Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi"

Transkript

1 TARIHI : 03/01/2011 NOSU : 1 IN KONUSU : ÖZÜ : Açılış ve Yoklama ve Önergeler Gündemin 1.Maddesi : Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 1.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet etti. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı hep birlikte okundu. Önergeler 1.Belediye Meclis Üyeleri Meral KAYAN Zeki AVAN,Ahmet UZUN.Hüseyin DOĞANAY,Ahmet KAYA nın vermiş oldukları İlçemiz Merkezinde uygulanan çöp atıklarının poşetle toplanması nedeniyle atılan çöp poşetleri cadde ve sokaklarda çok kötü görüntü oluşturmaktadır.özellikle de içerisinde sıvı atıklar bulunan çöp poşetlerinden sızan sıvı atıklar çevreye kötü koku ve görünüm vermektedir.imkanlar dahilinde gerekli önlemlerin alınması için bu konunun araştırılmasını arz ederiz. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 27.Maddesi olarak belirlenen önergenin EĞİTİM SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 2.Belediye Meclis Üyeleri Meral KAYAN Zeki AVAN,Ahmet UZUN.Hüseyin DOĞANAY,Ahmet KAYA nın vermiş oldukları İlçemiz Melikşah Mahallesinde bulunan Süleyman DEMİREL Bakım ve Huzurevinde kalan bakıma muhtaç yaşlılarımızın sorunlarının araştırılmasını arz ederim. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 28.Maddesi olarak belirlenen önergenin SOSYAL İŞLER YAŞLILAR VE ENGELLİLER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 3.Belediye Meclis Üyeleri Kemal KÜÇÜK ve Ömer AYDIN ın vermiş oldukları İlçemize bağlı Küçükali Mahalle muhtarının dilekçesine istinaden halkın talebi doğrultusunda minibüs hattı istenmektedir.konunun,belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 29.Maddesi olarak belirlenen önergenin ULAŞIM İNCELEME VE ARAŞTIRMA KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. 4. Belediye Meclis Üyeleri Kemal KÜÇÜK ve Ömer AYDIN ın vermiş oldukları İlçemizde faaliyet gösteren zücaciye Esnafının sorunlarının araştırılması hususunda gereğini arz ederim. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde gündeme alınmasına ve gündeme bir madde eklenmesine Gündemin 30.Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

2 TARIHI : 03/01/2011 NOSU : 2 IN KONUSU : ÖZÜ : İlçemiz Merkezindeki çöp atıklar hk. Gündemin 27.Maddesi : Belediye Meclis Üyeleri Meral KAYAN Zeki AVAN,Ahmet UZUN.Hüseyin DOĞANAY,Ahmet KAYA nın vermiş oldukları İlçemiz Merkezinde uygulanan çöp atıklarının poşetle toplanması nedeniyle atılan çöp poşetleri cadde ve sokaklarda çok kötü görüntü oluşturmaktadır.özellikle de içerisinde sıvı atıklar bulunan çöp poşetlerinden sızan sıvı atıklar çevreye kötü koku ve görünüm vermektedir.imkanlar dahilinde gerekli önlemlerin alınması için bu konunun araştırılmasını arz ederiz. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde önergenin EĞİTİM SAĞLIK VE ÇEVRE KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

3 TARIHI : 03/01/2011 NOSU : 3 IN KONUSU : ÖZÜ : Süleyman DEMİREL Huzurevinde kalan yaşlılarımızın sorunlarının araştırılması Gündemin 28.Maddesi : Belediye Meclis Üyeleri Meral KAYAN Zeki AVAN,Ahmet UZUN.Hüseyin DOĞANAY,Ahmet KAYA nın vermiş oldukları İlçemiz Melikşah Mahallesinde bulunan Süleyman DEMİREL Bakım ve Huzurevinde kalan bakıma muhtaç yaşlılarımızın sorunlarının araştırılmasını arz ederim. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde önergenin SOSYAL İŞLER YAŞLILAR VE ENGELLİLER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

4 TARIHI : 03/01/2011 NOSU : 4 IN KONUSU : ÖZÜ : Küçükali Mahallesine Minibüs hattı konulması hk. Gündemin 29.Maddesi :.Belediye Meclis Üyeleri Kemal KÜÇÜK ve Ömer AYDIN ın vermiş oldukları İlçemize bağlı Küçükali Mahalle muhtarının dilekçesine istinaden halkın talebi doğrultusunda minibüs hattı istenmektedir.konunun Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde önergenin ULAŞIM İNCELEME VE ARAŞTIRMA KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

5 TARIHI : 03/01/2011 NOSU : 5 IN KONUSU : ÖZÜ : İlçemiz Züccaciye Esnafının sorunlarının araştırılması hk. Gündemin 30.Maddesi : Belediye Meclis Üyeleri Kemal KÜÇÜK ve Ömer AYDIN ın vermiş oldukları İlçemizde faaliyet gösteren Züccaciye Esnafının sorunlarının araştırılması hususunda gereğini arz ederim. Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

6 TARIHI : 03/01/2011 NOSU : 6 IN KONUSU : ÖZÜ : Gündemdeki Bazı Maddelerin Komisyonlara toplu havale edilmesi Gündemin 31.Maddesi : Gündemin 31.Maddesine geçildi. Gündem Maddelerinin Komisyonlara toplu havale edilmesi: Gündemin 11.Maddesi: Emlak İstimlak Altyapı ve Yeni Yerleşimler Komisyon Raporu: Belediye Meclisi nin tarih ve 2010/319 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen Camili mahallesinin Çubuk merkezden Dedeler Köyü güzergahında bulunan yol ile ilgili konu çerçevesinde yol ile ilgili çalışmaların hangi kuruma ait olduğunun netleşmesi açısından Ankara Valiliği İl Özel İdaresi nden bilgi istenmiş olup komisyonumuzca çalışmalar devam ettiğinden konunun komisyonumuza sevk edilmesini ve gereğini Meclise arz ederiz.şeklindeki komisyon raporunun EMLAK İSTİMLAK ALTYAP VE YENİ YERLEŞİMLER KOMİSYONUNA sevkine, Gündemin 14.Maddesi: İnsan Hakları Tüketiciyi Koruma ve Halkla İlişkiler Komisyonu Raporu: Belediye Meclisinin tarih ve 2010/321 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz sınırları içerisinde atık pillerin araştırılması ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırmalarda aşağıdaki karar alınmıştır tarihinde yapılan araştırmada atık pillerle ilgili belediyemiz tarafında Atık pil kutusu alınarak bir okulda denenmesi ve araştırmanın devamı için tekrar komisyona sevk edilmesi gerekmektedir.meclis Başkanlığına arz ederiz Şeklindeki komisyon raporunun İNSAN HAKLARI TÜKETİCİYİ KORUMA HALKLA İLİŞKİLER KOMİSYONUNA sevkine, Gündemin 15.Maddesi: İsimlendirme Tarih Araştırma ve Hukuk Komisyonu Raporu. Belediye Meclisinin tarih ve 2010/320 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz sınırları içerisinde yeni yapılan parklara isim verilmesi hakkında araştırmalar yapılmış olup aşağıdaki karar alınmıştır. Komisyonumuzca yapılan araştırmalarda Ankara Bulvarında yeni yapılan parka Şehit Üsteğmen Mustafa ÜNAL isminin verilmesi ve yeni isimsiz parklar yapıldıkça şehitlerin isminin verilmesi ve konunun tekrardan araştırılması ve isimsiz parkların bulunması için komisyona sevki uygun görülmüştür.meclis başkanlığına arz ederiz. Şeklindeki komisyon raporunun İSİMLENDİRME TARİH ARAŞTIRMA VE HUKUK KOMİSYONUNA sevkine,

7 Gündemin 20.Maddesi: Gençlik Spor Kültür Turizm Komisyonu Raporu: Belediye Meclisi nin tarih ve 2010/325 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, İlçemizde geçmiş yıllarda Belediyemize ait bir sportif kulübün olup olmadığının araştırılması ile ilgili konu üzerinde yapılan araştırmalar neticesinde 2001 yıllarında Çubuk Belediyesi adı altında dernek olduğu Ankara Valiliği Dernekler Masasından bilgi alınmış olup ayrıntıların yazılı olarak komisyonumuza verileceği belirtilmiştir. Konu ile ilgili yazının komisyonumuza ulaşınca değerlendirmek üzere komisyonumuza sevkini Meclise arz ederiz. Şeklindeki komisyon raporunun GENÇLİK SPOR KÜLTÜR VE TURİZM KOMİSYONUNA sevkine, Gündemin 22.Maddesi: Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu: Belediye Meclisinde okunan Başkanlık yazısı ile, komisyonumuza havale edilen İlçemiz Yenice Mahallesinin yerleşik alanlarının 1/1000 ölçekli imar planlarının yapılması ile ilgili konu çalışmaların devam etmesi nedeniyle tekrar komisyonumuza havale edilmesi uygun görülmüştür.konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir Şeklindeki komisyon raporunun BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkine Gündemin 23.Maddesi: Bayındırlık ve İmar Komisyonu raporu: Belediye Meclisinde okunan Başkanlık yazısı ile, komisyonumuza havale edilen İlçemiz Güldarpı Mahallesinin yerleşik alanlarının 1/1000 ölçekli imar planlarının yapılması ile ilgili konu çalışmaların devam etmesi nedeniyle tekrar komisyonumuza havale edilmesi uygun görülmüştür.konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir. Şeklindeki komisyon raporunun BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkine;yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle karar verildi.

8 TARIHI : 03/01/2011 NOSU : 7 IN KONUSU : Başkanlık Yazısı ÖZÜ : Denetim komisyonu üyeliği Seçimi Gündemin 2.Maddesi Başkanlık Yazısı:5393 sayılı kanunun 25. Maddesi gereğince İl ve ilçe belediyeleri ile nüfusu 'in üzerindeki belediyelerde, belediye meclisi, her ocak ayı toplantısında belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetimi için kendi üyeleri arasından gizli oyla ve üye sayısı üçten az beşten çok olmamak üzere bir denetim komisyonu oluşturur. Komisyon, her siyasî parti grubunun ve bağımsız üyelerin meclisteki üye sayısının meclis üye tam sayısına oranlanması suretiyle oluşur.ilgili Madde gereğince Denetim Komisyonu üyeliği konusunun Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim.şeklindeki Başkanlık Yazısı Belediye Meclisine okundu.denetim Komisyonu üyeliği seçimi için gizli oylamaya geçildi.denetim Komisyonu üyeliği için teklifler alındı. Ahmet UZUN,Meral KAYAN.Osman REFAHİYELİ,Adil Adem AYGÜN.Zeki AVAN teklif edildiler.; Ahmet UZUN 24 OY Meral KAYAN 24 OY Osman REFAHİYELİ 25 OY Adil Adem AYGÜN 24 OY Zeki AVAN 21 OY Hüseyin DOĞANAY 1 OY aldıkları sayım sonrasında tespit edilmiştir.buna göre 5393 sayılı Belediye kanunun 25. maddesi gereğince 2011 yılı Denetim Komisyon üyeleri Ahmet UZUN,Meral KAYAN.Osman REFAHİYELİ,Adil Adem AYGÜN.Zeki AVAN dan teşkil etmiştir.

9 TARIHI : 03/01/2011 NOSU : 8 IN KONUSU : Başkanlık Yazısı ÖZÜ : İlçemiz Atatürk Mahallesi 796 ada 1 parsel hk. Gündemin 3.Maddesi Başkanlık Yazısı: İlçemiz Atatürk Mahallesi 796 Ada 1 parsel 1/1000 Revizyon ve İlave imar planlarımızda Belediye Hizmet Alanı, 797 Ada 1 parsel Sağlık Ocağı Alanı, 812 Ada 1 parsel ile 814 Ada 1 parsel Mesire Alanı, 813 Ada 1 parsel ise Lise Alanı içerisinde kalmaktadır. Bu taşınmazlar ile ilgili olarak, Belediyemiz tarafından 2006/153 sayılı meclis kararı ile planların yapılıp tarafımıza sunulduğu takdirde konu tarafımızdan değerlendirilecektir şeklinde karar alınmış olup, mal sahipleri tarafından meclis kararının iptali için dava açılmıştır. Danıştay Altıncı Dairesi tarafından 2006/153 sayılı meclis kararı iptal edilmiş olup, konunun Belediyemiz Meclisinde görüşülmesini arz ederim.şeklindeki Başkanlık Yazısı Belediye Meclisine okundu Yapılan açık oylama neticesinde konunun BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkine karar verildi.

10 TARIHI : 03/01/2011 NOSU : 9 IN KONUSU : Başkanlık Yazısı ÖZÜ: Kent Konseyinden Gelen Kararların görüşülmesi Gündemin 4.Maddesi Başkanlık Yazısı: Çubuk Kent Konseyi yürütme kurulunun tarih ve 2010/10 sayılı yazısına istinaden:kasım genel kurul toplantılarında alınan kararlar doğrultusunda İmar komisyon raporlarının Belediye Meclisinde görüşülerek karara bağlanmasını arz ederim. 1.Ankara Büyükşehir Belediyesi İnşaat ruhsatları bina numaraları tahsisi, tabela vergisi gibi tahsilat,su aboneliği,doğalgaz işlemleri,itfaiye gibi birim müdürlüklerinin Şubelerinin Çubukta kurulmasının sağlanması gereklidir. Şeklindeki Kent Konseyinden gelen konunun BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA ve EMLAK İSTİMLAK ALTYAP VE YENİ YERLEŞİMLER KOMİSYONUNA sevkine 2.Çubuk itfaiyesi 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesine Bağlı bir birim olsa da gerekli etkinliğin sağlanabilmesi ve zaman kaybının önlenmesi, bu amaca yönelik olarak yerinden karar yetkisinin sağlanması için Çubuk itfaiyesinin bağımsız bir yapıya kavuşturulması veya yetkilerinin arttırılması gerekmektedir. Şeklindeki Kent Konseyinden gelen konunun BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkine 3.Mevcut Çubuk Askerlik Şubesi arsasının Çubuk Belediyesine verilmesi karşılığı takas yoluyla Çubuk Belediyesi tarafından Gazi Üniversitesi yerleşkesi Kuzey bitişiğinde bulunan arazide Milli Savunma Bakanlığına tip projeye uygun olarak yeni bir askerlik Şuesi binası yapmasını ihtiva eden mevcut sözleşmenin uygulanmasının İlçemiz adına faydalı bir çalışma olacaktır.şeklindeki Kent Konseyinden gelen konunun BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNA sevkine Yapılan açık oylama neticesinde oybirliği ile karar verildi.

11 TARIHI : 04/01/2011 NOSU : 10 IN KONUSU : Başkanlık Yazısı ÖZÜ: İlçemizde Çocuk Meclisi Kurulması hk. Gündemin 6.Maddesi Başkanlık Yazısı: İlçemizin nüfusu olduğu resmi rakamlarla bellidir.nüfusu i geçen ilçe belediyelerinde çocuk Meclisi kurulması zorunludur. Çocuk Meclisi, Çubuk ta yaşayan çocukların problemlerini, taleplerini ifade etmelerini ve kendileriyle ilgili problemlerin çözümünde aktif rol almalarını sağlamak; çocukların içinde yaşadığı ülkenin, manevi ve ahlaki değerlerini öğrenebilmeleri ve geleceklerine güvenle bakabilmeleri amacıyla 1580 sayılı Kanunun 1.Maddesi gereğince; Belediyemiz bünyesinde Çocuk Meclisi kurularak ve Yönetmeliğinin hazırlanması hususunun Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederim. Şeklindeki Başkanlık yazısı Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi. Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.V. Meclis Katibi Meclis Katibi

12 TARIHI : 04/01/2011 NOSU : 11 IN KONUSU : Sosyal İşler ve Yaşlılar Engelliler Komisyon Raporu: ÖZÜ:. İlçemiz merkezinde ikamet etmekte olan ve hiçbir sağlık güvencesi bulunmayan özürlü vatandaşlarımıza rehabilitasyon hizmetinin verilmesi Hk. Gündemin 7.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 2010/242 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz merkezinde ikamet etmekte olan ve hiçbir sağlık güvencesi bulunmayan özürlü vatandaşlarımıza rehabilitasyon hizmetinin verilmesi, özürleriyle ilgili tıbbi cihaz ve malzeme temin edilmesi ile ilgili olarak aşağıdaki karar alınmıştır. Komisyonumuz İlçe merkezinde ikamet etmekte olan özürlü vatandaşlarımızdan ulaşabildiklerimizde yapılan iletişim sonucu genelde sağlık güvencelerinin olduğu ve maaş aldıkları tespitinde bulunmuştur. Belediyemiz; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün daha geniş kapsamlı yapacağı araştırma neticesinde hiçbir sağlık güvencesi olmayan vatandaşlarımıza imkanlar ölçüsünde rehabilitasyon hizmetinin verilmesi, özürleriyle ilgili tıbbi cihaz ve malzeme yardımında bulunulması komisyonumuzca uygun görülmüştür. Meclise Arz Olunur. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi. Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.V. Meclis Katibi Meclis Katibi

13 TARIHI : 04/01/2011 NOSU : 12 IN KONUSU : Eğitim Sağlık ve Çevre Komisyon Raporu ÖZÜ:. İlçemiz merkezindeki okullara Temizlik desteği verilmesi hk. Gündemin 8.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 2010/314 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz Merkezindeki okulların birçoğunda yeterince hizmetli bulunmamaktadır. Bu nedenle okulların temizliği istenilen şekilde değildir. Temizlik Desteğine ihtiyaç olan okullarımıza temizlik hizmeti verilmesi konusu ile ilgili olarak Komisyonumuzca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okullar bazında yapılan araştırmada hizmetlisi bulunmayan okulların tespiti yapılmış olup aşağıdaki karar alınmıştır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim öğretim gördüğü İlçemiz merkezindeki okullardan Yunus Emre Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu, Muharrem Kaleli İlköğretim Okulunda hizmetli bulunmamaktadır. Ticaret Lisesi, Çubuk Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi; Anadolu Lisesi,Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu, Çubuk İlköğretim Okullarında ise hizmetli sayısı yeterli değildir.bu okullarımızda çevre temizliği ve okul içi temizliği yeterli şekilde yapılamamaktadır. Belediyemiz imkânları ölçüsünde haftanın belirli günlerinde temizlik hizmetinin verilmesi ve konu ile ilgili Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünün görevlendirilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Meclise Arz Olunur. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.V. Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

14 TARIHI : 04/01/2011 NOSU : 13 IN KONUSU : Plan ve Bütçe Komisyon Raporu: ÖZÜ:. İlçemiz Mahalle Muhtarlarına ayni destek verilmesi hk. Gündemin 9.Maddesi Belediye Meclisinde okunan Başkanlık yazısı ile, komisyonumuza havale edilen Belediyemiz sınırları içerisinde görev yapan 34 mahalle muhtarlarımızın giderlerini karşılayabilmek amacıyla yardım yapılması ile ilgili konu; komisyonumuzca incelenmiştir sayılı Belediye Kanunu na göre merkez mahalle muhtarlarımızın daha iyi hizmet verebilmesi için ayni (elektrik, yakıt, telefon, internet, kırtasiye v.b.) yardım yapılması ile ilgili 34 mahalle muhtarının taleplerinin, Belediyemiz imkânlarının kısıtlı olması sebebiyle; komisyonumuzca uygun görülmemiştir. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oyçokluğu ile kabul edildi. Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.V. Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

15 TARIHI : 05/01/2011 NOSU : 14 IN KONUSU : İsimlendirme Tarih Araştırma ve Hukuk Komisyonu Raporu: ÖZÜ :İlçemiz Ömür Dede Mevkiinin bu ismi almasının sebeplerinin araştırılması Gündemin 12.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 2010/325 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen Ömür Dede Mevkiinin bu ismi almasının sebeplerinin araştırılması ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırmalarda aşağıdaki karar alınmıştır. Konu hakkında daha detaylı bilgi edinilmesi için Kültür Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğüne resmi yazı yazılmış olup, alınan tarih ve sayılı yazıda Bu ad ile anılan herhangi bir vakfiye adına rastlanılmamıştır. Şeklinde bilgi verilmiştir. Meclis başkanlığının bilgisine arz ederiz. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi.

16 TARIHI : 05/01/2011 NOSU : 15 IN KONUSU : İsimlendirme Tarih Araştırma ve Hukuk Komisyonu Raporu: ÖZÜ: Yıldırım Beyazıt ın esir düştüğü yerin araştırılması hk. Gündemin 13.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 2010/325 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen Yıldırım Beyazıt ın esir düştüğü yerin Saraycık köyü yakınlarında olduğu söylenmektedir olduğu konusu ile ilgili komisyonumuzca yapılan araştırmalarda aşağıdaki karar alınmıştır. Konu hakkında Türk Tarih Kurumuna yazı yazılmış olup, tarih ve 4233 sayılı cevabi yazıda Kurum arşivlerinde böyle bir bilgi bulunmadığı şeklinde bilgi verilmiştir. Meclis başkanlığının bilgisine arz ederiz. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi.

17 TARIHI : 05/01/2011 NOSU : 16 IN KONUSU : Esnaf Sanatkârlar ve Tarifeler Komisyon Raporu: ÖZÜ: İlçemizdeki Fırın ve Pastane esnaflarının sorunları Gündemin 16.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 2010/318 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen ilçemizdeki Fırın ve Pastane esnaflarının sorunları ile ilgili konu komisyonumuzca yapılan araştırmalarda aşağıdaki karar alınmıştır. Fırın ve Pastane esnafımız ile yaptığımız toplantıda sorunlar bir bir dile getirilmiştir. Esnaflarımızın istek ve Şikâyetleri dinlenmiştir. Esnaflarımızdan gelen şikâyet konusu; genelde Ankara dan gelen bazı kişilerin arabalarda mahalle aralarında seyyar ekmek sattığı ve mahalle bakkallarına ekmek dağıttığı olmuştur. Bu konunun ile ilgili olarak Zabıta Müdürlüğünün çalışma yapması kararına varılmıştır. Fırıncı esnaflarımız yeşil kart sahiplerine ekmeği 40 kuruştan verdiklerini dile getirmişlerdir. Ayrıca Fırıncı esnaflarımız Fırın denetimlerinden çok fayda görüyoruz bizim göremediğimizi eksikliklerimizi denetim görevlileri görüyorlar. Böylece eksikliklerimizi gideriyoruz, diyerek bu konuda memnuniyetlerini dile getirdiler. Meclise Arz Olunur.. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi.

18 TARIHI : 05/01/2011 NOSU : 17 IN KONUSU : Ulaşım İnceleme ve Araştırma Komisyon Raporu: ÖZÜ: İlçemiz Kapaklı Mahallesine dolmuş güzergâhı konulması Gündemin 17.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 2010/317 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz Kapaklı Mahallesine dolmuş güzergâhı konulması ile ilgili komisyonumuzca yapılan araştırmalarda aşağıdaki karar alınmıştır. Komisyonumuzca Kapaklı Mahallesinde gidilerek yerinde yapılan inceleme ve vatandaşlarla yapılan görüşme sonucunda Kapaklı Mahallesinin Ulaşım sorunu olmadığı, öğrencilerin taşımalı sistem ile taşındığı görülmüştür. Meclise Arz Olunur. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi

19 TARIHI : 05/01/2011 NOSU : 18 IN KONUSU : Emlak İstimlâk Altyapı ve Yeni Yerleşimler Komisyon Raporu: ÖZÜ: İlçemiz Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ahi Sokak kanal sorunu Gündemin 18.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 2010/275 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ahi Sokak kanal sorunu hakkındaki konu ile ilgili komisyonumuzca yapılan araştırmalarda aşağıdaki karar alınmıştır. İlçemiz Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ahi Sokak kanal sorunu konusunun araştırılması ile ilgili komisyonumuzca yapılan araştırma neticesinde Ahi Sokak taki problemin devam ettiğinden dolayı konunun Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünce ve ASKİ tarafından incelenerek problemin biran evvel giderilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Meclise Arz Olunur. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi

20 TARIHI : 05/01/2011 NOSU : 19 IN KONUSU : Gençlik Spor Kültür ve Turizm Komisyonu Raporu: ÖZÜ: İlçemizde millet parkı çevresinde bulunan uygun bir alana 100 m lik bir yüzme havuzu ve tesisi yapılması Gündemin 19.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 2010/277 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen İlçemizde millet parkı çevresinde bulunan uygun bir alana 100 m lik bir yüzme havuzu ve tesisi yapılması konusu ile ilgili komisyonumuzca yapılan araştırmalarda aşağıdaki karar alınmıştır. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Çubuk-II Barajı içerisinde bulunan yüzme havuzunun ASKİ bünyesinde veya Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi ne ait ek yüzme havuzu kompleksi olarak düzenlenmesi için talepte bulunulması ve ayrıca ilçe merkezinde bulunan Millet parkı çevresindeki uygun bir alana 100 m lik bir yüzme havuzu ve tesisi yapılması için Belediyemiz İmar Müdürlüğünce uygun alanın tespit işlemlerinin yapılarak Belediyemiz imkanları ve şartlarına göre yapımına başlanılması veya Gençlik Spor Genel Müdürlüğünce belirlenen araziye havuz yapılması için talepte bulunulması komisyonumuzca uygun görülmüştür. Meclise Arz Olunur Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi

21 TARIHI : 05/01/2011 NOSU : 20 IN KONUSU : Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu: ÖZÜ: İlçemiz Merkezinde yapılan binalara kapıcı dairesi yapılması hk. Gündemin 21.Maddesi Belediye Meclisi nin tarihli 2010/331 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, Bodrum katında kapıcı dairesi talep edilen parselin tabii zemin kot değerlerinin, ±0.00 yol kotundan, eş düzey seviyede düşük kot değerlerine sahip olması (yani çukur olarak nitelendirilmesi halinde)ve parselin konumunun bölgesel olarak değerlendirilmesi neticesinde tabii zemin kot değerlerinde bölgesel olarak eğim olmadığı sonucuna ulaşılması halinde yağış suları, yüzeysel akış ile belirtilen durumdaki bölgelerde birikerek su baskınlarına neden olacağından, belirtilen iskân koşulları sağlanmış dahi olsa, zorunlu kapıcı daireleri, binaların bodrum katında teşkil edilmemesi ile ilgili konu komisyonumuzca incelenmiştir. Konu üzerinde yapılan görüşmeler sonucunda; Ankara Büyükşehir İmar Yönetmeliği nin 65-2/a maddesine göre, Madde 65-2) Kapıcı, Kaloriferci, Bekçi ve Bahçıvan Daireleri ile Kapıcı Bölmesi ve Kaloriferci Yerinin Nitelik ve Ölçüleri a- Kapıcı, Kaloriferci, Bekçi ve Bahçıvan Daireleri Konut niteliğinde olacaktır. Kotlar bakımından iskan edilebilir konut şartlarını sağlayacak veya taban döşemesi üst seviyesinin hiçbir yeri tabii veya tesviye edilmiş zemine 0,50 m den fazla gömülü olmayacaktır, Ayrıca, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği nin 52-3/a) bendine göre, Kapıcı dairelerinin ve bekçi odalarının ölçü ve nitelikleri: a) Kapıcı dairelerinin ve bekçi odalarının taban döşemesi üst seviyesinin hiçbir yeri tabii zemine (0.50) m.' den fazla gömülü olmayacaktır. denilmektedir. İlçemizde de kapıcı daireleri ile ilgili olarak yukarıda belirtilen hükümler doğrultusunda hareket edilmesine ayrıca, Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği nin 32. maddesinde de belirtildiği üzere, Arazi eğiminden faydalanmak amacı ile veya mimari nedenlerle, binalar blok unun, bir binanın veya bağımsız bir dairenin, belirlenen bina yüksekliğini aşmamak, belirli piyesler için tespit olunan asgari kat yüksekliklerine veya bu yönetmeliğin diğer hükümlerine aykırı olmamak şartı ile, çeşitli katlarda ve/veya farklı taban ve/veya tavan seviyelerinde düzenlenmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oyçokluğuyla kabul edildi Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

22 TARIHI : 06/01/2011 NOSU : 21 IN KONUSU : Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu: ÖZÜ: İlçemiz Baraj Su Toplama Havzası içerisinde kalan Köylerde imar planı yapılması hk Gündemin 24.Maddesi Belediye Meclisi nin tarihli 2010/331 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Kavşakkaya ve Çubuk 2 Barajlarının orta mesafeli ve uzun mesafeli koruma alanında kalan köy ve mahallelerin 1/1000 ölçekli imar planlarının yapılması ile konu komisyonumuzca incelenmiştir. Konu üzerinde yapılan görüşmeler sonucunda; İlimize içme ve kullanma suyu temin edilen yüzeysel ve yer altı suyu kaynaklarının evsel, endüstriyel, tarımsal ve her türlü hayvancılık faaliyetlerinden kaynaklanan atık sular ile kirlenmesini önlemek gerektiği,ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Kavşakkaya ve Çubuk 2 Barajlarının orta mesafeli ve uzun mesafeli koruma alanında kalan köylerde ve mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı yapılmadan yapılaşmaya izin verilemeyeceği ASKİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve Ana İsale Hatları Dairesi Başkanlığı tarafından bildirildiği, Baraj Havzasında köylerde yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini önlemek için İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Kavşakkaya ve Çubuk 2 Barajlarının orta mesafeli ve uzun mesafeli koruma alanında kalan köylerde 1/1000 ölçekli imar planlarının yapılması gerektiğinden,lçemiz sınırları içerisinde bulunan Kavşakkaya ve Çubuk 2 Barajlarının orta mesafeli ve uzun mesafeli koruma alanında kalan, Sele, Çit, Mahmutoğlan, Saraycık, Sarıkoz, Kuruçay, Kışlacık, Yaylak Orman Köylerinin 1/1000 ölçekli imar planlarının yapılması için çalışmalarının başlatılması komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir.şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi. Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

23 TARIHI : 06/01/2011 NOSU : 22 IN KONUSU : Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu: ÖZÜ: İlçemiz Esenboğa mah.352 ada 1-2 ve 7 nl prsl. Gündemin 25.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 330 sayılı Belediye Meclisi nde okunan ve Başkanlık yazısı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz Esenboğa Mahallesi nde bulunan 352 ada 1-2 ve 7 numaralı parsellerin 548 ada 1 numaralı parselle birleştirilmesine ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği yapılması hususu komisyonumuzca incelenmiştir. Konu üzerinde yapılan incelemeler sonucunda; Esenboğa Mahallesi nde bulunan 352 ada 1-2 ve 7 numaralı parsellerin kuzeyinden 10 m genişliğinde, doğusundan 7 m genişliğinde yaya yolları ile batısından 15 m genişliğinde taşıt yolu geçmekte ve güneyinde konut kullanımlı parsellerin bulunduğu, 548 ada 1 numaralı parselin doğusunda Ankara Bulvarı, kuzeyinde ve batısında 7 m genişliğinde güneyinde ise 10 m genişliğinde yaya yollarının bulunduğu, Mevcut imar planında 352 ada 1,2,7 numaralı parsellerin konut kullanımlı, yapı nizamı: ayrık, kat adeti: 3, ön bahçe mesafesi: 5 m, yan bahçe mesafesi 3 m olduğu; 548 ada 1 numaralı parselin kullanım amacı: sanayi tesis alanı, Emsal: 1.00, hmaks: 9.50 m, çekme mesafeleri doğudan 10 m diğer yönlerden 5 m olduğu tespit edilmiştir. Yapılan imar planı değişikliği ile sözkonusu parsellerin birleştirilerek sanayi tesis alanına dönüştürülmesi, yapılaşma koşullarının Emsal=1.00, Hmaks: 9.50 m olarak belirlenmesi, planlama alanının doğusundan geçen 35 metrelik taşıt yolundan 10 m, kuzeyinden, güneyinden ve batısından ise 5 metre çekme mesafesi düzenlenmesi amacıyla hazırlanan 1/1000 ölçekli imar planı, plan notları ve plan açıklama raporlarının, 5216 Sayılı Yasanın 14.Maddesine göre onaylanmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı na gönderilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

24 TARIHI : 06/01/2011 NOSU : 23 IN KONUSU : Bayındırlık ve İmar Komisyon Raporu: ÖZÜ: İlçemiz Y.Beyazıt Mahallesi 96 ada 85 nolu parselde imar plan değişikliği yapılmasının görüşülmesi Gündemin 26.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 327 sayılı Belediye Meclisi nde okunan ve Başkanlık yazısı ile komisyonumuza havale edilen İlçemiz Y.Beyazıt Mahallesi nde bulunan 96 ada 85 numaralı parselde öğrenci yurdu yapmak amacıyla, Askeri Alandan, Sosyal Tesis Alanına dönüştürülmesi ile ilgili konu komisyonumuzca incelenmiştir. Konu üzerinde yapılan incelemeler sonucunda; Y.Beyazıt Mahallesi nde bulunan 96 ada 85 numaralı parselin, mevcut 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave İmar Planlarımızda Askeri Alan içerisinde bulunduğu, 96 Ada 85 nolu parselin m² ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı olduğu ve Gazi Üniversite adına tahsisinin yapıldığı, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, Çubuk Kaymakamlığı ve Çubuk Belediyesi arasında tarihinde yapılan protokolün 3. maddesinde 96 Ada 85 nolu parselin 5000 m² sinin Emniyet Müdürlüğü Alanı olarak ayrılması, geri kalan kısmının Üniversite Alanı içerisinde kalması yönünde karar alındığı, Bu protokolün ardından, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü nün talebi üzerine, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünün tahsis konulu tarih ve sayılı yazıları ile 96 ada 85 parsel numaralı taşınmazın vaziyet planında yurt alanı olarak belirtilen m² yüzölçümlü kısmının, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü adına olan tahsisinin kaldırılarak ticari amaçta kullanılmaması, üçüncü kişilere ticari ya da gayri ticari amaçla kullandırılmaması/devredilmemesi kaydıyla, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü adına öğrenci yurdu yapılmak ve bu amaçta kullanılmak üzere 2 (iki) yıl süreyle ön tahsisinin uygun görüldüğü, Başbakanlık Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara Bölge Müdürlüğü tarafından tarih ve sayılı yazı ile 96 Ada 85 nolu parselin yurt yapmak üzere m² lik alanın imar bilgisini sorduğu ve onaylı imar planı örneğinin istendiği tespit edilmiştir. Yapılan imar planı değişikliği ile; -96 Ada 85 nolu parsel üzerinde bulunan 5000 m² yüzölçümlü Resmi Kurum (Emniyet Müdürlüğü) kullanımlı alanın doğusunda en az m² lik kısmının öğrenci yurdu yapılması amacıyla Askeri Alan kullanımından Sosyal Tesis Alanına dönüştürülmesi, -Bölgede ki Askeri Alanın, Resmi Kurum (Emniyet Müdürlüğü) alanının, otoparkların, taşıt/yaya yollarının, parkların ve yapılaşma koşullarının yeniden düzenlenmesi, -Oluşan yeni Sosyal Tesis Alanının Emsal=2.00, Hmax= Serbest yapı yaklaşma mesafesinin her yönden 10 ar metre olarak düzenlenmesi, -Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, Çubuk Kaymakamlığı ve Çubuk Belediyesi arasında tarihinde yapılan protokolün 9. Maddesinde yer alan Ankara Bulvarı kenarında m² alanın mevcut ağaçların korunması şartıyla yeşil kuşak alanı olarak ayrılmasına ve mevcut duvarın ötelenmesinin belediyece yüklenilmesine şeklindeki hükme istinaden imar planında ki Askeri Alanın Ankara Bulvarı kenarında m² yüzölçümlü park oluşturulması amacıyla

25 hazırlanan 1/1000 ölçekli imar planı, plan notları ve plan açıklama raporlarının, 5216 Sayılı Yasanın 14.Maddesine göre onaylanmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı na gönderilmesi komisyonumuzca uygun görülmüştür. Konunun, Belediye Meclisinde görüşülerek karar verilmek üzere iş bu rapor tarafımızca düzenlenmiştir. Şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu. Yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

26 TARIHI : 07/01/2011 NOSU : 24 IN KONUSU : Başkanlık Yazısı ÖZÜ: İlçemizde kurulacak olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesine Rektörlük Binası tahsisi hk. Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 5.Birleşim Meclis oturumunun açılışını yaptı. Gündemin 5.Maddesi Mülkiyeti belediyemize ait Esenboğa Mahallesi 538 ada üzerinde bulunan Eski Esenboğa Belediyesi Hizmet binası Ankara da kurulan Yıldırım Beyazıt Üniversitesine; 5393 sayılı kanunun 75 maddesi d bendine göre; Kendilerine ait taşınmazları, aslî görev ve hizmetlerinde kullanılmak üzere bedelli veya bedelsiz olarak mahallî idareler ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına devredebilir veya süresi yirmi beş yılı geçmemek üzere tahsis edebilir. Bu taşınmazlar aynı kuruluşlara kiraya da verilebilir. Bu taşınmazların, tahsis amacı dışında kullanılması hâlinde, tahsis işlemi iptal edilir. Tahsis süresi sonunda, aynı esaslara göre yeniden tahsis mümkündür. Kamu kurum ve kuruluşlarına belediyeler, bağlı kuruluşları ve belediye şirketlerince devir veya tahsis edilen taşınmazlar, kamu konutu ve sosyal tesis olarak kullanılamaz. hükmü gereğince, 5393 sayılı kanunun 75 maddesi d bendine göre Esenboğa Mahallesi 538 parsel üzerindeki hizmet binası 20 yılığına Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlük binası olarak tahsis yapılması hususunda, Belediye Meclisinde görüşülerek karar alınmasını arz ederim.şeklindeki Başkanlık yazısı belediye meclisine okundu. Belediye Meclis Başkanı Lokman Özden; Çubuk Merkezde Rektörlük Binası yapıldıktan sonra söz konusu tahsis işleminin devam etmesi ve Esenboğa Mahallesinde Üniversiteye bağlı bir fakültenin burada devam etmesi şeklinde Başkanlık yazısına ek olarak teklif yaptı.yapılan açık oylama neticesinde oybirliğiyle kabul edildi. Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

27 TARIHI : 07/01/2011 NOSU : 25 IN KONUSU : Emlak İstimlak Altyapı ve Yeni Yerleşimler Komisyon Raporu ÖZÜ: İlçemizdeki otoparklar hk.,gündemin 10.Maddesi Belediye Meclisinin tarih ve 2010/355 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen ilçemiz sınırları içerisinde bulunan kamuya ve özel işletmelere ait otoparkların araştırılması ile ilgili olarak aşağıdaki karar alınmıştır. İlçemiz sınırları içerisinde bulunan kamuya ve özel işletmelere ait otoparkların araştırılması ile ilgili olarak komisyonumuzca yapılan çalışmalar devam ettiğinden konunu komisyonumuza tekrar sevki gerekmektedir. Meclise Arz olunur.şeklindeki Komisyon Raporu Belediye Meclisine okundu.yapılan açık oylama neticesinde Konunun EMLAK İSTİMLAK ALTYAPI YENİ YERLEŞİMLER KOMİSYONUNA sevkine karar verildi. Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN Ocak Ayı Meclis toplantılarını kapattı. Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

28

29

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 02/05/2014 KARAR NOSU : 74 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 6.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 84 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. İsmail YAĞCI(Katılmadı)-Yavuz KÖK-Bünyamin TÜRKCAN(Katılmadı) Meclis Üyelerinin 01.08.2016 tarihli vermiş oldukları

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

KARAR TARIHI : 05/09/2011 KARAR NOSU : 225 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 05/09/2011 KARAR NOSU : 225 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler TARIHI : 05/09/2011 NOSU : 225 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 41.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 04.01.2016 KARAR NO: 1 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6.maddesi hükmü çerçevesinde

Detaylı

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 458 Özü : günlü meclis toplantısına katılamayan Üye İbrahim Güney, Mehmet Tosun, Bahadır Yantaç, Mustafa Küçükoğlu, Can Kasapoğlu, Ercan Merthatun un mazeretli sayılmalarına

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

KARAR NOSU : 155 GELDİĞİ SERVİS

KARAR NOSU : 155 GELDİĞİ SERVİS TARIHI : 01/06/2011 NOSU : 155 IN KONUSU : ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Gündemin 1.Maddesi: Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 25.Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.08.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İBB Şartlı Hibe Yardımı. komisyonumuza havale edilen Fen İşleri Müdürlüğü nün 26/05/2012

Detaylı

Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Gültekin AYANTAŞ Niyazi TİRYAKİ Cemalettin DEMİREL

Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Gültekin AYANTAŞ Niyazi TİRYAKİ Cemalettin DEMİREL Karar Tarihi : 01.02.2017 Karar No : 15 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. ÜYELER: Selçuk YILMAZ- Ertekin ŞAN- Fethi AVCI-İlhan ŞENER -Musa ÇAKMAK- Nuh ÖZTEPE- Cemalettin DEMİREL-Erhan

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

KARAR. GÜNDEMİN 1.MADDESİNE GEÇİLDİ: Açılış ve Yoklama

KARAR. GÜNDEMİN 1.MADDESİNE GEÇİLDİ: Açılış ve Yoklama TARIHI : 01/07/2010 NOSU : 175 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ VE YOKLAMA GÜNDEMİN 1.MADDESİNE GEÇİLDİ: Açılış ve Yoklama Belediye 2.Dönem 30.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme

Şeklindeki önerge Belediye Meclisine okundu. Konu Yapılan açık oylama neticesinde gündeme TARIHI : 03/02/2014 NOSU : 19 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 6.Dönem 2.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.Vekili Meclis Katibi Meclis Katibi

Hacı ÇELEBİ İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Meclis Başkan I.Vekili Meclis Katibi Meclis Katibi TARIHI : 03/05/2010 NOSU : 123 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : ÖZÜ Y.SELİM MAHALLESİ 35 ADA 14 PARSEL Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı I.Vekili Hacı ÇELEBİ 2.Dönem 21.Birleşim

Detaylı

T.C. KARACABEY BELEDİYE MECLİS KARARI ***************** Karar No : 2014/139 Özet : Kasım/2014 Olağan Meclisi I. Birleşim Karar Tarihi :

T.C. KARACABEY BELEDİYE MECLİS KARARI ***************** Karar No : 2014/139 Özet : Kasım/2014 Olağan Meclisi I. Birleşim Karar Tarihi : : 2014/139 Özet : Kasım/2014 Olağan Meclisi I. Birleşim toplantısı görüşme tutanağının kabulüne. Karar Konusu : Geçen toplantı zaptı. Belediye Meclisinin 03.12.2014 günlü olağan Meclis toplantısına ait

Detaylı

KARAR TARIHI : 03/10/2011 KARAR NOSU : 250 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış, Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 03/10/2011 KARAR NOSU : 250 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış, Yoklama ve Önergeler KARAR TARIHI : 03/10/2011 KARAR NOSU : 250 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ: Açılış, Yoklama ve Önergeler Gündemin 1. Maddesi Belediye Meclis Başkanı Ömer AYDIN 3.Dönem 46.Birleşim

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI TARİH : 08/09/2017 BİRLEŞİM NO : 1 OTURUM NO : 1 KARAR NO : 55 Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/08/2010 KARAR NOSU : 199 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER KARAR

KARAR TARIHI : 02/08/2010 KARAR NOSU : 199 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER KARAR TARIHI : 02/08/2010 NOSU : 199 IN KONUSU : ÖNERGELER ÖZÜ : AÇILIŞ YOKLAMA VE ÖNERGELER Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 2.Dönem 35.Birleşim meclis toplantısı

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Şubat 2018 Perşembe günü saat 18.30 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :9 21/05/2018 Konu :Yönetmelik MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :9 21/05/2018 Konu :Yönetmelik MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU Sayı :9 21/05/2018 Yönetmelik Belediye Meclisi nin Mayıs ayı toplantısı 03/05/2018 tarihli birleşiminde Meclis Hukuk ve Mevzuat Komisyonuna havale olunan Sivas Belediyesi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 22 M.Atilla ÖZKAYA, Hilmi BAYER, Sibel UYAR, Ertan SAYAR, Aysel NART, KARAR 22 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun 7. Maddesinin birinci fıkrasında Büyükşehir Belediyesinin görev ve yetkileri

Detaylı

T.C. BELEDİYE MECLİSİ

T.C. BELEDİYE MECLİSİ T.C. TURHAL BELEDİYE MECLİSİ Toplantının Yılı-Ayı Birleşim Oturum : 2017-Haziran Toplantının Tarihi Toplantının Günü :01.06.2017 :Perşembe Belediye Meclisinin 01.06.2017 tarihi Perşembe günü saat 14.00'da

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

madde eklenmesine Gündemin 28.Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi.

madde eklenmesine Gündemin 28.Maddesi olarak belirlenen önergenin ESNAF SANATKARLAR VE TARİFELER KOMİSYONU na sevkine oybirliği ile karar verildi. TARIHI : 02/04/2012 NOSU : 85 IN KONUSU : Gündemin 1.Maddesi : ÖZÜ: Açılış ve Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkan V.Y.Tansel DEMİROK 4.Dönem 16. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Yavuz Tansel DEMİROK Belediye Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi TARIHI : 01/06/2010 NOSU : 152 IN KONUSU : BAŞKANLIK YAZISI ÖZÜ : Açılış ve Yoklama Gündemin 1.Maddesi : Açılış ve Yoklama Belediye 2.Dönem 26.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

T.C DURAĞAN BELEDİYESİ

T.C DURAĞAN BELEDİYESİ Karar No: 50..:5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.Maddesi gereği Belediyemiz Meclisi 05.09.2011 Pazartesi günü saat 14.00.de gündeminde bulunan konuları karara bağlamak üzere Belediye Başkanlığında Belediye

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

Gündemin 1.Maddesi : KARAR

Gündemin 1.Maddesi : KARAR TARIHI : 01/02/2011 NOSU : 26 IN KONUSU : ÖZÜ : Açılış ve Yoklama ve Önergeler Gündemin 1.Maddesi : Meclis Başkan I. Vekili Hacı ÇELEBİ 3.Dönem 6.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 21 İlgi: a) Şimşek AKPINAR IN 08.02.2017 tarih ve 20 sayılı dilekçesi. b) Danıştay 8.Dairesinin 10.03.2016 gün ve 2016/53 E.2016/2408 Sayılı Kararı. c) Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu nun

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

Belediye Başkanı Lokman ÖZDEN Harun OLMUŞ Galip KARABUDAK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi TARIHI : 02/07/2012 NOSU : 178 IN KONUSU: ÖZÜ: Açılış Yoklama ve Önergeler Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 30. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 18.00 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında Kültür

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı

Nebi YILMAZ Durmuş Ali ÇETİN Muhammet Ali KESKİN Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Belediye Başkanı KARAR NO 1 YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARİH VE NOSU 05.01.2016 DENETİM KOMİSYON ÜYELİĞİ SEÇİMİ Denetim Komisyon Üyeliği Seçimi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereğince Denetim Komisyonu Üyeliği

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

MECLİS KARARI. İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. Karar No Kararın Akviran Mah. 1501 nolu parselin satın alma 2016 / 216 Özü meclis toplantısında alınan 216 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 216 : İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 09.09.2016 tarih

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 311 KARAR 311 Meclis Üyesi Çağlagül ÖZÇELİK ve Remzi TAKTAKOĞLU nun mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 312 KARAR 312 Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.,

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 22.03.2018 tarih ve 45914605-756.02-E.1432 sayılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ifadeli Başkanlık önergesi incelendi.

Detaylı

Plan Değişikliğine Konu Alan

Plan Değişikliğine Konu Alan İNEGÖL REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI; MESUDİYE MAHALLESİ, 1372 ADA, 10-11-12-13-15-95-96-115-298-299-600-613 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Mesudiye Mahallesi,

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :1 08/01/2019 Konu : 15 Temmuz Şehitler Meydanı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU. Sayı :1 08/01/2019 Konu : 15 Temmuz Şehitler Meydanı MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) MECLİS PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU Sayı :1 08/01/2019 15 Temmuz Şehitler Meydanı Belediye Meclisimizin 03/01/2019 tarihli toplantısında Meclis Plan ve Bütçe Komisyonumuza havale edilen 15 Temmuz Şehitler Meydanı

Detaylı

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ;

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün tarih sayılı yazısında ; İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 23.09.2014 tarih 1014-6847 sayılı yazısında ; İLGİ:a) 04/11/2011 tarih ve 94 sayılı Çatalca Belediyesi Meclis Kararı. b) 06/12/2011 tarih 1535-9496 sayılı

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü. ClT/06/2015 BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü. ClT/06/2015 BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü V ^ - 7 EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-1 ^ 2 3-3 3 0 4 -a Konu: Kepez 2571 ada 1 parsel UİP. ClT/06/2015

Detaylı

KARAR TARIHI : 02/05/2012 KARAR NOSU : 118. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler

KARAR TARIHI : 02/05/2012 KARAR NOSU : 118. GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler TARIHI : 02/05/2012 NOSU : 118 IN KONUSU : Açılış ve Yoklama ve Önergeler ÖZÜ: Gündemin 1.Maddesi Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 4.Dönem 21. Birleşim 1.Oturum meclis toplantısı açılışını yaparak,

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı)

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı) MECLİS I Karar Tarihi :06/12/2016 Karar Numarası : 58 Gündem No/Sıra : 58-1 KONUSU: ÖDENEK AKTARMASI Fen İşleri Müdürlüğünün 16.11.2016 tarih ve 122461 sayılı yazıları ile 06 05 07 01 Hizmet Binası Harcama

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 20 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 21 : 2011 Yılı Mart ayı Meclis Karar Özetlerinin

Detaylı

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1

T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ. Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 T.C. T U R H A L BELEDİYE MECLİSİ Sayfa 1 Toplantının Ayı : Kasım 2015/11 Toplantının Tarihi : 05.11.2015 Birleşim : 1 Toplantının Günü : Perşembe Oturum : 1 Belediye Meclisinin 05.11.2015 tarihi Perşembe

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.07.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.07.2013

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 03 AĞUSTOS 2015 Pazartesi günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03092018 Karar No : 109 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular (Katılmadı) Yazı İşleri Müdürlüğü nün 03092018 tarih ve 6435 sayılı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 31082018 tarih

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü KARAR T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 08.01.2015 KARAR NO 1 KARAR İmar tadilatları hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklif yazısı okundu. Verilen izahat,

Detaylı

Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Y.Tansel DEMİROK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

Lokman ÖZDEN İsmail ÖZDEMİR Y.Tansel DEMİROK Meclis Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi TARIHI : 01/04/2011 NOSU : 90 IN KONUSU : Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 3.Dönem 16.Birleşim meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna davet etti. 1 dakikalık

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

İrfan MANDALI Nedim YILANCI İrfan DEMİR Belediye Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi

İrfan MANDALI Nedim YILANCI İrfan DEMİR Belediye Başkanı Meclis Kâtibi Meclis Kâtibi KAPAKLI BELEDİYESİ MECLİS KARARI -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Karar Tarihi: 04.06.2013 Toplantı No: 6 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

6- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 507 sayılı yazıları ile

6- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 507 sayılı yazıları ile T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M Belediye Meclisinin 2015 Temmuz Ayı Mutat Toplantısı. Birleşimin Başlama Tarihi ve Saati: 06/07/2015-15.00 1-Açılış ve Yoklama. 2- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI)

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 05.05.2011 Perşembe Saat:18:00 G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) 1. Komisyonlardan gelen raporlar. 1. (82/2011)-İzmir İli Karabağlar İlçesi, Poligon Mahallesinde

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 01.12.2011 KARAR NO 65 AMASYA BELEDİYE MECLİS BAŞKANI VE ÜYELER Cafer ÖZDEMİR Kenan ERASLAN Cengiz ERDEM Mehmet ÜNEK Osman

Detaylı

T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Kaan Osman SARIOĞLU İsmail İSEN Fatih VEZİROĞLU Karar Tarihi 02.10.2018 Karar No 75 İlçemiz İskele Mahallesi 3 ada

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Nakliye Bedelinin Ödenmesi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 12/10/2011 tarih ve 965 sayılı

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

Gündemin 1.Maddesi : KARAR

Gündemin 1.Maddesi : KARAR KARAR TARIHI : 01/12/2010 KARAR NOSU : 313 GELDİĞİ SERVİS : BELEDİYE BAŞKANLIĞI KARARIN KONUSU : ÖZÜ : Açılış ve Yoklama ve Önergeler Gündemin 1.Maddesi : KARAR Belediye Meclis Başkanı Lokman ÖZDEN 2.Dönem

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :541 KARAR 541: 5393 Sayılı Belediye Kanununun 32 nci maddesi gereğince, 01.07.2017 tarihinden geçerli olmak üzere Meclis ve ihtisas komisyonu toplantılarına katılan Meclis Başkanı ve üyelerine

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA l û l T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03-3 6 - ^ ^ 3 ^ Konu: Döşemealtı Yeniköy 155 ada 11,

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 01.03.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı 2-Mecliste verilecek önergeler 3-Birimlerden gelen önergeler 1-(36/16)-İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.02.2008 tarih ve 01.485 sayılı

Detaylı

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Rapor No: 2017/033 Rapor Tarihi: 15.05.2017 KONU: Gülyalı İlçesinde hazırlanan İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planına İtiraz.

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, Özvatan ilçesi,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ KASIM - SAAT : 11.00 KARAR NO 132-133- 134-135- 136-137- 138 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 652 Ada, 134 Nolu Parsel,

Detaylı

YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU YEŞİLTEPE MAHALLESİ 469 ADA 10 VE 11 PARSELLER İLE 3531, 3532 VE 3533 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 03.07.2017 Karar No : 74 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. (Katılmadı) Yazı İşleri Müdürlüğü nün 03.07.2017 tarih ve 5250 sayılı, Meclis üyelerinin 03.07.2017 tarihli vermiş

Detaylı

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması.

T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI. Açılış ve yoklama yapılması (Karar alma çoğunluğunun tespiti) Gündeme Başlanılması. T.C. ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ : 08 Ekim 2018 TOPLANTI GÜNÜ : Pazartesi (Saat 14.00 da) TOPLANTI YERİ : Büyükşehir Belediye Meclis Salonu Açılış ve yoklama yapılması

Detaylı

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ Karar No :66 Ardeşen Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20,21 ve 22.maddeleri gereğince gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 06.06.2016 Pazartesi günü saat 13,30 da Belediye

Detaylı