Pearson Türkiye

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.pearson.com.tr Pearson Türkiye"

Transkript

1 Pearson Türkiye

2 Pearson Türkiye, dünyanın önde gelen eğitim markalarını bir araya getirerek her tür öğrenme şekli için başarısı kanıtlanmış, ihtiyaca yönelik eğitim çözümleri sağlar. İnanıyoruz ki eğitim, toplumların gelişmesi, büyümesi, kalkınması ve bununla birlikte bireylerin de yaşam kalitelerini artırmaları için en iyi fırsattır. Bu nedenle bizler içerik, ölçme-değerlendirme ve teknolojiyi birleştiren eğitim çözümlerimizle tüm öğrenenlerin bu amaçlara ulaşmalarına katkıda bulunmak istiyoruz.

3 4 5 Öğrenmenin gerçekleştiği her alanda kişiye ve kuruma özel, entegre eğitim çözümleri

4 Pearson Eğitim Çözümleri Haritası Öğrenme ve öğrenmeyi geliştirme kaynakları Program ve yetkinlik geliştirme İngilizce dil eğitimi Öğretmen ve liderlik gelişimi E-öğrenme ve eğitim teknolojileri Ulusal ve kurumsal ölçme-değerlendirme

5 ülkede çalışan 6 milyar Sterlin in üzerinde yıllık ciro ile eğitime sürekli yatırım 70 farklı dilde yayınlar Dünyanın en büyük eğitim şirketi ülkede test merkezinde 3 milyon bilgisayarlı test 500 milyon kişi İngilizceyi bizle öğreniyor Yılda 200 milyon soru, çevrimiçi değerlendiriliyor. İngiltere de, yılda 1.5 milyon öğrenci mesleki eğitim alanlarında sertifi kalandırılıyor

6 Dünyanın en büyük eğitim çözümleri sağlayıcısı olan Pearson, okul öncesine, yetişkinlere ve profesyonellere yönelik basılı ve dijital eğitim içerikleri, öğrenme araçları, eğitim kuruluşları, ölçmedeğerlendirme programları ve diğer servisleri ile dünya çapında 500 milyon öğrenene ulaşmaktadır. Dünyanın önde gelen markalarından biri olan Financial Times, hızla küreselleşen iş dünyasına, bilgi ve multimedya servisleriyle önemli katkılar sunmaktadır. Dünyaca ünlü Penguin markası, dünya klasiklerinden güncel romanlara, çocuk kitaplarından kişisel gelişim kitaplarına kadar uzanan geniş bir yelpaze ile 100 den fazla ülkede okuyucuları ile buluşmaktadır.

7 25 farklı noktada dağıtım ağı 50 den fazla çalışan Senede 1 milyonu aşkın basılı kitap satışı Senede 80 binden fazla dijital çözüm satışı Türkiye de Pearson 8 9

8 1995 yılından beri Türkiye de kendi şirketi ile faaliyet gösteren Pearson, öğrenmeyi geliştirme konusundaki eğitim çözümleri ile her yaştan öğrenenlere hizmet vermektedir.

9 Program ve Yetkinlik Geliştirme 10 11

10 Küreselleşen dünyada, öğrenenleri ilerledikleri yolda desteklemenin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu amaç doğrultusunda bakanlıklar, eğitim kurumları ve işverenlerle işbirliği yürüterek program ve yetkinlik geliştirme konusunda çözümler sunmaktayız.

11 K-12 Öğretim Kurumları Küreselleşen ve rekabetin arttığı bir dünyada, çocuklarımızın doğru öğrenme ve beceri kazanımları ile, kalite güvencesi standartları çerçevesinde eğitim almalarının önemine inanıyoruz

12 Eğitim bakanlıkları ile çalışarak, eğitimde ulaşılmak istenen amaçlar doğrultusunda, gereksinimlerin belirlenmesine yardımcı oluyor, bu gereksinimlere özel danışmanlık hizmetleri ve çözümler sunuyoruz. Kurumların oluşturdukları ve uyguladıkları programlar, öğrenme kazanımlarını ve becerilerini etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Bu önemin farkında olarak, çeşitli kurum ve kuruluşlarla danışmanlık düzeyinde çalışmalar sürdürüyoruz. K-12 Öğretim Kurumları ve Bakanlıklarla işbirliği ile 900 den fazla standart BTEC mesleki yetkinlik programı sunarken, bu programları yerel gerekliliklere göre uyarlayabiliyor veya yeni programlar geliştirebiliyoruz. BTEC ile meslek liseleri ve diğer eğitim kurumlarında uygulanan mesleki programlar, standart bir kalite güvencesiyle desteklenmektedir. Bu güvence kurumlar ve öğrenenler için sağlanan önemli bir avantajdır. Tüm dünyada yüksek öğrenime devam etmek için gerekli ön koşulları sağlayan International GCSE sınavlarına uygun olarak geliştirdiğimiz çözümlerimizle öğrencilerin uluslararası standartlarda eğitim almalarını sağlıyor ve onları giderek gelişen küresel mobiliteyle artacak rekabet dünyasına hazırlıyoruz.

13 14 15 Yüksek Öğrenim Kurumları Öğrenciler artık yüksek beklentilere sahip, daha fazla hareket halinde ve daha bilgililer. Bu nedenle, yüksek öğrenim seçim sürecinde, farklı seçenekler sunabilmek hem ulusal hem de uluslararası düzeyde hayati önem taşımaktadır. Pearson ın bu alandaki çözümleri, öğrencileri yüksek öğrenim ve istihtama yönlendirmek amacıyla titizlikle hazırlanmıştır.

14 Kaliteli programlar ile başarıyı yakalayın Sunduğumuz 900 den fazla standart BTEC programları ile geniş bir öğrenci yelpazesini bünyenize katmak için portföyünüzün çeşitliliğini artırabilirsiniz. İhtiyaca yönelik olarak, standart programlarımızı kurum ve kuruluşlara özel olarak uyarlayabilir ya da yepyeni programlar oluşturulması için danışmanlık hizmeti verebiliriz. BTEC mesleki programlarının, aileler ve öğrenciler için önem taşıyan bir başka özelliği de istihdama ve küresel mobiliteye yönelik fırsatlar sunmasıdır. Daha kısa sürede lisansınızı tamamlayabilirsiniz 2+1 HND diploma programımız aracılığıyla, önlisans öğrencileri, eğitimlerine lisans derecesinde devam etme hakkına sahip olabilirken, eğitimlerini yurtdışındaki bir üniversitede de sürdürebilirler. Kaliteli ve güvenceli bir öğrenim deneyimi sunun Eğitim kurumlarına, kalite standartlarını uluslararası düzeye taşımaları ve programlarının uluslararası arenada akreditasyonunun sağlanması konusunda destek sunuyoruz.

15 16 17 Kurumunuzun geleceğini şekillendirin Yapılan çalışmalar, çalışanlarınıza yatırım yapmanın, onların başarı ve motivasyonlarını artırdığını kanıtlamıştır. Meslek grubu ne olursa olsun, profesyonel gelişimde kalite güvencesi ihtiyacının bilincindeyiz ve yeterliliklerimiz konusunda uluslararası standartları referans almaktayız.

16 Profesyonel gelişimi ölçebilmenizi sağlıyoruz Mesleki eğitim programlarımızla kurumunuzun beceri ve yetkinliklerini etkin ve etkili bir şekilde geliştirebilirsiniz. Buna yönelik standart programlar sunmanın yanı sıra, kurumsal ihtiyaçlarınıza uygun programlar hazırlayabilir ve çalışanlarınızın mesleki eğitimlerini düzenleyebiliriz. Bütünleşik bir yaklaşımla kurumsal eğitimlerinizin başarısını ölçerek, bu sonuçlar doğrultusunda çalışanlarınıza uluslararası standartlarda kariyer gelişim planları sunabiliriz.

17 Öğrenme ve Öğrenmeyi Geliştirme Kaynakları

18 Öğrenciler ihtiyaçları ile birebir örtüşen, onların dilinden anlayan basılı ve dijital eğitim materyalleri ile öğrenirler. İster anaokulu, ister yüksek öğrenim ya da mesleki öğrenim olsun, erişilebilir kaynak kavramını yeni bir düzeye taşıyoruz.

19 20 21 K-12 deki öğrencilerimizi geleceğin mesleklerine hazırlıyoruz 21. yüzyıl becerilerinin öneminin farkında olarak, çocuklarımıza bu becerileri kazandırmaya yönelik öğrenme materyalleri hazırlıyoruz.

20 Yenilikçi eğitim anlayışımızla, K-12 yaş grubundaki öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun olarak hazırladığımız dijital ve basılı öğrenmeyi geliştirici materyallerimiz, öğrencilerin hedefl enen kazanımlara ulaşmalarını sağlarken onların öğrenme motivasyonunu da arttırmayı hedefl iyor.

21 22 23 Yüksek Öğrenim Teknoloji çağı olarak öne çıkan 21. yüzyıl da, teknolojiyi eğitime entegre ettiğimiz, Türkçe ve İngilizce öğrenmeyi geliştirici materyallerimizle, yüksek öğrenim kurumlarına hizmet vermekteyiz.

22 MasteringPhysics, MasteringChemistry, MathXL, MyEconLab, MyAccountingLab başta olmak üzere, yüksek öğrenimin her dalına yönelik basılı ve dijital öğrenme içerikleri ile üniversite eğitimine önemli katkılar sağlıyoruz. İngilizce program uygulayan üniversitelerin yanı sıra, Türkçe program uygulayan üniversiteler için de Türkçe içerik geliştiriyor, bunun yanı sıra Türkçe olarak hazırlanan web tabanlı e-text çalışmalarımız ile öncü olarak, eğitimin gelişmesine katkıda bulunuyoruz.

23 24 25 Profesyonel Gelişim Pearson olarak; eğitimin ve öğrenmenin sadece okul çağlarında değil, hayat boyu devam eden bir süreç olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda iş dünyasına daha yetkin kişiler kazandırmak üzere; çalışanların profesyonel gelişimlerine ihtiyaca özel çözümlerimizle katkıda bulunuyoruz.

24 Kurumların ihtiyaçlarına özel, her yerde ve her zaman ulaşabilecekleri basılı ve dijital çözümlerimiz ile çalışanların İngilizce dil becerilerini geliştirmeyi ve küreselleşen dünyada daha etkili iletişim kurabilmelerini sağlamayı hedefl iyoruz. Genel İngilizce ve iş İngilizcesi içeriklerimizi hazırlama konusunda Financial Times ve The Economist gibi dünyaca tanınmış markalarla işbirliğimizi sürdürüyoruz. Sunduğumuz basılı çözümlerin yanı sıra, Longman English Interactive Online (LEI) ve Versant Testleri gibi teknoloji tabanlı dijital çözümler de sunabilmekteyiz. Bu çözümler arasında Versant Testleri, İngilizce dil becerilerini teknoloji yardımı ile değerlendirmesi ve anında geribildirimde bulunması, LEI ise kişiye özel öğrenme haritaları oluşturması açısından iş dünyasının gereksinimleri ile birebir örtüşmektedir. Bunun yanı sıra, Türkçe ve İngilizce olarak sunduğumuz kişisel ve profesyonel gelişim içeriklerimiz de iş dünyasına etkili bir şekilde hizmet etmektedir. Bu içeriklerimizi basılı ve dijital olarak kurumların ihtiyaçlarına yönelik olarak geliştirebilmekteyiz.

25 26 27 İngilizce Dil Eğitimi

26 Eğitimde ve yaşam boyu öğrenme konusunda kalite, tutarlılık ve yenilikçi yaklaşımımızla her gün dünyanın dört bir yanındaki öğrencilere, öğretmenlere ve profesyonellere kendilerini geliştirebilmeleri için fırsatlar sunuyoruz.

27 28 29 Dünyaya İngilizce öğretiyoruz Küreselleşen dünyada, 1 milyar İngilizce öğrenen arasından, 500 milyon kişinin İngilizce dil eğitimi konusunda bizi tercih etmesinin haklı gururunu yaşıyoruz.

28 Anaokulundan yüksek öğrenime ve iş dünyasına kadar uzanan basılı ve dijital İngilizce dil öğrenimi kaynaklarımızla öğretmen ve öğrencilere eğitim çözümleri sunmaktayız. Bünyemizde yer alan dünyaca ünlü Longman, Penguin, Prentice Hall, Scott Foresman, Heinemann gibi markalarımız İngilizce dil eğitimi konusundaki saygınlığımızın, kalitemizin ve yenilikçi anlayışımızın temel kaynaklarıdır. Bu markalarımızdan Longman, Türkiye de 40 ve dünyada 280 yılı aşkın süredir hizmet vermektedir. Pearson sahip olduğu eğitim kurumlarıyla, öğrenme kaynaklarının yanı sıra, eğitimin birebir gerçekleştirilmesi alanında da faaliyet göstermektedir. Poptropica, Disney, BBC, Financial Times gibi dünyaca tanınmış markalarla yürüttüğümüz işbirliğimiz, öğrenme motivasyonunu artırmayı hedefl emektedir.

29 30 31 E-Öğrenme ve Eğitim Teknolojileri

30 Öğrenenlerin potansiyellerini ortaya çıkaran bilgi platformlarımız ve bilgi yönetimi sistemlerimizin öğrenme ve öğrenmeyi geliştirme konusundaki yenilikçi yaklaşımları ile okulları, üniversiteleri ve kurumları geleceğe taşımayı hedefl iyoruz.

31 32 33 Öğretme ve öğrenme platformlarımızla fark yaratın Teknolojinin eğitime olan katkısının farkında olarak, geliştirdiğimiz platformlarla eğitim kurumlarının ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyoruz.

32 Kampüs içi, çevrimiçi ve karma öğrenme ortamlarına yönelik öğretme ve öğrenme çözümleri ile öne çıkan Pearson, eğitim kurumlarına öğrenci bilgi yönetimi, içerik yönetimi ve sanal kampüs yönetimi sağlayan dijital çözümler sunmaktadır. EQUELLA, Fronter, Pearson LearningStudio ve MyLabs gibi ödüllü eğitim teknolojilerimiz dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Bunun sebebi ise ürünlerimizin kullanımı kolay, müşteri odaklı, ölçeklenebilir ve güvenilir olmasıdır. En gurur duyduğumuz başarılara bazı örnekler: Learning Platform Services Fronter 2009, 2007, 2006, 2004 Avrupa E-Mükemmellik Mührü Ödülü, Altın Madalya 2008 Avrupa E-Mükemmellik Mührü Ödülü, Gümüş Madalya İngiliz Eğitim İletişimi ve Teknolojisi Kurumu (BECTA) Sertifi kalı Öğrenim Platformu Hizmetleri Tedarikçisi EQUELLA 2010 IMS Öğrenme Etkisi Ödülü Altın Madalya, DeVry Üniversitesi 2010 IMS Öğrenme Etkisi Ödülü - Bronz, Tazmanya Politeknik 2010 Tazmanya İhracat Ödülü 2009 APICTA Ödülü, e-öğrenme 2009 IMS Öğrenme Etkisi Ödülü, En İyi Kurumsal Veri Havuzu, Coventry Üniversitesi Pearson LearningStudio 2010 IMS Öğrenme Etkisi Ödülü Altın Madalya, DeVry Üniversitesi 2010 (SIIA) CODiE Ödülü - Finalist 2009 IMS Öğrenme Etkisi Ödülü Platin Madalya, Alabama Üniversitesi

33 Fronter, öğrenme ve işbirliğine yönelik öncü ve kullanımı kolay bir platformdur. Yenilikçi yaklaşımı, güvenilirliği ve ölçeklenebilirliği sayesinde dünyanın her yerindeki okul, kolej ve üniversiteler Fronter i tercih etmektedir. Bu ödüllü platform, dünyanın çeşitli yerlerindeki kullanıcılarla yakın bir işbirliği içerisinde geliştirilmiştir. Zaman ve para tasarrufu sağlarken öğrenciler ve öğretmenlerin eğitim sürecine daha aktif olarak katılmalarına ve ihtiyaca göre velilerin de bu sürece dahil olmalarına olanak verir. Sezgisel ve kullanıcı dostu dolaşım ve tasarım ile zamandan tasarruf edin. Eğitim topluluğundan sürekli girdilerle beslenip yönetilen ürün gelişiminin sunduğu faydaları keşfedin. Öğrenmeyi ve online yardımlaşmayı kolaylaştıran yaklaşık 100 web tabanlı araç ve modüle erişimden yararlanın. Sorularınıza hızlı bir cevap için kapsamlı destek yapımıza güvenin. Basit e-dersler ve profesyonel eğitmenler aracılığıyla Fronter in uygulanması ve kullanılması için gerekli temel becerileri kolayca öğrenin

34 Pearson LearningStudio kapsamlı, esnek ve kişiselleştirilmiş bir online öğrenim olanağı sunar. Bu öncü çözüm, başarılı çevrimiçi öğrenim deneyimleri yaratmak, yönetmek ve ölçümlemek için öğretim görevlilerinin ve yöneticilerin ihtiyacı olan entegre platform, araç, içerik ve desteği sağlar. Öğrencinin elde ettiği sonuçları iyileştirin Hızlı kayıt artışını destekleyin Software as a Service (SaaS) (Hizmet olarak Yazılım) mimarisinden faydalanın Eşzamanlı online öğrenim deneyimini yaşayın Ders içeriğinizi yönetin İçeriğinizi kişiselleştirin Mobil ve msite çözümleriyle bağlı kalın

35 EQUELLA, kurumların çevrimiçi içerik arama, yönetme ve yaratma yöntemlerini kökten değiştiren güçlü bir Dijital Veri Havuzudur. Okul, üniversite ve devlet sistemleri dahil olmak üzere her türlü akademik kurumda araştırma, kütüphane ve öğrenim konularına yönelik tek bir veri havuzu olarak uygulanabilir. EQUELLA, telif haklı kaynak toplama, araştırma materyalleri, web siteleri ve portallar aracılığıyla materyalleri yönetme ve sergileme, içerik oluşturma, iş akışı, kurumsal politika ve belge yönetimi için de uygulanır Tek bir dijital veri havuzundan çeşitli eğitimsel içeriği oluşturun, saklayın, yönetin ve paylaşın - araştırma, kütüphane ve öğrenim konuları için idealdir. Dijital öğrenim kaynaklarını, yönetilen bir içerik ortamında keşfedin, sınıfl andırın ve karşılaştırın. Popüler ders yönetim sistemleriyle kesintisiz entegrasyon sağlayın İçeriğin nerede bulunduğuna bakılmaksızın belge ve kesintisiz oynatılabilen medyalardan telif hakkına sahip içeriklere erişin Online kullanıcılara, kampus içi kullanıcılarıyla aynı tecrübeyi yaşatın Yeni, çağdaş, tamamen kişiselleştirilebilir tasarıma sahip geliştirilmiş bir kullanıcı arayüzü deneyimi yaşayın Genişletilmiş araştırma ve keşif kapasitesi için uzaktaki veri havuzlarından direkt içerik toplayın Bireysel kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamak için uyarlanabilir eklentiler ve özel bağlantılar oluşturarak genel kullanılabilirliği artırın

36 KENDİNİZE SORUN Ödevleri konusunda öğrencilere geribildirimde bulunabiliyor musunuz? Öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeterli kaynaklara sahip misiniz? Öğrenciler, daha fazla destek için zamanınızın büyük kısmını mı talep ediyor? BUNLARI YAPMAK İSTER MİSİNİZ. Zamanınızı almadığı sürece öğrencilere daha düzenli ödevler vermek ister misiniz? Bireysel performansları hakkında öğrencilere daha fazla geri bildirimde bulunmak ister misiniz? Sınıfınızın performansını görmek ve konuları daha hızlı ele almak ister misiniz? Eğitmenler olarak öğrencilerinizi desteklemeniz, ve öğrenme çıktılarını daha etkili bir şekilde değerlendirebilmenizi sağlamak amacıyla bir dizi yenilikçi ürün ve hizmet geliştirdik. Pearson teknolojisi, ders kitabının ötesine geçen ve öğrenmeyi her bir öğrenci için kişisel hale getiren çözüm ve hizmet yelpazesini temsil etmektedir. MyAccountingLab MyFinanceLab MyEconLab MyITLab MyPsychLab MyEnglishLab Mastering Physics Mastering Chemistry Mastering Biology Mastering Astronomy ve daha fazlası!

37 38 39 Ulusal ve Kurumsal Ölçme-Değerlendirme

38 80 yılı aşkın süredir öğrenme gelişimini ölçmede uluslararası standartları belirleyen kurum olmanın gururuyla, günümüzde ölçme-değerlendirmeyi dijital platforma taşıyoruz.

39 40 41 Pearson ölçme ve değerlendirme servisleri Eğitimin hedefl enen öğrenme çıktıları doğrultusunda gerçekleştirilmesi ve öğrencilere kişiye özel bir öğrenme haritası oluşturulması yolunda, ölçme ve değerlendirmenin önemine inanıyoruz.

40 Pearson olarak ölçme değerlendirme alanında; hedefl er ve gerekli ölçümleri belirlemekten, analiz ve görsel içeriklere kadar güçlü bir sınav tasarım hizmeti sağlamaktayız. Eğitim alanında ölçme değerlendirme için, biçimlendirici (formativ) sınavlardan yetenek ve uygunluk testlerine kadar gerekli olan her türlü aracı kapsayan geniş bir yelpaze sunmaktayız. Ulusal düzeyde ise, herhangi bir alanda milyonlarca kişinin girdiği ehliyet sınavları gibi birçok testi hazırlıyor, uyguluyor ve değerlendiriyoruz. Ayrıca üniversiteye giriş sınavları, öğretmenlik formasyonu ve kişisel gelişim teslerimizle de ölçme değerlendirme alanında öne çıkmaktayız. ABD de Pearson 20 milyon basılı ve 6 milyondan fazla online testin uygulanacağı 22 eyalette programlama yapmakta, Yaklaşık sınav maddesi geliştirmekte, adet özgün test formu oluşturmakta, 26 milyon test kitapçığı dağıtmakta, ABD genelinde büyük ölçekli test pazarının %50 den fazlasına sahip olarak yer almaktadır.

41 42 43 Yeni bir test deneyimi yaşayın Pearson olarak öğrenme kadar ölçme ve değerlendirmenin de büyük önem taşıdığının bilincindeyiz. Bu anlamda; uluslararası standartlara uygun, güvenilir çözümler sunmaktayız.

42 PTE Academic, ana dili İngilizce olmayan adayların dinleme, okuma, konuşma ve yazma becerilerinin ölçülmesi amacıyla tasarlanmış, bilgisayar tabanlı, akademik bir İngilizce dil testidir. Kimler bu teste girmeli? Anadili İngilizce olmayan ve yüksek öğretim başvurularına ve kabullerine yönelik İngilizce dili yeterlilik gerekliliklerini yerine getirmesi gereken adaylar bu teste girmelidir. Birleşik Krallık, ABD veya Avustralya da dahil olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinde eğitim almak isteyen ve anadili İngilizce olmayan kişilerin seçtikleri üniversite veya yüksek okula İngilizce dil becerilerini kanıtlaması gerekir. Türkiye deki öğrenciler, artık öğrenci vizesi başvuruları için Birleşik Krallık Sınır Dairesi (UKBA) ve Avustralya Büyükelçiliği Göçmenlik ve Vatandaşlık Bölümü (DIAC) tarafından onaylanmış, yeni bir İngilizce sınavı olan PTE Academic seçeneğine sahipler. PTE Academic in avantajları nedir? Güvenli, güvenilir ve hızlı bir İngilizce dil sınavı deneyimi sunması İstanbul ve Ankara da bulunan sınav merkezlerinin yanısıra dünya genelinde bir çok noktada sık aralıklarla sınav gününün düzenlenmesi Sonuçların 5 iş günü içinde açıklanması Esnek sınav günleri ve geç rezervasyon olanağı Üç saatlik tek bir oturum Küresel olarak tanınma Sınav tarihinden itibaren 2 yıl boyunca sınırsız sayıda sonuç belgesi edinme olanağı Dünya genelindeki yüksek öğrenim kurumları tarafından kabul edilmesi

43 44 45 Öğretmen ve Liderlik Gelişimi

44 Ülkelerin kalkınması ve dünyanın gelişmesinde kritik önem taşıyan öğretmenlerin ve eğitim liderlerinin mesleki gelişimlerinin sürdürülmesi gerektiğine inanıyoruz.

45 46 47 Öğrenci başarısı, yetkin öğretmen ve liderlikle başlar Eğitim ve öğretimdeki zengin birikimlerimizi, kaliteli öğrenme kaynaklarıyla birleştiriyor ve öğrenci başarısında fark yaratan öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerini en üst düzeye taşımayı hedefl iyoruz.

46 Müşterimizi anlamak Öğretmen gelişimine ilişkin anahtar öncelikleri değerlendirmek ve programlarımızın her zaman belirli hedefl ere ulaşmasını sağlamak amacıyla Milli Eğitim Bakanlıkları, eğitim kurumları ve öğretmenlerle işbirliği yapmaktayız. Eğitim programlarını tasarlamak Özel program ve kaynaklar tasarlamak amacıyla öğretmen eğitimi konusunda lider yazarlar ve danışmanlarla birlikte çalışmaktayız. Kaynaklarımız deneyim, akademik araştırma ve en güncel uygulamalara dayanmaktadır. Hizmetlerimiz Sertifi kasyonlar Her bilim dalından tüm öğretmenlere yönelik her dilde uluslararası kabul gören sertifi kasyonlar sunuyoruz. Tanı odaklı değerlendirmeler Tanısal test ve değerlendirmelerimiz ihtiyaçların saptanmasında kurumlara yol gösteren mükemmel ölçme araçlarıdır. Ders programları tasarımı Öğrenme ortamlarında test edilmiş ders programları geliştirmek ve sunmak amacıyla oldukça deneyimli program tasarımcıları, öğretmen eğitimi konusunda uzman yazar ve danışmanlarla birlikte çalışmaktayız.

47 Kurslarımız Tüm kurslarımızda bulunan özellikler: Öğrenmeyi motive eden ve yenilikçi anlatım modelleri sunan dinamik, sertifi kalı eğitmenler Sonuç odaklı dersleri destekleme amaçlı araştırmaya dayalı malzeme ve kaynaklar Eğitim hedefl erine ulaşmayı sağlayan süreç ve sonuç değerlendirmeleri Ders içi uygulamaları ve yetkin öğrenme ortamları yaratmaya odaklı eğitim Öğretmen eğitimi konusunda lider yazarlar Temel eğitim başlıklarımız şunlardır: A. Genel Metodoloji B. Dil Metodolojisi C. Liderlik D. İngilizce Dil Eğitimi E. Fen Bilimleri ve Matematik 48 49

48 Kalite göstergeleri Eğitim programlarımız sertifi kalı eğitmenler tarafından sunulur. Öğretmenlerin eğitbilimdeki yetkinliklerini geliştirerek, kazanımlarını öğrenme ortamlarında uygulamalarını sağlayacak somut ve bilimsel eğitim deneyimleri sunarak, yüz yüze ve online programlar sağlamaktayız. Eğitmeni Eğit programları Öğretmenleri eğiten öğretmenler yetiştirebilir, daha fazla öğretmene ulaşarak öğrenci performansı üzerindeki olumlu etkiyi en üst seviyeye çıkarabilmekteyiz.

49 İletişim İSTANBUL OFFICE ANKARA OFFICE Pearson Eğitim Çözümleri Tic. Ltd. Şti Barbaros Bulvarı No: 149 Dr. Orhan Birman İş Merkezi Kat: 3 Gayrettepe-Beşiktaş Telefon : Fax : pearson.turkey@pearson.com Pearson Eğitim Çözümleri Tic. Ltd. Şti Hatır Sk. Ardasa Apt. Kat: 2 No: 27/5 Gaziosmanpaşa-Çankaya Telefon : Fax : ankara@pearson.com

50

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin

Intel Eğitim Çözümleri. En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri En İleri Teknolojilerle, Dijital Eğitimde Yeni Bir Döneme Geçin Intel Eğitim Çözümleri Gelişmiş Öğrenci ve Öğretmen Sınıf Yönetim Yazılımı GELIŞMIŞ ÖĞRENCI VE ÖĞRETMEN ETKILEŞIMI

Detaylı

İş dünyası İngilizce konuşur.

İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyası İngilizce konuşur. İş dünyasına yönelik yepyeni bir ürün: Market Leader and Speakout by Wall Street English Çalışanlarınızın İngilizce seviyesi ne olursa olsun iş yaşamına yönelik İngilizcelerini

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

KÜRESEL ÇALIŞMALAR YERELDEN KÜRESEL E YÜKSEK KALİTE

KÜRESEL ÇALIŞMALAR YERELDEN KÜRESEL E YÜKSEK KALİTE KÜRESEL ÇALIŞMALAR YERELDEN KÜRESEL E YÜKSEK KALİTE Hakkımızda Hakkımızda Küresel Çalışmalar uluslararası teknoloji-etkin eğitim ve beceri çözümlerinin en başarılı sağlayıcılarından biridir. Uluslararası

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Uzaktan Eğitim ve Görüntülü İletişim Çözümleri

Uzaktan Eğitim ve Görüntülü İletişim Çözümleri Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler Pratik, Ekonomik, Yenilikçi Uzaktan Eğitim ve Görüntülü İletişim Çözümleri Biz size en iyi hizmeti sunabiliriz Kolay Basit Pratik Yenilikçi Ekonomik

Detaylı

ULTIMATE LANGUAGE SCHOOLS D O P İ N G D İ L. İngilizce Eğitim Merkezi WWW. DOPINGDIL. COM

ULTIMATE LANGUAGE SCHOOLS D O P İ N G D İ L. İngilizce Eğitim Merkezi WWW. DOPINGDIL. COM ULTIMATE LANGUAGE SCHOOLS D O P İ N G D İ L İngilizce Eğitim Merkezi WWW. DOPINGDIL. COM KURUMSAL DopingDil, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunu Öğretmenler Tarafından Kurulmuş İngilizce Uzmanı Dil Okuludur.

Detaylı

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAM BİLGİLERİ

İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAM BİLGİLERİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ PROGRAM BİLGİLERİ Amaç: Programımız, kalite kültürüne verilen önem bağlamında, öğretim üyelerinin öğrencilerle birebir iletişim kurabilmesini, Bilgi ve İletişim Teknolojilerini yetkin

Detaylı

Electude International

Electude International Electude International Giriş Electude eğitmenlerin dersleri, alıştırmaları, görevleri ve testleri belirlemelerine, oluşturma, yönetme ve sınıflandırmalarına izin veren bulut tabanlı bir otomotiv e-öğrenme

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU

EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU EĞİTİM VE SEMİNER KATALOĞU 2016 Kimdir? Türkiye'nin ilk ve tek KPI odaklı Satış, Pazarlama, Yönetim ve Liderlik, İş Dünyasında Hukuk, Koçluk ve Kişisel Gelişim Eğitimleri noktasında, sınıf içi ve online

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek

e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek e-öğrenme Çözümleri Geliştirmek Benzersiz eğitim ihtiyaçlarınızı karşılamak için elektronik ortamda çeşitli geniş kapsamlı çözüm yollarımızı sunmaktayız Hakkında Her müşterimiz için, her türlü e-öğrenim

Detaylı

i eknolojt yon Ġnovas

i eknolojt yon Ġnovas UMT a.ģ. Ġnovasyon Teknoloji Biz Kimiz? 2015 yılında faaliyete başlayan firmamız bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında ürün geliştiren, güvenlik sistemleri, donanımsal çözümler sunan, mobil yazılım

Detaylı

BTEC. BTEC Nedir? Business and Technology Education Council Qualifications (İşletme ve Teknolojik Eğitim Kurulu Yeterlik Programları)

BTEC. BTEC Nedir? Business and Technology Education Council Qualifications (İşletme ve Teknolojik Eğitim Kurulu Yeterlik Programları) Giriş Nitelikli elemanların sahip olduğu bilgi ve becerilerin, ekonomik başarının temeli olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Günümüz dünyasında ekonomik kalkınmanın en önemli ögesi nitelikli insan gücüdür.

Detaylı

final in başarı geleneği final temel liseleri ile sürüyor...

final in başarı geleneği final temel liseleri ile sürüyor... Sevgili öğrenciler, değerli veliler... Dershanelerin dönüşüm sürecini kamuoyundan takip ettiniz. Biz de final dergisi dershaneleri olarak artık final liseleri ne dönüşüyoruz. final liseleri Hiçbir başarı

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler

TANITIM DOSYASI. 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi. 3. Bölüm: Franchise Şartları. 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler TANITIM DOSYASI 1. Bölüm: Dahi Merkezi nin Tarihçesi 2. Bölüm: Dahi Merkezlerinde Verilen Hizmetler 3. Bölüm: Franchise Şartları 4. Bölüm: Franchisee ye Verilen Hizmetler 5. Bölüm: Rakamlarla Dahi Merkezi

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için

İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için İŞ SAĞLIĞI GÖZETİMİ YAZILIMI Sağlıklı ve güvenli bir yaşam için 2 Biz Kimiz? Artı Metrik Bilişim Teknolojileri, iş yerlerinde sağlığın ve güvenliğin korunması, geliştirilmesi, işe bağlı hastalık ve kazaların

Detaylı

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz.

Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Biliyoruz, uyguluyoruz, öğretiyoruz. Profesyonel Desteğiniz Deloitte Academy Ekonomik gelişmeler, dünya ticaretindeki rekabetçi ortam, küreselleşme ve yeni düzenlemeler, konularında uzman personele ihtiyaç

Detaylı

MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ

MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ MEDYA VE İLETİŞİM YÖNETİMİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BÜTÜNLEŞİK PAZARLAMA İLETİŞİMİ YÖNETİMİ YOĞUNLAŞMA ALANI BİLGİ PAKETİ 1. Program Bilgileri Amaçlar: Medya ve İletişim Yönetimi Yüksek Lisans Programına

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

PRINCE2 Foundation Proje Yönetimi Eğitimi

PRINCE2 Foundation Proje Yönetimi Eğitimi Dünya üzerinde 150?den fazla ülkede kullanılan PRINCE2 proje yönetimi metodolojisinin eğitimini ve uluslararası sertifikasını almak için artık Londra?ya gitmenize gerek yok. Yekare Danışmanlık, PRINCE2

Detaylı

Tedarik Zinciri Yönetimi (LOJ 215) Ders Detayları

Tedarik Zinciri Yönetimi (LOJ 215) Ders Detayları Tedarik Zinciri Yönetimi (LOJ 215) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Tedarik Zinciri Yönetimi LOJ 215 Güz 3 0 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

KoçSistem. İK Uygulaması

KoçSistem. İK Uygulaması KoçSistem İK Uygulaması 444 0 262 www.kocsistem.com.tr İK Uygulaması nedir? İnsan kaynakları ekiplerinin işe alım sürecinden başlayarak, tüm insan kaynakları fonksiyonlarında uçtan uca çözüm üretebilen

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

İŞ AVANTAJI. TripAdvisor Danışma

İŞ AVANTAJI. TripAdvisor Danışma İŞ AVANTAJI TripAdvisor Danışma Neden TripAdvisor la çalışmalısınız? Konaklama işletmelerinin gelişmesine yardımcı oluyoruz. Dünya çapından konaklama işletmeleriyle işbirliği yapıyoruz Onları yenilikçi

Detaylı

e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet-

e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet- e-öğrenme/uzaktan Eğitim Sistemi ve Kurumsal İletişim Sistemi Projesi -Özet- 1 e-öğrenme Platformu Kurum içi ve kurumlar arası sunulan hizmet içi ve vatandaşa yönelik eğitimlerinin e-öğrenme teknolojileri

Detaylı

Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir?

Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir? Okul Temelli Mesleki Gelişim Nedir? Okul Temelli Mesleki Gelişim (OTMG), okul içinde ve dışında öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, değer ve tutumlarının gelişimini destekleyen, etkili öğrenme ve öğretme

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM BİLGİ SİSTEMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM BİLGİ SİSTEMİ EĞİTİM ÖĞRETİM BİLGİ SİSTEMİ Avrupa Kredi Transfer Sistemi (AKTS/ECTS), Avrupa Yükseköğretim Alanı (Bologna Süreci) hedeflerini destekleyen iş yükü ve öğrenme çıktılarına dayalı öğrenci/öğrenme merkezli

Detaylı

TOEFL Hakkında Herşey!

TOEFL Hakkında Herşey! On5yirmi5.com TOEFL Hakkında Herşey! TOEFL sınavına girmek istiyor ama ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız işte size yol gösterecek bir yazı... Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma (oluşturma : 10/27/2015)

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup.

Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler. ETGi Tanıtım Sunumu. ETGi: Eğitim Teknolojileri Ve Görüntülü İletişim. www.etgigrup. Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler ETGi Tanıtım Sunumu Ürünler Çözümler Hizmetler ETGi Hakkında ETGi, Eğitim Teknolojileri, Telekom ve Bilişim alanında çözümler ve yeni servisler sağlamak

Detaylı

Kariyerinize NILE farkı!

Kariyerinize NILE farkı! Sevgili öğretmenlerimize; Kariyerinize NILE farkı! İngiltere nin en geniş öğretmen eğitim kursları ile NILE, dünya çapında mükemmellikle eş anlama gelir. Başlangıç yeterliliklerinden mastıra kadar hem

Detaylı

GİRİŞ. Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları

GİRİŞ. Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları GİRİŞ Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları Giriş Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçlarıs İçindekiler: Eli Lilly ve Şirketten Mektup s. 2 Giriş Healthy Interactions LLC Hakkında s. 3 Konuşma Başlatıcı Eğitim Araçları

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

Abdi İbrahim de E-öğrenme

Abdi İbrahim de E-öğrenme Abdi İbrahim de E-öğrenme Nil Bilge Gürcan 04.05.2011, The Green Park Pendik Hotel Gündem Abdi İbrahim Hakkında Abdi İbrahim de Eğitim Uygulamaları Neden E-Öğrenme? Abdi İbrahim de E-Öğrenme Süreci Ne

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

Kurumlar, Bölümler ya da Diğer kuruluşlar için Kalite ve Mükemmelliyet Kriterleri 1

Kurumlar, Bölümler ya da Diğer kuruluşlar için Kalite ve Mükemmelliyet Kriterleri 1 Kurumlar, Bölümler ya da Diğer kuruluşlar için Kalite ve ükemmelliyet Kriterleri 1 Bu dokuman d2.0 projesi kapsamında hazırlanmış ükemmelliyet erkesi akreditasyon çalışmasının bir parçasıdır. Bu Öz-Değerlendirme

Detaylı

ORTAÖĞRETİM İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ÖZEL ALAN YETERLİKLERİ

ORTAÖĞRETİM İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ÖZEL ALAN YETERLİKLERİ A. DİL BİLEŞENLERİ VE DİL EDİNİMİ BİLGİSİ A.1. İngilizceyi sözlü ve yazılı iletişimde doğru ve uygun kullanarak model olabilme A.2. Dil edinimi kuramlarını, yaklaşımlarını ve stratejilerini bilme A.3.

Detaylı

1. Çocukları Tanıma Çocukların fiziksel özelliklerini tanıma Çocukların sosyo-ekonomik özelliklerini tanıma

1. Çocukları Tanıma Çocukların fiziksel özelliklerini tanıma Çocukların sosyo-ekonomik özelliklerini tanıma Milli Eğitim Bakanlığı ve öğretmen yetiştiren yüksek öğretim kurumları temsilcilerinden oluşturulan "Öğretmen Yeterlikleri Komisyonu" 1999 yılında başlattığı çalışmalarını 2002 yılında tamamlayarak öğretmen

Detaylı

"İLETIŞIM ÇAĞI"NA HOŞ GELDiNiZ PROFILIMIZ AMACIMIZ

İLETIŞIM ÇAĞINA HOŞ GELDiNiZ PROFILIMIZ AMACIMIZ "İLETIŞIM ÇAĞI"NA HOŞ GELDiNiZ Bilişim alanındaki hızı kesilmeyen gelişmeler sadece insanlar arasındaki uzaklıkları değil, ülkeler ve kıtalar arasındaki uzaklıkları da ortadan kaldırdı. Bütün bu gelişmelerin

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Üretim Yönetimi MAN 325 2 3 + 0 3 6. Program Öğrenme Çıktıları

DERS BİLGİLERİ. Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS. Üretim Yönetimi MAN 325 2 3 + 0 3 6. Program Öğrenme Çıktıları DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Üretim Yönetimi MAN 325 2 3 + 0 3 6 Ön Koşul Dersleri - Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü Dersin Koordinatörü Dersi Verenler Almanca Lisans Zorunlu

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Yıldızını Bul Ödüllendir

Yıldızını Bul Ödüllendir Yıldızını Bul Ödüllendir Global ölçekte çalışan, takdir ve ödüllendirme platformu BIGGSTARS Biggstars, çalışan takdir ve sosyal ödüllendirme uygulamasında, şirket çalışanları kurum değerleri çerçevesinde

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

PROGRAM BİLGİLERİ. Amaç:

PROGRAM BİLGİLERİ. Amaç: PROGRAM BİLGİLERİ Amaç: Bu programın amacı; ekonominin temelinde dayandığı sermaye piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikleri öğrencilerimize kazandırmak adına finans, ekonomi, ekonometri, sosyal bilimler

Detaylı

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM YETİŞKİNLER İÇİN OKUMA YAZMA ÖĞRETİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM YETİŞKİNLER İÇİN OKUMA YAZMA ÖĞRETİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM YETİŞKİNLER İÇİN OKUMA YAZMA ÖĞRETİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖNSÖZ Günümüzde mesleklerin

Detaylı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı BASIN BÜLTENİ Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin maratonu başladı, eğitim sektöründe istihdam yaz başından itibaren hareketlendi. Yenibiris.com Haziran-Temmuz-Ağustos

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi. Bilgi Yönetimi. İnternete Dayalı Önlisans Programı. Yrd. Doç. Dr. M. Emin Mutlu

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi. Bilgi Yönetimi. İnternete Dayalı Önlisans Programı. Yrd. Doç. Dr. M. Emin Mutlu Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bilgi Yönetimi İnternete Dayalı Önlisans Programı Yrd. Doç. Dr. M. Emin Mutlu Uzaktan Eğitim Çalıştayı Süleyman Demirel Üniversitesi 7 Haziran 2002 İsparta -

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

Web Tasarımı ve Geliştirme (COMPE 518) Ders Detayları

Web Tasarımı ve Geliştirme (COMPE 518) Ders Detayları Web Tasarımı ve Geliştirme (COMPE 518) Ders Detayları Ders Adı Web Tasarımı ve Geliştirme Ders Kodu COMPE 518 Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Güz 3 0 0 3 7.5 Ön Koşul Ders(ler)i

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

BİLGİ İşletme 2013-2014

BİLGİ İşletme 2013-2014 BİLGİ İşletme 2013-2014 Sosyal Medya Uzmanı Yeni işletme dünyasından birkaç örnek Etik Ticaret Yöneticisi Yeşil Pazarlama Danışmanı Sürdürülebilir Proje Uzmanı Veri bilimcisi Uluslararası Raporlama Uzmanı

Detaylı

Yazılım ve Uygulama Danışmanı Firma Seçim Desteği

Yazılım ve Uygulama Danışmanı Firma Seçim Desteği Yazılım ve Uygulama Danışmanı Firma Seçim Desteği Kapsamlı bir yazılım seçim metodolojisi, kurumsal hedeflerin belirlenmesiyle başlayan çok yönlü bir değerlendirme sürecini kapsar. İş süreçlerine, ihtiyaçlarına

Detaylı

ECZACILIK EĞİTİMİNİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİ: AKREDİTE OLAN FAKÜLTELERE BAKIŞ

ECZACILIK EĞİTİMİNİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİ: AKREDİTE OLAN FAKÜLTELERE BAKIŞ ECZACILIK EĞİTİMİNİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YÖNLERİ: AKREDİTE OLAN FAKÜLTELERE BAKIŞ Prof. Dr. Belma Gümüşel belmagumusel@yahoo.com ECZACILIK FAKÜLTELERİ n=12 Öğrenci Alan Öğrenci alması onaylanan Öğrenci almayan

Detaylı

Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar. Celil YAMAN Mesleki Eğitim Koordinatörü

Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar. Celil YAMAN Mesleki Eğitim Koordinatörü Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar Celil YAMAN Mesleki Eğitim Koordinatörü Stratejik Ortaklıklar AE2 - Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi İçin İşbirliği: Stratejik Ortaklıklar Bilgi Ortaklıkları Sektörel

Detaylı

e-öğrenme, Uzaktan Eğitim Çözümleri, Ürünleri ve Hizmetleri

e-öğrenme, Uzaktan Eğitim Çözümleri, Ürünleri ve Hizmetleri Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler e-öğrenme, Uzaktan Eğitim Çözümleri, Ürünleri ve Hizmetleri Ürünler Çözümler Hizmetler e-öğrenme Uzaktan Eğitim Çözümleri Temel e-öğrenme, Ders Yönetim,

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

e-öğrenme için Öğretim ve İçerik Yönetim Sistemleri Prof. Dr. Yasemin GÜLBAHAR

e-öğrenme için Öğretim ve İçerik Yönetim Sistemleri Prof. Dr. Yasemin GÜLBAHAR e-öğrenme için Öğretim ve İçerik Yönetim Sistemleri e-öğrenme için Öğretim ve İçerik Yönetim Sistemleri ÖYS (Öğretim Yönetim Sistemi) İYS (İçerik Yönetim Sistemi) ÖİYS Açık Kaynak Kodlu bir ÖİYS: Moodle

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu

ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu Final ISO 14001:20014 ve ISO 14001:2015 Şartları Arasındaki Eşleştirme Eşleştirme Kılavuzu Giriş Bu doküman ISO 14001:2004 ve ISO 14001:2015 şartları arasındaki eşleştirmeyi sunmaktadır. Doküman yalnızca

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ FOTO GALERİ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR.

KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ FOTO GALERİ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YENİLENMİŞTİR. 0332 502 09 45 ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜN GRUPLARI REFERANSLARIMIZ İLETİŞİM WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR. WEB SİTEMİZ YİLMİŞTİR.

Detaylı

Tier 1 (Girişimci) Paketi. Uluslararası Danışmanlık Şirketi

Tier 1 (Girişimci) Paketi. Uluslararası Danışmanlık Şirketi Tier 1 (Girişimci) Paketi Uluslararası Danışmanlık Şirketi Neden Mann s Solutions Göçmenlik, yatırım, muhasebe ve ticari servisler sektörlerinde 40 yıllık tecrübeye sahip profesyonel danışmanlık ekibi.

Detaylı

EDEXCEL ULUSLAR ARASI SERTİFİKA PROGRAMI. International Qualifications

EDEXCEL ULUSLAR ARASI SERTİFİKA PROGRAMI. International Qualifications EDEXCEL ULUSLAR ARASI SERTİFİKA PROGRAMI International Qualifications Artık şirketler kıtaların ve ülkelerin sınırlarının kalktığı günümüzde Uluslararası yetkinliğe sahip Yönetici ve Liderlerini arıyor.

Detaylı

İÇİNDEKİLER 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI

İÇİNDEKİLER 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI İÇİNDEKİLER 10 MICROSOFT OUTLOOK 2010 TEMEL e-öğrenme EĞİTİMİ 11 MICROSOFT WORD 2010

Detaylı

Avrupa Yüksek Öğretim Alanı Uyum Çalışmaları. 27 Eylül 2016

Avrupa Yüksek Öğretim Alanı Uyum Çalışmaları. 27 Eylül 2016 Avrupa Yüksek Öğretim Alanı Uyum Çalışmaları 27 Eylül 2016 2006-2015 Avrupa Yüksek Öğretim Alanı Uyum Süreci - Bologna Süreci 2015---- YÜKSEK ÖĞRETİMDE KALİTE GÜVENCE SÜRECİ 2 DEÜ Çevre Mühendisliği Bölümü,

Detaylı

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz

Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Biliyoruz, Uyguluyoruz, Öğretiyoruz Sizin memnuniyetiniz bizim referansımızdır Deloitte Academy olarak vermiş olduğumuz her eğitimde katılımcılardan değerlendirme formu doldurmalarını istiyoruz. Bugüne

Detaylı

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler

İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Akademik İlişkiler İç Denetimi Öğrencilere Tanıtmaya Yönelik Fikirler Aşağıdaki listede önerilen projeler, öğrenciler arasında iç denetim konusunda farkındalık yaratmaya katkı sağlamak üzere enstitünüzün

Detaylı

İnsan Odaklı Yönetim

İnsan Odaklı Yönetim İnsan Odaklı Yönetim Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu ihtiyacın farkındalığı ile

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMü BİLGİ FORMU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMü BİLGİ FORMU TÜRKİYE CUMHURİYETİ GİRESUN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMü BİLGİ FORMU Bölüm Bölüm Başkanı TARİH PROF.DR. AYGÜN ATTAR Bölümün amacı Tarih Bölümünün amacı; tarih bilimi ile ilgili meslek

Detaylı

wora.com.tr

wora.com.tr wora.com.tr 0 850 317 45 75 bilgi@wora.com.tr HAKKIMIZDA WORA her eğitim programında Ne Bilir?, Ne Anlar? ve Ne Yapar? olmak üzere üç temel soru üzerinde durmaktadır. Amacımı; bir öğrencinin o eğitim programına

Detaylı

AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME

AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME 2 AKTIF (ETKİN) ÖĞRENME Aktif öğrenme, bireyin öğrenme sürecine aktif olarak katılımını sağlama yaklaşımıdır. Bu yöntemle öğrenciler pasif alıcı konumundan çıkıp yaparak yaşayarak

Detaylı

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM

1 2.ADIM. Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN 3.ADIM .ADIM BİZİ DAHA YAKINDAN TANIYIN 212 Derece Koçluk Akademisine hoş geldiniz! Profesyonel, Etik, Pozitif Değişim Sağlayan KOÇLUK! Binlerce kilometrelik seyahatler, küçük bir adımla başlar. -Lao Tzu 1 2.ADIM.ADIM

Detaylı

Açık e-öğrenme. Açıköğretim Fakültesinde e-öğrenme Uygulamaları. M. Emin Mutlu. İnternet Haftası Etkinlikleri 2004 Anadolu Üniversitesi 20 Nisan 2004

Açık e-öğrenme. Açıköğretim Fakültesinde e-öğrenme Uygulamaları. M. Emin Mutlu. İnternet Haftası Etkinlikleri 2004 Anadolu Üniversitesi 20 Nisan 2004 Açık e-öğrenme Açıköğretim Fakültesinde e-öğrenme Uygulamaları M. Emin Mutlu İnternet Haftası Etkinlikleri 2004 Anadolu Üniversitesi 20 Nisan 2004 e-öğrenme Öğretimde elektronik teknolojilerin kullanıldığı

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. YDI411 Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi I YDI 401 Yabancı Dil öğretiminde Meteryal Geliştirme ve uygulama

DERS BİLGİLERİ. YDI411 Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi I YDI 401 Yabancı Dil öğretiminde Meteryal Geliştirme ve uygulama DERS BİLGİLERİ Ders Adı Kodu Yarıyıl T+U Saat Kredi AKTS Türkçe nin Yabancı Dil Olarak Öğretilmesi II YDI404 8.Yarıyıl 2+0 2 4 Ön Koşul Dersleri YDI411 Türkçenin Yabancı Dil Olarak Öğretimi I YDI 401 Yabancı

Detaylı

Optim yüksek dayanımlı çelik. Vinç üretiminde yeni teknoloji. www.ruukki.com.tr

Optim yüksek dayanımlı çelik. Vinç üretiminde yeni teknoloji. www.ruukki.com.tr yüksek dayanımlı çelik Vinç üretiminde yeni teknoloji www.ruukki.com.tr Daha yükseklere ulaşan vinçler Vinçler için artık çizim tahtasında tasarlanan ürünler üretebiliyor. Yüksek dayanımlı ve ultra yüksek

Detaylı

Tez Konularında Özel Çalışmalar (MECE 598) Ders Detayları

Tez Konularında Özel Çalışmalar (MECE 598) Ders Detayları Tez Konularında Özel Çalışmalar (MECE 598) Ders Detayları Ders Adı Tez Konularında Özel Çalışmalar Ders Kodu MECE 598 Dönemi Ders Uygulama Laboratuar Kredi AKTS Saati Saati Saati Bahar 0 0 0 0 10 Ön Koşul

Detaylı

21. YÜZYIL için EĞİTİM STANDARTLARI Erken Çocukluk Gelişiminde Kaliteli EğiGm ve Profesyonel Hizmetler

21. YÜZYIL için EĞİTİM STANDARTLARI Erken Çocukluk Gelişiminde Kaliteli EğiGm ve Profesyonel Hizmetler 21. YÜZYIL için EĞİTİM STANDARTLARI Erken Çocukluk Gelişiminde Kaliteli EğiGm ve Profesyonel Hizmetler Liana Ghent Direktör, ISSA BÖLGESEL BAKANLIK EĞİTİM KONFERANSI 12 Aralık, 2013 Istanbul ISSA Hakkında

Detaylı

e-öğrenme Hizmetlerinde Bütünsellik, Kalite ve Sürdürülebilirlik

e-öğrenme Hizmetlerinde Bütünsellik, Kalite ve Sürdürülebilirlik e-öğrenme Hizmetlerinde Bütünsellik, Kalite ve Sürdürülebilirlik Abdulkadir KARADENİZ abdulkadirkaradeniz@anadolu.edu.tr Misyon Bilim, teknoloji, sanat ve spor alanlarında eğitim, araştırma ve projelerle

Detaylı