A.,.'.'/^z. / /// /e/' Sayr : /0008'A171}r Konu : Logo Tasanmr Yangmasr. / t./' v. Ekl :Afi$ Ek2 : Teknik gartname EKLER:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "A.,.'.'/^z. / /// /e/' Sayr :82240551-825.01/0008'A171}r Konu : Logo Tasanmr Yangmasr. / t./' v. Ekl :Afi$ Ek2 : Teknik gartname EKLER:"

Transkript

1 T.C. MEHMET AIdT ERsoY UNiVERsiTEsi REKTORLOGTJ Basrn YaSnn ve Holkla iligkiler Koordinatiirliipii Sayr : /0008'A171}r Konu : Logo Tasanmr Yangmasr 3 0 l{as 2013 SOLEYMAN DEMIREL T"NivERsiTEsi REKTonr,tIGTrvn ISPARTA Universitemiz tarafindan diizenlenecek olan Loeo teknik garmame yazrmz ekinde sunulmug olup; 56-z duyurunun tiim birimlerinizde yaprlabilmesi irususunda; Tasanm Yangmasr ile ilgili afig ve konusu yangma ile ilgili gerekli Bilgilerinizi ve gerelini arz ederim. A.,.'.'/^z / /// /e/' / t./' v Prof.Dr. Halil ibrahim GOKCE Rektdr a. Rektiir Yardrmclsl EKLER: Ekl :Afi$ Ek2 : Teknik gartname DAGI,TIM: Ttim Universite Rektdrltiklerine Posta Adrest Mchmetiv E^"y ;; ;.;i ;:;, ;iiff,ffi,7;:! ;;;;:g:1 la*nl ag a t s t oo- t a no u n

2 T.C. MEHMET AKiF ERSOY UNiVERSiTESi roco TASARIM YAR!$MA TARTNAMESI 1) Yangmanrn Adl: Mehmet Akif Ersoy Universitesi ridrillii Logo ILogotype] tasarrmr yan$masl 2) Dtizenleyen Kurum: Mehmet Akif Ersoy Universitesi 3) Yangmantn Konusur "lstiklalden Istikbale" sloganryla milletine, bayralrna, milli deferine ve ba$mstzltitna sahip grkan riniversitemiz igin, hedef gtisterici rehber olarak kabul ettifimiz Mehmet Akif Ersoy'un ismini tagrmak onurlann en briytifiidiir. Bu nedenle kurumsal yaprmrzda kullanrlacak logonun da r.iniversitenin g<irevini ve hedefini yansrtaca[ akrlda kahcr, iglevsel ve kolay kullanrmrna imkan saflayacak, Teke Yoresinin Merkezi olan ilimizin kimli!ini ve Mehmet Akif Ersoy'un adrnr cin plana grkartacak kurumsal tasanm yan9masl 4) Yarrgmanrn Amacr: Mehmet Akif Ersoy Universitesinin kurumsal yaprsrnda kullanrlacak logonun, Universite'nin gorevimizi ve hedefimizi yansrtacak, akrlda kahc., iglevsel ve kolay kullantma imkan sallayacak bir gekilde tasarlanrp, olugturulmasr ve bu logonun Burdur ilinin kimli$ini de dn plana grkartacak gekilde tasarlanmasr amaglanmaktadrr. Mehmet Akif Ersoy Universitesi elitime verdi[i onem, rilrencilerin donanrmh yetismesine yaptrfr katkr ve yer aldtfr birgok bilimsel projeyle " adrndan soz ettiren" bir iiniversite olarak tarihinin bilincinde ve ofrencilerin gelecefe emin adrmlarla ytirtimesini amaglayan bu dolrultuda da "lstiklalden Istikbale" sloganrnr en iyi gizgide tagrmaktadrr. GOREViMiZ Universitemiz; Elitim-ofiretim faaliyetleriyle, gafrn gereklerine uygun, mesleki ve sosyal becerileri geligmig derenciler yetigtirmeyi, nitelikli aragtlrma-gelittirme faaliyetleri gergeklegtirmeyi, gergeklegtirdiii projelerle yorenin, bolgenin ve tilkenin sorunlarrna Edztim iiretmeyi, ekonomik ve sosyal geligimine katkr saflamayr gorev edinmigtir. HEDEFiMiZ Elitim-dgretime devam ettigi ve aragtlrmalar yririittiigri her alanda elde ettifi sonuglar, iirettili bilgi ve sundu[u imkanlar sayesinde ulusal ve uluslararasr diizeylerde tercih edilen bir iiniversite olmaktrr. 5) Yarrgmaya Katrhm igin Genel Kogullar yagrnr doldurmug her birey yarrgmaya katrlabilir. 2. Katrhmcrlar yantma kogullarrna uygun nitelikte, en fazla 3 tasanmla yantmaya kafilabilirler. 3. Yartgma, Deferlendirme Jtirisi riyeleri, tiyelerin egleri ile birinci derece kan ve kayrn htstmlat De$erlendirme Jririsi iiyelerini belirleyen ve atayanlar araslnda bulunanlar drgrndaki, tiim tasanmcllara acrktrr.

3 4. Birden fazla kiginin ortak bir tasanm ile yangmaya ka0lmasr durumunda tasarrm sahiplerinden her birinin bu $artname'de belirlenen gartlarr saflamasr zorunludur. Tasarrm sahiplerinin idare ile iligkilerinin ytirrittilmesini teminen tasanm sahiplerinden birinin temsilci olarak belirlemeleri gerekmekte ve yasal temsilcinin yazrh izninin sunulmasr gerekmektedir. 5. Yangmaya sunulan tasanmlann, Tiirk Patent Enstiti.isrince (TPEJ daha once korunmaya ahnmamrg, tescil bagvurusu yaprlmamrg olmasr gerekmektedir. 6. Yartgmaya sunulan tasanmlann; daha cince bagka yarrtmalarda ddril almamrg olmalan, ozgtin olup bagka bir yerde yayrmlanmamrg olmalan, aynca di[er kurum ve kurulug logolannr gagngtlrmamalan gerektirmektedir. Yangmaya katrlanlar tasanmlarrnln kendilerine ait olduf,u kabul, beyan ve taahhi.it etmit sayrlrrlar. 7. Deferlendirme f iirisi taraflndan, kopya oldufiu anlagrlan tasanmlar yarrgma drgr kalacak, odtil verilmeyecek, verilmig ise tjdril sahibi odrilii iade edecektir. 8, Her tiirlti sorunun hukuki yaptrrrmr ve siireglerin maddi yaptrrrmr yarrgmacrya ait olup, dolabilecek sorunlardan Mehmet Akif Ersoy Universitesi ya da defierlendirme liiri iiyeleri sorumlu tutulamazlar. 6) Kauhm igin Tasarrm Kogullar 1, Tiim gahgmalar "Mehmet Akif Ersoy Universitesi" ibaresini agrk ve net bir geklide igermelidir. 2. Segilecek tasanmln; Mehmet Akif Ersoy Universitesi'ni temsil edecek her ttirli basrh materyal ve sayrsal ortamda, medya ve reklam gahgmalarr ile promosyon i.iriinleri, ktrtasiye malzemeleri, antetli kafirt, faks kairdr, branda, pankart, afig web sitesi vb. ortam ve faaliyetlerde kullanrlacaktrr. Logo tasanmr, renkli ve siyah-beyaz kullanlma uygun olarak, bnyfitiiliip kiigtiltiildii[nnde etkisini kaybetmeyece[i, 9ok kriqrik cilgiilerde ayrrntrlarrn kaybetmeyen, 9ok biiyrik olgiilerde dalrnrk gdriinmeyece!i bir bigimde ve her gegit baskr ve kesim tekni[i ile sorunsuz kullanrlabilir gekilde haztrlanmasr istenmektedir. Qahgmalarda renk ve form yriniinden herhangi bir srnrrlama yoktur. 3, Mehmet Akif Ersoy Universitesi, segilen eser [zerinde deiigiklik isteme hakkrna sahiptir. Kullanrlacak eserin sahibinden Segici Kurulun ve/veya Mehmet Akif Ersoy Universitesi'nin goriigii dofrultusunda, teknik sorunlann goziimtinrin yone]ik defigiklikler yapmasr istenebilir. Bunun igin ridiil tutarr drgrnda bir rideme yaprlmaz. 4, Segilemeyen tasanmla4, sonuglarrn ilan edilmesinin ardrndan; en az 15 gtin, en fazla 30 gtin igerisinde teslim edilen adresten ahnabilir. Belirlenen sr,irelerde geri ahnmayan eserler Mehmet Akif Ersoy Universitesi'nin sorumlululunda defildir. 7) Katrhm igin Teknik Kogullar Tasartm rumuzu en az 4 harf ve 3 adet rakamrn birlegiminden olugmahdrr. (Ornek: ABCD123l Eserlex, 44 grkrg iizerinde, standart logo sunumu geklinde (rist ortada btiytik, alt briltimde ki.igrik uygulamalan - renkli ve siyah/beyaz yan yanal hazrrlanacaktrr.

4 Ornek Logo Sunum $ablonu ekte sunulmugtur. 200 gr 44 kalrtlar paspartu yaprlmamah, kartona yaprgtrnlmamahdrr. Qahgmalar geffaf dosya igerisine konulduktan sonra kapah zarf igerisinde teslim edilecektir. 3. Tasanmlat Grafik tasarrm programlan (Adobe Illustratorl Adobe Photoshop, Free Hand, Corel Draw vb.) ile hazrrlanmrg olmah ve belge olarak her bir galtgmanrn f PEG versiyonu CD ortamlnda teslim edilmelidir. Tasarrmlar 300 dpi qdzriniirltikte ve renk modu CMYK olmahdrr. 4, Tasarrmcr, eserde kullandrfr unsurlann anlamrnr yarrm sayfayr (A4J gegmeyecek gekilde yazryla agrklayacak ve CD ile sunacaktrr. 5. Foto$raf igeren tasarrmlar ve elle yaprlan gizimler yangmaya kabul edilmeyecektir. 6, Mehmet Akif Ersoy Universitesi, gerekli gordtifiti halde proje rizerinde de[igiklik yaprlabilir. B) Giinderim igin Postalama Kogullan 1. Katrhmcrlat her bir tasarrm igin 3 adet belge zarfr kullanacaklardtr. 2. Sriz konusu belge zarflan; igerisinde eksiksiz doldurulmug bagvuru formu, eserin yer aldr$ kapah Evrak Belgesi Zarfi ve CD Zarfldrr. Bagvuru Formu ekte sunulmugtur. 3. Her zarfrn iizerinde en az 4 harf ve 3 rakamdan olusan rumuz vazrlacakttr. (0rnek:ABCD123l 4. Katrhmcrnrn rumuzu, eserlerin arkasrnda ve CD rizerinde yer alacakur. 5. Zarflarnizerinde katrhmcrnrn kimlilini belirtecek herhangi bir isim, aylncl igaret ve yazr bulunmayacaktrr. Bu gekilde bir iglemin tespiti halinde eser yangma drgr brrakrlacaktrr. 6. Postalama igleminde, posta girketi tarafrndan zarfin rizerine gtindericinin agrk bilgilerinin yazrlmasr zorunlu tutuluyorsa, bir dordtncii zarf daha kullanrlabilir (Kargo zarfi gibij. 7. Birden fazla eserle katrlan tasanmcrlat her eser igin ayrr evrak zarfi ve ayrr rumuz kullanmahdrr; 3 ayrr evrak zarfr, tek bir postal ama zarh iginde gonderilebilir. 9) Kullanrm Kogullarr ve Haklarr Kattllmcr, dereceye giren ve/veya Mehmet Akif Ersoy Universitesi tarafindan kullanrlmasr kararlagtrrrlan eserin ashnr teslim eder ve Mehmet Akif Ersoy Universitesi'ne sriresiz olarak tam kullanrm hakkrnr verdifini peginen kabul ettifini ve buna balh olarak, gerek Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, gerekse dif,er ilgili mevzuat gerefince yangmaya gonderdi!i eserinin golaltma, iglenme, yayma, temsil, faydalanma vb. umuma arz ile ilgili ttim haklar igin Mehmet Akif Ersoy Universitesi'ne tam lisans/yetki verdi[ini kabul eder. 0diil kazanan eserler; Mehmet Akif Ersoy universitesi'ni temsil edecek her trirlil basth materyal ve sayrsal ortamda, medya ve reklam gahgmalan ile promosyon iiriinleri, klrtasiye malzemeleri, antetli kaelt, faks, branda, pankart, matbu evraklar vb. ortam ve faaliyetlerde kullanrhp goealtrlabilecektir. Bu ballamda, katrhmcr, cidtil drgrnda herhangi bir telif hakkr talep edemeyecektir.

5 3. Katrhm formunu lmzalayan yangmacrlat bu gartnamenin tiim kogullannt, yansma gartlannl, Mehmet Akif Ersoy Universitesi ve Segici Kurulunun kararlartntn tamamtnt kabul etmig sayrlrrlar. 10) odiil 1. 0drillet hak sahiplerine Mehmet Akif Ersoy Universitesi'nin belirleyeceli bir tarihte dtizenlenecek odril toreni ile takdim edilecektir. 2, Yarrgma odiilleri agairdaki gibidir; Birincilik Odiilii : TL - Bagan Belgesi ikincilik ve Ugiinctiliik ddiilii : Plaket - Bagan Belgesi 11) Defierlendirme ve Segici Kurul Deferlendirme tek agamadan olugmaktadrr; Segici kurul l.,2.ve 3.'liile defer bulunan eserleri Universitemizi en iyi ifade eden, cizgiinltik, farkhhk, yartgma amaglartna uygunluk gibi kriterler dikkate alarak belirleyecektir. Segici Kurul a9alrda yer alan isimlerden olugturulmugtur. Mehmet Akif Ersoy Universitesi, def,erlendirme toplantrsrna katrlamayan segici kurul tiyesi yerine bir bagka iiye belirleme ve sonucu agrklayacalr grinti defigtirme hakkrna sahiptir. Segici Kurul gelen eserleri yeterli bulmayrp yarrgmayr yenileme ve iptal etme hakkrna sahiptir. IleEerlendirme Jiirisi Prof. Dr: Halil ibrahim G0KCE - Segici Kurul Bagkanr - Mehmet Akif Ersoy Universitesi Prof. Hasip PEKTA$ - Segici Kurul Uyesi - Igrk Universitesi Prof. Dr. Adnan TEPECiK - Segici Kurul Uyesi - Bagkent Universitesi Yrd. Do9, Dr. Serdar TUNA - Segici Kurul Uyesi - Mehmet Akif Ersoy Universitesi Yrd, Dog, Hatice KETEN - Segici Kurul Uyesi - MehmetAkif Ersoy Universitesi r) YARI$MArAKviMi 1. Ilk Bagvuru Tarihi :27 Mayrs Son Bagvuru Tarihi : 01 Temmtz 2OI3 3. Deferlendirme : 08 Temmuz Sonuglartn Agtklanmasr : 15 Temmuz 2013 Sonuglar, Mehmet Akif Ersoy Universitesi'nin web sitesinde yayrnlanacakur: wwwmehmetakif.edu.tr I imrigiru vn yarr$ma SEKRETERvAST Zarf f zarflar agairdaki adrese gonderilecektir: Belirlenen tarih ve saatten sonra getirilen/gelen eserler yantmaya dahil edilmeyecektir. Adres : Mehmet Akif Ersoy Universitesi Rektdrliik Genel Sekreter Yardrmcrh[r Bahqelievler Mahallesi Burdur/TURKiYE Tel : I3 L0 43 Fax:O 248 2L Web sitesi : r,vww.mehmetakif.edu.tr E-posta: logoyarismasi@mehmetakif.edu.tr

6 l(lsa Ozgefmit Yansrna yrinetfi lioindeki buttln kogulhn okudum ve kabul edborum. Eserimin dereceye ginnesi durumunda Mehrnet Akif Ersoy Universitesi'ne stiresiz olank kullanrm hakkrnrverdioimi peginen kabul ederim. Logo, kenditasanmrm olup daha once hioir lrangrnada yer alrnam$ \e sergilenmemistir. BurE baofu olarak gerek Fikir ve Sanat Eserleri lgnunu, gereke dioer ilgili mevzuat geregince yangmaya gonderdigim eserimin cooaltma, islenme, yayma, temsil, umune iletim, dijital iletim, fa@lannra vb. umuma arz ile ilgili tum haklar icin Mehmet Akif Ersry Uni!'ersitesi'ne tam lisans \ rdioimi kabul ederrm. Mehmet Akif Ersoy tjni\ rsitesi tarafndan kullanrlan eserim igin verdilim lisansr kesinlikle geri almayacalrmt ve eserin Wkandaki sekilde kullanrlnesnr men ekneyecegimi vqe bu lisans igin bana verilen odulden ba'ka herhangi bir telif hakkt!6 da maddi, manevi talepte bulunrnaj caom gayri lobili riicu lobul, bqen ve taahhut ederim. Mehrnet Akif Erso/ Universitesi eser icin bana, verdioim lisans lcftftgnda telif hakkt bedeli odemeyecekir. Eserimin odiil alrnasr durumunda Mehmet Akif EBoy Universitesiadrna rnarka olarak tescil ettirme hakkr bulundugunu gayri kabili rticu kabul, beyan ve taahhut ederim.."'... /... / 2013 Adr Soyadr/ imza (El lazsryh) NOT: Bu formu kqecagrnrz zarfrn 0zerine 4 harf ve 3 rakamdan olu'turacagtntz "RUMUZ" d$nda kesinlikle higbir gey yazrlmayacak ve aozt kapattlmf olacakttr.

7 6nnexresnntM SABLoNU LOGO (Renkli) LOGO LOGO (Siyah-Beyaz) (Renkli)

TASARIMI YARIŞMASI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ YENİ KURUMSAL LOGO SUNU ARIYOR. www.mehmetakif.edu.tr YARIŞMA KONUSU YARIŞMA TAKVİMİ ÖDÜL

TASARIMI YARIŞMASI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ YENİ KURUMSAL LOGO SUNU ARIYOR. www.mehmetakif.edu.tr YARIŞMA KONUSU YARIŞMA TAKVİMİ ÖDÜL MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ YENİ KURUMSAL LOGO SUNU ARIYOR YARIŞMA KONUSU İstiklalden İstikbale sloganıyla milletine, bayrağına, milli değerine ve bağımsızlığına sahip çıkan üniversitemiz için, hedef

Detaylı

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ TÜRKİYE AİLE HEKİMLERİ UZMANLIK DERNEĞİ (TAHUD) 25. YIL KONULU LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği'nin kuruluşunun 25. yılı için bir logo tasarlanması. AMAÇ Türkiye

Detaylı

KOP BÖLGESİ ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ (UNİKOP) LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ UNİKOP Logosunu Yeniliyor

KOP BÖLGESİ ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ (UNİKOP) LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ UNİKOP Logosunu Yeniliyor KOP BÖLGESİ ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ (UNİKOP) LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ UNİKOP Logosunu Yeniliyor YARIŞMANIN ADI KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) Ödüllü Logo Tasarım Yarışması. YARIŞMANIN

Detaylı

T.C. KOCAELİ TİCARET ODASI LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

T.C. KOCAELİ TİCARET ODASI LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ T.C. KOCAELİ TİCARET ODASI LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1) Yarışmanın Adı: Kocaeli Ticaret Odası ödüllü Logo (Logotype) tasarımı yarışması 2) Düzenleyen Kurum: Kocaeli Ticaret Odası 3) Yarışmanın Amacı:

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ YENİ KURUMSAL LOGOSUNU ARIYOR

UŞAK ÜNİVERSİTESİ YENİ KURUMSAL LOGOSUNU ARIYOR UŞAK ÜNİVERSİTESİ YENİ KURUMSAL LOGOSUNU ARIYOR 1) Yarışmanın Adı: Uşak Üniversitesi ödüllü logo tasarım yarışması, 2) Yarışmanın Konusu: Uşak Üniversitesinin ve Uşak ilinin kimliğini ön planda tutacak,

Detaylı

İ.Ü. SERMAYE PİYASALARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ SERPAM IN LOGOSU SİZİN ESERİNİZ OLSUN! SERPAM LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

İ.Ü. SERMAYE PİYASALARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ SERPAM IN LOGOSU SİZİN ESERİNİZ OLSUN! SERPAM LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ İ.Ü. SERMAYE PİYASALARI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ SERPAM IN LOGOSU SİZİN ESERİNİZ OLSUN! SERPAM LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1) Yarışmanın Adı: İ.Ü. SERPAM ödüllü logo tasarım yarışması, 2) Yarışmanın

Detaylı

Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi için Özgün Logo Yarışması

Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi için Özgün Logo Yarışması Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi için Özgün Logo Yarışması YARIŞMA ADI: Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi Logo Yarışması YARIŞMA AMACI: İzmir ve

Detaylı

T.C. ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

T.C. ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ T.C. ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1) Yarışmanın Adı: Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ödüllü Logo (Logotype) tasarım yarışması 2) Düzenleyen Kurum: Çerkezköy Ticaret ve

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ YENİ KURUMSAL LOGOSUNU ARIYOR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ YENİ KURUMSAL LOGOSUNU ARIYOR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ YENİ KURUMSAL LOGOSUNU ARIYOR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1) Yarışmanın Adı: Akdeniz Üniversitesi ödüllü logo tasarım yarışması, 2) Yarışmanın Konusu: Akdeniz

Detaylı

BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ BELEN KAYMAKAMLIĞI AMBLEM/LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ A)AMAÇ Beşeri yapısı, doğal güzellikleri ile geçmişten aldığı tarihsel mirası bugünle birleştiren ve bu mirası geleceğe taşıyarak medeniyetle yoğrulmasını

Detaylı

Enstitüsü. Bilgi için :

Enstitüsü. Bilgi için : Enstitüsü Bilgi için : 25 Ocak 2013 TÜRKİYE SU ENSTİTÜSÜ LOGO TASARIM YARIŞMASI BAŞVURU KILAVUZU Türkiye Su Enstitüsü Katılım Formu Kimlik Belgesi Zarfı Zarfın kapağı kapatılmış olmalıdır, Zarfın üzerinde

Detaylı

TÜSİAD LOGOSU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Yarışma TÜSİAD için yeni bir logo hazırlatılması amacıyla düzenlenmektedir.

TÜSİAD LOGOSU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Yarışma TÜSİAD için yeni bir logo hazırlatılması amacıyla düzenlenmektedir. Yarışmanın Amacı TÜSİAD LOGOSU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma TÜSİAD için yeni bir logo hazırlatılması amacıyla düzenlenmektedir. Yarışmanın Konusu Tüzüğüne göre TÜSİAD ın amacı insan hakları evrensel

Detaylı

ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ AMBLEM TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ AMBLEM TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ AMBLEM TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Amacı: Yarışma, Çerkezköy Kent Konseyinin kurumsal kimlik çalışmalarına temel oluşturacak tanıtıcı amblemin seçilmesi ve hayata geçirilmesi

Detaylı

Beykoz Belediyesi Yarışması

Beykoz Belediyesi Yarışması Logo Yarışması Beykoz Belediyesi Logo Yarışması Basın Bülteni Beykoz İçin Tasarla Beykoz Belediyesi logosunu ve kurumsal kimliğini yeniliyor. İlçeyi ve kurumu özgün bir çalışmayla temsil edecek yeni logo

Detaylı

UŞAK ÜNİVERSİTESİ DERİ, TEKSTİL VE SERAMİK ALANLARINDA İHTİSASLAŞMA PROGRAMI KURUMSAL LOGO VE SLOGANINI ARIYOR

UŞAK ÜNİVERSİTESİ DERİ, TEKSTİL VE SERAMİK ALANLARINDA İHTİSASLAŞMA PROGRAMI KURUMSAL LOGO VE SLOGANINI ARIYOR UŞAK ÜNİVERSİTESİ DERİ, TEKSTİL VE SERAMİK ALANLARINDA İHTİSASLAŞMA PROGRAMI KURUMSAL LOGO VE SLOGANINI ARIYOR Yarışmanın Adı: Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Programı kapsamında

Detaylı

PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Erzurum Palandöken Belediyesi için yeni bir logo tasarlamak. AMAÇ Erzurum şehrinin tarihsel süreci göz önüne alındığında Anadolu ve Türk tarihinde

Detaylı

f.v\ >s/ Ilgi 7."- DAiITIM \Ar^Nr':/, Vali a. Vali Yardrmcrsr c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde

f.v\ >s/ Ilgi 7.- DAiITIM \Ar^Nr':/, Vali a. Vali Yardrmcrsr c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde f.v\ \.csxcuxvrspor Z \Ar^Nr':/, >s/ Sayr Konu Ilgi :e5738460-041 3lT :Yarrgma Duyurusu T.C. QANKTRT vnt-ilici Genglik Hizmetleri ve Spor it Uiidtirtugu c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde

Detaylı

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU LOGO VE MASKOT YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU LOGO VE MASKOT YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TÜRKİYE YÜZME FEDERASYONU LOGO VE MASKOT YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU 2012 yılında İstanbul da düzenlenecek olan 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası nda kullanılacak olan Yarışma Logosu nun (amblem/logotype)

Detaylı

Sayr : B.23.1.SUE.0.00.00.00-821.051 0i

Sayr : B.23.1.SUE.0.00.00.00-821.051 0i T.C. RMAN V SU i$lri BAKANLTGT Tiirkiye Su nstitiisii Sayr : B.23.1.SU.0.00.00.00-821.051 0i Knu : Tiirkiye Su nstitiisl (SUN) Lg Tasanm Yangmasr c).2 0/./2013 SULYMAN DMIRL UNIVRSiTSI RKTORLUGUN 32260

Detaylı

Fakir Elektrikli Ev Aletleri 80. Yıl Logo Tasarımı Şartnamesi

Fakir Elektrikli Ev Aletleri 80. Yıl Logo Tasarımı Şartnamesi Fakir Elektrikli Ev Aletleri 80. Yıl Logo Tasarımı Şartnamesi Yarışmayı Açan Firma Yarışmanın Konusu Son Başvuru Tarihi Katılımcının Türü Ödüller Seçici Kurul Üyeleri Fakir Elektrikli Ev Aletleri Fakir

Detaylı

TÜRKİYE MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ

TÜRKİYE MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ TÜRKİYE MÜTEAHHİTLER BİRLİĞİ KURUMSAL LOGO TASARIM YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Madde 1 : Bu Şartname'nin konusu Türkiye Müteahhitler Birliği ne (Türkiye Müteahhitler Birliği kısaca TMB olarak anılacaktır.)

Detaylı

İZMİR SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 30. YIL LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

İZMİR SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 30. YIL LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İZMİR SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 30. YIL LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Adı: İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 30. Yıl Logo Tasarım Yarışması 2. Yarışmanın

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU LOGO YARIŞMA ŞARTNAMESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU LOGO YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Konu ve Amaç: T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON YÜKSEKOKULU LOGO YARIŞMA ŞARTNAMESİ Sürekli yenilenen ve büyüyen, çağdaş nitelikleriyle yüksek eğitim standartlarına sahip

Detaylı

Yarışmanın Amacı Yarışma Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) için yeni bir logo hazırlatılması amacıyla düzenlenmektedir.

Yarışmanın Amacı Yarışma Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) için yeni bir logo hazırlatılması amacıyla düzenlenmektedir. BAKSİFED LOGOSU TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Amacı Yarışma Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) için yeni bir logo hazırlatılması amacıyla düzenlenmektedir. Yarışmanın Konusu

Detaylı

BERGAMA BELEDİYESİ LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ A) KONU: BERGAMA BELEDİYESİ KURUMSAL LOGOSUNU ARIYOR

BERGAMA BELEDİYESİ LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ A) KONU: BERGAMA BELEDİYESİ KURUMSAL LOGOSUNU ARIYOR BERGAMA BELEDİYESİ LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESİ A) KONU: BERGAMA BELEDİYESİ KURUMSAL LOGOSUNU ARIYOR Yarışma; Bergama Belediyesi nin kurumsal logosunun, Belediye nin vizyonunu ve misyonunu yansıtacak,

Detaylı

Beykoz Belediyesi Yarışması

Beykoz Belediyesi Yarışması Logo Yarışması Logo Yarışması Beykoz Belediyesi Logo Yarışması BEYKOZ BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI Ahmet Mithat Efendi der ki Dünya nın en güzel şehri İstanbul, İstanbul un en güzel yeri Beykoz dur. Boğaziçinin

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden41c6-a13d-31b6-987d-b1f0 kodu ile teyit edilebilir. 101 Kurumsal iliqkiler NUhiARA: l13 trbo YA$AR HOLDING GrDA

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI

T.C. GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI T.C. GÜMÜŞHANE ŞEHİR LOGOSU TASARIM YARIŞMASI Yarışmanın Adı: Gümüşhane Şehir Logosu Tasarım Yarışması Yarışmanın Amacı: Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri başta olmak üzere, Gümüşhane

Detaylı

MANİSA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ

MANİSA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ MANİSA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ MANİSA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOGO TASARIM YARIŞMA ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Ödüllü Logo Tasarım Yarışması

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit

Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 2. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : Tarihi Yerleri İle İzmit 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon,

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, e nnrir rasartm ve TEKNiT onrurgmanltk niznner ALtMt TEKNiT gnnrnamesi igin Tanrmr Dr Ayhan Kuzu ve gahgma ekibi tarafrndan planlanan proje

Detaylı

PEMAT - PEMKON LOGO TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

PEMAT - PEMKON LOGO TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ PEMAT - PEMKON LOGO TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı / Konusu: Düzenleyen / Yarışmayı Açan: PEMAT (Peyzaj Mimarlığı Akademik Topluluğu) ve PEMKON (Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları

Detaylı

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ LOGO TASARIM YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ LOGO TASARIM YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ LOGO TASARIM YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU İzmir den yenilikçi, küresel ölçekte bilimsel değerler yaratılmasını ve yayılmasını sağlama vizyonuyla 2010 yılında kurulan

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ İNOVASYON VE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ İÇİN DÜZENLENEN, ÖDÜLLÜ LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MARMARA ÜNİVERSİTESİ İNOVASYON VE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ İÇİN DÜZENLENEN, ÖDÜLLÜ LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ İNOVASYON VE TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ İÇİN DÜZENLENEN, ÖDÜLLÜ LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ SON BAŞVURU TARİHİ : 31 ARALIK 2013 SAAT : 17:00 YARIŞMANIN TÜRÜ : Logo Tasarımı Yarışması

Detaylı

MESVAK ( MESUDİYELİLER VAKFI ) LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

MESVAK ( MESUDİYELİLER VAKFI ) LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ MESVAK ( MESUDİYELİLER VAKFI ) LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KURUMUN ADI: Vakfın adı MESUDİYE VE KÖYLERİ KÜLTÜR EĞİTİM VE TANITMA SOSYAL DAYANIŞMA VE HİZMET VAKFI dır. Logo Tasarım Yarışması nda

Detaylı

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Evrak Tarih ve Sayısı: 12/10/2017-E.15713 T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Sayı : 66073261/821.05/ Konu : Logo Tasarım Yarışması SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Kilis 7

Detaylı

Katılım Şartları Tasarım Şartları

Katılım Şartları Tasarım Şartları SDÜ (Süleyman Demirel Üniversitesi) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü olarak, bölümümüzün vizyonunu ve misyonunu yansıtan, bölümümüzü en iyi şekilde simgeleyebilecek bir amblem belirlenmesi amacıyla SDÜ Bilgisayar

Detaylı

Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır.

Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır. KESİT DERGİSİ LOGO YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Konu ve amaç: Yarışmanın konusu, Kesit dergisinin yayın hayatında kullanılacak özgün amblem / logonun tasarlanmasıdır. Kesit Dergisi kurulduğu andan itibaren sürekli

Detaylı

Dinqer ATE$ Bakan a. Genel Miidiir

Dinqer ATE$ Bakan a. Genel Miidiir Dinqer ATE$ Bakan a. Genel Miidiir Bu evrak grivenli elektronik imza ile imzalanmrgtrr. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 4fl1-e773-323e-b0ad-ef8b kodu ile teyit edilebilir : 8e3e209t - t2t.orplqs

Detaylı

MANAVGAT BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

MANAVGAT BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ MANAVGAT BELEDİYESİ YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Manavgat' ın yeni yüzünü siz tasarlayın. AMAÇ Her yıl 4 milyon turisti ağırlayan Antalya nın Manavgat İlçesi, tarihi ve doğal güzellikleri ile turizmin

Detaylı

KIRKLARELĐ ĐL ÖZEL ĐDARESĐ LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESĐ (YENĐLENEN) A) KONU: KIRKLARELĐ ĐL ÖZEL ĐDARESĐ KURUMSAL LOGOSUNU BELĐRLĐYOR

KIRKLARELĐ ĐL ÖZEL ĐDARESĐ LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESĐ (YENĐLENEN) A) KONU: KIRKLARELĐ ĐL ÖZEL ĐDARESĐ KURUMSAL LOGOSUNU BELĐRLĐYOR KIRKLARELĐ ĐL ÖZEL ĐDARESĐ LOGO TASARIMI YARIŞMA ŞARTNAMESĐ (YENĐLENEN) A) KONU: KIRKLARELĐ ĐL ÖZEL ĐDARESĐ KURUMSAL LOGOSUNU BELĐRLĐYOR YARIŞMA; Kırklareli Đl Özel Đdaresi nin kurumsal logosunun, Đl Özel

Detaylı

KENT HALİ LOGO YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAME DOSYASI

KENT HALİ LOGO YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAME DOSYASI KENT HALİ AÇIK KAYNAKLI ÇEVRİMİÇİ PAYLAŞIM PLATFORMU LOGO YARIŞMASI 2018 YARIŞMA ŞARTNAME DOSYASI 1. Yarışmanın Amacı ve Konusu TMMOB Şehir Plancıları Ankara Şubesi nin 10. döneminde öncelikli olarak gördüğü

Detaylı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/ANKARA

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/ANKARA Ünitesi : Genel Sekreterlik Sayı : 2017/02-13/21791 Konu : UEFA EURO 2024 Slogan Yarışması 05.12.2017 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/ANKARA Türkiye Futbol Federasyonu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık

Detaylı

Konu: Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İçin Logo Tasarımı

Konu: Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İçin Logo Tasarımı ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ LOGO TASARIMI YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Konu: Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İçin Logo Tasarımı Amaç: Uludağ Üniversitesi Mimarlık

Detaylı

ALIŞVERİŞ, MEKAN ve SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

ALIŞVERİŞ, MEKAN ve SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ALIŞVERİŞ, MEKAN ve SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK MİMARLIK ÖĞRENCİLERİ TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMA HAKKINDA Günümüzde alışveriş mekanları tüketim toplumlarının simgesi olan salt tüketim mekanları gibi algılanıyor.

Detaylı

TEKĠRDAĞ SU VE KANALĠZASYON ĠDARESĠ (TESKĠ) KURUMSAL LOGO YARIġMASI ġartnamesġ

TEKĠRDAĞ SU VE KANALĠZASYON ĠDARESĠ (TESKĠ) KURUMSAL LOGO YARIġMASI ġartnamesġ TEKĠRDAĞ SU VE KANALĠZASYON ĠDARESĠ (TESKĠ) KURUMSAL LOGO YARIġMASI ġartnamesġ 1. KONUSU VE AMAÇ: Tekirdağ Büyükşehir Belediye sınırlarında 11 ilçede su ve kanalizasyon hizmeti verecek olan Tekirdağ Su

Detaylı

AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU BANDIRMA BELEDİYESİ 27. ULUSLARARASI BANDIRMA KUŞCENNETİ KÜLTÜR VE TURİZM FESTİVALİ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Bandırma Kuşcenneti, tarihin çok eski dönemlerinden günümüze ulaşan bir dünya mirasıdır.

Detaylı

DEMOKRATİK VATANDAŞLIK VE İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ ETKİNLİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

DEMOKRATİK VATANDAŞLIK VE İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ ETKİNLİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ DEMOKRATİK VATANDAŞLIK VE İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ ETKİNLİK YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ Yarışmanın Amacı Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi (Demokrasi Kuşağı) Projesi kapsamında Millî Eğitim

Detaylı

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014

TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 TARIM SİGORTALARI HAVUZU TARSİM FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TARSİM EKSPERİNİN OBJEKTİFİNDEN 2014 1. Yarışmanın Adı Tarım Sigortaları Havuz Eksperleri ne yönelik olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasının

Detaylı

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Koleksiyon Servisi İstanbul, 09.10.2013 Bülten No: 2013-12 BASIN BÜLTENİ Hatıra Para Tasarım Yarışması Türkiye ile Polonya arasındaki diplomatik ilişkilerin kuruluşunun

Detaylı

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi ''Önce İş Güvenliği'' konulu Fotoğraf Yarışması Şartnamesi

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi ''Önce İş Güvenliği'' konulu Fotoğraf Yarışması Şartnamesi TMMOB Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi ''Önce İş Güvenliği'' konulu Fotoğraf Yarışması Şartnamesi 1. KONU VE AMAÇ: 2010-2012 yılları arasında yaşanan iş kazalarında

Detaylı

TL SİMGE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TL SİMGE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TL SİMGE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk lirasının (TL) ülkemizde ve dünyada tanıtılması ve bilinirliğinin artırılması amaçlarına yönelik

Detaylı

Yarışma herkese açıktır!

Yarışma herkese açıktır! Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü için düzenlenen, ödüllü logo tasarımı yarışması şartnamesi SON BAŞVURU TARİHİ YARIŞMANIN TÜRÜ 12 Nisan 2011, Salı, Saat: 17:00 Logo Tasarımı Yarışması

Detaylı

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü Koleksiyon Servisi İstanbul, 04.03.2014 Bülten No: 2014-6 BASIN BÜLTENİ Hatıra Para Tasarım Yarışması Birinci Dünya Savaşı nın 100. Yılı vesilesiyle, 2014 yılında satışa sunulacak olan hatıra paranın tasarımı

Detaylı

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU

FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU FİKİRLER YARIŞSIN ENGELLER AŞILSIN 2. ÖZEL EĞİTİM MATERYAL VE ETKİNLİK YARIŞMA KILAVUZU 1 1. YARIŞMANIN AMACI Ülkemizde özel eğitim alanında kullanılan materyal ve etkinliklere ek olarak yenilikçi, özgün,

Detaylı

EK: l-ilgi yan ve ekleri. Aynntrh bilgi igin: A.SAPMAZ $ef

EK: l-ilgi yan ve ekleri. Aynntrh bilgi igin: A.SAPMAZ $ef EK: l-ilgi yan ve ekleri Aynntrh bilgi igin: A.SAPMAZ $ef Sayr : 50720270-405-E. 13261 132 Konu: Salih Zeki 7. Matematik Araptrrma Proj eleri Yanpmast Sayr : 36801 945-405-8.13240948 Konu : Salih Zeki

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIMFAKÜLTESİ 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIMFAKÜLTESİ 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI GAZİ ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIMFAKÜLTESİ 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMANIN ADI: UNUTMA; 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ UNUTMA; 100.YILINDA ÇANAKKALE ZAFERİ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Detaylı

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GİRNE ÜNİVERSİTESİ VAKFI MAVİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN ADI: MAVİ Fotoğraf Yarışması YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI: MAVİ Fotoğraf Yarışmasının amacı, uçsuz bucaksız gökyüzünden derin engin

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

Sayr :16961366-604.01.0119255 Konu : Ktsa Film Destek Hibe Programt

Sayr :16961366-604.01.0119255 Konu : Ktsa Film Destek Hibe Programt T.C. BA$BAKANLIK Afet ve Acil Durum Ydnetimi Baqkanhpr Sayr :16961366-604.01.0119255 Konu : Ktsa Film Destek Hibe Programt 07.05.2014 Y ILDIZ TEKNiK LN{ IVPNSiTE,Si REKTOru-UCIXP, Bagkanll[rm z tarafndan

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 İçindekiler Genel Bilgiler.. 1 Yarışma Kuralları ve Değerlendirmeler. 2 Yarışmanın Süreci ve Yapısı... 4 Esere Ait Haklar. 5 Yarışma Dışı Bırakılacak Eserler. 6 GENEL BİLGİLER

Detaylı

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI

TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI TURKISHBLUE DENİM TASARIMI YARIŞMASI TANITIM DOSYASI 2007 AMAÇ Türk denim sektörünün dünya pazarındaki payını arttırmak ve global markalarla rekabet edebilmek genç ve özgür tasarımlarla mümkündür. Ülkemizi

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 109b-7e90-32c2-8212-0611 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr

Detaylı

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI

ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI 2014 İçindekiler ERZİNC(ANI) YAKALA FOTOĞRAF YARIŞMASI... 2 YARIġMANIN KONUSU... 2 YARIġMA KONUSU ĠLE ĠLGĠLĠ EK BĠLGĠ:... 2 KATILIM... 3 KATILIM ŞARTLARI... 3 DİĞER

Detaylı

31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 31 MAYIS 2018 DÜNYA TÜTÜNSÜZLÜK GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı: 1.1.Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile işbirliği içinde

Detaylı

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL LOGO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL LOGO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KURUMSAL LOGO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONUSU VE AMAÇ: YarıĢmanın konusu, sürekli yenilenen, geliģen ve büyüyen Tekirdağ'ın hem tarihi değerleri, hem çağdaģ nitelikleriyle

Detaylı

SÖĞÜTLÜ BELEDİYESİ KURUMSAL LOGO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

SÖĞÜTLÜ BELEDİYESİ KURUMSAL LOGO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ SÖĞÜTLÜ BELEDİYESİ KURUMSAL LOGO YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONUSU VE AMAÇ: Yarışmanın konusu, Söğütlü ilçemizin, her geçen gün gelişen kentleşme potansiyeli, tarım ve tarım sanayisindeki gücünü ve bu özelliklerinin

Detaylı

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri

Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 3. ART NICOMEDIA ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışma Adı/Teması : İzmit in Tarihi Yerleri 1 - KONU VE AMAÇ: Fotoğraf yarışmasının amacı; Amatör veya profesyonel fotoğrafçıların, kendi pencerelerinden

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ

FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ FOTOĞRAF YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESĐ Yarışmanın adı : Gençlere Özel Amatör Fotoğraf Yarışması. Yarışmanın konusu : Doğa nın Direnişi Đnsan da doğanın bir parçası! Oysa insan kendini doğanın sahibi olarak

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2011 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII

TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sozleqme ve eklerinde kullanrldrfr takdilde aga[rdaki anlamlan

Detaylı

LT legrdnd' Ekler : Ek-l : 2099 Yagam Alanlarrnda Enerji Kullanrmr ve Y0netimi Tasarrm Yartgmast-$artname

LT legrdnd' Ekler : Ek-l : 2099 Yagam Alanlarrnda Enerji Kullanrmr ve Y0netimi Tasarrm Yartgmast-$artname Tarih : 09.01.2014 Evrak No: 1401090202 LT legrdnd' Yrldrz Teknik Universitesi Mimarlrk FakUltesi Dekanlt!t' na, lstanbul Bticino adrna Legrand Elektrik San. A.$. tarafrndan agrlan ve bu sene ilki gergeklegtirilecek

Detaylı

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 2017 BİSİKLET YILI SLOGAN YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 2017 BİSİKLET YILI SLOGAN YARIŞMASI ŞARTNAMESİ GİRİŞ LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ 2017 BİSİKLET YILI SLOGAN YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Lüleburgaz Belediyesi, bisikleti bir yaşam şekli haline getirmek ve kentlilerin hayatında yer etmesini sağlamak amacıyla hem fiziksel

Detaylı

2ft':>3L4. .:.'..,.:.:::..ffffi$ffi. EK : Ilgi Yazr Fotokopisi (5 Sayfa). 20-wtutt

2ft':>3L4. .:.'..,.:.:::..ffffi$ffi. EK : Ilgi Yazr Fotokopisi (5 Sayfa). 20-wtutt Sayr Konu T.C. SULEYMAN DEMiREL tinh'ersttesi REKToRL0GU Genel Sekreterlik :70038785-010.99- : Kripteks Yangma Programr, 2ft':>3L4 20-wtutt.:.'..,.:.:::..ffffi$ffi...KOORDINAToRLUGLINE...BA$HEKiMLiGiNE

Detaylı

4. Altın Baret Ödülleri

4. Altın Baret Ödülleri 4. Altın Baret Ödülleri Ödül Programı Şar tnameleri 4. Altın Baret Fotoğraf Yarışması ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2013 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2013 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

Son Bagvuru Tarihi: 01.10,2014 Yayrnlanma Tarihi : 22.09.2014. Deneyam (Ay) Boy Arah!r. Oftadlretim (Lise ve Dengi) Orta6{retim (Lise ve Dengi)

Son Bagvuru Tarihi: 01.10,2014 Yayrnlanma Tarihi : 22.09.2014. Deneyam (Ay) Boy Arah!r. Oftadlretim (Lise ve Dengi) Orta6{retim (Lise ve Dengi) T$rkiye iq Kurumu - iqgiici.i istemi Detayr Sayfa I I 2 Tiirkiye ig Kurumu I.1 r ui.'i.ltn-. rr,[j,' lttf lrtrr_t.r,rr re igguclj istemi (00002304584 i9 bagvurusu yapmak igin bireysel iiye olarak girig

Detaylı

31 MAYIS 2017 DÜNYA SİGARA İÇMEME GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

31 MAYIS 2017 DÜNYA SİGARA İÇMEME GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 31 MAYIS 2017 DÜNYA SİGARA İÇMEME GÜNÜ AFİŞ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı: 1.1.Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü

Detaylı

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ EBA ÇİZGİ 1. EBA KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. YARIŞMANIN AMACI: Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu yarışma ile Türk Millî Eğitim Sistemi nin genel amaç ve temel

Detaylı

ctiuuotin 05.12.2014 itgi z 28.11.2014 tarihli ve 9840808 4-821.051746141 sayir yazt.

ctiuuotin 05.12.2014 itgi z 28.11.2014 tarihli ve 9840808 4-821.051746141 sayir yazt. Tarih : 09.12.2014 Evrak No: 1412090197 It..,\, l-';l:1" ' q*:**& T.C. orman ve su i$rnni nax,tnrrcl Devlet Su ieleri Genel Miidiirlii$i 14. B0lge Mtidiirlii$i Sayr : 91265129-821.05-765702 Konu : Afig

Detaylı

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz.

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi Resmi Instagram Hesabı Yeni Yıl Kutlaması Gönderi Yarışması 1. Yarışmanın

Detaylı

Giresun Ticaret Borsası Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD)

Giresun Ticaret Borsası Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) Giresun Ticaret Borsası Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği (GİFOD) A. FOTOĞRAF YARIŞMASININ KONUSU: Giresun Fındığı B. FOTOĞRAF YARIŞMASININ AMACI: Dünya fındık

Detaylı

Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka nın Kültürel Zenginliği Ulusal Fotoğraf Yarışması

Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka nın Kültürel Zenginliği Ulusal Fotoğraf Yarışması Karşıyaka Belediyesi Karşıyaka nın Kültürel Zenginliği Ulusal Fotoğraf Yarışması 2008 yılında yaptığımız ilk yarışmada amaç olarak ilçenin görsel belleğini oluşturmayı hedeflemiş ve yarışmaya gönderilen

Detaylı

AMBLEM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. : Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü

AMBLEM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. : Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü AMBLEM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı : PEMAT Amblem yarışması Girişimci Seçici Kurul Üyeleri İletişim Adresi Peyzaj Mimarlığı Bölümü : PEMAT Üyeleri/Tüm Peyzaj Mimarlığı Bölümlerinin Temsil Edildiği

Detaylı

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu.

Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. AMAÇ Akdeniz Mimarlar Birliği (UMAR) Akdenizlilik kimliğinin görsel medya araçlarıyla yansıtılacağı poster yarışmasını duyurdu. 1994 yılında Rabat ta (Fas) kurulan UMAR, Akdeniz çevresinde bulunan ülkelerdeki

Detaylı

ffi rtinrivr cazereciun crruivrri . ' "3 ft- sedat simnvi ristiu-rni Tiirkiye G ler Cemiyeti Genel Sekreteri Ek: - Ydnetmelik.

ffi rtinrivr cazereciun crruivrri . ' 3 ft- sedat simnvi ristiu-rni Tiirkiye G ler Cemiyeti Genel Sekreteri Ek: - Ydnetmelik. ffi rtinrivr cazereciun crruivrri sedat simnvi ristiu-rni Hacettepe Universitesi Fen Bilimleri Enstitiisti Miidiirliigi 10.06.2013 SS0:013149-37 Ttirkiye Gazeteciler Cemiyeti Sedat Simavi Odtilleri, bu

Detaylı

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması

T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü. Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması T.C. BURDUR VALİLİĞİ İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sayı : 25381993-821.05-E.13093984 18.12.2015 Konu: RESFEBE Yarışması... İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ...MÜDÜRLÜĞÜ Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri

Detaylı

ANTALYA KENT KONSEYİ LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANTALYA KENT KONSEYİ LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ANTALYA KENT KONSEYİ LOGO TASARIM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Amacı Yarışma, ANTALYA KENT KONSEYİ için yeni bir logo belirlenmesi amacıyla düzenlemektedir. Yarışmanın Konusu 1992 Rio Zirvesi ile dünya

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI Çalışma Genel Müdürlüğü 1 İŞYERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ (MOBBİNG) KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KONUSU: İşyerlerinde bir veya birden fazla kişi tarafından diğer kişi ya da kişilere yönelik gerçekleştirilen, belirli bir süre sistematik

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 14 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 14 fotoğraf yarışmasının konusu Hayata Dair olarak

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 16. Altın Safran Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Mimari de Işık tır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras alanlarına

Detaylı

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Katılımcı Bilgileri Seçici Kurul Rumuz : Fatih ÖZÇELİK Adı Soyadı : Lütfü ŞİMŞEK Adresi : Nurullah ÇELEBİ Posta Kodu : Ömer BAŞER Telefon : Özel ÇELİK

Detaylı

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat

ALl. : Tiim Kalemlere Teklif verilmesi Zorunludur. ihtiyac LiSTESi. Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet. Fivat T.C. SAcLIK BAKANLIEI TURKIYE KAMU HASTANELERi BiRLiEi BATMAN BOLGE DEVLET HASTANESi Sayf : B.10.4.1SM.4.'72.00.20/ Konu : Teklife Davet Sayrn :... Kurumumuzun ihtiyacr otan HEMOGRAM REAKTiFI icin TEST

Detaylı

rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA

rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA i**-*; i,:; " "'": l ii"rl -' : ;.*:;".".-"*. j t:':,.,,. I,:i i rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA 1910412012 tarih ve 6292 sayrh orman Kdylulerinin Kalkrnmalannrn Desteklenmesi ve Hazine

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla

Detaylı

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr ffi T.C. sae LrK BAKANL GI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANEsi SATTNALMA KoMisyoN BA$KANLtdr -j 05.08.2011 Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan On iki Ayhk Qevre Yonetimi Ve Danrgmanhk Hizmeti Ahmr igi satrn altnacaktlr.

Detaylı