İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü"

Transkript

1 İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 232 sıra sayılı toplantısı, 16 Ağustos 2011 tarihinde, Bilişim Enstitüsü nde gerçekleştirilmiştir. Katılım ve kararlar aşağıda belirtilmiştir. KATILIM: Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ (Müdür) (Yıllık İzinde) Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE (Müdür Yrd.) Yrd. Doç. Dr. Fethiye Aylin KONUKLAR (Müdür Vekili) Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye) Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK (Yıllık İzinde) Pervin NASIRLIEL (Enstitü Sekreteri V.-Raportör) GÜNDEM: 1) Gelen evrak ve gündem. 2) Enstitü Yönetim Kurulu Tutanaklarının imzalanması. 3) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Mehmet TUNÇEL in, danışmanı olarak Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin atanması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 4) Enstitümüz Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Yasin Levent KURU nun, akademik yılı güz yarıyılında almış olduğu Bilimsel Hazırlık derslerinden muaf tutulması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 5) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Özgür Ulaş KIRLANGIÇ ın, Polonya da görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 6) Enstitümüz Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Murat HAZIR ın, danışman atanması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 7) Enstitümüz Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde verilecek olan dersler ve bu dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirilmeleri ile ilgili olarak Program Koordinatörlüğü nden alınan tarihli yazı. 8) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı araştırma görevlisi Deniz DEMİRAY ın, İspanya da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 9) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi E. Fatih YETKİN in, Kanada görevlendirilmesinin iptal edilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 10) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Gürkan SOYKAN ın, tarihli doktora tez savunma sınavı tutanağı.

2 11) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Letisya DİVANYAN ın, Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti nde görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 12) Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde alınacak öğrencileri için oluşturulacak öğrenci kabul komisyonu önerisi ile ilgili Program Koordinatörlüğünden alınan tarihli yazı 13) Enstitümüz Coğrafi Bilgi Teknolojileri Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde verilecek olan dersler ve bu dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirilmeleri ile ilgili olarak Program Koordinatörlüğü nden alınan tarihli yazı. 14) Enstitümüz Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programı sıra sayılı öğrencisi Rafet Osman KARAKAYALI nın, süreden sayılmayan izin verilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 15) Enstitümüz kadrosunda olup, 2547 Sayılı Kanunun 13/b maddesi uyarınca Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde görevli bulunan Araş. Gör. Gülşen Taşkın KAYA nın, 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesi olan atanma maddesinin, 2547 Sayılı Kanunun 33. maddesine çevrilmesi talebi ile ilgili Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Dekanlığından alınan tarihli, 949 sayılı yazı. 16) Enstitümüz kadrosunda bulunan araştırma görevlilerinin terfi ve görev sürelerinin 2547 Sayılı Kanunun 33. maddesi uyarınca 1 (bir) yıl süre ile uzatılması için gerekli olan faaliyet raporları. 17) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Bora AKAYDIN ın, Norveç de görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 18) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Berfin KALAY ın, Yunanistan da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 19) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Muzaffer AYVAZ ın, Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti nde görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 20) Prof. Dr. Hasan DAĞ danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Emrullah Fatih YETKİN in, doktora tez savunma sınavı jüri önerisi ile ilgili program yürütme kurulundan alınan tarihli yazı. 21) Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde verilecek olan dersler ve bu dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirilmeleri ile ilgili olarak Program Koordinatörlüğünden alınan yazı. 22) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Hikmet H. GÜREL in, Bodrum da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 23) Enstitümüz Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde alınacak öğrencileri için oluşturulacak öğrenci kabul komisyonu önerisi ile ilgili Program Koordinatörlüğünden alınan yazı.

3 24) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde verilecek olan dersler ve bu dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirilmeleri ile ilgili olarak Program Koordinatörlüğü nden alınan yazı. 25) akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz programlarına kayıtlı tez aşamasındaki öğrencilerin Yüksek Lisans ve Doktora Tez Danışmanlıklarını yürüten öğretim üyelerinin Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi (3+0) ve Doktora Uzmanlık Alan Dersi (4+0) adlı dersleri vermek üzere görevlendirilmeleri. 26) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde verilecek olan dersler ve bu dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirilmeleri ile ilgili olarak Program Koordinatörlüğü nden alınan tarihli yazı. 27) Enstitümüz Müdürü ve Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Proje Yürütücüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin, Ankara da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 28) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Birkan TUNÇ un, ABD. de görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 29) Enstitümüz Müdürü ve PRACE-1IP (Partnership for Advanced Computing in Europe, 1st Implementation Phase) Proje Yürütücüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin, İspanya da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 30) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Erke ARIBAŞ ın, Antalya da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 31) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Gülcihan Özdemir DAĞ ın, Yunanistan da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 32) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik, Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde verilecek dersler ve bu dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirilmeleri ile ilgili Program Koordinatörlüğünden alınan yazı. 33) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anbilim Dalı araştırma görevlisi Süha TUNA nın, Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti nde görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 34) Enstitümüz Müdürü ve Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Proje Yürütücüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin, ABD de görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 35) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Şenol PİŞKİN in, Antalya da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 36) Enstitümüz Müdürü ve Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Proje Yürütücüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin, Almanya da görevlendirilmesi talebi ile ilgili tarihli dilekçesi.

4 37) Enstitümüz kadrosunda olup, 2547 sayılı Kanunun 13/b maddesi uyarınca Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü nde görevli bulunan Araş. Gör. Gülşen Taşkın KAYA nın, 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca, araştırma görevlisi kadrosu karşılık gösterilerek öğretim görevlisi olarak 1 yıl süre ile atanması talebi ile ilgili Fakülte Dekanlığından alınan 1206 sayılı yazı. 38) akademik yılı bahar döneminde mezun olacak Enstitümüz öğrencilerinin isim listesi. KARAR: 1) Gelen evrak ve gündem. 2) 05 Temmuz 2011 günlü, 231 sayılı İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Karar Tutanağı Enstitü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından okundu, uygun bulundu ve imzalandı. 3) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Mehmet TUNÇEL in, danışmanı olarak Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 4) Enstitümüz Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Yasin Levent KURU nun, akademik yılı güz yarıyılında almış olduğu ve aşağıda belirtilen Bilimsel Hazırlık Derslerini tez konusunun değişmesi nedeniyle takip edemediğinden başarısız olması, almış olduğu söz konusu derslere ihtiyacı olmaması ve doktora derslerini alabilmesi için söz konusu derslerden muaf tutulmasının uygun olduğuna karar verildi. Ders Kodu BLG221 BLG311 BLG231 Ders Adı Veri Yapıları Biçimsel Diller ve Otomatlar Sayısal Devreler 5) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Özgür Ulaş KIRLANGIÇ ın, Eylül 2011 tarihleri arasında Varşova da yapılacak olan 13th Europen Turbulence Conference isimli konferansta A comparative study of sub-grid scale (SGS) models in the large eddy simulation (LES) of liquid sloshing isimli bildirisini poster olarak sunmak, ve akabinde aynı etkinlik çerçevesinde Eylül 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Turbulence The Historical Perspective isimli sempozyuma katılmak üzere; Eylül 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden TL. destek sağlanarak, söz konusu bütçeyi aşan miktarın ise BAP tarafından kabul edilen Genel Geometriye Sahip Kap İçerisindeki Sıvı Çalkantısı için Akışkan Yapı Etkileşimi Modeli isimli projeden karşılanarak Polonya da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 6) Enstitümüz Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Murat HAZIR ın, danışmanı olarak Prof. Dr. Dursun Zafer ŞEKER in atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 7) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi öğretim üyelerinin, Enstitümüz Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde (26 Eylül 25 Aralık 2011) isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna ve gerekli izin için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi.

5 Dersin Günü Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Dersin Kodu ve Adı BTE512B-Computer Organization BTE512B-Bilgisayar Organizasyonu BTE514B-Yapısal Programlama BTE514B-Structured Programming BTE511B-Bilgisayar Donanım Yapısı BTE511B-Computer Hardware Fundamentals BTE513B-Database Systems BTE513B-Veri Tabanı Sistemleri BTE550B-Internet Fundamentals BTE550B-İnternet Temelleri H/S Dersi Verecek Öğretim Üyesinin Ünvanı, Adı-Soyadı Prof. Dr. Eşref ADALI Y. Doç. Dr. Gülşen ERYİĞİT Prof. Dr. Ali Emre HARMANCI Y. Doç. Dr. A. Cüneyd TANTUĞ Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN 8) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı araştırma görevlisi Deniz DEMİRAY ın, TÜBİTAK tarafından desteklenerek, NaNoNetworking Center in Catalonia (N3Cat) Araştırma Merkezi nde Dr. Josep Solé Pareta ile birlikte doktora tezi ile ilgili araştırma yapmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, 03 Ekim 2011 tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre ile maaşlıizinli olarak İspanya da görevlendirmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 9) 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, Temmuz 2011 tarihleri arasında Kanada nın Waterloo kentinde düzenlenen Applied mathematic, modelling and computational science isimli konferansta sözlü olarak bildiri sunmak üzere Kanada da görevlendirilmesi uygun bulunan Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi E. Fatih YETKİN in, söz konusu görevlendirilmesinin ailevi sorunu nedeniyle katılamadığından iptal edilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 10) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Gürkan SOYKAN ın, doktora tez savunma sınavı tutanağı incelendi ve oybirliği ile DÜZELTME verilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 11) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Letisya DİVANYAN ın, Eylül 2011 tarihleri arasında Yunanistan ın Halkidiki kentinde yapılacak olan İnternational Conference of Numerical Analysis and Applied Mathematics isimli konferansta Weighted Reductive Multilinear Array Decomposition isimli bildirisini ve akabinde Eylül 2011 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti nin Prag kentinde yapılacak olan Applied Informatics and Computing Theory (AICT) isimli konferansta ise High Dimensional Model Representation (HDMR) Based Folded Vector Decomposition isimli bildirisini sunmak üzere; Eylül 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden, yeterli ödenek olduğu takdirde, TL. destek sağlanarak, Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti nde görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 12) Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde alınacak öğrencileri için öğrenci kabul komisyonunun aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. Komisyon Üyeleri: Prof. Dr. Attila DİKBAŞ Prof. Dr. Fethi ÇALIŞIR Yrd. Doç. Dr. Esin ERGEN Yedek Üye: Prof. Dr. Heyecan GİRİTLİ

6 13) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı İTÜ İnşaat Fakültesi öğretim üyelerinin, Enstitümüz Coğrafi Bilgi Teknolojileri Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna ve gerekli izin için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. Dersin Adı H/S Dersi Verecek Öğretim Üyesinin Ünvanı, Adı-Soyadı GIT 801E Introduction to Geomatics 3+0 Y. Doç. Dr. Himmet KARAMAN GIT 501 Konumsal Matematik Yöntemler GIT 503E Principles of GeoInformation Systems GIT 505 Coğrafi Veri Tabanı Geliştirme 3+0 Y. Doç. Dr. Arif Çağdaş AYDINOĞLU 3+0 Prof. Dr. Tahsin YOMRALIOĞLU 3+0 Y. Doç. Dr. Arif Çağdaş AYDINOĞLU GIT 511E Principles of GNSS 3+0 Prof. Dr. Ergin TARI GIT 515 Kent Bilgi Sistemleri 3+0 Prof. Dr. Tahsin YOMRALIOĞLU GIT 601E Geographical Data Policy 3+0 Prof. Dr. Tahsin YOMRALIOĞLU 14) Enstitümüz Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programı sıra sayılı öğrencisi Rafet Osman KARAKAYALI ya, askerlik hizmetini yerine getireceğinden, askerlik hizmeti süresince süreden sayılmayan izin verilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 15) Enstitümüz kadrosunda olup, 2547 Sayılı Kanunun 13/b maddesi uyarınca Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümünün eğitim ve araştırma çalışmalarına destek vermesi amacıyla görevlendirilmiş bulunan Araş. Gör. Gülşen Taşkın KAYA nın, 2547 Sayılı Kanunun 50/d maddesi olan atanma maddesinin, 2547 Sayılı Kanunun 33. maddesine çevrilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 16) Aşağıda adı-soyadı, unvanı, atama tarihi, sicil numarası ve 2547 Sayılı Kanunun atama maddesi yazılı Enstitümüz araştırma görevlilerinin terfi ve görev sürelerinin belirtilen tarihten itibaren 1 yıl süre ile uzatılması için gerekli olan faaliyet raporları görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda, adı geçen araştırma görevlilerinin terfi ve görev sürelerinin aşağıda belirtilen tarihten itibaren 1 yıl daha uzatılması uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. ADI-SOYADI Akın Tolga İLTER Abdulkerim ÇAPAR ÜNVANI Terfi ve Görev Süresi Uzatma Tarihi SİCİL NO Araş. Gör Araş. Gör. Dr ATAMA MADDESİ 2547 S. K. 33. Mad S. K. 33. Mad.

7 17) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Bora AKAYDIN ın, Eylül 2011 tarihleri arasında Gjøvik te yapılacak olan The Second International Conference on Pervasive Computing, Signal Processing and Applications (PCSPA2011) isimli konferansta Parallel Image Segmentation Using Fiedler Vector isimli bildirisini sunmak üzere, 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, Eylül 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden, yeterli ödenek olduğu takdirde, TL. destek sağlanarak Norveç de görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 18) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Berfin KALAY ın, Eylül 2011 tarihleri arasında Halkidiki de yapılacak olan ICNAAM th International Conference of Numerical Analysis and Applied Mathematics isimli konferansta Fundamental Elements of Vector Enhanced Multivariance Product Representation isimli bildirisini sunmak üzere; Eylül 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden, yeterli ödenek olduğu takdirde, TL. destek sağlanarak Yunanistan da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 19) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Muzaffer AYVAZ ın, Eylül 2011 tarihleri arasında Yunanistan ın Selanik şehrinde yapılacak olan International Conference of Numerical Analysis and Applied Mathematics (ICNAAM)2011 isimli konferansta Quantum Optimal Control of Single Harmonic Oscillator Under Quadratic Controls Together With Linear Dipole Polarizability: A Fluctuation Free Expectation Value Dynamical Perspective isimli bildirisini ve akabinde Eylül 2011 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti nin Prag şehrinde yapılacak olan Applied Informatics and Computing Theory (AICT) isimli konferansta ise Towards A New Multiway Array Decomposition Algorithm: Elementwise Multiway Array High Dimensional Model Representation (EMAHDMR) isimli bildirisini sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, Eylül 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden, yeterli ödenek olduğu takdirde, TL. destek sağlanarak, Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti nde görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 20) Prof. Dr. Hasan DAĞ danışmanlığında doktora çalışmasını yürüten Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Emrullah Fatih YETKİN in, doktora tez savunma sınavı jürisinin aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. E. Fatih Yetkin in Doktora Tez Savunma Sınavı Jürisi: Prof. Dr. Hasan DAĞ ( Danışman - Kadir Has Üniv.) Prof. Dr. Metin DEMİRALP ( Üye - İTÜ, Bilişim Enstitüsü) Prof. Dr. Cem GÖKNAR ( Üye - Doğuş Üniv.) Yrd. Doç. Dr. Lale T. ERGENE ( Üye - İTÜ, Elektrik-Elektronik Fak.) Yrd. Doç. Dr. Murat MANGUOĞLU ( Üye - ODTÜ) 21-a) İTÜ İşletme Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Atıl AŞICI nın, Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde (26 Eylül 25 Aralık 2011) IYB 551B Managerial and Engineering Economics (4+0) adlı dersi vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve gerekli izin için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi.

8 21-b) Kadir Has Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Enformasyon Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan DAĞ ın, Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde (26 Eylül 25 Aralık 2011) IYB 553B Introduction to Data Structures, Algorithms and Programming (4+0) adlı dersi vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 21-c) İTÜ İnşaat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Esin ERGEN in, Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde (26 Eylül 25 Aralık 2011) IYB 555B Introduction to Information Technologies (4+0) adlı dersi vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve gerekli izin için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. 21-d) İTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Heyecan GİRİTLİ nin, Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde (26 Eylül 25 Aralık 2011) IYB 557B Construction Project Management (2+0) adlı dersi vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve gerekli izin için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. 21-e) Enstitümüzde 2547 Sayılı Kanunun 13/b maddesi uyarınca görev yapmakta olan Prof. Dr. Attila DİKBAŞ ın, Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde (26 Eylül 25 Aralık 2011) IYB 557B Construction Project Management (2+0) adlı dersi vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 21-f) Prof. Dr. Zeynep SÖZEN (Emekli) in, Enstitümüz İnşaat Yönetiminde Bilişim Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde (26 Eylül 25 Aralık 2011) IYB 559B The Development of Organization Theory and its Impact on Construction Management (4+0) adlı dersi vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 22) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Hikmet H. GÜREL, Eylül 2011 tarihleri arasında Türkiye nin Bodrum beldesinde yapılacak olan Turkish Physical Society 28. International Physics Congress isimli konferansta FIRST PRINCIPLES CALCULATIONS OF III-N BASED SEMICONDUCTORS ve DENSITY FUNCTIONAL THEORY CALCULATIONS OF ELECTRONIC PROPERTIES OF Cd BASED HETEROSTRUCTURES isimli bildirisini sözlü sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, Eylül 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden, yeterli ödenek olduğu takdirde, 500.-TL. destek sağlanarak, Bodrum da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 23) Enstitümüz Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programının akademik yılı 1. döneminde alınacak öğrencileri için öğrenci kabul komisyonunun aşağıdaki şekilde oluşturulmasının uygun olduğuna karar verildi. Komisyon Üyeleri Prof. Dr. Eşref ADALI Yrd. Doç. Dr. Gülşen ERYİĞİT Yrd. Doç. Dr. M. Ersel KAMAŞAK

9 24-a) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi öğretim üyelerinin, Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna ve gerekli izin için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. Dersin Adı H/S Dersi Verecek Öğretim Üyesinin Ünvanı, Adı-Soyadı UAH511 Olasılık Teorisi&Stokastik Pro. 3+0 Prof. Dr. A. Hamdi KAYRAN UAH 535E Radiowave Comm. Systems 3+0 Prof. Dr. M. Tayfun GÜNEL UAH 596 Seminer 2+0 Prof. Dr. İbrahim AKDUMAN UAH 614E Guided Research 3+0 Prof. Dr. Sedef KENT Yrd. Doç. Dr. Mesut KARTAL 24-b) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı İTÜ İnşaat Fakültesi öğretim üyelerinin, Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna ve gerekli izin için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. Dersin Adı H/S Dersi Verecek Öğretim Üyesinin Ünvanı, Adı-Soyadı UAH 525E Principles of Remote Sensing 3+0 Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ UAH 636 Uzaktan Algılamada Özel Uygul. 3+0 Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ UAH 641 Fotogrametri&Foto Yorumlama 3+0 Prof. Dr. D. Zafer ŞEKER UAH 643E GPS&Integra.Into Remote Sens. 3+0 Prof. Dr. Ergin TARI Yrd. Doç. Dr. Şinasi KAYA 25-a) Kadir Has Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Enformasyon Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan DAĞ ın, öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programında 2 Doktora Tez Danışmanlığı nı yürütmek ve Doktora Uzmanlık Alan Dersi (4+0) ni vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 25-b) Sabancı Üniversitesi, Fizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu FEYİZ in, öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programında 1 Doktora Tez Danışmanlığı nı yürütmek ve Doktora Uzmanlık Alan Dersi (4+0) ni vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 25-c) Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat MANGUOĞLU nun, öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programında 1 Doktora Tez Danışmanlığı nı yürütmek ve Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi (3+0) ni vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi.

10 25-d) akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz programlarına kayıtlı tez aşamasındaki öğrencilerin Yüksek Lisans ve Doktora Tez Danışmanlıklarını yürüten öğretim üyelerinin Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi (3+0) ve Doktora Uzmanlık Alan Dersi (4+0) adlı dersleri vermek üzere görevlendirilmeleri görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; aşağıda isimleri yazılı öğretim üyelerinin, akademik yılı güz yarıyılında isimleri hizalarında belirtilen söz konusu dersleri vermek üzere görevlendirilmelerine karar verildi. DERSİN ADI H/S FAKÜLTESİ DANISMAN_ADI_SOYADI Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. Metin DEMİRALP Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. Metin DEMİRALP Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. Serdar ÇELEBİ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. Serdar ÇELEBİ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Uçak ve Uzay Bil. Fak. Doç. Dr. Melike NİKBAY Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Avrasya Yer Bilimleri Ens. Prof. Dr. H. Nüzhet DALFES Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Fen-Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Hilmi ÜNLÜ Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 İşletme Fakültesi Prof. Dr. Burç ÜLENGİN Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 İşletme Fakültesi Prof. Dr. Burç ÜLENGİN Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 İşletme Fakültesi Doç. Dr. Oktay TAŞ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Makina Fakültesi Prof. Dr. Cem SORUŞBAY Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 İnşaat Fak. Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 İnşaat Fak. Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 İnşaat Fak. Prof. Dr. Dursun Zafer ŞEKER Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 İnşaat Fak. Prof. Dr. Dursun Zafer ŞEKER Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 İnşaat Fak. Prof. Dr. Nebiye MUSAOĞLU Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 İnşaat Fak. Prof. Dr. M. Derya MAKTAV Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 İnşaat Fak. Yrd. Doç. Dr. Çiğdem GÖKSEL Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Yrd. Doç. Dr. D. Turgay ALTILAR Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Yrd. Doç. Dr. D. Turgay ALTILAR Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Yrd. Doç. Dr. Feza BUZLUCA Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Prof. Dr. Sema F. OKTUĞ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Gençata YAYIMLI Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Prof. Dr. A. Emre HARMANCI Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Doç. Dr. Zehra ÇATALTEPE Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Yrd. Doç. Dr. Şima Etaner UYAR Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilgisayar ve Bilişim Fak. Prof. Dr. Nadia ERDOĞAN Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Lale T. ERGENE Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Aydoğan ÖZDEMİR Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. İbrahim AKDUMAN Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Mesut KARTAL Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Mesut KARTAL Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Doç. Dr. Işın YAZGAN ERER Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Sedef KENT Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Sedef KENT Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Ahmet Hamdi KAYRAN Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 O.D.T.Ü. Yrd. Doç. Dr. Murat MANGUOĞLU Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu FEYİZ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Kadir Has Üniversitesi Prof. Dr. Hasan DAĞ

11 26) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi öğretim üyelerinin, Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna ve gerekli izin için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. Dersin Adı H/S Dersi Verecek Öğretim Üyesinin Ünvanı, Adı-Soyadı BBL 502 Yazılım Modelleme ve Tasarımı 3+0 Yrd. Doç. Dr. Feza BUZLUCA BBL 513E Graph Theory and Algorithms 3+0 Doç. Dr. Ayşegül GENÇATA YAYIMLI BBL 603E Guided Research 3+0 Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN BBL 605E Pervasive Computing 3+0 Yrd. Doç. Dr. Sanem KABADAYI BBL 501E Probability and Stochastic Proces. 3+0 Doç. Dr. Uluğ BAYAZIT 27) Enstitümüz Müdürü ve Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Proje Yürütücüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin, anılan proje ile ilgili olarak 13 Eylül 2011 tarihinde T. C. Kalkınma Bakanlığı nda yapılacak olan toplantıya katılmak üzere; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca, yolluk (gidiş-dönüş uçak ile) ve yevmiyesinin Enstitümüz Bütçesinden karşılanarak Ankara da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 28) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Birkan TUNÇ un, Ekim 2011 tarihleri arasında Washington da yapılacak olan International Joint Conference on Biometrics isimli konferansta Robust Face Recognition with Class Dependent Factor Analysis isimli bildirisini sunmak üzere, 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, Ekim 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Bütçesinden, yeterli ödenek olduğu takdirde, TL. destek sağlanarak ABD. de görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 29) Enstitümüz Müdürü ve PRACE-1IP (Partnership for Advanced Computing in Europe, 1st Implementation Phase) Proje Yürütücüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin, Eylül 2011 tarihleri arasında Barcelona Supercomputing Centre (BSC) 'da düzenlenen PRACE-1IP (Partnership for Advanced Computing in Europe, 1st Implementation Phase) projesinin All Hands ve PRACE-2IP (Partnership for Advanced Computing in Europe, 2nd Implementation Phase) projesinin Kick off toplantısına UYBHM'yi temsilen katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin yürütücülüğünü yaptığı PRACE-1IP (Partnership for Advanced Computing in Europe, 1st Implementation Phase) projesi bütçesinden karşılanarak İspanya da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 30) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Erke ARIBAŞ ın, Ekim 2011 tarihleri arasında Antalya da yapılacak olan Biyomedikal Mühendisliği Ulusal Toplantısı (TIPTEKNO11-BİYOMUT-2011) isimli konferansta Onüç Ana Arterde Kayma Gerilmesi Analizi isimli bildirisini sözlü olarak sunmak üzere; Ekim 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden 500.-TL. destek sağlanarak Antalya da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi.

12 31) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Gülcihan Özdemir DAĞ ın, Eylül 2011 tarihleri arasında Girit Adası nda yapılacak olan 16th International Conference on Intelligent System Applications to Power Systems isimli konferansta An Applications of Differential Evolution to Loop Flow Problem isimli bildirisini sözlü olarak sunmak üzere; Eylül 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden TL. destek sağlanarak Yunanistan da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 32-a) İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE nin, akademik yılı güz yarıyılında HBM697E Special Topic. in Comp.Sci.&Eng. (3+0) dersini Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programında vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun bulunduğuna ve gerekli iznin alınması için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. 32-b) İTÜ Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. H. Nüzhet DALFES in, akademik yılı güz yarıyılında HBM697E Special Topic. İn Comp.Sci.&Eng. (3+0) dersini Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programında vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun bulunduğuna ve gerekli iznin alınması için ilgili Enstitü Müdürlüğüne arzına karar verildi. 32-c) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı Enstitümüz öğretim üyelerinin, Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun bulunduğuna karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM511 Bilimsel Hesaplama I 3+0 Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM519E Analy.&App.of Nu.Met.for ODE 3+0 Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM697E Special Topics in CSE 3+0 Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM605 Çok Değişkenli Model Gösterimi 3+0 Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ HBM513E Parallel&Distributed Computing 3+0 Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ HBM597E Special Topics in CSE 3+0 Y. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR HBM597E Special Topics in CSE 3+0 Y. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR HBM697E Special Topics in CSE 3+0 Y. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR HBM802E Introd.to Math.Methods in CSE 3+0 Y. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR HBM596 Seminer 2+0 Y. Doç. Dr. Adem TEKİN HBM801 Temel Bilişim Yazılımları 3+0 Y. Doç. Dr. Adem TEKİN HBM621E Chemoinformatics d) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı Enstitümüz öğretim üyelerinin, Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde isimleri hizalarında belirtilen Yüksek Lisans ve Doktora Tez Danışmanlıklarını yürütmek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun bulunduğuna karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Adı H/S Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Doktora Tez Danışmanlığı 0+6 Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı 0+5 Prof. Dr. Metin DEMİRALP Doktora Tez Danışmanlığı 0+6 Prof. Dr. Metin DEMİRALP Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı 0+2 Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı 0+1 Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR Doktora Tez Danışmanlığı 0+1 Yrd. Doç. Dr. Adem TEKİN Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı 0+1

13 32-e) İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE nin, akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programında 2 Doktora Tez Danışmanlığı nı yürütmek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun bulunduğuna ve gerekli iznin alınması için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. 33) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anbilim Dalı araştırma görevlisi Süha TUNA nın, Eylül 2011 tarihleri arasında Yunanistan ın Halkidiki kentinde yapılacak olan İnternational Conference of Numerical Analysis and Applied Mathematics isimli konferansa ve akabinde Eylül 2011 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti nin Prag kentinde yapılacak olan Applied Informatics and Computing Theory (AICT) isimli konferansa iki bildiri ile katılmak üzere; Eylül 2011 tarihleri arasında, yolluksuz ve yevmiyesiz olarak Yunanistan ve Çek Cumhuriyeti nde görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 34) Enstitümüz Müdürü ve Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Proje Yürütücüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin, anılan proje adına supercomputing&high performance computing, networking ve storage alanlarındaki son gelişmeleri yerinde takip etmek ve UYBHM nin gereksinim duyduğu teknolojiler hakkında bilgilenmek amacıyla Kasım 2011 tarihleri arasında Washington Eyaletinin Seattle şehrinde gerçekleştirilecek olan Supercomputing Konferansı 2011 toplantılarına katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, Kasım 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretinin yürütücülüğünü yaptığı DPT destekli Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi projesi bütçesinden karşılanarak ABD de görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 35) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilim Dalı araştırma görevlisi Şenol PİŞKİN in, Ekim 2011 tarihleri arasında Antalya da yapılacak olan Tıp Teknolojileri Ulusal Kongresi, TIPTEKNO Biyomedikal Mühendisliği Ulusal Toplantısı, BİYOMUT-2011 isimli konferansta Ön Tanımlı Damar Hareketi ile Sayısal Kan Akışı Benzetimi isimli bildirisini sözlü olarak sunmak üzere; Ekim 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye, konaklama ve konferans katılım ücretine karşılık Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bütçesinden 500.-TL. destek sağlanarak Antalya da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 36) Enstitümüz Müdürü ve PRACE-1IP (Partnership for Advanced Computing in Europe, 1st Implementation Phase) Proje Yürütücüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin, anılan proje adına GPU Hesaplama ve Bilimsel Görselleştirme alanlarındaki son gelişmeleri yerinde takip etmek amacıyla Eylül 2011 tarihleri arasında Bonn da gerçekleştirilecek olan 7 th NVIDIA Round Table Meeting toplantılarına katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, Eylül 2011 tarihleri arasında, yolluk, yevmiye ve konaklama ücretinin yürütücülüğünü yaptığı PRACE- 1IP (Partnership for Advanced Computing in Europe, 1st Implementation Phase) projesi bütçesinden karşılanarak Almanya da görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi.

14 37) Enstitümüz kadrosunda olup, 2547 sayılı Kanunun 13/b maddesi uyarınca Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü nde görevli bulunan Araş. Gör. Gülşen Taşkın KAYA nın, bölümleri öğretim görevlisi ihtiyacını karşılaması, eğitim ve araştırma çalışmalarına vereceği destek de göz önüne alınarak aşağıdaki dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca, araştırma görevlisi kadrosu karşılık gösterilerek öğretim görevlisi olarak 1 yıl süre ile atanması talebi ile ilgili Fakülte Dekanlığından alınan 1206 sayılı yazı görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; adı geçen araştırma görevlisinin, 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca, araştırma görevlisi kadrosu karşılık gösterilerek öğretim görevlisi olarak 1 yıl süre ile atanmasının uygun olduğuna karar verildi. Dersin Kodu ve Adı H/S BLG 449 Paralel ve Dağıtılmış Sistem Programlama BIL 104E Intr. to Sci.& Eng. Comp BIL 101E Intr. to Comp.&Infor.Sys BLG 111E Intr. to Comp. Eng BIL 101E Intr. to Comp.&Infor.Sys saat 38) Aşağıda adı-soyadı, numarası ve programı yazılı Enstitümüz öğrencilerinin, akademik yılı bahar döneminde mezun olmalarının uygun olduğuna karar verildi. Öğrenci No Öğrenci İsmi Mezun Olduğu Program Sinan Cem YILDIZ İYB Mehmet Cenk KOCA İYB İbrahim Anıl ENGÜDAR İYB Gülşah ÖZTÜRK İYB Ece DÜLGER İYB Ceyhan OKKAOĞLU İYB Ufuk EKŞİOĞLU İYB Mehmet Onur SARKAN BBL Deniz URAL HBM

15 Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Müdür (Yıllık İzinde) Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR Müdür Vekili Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye) Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK (Üye) (Yıllık İzinde) Toplantı Aslına Uygundur. Pervin NASIRLIEL Enstitü Sekreteri V. (Raportör)

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 224 sıra sayılı toplantısı, 25.01.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 216 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 219 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 228 sıra sayılı toplantısı, 09

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 178 sıra sayılı toplantısı, 12

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 236 sıra sayılı toplantısı, 19 Aralık 2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 218 sıra sayılı toplantısı, 15

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 226 sıra sayılı toplantısı, 14.03.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 230 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 186 sıra sayılı toplantısı, 25

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 184 sıra sayılı toplantısı, 18

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 363 sıra sayılı toplantısı 11 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 318 sıra sayılı toplantısı 14 Eylül 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 319 sıra sayılı toplantısı 05 Ekim 2015 tarihinde,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 192 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 197 sıra sayılı toplantısı, 16

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 215 sıra sayılı toplantısı, 6

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 181 sıra sayılı toplantısı, 7 Ocak

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 209 sıra sayılı toplantısı, 3 Mayıs

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 191 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 270 sıra sayılı toplantısı, 10 Eylül 2013

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 175 sıra sayılı toplantısı, 17

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 316 sıra sayılı toplantısı 28 Temmuz 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 221 sıra sayılı toplantısı, 30

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 308 sıra sayılı toplantısı, 20 Nisan 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 196 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 208 sıra sayılı toplantısı, 2 Nisan

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 199 sıra sayılı toplantısı, 21

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 291 sıra sayılı toplantısı, 08 Eylül 2014

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 364 sıra sayılı toplantısı 21 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 265 sıra sayılı toplantısı, 14 KARAR: 3)

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 17 Temmuz 2017 günlü, 362 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 17 Temmuz 2017 günlü, 362 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 17 Temmuz 2017 günlü, 362 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 362 sıra sayılı toplantısı 17 Temmuz 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 323 sıra sayılı toplantısı 07 Aralık 2015

Detaylı

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır.

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. Toplantıda Bulunanlar Prof. Dr. Sema OKTUĞ Dekan Prof. Dr. Nadia ERDOĞAN Prof. Dr. Zehra ÇATALTEPE

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 233 sıra sayılı toplantısı, 26

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI PROGRAM ADI : BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE) 1.SINIF /1.YARIYIL* 1 COM101 COMPUTER PROGRAMMING I - - 4 2 6 5 9 2 COM113 INTRODUCTION TO COMPUTER SCIENCE - - 3 0 3 3 5 3 PHY0101 PHYSICS I - - 3 0 3

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2015/032 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan tutanaklar

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 18.10.2017 38 437-446 437 Enstitümüz lisansüstü programlarında ders vermek

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.05.2013 SAYI: 985 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/013 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

MÜFREDAT DERS LİSTESİ

MÜFREDAT DERS LİSTESİ MÜFREDAT DERS LİSTESİ MÜHENDİSLİK FAK. / BİLGİSAYAR MÜHENDİSL / 2010 BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Müfredatı 0504101 Matematik I Calculus I 1 GÜZ 4 5 Z 0504102 Genel Fizik I General Physics I 1 GÜZ 4 4 Z 0504103

Detaylı

Yüksek Lisans ve Doktora Programları. Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik

Yüksek Lisans ve Doktora Programları. Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programları 2011 12 Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Neden Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik? Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik (HBM), son yıllarda tüm dünyada yaygınlaşma eğilimi

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/028-01: Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı 160728002 numaralı Doktora öğrencisi Teslime EKİZ ÜNSAL ın danışman değişikliği ile ilgili dilekçesi Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2013/028 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Vize sınavlarına giremeyen öğrencilerin dilekçe ve raporları Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler

Detaylı

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. GYTE İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08/02/2012 Toplantı Sayısı : 2012 / 07 Karar Sayısı : 11 Toplantıya katılanlar : Prof. Dr. Halit KESKİN ( Başkan) Prof.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/008 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez çalışmasına başlayacak olan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler

Detaylı

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM Ön

Detaylı

Ön şart D. Kodu Dersin Adı T U L AKTS MAT101. English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I

Ön şart D. Kodu Dersin Adı T U L AKTS MAT101. English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) Ön

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.04.2015 12 11

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.04.2015 12 11 S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.04.2015 12 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Nejdet ADANIR 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş

English for Academic Reading & Speaking I İngilizce Akademik Okuma ve Konuşma I. Introduction to Civil Engineering İnşaat Mühendisliğine Giriş T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-16 GÜZ YARIYILI VE SONRASINDA UYGULANACAK LİSANS PROGRAMI (%100 İNGİLİZCE) BİRİNCİ YIL 1. DÖNEM Ön

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 23.08.2016 Toplantı Sayısı : 020 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/020-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yeni

Detaylı

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 08 Nisan 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.04.2019

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 003 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/003 0: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için Lisansüstü Programlarına

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/010 01: Bülent Ecevit Üniversitesinin ev sahipliğinde 3-5 Mayıs 2012 tarihlerinde Zonguldak ta gerçekleştirilecek olan, FENBİLKON-4 Fen Bilimleri Enstitü Müdürleri Konsey toplantısı için Enstitümüze

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/027-01: Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı 110725501 numaralı Doktora öğrencisi Süleyman ARI nın Tez Jürisi Atama Formu Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ DERS PROGRAMINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ DERS PROGRAMINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER BİRİNCİ SINIF GÜZ YARIYILI 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE) BÖLÜMÜ DERS PROGRAMINDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER DEĞİŞİKLİK FORMU COM101 BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 09.01.2018 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/002 02: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI /12

TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI /12 TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 30.03.2016 209 01/12 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof. Dr. Sedat AKTAN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 25 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Aralık 2015 günlü, 324 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Aralık 2015 günlü, 324 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Aralık 2015 günlü, 324 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 324 sıra sayılı toplantısı 21 Aralık 2015

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Sıra Numarası Dersin ön koşulu var mı? *** Dersin önceki eğitim programında eşdeğer bir dersi var mı? **** Kuramsal Uygulama ve Laboratuvar TOPLAM SAAT Ulusal kredi AKTS Kredisi ANKARA ÜNİVERSİTESİ ANADAL

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

I. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat MAD4497 Mühendislik Projeleri 14 Nisan MAD3340 Sistem Analizi 14 Nisan

I. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat MAD4497 Mühendislik Projeleri 14 Nisan MAD3340 Sistem Analizi 14 Nisan Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 11 Nisan 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 8 2017/51-61 01.03.2017 Fakülte Yönetim Kurulumuz, Dekan Vekili Prof.Dr. Haldun MÜDERRİSOĞLU başkanlığında

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 10.11.2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/ 40 KARAR NO: 2014 / 1033 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Kimya Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programında

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 13 Temmuz 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ DOKTORA YETERLİK SINAVI YÖNETMELİĞİ

ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ DOKTORA YETERLİK SINAVI YÖNETMELİĞİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ DOKTORA YETERLİK SINAVI YÖNETMELİĞİ Doktora Yeterlik Sınavı, başvurunun yapıldığı ve Doktora Yeterlik Komitesi nin başvuruyu onayladığı dönemdeki, dönem sonu sınavlarının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2014/003 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Doktora Yeterlilik Sınav tarihleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler neticesinde; A.K.Ü. Lisansüstü Eğitim-Öğretim

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ: 21.02.2013 TOPLANTI SAYISI: 958

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ: 21.02.2013 TOPLANTI SAYISI: 958 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ: 21.02.2013 TOPLANTI SAYISI: 958 2- Makina Fakültesi nde 2547 Sayılı Kanunun 13/b maddesi uyarınca görev yapan Uzman Fatma

Detaylı

DEVAM ETMEKTE OLAN ÖĞRENCİLERE UYGULANACAK PROGRAMLAR

DEVAM ETMEKTE OLAN ÖĞRENCİLERE UYGULANACAK PROGRAMLAR DEVAM ETMEKTE OLAN ÖĞRENCİLERE UYGULANACAK PROGRAMLAR A) Birinci Sınıfa 2013-2014 Öğretim Yılında Başlayan Öğrenciler: III. Yarıyıl (2014-2015 Güz) IV. Yarıyıl (2014-2015 Bahar) MAT 219 Differential Equations

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/009 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI 26 Temmuz 2016/772 1 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :26/ 07 / 2016 TOPLANTI NO :772 TOPLANTI SAATİ :09: 30 KARAR SAYISI :06 Enstitü

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 30.10.2018 Toplantı Sayısı : 029 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/029-01: 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez

Detaylı

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü 09:00 10:00 11:00 16.06.2014 17.06.2014 18.06.2014 19.06.2014 20.06.2014 Pazartesi Salı Çarşamba

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 25.10.2013 KARAR 2013/026 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 04.12.2012 KARAR 2012/025 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü 09:00 10:00 10:00 11:00 11:00 12:00 12:00 13:00 13:00 14:00 BIL 606 208 14:00 15:00 15:00

Detaylı

3- Asıl Üye: Doç. Dr. Yılmaz KOÇAK Kütahya Dumlupınar Üniv. Kütahya Teknik Bilimler MYO

3- Asıl Üye: Doç. Dr. Yılmaz KOÇAK Kütahya Dumlupınar Üniv. Kütahya Teknik Bilimler MYO TOPLANTI TARİHİ : 21.10.2013 TOPLANTI SAYISI : 2013/ 33 KARAR NO: 2013 / 569 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün 27.09.2013

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 11.10.2017 37 427-436 427 Sehven özel öğrenci olarak kayıtlanan Fatmagül

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KATALOĞU

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KATALOĞU T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DERS KATALOĞU Ders Kodu Bim Kodu Ders Adı Türkçe Ders Adı İngilizce Dersin Dönemi T Snf Açıl.Dönem P

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 1-Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı kadroların Belirlenmesine ve Kullanılmasına ilişkin Yönetmeliğin 5. maddesinin 2. Fıkrası gereği Tıp Tarihi ve Etik

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :02/01/2013 TOPLANTI NO :582 KARAR SAYISI :14 TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ 2-Yrd. Doç. Dr. Murat KILIÇ 3-Yrd. Doç. Dr. Münire ÇİFTÇİ 4- Doç. Dr. Metin TOPÇUOĞLU 5- Doç.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Kasım 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 0.0.207 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/002 02: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anabilim

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA ÜNİVERSİTESİ A ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Dersin ön koşulu var mı? ***** İntibak Dersi mi? **** TOPLAM SAAT ** AKTS Kredisi ** ANKARA ÜNİVERSİTESİ A PROGRAM ADI : BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE).SINIF /.YARIYIL* ANADAL EĞİTİM PROGRAMI ZORUNLU

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ VE SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ARASINDA ÇİFT ANADAL ANLAŞMASI

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ VE SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ARASINDA ÇİFT ANADAL ANLAŞMASI ANLAŞMA TARİHİ : YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ VE SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ & İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ARASINDA ÇİFT ANADAL ANLAŞMASI ENDÜSTRİ VE SİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 09.07.2015 TOPLANTI SAYISI : 2015/ 22 KARAR NO: 2015 / 601 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:07.05.2013 SAYI: 983 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08.05.2018 Toplantı Sayısı : 012 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/012 01: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.11.2007 2007/26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı