TT-TTNET-AVEA KURUMSAL MÜŞTERİ EVRAKLARI DİJİTAL ARŞİV SÜREÇLERİ KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TT-TTNET-AVEA KURUMSAL MÜŞTERİ EVRAKLARI DİJİTAL ARŞİV SÜREÇLERİ KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ"

Transkript

1 TT-TTNET-AVEA KURUMSAL MÜŞTERİ EVRAKLARI DİJİTAL ARŞİV SÜREÇLERİ KURUMSAL MÜŞTERİ HİZMETLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ

2 İçerik Neden dijital arşiv sistemi? Regülatif Yükümlülüklerimiz TT Evrak Arşiv Sistemi Süreçleri Abonelik İşlemlerinde Alınacak Evraklar TT & TTNET Müşteri Evrak Setinin Hazırlanması Müşteri Evraklarında Dikkat Edilmesi Gerekenler! ÇAS ve Hizmet Formunda doldurulması zorunlu alanlar Sipariş Sistemlerinden 2D barkodlu iş emri çıktısı nasıl alınır TT & TTNET Müşteri Evraklarının Arşive Gönderilmesi TTNET Evrak Arşiv Sistemi Süreçleri Abonelik Öncesi Müşteriden Alınacak Evraklar Abonelik Sözleşmeleri Abonelik Sözleşmelerinin Doldurulması Sözleşme doldurulurken dikkat edilmesi gerekenler MTS den 2D barkodlu iş emri çıktısı nasıl alınır TT & TTNET DAS Eksik Evrak Rapor Erişim AVEA Evrak Arşiv Sistemi Süreçleri Abonelik İşlemlerinde Müşteriden istenilen belgeler Abonelik Sözleşmesinde dikkat edilmesi gerekenler Kimlik, imza sirkülerinde dikkate edilmesi gerekenler Hat Alım Formu hangi durumlarda kullanılır? Cihaz & Simkart Bilgi Formu Avea Evraklarının Dijital Arşive Gönderilmesi Teslim Tutanak Tipleri Avea Evrak Takip Sistemi Web Tutanak Erişim Ave Eksik Evrak Rapor Erişim

3 Neden Arşiv Sistemi? Ofis ve Bayilerdeki fiziki arşivlerin merkezileştirilmesi Online olarak evraklara erişimin sağlanması Müşteri şikayetlerinin Çağrı Merkezinde çözümlenmesi Merkezi eksik evrak raporlamasının yapılabilmesi Regülatif Yükümlülüklerimiz GSM de 60 gün içinde abonelik sözleşmesi dijital arşive iletilmeyen abonenin hatlarının kapatılması...! PSTN & ADSL de Tüm abonelik sözleşmeleri ve bu sözleşmelere bağlı süresi devam eden taahhütnamelerin ( Öncesi imzalananlar dahil) Şirketimiz web sitesinden müşterilere gösterilmesi gerekliliği Şikayetlerin çözümlenmesinde uygulanan ASL sürelerine uyulması için evraklara online erişimin sağlanması

4 Türk Telekom A.Ş.

5 Abonelik İşlemlerinde Alınacak Evraklar Abonelik İşlemlerinde Alınacak Evraklar: KOBİ / KURUMSAL GERÇEK İŞ YERİ KAMU DERNEK/VAKIF Kimlik Fotokopisi (Yetkili Kişi) İmza Sirküleri Vekaletname ( Yetkili kişi imza sirkülerindeki yetkili değil ise) İlgili işlem talebi için Sözleşme / Hizmet formu Kimlik Fotokopisi İş Yeri Beyan Formu (sadece yeni abonelikte) İlgili işlem talebi için Sözleşme / Hizmet formu Kamu kurumu adına yetkili kılındığını gösteren resmi yazı.(sağ üst köşesine YETKİ BELGESİ yazılacaktır) Yetkili Kimlik Fotokopisi İlgili işlem talebi için Sözleşme / Hizmet formu Yetkili kişinin TCKN sini içeren kimlik belgesi fotokopisi Yetkilendirmeyi içeren karar defteri (ilk ve son) sayfası örneği İmza sirküleri/yetki Belgesi İlgili işlem talebi için Sözleşme / Hizmet formu Sözleşme: ÇAS (Çerçeve Abonelik Sözleşmesi) TT de müşterilik oluşturulurken bir defaya mahsus müşteriden alınan tüm abonelikleri kapsayan çatı sözleşmedir. TT de ki müşterinin aldığı hizmetle ilgili sözleşme maddelerini içerir. Ofis ve Bayilere matbu olarak dağıtılır. Hizmet Formları: Yeni abonelik ve bu aboneliğe ait değişiklik taleplerinde kullanılır. hizmete ait adres, hız, tarife, özellik vb. bilgileri yer alır. ÇAS ın eki kabul edilir. Online olarak pusula üzerinde tutulmaktadır.

6 TT & TTNET Müşteri Evrak Setinin Hazırlanması Arşiv merkezinde müşteri evrakları ilgili müşteri, hizmet numarası ve işlemle 2D barkodlu iş emri çıktısı ile eşleştirilmektedir. Müşteri evrak seti (en üstten, alta) aşağıdaki sırada üst üste getirilerek zımbalanmalıdır; 1-2D barkodlu iş emri çıktısı 2- Sözleşme 3- Kimlik 4- İmza Sirküleri / Vekaletname/Diğer Evraklar NOT: Aynı gün, aynı ofisten, aynı müşteriye gerçekleştirilen işlemlerde müşteri evrakları çoklanmaktadır. Evrak setleri bu kurala uygun hazırlanmalıdır. Örneğin farklı günlerde girilen siparişler için her gün için müşteri evrakları çoklanıp ayrı setler oluşturulmalıdır. (Kargo paketi üzerine METS den alınan tutanak eklenmelidir)

7 Müşteri Evraklarında Dikkat Edilmesi Gerekenler! Kimlik Fotokopisi okunaklı olmalıdır. İmza Sirkülerinin tarihi güncel ve noter onaylı olması gerekmektedir. Yetkili kişi imza sirkülerinde yer almıyorsa vekaletname alınmalıdır. İmza sirküleri/vekaletname üzerindeki imza sözleşme ile uymalıdır. Sözleşme ve Hizmet Formları okunaklı ve eksiksiz doldurulmalıdır.

8 ÇAS da doldurulması zorunlu alanlar Taraflar başlıklı 1. maddede yer alan ve Abonenin isminin/unvanının yazacağı ve aşağıda kırmızı ile çerçevelenen kutucuğun Sözleşme nin Sureti, Tarihi ve İmzalandığı Yer başlıklı 9. maddede imza tarihi ve imza yeri bilgisinin yazılacağı ve aşağıda kırmızı ile işaretlenen kutucukların Tarafların Tebligat Adresleri başlıklı 10. maddesinde yer alan ve kırmızı ile işaretlenen Abone nin adresine ilişkin tüm kutucuklarının doldurulmasından sonra, ÇAS ın imzalanması gerekmektedir.

9 Hizmet Formları nda* Doldurulması Zorunlu Alanlar (*Örnek olarak Telefon Hizmet Formu kullanılmış olup, tüm Hizmet Formları nda bu kurallar geçerlidir.) Telefon Numarası nın (diğer Form larda Devre Numarasının/Pilot Numarasının vs) yazılacağı ve aşağıda kırmızı ile işaretlenen kutucuğun doldurulması gerekmektedir. Firma/Kurum Adı:bilgisinin yazılacağı ve yukarıda kırmızı ile işaretlenen kutucukların doldurulması gerekmektedir. Tarife, abone özellik ve tarih bilgileri formda belirtilip, form yetkili kişi isim, unvan yazılarak imzalanmalıdır.

10 CW den 2D barkodlu iş emri çıktısı nasıl alınır? CW den alınacak çıktı formunun örneği; Servis Raporları Rep, Barcode (QR) Raporu (Servis Sipariş ID yada Hizmet no bilgileri gerekli alanlara girilir) Ara (Sol alt köşede) (Ekrana gelen Hizmet no seçilir) QR kodu ( sol alt köşede) butonu

11 XDSL den 2D barkodlu iş emri çıktısı nasıl alınır? XDSL den alınacak iş emri formu örneği ; Raporlar sekmesinden pazarlama, oradan da iş emri dökümü seçilir. XDSL no kısmına hizmet numarası yazılır. İş emri dökümü alınır.

12 TMS den 2D barkodlu iş emri çıktısı nasıl alınır? TMS den alınacak tahakkuk fişi çıktısı örneği; 1. Siparişe ait HİZMET numarası TMS den girilir. 2. Sipariş numarası görüldükten sonra o siparişin üstüne tıklanarak durum sayfasından ilgili iş emri PSTN ise Fatura sekmesinden, digital hat vb. ise İş emri sekmesinden alınır. Çıkarılan iş emrinde 2D barkod kontrol edilmelidir.

13 DHS den 2D barkodlu iş emri çıktısı nasıl alınır? DHS den alınacak iş emri formu örneği; İş emri durum sorgulamadan ilgili iş emri hizmet no ve iş emri no girilerek bulunur. İlgili iş emri için Form kısmından İş emri formu çıktı alınır.

14 TELAURA dan 2D barkodlu iş emri çıktısı nasıl alınır? DHS den alınacak iş emri formu örneği; İş emri durum sorgulamadan ilgili iş emri hizmet no ve iş emri no girilerek bulunur. İlgili iş emri için Form kısmından İş emri formu çıktı alınır.

15 SİEBEL dan 2D barkodlu iş emri çıktısı nasıl alınır? Siebelda oluşturulan Hizmet Talebi ekranı açılır. Aşağıda örneği görülen BI Publisher altında Bilgi Değişikliği Hizmet Talebi Formu na tıklanır. Açılan ekranda Report Output Type PDF seçilip, gelen ekranda rapor masaüstüne kaydedilip çıktı alınabilir.

16 TT & TTNET Müşteri Evraklarının Arşive Gönderilmesi

17 TT & TTNET Müşteri Evraklarının Arşive Gönderilmesi Sipariş sistemlerinde oluşturulan her sipariş METS e (Müşteri Evrak Takip Sistemi) düşer. Bayilerde 3 gün 80 işlem ofislerde 2 gün 200 işlem kuralına göre müşteri temsilcisi METS sistemine düşen işlemler için evrak teslim tutanağı oluşturur. Tutanak oluşturunca METS kargoya evrakları alması için uyarı yapmaktadır. Oluşturulan teslim tutanağı kargo paketi üzerine iliştirilmelidir.

18 METS (Kargo Kapak )Tutanak Örneği

19 TTNET

20 Abonelik Öncesi Müşteriden Alınacak Evraklar RESMİ DAİRE/ KAMU İKTİSADİ TEŞEBBÜS/ KONSOLOSLUK/ BÜYÜKELÇİLİK; Abonelik sözleşmesi imzalamaya yetkili kılınan şahıs veya şahısların veya yetkili temsilcinin, bağlı bulundukları kurumdan (Okullarda İlçe Milli Eğitim Md., belediyelerde Belediye Başkanı, hastanelerde İlçe Sağlık Birimi vb.) yetkisinin kapsamını belirten resmi yazı veya yetki belgesi (Aslı görülür, fotokopisi alınır) Kimlik (Aslı görülür, fotokopisi alınır) Ayrıca vergi muafiyetinden faydalanan kurumların yıllık vergi muafiyet karnesinin fotokopisi Şirket (VKN ile başvuruda bulunan kurumsal aboneler) : İmza Sirküleri fotokopisi İmza sirkülerinde imzası bulunan kişi veya kişilere ait kimlik (Aslı görülür, fotokopisi alınır) Şahıs Şirketi (Bireysel başvuruda bulunarak, işyerinde kullanım yapacak aboneler); Kimlik (Aslı görülür, fotokopisi alınır) DERNEK, KOOPERATİF, VAKIF; Abonelik başvurularında Karar Defterindeki internet abonelik başvurusu ile ilgili alınan kararın bulunduğu sayfanın fotokopisi onoter onaylı Karar Defterinde, abonelik işlemlerini takip etmekle yetkili kılınan kişi veya temsilcinin yetkisinin kapsamı. (Aslı görülür, fotokopisi alınır) Valiliklerce verilen "Dernek Tescil Numarası"nı gösterir belgenin fotokopisi Kimlik (Aslı görülür, fotokopisi alınır) Kamu yararı derneklerde dernek tüzüğünde vergi muhafiyetine yönelik karar mevcut ise ayrıca vergi muafiyet belgesi gerekmemektedir. SİYASİ PARTİ; 2820 sayılı Siyasi Partiler Kanununun 71. maddesinde belirtilen yetkili organlarca yetkilendirildiklerine dair belge. (Aslı görülür, fotokopisi alınır) Kimlik (Aslı görülür, fotokopisi alınır) İl ve genel başkanlık için ayrı vergi levhası veya ayrı bir evrak gerekmemektedir. Vekaletname: Vekil aracılığı ile başvuruda bulunulmuş ise, vekaletnamenin ve vekilin resimli kimlik belgesinin bir fotokopisi ile vekaletname verenin resimli kimlik belgesinin fotokopisi. Vekalette TTNET ibaresi olmalıdır Borçlandırıcı işlem yapmaya yetkilidir ibaresi varsa genel vekaletname geçerlidir. (Aslı görülür, fotokopisi alınır.)

21 Abonelik Sözleşmeleri HİZMET TÜRÜ MÜŞTERİMİZ TARAFINDAN DOLDURULACAK SÖZLEŞME -FORM G.SHDSL METRO ETHERNET İNTERNET * ABONELİK SÖZLEŞMESİ G.SHDSL İNTERNET EKİ * G.SHDSL EK HİZMET TALEP FORMU * TTNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ METRO ETHERNET İNTERNET EKİ * METRO ETHERNET İNTERNET ABONELİK BAŞVURU FORMU *TTNET ABONELİK SÖZLEŞMESİ Güncel sözleşme ve formlar pusuladan takip edilmelidir.

22 Abonelik Sözleşmesinin Doldurulması

23 Abonelik Sözleşmesinin Doldurulması

24 Sözleşme doldurulurken dikkat edilmesi gerekenler Tüm formlar müşteriye doldurtulmalı ve imzalanmalıdır. Sözleşmede ad, soyad, adres alanları başvuru sahibi tarafından kendi el yazısı ile doldurulmalıdır. Sözleşmede ad, soyad kimlik belgesindeki ad, soyad ile aynı sıralamada yazılmalıdır. Ad yerine soyad, soyad yerine ad yazılmamalı, isimde kısaltma, harf hatası yapılmamalı, okunaklı yazılmış olmalıdır. Sözleşme kısmında müşteri tarafından doldurulan hiçbir alan üzerinde karalama, silme, tipexleme yapılmamalıdır. Sözleşmenin son sayfasında bulunan "Abone/Vekil İmza" alanlarındaki imza kutucuğu ofis yada bayi yetkilisi önünde, müşteri tarafından imzalanmalı, paraf kesinlikle kabul edilmemelidir. Sözleşmeyi imzalayan her müşteriye, Abonelik Sözleşmesi'nin "müşteri nüshası" muhakkak verilmelidir. Tüm belgeler; (Formlar, Taahhütnameler, Modem Tutanakları, Sözleşmeler v.b) tam olarak doldurulup, abone hangi paketi ya da hizmeti istemişse bilgisinin açık olarak belirtilmesi gerekmektedir. Sözleşmede belirtilen alanların doğru şekilde doldurulduğu ve imzalandığı ofis ve bayi yetkilisi tarafından kontrol edilmelidir. Formlar istenilen standartlarda doldurulmadığı durumlarda evrak geçersiz sayılabilir.

25 MTS den 2D barkodlu iş emri çıktısı nasıl alınır? MTS den alınacak çıktı formunun örneği; 1. Siparişe ait ADSL numarası MTS den girilir. 2. Hangi siparişe numarasına ait eksik evrak var bulunur. 3. Sipariş numarası görüldükten sonra o siparişin üstüne tıklanarak çıktı formu alınır.

26 TT & TTNET DAS Eksik Evrak Rapor Erişim METS sistemi üzerinden gönderilen evraklar içindeki eksik evrak detayı ve hiç gönderilmeyen evrak detayı görüntülenebilmektedir. METS üzerinde Eksik Evrak Listesi sekmesinden işlem tipi, başvuru tarihi filtreleri ile eksik evraklar görüntülenebilmektedir.

27 TT & TTNET DAS Eksik Evrak Rapor Erişim METS üzerinde Eksik Evrak Listesi sekmesinden işlem tipi, başvuru tarihi seçilerek ilgili işlemler excel / pdf formatında dışa aktarılabilir.

28 AVEA

29 Abonelik İşlemlerinde Müşteriden istenilen belgeler LİMİTED ŞİRKETLER İÇİN Avea Kurumsal Tip Abonelik Sözleşmesi Yetkili Kişi Kimliği İmza Sirküleri Tahakkuk Fişi (son 2 ay) veya Faaliyet belgesi ( son 6 ay ) Hat Alım Formu Cihaz Sim kart Bilgi Formu Numara taşıma ile işlem yapılıyor ise Numara Taşıma Talep Formu ŞAHIS ŞİRKETLERİ İÇİN Avea Kurumsal Tip Abonelik SözleşmesiYetkili Kişi Kimliği İmza Beyannamesi Tahakkuk Fişi (son 2 ay) veya Faaliyet belgesi ( son 6 ay ) Hat Alım Formu Cihaz Sim kart Bilgi Formu Numara taşıma ile işlem yapılıyor ise Numara Taşıma Talep Formu EK HAT ALIM İÇİN GEREKEN BELGELER EK HAT ALIM İÇİN GEREKEN BELGELER Ek hat alım formu Yetkili kişi kimliği İmza sirküleri Ek hat alım formu Yetkili kişi kimliği İmza sirküleri

30 Abonelik Sözleşmesinde dikkat edilmesi gerekenler Avea Kurumsal Tip Abonelik Sözleşmesi orijinal boyutta olmalıdır. Sözleşme fotokopisi olmamalıdır. Sözleşme üzerinde karalama veya dakstil ile oynama yapılmamalıdır. Bilgiler kalem ile yazılacak şekilde ıslak olmalıdır. Abone kaşe ve imzası ıslak olmalı kaşe imza olmamalıdır. Bayi kaşe ve imza ıslak olmalıdır. Sözleşme alanları eksiksiz okunur şekilde doldurulmalıdır.

31 Abonelik Sözleşmesinde dikkat edilmesi gerekenler Avea Kurumsal Tip Abonelik Sözleşmesi şartnameleri ilgili firma tarafından ıslak şekilde imzalanmalıdır.

32 Kimlik Nüfus cüzdanı veya Nüfus cüzdanı belgesi yerine geçen tüm belgelerin ön ve arka yüzene 05xx xxx xx xx nolu hatta dayanak belge olup; tek başına yada başka bir işlem için kullanılamaz kaşesinin basılması gerekmektedir. İlgili kaşenin nüfus cüzdanı ön sol üst köşe, arka yüzde ise sol alt köşeye gelecek şekilde basılması, Sürücü belgelerinde ise ön tarafında sağ üst köşeye arka yüzü ise sol üst köşeye basılması gerekmektedir. Diğer belgelerde de kaşenin belgelerin bir köşesi üzerine gelecek şekilde basılması gerekmektedir. Abonelerden aldığımız kimlik fotokopilerinde ıslak olarak yukarıda açıklaması bulunan tek kullanımlık kaşe, bayi kaşesi, aslı gibidir ve bayi yetkili imzası mutlaka olmalıdır. Abonelik sözleşmesinde bulunan numara ile tek kullanımlık kaşe üzerinde bulunan numara aynı olmalıdır. Sözleşme veya sim kart bilgi formu üzerinde bulunan satışı yapılmış numaralardan bir tanesi tek kullanımlık kaşeye yazılabilir.

33 İmza Sirküleri İmza sirküleri noter onaylı olmalıdır. İmza sirküleri üzerinde geçerlilik tarihi kontrol edilmelidir. İmza sirkülerinde münferid müşterek ayrımı yapılmalıdır. Sözleşme üzerinde olan imza ile imza sirkülerindeki imza aynı olmalıdır.

34 Kimlik, İmza Sirküleri ve Tahakkuk Fişinin Geçersiz Olması Kimlik: BTK kaşesinin yanlış vurulması İmza Sirküleri: Noter onaylı olmaması, geçerlilik tarihinin geçmiş olması Tahakkuk Fişi: Geçici vergiler, vergi cezaları ve damga vergisi geçersizdir.

35 Hat Alım Formu hangi durumlarda kullanılır? Hat alım formu birden fazla hat alımlarda tarife bilgisi yazmak için ve ek hat alımlarında kullanılmaktadır. Daha önce kurumsal hat almış abonelerimize sözleşme doldurmadan hat alım formu, kimlik ve imza sirküleri ile hat vermekteyiz. Ek hat alımlarda işlemi yapan personelin ad-soyad ve T.C kimlik numarası yazılmalıdır. Hat alım formu eksiksiz doldurulmalıdır.

36 Cihaz & Simkart Bilgi Formu Bir hattan fazla satışlarda ilk sticker sözleşme üzerine diğer stickerlar cihaz sim kart bilgi formuna yapıştırılmaktadır. İmei numaraları da yazılmalıdır.

37 Avea Evraklarının Dijital Arşive Gönderilmesi Avea Arşiv merkezine gönderilen her evrak ekte bulunan tutanaklar ile gönderilmelidir. Hazırlanan tutanaklarda, ekte bulunan Avea Ofis Kodları listesindeki TT Ofislerine ait Bayi Kodu ve Bayi Adı mutlaka belirtilmelidir. İşlem türlerine göre (yeni aktivasyon, ek hat alım, satış sonrası, devir vs.) ayrı tutanaklar bulunmakta olup, her farklı işleme ait evrak, ilgili işleme ait tutanağa yazılmalıdır. Örneğin yeni aktivasyon evrakları satış sonrası işlemleri tutanağı içerisine yazılmamalıdır Tutaklarda belirtilen işleme ait alanlar eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. Bir firma kaç adet hat aldı ise tüm numaraları tutanak üzerine yazılmalıdır. Her tutanak listesi, listede bulunan işlemlere ait evraklarla gruplanarak gönderilmelidir. Evrakların diğer tutaklara ait evraklarla karışması önlenmelidir. Tutanaktaki sıralama orijinal evraklar ile aynı şekilde olmalıdır. Tutanakta ilk sırada bulunan abone bilgileri orijinal evraklarda da ilk sırada olmalıdır. Tutanaksız evraklar aynı gün içerisinde iade edileceğinden tutanaksız evrak kesinlikle gönderilmemelidir. Avea anlaşmalı kargo şirketi olan MNG Kargo tarafından evraklar toplanmaktadır.

38 Teslim Tutanak Tipleri Bayiler evraklarını Avea Arşiv Merkezine 21 konu başlığına göre her biri için ayrı teslim tutanağı düzenleyerek göndermektedirler. 1. Faturalı Hat Aktivasyon Evrakları 2. Faturasız Hat Aktivasyon Evrakları 3. Nt Faturalı Hat Aktivasyon Evrakları 4. Nt Faturasız Hat Aktivasyon Evrakları 5. Satış Sonrası İşlemlerin Evrakları 6. Devir 7. Yeniden Aktivasyon 8. Migration (Faturalı Faturasız / Faturasız Faturalı ) 9. Eksik Evraklar 10. Gönderilmemiş Evrak 11. Anahtar Kart 12. Taahhütnameler (Aktivasyon sonrası talep edilen kampanya taahhütnameleri) 13. Hat İptali 14. Kurumsal Evraklar ve Faturanı Paylaş Kurumsal Evraklar 15. Faturanı Paylaş Bireysel Evraklar 16. Müşteri Bilgi Güncelleme 17. HGS Formları 18. Cihaz Kampanya Taahhütnameleri 19. Cihaz Kampanya Taahhütnameleri Eksik Evrak 20. Ek Cihaz Kampanya Taahhütnameleri 21. Numara Taşıma RED

39 FATURALI / FATURASIZ / NT FATURALI / NT FATURASIZ HAT Teslim Tutanak Tipleri

40 FATURALI / FATURASIZ / NT FATURALI / NT FATURASIZ HAT TESLİM TUTANAK TİPLERİ

41 EKSİK EVRAK TESLİM TUTANAK TİPLERİ

42 EKSİK EVRAK TESLİM TUTANAK TİPLERİ

43 GÖNDERİLMEMİŞ EVRAK (BTK ) TESLİM TUTANAK TİPLERİ

44 GÖNDERİLMEMİŞ EVRAK (BTK ) TESLİM TUTANAK TİPLERİ

45 CİHAZ / EK CİHAZ TAAHHÜTNAMELERİ TESLİM TUTANAK TİPLERİ

46 CİHAZ / EK CİHAZ TAAHHÜTNAMELERİ TESLİM TUTANAK TİPLERİ

47 CİHAZ TAAHHÜTNAMELERİ EKSİK TESLİM TUTANAK TİPLERİ

48 CİHAZ TAAHHÜTNAMELERİ EKSİK TESLİM TUTANAK TİPLERİ

49 Fotokopi Evraklarda Dikkat Edilmesi Gerekenler & Avea Arşiv Merkezi Adres Aslını alamadığımız tüm fotokopi evraklarda; 1. Islak imzalı Ofis kaşesi 2. Islak imzalı Aslı Görülmüştür Kaşesi ( Aslı Gibidir kaşesi de olabilir) 3. İşlemi yapan ofis personelinin ıslak imzası mutlaka bulunmalıdır. Yukarıda belirtilen bilgileri içermeyen fotokopi evraklar geçersiz sayılmaktadır. AVEA ARŞİV MERKEZİ ADRES AVEA İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ARŞİV MERKEZİ İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Haseyada Sanyi Sitesi II.Kısım Atatürk Bulvarı No :216 Başakşehir - İstanbul

50 Avea Evrak Takip Sistemi Web Tutanak Erişim Operaya girmek için kullanılan link ile birlikte B İle başlayan kullanıcı kod ve şifre ile giriş yapılır. Bayi raporlama portaline giriş yapılır.

51 Eksik evrak rapor takip ekranları Satış raporları sekmesine giriş yapılır.ilgili kısımdan Eksik evrak rapor-gönderilmemiş evrak rapor-cihaz taahhütnameleri eksik rapor ve Cihaz taahhütnameleri gönderilmemiş evrak raporu kısmından hangi raporlara ulaşılmak istenirse ilgili alan tıklanır ve kontrol edilmek istenen ay eksikleri seçilir. Tarih boş bırakılarak bayi kodu kısmı seçilerek tamam denildiğinde tüm eksikler listelenir.

52 Eksik Evrak Rapor Erişim En alt kısımdan dışa aktar seçeneği işaretlenir. Excell 2003 işaretlenir ve eksik listesi excelle aktarılmış olur. İlgili eksikler tamamlanarak Avea arşiv merkez kunt depo ikitelliye eksik evrak web tutanağı ile birlikte gönderilir. Tamamlanan eksiklerin sistemden düşüp düşmediği kontrolü de aynı ekranlardan yapılabilir.

53 Teşekkürler

Kurumsal KEP Başvuru Süreci Hakkında Bilgilendirme

Kurumsal KEP Başvuru Süreci Hakkında Bilgilendirme Kurumsal KEP Başvuru Süreci Hakkında Bilgilendirme (212) 537 8 537 KEP KEP info@istkep.com www.tnbkep.com.tr Online Başvuru Süreci (212) 537 8 537 Online Başvuru Süreci www.tnbkep.com.tr ana sayfası üzerinde

Detaylı

Taşınır İşlem Fişi Düzenleme Kılavuzu BAP

Taşınır İşlem Fişi Düzenleme Kılavuzu BAP 150 253-255 Taşınır İşlem Fişi Düzenleme Kılavuzu BAP FİRMA Faturayı keser ve faturayı malzemeyle birlikte ya BAP Birimi Satınalma Ofisine ya da ilgili Proje Yürütücüsüne Teslim eder. BAP Birimi Satınalma

Detaylı

Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı Kılavuzu

Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı Kılavuzu Kayıtlı Elektronik Posta Bireysel Kullanıcı İÇİNDEKİLER... 1 KAYITI ELEKTRONİK POSTA BİREYSEL KULLANICI KILAVUZU... 4 Başvuru Süreçleri;... 5 1. Hesap Açma Başvurusu... 6 2. Kimlik Bilgileri... 6 3. Adres

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri A.TR) Kullanma Kılavuzu Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan A.TR Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması ve

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe İspat D-8) Kullanma Kılavuzu v4 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE İSPAT D-8 Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5

Giriş. TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri Menşe Şahadetnamesi) Kullanma Kılavuzu v5 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan MENŞE ŞAHADETNAMESİ Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi,

Detaylı

Tescom Telekom - Sözleşme Kılavuzu

Tescom Telekom - Sözleşme Kılavuzu Tescom Telekom - Sözleşme Kılavuzu Değerli İş Ortağımız, Tescom Telekom Yeni Nesil İletişim Teknolojileri dünyasına Hoş Geldiniz. Tescom Telekom Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından

Detaylı

Kayıtlı Elektronik Posta Kurumsal Kullanıcı Kılavuzu

Kayıtlı Elektronik Posta Kurumsal Kullanıcı Kılavuzu Kayıtlı Elektronik Posta Kurumsal Kullanıcı İÇİNDEKİLER... 1 KAYITI ELEKTRONİK POSTA BİREYSEL KULLANICI KILAVUZU... 3 Başvuru Süreçleri;... 4 1. Hesap Açma Başvurusu... 4 2. Kimlik Bilgileri... 5 3. Adres

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Dolaşım Belge İşlemleri EURO-MED) Kullanma Kılavuzu v6 Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Online İşlemleri arasında yer alan EUROMED Dolaşım Belgesi ve Menşe İspat belgelerinin elektronik ortamda düzenlenmesi, onaylanması

Detaylı

Millenicom Abonelik Formu

Millenicom Abonelik Formu Millenicom Abonelik Formu Hizmet Tipi Millenicom yeni abonelik başvuru formu aşağıdaki hizmetlerin tümünü içerecek şekilde hem kurumsal abone hem de bireysel abone için güncellenmiştir. Doping ADSL2+ Doping

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi ANONİM ŞİRKET ŞUBE AÇILIŞI Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla

Detaylı

Kampanya İçeriği. 6 ay ücretsiz 1 GB internet & Facebook. Ücretsiz Vodem Ücretsiz Aktivasyon. Taahhüt yok Kota aşımı yok. Değerli Çözüm Ortağımız,

Kampanya İçeriği. 6 ay ücretsiz 1 GB internet & Facebook. Ücretsiz Vodem Ücretsiz Aktivasyon. Taahhüt yok Kota aşımı yok. Değerli Çözüm Ortağımız, Değerli Çözüm Ortağımız, Index A.Ş. ve Vodafone işbirliği ile devreya alınan iki yeni kampanyaya ait detayları ve aktivasyon süreci ile ilgili bilgileri aşağıda bilginize sunarız. Kampanya İçeriği 6 ay

Detaylı

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu

Medikal Malzeme Satış Kılavuzu Medikal Malzeme Satış Kılavuzu A Ulusal Bilgi Bankası (UBB) nedir? Tıbbi Cihaz Yönetmeliği direktifleri olan (93/42/EEC) Vücuda Yerleştirilebilir Aktif Tıbbi Cihazlar Yönetmeliği (90/385/EEC) ve Vücut

Detaylı

Nitelikli Elektronik Sertifika Kurumsal Başvuru Su reçleri

Nitelikli Elektronik Sertifika Kurumsal Başvuru Su reçleri 1. Başvuru Sayfasına Giriş Birimde tayin edilen e-imza Sorumlusu personel http://www.kamusm.gov.tr/ adresine giriş yapar. Sayfada Sırasıyla; Ürünler -> Nitelikli Elektronik Sertifika(NES) -> Nasıl Başvururum

Detaylı

DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1. 1. Başvuru dilekçesi 1.1. Başvuru dilekçesinin, bizzat belge sahibi tarafından imzalanmış olması gerekmektedir. 1.

Detaylı

24 Ay Taksitli Kurumsal Samsung J5 Akıllı Cep Telefonu THK Kampanyası

24 Ay Taksitli Kurumsal Samsung J5 Akıllı Cep Telefonu THK Kampanyası 24 Ay Taksitli Kurumsal Samsung J5 Akıllı Cep Telefonu THK Kampanyası Uygulama Esasları KURUMSAL PAZAR YÖNETİMİ DİREKTÖRLÜĞÜ Kurumsal İş Ortaklıkları 30 Eylül 2015 Versiyon: 1.0 İçindekiler 1. KAMPANYA

Detaylı

KOÇ TOPLULUĞU ŞİRKETLERİ. Kurumsal Kayıtlı E- Posta (KEP) Başvuru Süreci Bilgilendirme

KOÇ TOPLULUĞU ŞİRKETLERİ. Kurumsal Kayıtlı E- Posta (KEP) Başvuru Süreci Bilgilendirme KOÇ TOPLULUĞU ŞİRKETLERİ Kurumsal Kayıtlı E- Posta (KEP) Başvuru Süreci Bilgilendirme Kurumsal KEP Başvuru Belgeleri 1 2 3 ONLINE BAŞVURU FORMU ÇIKTISI (BAŞVURUYU YAPAN KİŞİ TARAFINDAN İMZALANARAK ŞİRKET

Detaylı

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU

KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU KİRA YARDIMI UYGULAMALARI KILAVUZU Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri (Riskli Olarak Tespit Edilmiş Yapılar) ALTYAPI VE KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 20.01.2015 [Metni yazın] 1. Amaç; Bu

Detaylı

Tescil başvurularının mersis.gumrukticaret.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. LİMİTED ŞİRKET ŞUBE AÇMA

Tescil başvurularının mersis.gumrukticaret.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. LİMİTED ŞİRKET ŞUBE AÇMA FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO Tescil başvurularının mersis.gumrukticaret.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 6102 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca

Detaylı

Kurumsal Apple iphone 6s 16GB Akıllı Cep Telefonu Kampanyası

Kurumsal Apple iphone 6s 16GB Akıllı Cep Telefonu Kampanyası Kurumsal Apple iphone 6s 16GB Akıllı Cep Telefonu Kampanyası Uygulama Esasları KURUMSAL ÜRÜN PAZARLAMA DİREKTÖRLÜĞÜ Cihaz Yönetimi Grup Müdürlüğü 23 Ekim 2015 Versiyon: 1.0 İçindekiler Tablosu 1. KAMPANYA

Detaylı

MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir.

MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş, http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/ adresinden gerçekleştirilir. İşlem yapabilmek

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Dilekçe Müdürlerin tümü tarafından imzalı 1

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Dilekçe Müdürlerin tümü tarafından imzalı 1 YABANCI UYRUKLU FİRMA ŞUBE AÇILIŞ Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş

Detaylı

Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı

Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş, http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/

Detaylı

1.2.ANONİM ŞİRKETLERİNDE TESCİL İŞLEMLERİ.. 17 1.3. KOOPERATİF ŞİRKETLERİNDE TESCİL İŞLEMLERİ... 32 1.4.LİMİTED ŞİRKETLERİNDE TESCİL İŞLEMLERİ...

1.2.ANONİM ŞİRKETLERİNDE TESCİL İŞLEMLERİ.. 17 1.3. KOOPERATİF ŞİRKETLERİNDE TESCİL İŞLEMLERİ... 32 1.4.LİMİTED ŞİRKETLERİNDE TESCİL İŞLEMLERİ... 1.FİRMA TESCİL İŞLEMLERİ.2 1.1.ŞAHIS ŞİRKETLERİNDE TESCİL İŞLEMLERİ........4 1.2.ANONİM ŞİRKETLERİNDE TESCİL İŞLEMLERİ.. 17 1.3. KOOPERATİF ŞİRKETLERİNDE TESCİL İŞLEMLERİ... 32 1.4.LİMİTED ŞİRKETLERİNDE

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

FİNDEKS E TİCARİ ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU

FİNDEKS E TİCARİ ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E TİCARİ ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E TİCARİ ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU Konu Başlıkları GENEL BİLGİ FİNDEKS TİCARİ ÜYELİK

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi KOLLEKTİF ŞİRKET KURULUŞ Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi DERNEK İKTİSADİ İŞLETME KURULUŞ Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi. Dilekçe Şube yetkililerince asıl imzalı 1

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi. Dilekçe Şube yetkililerince asıl imzalı 1 LİMİTED ŞİRKET ŞUBE AÇMA Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla

Detaylı

TT SANAL SANTRAL. Bağlantı Ücreti Taksitlendirme Kampanyası

TT SANAL SANTRAL. Bağlantı Ücreti Taksitlendirme Kampanyası TT SANAL SANTRAL Bağlantı Ücreti Taksitlendirme Kampanyası KURUMSAL ÜRÜN GELİŞTİRME DİREKTÖRLÜĞÜ Kurumsal Ses Ürünleri Geliştirme Müdürlüğü 01.03.2016 Versiyon: 1.0 KAMPANYA TANIMI VE KULLANIM ALANLARI

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018

AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018 AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018 Online Kolay Adım ekranına «https://www.axahayatemeklilik.com.tr» Adresine bağlanarak ulaşabilirsiniz. Kolay Adım

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI

MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi TALM-001-002 06 25.02.2015 TALM-001-002 25.02.2015 1/25 DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın No Yayın Nedeni Yayın Tarihi 00 İlk Çıkış 27.12.2011 01 Doküman Yeniden Düzenlendi

Detaylı

MELİS PROJESİ HBYS ENTEGRASYONU

MELİS PROJESİ HBYS ENTEGRASYONU S İ SO F T S AĞ L I K BİLGİ Sİ S T EMLERİ 2 0 1 9 AN K AR A Sayfa No : 2 / 8 DEĞİŞİKLİK NO TARİH YAYIN VE DEĞİŞİKLİK İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİK YAPAN 00 28.03.2019 Doküman oluşturuldu. Yazılım ve Kalite Birimi

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi KOLLEKTİF ŞİRKET ŞUBE AÇMA Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla

Detaylı

TİCARET SİCİL KAYDI ALINMASI İLE İLGİLİ YAPILACAK İŞLEMLER

TİCARET SİCİL KAYDI ALINMASI İLE İLGİLİ YAPILACAK İŞLEMLER TİCARET SİCİL KAYDI ALINMASI İLE İLGİLİ YAPILACAK İŞLEMLER Bilindiği üzere, 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 26.06.2012 Tarihinde değişen 39. Maddesi'nin 1. Fıkrası'nda "Her tacir ticari işletmesine

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK FAALİYETLERİ ELEKTRONİK İŞLEM SÜREÇLERİNE İLİŞKİN KILAVUZ

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK FAALİYETLERİ ELEKTRONİK İŞLEM SÜREÇLERİNE İLİŞKİN KILAVUZ TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK FAALİYETLERİ ELEKTRONİK İŞLEM SÜREÇLERİNE İLİŞKİN KILAVUZ Amaç MADDE 1- (1) Bu Kılavuz, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Kozmetik Ürünler Dairesi Başkanlığı

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi. Dilekçe Yetkililerce imzalı 1

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi. Dilekçe Yetkililerce imzalı 1 TÜR DEĞİŞİKLİĞİ ŞAHISIN ANONİM VEYA LİMİTED ŞİRKETE DÖNÜŞMESİ Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi BANKA ŞUBE AÇMA Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 602 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla beraber,

Detaylı

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş.

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş. İÇİNDEKİLER 1. BAŞVURU... 4 1.1. Hesap Oluşturma... 5 1.2. Kimlik Bilgileri... 6 1.3. Hesap, Tarife, Paket Seçimi... 7 1.4. Ödeme Seçenekleri... 10 2. WEB POSTA HESAP KULLANIMI... 13 2.1. Web Posta Kullanıcı

Detaylı

Öğrenci İşlerinden staj defteri alındığında önce Staj Defteri Kapağı nda yer alan bilgiler doldurulmalıdır.

Öğrenci İşlerinden staj defteri alındığında önce Staj Defteri Kapağı nda yer alan bilgiler doldurulmalıdır. Öğrenci İşlerinden staj defteri alındığında önce Staj Defteri Kapağı nda yer alan bilgiler doldurulmalıdır. 1 Staj sürecini gösteren şemayı kontrol ederek staj işlemlerinin neresinde olduğunuzu kontrol

Detaylı

AKARYAKIT HARİCİ ÜRÜNLERE İLİŞKİN UYGUNLUK YAZISI BAŞVURUSU

AKARYAKIT HARİCİ ÜRÜNLERE İLİŞKİN UYGUNLUK YAZISI BAŞVURUSU AKARYAKIT HARİCİ ÜRÜNLERE İLİŞKİN UYGUNLUK YAZISI BAŞVURUSU Başvurular, Kurum elektronik altyapısı kullanılarak, http://www.epdk.org.tr/tr/dokumanlar/petrol/lisanslar internet adresindeki Akaryakıt Harici

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6

İÇİNDEKİLER 1. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ... 2 2. KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6 İÇİNDEKİLER. E-DEVLET SİSTEMİNE GİRİŞ.... KULLANICI İŞLEM MENÜSÜ... 6.. YENİ DÖNEM AÇMA... 6.. EĞİTİM DÖNEMLERİ LİSTELE... 7.3. DÖNEME DERS EKLEME/SİLME... 8.4. DERS LİSTELEME... 9.5. DÖNEME KURSİYER EKLEME/SİLME...

Detaylı

NCTS UYGULAMASI YÜKÜMLÜ KULLANICI KILAVUZU RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Elektronik Gümrük İşlemleri Dairesi

NCTS UYGULAMASI YÜKÜMLÜ KULLANICI KILAVUZU RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Elektronik Gümrük İşlemleri Dairesi NCTS UYGULAMASI YÜKÜMLÜ KULLANICI KILAVUZU RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Elektronik Gümrük İşlemleri Dairesi v.3 26.11.2012 A) ULUSAL UYGULAMA(TR rejimi) Ülkemizin 01/01/2012 tarihinde başlayan

Detaylı

TEK PENCERE SİSTEMİ DAHİLDE İŞLEME İZNİ

TEK PENCERE SİSTEMİ DAHİLDE İŞLEME İZNİ 2016 TEK PENCERE SİSTEMİ DAHİLDE İŞLEME İZNİ YÜKÜMLÜ RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KILAVUZU TPS-910-GEÇİCİ İTHALAT İZNİ BELGESİ Versiyon 1.1 Bakanlığımız web sayfasından https://uygulama.gtb.gov.tr/tekpencere

Detaylı

Kullanıcı kodu mükellef olarak alınmış ise; internet vergi dairesi sistemine giriş yapılınca gelen bu ekranda faal olduğu vergi dairesi seçilir.

Kullanıcı kodu mükellef olarak alınmış ise; internet vergi dairesi sistemine giriş yapılınca gelen bu ekranda faal olduğu vergi dairesi seçilir. 413 Seri No lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğine göre, 01 Nisan tarihi itibariyle faal olan tüm ticari kazanç (basit usul mükellefleri hariç), zirai kazanç ve serbest meslek kazancı elde eden gelir vergisi

Detaylı

ELEKTRONİK İMZA BAŞVURU SÜRECİ

ELEKTRONİK İMZA BAŞVURU SÜRECİ ELEKTRONİK İMZA BAŞVURU SÜRECİ İÇİNDEKİLER Elektronik İmza Başvuru Süreci 1. Kurum Başvuru Süreci 2. Başvuru Formu Erişim Parolası Alınması 3. Başvuru Sayfasını Açma 4. Başvuru Sayfasına Giriş 5. Sipariş

Detaylı

KURUMSAL TOPLU SMS SÖZLEŞMESĐ için GEREKLĐ EVRAKLAR

KURUMSAL TOPLU SMS SÖZLEŞMESĐ için GEREKLĐ EVRAKLAR KURUMSAL TOPLU SMS SÖZLEŞMESĐ için GEREKLĐ EVRAKLAR Toplu SMS hesabınızın açılabilmesi için, 2 adet matbu sözleşme imzalamalısınız ve şirketinizin tipine göre ekinde evraklar vermelisiniz. 2 adımda açıklanabilecek

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

TASNİF DIŞI KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ. Doküman Adı MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI

TASNİF DIŞI KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ. Doküman Adı MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Kamu SM KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ Doküman Adı ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi 0 Hazırlayanlar Serdar DEMİR Onay Erol KAHRAMAN DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın

Detaylı

İLAÇ RUHSAT e-başvuru FORMU KULLANICI KILAVUZU. Doküman: EUP Revizyon No: R-06 Tarih: 26.05.2014

İLAÇ RUHSAT e-başvuru FORMU KULLANICI KILAVUZU. Doküman: EUP Revizyon No: R-06 Tarih: 26.05.2014 Sayfa: 0/15 İLAÇ RUHSAT e-başvuru FORMU KULLANICI Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No 10.05.2010 İlaç ruhsat e-başvuru formu kullanıcı kılavuzunun ilk yayınlanma tarihi 10.06.2010 e-başvuru formundan

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ AVUKATLAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 1.1. E-İMZA İLE UETS OTURUM AÇMA... 3 1.2. TC KİMLİK NO İLE UETS OTURUM AÇMA...

Detaylı

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ

TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ TAPU VE KADASTRO BİLGİ SİSTEMİ MEKÂNSAL GAYRİMENKUL SİSTEMİ (MEGSİS) BAŞVURU, E-ÖDEME VE FEN KAYIT İŞLEMLERİ DOKÜMANI Sürüm: 0.1 Revizyon Bilgileri Revizyon No: Revizyon Tarihi Revizyonu Yapan Revizyon

Detaylı

KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Jet Modem Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de

Detaylı

ELEKTRONİK BAŞVURU REHBERİ V 1.0

ELEKTRONİK BAŞVURU REHBERİ V 1.0 ELEKTRONİK BAŞVURU REHBERİ V 1.0 Ağustos 2013 ANKARA Versiyon : 1.0 1/23 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Denetim ve Uyum Yönetimi Daire Başkanlığı (I) Versiyon : 1.0 2/23 İçindekiler 1 Giriş. 4 2 E-Fatura Uygulamasına

Detaylı

Fatura Oluştur Ekranı, Fatura Bilgileri, Alıcı Bilgileri, Mal-Hizmet Bilgileri, Toplamlar ve Not bölümlerinden meydana gelmektedir.

Fatura Oluştur Ekranı, Fatura Bilgileri, Alıcı Bilgileri, Mal-Hizmet Bilgileri, Toplamlar ve Not bölümlerinden meydana gelmektedir. Sirküler No: 2013/196 Tarih: 25.11.2013 ADIM ADIM E-FATURA NASIL KESİLİR -4 E-Fatura Nasıl Oluşturulur? Fatura Oluştur ekranında yer alan alanlar doldurularak taslak fatura oluşturulur. Fatura Oluştur

Detaylı

DENİZYOLU GENEL BİLDİRİM

DENİZYOLU GENEL BİLDİRİM DENİZYOLU GENEL BİLDİRİM (Gemi Kayıt) Gemi Geliş/Gidiş Bilgilerinin İletilmesi ÖNEMLİ: Geliş işlemi yapılacak olan gemiler için, aşağıdaki sırayla işlem yapılması gerekmektedir. Bilgilerin geminin limana

Detaylı

GÜNEY MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

GÜNEY MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI GÜNEY MALMÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 01 Her Türlü Gelirin Tahsil Edilmesi 02 Adli Teminat İşlemleri 03 Teminat Alınması 04 Kesin Teminat İadesi 05 Geçici

Detaylı

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU 1 TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURUSU Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve kullanıcı adı ve şifre ile giriş

Detaylı

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi İçindekiler Tablosu GİRİŞ...2 I. BÖLÜM...3 HARCAMA BİRİMİ TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER...3 A. Kanıtlayıcı Belge Ekleme...3

Detaylı

BELGELENDİRME BAŞVURUSU YOL HARİTASI. Türk Standardları Enstitüsü Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanlığı Gıda Sektörü Belgelendirme Müdürlüğü

BELGELENDİRME BAŞVURUSU YOL HARİTASI. Türk Standardları Enstitüsü Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanlığı Gıda Sektörü Belgelendirme Müdürlüğü BELGELENDİRME BAŞVURUSU YOL HARİTASI Türk Standardları Enstitüsü Ürün Belgelendirme Merkezi Başkanlığı Gıda Sektörü Belgelendirme Müdürlüğü GENEL AÇIKLAMALAR Türk Standardı bulunan konularda ( Örneğin:

Detaylı

ODA SİCİL EL KİTABI DOKÜMAN KODU ALICI DAĞITIM ŞEKLİ [ ] KONTROLLÜ [ ] KONTROLSÜZ ÜNVAN İMZA ÜNVAN İMZA GER FORM KODU: FRM.08.R00

ODA SİCİL EL KİTABI DOKÜMAN KODU ALICI DAĞITIM ŞEKLİ [ ] KONTROLLÜ [ ] KONTROLSÜZ ÜNVAN İMZA ÜNVAN İMZA GER FORM KODU: FRM.08.R00 ODA SİCİL EL KİTABI GER DOKÜMAN KODU ALICI DAĞITIM ŞEKLİ [ ] KONTROLLÜ [ ] KONTROLSÜZ HAZIRLAYAN ONAYLAYAN ÜNVAN İMZA ÜNVAN İMZA FORM KODU: FRM.08.R00 ODA SİCİL EL KİTABI GİRİŞ BÖLÜM NO REVİZYON NO REVİZYON

Detaylı

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ

TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ Değişiklik Numarası: 1.0 02/05/2014 1. İŞLEM METNİ Gelir İdaresi Başkanlığı na bildirimi yapılmış defterlerde hatalı bilgi olması durumunda, doğru olan bilgi ile değiştirilmesi için elektronik ortamda

Detaylı

Yeni İşyeri Açmak. Yeni iş yeri açmak iiçin yapılması gerekenler ve iş yerleri ile ilgili hususlar burada anlatılmıştır.

Yeni İşyeri Açmak. Yeni iş yeri açmak iiçin yapılması gerekenler ve iş yerleri ile ilgili hususlar burada anlatılmıştır. Yeni İşyeri Açmak Yeni iş yeri açmak iiçin yapılması gerekenler ve iş yerleri ile ilgili hususlar burada anlatılmıştır. İşyeri Açmak İçin Yapılması Gerekenler Gerçek Kişiler (şahıs) için gereken belgeler

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU T.C. BAŞBAKANLIK ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU PROJE TAKİP VE YÖNETİM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU I. İçindekiler 1. PROJE SİSTEMİ WEB ADRESİ... 2 2. GİRİŞ EKRANI... 2 3. KAYIT VE SİSTEME GİRİŞ...

Detaylı

(*Bu Form doldurulmadan önce Erişim Numarası için Abone talebi alınacaktır.) Anne Kızlık Soyadı: Vergi Dairesi: Ticari Sicil / Vakıf Sicil:

(*Bu Form doldurulmadan önce Erişim Numarası için Abone talebi alınacaktır.) Anne Kızlık Soyadı: Vergi Dairesi: Ticari Sicil / Vakıf Sicil: YEDİ RAKAMLI ÖZEL SERVİS NUMARASI HİZMET FORMU HF ID ÇAS ID Erişim Numarası*: (*Bu Form doldurulmadan önce Erişim Numarası için Abone talebi alınacaktır.) Ad Soyad: Cinsiyeti: K E BİREYSEL TC Kimlik No:

Detaylı

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

DIŞ İLİŞKİLER VE DIŞ TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI 1 İHRACAT BELGELERİ ONAYI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1- İhracat gerçekleştirilecek ülkeye düzenlenecek belge (A.TR, EUR.1, EUR- MED, FORM- A, MENŞE ŞAHADETNAMESİ) 2- İhracata ait

Detaylı

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU Konu Başlıkları GENEL BİLGİ FİNDEKS BİREYSEL

Detaylı

İHTİYAÇ FAZLASI TAŞINIR MALLAR UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU

İHTİYAÇ FAZLASI TAŞINIR MALLAR UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYAÇ FAZLASI TAŞINIR MALLAR UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU TAŞINIR MALLAR YÖNETİM ŞUBESİ ŞUBAT 2009 / ANKARA 1- SİSTEME GİRİŞ Sisteme www.muhasebat.gov.tr

Detaylı

(*Bu Form doldurulmadan önce Erişim Numarası için Abone talebi alınacaktır.) Anne Kızlık Soyadı: Vergi Dairesi: Ticari Sicil / Vakıf Sicil:

(*Bu Form doldurulmadan önce Erişim Numarası için Abone talebi alınacaktır.) Anne Kızlık Soyadı: Vergi Dairesi: Ticari Sicil / Vakıf Sicil: YEDİ RAKAMLI ÖZEL SERVİS NUMARASI HİZMET FORMU HF ID ÇAS ID Erişim Numarası*: (*Bu Form doldurulmadan önce Erişim Numarası için Abone talebi alınacaktır.) Ad Soyad: Cinsiyeti: K E BİREYSEL TC Kimlik No:

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu 2017 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Kalite Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 3. YÖNETİM... 7 3.1 SÜREÇ TANIM...7 3.2 VERİ GİRİŞİ...8 4. DOKÜMAN YÖNETİMİ...

Detaylı

efinans e-fatura Başvuru Kılavuzu

efinans e-fatura Başvuru Kılavuzu efinans e-fatura Başvuru Kılavuzu İçindekiler Mali Mühür Başvuru Süreci... 2 e-fatura Başvuru Süreci... 4 efinans Sözleşme Aşaması... 11 1 Mali Mühür Başvuru Süreci 1. Mali Mühür Sertifikası için mportal.kamusm.gov.tr/bp/edf.go

Detaylı

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB TEKLİF AVANTAJ HEDEF KİTLE TTNET MOBİL 3G ADSL Bağımsız 4 GB 4 GB 3G Mobil İnternet + Sınırsız WiFi + 3G Mobil Modem 4 GB

Detaylı

MAĞAZAYA ÜRÜN TESLİMİ VE MAĞAZADAN ÜRÜN ÇIKIŞ TALİMATI. Dök. No 012 İlk Yayın Tarihi 16.11.2015 Rev. Yayın Tarihi Revizyon No 00 ONAY.

MAĞAZAYA ÜRÜN TESLİMİ VE MAĞAZADAN ÜRÜN ÇIKIŞ TALİMATI. Dök. No 012 İlk Yayın Tarihi 16.11.2015 Rev. Yayın Tarihi Revizyon No 00 ONAY. Amaç: Mağazaya gelen ürünlerin teslim alınması ve mağazadan ürün çıkartılması standardının oluşturulması, Kapsam: Tüm mağaza personelini kapsar. Uygulama: 1. Mağaza tarafından fabrikaya sipariş çekilir.

Detaylı

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun Kapsamında Riskli Olarak Tespit Edilen Yapılarda Uygulama Yönetmeliğinin 16. Maddesi Uyarınca MALİK ve KİRACILAR Kira Yardımı

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER (Başlık üzerine CTRL + Mouse sol tıklama ile ilgili sayfaya gidilir.) 1. HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) 3 2. PERSONEL GİRİŞİ/PERSONEL

Detaylı

TANITIM KILAVUZU. 1- Bilimsel Toplantı katılımcıları için veri tabanına T.C. Kimlik numarası ile başvuru yapılması gerekmektedir

TANITIM KILAVUZU. 1- Bilimsel Toplantı katılımcıları için veri tabanına T.C. Kimlik numarası ile başvuru yapılması gerekmektedir TANITIM KILAVUZU Amaç: Bu kılavuz, 2012 yılı Ocak ayında yürürlüğe girecek 26 Ağustos 2011 tarih, 28037 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Beşeri Tıbbi Ürünlerin Tanıtım Faaliyetleri Hakkındaki Yönetmelik

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

TachoMobile Web Uygulaması v1.00.

TachoMobile Web Uygulaması v1.00. TachoMobile Yönetim Sistemi Proje Destek Dokümanı / Web Uygulaması v1.00.01 İÇİNDEKİLER Web Uygulaması 1. TANIMLAMALAR 1.1 Araçlar 1.2 Sürücüler 2. TAKOGRAF VERİLERİ 2.1 Veri İndirme 2.2 Gelen Kutusu 2.3

Detaylı

ELEKTRİK SİSTEMLERİ MODÜLÜ

ELEKTRİK SİSTEMLERİ MODÜLÜ ELEKTRİK SİSTEMLERİ MODÜLÜ Serbest Tüketiciye yönelik Toptan Enerji Satışı yapan firmaların faaliyetlerini yürütmeleri amacı ile kullanılan bir modüldür ve Bu sayede; Tüketici ile yapılan sözleşmelerin

Detaylı

STAJ BAŞVURUSU VE SONRASINDA YAPILACAK İŞLEM ADIMLARI

STAJ BAŞVURUSU VE SONRASINDA YAPILACAK İŞLEM ADIMLARI STAJ BAŞVURUSU VE SONRASINDA YAPILACAK İŞLEM ADIMLARI BÖLÜMÜMÜZ YAZ STAJI STAJ ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER 1. STAJ YERİNİN BULUNMASI EN AZ 2 TANE 2. STAJ ESASLARI ve STAJ FORMLARININ BULUNMASI http://makine.btu.edu.tr

Detaylı

Limited Şirketlerin Kuruluş İşlemleri İçin Gerekli Belgeler,

Limited Şirketlerin Kuruluş İşlemleri İçin Gerekli Belgeler, Limited Şirketlerin Kuruluş İşlemleri İçin Gerekli Belgeler, 1. Anonim ve limited şirketlerin kuruluşunun tescil talebine ilişkin şirket ünvanı yazılmış ve şirket yetkilisi tarafından imzalanmış tescil

Detaylı

KURUMSAL TOPLU SATIŞ TEKLİFLERİ TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TOPLU SATIŞ TEKLİFLERİ TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TOPLU SATIŞ TEKLİFLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Kontratlı Tablet Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) ve Ekleri nde belirtilen

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ HESABI OLUŞTURMA... 3 1.1. E-DEVLET İLE İŞLEM YETKİLİSİ KAYDI OLUŞTURMA...

Detaylı

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI

ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI ASELSAN TEDARİKÇİ PORTALI KALİTE SÜREÇLERİ DOKÜMANI Versiyon: 1 Tarih: 27.11.2016 İçindekiler 1. Sisteme Giriş... 3 2. Geri Bildirim Süreci... 4 3. Denetim Talebi... 14 4. Kontrol Partisi... 21 5. Görev

Detaylı

GPRS-EDGE-3N 8-9- 100 MB, 250 MB, 1 GB, 4 GB, 8 GB 15 GB)

GPRS-EDGE-3N 8-9- 100 MB, 250 MB, 1 GB, 4 GB, 8 GB 15 GB) TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Avea Taahhütlü İnternet Paketleri Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen

Detaylı

DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ

DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ I. BÜTÇE MODÜLÜ Yetki ve Yetkililer DÖNER SERMAYE MALİ YÖNETİM SİSTEMİ oluşur. Bütçe modülü, işletme veri giriş yetkisi, işletme bütçe onay yetkisi ve merkez bütçe onay yetkilerinden ve yetkililerinden

Detaylı

KURUMSAL PAZAR YÖNETİMİ DİREKTÖRLÜĞÜ

KURUMSAL PAZAR YÖNETİMİ DİREKTÖRLÜĞÜ Uygulama Esasları KURUMSAL PAZAR YÖNETİMİ DİREKTÖRLÜĞÜ Kurumsal Ses ve Yakınsama Ürünleri Yönetimi TEMMUZ 2014 Versiyon: 4.0 HaTT Kampanyası Uygulama Esasları 1. Kampanyanın Tanımı ve Amacı Toptan Hat

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ZORUNLU ALICILAR İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. HESAPLARIN AÇILMASI VE AKTİVASYON İŞLEMİ... 3 2. UETS HESABI OTURUM AÇMA... 3 2.1. E-İMZA İLE UETS

Detaylı

x İstihdam Desteği x Alet, Teçhizat, Malzeme ve Yazılım Desteği x Web sitesi üyeliği ve Seyahat Desteği

x İstihdam Desteği x Alet, Teçhizat, Malzeme ve Yazılım Desteği x Web sitesi üyeliği ve Seyahat Desteği 2008/2 SAYILI TASARIM DESTEĞİ HAKKINDA TEBLİĞ KAPSAMINDA AYLIK HARCAMA RAPORU VE ÖDEME TALEBİ BAŞVURU FORMU 2008/2 sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ kapsamına alınmış olan firmamızın destek konusu

Detaylı

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi

FİRMA YETKİLİSİ FİRMA TELEFONU MERSİS TALEP NO. Kontrol Evrak Açıklama Asıl Fotokopi KOOPERATİF KURULUŞ Tescil başvurularının mersis.gtb.gov.tr adresi üzerinden yapılması gerekmektedir. Tescil işlemleri bilgileri 6102 sayılı Türk Ticaret Kanun u uyarınca kısmen güncellenmiş olmakla beraber,

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Uzman İşlemleri

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Uzman İşlemleri AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Uzman İşlemleri 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Uzman İşlemleri AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (Tadilat) başvuruları tadilatçı firmanın

Detaylı

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi KASIM -2014 I - VEKALET AYLIĞI FİHRİST 1. Bölüm : Vekalet İşlemleri Bilgi Girişi 1.1. Vekalet Bilgi

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

KAPASİTE İSTEK FORMU. Oda Sicil No * :... Yetkilinin Adı-Soyadı * Sanayi Sicil No * :. Firma Kaşesi ve İmza * İŞYERİ DURUMU *

KAPASİTE İSTEK FORMU. Oda Sicil No * :... Yetkilinin Adı-Soyadı * Sanayi Sicil No * :. Firma Kaşesi ve İmza * İŞYERİ DURUMU * KAPASİTE İSTEK FORMU SAYIN ÜYEMİZ; MÜRACAATINIZ ESNASINDA FORMDA BEYAN EDİLEN BİLGİLERİN VE BELGELERİN EKSİZSİZ OLMASI EKSPERTİZ İŞLEMLERİNİZİ DAHA SERİ VE HIZLI SÜRDÜRÜLMESİ AÇISINDAN YARARLI OLACAKTIR.

Detaylı

MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİNİN (MERSİS) ÜLKE ÇAPINDA UYGULAMAYA ALINMASI. İstanbul 09.01.2014

MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİNİN (MERSİS) ÜLKE ÇAPINDA UYGULAMAYA ALINMASI. İstanbul 09.01.2014 MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİNİN (MERSİS) ÜLKE ÇAPINDA UYGULAMAYA ALINMASI İstanbul 09.01.2014 1 SUNUM PLANI 1. 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu Getirileri 2. Sistemin Oluşturulmasına İlişkin Yasal Yapı 3.

Detaylı

TAAHHÜTNAME. Buna göre;

TAAHHÜTNAME. Buna göre; TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Bireysel Kurumsal Taahhütlü İnternet Paketleri ( Paket ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi;

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden

Detaylı

ISS Transfer In Eğitimi (Yüzyüze Kanallar İçin)

ISS Transfer In Eğitimi (Yüzyüze Kanallar İçin) ISS Transfer In Eğitimi (Yüzyüze Kanallar İçin) SUNUM PLANI 1 2 3 4 GENEL BİLGİLENDİRME VE KURALLAR DİĞER İNTERNET SERVİS SAĞLAYICIDAN TTNET E GEÇİŞ / BAŞVURU BELGELERİNİN KARŞI ISS E İLETİLMESİ MTS de

Detaylı