-RAPOR- (İmar ve Bayındırlık Komisyonu ) İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞINA / ÇORUM

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "-RAPOR- (İmar ve Bayındırlık Komisyonu ) İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞINA / ÇORUM"

Transkript

1 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 05/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Mecitözü ilçesine bağlı Kargı köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Mecitözü ilçesine bağlı Kargı köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Mecitözü ilçesine bağlı Kargı köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Mecitözü ilçesine bağlı Kargı köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

2 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Yağsiyen köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Yağsiyen köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Yağsiyen köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Yağsiyen köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

3 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Tepeyolaltı köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Tepeyolaltı köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Tepeyolaltı köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Tepeyolaltı köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

4 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Serpinkavak köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Serpinkavak köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Serpinkavak köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Serpinkavak köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

5 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Sekibağ köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Sekibağ köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Sekibağ köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Sekibağ köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

6 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Seki köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Seki köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Seki köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Seki köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

7 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Sarıalan köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Sarıalan köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Sarıalan köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Sarıalan köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

8 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Öbektaş köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Öbektaş köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Öbektaş köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Öbektaş köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

9 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Kuzköy köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Kuzköy köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Kuzköy köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Kuzköy köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

10 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Kuzhayat köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Kuzhayat köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Kuzhayat köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Kuzhayat köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

11 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Kumbaba köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Kumbaba köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Kumbaba köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Kumbaba köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

12 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Konaca köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Konaca köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Konaca köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Konaca köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

13 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Karalargüney köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Karalargüney köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Karalargüney köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Karalargüney köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

14 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı İncesu köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı İncesu köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı İncesu köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı İncesu köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

15 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Güneşören köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Güneşören köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Güneşören köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Güneşören köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

16 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Gökdere köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Gökdere köyünün kadastro paftaları üzerine hazırlanan Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanunu na dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43. maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Gökdere köyüne ait yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık İlçesine bağlı Gökdere köyüne ait Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür. Ancak Gökdere köyü, Kızılkaya Mahallesi Yerleşik Alanı Ve Civarı Sınır Tespiti'nin güneyde kalan bir kısmının Osmancık Belediyesi mücavir alanı içerisinde kalmakta olup bu hususun Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği'nin 43'üncü maddesine teşkil edeceğinden, Kızılkaya Mahallesi Yerleşik Alanı Ve Civarı Sınır Tespiti'nin Osmancık Belediyesi mücavir alanı içerisinde kalan kısmının çıkartılarak teknik dosyanın hazırlanması gerekmektedir.

17 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Fındık köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Fındık köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Fındık köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Fındık köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

18 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Durucasu köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Durucasu köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Durucasu köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Durucasu köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

19 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Doğan köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Doğan köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Doğan köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Doğan köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

20 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Danişment köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Danişment köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Danişment köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Danişment köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

21 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Baltacımehmetpaşa köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Baltacımehmetpaşa köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Baltacımehmetpaşa köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Baltacımehmetpaşa köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

22 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Avlağı köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Avlağı köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Avlağı köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Avlağı köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

23 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Alibey köyüne ait köy yerleşik alan ve civarı sınır tespitinin 3194 sayılı İmar Kanunu nun 27. maddesi ve 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10. maddesinin ( c) bendi gereğince, İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Alibey köyünün kadastrol paftalar üzerine işlenen Köy Yerleşik Alanı ve Civarı sınır tespiti, 3194 sayılı İmar Kanununa dayalı olarak çıkarılan Plansız Alanlar İmar Yönetmeliğinin 2. bölüm 4. maddesi ile 5. bölüm 43.maddesine göre hazırlanmıştır. İlimiz Osmancık ilçesine bağlı Alibey köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan dosya ekteki krokide belirtilen yerleşik alan civarı malikleri adı altındaki noktalar, pafta ve koordinat sistem bilgileri, Osmancık ilçesine bağlı Alibey köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespiti için hazırlanan tutanaklar, komisyonumuzca yapılan incelemeler neticesinde uygun görülmüştür.

24 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 06/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Merkez ilçe, Evciortakışla köyü, H33-a-13-c, H33-a-18-b paftalara isabet eden onaylı köy yerleşik alanı ve civarı sınırları içerisinde kalan, Köy Yerleşme Alanı Tespit Komisyonu nun 21/02/2014 tarih ve 02 sayılı kararı ile Köy Yerleşme Alanı olarak belirlenen 112 ada, 1 parsel nolu harman yeri vasıflı 6.000,00 m² tapu yüzölçümlü taşınmaz ile 108 ada, 103 parsel nolu harman yeri vasıflı ,00 m² tapu yüzölçümlü taşınmazlar üzerinde plan müellifi tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Köy Yerleşme Planı ve Plan Açıklama Raporunun, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu nun 10 uncu maddesi ( c) bendi gereğince İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz, Merkez ilçesi Evciortakışla köyü Köy Yerleşme Alanı dosyası, Köy Yerleşme Alanı Tespit Komisyonumuzca incelenmiştir.dosyasında yapılan incelemede; Evciortakışla köyünde Tespit Komisyonu nun 04/10/2011 tarih ve 08 sayılı kararı ve ilgili kurum ve kuruluşların olumlu görüşleri doğrultusunda İl Genel Meclisi nin 16/11/2011 tarih ve 324 sayılı ve İl Encümeni nin 24/05/2011 tarih ve 166 sayılı kararı ile onaylanmış, Köy Yerleşme Alanı Uygulama Yönetmeliği nin 8 inci maddesi(... onay işlemini müteakip, söz konusu plan köy muhtarlığına tebliğ edilir. İtiraz edilmezse valinin onayı ile kesinleşir. Köy muhtarı, köy ihtiyar meclisinin kararına dayanarak en geç 30 gün içinde valiliğe itiraz edebilir. İtirazı valilikçe 15 gün içinde karara bağlanır. Bu karar kesindir. ) gereği 30 günlük askı süresi tamamlanmış ve itiraza konu olmadan kesinleşmiş, yaklaşık 1,72 ha yüzölçümlü alanda (bkz EK-1 de (A) harfi ile gösterilen alan) köy yerleşme planı çalışması yapıldığı, ancak kontrol işlemleri için dosyanın Kadastro Müdürlüğü ne gönderilmeyerek tescil aşamasında işlemlerin durdurulduğu tespit edilmiştir. Söz konusu alan ile ilgili Orman İşletme Müdürlüğü ile yapılan yazışmada, alanın orman sayılan yerlerden olmadığı ve köy yerleşme planı yapılmasında sakınca olmadığı belirtilmiştir. Ancak, köy yerleşme alanı ile ilgili planlama çalışmaları tamamlandıktan sonra Orman İşletme Müdürlüğü nün 12/07/2012 tarih ve 3367 sayılı yazısında; söz konusu alan üzerinde ikinci bir değerlendirme yapıldığı ve alanın orman olduğu bu nedenle köy yerleşme planı yapılmasının kurum açısından uygun olmadığı belirtilmiştir.(bkz.ek-1) Bu bağlamda, Köy İhtiyar Heyetinin 20/02/2013 tarih ve 01 sayılı kararı ve Köy Muhtarlığı nın 15/05/2013 tarih ve 7366 sayılı dilekçesi ile ikinci bir talepte bulunulmuş (bkz. EK- 1 de (B) harfi ile gösterilen alan) ve talep ile ilgili olarak planlama esaslarını belirlenerek için İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü nün 16/05/2013 tarih ve 4681 sayılı yazısı ile TEİAŞ 10. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, DSİ 54.Şube Müdürlüğü, Çalık YEDAŞ Çorum İl Koordinatörlüğü ne, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü ne, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ne, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ne, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü ne talepte bulunulan 108 ada 103 parsel nolu, ,00 m² tapu yüzölçümlü, harman yeri vasıflı taşınmaz ile 112 ada, 1 parsel nolu, 6.000,00 m² tapu yüzölçümlü, harman yeri vasıflı taşınmazın köy yerleşme alanı olarak kullanılıp kullanılamayacağı hususu sorulmuştur.

25 TEİAŞ 10.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Çalık YEDAŞ Çorum İl Koordinatörlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Orman İşletme Müdürlüğü nden olumlu kurum görüşleri alınmıştır. DSİ 5.Bölge Müdürlüğü nün 20/08/2013 tarih ve sayılı yazısında, söz konusu taşınmazların, Yenihayat Barajı Uzun Mesafeli Koruma Alanı içerisinde kaldığı belirtilerek köye 2014 yılı içerisinde atık su arıtma tesisi yapılacağı belirtilmiş, talep edilen sahadan kaynaklanacak evsel atık suların toplanarak arıtılmasını teminen inşa edilmesi gereken kanalizasyon şebekesi hattının plan sahasına dahil edilmesi gerektiği belirtilerek nihai kararın İdarece verilmesi gerektiği belirtilmiştir. Ayrıca, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü nün 30/05/2013 tarih ve 439 sayılı yazısı ve eklerinde ise, yeni yerleşim alanında oluşacak evsel nitelikli atıkların insan ve çevre sağlığına zarar vermeksizin toplanmasının, uzaklaştırılmasının ve bertarafının sağlanması, konuyla ilgili her türlü tedbirin Yönetmelikler çerçevesinde alınması gerektiği aksi takdirde iskan izinlerinin verilmemesi şartı koşulmuştur. Diğer taraftan Milli Emlak Genel Müdürlüğü nün 2012/1 Genelgesi gereği arsa satın alma isteklilerinin Köy Yerleşme Alanı Uygulama Yönetmeliği nde belirtilen hak sahipliği şartlarının taşıyıp taşımadıkları konusunda yapılan yazışmalarda 23 kişinin hak sahipliği şartlarını taşıdığı Milli Emlak Müdürlüğü nün 25/11/2013 tarih ve 3692 sayı ve 06/09/2013 tarih ve 2828 sayılı yazıları tespit edilmiştir. Köy Yerleşme Alanı Uygulama Yönetmeliği nin 5 inci maddesinde, Komisyon öncelikle o köye ait harita, sosyal ve ekonomik durum gösteren doküman ve gerekli diğer bilgileri derledikten sonra merkezde bir ön değerlendirme yapar. Müteakiben mahalline giderek, köyün istikbaldeki gelişme durumu da dikkate alınarak; ihtiyaç duyulan konut parsel sayısını, parsel büyüklüklerini, gerekli bulmuyorsa sosyal tesisler ve diğer genel ihtiyaçlar için tefrik edilecek arazi miktarını hesaplayarak, sonuç olarak köy yerleşme alanının ne genişlikte olacağına karar verir. Mevcut köy yerleşik alanı ile bütünlük teşkil edecek şekilde ve mümkün mertebe mera niteliğini kaybetmiş arazilerle verimi düşük ya da tarım dışı hazine arazilerine öncelik vererek, köy gelişme alanı için uygunluğuna karar verdiği sahanın sınırlarını belirler. denilmektedir. Köyün nüfusunun 2012 TUİK verilerine göre 81 kişi olduğu ve son beş yıl içerisinde nüfus artış hızında kayda değer bir değişikliğin olmadığı görülmüştür. Köy İhtiyar Heyeti ile yapılan görüşmelerde, köyde ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitim gören öğrenci olmadığından köy yerleşme planında eğitim tesis alanına ihtiyaç duyulmadığı, köyde halihazırda kullanılan bir köy konağının bulunduğu, mevcutta ve ileride ihtiyacı karşılayabilecek büyüklükte Camii nin ve imam evinin olduğu belirtilmiş olup, köy yerleşme planında, ileride köy halkına hizmet verebilecek büyüklükte bir Sağlık Ocağı arsasının bırakılması talep edilmiştir. Bu kapsamda, Valilik Makamının 12/02/2014 tarih ve 1348 sayılı Olur u ile oluşturulan köy yerleşme alanı tespit komisyonunca, Merkez ilçe Evciortakışla köyü Köy Yerleşme Planı talebiyle ilgili olarak dosyasında ve mahallinde yapılan inceleme neticesinde; 1- Köy Yerleşme Alanı Tespit Komisyonu nun 04/10/2011 tarih ve 08 sayılı kararı ve ilgili kurum ve kuruluşların olumlu görüşleri doğrultusunda İl Genel Meclisi nin 16/11/2011 tarih ve 324 sayılı ve İl Encümeni nin 24/05/2011 tarih ve 166 sayılı kararı ile onaylanmış köy yerleşme planın (bkz EK-1 de (A) harfi ile gösterilen alan) iptaline yönelik İl Genel Meclisi ve İl Encümeni kararı alınarak dosyanın kapatılmasına, 2- Köy İhtiyar Heyetinin 20/02/2013 tarih ve 01 sayılı kararı ve Köy Muhtarlığı nın 15/05/2013 tarih ve 7366 sayılı dilekçesi ile köy yerleşme planı talebinde bulunulan alanın (bkz. EK-1 de (B) harfi ile gösterilen alan) mevcut köy meskun alanı ile bütünlük oluşturması, ilgili kurum ve kuruluşlardan uygun görüşler alınması nedeniyle, EK-2 de koordinatları belirtilen alanın köy yerleşme alanı olarak belirlenmesine,

26 3- Milli Emlak Müdürlüğü nün 25/11/2013 tarih ve 3692 sayı ve 06/09/2013 tarih ve 2828 sayılı yazıları ile hak sahibi olarak belirlenen 23 kişiye tahsil edilmek üzere 23 adet konut parseli üretilmesine, 4- DSİ 5. Bölge Müdürlüğü nün 20/08/2013 tarih ve sayı ile İl Halk Sağlığı Müdürlüğü nün 30/05/2013 tarih ve 439 sayılı yazısı ve eklerinde belirtilen hususlar dikkate alınarak; mevcut plan hükümlerine ilave olarak DSİ 5.Bölge Müdürlüğü nün 20/08/2013 tarih ve sayılı yazısında belirtilen kriterlere uyulması, civardaki dere yataklarının barajın su havzasını içerisinde kaldığından dere yataklarına hafriyat inşaat molozu her nevi atık madde dökülmemesi, Planlama Alanına kanalizasyon şebekesinin Köy Muhtarlığınca veya ilgili İdarece yapılması veya yaptırılması ve DSİ 5. Bölge Müdürlüğü nce inşa edilecek atık su artıma tesisine bağlantısının yine Köy Muhtarlığınca veya ilgili İdarece yapılması gerekmektedir. Aksi taktirde yapılara yapı kullanma izin belgesi verilmeyecektir. ibaresinin eklenmesine, 5- İlgili İdarece onaylanacak İmar Planına Esas Jeolojik ve Jeoteknik Etüt Raporunun sonuç ve öneriler bölümünde belirtilen önlemlerin köy yerleşme planına yansıtılarak uygulamada dikkate alınması gerektiğine, 6- Komisyonca uygun görülen alanın her türlü harita, plan v.b. mühendislik hizmetlerinin Köy Muhtarlığı nca yaptırılmasına, kontrol ve sekreterya hizmetlerinin ise İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü nce yerine getirilmesine, 7- Köy Muhtarlığınca yapılacak çalışmaların karar tarihinden itibaren bir yıl içerisinde sonuçlandırılması, Komisyonumuzca uygun bulunmuştur.

27 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 08/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Kargı ilçesi, Hacıhamza Köyü, Miciğin Dutluk Mevkii, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ve 61 nolu parsel sınırları içerisinde Kargı-Osmancık karayoluna cepheli yaklaşık ,00 m² lik taşınmazlar için plan müellifince Konutdışı Kentsel Çalışma Alanı olarak tasarlanan, 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planı, 5302 sayılı İl Özel İdaresi kanununun 10 ( c) maddesi gereği İl Genel Meclisinin 06/06/2014 tarih ve 161 sayılı kararı ile onaylanmış ve 3194 sayılı İmar Kanunu nun 8 (b) maddesi gereğince, 16/06/2014 tarihinden itibaren 1 ay ( 30 gün) süre ile askıya çıkarılmış ve askı süresi içerisinde imar planına yapılan itiraz ile ilgili imar ve bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, Kargı ilçesi, Hacıhamza köyü, Miciğin Dutluk Mevkii, 46,47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ve 61 nolu parsel sınırları içerisinde Kargı-Osmancık Karayoluna cepheli yaklaşık ,00 m² lik taşınmazlar için plan müellifince Konutdışı Kentsel Çalışma Alanı olarak hazırlanan, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10 ( c) maddesi gereği İl Genel Meclisinin 06/06/2014 tarih ve 161 sayılı kararı ile onaylanmış ve 3194 sayılı İmar Kanunu nun 8 ( b) maddesi gereğince, 26/06/2014 tarihinden itibaren 1 ay (30 gün) süre ile askıya çıkartılmıştır. Askı süresinde Asiye EKMEKÇİ tarafından 14/07/2014 tarih ve sayılı dilekçe ile İmar planına itirazda bulunulmuş ve imar planında yer alan Ada bütününde uygulama yapılıp imar parseli oluşturulmadan inşaat ruhsatı verilemez. Ada sınırı aynı zamanda parsel sınırı olacaktır. Şeklinde plan notunun Ada bütününde uygulama yapılıp imar parseli oluşturulmadan inşaat ruhsatı verilemez oluşan parseller 2000 m² den az olamaz, parsel genişliği ve derinliği 40 m den az olamaz şeklinde değiştirilmesi talep edilmiştir. Planlanan alan içerisinde kamu paylaşımına açık olmayan çıkmaz yolun bulunduğu ve ada bütününde imar uygulaması yapıldığında mevcut plan notu ile oluşturulacak parselin belli bir hisse oranında maliye hazinesi adına tescil edileceği görülmektedir.bu nedenle oluşacak hisseli parselde inşaat yapımı için gerekli olan muvafakat veya satın alma işlemlerinin uzun bir zaman diliminde gerçekleştirilebileceği göz önünde bulundurulduğunda mevcut plan notunun bu haliyle ticari amaçlı inşaatın yapılmasına engel teşkil edeceği düşünülmektedir. Tüm bu hususlar çerçevesinde yapılan değerlendirmede, mevcut plan notunun Ada bütününde uygulama yapılıp imar parseli oluşturulmadan inşaat ruhsatı verilemez, oluşan parseller 2000 m² den az olamaz.parsel genişliği ve derinliği 40 m² den az olamaz şeklinde yeniden düzenlenmesinin uygun olacağı kanaatine varılmıştır.

28 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 07/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İl Genel Meclisinin tarih ve 73 sayılı kararı ile onaylanan Kargı ilçesi, Halılar köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespitinin iptalinin yapılması ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, Kargı İlçesi Halılar köyüne ait köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespitinin iptali ile ilgili olarak, Plansız Alanlar İmar Yönetmeliği nin 4. Maddesi (Değişik:RG-2/9/ ) Belediye ve mücavir alan sınırları dışında kalan köy ve mezraların yerleşik alan ve civarı: Köy ve mezraların cami, köy konağı gibi köy ortak yapıları ile köy nüfusuna kayıtlı ve köyde sürekli oturanlar tarafından, yapımı tarihinde yürürlükte bulunan mevzuat hükümlerine uygun olarak inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik (meskun) alanını; bu çizgi ile 100 m. dışından geçirilecek olan, valiliklerce tespit edilerek il idare kurulunca karara bağlanan sınırın içinde kalan alan köy yerleşik alanı civarını tanımlar.) hükmü doğrultusunda Halılar köyü kadastro sınırları Kargı ilçesi mücavir alan sınırı içerisinde kaldığından, Halılar köyüne ait İl Genel Meclisinin tarih ve 73 sayılı kararı ile onaylanan köy yerleşik alanı ve civarı sınır tespit dosyasının iptal edilmesi komisyonumuzca uygun bulunmuştur.

29 İl Genel Meclisi Başkanlığınca 07/08/2014 tarihinde İmar ve Bayındırlık Komisyonu na havale edilen, İlimiz Merkez Gülabibey mahallesinde bulunan 767 ada, 171 parsel nolu, 6.049,12 m² yüzölçümlü taşınmaz üzerinde birbirinden bağımsız iki blok halinde yer alan, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün kullanımında bulunmayan, fiziki olarak ayrı ve özel idaremiz lojmanı olarak kullanılan binanın da devir işlemine konu edilmesinin kanuni düzenlemeye uygun olmadığı, İl Özel İdaremizce lojman olarak kullanılmakta olan binanın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün kullanımında olmaması, fiziki olarak bağımsız ve fiilen ayrılmış olması nedeniyle İl Özel İdaresinde bırakılması uygun olacağından, bu işlemin yapılabilmesi lojmanın bulunduğu alanın ifrazı ile mümkün olabileceğinden, konunun 5302 Sayılı İl Özel idaresi Kanunu nun 10 maddesinin (f) maddesi gereğince İmar ve Bayındırlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Erhan AKAR ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, İlimiz Merkez Gülabibey Mahallesinde bulunan 767 ada, 171 parselde kayıtlı 6049,12 m² yüzölçümlü taşınmaz üzerinde birbirinden bağımsız iki blok halinde yer alan, lojman ve hizmet binası olarak kullanılan binalar, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Kaldırılması ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki 5286 sayılı Kanun un Geçici 1. Maddesinin (f) bendi gereğince İl Özel İdaresine tahsis edilmiş ve tarihinden itibaren de idaremiz tarafından kullanılmaya başlanılmıştır tarihinde yayımlanan 5902 sayılı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkındaki Kanun ile il afet ve acil durum müdürlüğünün ilimizde faaliyete geçmesini müteakiben söz konusu bloklardan hizmet binası olarak kullanılan bina İl Özel İdaremizce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün kullanımına bırakılmış, lojman olarak kullanılan diğer bağımsız blok ise tarihinde başlanıldığı gibi il özel idaremiz lojmanı olarak kullanılmaya devam edilmiştir tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren 6525 Sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun un Geçici 7. Maddesindeki "..31/12/2013 tarihi itibarıyla il afet ve acil durum müdürlükleri ile sivil savunma arama ve kurtarma birlik müdürlüklerinin kullanım ve tasarrufunda bulunan her türlü taşınır, taşıt, araç, gereç ve malzeme ile varsa her türlü borç ve alacaklar, yapılan bağışlar, dosyalar, yazılı ve elektronik ortamdaki her türlü kayıtlar ve diğer dokümanlar başkanlık bünyesine alınan il afet ve acil durum müdürlüklerine hiçbir işleme gerek kalmaksızın devredilmiş sayılır. Aynı tarih itibarıyla mülkiyeti ilgili il özel idarelerinde olan ve il afet ve acil durum müdürlükleri ile sivil savunma arama ve kurtarma birlik müdürlüklerinin kullanımında bulunan her türlü taşınmaz Maliye Bakanlığınca başkanlığa tahsis edilmek üzere hazineye devredilmiş sayılır.".hükmü gereğince devir işlemi yapılırken 767 ada 171 parselde kayıtlı ve tek parçadan meydana gelen taşınmaz üzerinde bulunmakta olup il özel idaresince lojman olarak kullanılan bina da afet ve acil durum yönetimi başkanlığına devredilmiştir. Kanun metninden de anlaşılacağı üzere devre konu taşınmazlar il afet ve acil durum müdürlüklerinin kullanımında bulunan taşınmazlardır.

30 767 ada 171 parsel nolu taşınmaz üzerinde bulunmakla birlikte il afet ve acil durum müdürlüğünün kullanımında bulunmayan, fiziki olarak ayrı ve özel idaremiz lojmanı olarak kullanılan binanın da devir işlemine konu edilmesinin kanuni düzenlemeye uygun olmadığı açıktır. Sonuç olarak tarihinden itibaren İl Özel İdaremizce lojman olarak kullanılmakta olan binanın il afet ve acil durum müdürlüğünün kullanımında olmaması, fiziki olarak bağımsız ve fiilen ayrılmış olması nedeniyle İl Özel İdaresinde bırakılması uygun olacaktır. Bu işlemin yapılabilmesi lojmanın bulunduğu alanın ifrazı ile mümkün olabileceğinden, söz konusu taşınmazın ifrazının yapılması komisyonumuzca uygun bulunmuştur.

31 (Çevre ve Sağlık Komisyonu ) İl Genel Meclisi Başkanlığınca 07/08/2014 tarihinde Çevre ve Sağlık Komisyonu na havale edilen, Ülkemizde son günlerde sıkça görülen ve görsel basında sıkça izlediğimiz bonzai ve uyuşturucu ile mücadelede risk gruplarının durumu nedir? Okulların açılma süresine girildiği şu günlerde eğitim kurumlarında bununla ilgili mücadele ve kampanya, seminer ve etkinlikler nelerdir? Kısa, orta ve uzun vadeli mücadele şekli nelerdir? Bonzai kullanıp tedavi gören var mı? Ailelerden yardım talep eden aileler var mı? Bonzai kullanım oranında artış var mıdır? Üniversitemizde bu konu ile ilgili ne gibi araştırıcı ve önerici çalışmalar yapılmaktadır? Bu konuların araştırılması ve meclisimizin bilgilendirilmesi ile ilgili Çevre ve Sağlık Komisyonumuz, komisyon başkanı Yurdanur ÖZZEHİNLİ ve üyelerin katılımıyla toplandı. Komisyonumuzca yapılan değerlendirmede, HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ UYUŞTURUCU VE BONZAİ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI: Uyuşturucu madde kavramı; genel anlamda uyuşturma özelliğine sahip maddeleri ifade eder.yani, uyuşturan, duyarsız hale getiren madde demektir.bonzai, sentetik Kannabinoid ismi altındaki birçok maddeden oluşmaktadır.tamamen kimyasal olan bu uyuşturucu madde bazı bitkilerin yapraklarına karıştırılarak ortaya çıkmaktadır.içildiği zaman insan üzerinde çok büyük bir etkisi olmaktadır.sentetik Kannobinoidlerin (bonzai) kullanımı sonrasında kişide, esrara benzer ancak ondan daha kuvvetli bir etki bırakmaktadır. Sentetik Kannabinoid in Ortaya Çıkardığı Etkiler; -Kusma -Böbreklerde yoğun tahribat -Kan basıncında hızlı artış ve nabız yükselmesi -Şiddetli ağız kuruluğu -Göz kızarıklığı -Halüsülasyon hayal görme -Açlık hissi -Çevresel algıda zayıflama -Geçici körlük -Geçici felç durumu -Kalp krizi hissi -Aşırı terleme -Vücutta iyileşmeyen sivilce -Unutkanlık -Endişe kaygı düzeyinde artış -Paranoya -Kilo kaybı Kişinin Uyuşturucu Kullanmaya başladığını Nasıl Fark Ederiz? 1-Öğrenci ise derslerdeki başarı oranında ani düşüş. 2-Sık sık arkadaş değiştirme yada arkadaşlarına sırt çevirmesi

32 3-Çevreyle ilişkilerden kaçınma, tamamen içine kapanma, hiçbir şeye ilgi duymama, her şeyden uzak kalma, 4-Zaman zaman aşırı neşe ile öfke, saldırganlık arasında gidip gelme, evde odaya kapanma, kendi bakım ve temizliğine özen göstermeme, 5-Fazla para harcama, okulu ya da iş eğitimini tamamen bırakma, kendi geleceği için hiçbir yol görmeme, geleceğe yönelik hiçbir adım atmamak istememe, 6-Ellerde titreme, aşırı derecede terleme ve uykusuzluk çekmek gibi belirtiler 7-Hastalıklara karşı dirençte azalma, sağlıkta bozulma 8-Maddenin kullanımı nedeniyle kaza yapma riskinde artma, 9-Maddenin parasını karşılamak için yasa dışı yollarla sağlamaya çalışma 10-Bazı maddeler başkalarına yönelik şiddet eğilimini artırır.bu nedenle şiddet eğilimli bir bireye dönüşme, gibi belirtiler görüldüğünde madde kullandığından şüphe edilebilir. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü nün Yaptığı Çalışmalar Madde bağımlılığı tedavisi ile ilgili müracaatlarda gerekli randevular alınarak izlenecek yol hakkında danışmanlık verilir.sağlık tedbir kararı yürütülen çocuklardan tedavi olmak isteyenler Aile Hekimleri aracılığıyla da Müdürlüğümüze müracaat etmektedir.gönüllülük esası nedeniyle kişinin isteği sorulmakta,isteksiz olunan durumlarda görüşme haricinde herhangi bir müdahale yapılamamaktadır.tedavi konusunda genellikle aileler başvurmakta, Şubemiz personelleri (Psikolog, Çocuk Gelişimcisi, Sosyal Çalışmacı) tarafından ev ziyaretleri yapılarak çocuklar tedavi için cesaretlendirilmektedir.tedaviyi reddeden çocuklar için herhangi bir yaptırım bulunmamaktadır.amatem tarafından gönülsüz müracaatlar kabul edilmemektedir.amatem binamızın yapımı sene sonu gibi bitecektir. İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ve bonzai ile mücadelede konusunda yaptıkları çalışmalar; İl Emniyet Müdürlüğümüzce hazırlanan ve Valilik Makamınca onaylanan Hayat Işığı projesi kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Kurumu İl Genel Sekreterliği ile birlikte yapılan ortak planlamalarla Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında talep azatlım faaliyeti 2013/2014 eğitim ve öğretim yılında:hitit Üniversitesine bağlı fakültelerde ve yüksek okullarda 655 öğrenci ve 39 öğretim görevlesine, ayrıca il genelinde bulunan liselerde 8288 öğrenci ve 355 öğretmen olmak üzere toplam 9337 kişiye yönelik farkındalık artırıcı seminerler düzenlenmiştir.seminer ve Eğitim Faaliyetleri yılında da bir program dahilinde devam edecektir.(bu bilgiler İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesinden Alınmıştır.) 2-Kısa Orta ve Uzun Vadeli Mücadele Şekli Nelerdir? a)arzın Engellenmesi: Kolluk kuvvetlerince yapılan uyuşturucu madde ticaretinin araştırılması, suçların tespiti ve madde yakalanması ile gerek anlık yakalamalar gerekse uzun soluklu yürütülen planlı suç soruşturmalarından oluşmaktadır.yapılan izlenimlerde henüz ilimizin hedef olmadığı, ancak Yurdumuzun Doğu illerinden Batı illerine yapılan sevkiyatların İlimiz D-100 karayolu üzerinde olması ve Doğu illerinden batı illerine yapılan sevkiyatlar bazında, yol uygulamaları yapılarak, toplu uyuşturucu madde yakalamaları da gerçekleştirilmeleri yapılmaktadır.(bu bilgiler İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesinden alınmıştır.)

33 b)talep azatlım faaliyetleri: Risk grubu içerisinde bulunan kişilerin madde ile temasını ve maddeyi tanımasını engellemek için farkındalık oluşturacak etkinlik ve bilgilendirme çalışmaları düzenlenmektedir.bu konuda Hayat Işığı proje kapsamında ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibatlı olarak, afiş, kalem, balon, broşür ve benzeri metaryeller yaptırılarak vatandaşlarımıza dağıtılmıştır.ilimiz protokolünde katılımıyla Madde kullanımını sen de Hayır de konulu halk yürüyüşü gerçekleştirilerek, farkındalık yaratılmaya çalışılmıştır.(bu bilgiler İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesinden Alınmıştır.) 3-Sentetik Kannabinoit Kullanıp Tedavi Gören var mı? 2012 yılında Hastaneye Müracaat Eden 15 ile 69 yaş arası 86 kişi müracaat etmiş bunlardan 22 kişi pozitif, 64 dü ise negatif çıkmıştır.2013 yılında ise 88 kişi müracaat etmiş 18 kişi pozitif, 70 kişi negatif çıkmıştır ve 2013 yılında ise 79 kişi müracaat etmiş, 22 pozitif, 57 kişi ise negatif çıkmıştır.(bu bilgiler Kamu Hastaneleri Birliği İl Genel Sekreterliğinden Alınmıştır.) 4-Ailelerden Yardım Talep Eden Aile Var mıdır? Müdürlüğümüze ait okullarla yapılmış olan yazışmalar sonucunda böyle bir talep olmadığı anlaşılmış olup, ancak diğer vatandaşlarımızın müracaatı olup olmadığına dair, bir bilgiye ulaşılamamıştır. 5-Sentetik Kannobinoit Kullanımında Artış Var mıdır? İl Emniyet Müdürlüğünce İl Merkezi ve İlçelerde yıllarında yapılan Narkotik operasyonlarında, Sentetik Kannobinoit in tahkikat konusu edildiği 43 Narkotik suç soruşturması yapılmıştır.bu soruşturmalarda 59 şüpheli yakalanmış şüphelilerden 99,91 gram Sentetik Kannobinoit madde ele geçirilmiştir. (Bu bilgiler İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesinden Alınmıştır.) Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü uyuşturucu ve bonzai ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalar: yaş grubu, risk altındaki 15 çocuğa Okçuluk eğitimi verilmesi amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle Hedef 19 Başlıyor projesi hazırlanmış, TL bütçeli projenin kaynağı yerel imkanlarla karşılanmış olup 6 ay süren proje başarıyla tamamlanmıştır. İlimizde hurdacılık yapan aile ve çocukları, uçucu madde kullanan gençler ve aileleri hedef kitle olan, İl Emniyet Müdürlüğü; Çocuk Şube Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü işbirliğiyle 12 ay süren Mutlu bir gelecek için elele projesi başarıyla tamamlanmıştır.bu kapsamda ilimizde risk grubunda bulunan bütün kişilere ulaşılmış, uzmanlar tarafından rehberlik ve gerekli hizmet modelleri uygulanmıştır. Sokakta çalışan çocuklarda topluma karşı oluşabilecek kin, nefret, öfke vs duygularının kontrolü ve muhtaç çocuklarımızın ekonomik ve sosyal yönden desteklenmesi gibi hedefleri olan Haydi Tut Elimi adlı proje hazırlanmış imza aşamasındadır.proje kamu kaynakları kullanılarak öncelikle Çocuk ve Gençlik Merkezi ne kayıtlı ve risk grubu çocukları rehabilite etmeyi amaçlamaktadır. 1-Yüzme Kursu Çalışması 2-Resim El Beceri Çalışmaları 3-Çocuk Haklarının geliştirilmesine yönelik çalışmalar 4-Hikaye ve kitap okuma 5-Aile Danışmanlık Hizmeti (Anne-Çocuk Görüşmeleri)

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2015/Ekim TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 05/10/2015 KARAR NO 310 Özü: Mecitözü İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Hacı BOLAT ve Kargı İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Mesut

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Haziran TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 03/06/2013 KARAR NO 147 Özü:İlimiz Oğuzlar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Arslan TÜREMİŞ ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 04/05/2015 KARAR NO 164 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Yurdanur ÖZZEHİNLİ nin, İl Genel Meclis lığına vermiş olduğu dilekçesinde, mazereti

Detaylı

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KARS VALİLİĞİ İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 İMAR PLANI BAŞVURU

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ, BURHANİYE İLÇESİ, KOCACAMİ MAHALLESİ, 123ADA,6-37 PARSELLERE AİT 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Detaylı

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU BURSA İLİ, GEMLİK İLÇESİ, NARLI MAHALLESİ, 1353 VE 1466 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, Gemlik İlçesi, Narlı Mahallesi, 1353 Nolu Parsel ve 1466 Nolu Parsel toplam yüzölçümü,

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, Özvatan ilçesi,

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 05/01/2015 KARAR NO 1 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Erhan AKAR ın, İl Genel Meclis lığına vermiş olduğu dilekçesinde, mazereti nedeniyle

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU PLANLAMA MÜDÜRLÜĞÜ SIRA 1 İMAR PLANI BAŞVURU İŞLEMLERİ I. Başvuru Dilekçesi. 2. Güncel Tapu

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL ARTVİN İLİ MERKEZ İLÇESİ YENİ MAHALLESİ 579 ADA 1 PARSEL VE ÇEVRESİNDE RESMİ KURUM ALANI(MÜZE) VE KÜLTÜREL TESİS ALANI(Kültür Evi) AMAÇLI NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Hazırlayan:

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ Çarşamba BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 01/10/2014 KARAR NO 250 Özü: nin 2014 yılı Ekim ayında görüşülecek konuların toplantı süresince dağılımlarının periyodik şekilde yapılarak görüşülmesi

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/5.000 ÖLÇEKLİ İLAVE NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/5.000 ÖLÇEKLİ İLAVE NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, 13322 ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/5.000 ÖLÇEKLİ İLAVE NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU EKİM.2016 1 İçindekiler 1 PLANLAMA ALANININ

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2015/Eylül TOPLANTI GÜNÜ Salı BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 01/09/2015 KARAR NO 274 Özü: nin 2015 yılı Eylül ayında görüşülecek konuların toplantı süresince dağılımlarının periyodik şekilde

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA 09/08/2018 tarihinde saat 15:20 de Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 No.lu Hizmet Binasında toplanan Komisyonumuzca; İmar ve Şehircilik Dairesi

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 652 Ada, 134 Nolu Parsel,

Detaylı

Nazım imar planı nedir?

Nazım imar planı nedir? INSAAT-IMAR-RUHSAT İmar planı nedir? Nüfusu 10.000 i aşan belediyeler ile nüfusu daha az olduğu halde il merkezi olan veya gelecekte imar işleri bakımından plana gereksinimi bulunduğu Bayındırlık ve İskan

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ, SAVAŞTEPE İLÇESİ, CUMHURİYET MAHALLESİ 297 ADA, 70-71-72-73-74-75-81-82-83-84 PARSELLERE AİT 1/5000

Detaylı

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çeltikçi

Detaylı

EK-1 HİZMET ENVANTER TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLER HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI

EK-1 HİZMET ENVANTER TABLOSU HİZMETİ SUNMAKLA GÖREVLİ/YETKİLİ KURUMLARIN/BİRİMLER HİZMETİN SUNUM SÜRECİNDE MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI 20.05.0987 tarih ve 3367 sayılı kanun Köyde İkamet eden veya edecek vatandaşlar İl si Genel İSTENEN BELGELER İÇ YAZIŞMALAR Müd.,D.S.İ, Çevre ve Orman Md.vb.) 8-10 Ay DIŞ YAZIŞMALAR 1 2 Köy Gelişim planı

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ İSTASYON MAHALLESİ 1329 ADA 1 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU HAZIRLAYAN ŞEHİR VE BÖLGE PLANCISI DİLEK ÇAKANŞİMŞEK 2017 MANİSA 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 10/06/2011 TARĐHLĐ VE SAYILI RAPORLARI. Kararın Özeti

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 10/06/2011 TARĐHLĐ VE SAYILI RAPORLARI. Kararın Özeti 01 10/06/2011-112 02 10/06/2011-113 03 10/06/2011-114 04 10/06/2011-115 05 10/06/2011-116 06 10/06/2011-117 07 10/06/2011-118 AFYONKARAHĐSAR Belediye Meclisinin 01.06.2011 Tarih ve 329 sayılı kararı ile

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, KIZILKEÇİLİ MAHALLESİ, ADA 329, PARSEL 7 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Temmuz 2016 Balıkesir İli, Edremit

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, EDREMİT İLÇESİ, KIZILKEÇİLİ MAHALLESİ, ADA 310, PARSEL 2 DE KAYITLI TAŞINMAZ İÇİN HAZIRLANAN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU AĞUSTOS 2016 Balıkesir İli,

Detaylı

Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/09/2016 Karar No 47 İMAR KOMİSYON RAPORU

Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/09/2016 Karar No 47 İMAR KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-1: Elbasan Mahallesi 211 nolu parsele ait 1/1000 İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 31.08.2016 tarih E.3667 sayılı yazısında; İLGİ : 12.08.2016 tarih 32249 sayılı dilekçe. TALEP: Çatalca

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 13 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN Mustafa TOKSÖZ - Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 436 Kocasinan Belediyesinin, Ahievran Mahallesinde, ''Riskli Alan'' ilan edilen alanda imar plan değişikliği yapılması talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi. Meclis

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU

MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 MANAVGAT İLÇESİ, HACIOBASI MAHALLESİ, 102 ADA 15, 16, 18, 19 NUMARALI PARSELLERE İLİŞKİN 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ RAPORU 1 PLANLAMA ALANI Planlama Alanı Konya-Manavgat Karayolu

Detaylı

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Yem Bitkileri Tohumu Desteği 3 Meyvecilik desteği (Çilek, Kiraz,Elma) 4 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 5 6 Orman Köylüsünü Destekleme

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU Soğanyemez mah. Banker Ali Bey Apt. No:9/11 Kat:3 Daire:8 EDREMİT Tel:(0,266) 374 31 11 TC BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ HAVRAN İLÇESİ, BÜYÜKŞAPÇI MAHALLESİ, GEYALANI

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 182 Pınarbaşı İlçesi, K.Gümüşgün Mahallesinde bulunan 93 ada, 7, 8 parsel ve civarındaki alanda 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği yapılması talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Pınarbaşı

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

BALIKESİR İLİ ERDEK İLÇESİ KARŞIYAKA MAHALLESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 1/5000

BALIKESİR İLİ ERDEK İLÇESİ KARŞIYAKA MAHALLESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 1/5000 BALIKESİR İLİ ERDEK İLÇESİ KARŞIYAKA MAHALLESİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU 1/5000 2018 1 2 Planlama Alanı Tanımı Planlama alanı Balıkesir ili Erdek ilçesi Karşıyaka Mahallesi ve Tatlısu

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi

T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi T.C. FİNİKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Meclis Başkanı Meclis Katibi Meclis Katibi Kaan Osman SARIOĞLU İsmail İSEN Fatih VEZİROĞLU Karar Tarihi 02.10.2018 Karar No 75 İlçemiz İskele Mahallesi 3 ada

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No :

Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : Kültür ve Turizm Bakanlığından: İZMİR 2 NUMARALI KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU KARAR 45.13/97 Toplantı Tarihi ve No : 14.10.2016-298 TOPLANTI YERİ Karar Tarihi ve No : 14.10.2016-7164 İZMİR Manisa

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA 09/08/2018 tarihinde saat 15:20 de Şeyh Mahallesi Kurşunlu Caddesi Muğla Büyükşehir Belediyesi 1 No.lu Hizmet Binasında toplanan Komisyonumuzca; İmar ve Şehircilik Dairesi

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

KORUNAN ALANLARDA YAPILACAK PLANLARA DAİR YÖNETMELİK

KORUNAN ALANLARDA YAPILACAK PLANLARA DAİR YÖNETMELİK YETKİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI NIN TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA 644 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEDE DEĞİŞİKLİK YAPAN 648 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME Madde-13/A. (c) Milli parklar, tabiat parkları,

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :371 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. f) İlimiz Menteşe İlçesi, Çırpı Mahallesi, tapunun 125 Ada, 1 Parselinde

Detaylı

KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4 İçmesuyu

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.05.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Yer Tahsisi. (İSMEK Kurs Merkezi.) TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 234 ADA 107 NOLU PARSEL

T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 234 ADA 107 NOLU PARSEL T.C. BAŞBAKANLIK ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI 234 ADA 107 NOLU PARSEL BALIKESİR İLİ BANDIRMA İLÇESİ ÇINARLI BELDESİ 234 ADA 107 NO LU PARSEL TANITIM DÖKÜMANI Kasım 2010 1 TAŞINMAZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 03 09/05/2011-89 04 09/05/2011-90 05 09/05/2011-91 06 09/05/2011-92 07 09/05/2011-93 08 09/05/2011-94 09 09/05/2011-95 Belediye Meclisinin 02.05.2011 Tarih ve 278 sayılı

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

Ebru ARICI Genel Müdür RES ÖNLİSANS İZİN SÜREÇLERİ VE KURUMLAR ARASI İLİŞKİLER

Ebru ARICI Genel Müdür RES ÖNLİSANS İZİN SÜREÇLERİ VE KURUMLAR ARASI İLİŞKİLER Ebru ARICI Genel Müdür RES ÖNLİSANS İZİN SÜREÇLERİ VE KURUMLAR ARASI İLİŞKİLER 10.05.2018 tarih ve 7828 sayılı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Kararı ile Lisans Başvurusunda Sunulması Gereken Bilgi ve

Detaylı

Şehir Planlama ve Danışmanlık

Şehir Planlama ve Danışmanlık GAZİANTEP İLİ NİZİP İLÇESİ DOĞRULAR MAHALLESİ 189 ADA 1 NOLU PARSEL İLAVE NAZIM İMAR PLANI 1/5000 AÇIKLAMA RAPORU İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı A.Gedemenli İş Merkezi Kat:7 No:47 KAHRAMANMARAŞ

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :680 KARAR 680: Gülbahçe Mahallesi ve Karapınar Mevkii 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının daha detaylı incelenmek üzere gündemde bırakılmasına, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda işaret oylamayla

Detaylı

GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU GİRESUN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA 1 Sulama Suyu Talebi 2- Taahhütname 2 Yıl 2 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 2- Ücret makbuzu 3 İçme suyu İzni 2- Taahhütname 1 Yıl 4

Detaylı

ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine

Detaylı

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ 2334 ADA 33 PARSELE AİT 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ALAN TANIMI Planlama çalışması gerçekleştirilen alan; İzmir İli, Konak

Detaylı

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL

Hazırlayan: Mesut YÜKSEL ARTVİN İLİ, MERKEZ İLÇESİ, ŞEHİTLİK KÖYÜ MUHTELİF PARSELLERDE REKREASYON, İBADET VE RESMİ KURUM ALANLARI AMAÇLI NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Hazırlayan: Mesut YÜKSEL Haziran

Detaylı

HAVRAN İLÇESİ ESELER MAHALLESİ 106 ADA 60 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU

HAVRAN İLÇESİ ESELER MAHALLESİ 106 ADA 60 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU HAVRAN İLÇESİ ESELER MAHALLESİ 106 ADA 60 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU İçerik 1. GEREKÇE ve KAPSAMI... 2 2. KONUM... 3 3. MÜLKİYET DURUMU VE MERİ DURUMU... 4 4. PLAN DEĞİŞİKLİĞİ...

Detaylı

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.01.2016 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli 12.01.2016 tarih ve 91352717-310-01/111 sayılı yazı okundu. Akçaabat

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

etüdproje PLANLAMA LTD. ŞTİ.

etüdproje PLANLAMA LTD. ŞTİ. ALAŞEHİR (MANİSA) YENİMAHALLE, 703 ADA, 1 PARSEL'E AİT NAZIM VE UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU HAZIRLAYAN etüdproje TEL/FAKS:0 236 713 09 36 M. PAŞA CAD. UĞURSOY İŞHANI KAT:2 NO:146/217

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1 MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1015 ADA 14 PARSEL 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

Detaylı

İ t ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: BİRİM TALEP SAHİBİ

İ t ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU. Tarih: BİRİM TALEP SAHİBİ m ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU İ t Tarih: 02.05.2016 BİRİM İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI TALEP SAHİBİ KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISININ TARİHİ VE GÜNDEM

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Soğanlık, Eski:132 pafta, 1063 ada 38 parsel Yeni:10058 ada 419,418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği. TEKLİF: Plan ve

Detaylı

DİYARBAKIR İLİ, KAYAPINAR İLÇESİ, ÜÇKUYULAR GECEKONDU ÖNLEME BÖLGESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

DİYARBAKIR İLİ, KAYAPINAR İLÇESİ, ÜÇKUYULAR GECEKONDU ÖNLEME BÖLGESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU DİYARBAKIR İLİ, KAYAPINAR İLÇESİ, ÜÇKUYULAR GECEKONDU ÖNLEME BÖLGESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ŞUBAT 2016 A) PLANLAMA ALANI KONUMU Planlama alanı; Diyarbakır İli, Kayapınar İlçesi, Üçkuyu Mahallesinde;

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri. 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri

İl Özel İdaresince işlem yapılmaktadır. 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri. 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 4 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması Sulama Suyu, Toprak Analizi ve İçme suyu Analizleri 5 Toprak Etüt Hizmetleri 6 Yol Geçiş İzinleri

Detaylı

MANİSA İLİ, SALİHLİ İLÇESİ, DURASILLI MAHALLESİ, 4834, 4938, 4939 VE 4940 PARSELLERE YÖNELİK 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ

MANİSA İLİ, SALİHLİ İLÇESİ, DURASILLI MAHALLESİ, 4834, 4938, 4939 VE 4940 PARSELLERE YÖNELİK 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİSİ UYGULAMA İMAR PLANI MANİSA İLİ, SALİHLİ İLÇESİ, DURASILLI MAHALLESİ, 4834, 4938, 4939 VE 4940 PARSELLERE YÖNELİK 1/1000 ÖLÇEKLİ -------------------- PLAN AÇIKLAMA RAPORU Aslıhan BALDAN Dğuş BALDAN ŞEHİR

Detaylı

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI

İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI İNCESU (KAYSERİ) BELEDİYESİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, İncesu İlçesi, Vali İhsan Aras Mahallesi, 286 ada 32,33,35,36,37,38,39,40,41,42

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi 10058

Detaylı

Konu: Askıdaki Plana İtiraz Tarih:

Konu: Askıdaki Plana İtiraz Tarih: Konu: Askıdaki Plana İtiraz Tarih: 11.01.2016 Sayı: 16.16.0011 YILDIRIM BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ NE BURSA Yıldırım İlçesi, Mevlana ve Ulus Mahalleleri sınırlarındaki yaklaşık 14 ha lık Riskli

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ (İMAR VE KENTSEL İYİLEŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ (İMAR VE KENTSEL İYİLEŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ (İMAR VE KENTSEL İYİLEŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ) HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ÜÇPINAR MAHALLESİ, 22L-III PAFTA,5192 ADA, 19 PARSELE AİT

BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ÜÇPINAR MAHALLESİ, 22L-III PAFTA,5192 ADA, 19 PARSELE AİT BALIKESİR İLİ, KARESİ İLÇESİ, ÜÇPINAR MAHALLESİ, 22L-III PAFTA,5192 ADA, 19 PARSELE AİT 1 / 1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU ÇELİK ŞEHİR PLANLAMA KASAPLAR MH. VASIFÇINAR CAD.

Detaylı

AYVALIK İLÇESİ MURATELİ MAHALLESİ 115 ADA 89 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU

AYVALIK İLÇESİ MURATELİ MAHALLESİ 115 ADA 89 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU AYVALIK İLÇESİ MURATELİ MAHALLESİ 115 ADA 89 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI RAPORU İçerik 1. GEREKÇE ve KAPSAMI... 2 2. KONUM... 3 3. MÜLKİYET DURUMU VE MERİ DURUMU... 4 4. PLAN DEĞİŞİKLİĞİ...

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 03.02.2017 Sayısı 10 Özü İlçemizde Katı Atık Mobil Aktarma İstasyonunun yapılması hususunun görüşülmesi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Aliseydi TURHAN, A. Turan

Detaylı

YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; ADA, 1-1 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; ADA, 1-1 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; 198-646 ADA, 1-1 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, 198-646 Ada, 1-1 Nolu Parseller, 1/1000 Ölçekli Yeni İnegöl

Detaylı

Şekil 1. Hava Fotoğrafı

Şekil 1. Hava Fotoğrafı ANTALYA İLİ, KEPEZ İLÇESİ, DURALİLER MAHALLESİ, (28092 ADA 9 VE 10 NOLU PARSELLER) BELEDİYE HİZMET ALANI 1/1.000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1. PLANLAMA ALANININ GENEL

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 18.03.2016 onanlı 1/1000 ölçekli Dere Yapı Yaklaşma Sınırı ve Alanlarına İlişkin Uygulama İmar Planı değişikliği itirazları. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 29.06.2016 tarih, 2016/20656

Detaylı

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu GAZİANTEP İLİ, ŞEHİTKAMİL İLÇESİ, İNCİLİPINAR MAHALLESİ, 636 ADA 37, 42 VE 44 PARSELLERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Kapak dahil 7 sayfa PLANLAMA ALANININ TANIMI

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 07.03.2016 tarih ve 49 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 24.03.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Osman Bektaş

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ

AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ AVCILAR BELEDİYE MECLİSİNİN 5. SEÇİM DÖNEMİ 5. TOPLANTI YILI 2014 SENESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETİ Avcılar Belediye Meclisinin 5. Seçim Dönemi 5. Toplantı yılı 2014 Senesi OCAK ayı Meclis

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU. Aslıhan BALDAN Doğuş BALDAN ŞEHİR PLANCISI

PLAN AÇIKLAMA RAPORU. Aslıhan BALDAN Doğuş BALDAN ŞEHİR PLANCISI MANİSA İLİ SARIGÖL İLÇESİ, SELİMİYE MAHALLESİ, MANİSA İLİ, SARIGÖL İLÇESİ, SELİMİYE MAHALLESİ, 105 ADA 1 PARSELDE YER ALAN TAHSİS-A ALANINDA KATI ATIK TESİSLERİ ALANI BELİRLENMESİNE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü NİSAN AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 029: Gündemin birinci maddesi; 01/01/2012-31/12/2012 tarihleri arasındaki başkanlık faaliyet raporunun görüşülmesi

Detaylı

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ

MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ- İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ ALAŞEHİR İLÇESİ BEŞEYLÜL MAHALLESİ 1203 ADA 13 PARSEL ve 1204 ADA 1 PARSEL 1/5000 VE 1/1000 ÖLÇEKLİ İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

Detaylı

PLAN AÇIKLAMA RAPORU

PLAN AÇIKLAMA RAPORU BALIKESİR İLİ, BURHANİYE İLÇESİ, KIZIKLI MAHALLESİ I18-D-21-C PAFTA, 175 ADA VE 1 PARSELE AİT 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MAYIS 2017 T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

1/1000 UYGULAMALI ve 1/5000 NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

1/1000 UYGULAMALI ve 1/5000 NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1/1000 UYGULAMALI ve 1/5000 NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU Bu çalışma Isparta İli Gelendost İlçesi, Avşar köyü 17-18 pafta 1917, 7342, 7346, 7250 nolu parseller içerisinde kalan alanı kapsamaktadır.

Detaylı

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mevcut imar planında İbadet Yeri Alanına isabet eden mülkiyeti Belediyemize ait Sille

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-3866 08/12/2017 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ T.C BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ PLANIN İSMİ BALIKESİR İLİ, SAVAŞTEPE İLÇESİ, SARIBEYLER MAHALLESİ 1229-1230-1234-1235-1238-1239-1241-1242-1440-1441-1442-1443-

Detaylı