,YOĞUN BAKIM VENTĐLATÖRÜ TEKNĐK ŞARTNAMESĐ. 1. Konu: Hastanemiz Yoğun Bakım Ünitesinin ihtiyacı olan Yoğun Bakım Vantilatörü Teknik Şartnamesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ",YOĞUN BAKIM VENTĐLATÖRÜ TEKNĐK ŞARTNAMESĐ. 1. Konu: Hastanemiz Yoğun Bakım Ünitesinin ihtiyacı olan Yoğun Bakım Vantilatörü Teknik Şartnamesi"

Transkript

1 ,YOĞUN BAKIM VENTĐLATÖRÜ TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. Konu: Hastanemiz Yoğun Bakım Ünitesinin ihtiyacı olan Yoğun Bakım Vantilatörü Teknik Şartnamesi 2. Teknik Özellikler: 2.1. Ventilatör yeni doğan, infant, pediatrik ve yetişkin hastalar için kullanıma uygun olmalıdır Teklif edilen ventilatör üretici firmanın en üst modeli olmalıdır Ventilatör hem hacim hem de basınç kontrollü ventilasyon yapabilmelidir Ventilatörde aşağıda belirtilen solunum modları bulunmalıdır. Aşağıda istenen modlar cihazların orijinal kataloglarında isimleriyle açıkca görülmelidir: a. A/CMV (Asist/Kontrollü zorunlu ventilasyon) veya IPPV (Kesikli Pozitif Basınçlı ventilasyon) b. Hem basınç hem de hacim kotrollü SIMV (Senkronize Aralıklı Zorunlu Ventilasyon) veya MMV (Mandatory Minute Ventilasyon) modu c. CPAP veya Spontan solunum d. Basınç destekli spontan solunum (PSV) veya ASB (Asiste Spontan Solunum) e. Đki seviyeli (Bifazik) pozitif basınç kontrollü ventilasyon (BiLevel, BIPAP, Bi-Vent) veya Bifazik solunum modunda havayolu basınç bırakım ventilasyonu (APRV) manevrası f. Hastaya verilen tidal hacmi garanti edebilmek için peş peşe gelen soluklarda inspirasyon basıncını otomatik olarak değiştiren basınç regüleli hacim kontrol ventilasyon modu veya hastaya belirli bir tidal hacmi vermek için basıncın değiştirildiği hacim hedefli basınç kontrol modu g. Ventilatör, endotrakeal tüpün veya trakeostomi tüpünün direncinin sebep olduğu, hasta devresi Y- parçası ile karina arasındaki basınç düşümünü otomatik olarak kompanze eden spontan solunum modu veya devre kaçak kompanzasyonu h. Cihazda hastanın spontan nefeslerini, hastanın akciğer komplians ve rezistansını takip ederek ve hasta eforu ile oransal olarak değişken basınç desteği ile destekleyen oransal destek ventilasyon modu( PAV veya PPS) veya Anestezi etkisi altındaki hastaların uyanması sırasında ve hypoventilasyonu önlemekte yardımcı olan, hastanın spontan nefeslerinin kullanıcı tarafından belirlenen hacim ile desteklendiği Volume Support (VS) 2.5. Cihaz hasta devresinde oluşabilecek kaçakları kompanze ederek Non-Invaziv olarak nasal CPAP kanülle yenidoğana ventilasyon yapabilmelidir Cihazda Apnea ventilasyon modu olmalı ve Apnea ventilasyonu hem basınç hem de hacim kontrollü olarak seçilebilmelidir. Apnea ventilasyonu parametreleri kullanıcı tarafından ayarlanabilmelidir. Apnea aralığı en az sn arasında ayarlanabilmelidir Cihaz kullanılacak her modda hasta kilosuna bağlı olarak solunum parametrelerini otomatik olarak hesaplayıp ayarlamalı ve ventilatör bu önayarlı değerler ile çalışabilmelidir. Bu değerler kullanıcı tarafından istendiğinde değiştirilebilmelidir.

2 2.8. Hacim kontrollü nefeslerde inspirasyon tidal hacmi ml arasında ayarlanabilmelidir Basınç kontrollü nefeslerde Đnspirasyon basıncı 5 90 mbar/cmh2o arasında ayarlanabilmelidir Cihazın ventilasyon frekansı solunum/dakika arasında ayarlanmalıdır I:E oranı 1:10 ters I:E oranı 4:1 arasında doğrudan ayarlanabilmelidir Spontan nefesler için basınç desteği 0 70 cm H 2 0 arasında ayarlanabilmelidir Đnspirasyon süresi 0,2-5 sn arasında ayarlanabilmelidir Đnspirasyon akışı litre/dakika arasında ayarlanabilmelidir. Spontan nefesler için akış en az 180 litre/dakika ya kadar çıkabilmelidir FiO 2 % arasında ayarlanabilmelidir Cihazda inspirasyon ve ekspirasyon için hold özelliği bulunmalıdır. Đnspirasyonda en az 5 (beş) ve ekspirasyonda en az 10 (on) saniye süre ile bu manevralar yapılabilmelidir PEEP/CPAP seviyesi 0 45 cmh2o arasında ayarlanabilmelidir Ventilatör basınç ve/veya akım tetikleme sistemine sahip olmalıdır. Cihazın tetikleme hassasiyeti kullanıcı tarafından ayarlanabilmelidir Cihaz en az 1 (bir) dakika süreyle aspirasyon öncesi %100 oksijen yüklemesi yapabilmelidir Cihazda spontan nefesler sırasında, hasta tetiklemesinden sonra solunum eğrisinin Pressure Support değerine ve basınç kontrollü nefeslerde hedef basınca ne kadar çabuk erişeceğini belirleyen Rise Time ayarı bulunmalıdır Cihazda aktif ekshalasyon valf sistemi olmalı bu sayede hasta zorunlu solunum modunda inspirasyon fazında bile hasta spontan solunum yapabilmelidir Ventilatörün hastaya ait geçmiş alarmları veya solunum parametrelerini saklayan kayıt sistemi olmalıdır Cihaz hasta üniti ve kontrol üniti olmak üzere iki ana bölümden oluşmalı, monitör ventilatörden bağımsız olarak pozisyon değiştirebilmelidir. Monitör ventilatörden ayrılmalı ve bağımsız olarak monte edilebilmelidir Ventilatörün monitöründe havayoluna ait basınç-zaman, akım-zaman, hacimzaman dalga formları izlenebilmelidir. Ekrandaki grafikler istenildiğinde dondurulabilmelidir Ventilatörün monitöründe havayoluna ait basınç-hacim loopu izlenebilmelidir Monitörde görülen dalga formları, looplar ve hasta verileri cihaz alarm verdiğinde kaybolmamalı, her an görülebilmelidir Ventilatör aşağıdaki parametreleri monitörize eden en az 12 (on iki inç) büyüklüğünde renkli dokunmatik monitör ekranına sahip olmalıdır. a. Tidal hacim (hastanın soluduğu tidal hacim ve hastanın soluduğu dakika hacmi) b. Toplam solunum sayısı veya spontan solunum sayısı c. Havayolu basınç ölçümleri (Tepe, ortalama, Đnspirasyon sonu, ekspirasyon sonu, plato) d. Hastanın soluduğu havadaki O 2 konsantrasyonu e. Dakika hacmi (Ekspire edilen dakika hacmi ve Spontan dakika hacmi) Ventilatör aşağıdaki parametreler için alarm fonksiyonuna sahip olmalıdır: a. Ekspirasyon dakika hacmi (solunan dakika hacim, zorunlu ve spontan nefesler için ayrı ayrı alt ve üst)

3 b. Havayolu basıncı (üst limit aşıldığında) c. Oksijen konsantrasyonu alarmı d. Apnea (15 45 sn arası ayarlanabilir) e. Solunum frekansı Oksijen ve akış sensörlerinin kalibrasyonu cihaz tarafından otomatik olarak yapılmalıdır. Oksijen sensörünün ömrü en az 2 (iki) yıl olmalı veya en az 20 (yirmi) adet oksijen sensörü ücretsiz olarak verilmelidir Cihazda hasta devresini ve devreye bağlı filtre nemlendirici kapağı gibi aparatları test ederek karakteristiğini (direnç, komplians, kaçak) tanıyan ve buna göre hacim kompanzasyonu yapan test özelliği olmalıdır. Acil durumlarda bu fonksiyon atlanabilmelidir Cihazda yapılan ayarlamalar döner düğme ve sabit tuşlar aracılığıyla yapılmalıdır. Yanlış kullanımı engellemek için ekran kilidi bulunmalıdır Cihaz çift hatlı hasta devresi ile çalışmak üzere tasarlanmış olmalı, hasta devresi uzatma ile çift hattı hale getirilmiş olmamalıdır Ekshalasyon valfi cihaza entegre olarak cihaz içersinde olmalıdır (hasta devresinde veya cihazın ekspirasyon çıkışında olmamalıdır) ve steril edilmeye ihtiyaç duyulmadan kullanılabilmelidir Cihaz havayoluna ait tüm ölçümleri inspirasyon ve ekspirasyon hattından yapmalı basınç ölçümü için proksimal hat ve akış ölçümü için devre üzerine takılan harici akış sensörü kullanmamalıdır Cihaz çalışması için gerekli basınçlı oksijen ve hava için 3 6 bar arası merkezi gaz sistemine bağlanabilmelidir Cihaz 220 volt 50 Hz şehir cereyanı ile çalışabilmelidir. Ayrıca cihazın, olası elektrik kesintilerini ve voltaj düşümlerini kompanze edip, çalışmasını devam ettirebileceği düzeneği bulunmalıdır Elektrik kesintilerine karşı cihazı ve ekranını (kompresör ünitesi hariç) tüm fonksiyonları ile en az 30 (otuz) dakika çalıştıracak dahili bataryası olmalı veya en az 30 dakika süreyle cihazı çalıştırabilecek online güç kaynağı cihaz ile birlikte verilmelidir Cihazla birlikte verilecek aksesuarlar: a. Ön tekerlekleri kilitlenebilir dört tekerlekli taşıma arabası, b. Ventilatör ile birlikte aynı marka harici orijinal basınçlı (dahili kompresör olan sistemler değerlendirmeye alınmayacaktır) c. 1 (bir) adet iki noktadan ısı kontrollü ve alarm tertibatlı nemlendirici ünitesi, d. 1 (bir) adet iki noktadan ısı ölçümü yapabilen, nemlendirici ile uyumlu ısı ölçüm probu e. 1 (bir) adet devre için nemlendirici ile uyumlu ısıtıcı ara kablo f. 1 (bir) adet hasta devresi askı kolu, g. Akış (Flow) sensörü her hasta değiştiğinde değiştirilmesi veya otoklavlanması gereken sistemler için, her bir ventilatörle birlikte en az 20 (yirmi) adet reusable flow sensör ücretsiz olarak verilecektir. h. Her ventilatörle birlikte 1 (bir) adet reusable pediatrik için ısıtıcı telli hasta hortum seti ve 1 (bir) adet reusable yetişkin için ısıtıcı telli hasta hortum seti, i. 1 (bir) adet Test balonu, Her cihazla birlikte toplam iki yıl süreyle yetecek kadar periyodik koruyucu bakımlarda değiştirilmesi gereken parçaları içeren bakım seti ve sterilizasyonda kullanılan parçaların 5 (beş) adet yedekleri verilecektir.

4 2.40. Cihaz ve malzemeler üretim ve işçilik hatalarına karşı 2 (iki) yıl garanti kapsamında olmalı, garanti süresini takip eden 10 (on) yıl boyunca yedek parça temini ve servis garantisi olmalıdır Teklif veren firmalar bu şartnameye... marka... model ventilatör cihazı Teknik Şartnameye Uygunluk Belgesi başlığı altında madde madde açıklayıcı şekilde cevap vermeli ve bu cevaplar orijinal dokümanlardaki bilgilerle tutarlı olmalıdır. Şartnameye uymayan teklifler değerlendirilmeyecektir. 3. Garanti ve Teknik Servis 3.1. Cihaz bütünü ve her bir parçası çalışır durumda teslim edildiği tarihten itibaren üretim ve işçilik hatalarına karşı iki yıl (Bakım-Onarım) garantili olacaktır. Garanti süresi cihazın arızalı olduğu süreler dahil edilmeyecektir. Garanti süresi içinde olabilecek arızalar üretici firma veya kanuni mümessili olan ithalatçı firma veya mahalli (Üçüncü el) satıcı firma tarafından ücretsiz olarak giderilecektir. Teklif veren firmalar imalatçı firmanın vermiş olduğu apostileli garanti belgesini teklife ekleyeceklerdir. Đki yıllık garanti süresi, cihazın hastaneye noksansız tam işler halde kati teslim tarihinden itibaren başlayacaktır. Bu süre içerisindeki arızalarda kanuni temsilci ithalatçı firma veya üçüncü el satıcı firma arızaları gideremiyorsa hatalı parçaları yenisi ile değişecek gerekirse cihazın tümünü yenisi ile değiştirecektir. Ayrıca temsilci firma garanti süresi içinde yapımcı firmanın önerdiği şekilde cihazın en uzun 3 (üç) ayda bir periyodik bakımlarını yapacaktır. 3.2.Garanti süresi içinde gerekli olabilecek her türlü orijinal yedek parça, kanuni temsilci ithalatçı firma veya üçüncü el satıcı firma tarafından ithal edilecek ve veya

5 varsa iç piyasada ücretsiz temin edilecektir. Üretici firma ve kanuni temsilcisi olan ithalatçı veya mahalli (Üçüncü el) satıcı firma, iki yıllık garantiden sonra başlamak üzere 10 (On) yıl boyunca döviz bazında belirlenmiş ve 10 (On) yıl boyunca sabitlenmiş yedek parça 2 (Đki yıl garantili) ve sarf malzemelerinin fiyat listesini ve 10 (On) yıl boyunca servis bedelini içeren noter tasdikli taahhütnameyi ihale dosyasına koyacaktır. 3.3.Garantiye ait istenilen hususlar üretici ve temsilci firmalarca yetkili imzalı ve mühürlü firma antetli kağıda düzenlenmiş yazı ile belgelenecek ve şartnameye uygunluk belgesi ile birlikte verilecektir. Mahalli (Üçüncü el) firmalar şartnameye uygunluk belgesine istenilen garanti belgesini ekleyeceklerdir Üretici firma ve kanuni temsilcisi olan ithalatçı firma veya mahalli (üçüncü el) satıcı firma, cihazın her türlü arızasında, arıza ihbarının yapılmasından itibaren azami 72 (Yetmiş iki) saat içerisinde cihaza müdahale edilecektir. Garanti süresi içerisinde arıza giderimi hastanenin belirleyeceği ve hastane çalışmalarının aksatılmayacağı süre içinde bitirilecektir. Firma arızalı cihazı en fazla yedi gün içinde (Resmi tatil günleri hariç) çalışır durumda getirecektir. Bu süre içerisinde müdahale edilmediği veya arıza giderilmediği taktirde geciken her bir gün için cihaz bedenlin binde üçü nispetinde para cezası uygulanacak ve teminat bedelinden düşülecektir Üretici firma; kanuni temsilcisi olan ithalatçı firmanın değişikliği durumunda temsilciliği üstlenecek yeni ithalatçı firmanın veya mahalli (Üçüncü el) satıcı firmanın da yukarıdaki maddelerde süz edilen hükümleri üstlenmesini sağlayacak ve değişikliği hastane idaresine bildirecektir Firmalar teklifleri ile birlikte cihazın bakım-onarımı için gerekli alt yapıya (Cihazın bakım-onarımı yönünden yetişmiş uzman teknik personel bakımından) sahip olduklarını (Çalışanlara ait eğitim belgesi ve bordro bilgileri de eklenmelidir.); cihazın şimdiye kadar yurt dışı ve yurt içi sağlık kurumlarındaki durumu ve referanslarını, (Cihaz bakım yönünden) teknik servis kapasitelerini, firmanın hastane ile veya diğer kurumlar ile olan taahhütlerini yerine getirmede gösterdiği performansı belgelendirilecektir Đhale aşamasında firmadan teklif ile birlikte istenilen dokümanlar şunlardır: a) Cihazın çalışmasını ve nasıl kullanılacağını anlatan, cihazla birlikte kullanılan sarf malzemesi ve diğer aksesuarlar hakkında bilgi veren işletme ve kullanıma yönelik orijinal (Üretici firma tarafından hazırlanmış) Đngilizce (Yerli ürünler için Türkçe) doküman paketi b) Cihazın bakım ve onarımını planlayabilmek amacıyla cihazın teknik özelliklerini, çalışma prensipleri, elektronik-mekanik şemaları, varsa yazılım (Software) hakkında bilgi, periyodik kalibrasyon kontrolü, ayrıntılı arıza bulma yöntemleri, elektronikmekanik konstrüksiyon konularını içeren orijinal (Üretici firma tarafından hazırlanmış) Đngilizce (Yerli ürünler için Türkçe) hazırlanmış ayrıntılı bakım-onarım doküman paketi. 3.8.Cihazın teslimi esnasında firmadan cihaz ile birlikte istenen dokümanlar şunlardır. a) Cihazın çalışmasını ve nasıl kullanılacağını anlatan, cihazla birlikte kullanılan varsa sarf malzemesi ve diğer aksesuarlar hakkında bilgi veren işletme ve kullanıma yönelik

6 orijinal (Üretici firma tarafından hazırlanmış) Đngilizce (Yerli ürünler için Türkçe) doküman paketi b) Cihazın bakım ve onarımını planlayabilmek amacıyla cihazın teknik özelliklerini, çalışma prensipleri, elektronik-mekanik şemaları, varsa yazılım (Software) hakkında bilgi, periyodik kalibrasyon kontrolü, ayrıntılı arıza bulma yöntemleri, elektronikmekanik konstrüksiyon konularını içeren orijinal (Üretici firma tarafından hazırlanmış) Đngilizce ve orijinalinden (Yerli ürünler için Türkçe) hazırlanmış ayrıntılı bakım-onarım Türkçe ye tercüme edilmiş (Yerli ürünler için Türkçe ) ayrıntılı bakımonarım doküman paketi c) Bu şartnamenin Muayene ve Kabul Đşlemleri bölümünde istenen, cihazın kabul testlerinin nasıl yapılacağını deneyimli bir mühendis veya yetkili tarafından hazırlanmış test prosedürünü içeren Türkçe ve Đngilizce doküman. 4. MONTAJ 4.1. Yükleyici firma, cihazları ücretsiz olarak monte edecek ve tüm malzeme ve aksesuarları, idarenin göstereceği yerlere, teslim süresi içerisinde tam ve fonksiyonel çalışır halde teslim edecektir. 4.2.Montaj için gerekli tüm malzeme, masraflar ve cihaz kullanım yerinde yapılması gerekli tüm değişiklikler ve dekorasyon firma tarafından yerine getirilecektir. 5. MUAYENE VE KOMĐSYON 5.1.Satın alınana cihazın muayene, kontrol ve teslim işlemi hastane idaresinin belirleyeceği muayene komisyonu tarafından yapılacaktır. Bu komisyonda satıcı firmanın yetkili bir uzmanı hazır bulunacaktır. Muayene sırasında testleri yapacak personel ve gerekli cihazlar firma tarafından temin edilecektir. Kontrol ve muayene prosedürü sistemin uyması gereken bütün teknik özelliklerin kontrolünü sağlayacak şekilde satıcı firma tarafından hazırlanacak ve muayene komisyonuna verilecektir. Komisyon bazı deneylerin yapılmasını da istetebilir. Ayrıca yedek parça, aksesuar ve sarf malzemelerin kontrol ve sayımı yapılacaktır Muayene heyeti, teslim işlemini teknik şartnamede istenen ve teklifte belirtilen tüm özelliklerin tam olup, olmalığına göre tamamlayacak ve bunu tutanakla tespit edecektir. Eksik veya kusurlu bulunan teknik özellikler tutanakla belirtecek, firmaya süre içerisinde tamamlanması tebliğ edilecektir. Cihazın çalışmasına engel, düzeltilmesi olanaksız görülen bir uyumsuzluk durumunda cihaz reddedilecektir Cihazın geçici teslimi yapılmadan önce VI. Bölümde (Eğitim) edilen eğitimler cihazın teslimini müteakip bir ay içerisinde Gerçekleştirilmiş olacaktır. Aksi taktirde cihazın kesin kabulü yapılmayacaktır. 6.EĞĐTĐM 6.1. Cihazın eğitiminin tamamlanmasından sonra firma; bir ay içerisinde, cihazın bütün fonksiyonlarının öğretilmesi amacıyla kullanıcılara kullanıcı eğitimi, ayrıca

7 hastane idaresi tarafından belirlenecek sayıdaki kişilere belirlene süre boyunca teknik servis eğitimi verecektir.

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ANKARA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİYOMEDİKAL KALİBRASYON CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ I. KONU II. TEKNİK ŞARTNAMELER III. YEDEK PARÇA VE AKSESUARLAR IV GARANTİ SÜRESİ BAKIM ONARIM, KALİBRASYON

Detaylı

ULTRASONIK NEBÜLIZATÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ULTRASONIK NEBÜLIZATÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ULTRASONIK NEBÜLIZATÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ I.TEKNİK ÖZELLİKLER: 1. Cihaz, yetişkin ve pediatrik hastalarda soğuk buhar üretmek ve ilaçların nebulizasyonu amacı ile kullanmaya uygun olmalıdır. 2. Cihaz

Detaylı

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT %100 YERLİ TASARIM YERLİ ÜRETİM Biyovent Yoğun Bakım Tipi Mekanik Ventilatör Cihazı tümüyle milli imkanlarla tasarlandı ve imal

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/07/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2011092 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/08/2011 TARİHİ,

Detaylı

TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU VENTİLATÖR

TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU VENTİLATÖR MALİ HİZMETLER KURUM BAŞKAN YARDIMCILIĞI STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI TEMEL TIBBİ CİHAZ KILAVUZU VENTİLATÖR BMM. Zehra YAMAN Ağustos 2015 Ventilatöre Genel Bakış Yetki Grubu : Solunum Sistemleri

Detaylı

Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu

Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu Yenidoğan ventilasyonunda 40 yılı aşan, solunum teknolojisinde ise yüzyıllık deneyim, Dräger Medical'in Babylog 8000 plus'ı üretmesini sağlamıştır.

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ

OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) TEKNİK ŞARTNAMESİ OTOMATİK MİKROPİPET SETİ (BEŞ DEĞİŞİK HACİMLİ PİPET VE STANDIYLA) 1 TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Mikropipetler sürekli piston vuruşlu ve ayarlanabilir hacimli olmalıdır. 2.Mikropipetler elektronik ve renkli ekrana

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/01/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2012356 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/01/2012 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI KOAGÜLASYON TEST KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK KOAGÜLASYON TEST KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. KOAGÜLASYON CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 4 3. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20112935 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/05/2011 TARİHİ,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI RFID YAZICI, RFID OKUYUCU VE ETİKET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 4 3. GARANTİ

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi İHALE İÇİN YAKLAŞIK MALİYET TOPLANACAKTIR TEK Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır. 44060000 VENTILATOR(RESPIRATOR) 44073000 TRANSPORT VENTILATOR(RESPIRATOR) GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ ETİLEN OKSİT DÜŞÜK ISI GAZ STERİLİZASYON CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu Teknik Şartname için yurt içinden satın alınacak Etilen Oksit Düşük Isı Gaz Sterilizasyon Cihazı nın Teknik özellik, kontrol

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI DERİN DONDURUCU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. TESLİMAT...4,5

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KOLPOSKOP CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın alınacak

Detaylı

SleepOne Ürün Platformu

SleepOne Ürün Platformu Kare Medikal 2003 yılında üretim,satış ve ihracat faaliyetlerini birleştirmek üzere kurulmuştur. PAP cihazları, ventilasyon, oksijen tedavisi, aerosol tedavisi ve aspirasyon ürün gruplarında ar-ge ve üretim

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ ORTA/ÜST DÜZEY MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ ORTA/ÜST DÜZEY MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ ORTA/ÜST DÜZEY MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT Sf. 2 %100 YERLİ TASARIM YERLİ ÜRETİM Biyovent Yoğun Bakım Tipi Mekanik Ventilatör Cihazı tümüyle milli imkanlarla

Detaylı

Dr. Nahit Çakar İstanbul Tıp Fakültesi Anesteziyoloji Anabilimdalı Yoğun Bakım Bilim Dalı

Dr. Nahit Çakar İstanbul Tıp Fakültesi Anesteziyoloji Anabilimdalı Yoğun Bakım Bilim Dalı Dr. Nahit Çakar İstanbul Tıp Fakültesi Anesteziyoloji Anabilimdalı Yoğun Bakım Bilim Dalı Set Point ( ayarlanan hedef değer uygulanır sürdürülür VC, PC) Dual (Volume Assured pressure-support vent.) Servo

Detaylı

BİYOVENT-H TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ ÜST DÜZEY MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI

BİYOVENT-H TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ ÜST DÜZEY MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT-H TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ ÜST DÜZEY MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT %100 YERLİ TASARIM YERLİ ÜRETİM Biyovent Yoğun Bakım Tipi Mekanik Ventilatör Cihazı tümüyle milli imkanlarla tasarlandı

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİYOMEDİKAL BAKIM-ONARIM VE KALİBRASYON LABORATUVARI DENEY NO: 8 VENTİLATÖR TESTİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİYOMEDİKAL BAKIM-ONARIM VE KALİBRASYON LABORATUVARI DENEY NO: 8 VENTİLATÖR TESTİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİYOMEDİKAL BAKIM-ONARIM VE KALİBRASYON LABORATUVARI DENEY NO: 8 VENTİLATÖR TESTİ Ventilasyon: Spontan solunum ya da spontan ventilasyon, havanın

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/0/202 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 202493 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/0/202 TARİHİ, SAAT

Detaylı

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI AJİTATÖRLÜ TROMBOSİT İNKÜBATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ. 1,2 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR. 2 3.

Detaylı

MEKANİK VENTİLATÖRLER

MEKANİK VENTİLATÖRLER MEKANİK K VENTİLAT LATÖRLER Doç.Dr.Dr.. Sait Karakurt Marmara Üniversitesi Tıp T p Fakültesi Göğüs s Hastalıklar kları ve Yoğun Bakım m Anabilim Dalı ENTÜBASYON ENDİKASYONLARI Hava yollarının korunması

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından satın

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.-2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ 1 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN EVRAKLAR..1 4. GARANTİ

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00333 SAYI : KONU: T eklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından

Detaylı

MEKANİK VENTİLATÖRLER

MEKANİK VENTİLATÖRLER MEKANİK K VENTİLAT LATÖRLER Doç.Dr.Dr.. Sait Karakurt Marmara Üniversitesi Tıp T p Fakültesi Göğüs s Hastalıklar kları ve Yoğun Bakım m Anabilim Dalı ENTÜBASYON ENDİKASYONLARI Hava yollarının korunması

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİYOMEDİKAL BAKIM-ONARIM VE KALİBRASYON LABORATUVARI DENEY NO: 8 VENTİLATÖR TESTİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİYOMEDİKAL BAKIM-ONARIM VE KALİBRASYON LABORATUVARI DENEY NO: 8 VENTİLATÖR TESTİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİYOMEDİKAL BAKIM-ONARIM VE KALİBRASYON LABORATUVARI DENEY NO: 8 VENTİLATÖR TESTİ Ventilasyon: Spontan solunum ya da spontan ventilasyon, havanın

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

TÜRK KIZILAYI TAM OTOMATİK EKSTRAKTÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI TAM OTOMATİK EKSTRAKTÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI TAM OTOMATİK EKSTRAKTÖR CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR... 3 3. GARANTİ

Detaylı

DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME

DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME DC REDRESÖR / AKÜ ŞARJ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU: Bu Teknik Şartname, Mikro İşlemci Kontrollü Akü Şarj Cihazı teknik özelliklerini, kalite kontrole ilişkin muayene metotlarını ve diğer hususları kapsar.

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149 Sayfa : 1 2001046 ENJEKTÖR POMPA SETİ 2.000,00 ADET : 24149 ENJEKTOR POMPA SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Enjektörler hasta tedavisinde kullanılmak üzere perfüzyon pompalarına uyumlu olmalıdır 2. Enjektörlerin

Detaylı

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI MASA ÜSTÜ SANTRİFÜJ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ....3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.... 4 3. TESLİMAT...

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2015 YILI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR..4 3.

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TOPRAK DİRENCİ ÖLÇÜ ALETİ ŞARTNAMESİ 2015-06 1. KONU Bu şartname, Erişim Şebekelerinde Telekomunikasyon kablo, sistem ve binalarının topraklama sistemlerinin direnç ölçüleri yapmak üzere satın alınacak Kazıklı Tip ve Clamp Tipi Toprak Direnci Ölçü

Detaylı

Noninvaziv Mekanik Ventilasyonda Cihaz seçimi Mod ve ayarlar. Dr.Kürşat Uzun Selçuk Ü. Meram Tıp F. Göğüs Hastalıkları AD Yoğun Bakım Ünitesi Konya

Noninvaziv Mekanik Ventilasyonda Cihaz seçimi Mod ve ayarlar. Dr.Kürşat Uzun Selçuk Ü. Meram Tıp F. Göğüs Hastalıkları AD Yoğun Bakım Ünitesi Konya Noninvaziv Mekanik Ventilasyonda Cihaz seçimi Mod ve ayarlar Dr.Kürşat Uzun Selçuk Ü. Meram Tıp F. Göğüs Hastalıkları AD Yoğun Bakım Ünitesi Konya Ventilatör Çeşitleri Transpulmoner P(P L ): P A -P pl

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz yenidoğan, çocuk ve yetişkin yoğun bakım ünitelerinde, ameliyat sonrası gözlem odasında, acil servislerde ve polikliniklerde hasta parametrelerinin takibini

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ. JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ $ ^.0 3»^- T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ JİNEKOLOJİK ve ÜROLOJİK AMAÇLI MUAYENE MASASI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

Emniyet bloğu, Aşırı basınç valfi, Rezervuar balonu, Bağlantı hortumlarını içermelidir.

Emniyet bloğu, Aşırı basınç valfi, Rezervuar balonu, Bağlantı hortumlarını içermelidir. OTOMATİK VENTİLATÖRLÜ MONİTÖRLÜ ANESTEZİ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2.VAZGEÇİLMEZ TIBBİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1. SİSTEMİN ÖZELLİKLERİ : 2.1.1. Cihaz ikisi fren tertibatlı ikisi normal 4 adet antistatik

Detaylı

VENTİLATÖR GRAFİKLERİ NASIL YORUMLANIR?

VENTİLATÖR GRAFİKLERİ NASIL YORUMLANIR? VENTİLATÖR GRAFİKLERİ NASIL YORUMLANIR? Doç. Dr. N. Defne Altıntaş Ankara Üniversitesi İç Hastalıkları AD, Yoğun Bakım BD Mart 2017 defne98hac@yahoo.com Ventilatör Grafikleri Dalga form grafikleri: Basınç

Detaylı

ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI EGE BKM ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI ve TEKNİK ÖZELLİKLERİ Sıra No Ürün 1. Elektrikli Kan Nakil Kutusu Tam Kan Torba Sistemi Taşıma

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

BIPAP Cihaz Özellikleri ve Endikasyonları. Doç. Dr Remzi Altın ZKÜ Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı

BIPAP Cihaz Özellikleri ve Endikasyonları. Doç. Dr Remzi Altın ZKÜ Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı BIPAP Cihaz Özellikleri ve Endikasyonları Doç. Dr Remzi Altın ZKÜ Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı BIPAP Bilevel Positive Airway Pressure (İki Seviyeli Pozitif Havayolu Basıncı) Uyku apne sendromu nedeniyle

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ. 3,4 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.. 4 3. CİHAZLARIN

Detaylı

YÜKSEK FREKANSLI ÜST DÜZEY YOĞUN BAKIM VENTİLATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YÜKSEK FREKANSLI ÜST DÜZEY YOĞUN BAKIM VENTİLATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ YÜKSEK FREKANSLI ÜST DÜZEY YOĞUN BAKIM VENTİLATÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Bu teknik şartname, ksü sua hastanesi ihtiyacı için satın alınacak Ventilatör Cihazı teknik özelliklerini, denetim ve muayene

Detaylı

Ventilasyonda Yenilikler. Yrd. Doç. Dr. Murat YÜCEL Sakarya Üniversitesi Acil Tıp ABD. Sakarya E.A.H. Acil Tıp Kliniği

Ventilasyonda Yenilikler. Yrd. Doç. Dr. Murat YÜCEL Sakarya Üniversitesi Acil Tıp ABD. Sakarya E.A.H. Acil Tıp Kliniği Ventilasyonda Yenilikler Yrd. Doç. Dr. Murat YÜCEL Sakarya Üniversitesi Acil Tıp ABD. Sakarya E.A.H. Acil Tıp Kliniği Sunum Planı Genel bilgiler Acil serviste mekanik ventilasyon Mekanik ventilasyon modları

Detaylı

Volume Ventilation Plus opsiyonu

Volume Ventilation Plus opsiyonu İçindekiler Giriş................................................. 2 Volume Ventilation Plus Kurulumu.......................... 2 VC+ solunum türü (A/C ya da SIMV modu)................... 2 VS solunum

Detaylı

Faks Numaramız: 0-466-212 56 09

Faks Numaramız: 0-466-212 56 09 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI ARTVİN DEVLET HASTANESİ BAŞTABİPLİĞİ SAYI : KONU : Fiyat Araştırması 10.01.2013 Hastanemizin Fizik Tedavi Servisinde görülen lüzum üzerine aşağıda cins ve miktarı yazılı malzemelerin

Detaylı

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ HASTABAŞI MONİTÖRÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz taşıma sapı ve üzerinde alarm ışığı bulunan, gerektiğinde sedyeye kenarına asılabilen, yeni doğan, pediatrik, erişkin hastalarda ve her türlü yoğun bakım ortamında

Detaylı

Boru kompansasyon opsiyonu

Boru kompansasyon opsiyonu Giriş Teknik tanım 800 Series Ventilatörlerdeki Tube Compensation (Boru Kompansasyonu) (TC) opsiyonu, inspirasyon akışına orantılı olarak pozitif basınç göndermek suretiyle hastanın spontane solunumuna

Detaylı

Solutma. Taşınabilir ve sabit: Özel teknolojilerin sağladığı güvenlik

Solutma. Taşınabilir ve sabit: Özel teknolojilerin sağladığı güvenlik Solutma Taşınabilir ve sabit: Özel teknolojilerin sağladığı güvenlik Solutma Taşınabilir ve sabit: Özel teknolojilerin sağladığı güvenlik Daima güvenli ve uygun solutma Solunum sisteminin hastalık veya

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/04/2018 00:00:00 Teklif No: 20182206 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/04/2018 TARİHİ, SAAT 17:00 'E/A KADAR

Detaylı

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ DOPPLER CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Cihaz, Lazer-Doppler Akımölçme (Flowmetre) yöntemi ile çalışmalıdır. 2. Cihaz, Mikro vasküler alanda kan akımı saptanması amacına uygun tasarlanmış olmalıdır. 3. Deney

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ÇOCUK ÜROLOJİSİ TIBBİ ÜRÜNLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU: Bu teknik şartname, KSÜ Araştırma Uygulama Hastanesi tarafından

Detaylı

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2016 YILI KAN SAKLAMA DOLABI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN SAYISI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR....4 3. CİHAZLARIN

Detaylı

BiLevel opsiyonu/800 Serisi Ventilatöler

BiLevel opsiyonu/800 Serisi Ventilatöler BiLevel opsiyonu/800 Serisi Ventilatöler Giriş 800 Serisi Ventilatörler için BiLevel opsiyonu (Şekil 1) zorunlu ve spontane özellikleri birleştiren karışık modda bir ventilasyondur. BiLevel modda, zorunlu

Detaylı

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LARİNGOSKOP SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00419 SAYI : KONU: T e k lif M ektubu P İY A SA A R A Ş T IR M A T E K L İF M E K T U B U H astanem

Detaylı

TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER

TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER TÜRK KIZILAYI REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1.TEDARİK EDİLECEK REZİDÜEL LÖKOSİT SAYIM KİTLERİNİN TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 2.FLOW SİTOMETRE CİHAZININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 4 3.İHALE

Detaylı

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir.

3. TEKNİK ÖZELLİKLER: Satın alınacak Debimetreler ve aksesuarlarının teknik özellikleri ile adetleri aşağıdaki gibidir. 1. KONU: Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü bünyesindeki fabrikalarda kullanılmak üzere Vorteks Sıcaklık Basınç Kompanzasyonlu Debimetre ve Elektromanyetik

Detaylı

Evita V300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Evita V300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Evita V300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Evita V300, yüksek ventilasyon kalitesi sunan ölçeklenebilir ve çok amaçlı bir cihazdır. Hastanedeki zorlu günlük çalışmalara ve değişen koşullara ayak

Detaylı

MEKANİK VENTİLASYON - 2

MEKANİK VENTİLASYON - 2 MEKANİK VENTİLASYON - 2 DR. M. ŞÜKRÜ PAKSU ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ÇOCUK YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ Endotrakeal entübasyon endikasyonları Tüp seçimi Başlangıç ayarları Mod seçimi Özele durumlarda mekanik

Detaylı

Dräger Evita Infinity V500 ventilatör Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Evita Infinity V500 ventilatör Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Evita Infinity V500 ventilatör Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Günümüzün sağlık hizmetleri ortamının zorluklarını aşmak için tüm özelliklere sahip, yüksek performanslı ventilasyonu Infinity

Detaylı

KLASİK MEKANİK VENTİLASYON YÖNTEMLERİ. Doç. Dr. Ahmet Karadağ İnönü Üniversitesi Neonatoloji Bilim Dalı

KLASİK MEKANİK VENTİLASYON YÖNTEMLERİ. Doç. Dr. Ahmet Karadağ İnönü Üniversitesi Neonatoloji Bilim Dalı KLASİK MEKANİK VENTİLASYON YÖNTEMLERİ Doç. Dr. Ahmet Karadağ İnönü Üniversitesi Neonatoloji Bilim Dalı 1. Mekanik ventilasyonun tanımını yapabilmek 2. Mekanik ventilasyonun hedeflerini sayabilmek 3. Geleneksel

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BARKOD YAZICI TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...... 3 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR........4 3. TESLİMAT..4 4. MUAYENE.....4

Detaylı

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI BUTANEDİOL PLAKALI PLASTİK KASA TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEKNİK TANIMLAR... 2 2. TEDARİK EDİLECEK MALZEMELERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 2 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR...

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı

CPAP ve BİPAP modları, cihaz özellikleri ve ekipmanları. Doç.Dr.Sedat Öktem Medipol Üniversite'si Tıp Fak. Çocuk Göğüs Hast. BD

CPAP ve BİPAP modları, cihaz özellikleri ve ekipmanları. Doç.Dr.Sedat Öktem Medipol Üniversite'si Tıp Fak. Çocuk Göğüs Hast. BD CPAP ve BİPAP modları, cihaz özellikleri ve ekipmanları Doç.Dr.Sedat Öktem Medipol Üniversite'si Tıp Fak. Çocuk Göğüs Hast. BD Ventilasyonun değisik modları Basıncın verilme yolu İnvaziv Noninvaziv Pozitif

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 09/02/2018 00:00:00 Teklif No: 2018784 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/02/2018 TARİHİ, SAAT 15:00 'E/A KADAR

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/04/2018 00:00:00 Teklif No: 20182154 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/04/2018 TARİHİ, SAAT 14:00 'E/A KADAR

Detaylı

S.No Malzemenin Adı Miktarı Birim Fiyatı Toplam Fiyat

S.No Malzemenin Adı Miktarı Birim Fiyatı Toplam Fiyat J^L T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı îitffeiye Kî& Sayı : Konu: Kati Teklif vermeye davet (2015/174) Kurumumuz ihtiyacı olan 4 Kalem malzeme 4734 sayılı ihale kanununu 22/d

Detaylı

7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA

7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA TÜRK KIZILAYI 7 SEGMENTLİ HORTUM KAPAMA CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ 2017 İÇİNDEKİLER 1. İHALENİN KONUSU 3 2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ.....3 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENEN TEKNİK EVRAKLAR..4

Detaylı

Noninvaziv Mekanik Ventilasyonda Cihaz ve Maske Seçimi Mod ve Ayarlar

Noninvaziv Mekanik Ventilasyonda Cihaz ve Maske Seçimi Mod ve Ayarlar Noninvaziv Mekanik Ventilasyonda Cihaz ve Maske Seçimi Mod ve Ayarlar Dr.Kürșat Uzun Selçuk Ü. Meram Tıp F. Göğüs Hastalıkları AD Yoğun Bakım Bilim Dalı SEVGİDE GÜNEŞ GİBİ OL Solunum yetmezliğinde NIV

Detaylı

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KIRKA BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEK BASINÇLI SU POMPASI NOZULLARI SATIN ALIMI İŞİ TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞUSTOS/2016 İÇİNDEKİLER MADDE 1. İŞİN KONUSU... 1 MADDE 2. İSTENEN

Detaylı

Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları. Copyright 2017 VEDS Substations VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU

Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları. Copyright 2017 VEDS Substations VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU Duvara Monte Edilebilen Verimli Isı İstasyonları Copyright 2017 VEDS Substations FX Serisi VEDS FX SERİSİ VERİMLİ ISI İSTASYONLARI MONTAJ VE KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Genel Bakış ve Ürün Tanıtımı 1

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/0/20 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 206404 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/0/20 TARİHİ, SAAT 4:00

Detaylı

EMEL ERYÜKSEL MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ GÖĞÜS HASTALIKLARI VE YOĞUN BAKIM A.B.D.

EMEL ERYÜKSEL MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ GÖĞÜS HASTALIKLARI VE YOĞUN BAKIM A.B.D. Modlar EMEL ERYÜKSEL MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ GÖĞÜS HASTALIKLARI VE YOĞUN BAKIM A.B.D. GİRİŞ Mod; inspiratuar destek metodunu gösterir. Mod seçimi; klinisyenin alışkanlığı ve kurumun protokolüne

Detaylı

Uykunun sessiz nefesi...

Uykunun sessiz nefesi... Uykunun sessiz nefesi... Medicraft Medikal Sistemler Ar-Ge Üretim Tic. Ltd. Şti. Ataşehir Atatürk Mh. Şeref Sk. No: 8 10 Ataşehir / İSTANBUL Tel: 0216 540 88 48 Faks: 0216 540 88 49 www.medicraft.com.tr

Detaylı

6. Cihazla birlikte 2 (iki) adet ilave UV lambası verilmelidir. Bu lambalara ek olarak

6. Cihazla birlikte 2 (iki) adet ilave UV lambası verilmelidir. Bu lambalara ek olarak 1 ULTRA SAF SU SİSTEMİ (Tİp-2) TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Ultra saf su sistemi, her hangi bir ekleme olmadan doğrudan çeşme suyundan RO (ters ozmoz) ile ultra saf su üretebilen kompakt tek bir cihazdan oluşmalıdır.

Detaylı

Noninvaziv ventilasyonda kullanılan cihazlar ve modlar. Dr. Kürşat Uzun N. Ü. Meram Tıp F. Göğüs Hastalıkları AD Yoğun Bakım BD, Konya

Noninvaziv ventilasyonda kullanılan cihazlar ve modlar. Dr. Kürşat Uzun N. Ü. Meram Tıp F. Göğüs Hastalıkları AD Yoğun Bakım BD, Konya Noninvaziv ventilasyonda kullanılan cihazlar ve modlar Dr. Kürşat Uzun N. Ü. Meram Tıp F. Göğüs Hastalıkları AD Yoğun Bakım BD, Konya NIV kullanımı İlk olarak 1980 li yıllarda Akut SY de ET ye alternatif

Detaylı

VENTİLATÖR SEÇİMİ Doç.Dr. Sait Karakurt Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları ve Yoğun Bakım Ana Bilim Dalı

VENTİLATÖR SEÇİMİ Doç.Dr. Sait Karakurt Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları ve Yoğun Bakım Ana Bilim Dalı VENTİLAT LATÖR R SEÇİMİ Doç.Dr.Dr.. Sait Karakurt Marmara Üniversitesi Tıp T p Fakültesi Göğüs s Hastalıklar kları ve Yoğun Bakım m Ana Bilim Dalı ENTÜBASYON ENDİKASYONLARI Hava yollarının korunması Sekresyonların

Detaylı

Zeyilname Zeyilname No:4

Zeyilname Zeyilname No:4 Zeyilname Zeyilname No:4 Not: Bu Zeyilname bu sayfa dahil olmak üzere toplam 7 sayfadan oluşmaktadır. Zeyilname No:4 1/6 GİRİŞ 4x4 MOBİL HABERLEŞME ARACI ALIMI (GA4.18) ZEYİLNAME NO: 4 Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VERĐCĐ ĐŞLETMELERĐ DAĐRESĐ BAŞKANLIĞI SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ Sipariş No: VĐD 2010/12 1 SPEKTRUM ANALĐZÖR TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. GENEL Bu şartnamenin amacı; Đdari Şartname

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI ELEKTRİKLİ KAN NAKİL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3,4 2. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK EVRAKLAR.5 3.TESLİMAT...6

Detaylı

Solunum Mekaniklerinin Ölçülmesi

Solunum Mekaniklerinin Ölçülmesi Solunum Mekaniklerinin Ölçülmesi 23 Nisan 2008 TTD 11.Yıll llık k Kongresi, Antalya Dr. Zuhal Karakurt Süreyyapaşa Göğüs s Hastalıklar kları ve Göğüs s Cerrahisi Eğitim E -Araştırma rma Hastanesi, İstanbul

Detaylı

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI 2014 YILI SOĞUTMALI KAN SANTRİFÜJÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER SAYFA NO 1. TEKNİK TANIMLAR 3 2. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3,4 3. İHALE AŞAMASINDA İSTENİLEN TEKNİK

Detaylı

D Geleceğe yönelik bir karar DRÄGER EVITA INFINITY V500

D Geleceğe yönelik bir karar DRÄGER EVITA INFINITY V500 D-76317-2013 Geleceğe yönelik bir karar DRÄGER EVITA INFINITY V500 02 Gelecek için daima hazırlıklı olduğumdan nasıl emin olabilirim? D-76319-2013 D-76325-2013 Yüksek kaliteli ventilasyon terapisi için

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI SAYIN FİRMA YETKİLİSİ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü laboratuarında kullanılmak üzere aşağıda belirtilen malzemelerin alımlarının yapılması

Detaylı

RESPİROX OTOMATİK CPAP

RESPİROX OTOMATİK CPAP RESPİROX OTOMATİK CPAP Yatış pozisyonuna göre otomatik basınç uygulama teknolojisi hastaya en uygun basıncı ölçerek, yatış pozisyonuna bağlı olarak basınç uygulama 0,5-5 basınç aralığı ile hassas basınç

Detaylı

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ

LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ TEKNİK ŞARTNAMESİ LABALT T80 K AŞI DOLABI PASLANMAZ 1. Cihazın hacmi Brüt 85 lt Net 55 lt. 2. Cihazın en az 48 cm x52 cmx85 cm ölçülerinde. 3. Cihaz ideal saklama sıcaklığı olan +2/+8 C arasında çalışmalı ve +4 C ye set

Detaylı

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BATI ANADOLU BÖLGE KAN MERKEZİ ARŞİV-DEPO ÇELİK RAF VE PASLANMAZ ÇELİK RAF MALZEMELERİ GENEL TEKNİK ŞARTNAMESİ 2018 Sayfa 1 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sözleşme ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /05/20 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 203205 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 7/05/20 TARİHİ, SAAT 4:00

Detaylı

GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ PERİYODİK BAKIM VE ONARIM HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NU : T A R İ H : HKTŞ-K-761/1 2013

GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ PERİYODİK BAKIM VE ONARIM HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NU : T A R İ H : HKTŞ-K-761/1 2013 LAHİKA-11 GÜVENLİK KAMERA SİSTEMİ PERİYODİK BAKIM VE ONARIM HİZMETİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARTNAME NU : T A R İ H : HKTŞ-K-761/1 1. Bu onaylı teknik şartname, yayım tarihinden itibaren yürürlüğe girer.

Detaylı

Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300, türbinli bir ventilasyon sisteminin bağımsızlığını ve gücünü, modern ventilasyon modlarıyla bir araya getirir. Renkli dokunmatik

Detaylı

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY

TÜRK KIZILAYI ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY TÜRK I ORTA ANADOLU (ANKARA) BÖLGE KAN MERKEZİ ELEKTİRİKSİZ BUZ AKÜLÜ KAN NAKİL KUTUSU (PASİF SİSTEM) TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. TEDARİK EDİLECEK CİHAZLARIN TEKNİK ÖZELİKLERİ..1 2. İHALE AŞAMASINDA

Detaylı