Ekim Lütfen sunumun sonundaki Sorumluluk Beyanını okuyunuz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ekim Lütfen sunumun sonundaki Sorumluluk Beyanını okuyunuz."

Transkript

1 Ekim 2016 Lütfen sunumun sonundaki Sorumluluk Beyanını okuyunuz.

2 Troya Portföy Yönetimi A.Ş yılında Esra Kuday, Emir Sarpyener ve Hakan Sönmez tarafından kurulmuştur. Bu üçlü arasında Kuday finansal yatırımcı rolü üstlenmişken, Sarpyener Türk sermaye piyasalarındaki tecrübesini; makro ekonomi, strateji, hisse senedi araştırma, yatırım bankacılığı ve varlık yönetimi alanlarındaki birikimi ile bu oluşumda yer almıştır. Sönmez önceki yıllardaki iç denetim, mevzuat ve piyasa bilgisi birikimi ve CFO tecrübesi ile Troya Portöy ün Genel Müdürlüğünü yürütmektedir. Troya ekibi Haziran 2016 da yine Türk sermaye piyasalarında büyük tecrübeye sahip olan Aysun Elçi ve Emre Kocagöz ün katılımı ile hem tecrübe hem de varlık yönetim stratejisi/ürün çeşitliliği anlamında daha da güçlenmiştir. Şirket faaliyet iznini Eylül 2015 te almış ve Ekim 2015 itibariyle müşteri kabul etmeye başlamıştır. An itibariyle şirket 40 civarında müşteriye hizmet vermekte olup, bazı mevcut müşterilerden de performansa bağlı olarak gelecekte daha fazla yatırım sözü almıştır. Girişimcilik, bilgi ve tecrübenin birleşimi Kurucularının finansal piyasalarda ve iş dünyasındaki geçmişi sayesinde Troya müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için endüstrinin lider konumundaki kurumları ile iş ortaklığı yapmaktadır.

3 Her yatırım ortamında mutlak getiri hedefleyen bir ekibin tecrübesinden faydalanın

4 Her türlü yatırım ortamında Benchmark üzerinde, belirgin mutlak getiri Müşteri profili ve risk / getiri tercihlerine uygun portföy yapılandırması Risk dağıtımı, kısa pozisyonlar ve zarar kesme uygulama / kuralları ile portföy değerindeki kayıp risklerinin minimize edilmesi Farklı tecrübelere sahip portföy yöneticileri ve ihtisas çeşitliliği ile farklı ve derinlikli bir hizmet

5 Sürekli gözden geçirilen genel yatırım stratejisi Global piyasalarda ve ülkemizde varlık fiyatlarını etkileyen makro ve mikro değişkenlerin takibi Stratejik olarak kısa ve orta vadeye yoğunlaşan yaklaşım Araştırma / değerleme bazlı ürün / varlık seçimi ve mikro ve makro trendleri gözeten yatırım kararları Her zaman piyasanın bir adım önünde olmak ve olayların muhtemel sonuçlarına göre pozisyon almak Piyasanın önde gelen kurumları ile bilgi, düşünce, görüş ve bilgi paylaşımı, bu kurumlardan sürekli araştırma desteği almak Aynı piyasada işlem yapan diğer yatırımcı davranışlarının sürekli tahlili, eski tecrübelerin ışığı altında günümüz ortamının değerlendirilmesi Yatırım maliyetlerinin spot fiyatlardan uzaklaşmasını mümkün olduğunca engelleyen yatırım stratejisi Risk dağıtımı, zarar kesme ve kısa pozisyonlar ile risk kontrolü Müşteri profiline uygun fırsat / risk dengesi ile maksimum kazanç Amacımız müşterilerimizin her dönemde benchmark üzerinde mutlak getiri elde etmesidir..

6 Global Değişkenler... Global Makro veriler, FED & Diğer Merkez Bankalarının Politikaları, Emtia Piyasaları, Gelişmekte olan ülkeler algısı, Jeopolitik Ortam Türkiye Spesifik Değişkenler... Piyasa Değerleri/Çarpanları, İç Politika, TL nin görünümü, Büyüme, Enflasyon, Cari Açık ve Finansmanı Faiz Oranları, TCMB nin Faiz Politikası, Tüketici ve İşveren/Yatırımcı Güveni, Şirket Satın Alma ve Birleşmeleri Sektörün genel Görünümü Yatırımın şekil ve zamanına dair karar, bir çok kriter değerlendirildikten sonra verilir... Hisse/Yatırım Analizi

7 Değerleme (Çarpanlar, Nakit Akışlarının Iskontosu, vs.) Endekse Göre Getiri Bloomberg Ortalama Fiyat Hedefi ne göre getiri potansiyeli En düşük fiyat hedefine göre getiri potansiyeli Son üç yılın ortalama fiyat hedefine göre getiri potansiyeli Günlük İşlem Hacmi (Likidite) Karlılık ve Sürdürebilirlik Bilanço Yapısı ve Gelişimi Temettü Verimi Sektörün Genel Görüntüsü Duran Varlık Yatırım Süreçleri Şirket finansallarının Emtia ve Ham madde fiyatlarına hassaslığı Şirketin siyasi ve mevzuatla ilgili risklere hassaslığı Kısa vadede hisse fiyatını tetikleyebilecek unsurlar Üst Yönetimin Kalitesi Şirketin Birleşme, Satılma veya Şirket Satın Alma potansiyeli Hissede Çağrı veya Ortak satışı potansiyeli Hisse nin analistler tarafından takip edilme düzeyi Yabancı Payı (Doygunluk düzeyi) Spekülatif/Oynaklık Düzeyi (Volatilite) Beta Hisse fiyatının teknik analizi Doğru yatırım kararını verebilmek çok sayıda temel değişkenin derinlemesine incelenmesini, haber akışlarının takibini, şirket yönetiminin yaptığı yönlendirmelerin analizini ve güvenilirliğinin test edilmesini ve bunların yanı sıra kurumların araştırma ve kurumsal satış bölümleri ile çok yakın çalışmayı gerektirir

8 Müşteri çıkarlarının her zaman ön planda tutulması Yatırım fikri geliştirmeye odaklanma Portföy yöneticilerinin göreceli üstünlüklerini ön plana çıkararak fark yaratacak yatırım araçları geliştirmeye odaklanma Detaylı ve proaktif yatırım analizi ve araştırma * Doğru yatırımın seçimi Doğru zamanlama Risk Yönetimi ve Risk/Getiri rasyosunun optimize edilmesi Hatalardan öğrenme Etik yaklaşım Müşteri bilgilerinin gizliliği Uzun vadeli ve değerli ilişkiler, ancak işimizi doğru yaparsak ve müşterilerimizin çıkarlarını birinci önceliğimiz yaparsak olur * Troya olarak makro ve şirketler bazındaki mikro gelişmeleri yakından takip etmek, gözlemlemek, doğru analiz edebilmek ve sonuç olarak doğru yatırım kararlarını verebilmek amacı ile sektördeki mevcut en iyi araştırma ekipleri ve kurumsal satış/aracılık departmanları ile çalışıyoruz, ve bunu gelecekte de korumayı hedefliyoruz.

9 Bireysel Portföy Yönetimi Bireysel Portföy Yönetimi, Müşterilerin birikimlerini ve finansal varlıklarını; Müşterilerin yatırım amaçları ve beklentileri, mali durumu, bilgi ve tecrübeleri, risk, vade ve getiri tercihleri çerçevesinde uzman bir Şirket tarafından müşteri adına yönetilmesidir. Troya Portföy Yönetimi A.Ş. müşterilerinin varlıklarını Müşterinin profiline uygun olarak ve Müşterinin ihtiyaç ve hedefleri doğrultusunda yönetmeyi hedefler. Portföy yönetim hizmeti yerine getirilirken Müşterinin bilgi ve tecrübe durumu ile risk iştahı ve getiri beklentilerine ve portföy büyüklüğüne uygun stratejiler geliştirilir ve uygulanır. Portföy Yönetimi hizmeti verilirken Müşterilerin portföylerinin taşıdığı riskler aktif bir biçimde yönetilir ve Müşteri ye, belirlenen karşılaştırma ölçütü ya da eşik değerin üzerinde mutlak getiri sağlanması amaçlanır. Birey, Kurum veya Aile Ofisi, Amaç Size özel ürünler ile sizin için Katma Değer yaratabilmek

10 Bireysel Portföy Yönetimi Portföy Yönetimi hizmeti almaya uygun yurtiçinde ya da yurtdışında yerleşik bireylerin yanı sıra yurt içi ya da yurtdışında yerleşik kurumların, vakıfların, şirketlerin, tüzel kişiliklerin, aile ofislerinin, yurtdışında yerleşik yatırım fonlarının ve emeklilik şirketlerinin varlıklarırın, bu kişi ya da kuruluşların tercihleri, profilleri, hedefleri ve risk alma iştah ve kapasiteleri doğrultusunda yönetilmesi konusu da Troya Portföy Yönetimi tarafından sağlanan profesyonel portföy yönetimi hizmetinin kapsamındadır. Bu tarz kurum ve kuruluşların kendilerine özgü yatırım hedefleri ve risk algıları ile portföy yapılarını ve büyüklüklerini göz önünde tutan ve varlıklarını bunlara uygun bir risk yönetimiyle yöneten Troya Portföy Yönetimi, kurumsal müşterileri için de belirlenen karşılaştırma ölçütü ya da eşik değerin üzerinde mutlak getiri sağlamayı; sonuç olarak Müşterilerine katma değer sağlamayı hedeflemektedir. Bu sayede kurum ve kuruluşlar kendi iş ve işleyişlerine odaklanabilmekte; finansal ihtiyaçlarının sağlanmasını kendi belirledikleri çerçeve içerisinde Troya Portföy Yönetimi nin profesyonel yönetimine bırakmaktadırlar.

11 Fon Yönetimi Sermaye Piyasası mevzuatı uyarınca yurtiçinde Yatırım Fonu kurma ve/veya yönetme yetkisi münhasıran Portföy Yönetim Şirketlerine aittir. Troya ekibi, yatırım fonu kurma ve yönetme konusundaki tecrübesi ile, farklı yatırımcı profillerine uygun, farklı birçok yatırım aracı sınıfını mutlak getiri hedefine uygun olarak kullanabilen ekibiyle genel ya da ihtiyaca özel Fon Kuruluşu ve/veya Fon yönetimi hizmet vermektedir. Troya Portföy Yönetimi, yukarıdaki çerçevede halihazırda biri Değişken, diğeri Hisse Yoğun olmak üzere iki ayrı yatırım fonunu kurmuş olup bu fonları aktif olarak yönetmektedir. İhtiyaçlarınıza göre farklılaştırılmış ürünler... Troya Portföy Serbest Fonu ise kuruluş aşamasındadır. Ayrıca bir Gayrimenkul Yatırım Fonu kurulması konusunda çeşitli gayrimenkul kuruluşları çalışmalarımız sürmektedir.

12 Troya Portföy Değişken Fonu - TPN Troya Portföy Değişken Fonu (TPN) her piyasa koşulunda mutlak getiri hedeflemekte ve bu getirinin eşik değer ve özellikle faizli enstrümanlara yatırım yapan benzer fonlardan belirgin düzeyde daha yüksek olmasını amaçlamaktadır. Fon yönetim ve yatırım stratejisi açısından oldukça esnek ve proaktif bir yaklaşımda olup Troya ekibinin özellikle hisse senedi ve diğer Türk Sermaye Piyasası araçları konusundaki bilgi ve tecrübesinden faydalanarak mutlak getiri yaratmayı hedefleyen ve fon değeri dalgalanmalarını minimum seviyede tutmayı amaç edinen bir anlayışla yönetilmektedir. Ana fikir riskli pozisyonlarda doğru yatırım, doğru zaman ve doğru fiyat olgularını optimize etmek ve riskli yatırımların marjinal katkısını maksimuma çıkarmaktır.

13 Troya Portföy Hisse Fon (Hisse Yoğun) - TPV Troya Portföy Hisse Fon (Hisse Yoğun) Troya Portföy Fon Yöneticileri tarafından oluşturulmuş sayısal modellemeler ve, hem makro hem de mikro bazda oluşturulan temel analiz modelleri doğrultusunda aktif olarak yönetilen Fon un temel amacı MSCI Türkiye endeksine karşı belirgin bir alfa yaratmak ve yatırımcılarına orta vadede mutlak getiri sağlamaktır. Uzun vade de ise yatırım süresinin uzamasının yarattığı kaldıraç etkisi de kullanarak yatırımcıları için yüksek bileşik getiri hedeflenmektedir. Fonun yukarıda zikredilen karma stratejisinin getirdiği hibrit yapısı ve eş zamanlı kullanılan türev ürünler ile risk yönetim performansı optimize edilmektedir.

14 Hızla büyüyen müşteri sayısı Eki.15 Oca.16 Eki.16

15 Esra Pelitözü Kuday / Yönetim Kurulu Başkanı Esra Pelitözü Kuday iş hayatına Dünya Bankası nda başlamış, üç sene boyunca Dünya Bankası tarafından Doğu Avrupa ve Orta Asya ülkelerinde yürütülen çeşitli sosyal gelişim projelerinde görev almıştır. Kuday daha sonra Deloitte-Türkiye Yönetim Danışmanlığı firmasında iki sene boyunca çalışmıştır. Deloitte da çalıştığı süre boyunca gerek özel sektörde gerek kamu sektöründe Türkiye nin önde gelen kuruluşlarında yürütülen projelerde görev almıştır. Kuday daha sonra tekrar Dünya Bankası nda Global HIV/AIDS bölümünde iki sene görev almıştır yılından itibaren İstanbul da yaşamakta olan Kuday aile işi olan kimyevi madde ve petrol ürünleri üretimi ve ticareti konularında çalışmış ve son yıllarda hem yurt içinde hem de yurt dışında farklı sektörlerden farklı şirketlere girişim sermayesi yatırımları yapmıştır. Kuday özelliklle reel sektör yatırımlarınında, bu yatırımların yönetilmesinde ve likide edilmesinde tecrübe sahibidir. Lise eğitimini İsviçre de tamamlayan Kuday lisans ve lisansüstü eğitimlerini sırasıyla Amerika da Georgetown Üniversitesi nde Uluslararası Politika ve Hukuk ve Johns Hopkins Üniversitesi nde İşletme ve Bilişim alanlarında tamamlamıştır.

16 Hakan Sönmez / Genel Müdür Hakan Sönmez, bankacılık, yatırım bankacılığı, vergi mevzuatı, hisse senedi piyasaları, türev ürünler ve portföy yönetimi konularında toplam 18 senelik bir tecrübeye sahiptir. Bankacılık kariyerine İktisat Bankası TAŞ de başlayan Sönmez, Alternatif Yatırım ve Raymond James Yatırım Menkul Kıymetler AŞ de İç Denetim yöneticiliği ve müdürlüğü görevlerini yürütmüş; yılları arasında Raymond James Yatırım Menkul Kıymetler AŞ de CFO olarak görev yapmıştır. Uluslararası finans ve uluslararası vergi konularında danışmanlık yapmış olan Sönmez, ulusal ve uluslararası sermaye piyasaları mevzuatı, ulusal ve uluslararası vergi mevzuatı ve finansal ürün ve çözümler konusunda kapsamlı bilgi ve tecrübe sahibidir. İstanbul Saint Joseph Erkek Lisesi mezunu olarak Sönmez Boğaziçi Üniversitesi İİBF Siyasal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler ve Boğaziçi Üniversitesi FEF Sosyoloji bölümlerinden Çift Anadal mezunudur.

17 Oskay Emre Kocagöz / Yönetim Kurulu Danışmanı Oskay Emre Kocagöz Türk ve Uluslararası Sermaye Piyasalarında 21 yıllık tecrübeye sahiptir. Kariyerinin büyük bölümünde müşteri varlıklarının yönetilmesi ve yatırım danışmalığı alanında yoğunlaşan Kocagöz aynı zamanda Türki Cumhuriyetler ve Mısır piyasalarında da yatırım bankacığı ve aracılık hizmetleri konusunda üst düzey görevler almıştır. Meslek hayatına 1995 yılında Global Menkul Değerler A.Ş de başlayan Kocagöz zaman içersinde aynı grubun sırasıyla Kazakistan ve Kırgızistan ofislerinde ve ayrıca Mısır daki ortaklığı olan Eldar Securities de yöneticilik görevleri üstlenmiştir yılında Hedef Menkul Değerler A.Ş. nin Genel Müdürlüğüne getirilen Kocagöz müşteri varlıklarının yönetilmesi ve bu konuda danışmanlık hizmeti verilmesinin yanı sıra Evren Yatırım Ortaklığı nda Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanlığı yapmış ve Hedef Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı nda ise Yönetim Kurulu üyesi olarak yer almıştır. Kocagöz 2007 yılında sonra Raymond James Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. nin Kazakistan iştirakini kurmak üzere Raymond James bünyesine katılmıştır yılında kurucu ortak ve Genel Müdür olarak Atlas Portföy Yönetimi A.Ş. de, yıllarında Yönetim Kurulu Danışmanı olarak yıllarında İstanbul Portföy A.Ş de görev alan Kocagöz, Haziran 2016 da Yönetim Kurulu Danışmanı olarak Troya ekibine katılmıştır. Kocagöz İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden Lisans Derecesine sahiptir.

18 Aysun Elçi / Genel Müdür Yardımcısı- Portföy Yönetimi Aysun Elçi Sermaye Piyasası ve özellikle portföy yönetimi konusunda toplam 25 yıllık tecrübeye sahiptir. Çeşitli yatırım kuruluşlarında görev aldıktan sonra 2006 yılında Hedef Menkul Değerler Portföy Yöneticiliği Bölüm Müdürü olarak atanmış, sonrasında aynı kurumda 2007 yılında Genel Müdürlük görevini üstlenmiştir döneminde aynı grup iştiraklerinden Global Menkul Değerler A.Ş. de üst düzey yönetici olarak çalışmış; daha sonra 2013 yılında Kurucu Ortak olarak Atlas Portföy Yönetimi A.Ş. yi faaliyete geçirmiştir. İstanbul Portföy A.Ş. de yine portföy yönetimi alanında faaliyet gösterdikten sonra ise Haziran 2016 da Troya ekibine katılmışır. Elçi portföy yönetimi ve müşteri ilişkileri konusunda derin tecrübeye sahiptir. İstanbul Üniversitesi Maliye Bölümünden Lisans Derecesine sahip Olan Elçi yine aynı üniversiteden Para, Sermaye Piyasaları ve Finansal Kurumlar dalında lisansüstü derecesine sahiptir.

19 Emir Sarpyener / İş Geliştirme Direktörü Emir Sarpyener yatırım bankacılığı, hisse senedi piyasaları, türev ürünler, portföy yönetimi ve hisse senedi/makro ekonomik araştırmalar konusunda toplam 22 senelik tecrübeye sahiptir yılları arasında sektörün önde gelen kuruluşlarında Araştırma Grubu Direktörlüğü yapan Sarpyener, hisse senedi ve ekonomi araştırmaları ile uluslararası kurumsal yatırımcı anketlerinde birçok bireysel ve ekip derecesi almıştır yılları arasında Raymond James Yatırım Menkul Kıymetler AŞ de Genel Müdürlüğü görevini yürütmüş olan Sarpyener 200 ün üzerinde yabancı kurumsal yatırımcı ile hizmet ilişkisi yürütmüştür. Sarpyener, Türk sermaye piyasalarında işlem yapan yerli ve yabancı oyuncular ve bunların yatırım stratejileri hakkında kapsamlı bilgi ve tecrübeye sahiptir. İstanbul Saint Joseph Erkek Lisesi mezunu olan Sarpyener Marmara Üniversitesi İİBF İş Yönetimi ve Pazarlama Lisansı ve Washington D.C. The American University Business Administration & International Finance Lisansüstü derecelerine sahiptir.

20 Murat Gündüz / Yönetim Kurulu Danışmanı Murat Gündüz sermaye piyasaları ve bankacılık alanında toplam 19 yıllık tecrübeye sahiptir. Çeşitli aracı kuruluş ve bankaların sermaye piyasaları departman ve şubelerinde çeşitli kademelerde görev alan ve Türk sermaye piyasalarında ciddi bir birikime sahip olan Gündüz 2005 yılında TEB Özel Bankacılık bölümüne katılmış ve 2013 yılına kadar Portföy Müdürü olarak görev yapmıştır yılında Troya ekibine Portföy Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Gündüz, 2016 yılından itibaren ağırlıklı olarak pazarlama ve müşteri ilişkileri konusunda Yönetim Kurulu Danışmanlığı görevini üstlenmiştir. İstanbul Galatasay Lisesi mezunu olan Gündüz, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde tamamlamıştır.

21 Kıymetli Vaktiniz ve Dikkatiniz İçin... For further information:

22 Bu doküman ve bu dokümanda yer alan bilgi ve her türlü içeriğin telif hakkı Troya Portföy Yönetimi A.Ş.ye aittir. Bu sitede yer alan bilgi, içerik ve unsurlar Troya Portföy A.Ş.nin yazılı izni ya da yazılı onayı olmaksızın kullanılamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez ya da herhangi bir ticari iş ya da işlem için kullanılamaz. Bu doküman ve içerdiği bilgi sadece genel bilgi vermek amacını taşımaktadır ve Troya Portföy Yönetimi bu sitede yer alan bilgi, içerik ve unsurların her zaman tam ve eksiksiz olduğunun garantisini vermemektedir. Bu nedenle yatırımcıların bu siteyi dokümanda yer verilen içerik, görüş ve bilgilere dayanarak iş ve işlem yapmamaları gerekmektedir. Ayrıca bu doümanda yer alan bilgiler hukuki, vergisel veya finansal bir tavsiye niteliği taşımadığı gibi, bir finansal hizmet teklifi olarak da yorumlanamaz. Bu dokümanda yer verilen portföy yönetimi hizmetleri, her yatırımcının risk/getiri tercihine ya da mali durumuna ya da tasarruf tercihlerine uygun olmayabilir. Bu dokümanda yer verilen bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların ve/veya ilgili kişilerin uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan, kâr yoksunluğundan, manevi zararlardan ve her ne şekil ve surette olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı Troya Portföy Yönetimi A.Ş. sorumlu değildir ve sorumlu tutulamaz.

Tecrübemiz. Esra Pelitözü Kuday

Tecrübemiz. Esra Pelitözü Kuday Amacımız Her türlü yatırım ortamında Benchmark üzerinde, belirgin mutlak getiri Müşteri profili ve risk / getiri tercihlerine uygun portföy yapılandırması Risk dağıtımı, kısa pozisyonlar ve zarar kesme

Detaylı

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Multi Strateji Değişken Fon

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Multi Strateji Değişken Fon VİRTUS Serbest Yatırım Fonu Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Multi Strateji Değişken Fon Bosphorus Capital Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş. Türk finans piyasalarında aktif varlık yönetimine

Detaylı

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon VİRTUS Serbest Yatırım Fonu Finans Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Değişken Fon Bosphorus Capital Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş. Türk finans piyasalarında aktif varlık yönetimine odaklı Türkiye

Detaylı

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu VİRTUS Serbest Yatırım Fonu İş Yatırım Bosphorus Capital B Tipi Kısa Vadeli Tahvil ve Bono Fonu Bosphorus Capital Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş. Türk finans piyasalarında aktif varlık yönetimine

Detaylı

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital A Tipi Risk Yönetimi Hisse Senedi Fonu

VİRTUS Serbest Yatırım Fonu. Finans Yatırım Bosphorus Capital A Tipi Risk Yönetimi Hisse Senedi Fonu VİRTUS Serbest Yatırım Fonu Finans Yatırım Bosphorus Capital A Tipi Risk Yönetimi Hisse Senedi Fonu Bosphorus Capital Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş. Türk finans piyasalarında aktif varlık yönetimine

Detaylı

TEB PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

TEB PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) TEB PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 07/03/2000 YATIRIM

Detaylı

TEB PORTFÖY BİRİNCİ ORTA VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

TEB PORTFÖY BİRİNCİ ORTA VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU TEB PORTFÖY BİRİNCİ ORTA VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 27/10/1993

Detaylı

Fon'un Yatırım Amacı

Fon'un Yatırım Amacı A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Tedavül Oranı (%) PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 29/06/2012 30/06/2018 tarihi itibarıyla 145.284.555 0,030677 84 23,68%

Detaylı

TEB PORTFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

TEB PORTFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI FONU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 21/06/1995 30/06/2016 tarihi itibarıyla Fon Toplam Değeri 737.510.800 Birim

Detaylı

TEB PORTFÖY PUSULA SERBEST FON

TEB PORTFÖY PUSULA SERBEST FON VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 28/04/2016 30/06/2016 tarihi itibarıyla Fon Toplam Değeri 86.316.001 Birim

Detaylı

Güncel Ekonomik Yorum

Güncel Ekonomik Yorum NİSAN 15 Güncel Ekonomik Yorum Mart ayı finansal piyasalar açısından son derece oynak bir seyir izlemiştir. Yurtdışı piyasalarda ABD tarafında FED in(amerika Merkez Bankası) faiz arttırımını ne zaman yapacağı

Detaylı

TEB PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON

TEB PORTFÖY İKİNCİ DEĞİŞKEN FON VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 04/09/1997 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2016 tarihi itibarıyla

Detaylı

TEB PORTFÖY BOĞAZİÇİ SERBEST FON

TEB PORTFÖY BOĞAZİÇİ SERBEST FON VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 08/11/2004 30/06/2016 tarihi itibarıyla Fon Toplam Değeri 101.928.304 Birim

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı A. TANITICI BİLGİLER QNB FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU FON (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Paylar - Bankacılık

Detaylı

TEB PORTFÖY BİRİNCİ UZUN VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

TEB PORTFÖY BİRİNCİ UZUN VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU TEB PORTFÖY BİRİNCİ UZUN VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 14/10/2005

Detaylı

TEB PORTFÖY İKİNCİ UZUN VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

TEB PORTFÖY İKİNCİ UZUN VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU TEB PORTFÖY İKİNCİ UZUN VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 01/03/2000

Detaylı

TEB PORTFÖY ALTIN FONU

TEB PORTFÖY ALTIN FONU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 02/10/2007 30/06/2016 tarihi itibarıyla Fon Toplam Değeri 5.197.366 YATIRIM

Detaylı

TEB PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON

TEB PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 08/04/1996 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2016 tarihi itibarıyla

Detaylı

TEB PORTFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

TEB PORTFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 27/06/1990 30/06/2016 tarihi itibarıyla Fon Toplam Değeri 264.703.725 Birim

Detaylı

FİNANS PORIFÖY BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

FİNANS PORIFÖY BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) FİNANS PORIFÖY BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere Ilişkin Rapor

Detaylı

TEB PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

TEB PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) TEB PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 OCAK - 31 ARALIK 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI

Detaylı

A. TANITICI BİLGİLER. PORTFÖYE BAKIŞ Halka arz tarihi: Tarihi itibariyle Fonun Yatırım Amacı

A. TANITICI BİLGİLER. PORTFÖYE BAKIŞ Halka arz tarihi: Tarihi itibariyle Fonun Yatırım Amacı MÜKAFAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. TARAFINDAN YÖNETİLEN MPF - MÜKAFAT PORTFÖY KISA VADELİ KİRA SERTİFİKASI KATILIM FONU 01.01.2017-30.06.2017 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE

Detaylı

TEB PORTFÖY PARA PİYASASI FONU

TEB PORTFÖY PARA PİYASASI FONU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 27/06/1988 30/06/2016 tarihi itibarıyla Fon Toplam Değeri 103.916.903 Birim

Detaylı

TEB PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

TEB PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Tedavül Oranı (%) Paylar - Bankacılık PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 07/03/2000 30/06/2018 tarihi itibarıyla - Demir, Çelik

Detaylı

Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yatırımcı Sunumu. Hisse Kodu: EGCYO ISIN:TRAEVREN91Q7

Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yatırımcı Sunumu. Hisse Kodu: EGCYO ISIN:TRAEVREN91Q7 Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yatırımcı Sunumu Hisse Kodu: EGCYO ISIN:TRAEVREN91Q7 Kasım 2012 Yasal Uyarı İşbu belgedeki bilgilerin doğruluğu, güvenilirliği ve güncelliği hakkında

Detaylı

ING PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. İKİNCİ DEĞİŞKEN FON A AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. 31/12/2018 tarihi itibariyle Fonun Yatırım Amacı Portföy Yöneticileri

ING PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. İKİNCİ DEĞİŞKEN FON A AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. 31/12/2018 tarihi itibariyle Fonun Yatırım Amacı Portföy Yöneticileri ING PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. İKİNCİ DEĞİŞKEN FON A AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER Halka arz tarihi: 14 Haziran 2010 31/12/2018 tarihi

Detaylı

Fon'un Yatırım Amacı

Fon'un Yatırım Amacı A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 12/05/1998 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2018 tarihi itibarıyla Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Tedavül Oranı

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

TEB PORTFÖY ALTIN FONU

TEB PORTFÖY ALTIN FONU A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Tedavül Oranı (%) PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 02/10/2007 30/06/2018 tarihi itibarıyla Portföy Dağılımı 13.088.840 0,045954

Detaylı

FİNANS PORIFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORIFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORIFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan

Detaylı

FİNANS PORIFÖY EUROBOND BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

FİNANS PORIFÖY EUROBOND BORÇLANMA ARAÇLARI FONU FİNANS PORIFÖY EUROBOND BORÇLANMA ARAÇLARI FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2012 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere Ilişkin Rapor Finans Portföy Eurobond

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2014 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Finans Portföy Türkiye Yüksek Piyasa Değerli Bankalar Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

Finans Portföy Türkiye Yüksek Piyasa Değerli Bankalar Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı Finans Portföy Türkiye Yüksek Piyasa Değerli Bankalar Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 24/08/2006 YATIRIM VE YÖNETİME

Detaylı

FİNANS PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

FİNANS PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU FİNANS PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2012 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy Borçlanma

Detaylı

Yatırımcılara dünyayı vadediyoruz.

Yatırımcılara dünyayı vadediyoruz. Yatırımcılara dünyayı vadediyoruz. Akbank T.A.Ş. B Tipi Franklin Templeton Şemsiye Fonu na Bağlı Yabancı Menkul Kıymetler Alt Fonları Akbank - Franklin Templeton işbirliği ile dünya çapında yatırım fırsatı:

Detaylı

TEB PORTFÖY BİRİNCİ FON SEPETİ FONU

TEB PORTFÖY BİRİNCİ FON SEPETİ FONU 24 NİSAN - 31 ARALIK 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 24/04/2018

Detaylı

Ek-1. Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler

Ek-1. Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler UNVAN VE GÖREVLER YATIRIM KURULUŞLARI Aracı Kurum (Aksi belirtilmedikçe, faaliyet izinleri çerçevesinde dar, kısmi ve geniş yetkili aracı kurumlar için geçerlidir.) Genel Müdür (kısmi veya geniş yetkili

Detaylı

FİNANS PORIFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

FİNANS PORIFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU FİNANS PORIFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy

Detaylı

Fon'un Yatırım Amacı

Fon'un Yatırım Amacı A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 21/06/1995 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2018 tarihi itibarıyla Fon'un Yatırım Amacı Portföy Yöneticileri Fon Toplam Değeri Birim Pay

Detaylı

01.01.2013-31.03.2013 FAALİYET RAPORU

01.01.2013-31.03.2013 FAALİYET RAPORU Sayfa No:1 İSTANBUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2013-31.03.2013 FAALİYET RAPORU Faaliyet Raporu İçeriği 1. Raporun Dönemi 2. Ortaklığın Ünvanı 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

YAPI KREDİ PORTFÖY BIST 30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU

YAPI KREDİ PORTFÖY BIST 30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU YAPI KREDİ PORTFÖY BIST 30 ENDEKSİ HİSSE SENEDİ FONU 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. TARAFINDAN KURULAN ve YÖNETİLEN YAPI KREDİ PORTFÖY BIST

Detaylı

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU

FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU FİNANS PORTFÖY TÜRKİYE YÜKSEK PİYASA DEĞERLİ BANKALAR HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Paylar - Bankacılık

Detaylı

Fon'un Yatırım Amacı

Fon'un Yatırım Amacı A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 12/05/1998 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2018 tarihi itibarıyla Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Tedavül Oranı

Detaylı

TEB PORTFÖY PARA PİYASASI FONU

TEB PORTFÖY PARA PİYASASI FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU NA AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU NA AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER Halka arz tarihi: 19 Aralık 2013 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla (Bu raporun hazırlanmasında 1 Ocak 2015 tarihinde geçerli olan

Detaylı

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU Euro Kapital Yatırım

Detaylı

Bölüm 1 Firma, Finans Yöneticisi, Finansal Piyasalar ve Kurumlar

Bölüm 1 Firma, Finans Yöneticisi, Finansal Piyasalar ve Kurumlar Bölüm 1 Firma, Finans Yöneticisi, Finansal Piyasalar ve Kurumlar Yatırım (Sermaye Bütçelemesi) ve Finanslama Kararları Şirket Nedir? Finansal Yönetici Kimdir? Şirketin Amaçları Finansal piyasalar ve kurumların

Detaylı

TEB PORTFÖY İKİNCİ ORTA VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

TEB PORTFÖY İKİNCİ ORTA VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU TEB PORTFÖY İKİNCİ ORTA VADELİ KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI FONU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 08/11/2004

Detaylı

TEB PORTFÖY ALARKO GRUBU DEĞİŞKEN ÖZEL FON

TEB PORTFÖY ALARKO GRUBU DEĞİŞKEN ÖZEL FON VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 23/09/1997 30/06/2016 tarihi itibarıyla Fon Toplam Değeri 93.232.585 Birim

Detaylı

Fon'un Yatırım Amacı

Fon'un Yatırım Amacı A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Tedavül Oranı (%) PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 27/06/1988 30/06/2018 tarihi itibarıyla 168.097.410 274,957407 8.103 8,37%

Detaylı

LİSANS GEREKTİREN UNVAN VE GÖREVLER

LİSANS GEREKTİREN UNVAN VE GÖREVLER LİSANS GEREKTİREN UNVAN VE GÖREVLER Unvan ve Görevler YATIRIM KURULUŞLARI Aracı Kurum (Aksi belirtilmedikçe, faaliyet izinleri çerçevesinde dar, kısmi ve geniş yetkili aracı kurumlar için geçerlidir.)

Detaylı

Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt. Departman Ad/Panel/Yer Tarih

Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt. Departman Ad/Panel/Yer Tarih Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt Departman Ad/Panel/Yer Tarih Yatırım Finansman Kurumsal Kimliğimiz Ürün ve Hizmetlerimiz 2 Türkiye nin ilk özel aracı kurumu olarak, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Sınai

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-30.06.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-30.06.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-30.06.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU 1 EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: Euro Trend Yatırım Ortaklığı

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. TEMKİNLİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU NA AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. TEMKİNLİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU NA AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. TEMKİNLİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU NA AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka arz tarihi: 27/10/2003 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER

Detaylı

TEB PORTFÖY BOĞAZİÇİ SERBEST FON'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

TEB PORTFÖY BOĞAZİÇİ SERBEST FON'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı TEB PORTFÖY BOĞAZİÇİ SERBEST FON'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 29/06/2012 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 29/06/2017 tarihi itibarıyla Fon Toplam

Detaylı

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONUNA BAĞLI LİKİT ALT FONU (12. ALT FON) (YFBL1)

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONUNA BAĞLI LİKİT ALT FONU (12. ALT FON) (YFBL1) YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONUNA BAĞLI LİKİT ALT FONU (12. ALT FON) (YFBL1) FONUN TANIMI Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş.Şubat 2015 Fon, portföyünün tamamının vade yapısı en çok 180 gün

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2014. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2014. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2014 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

TEB PORTFÖY TEB GRUBU DEĞİŞKEN ÖZEL FON

TEB PORTFÖY TEB GRUBU DEĞİŞKEN ÖZEL FON VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 12/09/2007 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2016 tarihi itibarıyla

Detaylı

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2013-30.06.2013 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2013-30.06.2013 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2013-30.06.2013 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: Euro Kapital Yatırım

Detaylı

Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. OKS Dengeli Değişken Emeklilik Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. OKS Dengeli Değişken Emeklilik Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. OKS Dengeli Değişken Emeklilik Yatırım Fonu'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 25.12.2017 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN

Detaylı

FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON

FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy Birinci Değişken

Detaylı

Maruf Ceylan Birim Pay Değeri

Maruf Ceylan Birim Pay Değeri A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER Halka arz tarihi: 16 Temmuz 2014 30 Haziran 2018 tarihi itibariyle Fonun Yatırım Amacı Portföy Yöneticileri Fon Toplam Değeri 132.002.428,30

Detaylı

FON BÜLTENİ Aralık 2018 Sayı 75

FON BÜLTENİ Aralık 2018 Sayı 75 Değerli Müşterimiz, Geleceğe dair önemli bir adım atarak emeklilik birikimlerinizi bizimle değerlendiriyorsunuz. Bu fon bülteni ile size, emeklilik birikimlerinizin değerlendirildiği piyasa ve ekonomik

Detaylı

BİREYSEL PORTFÖY YÖNETİMİ

BİREYSEL PORTFÖY YÖNETİMİ BİREYSEL PORTFÖY YÖNETİMİ Sunum Başlığı Arial Regular 20 pt Departman Adı - Tarih Neden Yatırım Finansman... Kurumsal yapımız ve güçlü sermayemiz Sahip olduğumuz güven ve imaj Sektördeki rekabetçi yapımız

Detaylı

FİNANS PORTFÖY DOWN JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORTFÖY DOWN JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORTFÖY DOWN JONES İSTANBUL 20 HİSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS AGRESİF KATILIM DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU NA AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS AGRESİF KATILIM DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU NA AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER Halka arz tarihi: 8 Ocak 2018 30 Haziran 2018 tarihi itibariyle Fon un Yatırım Amacı Portföy Yöneticileri Fon Toplam Değeri Birim

Detaylı

TEB PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON

TEB PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 01/06/2018 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2018 tarihi itibarıyla Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Tedavül Oranı

Detaylı

SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO: 29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 ŞİRKETİN ÜNVANI : İŞ YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ MERKEZİ : İstanbul KURULUŞ TARİHİ : 16/08/1995 FAALİYETİ : Portföy İşletmeciliği RAPORUN DÖNEMİ : 01/01/2011 31/03/2011 ÇIKARILMIŞ SERMAYESİ

Detaylı

ÜNLÜ PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ SERBEST FON (Eski adıyla Ünlü Menkul Değerler A.Ş. Serbest Yatırım Fonu )

ÜNLÜ PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ SERBEST FON (Eski adıyla Ünlü Menkul Değerler A.Ş. Serbest Yatırım Fonu ) ÜNLÜ PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ SERBEST FON VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR ÜNLÜ PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ SERBEST FON A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ

Detaylı

TEB PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON

TEB PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON 1 HAZİRAN - 31 ARALIK 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL)

Detaylı

Portföy Yöneticileri Fon Toplam Değeri. En Az Alınabilir Pay Adedi : 1 Adet Tedavül Oranı (%) 0.18% Yatırım Stratejisi

Portföy Yöneticileri Fon Toplam Değeri. En Az Alınabilir Pay Adedi : 1 Adet Tedavül Oranı (%) 0.18% Yatırım Stratejisi A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 01/06/2018 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2018 tarihi itibarıyla Fon'un Yatırım Amacı Portföy Yöneticileri Fon Toplam Değeri Birim Pay

Detaylı

(Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler

(Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler (Değişik:RG-10/7/2015-29412) Ek-1 Lisans Gerektiren Unvan ve Görevler Unvan ve Görevler YATIRIM KURULUŞLARI Aracı Kurum (Aksi belirtilmedikçe, faaliyet izinleri çerçevesinde dar, kısmi ve geniş yetkili

Detaylı

FİNANS PORIFÖY BİST-30 ENDEKSİ HiSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORIFÖY BİST-30 ENDEKSİ HiSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORIFÖY BİST-30 ENDEKSİ HiSSE SENEDİ YOĞUN BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2012 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor

Detaylı

TEB PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ DEĞİŞKEN FON

TEB PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ DEĞİŞKEN FON TEB PORTFÖY MUTLAK GETİRİ HEDEFLİ DEĞİŞKEN FON 1 OCAK - 31 ARALIK 2018 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER

Detaylı

FİNANS PORIFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORIFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORIFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATILIM HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATILIM HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER Halka arz tarihi: 16 Temmuz 2014 30 Haziran 2018 tarihi itibariyle Fon un Yatırım Amacı Portföy Yöneticileri Fon Toplam Değeri Portföyünde

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

FİNANS PORIFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARİ FONU

FİNANS PORIFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARİ FONU FİNANS PORIFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARİ FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy

Detaylı

Finansal Yönetim Giriş

Finansal Yönetim Giriş Finansal Yönetim Giriş İKTİSAT İKTİSAT 1900 LÜ YILLARIN BAŞI FİNANSMAN 1900 LERİN BAŞI İYİ BİR FİNANSMANCI 1930 LARA KADAR Firmayı kredi kuruluşlarına karşı en iyi biçimde takdim eden Firmaya en fazla

Detaylı

FON BÜLTENİ OCAK 2018 Sayı 64

FON BÜLTENİ OCAK 2018 Sayı 64 Değerli Müşterimiz, Geleceğe dair önemli bir adım atarak emeklilik birikimlerinizi bizimle değerlendiriyorsunuz. Bu fon bülteni ile size, emeklilik birikimlerinizin değerlendirildiği piyasa ve ekonomik

Detaylı

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş 01.01.2014-31.12.2014 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU EURO MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A-TANITICI BİLGİLER: (Eski Ünvanı:

Detaylı

FİNANS PORIFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORIFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORIFÖY GÜMÜŞ BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere liişkin Rapor Finans Portföy Gümüş Borsa

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı

QNB FİNANS PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU. Fon'un Yatırım Amacı QNB FİNANS PORTFÖY BORÇLANMA ARAÇLARI FONU'NA AİT PERFORMANS SUNUM RAPORU A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Borçlanma Araçları PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi

Detaylı

10.390. Güncel BES Verileri. Toplam Fon Büyüklüğü (milyar TL) 44,67. Faizsiz Fon Büyüklüğü (milyar TL) 1,91 163,78

10.390. Güncel BES Verileri. Toplam Fon Büyüklüğü (milyar TL) 44,67. Faizsiz Fon Büyüklüğü (milyar TL) 1,91 163,78 EKİM 15 Güncel Ekonomik Yorum Eylül ayı Türkiye açısından finansal piyasaların her ne kadar başarılamasa da dengede kalma ve yönünü belirleme çabalarını izleyerek geçirdik. Türkiye özelinde devam eden

Detaylı

Fon'un Yatırım Amacı

Fon'un Yatırım Amacı A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Tedavül Oranı (%) PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 08/11/2004 30/06/2018 tarihi itibarıyla 36.194.425 0,039038 21 33,72%

Detaylı

FİNANS PORTFÖY ALTIN BORSA YATIRIM FONU

FİNANS PORTFÖY ALTIN BORSA YATIRIM FONU FİNANS PORTFÖY ALTIN BORSA YATIRIM FONU 1 Ocak - 30 Haziran 2018 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda Kamuya Açıklanan Bilgilere ilişkin Rapor Finans Portföy Altın Borsa

Detaylı

FON BÜLTENİ Mayıs 2018 Sayı 68

FON BÜLTENİ Mayıs 2018 Sayı 68 Değerli Müşterimiz, Geleceğe dair önemli bir adım atarak emeklilik birikimlerinizi bizimle değerlendiriyorsunuz. Bu fon bülteni ile size, emeklilik birikimlerinizin değerlendirildiği piyasa ve ekonomik

Detaylı

AZİMUT PYŞ İA DEĞİŞKEN ÖZEL FON

AZİMUT PYŞ İA DEĞİŞKEN ÖZEL FON 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2017 DÖNEMİNE AİT VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖY BİLGİLERİ YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER Halka arz tarihi:

Detaylı

TEB PORTFÖY ÖPY YILDIZ BANKACILIK MÜŞTERİLERİ DEĞİŞKEN ÖZEL FON

TEB PORTFÖY ÖPY YILDIZ BANKACILIK MÜŞTERİLERİ DEĞİŞKEN ÖZEL FON VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 08/11/2004 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30/06/2016 tarihi itibarıyla

Detaylı

Bölüm 1 (Devam) Finansal Piyasalar & Kurumlar

Bölüm 1 (Devam) Finansal Piyasalar & Kurumlar Bölüm 1 (Devam) Finansal Piyasalar & Kurumlar İşlenecek Konular Finansal piyasalar ve kurumların önemi Tasarrufların şirketlere akışı Finansal piyasaların ve aracıların fonksiyonları Değer maksimizasyonu

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. DENGELİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU NA AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. DENGELİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU NA AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. DENGELİ DEĞİŞKEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU NA AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka arz tarihi:27/10/2003 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Fon'un Yatırım Amacı

Fon'un Yatırım Amacı A. TANITICI BİLGİLER Fon Toplam Değeri Birim Pay Değeri (TRL) Yatırımcı Sayısı Tedavül Oranı (%) PORTFÖYE BAKIŞ Halka Arz Tarihi : 23/09/1997 30/06/2018 tarihi itibarıyla 121.609.678 1,545231 1 13,12%

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı