KREDİLİ MENKUL KIYMET İŞLEMLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KREDİLİ MENKUL KIYMET İŞLEMLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ"

Transkript

1 KREDİLİ MENKUL KIYMET İŞLEMLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ Hesap No : Adı ve Soyadı: Bir tarafta İstanbul da yerleşik ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.(Aşağıda kısaca ARACI KURUM olarak anılacaktır.) ile diğer tarafta. da yerleşik..(aşağıda kısaca MÜŞTERİ olarak anılacaktır.) arasında././ tarihinde,aşağıdaki koşullarda kredili menkul kıymet işlemleri çerçeve sözleşmesi imzalanmıştır. KONUSU: 1) Bu sözleşmenin konusu ARACI KURUM tarafından müşteri nam ve hesabına münhasıran Borsa da menkul kıymet alımında kullanılmak üzere kredi tahsis edilmesi, bu kredinin kullanım ve şartları konularının belirlenmesidir. Bu sözleşmeye konu olabilecek menkul kıymetler, İMKB nın yetkili organları tarafından belirlenen şartlar çerçevesinde, kredili menkul kıymet işlemlerine konu olan listelerde yer alan menkul kıymetlerdir. GENEL HÜKÜMLER: 2) ARACI KURUM menkul kıymet alımı gerçekleştirmek isteyen MÜŞTERİ ye menkul kıymet alım kredisi sağlamayı ve MÜŞTERİ hesabına İMKB de menkul kıymet alımını gerçekleştirmeyi kabul, MÜŞTERİ bu sözleşme hükümlerine uymayı kabul ve taahhüt eder. ARACI KURUM, Müşteri için 6.Maddede belirtilen kredinin limiti dahilinde bu sözleşme kapsamındaki kredileri kısmen veya tamamen kullandırmaya, kredi kullandırma koşullarını düzenlemeye, değiştirmeye, kredi limitini azaltmaya ve dilediği anda kesmeye yetkilidir. 3) MÜŞTERİ, ARACI KURUM a verdiği talimatı ve müteakip işlemleri bizzat izlemek ile yükümlü olup, işlem sonucunun kendisine bildirilmediği veya geç bildirildiği iddiası ile ARACI KURUM dan hiçbir hak talebinde bulunamaz ve tahakkuk eden işlem nedeniyle doğan faiz ve komisyona da itiraz edemez. 4) MÜŞTERİ,kendi nam ve hesabına kredili menkul kıymet alımını yapacak olan ARACI KURUM ca satın alınan menkul kıymetlerin toplam bedeli üzerinden % oranında kurtaj ve buna bağlı olarak ödemesi gereken sair tüm vergi ve masraflar ile ARACI KURUM tarafından belirlenecek takas ücretini ödemek ile yükümlüdür.işbu hizmet bedeli vesair ödemeler peşin yapılacaktır.başlangıçta belirlenen kurtaj oranı vesair tüm vergi ve masraflar günün koşullarına göre yetkili merciiler ve dolayısı ile ARACI KURUM tarafından da her zaman değiştirilebilir.bu durumda MÜŞTERİ yeni düzenlemelere uyacağını peşinen kabul ve taahhüt eder.

2 5) ARACI KURUM un MÜŞTERİ nam ve hesabına kredi kullandırmak yolu ile satın aldığı menkul kıymetler,takas ve Saklama A.Ş. deki (Takasbank) ARACI KURUM hesabında saklanır ve MÜŞTERİ nin yazılı izni olmaksızın bu kıymetler başka bir kişi ve / veya kuruma satılamaz,teminat gösterilemez ve ödünç verilemez.müşteri adına kredili olarak satın alınan menkul kıymetler MÜŞTERİ tarafından başka bir işlem için teminat olarak gösterilemez. KREDİ LİMİTİ VE SÜRESİ: 6) ARACI KURUM bu sözleşme ile. Lehine..TL(Yalnız..TL) Menkul Kıymet Alım Kredisi açmıştır.bu sözleşmenin süresi dır. Krediye uygulanacak faiz, ARACI KURUM tarafından cari piyasa faiz oranları dikkate alınarak günlük olarak serbestçe belirlenir.araci KURUM bu oranları dilediği zaman değiştirebilir.faiz gider vergileri ile Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu (KKDF) her hafta sonunda ARACI KURUM tarafından tahakkuk ettirilerek MÜŞTERİ den tahsil edilir. Tahakkuk ettirilen faiz, KKDF ve gider vergileri ile her türlü saklama ve hizmet komisyonları, masraf ve bunların gider vergilerini MÜŞTERİ,kendisine herhangi bir ihbar yapılmaksızın ARACI KURUM a nakden ve def aten ödeyeceğini beyan,kabul ve taahhüt eder. KREDİ HESABININ İŞLEYİŞİ: 7) Kredili olarak menkul kıymet almak isteyen MÜŞTERİ, hesabın açılması aşamasında satın alacağı menkul kıymetin cari piyasa değerinin % 50 si oranında nakit veya menkul kıymeti özkaynak (Teminat) şeklinde kredi hesabına, yatırmak zorundadır.günün şartlarına göre yatırılması istenen asgari özkaynak tutarı ARACI KURUM tarafından artırılabilir. Kredili menkul kıymet işleminde bulunan MÜŞTERİ, hesabında kredili menkul kıymet işleminin devamı esnasında, satın alınan menkul kıymetlerin cari piyasa değerinin % 35 i oranında özkaynak bulundurmak zorundadır.müşteri nin Kredili menkul kıymet işlemlerinden doğan asgari özkaynak açığı ve benzeri mali yükümlülükleri, MÜŞTERİ nin yazılı talimatı bulunmadığı sürece ARACI KURUM nezdinde bulunan diğer hesaplardaki nakit ve menkul kıymetler teminat veya karşılık gösterilerek kapatılamaz. ARACI KURUM, MÜŞTERİ nin mali yapısına ve kredi ile satın alınan menkul kıymetlerin risk düzeyine göre daha yüksek bir özkaynak koruma oranı uygulayabilir. Özkaynağa konu teşkil eden nakit dışındaki Menkul Kıymet Aracı Kurumun kabul edeceği hisse senetleri, Hazine Bonosu, Devlet Tahvili T.C. Ziraat Bankası A Tipi Yatırım Fonu katılma belgeleri ile T.C.Ziraat Bankası Varlığa Dayalı Menkul Kıymetleridir. ARACI KURUM tarafından MÜŞTERİ nin kredi hesabındaki özkaynak tutarı her iş günü itibari ile hesaplanır. Kredi hesabındaki özkaynak oranı, menkul kıymetlerin cari piyasa değerindeki değişmeler sonucunda,özkaynak koruma oranın altına düştüğü takdirde ARACI KURUM, eksikliğin tesbit edildiği gün itibari ile bu oranı nakit ve / veya menkul kıymet olarak tamamlamak üzere MÜŞTERİ ye özkaynak tamamlama bildiriminde bulunur.

3 Tamamlama bildiriminin MÜŞTERİ ye yapıldığı andan itibaren özkaynağın iki iş gününü geçmemek üzere bu sözleşmede belirlenen süre içerisinde tamamlanmaması halinde ARACI KURUM, menkul kıymetleri satarak kredi hesabını kapatma yetkisine sahiptir. MÜŞTERİ, hesabındaki özkaynak tutarının, başlangıçta yatırılması gereken özkaynak oranı üzerinden hesaplanan özkaynağın üzerine çıkması halinde, kredi hesabından özkaynak fazlasını nakit olarak çekebileceği gibi, ARACI KURUM ca uygun görülmesi halinde yeni kredili menkul kıymet işlemlerinde de özkaynak olarak kullanabilir. 8) MÜŞTERİ nin kredili olarak satın aldığı menkul kıymetlerle ve özkaynak olarak yatırdığı menkul kıymetlerden doğan faiz ve temettü gelirleri MÜŞTERİ ye ait olup bu gelirler MÜŞTERİ adına ARACI KURUM tarafından tahsil edilir. Hisse senetlerinden doğan oy hakkı MÜŞTERİ ye aittir.kredi karşılığı alınan ya da özkaynak olarak yatırılan hisse senetlerinin, bedelsiz hisse senedi alma ve yeni pay alma hakları MÜŞTERİ hesabına ARACI KURUM tarafından kullanılır. MÜŞTEREK BORÇLU VE MÜTESESİL KEFİLLER : 9) Aşağıda müşterek borçlu ve müteselsil kefil olarak imzası bulunan Kefil, Müşteri nin Kredi Borcunun bu sözleşmenin 6. maddesinde yazılı meblağa kadarlık kısmını (Kefalet Meblağı) müşterek borçlu ve müteselsil kefil olarak ödemeyi beyan, kabul ve taahhüt eder. Kefil, Kefalet Meblağı ndan ayrı olarak, bu sözleşmede öngörülen şekil ve oranda hesaplanacak nakdi ve temerrüt faizlerini, fon ve gider vergilerini, sair vergi, resim ve harçları, cezaları ve her türlü masraf ve komisyonları da ödemeyi beyan, kabul ve taahhüt eder. Kefil, kefaletinden ötürü, Müşteri ve diğer kefillerin her türlü borçlarına, müteselsil kefil, müşterek müteselsil borçlusu sıfatıyla kefil ve zamin olduğunu ve bu sıfatla bu sözleşmedeki hükümlerin tamamının kendisi hakkında da aynen uygulanmasını kabul ile söz konusu hükümlerde yer alan hususları aynen kabul ve taahhüt ettiğini, Borçlar Kanununun 490. maddesinde kefile tanınan haklardan feragat ettiğini, Kredi ve bu sözleşmeden doğan Aracı Kuruluş un alacağı için işlemiş ve işleyecek faizlerin tamamından sorumlu olduğunu, Borçlar Kanununun 493. ve 494. maddelerindeki kefaletten kurtulma haklarından feragat ile bu maddelere dayanarak Aracı Kuruluş a karşı hiçbir istekte bulunmayacağını beyan, kabul ve taahhüt eder. Kefil, Müşteri nin ödemelerini tatil etmesi, borçlarını ödemekte acze düşmesi, iflasa maruz kalması veya Kredi nin kat ı veya herhangi bir sebeple Kredi borcunun geri ödeme sorumluluğunun doğduğu hallerde, müşterek borçlu ve müteselsil kefil sıfatı ile tarafına herhangi bir ihbarda bulunmaksızın borçlarının muaccel hale geleceğini bu gibi hallerde Aracı Kuruluş dan borçlu aleyhinde takibata geçilmesini ve kefaletten kurtulmayı talep etmeyeceğini ve bu haklarından şimdiden feragat ettiğini beyan, kabul ve taahhüt eder.

4 KREDİ BORCUNUN MUACCELİYETİ VE TEMERRÜD : 10) Müşterinin bu sözleşmenin 7. maddesindeki özkaynak koruma oranı ile ilgili hükümleri yerine getirmediği yine bu sözleşmenin hükümlerinden herhangi birisine uymadığı takdirde kredi hesabındaki borç muaccel olur. Ayrıca, kredi hesabına konu Kredili Menkul Kıymetlerin İ.M.K.B. listesinden çıkarılması halinde de kredi hesabındaki borç muaccel olur. Ancak müşterinin talebi ve Aracı Kurumun kabulü halinde listede yer alan bir başka menkul kıymet ile değiştirilmesi halinde kredi hesabı devam eder. Aracı Kurum yukarıda belirtilen nedenlerle kredi borcuna muacceliyet verdikten sonra Müşteri ye ve Kefillere yazılı ihbarda bulunarak borcun derhal ödenmesini ister. Borç ödenmediği takdirde Müşteri ve Kefiller temerrüde düşmüş sayılır. Müşteri ve Kefiller bu hususlarda herhangi bir itirazda bulunulmayacağını beyan kabul ve taahhüt ederler. Müşteri ve Kefiller borç bakiyesinin doğduğu tarihten ödeme tarihine kadar geçecek süre için o tarihteki T.C. Ziraat Bankasının Kısa vadeli ticari kredilere uyguladığı en yüksek faiz oranı üzerinden hesaplanacak temerrüt faizi, vergi ve sair yasal yükümlülükleri ödemeyi beyan, kabul ve taahhüt eder. ARACI KURUMUN REHİN VE HAPİS HAKKI : 11) Bu sözleşme uyarınca, Kredili Menkul Kıymet işlemi ile ilgili Müşteri tarafından özkaynak (teminat) olarak başlangıçta ve daha sonra Aracı Kuruma teslim edilen Müşteriye ait Menkul Kıymetler ve/ veya nakit ile Aracı kurum tarafından Müşteri hesabına satın alınan Kredili Menkul Kıymetlerin Müşterinin bu sözleşmeden doğmuş veya doğacak borçlarının teminatı olarak Aracı Kurum lehine rehinli olduğunu Müşteri beyan ve kabul eder. Müşteri Aracı Kurumun Merkez ve Merkez dışı örgütlerinde bulunan veya herhangi bir zaman ve şekilde bulunabilecek olan vadesi gelmiş veya gelebilecek tüm alacak, havale, cari hesaplar, nakit, hisse senedi ve diğer menkul kıymetlerle, tüm kıymetli evrak üzerinde Aracı Kurumun herhangi bir ihbara gerek olmaksızın, rehin takas, ve hapis hakkı olduğunu beyan ve kabul eder. BANKA KREDİSİ : 12) Aracı Kuruluş Müşteri hesabına Banka Kredi si alarak Müşteri ye bu sözleşme hükümleri çerçevesinde kullandırma yetkisine sahiptir. Aracı Kuruluş, Banka Kredisi ni Müşteri ye kullandırırken ilave bir faiz, komisyon ve masraf karşılığı alamaz. Aracı Kuruluş un Müşteri hesabına Banka Kredisi alması durumunda Müşteri; Aracı Kuruluş un Banka Kredisi almasında vekil sıfatıyla hareket ettiğini, Banka Kredisi alınması ve Banka Kredisi ile ilgili sözleşmelerin imzalanması nedeniyle doğacak tüm borç ve yükümlülüklerinin kendisine ait olacağını; Banka Kredisi ni, Banka Kredi Sözleşmesi ve bu sözleşme hükümlerine göre anapara, faiz, vergi, fon ve diğer masraflar ile birlikte geri ödeyeceğini; Aracı Kuruluş tarafından vekil sıfatıyla Banka ile imzalanacak Banka Kredisi Sözleşmesi hükümlerinin kendisi için tamamen bağlayıcı olacağını; Banka Kredısı nedeniyle Aracı Kuruluş un uğrayacağı her türlü zarar ve ziyanın kendisine ait olduğunu ve bunları tazminle yükümlü olacağını, Aracı Kuruluş un Müşteri ye ait Menkul Kıymetleri Banka ya Kredi nin rehinli teminatını teşkil etmek üzere teslim etmeye yetkili olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.

5 SÖZLEŞMENİN SONA ERMESİ : 13) Bu sözleşme süresiz olup taraflardan birinin sözleşmeyi yazılı olarak feshetmesi halinde sona erer. Müşterinin iş bu sözleşmenin hükümlerine aykırı hareket etmesi halinde Aracı Kurumun sözleşmeyi feshetme haklı saklıdır. Sözleşmenin sona ermesi halinde Müşteri, Aracı Kurum a olan tüm nakit ve / veya Menkul Kıymet teslim borçlarını gün içerisinde nakden ve def aten ödemek zorundadır. DİĞER HÜKÜMLER : 14) Aracı Kurum Kredi Hesaplarına ilişkin ay içinde gerçekleşen işlemler konusunda, aylık dönemler itibariyle ilgili dönemi izleyen 7 gün içinde hesap ekstresi gönderir. Müşteri tarafından 5 gün içinde itiraz edilmeyen ekstreler kabul edilmiş sayılır. 15) Müşterinin ve Kefillerin aşağıda belirtilen adresleri kanuni ikametgah kabul edilecek Müşteri ve Kefiller gerek Aracı Kurum gerekse Mahkemeler tarafından bu adrese yapılacak tebligatın usulüne uygun ve geçerli olarak yapıldığını kabul edecektir. Müşteri ve Kefiller beyan ettikleri adresi değiştirirlerse bu değişikliği noter marifeti ile 15 gün içinde Aracı Kuruma bildirmeyi taahhüt eder. Aksi takdirde bundan doğacak sorumluluk ve sonuçlardan Aracı Kurum sorumlu olmayacaktır. 16) Borsadaki alım satım işlemlerinde, emirlerin sözlü olarak verildiği hallerde emrin varlığı hususunda taraflar arasında doğacak uyuşmazlıklarda; Aracı Kurumun kayıtları, ancak faks, ATM kayıtları, bilgisayar ağı yoluyla girilen kayıtlar gibi her türlü yazılı emir ve mutabakatlar ile ses ve görüntü kayıtları ve diğer her türlü delil yada yazılı delil başlangıcı ile teyid olunabildiği takdirde esas alınacaktır. Aksi halde Türk Tıcaret Kanununun 84 üncü maddesi çerçevesinde Aracı Kurumun kayıtları, kendi aleyhine delil oluşturacaktır. 17) Müşteri Menkul Kıymetler Borsalarının kuruluş ve çalışma esasları hakkındaki yönetmeliğin, kanunların ve sair mevzuatın her türlü hükümlerini ve değişikliklerini bildiğini, bunların işbu sözleşmeye uygulanmasını kabul ettiğini beyan eder. 18) İşbu kredi sözleşmesi ve Banka kredi sözleşmesinden ötürü doğmuş veya ileride doğabilecek her türlü fon,damga vergisi, Banka vesigorta Muamele Vergisi, diğer vergi,resim ve harçlar ile bunlara terettüp eden gecikme cezaları ve sair cezalar ve doğabilecek sair her türlü masraflar Müşteri tarafından karşılanacaktır. 19) İşbu sözleşme uyarınca Aracı Kuruluşca Müşteri hesabına yapılacak Menkul Kıymet alım satım işlemleri bilgilendirme, rehin,hapis, tasfiye ve diğer hususlarda bu sözleşme hükümlerine aykırı olmamak koşuluyla taraflar arasında aktedilmiş bulunan tarihli Alım-Satıma Aracılık Çerçeve Sözleşmesi hükümlerinin saklı olduğu hususu Müşteri tarafından kabul, beyan edilir. 20) Bu sözleşme hükümlerinin uygulanmasından doğacak ihtilafların halinde Mahkeme ve İcra dairelerinin yetkili olduğunu taraflar kabul ve beyan ederler.

6 Bu sözleşme her iki tarafça da /../.... tarihinde iki nüsha olarak düzenlenip imzalanmış ve yine aynı tarihte yürürlüğe girmiştir. İşbu sözleşme altında imzası bulunan Müşteri sözleşmenin bir nüshasını teslim aldığını kabul ve taahhüt eder. MÜŞTERİ Adı ve Soyadı : Adres : Telefon : KEFİL Adı ve soyadı : Adres : Telefon : ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.

7 ZİRAAT YATIRIM A.Ş. MENKUL KIYMET ALIM-SATIM KREDİSİ BAŞVURU FORMU VE HESAP DURUMU BELGESİ 1-ŞUBE VEYA BİRİMCE DOLDURULACAKTIR Şube Kodu: Müşteri No: Faiz Oranı: 2-KİMLİĞİNİZ Adımz, Soyadımız: Kadın/Erkek: Annenizin Kızlık Soyadı: BabaAdı: Öğrenim Durumunuz : O İlk O Orta O Lise O Y.Okul Uyruğunuz : Doğum Yeriniz ve Tarihi: İlçe / İl : Medeni Durumunuz: O Evli OBekar O Dul OBoşanmış Nüfus Cüzdanızın: Seri Nosu: Düzen. Yer ve Tarih: 3-BAĞLI OLDUĞUNUZ SOSYALGÜVENLİK KURUMU Emekli Sandığı Sicil No: S.S.K. Sicil No: Bağ-Kur Sicil No: Diğer(Belirtiniz) Sicil No: 4-SÜRÜCÜ BELGENİZ /PASAPORTUNUZ Numarası : Verildiği Tarih: Verildiği Yer: 5-OTURDUĞUNUZ EV Adresiniz: Şehir: Telefon: Kaç Yıldır bu adreste Otruyorsunuz?:... Yıl Oturduğunuz Ev: OKendi Eviniz OKira OLojman OAile fertlerinden birine ait Kira ise Aylık Miktarı:...TL Oturduğunuz Ev Sizin Veya Aile fertlerinden Birini ise: -Evin İpoteği var mı? O Evet O Hayır -Evin Borcu Var mı? O Evet O Hayır -İpoteği veya borcu varsa ödenen Tutar:... TL. -İpoteğin Lehdarı:...

8 6-İŞİNİZ Mesleğiniz : Oişçi OMemur OYönetici OEmekli OSerbest Meslek Sahibi OTarım Sektörü OAkademik Personel veya Eğitim Görevlisi ODiğer (Belirtiniz) Herhangi bir kuruluşta çalışıyorsanız: -İşyeri ve Ünvanı: -Adresi: -Telefon: -Göreviniz / Ünvanınız: -Kaç yıldır bu işyerinde çalışıyorsunuz?:... Yıl Mevcut İşinizde İki Yıldan daha az süredir çalışıyorsanız daha önceki İşyeriniz ve Ünvanı: -Adresi -Telefon -Çalıştığınız Süre :... Yıl 7-SERBEST ÇALIŞIYORSANIZ İşinizin Türü: İşyeri Ünvanı: Ticaret Sicil No: Vergi Sicil No: Kayıtlı oda Kodu: Oda Kayıt No: Adresi: Telefon: Kaç Yıldır Serbest Çalışıyorsunuz? :... Yıl S-ŞU ANDA ÖDEMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞUNUZ BORÇ VE KREDİLERİNİZİN TOPLAMI...TL. Aylık Borç Ödeme Tutarı...TL. Kredi ya da Borcu Kullandığınız Alan O Otomobil... TL O Konut... TL. O Eşya...TL O Diğer... TL. 9-AİLENİZ Aynı Evde Oturduğunuz Aile Fertlerinin: Akrabalık Derecesi Yaşı Çalışıyorsa İşi Okuyorsa Okul Adı IO-OTOMOBİLİNİZ VARSA Markası Yılı Plakası Kullanım Şekli Hisse Oranı

9 II-KREDİ KARTINIZ VARSA Kart Adı Kartı Aldığınız Banka veya Kuruluş Kart No ILIŞKİDE BULUNDUĞUNUZ BANKALAR Banka Adı Şube Adı Hesap Türü Ortalama Bakiye SAHİP OLDUĞUNUZ MENKUL KIYMET PORTFÖYÜNÜZ Banka ve Şube Adı Cinsi İhracçı Kurum N.Değer/Adet Piyasa Değeri SAHİP OLDUĞUNUZ GAYRİMENKULLERİNİZ Yeri: Cinsi: O İşyeri O Konut O Diğer Adres Cilt No Sayfa No Ada No Parsel No Yüzölçümü Hisse ise Hisse Nispeti: İpotek ise Miktarı: İpotek Lehdarı ve Derecesi: 15-GELİRİNİZ Gelir Kaynakları Sizin Aile fertlerinizin Maaş Ücret(net) Serbest Meslek Geliri (net) Gayrimenkul Geliri (net) Banka/Menkul Kıymet Geliri (net) Diğer İkramiye vs. (net) Toplam Gelir (net)

10 16-HAKKINIZDA BİLGİ ALABİLECEĞİMİZ AKRABANIZ DIŞINDA İKİ KİŞİ VEYA KURUMUN Adı, Soyadı, Ünvanı: Adresi: Telefon: Adı, Soyadı, Ünvanı: Adresi: Telefon: 17-TALEP EDİLEN KREDİ İÇİN ÖNERİLEN TEMİNATLAR Teminat olarak yatırılacak nakit... TL Cinsi İhracçı Kurum Nominal Değeri Adedi Piyasa Değeri Kurumunuzdan Hisse senedi alım kredisi kullanmak üzere başvurmuş bulunuyorum. Kurumunuzla aramdaki kredi ilişkileri ile ilgili bilgileri kurumunuzun uygun göreceği kişi ve/veya kuruluşlara aktarmasına şimdiden ve gayrikabili rücu olarak muvafakat ediyorum. İsim Soyadı: İmza : 19-KREDİ KOMİTESİ KARARI...TL tutarındaki hisse senedi alım kredisi başvuru formu merkezimizce uygun görülerek TL kredi ödenmesine karar verilmiştir. (İmza) (İmza) (İmza) (İmza)

KREDÝLÝ MENKUL KIYMET ÝÞLEMLERÝ ÇERÇEVE SÖZLEÞMESÝ

KREDÝLÝ MENKUL KIYMET ÝÞLEMLERÝ ÇERÇEVE SÖZLEÞMESÝ SANKO KREDÝLÝ MENKUL KIYMET ÝÞLEMLERÝ ÇERÇEVE SÖZLEÞMESÝ TARAFLAR Bir tarafta, SANKO MENKUL DEÐERLER A.Þ. (Bundan sonra ARACI KURUM olarak anýlacaktýr.) ile diðer tarafta.... bundan sonra kýsaca MÜÞTERÝ/LER

Detaylı

HESAP NO... Yatırım Menkul Değerler A.Ş. KREDİLİ MENKUL KIYMET İŞLEMLER ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ

HESAP NO... Yatırım Menkul Değerler A.Ş. KREDİLİ MENKUL KIYMET İŞLEMLER ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ HESAP NO... KREDİLİ MENKUL KIYMET İŞLEMLER ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ SANKO KREDİLİ MENKUL KIYMET İŞLEMLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ TARAFLAR Bir tarafta, SANKO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. (Bundan sonra ARACI KURUM

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Vadesiz Hesap No 1. AMAÇ KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Tarih :././.. İşbu Kredili Mevduat Hesabı Sözleşmesi ( Sözleşme ) ile Türkiye Garanti Bankası A.Ş. ( Banka

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Müşteri No. İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye şkin Bilgiler sayfası, Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi İle İlgili Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Kapak Sayfası, Sözleşme Öncesi

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU MÜŞTERİ NO : ADI SOYADI : MADDE 1 TANIMLAR İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir.

Detaylı

TAŞIT KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

TAŞIT KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU TAŞIT KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Müşteri No :... Adı ve Soyadı :... MADDE 1 AMAÇ İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun un 23.maddesi uyarınca sözleşmenin

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Müşteri No :... Adı ve Soyadı :... MADDE 1 - TANIM İşbu kredi sözleşmesi metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir. Banka:

Detaylı

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.

KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ. Kefil ve Rehin Veren (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır. KEFALET VE HESAP REHNİ ŞÖZLEŞMESİ Kefil ve Rehin Veren :. (Bundan böyle Kefil ve Rehin Veren veya Kefil veya Rehin Veren olarak anılacaktır.) Alacaklı Müşteri Kefalet ve Rehin Miktarı : TÜRKİYE FİNANS

Detaylı

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ

KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ Tarih:.../../ Müşteri Müşteri Numarası :. :. KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ T. Garanti Bankası A.Ş. olarak biz ( Biz ), Konut Finansmanı Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) ve ekinde imzalanacak

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Müşteri No :... Adı ve Soyadı:... KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Madde 1- Müşteri ile Banka arasında, aşağıda yazılı ve taraflarca kabul edilen hükümler doğrultusunda (.) TL (Yalnız ) limitli Kredili

Detaylı

ÖRNEKTİR KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU. Form No.:...[1]

ÖRNEKTİR KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU. Form No.:...[1] KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Form No.:...[1] Bu formda bilgileri yer alan konut finansmanı (mortgage) kredisinin kullanılabilmesi için konut sigortası ve hayat sigortası yaptırılması

Detaylı

TAKASBANK PARA PİYASASI TAAHHÜTNAMESİ

TAKASBANK PARA PİYASASI TAAHHÜTNAMESİ Bu Taahhütname, TAKASBANK -İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. (ki bundan sonra bu taahhütnamede kısaca TAKASBANK olarak anılacaktır) tarafından organize edilen TAKASBANK PARA PİYASASI (ki bundan böyle

Detaylı

Ekler: Nakit Kredi Taahhütnamesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu (4 sayfa) Nakit Kredi Uygulama Esasları Hakkında Prosedür

Ekler: Nakit Kredi Taahhütnamesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu (4 sayfa) Nakit Kredi Uygulama Esasları Hakkında Prosedür .. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil) Bankamız ile.. A.Ş arasındaki kredi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz Nakit Kredi Taahhütnamesinin bir örneği ve bu Taahhütnamenin

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. TÜKETİCİ KREDİLERİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU 1- Giriş İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun un 23. maddesi uyarınca tüketiciye tüketici

Detaylı

.. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil)

.. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil) .. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil) Bankamız ile.. A.Ş arasındaki kredi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz Takas Kredisi Taahhütnamesinin bir örneği ve bu Taahhütnamenin

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. SABİT FAİZ ORANLI KONUT FİNANSMANI KREDİLERİ İÇİN SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU 1-Giriş İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formunda yer alan bilgiler, işbu formun tüketiciye verildiği tarihten

Detaylı

İNFO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. KREDİLİ MENKUL KIYMET İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ

İNFO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. KREDİLİ MENKUL KIYMET İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ İNFO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. KREDİLİ MENKUL KIYMET İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ TARAFLAR Madde 1 İşbu sözleşmenin tarafları, İstanbul-Şişli Kuştepe Mahallesi Mecidiyeköy Yolu Caddesi V Plaza No: 14 Kat: 8

Detaylı

.. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil)

.. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil) .. A.Ş. Sn..( Müteselsil Kefil) Sn...( Müteselsil Kefil) Bankamız ile.. A.Ş arasındaki kredi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz Takas Kredisi Taahhütnamesinin bir örneği ve bu Taahhütnamenin

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Müşteri No :... Adı ve Soyadı:... KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Madde 1- Müşteri ile Banka arasında, aşağıda yazılı ve taraflarca kabul edilen hükümler doğrultusunda (.) TL (Yalnız ) limitli Kredili

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME BİLGİLENDİRME FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME BİLGİLENDİRME FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME BİLGİLENDİRME FORMU 1. Taraflar ve Sözleşme Bilgileri Sağlayıcı : Burgan Bank A.Ş İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü, Mersis: 0140003231000116, Maslak Mah. Eski Büyükdere Cad. No:13

Detaylı

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler)

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler) FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ (Ekonomik Nitelikli Krediler) İdaremiz ile aşağıda ad- adresleri yazılı olan borçlu ve kefiller arasında, müştereken belirlenen şartlarla kredi sözleşmesi akdedilmiştir. Madde 1-

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ 1 KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Tekstil Bankası A.Ş. adına... Şubesi (aşağıda kısaca Banka olarak anılacaktır.) ile diğer tarafta... (aşağıda kısaca Müşteri olarak anılacaktır.) ve bu sözleşmede

Detaylı

SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Tarih: Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası : : SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI (KURTARAN HESAP) SÖZLEŞMESİ Sözleşme No : [1]

KREDİLİ MEVDUAT HESABI (KURTARAN HESAP) SÖZLEŞMESİ Sözleşme No : [1] KREDİLİ MEVDUAT HESABI (KURTARAN HESAP) SÖZLEŞMESİ Sözleşme No : [1] I. TARAFLAR: Bu Kredili Mevduat Hesabı (Kurtaran Hesap) Sözleşmesi (Sözleşme), Ticaret Unvanı : Denizbank A.Ş Merkez Adresi : Şube Adresi

Detaylı

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Bu form Banka dan talep edilen konut kredisine ve kredi sözleşmesine ilişkin koşullar hakkında bilgi verilmesi amacıyla düzenlenmiştir. Aşağıda detayları belirtilen

Detaylı

Müşteri İmzası:... 1 / 5

Müşteri İmzası:... 1 / 5 Tarih: Müşteri Müşteri Numarası KONUT FİNANSMANI ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ T. Garanti Bankası A.Ş. olarak biz ( Biz ), Konut Finansmanı Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) ve ekinde imzalanacak kredi sözleşmesi

Detaylı

TCDD Yİ GELİŞTİRME VE TCDD PERSONELİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA VAKFI ARAÇ KREDİSİ TALEP FORMU

TCDD Yİ GELİŞTİRME VE TCDD PERSONELİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA VAKFI ARAÇ KREDİSİ TALEP FORMU TCDD Yİ GELİŞTİRME VE TCDD PERSONELİ DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA VAKFI ARAÇ KREDİSİ TALEP FORMU Tarih:.. / /. TCDD yi Geliştirme ve TCDD Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ndan Araç Kredisi almak istiyorum.

Detaylı

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI

ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI ARAÇ REHİN SÖZLEŞMESİ NDE GENEL İŞLEM KOŞULLARI KULLANILMASINI KABUL BEYANI MÜŞTERİ/TC Kimlik No: MUHATAP : Vakıf Katılım Bankası A.Ş. Saray Mah. Dr. Adnan Büyükdeniz Cad. No:10 Ümraniye / İstanbul KONU

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ

FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ Ek-17 FERDİ KREDİ SÖZLEŞMESİ İdaremiz ile aşağıda adı, soyadı ve adresleri yazılı olan borçlu ve kefiller arasında, müştereken belirlenen şartlarla kredi sözleşmesi akdedilmiştir. Madde 1- Taraflar a)idare

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: MASRAF TUTARI

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: MASRAF TUTARI ÜRÜNE AİT BİLGİLER: İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU Ürünün Adı /Tanımı Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı İHTİYAÇ KREDİSİ TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI: FAİZ MASRAFIN

Detaylı

SABİT FAİZLİ KONUT DESTEK KREDİSİ (KONUT FİNANSMANI) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

SABİT FAİZLİ KONUT DESTEK KREDİSİ (KONUT FİNANSMANI) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU SABİT FAİZLİ KONUT DESTEK KREDİSİ (KONUT FİNANSMANI) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Bu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun un 33. maddesi ile Konut Finansmanı Kuruluşlarınca

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Müşteri No :... Adı ve Soyadı :... MADDE 1 AMAÇ İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun un 23.maddesi uyarınca sözleşmenin

Detaylı

Sabit Faizli Konut Finansmanı Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Formu

Sabit Faizli Konut Finansmanı Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Formu Sabit Faizli Konut Finansmanı Sözleşme Öncesi Bilgilendirme Formu İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Konut Finansmanı Kuruluşlarınca Verilecek Sözleşme

Detaylı

ANINDA PARA HESABI SÖZLEŞMESİ

ANINDA PARA HESABI SÖZLEŞMESİ Sözleşme No : [1] ANINDA PARA HESABI SÖZLEŞMESİ I. TARAFLAR: Bu Anında Para Hesabı Sözleşmesi (Sözleşme), Ticaret Ünvanı : DenizBank A.Ş. Merkez Adresi : Şube Adresi (TEBLİGAT ADRESİDİR) : [2] Ticaret

Detaylı

KONUT KREDİSİ SÖZLEŞMESİ (Kefalet Teminatlı)

KONUT KREDİSİ SÖZLEŞMESİ (Kefalet Teminatlı) KAPSAM MADDE 1 KONUT KREDİSİ SÖZLEŞMESİ (Kefalet Teminatlı) Bu Sözleşme, T.C. Merkez Bankası Mensupları Sosyal Yardım Sandığı Vakfınca Çalışan Yararlananlara kendisinin, eşinin veya velayeti altındaki

Detaylı

Ücreti, (varsa) İpotek Tesis (Yıllık Maliyet Oranı)

Ücreti, (varsa) İpotek Tesis (Yıllık Maliyet Oranı) ÜRÜNE AİT BİLGİLER Ürünün Adı/Tanımı Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı (TL) Kredi Taksit Tutarı (TL) Toplam Geri Ödeme Tutarı (TL) BSMV Oranı (%) KKDF Oranı (%) TL TKHK İhtiyaç Kredisi Banka Sigorta Muamele

Detaylı

FİNANSAL DESTEK KREDİSİ SÖZLEŞMESİ

FİNANSAL DESTEK KREDİSİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar ve Sözleşme Bilgileri Sağlayıcı Müşteri Adı-Soyadı FİNANSAL DESTEK KREDİSİ SÖZLEŞMESİ Burgan Bank A.Ş İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü, Mersis: 0140003231000116, Maslak Mah. Eski Büyükdere

Detaylı

ACAR Yatırım Menkul Değerler A.Ş. AÇIĞA SATIŞ İŞLEMLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ

ACAR Yatırım Menkul Değerler A.Ş. AÇIĞA SATIŞ İŞLEMLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ ACAR Yatırım Menkul Değerler A.Ş. AÇIĞA SATIŞ İŞLEMLERİ ÇERÇEVE SÖZLEŞMESİ TARAFLAR 1 İstanbul, Mecidiyeköy,Gazeteciler Sitesi, Keskinkalem sok. No: 25 adresinde ticari faaliyet gösteren ACAR YATIRIM MENKUL

Detaylı

SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ ÜRÜN VE BİLGİ FORMU Form No :

SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ ÜRÜN VE BİLGİ FORMU Form No : SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ ÜRÜN VE BİLGİ FORMU Form No : 1. KREDİ VERENİN BİLGİLERİ Unvan ve Adres : Burgan Bank A.Ş. ( Banka ) Esentepe Mah. Eski Büyükdere Cad. Tekfen Tower

Detaylı

NAKİT KREDİ TAAHHÜTNAMESİ

NAKİT KREDİ TAAHHÜTNAMESİ Bu Taahhütname, TAKASBANK - İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. nin (ki bundan sonra bu Taahhütname de kısaca TAKASBANK olarak anılacaktır) tarafımıza Nakit Kredi vermesi, TAKASBANK tarafından çıkarılan

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

DEĞİŞKEN FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

DEĞİŞKEN FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Tarih: Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası : : DEĞİŞKEN FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME

YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME YURTDIŞI MENKUL KIYMET MUHABİRLİĞİ İLE İLGİLİ EK SÖZLEŞME... (isim),...... (adres) (Bundan böyle Müşteri olarak anılacaktır) ve Mecidiyeköy Yolu Sok. No:286 Şişli 80260 İstanbul adresinde faaliyette bulunan

Detaylı

ÖNCE SABİT SONRA DEĞİŞKEN FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

ÖNCE SABİT SONRA DEĞİŞKEN FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Tarih: Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası : : ÖNCE SABİT SONRA DEĞİŞKEN FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

PTT ve TÜRK TELEKOM VAKFI EVLİLİK DESTEĞİ İSTEK FORMU/ TAAHHÜT VE KEFALET SENEDİ

PTT ve TÜRK TELEKOM VAKFI EVLİLİK DESTEĞİ İSTEK FORMU/ TAAHHÜT VE KEFALET SENEDİ PTT ve TÜRK TELEKOM VAKFI EVLİLİK DESTEĞİ İSTEK FORMU/ TAAHHÜT VE KEFALET SENEDİ İzmir-2 Caddesi No:40 / 6 Kızılay ÇANKAYA ANKARA Tel: 0312 418 2058 Faks: 0312 418 2065 www.pttvakfi.org.tr info@pttvakfi.org.tr

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARI (EK HESAP) SÖZLEŞMESİ. Tahsilat Dönemi. Açıklama. %2,52 Aylık BSMV ve KKDF hariçtir.

KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARI (EK HESAP) SÖZLEŞMESİ. Tahsilat Dönemi. Açıklama. %2,52 Aylık BSMV ve KKDF hariçtir. Tarih: Kredi Hesap No KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARI (EK HESAP) SÖZLEŞMESİ KREDİ TÜRÜ: Belirsiz Süreli Tüketici Kredisi KREDNİN ADI/TANIMI: Kredili Mevduat Hesabı (Ek Hesap) TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF

Detaylı

.. A.Ş. TAKASBANK İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. Ekler: Ödünç Pay Piyasası Sözleşmesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu

.. A.Ş. TAKASBANK İSTANBUL TAKAS VE SAKLAMA BANKASI A.Ş. Ekler: Ödünç Pay Piyasası Sözleşmesi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu .. A.Ş. Kurumunuzun Ödünç Pay Piyasasındaki (ÖPP) işlemleri dolayısıyla, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz Ödünç Pay Piyasası Sözleşmesinin bir örneği ve bu Sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU

TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ VE TALEP FORMU KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Kredi Türü Kredinin Toplam Tutarı (Anapara Tutarı) (TL) Belirli Süreli Tüketici Kredisi Kredi Vadesi/Süresi (Ay) BSMV Oranı

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş.

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. TÜKETİCİ AVANS KREDİSİ SÖZLEŞMESİ MÜŞTERİ BİLGİLENDİRME 1/5 T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. TÜKETİCİ AVANS KREDİSİ SÖZLEŞMESİ MADDE - 1) TARAFLAR VE KREDİ LİMİTİ Bir taraftan aşağıda

Detaylı

BİREYSEL KREDİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

BİREYSEL KREDİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU BİREYSEL KREDİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Bu form Banka dan talep edilen bireysel krediye ve kredi sözleşmesine ilişkin koşullar hakkında bilgi verilmesi amacıyla düzenlenmiştir. Aşağıda detayları belirtilen

Detaylı

TEKEL ÇALIŞANLARI DAYANIŞMA VAKFI KREDİLER YÖNETMELİĞİ

TEKEL ÇALIŞANLARI DAYANIŞMA VAKFI KREDİLER YÖNETMELİĞİ TEKEL ÇALIŞANLARI DAYANIŞMA VAKFI KREDİLER YÖNETMELİĞİ BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLER YETKİ : MADDE 1 : Bu yönetmelik, Tekel Çalışanları Dayanışma Vakfı " Vakıf Senedi " nin 3,25 ve 26 ıncı maddeleri hükmüne göre

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %..

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU FAİZ ORANI %.. İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KREDİ VERECEK KURULUŞ : ICBC TURKEY BANK A.Ş. KREDİ TALEBİNDE BULUNAN : Müşterinin Adı Soyadı, Adresi ve Telefonu KREDİ TÜRÜ TEMİNAT GÖSTERİLEN) : KONUT KREDİSİ

Detaylı

Hesap No Şubesi Müşteri Temsilcisi T.C. Kimlik No/VKN

Hesap No Şubesi Müşteri Temsilcisi T.C. Kimlik No/VKN Konu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Eski Sayfa/Madde Öncekinde Yok. Yenisinde 1.sayfa olarak eklendi. Adı ve Soyadı/Unvanı Hesap No Şubesi Müşteri Temsilcisi T.C. Kimlik No/VKN Yeni SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

TAŞIT KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ ve TALEP FORMU. Masrafın Adı Oran Tutar (TL) Açıklama

TAŞIT KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ ve TALEP FORMU. Masrafın Adı Oran Tutar (TL) Açıklama ÜRÜNE AİT BİLGİLER Ürünün Adı / Tanımı Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı (TL) Kredi Taksit Tutarı (TL) Toplam Geri Ödeme Tutarı (TL) BSMV Oranı (%) KKDF Oranı (%) TL TKHK Taşıt Kredisi Banka Sigorta Muamele

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

Tarih :../../. Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Başvuru Numarası

Tarih :../../. Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Başvuru Numarası Tarih :../../. Müşteri Adı Soyadı Müşteri Numarası Başvuru Numarası : : : Kredi türü ihtiyaç ise; TÜKETİCİ KREDİSİ KULLANDIRIM BİLGİLENDİRME FORMU (İhtiyaç Kredisi) Kredi türü taşıt ise; TÜKETİCİ KREDİSİ

Detaylı

SABİT FAİZLİ KONUT DESTEK KREDİSİ (KONUT FİNANSMANI) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

SABİT FAİZLİ KONUT DESTEK KREDİSİ (KONUT FİNANSMANI) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU SABİT FAİZLİ KONUT DESTEK KREDİSİ (KONUT FİNANSMANI) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Bu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun un 10/B maddesi ile Konut Finansmanı Kuruluşlarınca

Detaylı

ÖRNEKTİR TAŞIT KREDİSİ ÜRÜN VE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU. Form No :... [1]

ÖRNEKTİR TAŞIT KREDİSİ ÜRÜN VE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU. Form No :... [1] TAŞIT KREDİSİ ÜRÜN VE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Form No :... [1] Bu formda yer alan bilgiler ve kredi koşulları. [2] tarihi itibari ile düzenlenmiş olup, verilen bilgiler. [3] tarihine kadar geçerlidir.

Detaylı

Müşteri Adı Soyadı Kredi Numarası

Müşteri Adı Soyadı Kredi Numarası Türkiye İş Bankası A.Ş. Mersis No: 8943397612554680 Açık Adres: Konaklar Mh. Meltem S. İş Kuleleri No:1 Levent/ Beşiktaş www.isbank.com.tr Telefon: +90 850 724 0 724 Şube Adı / Adresi: Telefon Numarası:

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE KONUT FİNANSMAN KREDİSİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER VE ÖDEME PLANI

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE KONUT FİNANSMAN KREDİSİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER VE ÖDEME PLANI Müşteri No: İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye İlişkin Bilgiler ve Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi Sözleşme Öncesi Bilgi Formu ile Konut Finansman Kredisi Sözleşmesi nin ayrılmaz

Detaylı

KONUT FİNANSMAN KREDİSİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER VE ÖDEME PLANI

KONUT FİNANSMAN KREDİSİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER VE ÖDEME PLANI KONUT FİNANSMAN KREDİSİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER VE ÖDEME PLANI Müşteri No : İşbu Konut Finansman Kredisi Krediye İlişkin Bilgiler ve Ödeme Planı, Konut Finansman Kredisi Sözleşmesi ile Konut Finansman

Detaylı

Kredi talebinde bulunan Stajyer Avukat... sicil numarasıyla Baromuzun Stajyer Avukatlar listesinde kayıtlıdır.

Kredi talebinde bulunan Stajyer Avukat... sicil numarasıyla Baromuzun Stajyer Avukatlar listesinde kayıtlıdır. .../.../201 BARO BAŞKANLIĞI... Yönetim Kurulumuzun. /../.. tarih... sayılı kararına istinaden... sicil numarasıyla Baronuzda staj yapmaktayım. Staj Kredi Yönetmeliği, kredi sözleşmesi hükümleri doğrultusunda

Detaylı

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ. MADDE 1 - TANIM İşbu kredi sözleşmesi metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir.

KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ. MADDE 1 - TANIM İşbu kredi sözleşmesi metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir. Müşteri No :... Adı ve Soyadı :... Kredinin Türü :... Kredinin Limiti :... KREDİLİ MEVDUAT HESABI SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TANIM İşbu kredi sözleşmesi metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları

Detaylı

İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER Ürünün Adı / Tanımı Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı (TL) Kredi Taksit Tutarı (TL) Toplam Geri Ödeme Tutarı (TL) BSMV Oranı (%) KKDF Oranı (%) TL TKHK İpotekli İhtiyaç Kredisi Banka Sigorta

Detaylı

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3

.. /.. /... Adı - SOYADI/Ticaret unvanı Kaşe ve İmza 3 GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA İhale Kayıt Numarası 04/3364 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası (gerçek kişi ise) Vergi Kimlik

Detaylı

PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sözleşmenin Tarafları: Bir tarafta Porte Osgb Eğitim ve Ticaret Ltd. Şti. (Bundan sonra kısaca

Detaylı

ARTI PARA BİLGİ VE TALEP FORMU

ARTI PARA BİLGİ VE TALEP FORMU Form versiyon no : 03/2015-2 ARTI PARA BİLGİ VE TALEP FORMU Bankamızca tarafınıza sağlanacak artı para kredisi, imzalamış bulunduğunuz Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesi nde (BBHS) yer verilen hükümler

Detaylı

BANKALAR TARAFINDAN YAPILACAK REPO VE TERS REPO İŞLEMLERİNE İLİŞKİN ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI

BANKALAR TARAFINDAN YAPILACAK REPO VE TERS REPO İŞLEMLERİNE İLİŞKİN ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI BANKALAR TARAFINDAN YAPILACAK REPO VE TERS REPO İŞLEMLERİNE İLİŞKİN ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı, bankaların repo ve ters repo işlemleri sırasında uyacakları

Detaylı

ÖRNEKTİR BİREYSEL KREDİ SÖZLEŞMESİ. Sözleşme No :... [1]

ÖRNEKTİR BİREYSEL KREDİ SÖZLEŞMESİ. Sözleşme No :... [1] BİREYSEL KREDİ SÖZLEŞMESİ Sözleşme No :... [1] Bir taraftan DenizBank A.Ş. [2] Şubesi ( Banka olarak anılacaktır), diğer taraftan [3] ( Müşteri olarak anılacaktır) ve... ile... [4] ( Kefiller olarak anılacaktır)

Detaylı

Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU

Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. ne TÜKETİCİ KREDİSİ SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİLENDİRME FORMU KREDİ VERENE AİT BİLGİLER Kredi Verenin Unvanı Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. Mersis No 0267018932800017 Adresi

Detaylı

Ürün ve Hizmet Ücretleri

Ürün ve Hizmet Ücretleri Birim Birim Asgari Asgari Azami Azami Güncelleme İşlem Grubu işlem Adı Kalem Adı Masraf Tutar Oran Tutar Oran Tutar Oran Açıklama Tarihi Para Aktarma Havale TL Havaleler İsme (Kasadan) TL % 30 0,5 (%5)

Detaylı

ÖRNEKTİR BİREYSEL KREDİ ÜRÜN VE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU. Form No :... [1]

ÖRNEKTİR BİREYSEL KREDİ ÜRÜN VE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU. Form No :... [1] BİREYSEL KREDİ ÜRÜN VE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Form No :... [1] Bu formda yer alan bilgiler ve kredi koşulları. [2] tarihi itibari ile düzenlenmiş olup, verilen bilgiler. [3] tarihine kadar geçerlidir.

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞMESİ

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞMESİ İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar ve Sözleşme Bilgileri Sağlayıcı : Burgan Bank A.Ş İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü, Mersis: 0140003231000116, Maslak Mah. Eski Büyükdere Cad. No:13 Sarıyer, İstanbul,T:

Detaylı

TAŞIT KREDİSİ ÜRÜN VE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

TAŞIT KREDİSİ ÜRÜN VE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Form No.:...[1] TAŞIT KREDİSİ ÜRÜN VE SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Bu formda yer alan bilgiler ve kredi koşulları. [2] tarihi itibari ile düzenlenmiş olup, verilen bilgiler. [3] tarihine kadar geçerlidir.

Detaylı

BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ

BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ S O B A T R 1 0 BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ İşbu BİRİKTİREN HESAP SÖZLEŞMESİ ( Sözleşme )... adresinde yerleşik... ( Müşteri ) ile... adresinde yerleşik Türkiye Garanti Bankası A.Ş.... Şubesi ( Banka )

Detaylı

KREDİLİ ALIM, AÇIĞA SATIŞ, ÖDÜNÇ ALMA ve VERME İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ

KREDİLİ ALIM, AÇIĞA SATIŞ, ÖDÜNÇ ALMA ve VERME İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1. SÖZLEŞMENİN KONUSU ve KAPSAMI 1.1 Bu Sözleşme, A. Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) tarafından belirlenen sermaye piyasası araçlarının alımı için Ünlü Menkul Değerler AŞ nin (Yatırım Kuruluşu) kendi

Detaylı

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza :

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza : . Bankamız ile sizin arasındaki veri iletimi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi nin bir örneği ile bu sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez nitelikteki

Detaylı

KISA VADELİ KREDİ TALEP SÖZLEŞMESİ. MADDE 1 TANIMLAR İşbu kredi sözleşmesi metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir.

KISA VADELİ KREDİ TALEP SÖZLEŞMESİ. MADDE 1 TANIMLAR İşbu kredi sözleşmesi metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir. KISA VADELİ KREDİ TALEP SÖZLEŞMESİ T.C. KİMLİK NU. KURUM SİCİL NU. ADI SOYADI :.. :.. :. MADDE 1 TANIMLAR İşbu kredi sözleşmesi metninde geçen aşağıdaki ibareler karşılarındaki anlamları ifade edecektir.

Detaylı

SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMANI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun un 33. maddesi,5582 sayılı Konut Finansmanına İlişkin Çeşitli

Detaylı

KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU KONUT FİNANSMANI (MORTGAGE) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Form No.:...[1] Bu formda bilgileri yer alan konut finansmanı (mortgage) kredisinin kullanılabilmesi için konut sigortası ve hayat sigortası yaptırılması

Detaylı

REPO İŞLEMLERİNE İLİŞKİN ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞ (III-45.2) (6/12/2015 tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.)

REPO İŞLEMLERİNE İLİŞKİN ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞ (III-45.2) (6/12/2015 tarihli ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.) ARACI KURUMLAR TARAFINDAN YAPILACAK REPO VE TERS REPO İŞLEMLERİNE İLİŞKİN ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞ (III-45.2) (6/12/2015 tarihli ve 29554 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

İsteklinin Türk vatandaşı gerçek kişi olması halinde, 11 rakamdan oluşan T.C. kimlik numarası yazılacaktır. 2

İsteklinin Türk vatandaşı gerçek kişi olması halinde, 11 rakamdan oluşan T.C. kimlik numarası yazılacaktır. 2 GÖTÜRÜ BEDEL TEKLİF MEKTUBU İHALE KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA.. /.. /... İhale Kayıt Numarası 2017/150620 İhalenin adı Teklif sahibinin adı ve soyadı/ ticaret unvanı Uyruğu TC Kimlik Numarası 1 (gerçek kişi

Detaylı

TASARRUF MEVDUATI SİGORTASI VE FİNANSAL İSTİKRAR FONU KESİN ALIM İŞLEMİ HAKKINDA TEBLİĞ

TASARRUF MEVDUATI SİGORTASI VE FİNANSAL İSTİKRAR FONU KESİN ALIM İŞLEMİ HAKKINDA TEBLİĞ R.G 58 27 Mart 2009 TASARRUF MEVDUATI SİGORTASI VE FİNANSAL İSTİKRAR FONU KESİN ALIM İŞLEMİ HAKKINDA TEBLİĞ AMAÇ 1. Tasarruf Mevduatı Sigortası ve Finansal İstikrar Fonu tarafından bankaların donuk kredilerinin

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞMESİ

İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar ve Sözleşme Bilgileri Sağlayıcı Müşteri Adı-Soyadı TCKN İHTİYAÇ KREDİSİ SÖZLEŞMESİ Burgan Bank A.Ş İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü, Mersis: 0140003231000116, Maslak Mah. Eski Büyükdere Cad.

Detaylı

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş. GENEL KREDİ SÖZLEŞMESİ NDEKİ GENEL İŞLEM ŞARTLARINA VE VADELİ İŞLEMLERDEKİ RİSKLERE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME FORMU

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş. GENEL KREDİ SÖZLEŞMESİ NDEKİ GENEL İŞLEM ŞARTLARINA VE VADELİ İŞLEMLERDEKİ RİSKLERE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME FORMU TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş. GENEL KREDİ SÖZLEŞMESİ NDEKİ GENEL İŞLEM ŞARTLARINA VE VADELİ İŞLEMLERDEKİ RİSKLERE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME FORMU 1- Banka, Kredi ve Kredi sayılan işlemlerde karşılaşılan

Detaylı

KISA VADELİ KREDİ SÖZLEŞMESİ

KISA VADELİ KREDİ SÖZLEŞMESİ KISA VADELİ KREDİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1-TARAFLAR VE KREDİ LİMİTİ Kredi Veren; İzmir Yerel Hizmet Çalışanları Yardımlaşma Derneği Sandığı (Bundan böyle Sandık olarak anılacaktır.) ile Kredi Kullanan: T.C.

Detaylı

Tahsilat Dönemi - - - - ifade eder. CAYMA HAKKI:

Tahsilat Dönemi - - - - ifade eder. CAYMA HAKKI: TÜRKİYE BANKASI Tarih : KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARI (EK HESAP) SÖZLEŞMESİ KREDİ TÜRÜ : Belirsiz Süreli Tüketici Kredisi KREDİNİN ADI / TANIMI : Kredili Mevduat Hesabı (Ek Hesap) TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET,

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi Başvuru Bilgileri Başvuru No Ad TCKN İletişim Bilgileri Ev Adresi İş Adresi Cep Telefonu İş Telefonu Ev Telefonu İletişim Telefonu İletişim Adresi İletişim Eposta Adresi KEP Adresi TÜKETİCİ KREDİSİ EK

Detaylı

SABİT FAİZLİ KONUT DESTEK KREDİSİ (KONUT FİNANSMANI) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU

SABİT FAİZLİ KONUT DESTEK KREDİSİ (KONUT FİNANSMANI) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU SABİT FAİZLİ KONUT DESTEK KREDİSİ (KONUT FİNANSMANI) SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMU Bu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun un 33. maddesi ile Konut Finansmanı Kuruluşlarınca

Detaylı

Ön Ödemeli Konut Finansmanı Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. a) Konut finansmanı kuruluşunun unvan, açık adres, telefon ve varsa diğer erişim bilgileri:

Ön Ödemeli Konut Finansmanı Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. a) Konut finansmanı kuruluşunun unvan, açık adres, telefon ve varsa diğer erişim bilgileri: Ön Ödemeli Konut Finansmanı Sözleşme Öncesi Bilgi Formu İşbu Sözleşme Öncesi Bilgi Formu, 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Konut Finansmanı Kuruluşlarınca Verilecek Sözleşme Öncesi Bilgi

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

KONUT FİNANSMANI KREDİ SÖZLEŞMESİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU. Aşağıda belirtilen konut finansmanı kredisi teklifi

KONUT FİNANSMANI KREDİ SÖZLEŞMESİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU. Aşağıda belirtilen konut finansmanı kredisi teklifi KONUT FİNANSMANI KREDİ SÖZLEŞMESİ BİLGİLENDİRME VE TALEP FORMU Aşağıda belirtilen konut finansmanı kredisi teklifi tarihine kadar geçerlidir. I. KREDİ KULLANDIRIM KOŞULLARI Form No : Kredi Tutarı : Kullanılabilecek

Detaylı

Yatırım Kuruluşları Dönem Deneme Sınavı

Yatırım Kuruluşları Dönem Deneme Sınavı 1. Aşağıdakilerden hangisi yatırım hizmet ve faaliyetleri arasında yer almaz? A. Yatırım danışmanlığı B. Sermaye piyasası araçlarının halka arzında yüklenimde bulunmaksızın satışa aracılık edilmesi C.

Detaylı

Tarih : KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARI (EK HESAP) SÖZLEŞMESİ : Belirsiz Süreli Tüketici Kredisi KREDİNİN ADI / TANIMI : Kredili Mevduat Hesabı (Ek Hesap)

Tarih : KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARI (EK HESAP) SÖZLEŞMESİ : Belirsiz Süreli Tüketici Kredisi KREDİNİN ADI / TANIMI : Kredili Mevduat Hesabı (Ek Hesap) Tarih : KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARI (EK HESAP) SÖZLEŞMESİ KREDİ TÜRÜ : Belirsiz Süreli Tüketici Kredisi KREDİNİN ADI / TANIMI : Kredili Mevduat Hesabı (Ek Hesap) TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON

Detaylı

TÜRKİYE ELEKTRONİK FON ALIM SATIM PLATFORMU KURUCU SÖZLEŞMESİ

TÜRKİYE ELEKTRONİK FON ALIM SATIM PLATFORMU KURUCU SÖZLEŞMESİ TÜRKİYE ELEKTRONİK FON ALIM SATIM PLATFORMU KURUCU SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR Bu Sözleşme, Merkez Mahallesi, Merkez Caddesi No: 6 Şişli - İSTANBUL adresinde faaliyet gösteren İstanbul Takas ve Saklama

Detaylı

S P K SERMAYE PİYASASI FAALİYETLERİ DÜZEY SINAVI GENEL AÇIKLAMA. Bu soru kitapçığındaki testler şunlardır: Modül Adı.

S P K SERMAYE PİYASASI FAALİYETLERİ DÜZEY SINAVI GENEL AÇIKLAMA. Bu soru kitapçığındaki testler şunlardır: Modül Adı. S P K SERMAYE PİYASASI FAALİYETLERİ DÜZEY 1 2 3 SINAVI GENEL AÇIKLAMA Bu soru kitapçığındaki testler şunlardır: Modül Adı Soru Sayısı 1012 Takas Saklama ve Operasyon İşlemleri 25 Bu kitapçıkta yer alan

Detaylı

Tarih : KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARI (EK HESAP) SÖZLEŞMESİ : Belirsiz Süreli Tüketici Kredisi KREDİNİN ADI / TANIMI : Kredili Mevduat Hesabı (Ek Hesap)

Tarih : KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARI (EK HESAP) SÖZLEŞMESİ : Belirsiz Süreli Tüketici Kredisi KREDİNİN ADI / TANIMI : Kredili Mevduat Hesabı (Ek Hesap) Tarih : KREDİLİ MEVDUAT HESAPLARI (EK HESAP) SÖZLEŞMESİ KREDİ TÜRÜ : Belirsiz Süreli Tüketici Kredisi KREDİNİN ADI / TANIMI : Kredili Mevduat Hesabı (Ek Hesap) TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON

Detaylı