İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü"

Transkript

1 İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 181 sıra sayılı toplantısı, 7 Ocak 2009 tarihinde, Bilişim Enstitüsü nde gerçekleştirilmiştir. Katılım ve kararlar aşağıda belirtilmiştir. KATILIM: Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ (Müdür) Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE (Müdür Yrd.) Yrd. Doç. Dr. Fethiye Aylin KONUKLAR (Müdür Yrd.) Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye) Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK (Üye) Elife KARAKOÇ (Enstitü Sekreteri-Raportör) Araş. Gör. Birkan TUNÇ (Araş. Gör. Temsilcisi) GÜNDEM: 1) Gelen evrak ve gündem. 2) Enstitü Yönetim Kurulu Tutanaklarının imzalanması. 3) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Özer ÖZAYDIN ın, ek süre verilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 4) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Serkan AYAKDAŞ ın, ek süre verilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 5) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Erida DULE nin, ek süre verilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 6) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Orkan ÖZCAN ın, danışman atanması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 7) Enstitümüz kadrosunda olup, İTÜ Dergisi nde görev yapmakta olan Araş. Gör. Nilay ELGİNÖZ YAŞA nın, uzun süreli yurtdışı görevlendirmesi sonunda göreve başlama talebi ile ilgili tarihli dilekçesi ve gerekli olan faaliyet raporu. 8) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programının akademik yılı bahar dönemi ders programı ve dersleri verecek öğretim üyelerinin görevlendirmeleri ile ilgili değişiklik talebi ile ilgili Program Koordinatörlüğünden alınan tarihli yazı.

2 9) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programının akademik yılı bahar dönemi mülakat komisyonu önerisi ile ilgili Program Koordinatörlüğünden alınan yazı. 10) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programının akademik yılı bahar dönemi mülakat komisyonu önerisi ile ilgili Program Koordinatörlüğünden alınan yazı. 11) Enstitümüz araştırma görevlisi Murat KOÇAŞ ın, Belçika da görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 12) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Ural ERDEMİR in, doktora yeterlik sınavı sonuç raporu ile ilgili program koordinatörlüğünden alınan yazı. 13) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Akif Gökhan GÜLTEKİN in, doktora yeterlik sınavı sonuç raporu ile ilgili program koordinatörlüğünden alınan yazı. 14) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı doktora öğrencilerinin, doktora yeterlik sınavında başarılı olduklarına dair sonuç raporları ile ilgili program koordinatörlüğünden alınan yazı. 15) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı doktora öğrencisi Meral UĞUZ ARI nın, doktora yeterlik sınavı sonuç raporu ile ilgili program koordinatörlüğünden alınan yazı. 16) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı nda Doç. Dr. H. Gonca COŞKUN danışmanlığında, yüksek lisans tez çalışmasına devam eden Sezel KARAYUSUFOĞLU nun Uzungöl Havzasının Uzaktan Algılama ve CBS Kullanılarak Hidrolojik Modelinin Oluşturulması konulu yüksek lisans tezinin Prof. Dr. H. Nüzhet DALFES ve Prof. Dr. Derya MAKTAV tarafından değerlendirilmiş proje öneri formları. 17) Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı sıra sayılı öğrencisi Mehmet ERSÜL ün sağlık sorunları sebebi ile derslere giremediği ile ilgili tarihli dilekçesi ve eki olan sağlık raporu. 18) Ferya KÖR ün, Enstitümüz Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 2. döneminde verilmekte olan Object Oriented Programming dersine özel öğrenci olarak katılabilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 19) Enstitümüz Bilişim Anabilim Dalına bağlı Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı öğretim üyesi Prof. Dr. Metin DEMİRALP in, geçirmiş olduğu kalp ameliyatı ve sonrasındaki nekahat dönemi süresince gelemeyecek olması nedeniyle anılan programda akademik yılı güz döneminde vermekte olduğu derslerin sınavlarının nasıl yapılacağı ve danışmanlığını yürüttüğü yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin durumlarının ne olacağı ile ilgili Program Koordinatörlüğünün öneri yazısı. 20) Doktora tezlerinin Senato da görüşülmeden Doktor ünvanı verilmesine ilişkin, Üniversite Senatosunun günlü, 488 sayılı toplantısında görüşülüp; Enstitü Müdürlüklerinin

3 konu ile ilgili ortak görüş bildirmelerinden sonra Üniversite Senatosunda yeniden görüşülmesi kararı ile ilgili Rektörlük Makamı nın tarih ve sayılı yazısı. 21) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Semra BAYAT ın, danışman atanması ile ilgili Program Koordinatörlüğünden alınan yazı. 22) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı doktora öğrencisi Birkan TUNÇ un, doktora tez izleme komitesinin kurulması önerisi ile ilgili Program Koordinatörlüğünden alınan yazı. 23) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı yüksek lisans öğrencisi Evrim KORKMAZ ın, tez savunma sınavı jürisinin kurulması önerisi ile ilgili Program Koordinatörlüğünden alınan yazı. 24) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı yüksek lisans öğrencisi Coşar GÖZÜKIRMIZI nın, tez savunma sınavı jürisinin kurulması önerisi ile ilgili Program Koordinatörlüğünden alınan yazı. 25) Enstitümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Attila DİKBAŞ ın, Almanya da görevlendirilme talebi ile ilgili Bilişim Anabilim Dalı Başkanlığından alınan yazı. 26) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Hüseyin KAYA nın, doktora tez izleme komitesi önerisi ile ilgili Program Koordinatörlüğünün tarihli yazısı. 27) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Fatih YETKİN in, doktora tez izleme komitesinin yeniden kurulması. 28) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı araştırma görevlisi Murat KAPLAN ın, İngiltere de görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. KARAR: 1) Gelen evrak ve gündem. 2) 24 Aralık 2008 günlü, 180 sayılı İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Karar Tutanağı Enstitü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından okundu, uygun bulundu ve imzalandı. 3) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Özer ÖZAYDIN a, akademik yılı bahar dönemi için 1 dönem ek süre verilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 4) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Serkan AYAKDAŞ a, akademik yılı bahar dönemi için 1 dönem ek süre verilmesinin uygun olduğuna karar verildi.

4 5) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Erida DULE nin, akademik yılı bahar dönemi için 1 dönem ek süre verilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 6) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Orkan ÖZCAN ın, danışmanı olarak Prof. Dr. Nebiye MUSAOĞLU nun atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 7) Enstitümüz kadrosunda olup, İTÜ Dergisi nde görev yapmakta olan araştırma görevlisi Nilay ELGİNÖZ YAŞA nın, 30 Nisan 31 Aralık 2008 tarihleri arasında görevlendirilmiş bulunduğu İngiltere deki uzun süreli yurtdışı görevi sonrasında göreve başlama talebi ile ilgili tarihli dilekçesi ve gerekli olan faaliyet raporu görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; adı geçen araştırma görevlisinin, 5 Ocak 2009 tarihi itibariyle Enstitümüzdeki kadrosu ile İTÜ Dergisi nde görevine başlamasının uygun bulunduğuna karar verildi. 8) TÜBİTAK, Marmara Araştırma Merkezi (MAM), Bilişim Teknolojileri Enstitüsü nde görev yapmakta olan Dr. Mehmet AKTAŞ ın, akademik yılı bahar yarıyılında BBL513E Guided Research (Semantic Web) (3+0) dersini Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans ve Doktora Programında vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun bulunduğuna ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 9) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programına akademik yılı bahar döneminde alınacak öğrenciler için Öğrenci Kabul Komisyonu nun aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. HBM öğrenci kabul komisyonu Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Prof. Dr. H. Nüzhet DALFES Doç. Dr. Nazmi POSTACIOĞLU Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR 10) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programına akademik yılı bahar döneminde alınacak öğrenciler için Öğrenci Kabul Komisyonu nun aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. UHUA öğrenci kabul komisyonu Prof. Dr. İbrahim AKDUMAN Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ Prof. Dr. Ahmet Hamdi KAYRAN Prof. Dr. Tayfun GÜNEL Prof. Dr. Filiz SUNAR 11) Enstitümüz araştırma görevlisi Murat KOÇAŞ ın, Ocak 2009 tarihleri arasında Rhode-St-Genese de yapılacak olan Introduction to Computational Fluid Dynamics isimli eğitime katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, Ocak 2009 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye ve konaklama ücretine karşılık Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden TL. destek sağlanarak Belçika da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi.

5 12) Yrd. Doç. Dr. Feza BUZLUCA yürütücülüğünde Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programında doktora çalışması yapan sıra sayılı doktora öğrencisi Ural ERDEMİR in, akademik yılı güz yarıyılında doktora yeterlik sınavında BAŞARILI bulunduğuna karar verildi. 13) Yrd. Doç. Dr. Osman Kaan EROL yürütücülüğünde Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programında doktora çalışması yapan sıra sayılı doktora öğrencisi Akif Gökhan GÜLTEKİN in, akademik yılı güz yarıyılında doktora yeterlik sınavında BAŞARISIZ bulunduğuna karar verildi. 14) Aşağıda adı-soyadı yazılı Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı doktora öğrencilerinin, akademik yılı güz yarıyılında doktora yeterlik sınavında BAŞARILI bulunduklarına karar verildi. ADI-SOYADI Murat KOÇAŞ Berk ONAT Onan GÜREN Halil Ertürk ESEN 15) Prof. Dr. Mine YURTSEVER yürütücülüğünde Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programında doktora çalışması yapan doktora öğrencisi Meral UĞUZ ARI nın, akademik yılı güz yarıyılında doktora yeterlik sınavında BAŞARISIZ bulunduğuna karar verildi. 16) Doç. Dr. H. Gonca COŞKUN un, Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi-Lisansüstü Tezlerini Destekleme Programı çerçevesinde desteklenmesi amacıyla, danışmanı bulunduğu, Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Sezel KARAYUSUFOĞLU nun yüksek lisans tez çalışması olan Uzungöl Havzasının Uzaktan Algılama ve CBS Kullanılarak Hidrolojik Modelininin Oluşturulması konulu yüksek lisans tezinin proje önerisi ile ilgili olarak hakemlerden alınan Proje Önerisi Değerlendirme Formları görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; hakemlerin ikisinden de gelen olumlu görüş doğrultusunda, bütçe kalemlerinin tümü uygun bulunarak projenin TL. ile İTÜ Bilimsel Araştırma Projeleri kapsamında desteklenmesi için Rektörlüğe önerilmesine karar verildi. 17) Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programı sıra sayılı öğrencisi Mehmet ERSÜL ün sağlık sorunları sebebi ile Aralık 2008 tarihleri arasında derslere giremediği ile ilgili tarihli dilekçesi ve eki olan sağlık raporu görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; ekli sağlık raporu kabul edilerek durumun, söz konusu günlerde dersleri olan ilgili öğretim üyelerine iletilmek üzere İnşaat Yönetiminde Bilişim Program Koordinatörlüğüne bildirilmesine karar verildi. 18) Ferya KÖR ün, Enstitümüz Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 2. döneminde verilmekte olan Object Oriented Programming dersine özel öğrenci olarak katılabilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; adı geçenin söz konusu dersi, kredi başına ücret ödemek kaydıyla, özel öğrenci olarak almasının uygun olduğuna ve durumun dersi veren öğretim üyesine iletilmek üzere ilgili Program Koordinatörlüğüne bildirilmesine karar verildi.

6 19) Enstitümüz Bilişim Anabilim Dalına bağlı Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı öğretim üyesi Prof. Dr. Metin DEMİRALP in, geçirmiş olduğu kalp ameliyatı ve sonrasındaki nekahat dönemi süresince gelemeyecek olması nedeniyle anılan programda akademik yılı güz döneminde vermekte olduğu HBM 511 Bilimsel Hesaplama I dersinin final sınavının ve notlandırılmasının daha önce dersi vermiş olan Bilişim ABD öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE tarafından yapılması, HBM 519E Analy.&App. of Nu. Met. for ODE dersinin final sınavının ve notlandırılmasının ise Program Yürütme Kurulunun koordinasyonunda değerlendirilmesi, danışmanlığını yürüttüğü yüksek lisans öğrencilerinden Evrim KORKMAZ ve Coşar GÖZÜKIRMIZI nın tez savunma sınavları için jürilerinin kurulması, doktora öğrencisi Esma MERAL in savunma sınavının bekletilmesi, tezleri devam eden doktora öğrencilerinin de tez gelişme raporlarını ilgili dönem içerisinde geri kalan tez izleme komite üyelerine sunmaları ile ilgili Program Koordinatörlüğünün önerisinin uygun olduğuna karar verildi. 20) Doktora tezlerinin Senato da görüşülmeden Doktor ünvanı verilmesine ilişkin, Üniversite Senatosunun günlü, 488 sayılı toplantısında görüşülüp; Enstitü Müdürlüklerinin konu ile ilgili ortak görüş bildirmelerinden sonra Üniversite Senatosunda yeniden görüşülmesi kararı ile ilgili Rektörlük Makamı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; doktora tezlerinin şablon ve biçem açısından kontrolü ve denetimi için İTÜ Merkez Kütüphanesi nde merkezi bir birimin oluşturulması ve Senato da sadece isimlerin okunması görüşünün, Enstitüler arasında ortak bir görüş oluşturulması için İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ne bildirilmesine karar verildi. 21) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Semra BAYAT ın, danışmanı olarak Yrd. Doç. Dr. Melike NİKBAY ın atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 22) Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN danışmanlığında doktora çalışması yapan Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Birkan TUNÇ un, doktora tez izleme komitesinin aşağıdaki şekilde kurulmasının uygun olduğuna karar verildi. Birkan TUNÇ un Doktora Tez İzleme Komitesi : Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN (Danışman, İTÜ, EEF, Bilgisayar Müh. Böl.) Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ (İTÜ, Bilişim Ens., Bilişim ABD) Prof. Dr. Ethem ALPAYDIN (Boğaziçi Üniv., Bilgisayar Müh. Böl.) 23) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı yüksek lisans öğrencisi Evrim KORKMAZ ın, tez savunma sınavı jürisinin aşağıdaki şekilde kurulmasının uygun olduğuna karar verildi. Evrim Korkmaz ın Tez Savunma Sınavı Jürisi Prof. Dr. Ulviye BAŞER (İTÜ, Fen-Edebiyat Fak.) Doç. Dr. Abdülbaki BAYKARA (Marmara Üniv.) Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR (İTÜ, BE, Bilişim ABD) 24) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı yüksek lisans öğrencisi Coşar GÖZÜKIRMIZI nın, tez savunma sınavı jürisinin aşağıdaki şekilde kurulmasının uygun olduğuna karar verildi.

7 Coşar GÖZÜKIRMIZI nın Tez Savunma Sınavı Jürisi Prof. Dr. Ulviye BAŞER (İTÜ, Fen-Edebiyat Fak.) Doç. Dr. Abdülbaki BAYKARA (Marmara Üniv.) Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE (İTÜ, BE, Bilişim ABD) 25) Enstitümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Attila DİKBAŞ ın, Avrupa Birliği 6. Çerçeve programında desteklenen I3CON-Integrated, Intelligient, Industrialzied Construction isimli IP projesi kapsamında, Ocak 2009 tarihleri arasında Stuttgart da yapılacak olan Proje Değerlendirme Toplantısına katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, yolluk (gidiş-dönüş uçak ile), yevmiye ve konaklama ücretinin anılan proje bütçesinden karşılanarak Almanya da görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 26) Yrd. Doç. Dr. Şule Gündüz ÖĞÜDÜCÜ danışmanlığında doktora çalışması yapan Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Hüseyin KAYA nın, doktora tez izleme komitesinin aşağıdaki şekilde kurulmasının uygun olduğuna karar verildi. Birkan TUNÇ un Doktora Tez İzleme Komitesi : Yrd. Doç. Dr. Şule Gündüz ÖĞÜDÜCÜ (Danışman, İTÜ, EEF, Bilgisayar Müh. Böl.) Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE (İTÜ, Bilişim Ens., Bilişim ABD) Doç. Dr. Zehra ÇATALTEPE (İTÜ, EEF, Bilgisayar Müh. Böl.) 27) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Fatih YETKİN in, danışmanı olan Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin danışmanlığından çekilme talebinin, akabinde eş danışmanı olan Prof. Dr. Hasan DAĞ ın danışmanı olarak atanmasının günlü, 176 sayılı Enstitümüz Yönetim Kurulu Toplantısında uygun bulunması, komite üyesi olan Prof. Dr. Ali ZEKİ nin de tarihli dilekçesinde belirttiği üyelikten çekilme isteği nedeniyle doktora tez izleme komitesinin aşağıdaki şekilde yeniden kurulmasının uygun olduğuna karar verildi. E. Fatih YETKİN in Doktora Tez İzleme Komitesi : Prof. Dr. Hasan DAĞ (Danışman, Kadir Has Üniversitesi) Prof. Dr. İ. Cem GÖKNAR (Doğuş Üniversitesi) Prof. Dr. Metin DEMİRALP (İTÜ, BE, Bilişim ABD) 28) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı araştırma görevlisi Murat KAPLAN ın, TÜBİTAK dan aldığı burs ile, Cardiff Üniversitesi, Fizik&Astronomi bölümünde, Hesaplamalı Astrofizik alanında bilimsel araştırmalar yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca Mart 2009 ayı içerisinde ayrıldığı tarihten itibaren 8 ay süre ile maaşlı-izinli olarak İngiltere de görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi.

8 Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Müdür Yrd. Doç. Dr. Lale (Tükenmez) ERGENE Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye) Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK (Üye) Toplantı Aslına Uygundur. Elife KARAKOÇ Enstitü Sekreteri

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 178 sıra sayılı toplantısı, 12

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 186 sıra sayılı toplantısı, 25

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 224 sıra sayılı toplantısı, 25.01.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 184 sıra sayılı toplantısı, 18

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 236 sıra sayılı toplantısı, 19 Aralık 2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 219 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 363 sıra sayılı toplantısı 11 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 226 sıra sayılı toplantısı, 14.03.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 316 sıra sayılı toplantısı 28 Temmuz 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 319 sıra sayılı toplantısı 05 Ekim 2015 tarihinde,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 175 sıra sayılı toplantısı, 17

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 318 sıra sayılı toplantısı 14 Eylül 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 230 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 218 sıra sayılı toplantısı, 15

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 191 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 209 sıra sayılı toplantısı, 3 Mayıs

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 215 sıra sayılı toplantısı, 6

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 192 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 197 sıra sayılı toplantısı, 16

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 216 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 308 sıra sayılı toplantısı, 20 Nisan 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 364 sıra sayılı toplantısı 21 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 228 sıra sayılı toplantısı, 09

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 18.10.2017 38 437-446 437 Enstitümüz lisansüstü programlarında ders vermek

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/013 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2015/032 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan tutanaklar

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 270 sıra sayılı toplantısı, 10 Eylül 2013

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/008 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez çalışmasına başlayacak olan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 221 sıra sayılı toplantısı, 30

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 323 sıra sayılı toplantısı 07 Aralık 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 232 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 291 sıra sayılı toplantısı, 08 Eylül 2014

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 233 sıra sayılı toplantısı, 26

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:07.05.2013 SAYI: 983 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 23.10.2012 SAYI: 959 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 23.08.2016 Toplantı Sayısı : 020 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/020-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yeni

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 003 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/003 0: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Lisansüstü Programlarına

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :02/01/2013 TOPLANTI NO :582 KARAR SAYISI :14 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ 2-Yrd. Doç. Dr. Murat KILIÇ 3-Yrd. Doç. Dr. Münire ÇİFTÇİ 4- Doç. Dr. Metin TOPÇUOĞLU 5- Doç.

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 09.01.2018 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/002 02: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 06.07.2018 22 560-578 2018/560 2018/561 06.07.2018 tarihinde yapılan Enstitü

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 04.04.2018 14 178-186 178 Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2013/028 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Vize sınavlarına giremeyen öğrencilerin dilekçe ve raporları Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/028-01: Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı 160728002 numaralı Doktora öğrencisi Teslime EKİZ ÜNSAL ın danışman değişikliği ile ilgili dilekçesi Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 22.11.2016 T.C. KARAR 2016/029-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez konusu alan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Öneri Formlarının Yönetim Kurulumuzca yapılan

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2014/003 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Doktora Yeterlilik Sınav tarihleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler neticesinde; A.K.Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.05.2013 SAYI: 985 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ Toplantı Tarihi : 20.01.2016 Toplantı Saati : 10:00 Toplantı No : 2016/02 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ 1. Tarih Anabilim Dalı Başkanlığının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/005-01: Kimya Anabilim Dalı 140707504 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi İsmail GÜZEY in Yüksek Lisans Tez Savunmasını 07.12.2017 tarihinde yapılarak Enstitümüze sunulmuştur. Yönetim Kurulunda

Detaylı

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır.

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. Toplantıda Bulunanlar Prof. Dr. Sema OKTUĞ Dekan Prof. Dr. Nadia ERDOĞAN Prof. Dr. Zehra ÇATALTEPE

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 03.09.2013 T.C. KARAR 2013/022 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :17/04/2013 TOPLANTI NO :598 KARAR SAYISI :15 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ 2-Yrd. Doç. Dr. Murat KILIÇ 3-Yrd. Doç. Dr. Münire ÇİFTÇİ 4- Prof. Dr. Metin TOPÇUOĞLU 5-

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/010 01: Bülent Ecevit Üniversitesinin ev sahipliğinde 3-5 Mayıs 2012 tarihlerinde Zonguldak ta gerçekleştirilecek olan, FENBİLKON-4 Fen Bilimleri Enstitü Müdürleri Konsey toplantısı için Enstitümüze

Detaylı

3- Asıl Üye: Doç. Dr. Yılmaz KOÇAK Kütahya Dumlupınar Üniv. Kütahya Teknik Bilimler MYO

3- Asıl Üye: Doç. Dr. Yılmaz KOÇAK Kütahya Dumlupınar Üniv. Kütahya Teknik Bilimler MYO TOPLANTI TARİHİ : 21.10.2013 TOPLANTI SAYISI : 2013/ 33 KARAR NO: 2013 / 569 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün 27.09.2013

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 0.0.207 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/002 02: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anabilim

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 265 sıra sayılı toplantısı, 14 KARAR: 3)

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 28.03.2017 KARAR 2017/010 01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/027-01: Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı 110725501 numaralı Doktora öğrencisi Süleyman ARI nın Tez Jürisi Atama Formu Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 21.06.2016 KARAR 2016/015 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 21.11.2017 T.C. KARAR 2017/031 01: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 04.05.2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/ 14 KARAR NO: 2015 / 426 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:21.05.2013 SAYI: 986 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Doç.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/009 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖNERİSİ

2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖNERİSİ T.C. ENSTİTÜ KURULU KARARLARI OTURUM TARİHİ: 12.05.2010 OTURUM SAYISI: 03 Enstitü Kurulu 12.05.2010 Çarşamba günü saat 11:00 da Prof. Dr. Erdal İRTEM başkanlığında toplandı. GÜNDEM: 1- Gündemin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 25.10.2013 KARAR 2013/026 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/009-01: Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı 120729551 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi Deran TURAN nın Tez Konusu değişikliği önerisi Enstitümüz Yönetim Kuruluna Anabilim Dalı 120729551

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:20.01.2015 SAYI: 1069 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.11.2016 37 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 06.11.2012 SAYI: 960 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/002 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan Tez

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:06.01.2015 SAYI: 1067 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

Enstitü Kurul Toplantısı için gündemdeki konuları içeren bilgilerin hazırlanması

Enstitü Kurul Toplantısı için gündemdeki konuları içeren bilgilerin hazırlanması HİZMETİN ADI HACETTEPE ÜNİVERS VERSİTES TESİ BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLANMA SÜRESİ 1 Tezli Yüksek Lisans Süresi H.Ü.Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 25.05.2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/ 16 KARAR NO: 2015 / 486 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Makine Mühendisliği Anabilim Doktora Programı

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 04.01.2013 SAYI: 968 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI SAYI : 11612375 500 Bornova / İZMİR KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI KONU : Yönetim Kurulu Kararları YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.09.2013 Toplantı Sayısı: 32 Karar sayısı : 9 Fakültemiz Yönetim Kurulu 04.09.2013 tarihinde Dekan Prof.Dr.Müge ELDEN in başkanlığında,

Detaylı

https://ubs.omu.edu.tr

https://ubs.omu.edu.tr 4 30.05.00.00 DERS SAYDIRMA hafta Başvuru oldukça 3 30.0.00.00 KAYIT YENİLEME - DERS KAYDI https://ubs.omu.edu.tr/ 1 gün https://ubs.omu.edu.tr/ 30.01.00.00 KESİN KAYIT Öğrenci İşleri Bürosu İlanda belirtilen

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 09.06.2016 20 09 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 09.11.2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/ 31 KARAR NO: 2015 / 970 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Makine Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 20/08/2014-49930 T.C. Oturum Tarihi Oturum Sayısı 18/08/2014 2013-2014 Yönetim Kurulu Kararları/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun 2013-2014/15.9 tarih ve 01.07.2014 sayılı kararı

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.06.2010 2010/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.06.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 43.01-Üniversitemiz

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı 81 82 83 84.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 03.02.2017 6 81-94 Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 15.07.2016 24 09 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr. Hikmet ORHAN 3- Prof.Dr.A.Nesimi KİŞİOĞLU 2- Doç.Dr.Bulem

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 03.07.2018 T.C. KARAR 2018/017 01: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/012 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 03.02.2017 5 144-169 2017/144 03.02.2017 tarihinde yapılan Enstitü Yönetim

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 06.12.2016 Toplantı Sayısı : 030 KARAR 2016/030 01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ: 03.03.2015 TOPLANTI NO: 06 KARAR:06-01: Gündem ve gelen evrak konusu görüşüldü. Toplantı

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 18.07.2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/ 17 KARAR NO: 2016 / 591 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Fizik Anabilim Dalı Doktora Programında

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 26.07.2016 Toplantı Sayısı : 018 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/018 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle

Detaylı

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat 11.00'da başladı.

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat 11.00'da başladı. TARİH:23.12.2015 SAYI: 1122 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör GÜNDEM: T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / 2018 225 Üniversite Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 14:30 da Senato Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine

Detaylı

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ŞEKLİ SÜRE 1 Tezli Yüksek Lisans 3 Yıl (6 Yarıyıl) 2 Doktora 6 Yıl (12 Yarıyıl) ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETİN

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 12.05.2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/ 17 KARAR NO: 2014 / 473 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 04.12.2012 KARAR 2012/025 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı