PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: TOYOTA BAKIRCILAR PLAZA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: TOYOTA BAKIRCILAR PLAZA"

Transkript

1 PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: TED ANTALYA KOLEJİ PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: TOYOTA BAKIRCILAR PLAZA PROJENİZİN BAŞLIĞI: OTOMATİK KAPANAN EMNİYET KEMERİ PROJENİZİN ÇÖZÜM ARADIĞI SORUNSAL: Projemizin amacı özellikle Türkiye deki öğrenci servis taşıma araçlarında emniyet kemeri takılmamasına bağlı olarak meydana gelen ölüm ve yaralanmayla sonuçlanan kazaların önüne geçmek için, öğrenci servis araçlarında Otomatik Kapanan Emniyet Kemeri projesini hayata geçirmektir. PROJENİZİN SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM KONUSUNDA SUNDUĞU ÇÖZÜM ÖNERİSİ: Bizim projemiz bilinçsiz yaklaşımların önüne geçerek, öğrencinin servis koltuğuna oturduğu anda yaptığı ağırlığa bağlı olarak sensörlerin devreye girmesiyle birlikte emniyet kemerinin pek çok noktadan otomatik olarak bağlanmasına dayanan bir sistem yaratmaktır. Amacımız projemizin hayata geçirilmesi durumunda sistemi yaygınlaştırarak tüm öğrenci servis araçlarına entegre ederek, emniyet kemeri takılmamasına bağlı olarak meydana gelen ölüm ve yaralanmaların önüne geçmektir. ÇALIŞMANIZ KAPSAMINDA YAPTIĞINIZ ETKİNLİKLERİ VE YÖNTEMLERİNİZİ AÇIKLAYINIZ: Projenin okulumuzdaki koordinasyonu için farklı zümrelerden bir araya gelen öğretmen ve destekçi öğrenci grubuyla bir çalışma ekibi kuruldu. Bir çalışma takvimi hazırlanarak ekibin her hafta Çarşamba günü toplanmasına karar verildi.

2 Otomatik Kapanan Emniyet Kemeri projesinin hayata geçirilmesi amacıyla TED Antalya Koleji olarak ortak çalışma yürüttüğümüz Toyota Bakırcılar Plaza şubesini ziyaret ettik. Öğrencilerimiz ve öğretmenleri, Servis Müdürü Sn. Mehmet Tevfik ÖZKAN ile görüşerek projelerini anlattılar. Daha sonra servisi gezen TED liler emniyet kemerinin çalışma mekanizmasıyla ilgili bilgi alarak projeleri için alt yapı oluşturarak destek istediler.

3 Bilişim Teknolojileri zümremiz kendi derslerinde öğrencilerimize görsel paylaşımlar sunarak farkındalık yarattılar. Öğrencilerimiz, Facebook sayfamızın velileri ve yakınları tarafından da takip edilmesi için gerekli çalışmaları yaptılar.

4 Projemizle ilgili olarak toplumda farkındalık yaratmak amacıyla öğrencilerimiz tarafından Facebook ta bir grup hazırlandı. Yaşama Bağlanın sloganıyla açılan Facebook sayfamızı an itibariyle 1405 kişi takip etmektedir. Web adresi şeklindedir.

5

6

7 Projemizle ilgili bilgiler içeren bir web sayfası tasarlandı. Bu sayfada yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgilere ve fotoğraflara yer verildi. Web adresimiz şeklindedir. Sayfamızın fotoğrafları aşağıdaki gibidir.

8

9

10 Proje ile ilgili k12 bütünlüğü içerisinde görevli öğrenci ve öğretmenlerimiz aracılığıyla tüm okulun bilgilendirilmesi sağlandı.

11 Ayrıca sunumlarda giymeleri amacıyla öğrencilerimizin kendilerinin tasarladığı Yaşama Bağlanın baskılı t-shirtler hazırlandı. Okulumuzda koridorlarda bulunan televizyonlardan da hazırlanan videolar öğrencilerimizle paylaşıldı.

12 Okulumuzdaki görsel farkındalığı daha anlamlı hale getirebilmek için öğrencilerimiz arasında projemizle ilgili bir Afiş Tasarım Yarışması düzenlendi. Birinci seçilen çalışma 50*70 ebatında bastırılarak okulun çeşitli yerlerine asıldı. Türkiye genelinde 25 okul ve öğrenciye sahip olan TED okullarına da birinci olan proje afişimiz gönderilerek projemizin çeşitli illerde de farkındalık yaratması sağlandı.

13 Yaptığımız yıllık çalışma planı çerçevesinde belirlenen kurum ve kuruluşlara yapılacak olan ziyaretler için proje koordinatörlüğü tarafından randevular alındı. Okulumuzda görev yapan servis şoförleri ve yardımcı bayanlara yönelik bir sunum düzenlendi. Öğrencilerimiz projemizi ve özellikler servislerde emniyet kemeri takılmasına ilişkin olarak yaptıkları çalışmalarını anlattılar.

14

15 Öğrencilerimiz projemizi anlatmak için Antalya UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) Şube Müdürlüğü nü ziyaret ettiler ve UKOME Şube Müdürü Sn. Özcan PAMUK a projemiz hakkında bilgi verdiler. Sayın PAMUK da şube olarak Antalya da kaç tane servis aracı olduğu, servis kontrolleri konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek projemizi her zaman destekleyeceklerini belirttiler.

16 UKOME Şube Müdürlüğüyle yapılan görüşmeler sonrasında okulumuza gelen UKOME görevlileri, okulumuzun servis araçları ve emniyet kemerleriyle ilgili örnek denetim yaptılar. Öğrencilerimize emniyet kemeri takmanın önemini anlattılar.

17 Öğrencilerimiz Antalya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek Otomatik Kapanan Emniyet Kemeri projemizin eylem planını anlattılar. Projemizi çok beğenen ve destekleyen Eğitim Büro Amiri Sn. Hamza GÖRMEZ ve Büro Amiri Sn. Gülşah AKSOY da bizlere, Antalya da her yıl meydana gelen kazalarda emniyet kemeri takılmamasından kaynaklanan ölüm ve yaralanmalarla ilgili istatistiki bilgi verdiler.

18 Öğrencilerimizin emniyet kemeri kullanımının kazaları önleme konusundaki farkındalıklarını artırmak amacıyla okulumuza gelen Antalya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro Amiri Sn. Hamza GÖRMEZ ve Büro Amiri Sn. Gülşah AKSOY öğrencilerimize bir sunum gerçekleştirerek projemize destek verdiler.

19 Öğrencilerimiz Antalya Emniyet Müdürlüğü ne gerçekleştirdikleri diğer bir ziyarette ise Trafik Denetleme Şube Müdürü Sn. Mehmet Cem GENÇER i ziyaret etti. Sayın GENÇER e Otomatik Kapanan Emniyet Kemeri projemizi anlatan öğrencilerimiz, ayrıca sosyal medyada farkındalık yaratmak amacıyla hazırlanan ve projemizle ilgili bilgiler içeren Facebook sayfamızı da tanıttılar. GENÇER de Trafik Şubesi olarak Antalya da gerçekleştirilen emniyet kemeri uygulamaları ve mobesse kameralarının işleyişiyle ilgili bilgiler verdi. TED lilerin bu projesinin kendileri açısından da çok önemli olduğunu ve şube olarak her türlü desteği vereceklerini belirtti.

20

21 Proje ekibimizin, TOYOTA Bakırcılar Plaza ile ortaklaşa çalışarak hazırladıkları Otomatik Kapanan Emniyet Kemeri mekanizması okulumuzda tanıtıldı.

22 Projemiz ile ilgili olarak okul aile birliği üyelerinden de destek almak isteyen öğrencilerimiz OAB başkanımız ile bağlantı kurarak Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sn. Selim EROL a bir ziyaret gerçekleştirdi. EROL, öğrencilerin servis araçlarındaki güvenliği açısından bu projenin çok fonksiyonel olduğunu belirterek SGK nın bu güzel projeye her konuda destek vereceğini ifade etti. Türkiye de öğrenci servis aracı sektöründe en büyük pazar payına sahip olan iki ithalatçı firmanın (Wolkswagen-Mercedes) Almanya daki üretim merkezlerine projemiz hakkında Almanca mektup yazan öğrencilerimiz projemizin detayları hakkında bilgi verdiler. Ayrıca yine servis aracı üreten Citroen ve Peugeot firmalarına da İngilizce mektuplar yazılarak proje hakkında bilgi almaları sağlandı.

23 Projemizi Antalya daki diğer öğrencilere de anlatmak amacıyla Konyaaltı Lisesine bir ziyaret gerçekleştirildi. İki ayrı sunum yapıldı. Öğrenciler ve öğretmenlerine yapılan sunumda projemiz hakkında bilgi verildi.

24

25 Proje ekibimiz Antalya SGK İl Müdürlüğünü ziyaret etti. SGK personeline bir sunum yaparak projemizi anlatan öğrencilerimize SGK çalışanları destek verdiler. SGK Müdür Yardımcısı Sn. Halil Murat UYAR da katılımcılar adına, öğrencilerimizi tebrik ederek başarılar diledi.

26

27 Projemizin görsel olarak farkındalık yaratmasının yanı sıra sanatsal olarak da desteklenmesi için öğrencilerimiz bir şarkı besteledi. Sözleri ve müziklerini kendilerinin yaptığı şarkımız teneffüslerde ve okul çıkışlarında yayınlandı. Proje ekibimizdeki bir öğrencinin seslendirildiği şarkı, okul koromuz tarafından seslendirildi. Sözleri şu şekildedir. YAŞAMA BAĞLANIN Yaşamak çok güzel Yaşama bağlanın Nefes almak gülmek için Yaşamak çok güzel Yaşama bağlanın Sevmek sevilmek için Okulumuz ve Antalya Muratpaşa Belediyesi ile ortaklaşa hazırlanan Sürdürülebilir Ulaşım İçin Bisiklet Kullanın ve Yaşama Bağlanın organizasyonu yapıldı. Projemize destek veren her her katılımcıya Yaşama Bağlanın t-shirtleri dağıtıldı. Etkinliğimizde kurulan stantta el broşürleri dağıtılarak, projemiz anlatıldı. Her yaştan kişin ziyaret ettiği organizasyonumuza ilgi çok büyüktü. Ayrıca Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UYSAL da bisiklete binip etkinliğimizde yer alarak projemize destek verdi.

28

29

30

31 PROJENİZİN SONUCUNUZU AÇIKLAYINIZ: Yaptığımız bu projeyle TED Antalya Koleji olarak gerek ulusal gerekse uluslararası alanda farkındalık yarattığımızı düşünüyoruz. Kendi yaptığımız çalışmalara ek olarak çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığımız görüşmeler sonucunda elde ettiğimiz verileri de farklı kitlelere anlatma imkanı bulduk. Projemizle ilgilenen her kesimden insanın bu konuyla ilgili bilgi edinmesini sağladık. PROJENİZE ÖĞRENCİ KATILIMININ NE ŞEKİLDE SAĞLANDIĞINI VE ÖĞRENCİLERİN PROJEYİ YÖNLENDİRME KONUSUNDA YAPMIŞ OLDUKLARI FAALİYETLERİ AÇIKLAYINIZ Projemiz bir öğrenci fikrinden yola çıkarak oluşturuldu. Tespit edilen sorun öğrencileri birebir ilgilendirdiği için projenin her aşamasında öğrenciler etkin olarak rol aldı. Projenin geliştirilmesi konusunda öğrencilerle sürekli fikir alış verişinde bulunuldu. Afiş tasarımları, Yaşama Bağlanın şarkı sözü ve bestesi, web sayfamızın oluşturulması, okul ve diğer kuruluşlara yapılan sunumlar, stantlardaki görevler gibi projemizi ilgilendiren her konuda birebir çalışma yaptılar. PROJE SÜRECİNİZ BOYUNCA TOYOTA BAYİNİN NE ŞEKİLDE KATKIDA BULUNDUĞUNU AÇIKLAYINIZ Proje süresince TOYOTA Bakırcılar Plaza ile sürekli bağlantı içinde bulunduk. Otomatik Kapanan Emniyet Kemeri düşüncesinin hayata geçirilmesi noktasında gerek ekipman gerekse eleman temininde bize destek oldular. Uzun bir çalışma dönemi sonucunda başlangıçta fikir bazında olan projemizi hayata geçirme imkanı bulduk. Proje sonucunda ise prototip oluşturuldu. AMAÇLADIĞINIZ SONUCUN NE KADARINA ULAŞTIĞINIZI AÇIKLAYINIZ: Projemize başlarken öncelikli amacımız özellikle Türkiye deki öğrenci servis taşıma araçlarında emniyet kemeri takılmamasına bağlı olarak meydana gelen ölüm ve yaralanmayla sonuçlanan kazaların önüne geçmek için öğrenci servis araçlarında Otomatik Kapanan Emniyet Kemeri projesini hayata geçirmek ve toplumda bu konuyla ilgili farkındalık yaratmaktı.

32 Her hafta yaptığımız toplantılar ve planlı bir çalışma sonucunda gerek ulusal gerekse uluslararası alanda projemizin duyulmasını sağladık. Bu konuda birebir yaptığımız görüşmelerin yanı sıra, sosyal medya, yazılı ve görsel basın, ayrıca kurumlara yaptığımız sunumların da büyük payı oldu. Ayrıca TOYOTA desteğiyle başlangıçta sadece fikir bazında olan projemizi hayata geçirme imkanı bulduk. Oluşturduğumuz prototip, yapmaya çalıştığımız projenin daha anlaşılır olmasını sağladı. PROJE SÜRECİNDE KİMLERLE-KURUMLARLA ÇALIŞTINIZ: * TOYOTA BAKIRCILAR PLAZA *ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYESİ *ANTALYA SERVİSÇİLER ODASI *ANTALYA TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ *ANTALYA ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI(UKOME) *ANTALYA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ *ANTALYA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ *ANTALYA SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ *DEVLET OKULLARI *ANTALYA YEREL BASIN *TÜRKİYEDEKİ TED OKULLARI *MERCEDES-CITROEN-WOLKSWAGEN-PEUGEOT ULUSLARARASI MERKEZLERİ

33 PROJENİZİN ÇEVRESEL ETKİLERİ NE-NASIL OLDU: Projemizi anlattığımız insanlar öncelikle böyle bir proje çalışmasından dolayı çok memnun olduklarını belirttiler. Özellikle öğrencilerin fikrinden yola çıkılan bir çalışma olduğu için ve projenin her aşamasında öğrencilerin birebir bulunmasından dolayı çok mutlu oldular. Çalışmamızın her aşamasına gönülden destek verdiler. PROJENİZDEN KİMLER FAYDALANDI: Projemiz ile gerek sosyal medya aracılığıyla gerek maille gerekse birebir olarak yaptığımız sunumlar ve görüşmeler sonucunda ; Öğrencilerimiz Öğretmenlerimiz Velilerimiz Servis şoförlerimiz ve yardımcı bayanlar Bağlantı kurduğumuz 25 TED okulu Sosyal medyadan projemizi takip eden diğer destekçiler Sunum yaptığımız ve projemizi anlattığımız resmi kurumlar ve sivil toplum örgütleri Devlet okulları öğretmen ve öğrencileri Bisiklet şenliğimize katılan yerel halk ile projemizi her yaş grubundan kişilerle paylaştık. Prototipimizin oluşturulmuş olmasının farkındalık oluşturulması açısından büyük katkısı oldu.

34 PROJENİZİN UYGULANABİLİRLİK DURUMU NEDİR? PROJENİZ DİĞER EKO-OKULLAR TARAFINDAN UYGULANABİLİR Mİ? Çağımızda teknolojinin hızla geliştiği bu süreçte ileriki dönemde servis aracı üretimi yapan tüm firmaların uluslararası geçerliliği olan güvenlik testlerinde rekabet koşullarını da göz önünde bulundurarak bu projeyi uygulamaya geçireceğini düşünüyoruz. Projemiz sürdürülebilir ulaşımın güvenlik boyutunu ilgilendirdiği için Eko Okullar tarafından öğrencilerin emniyet kemerini takma bilincinin geliştirilmesinde yararlı olacağını düşünüyoruz. PROJENİZ KAPSAMINDA ULAŞTIĞINIZ SONUÇLAR SÜRDÜRÜLEBİLİR MİDİR? Özellikle trafik kazalarında emniyet kemerinin takılmaması nedeniyle meydana gelen can kayıplarını düşündüğümüzde trafik bilinci ve kültürü yeteri kadar gelişmemiş olan toplumlarda projenin uygulanmasına bağlı olarak ortaya çıkan can ve mal kayıplarının daha da aza indirilmesi projenin sürdürülmesi açısından önem arz etmektedir. PROJENİZİN SONUÇLARINI ÇEVRENİZLE NASIL PAYLAŞTINIZ : Afişler Mekanizma prototipinin sergilenmesi Okullarda yapılan sunumlar Sosyal medya paylaşımları (facebook/yasamabaglanin, yasamabaglanin.org sayfası) Resmi kurumlar ve sivil toplum örgütleriyle yapılan görüşmeler ve sunumlar Yurtdışı yazışmaları Stantlar El broşürleri Yaşama Bağlanın baskılı t-shirtler Yaşama Bağlanın şarkının çeşitli yerlerde çalınması şeklinde çalışmalarımızı paylaştık.

35 PROJENİZ KAPSAMINDA ALDIĞINIZ BÜTÇENİN NE KADARINI KULLANDINIZ? Proje kapsamında tarafımıza tahsil edilen 2000 Liraya karşılık proje çalışmalarımız boyunca lira kullanılmıştır. Gider faturaları belirtilmiştir. Bilginize TED Antalya Koleji

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: ESKİŞEHİR TOYOTA PLAZA SARAR

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: ESKİŞEHİR TOYOTA PLAZA SARAR PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: 1.HAVA İKMAL BAKIM MERKEZİ İLKOKULU-ESKİŞEHİR PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ

Detaylı

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: Aydın Toyota Bayi

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: Aydın Toyota Bayi PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: Özel Yüzyıl Bezci Ortaokulu PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA

Detaylı

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: TOYOTA SANDIKÇI OTOMOTİV

PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ TOYOTA BAYİSİNİN ADI: TOYOTA SANDIKÇI OTOMOTİV PROGRAM: EKO-OKULLAR PROGRAMI PROJE: ÇEVRE VE YENİLİKÇİ FİKİRLER PROJESİ ETAP: 5 ETAP KONU: SÜRDÜRÜLEBİLİR ULAŞIM OKUL ADI ve İLİ: ADAPAZARI ENKA İLKOKULU-SAKARYA PROJENİZ KAPSAMINDA İŞBİRLİĞİ YAPTIĞINIZ

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL)

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (3.YIL) 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (3.YIL) Tüm okulun proje hakkında bilgilendirilmesi Okul Çevre Komitesi nin kurulması Eko-in (Okul Çevre i) belirlenmesi Eko- öğrencilerinden Geri dönüşüm Takip i ve Su Tasarrufu

Detaylı

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR):

RAPOR METNİ (ÇALIŞMA TAKVİMİNE GÖRE HAZIRLANMIŞTIR): DÖNEM: 2017-2018 KAYSERİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM ŞUBESİ ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ MODELİNDE MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITMA VE YÖNLENDİRME FAALİYETLERİ İL RAPORU DAYANAK: A)90757378-200-E.3297283

Detaylı

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU EYLÜL & EKİM Okulumuz eko tim ve sorumlu öğrencileri tespit etmek için, Pazartesi ve Cuma günü törenlerde duyurular

Detaylı

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI

ANTALYA AÇI OKULLARI ÖZEL LARA AÇI ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKUL EYLEM PLANI (2. YIL) AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA/SORUMLULAR EKİM Okuldaki öğrenci, öğretmen, okul personelinin projenin birinci yılında yapılanların kısa sunumu ve

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ KAYITLI KADIN İSTİHDAMINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ARTTIRDI

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ KAYITLI KADIN İSTİHDAMINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ARTTIRDI EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ KAYITLI KADIN İSTİHDAMINI ÖNEMLİ ÖLÇÜDE ARTTIRDI Sosyal Güvenlik Kurumu nun yürüttüğü, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti nin ortaklaşa finanse ettiği Evde Çocuk Bakım Hizmetleri

Detaylı

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÇÜNÜR ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Sıra No ÇÜNÜR ORTAOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI Ay Planlanan Çalışmalar Açıklamalar 1. Beslenme ve Hareketli Yaşam İçin "Çekirdek Eylem Ekibi"nin

Detaylı

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ İLE KAYITLI KADIN İSTİHDAMI ARTMAYA DEVAM EDİYOR

EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ İLE KAYITLI KADIN İSTİHDAMI ARTMAYA DEVAM EDİYOR EVDE ÇOCUK BAKIMI PROJESİ İLE KAYITLI KADIN İSTİHDAMI ARTMAYA DEVAM EDİYOR Sosyal Güvenlik Kurumu nun yürüttüğü, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti nin ortaklaşa finanse ettiği Evde Çocuk Bakım Hizmetleri

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU GAZİ ÜNİVERSİTESİ VAKFI ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI EYLEM RAPORU EKİM 2011 EKİM AYI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER AÇIKLAMA Eko-okullar programı

Detaylı

İSOV ANADOLU TEKNİK LİSESİ SİZİN FİKRİNİZ SİZİN PROJENİZ HER YAYA BİR KIRMIZI IŞIKTIR!...

İSOV ANADOLU TEKNİK LİSESİ SİZİN FİKRİNİZ SİZİN PROJENİZ HER YAYA BİR KIRMIZI IŞIKTIR!... İSOV ANADOLU TEKNİK LİSESİ SİZİN FİKRİNİZ SİZİN PROJENİZ HER YAYA BİR KIRMIZI IŞIKTIR!... NASIL BAŞLADIK? Projemiz tanıtım toplantısı ile başladı. İlk toplantımızda öğretmenlerimiz yakın çevremizde var

Detaylı

T.C. İSTANBUL İLİ SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. İSTANBUL İLİ SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. İSTANBUL İLİ SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ AMAÇ MADDE-1 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Bu yönetmeliğin amacı,

Detaylı

Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı. Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır.

Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı. Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır. Geleceğin Yıldız Girişimcileri Programı Proje Ortakları: Lüleburgaz Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediye Başkanlığıdır. Projenin Uygulama Tarihi-Yeri :Lüleburgaz İlçe Milli

Detaylı

BİLİM SEYYAHLARI PROJESİ GÜMÜLCİNE DEYDİ, HERŞEY GÜZEL GEÇTİ, ANCAK ETKİNLİĞİN SONUN Pazar, 04 Kasım :48

BİLİM SEYYAHLARI PROJESİ GÜMÜLCİNE DEYDİ, HERŞEY GÜZEL GEÇTİ, ANCAK ETKİNLİĞİN SONUN Pazar, 04 Kasım :48 Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından gerçekleştirilen, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığınca desteklenen "Bilim Seyyahları Projesi" Bulgaristan'ın ardından Yunanistan Batı Trakya

Detaylı

2009 TÜRKİYE YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNDA SUNULAN PROJE NAİLE TOPRAK ÜLGER EMİN SAĞLAMER İLKÖĞRETİM OKULU MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI

2009 TÜRKİYE YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMUNDA SUNULAN PROJE NAİLE TOPRAK ÜLGER EMİN SAĞLAMER İLKÖĞRETİM OKULU MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI MİCROSOFT YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER PROGRAMI 2009 TÜRKİYE FORMU OKULU 1 Proje grubu Projenin Zaman Yönetimi Projenin Konusu Projenin Amaçları Neden Böyle Bir Proje? Projenin Uygulama Süreçleri Proje Uygulandıktan

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Trafik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi

Hacettepe Üniversitesi Trafik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Hacettepe Üniversitesi Trafik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Merkezin Kuruluşu: Öğretim üyelerinin trafik ve yol güvenliği konusundaki hassasiyetleri ve kendi aralarında toplantılar yapma Merkez

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA. * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi.

AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA. * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi. AYLAR ETKİNLİKLER UYGULAMA EKİM * Tüm okulun proje hakkında özellikle yeni katılan öğrenci, öğretmen ve okul personelinin yeniden bilgilendirilmesi. * Eko okul timinin oluşturulması. * Eko okul komitesinin

Detaylı

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ CUMHURİYET ORTAOKULU ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIM SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ 2015-2016 PROJE SAHİBİ OLAN OKUL PROJENİN ADI PROJENİN AMACI PROJENİN SÜRESİ PROJENİN HİTAP ETTİĞİ KESİM PROJENİN BÜTÇESİ CUMHURİYET ORTAOKULU

Detaylı

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet

BARLA İLKOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ EYLÜL AYI ETKİNLİKLER İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU AÇIK HEDEF UYGULANDI MI? Evet. Evet EYLÜL AYI İZLEME DEĞERLENDİRME RAPORU Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kurulması Eylül tarafından Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Ekibinin Kuruldu. Yıllık çalışma planının hazırlanması

Detaylı

7 Adımda. Bu Proje, YKM Fırsatın Varken Gençlik Programı kapsamında desteklenmiştir. www.firsatinvarken.org

7 Adımda. Bu Proje, YKM Fırsatın Varken Gençlik Programı kapsamında desteklenmiştir. www.firsatinvarken.org 7 Adımda Bu Proje, YKM Fırsatın Varken Gençlik Programı kapsamında desteklenmiştir. www.firsatinvarken.org Sokağını Yaşa projesi günümüzde tüm insanların içinde bulunduğu ulaşım ve trafik problemlerinden

Detaylı

EKO-OKULLAR PROGRAMI SU KONULU 1. DÖNEM SONU RAPORU

EKO-OKULLAR PROGRAMI SU KONULU 1. DÖNEM SONU RAPORU CEBİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO-OKULLAR PROGRAMI SU KONULU 1. DÖNEM SONU RAPORU ÇALIŞMA KONUSU: Özel Cebir Okulları nda Eko-Okullar programında su konusu işlenmiştir. Ayrıca müfredata

Detaylı

Amasya da Kadın İstihdamının Artırılmasına Destek Projesi. Ülker Şener 1 Temmuz 2011, Amasya

Amasya da Kadın İstihdamının Artırılmasına Destek Projesi. Ülker Şener 1 Temmuz 2011, Amasya Amasya da Kadın İstihdamının Artırılmasına Destek Projesi Ülker Şener 1 Temmuz 2011, Amasya Projenin Hedefleri Projenin hedefi: Amasya da çalışmayan ama çalışmak isteyen ya da aktif olarak iş arayan 300

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YILDIZ KOLEJİ ÖZEL İLKOKULU EKO-OKULLAR PROGRAMI BİYOLOJİK ÇEŞİTLİLİK KONULU YILLIK EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Öğretmenlerin katılımıyla proje tanıtım

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.12.2011 24.01.2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MÜCAVİR ALANLARININ İL SINIRLARINA GENİŞLETMESİ İLE İLGİLİ YAPILMAKTA OLAN YASAL

Detaylı

SIFIR ATIK PROJESİ OKUL DOSYASI

SIFIR ATIK PROJESİ OKUL DOSYASI SIFIR ATIK PROJESİ OKUL DOSYASI T.C TURGUTLU ANAOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SIFIR ATIK PROJESİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI HEDEFLERİMİZ 1-İsrafın önüne geçildiğinden maliyetlerin azaltılması 2- Temiz

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM

Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL ÇANKAYA PINAR İLKOKULU EKO OKULLAR PROGRAMI 2. DÖNEM SONU RAPORU Çalışılan Konu: ÇÖP- ATIK- GERİ DÖNÜŞÜM ŞUBAT AYI ETKİNLİKLERİ Birinci dönem faaliyet raporu hazırlandı

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2017 YILI FAALİYET PROGRAMI PAYDAŞLARIMIZ Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap koleksiyonunu zenginleştirmek. Hedef 1: 2017 yılı sonuna kadar farklı kaynaklardan

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

PROJE 3. ÇALIŞTAYI. 14 ARALIK 2010, Kayseri, TÜRKİYE

PROJE 3. ÇALIŞTAYI. 14 ARALIK 2010, Kayseri, TÜRKİYE IKONAIR PROJESİ Evrim DOĞAN ÖZTÜRK Uzman Isınma ve Motorlu Taşıt Kaynaklı Hava Kirliliği Şb. Md. Hava Yönetimi Dai. Bşk. T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı PROJE 3. ÇALIŞTAYI 14 ARALIK 2010, Kayseri, TÜRKİYE

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR

SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR SEDAŞ IN İŞ GÜVENLİĞİNDE MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLE EL ELE PROJESİ BAŞARI İLE SÜRÜYOR SEDAŞ ın sosyal sorumluluk anlayışı ile başlattığı İş güvenliğinde meslek lisesi öğrencileri ile el ele projesinde,

Detaylı

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır.

GADEM AÇILIŞ. Meclis üyelerimizin vermiş olduğu soru önergesi ile GADEM in temeli atılmıştır. KONU BAŞLIKLARIMIZ GADEM Açılış Misyonumuz Hedef kitlemiz İşleyişimiz İşbirliği yaptığımız kurumlar Mobil Ekip Uygulamamız Bütünşehir Sistemi Etkinliklerimiz Ödül Sistemimiz Danışan İstatistiklerimiz GADEM

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü

denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü \ ij U $ s \ denizli il milli eğitim müdürlüğü denizli il müftülüğü işbirliği protokolü KASIM 2016 1920 Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Denizli İl Müftülüğü İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ TARAFLAR Madde 1- Milli

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak

Hedef Çalışan Memnuniyetini Arttırmak Kurumsal Yapının Güçlendirilmesine İlişkin Amaç Stratejik Amaç 1.1 Borsanın Kurumsal Yönetim Yaklaşımı ile Yönetilmesi Hedef 1.1.1 Borsada Kurumsal Yönetim İlkeleri Konusunda Farkındalık Oluşturmak Strateji

Detaylı

Aktivist Programı - Başvuru. Kimler Başvurabilir

Aktivist Programı - Başvuru. Kimler Başvurabilir Aktivist Programı - Başvuru Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Türkiye deki aktif bireylerin, sivil toplum örgütlerinin ve platformların desteklenmesi amacıyla 2012 yılı sonlarında Sivil Düşün AB Programını

Detaylı

GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ

GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ GERİATRİK DÖNEMDE KRONİK HASTALARIN EVDE BAKIMI STAJ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ T.C. AB Bakanlığı Ulusal Ajansının 2015 yılı Teklif Çağrısı dönemi Erasmus+ Ana Eylem 1- Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki

Detaylı

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı!

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! REC Türkiye tarafından, Almanya Büyükelçiliği desteğiyle düzenlenen geniş katılımlı konferansta; BM İklim Değişikliği Marakeş COP22 - Taraflar

Detaylı

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI

SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI SOKAKTA YAŞAYAN VE/VEYA ÇALIŞAN ÇOCUKLARA YÖNELİK HİZMET MODELİ BURSA İL EYLEM PLANI ÇALIŞMA ALANI MÜDAHALE AKTİVİTE SÜRE UYGULAYICI İHTİYAÇ KAYNAK RİSK ALTINDAKİ ÇOCUKLARA ULAŞMA / SOSYAL MOBİLİZASYON

Detaylı

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yürütülen basın ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. 2. KAPSAM Bu prosedür, Ahi Evran

Detaylı

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı!

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! REC Türkiye tarafından, Almanya Büyükelçiliği desteğiyle düzenlenen geniş katılımı konferansta; BM İklim Değişikliği Marakeş COP22 - Taraflar

Detaylı

MİMAR MELAHAT ÖNGEN ANAOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1.DÖNEM RAPORU

MİMAR MELAHAT ÖNGEN ANAOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1.DÖNEM RAPORU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MİMAR MELAHAT ÖNGEN ANAOKULU EKO-OKULLAR PROJESİ 1.DÖNEM RAPORU Biz doğayı koruduk, doğa da bizi korudu.. KONU: Çöp Atık/Geri Dönüşüm MİMAR MELAHAT ÖNGEN ANAOKULU 2016-2017

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü Trafİk Okulu Projesi Uygulama Klavuzu 2009 Ç NDEK LER çindekiler Da t m Yaz s 1 Makam Onay 2 Trafik Okulu Projesi Takvimi 3 Trafik Okulu Projesi Okul

Detaylı

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP)

OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ (OKAP) 2015 YILI OCAK AYI RAPORU Hazırlayan Muharrem YILMAZ Müdür Yardımcısı 50. YIL İLKOKULU OKUL EĞİTİMİ KALİTESİNİN ARTTIRILMASI PROJESİ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI EKİM EYLÜL İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL BEYLERBEYİ ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULLARDA ORMAN PROGRAMI ORMAN VE SU TEMASI EYLEM PLANI AYLAR EYLEM VE ETKİNLİKLER UYGULAMA Türkiye Çevre

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU ÇİFTEHAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA ETKİNLİKLERİ RAPORU 2016 ÇİFTEHAN Etkinlik Tarihi : 19/09/2016 Etkinlik Süresi : Açılış Programı Ön Hazırlık Çalışmaları

Detaylı

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ LİSE OKUL AİLE BİRLİĞİ SINIF TEMSİLCİLERİ TANIŞMA TOPLANTISI 26.12.2014 TED KDZ. EREĞLİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GÜNDEM OAB Yönetim Kurulu ve Sınıf Temsilcilerinin Tanıtımı OAB Gerçekleştirilen

Detaylı

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ

AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM TANITIM VE YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ TOPLANTININ AMACI, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında ki Mesleki ve

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Rektörlüğe bağlı olarak görev yapan ve Rektör Yardımcısı

Detaylı

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması,

Aile ve çocuk eğitimleri sayesinde sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlanması, EK-4:MENTEŞ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BESLENME DOSTU OKUL PLANI AMAÇ: Mersin İli Yenişehir ilçesi Menteş Ortaokulu nda Beslenme Dostu Okul Programı kapsamında; aşağıda belirlenen hedeflere

Detaylı

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ

SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ T.C. 19 MAYIS KAYMAKAMLIĞI Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü SPOR İÇİN BİSİKLET SAĞLIK İÇİN HAREKET PROJESİ HAZIRLAYAN: 19 MAYIS ATATÜRK ORTAOKULU Hasan KAYA- Okul Müdürü Özgür CİNEL - Beden Eğitimi Öğretmeni

Detaylı

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Güvenlik Reformunun

Detaylı

SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ( ) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN

SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ( ) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI (2017-2018) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN Faaliyet Zaman Sorumlu Kurum/Kuruluşlar Destekçi Kurum/Kuruluşlar Göstergeler Stratejik Öncelik 7.1: Erken yaşta

Detaylı

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI Bölgesel Yenilik Stratejisi Çalışmaları; Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi İstanbul Bölgesel Yenilik Stratejisi Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi Önemli Not: Bu anketten elde

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1-

Detaylı

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU

GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU GÜMÜŞHACIKÖY IŞIK İLKOKULU Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. 2013-2014 Yılı 1.Dönem Sonu Raporu Uzm.Öğrt. Mustafa ACAR Işık İlkokulu Müdürü Değerler Eğitimi Çalıştayı 1. Dönem Raporu 1. 2013-2014 Eğitim Öğretim

Detaylı

FAALİYET RAPORU

FAALİYET RAPORU FAALİYET RAPORU 2015-2016 1 İÇERİK Başkanın Mesajı 3 Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeleri 4 Hakkımızda 5 Vakıf Faaliyetleri 6-8 Yeminli Mali Müşavir Onaylı Mali Tablolar 9-14 2017 Vakıf Hedefleri

Detaylı

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR

ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI ÇALIŞMALAR ÖZEL ALTIN EĞİTİM İLKOKULU 2012-2013 ÖĞRETİM YILI, EKO-OKUL EYLEM PLANI Çalışma Konumuz : Biyolojik Çeşitlilik AYLAR YAPILACAK ÇALIŞMALAR SORUMLU *-EKO-OKUL komitesinin oluşturulması Serpil Çakıcı Demirdamar,

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI KAYHAM STRATEJİK PLANINA GÖRE 2015 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI Tel: 0(352) 437 49 37 PAYDAŞLARIMIZ KAYHAM STRATEJİK PLANINDA 2015 YILI İÇİN PLANLANAN FAALİYETLER Stratejik Amaç 1: KAYHAM ın Kayseri konulu kitap

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

15-18 MART 2015. Limak Limra Hotels

15-18 MART 2015. Limak Limra Hotels 15-18 MART 2015 Limak Limra Hotels KONGRE DAVET YAZISI Sayın Yetkili, Yerel Kalkınma Derneği; Global Düşün, Yerel Hareket Et felsefesini benimsemiş, kamu yararına hareket eden ve ülkemizde sürdürülebilir

Detaylı

YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri

YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri YEĞİTEK ten Kahramanmaraş ta EBA Tanıtım Seminerleri EBA nın tüm öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından daha iyi tanınıp kullanılabilmesi amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU HASAN TAHSİN İLKOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO- OKULLAR PROGRAMI 1.DÖNEM FAALİYET RAPORU OKUL MÜDÜRÜ : HAKAN KIRAY MÜDÜR YARDIMCISI :HACER ERCAN KOORDİNATÖR ÖĞRETMENLER: NAZLI BIÇKICI FADİME AKSOY

Detaylı

ÖZEL DENİZ YILDIZI ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ DERS YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI

ÖZEL DENİZ YILDIZI ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ DERS YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI ÖZEL DENİZ YILDIZI ANAOKULU BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ 2018-2019 DERS YILI YILLIK ÇALIŞMA PLANI BESLENME DOSTU OKUL POGRAMI OKUL POLİTİKASI 1- Sağlıklı Yaşam ve Düzenli Beslenme Konusunda Okul Öğretim

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

HAZIRLAYANLAR 4D SINIFINDAN DENİZ ARIKAN SELİN YAĞMUR ÇAKMAK DOĞA SU TOPRAK ASU LAL ÖCALAN ŞİMAL ÖZER. Danışman Öğretmen Aslı Çakır

HAZIRLAYANLAR 4D SINIFINDAN DENİZ ARIKAN SELİN YAĞMUR ÇAKMAK DOĞA SU TOPRAK ASU LAL ÖCALAN ŞİMAL ÖZER. Danışman Öğretmen Aslı Çakır HAZIRLAYANLAR 4D SINIFINDAN DENİZ ARIKAN SELİN YAĞMUR ÇAKMAK DOĞA SU TOPRAK ASU LAL ÖCALAN ŞİMAL ÖZER Danışman Öğretmen Aslı Çakır 2010 İÇİNDEKİLER 1. Giriş... 1 2. Front Page İle Web Tasarımı... 1 3.

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI DENİZ VE KIYI HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNCE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MAVİ BAYRAK SLOGANINI BELİRLİYOR SLOGAN YARIŞMASI

Detaylı

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EYLÜL 2017 DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği. b) Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları

Detaylı

Eğitimde Kullanılan Materyaller 5.8.sınıf/9.12. sınıf Eğitim CD ler

Eğitimde Kullanılan Materyaller 5.8.sınıf/9.12. sınıf Eğitim CD ler Ekosistemi Bilinçlendirme Programı Etkinlik Başlığı Ekosistemi Bilinçlendirme Programı Etkinlik Tarihi 30.09.2014-12.06.2015 Etkinlik Yeri Samsun Eğitimde Kullanılan Materyaller 5.8.sınıf/9.12. sınıf Eğitim

Detaylı

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır.

Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. Sivil Düşün bir Avrupa Birliği programıdır. Facebook / SivilDusun Twitter / SivilDusun YouTube / sivildusunab Instagram / sivildusun Çalışmalarınızla ilgili duyuruları haber@sivildusun.eu adresine iletebilirsiniz.

Detaylı

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR

ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: BAŞBAKAN IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT, BİZİM İÇİN BİR Kasım 09, 2006-12:00:00 ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM: ''BAŞBAKAN'IN İLETİŞİM VERGİSİNDE KAMUYA VERDİĞİ BEYANAT,

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : 3501582-77.01.02-E.821723 26.08.2015 Konu: Mesleki lar DAĞITIM YERLERİNE İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve Kapsam

Detaylı

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur.

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur. BEİJİNG INTERNATİONAL IMPORT FOOD EXPO 2015( CİPFE 2015) FUAR RAPORU Kuru Meyve Tanıtım Grubu 03-05 Temmuz 2015 tarihleri arasında Pekin Fuar merkezinde düzenlenen Beijing International Import Food Expo

Detaylı

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ İlimizde, merkez ve tüm ilçelerde 9-15 Mart Pulmoner Rehabilitasyon Haftası etkinlikleri, düzenlenmiştir.

Detaylı

Dr. A. Hakan ERSĐN Sağlık Müdür Yardımcısı KHH Đl Kurul Başkanı

Dr. A. Hakan ERSĐN Sağlık Müdür Yardımcısı KHH Đl Kurul Başkanı YALOVA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKĐYE KRONĐK HAVA YOLU HASTALIKLARINI ÖNLEME VE KONTROL PROGRAMI ĐL KURUL TOPLANTISI Tarih: 10/08/2011 1- Türkiye KHH (Kronik Hava Yolu Hastalıkları) Eylem Planı Đl Kurul üyelerinin

Detaylı

Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik

Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik Kadroları için TUBİTAK Tarafından Desteklenen Ulusal ve Uluslararası Araştırma Projelerinde Farkındalık Yaratma ve Üretme/Kabul

Detaylı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı

ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 2015 Eylem Planı ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Mesleki ve Teknik Eğitimi Tanıtma ve Yöneltme 205 Eylem Planı NO ETKİNLİĞİN TÜRÜ ETKİNLİĞİN KONUSU ETKİNLİK NO ETKİNLİĞİN ADI SORUMLU KURUM/KİŞİ TARİH İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı