İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü"

Transkript

1 İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 197 sıra sayılı toplantısı, 16 Eylül 2009 tarihinde, Bilişim Enstitüsü nde gerçekleştirilmiştir. Katılım ve kararlar aşağıda belirtilmiştir. KATILIM: Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ (Müdür) Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE (Müdür Yrd.) Yrd. Doç. Dr. Fethiye Aylin KONUKLAR (Müdür Yrd.) Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) (Senelik İzinde) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye) Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK (Üye) (Şehir Dışında) Elife YAZICI (Enstitü Sekreteri-Raportör) Araş. Gör. Birkan TUNÇ (Araş. Gör. Temsilcisi) GÜNDEM: 1) Gelen evrak ve gündem. 2) Enstitü Yönetim Kurulu Tutanaklarının imzalanması. 3) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Olcay DEMİRYÜREK in, askerlik sevk tehirinin kaldırılması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 4) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Selahattin Ahmet TOK un, askerlik sevk tehirinin kaldırılması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 5) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Okan OKUTKAN ın, askerlik sevk tehirinin kaldırılması talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 6) İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümü no lu öğrencisi Cüneyt DURMUŞ un, BIL101E dersi ile ilgili tarihli dilekçesi. 7) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz ve bahar dönemleri ders programı ve dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirmeleri ile ilgili Anabilim Dalı Başkanlığından alınan tarihli yazı.

2 8) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz dönemi ders programı ve dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirmeleri ile ilgili Anabilim Dalı Başkanlığından alınan yazı. 9) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz dönemi ders programı ve dersleri verecek olan öğretim üyelerinin görevlendirmeleri ile ilgili Anabilim Dalı Başkanlığından alınan yazı. 10) Üniversitemiz öğretim üye ve görevlilerinin, akademik yılı güz döneminde Enstitümüz tarafından koordinasyonu yapılan BIL derslerini vermek üzere görevlendirilmeleri ile ilgili olarak BIL Dersleri Koordinatörlüğü nden alınan yazı. 11) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi İstem FER in, akademik yılı güz dönemi seçmeli derslerinden birini Boğaziçi Üniversitesi, Çevre Bilimleri Enstitüsünden alma isteği ile ilgili tarihli dilekçesi. 12) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı öğrencisi İlker KOPAN ın, Haydarpaşa Numune Hastanesinden almış olduğu sağlık raporu. 13) Enstitümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Metin DEMİRALP in 17 Eylül Ekim 2009 tarihleri arasında Yunanistan da yapılacak olan bilimsel toplantılara katılmak üzere, yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 14) Enstitümüz araştırma görevlisi Serap KIRBIZ ın, YÖK Başkanlığı tarafından araştırma görevlilerine verilen doktora araştırma bursundan yararlanarak ABD de görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 15) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Cenk Mustafa YETİŞ in, ek süre verilmesi talebi ile ilgili dilekçesi. 16) Enstitümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Attila DİKBAŞ ın, Norveç de görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 17) Enstitümüzce yürütülmekte olan Tezsiz Yüksek Lisans İkinci Öğretim Programlarında görev yapan Nursel ULUDOĞAN a mesai ödenmesi. 18) akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz programlarına kayıtlı tez aşamasındaki öğrencilerin Yüksek Lisans ve Doktora Tez Danışmanlıklarını yürüten öğretim üyelerinin Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi (3+0) ve Doktora Uzmanlık Alan Dersi (4+0) adlı dersleri vermek üzere görevlendirilmeleri. 19) Enstitümüz araştırma görevlilerinin, Enstitümüz tarafından koordine edilmekte olan BIL Derslerinin ve Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz yarıyılında gerçekleştirilecek olan akademik ve idari faaliyetlerinde görevlendirilmeleri.

3 20) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi İlker KOPAN ın, Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı jürisinin asil üyesi olarak atanmış bulunan Prof. Dr. Metin DEMİRALP in, yurtdışında görevli olması nedeniyle yerine Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE nin atanması ile ilgili Anabilim Dalı Başkanlığından alınan yazı. 21) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Mustafa Kemal MADANOĞLU nun, Boğaziçi Üniversitesi nden ders alma talebi ile ilgili dilekçesi. 22) Enstitümüz Müdürü ve Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Projesi Yürütücüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin, Ankara da görevlendirilme talebi ile ilgili tarihli dilekçesi. 23) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Sayad BARONYAN ın, Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı jürisinin asil üyesi olarak atanmış bulunan Prof. Dr. Metin DEMİRALP in, yurtdışında görevli olması nedeniyle yerine Prof. Dr. Refik GÜLLÜ nün atanması ile ilgili Anabilim Dalı Başkanlığından alınan yazı. 24) Enstitümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Attila DİKBAŞ ın, Almanya da görevlendirilme talebi ile ilgili dilekçesi. KARAR: 1) Gelen evrak ve gündem. 2) 26 Ağustos 2009 günlü, 196 sayılı İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Karar Tutanağı Enstitü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından okundu, uygun bulundu ve imzalandı. 3) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Olcay DEMİRYÜREK in, askerlik sevk tehirinin kaldırılmasının uygun olduğuna karar verildi. 4) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Selahattin Ahmet TOK un, askerlik sevk tehirinin kaldırılmasının uygun olduğuna karar verildi. 5) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Okan OKUTKAN ın, askerlik sevk tehirinin kaldırılmasının uygun olduğuna karar verildi. 6) İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümü no lu öğrencisi Cüneyt DURMUŞ un, BIL101E dersi ile ilgili tarihli dilekçesi okundu ve bilgi edinildi. 7-a) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi öğretim üyelerinin, akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans ve Doktora Programında isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun bulunduğuna ve gerekli iznin alınması için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi.

4 Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN BBL603E Guided Research 3+0 Doç. Dr. Uluğ BAYAZIT BBL501E Probability&Stochastic Proces. 3+0 Y. Doç. Dr. D. Turgay ALTILAR BBL605E Pervasive Computing 3+0 Y. Doç. Dr. Feza BUZLUCA BBL502 Yazılım Modelleme & Tasarımı 3+0 Y. Doç. Dr. Zehra ÇATALTEPE BBL514E Pattern Recognition&Analysis 3+0 Y. Doç. Dr. Ayşegül G. YAYIMLI BBL539E Graph Theory&Applications 3+0 Y. Doç. Dr. Şule G. ÖĞÜDÜCÜ BBL606B Veri Madenciliği 3+0 Öğr. Gör. Dr. Yaşar ERENLER BBL596 Seminer b) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi öğretim üyelerinin, akademik yılı bahar yarıyılında Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Yüksek Lisans ve Doktora Programında isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun bulunduğuna ve gerekli iznin alınması için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN BBL588E Advanced Topics in Computer Vision 3+0 Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN BBL603E Guided Research 3+0 Prof. Dr. Nadia ERDOĞAN BBL534 İleri İşletim Sistemleri 3+0 Prof. Dr. Sema F. OKTUĞ BBL606E Advance Topics in Computer Networks 3+0 Y. Doç. Dr. Turgay ALTILAR BBL510E Real Time Systems 3+0 Y. Doç. Dr. Şima E. UYAR BBL610E Evolutionary Computing 3+0 Y. Doç. Dr. Ayşegül G. YAYIMLI BBL596 Seminer a) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programının bahar dönemi dersi olan HBM614E Large Scale Sparse Matrix Computation and Engineering Applications (3+0) adlı dersin akademik yılı güz döneminde açılmasının uygun olduğuna karar verildi. 8-b) Kadir Has Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Enformasyon Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan DAĞ ın, akademik yılı güz döneminde Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programında HBM614E Large Scale Sparse Matrix Computation and Engineering Applications (3+0) dersini vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 8-c) İTÜ Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. H. Nüzhet DALFES in, akademik yılı güz yarıyıllarında HBM501B Temel Bilişim Yazılımları (3+0) dersini Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programında vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun bulunduğuna ve gerekli iznin alınması için ilgili Enstitü Müdürlüğüne arzına karar verildi. 8-d) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı Enstitümüz öğretim üyelerinin, Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun bulunduğuna karar verildi.

5 Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM511B Bilimsel Hesaplama I 3+0 Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM519E Analy.&App.of Nu.Met.for ODE 3+0 Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM609B Saptırım Açılımları ve Uygulamaları 3+0 Prof. Dr. Metin DEMİRALP HBM697E Special Topics in CSE 3+0 Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ HBM513E Parallel&Distributed Computing 3+0 Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ HBM597E Special Topics in CSE 3+0 Y. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR HBM502E Introd.to Math.Methods in CSE 3+0 Y. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR HBM596 Seminer e) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı Enstitümüz öğretim üyelerinin, Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz döneminde isimleri hizalarında belirtilen Yüksek Lisans ve Doktora Tez Danışmanlıklarını yapmak üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun bulunduğuna karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Adı H/S Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Doktora Tez Danışmanlığı 0+8 Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı 0+5 Prof. Dr. Metin DEMİRALP Doktora Tez Danışmanlığı 0+9 Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE Doktora Tez Danışmanlığı 0+2 Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı 0+1 Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR Yüksek Lisans Tez Danışmanlığı f) Kadir Has Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Enformasyon Teknolojileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan DAĞ ın, öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programında 2 Doktora Tez Danışmanlığı nı yürütmek ve Doktora Uzmanlık Alan Dersi (4+0) ni vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmesi uygun bulundu ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 9-a) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi öğretim üyelerinin, akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programında isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun bulunduğuna ve gerekli iznin alınması için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Prof. Dr. Ahmet Hamdi KAYRAN UAH511 Olasılık Teorisi ve Rastgele Süreçler 1,5+0 Doç. Dr. Işın ERER UAH511 Olasılık Teorisi ve Rastgele Süreçler 1,5+0 Prof. Dr. İbrahim AKDUMAN UAH513 Fourier Serileri ve Sınır Değer Prob. 1,5+0 Doç. Dr. Ali YAPAR UAH513 Fourier Serileri ve Sınır Değer Prob. 1,5+0 Doç. Dr. Ali YAPAR UAH596 Seminer 2+0 Prof. Dr. M. Tayfun GÜNEL UAH535E Radiowave Communication Systems 3+0 Prof. Dr. Sedef KENT UAH614E Guided Research 1,5+0 Doç. Dr. Mesut KARTAL UAH614E Guided Research 1,5+0 Yrd. Doç.Dr. Ender EKŞİOĞLU UAH522E Principles of Digital Commu.Syst. 3+0

6 9-b) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve haftalık saati yazılı İTÜ İnşaat Fakültesi öğretim üyelerinin, akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Yüksek Lisans ve Doktora Programında isimleri hizalarında belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun bulunduğuna ve gerekli iznin alınması için ilgili Fakülte Dekanlığına arzına karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ UAH525E Principles of Remote Sensing 3+0 Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ UAH636 Uzaktan Algılamada Özel Uygulamalar 3+0 Prof. Dr. Muhammed ŞAHİN UAH643E GPS&Integration into Remote Sensing 1,5+0 Yrd. Doç. Dr. Şinasi KAYA UAH643E GPS&Integration into Remote Sensing 1,5+0 Yrd. Doç. Dr. M. Zeki COŞKUN UAH539 Coğrafi Bilgi Sis.Veri Kaza.&Komp a) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve saati yazılı Üniversitemiz öğretim üye ve görevlilerinin, akademik yılı güz döneminde Enstitümüz tarafından koordinasyonu yapılan BIL derslerini vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna ve ilgili Fakülte Dekanlıklarından gerekli izinlerin alınmasına karar verildi. Ders CRN Ders Adi Kodu BIL 101E BIL 101E BIL 101E BIL 101E BIL 101E BIL 101E BIL 101E BIL 101E BIL 104E BIL 104E BIL 104E BIL 104E BIL 104E Öğretim Üyesi Moiz Elnekave Moiz Elnekave Muhsin Kadıoğlu Muhsin Kadıoğlu Muhsin Kadıoğlu Mehmet Göktuğ Ahunbay Ahmet Sirkecioğlu Muzaffer Altıntaş Tayfun Bulca Bülent Yağcı Muzaffer Altıntaş Serkan Şimşek Sıddık Murat Bina Gün Saat Derslik MDB 1030/1229 B207 MDB 1330/1529 B207 DZB Salı --- DZB Salı 1230/ DZB 1530/ MMB Salı 1030/1229 BIM3 ISB Cuma 0930/1229 F131 INB 1330/1529 D103 KMB KMB KMB EEB MDB EEB INB INB ISB ISB Pazartesi Pazartesi Cuma Cuma D105 GZ104 D A A304 D103 D201 F131

7 13780 BIL 104E BIL 104E BIL 104E BIL 104E BIL 104E BIL 106E Comp (Fortran) BIL 106E Comp (Fortran) BIL 106E Comp (Fortran) Yeşiloğlu Muzaffer Altıntaş EEB EEB Bülent Bölat MKB MKB Bülent Bölat MKB MKB Turgut MKB Yılmaz MKB Turgut MKB Yılmaz MKB Cihangir INB Özşamlı INB Ali Ertürk INB Ayşe Erbil INB GDB MDB Pazartesi Pazartesi Cuma Cuma 1330/ / / / / / / / / / D B A B D368A 402 D A105 D103 B205 D103 D401 B b) Aşağıda adı-soyadı, vereceği dersin adı ve saati yazılı Enstitümüz öğretim görevlilerinin, Enstitümüz tarafından koordinasyonu yapılan BIL derslerini akademik yılı güz yarıyılında Üniversitemizde vermek üzere; 2547 Sayılı Kanunun 40/a maddesi uyarınca görevlendirilmelerinin uygun olduğuna karar verildi. Ünvanı, Adı-Soyadı Dersin Kodu, Adı H/S Öğr. Gör. Gülcihan DAĞ BIL101E Int. to Comp. and Inf.Systems Öğr. Gör. Gülcihan DAĞ BIL101E Int. to Comp. and Inf.Systems Öğr. Gör. Gülcihan DAĞ BIL101E Int. to Comp. and Inf.Systems Öğr. Gör. Gülcihan DAĞ BIL101E Int. to Comp. and Inf.Systems 1+0+1

8 Öğr. Gör. Gülcihan DAĞ BIL101E Int. to Comp. and Inf.Systems Öğr. Gör. Gülcihan DAĞ BIL101E Int. to Comp. and Inf.Systems Öğr. Gör. Gülcihan DAĞ BIL101E Int. to Comp. and Inf.Systems ) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi İstem FER in, akademik yılı güz dönemi seçmeli derslerinden birini Boğaziçi Üniversitesi, Çevre Bilimleri Enstitüsü öğretim üyesi Doç. Dr. Ali Kerem SAYSEL tarafından verilen ESC577 kodlu, Systems Modeling for Environmental Dynamics dersi olarak almasının uygun olduğuna karar verildi. 12) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi İlker KOPAN ın, Haydarpaşa Numune Hastanesinden almış olduğu sağlık raporu görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; adı geçen öğrencinin yüksek lisans tez savunma sınavının 26 Eylül 2009 tarihinden itibaren 1 hafta içerisinde yapılmasının uygun olduğuna karar verildi. 13) Enstitümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Metin DEMİRALP in, Yunanistan da değişik zamanlarda yapılacak olan bilimsel toplantılara katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca 17 Eylül-4 Ekim 2009 tarihleri arasında yolluksuz ve yevmiyesiz olarak görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 14) Enstitümüz araştırma görevlisi Serap KIRBIZ ın, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından araştırma görevlilerine verilen doktora araştırma bursundan yararlanarak, Boston Üniversitesi, Bilişsel ve Sinir Sistemleri Bölümü (Department of Cognitive and Neural Systems), Adaptif Sistemler Merkezi (Center of Adaptive Systems), Algısal Sinir Bilimleri Laboratuarı nda (Auditory Neuroscience Laboratory) doktora tez konusu olan Algısal Ses Kaynak Ayrıştırma üzerine bilimsel araştırma yapmak üzere; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 39. maddesi uyarınca, Aralık 2009 ayı içerisinde ayrıldığı tarihten itibaren 12 ay süre ile ABD de görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 15) Enstitümüz Uydu Haberleşmesi ve Uzaktan Algılama Programı sıra sayılı doktora öğrencisi Cenk Mustafa YETİŞ e, akademik yılı güz yarıyılında 1 dönem ek süre verilmesinin uygun olduğuna karar verildi. 16) Enstitümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Attila DİKBAŞ ın, Avrupa Birliği 6. Çerçeve programında desteklenen I3CON-Integrated, Intelligient, Industrialzied Construction isimli IP projesinin uzantısı olarak 7. Çerçeve programından CILECCTA projesinin Eylül 2009 tarihleri arasında Oslo da yapılacak olan kick-off toplantısına katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, yolluk (gidiş-dönüş uçak ile), yevmiye ve konaklama ücretinin anılan proje bütçesinden karşılanarak Norveç de görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 17) Enstitümüzce yürütülmekte olan Tezsiz Yüksek Lisans İkinci Öğretim Programlarında görev yapan aşağıda adı-soyadı yazılı idari personelimize; Yükseköğretim Kurumlarında Yapılacak İkinci Öğretimde Görev Alacak İdari Personelin Yasal Çalışma Ücretlerine İlişkin Karar ın 2. maddesine göre İdari personele yasal çalışma süreleri için ayda 100 saati geçmemek üzere Mali Yılı Bütçe Kanununun (k) cetveli ile belirlenen saat başı fazla çalışma ücretinin üç katı olarak ödenir. denildiğinden, ismi hizasında belirtilen tarihten itibaren

9 İkinci Öğretim Yüksek Lisans Programları eğitim-öğretim yılı Akademik Takvimi süresince bütçeye yatan özel ödenekten mesai ödenmesinin uygun olduğuna karar verildi. Adı-Soyadı Tarih Nursel ULUDOĞAN 16 Eylül ) akademik yılı güz yarıyılında Enstitümüz programlarına kayıtlı tez aşamasındaki öğrencilerin Yüksek Lisans ve Doktora Tez Danışmanlıklarını yürüten öğretim üyelerinin Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi (3+0) ve Doktora Uzmanlık Alan Dersi (4+0) adlı dersleri vermek üzere görevlendirilmeleri görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; aşağıda isimleri yazılı öğretim üyelerinin akademik yılı güz yarıyılında isimleri hizalarında belirtilen söz konusu dersleri vermek üzere görevlendirilmelerine karar verildi. DERSİN ADI H/S FAKÜLTESİ DANISMAN_ADI_SOYADI Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. Metin DEMİRALP Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. Serdar ÇELEBİ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. Serdar ÇELEBİ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Bilişim Enstitüsü Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Bilişim Enstitüsü Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Bilişim Enstitüsü Yrd. Doç. Dr. F.Aylin KONUKLAR Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Fen-Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. H. Nüzhet DALFES Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Fen-Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Hilmi ÜNLÜ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Fen-Edebiyat Fakültesi Doç. Dr. Sondan DURUKANOĞLU Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Uçak ve Uzay Bil. Fak. Yrd. Doç. Dr. Melike NİKBAY Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Kadir Has Üniversitesi Prof. Dr. Hasan DAĞ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 İşletme Fakültesi Prof. Dr. Burç ÜLENGİN Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 İnşaat Fak. Prof. Dr. Cankut ÖRMECİ Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 İnşaat Fak. Prof. Dr. Dursun Zafer ŞEKER Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 İnşaat Fak. Prof. Dr. M. Derya MAKTAV Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 İnşaat Fak. Prof. Dr. Nebiye MUSAOĞLU Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 İnşaat Fak. Doç. Dr. H. Gonca COŞKUN Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 İnşaat Fak. Yrd. Doç. Dr. Şinasi KAYA Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Doç. Dr. Mustafa BAĞRIYANIK Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Aydoğan ÖZDEMİR Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Şule Gündüz ÖĞÜDÜCÜ Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Muhittin GÖKMEN Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. D. Turgay ALTILAR Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Feza BUZLUCA Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Feza BUZLUCA Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Sema F. OKTUĞ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Sema F. OKTUĞ Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Ayşegül Gençata YAYIMLI Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. A. Emre HARMANCI Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Şima Etaner UYAR Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Osman Kaan EROL Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. İbrahim AKDUMAN Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Mesut KARTAL Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Yrd. Doç. Dr. Mesut KARTAL Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Doç. Dr. Işın Erer YAZGAN

10 Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Doç. Dr. Işın Erer YAZGAN Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi 3+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Sedef KENT Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Sedef KENT Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. A. Hamdi KAYRAN Doktora Uzmanlık Alan Dersi 4+0 Elektrik-Elektronik Fak. Prof. Dr. Tayfun AKGÜL 19) Enstitümüz tarafından koordine edilmekte olan BIL Derslerinin ve Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programının akademik yılı güz yarıyılında gerçekleştirilecek olan akademik ve idari faaliyetlerin aksamaması için aşağıda adı-soyadı yazılı araştırma görevlilerinin isimleri hizalarında belirtilen ders ve/veya idari işleri yapmak üzere görevlendirilmelerinin uygun olduğuna karar verildi. BIL HBM Diğer Abdülkerim ÇAPAR 1 BIL104 Ahmet Tuncer DURAK 2 BIL104 Berk ONAT HBM513E SIS YON Birkan TUNÇ HBM511 WEB+OBS C.Ahmet MERCAN Coşar GÖZÜKIRMIZI 2 BIL104 Deniz DEMİRAY 1 BIL104 E.Fatih YETKİN HBM501 SIS YON Gülnur DEMİR 2 BIL104 Gülşen TAŞKIN HBM502E,HBM501 İdari Gürkan Gürsan H. Hakan Hasret Hatice İmdat İsa Levent Yasin M.Sebul SOYKAN ÇOBAN 2 BIL106 GÜREL HBM513E SIS YON TÜRKERİ 2 BIL104 GÖKCAN 2 BIL104 AS YILDIRIM KURU 2 BIL104 BERATOĞLU 1 BIL104 ARI 2 BIL106 YAZICI 2 BIL104 Meral Muhammet Murat KOÇAŞ 1 BIL106 EK Muzaffer AYVAZ 1 BIL106 EK Oğuzhan CEYLAN HBM511,HBM501 İdari Onan GÜREN 1 BIL108 OBS Özden AKINCI HBM513E SIS YON Semra BAYAT 1 BIL104 EK Şenol PİŞKİN HBM513E,HBM519E HBM Portal Serap Sevda U.Utku Yasemin KIRBIZ 1 BIL108 EK ÜSKÜPLÜ HBM519E EK TURUNÇOĞLU DÖNMEZER 2 BIL104 20) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi İlker KOPAN ın, Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı jürisinin asil üyesi olarak atanmış bulunan Prof. Dr. Metin DEMİRALP in, yurtdışında görevli olması nedeniyle yerine Yrd. Doç. Dr. Lale Tükenmez ERGENE nin atanmasının uygun olduğuna karar verildi.

11 21) Enstitümüz Bilgisayar Bilimleri Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Mustafa Kemal MADANOĞLU nun, Bilimsel Hazırlık kapsamında akademik yılı güz döneminde İşletim Sistemleri ve Analysis of Algorithms derslerini Boğaziçi Üniversitesi nden almasının uygun olduğuna karar verildi. 22) Enstitümüz Müdürü ve Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Projesi Yürütücüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ nin, adı geçen proje ile ilgili olarak DPT Müsteşarlığı nda görüşmelerde bulunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, 29 Eylül 2009 tarihinde; yolluk (gidiş-dönüş uçak ile) ve yevmiye ücretinin yürütücülüğünü kendisinin yaptığı DPT destekli Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi Projesi bütçesinden karşılanarak Ankara da görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi. 23) Enstitümüz Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Programı sıra sayılı yüksek lisans öğrencisi Sayad BARONYAN ın, Yüksek Lisans Tez Savunma Sınavı jürisinin asil üyesi olarak atanmış bulunan Prof. Dr. Metin DEMİRALP in, yurtdışında görevli olması nedeniyle yerine Prof. Dr. Refik GÜLLÜ nün atanmasının uygun olduğuna karar verildi. 24) Enstitümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Attila DİKBAŞ ın, Avrupa Birliği 6. Çerçeve programında desteklenen I3CON-Integrated, Intelligient, Industrialzied Construction isimli IP projesi kapsamında 6-8 Ekim 2009 tarihleri arasında Stuttgart da yapılacak olan Proje Değerlendirme toplantısına katılmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca, yolluk (gidiş-dönüş uçak ile), yevmiye ve konaklama ücretinin anılan proje bütçesinden karşılanarak Almanya da görevlendirilmesinin uygun olduğuna ve gereği için Rektörlüğe arzına karar verildi.

12 Toplantı No: 197, 16 Eylül 2009, Bilişim Enstitüsü Prof. Dr. M. Serdar ÇELEBİ Müdür Yrd. Doç. Dr. Lale (Tükenmez) ERGENE Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. F. Aylin KONUKLAR Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet SİRKECİOĞLU (Üye) (Senelik İzinde) Yrd. Doç. Dr. B. Berk ÜSTÜNDAĞ (Üye) Yrd. Doç. Dr. Mustafa Ersel KAMAŞAK (Üye) (Şehir Dışında) Toplantı Aslına Uygundur. Elife YAZICI Enstitü Sekreteri

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 224, 25 Ocak 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 224 sıra sayılı toplantısı, 25.01.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 219, 29 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 219 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 178, 12 Kasım 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 178 sıra sayılı toplantısı, 12

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 175, 17 Eylül 2008, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 175 sıra sayılı toplantısı, 17

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 216, 29 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 216 sıra sayılı toplantısı, 29

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 181, 7 Ocak 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 181 sıra sayılı toplantısı, 7 Ocak

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 19Aralık 2011 günlü, 236 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 236 sıra sayılı toplantısı, 19 Aralık 2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 191, 10 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 191 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Eylül 2015 günlü, 318 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 318 sıra sayılı toplantısı 14 Eylül 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 215, 6 Temmuz 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 215 sıra sayılı toplantısı, 6

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 186, 25 Mart 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 186 sıra sayılı toplantısı, 25

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 230, 23 Haziran 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 230 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 184, 18 Şubat 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 184 sıra sayılı toplantısı, 18

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 218, 15 Eylül 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 218 sıra sayılı toplantısı, 15

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 226, 14 Mart 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 226 sıra sayılı toplantısı, 14.03.2011

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 192, 19 Haziran 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 192 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 232, 16 Ağustos 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 232 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 05 Ekim 2015 günlü, 319 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 319 sıra sayılı toplantısı 05 Ekim 2015 tarihinde,

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 31 Ağustos 2015 günlü, 316 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 316 sıra sayılı toplantısı 28 Temmuz 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 209, 3 Mayıs 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 209 sıra sayılı toplantısı, 3 Mayıs

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 228, 09 Mayıs 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsü nün Yönetim Kurulu 228 sıra sayılı toplantısı, 09

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 11 Ağustos 2017 günlü, 363 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 363 sıra sayılı toplantısı 11 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 10 Eylül 2013 günlü, 270 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 270 sıra sayılı toplantısı, 10 Eylül 2013

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 221, 30 Kasım 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 221 sıra sayılı toplantısı, 30

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 07 Aralık 2015 günlü, 323 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 323 sıra sayılı toplantısı 07 Aralık 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 199, 21 Ekim 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 199 sıra sayılı toplantısı, 21

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 233, 26 Eylül 2011, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 233 sıra sayılı toplantısı, 26

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 21 Ağustos 2017 günlü, 364 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 364 sıra sayılı toplantısı 21 Ağustos 2017

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 20 Nisan 2015 günlü, 308 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 308 sıra sayılı toplantısı, 20 Nisan 2015

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 196, 26 Ağustos 2009, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 196 sıra sayılı toplantısı,

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 08.03.2017 tarihinde Saat 12:45 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü

İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü İTÜ Bilişim Enstitüsü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı Toplantı No: 208, 2 Nisan 2010, Bilişim Enstitüsü İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 208 sıra sayılı toplantısı, 2 Nisan

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 08 Eylül 2014 günlü, 291 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 291 sıra sayılı toplantısı, 08 Eylül 2014

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 14 Mayıs 2013 günlü, 265 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 265 sıra sayılı toplantısı, 14 KARAR: 3)

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/027-01: Moleküler Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı 110725501 numaralı Doktora öğrencisi Süleyman ARI nın Tez Jürisi Atama Formu Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır.

BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM FAKÜLTESİ Yönetim Kurulu nun 02 EYLÜL 2015 Tarih ve 37 sayılı toplantı tutanağıdır. Toplantıda Bulunanlar Prof. Dr. Sema OKTUĞ Dekan Prof. Dr. Nadia ERDOĞAN Prof. Dr. Zehra ÇATALTEPE

Detaylı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 17 Temmuz 2017 günlü, 362 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

İTÜ Bilişim Enstitüsü 17 Temmuz 2017 günlü, 362 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İTÜ Bilişim Enstitüsü 17 Temmuz 2017 günlü, 362 sayılı Enstitü Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı İstanbul Teknik Üniversitesi Bilişim Enstitüsünün Yönetim Kurulu 362 sıra sayılı toplantısı 17 Temmuz 2017

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 0.0.207 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 207/002 02: 206-207 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Anabilim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 18.10.2017 38 437-446 437 Enstitümüz lisansüstü programlarında ders vermek

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/005-01: Kimya Anabilim Dalı 140707504 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi İsmail GÜZEY in Yüksek Lisans Tez Savunmasını 07.12.2017 tarihinde yapılarak Enstitümüze sunulmuştur. Yönetim Kurulunda

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2013/007 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav tarihleri Enstitü Yönetim Kurulumuzca görüşülmüştür. Yarıyılı Ara Sınav tarihlerinin 08.04.2013-19.04.2013 tarihleri arasında yapılmasına,

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/013 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 25.10.2013 KARAR 2013/026 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/008 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez çalışmasına başlayacak olan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Projesi Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler

Detaylı

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat 11.00'da başladı.

Toplantı Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ahmet ULUSOY un Başkanlığında Enstitü toplantı salonunda saat 11.00'da başladı. TARİH:23.12.2015 SAYI: 1122 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör GÜNDEM: T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. KARAR 2013/028 01: 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Vize sınavlarına giremeyen öğrencilerin dilekçe ve raporları Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim Kurulunda yapılan görüşmeler

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 06.12.2016 Toplantı Sayısı : 030 KARAR 2016/030 01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 09.01.2018 Toplantı Sayısı : 002 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/002 02: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/010 01: Bülent Ecevit Üniversitesinin ev sahipliğinde 3-5 Mayıs 2012 tarihlerinde Zonguldak ta gerçekleştirilecek olan, FENBİLKON-4 Fen Bilimleri Enstitü Müdürleri Konsey toplantısı için Enstitümüze

Detaylı

Yüksek Lisans ve Doktora Programları. Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik

Yüksek Lisans ve Doktora Programları. Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Yüksek Lisans ve Doktora Programları 2011 12 Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Neden Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik? Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik (HBM), son yıllarda tüm dünyada yaygınlaşma eğilimi

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 23.08.2016 Toplantı Sayısı : 020 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2016/020-01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında yeni

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 11.10.2017 37 427-436 427 Sehven özel öğrenci olarak kayıtlanan Fatmagül

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Fakültemiz Yönetim Kurulu 02.05.2017 tarihinde Saat 12:30 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Seminer salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı.

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:14.05.2013 SAYI: 985 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör Prof. Dr. Ahmet ULUSOY Y.

Detaylı

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ

DAHİLİ TIP BİLİMLERİ BÖLÜMÜ BÖLÜMÜ NORM KADRO TALEBİ T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ 1-Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı kadroların Belirlenmesine ve Kullanılmasına ilişkin Yönetmeliğin 5. maddesinin 2. Fıkrası gereği Tıp Tarihi ve Etik

Detaylı

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri

Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri 25.05.2016 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısı Karara Bağlanan Gündem ve Ek Gündem Maddeleri G Ü N D E M: 2547 Sayılı Kanunun 39. Maddesine göre görevlendirilmeler: 1. Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 30.10.2018 Toplantı Sayısı : 029 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/029-01: 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 23.10.2012 SAYI: 959 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Niksar Teknik

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 06.11.2007 2007/26 KATILANLAR : Prof.Dr.Z.Gönül BALKIR Prof.Dr.Samir SALHA Prof.Dr.Mustafa

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 17 Eylül 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/028-01: Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı 160728002 numaralı Doktora öğrencisi Teslime EKİZ ÜNSAL ın danışman değişikliği ile ilgili dilekçesi Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

T.C. GTÜ İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. GTÜ İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 13/01/2016 Toplantı Sayısı : 2016/01 Karar Sayısı : 6 Toplantıya katılanlar : T.C. GTÜ İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Halit KESKİN (Başkan) Prof. Dr. Oya

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 09 Şubat 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 27/06/2016 TOPLANTI SAYISI : 2016/16 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 27/06/2016 Pazartesi günü Enstitü Müdürü Prof.Dr.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/012 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI 1 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 25.05.2018 14 2018 14/01-22 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH : 27.02.2013 SAYI : 98 KATILANLAR T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Haluk ÖZMEN Bülent GÜVEN Mehmet PALANCI Şule BAHÇECİ Hasan

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/022 01: Afyon Kocatepe Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAPK) tarafından Bilimsel Araştırma Projelerinden faydalanmak için Enstitümüz anabilim dalları tarafından

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ Toplantı Tarihi : 17.08.2017 Toplantı Saati : 13.30 Oturum Sayısı : 26 GÜNDEMİ DERECE ALANLAR Yüksek Lisans 1. Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalı öğrencilerinden Merve Aratoğlu na yüksek lisans derecesi

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 08.05.2018 Toplantı Sayısı : 012 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/012 01: 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.11.2016 37 11 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :29/08/2012 TOPLANTI NO :561 KARAR SAYISI :12 T.C SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTIYA KATILANLAR 1-Prof. Dr. Süleyman SEYDİ

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH: 19.06.2012 SAYI: 944 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Enstitü Sekreteri (Raportör) Prof.

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARI KARAR TARİHİ : 25.04.2013 KARAR NO : 15 Enstitü Yönetim Kurulu Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Abdulkadir GÜLLÜ Başkanlığında

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü. Enstitü Yönetim Kurulu Kararı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Enstitü Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 04.04.2018 14 178-186 178 Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 20.12.2016 KARAR 2016/031 01: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına giren öğrencilerin Anabilim Dalı Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI KARARI

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI KARARI İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI KARARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı 20.02.2017 04 Üniversitemiz Senato toplantısı Rektör Prof. Dr. Çağrı ERHAN Başkanlığında toplandı. SENATO ÜYELERİ:

Detaylı

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TARİH:20.01.2015 SAYI: 1069 KATILANLAR Müdür Müdür Yrd. Müdür Yrd. Raportör T.C. KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Prof. Dr. Ahmet ULUSOY

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

3- Asıl Üye: Doç. Dr. Yılmaz KOÇAK Kütahya Dumlupınar Üniv. Kütahya Teknik Bilimler MYO

3- Asıl Üye: Doç. Dr. Yılmaz KOÇAK Kütahya Dumlupınar Üniv. Kütahya Teknik Bilimler MYO TOPLANTI TARİHİ : 21.10.2013 TOPLANTI SAYISI : 2013/ 33 KARAR NO: 2013 / 569 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü nün 27.09.2013

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 22/09/2011 2011-2012/2

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 22/09/2011 2011-2012/2 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 22/09/2011 Perşembe Günü saat 15:30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayısı: 181 Toplantı Tarihi: 24.02.2015 Salı Toplantı Saati: 12.00 Toplantı Yeri: Dekanlık Toplantı

Detaylı

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 09.07.2015 22 13 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Doç.Dr.Mustafa KAYAN 4- Prof.Dr. A.Nesimi KİŞİOĞLU 2-

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI 26 Temmuz 2016/772 1 SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU KARARI TOPLANTI TARİHİ :26/ 07 / 2016 TOPLANTI NO :772 TOPLANTI SAATİ :09: 30 KARAR SAYISI :06 Enstitü

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitelerarası Kurul un tarihli yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 43.01-Üniversitemiz

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2014/026-01: 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında tez konusu alan öğrencilerin Anabilim Dallarından gelen Tez Öneri Formalarının Yönetim Kurulumuzca yapılan incelemeler neticesinde; A.K.Ü.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 25 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 04.12.2012 KARAR 2012/025 01: 2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz

Detaylı

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü 09:00 10:00 11:00 16.06.2014 17.06.2014 18.06.2014 19.06.2014 20.06.2014 Pazartesi Salı Çarşamba

Detaylı

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013/2014 BAHAR DÖNEMİ BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ Lisansüstü Bilgisayar Müh. Bölümü 09:00 10:00 10:00 11:00 11:00 12:00 12:00 13:00 13:00 14:00 BIL 606 208 14:00 15:00 15:00

Detaylı