STOK YÖNETİMİ. Stok Hareket Ekstresi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "STOK YÖNETİMİ. Stok Hareket Ekstresi"

Transkript

1 STOK YÖNETİMİ Stok Hareket Ekstresi Stok hareketlerinizin detaylarını alabileceğiniz rapordur. Nereye ne kadar, hangi fiyatla ürün satıldığını veya alındığını görüntüleyebilirsiniz. İçeriğinde; tarih, açıklama, fiş no, fiş tipi, fiyatı, giren, çıkan ve kalan bulunmaktadır. Stok Kodu İlk ve Stok Kodu Son İstenilen stoklara ait hareketlerin listelenmesi için kullanılan alandır. Bütün stoklara ait hareketlerin görünmesi isteniyorsa bu alanlar boş geçilmelidir. Başlangıç Tarihi ve Bitiş Tarihi Belirtilen tarihlere göre stokların giriş-çıkış hareketlerini kontrol etmek isteniyorsa tarih aralıkları belirtilir. Depo Kodu Stok Kart İşlemleri menüsü altında bulunan depo işlemleri parametresinde, stoklarınızın bulunduğu depolara ait hareketleri rapora dahil etmek için kullanılan alandır. Herhangi bir depo kaydı veya depo girişi yapılmamışsa bu alan boş geçilir. Fiş Tipi Hepsi, Muhtelif, Devir, Alış Faturası, Satış Faturası, İade Faturası, Muhtelif Fatura, Alış İrsaliyesi, Satış İrsaliyesi, Taksitli Satış, Üretim, Pos Satış şeklinde işlem görmüş stoklarınıza ait hareketleri belirtmek için kullanılan alandır. Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

2 Stok Satış Raporu Stok satışlarınızın aktif kodlar kullanılarak giriş, çıkış toplamlarının alındığı rapordur. Giriş miktarı, çıkış miktarı ve arasındaki fark ile kalan miktarı farklı ölçü birimlerinde alabilirsiniz. İçeriğinde; stok kodu, stok adı, giren, çıkan, fark (birim1), fark (birim2) ve fark (birim3) bulunmaktadır.

3 Stok Kodu İlk ve Stok Kodu Son İstenilen stoklara ait satışların listelenmesi için kullanılan alandır. Bütün stoklara ait satışların (giren-çıkan) görünmesi isteniyorsa bu alanlar boş geçilmelidir. Başlangıç Tarihi ve Bitiş Tarihi Belirtilen tarihlere göre stokların satışları (giren-çıkan) kontrol etmek isteniyorsa tarih aralıkları belirtilir. Depo Kodu Stok Kart İşlemleri menüsü altında bulunan depo işlemleri parametresinde, stoklarınızın bulunduğu depolara ait hareketleri rapora dahil etmek için kullanılan alandır. Herhangi bir depo kaydı veya depo girişi yapılmamışsa bu alan boş geçilir. Fiş Tipi Hepsi, Muhtelif, Devir, Alış Faturası, Satış Faturası, İade Faturası, Muhtelif Fatura, Alış İrsaliyesi, Satış İrsaliyesi, Taksitli Satış, Üretim, Pos Satış şeklinde işlem görmüş stoklarınıza ait giriş-çıkışları belirtmek için kullanılan alandır. Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

4 Genel Stok Durum Raporu Stoklarınızın miktar ve tutar bazında giren, çıkan ve kalanlarının alındığı rapordur. Miktarların toplamları alındığı gibi giriş, çıkış toplamları da görüntülenebilmektedir. Aktif kod yapısı ile gruplara ayrılarak kısmi incelenebilmektedir. İçeriğinde; stok kodu, stok adı, giren miktar, giren tutar, çıkan miktar, çıkan tutar, kalan birim ve kalan birim2 bulunmaktadır. Stok Kodu Aralığı İstenilen stoklara ait detayları rapora dahil edebilmek için kullanılan alandır. Stok Adı Belirtilen stok adına ait detayları rapora dahil edebilmek için kullanılan alandır. Tarih Aralığı Belirli tarihler arasındaki stokların detaylarını listelemek için belirtilen alandır. Fiş Tipi Hepsi, Muhtelif, Devir, Alış Faturası, Satış Faturası, İade Faturası, Muhtelif Fatura, Alış İrsaliyesi, Satış İrsaliyesi, Taksitli Satış, Üretim, Pos Satış şeklinde işlem görmüş stoklarınıza ait giriş-çıkışları belirtmek için kullanılan alandır. Ölçü Birimi Stoklara tanımlanmış farklı ölçü birimlerinin de rapora dahil edilmesi için seçilen alandır. Tüm parametreler belirtilerek Ekran yada Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

5 Fiyat Listesi Stoklarınızı oluştururken belirtmiş olduğunuz satış ve alış fiyatlarını alıp fiyat listesi oluşturmanıza imkân sağlayan rapordur. İçeriğinde seçeneğe bağlı stok kodu, stok adı ve istediğiniz satış fiyatları bulunmaktadır. Stok Kodu Aralığı İstenilen stoklara ait fiyatları listelemek için kullanılan alandır. Satış Fiyatı ve Alış Fiyatı Fiyat listesine hangi fiyat türlerinin de rapora dahil edilmesi için seçilen alanlardır. Özel Kod Stok kartlarına tanımlanmış aktif göre gruplandırmalar rapora dahil edilebilir. Tüm parametreler belirtilerek Ekran yada Yazıcıdan rapor dökümü alınır.

6

7 Çıkan Miktara Göre Stoklar Stoklarınızın sadece çıkan miktarları alacağınız rapordur. Sadece miktar olarak alınan rapor aktif kodlar kullanılarak kısmi inceleme yapabilirsiniz. İçeriğinde; stok kodu, stok adı ve çıkan miktar bulunmaktadır. Stok Kodu İlk ve Stok Kodu Son İstenilen stoklara ait çıkan miktarların listelenmesi için kullanılan alandır. Bütün stoklara ait çıkış miktarları görünmesi isteniyorsa bu alanlar boş geçilmelidir. Başlangıç Tarihi ve Bitiş Tarihi Belirtilen tarihlere göre stokların çıkış miktarlarını kontrol etmek isteniyorsa tarih aralıkları belirtilir. Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

8 Giren Miktara Göre Stoklar Stoklarınızın sadece giriş miktarlarını alacağınız rapordur. Sadece miktar olarak alınan rapor aktif kodlar kullanılarak kısmi inceleme yapabilirsiniz. İçeriğinde; stok kodu, stok adı ve çıkan miktar bulunmaktadır. Stok Kodu İlk ve Stok Kodu Son İstenilen stoklara ait giren miktarların listelenmesi için kullanılan alandır. Bütün stoklara ait giren miktarların görünmesi isteniyorsa bu alanlar boş geçilmelidir. Başlangıç Tarihi ve Bitiş Tarihi Belirtilen tarihlere göre stokların giriş miktarlarını kontrol etmek isteniyorsa tarih aralıkları belirtilir. Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

9 Stok Aylık İcmal Stok miktarlarına ilişkin aylık giriş toplamları, çıkış toplamları ve her ikisi arasındaki bakiye farklarını takip edebileceğiniz rapordur. Stok aktif kodları ile kısmi stoklar incelenebilmektedirler. Aylar itibarıyla giren stoklarla, çıkan stoklar arasındaki farklar incelenerek stok seviyeleri dengelenebilmektedir. İçeriğinde seçilen yıla ait aylar, giriş toplamları, çıkış toplamları ve fark bakiyesi bulunmaktadır. Stok Kod Aralığı Belirtilen stoklara ait toplamlarının alınabilmesi için kullanılan alandır. Tüm stoklara ait toplamların listesini almak isteniyorsa bu alan boş geçilmelidir. YIL Hangi yıla göre stokların toplamlarını belirteceği alandır. Bu alan boş geçilmemelidir. Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan Rapor dökümü alınabilir.

10 Ölçü Birimli Stok Satış Raporu Stoklarınızın giriş, çıkış ve kalan miktarlarını farklı ölçü birimlerinde alabileceğiniz rapordur. Giren, çıkan ve kalan stoklarınızı birim1, birim2, birim3 ve ağırlıklarını aynı raporda yan yana inceleyebilirsiniz. İçeriğinde; stok kodu, stok adı, giren, çıkan, kalan ve ağırlık bulunmaktadır. Stok Kodu Aralığı Belirtilen stoklar arasındaki ölçü birimlerinin giriş,çıkış ve kalan miktarlarının rapora dahil edilmesi için kullanılan alandır. Tarih Aralığı İstenilen tarihler arasında stokların ölçü birimlerini rapora dahil edilmesi için kullanılan alandır. Tüm Parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

11 Kilitli Stok Listesi Kilitli stoklarınızı alabileceğiniz rapordur. İçeriğinde stok kodu ve ismi bulunmaktadır.

SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ

SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ Satış Fatura Özet Raporu SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ Herhangi bir cari hesaba düzenlenmiş fatura toplamları alınabildiği gibi belirli bir grup için düzenlenmiş fatura toplamları da alınabilmektedir. Amaç

Detaylı

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü CARİ İŞLEMLER Genel Borç Alacak Dökümü Cari hesaplarınıza ilişkin borç, alacak ve bakiyelerinin alındığı rapordur. Cari aktif kodları kullanılabildiğinden gruplar halinde borç alacaklar görülebilmektedir.

Detaylı

MÜŞTERİ ÇEKLERİ. Müşteri Çekleri Listesi

MÜŞTERİ ÇEKLERİ. Müşteri Çekleri Listesi MÜŞTERİ ÇEKLERİ Müşteri Çekleri Listesi Müşterilerinizden almış olduğunuz çeklerin raporudur. Detayında portföyünüzdeki, karşılıksız, ödenmiş, iade, tahsil ve teminat hesabındaki çeklerin dökümünü aylara

Detaylı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı 1. Muhasebe Hesap Tanımları Asistte muhasebe kullanımını kolaylaştırmak amacıyla, Servisler/Servis Çalıştır/Muhasebe bölümüne Muhasebe Hesap Tanımları servisi eklenmiştir.

Detaylı

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım

STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK Şimdi Stok Tanımları içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki özellikleri açıklayalım STOK BİLGİLERİ Stok Kodu: Stokları takip etmek için kullanılan koddur, tüm stoklarda farklı olmak zorundadır.

Detaylı

Muhasebe Entegrasyon Tanımlarının Yapılması. Stok Programından Yapılan Muhasebe Entegrasyon Tanımları

Muhasebe Entegrasyon Tanımlarının Yapılması. Stok Programından Yapılan Muhasebe Entegrasyon Tanımları Muhasebe Entegrasyon Tanımlarının Yapılması Cari, fatura, çek/senet, kasa ve banka gibi modülerden hareket girişleri yapıldığında bu hareketler anlık olarak muhasebe programına entegre edilerek muhasebe

Detaylı

LKS2. Sabit Kıymetler

LKS2. Sabit Kıymetler LKS2 Sabit Kıymetler LOGO Ocak 2007 içindekiler Sabit Kıymetler...3 Sabit Kıymet Kartları...3 Sabit Kıymet Bilgileri...4 Sabit Kıymet Kayıt Bilgileri...6 Amortisman ve Değerleme Tabloları...7 Başlangıç

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53

www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 www.vegayazilim.com.tr Tel: 0.312. 428 63 53 VENDOR Araçta Muhasebe Sistemleri, araçta sıcak ve soğuk satış yapma imkanını saglayıcı çözümler sunan, plasiyer root takibatı yaparak iş kolaylığı, hız ve

Detaylı

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satın Alma. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satın Alma Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Satınalma Bölümünde Alınan sipariş kartları, Ürün alımlarında uygulanacak indirim,harcama ve promosyonları Ürünü satış fiyatları, Alış koşulları

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

1. Dekont Modülü Yenilikleri

1. Dekont Modülü Yenilikleri B Formu Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] İyileştirme @6 Dekont.dll, Cari.dll, Kasa.dll, Dektrk.dll, Kastrk.dll, Cartrk.dll Uygulama

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 11/26/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.16 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Malzeme Kayıtları Kopyalanırken Ambar Parametrelerinin de Kopyalanması Malzeme

Detaylı

ETA:Online Uygulamaları

ETA:Online Uygulamaları ETA:Online Uygulamaları Firmanız Her Zaman Cebinizde ETA:CR Online Cep Rapor Uygulaması ETA:CR Plus Online Cep Rapor Uygulaması ETA:Online Sipariş Uygulaması ETA:Online El Terminali Uygulaması ETA:CR Online

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm TEMEL MUHASEBE BİLGİLERİ 1. Muhasebenin Tanımı ve İşlevleri... 1 2. Muhasebe Türleri... 2 2.1. Genel Muhasebe... 2 2.2. Maliyet Muhasebesi... 3 3. Muhasebe ile İlgili Taraflar...

Detaylı

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER

BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER BAY.T ENTEGRE PRO V5.3 YENİLİKLER GENEL 5.2 versiyonuna kadar \entegre\rapor\rapor.rpr olarak adlandırılan raporlama için kullanılan uygulama \entegre altına rapor.dll olarak değiştirildi. 5.2 versiyona

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI 1.2. MALĐ DÖNEM BAĞIMSIZ ÇALIŞMAYA GEÇĐŞ ĐLE BĐRLĐKTE KARŞILAŞILACAK DEĞĐŞĐKLĐKLER

DESTEK DOKÜMANI 1.2. MALĐ DÖNEM BAĞIMSIZ ÇALIŞMAYA GEÇĐŞ ĐLE BĐRLĐKTE KARŞILAŞILACAK DEĞĐŞĐKLĐKLER 1. GĐRĐŞ Mali Dönem Bağımsız Çalışma ile kullanıcının istediği an geçmiş dönem bilgilerine ulaşabilmesi sağlanırken, dönem sonlarında bir sonraki döneme ticari sistemde devir işleminin yapılmasına gerek

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

Proje Yönetim Modülü Destek Dökümanı

Proje Yönetim Modülü Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Proje Yönetim Modülü Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz h t t p : / / w w w. b i l n e x. c o m. t r PROJE YÖNETİMİ MODÜLÜ Proje Yönetimi modülü inşaat, taahhüt, dekorasyon, tadilat

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Fiyat Farkı Faturası

Fiyat Farkı Faturası Fiyat Farkı Faturası Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu Uygulama 5.0.10 (Onaylı sürüm) Fiyat Farkı Faturası, kaydedilmiş

Detaylı

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER

ENROUTEPLUS TA YAPILMASI GEREKENLER 11 Mayıs 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Transfer EnRoutePlus TAN METİN DOSYALARININ AKTARIMI (FATURA, NAKİT, ÇEK, SENET) Univera firmasının EnRoutePlus programından

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 11.10.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Aşağıdaki tebliğ detayında belirtilen 3/10 tevkifat oranı ile ilgili düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. 27 Eylül 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı

Detaylı

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo)

YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) 10 Ekim 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : ÖKC Modülü YENİ NESİL ÖKC İLE ON-LİNE İŞLEMLER (Hugin / Profilo) Programlarımızda Ödeme Kaydedici Cihazlar modülünü kullanarak,

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI 1.2. MALİ DÖNEM BAĞIMSIZ ÇALIŞMAYA GEÇİŞ İLE BİRLİKTE KARŞILAŞILACAK DEĞİŞİKLİKLER

DESTEK DOKÜMANI 1.2. MALİ DÖNEM BAĞIMSIZ ÇALIŞMAYA GEÇİŞ İLE BİRLİKTE KARŞILAŞILACAK DEĞİŞİKLİKLER 1. GİRİŞ Mali Dönem Bağımsız Çalışma ile kullanıcının istediği an geçmiş dönem bilgilerine ulaşabilmesi sağlanırken, dönem sonlarında bir sonraki döneme ticari sistemde devir işleminin yapılmasına gerek

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

Gü nsonu Raporları... 20. Detaylı Kasada İptal Edilen Ü rü nler... 10 Stok bazında DCS raporu... 11 Mağaza bazında DCS raporu...

Gü nsonu Raporları... 20. Detaylı Kasada İptal Edilen Ü rü nler... 10 Stok bazında DCS raporu... 11 Mağaza bazında DCS raporu... İÇ İNDEKİLER GENIUS RAPORLAR... 3 LİSTE RAPORLARI... 4 Gü nsonu Raporları... 5 Ü rü n Listesi... 6 Ü rü n Listesi(DCS)... 6 Yeni Açılan Stok Kartları Raporu... 7 Detaylı Ü rü n Listesi Raporu... 7 GÜ NSONU

Detaylı

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ Hesap işlemleri modülü İşletmelerde dönem içersinde gerçekleşen tüm hesap işlemlerini kayıt altına almak Bu modül 4 bölümden oluşur.(banka, Kasa, Çek,Senet) Banka Modülü, Bankalar

Detaylı

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur.

1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. 15xx versiyonu 06.04.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Kurumlar Vergisi Beyannamesi ile ilgili yapılan düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. Versiyon bilgisi 19 olmuştur. Bilançoda aktif 296, pasif 525

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün : Taksitli Satış Đşlemleri Taksitli Satış sistemi adı üzerinde tüm taksitle satış yapan firmalarda kullanılabilir. Bunun yanısıra peşin fiyatı belirli ancak vadeli fiyatı ve taksit sayısı bilinmeyen tüm

Detaylı

Seri Takibi Yenilikleri

Seri Takibi Yenilikleri Seri Takibi Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Yeni Fonksiyon @6 Uygulama Yardımcı Programlar/ Şirket/Şube/Parametre Tanımlamaları bölümünde

Detaylı

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu

Barkomatik. Stok Yönetimi. Ürün Yönetimi. Kullanım Kılavuzu Barkomatik Stok Yönetimi Ürün Yönetimi Kullanım Kılavuzu A- Ürün Menü İşlemleri... 4 1- Ürün Ekleme... 4 2- Ürün Silme... 6 3- Ürün Değiştirme... 6 4- Azalanlar... 7 5- Hareketler... 7 7- Barkod Yazdırma...

Detaylı

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ

MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ MODÜLLER: CARİ KASA BANKA ÇEK/SENET STOK SATIN ALMA SATIŞ HIZLI SATIŞ GENEL ÖZELLİKLERİ * Kolay kullanım * Güncel teknoloji * Eşsiz mimari * Güvenilir veritabanı * Modüler yapı, modüller arası tam uyum

Detaylı

START İçindekiler Kasa 2/17

START İçindekiler Kasa 2/17 Kasa LOGO Ocak 2012 İçindekiler Kasalar... 3 Kasa Bilgileri... 4 Kasa Hesap Özeti... 5 Hesap Özeti Grafiği... 5 Kasa Ekstresi... 6 Kasa İşlemleri... 7 Kasa İşlem Türleri... 8 Kasa Cari Hesap İşlemleri...

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

TDM İŞLEMLERİ NAKİT POS İŞLEMLERİ

TDM İŞLEMLERİ NAKİT POS İŞLEMLERİ TDM İŞLEMLERİ NAKİT POS İŞLEMLERİ Uygulama Tiger2/TigerPlus/Unity2/Tiger Enterprise ürünleri içerisinde Logo Objects Designer İle geliştirilmiştir. Yani yapılan bu geliştirme Logo içerisinde çalışmaktadır.

Detaylı

Demirbaş Tanımı İÇERİK

Demirbaş Tanımı İÇERİK Doküman Kodu : MST006 İlk Yayın Tarihi : Ocak 2017 Revizyon Tarihi : Ocak 2017 Revizyon No : 1 İÇERİK GENEL BĠLGĠ DEMĠRBAġ TANIMI Genel Sekmesi Alım Sekmesi GeliĢmiĢ Sekmesi EK ĠġLEMLER Genel Sekmesi Ek

Detaylı

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi.

KLRetail Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına * Z No * Fiş Tarihi, alanları eklendi. Özet Tanım Ürün Adi Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu dizayn ekranına yeni alanlar Market ürününde Kasiyer Hesap Alma yazdırma dizaynına ve Kasa Teslim Raporu

Detaylı

Satınalma LOGO Ocak 2013

Satınalma LOGO Ocak 2013 Satınalma LOGO Ocak 2013 İçindekiler Satınalma... 7 Ana Kayıtlar... 9 Alınan Hizmetler... 9 Alınan Hizmet Bilgileri... 10 Alınan Hizmet Muhasebe Hesapları... 12 Alınan Hizmet Ambar Detay Bilgileri... 13

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Defter - i Kebir Raporunda Borç Bakiye ve Alacak Bakiye Alanları Defter-i

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Genel Muhasebe Uygulamasında, Damga Pulu Defterinde Defter Basılacak Tür Kodu bilgisinin de yazılması sağlanmıştır. (Proje No: 236084) Damga Pulu Defteri Uygulaması kullanan firmalar için; Damga Pulu Defterinin

Detaylı

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014

Fatura Dosyalarını Yükleme ile ilgili Detaylar. 14 Temmuz 2014 14 Temmuz 2014 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : E-Fatura Gelen e-fatura Dosyalarının Transferi Firmalara tedarikçilerinden veya hizmet aldıkları firmalardan gelen e-faturalar,

Detaylı

Netsis İhracat e-fatura Uygulaması

Netsis İhracat e-fatura Uygulaması Netsis İhracat e-fatura Uygulaması Güncelleme Tarihi: 03.02.2017 Genel Uygulama İhracat e-fatura uygulaması, ihracat e-fatura uygulamasına kayıtlı bulunan mükelleflerin ihracat faturalarının da e-fatura

Detaylı

.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI AY EYLÜL --.. ÇOK PROGRAMLI LİSESİ 007-008 ÖĞRETİM YILI BİLGİSAYARLI MUHASEBE ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI MODÜL PROGRAM YÜKLEMEK paket programını. PROGRAM SEÇME VE YÜKLEME seçerek bilgisayara --

Detaylı

9 Ekim 2009. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Cari II

9 Ekim 2009. Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. Đlgili Modül/ler : Cari II 9 Ekim 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Cari II CARĐ BAZLI FĐYAT TANIMLAMA YÖNTEMLERĐ Cari bazlı fiyat takibi sayesinde programımız, her cari için ayrı ayrı fiyat tanımlamaya

Detaylı

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura

İşlem Adımları. 23 Haziran Stok, Cari, Fatura 23 Haziran 2017 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Dış Ticaret, E-Fatura, Stok, Cari, Fatura İHRACAT İŞLEMLERİNDE E-FATURA DÜZENLENMESİ 01 Temmuz 2017 tarihi itibari ile e-fatura

Detaylı

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satış Ve Dağıtım Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Ürün İçeriği Satış ve Dağıtım Satış ve Dağıtım Parametreleri Verilen Hizmet Kartları Verilen Hizmet Bilgileri Verilen Hizmet Muhasebe

Detaylı

İçindekiler Tablosu Yazarkasa Aktarım Programı.....3

İçindekiler Tablosu Yazarkasa Aktarım Programı.....3 İçindekiler Tablosu Yazarkasa Aktarım Programı.....3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Yazarkasa Aktarımı Ana Modülleri...3 2.1.1. Satış Aktarımı.6 2.1.2. Malzeme Aktarımı..8 2.1.3. Aktarım Log Raporu...9

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Satınalma Yönetimi Uygulaması fatura girişi ekranına, Sabit Kıymet Modülünde Sabit Kıymeti Görüntüle seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 222317) Satınalma Fatura Bilgileri ekranında girişi yapılan Sabit Kıymet

Detaylı

YILSONU DEVİR İŞLEMLERİ

YILSONU DEVİR İŞLEMLERİ Sayfa No : 1 / 5 SISOFT HEALTHCARE INFORMATION SYSTEMS SİSOFT SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ YILSONU DEVİR İŞLEMLERİ Önemli Not: Devir İşlemlerinin öncelikle MKYS sisteminden, daha sonra HBYS sisteminden yapılması

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ YENİLİK CTRL+F3 Adres Kartları ekranında, bakiyesi olan firma kartının kullanım dışı yapılamaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 95946) Bu özelliğin devreye alınması için; 0372 numaralı,

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

Sunum : İlknur ATALAYIN / SMMM

Sunum : İlknur ATALAYIN / SMMM Sunum : İlknur ATALAYIN / SMMM Hazırla Kartlarda Muhasebe Kodu Viserada gerçekleştirilen her işlemin «ön mahsup» hesaplarının otomatik oluşturulması için cari, stok, banka, kasa vb. gibi kartlarda muhasebe

Detaylı

Satınalma LOGO Haziran 2016

Satınalma LOGO Haziran 2016 Satınalma LOGO Haziran 2016 Ġçindekiler Ana Kayıtlar...9 Alınan Hizmetler...9 Alınan Hizmet Bilgileri... 10 Alınan Hizmet Muhasebe Hesapları... 13 Alınan Hizmet Ambar Detay Bilgileri... 14 Alınan Hizmet

Detaylı

Fatura FiĢ GiriĢi ĠÇERĠK

Fatura FiĢ GiriĢi ĠÇERĠK Doküman Kodu : FSG004 İlk Yayın Tarihi : Ocak 2017 Revizyon Tarihi : Ocak 2017 Revizyon No : 1 ĠÇERĠK Genel Bilgi Fatura Girişleri Fatura Başlığı Fatura Detayı Alım Fatura Girişi Satış Fatura Girişi Fatura

Detaylı

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI

YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI YORKA TİCARİ STARTER EĞİTİM DÖKÜMANI Yorka Ticari Starter Yazılımı, Temel ön muhasebe ve cari ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanmış bir versiyondur. 5 Ana modülden oluşmaktadır: Cari Hesaplar Stok

Detaylı

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası

AKINSOFT Tarı Medika. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 05.08.2014 1 1- PROGRAM HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı zirai tarım ilaçları satan firmalara hitap etmektedir. Zirai ilaç kayıtları, formülasyon,

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

ETA:ŞİRKET BİLGİLERİ PROGRAM MODÜLÜ

ETA:ŞİRKET BİLGİLERİ PROGRAM MODÜLÜ Sayfa 1 / 67 ETA:ŞİRKET BİLGİLERİ PROGRAM MODÜLÜ ETA:ŞİRKET, çalışılan şirket ile ilgili muhtelif tanımların yapıldığı bir program modülüdür. Programda işyeri/şube kartları, ortaklara ait kartlar, masraf

Detaylı

Logo da Raporlama Düzeni

Logo da Raporlama Düzeni Risen Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Logo da Raporlama Düzeni Logo Ürünlerinde Raporlama İşlemleri 9/3/2013 İçindekiler Rapor Ekranı... 3 Rapor Filtreleri... 4 Bilgi Özelliklerine Göre Filtre Grupları...

Detaylı

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. Personel Modülü Kullanım Kılavuzu

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. Personel Modülü Kullanım Kılavuzu Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Personel Modülü Kullanım Kılavuzu 1 1. GİRİŞ... 3 2. YÖNETİCİ GİRİŞİ... 4 3. PERSONEL TANIMLARI... 4 3.1 Personel Tanımlarına Erişim... 4 3.2 Personel

Detaylı

SARUS HBYS. Stok ve Yönetimsel Modüller. Yalçın Karaç ENTEGRE ENFORMASYON SİSTEMLERİ A.Ş. WWW.EES.COM.TR

SARUS HBYS. Stok ve Yönetimsel Modüller. Yalçın Karaç ENTEGRE ENFORMASYON SİSTEMLERİ A.Ş. WWW.EES.COM.TR SARUS HBYS Stok ve Yönetimsel Modüller Yalçın Karaç ENTEGRE ENFORMASYON SİSTEMLERİ A.Ş. WWW.EES.COM.TR DEPO AMBAR 1. Sarus Giriş Sayfasından Depo-Ambar Modülü seçilir. Açılan Kullanıcı Adı ve Şifre ekranına

Detaylı

LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ

LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ LUCA NET BANKA EKSTRELERİ MODÜLÜ Banka ekstrelerinizi bankanızdan alıp LUCA NET Kobi Ticari Yazılımı sistemine entegre edebilirsiniz.banka ekstrelerinizi Luca Net Kobi Ticari Yazılımına aktarma işlemlerinizi

Detaylı

Firma/Gümrük Müşavirliği Giriş Ekranı

Firma/Gümrük Müşavirliği Giriş Ekranı Dış Ticaret Modülü Dış ticaret servisi belge tipine (ATR, EUR. 1, Form A, Mense vs) göre stok yaratılmasını ve bu stokun eritilmesini esas alarak çalışmaktadır. Belge satışı odaca yapıldıktan sonra stoktan

Detaylı

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır.

Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen hareketlerine göre çeşitli analizlerin ve raporların hazırlanmasını sağlamaktadır. 9 Şubat 2009 Đlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL Đlgili Modül/ler : Yönetim Analizi YÖNETĐM ANALĐZĐ VE FĐNANSMAN TAKĐBĐ MODÜLÜ Yönetim Analizi ve Finansman Takibi modülü, firmanızın gerçekleşen

Detaylı

02 Temmuz İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler: Muhasebe IV

02 Temmuz İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL. İlgili Modül/ler: Muhasebe IV 02 Temmuz 2018 İlgili Versiyon/lar: ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler: Muhasebe IV MUHASEBE IV MODÜLÜ İNDİRİMLİ ORANLARA AİT SATIŞ LİSTESİ İndirimli Oranlara ait Satış Listesi raporu 405 (İndirimli

Detaylı

İrsaliye Modülü Dizayn Dökümanı. Turquaz Muhasebe. Versiyon 0.2. Hüseyin Ergün. 16 Eylül 04

İrsaliye Modülü Dizayn Dökümanı. Turquaz Muhasebe. Versiyon 0.2. Hüseyin Ergün. 16 Eylül 04 İrsaliye Modülü Dizayn Dökümanı Turquaz Muhasebe Versiyon 0.2 Hüseyin Ergün 16 Eylül 04 Turquaz Muhasebe, İrsaliye Modülü Dizayn Dökümanı Sayfa 2 İÇİNDEKİLER GEÇMİŞ DEĞİŞİKLİKLER 3 1. GİRİŞ 4 1.1 AÇIKLAMA

Detaylı

HIZLI SATIŞ MODÜLÜ. Kullanıcıya Sunduğu İmkânlar Nelerdir?

HIZLI SATIŞ MODÜLÜ. Kullanıcıya Sunduğu İmkânlar Nelerdir? HIZLI SATIŞ MODÜLÜ Bay-t Entegre PRO serisinin yeni modülü olan Hızlı Satış, perakende satış yapan tüm işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak dokunmatik ekranlara uyumlu olarak tasarlanmıştır. Bakkallar,

Detaylı

Satış ve Dağıtım LOGO Kasım 2016

Satış ve Dağıtım LOGO Kasım 2016 Satış ve Dağıtım LOGO Kasım 2016 İçindekiler Satış ve Dağıtım... 8 Ana Kayıtlar... 10 Verilen Hizmetler... 10 Verilen Hizmet Bilgileri... 11 Verilen Hizmet Muhasebe Hesapları... 13 Verilen Hizmet Ambar

Detaylı

Hamdi Ayhan www.safranbilisim.com SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI. Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir

Hamdi Ayhan www.safranbilisim.com SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI. Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir SAFRAN DEPO STOK PROGRAMI YARDIM DOSYASI 1-İLK AÇILIŞ Programın kurulumdan sonraki ilk açılış kullanıcı adı TEST şifre TEST dir Kullanıcı Adı ve şifre girildikten sonra aşağıdaki ekran gelir Bundan sonra

Detaylı

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :

1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri : İÇİNDEKİLER 1. e-fatura ve e-arşiv Tipleri :... 2 1.1. Gelir İdaresinin Belirlediği Fatura Tipleri :... 2 2. Tiger ve Go Ürün Gruplarından Gönderilebilen e-fatura ve e-arşiv Faturası Türleri :... 8 2.1.

Detaylı

GO Plus Cari Hesap LOGO Kasım 2014

GO Plus Cari Hesap LOGO Kasım 2014 GO Plus Cari Hesap LOGO Kasım 2014 İçindekiler Cari Hesap... 4 Cari Hesap Fişleri... 5 Cari Hesap Fiş Türleri... 7 Cari Hesap Fiş Bilgileri... 8 Cari Hesap Fişleri Başlık Bilgileri... 9 Cari Hesap Fişleri

Detaylı

DEMİRBAŞ ALIŞ VE SATIŞ MUHASEBE ENTEGRASYONU

DEMİRBAŞ ALIŞ VE SATIŞ MUHASEBE ENTEGRASYONU 16 Mart 2010 İlgili Versiyon/lar : ETA:SQL, ETA:V.8-SQL İlgili Modül/ler : Demirbaş DEMİRBAŞ MUHASEBE ENTEGRASYONU DEMİRBAŞ ALIŞ VE SATIŞ MUHASEBE ENTEGRASYONU Demirbaş-Muhasebe entegrasyonu, elimizdeki

Detaylı

ÜRÜN TANITIM DÖKÜMANI. Barsis Mobile El Terminali Yazılımı Özellikleri Ve Kullanım Kılavuzu

ÜRÜN TANITIM DÖKÜMANI. Barsis Mobile El Terminali Yazılımı Özellikleri Ve Kullanım Kılavuzu ÜRÜN TANITIM DÖKÜMANI Barsis Mobile El Terminali Yazılımı Özellikleri Ve Kullanım Kılavuzu Ürün ana başlıkları: *Malzeme yönetimi *Satınalma *Satış ve dağıtım *Finans *Sistem işletmeni *Raporlar *Satış

Detaylı

Stok LOGO Kasım 2009

Stok LOGO Kasım 2009 Stok LOGO Kasım 2009 İçindekiler LOGO - GO Stok Takibi...6 Malzemeler...7 Alış Fiyatları...7 Malzemeler Listesi'nde İşlem Özellikleri...9 Malzeme Kayıt Türleri...10 Malzemeler...11 Malzeme Genel Bilgileri...12

Detaylı

Stok LOGO Haziran 2008

Stok LOGO Haziran 2008 Stok LOGO Haziran 2008 İçindekiler LOGO - GO Stok Takibi...6 Malzemeler...7 Alış Fiyatları...7 Malzeme Kayıt Türleri...10 Malzemeler...11 Malzeme Genel Bilgileri...12 Malzeme Birim Bilgileri...14 Malzeme

Detaylı

Her iki yöntemde de, istenildiği kadar fiş kaydı yapılarak el terminali (araç) içinde Stok miktarlarının istenilen değere ulaşması sağlanabilir.

Her iki yöntemde de, istenildiği kadar fiş kaydı yapılarak el terminali (araç) içinde Stok miktarlarının istenilen değere ulaşması sağlanabilir. İŞLEMLER BÖLÜMÜ CARİ KARTLAR -Yeni cari kart tanımı yapılabilir. Yeni müşteri bulan satış elemanı(plasiyer) hemen cari kart tanımlayıp, fatura veya tahsilat fişlerini kayıt edip, merkezi güncelleme de

Detaylı

AKINSOFT Ticaret Odası. Yardım Dosyası

AKINSOFT Ticaret Odası. Yardım Dosyası AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 13.06.2014 1 İçindekiler: 1. KAYITLAR...... 3 1.1. Rehber Kayıt... 3 1.2. Firma Kayıt... 5 1.3. Rehber/Firma Listesi... 6 2. TİCARET ODASI...

Detaylı

İş Emri Malzeme Talep Ekranı

İş Emri Malzeme Talep Ekranı İş Emri Malzeme Talep Ekranı Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu 5.0.2 Uygulama İş emirleri için depolardan malzeme çekilmesini

Detaylı

Stok Modülü Muhasebeleştirme İşlemleri

Stok Modülü Muhasebeleştirme İşlemleri Stok Modülü leştirme İşlemleri 1- Stok girişlerinin(tesellüm/faturalar) muhasebeleştirilmesi Stoktan muhasebeleştirme işlemi için öncelikle tanımlamaların tam ve doğru şekilde yapılması gerekmektedir.

Detaylı

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ

MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ MUHASEBECĐ PAKETĐNDE B FORMLARINININ DÜZENLENMESĐ Ürün Grubu Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Entegre@6 (Muhasebeci Paketi) [X] Yeni Fonksiyon @6 4.0.12 Seti ve 4.0.10 Onaylı Sürüm Uygulama 6 Şubat 2008

Detaylı

LKS2 Stok LOGO Ocak 2007

LKS2 Stok LOGO Ocak 2007 LKS2 Stok LOGO Ocak 2007 içindekiler Stok Takibi...6 Malzemeler...7 Alış Fiyatları...7 Malzeme Kayıt Türleri...8 Malzeme Kartları...9 Malzeme Genel Bilgileri...10 Malzeme Birim Bilgileri...12 Malzeme Muhasebe

Detaylı

Çözüm Bilgisayar. Çözüm AYNİYAT

Çözüm Bilgisayar. Çözüm AYNİYAT Çözüm Bilgisayar Çözüm AYNİYAT 4.1 Ayniyat Çözüm Ayniyat programı çok kapsamlı bir stok takip programı olmakla beraber, aynı zamanda kurum ve kuruluşların daha bir çok işlemlerini bilgisayar ortamına taşıyan

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı

BİLNEX YAZILIM. Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Bilnex POS v3 Satış Ekranı Destek Dökümanı 2016 BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA PERAKANDE SATIŞ Bilnex Pos perakende satış noktalarında (market, mağaza, kırtasiye, kuruyemişçi, hediyelik

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Seri No Takibi İÇERİK

Seri No Takibi İÇERİK Doküman Kodu : TNS008 İlk Yayın Tarihi : Mart 2018 Revizyon Tarihi : Mart 2018 Revizyon No : 1 İÇERİK GENEL BĠLGĠ SERĠ NO TAKĠBĠ Seri No Seri No Parametre Seçimi ile Stok menü Stok kart Alım genel parametreleri

Detaylı

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 HAL OTOMASYONU Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 Program İçeriği 1 Hal Programı Giriş Ekranı...5 2 Hal Programı Ana Ekran ve Üst menü...6 3 Üst Menü...7 3.1 STOK...7 3.1.1 STOK KART KAYITLARI...8 3.1.2 STOK

Detaylı