EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 4

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 4"

Transkript

1 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 4 Sayın Veli, Bu mektubumuzda, Eğitim - Öğretim yılı MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlkokulu 3. Sınıflar sınıf öğretmenleri zümresi olarak geçtiğimiz aylarda Türkçe, Matematik, Hayat Bilgisi ve Fen Bilimleri derslerinde işlediğimiz konuları, gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle ilgili kısa bilgilendirmeleri, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için yaptığımız planlamada yer alan konuları ve gerçekleştireceğimiz etkinliklerimizi bulacaksınız. Bu bilgilendirmeler ışığında çocuklarımızın çalışmalarını takip etmeye devam edeceksiniz. Bu yıl değerler eğitimini planladığımız gibi ikişer ay süre ile işlemeye devam ediyoruz. Mart ve Nisan aylarında DÜRÜSTLÜK değeri üzerinde durduk. Mayıs ve Haziran aylarında TUTUMLULUK değerini işleyeceğiz. Sizler de değerler konusunda bizleri destekleyici etkinliklerinize devam ederseniz seviniriz. 3.Sınıflar olarak LÖSEV Bir Tuğla Da Sen Koy adlı toplum hizmetimiz öğrencilerimizle birlikte planlanarak Mayıs ayı içinde gerçekleştirilecektir. Siz sevgili velilerimizin çocuklarımızın toplum hizmetine katılımlarına, yardımlaşma değerlerinin gelişimine verdiğiniz desteğe zümre öğretmenleri olarak tekrar çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın iyi bir eğitim ve öğretim almaları adına bizlere her zaman verdiğiniz, vermeye devam ettiğiniz destekleriniz için teşekkür ederiz. 3. Sınıf Zümre Öğretmenleri 20 NİSAN HAZİRAN 2015 TARİHLERİ ARASINDA İŞLEYECEĞİMİZ KAZANIM VE KONULAR DERS: HAYAT BİLGİSİ Şubat, Mart ve Nisan aylarında Benim Eşsiz Yuvam temamızı işledik. Temamız 17 Nisan 2015 tarihinde tamamlanmıştır. 20 Nisan da DÜN BUGÜN YARIN temasına başlanacaktır. Benim Eşsiz Yuvam temasında sorumluluklarımız, dürüstlük ve güven, farklılıklarımıza saygı, iletişim, barınma, adresimizi bilmenin önemi, ailemiz, aile üyeleri arasındaki ilişki ve iletişim biçimi ile diğer kişilerle olan ilişki ve iletişim biçimi arasındaki farkı ayırt etme, ailenin özel bir çevre olduğunu kavrama, ailede demokrasi kültürü, tarafsızlık ilkesi, sorunlarımızı çözme yöntemleri, aile içinde ortaya çıkabilecek anlaşmazlıkları çözmek için sorun çözme becerisini kullanma, farklı sosyal ve ekonomik gruplara mensup kişilerin bakış açılarının farklı olabileceğini kabul ederek bu kişilere ön yargısız davranma, liderlik, doğal afetler ve korunma yolları, ülkemiz, bölgelerimiz konularını en iyi şekilde işledik. Tema boyunca öğrenilen kavramlar ve anlamları tekrar edilerek temamız değerlendirilecektir.

2 3. TEMA: DÜN BUGÜN YARIN KONULAR 1. ATATÜRK ÜN HAYATI 2. ÖNDERİMİZ 3. MİLLİ BAYRAMLARIMIZDAN BİRİ 4. ATATÜRK ÜN TÜRK MİLLETİNE YAPTIĞI HİZMETLER 5. ÜLKELER VE BAYRAKLAR 6. CUMHURİYETİMİZİ KORUMAK 7. GEÇEN YIL,BU YIL 8. DEĞİŞEN DUYGULAR 9. AİLECE DEĞİŞİYORUZ 10. HAYALİMDEKİ MESLEK 11. HAVA TAHMİNLERİ 12. YAĞMUR,KAR, SİS 13. ULAŞIM ARAÇLARI 14. BİLGİSAYARLAR HER YERDE 15. DÜNDEN BUGÜNE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ 16. YAŞADIĞIMIZ YERİN DÜNÜ BUGÜNÜ 17. DEDEMİN VE NİNEMİN OYUNLARI 18. GEÇMİŞE YOLCULUK 19. BİREY-TOPLUM- ÇEVRE 20. DOĞAL AFETLERDEN KORUNALIM 21. NELER ÖĞRENDİM?

3 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR *23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı ( Nisan ) * Trafik ve İlk Yardım Haftası ( Mayıs ayının ilk haftası ) * Anneler Günü (Mayıs ayının ikinci pazar günü) * Müzeler Haftası (18-24 Mayıs) *19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ( 19 Mayıs ) *Çevre Koruma Haftası (Haziran ayının ikinci pazartesi günü başlayan hafta) ATATÜRKÇÜLÜK (C , 15) (C ) Konu: Atatürk ün Kişiliği ve Özelliklerini Tanıma 13. Atatürk ün kişiliğini ve özelliklerini tanımaya ilgi duyuş: Atatürk ün kişilik özelliklerinden insan sevgisi üzerinde durulacaktır. 15. Atatürk ün güçlükler karşısında yılmadığını fark edebilme: Atatürk ün önceki yıllarda öğrenilen kişilik özelliklerinin yanı sıra, yurdumuzun düşmanlardan kurtarılmasında önder olduğu vurgulanacak ve Kurtuluş Savaşı sırasında karşılaştığı güçlüklere rağmen ümitsizliğe yer vermediği üzerinde durulacaktır. 14. Atatürk ün Türk milletine yaptığı hizmetleri fark edebilme: Atatürk ün yurdumuzu düşmanlardan kurtardığı vurgulanacak. Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin Atatürk ün önderliğinde kurulduğu açıklanacaktır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nın anlam ve önemi üzerinde durulacaktır. Cumhuriyetimizin geçmişten günümüze var olduğu ve gelecekte de var olacağı vurgulanacaktır. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz M.Kemal ATATÜRK ün vecizesinin anlam ve önemi üzerinde durulacaktır. DERS: FEN BİLİMLERİ Fen Bilimleri derslerimizde; Şubat,Mart ve Nisan aylarında ben ve çevrem, doğal ve yapay çevre, bilinçli tüketici, sağlıklı yaşam, yaşamımızdaki elektrikli araç gereçler ve elektrik kaynakları konuları tüm sınıflarımızda araştırma-sorgulama keşfetme, deney, açıklama yöntem ve tekniklerine yer verilerek işlenmiştir.

4 KONULAR 6.ÜNİTE: YAŞAMIMIZDAKİ ELEKTRİKLİ ARAÇLAR 6.2. ELEKTRİK KAYNAKLARI Resimleri Eşleştiriyorum Kaynakları Bilinçli Tüketelim Elektriği Tanıyalım Pilleri Çevreye Atmayalım!... Geri Dönüşüm ve Önemi 6.3. ELEKTRİĞİN GÜVENLİ KULLANIMI Sonuçlarını Biliyorum Yapabileceklerim Yapamayacaklarım Elektriğin Kullanımına Dikkat! Bir Bilene Soralım! Yalıtkanlar Sizi Korusun! 7.ÜNİTE: DÜNYA VE EVREN GEZEGENİMİZİ TANIYALIM DÜNYA NIN ŞEKLİ Dünya mızın Şekli Neye Benziyor? Uzaklardan Yaklaşan Sessiz Gemi Dünya mızın Şekli ile İlgili Geçmişte Neler Yaşandı Neler 7.2. DÜNYA NIN YAPISI Üç Küme Dünya Modeli Üzerinde Kara ve Denizleri İnceleyelim Dünya yı Yüzeyden İtibaren Kazabilir misiniz? Şubat, Mart ve Nisan aylarında da FEN BİLİMLERİ derslerimiz laboratuvar çalışmalarıyla desteklenmiştir. *Canlıların Değişimini Fark Ettin Mi? *Hangi Besin, Bilelim,Tanıyalım *Ampul Yapalım,Patlatalım *Her Pil Her Cihazı Çalıştırır Mı? Deney ve etkinlikleri yapılmıştır. DERS : TÜRKÇE TÜRKÇE DERSİNİN AMAÇLARI: Türkçeyi doğru ve etkili kullanarak kendini ifade edebilen, Bilimsel düşünen ve araştıran, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Haklarını ve sorumluluklarını bilen, Bilgi teknolojilerini kullanarak üreten,

5 Okumaktan ve öğrenmekten zevk alan, Kendisi ve çevresiyle uyumlu ve barışık, Metinler arası ilişki kurabilen, Girişimci ve problem çözücü, Milli ve evrensel değerlere önem veren bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. * Şubat, Mart ve Nisan aylarında yıllık planımızın amaçları ve kazanımları doğrultusunda Türkçe derslerimizde Sağlık Ve Çevre ile Değerlerimiz temalarını işledik. 7.TEMA: DÜNYAMIZ VE UZAY OKUYACAĞIMIZ METİNLER *AY LA GÜNEŞ İN OYUNU *UZAYDA YAŞAM DİNLEME METNİ: AY DEDE SERBEST OKUMA METİNLERİ : *GÖKYÜZÜ *DAĞLAR NEYE YARAR? 8.TEMA: ÜRETİM, TÜKETİM VE VERİMLİLİK OKUYACAĞIMIZ METİNLER *TASARRUF NE GÜZELDİR *SİHİRLİ PASTA *SEYFİ DEDE DİNLEME METNİ: TARLADAKİ HAZİNE SERBEST OKUMA METİNLERİ: *AĞUSTOS BÖCEĞİ İLE KARINCA *GEZİ ATATÜRKÇÜLÜK KONULARI: 1. Atatürk ün kişiliğini ve özelliklerini tanımaya ilgi duyuş: Atatürk ün kişilik özelliklerinden insan sevgisi üzerinde durulacaktır. 2. İnsanların sahip olduğu hak ve hürriyetleri fark edebilme: İnsanların çeşitli hak ve hürriyetlere sahip oldukları örneklerle açıklanacaktır. Sorumluluklar üzerinde durulacak, örnekler vermeleri istenecektir. 3. Düşünce hürriyeti üzerinde durulacaktır. 4. Atatürk ün insan hak ve hürriyetlerine önem verdiğini fark edebilme: Atatürk ün önderliğinde kavuştuğumuz hak ve hürriyetler örneklendirilerek Atatürk ün hak ve hürriyetlerine verdiği önem üzerinde durulacaktır.

6 DERS :MATEMATİK *Şubat, Mart ve Nisan aylarında yıllık planımızın amaçları ve kazanımları doğrultusunda Kesirler, Simetri, Örüntü ve Süslemeler, Üçgen, Kare, Dikdörtgen ve Çember konularını işledik. Konularla ve Dört İşlem ile ilgili Problem Çözme çalışmaları yaptık. KONULAR UZUNLUKLARI ÖLÇME 1. Metre ve santimetre arasındaki ilişkiyi açıklar. 2. Metre ve santimetre arasında ondalık kesir yazımını gerektirmeyen dönüşümler yapar. 3. Nesnelerin uzunluklarını tahmin eder ve tahminini ölçme sonucuyla karşılaştırır. 4. Cetvel kullanarak belirli bir uzunluğu ölçer ve ölçüsü verilen bir uzunluğu çizer. ÇEVRE 1.Nesnelerin çevrelerini belirler. 2.Düzlemsel şekillerin çevre uzunluğunu hesaplar. 3.Düzlemsel şekillerin çevre uzunlukları ile ilgili problemleri çözer ve kurar. ZAMANI ÖLÇME 1. Saati okur. 2. Belirli bir zamanı, farklı zaman ölçme birimlerini kullanarak ifade eder. 3. Zaman ölçme birimlerinin kullanıldığı problemleri çözer ve kurar. SIVILARI ÖLÇME 1. Standart sıvı ölçme aracı ve birimlerinin gerekliliğini açıklayarak litre veya yarım litre birimleriyle ölçmeler yapar. 2. Bir kaptaki sıvının miktarını litre ve yarım litre birimleriyle tahmin eder ve ölçme yaparak tahminini kontrol eder. 3. Sıvı ölçme birimlerinin kullanıldığı problemleri çözer ve kurar. TARTMA 1. Kilogramın ve gramın kullanıldığı yerleri belirtir. 2. Kilogram ve gramla ilgili problemleri çözer ve kurar. KARAKTER VE DEĞERLER EĞİTİMİ MAYIS HAZİRAN : TUTUMLULUK Kazanımlar: - Tasarrufun, tutumlu olmanın anlam ve önemini kavrarlar. - Tutumlu davranır, israftan kaçınır. - Yıl boyunca işlenen değerleri yaşamında davranış biçimi haline getirerek kullanır.

7 ETKİNLİKLERİMİZ 1. ETKİNLİK: 3. Sınıflarımız okulumuz konferans salonunda 26 Mart ta Türkçe Tiyatro Kulübünün 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle hazırladıkları TİYATRO ÖDEVİ adlı oyunu zevkle izlemişlerdir. 2. ETKİNLİK: Öğrencilerimize 30 Mart Pazartesi günü rehberimiz gezi ile ilgili bilgilendirici seminer vermiştir. 3. ETKİNLİK: 3. Sınıf öğrencilerimizle hava koşullarının olumsuzluğu nedeniyle ertelenen Uşakizade Latife Hanım Köşkü ve Agora Antik Kenti gezileri 10 Nisan, 14 Nisan,15 Nisan 2015 günlerinde rehber eşliğinde gerçekleştirilmiştir. 4. ETKİNLİK : Öğrencilerimiz Cuma akşamı Sabancı Gösteri Merkezinde Yedi Bölge, Dört Mevsim Türküler Bizi Söyler Programında Halk Oyunları Gösterilerini büyük bir başarıyla sunarak biz büyüklerini gururlandırmışlardır. 5. ETKİNLİK: Çocuk Kitapları yazarı Koray Avcı Çakmak 6 Mayıs 2015 günü söyleşi yapmak üzere 3. sınıfların minik okurlarıyla buluşacaklardır. 6. ETKİNLİK: LÖSEV(BİR TUĞLA DA SEN KOY) 3. Sınıflar Toplum Hizmeti etkinliği Mayıs ayı içinde ( 15 Mayıs ) zümrece planlanarak gerçekleştirilecektir. ÖNEMLİ NOTLAR *EV ÇALIŞMALARIMIZ OKUL BİLGİ SİSTEMİNDEN VERİLMEYE DEVAM ETMEKTEDİR. * SINIFLARIMIZDA AKILLI TAHTA UYGULAMASI İLE EĞİTİMLERİMİZ BAŞARIYLA DEVAM ETMEKTEDİR. * 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAFTA BOYUNCA OKULUMUZDA SİZLERE GÖNDERİLEN PROGRAM DOĞRULTUSUNDA ETKİNLİKLERLE KUTLANACAKTIR. * SEVİYE İZLEME SINAVLARI (SİS 2) PERŞEMBE GÜNÜ UYGULANACAKTIR. ÖĞRENCİLERİMİZE VE SİZLERE EĞLENECEĞİNİZ, DİNLENECEĞİNİZ, GEZECEĞİNİZ, ÇOK KİTAP OKUYABİLECEĞİNİZ GÜZEL BİR TATİL DİLİYORUZ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE 3. SINIFLAR ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 1

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 1 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 1 Sayın Veli, 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlkokulu, 3. Sınıflar sınıf öğretmenleri zümresi olarak Hayat

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2 Sayın Veli, Bu mektubumuzda, 2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlkokulu,3. Sınıflar sınıf öğretmenleri zümresi

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 4

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 4 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 4 ( Bu mektup 14 Nisan 2014-13 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak çalışmaları belirtmektedir.) HAYAT BİLGİSİ 3.TEMAMIZ : Dün

Detaylı

TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema Üretim, Tüketim ve Verimlilik. Toplam Soru Sayısı

TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema Üretim, Tüketim ve Verimlilik. Toplam Soru Sayısı TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema 1 2 3 4 5 6 Birey ve Toplum Atatürk Sözlü İletişim Okuma Yazma Üretim, Tüketim ve Verimlilik Oyun ve Spor Sağlık ve Çevre Değerlerimiz Güzel Ülkem Türkiye Hayal

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FEVZİ ÖZBEY İLKOKULU TÜRKÇE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FEVZİ ÖZBEY İLKOKULU TÜRKÇE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI AYLAR SÜRE METİNLER KAZANIMLAR ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR EYLÜL EKİM (16.09.2013 11.10.2013) BİREY VE TOPLUM OKUMA 1.SİHİRLİ SÖZLER 2. YAŞASIN DEMOKRASİ 3. EŞEK ARISININ BAŞINA GELENLER

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 3

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 3 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 3 ( Bu mektup 10 Şubat 2014-11 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacak çalışmaları belirtmektedir.) HAYAT BİLGİSİ 2.TEMAMIZ :BENİM EŞSİZ

Detaylı

3. SINIF NİSAN AYI BÜLTENİ

3. SINIF NİSAN AYI BÜLTENİ 3. SINIF NİSAN AYI BÜLTENİ DERSİN ADI : MATEMATİK KONU: DÜZLEMSEL ŞEKİLLERİN ÇEVRE UZUNLUĞUNU HESAPLAMA *Nesnelerin çevrelerini belirler. *Düzlemsel şekillerin çevre uzunluğunu hesaplar. *Düzlemsel şekillerin

Detaylı

Öğrenci : İrem DAŞTAN

Öğrenci : İrem DAŞTAN BEP Plan Hazırla T.C Yozgat Valiliği Kanuni Sultan Süleyman Özel Eğitim / İlkokul/ Ortaokulu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Matematik Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : İrem DAŞTAN Eğitsel

Detaylı

Zambak 3. Sınıf Hayat Bilgisi

Zambak 3. Sınıf Hayat Bilgisi Zambak 3. Sınıf Hayat Bilgisi Okul Heyecanım 1-10. kazanımlar Okul Heyecanım 11-20. kazanımlar Okul Heyecanım 21-30. kazanımlar Benim Eşsiz Yuvam 1-6. kazanımlar Benim Eşsiz Yuvam 7-20. kazanımlar Benim

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu 1. Dönemini gururla tamamladı. Öğrencilerimiz bu dönem boyunca sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik

Detaylı

.. İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETİM YILI 4/ Sınıfı Öğrencisi İçin Hazırlanan BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI

.. İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETİM YILI 4/ Sınıfı Öğrencisi İçin Hazırlanan BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI Öğrencinin: Adı Soyadı.:. Doğum Tarihi :.. Sınıfı ve No : 4/ Velisi.: Adresi : Yöneltme Raporu Tarihi :. RAM Dosya No..:.. Eğitsel Tanı.: HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL YETERSİZLİK Planı Uygulayan.:.. Uygulama

Detaylı

2013 2014 Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu 3. Sınıf Hayat Bilgisi Yıllık Planı BENİM EŞSİZ YUVAM DÜN, BUGÜN, YARIN

2013 2014 Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu 3. Sınıf Hayat Bilgisi Yıllık Planı BENİM EŞSİZ YUVAM DÜN, BUGÜN, YARIN 0 04 Özel Bahçelievler İhlas İlkokulu. Sınıf Hayat Bilgisi Yıllık Planı SINIF LE İLGİLİ KONULAR VE AÇIKLAMALAR TEMA DERS LARI 7. Atatürk'ün insan hak ve hürriyetlerine önem verdiğini fark edebilme. AÇIKLAMA:

Detaylı

ZAMBAK 3.Sınıf Hayat Bilgisi Konu Başlıkları

ZAMBAK 3.Sınıf Hayat Bilgisi Konu Başlıkları ZAMBAK 3.Sınıf Hayat Bilgisi Okul Heyecanım 1 10. kazanımlar Okul Heyecanım 11 20. kazanımlar Okul Heyecanım 21 30. kazanımlar Benim Eşsiz Yuvam 1 6. kazanımlar Benim Eşsiz Yuvam 7 20. kazanımlar Benim

Detaylı

ÖZEL ATAYURT İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. SINIF YOL HARİTASI

ÖZEL ATAYURT İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. SINIF YOL HARİTASI ÖZEL ATURT İLKOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI 2. SINIF YOL HARİTASI 06.02.2017 07.02.2017 Ailesindeki yardımlaşmayı gözlemleyerek, aile içinde üstlenebileceği görevlerle ilgili yeni fikirler üretir. Aile

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 3. SINIF HAYAT BİLGİSİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 3. SINIF HAYAT BİLGİSİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI 25-29 Eylül 207 ( 2. Hafta) EYLÜL OKUL HEYECANIM 8-22 Eylül 207 (.Hafta) 207-208 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU BECERILERLE VE DIĞER LERLE Okula Hazırlık A.3.. Okula niçin hazırlıklı gelmesi gerektiğini

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarını da planlanan konular ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirerek geçirdik.

Detaylı

İşlenecek Konular. Tarih. Hafta 2: Şubat Hafta 3: 26 Şubat GRUP 3: Cansu GÜNDOĞDU Kübra ÇATALKAYA Serkan ALTUN Mustafa ENGINSEL

İşlenecek Konular. Tarih. Hafta 2: Şubat Hafta 3: 26 Şubat GRUP 3: Cansu GÜNDOĞDU Kübra ÇATALKAYA Serkan ALTUN Mustafa ENGINSEL Tarih Hafta 2: 17-21 Şubat 2014 Hafta 3: 26 Şubat 2014 GRUP 3: Cansu GÜNDOĞDU Kübra ÇATALKAYA Serkan ALTUN Mustafa ENGINSEL Hafta 4: 5 Mart 2014 GRUP 1: Faruk GÜREŞÇİ Süleyman Emre İLGÜN Özlem GEZGİN Hafta

Detaylı

Kısa Dönemli Amaç Davranışlar Araç Gereçler

Kısa Dönemli Amaç Davranışlar Araç Gereçler BEP Plan Hazırla T.C Yozgat Valiliği Kanuni Sultan Süleyman Özel Eğitim / İlkokul/ Ortaokulu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü Matematik Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : Gazi KILIÇ Eğitsel

Detaylı

3. Sınıf Ders Tarama Testi 1

3. Sınıf Ders Tarama Testi 1 . Sınıf Ders Tarama Testi Bölüm Adı Kazanımlar Soru Sayısı Türkçe Hayat Bilgisi Matematik Okuma:.. Metinde verilen ipuçlarından hareketle, karşılaştığı yeni kelimelerin anlamlarını tahmin eder... Metnin

Detaylı

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 3.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4-

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 3.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI 3.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- Sayın Velimiz, Sizlerin eğitim öğretim sürecimizde yapılan çok yönlü çalışmalar konusunda bilgi sahibi olmanızın

Detaylı

2. SINIF HAYAT BİLGİSİ

2. SINIF HAYAT BİLGİSİ 2. SINIF HAYAT BİLGİSİ Ünite/Öğrenme Konu Kazanım Adı KOD HFT Tarih KD1 KD2 KD3 KD4 KD5 KD6 Okulumuzda Hayat Özelliklerim Kendini farklı özellikleriyle tanıtır. HB211 1 Okulumuzda Hayat Bireysel Farklılıklar

Detaylı

1. SINIF NİSAN AYI BÜLTENİ

1. SINIF NİSAN AYI BÜLTENİ 1. SINIF NİSAN AYI BÜLTENİ TÜRKÇE DERSİ TEMA: SAĞLIK, SPOR VE OYUN SÖZLÜ İLETİŞİM: Dinlediği şiiri düz yazıdan ayırt edebilecek. OKUMA Metinle birlikte sunulan görsel ögeleri anlamlandıp ve ilişkilendirebilecekler.

Detaylı

2015-2016 DENEME SINAVLARI YARIYIL TATİLİ YARIYIL TATİLİ UYGULAMA TARİHİ UYGULAMA TARİHİ. 16-20 Kasım 2015. 26-30 Ekim 2015 KDS - 1 TEOG - 1 TEOG - 2

2015-2016 DENEME SINAVLARI YARIYIL TATİLİ YARIYIL TATİLİ UYGULAMA TARİHİ UYGULAMA TARİHİ. 16-20 Kasım 2015. 26-30 Ekim 2015 KDS - 1 TEOG - 1 TEOG - 2 2015-2016 DENEME SINAVLARI KDS - 1 TEOG - 1 26-30 Ekim 2015 KDS - 2 14-18 Aralık 2015 TEOG - 2 KDS - 3 TEOG - 3 KDS - 4 TEOG - 4 KDS - 5 TEOG - 5 2. Sınıf HAYAT BİLGİSİ A TEMASI: OKUL HEYECANIM İşlerimi

Detaylı

TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema Oyun ve Spor. Üretim, Tüketim, Verimlilik

TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema Oyun ve Spor. Üretim, Tüketim, Verimlilik TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema 1 2 3 4 5 6 Oyun ve Spor Atatürk Sözlü İletişim Okuma Yazma Birey ve Toplum Üretim, Tüketim, Verimlilik Değerlerimiz Hayal Gücü Güzel Ülkem Türkiyem Sağlık ve

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 2. SINIF HAYAT BİLGİSİ DERSİ KONULAR VE KAZANIMLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 2. SINIF HAYAT BİLGİSİ DERSİ KONULAR VE KAZANIMLARI EKİM OKUL HEYECANIM EYLÜL 07-08 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU. SINIF HAYAT BİLGİSİ DERSİ KONULAR VE I Düzenli ve Planlı Olmak A... Okulla ilgili günlük işlerini öncelik sırasına koyarak belirlenen zaman

Detaylı

GAZİ İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MATEMATİK DERSİ YILLIK DERS PLÂNI

GAZİ İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MATEMATİK DERSİ YILLIK DERS PLÂNI 4.HAFTA 3.HAFTA 2.HAFTA 1.HAFTA 2. SINIFLAR MATEMATİK İ YILLIK PLÂNI Konu: Onluk ve Birliklere Ayıralım 18-21 Eyl 1. Nesne sayısı 100 den az olan bir çokluğu, model kullanarak onluk ve birlik gruplara

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen birçok çalışma

Detaylı

YARIMBAĞ İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3/A SINIFI MATEMATİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

YARIMBAĞ İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3/A SINIFI MATEMATİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI 7. 6.. EYLÜL EKİM - KASIM 4.... Ders Kitabının 4, 46 ve 47. sayfalarındaki Ünite Değerlendirme bölümünün, Çalışma Kitabının, 6 ve 7. sayfasındaki Öğrendiklerimizi Değerlendirelim bölümünün ve Ders Kitabının

Detaylı

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKOKULU VE ORTAOKULU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM SINAV TAKVİMİ Ay Tarih 4. SINIF 5.SINIF 6.SINIF 7.SINIF 8.SINIF 10 Şubat Pazartesi 11 Şubat Salı 12 Şubat Çarşamba 13

Detaylı

BEP Plan Hazırla T.C Keçiören Kaymakamlığı Osman Hamdibey Ortaokulu Müdürlüğü Matematik Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı

BEP Plan Hazırla T.C Keçiören Kaymakamlığı Osman Hamdibey Ortaokulu Müdürlüğü Matematik Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı BEP Plan Hazırla T.C Keçiören Kaymakamlığı Osman Hamdibey Ortaokulu Müdürlüğü Matematik Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : Miraç Can ÇAKAR Eğitsel Performans Doğal sayılarla eldesiz toplama

Detaylı

4. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

4. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 4. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI FEN VE TEKNOLOJİ Anabilim Eğitim Kurumalarında Fen ve Teknoloji dersi, sınıf öğretmenleri ve Fen Bilgisi Branş öğretmenlerinin işbirliği ile hazırlanan

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

ÖZEL ATAYURT İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 4. SINIF YOL HARİTASI İKİNCİ DÖNEM ON DOKUZUNCU HAFTA ETKİNLİKLER

ÖZEL ATAYURT İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 4. SINIF YOL HARİTASI İKİNCİ DÖNEM ON DOKUZUNCU HAFTA ETKİNLİKLER 06.02.201 ON DOKUZUNCU ETKİNLİKLER 555. ÜNİTE İYİ Kİ VAR 1.HATIMIZDAKİ TEKNOLOJİK ÜRÜNLER(1/3-2/3) 5.TEMA DEĞERLERİMİZ İNSAN VE SÖZ(BİL.MET) (Ö.M) DK: 64-66 ÇK : 82 SIVILARIN MİKTARINI TAHMİN RTME DK:98-99

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. LİSESİ 9. SINIFLAR SEÇMELİ PROJE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. LİSESİ 9. SINIFLAR SEÇMELİ PROJE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.. LİSESİ 9. SINIFLAR SEÇMELİ PROJE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI AY EYLÜL EKİM HAFTA SAAT HEDEF VE DAVRANIŞLAR KONULAR ÖĞRENME ÖĞRETME YÖNTEM VE TEKNİKLER ÜNİTE 1 BİLİM,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 1. SINIF GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 1. SINIF GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI EYLÜL : 9.09.206 30.09.206 2.HAFTA programda verilen etkinlik.hafta programda verilen etkinlik HAFTA ÖĞRENME ALANI: Görsel Sanatlarda Biçimlendirme (G.S.B.) 206-207 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU. SINIF

Detaylı

ÖZEL BİLGE İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

ÖZEL BİLGE İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ÖZEL BİLGE İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Sayın Velimiz, Sizlerin eğitim öğretim sürecimizde yapılan çok yönlü çalışmalar konusunda bilgi sahibi olmanızın

Detaylı

AKDAY 3.Sınıf Türkçe Konu Başlıkları

AKDAY 3.Sınıf Türkçe Konu Başlıkları AKDAY 3.Sınıf Türkçe Anlam bilgisi Günlük işlerdeki diyalog Cümle bilgisi Cümleri uygun kelimelerle tamamlama Cümlede gereksiz kullanılan kelime Anlamlı ve kurallı cümleler kurma Sözlük çalışması Konu

Detaylı

... ORTAOKULU / İLKOKULU BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI

... ORTAOKULU / İLKOKULU BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI Öğrencinin: Adı Soyadı.:. Doğum Tarihi :.. Sınıfı ve No :.../ Velisi.: Adresi :. Yöneltme Raporu Tarihi :. RAM Dosya No..:.. Eğitsel Tanı.: HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL YETERSİZLİK Planı Uygulayan :... Yeri:...

Detaylı

3. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

3. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 3. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisi Dersi uygulamaları, Anabilim Eğitim kurumlarının kendi akademik değerleri, öğrenci özellikleri ile yoğrulan, MEB Hayat Bilgisi

Detaylı

... ORTAOKULU / İLKOKULU BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI Öğrencinin: Adı Soyadı.:. Doğum Tarihi :.. Sınıfı ve No :.../

... ORTAOKULU / İLKOKULU BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİM PROGRAMI Öğrencinin: Adı Soyadı.:. Doğum Tarihi :.. Sınıfı ve No :.../ ... ORTAOKULU / İLKOKULU BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ PROGRAMI Öğrencinin: Adı Soyadı.:. Doğum Tarihi :.. Sınıfı ve No :.../ Velisi.: Adresi :. Yöneltme Raporu Tarihi :. RAM Dosya No..:.. Eğitsel Tanı.: HAFİF DÜZEYDE

Detaylı

3. SINIF TÜRKÇE YILLIK PLAN ( ) Tarih Ünite Konu Kazanım No Soru Mucit Defter Yaprak

3. SINIF TÜRKÇE YILLIK PLAN ( ) Tarih Ünite Konu Kazanım No Soru Mucit Defter Yaprak . SINIF TÜRKÇE YILLIK PLAN (0-0) Mucit Defter.hafta - Eylül Ağustos Böceği ile Karınca (Okuma Metni).. /...hafta - 0 Eylül Hece Nedir? - Satır Sonuna Sığmayan Kelimeler -.hafta 0-0 Ekim Hacivat ile Karagöz

Detaylı

MERKEZİ TARİHLİ SEVİYE BELİRLEME ÇALIŞMASI (SBS) KONU DAĞILIMLARI

MERKEZİ TARİHLİ SEVİYE BELİRLEME ÇALIŞMASI (SBS) KONU DAĞILIMLARI Kelimede Anlam 7 Cümlede Anlam 6 Parçada Anlam 2 TOPLAM 15 Doğal Sayılar 4 Doğal Sayılarla Toplama 2 Doğal Sayılarla Çıkarma 3 Kesirler 2 MATEMATİK Ölçüler 3 Örüntüler 1 Geometri 3 Tablo ve Grafikler 2

Detaylı

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma EYLÜL 2018 1 rtesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 6 Perşembe 7 8 rtesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 13 Perşembe 14 15 rtesi 16 Pazar Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Semineri

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLÂNI 2. SINIF HAYAT BİLGİSİ DERSİ KAZANIM SAYILARINA GÖRE TEMALAR İÇİN GEREKEN SÜRELER

ÖĞRETİM YILI ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLÂNI 2. SINIF HAYAT BİLGİSİ DERSİ KAZANIM SAYILARINA GÖRE TEMALAR İÇİN GEREKEN SÜRELER 2. SINIF HAT BİLGİSİ DERSİ KAZANIM SILARINA GÖRE TEMALAR İÇİN GEREKEN LER TEMA ADI OKUL HEYECANIM BENİM EŞSİZ YUVAM DÜN, BUGÜN, YARIN TOPLAM Kazanım Sayısı Ders Saati Oranı (%) Kazanım Sayısı Ders Saati

Detaylı

PYP VELİ MEKTUBU 1. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ

PYP VELİ MEKTUBU 1. SINIFLAR PRIMARY YEARS PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SORGULAMA HATLARI ÖĞRENEN PROFİLLERİ PYP VELİ MEKTUBU EĞİTMEN KOLEJİ 1. SINIFLAR DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA : DÜNYANIN İŞLEYİŞİ ÜNİTENİN UYGULANMA SÜRESİ : 10 Aralık 2018 18 Ocak 2019 ANA FİKİR : DÜNYA MIZIN HAREKETLERİ CANLILARIN YAŞAMINI ETKİLER

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak 1. Dönemi gururla tamamladık. Öğrencilerimiz dönem boyunca akademik çalışmaların yanı sıra sosyal

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU 3. SINIF MATEMATİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU 3. SINIF MATEMATİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI 8 14 EKİM 01 DOĞRU DÜZLEM 8 EYLÜL - O6 EKİM 01 DÜZLEM 01 016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU. SINIF MATEMATİK DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI VE DİSİPLİNLERLE 1.Düzlemi ve düzlemsel

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

12. SINIFLAR KULLANILAN EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ, ARAÇ VE GEREÇLERİ

12. SINIFLAR KULLANILAN EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ, ARAÇ VE GEREÇLERİ 5-9 EYLÜL 18- EYLÜL EYLÜL 017 11-15 EYLÜL 5-8 EYLÜL MEB 017-018 ÖĞRETİM YILI GÖKHÖYÜK MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ 1. SINIFLAR T. MATEMATİK ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI ÖĞRENME YÖNTEM 1. SINIFLAR ARAÇ

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE HAYAL GÜCÜ TEMASINDA -Masal Perisi -Okula Giden Robot -Neden Rüya Görürüz? metinlerini işledik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni

Ara sınıf Nakil Velilere yönelik Rehberlik Birimi Birinci Dönemin Başlaması / Hazırbulunuşluk Sınav Haftası Eylül / Rehberlik Bülteni EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe 14 Cuma 15 Cumartesi 16 Pazar 17 Pazartesi 18 Salı 19 Çarşamba

Detaylı

EKİM ÜNİTE II ÖĞRETİCİ METİNLER

EKİM ÜNİTE II ÖĞRETİCİ METİNLER SEYYİT MAHMUT HAYRANİ ANADOLU LİSESİ 015 016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 11. SINIF DİL VE ANLATIM İ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI EYLÜL ÜNİTE I METİNLERİN SINIFLANDIRILMASI ÜNİTE 1 İLETİŞİM, DİL VE KÜLTÜR HAFTA

Detaylı

ÖZEL PEK ĠLKOKULU EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI 2/A SINIFI OCAK AYI VELĠ BĠLGĠLENDĠRME BÜLTENĠ

ÖZEL PEK ĠLKOKULU EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI 2/A SINIFI OCAK AYI VELĠ BĠLGĠLENDĠRME BÜLTENĠ ÖZEL PEK ĠLKOKULU 2017-2018 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI 2/A SINIFI OCAK AYI VELĠ BĠLGĠLENDĠRME BÜLTENĠ Sayın Velilerim; Bu ay 1. dönemin sonuna geldik. Öncelikle sizlere desteğiniz için teşekkür ederim. Dönem

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 1

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 1 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 1 Sayın Veli, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlkokulu, 4. Sınıflar sınıf öğretmenleri zümresi olarak Türkçe,

Detaylı

BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ MATEMATİK DERSİ EĞİTİM PLANI

BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ MATEMATİK DERSİ EĞİTİM PLANI BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ MATEMATİK DERSİ EĞİTİM PLANI BEP Hazırlanan Öğrencinin Var Olan Performans Düzeyinin Belirlenmesi Performans Performans düzeyi alanları Akademik beceriler MATEMATİK MATEMATİK - Varlıkları

Detaylı

2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisi Dersi uygulamaları, Anabilim Eğitim kurumlarının kendi akademik değerleri, öğrenci özellikleri ile yoğrulan, MEB Hayat Bilgisi

Detaylı

ÖZEL ATAYURT İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETİM 3. SINIF YOL HARİTASI İKİNCİ DÖNEM YİRMİNCİ HAFTA ETKİNLİKLERİ

ÖZEL ATAYURT İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRETİM 3. SINIF YOL HARİTASI İKİNCİ DÖNEM YİRMİNCİ HAFTA ETKİNLİKLERİ ÖZEL ATURT İLKÖĞRETİM OKULU 2016-2017 ÖĞRETİM 3. SINIF YOL HARİTASI 06.02.2017 İKİNCİ DÖNEM YİRMİNCİ ETKİNLİKLERİ 4. ÜNİTE 5.ÜNİTE D.EĞİTİMİ İLETİŞİM TÜRLERİ 5.TEMA ÇARPMA İŞLEMİ VE UZUNLUKLARI CANLILAR

Detaylı

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SOSYAL BİLGİLER DERSİ 5. SINIF YILLIK PLANI

TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SOSYAL BİLGİLER DERSİ 5. SINIF YILLIK PLANI 07-11.10.201 0.09/01-04.10.201 2-27.09.201 09-20.09.201 TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU 201 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SÜRE ÖĞRENME ALANI: Birey ve Toplum ÜNİTE: Haklarımı Öğreniyorum ARA DİSİPLİNLER

Detaylı

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi

Bursa 7.Sınıflar Sosyal Bilgiler, Türkçe ve Fen Zümresi EKİM KASIM ARALIK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL TAKVİMİ TARİH ETKİNLİĞİN ADI YER KATILIMCILAR SORUMLU BİRİM/KİŞİLER 1 26 Eylül 2015 Cumartesi 2 27 Eylül 2015 Pazar 3 28 Eylül 2015 Pazartesi Okul Spor

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM NİSAN - MAYIS - HAZİRAN 1.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU

2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM NİSAN - MAYIS - HAZİRAN 1.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM NİSAN - MAYIS - HAZİRAN 1.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU Sayın Veli, 2014-2015 Eğitim - Öğretim yılı başından itibaren uyguladığımız programla ilgili olarak

Detaylı

3. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

3. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 3. SINIF AKADEMİK BÜLTEN ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 3. Sınıflar 2. Dönem Akademik Bilgilendirme Bülteni Ataşehir Kampüsü Okul Müdürü Sancaktepe Kampüsü Okul Müdürü Ataşehir Kampüsü

Detaylı

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER

T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER T.C. OSMANGAZİ KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI 1. YARIYIL SIR. YAPILACAK FAALİYETLER NEREDE GÖREVLİLER FAALİYETİN YAPILACAĞI TARİH NO YAPILACAĞI EYLÜL

Detaylı

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ

2015-2016 ETKİNLİK ve İŞ TAKVİMİ AĞUSTOS 15 1 2 b 4 5 6 7 9 10 11 12 13 15 16 BAŞLANGICI /.SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 1 22 / 1.SINIFLAR TANIŞMA 27 Dönüşümler için. 12. SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK 2 / SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU 29 30 30

Detaylı

KURBAN BAYRAMI TATİLİ

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 09-20 Eylül 2013 İLKÖĞRETİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ 1.SINIF ÖĞRENCİLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİ 01 Ekim 2013 Salı DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ KUTLAMALARI REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KURULU 1. TOPLANTISI 04 Ekim 2013 Cuma

Detaylı

AYLIK PLAN (48-60 AYLAR) GÜNEŞ GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI. Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK

AYLIK PLAN (48-60 AYLAR) GÜNEŞ GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI. Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK AYLIK PLAN (48-60 AYLAR) GÜNEŞ GRUBU 2016 / 2017 EĞİTİM YILI DÜNYA V Öğretmenler! Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. K. ATATÜRK BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ÖZEL GÜNLER İlköğretim Haftası Hayvanları Koruma

Detaylı

3. SINIF FEN BİLİMLERİ DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI

3. SINIF FEN BİLİMLERİ DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI 3. SINIF FEN BİLİMLERİ DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI 3. sınıf seviyesinde öğrencilerden; duyu organları ve görevleri ile birlikte sağlığının korunması için yapılması gerekenler; canlı ve cansız varlıklar, doğal

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Sene sonu yaklaşıyor. Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun

Detaylı

TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema Birey ve Toplum. Üretim, Tüketim, Verimlilik

TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema Birey ve Toplum. Üretim, Tüketim, Verimlilik TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema 1 2 3 4 5 6 Birey ve Toplum Atatürk Sözlü İletişim Okuma Sağlık ve Çevre Üretim, Tüketim, Verimlilik Bilim ve Yaşam Değerlerimiz Güzel Ülkem Türkiyem Dünyamız

Detaylı

3. SINIFLAR BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? OCAK

3. SINIFLAR BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? OCAK 3. SINIFLAR BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? 04 22 OCAK TÜRKÇE ÖĞRENME ALANI: DİNLEME 1. Dinleme Kurallarını Uygulama 1. Dinlemeye hazırlık yapar. 2. Dinleme amacını belirler. 3. Dinleme amacına uygun yöntem belirler.

Detaylı

YILLIK DERS PLANI 1. TEMA : BİREY VE TOPLUM. Atatürkçülük, Diğer Dersler ve Ara Disiplinlerle İlişkilendirme

YILLIK DERS PLANI 1. TEMA : BİREY VE TOPLUM. Atatürkçülük, Diğer Dersler ve Ara Disiplinlerle İlişkilendirme 1. TEMA : BİREY VE TOPLUM Metin : Okul Ay: Eylül Hafta : 1. Hafta Saat : 9 + 2 Saat 2. Dinlediğini Anlama: 4, 7 Dinleme: 2 2,,, 12 2. Kendini Sözlü Olarak İfade Etme:, 5, 8 Hayat Bilgisi Okul Heyecanım

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 3. SINIF GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 3. SINIF GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI 25-29 Eylül 207 ( 2. Hafta) EYLÜL programda verilen etkinlik 8-22 Eylül 207 (.Hafta) 207-208 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU ÖĞRENME ALANI: Görsel Sanatlarda Biçimlendirme (G.S.B.).Çeşitli sanat alanlarının

Detaylı

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKULA DÖNÜŞÜM PROGRAMI VE YIL SONU YGS KURS PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU FEN BİLİMLERİ EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 1 FEN BİLİMLERİ LİSESİ GENEL AÇIKLAMALAR Fen Bilimleri Lisesi ni farklı kılan, Fen

Detaylı

ÖZEL BİLGE OKULLARI 2. SINIFLAR NİSAN AYI BÜLTENİ

ÖZEL BİLGE OKULLARI 2. SINIFLAR NİSAN AYI BÜLTENİ ÖZEL BİLGE OKULLARI 2. SINIFLAR NİSAN AYI BÜLTENİ Nisan Ayı Kazanımlarımız Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi Dersi Konularımız 2. SINIFLAR NİSAN AYI BÜLTENİ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? Nisan ayı kazanımlarımız

Detaylı

Ders/Ünite: MATEMATİK GEOMETRİ Uzun Dönemli Amaçlar: 1. Geometrik şekiller arasındaki ilişkiyi kavrar

Ders/Ünite: MATEMATİK GEOMETRİ Uzun Dönemli Amaçlar: 1. Geometrik şekiller arasındaki ilişkiyi kavrar Adı Soyadı: Sınıfı: HAFİF ZİHİNSEL 4/... No: Ders/Ünite:MATEMATİK ÖLÇÜLER Uzun Dönemli Amaçlar 1. Ölçüleri kavrar Ders/Ünite: MATEMATİK GEOMETRİ 1. Geometrik şekiller arasındaki ilişkiyi kavrar Öğretim

Detaylı

YARIMBAĞ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR YILLIK ÇALIŞMA PlanI

YARIMBAĞ İLKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR YILLIK ÇALIŞMA PlanI EKİM I. V. EYLÜL II. I. AYLAR LAR YARIMBAĞ İLKOKULU 2015 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 4. SINIFLAR YILLIK ÇALIŞMA PlanI YAPILACAK ÇALIŞMALAR DÜŞÜNCELER Seminer çalışmalarına katılma.(1-11 Eylül 2015) Sene başı

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BAHÇELİEVLER İHLAS İLKOKULU 1.SINIFLAR TÜRKÇE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BAHÇELİEVLER İHLAS İLKOKULU 1.SINIFLAR TÜRKÇE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI YLE İŞLENECEKTİR) EYLÜL -EKİM 16.09.2013 05.10.2013 1.,2., 3., 1. TEMA AÇIKLAMALA R UYUM VE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI (BİREY VE TOPLUM TEMASI Dinlediğini anlama: 1, 4, 5, 7, 10, 12, 13 Tür,yöntem ve tekniklere

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

PAPATYALAR ve PARLAK YILDIZLAR SINIFLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ

PAPATYALAR ve PARLAK YILDIZLAR SINIFLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ PAPATYALAR ve PARLAK YILDIZLAR SINIFLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ KAVRAMLAR *Büyük küçük orta *Sivri-küt *Önünde-arkasında *Alt-üst-orta *Altında-üstünde-ortasında *Arasında *Renk kavramı: Kahverengi, gri *Sayı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 3. SINIF GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU 3. SINIF GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI 2. verilen etkinlik EYLÜL 9.09.206 30.09.206. programda ÖĞRENME ALANI: Görsel Sanatlarda Biçimlendirme (G.S.B.) 206-207 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. İLKOKULU DİĞER DERSLERLE ARA DİSİPLİNLER ve.çeşitli sanat alanlarının

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu 1. Dönemini gururla tamamladı. Öğrencilerimiz bu dönem boyunca sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik

Detaylı

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız

TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 Öğretim Yılında Uygulanacak Akademik Etüt Programı için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ 9,10,11 ve 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2015-2016 EĞİTİM

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA

A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA EYLÜL 11.09.2017 1 A-B VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME TANIŞMA 12.09.2017 1ABCD BİREYSEL VELİ TOPLANTISI ANASINIFI BİREYSEL VELİ TOPLANTISI 2.SINIF GENEL TOPLANTI 1 C-D VELİ & ÖĞRETMEN BİREYSEL GÖRÜŞME

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; bu yılı oldukça yoğun geçirdik. Sanat, spor, sosyal etkinlik ve akademik, açıdan birbirini izleyen

Detaylı

ANAOKULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANAOKULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ E Y L Ü L 01 Eylül 2014 Pazartesi 10.00-11.30 Tüm Anaokulları Oryantasyon Programı Tüm Öğrenciler - Öğretmenler Okul Müdürleri 02 Eylül 2014 Salı 03 Eylül 2014 Çarşamba 04 Eylül 2014 Perşembe 05 Eylül

Detaylı

ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLAN

ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLAN KAZANIM ADI A.3. Okula niçin hazırlıklı gelmesi gerektiğini açıklar. A.3. Öğrenciler arasındaki benzerliklerin ve farklılıkların doğal olduğunu kabul eder. A.3.3 Arkadaş seçerken ve kişisel tercihlerde

Detaylı

3. SINIFLAR KASIM AYI BÜLTENİ

3. SINIFLAR KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL BİLGE OKULLARI 3. SINIFLAR KASIM AYI BÜLTENİ Kasım ayı kazanımlarımız Türkçe, Matematik Fen Bilimleri ve Hayat Bilgisi Dersi konularımız 3. SINIFLAR KASIM AYI BULTENI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? Eylül

Detaylı

A TEMASI: OKUL HEYECANIM

A TEMASI: OKUL HEYECANIM 07-08 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FEVZİ ÖZBEY İLKOKULU 3.SINIF HAYAT BİLGİSİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK PLANI 5-9 Eylül 07 8- Eylül 07 Saat Tarih A TEMASI: OKUL HEYECANIM Kazanımlar Kazanımlarla İlgili Kişisel

Detaylı

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ

İstek Kemal Atatürk İlkokulu Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ İstek Kemal Atatürk İlkokulu 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. SINIFLAR BÜLTENİ Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, 2015-2016 eğitim öğretim yılının ilk dönemini bugün tamamlıyoruz. İlk dönem,

Detaylı

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

ÖZEL GÜZELBAHÇE SEÇKİN OKULLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS-2016 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 28 29 30 31 3O AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI EYLÜL-2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON 1.SINIF ORYANTASYON

Detaylı

ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS HİZMET İÇİ EĞİTİM VE SEMİNER DÖNEMİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI. Kurban Bayramı Arifesi

ETKİNLİK TAKVİMİ AĞUSTOS HİZMET İÇİ EĞİTİM VE SEMİNER DÖNEMİ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI. Kurban Bayramı Arifesi AĞUSTOS tesi 0. SINIFLAR HAZIR BULUNUŞLUK SINAVI. SINIFLAR YGS DENEME HİZMET İÇİ EĞİTİM VE SEMİNER DÖNEMİ. SINIF KURS (.00-.00). SINIF KURS (.00-.00). SINIF KURS (.00-.00). SINIF KURS (.00-.00). SINIF

Detaylı