"Test başarıyla tamamlandı" Easy Series Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""Test başarıyla tamamlandı" Easy Series Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı"

Transkript

1 "Test başarıyla tamamlandı" Easy Series Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

2 2 Güçlü fakat karmaşık olmayan güvenlik paneli Güçlü bir güvenlik panelinin karmaşık olması gerekmez. Bosch firmasının ileri teknolojili zarif Easy Serisi ürünleri bunun yeterli bir kanıtıdır. Bu ürünler, benzersiz bir güvenilirliği, devrim niteliğindeki sadelik ve olağanüstü bir güç ile birleştirir. Basit, sezgisel kullanımı sayesinde yanlış alarmların kolayca önüne geçilebilir. Akıllı Tehdit Değerlendirme, Sesli Alarm Onaylama ve diğer yanlış alarm azaltma yöntemleri sayesinde anlamsız ürün fazlalıkları artık tarihe karışıyor. Hızlı kurulum ve programlama Ülke kodu ayarlandıktan sonra panel otomatik konfigürasyon yaptığından konfigürasyon son derece basittir. Easy Series daha hızlı, daha kolay programlama sunar: Taşınabilir programlama anahtarı, benzer özelliklere sahip paneller grubunu hızlı bir şekilde programlamanızı sağlar. Konfigürasyon ve sistemin otomatik testi sesli yönlendirmelerle olup DTMF telefonla çalıştırılabilir. Uzaktan Programlama Yazılımı (RPS), sistemin verimliliğini büyük ölçüde artırmak için dizüstü bilgisayardan programlanmasına olanak sağlar. Ses modülleri ve programlama anahtarları renk kodlu ve biçimli olup, bu sayede "yerleri" kolayca bulunabilir ve her zaman doğru şekilde monte edilebilirler. Easy Series Güvenlik Paneli sesli iletişim kurar. Basit programlama, tamamen sesle yönlendirilir. Gelişmiş programlama, sesli geri bildirim ve onaylama sağlar. Gelişmiş sistem testi ve diagnostik, kendi dilinizde sağlanır, kurulumun doğruluğu onaylanır. Metin tabanlı SMS mesajları ve sesli sistem durum bilgileri, telefon üzerinden gönderilir ve zamandan ve paradan tasarruf etmenizi sağlar. Yenilikçi alarm aktarımı Dahili bir çevrim cihazı sayesinde alarm haber alma merkezine (SIA, Contact ID, FastFormat protokolleri) doğrudan bağlantı sağlanırken, bir sesli arama cihazı telefonlara ve alarm haber alma merkezine alarm göndermek için kullanılır. Sistem olayları ayrıca SMS kısa mesaj servisi üzerinden de iletilebilir. Harici uyarı cihazları da alarm göstergesi olarak kullanılabilir. Alarmlar aynı zamanda yeni Genişbant IP olanağı ile izlenebilir, böylece zamandan ve maliyetlerden tasarruf edilir. Dahili çift yönlü ses desteği ile müşteriler güvenlik paneline bağlanarak orada bulunan kişileri dinleyebilir ve hatta onlarla konuşabilir. Yanlış alarmlar, bir alarm alındıktan sonra, izleme merkezi operatörlerinin tesislerde yaşanan gelişmeleri kolayca dinleyebilmesi ve doğrulayabilmesi sayesinde azaltılabilmektedir.

3 3 Son derece kolay kurulum ve hızlı programlama Fiziksel montaj Fiziksel kablo bağlantıları, renk kodlu terminal şeritleri ile basitleştirilmiştir. Bu kaliteli terminal şeritleri kabloların daha kolay takılabilmesi için açılıdır. Ayrıca, kabloların kontrol paneli devrelerine erişimini önlemek için bir blokaj plakası da içerirler. Giriş ve çıkış kablolarının terminalleri paylaşması gerekmez; her biri için ayrı terminaller bulunur. Kontrol merkezindeki terminal şeritleri renk kodlu olup, sökülebilme özelliğine sahiptir. Kontrol merkezinin hizalı olarak monte edilebilmesi için ufak bir kumpas dahi eklenmiştir. Güç ve güvenlik seçenekleri Kontrol paneli, kablolu güç kaynağını destekler. Bu ürün, kapağın açılması veya duvardan sökülmesine engel olma amaçlı dış müdahale koruma anahtarına sahiptir. Bu anahtar, kontrol panelinde bir nokta kullanmaz. Kablosuz Yerel Güvenlik Ağı (wlsn) Easy Series kontrol paneli, wlsn kablosuz teknolojisiyle güvenlik ağı kurmanıza da imkan tanıyor. Geniş kablosuz cihaz ailesi, sorunsuz kuruluma olanak sağlar. Mesajların ulaştığı onaylanana kadar gönderilmesi özelliğine sahip iki yönlü yenilikçi kablosuz alarm aktarımı sorun yaşamamanızı sağlar. Otomatik konfigürasyon özelliği uygulamayı hızlandırır ve kolaylaştırır.

4 4 Ev ve küçük ölçekli işletmeler için idealdir

5 5 Easy Serisi Güvenlik Paneli, ev ve küçük ölçekli işletmeler için idealdir. Kontrol merkezi, sadeleştirilmiş fonksiyonlara sahiptir, bir kart kullanır ve sesle yönlendirmeli kullanıcı arayüzü sağlar. Esnekliği sayesinde çok çeşitli uygulamalar için kullanılabilir. Sistemin işlevselliği wlsn teknolojisiyle daha da artırılabilir. Güvenlik ve yangın dedektölerinin yanı sıra, kontrol paneli garaj kapılarının veya pencere pancurlarının açılması ya da ışıkların açılması ve kapanması gibi röle çıkışlarını da yönetebilir. wlsn teknolojisi ek olarak yüksek düzeyde güvenilirlik sağlar. Çift yönlü iletişim tabanlı olması sayesinde, mesajların onaylanana kadar gönderilmesini sağlar. Tüm sistem parçaları sürekli olarak süpervize edilir. Sesli alarm doğrulama Daha da önemlisi, bir alarmın gerçekleşmesinden birkaç saniye sonra alarm haber alma merkezindeki operatörler durumu yerinde inceleyebilir; örneğin izinsiz giriş teşebbüsleri doğrulanabilir veya yanlış alarm olduğu belirlenebilir. Böylece gereksiz polis incelemeleri maliyetleri azaltılır. Benzersiz güvenilirlik EN ve UL uyumlu Bosch Easy Serisi Güvenlik Paneli, kullanımı son derece basit olan, metin kullanımı gerektirmeyen bir kontrol merkezine sahiptir. Bu sayede hatalar önlenir ve yanlış alarmlarda azalma sağlanırken, sistem güvenilirliği daha da artırılır. Ayrıca, giriş ve çıkış zaman gecikmeleri, binaya girerken veya çıkarken size zaman kazandırır. Bu zaman gecikmeleri sırasında önce sessiz ve ardından giderek artan bir düzeyde bir uyarı duyulur ve görsel işaretler de birlikte kullanılır. Alarm sonrası süre sayesinde kullanıcılar gereksiz alarm haber alma merkezi raporlarını iptal edebilirler.

6 6 Çok çeşitli dahili özellikler Ek modüller satın almak zorunda kalmadan Easy Serisinin avantajlarından yararlanın: İki yönlü alarm doğrulama Kart kullanımı Alarm iletimi için dijital ve sesli arama Yerinde ve uzaktan DTMF telefon kontrolü Kablosuz çıkışlar Dizüstü bilgisayarla uzaktan programlama (RPS ile) Koruyucu kod Hareketsizlik zamanlayıcısı Sektörde bir ilk: Akıllı Tehdit Değerlendirmesi Söz konusu yanlış alarm azaltma özelliğinin arkasındaki işlem, mevcut koruma seviyesine, giriş türleri, giriş koşulları ve sistem olaylarının biçimine dayanır. Güvenlik paneli, tehdit seviyelerini analiz eder. Güvenlik paneli ancak değerlendirilen tehdit seviyelerinin önceden belirlenen kriterleri aşması durumunda bir onaylı alarm raporu gönderir. Yanlış alarmlar yok sayıldığından, gerçek tehditler güvenilir bir şekilde edilebilmektedir. Kullanımı kolay fonksiyonlar Easy Serisi ürünlerde kullanılan ayırt edilebilir çok renkli ekran teknolojisi semboller ve sesli yönlendirme olanaklarının kullanılmasını sağlar. Kontrol merkezi ayrıca dahili mikrofon ve hoparlörün yanı sıra, yaklaştığınızda bunu algılayan bir dedektöre sahiptir. Sesli yönlendirmelerle yapılan test kendi dilinizde "Test başarıyla tamamlandı" Metin kullanımı gerektirmeyen kontrol merkezi ile tek işlemli kullanım ve animasyon, sadelik ve kullanıcı dostu özelliklerinde son noktadır. Sistemi açmak ve kapatmak için sadece tek bir mesafe işaretleyici veya wlsn anahtarlık kullanılır. Ayrıca, sessiz kontrol merkezi modu, kullanıcının kritik önem taşımayan tüm sesli uyarıları kapatabilmesine olanak sağlar wlsn: kablosuz aktarım Güvenlik paneli kablosuz uzak çıkışların kullanımına olanak sağlar. Bu, örneğin, bir sireni veya ışıkları açıp kapatmak için kullanılabilir. Çok kanallı frekans atlatma teknolojisi ve 868 MHz Avrupa Güvenlik Bandının kullanımı aktarımın son derece güvenli olmasını sağlar. Hareketsizlik zamanlayıcısı Easy Series Kontrol Paneli, belirli bir zaman dilimi içinde sistemin kurulu olup olmadığını belirleyebilmenizi sağlar. Böylece son kullanıcı için derhal destek sağlayabilir, müşteri memnuniyetini artırabilir ve iş hacminizi genişletebilirsiniz.

7 7 Koruyucu kod Alarm durumunda bir güvenlik koruyucusu, kullanıcının bulunmadığı durumlarda tesisi kontrol edebilir. Alarm sonrasında paneli kurmak ya da devre dışı bırakmak için bir kod kullanabilir. Bu, hatalı kullanım şansını ortadan kaldırır. Gözetimsiz işletim Alarm paneli, olay ve parametre değişiklik kayıtlarını alarm haber alma merkezine ya da güvenlik merkezine periyodik olarak aktarabilir. Easy Series bu görevleri otomatikleştirir. Bu, belirli bir zaman diliminde yapılan işten tasarruf sağlar.

8 8 Tam Güvenlik Alarm iletimi Acil durum çağrı düğmeleri doğrudan alarm aktarımı: istenen alarm mesajını göndermek için basın ve bekleyin Kolay ses onaylam 2 yönlü ses onayla Dinleme (konuşma fonks dahili hoparlör iki yönlü sesli o Aşağıdakilerden yararlanabilirsiniz: Kolay Kurulum kontrol merkezini hizalamak için kullanılan entegre mini kumpas kolay erişilir renkli terminal bağlantıları Kolay programlama dizüstü bilgisayarla uzaktan programlama telefon üzerinden programlama anahtarı ülke koduna göre otomatik konfigürasyon Kablolu Duman Dedektörü Cam Kırılma Dedektörü Manyetik Kontak Hareket Dedektörü Siren/flaşör

9 9 a: ma iyonu dahil) ve mikrofon naylama Çeşitli alarm formatlarının alınabilmesi alarm iletimi: alarm haber alama merkezini arama SMS ile metin tabanlı mesajlaşma(tap) cep telefonunuza/komşulara veya arkadaşlara sesli mesaj ile iletim Müşterilerinizin yararlanacağı avantajlar: Yanlış alarm azaltma akıllı Tehdit Değerlendirmesi çapraz bölgelendirme kademeli bildirim sesli alarm doğrulama Ñ Kullanım kolaylığı sezgisel ekran tek tuş veya kart sesli doğrulama Kablosuz Kolay alarm bildirimi dinleme (konuşma fonksiyonu dahil) uzaktan telefon çağrısı ile Alarm iletimi Alarm haber alma merkezini arama Metin tabanlı SMS mesajlaşma (TAP) Sesli arama harici siren Genişbant IP iletişim GSM/GPRS desteği wlsn Hub wlsn anahtarlık wlsn test cihazı wlsn PIR Hareket Dedektörü wlsn Açık Alan Sireni wlsn İç Mekan Sireni İki yönlü kablosuz tam aktarım ve mesaj onaylama özellikleri sorun yaşamamanızı sağlar Daha hızlı ve daha kolay konfigürasyon ve test Garaj kapıları ve benzerlerinin kablosuz kontrolü Daha az servis çağrısı

10 10 Easy Series sistem bileşenleri ve uyumlu cihazlar Kontrol Merkezi Kontrol merkezi ses ve görsel verileri birleştirir. Sizin dilinizde konuşur ve söylediklerinin daha iyi anlaşılması için ekranda görsel simgeler kullanır, böylece işletim hataları minimum seviyeye iner. Yüksek kontrastlı çok renkli simge ekranı Varlık dedektörü Kolay kurulum için entegre mini kumpas Entegre hoparlör Dahili mikrofon Dahili RFID işletimi Basit, tek düğmeli kullanıcı arayüzü Panel devrede göstergesi Özel fonksiyonlara erişim Kart Ses Modülü Dış Müdahale Anahtarı Her kullanıcı sistemi, bir kart veya kullanıcıya özel olan bir kimlikle kontrol eder. Bu küçük algılayıcılar sistem kontrolünü sağlayan başlıca araçlardır. Kontrol merkezindeki konuşmaları ve sesleri çeşitli dillerde destekler. Kontrol paneli koşulları, olayları, onaylamaları ve hatalarında sesli uyarı verilir. Duvar anahtarı ve kutu anahtarı kombinasyonu. İlave anahtar çıkışlarının takılabileceği bir kablo devresine sahiptir. Programlama Anahtarı Güç Kaynağı Kontrol Paneli Programlama bilgilerini karşıya ve karşıdan yüklemek için kullanılan bir cihaz. Programlama anahtarını kullanarak aynı özelliklere sahip bir dizi kontrol panelini hızla programlayabilirsiniz. Fiziksel bağlantılı temel güç gereksinimleri için VAC kablolu güç kaynağı. Kontrol paneli sistemi yönetir ve kontrol eder. Dahili bir dijital telefon iletişim aygıtına sahiptir.

11 11 Tam bir güvenlik sistemi kurmak için parça ve aksesuarlar Müşterilerinizin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan, ev ve küçük işyerlerini güvenli hale getiren komple bir sistem kurmak için çok çeşitli sistem bileşenleri ve aksesuarları arasından seçim yapabilirsiniz. Hareket Dedektörü Cam Kırılma Dedektörü Panik Tuşu Duman Dedektörü Kapı Pencere Kontağı Siren/Flaşör Kablosuz Yerel Güvenlik Ağı (wlsn) için ürün örnekleri: wlsn Hub wlsn Aanahtarlık wlsn Kapı Pencere Kontağı wlsn Hareket Dedektörü wlsn Duman Dedektörü wlsn Açık Alan Sireni Bosch adı dünyada kalite ve güvenilirliğiyle tanınır. Oldukça kolay, maliyeti düşük güvenlik paneli istiyorsanız, Easy Series ideal seçenektir.

12 Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 100 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla yenilikçi teknolojiler sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri tüm dünyada kamusal, kurumsal ve konut ihtiyaçlarına yönelik elektronik güvenlik sistemleri ile genel seslendirme ve kongre-konferans çözümleri sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz veya adresine mail atınız. Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Değişiklik yapma hakkı saklıdır Almanya da basılmıştır 02/08 Printer AS-OT-tr-01_ _06

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Easy Series Güvenlik Paneli. Seçim Kılavuzu

Easy Series Güvenlik Paneli. Seçim Kılavuzu Easy Series Güvenlik Paneli Seçim Kılavuzu İçerik 3 1. Temel bilgiler 2. Sistem Hakkında Genel Bilgiler 5 2.1 Easy Series Güvenlik Paneli 6 Easy Series Ekran Durumları 7 2.2 Kontrol Paneli ve Cihazları

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 wlsn nedir? Bosch Güvenlik Sistemleri nin kablosuz Local Security Network wlsn çözümü, en sok teknoloji

Detaylı

Easy Series Güvenlik Paneli. Referans Kılavuzu

Easy Series Güvenlik Paneli. Referans Kılavuzu Easy Series Güvenlik Paneli Referans Kılavuzu İçerik 3 1. Temel bilgiler 2. Sistem Hakkında Genel Bilgiler 5 2.1 Easy Series Güvenlik Paneli 6 Easy Series Ekran Durumları 7 2.2 Kontrol Paneli ve Cihazları

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Evinizi ve ailenizi korumak artık çok kolay. Kullanıcı dostu Ultima güvenlik sistemi ile herşeyi tek bir dokunuşla halledebilirsiniz. Rahatlayabilirsiniz.

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri

AMAX Hırsız Alarm Sistemleri Sistem bilgileri Çalıştırma ve Programlama Uzantılar Alarm A-Link Tuş takımları 8 Bölge Giriş Modülü * Çıkış Modülü Kablolu IP/GPRS aktarım IP iletişim cihazı Alarm Haber Alma Merkezi (İletişim Alıcısı/Ağ Geçidi) doğrudan

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

5000 Serisi Modüler Yangın Paneli Esnek tasarım mimarisi

5000 Serisi Modüler Yangın Paneli Esnek tasarım mimarisi 5000 Serisi Modüler Yangın Paneli Esnek tasarım mimarisi 2 Herşey tek bir modüler sistemde Benzersiz esneklik Bosch, 5000 Serisi Modüler Yangın Paneli ile bir kez daha standartları yeniden belirliyor:

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri 2 MAP 5000 Hırsız alarmı sistemleri Yeni standartları belirleyen esnek üstün teknoloji Hırsız alarmı sistemleri modern güvenlik konseptlerinin

Detaylı

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm...

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... 2 CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi...hepsi bir arada çözümle gelen yenilik Mükemmel dijital MP formatında kayıt ve dinleme Dijital akustik geri besleme

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu

Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu Tepe Güvenlik Ürün Kataloğu DSC WLS-4945 KABLOSUZ MANYETİK KONTAK 75 mm x 31 mm x 22 mm Pencere ve kapılarda uygulanan kablosuz bir üründür, 1 adet 3V CR-2 lityum pil ile çalışır ve pil ömrü minimum 2

Detaylı

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor IP video güvenlik sistemleri Hepsini bir araya getirmek Bosch Video Yönetim Sistemi (VMS), IP ağınız üzerinden iletilen tüm IP, video,

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB

FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB FOCUS KABLOSUZ ALARM SİSTEMİ MODEL : ST-IIIB TEKNİK ÖZELLİKLER 8 bölge kablolu, 32 bölge kablosuz toplam 40 bölge Türkçe sesli yönlendirme özelliği, 85 db dahili siren Sökülmelere karşı tamper swich PTSN

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza zinciri,

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

Hırsız Alarm Sistemleri

Hırsız Alarm Sistemleri Hırsız Alarm Sistemleri FCA-62 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LED / LCD Keypad 146 FCA-824 & Keypad Kablolu Alarm Paneli + LCD Keypad 147 FCA-LED62 Kablolu LED Keypad 148 FCA-LCD64 Kablolu LCD Keypad

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Bosch Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet

420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet 420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Akıllı algılama. Üstün koruma. Çift Işın Teknolojisi ile Üst düzey hassasiyet 2 420 Serisi Otomatik Yangın Dedektörü Üstün koruma için akıllı algılama Çift Işın Teknolojisi

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ

TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 ANALOG ADRESLİ YANGIN ALARM PANELİ, 1 LOOP, NETWORK EDİLEBİLİR, 72 BÖLGE GÖSTERGELİ TFP-1221 Serisi panel, Türkiye koşullarına uygun olarak tasarlanıp üretilen kullanıcı ve teknisyen dostu analog

Detaylı

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1

www.vescoalarm.com www.vescoalarm.com 1 Alarm Sisteminiz Hakkında Bilmeniz Gerekenler Markalı alarm sisteminiz hakkında bilinmesi ve uygulanması gereken Teknik bilgiler asağıda sıralanmıstır. Sistem Kullanıcıları için uyarılar Alarm sisteminizin

Detaylı

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri

Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri Nedap OGS Sistemleri Türkiye Genel Distribütörü Atitek Elektronik LTD. UHF Temelli OGS Sistemleri COPYRIGHT Bu doküman ve içindeki bilgiler Atitek Elektronik Sistemleri ve Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.

Detaylı

DSC ALARM Sistemleri PC-1616 * Kart üzerinde 6 Kablolu Zone Giriþi * 16 Kablolu Zone a kadar geniþletilebilir. * 32 Kablosuz Zone a kadar geniþletilebilir. * Kart üzerinde 2 PGM Çýkýþý PC 5204 ile 6 ya

Detaylı

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi

CG - G5. GSM Modüllü Alarm Sistemi Yusuf Noyan AYDIN Aydın Dış Ticaret Altınkum Mahallesi 430 Sokak No:2/4 Konyaaltı ANTALYA Telefon : + 90 242 229 96 50 www.aypro.com info@aypro.com CG - G5 GSM Modüllü Alarm Sistemi GSM / SMS / RFID Alarm

Detaylı

ACC2 DEKODER Kontrol Ünitesi

ACC2 DEKODER Kontrol Ünitesi ACC2 DEKODER Kontrol Ünitesi BİREYSEL VE TİCARİ SULAMA Built on Innovation Güçlü. Akıllı. Esnek. hunterindustries.com ACC2 Dekoder Güçlü. Akıllı. Esnek. Hunter'ın yeni nesil ACC2 Dekoder kontrol ünitesi,

Detaylı

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0

$195,0 $230,0 $20,0 $56,0 $56,0 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI DC-808T 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği AHM merkezi Ademco 4+2 ve contact

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, ısı pompaları ve bölgesel

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI

CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI 1 CAPTAİN-i ver. 5.6 & ve Üzeri RX-6 KULLANIM KİTAPÇIĞI http://www.salimusta.com salim@salimusta.com CAPTAIN-I Alarm paneli Özellikleri 6 programlanabilir bölge 2 bölünme Arayıcı: üç kişisel cep veya ev

Detaylı

Profesyonel Haberleşme Çözümleri.

Profesyonel Haberleşme Çözümleri. Profesyonel Haberleşme Çözümleri www.aselsan.com.tr Kamu Güvenliği ve Acil Yardım Haberleşme Çözümleri ASELSAN ın Kamu Güvenliği ve Acil Yardım Haberleşme Sistem Çözümleri, normal, kriz veya afet durumlarında,

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol.

PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Şaşırtıcı Derecede Esnek. Güçlü Kontrol. 2 PLENA matrix Dijital Ses Sistemi Mükemmel ses performansı için çok yönlü seçiminiz Birden fazla bölgede kablosuz kontrol Kolay

Detaylı

NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540

NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540 NEUTRON SMART HOME NTA-GN8540 Kullanıcı Klavuzu (Sık Kullanılanlar) Kuruluma başlamadan önce mutlaka fabrika ayarlarına yükleyip kuruluma başlayınız. Eğer yazılım güncellemesi yaparsanız güncellemeden

Detaylı

Bileşenler Broşürü DX CONNEXION

Bileşenler Broşürü DX CONNEXION Yangın Güvenliği Bileşenler Broşürü DX CONNEXION Morley-IAS DXc Kontrol Panelleri DXc Kontrol Panelleri DXc1 Tek Döngülü Kontrol Paneli, 230Vac, 2 siren devresi Boyutlar 260 x 390 x 147mm (H x W x D) 714/001/111

Detaylı

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ

AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ AKILLI KİLİTLEME ÇÖZÜMÜ Kapınızı akıllı bir çözüme dönüştürün. akıllı kilitleme çözümü, kapı kilidinizi akıllı telefonunuzdan, tablet bilgisayarınızdan ve çok sayıda geçiş kontrol cihazından kontrol etmenize

Detaylı

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 )

SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme. Paket Sistem Fiyatları. B.Fiyat USD T.Fiyat USD Resim. No ACIKLAMA Adet. GSM Modülü Alternatif-1 ( 4x3 ) SMS ve Telefon Uzak Kontrol ve İzleme Paket Sistem Fiyatları Temmuz.0 No ACIKLAMA Adet GSM Modülü Alternatif- ( x ) ( Ekranlı, tuştakımlı, DTMF kontrollü, giriş, çıkışlı ) GSM Modülü -: SMS yada telefon

Detaylı

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI

KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI KV-N1058X Belge tarayıcı İŞLETMENİZİN KALBİNE UZANACAK BİR TARAMA DENEYİMİ ÇALIŞMA BIÇIMINIZE GÖRE TASARLANMIŞ AĞ TARAYICISI Gerekli olan her yere tarama yapın Ofis ortamları, çalışma alanları ve iş faaliyetleri

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN

AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN ICP-AMAX-P / ICP-AMAX-P-EN tr Kullanıcı Kılavuzu AMAX panel 2000 / AMAX panel 2000 EN İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Giriş 4 2 Sistemi Devreye Alma ve Devre Dışı Bırakma

Detaylı

The global leader in door opening solutions

The global leader in door opening solutions The global leader in door opening solutions 2 ASSA ABLOY Grubu Grup, 40'dan fazla ülkede faaliyet gösteren 150'den fazla şirketi ve 6 milyar cirosu ile sektöründeki en güçlü oyuncudur. Bugün ASSA ABLOY

Detaylı

Programa girdikten sonra zoneleri tanıtmak için 001 tuşlanmalıdır.tuşlandıktan sonra 2 haneli zone özelliklerini 6 zone için peşpeşe girilmelidir.

Programa girdikten sonra zoneleri tanıtmak için 001 tuşlanmalıdır.tuşlandıktan sonra 2 haneli zone özelliklerini 6 zone için peşpeşe girilmelidir. DSC PANEL KISA PROGRAMLAMA KILAVUZU Programlama şifresi:5555 Kullanıcı şifresi:1234 Programa giriş: * 8 5555 Programdan çıkış: # # Zone tanımları: 00 Kullanılmayan zone 01 1.gecikmeli zone 03 Ani zone

Detaylı

Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler

Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler 2 Birlikte kendinizi güvende hissedeceğiniz bir firma Bosch Güvenlik Sistemleri'nin üstlendiği sorumluluk, risk altında olan ister can

Detaylı

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU 1 2 3 B 4 5 6 7 8 9 10 11 legrand HIRSIZ ALARM SİSTEMİ CELEST SERİSİ Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU CELEST CELEST HIRSIZ ALARM Alarm Sisteminin

Detaylı

7/24 destek hattı 444 0 239. AirTouch. Üç yıl garanti. Üç yıl garanti. www.airties.com YM.AP.4410.UM.TR.D01REV22092011

7/24 destek hattı 444 0 239. AirTouch. Üç yıl garanti. Üç yıl garanti. www.airties.com YM.AP.4410.UM.TR.D01REV22092011 www.airties.com AirTouch 7/24 destek hattı 444 0 239 Üç yıl garanti 7/24 destek hattı 444 0 239 Tüm teknik destek telefon numaralarının listesi için www.airties.com adresini ziyaret edin. Üç yıl garanti

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Ortam İzleme Sistemi

Ortam İzleme Sistemi Her şey kontrolünüz altında. Ortam Sistemi Retmon EMS Nedir? Ortam parametrelerini ölçmek, izlemek, kaydetmek ve kontrol altında tutmak için kullanılan veri toplama ve uyarı sistemidir. Veri Toplama Terminali

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi

Profesyonel Dedektör Serisi 1 Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gerektiği zamanı çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! 2 Devrim yaratan Sensor Data Fusion T Normalde hareket

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Easy Series. Kullanım Kılavuzu. Güvenlik Paneli

Easy Series. Kullanım Kılavuzu. Güvenlik Paneli Easy Series TR Kullanım Kılavuzu Güvenlik Paneli Easy Series Kullanım Kılavuzu Kontrol Merkezinin Kullanımı Kontrol Merkezinin Kullanımı 2 Ekran Açıklamaları 2 Ekran Açıklama Koruma devre dışıdır. Alarm

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

Güç Parmaklarınızın Ucunda

Güç Parmaklarınızın Ucunda Güç Parmaklarınızın Ucunda BU YAKIT SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... BU ARIZA TESPİT ETMİŞ... BU BAKIM ZAMANI UYARISI VERMİŞ... BU AKÜ VOLTAJINI BAKMIŞ... BU RADYATÖR SU SEVİYESİNİ KONTROL ETMİŞ... WEB TABANLI

Detaylı

Alarm Sistemleri Teknik Eğitim

Alarm Sistemleri Teknik Eğitim Alarm Sistemleri Teknik Eğitim İçerik Teknik Eğitim Sensör yapısı ve kurulumu Kablolama Panel diyagramı PC üzerinden programlama Tuş takımı üzerinden programlama 2 Teknik Eğitim Etkinleştirme Modları Gece

Detaylı

AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU

AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU AST-2008V ALARM CİHAZI KULLANIM KILAVUZU Mavi ışıklı, LCD ekranlı 95 Kablosuz, 4 kablolu zonlu 6 grup telefon aramalı 10 saniye ses kayıtlı Uzaktan dinleme ve ayarlama fonksiyonu Detektörler için öğrenme

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

APC Smart UPS SRV Serisi kva Yeni Online UPS Ailesi. apc.com/tr/tr

APC Smart UPS SRV Serisi kva Yeni Online UPS Ailesi. apc.com/tr/tr APC Smart UPS SRV Serisi 1-10 kva Yeni Online UPS Ailesi APC SRV Serisi UPS, küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin düzenli olmayan güç koşullarında ihtiyaç duydukları kesintisiz ve güvenilir gücün sağlanması

Detaylı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı

Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı Panasonıc KX-TGP600, akıllı IP kablosuz telefon sistemi Kaliteli iletişim iş yerinde verim artışı KX-TGP600, birçok sektör için tek sistem KX-TGP600'ın çok yönlülüğü, onu birçok farklı endüstri ve sektör

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron

adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron adres: Tems l Plaza 1201/1 Sok. No:4 - Z27 Yen şeh r - Konak / İZMİR tel: +90 (232) 368 11 61 faks: +90 (232) 368 11 61 e-posta: b lg @d ncerelektron k.com web: www.d ncerelektron k.com B a ş a r ı l

Detaylı

www.d-cam.com.tr BEMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Adres: Atatürk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:17 Mezitli / MERSİN Tel: 0 324 238 07 10 358 07 10

www.d-cam.com.tr BEMA GÜVENLİK SİSTEMLERİ Adres: Atatürk Mah. İsmet İnönü Bulvarı No:17 Mezitli / MERSİN Tel: 0 324 238 07 10 358 07 10 DC-808T Alarm Paneli Kolay Kullanım Kılavuzu Genel Özellikler 8 Kablolu ve 16 kablosuz bölge desteği, 1 Adet mühendislik, 4 Adet kullanıcı ve 1 adet zorlama şifre desteği, Dijital ses desteği ve kolay

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ

ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ www.voltrun.com ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONLARI VE İSTASYON AĞ ÇÖZÜMLERİ Commercial Hızlı Şarj Edebilme Voltrun Commercial, hızlı şarj edebilme kapasitesi ile uzun mesafeli kesintisiz yolculuk sağlar.

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi!

Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü. FiloTürk. Liderlerin tercihi! Türkiye nin ilk ve tek Mobil Takip Operatörü FiloTürk Liderlerin tercihi! ÜRÜNLER ARAÇ TAK P PAKET Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi'ni 3 farkl hizmet paketi ile sunan FiloTürk, Süresiz ve Koşulsuz Garanti

Detaylı

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu

Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Magic Pass 12150 Parmak İzi & RFID Kart Okuyucu Kullanım Kılavuzu Bu kılavuz Magic Pass cihaz cihaz bağlantı ve kullanıma yönelik doğru çalışma alışkanlıkları konusunda bilgiler vermektedir. Daha detaylı

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

KGSM-E84 nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir

KGSM-E84 nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir GSM Tabanlı Kablosuz Ortam İzleme,güvenlik ve Uyarı Sistemi KUL ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ KGSM-E84 nöbette! Ölçer değerlendirir.raporlar haber verir Dahili Akü şarjı, Sıcaklık, Nem, Gaz, elektrik kesintisi

Detaylı

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları

ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları ecocirc XL ve XLplus Yeni nesil entegre frakans konvertörlü, Yüksek verimli sirkülasyon pompaları Bir Sirkülasyon Pompasından beklediğiniz herşey onda var. Xylem olarak montaj, devreye alma ve işletmesi

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı