünitemiz vardı bunu 5 milyar üniteye çıkarmamız lazım. Hindistan, Çin, Güney Amerika, Asya dan sonra Türkiye 5. üretim ofislerimizden biri olacak. Avrupa daki ticaretimizi Türkiye den geliştirmek istiyoruz. Türkiye ye çok saygı duyuyoruz. Siz AB ve ABD ye moda yaratıyorsunuz. Sizden çok şey öğreniyoruz. Uzun süreli gerçek ortaklık için sizinle birlikte yüksek kaliteli moda yaratmak istiyoruz. diyerek önemli mesajlar verdi.

3 2020 yılında 50 Milyar USD Doları satış hedefi ve her yıl ortalama bin mağaza açmayı hedeflediklerini belirten Kunii, şu anda 16 ülkede, 1,427 mağazalarının 20 tanesinin Avrupa da bulunduğunu söyledi. Uniqlo Group Başkan Yardımcısı: 7 markamız var. Uniglo ana markamız ve grubumuzun yüzde 30 unu oluşturuyor. Geçen yıl 14 milyar USB dolarlık iş yaptık ve yıllık ortalama yüzde 20 büyüyoruz. Dünya daki 3. büyük şirketiz de 50 milyar dolara ulaşma hedefimiz var. Yüksek teknolojili ürünler yapıyoruz. Bizim için kalite fiyattan daha önemli. Fiyatı düşürürsünüz ama kaliteyi asla. şeklinde konuştu. The Woolmark Company ünlü moda yazarı ve tarihçisi Colin McDowell, Kreatif Direktör Sofia Neophitou ile İtalyan modasının gözde tasarımcısı Antonio Berardi yi İstanbul da bir araya getirdi. The Woolmark Company ile yaptığı işbirliği sonucunda inovatif kumaşları tasarımlarında kullanarak fark yaratan Antonio Berardi, kadın giysilerinde yarattığı doğal çizgilerle dikkatleri üzerine topluyor. The Woolmark Company katkılarıyla, 7. İstanbul Moda Konferansı keynote konuşmacılarından İtalyan Modacı Antonio Berardi, Nicole Kidman, Cate Blanchette, Amy Adams, Madonna, Anne Hathaway, Zoe Saldana, Beyonce, Diane Kruger, Kate Hudson and Rosie Huntington Whitely i giydiren bir modacı. Başlangıcından bu yana İstanbul Moda Konferansı sponsorlarından Cotton Council International ve Cotton Incorporated Türkiye Program Direktörü Marsha Powell Türk tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarını inceleyen araştırma sonuçlarını izleyiciler ile paylaştı.

4 Konferans keynotekonuşmacılarından Lüks Marka Yöneticisi PGDS Consulting Başkanı Prof. Dr. Piergiorgio Dal Santo, Lüksten Ne Öğrenilebilir başlıklı konuşmasında markalara önemli mesajlar verdi. Lüks markayı farklı kılan unsurları şu şekilde sıraladı; Uzun süredir piyasada olmak, şirketin DNA sına ve geçmişine sadık kalmak, satışları sınıflandırmak, ürün kalitesi ve sınırlı çeşitlilik, yeni ürünler geliştirmek, yaptıklarıyla söylediklerinin biraraya getirerek güven oluşturmak, tüketiciyle dirsek temasında olmak, sadece online değil fiziki imkanları da geliştirmek. Lüks tüketimin en yoğun olduğu şehirler; New York, Londra, Paris ve Hong Kong şeklinde sıralanıyor. Bazıları Kırmızı Sever başlığı altındaki konuşması ilgi ile izlenen TGSD Sponsorlarından Coface Sigorta Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Belkıs E. Alpergun, firmalara sağladıkları Risk İzleme ve Ticari Alacak Sigortasının avantajlarını anlattı. Coface ülke riskleri haritası üzerinde bilgi veren Alpergun, kırmızı ile gösterilen ülkelerin ticarette riskli ama cazip ülkeler olduklarını belirtti. Bu ülkelerle güvenli ticaret yapmak için bilginin ve alacak riski yönetiminin önemli olduğunun altını çizdi.

5 T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı sponsorluğunda Moda Sektöründe İkinci Kuşak Etkisi Oturumu KOTON Yönetim Kurulu Üyesi, TGSD Başkan Yardımcısı Gülden Yılmaz moderatörlüğünde gerçekleşti. Oturum konuşmacıları, MUDO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Taviloğlu, İş te şans nedir? Sevdiğin işi yap, sevdiğin insanla çalış!, Aytemizler Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aytemiz Geleceğin markaları için daha fazla hayal gücü, yeni bir vizyon Kiğılı CEO Yardımcısı Sena Suerdem..UP? sloganlı konuşmaları ile oldukça ilgi çekti. Torunu Sena Suerdem i izlemeye gelen Kığılı Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO su Abdullah Kiğılı salona duygulu anlar yaşattı. Konferans sponsorlarından VODAFONE Türkiye Kurumsal Pazarlama Direktörü Ebru Özgüç ün VODAFONE nun hazır giyim sektörüne özel dijital dönüşüm çözümlerini anlattığı kısa sunumu, katılımcıların ilgisini üzerinde topladı.

6 Özellikle perakende sekötüne yönelik bilgisayar yazılımları ile öne çıkan Konferans sponsorlarından NEBİM in beş dakika süren tanıtım filmini ardından özellikle üretici-perakendeci firma temsilcilerinin merakla beklediği Tedarik Oturumuna sıra geldi. Topshop, Topman, Miss Selfridge, Wallis, Dorothy Perkins, Burton Menswear London, BHS, Outfit, Evans, markalarını bünyesinde barındıran Arcadia Group COO su David Shepherd deneyimlerini sunarken modanın değişen yüzüne dair paylaşımlarda bulundu. Spring Near East Manufacturing Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü ve aynı zamanda TGSD Yönetim Kurulu Üyesi Esra Ercan Taşören Moderatörlüğünde gerçekleşen Tedarik Oturumunda ARCADIA Grubu yer aldı. Arcadia COO David Shepherd, Head of Supplier Jemie Berks, Head of Group Sourcing Joanne Soulsby merakla izlendi.

7 TEB Faktoring A.Ş. Genel Müdürü ve FCI İcra Komitesi Üyesi Çağatay Baydar ın yaptığı tanıtım konuşması sonrasında TEB Faktoring A.Ş. Sponsorluğunda gerçekleşen Değer Yaratmanın 50 Tonu Oturumu na geçildi. İlk olarak kürsüde yer alan; MediaSa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan Bir markanın nesi var, ülke markasının sesi var'' başlıklı konuşmasında uluslararası marka yaratmak deyince en önemli konunun; devlet desteği olduğunun altını çizdi. TEB Faktoring A.Ş. Sponsorluğunda gerçekleşen Değer Yaratmanın 50 Tonu Oturumu Soysal Genel Müdürü Suat Soysal moderatörlüğünde gerçekleşti. Oturum konuşmacıları Penti Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo Üretim ve Perakende: Dikey Entegrasyon Mümkün Müdür? ve Türkven Genel Müdürü Seymur Tarı Hayal Kurmazsanız Hayalleriniz Gerçekleşmez sloganları ile keyifli ancak bir o kadar da anlamlı bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

8 7. İSTANBUL MODA KONFERANSINDA, B2B İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİNE KATILAN 35 DIŞ ALIM OFİSİ VE İLE YENİ İŞ FIRSATLARI YAKALANDI 9 Mayıs 2014 te gerçekleştirilen B2B-İkili iş görüşmeleri bu yıl da çok başarılı geçti. Shangri-la Bosphorus, İstanbul Balo Salonu nda, özel hazırlanan standlar ve görüşme masalarında her iki gün öğleden sonraları alım gruplarıyla tedarikçiler arasında görüşmeler gerçekleşti. B2B İkili İş Görüşmelerine bu yıl katılan Alım Ofisleri: ABİTEKS TEKSTİL SAN. ve TİC.A.Ş., ABM GİYİM, ANT DIŞ TİCARET, BEST SELLER TEKSTİL, BIS TEXTILES, C&A SOURCING CARREFOUR, CHERRYFIELD SESBY, COLVETA AG, COMAB SAS, CONNOR, CONTEX, EDPA TEKSTİL TİCARET A.Ş., EL CORTE INGLES LIAISON OFFICE TURKEY, FRENCH CONNECTION, GEORGE TEDARIK HİZMETLERİ, GROUPE BEAUMANOIR, HERMES OTTO INTERNATIONAL, H&M, ISTANBUL SOURCING, K+L RUPPERT, MİNO TEKSTİL, MODATİMKAR, MONTANA İTHALAT İHRACAT DANIŞMANLIK, N11, NOVATEKS, PERSEUS TEKSTİL DIŞ TİCARET LTD., RSR TEKS.İTH.İHR.VE MÜM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ., SONGUR MÜMESSİLLİK, SPRING NEAR EAST MANUFACTURİNG CO. LTD., TESCO KIPA, TEKSPERT TİC., TUREKS İTH.İHR.VE TİC A.Ş., ULTİMO LTD. B2B İkili İş Görüşmelerine Katılan Yerel Markalar: KIĞILI, KOTON, LC WAIKIKI, ROMAN, SUVARİ Ekonomi Bakanlığı desteği ile gelen firmalar ikili iş görüşmelerinde oldukça ilgi gördü. Özellikle FINATEX-Finlandiya Tekstil ve Hazır Giyim Sanayi Federasyonu Ceo su Anna-Kaisa Auvinen, Finlandiya Türkiye arasındaki olası işbirliği olanaklarını görüştüler. Katılan yabancı firmalar; Cluster Facts, Jasmil Doo Company, Ivatex Doo Company, AMC Doo Company, Charles Vögele.

9 7.İstanbul Moda Konferansında bizi destekleyen sponsorlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Konferansla ilgili ayrıntılı bilgi ve fotograflar için adresini ziyaret edebilirsiniz.

10 7. İSTANBUL MODA KONFERANSI AÇILIŞ YEMEĞİ VE TGSD 38. YIL KUTLAMASI 8-9 Mayıs 2014 tarihlerinde Shangri-La Bosphorus İstanbul da gerçekleştirdiğimiz 7.İstanbul Moda Konferansı açılış kokteyli ve akşam yemeği, konuşmacılar, sponsorlar, alım ofisleri, dernek birlik başkanları, yönetim kurulu ve önceki dönem TGSD Başkanlarının katılımı ile gerçekleşti. Mayıs 1976 kurulmuş olan Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği 38. Kuruluş yıl dönümüne denk gelmesi 38. Yıl pastasını değerli konukları ile birlikte kesti. TGSD 38.KURULUŞ YILINI AÇILIŞ GECESİNDE PASTA KESEREK KUTLADI.

Açılış gününden kareler. 14 Ekim Açılış günü:

Açılış gününden kareler. 14 Ekim Açılış günü: Açılış gününden kareler 14 Ekim Açılış günü: 14 Ekim Açılış günü: TGSD Başkanı Şeref Fayat IAF Başkanı Raul Mehta İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi 14 Ekim Açılış günü: 14 Ekim Açılış günü: T.C Ekonomi Bakanı

Detaylı

BU KONFERANS MODA OLDU

BU KONFERANS MODA OLDU BU KONFERANS MODA OLDU TÜRKİYE GİYİM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ 5. İSTANBUL MODA HAZIR GİYİM KONFERANSI 3-4 MAYIS 2012 HALİÇ KONGRE MERKEZİ 3-4 Mayıs 2012 tarihlerinde, Haliç Kongre Merkezinde düzenlediğimiz

Detaylı

Loro Piana CEO su Pier Luigi Loro Piana ydı.

Loro Piana CEO su Pier Luigi Loro Piana ydı. TÜRKİYE GİYİM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ 4. İSTANBUL MODA HAZIR GİYİM KONFERANSI 5-6 MAYIS 2011 HALİÇ KONGRE MERKEZİ Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği nin 35. Kuruluş yıldönümünde, 5-6 Mayıs 2011 tarihlerinde,

Detaylı

TÜRK HAZIR GİYİM SEKTÖRÜ VE PAMUK

TÜRK HAZIR GİYİM SEKTÖRÜ VE PAMUK Shaping Cotton s Future COTTON USA CONFERENCE TÜRK HAZIR GİYİM SEKTÖRÜ VE PAMUK CEM NEGRİN TGSD BAŞKANI TÜRK EKONOMİSİ GÖSTERGELER 2012 2013 2014 TAHMİNLERİ EKONOMİK BÜYÜME % 2,1 4,0 4,0 MİLLİ GELİR MİLYAR

Detaylı

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr Hulusi Belgü AYD Başkanı VII. AVM Yatırımları Konferansı nda yeniden birlikteyiz. Alışveriş

Detaylı

XX. DÖNEM FAALİYET RAPORU

XX. DÖNEM FAALİYET RAPORU XX. DÖNEM FAALİYET RAPORU AĞUSTOS 2015 ARALIK 2015 MEVCUT ZİNCİRE YENİ BİR HALKA EKLEDİK Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Markalaşma ve Ar-Ge Daire Başkanı Mehmet Ali Kılıçkaya ise firmaların

Detaylı

DÜNYA MODASI MEDENİYETLERİN BULUŞTUĞU İSTANBUL DAYDI

DÜNYA MODASI MEDENİYETLERİN BULUŞTUĞU İSTANBUL DAYDI DÜNYA MODASI MEDENİYETLERİN BULUŞTUĞU İSTANBUL DAYDI 8. İSTANBUL MODA KONFERANSI & 31. IAF DÜNYA MODA KONGRESİ 14-15 EKİM 2015 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİ. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği'nin ev sahipliğinde

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

Ana Sponsor. Altın Sponsorlar. www.ayd.org.tr www.soysal.com.tr

Ana Sponsor. Altın Sponsorlar. www.ayd.org.tr www.soysal.com.tr Ana Sponsor Öğle Yemeği Sponsoru Güvenlik Sponsoru Altın Sponsorlar Sponsor Hulusi Belgü AYD Başkanı VIII. AVM Yatırımları Konferansı yla yeni bir heyecanı birlikte yaşıyoruz. Alışveriş merkezleri, perakende

Detaylı

COTTON USA BAŞARI ÖYKÜSÜ: ÇİN MODA HAFTASI 2018

COTTON USA BAŞARI ÖYKÜSÜ: ÇİN MODA HAFTASI 2018 COTTON USA BAŞARI ÖYKÜSÜ: ÇİN MODA HAFTASI 2018 ADRIANO GOLDSCHMIED VE CHEN WEN ILE DENIM İNOVASYONU LİSANS VE ORTAKLIK FIRSATLARI HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN LÜTFEN YEREL CCI TEMSİLCİSİNİZLE

Detaylı

SONUÇ RAPORU 10. İstanbul Moda Konferansı Ekim İ s i m S p o n s o r u

SONUÇ RAPORU 10. İstanbul Moda Konferansı Ekim İ s i m S p o n s o r u SONUÇ RAPORU 10. İstanbul Moda Konferansı 11-12 Ekim 2017 İ s i m S p o n s o r u 2 TGSD 41. Yılını 10. İstanbul Moda Konferansı nın Gala Yemeği nde Kutladı. 3 Dünya Modayı İstanbul da konuştu. Hazır Giyim

Detaylı

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU

BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 3.10.16 BENİN İNCELEME GEZİSİ SONUÇ RAPORU 18-22 Eylül 2016, Kotonu Benin İnceleme Gezisi, 18-22 Eylül 2016, Kotonu Türkiye-Benin iş Konseyi Başkanı Adnan Bostan, 18-22 Eylül 2016 tarihleri arasında Benin

Detaylı

Ayakkabı Sektör Profili

Ayakkabı Sektör Profili Ayakkabı Sektör Profili Elif UĞUR Ayakkabı, çok eski çağlarda insanların zorlu coğrafya ve iklim koşullarında ayaklarını muhafaza etmek ve zarar görmelerini engellemek amacıyla kullanılırken günümüzde

Detaylı

9. STANBUL MODA KONFERANSI EK M 2016 TAR HLER NDE GERÇEKLEfiT

9. STANBUL MODA KONFERANSI EK M 2016 TAR HLER NDE GERÇEKLEfiT 9. STANBUL MODA KONFERANSI 12-13 EK M 2016 TAR HLER NDE GERÇEKLEfiT Tüm dünyadan sat n alma gruplar ile yerel üreticileri stanbul da buluflturan 9. stanbul Moda Konferans, 12-13 Ekim 2016 tarihlerinde Türkiye

Detaylı

Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti

Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu temalı Toplantı İstanbul TOBB Plaza da Gerçekleşti Uluslararası Yükseköğretim Hareketliliği ve Türkiye nin Konumu Toplantısı TOBB Plaza da

Detaylı

ASANSÖR İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU

ASANSÖR İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU ASANSÖR İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU Uluslararası ASANSÖR İstanbul Fuarı, 26-29 Mart 2015 tarihlerinde Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği AYSAD ın desteği ile 14. kez kıtaları buluşturdu. 28

Detaylı

Alleather-IDF Istanbul Deri Fuarı, Dericilik Sektörünün tüm aktörlerini, APLF, ACLE ve MAGIC in organizatörlerinden UBM in global gücü ve Türkiye

Alleather-IDF Istanbul Deri Fuarı, Dericilik Sektörünün tüm aktörlerini, APLF, ACLE ve MAGIC in organizatörlerinden UBM in global gücü ve Türkiye Alleather-IDF Istanbul Deri Fuarı, Dericilik Sektörünün tüm aktörlerini, APLF, ACLE ve MAGIC in organizatörlerinden UBM in global gücü ve Türkiye Deri Vakfı (TÜRDEV) ortaklığı ile 1-3 Şubat 2017 tarihlerinde

Detaylı

UFI EUROPEAN CONFERENCE 2017 FUAR ENDÜSTRİSİ KÜRESEL BİRLİĞİ AVRUPA FUARCILIK KONFERANSI MAYIS 2017 KÖLN ALMANYA

UFI EUROPEAN CONFERENCE 2017 FUAR ENDÜSTRİSİ KÜRESEL BİRLİĞİ AVRUPA FUARCILIK KONFERANSI MAYIS 2017 KÖLN ALMANYA UFI EUROPEAN CONFERENCE 2017 FUAR ENDÜSTRİSİ KÜRESEL BİRLİĞİ AVRUPA FUARCILIK KONFERANSI 2017 10 12 MAYIS 2017 KÖLN ALMANYA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi UFI EUROPEAN

Detaylı

31 Mart - 3 Nisan. 2.Uluslararası Moda, Tekstil & Aksesuarları Fuarı Kazablanka / Fas

31 Mart - 3 Nisan. 2.Uluslararası Moda, Tekstil & Aksesuarları Fuarı Kazablanka / Fas 31 Mart - 3 Nisan 2016 2.Uluslararası Moda, Tekstil & Aksesuarları Fuarı Kazablanka / Fas FUAR HAKKINDA Fuar adı: 2.Uluslararası fas moda, tekst l ve aksesuarları fuarı Fuar yer : OFEC, Kazablanka / FAS

Detaylı

Toplam Perakende 2016

Toplam Perakende 2016 www.pwc.com.tr/toplamperakende Toplam Perakende 2016 Orhan Öztürk Yusuf Bulut 20 Toplam perakende 2016 raporunda önemli noktalar Araştırmanın 6. yılı Asya nın genişlemiş katılımı: Tayland, Singapur & Malezya

Detaylı

IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI

IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU İSTANBUL 18-20 Kasım 2014 Paola DİSİDORO Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Uzman Yardımcısı İDF 2014

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

ANA SPONSORLAR POWERED BY

ANA SPONSORLAR POWERED BY ANA SPONSORLAR POWERED BY International MICE & Wedding Forum-IMWF, endüstride stratejik olarak yenilikçi fikirler ve ortaklıklar ile profesyonelleri, fikir liderlerini bir araya getirir. Katılımcılar,

Detaylı

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr Ana Sponsor Oturum Sponsoru Mobil Ödeme Çözümleri Sponsoru Öğle Yemeği Sponsoru Özel Sponsor Güvenlik Sponsoru Tema Park Eğlence Sponsoru Sponsorlar Güzellik ve Kişisel Bakım Sponsoru Altın Sponsorlar

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA 4-5 Kasım 2015 1 TÜREK 2015 SONUÇ RAPORU TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından dördüncüsü düzenlenen Türkiye Rüzgar Enerjisi

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2015 LANSMANI 24 HAZİRAN 2015 İSTANBUL

UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2015 LANSMANI 24 HAZİRAN 2015 İSTANBUL UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2015 LANSMANI 24 HAZİRAN 2015 İSTANBUL UNCTAD Dünya Yatırım Raporu Türkiye Lansmanı Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü nün (UNCTAD) Uluslararası Doğrudan Yatırımlar

Detaylı

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018 18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI 2-5 Kasım 2018 Fuar Hakkında 2-5 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan 18. İran Uluslararası Elektrik Fuarı, yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katılımıyla alanındaki

Detaylı

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi CAM SANAYİİ Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi TÜRKİYE'DE ÜRETİM Cam sanayii, inşaat, otomotiv, meşrubat, gıda, beyaz eşya, mobilya,

Detaylı

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org

2015 YILI GENEL KURULU 29-31 MAYIS 2015 SPICE HOTEL&SPA BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. www.tuksiad.org SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) uzun yıllar bir çatı altında toplanmamış kuruyemiş sanayicilerinin arasında işbirlikleri

Detaylı

LİSANS SAHİBİ EFSANELER:

LİSANS SAHİBİ EFSANELER: LİSANS SAHİBİ EFSANELER: JIANGSU SIDEFU TEXTILE CO., LTD. DAHA FAZLA BİLGİ SAHİBİ OLMAK İÇİN, LÜTFEN BÖLGESEL CCI TEMSİLCİNİZLE BAĞLANTIYA GEÇİNİZ. TEMSİLCİLERİN BÖLGELERE GÖRE LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN BURAYA

Detaylı

TOBB VE TÜSİAD EMTİA FİYATLARI KONUSUNDA G-20 ÜLKELERİNİN ÖZEL SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİ BULUŞTURUYOR

TOBB VE TÜSİAD EMTİA FİYATLARI KONUSUNDA G-20 ÜLKELERİNİN ÖZEL SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİ BULUŞTURUYOR 9 Eylül 2011 TS/BAS-BÜL/11-70 TOBB VE TÜSİAD EMTİA FİYATLARI KONUSUNDA G-20 ÜLKELERİNİN ÖZEL SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİ BULUŞTURUYOR Uluslararası emtia fiyatlarındaki hareketlilik küresel düzeyde belirsizliği

Detaylı

Franchise Tanıtım Dosyası

Franchise Tanıtım Dosyası Franchise Tanıtım Dosyası Sektör lideri Beyaz Butik Türkiye de hazır gelinlik sektörünün kurucusu Beyaz Butik, 1997 den beri, 17 yılı aşkın süredir ilk ithal hazır gelinlik mağazalar zinciri olarak pazardaki

Detaylı

ING FAKTORİNG A.Ş. ING Bank A.Ş. - İzmir Ticaret Odası. 22 Mayıs 2014 ING Faktoring A.Ş. Mete Ünsal Genel Müdür Yardımcısı

ING FAKTORİNG A.Ş. ING Bank A.Ş. - İzmir Ticaret Odası. 22 Mayıs 2014 ING Faktoring A.Ş. Mete Ünsal Genel Müdür Yardımcısı ING FAKTORİNG A.Ş. ING Bank A.Ş. - İzmir Ticaret Odası 22 Mayıs 2014 ING Faktoring A.Ş. Mete Ünsal Genel Müdür Yardımcısı Faktoring Nedir? Faktoring, en genel tanımı ile; mal ve hizmet satışlarından doğmuş

Detaylı

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 2017 Ana Sponsor FUAR SONUÇ RAPORU Sağlık ve Sosyal Alanda Kalite

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 28 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 286

Detaylı

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU 15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA

Detaylı

IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi

IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi 1. Konferans Ana Sponsoru IFINTEC Konferansı Sponsorluk Bilgisi - Açılış seremonisinde 10 dakika süreli konuşma yapma. - Kayıt masasında afiş. Maksimum 2 adet afiş yerleştirilebilecektir. Afiş sponsor

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 27 Şubat 2018 Pazar 2017 yılı Aralık ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 4,2 azalarak 213 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Ağustos Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Ağustos Ayı İhracat Bilgi Notu 2017 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Ağustos Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2017 YILI AĞUSTOS AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017

Detaylı

[ ab2018.karabuk.edu.tr ]

[ ab2018.karabuk.edu.tr ] [ ab2018.karabuk.edu.tr ] ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

MARKA EKONOMİSİ. İtalya, İspanya örnekleri ve Türkiye için değerlendirme

MARKA EKONOMİSİ. İtalya, İspanya örnekleri ve Türkiye için değerlendirme MARKA EKONOMİSİ İtalya, İspanya örnekleri ve Türkiye için değerlendirme 1960 larda İtalya, İspanya ve Türkiye 1960 larda İtalya, İspanya ve Türkiye 1960 larda Almanya ya çalışmak için işçi göndermeye başlayan

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Temmuz Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Temmuz Ayı İhracat Bilgi Notu 2017 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Temmuz Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2017 YILI TEMMUZ AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017

Detaylı

2010 YILI OCAK-MART DÖNEMİ TÜRKİYE DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ İHRACATI DEĞERLENDİRMESİ

2010 YILI OCAK-MART DÖNEMİ TÜRKİYE DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ İHRACATI DEĞERLENDİRMESİ 2010 YILI DÖNEMİ TÜRKİYE DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ İHRACATI DEĞERLENDİRMESİ 2010 yılı Ocak-Mart döneminde, Türkiye deri ve deri ürünleri ihracatı % 13,7 artışla 247,8 milyon dolara yükselmiştir. Aynı dönemde

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 27 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 333 katılımcı

Detaylı

14-15 EKİM / OCTOBER 2015 HILTON ISTANBUL BOSPHORUS CONVENTION CENTER

14-15 EKİM / OCTOBER 2015 HILTON ISTANBUL BOSPHORUS CONVENTION CENTER 14-15 EKİM / OCTOBER 2015 HILTON ISTANBUL BOSPHORUS CONVENTION CENTER Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği olarak son 7 yıldır Mayıs ayında gerçekleştirdiğimiz İSTANBUL MODA KONFERANSINI bu yıl, 14-15 Ekim

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 21 Mayıs 2018

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 21 Mayıs 2018 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 21 Mayıs 2018 Pazar 2018 yılı Mart ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2017 yılı aynı ayına göre yüzde 2,8 azalarak 268 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu 2018 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2018 YILI EKİM AYI İHRACAT PERFORMANSI 2018 yılı

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Aralık Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Aralık Ayı İhracat Bilgi Notu 2018 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Aralık Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2018 YILI ARALIK AYI İHRACAT PERFORMANSI 2018

Detaylı

TÜSİAD SÜRDÜRÜLEBİLİR TEDARİK ZİNCİRİ KONUSUNU ELE ALAN BİR SEMİNER DÜZENLEYECEK

TÜSİAD SÜRDÜRÜLEBİLİR TEDARİK ZİNCİRİ KONUSUNU ELE ALAN BİR SEMİNER DÜZENLEYECEK 5 Kasım 2013 TS/Mİ-BÜL/13-62 TÜSİAD SÜRDÜRÜLEBİLİR TEDARİK ZİNCİRİ KONUSUNU ELE ALAN BİR SEMİNER DÜZENLEYECEK Seminerde sürdürülebilirliği iş dünyasının önceliği haline getirmenin ve bu bilinci tedarik

Detaylı

2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU

2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU 2014 SIAL ULUSLARARASI GIDA FUARI İNCELEME RAPORU HAZIRLAYAN : PROF.DR.NÜZHET KARAMAN I. SIA ULUSLARARASI GIDA FUARI HAKKINDA GENEL BİLGİLER Paris Uluslararası Gıda Fuarı nın ilki 1964 yılında düzenlenmiştir.

Detaylı

Fijital Deneyimin Gıda Perakendesine Etkileri. Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak

Fijital Deneyimin Gıda Perakendesine Etkileri. Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak Fijital Deneyimin Gıda Perakendesine Etkileri Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak Fijitalleşme ve Gıda Perakendesi Soru için buraya TIKLAYINIZ TEDARİKÇİ YERİ ÜRÜN BİLGİSİ FİYAT KARŞILATIRMASI SATINALMA

Detaylı

::::::: SPONSORLUK DOSYASI :::::::

::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ::::::: SPONSORLUK DOSYASI ::::::: ab2018.karabuk.edu.tr İletişim : Yrd.Doç.Dr. Yüksel ÇELİK yukselcelik@karabuk.edu.tr 0532 779 7413 AKADEMİK BİLİŞİM 2018 ORGANİZASYONU HAKKINDA Üniversitelerde bilgi

Detaylı

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 21-23 KASIM 2013 Erdem ALPTEKİN Araştırma ve Meslekleri Geliştirme Müdürlüğü Uzman Paola YAŞARSOY Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu 2018 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2018 YILI MAYIS AYI İHRACAT PERFORMANSI 2018 yılı

Detaylı

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında ilk defa bu yıl organize edilen ELECTRONIST Fuarı bölgede önemli bir fuar olma yolunda ilk adımını

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Şubat Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Şubat Ayı İhracat Bilgi Notu 2018 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Şubat Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2018 YILI ŞUBAT AYI İHRACAT PERFORMANSI 2018 yılı

Detaylı

AĞUSTOS 2017 AYLIK İHRACAT RAPORU

AĞUSTOS 2017 AYLIK İHRACAT RAPORU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ Ege Hazır giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği AĞUSTOS 2017 AYLIK İHRACAT RAPORU TÜRKİYE GENELİ DURUM: 2017 yılının Ocak Temmuz döneminde bir önceki senenin aynı dönemine

Detaylı

CATHIC Nedir? o CATHIC in 4 üncü yılında, Türkiye temsilciliğini Alkaş yapmaktadır.

CATHIC Nedir? o CATHIC in 4 üncü yılında, Türkiye temsilciliğini Alkaş yapmaktadır. CATHIC Nedir? Central Asia & Turkey Hotel Investment Conference (CATHIC); o International Hotel Investment Forum (IHIF) in, Türkiye ayağı olarak düzenlenmektedir. o CATHIC in 4 üncü yılında, Türkiye temsilciliğini

Detaylı

Tekstil ve Makine Sektörüne Genel Bir Bakış

Tekstil ve Makine Sektörüne Genel Bir Bakış Tekstil ve Makine Sektörüne Genel Bir Bakış Teks'l Sektörüne Genel Bakış Teks%l Sektörü Teks'l sektörü ülkemizin geleneksel sanayi kollarından olup sanayi ve ihracaaa başarı öyküsünün mihenk taşlarından

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

DENİM RAPORU TÜRKİYE, ALMANYA, HOLLANDA, İTALYA VE ABD DENİM KUMAŞ PANTOLON SEKTÖRÜNDE GÜNCEL GELİŞMELER

DENİM RAPORU TÜRKİYE, ALMANYA, HOLLANDA, İTALYA VE ABD DENİM KUMAŞ PANTOLON SEKTÖRÜNDE GÜNCEL GELİŞMELER DENİM RAPORU TÜRKİYE, ALMANYA, HOLLANDA, İTALYA VE ABD DENİM KUMAŞ PANTOLON SEKTÖRÜNDE GÜNCEL GELİŞMELER TEKSTİL, DERİ, HALI AR-GE ŞUBESİ ŞUBAT 2018 İçindekiler DENİM KUMAŞ... 2 DEĞER BAZINDA TÜRKİYE NİN

Detaylı

Ödül Töreni. 2012 Global Moda Ödülleri, dünyanın öncü trend ve stil analiz servisi WGSN tarafından sahnelendi.

Ödül Töreni. 2012 Global Moda Ödülleri, dünyanın öncü trend ve stil analiz servisi WGSN tarafından sahnelendi. Ödül Töreni 2012 Global Moda Ödülleri, dünyanın öncü trend ve stil analiz servisi WGSN tarafından sahnelendi. Moda ve perakende tasarımının en iyilerini ödüllendirdik. Sektöre yön veren yeni tasarımcılardan,

Detaylı

28-30 MAYIS 2015 LONDRA HILTON PARK LANE KONFERANS KATILIMCILARI ANA SPONSOR VERİ DEN VERİM E

28-30 MAYIS 2015 LONDRA HILTON PARK LANE KONFERANS KATILIMCILARI ANA SPONSOR VERİ DEN VERİM E 28-30 MAYIS 2015 LONDRA HILTON PARK LANE KONFERANS KATILIMCILARI ANA SPONSOR VERİ DEN VERİM E SPONSOR RESMI MAĞAZA TASARIM SPONSORU MODA SPONSORU KATILIMCI LİSTESİ (17 Şubat 2015 itibarıyla) Abdullah Kiğılı

Detaylı

Sürdürülebilir Verimliliğin Esasları. Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak

Sürdürülebilir Verimliliğin Esasları. Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak Sürdürülebilir Verimliliğin Esasları Bülent Dal Genel Müdür ve Kurucu Ortak Gelişmekte Olan Ülkeler Gelişmiş Ülkeler Türkiye nin Dijital Durumunun Karşılaştırması E-Ticaret Karşılaştırma(2015) Ülke Online

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Aralık Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Aralık Ayı İhracat Bilgi Notu 2017 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Aralık Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2017 YILI ARALIK AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Mart Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ 2016 YILI MART AYI İHRACAT PERFORMANSI 2016 yılı Mart

Detaylı

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Tayvan ve Filipinler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 03 Mayıs - 11 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI www.conference2015.ewmd.org

SPONSORLUK DOSYASI www.conference2015.ewmd.org EWMD International Konferansı - 2015 İş Yaşamında Çeşitlilik: Sorun mu, Başarı Sebebi mi? İstanbul, 13-15 Kasım, 2015 SPONSORLUK DOSYASI EWMD International Konferansı nın 29 uncusu İstanbul da düzenleniyor.

Detaylı

42. İzmir ayakkabı ve çanta fuarı. 42 nd İzmir footwear and bags fair. Fuar Sonuç Raporu ekim october 2017

42. İzmir ayakkabı ve çanta fuarı. 42 nd İzmir footwear and bags fair. Fuar Sonuç Raporu ekim october 2017 42. İzmir ayakkabı ve çanta fuarı 42 nd İzmir footwear and bags fair Fuar Sonuç Raporu 17-20 ekim october 2017 SHOEXPO nun Size Sundukları B2B Eşleştirme Programı Hosted Buyer Programı kapsamında gerçekleştirilen

Detaylı

Dünyada ve Türkiye de E-Ticaret ve E-İhracat. Kasım 2016

Dünyada ve Türkiye de E-Ticaret ve E-İhracat. Kasım 2016 Dünyada ve Türkiye de E-Ticaret ve E-İhracat Kasım 2016 İçerik Global E-Ticaret E-Ticaret Penetrasyonları E-Ticaret Bağlanılırlık İndeksi Türkiye Ekonomisi ve Dış Ticaret KOBİ lerin Mücadelesi E-İhracat

Detaylı

İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ

İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ İNOVASYON HAFTASINA MUHTEŞEM İLGİ Bu yıl 2.'si düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası Etkinlikleri muhteşem bir açılışa tanıklık etti. Geçen yıl 3 gün süren etkinliklere 15 binden fazla katılımcı ilgi gösterirken,

Detaylı

Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14

Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14 Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14 37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 106.537 ziyaretçiyi ağırladı! Yapı sektörünün zirvesi Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları

Detaylı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ LÜKS TÜKETİM ZİRVESİ Sayın Yetkili, Bogăziçi Üniversitesi I ktisadi ve I dari Bilimler Fakültesi olarak, Boğaziçi Üniversitesi Lüks Tüketim Zirvesi ni 28 Ocak 2016

Detaylı

1) 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı

1) 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı Bu Sayıda: 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı ARGE Merkezleri İletişim ve İşbirliği ve Platformu (ARGEMİP) Toplantısı Türkiye İnovasyon Haftası Kasım-Aralık Ayları Etkinlikleri 1 1) 2.Dünya Otomotiv

Detaylı

2016 YILI İPLİK İHRACAT İTHALAT RAPORU

2016 YILI İPLİK İHRACAT İTHALAT RAPORU 2016 YILI İPLİK İHRACAT İTHALAT RAPORU Haziran 2017 İçindekiler Yönetici Özeti... 2 1. Dünya İplik İhracatı... 3 2. Türkiye nin İplik İhracatı... 5 Yıllar İtibariyle İhracat ve Pay... 5 Başlıca Ülkeler

Detaylı

GAYRİMENKULÜN BÜYÜK BULUŞMASI

GAYRİMENKULÜN BÜYÜK BULUŞMASI GAYRİMENKULÜN BÜYÜK BULUŞMASI GAYRİMENKULÜN TÜM ALT SEKTÖRLERİNİN 360 o BAKIŞ AÇISIYLA ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİ TÜRKİYE DEKİ İLK VE TEK ETKİNLİK GAYRİMENKULÜN TÜM ALT HER SEKTÖRLERİNİN ŞEY 360 Sektöre o BAKIŞ

Detaylı

MEDIA-SATURN TÜRKİYE 12 GÜNDE 4 MAĞAZA AÇARAK REKORA KOŞUYOR

MEDIA-SATURN TÜRKİYE 12 GÜNDE 4 MAĞAZA AÇARAK REKORA KOŞUYOR Basın Bülteni 8 Aralık 2011 Türkiye yi Dünya daki üç stratejik ülkeden biri olarak belirleyen Media-Saturn Holding, 2012 de de Türkiye de hızlı büyümesini sürdürecek. MEDIA-SATURN TÜRKİYE 12 GÜNDE 4 MAĞAZA

Detaylı

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi

1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015. Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi 1. KONUM BELİRLEME VE UYDU NAVİGASYONU ZİRVESİ 2015 Gerçek Zamanlı Yerel Sabit GNSS (CORS) Ağları ve Belediyecilik Uygulamalarındaki Önemi Değerli Sektör Temsilcisi; 1. Konum Belirleme ve Uydu Navigasyonu

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Ocak Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Ocak Ayı İhracat Bilgi Notu 2018 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2018 Ocak Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2017 YILI ARALIK AYI İHRACAT PERFORMANSI 2018 yılı

Detaylı

1 OCAK ARALIK 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

1 OCAK ARALIK 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1 OCAK 2012-31 ARALIK 2012 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU GSD DIŞ TİCARET A.Ş., GSD HOLDİNG KURULUŞUDUR MERKEZİ : İSTANBUL KURULUŞ TARİHİ : 17.10.1995 ÖDENMİŞ SERMAYESİ : 10.000.000.- TL 29 MAYIS 2013 ÇARŞAMBA

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Eylül Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Eylül Ayı İhracat Bilgi Notu 2017 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Eylül Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2017 YILI EYLÜL AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılı

Detaylı

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI

10. İSTANBUL MODA KONFERANSI EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI 11-12 EKİM 2017 SPONSORLUK KATEGORİLERİ VE HAKLARI İsim Sponsoru: 90bin 1- Şirketin logosu aşağıda geçen tüm basılı ve dijital görsellede 1. sırada ve tek başına yer alacaktır. Sahnede 2. Günün B2B Alanında

Detaylı

2017 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL MAYIS 2017 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI.

2017 YILI GENEL KURULU PAPILLON ZEUGMA RELAXURY OTEL MAYIS 2017 BELEK/ANTALYA SPONSORLUK DOSYASI. SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) kuruyemiş sanayinin rekabet gücünü artırmak, sektör içi işbirliklerini artırmak ve kuruyemiş

Detaylı

CeBIT Bilişim Eurasia 2014

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 CeBIT Bilişim Eurasia 2014 FUAR KAPANIŞ RAPORU 11 14 Eylül İstanbul,Turkiye cebitbilisim.com CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Kabuk Değiştirdi Sadece İş Dünyası %100 B2B konsepti Fuar ve Konferanslar CeBIT Global

Detaylı

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer Uluslararası 06 TürkiyeEnerjiForumu 12. Yıl Club Med Palmiye, Kemer 2014 ANTALYA 15-19 Nisan 2014 Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! Antalya da unutulmuz tarihi zirve için geriye

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Temmuz Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Temmuz Ayı İhracat Bilgi Notu 2016 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Temmuz Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2016 YILI TEMMUZ AYI İHRACAT PERFORMANSI 2016

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu 2017 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Mayıs Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2017 YILI MAYIS AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılı

Detaylı

Paris Boğaziçi Enstitüsü, Boğaziçi Semineri başlıklı yıllık toplantısını 11-12 Haziran tarihlerinde İstanbul da düzenleyecek

Paris Boğaziçi Enstitüsü, Boğaziçi Semineri başlıklı yıllık toplantısını 11-12 Haziran tarihlerinde İstanbul da düzenleyecek 8 Haziran 2010 TS/BAS-BÜL/10-49 Paris Boğaziçi Enstitüsü, Boğaziçi Semineri başlıklı yıllık toplantısını 11-12 Haziran tarihlerinde İstanbul da düzenleyecek Toplantının gala yemeğine Cumhurbaşkanı Abdullah

Detaylı

MEYVE SULARI DÜNYA TİCARETİ. Dünya İhracatı. Tablo 1. Meyve Suyunun Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonları

MEYVE SULARI DÜNYA TİCARETİ. Dünya İhracatı. Tablo 1. Meyve Suyunun Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonları 0 MEYVE SULARI Tablo 1. Meyve Suyunun Gümrük Tarife İstatistik Pozisyonları Ürün Adı GTP Portakal Suyu (Dondurulmuş) 2009.11 Diğer Portakal Suları 2009.12, 2009.19 Greyfurt Suyu 2009.21, 2009.29 Diğer

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

TGSD-ESDH HAZIR GİYİM SEKTÖR ENDEKSLERİ EKİM 2014

TGSD-ESDH HAZIR GİYİM SEKTÖR ENDEKSLERİ EKİM 2014 2014 2007 ARALIK 2008 ARALIK 2009 ARALIK 2010 ARALIK 2011 ARALIK 2012 ARALIK 2013 ARALIK 160 BİLEŞİK HAZIR GİYİM FAALİYET ENDEKSİ 150 140 130 120 110 100 90 80 127,89 130,62 144,90 BİLEŞİK HAZIR GİYİM

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 2 Ekim 2017 Pazar 2017 yılı Ağustos ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 0,3 artarak 159 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz...

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... 17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... NELER YAPTIK... 18-19 Eylül 2013 DHS 2013 DHS 2013 Konuşmacıları DHS 2013 Sponsorları Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu 2017 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2017 Ekim Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2017 YILI EYLÜL AYI İHRACAT PERFORMANSI 2017 yılı

Detaylı

ELEVATÖRLER-KONVEYÖRLER SEKTÖR NOTU

ELEVATÖRLER-KONVEYÖRLER SEKTÖR NOTU ELEVATÖRLER-KONVEYÖRLER SEKTÖR NOTU Bu çalışmada elevetörler-konveyörler sektörü, GTIP tanımları aşağıda belirtilen kalemlerin toplamı olarak ele alınmıştır. 8428.20 Pnömatik elevatörler ve konveyörler

Detaylı

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Haziran Ayı İhracat Bilgi Notu

Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Haziran Ayı İhracat Bilgi Notu 2016 Deri ve Deri Ürünleri Sektörü 2016 Haziran Ayı İhracat Bilgi Notu TDH Ar&Ge ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği DERİ VE DERİ ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜMÜZÜN 2016 YILI HAZİRAN AYI İHRACAT PERFORMANSI 2016

Detaylı

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI Sektörlerindeki ürünlerin, en son teknolojik gelişmelerin, dünyadaki trendlerin ve son uygulamaların sergilendiği, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında

Detaylı

beautyshowcnr cnr_beautyshow CNR 2018 fuar sonuç raporu

beautyshowcnr cnr_beautyshow CNR 2018 fuar sonuç raporu beautyshowcnr cnr_beautyshow CNR 2018 fuar sonuç raporu www.beautyandwellness.show CNR Avrasya nın en prestijli güzellik, sağlık ve bakım fuarı CNR Beauty&Wellness Show İstanbul, 20-23 Eylül 2018 tarihleri

Detaylı

Rapor. kids turkey. TOYZERIA / KIDS TURKEY 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı. ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015. www.kidsturkey.

Rapor. kids turkey. TOYZERIA / KIDS TURKEY 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı. ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015. www.kidsturkey. www.kidsturkey.com kids turkey ISTANBUL 29 Oct - 01 Nov 2015 Türkiye ve Orta Doğu nun Çocuk Fuarı Toyzeria / Kids Turkey Orta Doğu nun En Önemli B2B Platformu Beyanlar Spielwarenmesse Middle East Fuarcılık

Detaylı