MüĢteri olarak alıģveriģ sitesine giriģ yapan kiģi. AlıĢveriĢ esnasında giriģi yapılan adres ve iletiģim bilgileri esas alınır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MüĢteri olarak alıģveriģ sitesine giriģ yapan kiģi. AlıĢveriĢ esnasında giriģi yapılan adres ve iletiģim bilgileri esas alınır."

Transkript

1 Mesafeli Satış Sözleşmesi PACHAMAMA GIDA TARIM TEKSTĠL DAN.SAN.ve TĠC.LTD.ġTĠ. MESAFELĠ SATIġ SÖZLEġMESĠ ĠĢ bu sözleģme tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mesafeli SözleĢmeler Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik gereği internet üzerinden gerçekleģtiren satıģlar için sözleģme yapılması zorunluluğuna istinaden düzenlenmiģ olup, maddeler halinde aģağıdaki gibidir. MADDE 1 - KONU ĠĢ bu sözleģmenin konusu, SATICI'nın, ALICI'ya satıģını yaptığı, aģağıda nitelikleri ve satıģ fiyatı belirtilen ürünün satıģı ve teslimi ile ilgili olarak 4077 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkındaki Kanun-Mesafeli SözleĢmeleri Uygulama Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerinin kapsamaktadır. MADDE SATICI BĠLGĠLERĠ Ünvan : PACHAMAMA GIDA TARIM TEKSTĠL DAN.SAN.ve TĠC.LTD.ġTĠ. Adres : FSM Mahallesi, Evren PaĢa Cad. 44/ Sarıyer / Ġstanbul Telefon: info@rawsome.com.tr MADDE ALICI BĠLGĠLERĠ MüĢteri olarak alıģveriģ sitesine giriģ yapan kiģi. AlıĢveriĢ esnasında giriģi yapılan adres ve iletiģim bilgileri esas alınır. MADDE 3 - SÖZLEġME KONUSU ÜRÜN BĠLGĠLERĠ Malın/ Ürünün / Hizmetin türü, miktarı, marka/modeli, rengi, adedi, satıģ bedeli, ödeme Ģekli, sipariģin sonlandığı andaki bilgilerden oluģmaktadır MADDE 4 - GENEL HÜKÜMLER 4.1- ALICI, Madde 3'te belirtilen sözleģme konusu ürün veya ürünlerin temel nitelikleri, satıģ fiyatı ve ödeme Ģekli ile teslimata iliģkin tüm ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder SözleĢme konusu ürün veya ürünler, yasal 30 günlük süreyi aģmamak koģulu ile her bir ürün için ALICI'nın yerleģim yerinin uzaklığına bağlı olarak ön bilgiler içinde açıklanan süre içinde ALICI veya gösterdiği adresteki kiģi/kuruluģa teslim edilir. Bu süre ALICI ya daha önce bildirilmek kaydıyla en fazla 10 gün daha uzatılabilir SözleĢme konusu ürün, ALICI'dan baģka bir kiģi/kuruluģa teslim edilecek ise, teslim edilecek kiģi/kuruluģun teslimatı kabul etmemesinden Pachamama sorumlu tutulamaz.

2 4.4 Pachamama, sözleģme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, sipariģte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım kılavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur SözleĢme konusu ürünün teslimatı için iģbu sözleģmenin imzalı nüshasının Pachamama'ya ulaģtırılmıģ olması ve bedelinin ALICI'nın tercih ettigi ödeme Ģekli ile ödenmiģ olması Ģarttır. Herhangi bir nedenle ürün bedeli ödenmez veya banka kayıtlarında iptal edilir ise, Pachamama ürünün teslimi yükümlülügünden kurtulmuģ kabul edilir. 4.6-Ürünün tesliminden sonra ALICI'ya ait kredi kartının ALICI'nın kusurundan kaynaklanmayan bir Ģekilde yetkisiz kiģilerce haksız veya hukuka aykırı olarak kullanılması nedeni ile ilgili banka veya finans kuruluģun ürün bedelini Pachamama'ya ödememesi halinde, ALICI'nın kendisine teslim edilmiģ olması kaydıyla ürünün 3 gün içinde Pachamama'ya gönderilmesi zorunludur. Bu takdirde nakliye giderleri ALICI'ya aittir. 4.7-Pachamama mücbir sebepler veya nakliyeyi engelleyen hava muhalefeti, ulaģımın kesilmesi gibi olağanüstü durumlar nedeni ile sözleģme konusu ürünü süresi içinde teslim edemez ise, durumu ALICI'ya bildirmekle yükümlüdür. Bu takdirde ALICI sipariģin iptal edilmesini, sözleģme konusu ürünün varsa emsali ile değiģtirilmesini, ve/veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI'nın sipariģi iptal etmesi halinde ödedigi tutar 15 iģ günü içinde kendisine nakten ve defaten ödenir Teslim edilen ürünler içinde herhangi bir Ģekilde bozuk ürün çıkarsa, Pachamama'ya gönderilebilir, bu takdirde kargo giderleri Pachamama tarafından karģılanacaktır. MADDE 5 - CAYMA HAKKI ALICI,sözleĢme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kiģi/kuruluģa tesliminden itibaren (7) gün içinde cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için bu süre içinde Pachamama'ya veya telefon ile bildirimde bulunulması ve ürünün ilgili madde hükümleri çercevesinde kullanılmamıģ olması Ģarttır. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kiģiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün Pachamama'ya gönderildiğine iliģkin kargo teslim tutanağı örnegi ile fatura aslının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaģmasını takip eden 15 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir. Fatura aslı gönderilmez ise KDV ve varsa sair yasal yükümlülükler iade edilemez. Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli ALICI tarafından karģılanır. Son kullanım tarihi geçen ürünler için cayma hakkı kullanılamaz. Ödemenin kredi kartı veya benzeri bir ödeme kartı ile yapılması halinde tüketici, kartın kendi rızası dıģında ve hukuka aykırı biçimde kullanıldığı gerekçesiyle ödeme iģleminin iptal edilmesini talep edebilir. Bu halde, kartı çıkaran kuruluģ itirazın kendisine bildirilmesinden itibaren 15 iģ günü içinde ödeme tutarını tüketiciye iade eder.

3 ĠĢbusözleĢmenin uygulanmasında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri ile Pachamama'nın yerleģim yerindeki Tüketici Mahkemeleri yetkilidir. SipariĢin sonuçlanması durumunda ALICI iģbu sözleģmenin tüm koģullarını kabul etmiģ sayılacaktır. Gizlilik ve Güvenlik ÜYELĠK BĠLGĠLERĠNĠZĠN GĠZLĠLĠĞĠ VE GÜVENLĠĞĠ Mağazamıza üye olmak için girmiģ olduğunuz tüm bilgiler, Pachamama Gıda Tarım Tekstil DanıĢmanlık Sanayi ve Ticaret Ltd. ġti. tarafından 3. parti firma veya kiģilerle paylaģılmayacaktır. Mağazamız bazı dönemlerde müģterilerine kampanya bilgileri, yeni ürünler hakkında bilgiler, promosyon bilgileri gönderebilir. MüĢterilerimiz bu gibi bilgileri alıp almama konusunda ki seçimini gelen sms de yer alan iptal linkini kullanarak gerçekleģtirebilir. KREDĠ KARTI GÜVENLĠĞĠ ġirketimiz, alıģveriģ sitelerimizden alıģveriģ yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ilk planda tutmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz hiçbir Ģekilde sistemimizde saklanmamaktadır. ĠĢlemler sürecine girdiğinizde güvenli bir sitede olduğunuzu anlamak için dikkat etmeniz gereken iki Ģey vardır. Bunlardan biri tarayıcınızın en alt satırında bulunan bir anahtar ya da kilit simgesidir. Bu güvenli bir internet sayfasında olduğunuzu gösterir ve her türlü bilgileriniz Ģifrelenerek korunur. Bu bilgiler, ancak satıģ iģlemleri sürecine bağlı olarak ve verdiğiniz talimat istikametinde kullanılır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde alıģveriģe devam edilir. Kartla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan görüntülenemediğinden ve kaydedilmediğinden, üçüncü Ģahısların herhangi bir koģulda bu bilgileri ele geçirmesi engellenmiģ olur. Online olarak kredi kartı ile verilen sipariģlerin ödeme/fatura/teslimat adresi bilgilerinin güvenilirliği Ģirketimiz tarafından Kredi Kartları Sahtekarlığı 'na karģı denetlenmektedir. Bu yüzden, alıģveriģ sitelerimizden ilk defa sipariģ veren müģterilerin sipariģlerinin tedarik ve teslimat aģamasına gelebilmesi için öncelikle finansal ve adres/telefon bilgilerinin doğruluğunun onaylanması gereklidir. Bu bilgilerin kontrolü için gerekirse kredi kartı sahibi müģteri ile veya ilgili banka ile irtibata geçilmektedir. Bilgi hattı veya müģteri hizmetleri servisi bulunan ve açık adres ve telefon bilgilerinin belirtildiği Ġnternet alıģveriģ siteleri günümüzde daha fazla tercih edilmektedir. Bu sayede aklınıza takılan bütün konular hakkında detaylı bilgi alabilir, online alıģveriģ hizmeti sağlayan firmanın güvenirliği konusunda daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz.

4 Not: Ġnternet alıģveriģ sitelerinde firmanın açık adresinin ve telefonun yer almasına dikkat edilmesini tavsiye ediyoruz. AlıĢveriĢ yapacaksanız alıģveriģinizi yapmadan ürünü aldığınız mağazanın bütün telefon / adres bilgilerini not edin. Eğer güvenmiyorsanız alıģveriģten önce telefon ederek teyit edin. Pachamama Gıda Tarım Tekstil DanıĢmanlık Sanayi ve Ticaret A.ġ'ye ait tüm online alıģveriģ sitelerimizde firmamıza ait tüm bilgiler ve firma yeri belirtilmiģtir. E-POSTA GÜVENLĠĞĠ Sitemiz MüĢteri Hizmetleri ne, herhangi bir sipariģinizle ilgili olarak göndereceğiniz e- postalarda, asla kredi kartı numaranızı veya Ģifrelerinizi yazmayınız. E-postalarda yer alan bilgiler üçüncü Ģahıslar tarafından görülebilir. ġirketimiz e-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koģulda garanti edemez. Ödeme ve Teslimat Ödeme ve Teslimat Sitemiz üzerinden kredi kartlarınız ile Her türlü kredi kartınıza online tek ödeme yapabilirsiniz. Online ödemelerinizde sipariģiniz sonunda kredi kartınızdan tutar çekim iģlemi gerçekleģecektir. Muhtemel sipariģ iptali veya stok sorunları nedeniyle sipariģ iptallerinde kredi kartınıza para iadesi 3 iģ günü içerisinde yapılacaktır. 3) SipariĢ Bedeli Ġadesi SipariĢlerinizin olası sebeplerle iptali durumunda; Pachamama, üç iģ günü içerisinde ürün bedelini hesabınıza ve/veya kredi kartınıza iade eder. Ancak, banka hesap bilgilerinizi ve/veya kredi kartı bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak Ģirketimiz finans yetkililerine bildirmeniz gerekmektedir. 4) Teslimat SipariĢ etmiģ olduğunuz ürünleri sipariģinizi takip eden gün kargoya teslim etmeye gayret ediyoruz. Temini zaman alan ürünler için kargo teslim süresi ürün detayında belirtildiği gibi 3 iģ günüdür. Gecikmesi muhtemel teslimat durumunda size bilgi verilecektir. Ürün teslimatının aksamadan gerçekleģtirilebilmesi için lütfen gün içinde bulunduğunuz yerin adresini teslimat adresi olarak bildiriniz. Talepleriniz sipariģ sonunda belirlemiģ olduğunuz teslimat tipine göre hazırlanmak üzere iģleme alınacaktır. Ġstanbul merkezli Ģirketimizden ürünler UPS kargo firmasıyla gönderilecektir. MüĢteri temsilcimize danıģarak değiģik teslimat Ģartları konusunda görüģebilirsiniz. Ayrıca kargo teslimatları sadece Türkiye için geçerlidir 5) Ödeme Takibi Söz konusu sistem herhangi bir sorun nedeni ile iģlemi gerçekleģtiremiyorsa ödeme sayfası sonucunda ziyaretçimiz bu durumdan haberdar edilmektedir. Belirtilen adreste herhangi bir hata durumunda teslimatı gerçekleģemeyen sipariģ ile ilgili olarak sipariģi veren ile bağlantı kurulmaktadır.

5 Teslimatın gerçekleģmesi konusunda müģteri kadar kredi kartı sistemini kullandığımız bankaya karģı da sorumluluğumuz söz konusudur. Lütfen dikkat ediniz! Sevkiyat sırasında zarar gördüğünü düģündüğünüz paketleri, teslim aldığınız firma yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar olduğunu düģünüyorsanız kargo firmasına tutanak tutturularak ürünü teslim almayınız. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiği kabul edilmektedir. Ürün hasarlı ise: HazırlamıĢ olduğunuz tutanak ile birlikte durumu en kısa zamanda mail adresine bildiriniz. Bu iģlemleri gerçekleģtirdiğiniz takdirde paketinizle ilgili çalıģmalara baģlayarak, en kısa zamanda teslimatın tekrarlanmasını sağlayacağız. Bu e-posta içinde ürünü neden iade etmek istediğinizi kısaca açıklarsanız ürün ile ilgili çalıģmalarımızda bize yardımcı olmuģ olursunuz. İade Şartları Vazgeçme AlmıĢ olduğunuz ürünü ambalajını açmadan, kullanmadan, bozulmasına imkan vermeden teslim tarihinden itibaren (7) gün içinde iade edebilirsiniz. Ürünü iade etmeden önce iade nedeninizi belirterek fatura numaranız ve sipariģ numaranızı içeren bir ile adresine gönderiniz. ġirketimiz gönderdiğiniz veya faksı alır almaz sizinle temasa geçecek, ürünü nasıl iade edeceğiniz size bildirilecektir. Ürünle beraber adınıza kesilen fatura da geri gönderilmelidir. Ġade edilen ürün yerine bir baģka ürün gönderilecek veya ürünün bedeli kredi kartınıza iade edilecektir. Ġade nedeniyle ödenecek taģıma masrafları tarafınızdan karģılanacaktır. II. TaĢıma Sırasında Hasar GörmüĢ Ürünler TaĢıma sırasında zarar görmüģ ürünler teslim alınmamalı ve taģıma Ģirketine hasar ile ilgili bir tutanak tutturulmalıdır. Ürüne zarar vermeyecek Ģekilde kutuda, ambalajda olabilecek küçük eziklerden dolayı ürün iade edilmemelidir. Fakat tarafınızdan teslim alındıktan sonra taģıma firması görevini yerine getirdiği kabul edilmiģ sayılacaktır. Kabul edilmeyen ürünün hasar tutanağı tarafınızdan mağazamıza ulaģtırıldıktan sonra, Mağazamız en kısa süre içinde ürünün yenisini size en sağlıklı Ģekilde ulaģtıracaktır. III. Hatalı Ürünler Teslimat sırasında fark edilemeyip uygulamada meydana çıkan hatalı ürünleri hatalarını belirterek fatura ve sipariģ numaralarınızı içeren i adresine gönderiniz. Ġade gerekçeniz uygun görülürse faturayı iade edilen ürün ile birlikte mağazamıza gönderdikten sonra hatalı ürün yenisi ile değiģtirilecektir; Ġade nedeniyle ödenecek taģıma masrafları tarafınızdan karģılanacaktır.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren

İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren MADDE 1: TARAFLAR 1.1.SATICI: Ünvanı : caddeonline.com Mail: info@caddeonline.com 1.2 ALICI: İş bu sözleşme kapsamında ALICI caddeonline.com internet sitesinden sipariş veren kişidir. ALICI nın, üye olurken

Detaylı

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI

Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Gizlilik ve Güvenlik GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Firmamız,çeşitli amaçlarla kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sipariş numarası: sipariş onaylandıktan sonra mail atılırken doldurulacak MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1. ALICI BİLGİLERİ: BU KISIM SİPARİŞ FORMUNDAN ÇEKİLECEK Adı:

Detaylı

Gizlilik Sözleşmesi. Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe

Gizlilik Sözleşmesi. Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe Gizlilik Sözleşmesi GİZLİLİK VE GÜVENLİK POLİTİKASI Şirketimizde verilen tüm servisler ve hizmetler Orhaniye Mah Cumhuriyet Cad 25/4 Menteşe /Muğla adresinde kayıtlı Mikron Bilişim Teknoloji Tur. İnş.

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş Adresi: MERKEZ MAH. ERSEVEN SOK. NO:8 KAĞITHANE / İSTANBUL Telefon: 0850 222 32 45 Fax: 0212

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi:

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi: MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1.Satıcı: Ticari Ünvanı: Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi: Çiğdem Mah. 1564. Cad. No:10 Kat:1 ANKARA Fax: 0 312 278 56 90 92 E-mail:

Detaylı

SATICI: İSTASYON MAH LONDRA ASFALTI NO :21 KEŞAN EDİRNE Adresine Mukim.YARAMAN GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARE T ANONİM ŞİRKETİ

SATICI: İSTASYON MAH LONDRA ASFALTI NO :21 KEŞAN EDİRNE Adresine Mukim.YARAMAN GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARE T ANONİM ŞİRKETİ İşbu sözleşme 13.06.2003 tarih ve 25137 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Mesafeli Sözleşmeler Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik gereği internet üzerinden gerçekleştiren satışlar için sözleşme

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. 36/B Mimar Mehmet Vahip Caddesi, Lefkoşa Telefon: Faks:

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. 36/B Mimar Mehmet Vahip Caddesi, Lefkoşa Telefon: Faks: MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR: SATICI Ünvanı: Denizler Bilişim Hizmetleri Ltd. Vergi Numarası: MŞ17098 Adresi: 36/B Mimar Mehmet Vahip Caddesi, Lefkoşa Telefon: +90 392 2255260 Faks: +90

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. SATICIYA İLİŞKİN BİLGİLER Ticari Unvan: Adres: ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Teknokta Eğitim Dan. Org. San ve Tic. Ltd. Şti. Ahi Evran Caddesi, Nazmi Akbacı İş Merkezi no: 175, Maslak, 34398 Sarıyer, İstanbul

Detaylı

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler):

Teslim Şartları: Teslimat Adresi: Teslim Edilecek Kişi(ler): İlan edilen fiyatlar ve vaatler güncelleme yapılana ve değiştirilene kadar geçerlidir. Süreli olarak ilan edilen fiyatlar ise belirtilen süre sonuna kadar geçerlidir. Kargo hariç toplam ürün bedeli: Kargo

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR 1.1 SATICI. İşbu sözleşmede satıcı bilgileri mevcuttur. 1.2 ALICI

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR 1.1 SATICI. İşbu sözleşmede satıcı bilgileri mevcuttur. 1.2 ALICI İşbu mesafeli satış sözleşmesi, imzalandığı tarihten itibaren 3 (üç) yıl boyunca şirketimiz tarafından elektronik ortamda saklanacaktır. İşbu sözleşme onaylandıktan sonra sözleşme metni tarafınıza ait

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU ÖN BİLGİLENDİRME FORMU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı ve teslimi ile ilgili

Detaylı

3.1 Ürünün/lerin türü, cinsi, miktarı, modeli, rengi, satış bedeli, teslimat bilgileri aşağıdaki gibidir. Şöyle ki; Adet Peşin Fiyatı Vadeli Fiyatı

3.1 Ürünün/lerin türü, cinsi, miktarı, modeli, rengi, satış bedeli, teslimat bilgileri aşağıdaki gibidir. Şöyle ki; Adet Peşin Fiyatı Vadeli Fiyatı Mesafeli Satış Sözleşmesi Enka STORE MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1. ALICI Adı/Soyadı/Unvanı : Adresi : Telefon : Eposta adresi : 1.2. SATICI Unvanı : Adresi : Telefon : Faks :

Detaylı

: AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

: AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL SATIŞ SÖZLEŞMESİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı :BAYBARS AKU A.S Adresi : AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL Telefon : 0216-661 56 58 Fax : 0216-242 67 38 1.2-

Detaylı

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ BU SÖZLEŞME MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİĞİ ESAS ALINARAK 4822 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN KAPSAMINDA TÜKETİCİNİN MENFAATİ GÖZETİLEREK

Detaylı

Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ.

Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ SATICI: Ünvanı : MEGA GRUP BİLİŞİM AĞ PAZARLAMA VE İNTERNET HİZMETLERİ TİC. LTD. ŞTİ. Adresi : Dünya Ticaret Merkezi, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:12, B1 Blok Kat:4

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi www.lifedetoks.com Mesafeli Satış Sözleşmesi MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE

Detaylı

4. SİPARİŞ VEREN BİLGİLERİ(Bundan sonra SİPARİŞ VEREN olarak anılacaktır.)

4. SİPARİŞ VEREN BİLGİLERİ(Bundan sonra SİPARİŞ VEREN olarak anılacaktır.) ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1.KONU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, SİPARİŞ VEREN/ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı

Detaylı

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak UYARI İlgili yasa gereği lütfen aşağıdaki sözleşme metnimizi 16 punto ve koyu fontta print ederek okuyunuz. Ayrıca; internet sitemize üye olan ve alış veriş yapan her müşteri, tarafımızdan düzenlenmiş

Detaylı

ASİA PREFABRİK MÜHENDİSLİK, İNŞAAT, GIDA, TURİZM, İTHALAT, İHRACAT, SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. Ankara Asfaltı 27. Km. Ansızca Kemalpaşa İzmir

ASİA PREFABRİK MÜHENDİSLİK, İNŞAAT, GIDA, TURİZM, İTHALAT, İHRACAT, SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. Ankara Asfaltı 27. Km. Ansızca Kemalpaşa İzmir MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1.1. Tarih : 8.7.2016 15:32:22 Alıcı : Adres : Fatura Adresi : Telefon : 90 1.2. Satıcı ASİA PREFABRİK MÜHENDİSLİK, İNŞAAT, GIDA, TURİZM, İTHALAT, İHRACAT, SANAYİ

Detaylı

3.1- Ürünlerin Cinsi ve türü, Miktarı, Marka/Modeli, Rengi, Vergiler Dahil Satış Bedeli (adet x birim fiyat olarak) aşağıda belirtildiği gibidir.

3.1- Ürünlerin Cinsi ve türü, Miktarı, Marka/Modeli, Rengi, Vergiler Dahil Satış Bedeli (adet x birim fiyat olarak) aşağıda belirtildiği gibidir. SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı : www.pipemonde.com 1.2- ALICI: Adı/soyadı/Ünvanı: Adresi : - / Telefon : - Email : MADDE 2- KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'nın SATICI'ya ait

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır.

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. TÜKETİCİ HAKLARI TESLİMAT- CAYMA İPTAL İADE KOŞULLARI TESLİMAT-TAŞIMA; ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. Kelepirgidiyor.com üzerindeki

Detaylı

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir.

İade talebi onaylandıktan sonra ürün bedeli, kredi kartınız veya banka kartınız üzerinden iade edilecektir. İade veya değişim sürecini başlatabilmek için; Sipariş sayfasından ürünün yanındaki İade Et butonuna basıp formu doldurarak talebinizi iletirsiniz. postalardaki Sipariş Detayı linkinden İade Et butonuna

Detaylı

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ TRİPOKİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı : Adresi : Telefon : Satıcı Mersis No : Satıcı E-Posta Adresi : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-Posta: MADDE 2-SÖZLEŞMENİN

Detaylı

:Ehlibeyt Mah.1242.Cad.No:36/14 Balgat/Ankara

:Ehlibeyt Mah.1242.Cad.No:36/14 Balgat/Ankara LUNAR & SOL MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1. ALICI Adı/Soyadı/Unvanı : Adresi : Telefon : Eposta adresi : 1.2. SATICI Unvanı Adresi :Lunar & Sol :Ehlibeyt Mah.1242.Cad.No:36/14 Balgat/Ankara

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU OPERA PASTA UNLU MAMULLER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ Ön Bilgilendirme Formu ve Mesafeli Satış Sözleşmesi 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 48 inci ve 84 üncü maddelerine dayanılarak hazırlanan,

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi Mesafeli Satış Sözleşmesi İş bu, Mesafeli Satış Sözleşmesi, Aşağıda bilgileri bulunan Alıcı ve Satıcı arasında belirtilen şartlar çerçevesinde düzenlenmiştir. 1. Satıcı Bilgileri ( Sözleşme içerisinde

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - KONU İşbu Mesafeli Satış Sözleşmesi nin ( Sözleşme ) konusu, Satıcı nın, Alıcı ya (Tüketici ye) satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürünün

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Tüm kullanıcılar üyelik işlemlerini gerçekleştirdikleri ve üyelik için gerekli onayları verdikleri an itibariyle işbu mesafeli satış sözleşmesini okuduklarını, anladıklarını ve

Detaylı

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU

ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU ERTEK HOTEL KAYIT SÖZLEŞME FORMU İş bu sözleşme 06.03.2011 tarih ve 25137 sayılı resmi gazetede yayınlanan mesafeli sözleşmeler uygulama usul ve esasları hakkında yönetmelik gereği internet-telefon ve

Detaylı

Kredi kartı tek çekim, veya taksitle, veya EFT veya havale

Kredi kartı tek çekim, veya taksitle, veya EFT veya havale MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR 1.1 SATICI Ünvanı : Patlayan Çekirdek Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adresi : Talatpaşa Mahallesi Çelebi Caddesi no:79/a Kağıthane İstanbul Telefon

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi

Mesafeli Satış Sözleşmesi Mesafeli Satış Sözleşmesi Madde1- Taraflar 1.1. Satıcı Adı : Adresi TeleEmail : 1.2. Alıcı Adı soyadı/tc.no Adresi Telefon E-mail Madde 2- Konu İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1- KONU: İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www.hilti.com.tr internet sitesinden elektronik ortamda siparişini yaptığı satış ücreti belirtilen ürünün/ürünlerin

Detaylı

Doğu Mahallesi Bestekâr sokak No:7/3 Pendik/İstanbul. info@istadogasporlari.com / www.istadogasporlari.com

Doğu Mahallesi Bestekâr sokak No:7/3 Pendik/İstanbul. info@istadogasporlari.com / www.istadogasporlari.com Mesafeli Satış Sözleşmesi MADDE 1 - TARAFLAR 1.1 SATICI Ünvanı : Adresi : İsta Doğa Sporları Dış Ticaret Limited Şirketi Doğu Mahallesi Bestekâr sokak No:7/3 Pendik/İstanbul Telefon : 0216 354 08 50 Faks

Detaylı

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi,

SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ: SATICI: EVDENOFİSİM a ait internet sitesi üzerinden bir mal veya hizmeti sağlayabileceğini,ilanda bulunarak taahhüt eden gerçek ya da tüzel kişiyi, ALICI: EVDENOFİSİM a ait internet

Detaylı

Satıcı Bilgileri : TECH MİND SAĞLIK VE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ

Satıcı Bilgileri : TECH MİND SAĞLIK VE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI (TECH MİND SAĞLIK VE GIDA ÜRÜNLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ) ne ait http://xtpasize.com, internet sitesinden elektronik ortamda siparişini

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde imzalanmıştır. A. ALICI ; (sözleşmede bundan sonra "ALICI" olarak anılacaktır)

Detaylı

IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ

IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ IMIEKAYDI.COM SATIŞ SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ALICI nın SATICI ya ait http://www.imeikaydi.com internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı aşağıda nitelikleri ve satış ücreti belirtilen

Detaylı

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat SATIŞ SÖZLEŞMESİ FORMU Satış Tarihi: / / HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ. ÜYE HİZMETLERİ DEPARTMANI (Pazartesi-Cuma 08.30-17.30) Tel: (0216) 542 75 90 Fax: (0216) 330 25 87 (0216) 330

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1- Taraflar 1.1. Satıcı Adı: NOY MÜH.YAZILIM REKL. VE EVCIL HAYVAN MALZ.TIC.LTD.STI.-ilkakvaryumum.com Adresi: Fatih Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, Barbaros 2 Sokak, Gül

Detaylı

Mesafeli Satış Sözleşmesi SÖZLEŞME NO:.

Mesafeli Satış Sözleşmesi SÖZLEŞME NO:. MADDE 1 - TARAFLAR: Mesafeli Satış Sözleşmesi SÖZLEŞME NO:. 1.1. SATICI Ünvanı: Güney Diş Deposu Tic. ve San. A.Ş. (Çağrı Merkezi) Adresi: Dudullu Necip Fazıl Mah, 19 Mayıs Cad., No:22 34776 Ümraniye -

Detaylı

WWW.IT4PROFIT.COM KULLANIM SÖZLEġMESĠ

WWW.IT4PROFIT.COM KULLANIM SÖZLEġMESĠ WWW.IT4PROFIT.COM KULLANIM SÖZLEġMESĠ MADDE 1 SÖZLEġMENĠN TARAFLARI ĠĢ bu sözleģme ; Barbaros Mah. Evren Cad. No:56 Yenisahra / Ġstanbul adresinde mukim ASBIS TR Bilgisayar Ltd. ġti. (Bundan böyle kısaca

Detaylı

MESAFELI SATIŞ SÖZLEŞMESI. Madde 1- Taraflar Satıcı. MobiMarka. Bursa İnegöl Girişi 4.Km Mobilya Vadisi 2.Kat. İnegöl/Bursa

MESAFELI SATIŞ SÖZLEŞMESI. Madde 1- Taraflar Satıcı. MobiMarka. Bursa İnegöl Girişi 4.Km Mobilya Vadisi 2.Kat. İnegöl/Bursa MESAFELI SATIŞ SÖZLEŞMESI Madde 1- Taraflar 1.1. Satıcı MobiMarka Bursa İnegöl Girişi 4.Km Mobilya Vadisi 2.Kat İnegöl/Bursa +90 224 777 0117 +90 542 236 5300 1.2. Alıcı Adı soyadı/tc.no Adresi Telefon

Detaylı

Adı : Hi Tec Support Dış Ticaret LTD ŞTİ Adresi Mimar Sinan Mahallesi Yedpa Ticaret Merkezi H1 Caddesi 2. Pasaj

Adı : Hi Tec Support Dış Ticaret LTD ŞTİ Adresi Mimar Sinan Mahallesi Yedpa Ticaret Merkezi H1 Caddesi 2. Pasaj Madde 1- Taraflar 1.1. Satıcı Adı : Hi Tec Support Dış Ticaret LTD ŞTİ Adresi Mimar Sinan Mahallesi Yedpa Ticaret Merkezi H1 Caddesi 2. Pasaj No :108 Ataşehir- Istanbul TeleEmail : Tel: 0216 661 3313 E-Posta:

Detaylı

NOKIA 500 ve NOKIA ASHA 303 (KURUMSAL) CĠHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ

NOKIA 500 ve NOKIA ASHA 303 (KURUMSAL) CĠHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ NOKIA 500 ve NOKIA ASHA 303 (KURUMSAL) CĠHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ AVEA ĠletiĢim Hizmetleri A.ġ. nin ( AVEA ) Kurumsal NOKIA 500 ve NOKIA Asha 303 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) ġirketimiz/kurumumuz

Detaylı

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye

HİZMET SÖZLEŞMESİ. İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye MADDE 1 - KONU: HİZMET SÖZLEŞMESİ İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye www.zinyaturizm.com.tr internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1.1 SATICI. Ünvanı : Enstitü Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR 1.1 SATICI. Ünvanı : Enstitü Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. Tarafınızla yapılan mesafeli satış sözleşmesi, sözleşme kurulduğu tarihten itibaren 3 (üç) yıl boyunca şirketimiz tarafımızca elektronik ortamda saklanacaktır. İşbu sözleşme kurulduktan sonra sözleşme

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1-

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1- MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1- Hidayet Kitabevi - Hidayet Odabaş Vergi Dairesi: Çankaya Vergi No: 6330383711 SATICI : Adresi : Meşrutiyet Mah. Karanfil Sk. Birlik İş Merkezi 5/15 Kızılay-Çankaya/ANKARA

Detaylı

İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde

İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde imzalanmıştır. A. ALICI ; (sözleşmede bundan sonra "ALICI" olarak anılacaktır)

Detaylı

: OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

: OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- Taraflar 1.1. Satıcı, Ad, Soyad / Unvan E-mail : OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. : bilgi@ofisassist.com Adres : DAP

Detaylı

İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ SÖZLEŞMESİ (Uzak Mesafeli Satış Sözleşmesi) Madde 1- Taraflar. 1.1. Satıcı

İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ SÖZLEŞMESİ (Uzak Mesafeli Satış Sözleşmesi) Madde 1- Taraflar. 1.1. Satıcı İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ SÖZLEŞMESİ (Uzak Mesafeli Satış Sözleşmesi) Madde 1- Taraflar 1.1. Satıcı Adı : Firma Ekipmanları Taner Kaya (Bundan sonra www.firmaekipmanlari.com / SATICI olarak anılacaktır)

Detaylı

Alıcı nın ĠADE Halinde Malı Satıcı ya Göndereceği Kargo Şirketi: Sürat Kargo

Alıcı nın ĠADE Halinde Malı Satıcı ya Göndereceği Kargo Şirketi: Sürat Kargo MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR SATICI Ticari Ünvanı: Şeyda Akçalı İç Mimarlık ve Danışmanlık Adresi: Adalet Mah. Manas Bulv. Folkart Towers A Kule No:47/B Kat:28 D:2809 Bayraklı İZMİR Telefon

Detaylı

SözleĢme Tarihi : 20/06/2016 SözleĢme No : 2016/02

SözleĢme Tarihi : 20/06/2016 SözleĢme No : 2016/02 SözleĢme Tarihi : 20/06/2016 SözleĢme No : 2016/02 BAĞIMSIZ DENETĠM SÖZLEġMESĠ SözleĢmenin tarafları olan, Acarlar Ticaret Sanayi ve Turizm Anonim ġirketi (sözleģmenin bundan sonraki bölümlerinde MüĢteri

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Tüm müşteriler, satis.ugur.com.tr adresinde alışveriş yapabilmek için ön bilgilendirme formunun imzası akabinde online olarak onay verdikleri anda işbu mesafeli satış sözleşmesini

Detaylı

ELEKTRONİK TİCARET ÖDEME ARAÇLARI

ELEKTRONİK TİCARET ÖDEME ARAÇLARI DERS NOTU - 2 ELEKTRONİK TİCARET ÖDEME ARAÇLARI Ġnternet üzerinden güvenli bir Ģekilde ödeme yapılabilmesi için pek çok araç geliģtirilmiģtir. Kredi Kartı Elektronik Para Elektronik Çek Diğer Ödeme Araçları

Detaylı

ALICI BİLGİLERİ Teslim edilecek kişi Teslimat Adresi

ALICI BİLGİLERİ Teslim edilecek kişi Teslimat Adresi MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde imzalanmıştır. A. ALICI ; (sözleşmede bundan sonra "ALICI" olarak anılacaktır)

Detaylı

Üniversite Çalışanlarına Özel Kampanya

Üniversite Çalışanlarına Özel Kampanya Üniversite Çalışanlarına Özel Kampanya EXPER STYLE MODEL 1 Intel Atom N450 (1.66 GHz 533 MHz 512K Single Core) Orijinal Windows 7 Starter 1 GB DDR2 Ram 250 GB Sata HDD 10.1 WXGA (1.024x600) LED Ekran 10/100

Detaylı

Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri

Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri Cayma Hakkı ve İade Süreç Bilgileri Cayma hakkı nedir? 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ( Kanun ) gereğince, alıcıların teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde cayma haklarını kullanarak

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00

AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00 AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00 ĠliĢkili Taraf ĠĢlemleri 1 MEHMET AKTAġ 2 NAĠLE BANUHAN YÜRÜKOĞLU Muhasebe Müdürü Genel Müdür Yardımcısı AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM

Detaylı

FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE

FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE FİYAT LİSTESİ 2015 EK LİSTE Genel Şartlar Bu fiyat listesi Şubat 2015 te yayınlanan fiyat listesi temel alınarak hazırlanmıştır. Ürün kodları yanında verilen sayfa sayısı Şubat 2015 fiyat listesinde ürünün

Detaylı

TÜRKTELEKOMÜNĠKASYON A.ġ. AĠLE SAĞLIK MERKEZĠ KAMPANYASI NIN. KATILIM KOġULLARI VE ABONELĠK TAAHHÜTNAMESĠ

TÜRKTELEKOMÜNĠKASYON A.ġ. AĠLE SAĞLIK MERKEZĠ KAMPANYASI NIN. KATILIM KOġULLARI VE ABONELĠK TAAHHÜTNAMESĠ TÜRKTELEKOMÜNĠKASYON A.ġ. AĠLE SAĞLIK MERKEZĠ KAMPANYASI NIN KATILIM KOġULLARI VE ABONELĠK TAAHHÜTNAMESĠ KAMPANYA'NIN KOġULLARI: Türk Telekomünikasyon A.ġ. (Türk Telekom) telefon abonelerinin ("Abone"),

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Sayı : B.13.2.SGK.0.11.05.03/367 08/06/2011 Konu : Yol ve gündelik giderleri GENELGE 2011/47 Yol ve gündelik giderlerine ait iģlemler değiģik tarihlerde yayımlanan genelge ve genel yazılar ile yürütülmüģtür.

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde imzalanmıştır. A. ALICI ; (sözleşmede bundan sonra "ALICI" olarak anılacaktır)

Detaylı

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak

UYARI. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. Dayanak UYARI İlgili yasa gereği lütfen aşağıdaki sözleşme metnimizi 16 punto ve koyu fontta print ederek okuyunuz. Ayrıca; internet sitemize üye olan ve alış veriş yapan her müşteri, tarafımızdan düzenlenmiş

Detaylı

SİRKÜLER. KONU : KDV Uygulama Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ( Seri No 1) Yayımlandı.

SİRKÜLER. KONU : KDV Uygulama Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ( Seri No 1) Yayımlandı. SAYI : 2014 / 49 SİRKÜLER İstanbul,16.10.2014 KONU : KDV Uygulama Genel Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ( Seri No 1) Yayımlandı. 16 Ekim 2014 tarihli ve 29147 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

BELGE VE LOGO KULLANMA TALİMATI

BELGE VE LOGO KULLANMA TALİMATI Sayfa No 1 / 5 1.AMAÇ TB nin sistem belgelendirme faaliyetleri çerçevesinde, belgelendirilen kuruluģların ilgili yönetim sistemi belge ve logolarını kullanma esaslarını amaçlamaktadır. 2.KAPSAM TB Logosu

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Aşağıdaki Mesafeli Satış Sözleşmesi, www.qportre.com sitemizdeki talep etmiş oldugunuz hizmete ilişkin satış sözleşmesi olup, internet üzerinden yapılan satışlarda düzenlenmesi yasal mecburiyettir. İş

Detaylı

http://www.kocakbaklava.com.tr/c/mesafeli-sozlesmeler-uyg... 30.12.2015

http://www.kocakbaklava.com.tr/c/mesafeli-sozlesmeler-uyg... 30.12.2015 Mesafeli Sözleşmeler Uygulama Esasları Hakkında Yönetmelik Sayfa 1 / 3 Müşteri Hizmetleri 0342 321 05 19 Anasayfa % ' Ürünler 1 Ürün Sepette Kurumsal Hoşgeldin, Ali Kılıç Çıkış Yap Kargo Takibi Haberler

Detaylı

Paket AĢımı TL/MB (KDV- ÖĠV dahil)

Paket AĢımı TL/MB (KDV- ÖĠV dahil) ORTAK INTERNET PAKETĠ TARĠFESĠ ĠLK BAġVURU ve DEĞĠġĠKLĠK FORMU 1. ORTAK INTERNET PAKETĠ TARĠFESĠ ĠLK BAġVURU: A. ANA HAT NUMARASI TANIMLAMA Ana Hat numarası tanımlamak için, Ģirketiniz üzerine kayıtlı

Detaylı

ĠġLETME MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSELTĠCĠLĠ PLATFORM. TEKNĠK ġartname DĠĞER HUSUSLAR

ĠġLETME MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSELTĠCĠLĠ PLATFORM. TEKNĠK ġartname DĠĞER HUSUSLAR .. ĠġLETME MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSELTĠCĠLĠ PLATFORM TEKNĠK ġartname I. KONU II. KAPSAM III. ISTENEN ÖZELLIKLER IV. NAKLİYE V. MUAYENE VE KONTROL VI. GARANTİ DĠĞER HUSUSLAR I. KAPSAM II. TEKLİF EKİNDE VERİLECEK

Detaylı

KAMERĠTHALAT.COM, KAMERĠTHALAT ın internet üzerinde eriģilebilen web sayfalarının genel adıdır.

KAMERĠTHALAT.COM, KAMERĠTHALAT ın internet üzerinde eriģilebilen web sayfalarının genel adıdır. KAMERĠTHALAT.COM KULLANIM SÖZLEġMESĠ 1. SözleĢmenin Tarafları KAMER ĠTHALAT FOTOĞRAF ve SĠNEMA MALZEMELERĠ PROJEKSĠYON AMPULLERĠ ĠTHALAT MÜMESSĠLLĠK TOPTAN SATIġ 2. Büyük Postane Cad. No.8 Sirkeci Ġstanbul

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Adres : Beşevler mah. Yıldırım Cad. Seymen İş Merkezi No:286 Kat:4 Daire:31 Nilüfer/Bursa

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Adres : Beşevler mah. Yıldırım Cad. Seymen İş Merkezi No:286 Kat:4 Daire:31 Nilüfer/Bursa MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1-TARAFLAR SATICI: PRIME(Armasan A.Ş. ve Muhammet Cihangir Aydın adi ortaklığı) Adres : Beşevler mah. Yıldırım Cad. Seymen İş Merkezi No:286 Kat:4 Daire:31 Nilüfer/Bursa

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

TESAN ĠLETĠġĠM A.ġ. EBAYĠ ÜYELĠK ve SANAL POS KULLANIM SÖZLEġMESĠ

TESAN ĠLETĠġĠM A.ġ. EBAYĠ ÜYELĠK ve SANAL POS KULLANIM SÖZLEġMESĠ Tesanburada.com üyesi olmak ve servislerden yararlanmak için, önce sözleşme ekinde yer alan kayıt formunu doldurmanız ve işbu sözleşme hükümlerine uymayı kabul ve onaylamanız gereklidir. TESAN ĠLETĠġĠM

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI Email ALICI : Engin Yazılım ve Bilgisayar-Engin Dündar : info@enzep.com : Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının Satıcıya ait www.enzep.com

Detaylı

KURUL KARARI. Karar No: 622 Karar Tarihi: 29/12/2005

KURUL KARARI. Karar No: 622 Karar Tarihi: 29/12/2005 31 Aralık 2005 tarihli ve 26040 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: KURUL KARARI Karar No: 622 Karar Tarihi: 29/12/2005 Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 29/12/2005

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sigortalı Emeklilik ĠĢlemleri Daire BaĢkanlığı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sigortalı Emeklilik ĠĢlemleri Daire BaĢkanlığı T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğü Sigortalı Emeklilik ĠĢlemleri Daire BaĢkanlığı Tarih: 16/05/2008 Sayı : B.13.2.BKG.0.11.00.02/364114 Konu : 2022 sayılı Kanunun

Detaylı

Hudavendigar Mh. Dikkaldirim Cd. Buklum Sk Birlesik Apt 2/2 Osmangazi, BURSA Gorukle (Bursa)

Hudavendigar Mh. Dikkaldirim Cd. Buklum Sk Birlesik Apt 2/2 Osmangazi, BURSA Gorukle (Bursa) Ana ofisin adresi ve diğer ofislerin bulunduğu şehirler: Huvendigar Mh. Dikkaldirim Cd. Buklum Sk Birlesik Apt 2/2 Osmangazi, BURSA Gorukle (Bursa) Web adresi ve telefon numaraları: www.uklaabroad.com

Detaylı

TALEP, TEKLĠF VE SÖZLEġMELERĠN GÖZDEN GEÇĠRĠLMESĠ PROSEDÜRÜ

TALEP, TEKLĠF VE SÖZLEġMELERĠN GÖZDEN GEÇĠRĠLMESĠ PROSEDÜRÜ Sayfa No: 1/5 1. AMAÇ VE KAPSAM MüĢteri taleplerinin alınması, değerlendirilmesi, tekliflerin sunulması ve sözleģmelerin oluģturulması faaliyetleri ile bu faaliyetlerin gözden geçirilmesi ile ilgili izlenen

Detaylı

2015 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU

2015 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU 2015 Yılı Kalite Güvence Sistemi Raporu KENT KURUMSAL GAYRĠMENKUL DEĞERLEME VE DANIġMANLIK A.ġ. 2015 YILINA AĠT KALĠTE GÜVENCE SĠSTEMĠ GÖZDEN GEÇĠRME RAPORU Bu rapor Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü GENELGE 2011/ 46

T.C. SOSYAL GÜVENLĠK KURUMU BAġKANLIĞI Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü GENELGE 2011/ 46 Sayı : B.13.2.SGK.0.11.05.03 / 366 08/06/2011 Konu : Yurt dıģı tedavi iģlemleri GENELGE 2011/ 46 Bilindiği üzere yurt dıģı tedavi iģlemleri değiģik tarihlerde yayımlanan genelge ve genel yazılar ile düzenlenmiģtir.

Detaylı

BİLGİ NOTU 17.03.2011/2011-05. Bu bilgi notumuzda anılan kanunun vergi alacakları ile ilgili düzenlemelerine yer verilecektir.

BİLGİ NOTU 17.03.2011/2011-05. Bu bilgi notumuzda anılan kanunun vergi alacakları ile ilgili düzenlemelerine yer verilecektir. BİLGİ NOTU 17.03.2011/2011-05 6111 SAYILI KANUN STOK BEYANI Kamuoyunda Af Kanunu olarak bilinen 6111 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Ġle Sosyal Sigortalar Ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu

Detaylı

ORTAK INTERNET PAKETĠ TARĠFESĠ ĠLK BAġVURU ve DEĞĠġĠKLĠK FORMU

ORTAK INTERNET PAKETĠ TARĠFESĠ ĠLK BAġVURU ve DEĞĠġĠKLĠK FORMU ORTAK INTERNET PAKETĠ TARĠFESĠ ĠLK BAġVURU ve DEĞĠġĠKLĠK FORMU 1. ORTAK INTERNET PAKETĠ TARĠFESĠ ĠLK BAġVURU: A. ANA HAT NUMARASI TANIMLAMA Ana Hat numarası tanımlamak için, Ģirketiniz üzerine kayıtlı

Detaylı

Sirküler Tarihi : Sirküler No : 2011/18 : Kesin Mizan Bilgilerinin Elektronik Ortamda Gönderilmesi Hk.

Sirküler Tarihi : Sirküler No : 2011/18 : Kesin Mizan Bilgilerinin Elektronik Ortamda Gönderilmesi Hk. AKKOR SİRKÜLER Akkor YMM LTD.ŞTİ. Tel: (216) 467 10 73 Bağdat Cad. No.353 D:8 Fax: (216) 467 01 73 34728 Caddebostan E-mail:info@akkorymm.com Kadıköy / İstanbul web:www.akkorymm.com.tr Sirküler Tarihi

Detaylı

NOKIA 808 PUREVIEW INTERNET PAKETĠ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ -Bireysel

NOKIA 808 PUREVIEW INTERNET PAKETĠ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ -Bireysel NOKIA 808 PUREVIEW INTERNET PAKETĠ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESĠ -Bireysel AVEA ĠletiĢim Hizmetleri A.ġ. nin ( AVEA ) Nokia 808 Pureview Ġnternet Paketi Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) iģbu Taahhütname de

Detaylı

SATICI (

SATICI ( SATIS SÖZLESMESI FORMU (İŞYERİ DIŞINDA SATIŞ YETKİ BELGESİ: İzin ve Tarih No: 12.05.2017/34-2 55) HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERI TICARET LTD. STI. Adres : Büyükhanlı Plaza, Küçükbakkalköy Mah. Defne

Detaylı

Satıcı : Türkiye Kömür ĠĢletmeleri Kurumu. Linyitleri ĠĢletmesi Müessesesi Müdürlüğü Alıcı :.

Satıcı : Türkiye Kömür ĠĢletmeleri Kurumu. Linyitleri ĠĢletmesi Müessesesi Müdürlüğü Alıcı :. 2015 YILI PEŞİN BEDELLİ SANAYİ SÖZLEŞMESİ TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU. İŞLETMESİ MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN... NE LİNYİT KÖMÜRÜ TESLİMİ İLE İLGİLİ YILLIK/DÖNEMLİK /(.. AYLIK) SÖZLEŞME MADDE-1 TARAFLAR:

Detaylı

B. SATICI ; (sözleşmede bundan sonra "SATICI" olarak anılacaktır) AD- SOYAD: ORGANİKEVDE ORGANİK GIDA ÜRÜNLERİ DANIŞMANLIK VE SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

B. SATICI ; (sözleşmede bundan sonra SATICI olarak anılacaktır) AD- SOYAD: ORGANİKEVDE ORGANİK GIDA ÜRÜNLERİ DANIŞMANLIK VE SAN.TİC.LTD.ŞTİ. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu Sözleşme aşağıdaki taraflar arasında aşağıda belirtilen hüküm ve şartlar çerçevesinde imzalanmıştır. A. ALICI ; (sözleşmede bundan sonra "ALICI" olarak anılacaktır)

Detaylı

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU MADDE 1 KONU: SÖZLEŞME FORMU.../.../20.. İş bu sözleşme UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ile arasında yapılan karşılıklı işbirliği ve Eğitim programları konusunu kapsayan, Tedarikçi &

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TĠCARET BAKANLIĞI. Gümrükler Genel Müdürlüğü /20 GENELGE

T.C. GÜMRÜK VE TĠCARET BAKANLIĞI. Gümrükler Genel Müdürlüğü /20 GENELGE T.C. GÜMRÜK VE TĠCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 85593407-010.06.01 Konu : Transfer Bildirim Formlarının Elektronik Ortama Aktarılması- KKDF 03.11.2017 2017/20 GENELGE 12.05.1988 tarihli

Detaylı

Üyelik Programı: Bu Sözleşme konusu olan çeşitli kategoriler halinde SPOT tarafından oluşturulan SPOT.TER Üyelik Programı.

Üyelik Programı: Bu Sözleşme konusu olan çeşitli kategoriler halinde SPOT tarafından oluşturulan SPOT.TER Üyelik Programı. SPOT PROJECTS - SPOT.TER ÜYELİK PROGRAMI MESAFELİ SATIŞ ve ÜYELİK SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar a) www.spot-projects.com internet sitesinin faaliyetlerini yürüten Spot Sanat Danışmanlık Tanıtım Organizasyon Hizmetleri

Detaylı

Kullanıcı Hesabı ve Şifre Yönetimi

Kullanıcı Hesabı ve Şifre Yönetimi 1. Amaç Bu prosedürün amacı BĠLGĠ bünyesinde veya yan kuruluģlarda çalıģan ve BILGINETWORKS alanına dahil olan kullanıcıların Ģifrelerinin azami ölçüde güvenlikli ve sağlam bir yapıda oluģturulmasını,

Detaylı