Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği"

Transkript

1 Aylık E-Bülten, Yıl : 2015 Sayı : 5 Bülten Tarihi: MAYIS 2015 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Uzm. Dr. İsmail ZEHİR in Hemşireler Günü Mesajı Değerli çalışma arkadaşlarımın, Hemşireler Gününü kutlarım. Kız Kardeş anlamına gelmektedir Hemşire. Sevgi, şefkat ve merhametle sundukları hizmetin neticesi, toplumumuz böylesine yakın görmektedir bu kutsal mesleğin mensuplarını. Gece ve gündüz demeden her daim görevleri başındadırlar. Üstelik kendi çocuklarından, ailesinden ayrıdır çoğu gece. Ailesinden önce mesai arkadaşları ve hastaları ile kutlarlar çoğu bayramı. Savaşta Mehmetçik ile birlikte cephede, deprem gibi afetlerde çadır hastanesinde, kazalarda ambulansta çıkarlar karşımıza. Hastalıkla, acı ile mücadele edilen o çetin günlerde, şifaya vesile olmak için çalışırlar. Hastalarının acısı ile kederlenseler de eksik olmaz yüzlerindeki tebessüm. Onlar metin olmak, hastalarının moral seviyelerini yüksek tutmak zorundadırlar çünkü. Oysa bilmeyiz, göremeyiz çoğumuz bu durumu. Böylesine fedakârlık gerektiren hemşirelerimizin gününü, bir günde kutlamak, elbette mümkün değildir. Hastalarının dillerindeki duadır onların en büyük ödülü elbet. Ancak, hemşirelik mesleğinin hak ettiği değeri alması, bu denli fedakârlığın karşılıksız kalmaması için başta biz sağlık yöneticileri olmak üzere toplumuzun her ferdi gayret etmelidir. Bir sağlık çalışanı olarak, ekip arkadaşı olmakla gurur duyduğum, sağlık camiasının göz bebeği hemşirelerimizin bu günlerini canı-ı gönülden kutlarım. Tüm hemşirelerimize sağlık, mutluluk, huzur dolu bir yaşam dilerim. Başarılarla dolu ve onurlu bir meslek hayatı geçirmelerini temenni eder, saygılarımı sunarım. Uzm. Dr. İsmail ZEHİR Genel Sekreter İletişim Adres: Alipaşa Mah. Abdurrahman KARAA Blv. No:13 Konak Rezidans K:1 KÜTAHYA Telefon: (0274) Web Adresi: Mail Adresi: khb43.idari@saglik.gov.tr SOSYAL MEDYA Facebook: Hastaneleri-Birli%C4%9Fi/ Twitter:

2 Aylık E-Bülten, Yıl : 2015 Sayı : 5 Sayfa 2 BAKANIMIZ MEHMET MÜEZZİNOĞLU'NUN HEMŞİRELER GÜNÜ MESAJI Hemşireler Gününüz Kutlu Olsun Sağlığımıza sağlık katan, tüm hemşirelerimizin Hemşireler Gününü kutluyorum. Hemşirelik, özünde insan sevgisi olan, çok özel ve saygın bir meslektir. Tarih boyunca değer gören, saygınlığını hiç yitirmeyen bu meslek, gelişen teknolojilere, değişen hizmet anlayışlarına karşın asla değerini yitirmedi/yitirmeyecektir. Çünkü hemşirelik, insan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanılarak büyük bir sabır ve sevgiyle yapılan nadir mesleklerdendir. Toplum olarak böyle bir mesleğin mensuplarını el üstünde tutup onlara hak ettikleri saygıyı göstermek zorundayız. Birçok alanda olduğu gibi maalesef sağlık çalışanlarımız, hemşirelerimiz de şiddetle karşı karşıya kalabilmektedir. Şiddet, hele hele kadına şiddet bizim inancımızda kültürümüzde olmaması gereken toplumsal bir garabettir. Asla kabul edemeyeceğimiz, insanımıza hiç yakışmayan bu durumdan toplumun tüm kesimleri, tüm kurumlar bir araya gelerek kurtulmalıyız. Çünkü bizler Yunus Emreleri, Mevlanaları yetiştirmiş, özü insan sevgisiyle yoğrulmuş bir medeniyetin mensuplarıyız. Yoğun iş yükü altında fedakârca çalışan hemşirelerimizin hükümet olarak hep yanında olduk, sorunlarına duyarsız kalmadık. Bu kadar az sayıyla bu kadar iş üreten, insanımıza hizmet eden hemşirelerimizin her türlü sorunlarının çözümü noktasında önemli adımlar attık. Meslek örgütleriyle hep diyalog halinde olarak mesleki sorunlarını masaya yatırdık. Gerek özlük haklarında, gerek çalışma koşullarında, yapılan düzenlemelerle önemli iyileştirmeler sağladık. Tüm bu iyileştirmelerin yeterli olmadığını biliyoruz. Zaten bu fedakârlığın, özverinin karşılığını vermek mümkün değil. Birlikte, el ele vererek, ülkemiz sağlığını nasıl bu standartlara ulaştırdıysak sorunlarımızı dayine hep birlikte aşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla ülkemizin her köşesinde sevgi ile mesleğini icra eden tüm hemşirelerimizi tebrik ediyor, hepsine şükranlarımı sunuyorum. Dr. Mehmet Müezzinoğlu T.C. Sağlık Bakanı KURUM BAŞKANIMIZIN UZM. DR. ZAFER ÇUKUROVA NIN HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü ve bugünü takip eden hafta ise Hemşireler Haftası olarak kutlanmaktadır. Yaratılan en güzel varlık insandır ve en kıymetli görev de insan hayatına hizmettir. Birey ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi, hasta bakımının bilimsel yöntemlerle gerçekleştirilmesi görevini özveri ve başarı ile ifa ederek ülkemizi bir adım ileriye taşıyan, fedakârlık gösteren tüm ebe ve hemşirelerimizin gününü kutlar görevlerinde kolaylıklar dilerim. Uzm. Dr. Zafer ÇUKUROVA Kurum Başkanı

3 Sayfa 3 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği SAĞLIK TESİSLERİMİZDE HEMŞİRELER GÜNÜ KUTLAMALARI

4 Aylık E-Bülten, Yıl : 2015 Sayı : 5 Sayfa 4 İŞARET DİLİ EĞİTİMİ Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi ve Tavşanlı Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen hastane personellerine yönelik, sertifikalı işaret dili eğitim programı başladı. 21 MAYIS DÜNYA SÜT GÜNÜ Sağlığın yaşam boyu korunması için yeterli ve dengeli beslenmede süt ve süt ürünleri tüketimi büyük öneme sahiptir. Özellikle çocukluk, gebelik-emziklilik ve yaşlılık dönemlerinde kemik sağlığı açısından önemi bilinen süt; obezite, kanser, hipertansiyon gibi kronik hastalıklara karşı koruyucu rol oynamaktadır. Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinde sütün insan sağlığında ki önemi için 21 Mayıs Dünya Süt Gününde süt ikramında bulunuldu. 14 MAYIS ECZACILAR GÜNÜ Sağlık hizmeti sunumumuz için özel bir öneme ve yere sahip, sağlık tesislerimizde görev yapan eczacılarımızın en önemli günü olan 14 Mayıs Eczacılık Günü kutlu olsun.

5 Sayfa 5 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği MAYIS AYI HALK KONFERANSLARIMIZ KATARAKT NEDİR? TEDAVİSİ NASIL OLUR? KONFERANSI Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve birliğe bağlı D.P.Ü. Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak düzenlenen Halk Konferanslarımız Katarakt Nedir? Tedavisi Nasıl Olur? konferansı ile devam etti. Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen konferansımız Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Fatih Özcura nın sunumuyla gerçekleştirildi. Konferansta gözde katarakt oluşumu ve ameliyatı konularında bilgiler veren Dr. Özcura halkımızın sorularını cevaplandırdı. Konferansa Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Mesut Karaca, D.P.Ü. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Burak İşler, hastane yöneticileri ve halkımız katıldı. SAĞLIKLI YAŞAMIN TARİFİNİ VERİYORUZ KONFERANSI Gençlerimizle Sağlıklı Geleceğe projesiyle Kütahya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İş birliği ile hastalıklar, teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında gençlerimiz bilinçlendirilerek; koruyucu ve tedavi edici sağlık hizmetlerinin etkin olarak sürdürülmesi, sağlıklı yaşam kalitesini yükseltilmesi ve gençlerimizin sağlıklı yaşam konularında bilgi düzeylerinin artırılması konusunda yapılan çalışmalarda; Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinde görevli Diyetisyen, Yaşam Koçu, Uzman Nurten Gündüz tarafından sunulan Sağlıklı Yaşamın Tarifini Veriyoruz konferansı gerçekleştirildi.

6 Aylık E-Bülten, Yıl : 2015 Sayı : 5 Sayfa 6 HİPERTANSİYON VE TUZ KULLANIMI KONFERANSI Doç. Dr. İsmail KARAKUYU Simav Devlet Hastanemizde 22 Mayıs 2015 tarihinde Halk Eğitim Kursiyerlerine Diyetisyen Neslihan AY tarafından HiPERTANSİYONDA TUZ KULLANIMININ ÖNEMİ anlatıldı. Konferansın sonunda tüm katılımcıların tansiyonları ölçüldü. ÖĞRENCİLERE YETERLİ VE DENGELİ BESLENME EĞİTİMİ Gediz Devlet Hastanesi Eğitim Hemşiresi Şükran OLGUN ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Kezban ALTIN- TAŞ tarafından Gediz Dayınlar İlköğretim Okulu öğrencilerine YETERLİ VE DENGELİ BESLENME ve EL VE VÜCUT TEMİZLİĞİ ile ilgili eğitim verilmiştir. SİMAV DA SİGARA NIN ZARARLARI KONFERANSI Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi tarafından tarihinde İlçemiz Dört Eylül İlköğretim Okulu çok amaçlı salonunda 100 kişilik bir öğrenci grubuna Başhekim Yardımcımız DR.ELİF CEYLAN tarafından (SİGARANIN ZARARLARI) anlatıldı. Eczacımız VELİ TUNA ise AKILCI İLAÇ KULLANIMI hakkında bilgilendirme yapmıştır. Öğrencilerimize her iki konuda broşür dağıtıldı.

7 Sayfa 7 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği SEREBRAL PALSİ (CP) Lİ HASTALARA EVDE FİZİK TEDAVİ VE REHA- BİLİTASYON HİZMETİ VERİLMEYE BAŞLANDI Türkiye de İlk Defa Evde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmeti Vermeye Başladık. Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak Türkiye de ilk defa uygulanmaya başlanan, Genel Sekreterliğin yeni bir projesi olan Serebral Palsi (CP) li hastalara evde fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti Kütahya da yapılmaya başlandı. Kütahya da ki 2000 kadar tahmin edilen hastalara ulaşılmak hedeflemektedir. D.P.Ü. KÜTAHYA EVLİYA ÇELEBİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE RESİM SERGİSİ Kütahya Belediyesi Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi Sanatçılarının SANATLA TERAPİ konulu Resim Sergisi, D.P.Ü. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sergilendi. Kütahya nın değerli sanatçıları Sebahat SARIOĞLU, Sibel TEMELKIRAN, Hakime GÜLSOY, Hüseyin KA- RAKOÇ, Bahri BİNGÖL, Ramazan GENÇ in eserlerinin yer aldığı serginin açılışını, Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. İsmail ZEHİR, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Hastane Başhekimi Doç. DR. Fatih OĞHAN, Kütahya Şairlerinden Şaban Şükrü SARI, Hastane Hekimleri, çalışanları ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirdiler. Hastanelerde açılan resim sergileri, öncelikle kanser hastalıklarında ve psikolojik hastalıklarında terapi sağlayarak faydası görülmektedir.

8 Aylık E-Bülten, Yıl : 2015 Sayı : 5 Sayfa 8 YONCALI FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON HASTANESİ SEMT POLİKLİNİĞİ YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Semt polikliniğini mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan Abdurrahman KARAA Caddesinde ki Konak Rezidansa taşındı. Daha önce Toplum Sağlığı Merkezi zemin katında hizmet veren polikliniklerimiz 600 m2 bir alandan 1400 m2 alanda hizmet vermeye başladı. TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANIMIZ SAYIN UZM. DR. ZAFER ÇUKUROVA, İLİMİZİ ZİYARET ETTİ Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU ile beraber Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanımız Sayın Uzm. Dr. Zafer ÇUKUROVA, İlimizi ziyaret etti. D.P.Ü. Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. TAVŞANLI DA HAP TAKBİKATI YAPILDI ütahya UMKE nin ev sahipliği yaptığı 15.Bölge tatbikatı Eskişehir,Afyon ve Bilecik illerinin katılımıyla Tavşanlı Doç.Dr.M Kalemli Devlet Hastanesi HAP tatbikatı gerçekleşmiş, SAKOM kurulmuş.15.bölge UMKE ekipleri tüm hastane birimlerini devir almıştır.

9 Sayfa 9 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği BAKANIMIZ DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU İLİMİZİ ZİYARET ETTİ Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açılışı ve Simav Devlet Hastanesi Temel Atma Törenleri için, ilimizi ziyaret etti. Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu yataklı Kütahya Şehir Hastanesinin temelinin önümüzde ki günlerde atılacağını bildirdi. TAVŞANLI DOÇ. DR. MUSTAFA KALEMLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASININ RESMİ AÇILIŞI BAKANIMIZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ. Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu, yapımı tamamlanan ve kısa bir süre önce hizmete alınan Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binasının resmi açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, Tavşanlı Kaymakamımız, Belediye Başkanlarımız, Rektörümüz, Kurum Başkanımız, Başkanlarımız, Hastane Yöneticilerimiz, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 27 MAYIS DÜNYA MS GÜNÜ Multipl Skleroz (MS) vücutta bağışıklık sistemindeki normal işleyişin bozulması demektir. Beynin görme, konuşma, yürüme gibi fonksiyonlar üzerindeki kontrolünü bozar.toplumda MS hastalığının bilinirliğini artırmak ve farkındalık yaratmak için Mayıs ayının son çarşamba günü ''Dünya MS Günü'' olarak ilan edilmiştir. Hayatın kalabalık ve karmaşasından uzaklaşıp doğada vakit geçirmek hem vücudunuzu hem de ruhunuzu rahatlatır.

10 Aylık E-Bülten, Yıl : 2015 Sayı : 5 Sayfa YATAKLI SİMAV DOÇ. DR. İSMAİL KARAKUYU DEVLET HASTANESİNİN TEMELİNİ BAKANIMIZ TARAFINDAN ATILDI. Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Simav İlçemizde, ihalesi tamamlanan 150 yataklı Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinin temelini attı. " 31 MAYIS DÜNYA TÜTÜNSÜZ GÜNÜ'' Sigara, doğum öncesi dönemden başlayarak, çocuk ve erişkinlikte ölüme kadar götüren 50 nin üzerinde sağlık sorununa yol açmaktadır. Önlenebilir hastalık ve ölüm sebeplerinin en önde gelenlerinden biridir. Tütün kontrolünde temel amaç, tütün ürünleri tüketimini azaltarak başta kanser olmak üzere onlarca hastalığın yarattığı sağlık, sosyal ve ekonomik zararların önüne geçilmesini sağlamaktır. Günümüzde %80 i gelişmekte olan ülkelerde olmak üzere, dünyada 1,3 milyar kişi ülkemizde ise 15 milyon kişi sigara içmektedir. Ülkemizde her yıl yaklaşık kişi tütün kullanımına bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybetmektedir. Sigara, içenleri olduğu kadar çevresindeki kişileri de etkilemektedir. Dünya Sağlık Örgütü nün tahminlerine göre, 700 milyon çocuk yani dünyadaki çocukların yarısı sigara dumanına maruz kalmaktadır. Her yıl dünyada 600 binin üzerinde kişi sigara dumanına maruz kalmanın sonucu ölmektedir. Toplumu "pasif sigara dumanının" zararlarından korumak önemli bir insanlık konusudur. '' SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ yapın.

Kütahya Genel Sekreterliği

Kütahya Genel Sekreterliği Aylık E-Bülten, Sayı 3 Kütahya Genel Sekreterliği Bülten Tarihi: Nisan 2013 HEMŞİRELER GÜNÜ 12 Mayıs tüm Dünya'da "Hemşireler Günü" ve bugünü içeren 12-18 Mayıs ise "Hemşirelik Haftası" olarak kutlanmakta.

Detaylı

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Aylık E-Bülten, Sayı 9 Bülten Tarihi: Ekim 2013 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği KALP TİMİ KURDUK. Dpü Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 7 gün 24 saat hizmet verecek kalp

Detaylı

KÜTAHYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ İDARİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI ULAŞIM ARAÇLARI 2014

KÜTAHYA KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ İDARİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI ULAŞIM ARAÇLARI 2014 KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ İDARİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI ULAŞIM ARAÇLARI 2014 ULAŞIM ARAÇLARI Başbakanlık Tasarruf Genelgesi ve 237 Sayılı Taşıt Kanun u gereği olarak, Kamuda gereksiz harcamaların

Detaylı

NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU

NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MİADI GEÇEN İLAÇLARIN İL SAĞLIK

Detaylı

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Aylık E-Bülten, Yıl : 2015 Sayı : 4 Bülten Tarihi: NİSAN 2015 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği TARLADAN TABAĞA GÜVENİLİR GIDA (Dünya Sağlık Günü, 7 Nisan 2015) Dünya Sağlık Örgütü tarafından 7 Nisan 1948'de

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Bülten Tarihi: Şubat 2014 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Uluslararası Kanser Kontrol Örgütü (UICC) önderliğinde bu yılki Kanser Günü teması "efsanelere inanmayın" şeklindedir. Bu efsaneler "kanseri konuşmak

Detaylı

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ

PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ PULMONER REHABİLİTASYON HAFTASI FAALİYET RAPORU (9-15 MART 2015) TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ İlimizde, merkez ve tüm ilçelerde 9-15 Mart Pulmoner Rehabilitasyon Haftası etkinlikleri, düzenlenmiştir.

Detaylı

OBEZİTE DİYABET VE METABOLİK HASTALIKLAR DAİRE BAŞKANLIĞI

OBEZİTE DİYABET VE METABOLİK HASTALIKLAR DAİRE BAŞKANLIĞI OBEZİTE DİYABET VE METABOLİK HASTALIKLAR DAİRE BAŞKANLIĞI Dr. Sabahattin KOCADAĞ Çocuk ve Ergen Sağlığı Daire Başkanlığı Dünyada her yıl 2,8 milyon insan, fazla kilolu (obezite de dahil) olmak nedeniyle

Detaylı

KÜTAHYA KAMU HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ EVDE SAĞLIK HĠZMETLERĠ

KÜTAHYA KAMU HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ EVDE SAĞLIK HĠZMETLERĠ KÜTAHYA KAMU HASTANELERĠ BĠRLĠĞĠ GENEL SEKRETERLĠĞĠ EVDE SAĞLIK HĠZMETLERĠ (TEMMUZ 2014 ) SAMİ AKPINAR UZMAN Evde Sağlık Hizmetinin Sunumu:10.03.2005 Tarih ve 25751 sayılı resmi gazetede yayınlanan usul

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Aylık E-Bülten, Sayı 10 Bülten Tarihi: Kasım 2013 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Şefkat Evi ve Anne Oteli Açılışı ġefkat Evi (Hasta yakınları ve refakatçi) ve Anne Otelinin açılıģını

Detaylı

20.10.2014 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ

20.10.2014 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ 20.10.2014 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ 4 Yılda 40 Kat Öğrenci Kuruluşundan bu yana geçen dört senede öğrenci sayısını kırka katlayan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Türkiye nin ilk on üniversitesi

Detaylı

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Bülten Tarihi: AĞUSTOS 2014 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Kurtuluş mücadelesinin Zafer ile sonuçlandığı, Kuruluşta olduğu gibi Kurtuluşunda vatanı olan Kütahya

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Aylık E-Bülten, Sayı 8 Bülten Tarihi: Eylül 2013 Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği KÜTÜPHANELER KURULUYOR HASTALARIMIZ OKUYOR Kütahya ilindeki tüm hastanelerimizde kütüphane ve kitaplıklar

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

6 MAYIS 2014 DÜNYA ASTIM GÜNÜ

6 MAYIS 2014 DÜNYA ASTIM GÜNÜ 6 MAYIS 2014 DÜNYA ASTIM GÜNÜ TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ 6 Mayıs Dünya Astım Günü olması sebebiyle merkez ve tüm ilçelerde etkinlikler düzenlenmiştir. Yerel Medyada 6 Mayıs Dünya Astım

Detaylı

SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi

SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi SGK 4. Olağan Genel Kurulu ÇSG Bakanı Süleyman Soylu nun Başkanlığında Gerçekleştirildi Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) 4. Olağan Genel Kurulu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı(ÇSGB) Süleyman Soylu nun ev

Detaylı

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Aylık E-Bülten, Yıl : 2015 Sayı : 7 Bülten Tarihi: AĞUSTOS-EYLÜL-EKİM Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği HASTALIKTAN SAĞLIĞA, GÜNEŞTEN ENERJİYE Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

Van için Hep Birlikteyiz Projesi Faaliyet Raporu

Van için Hep Birlikteyiz Projesi Faaliyet Raporu Van için Hep Birlikteyiz Projesi Faaliyet Raporu Sunuş Yeryüzü Doktorları olarak 23 Ekim 2011 de ilk depremin ardından ulaştığımız Van da medikal arama kurtarma çalışmaları, sahra hastanesi kurulması,

Detaylı

HEMŞİRELERİNİN UYGULADIKLARI HASTA EĞİTİMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ Uzm. Hem. Aysun ÇAKIR

HEMŞİRELERİNİN UYGULADIKLARI HASTA EĞİTİMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ Uzm. Hem. Aysun ÇAKIR HEMŞİRELERİNİN UYGULADIKLARI HASTA EĞİTİMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ Uzm. Hem. Aysun ÇAKIR GİRİŞ Hasta eğitimi, sağlığı koruyan ve bireylerde davranış değişikliği geliştirmeye yardım eden öğrenim deneyimlerinin

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

Türkiye de Sağlık Örgütlenmesi

Türkiye de Sağlık Örgütlenmesi Türkiye de Sağlık Örgütlenmesi (224 Sayılı Yasa ) Doç.Dr.Melikşah ERTEM İdeal Bir Örgütün İlkeleri Eşitlik Sürekli hizmet Entegre hizmet Katılımcı hizmet Öncelikli hizmet Ekip hizmeti Kademeli hizmet İdeal

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ VI. TOPLANTISI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ VI. TOPLANTISI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ VI. TOPLANTISI ÖDEMİŞ DEVLET HASTANESİ 27 KASIM 2013 Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Detaylı

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul

DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI. Açış Konuşması. Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı. 26 Mart 2016, İstanbul DTİK TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI Açış Konuşması Ömer Cihad Vardan, DEİK Başkanı 26 Mart 2016, İstanbul Sayın Başbakan Yardımcılarım; Bakanlarım; Saygıdeğer Protokol; Çok Değerli Başkanlar; Dünyanın dört

Detaylı

Kütahya Genel Sekreterliği

Kütahya Genel Sekreterliği Aylık E-Bülten, Sayı 1 İletişim ve teknolojinin sınır tanımadığı çağımızda, hayatın her alanında birçok yenilikle karşı karşıyayız. Sağlıkta dönüşüm programının etkisi ile sağlık alanında bu değişim daha

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.12.2014 27.01.2015 T.C.KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI DAN ODAMIZA ZİYARET-13 OCAK 2015 KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ABDURRAHMAN ARICI 13 OCAK

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

29 EYLÜL DÜNYA KALP GÜNÜ FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ

29 EYLÜL DÜNYA KALP GÜNÜ FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 29 EYLÜL DÜNYA KALP GÜNÜ FAALİYET RAPORU TEKİRDAĞ HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ 29 Eylül Dünya Kalp Günü olması sebebiyle, eşzamanlı olarak merkez ve tüm ilçelerde etkinlikler düzenlenmiştir. Yerel Medyada 29

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DİYABETİMİ YÖNETİYORUM PROJESİ DİYABET YÖNETİMİ KURSU RAPORU

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DİYABETİMİ YÖNETİYORUM PROJESİ DİYABET YÖNETİMİ KURSU RAPORU TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DİYABETİMİ YÖNETİYORUM PROJESİ DİYABET YÖNETİMİ KURSU RAPORU (AİLE HEKİMİ, AİLE SAĞLIĞI ELEMANI, TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ HEKİMİ, TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ SAĞLIK PERSONELİ) Prof.

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

ADANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

ADANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ ADANA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İSTATİSTİK 2013 HAZIRLAYAN Şennur ERDEM Tıbbi Teknolog GİRİŞ Ağız ve diş sağlığı, genel sağlığın, yaşamsal fonksiyonların ve yaşam kalitesinin önemli bir parçasıdır. Dünya

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. 2 ŞUBAT 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Valimiz Sayın Mustafa BÜYÜK ü ziyaret etti.ziyarette; son günlerde nöbetçi eczanelerimizde yaşanan soygun olayları hakkında Sayın Valimize bilgi verilerek, gerek eczanelerde

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 23.03.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Dünyada En Hızlı Yaşlanan İkinci Ülke: Türkiye 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında,izmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ V. TOPLANTISI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ V. TOPLANTISI İZMİR GÜNEY BÖLGESİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ V. TOPLANTISI TORBALI DEVLET HASTANESİ 09 EKİM 2013 Prof. Dr. Behzat ÖZKAN

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN LİDERLİK VE SİYASET AKADEMİSİ EĞİTİMİ

Detaylı

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ile 'Obeziteyle Mücadele' işbirliği protokolü İzmir

Detaylı

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ HASTANE KOMİTLERİ

T.C SAĞLIK BAKANLIĞI SUŞEHRİ DEVLET HASTANESİ HASTANE KOMİTLERİ KOMİTELER-EKİPLER BEYAZ KOD EKİBİ PEMBE KOD EKİBİ MAVİ KOD EKİBİ YÖNETİM EKİBİ (BAŞHEKİM,BAŞHEMŞİRE HASTANE MÜDÜRÜ) KOMİTE GÖREVLİLERİ MESAİ SAATLERİ İÇİNDE EKİP SORUMLUSU BAŞHEKİM HASTANE MÜDÜRÜ BAŞHEMŞİRE

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

SGK Sağlık Politikaları Bilimsel Danışma Kurulu Açılış Toplantısı

SGK Sağlık Politikaları Bilimsel Danışma Kurulu Açılış Toplantısı SGK Sağlık Politikaları Bilimsel Danışma Kurulu Açılış Toplantısı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KURUM OLARAK VATANDAŞLARIMIZA KARŞI ÇOK BÜYÜK SORUMLULUKLARIMIZ VAR -KURUL ÜYELERİMİZ

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI DR. BEHÇET UZ ÇOCUK HASTALIKLARI VE CERRAHİSİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ 22 Şubat 2013 Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Acıbadem Sağlık Grubu 18. Hemşirelik haftası etkinlikleri; Sağlıkta Tek ve Eşsiz Hizmet Hemşirelik: Birçok Alan Birçok Etki teması ile 10 Mayıs Perşembe günü Acıbadem

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTISI 1/22 Mart Yapılan

Detaylı

ilaç VE ECZACILIK KATILIM ÜCRETSİZDİR 27-29 Kasım 2015 HALİÇ KONGRE MERKEZİ / İSTANBUL KONGRESi İlaç ve Eczacılıkta Küresel Bilgi Paylaşımı

ilaç VE ECZACILIK KATILIM ÜCRETSİZDİR 27-29 Kasım 2015 HALİÇ KONGRE MERKEZİ / İSTANBUL KONGRESi İlaç ve Eczacılıkta Küresel Bilgi Paylaşımı ULUSLARARASI ilaç VE ECZACILIK KONGRESi KATILIM ÜCRETSİZDİR Kongre web sayfasını ziyaret ederek kayıt olabilirsiniz. İlaç ve Eczacılıkta Küresel Bilgi Paylaşımı www.ivekkongre.com 27-29 Kasım 2015 HALİÇ

Detaylı

AFYONKARAHİSAR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ VE ANNELİK OKULU FAALİYET RAPORU

AFYONKARAHİSAR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ VE ANNELİK OKULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZİ VE ANNELİK OKULU FAALİYET RAPORU Sağlık Bakanlığı nın Dünya Sağlık Örgütü yle yaptığı ortak çalışmaya göre Türkiye de 8,5 milyon obez (Şişman)

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Kamu Sağlık Politikaları

Kamu Sağlık Politikaları 7. Sağlık Zirvesi Kamu Sağlık Politikaları Hande HACIMAHMUTOĞLU Strateji ve Bütçe Başkanlığı Sağlık, İstihdam ve Sosyal Koruma Daire Başkanı Ankara, 20 Aralık 2018 İÇİNDEKİLER 1) Strateji ve Bütçe Başkanlığı

Detaylı

KÜTAHYA. Dr. Kamil TÜRKMEN- Kütahya İl Sağlık Müdürü drkamilturkmen@gmail.com

KÜTAHYA. Dr. Kamil TÜRKMEN- Kütahya İl Sağlık Müdürü drkamilturkmen@gmail.com KÜTAHYA Dr. Kamil TÜRKMEN- Kütahya İl Sağlık Müdürü drkamilturkmen@gmail.com 3.Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi nde Alternatif Turizm de Alternatif İl Kütahya sloganıyla başlattığımız çalışma Kütahya

Detaylı

Herkes için Kaliteli, Koruyucu, Eşit Sağlık Hizmeti

Herkes için Kaliteli, Koruyucu, Eşit Sağlık Hizmeti Herkes için Kaliteli, Koruyucu, Eşit Sağlık Hizmeti EVDE BAKIM ve DESTEK HİZMETLERİ v Evde Doktor Muayene Hizmeti: Hekim ve hemşire tarafından hastanın evinde muayenesi, reçetesinin düzenlenmesi,tıbbı

Detaylı

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız...

Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... İçindekiler Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Köker Turizm Personeli İçin Eğitim... 2 Ana Sınıflarına Giriş Hakkında... 3 Haberli Yangın Tatbikatımız... 3 Dünya Çocuk Hakları Günü... 3 Sayın Gökhan Okçu İle Söyleşi...

Detaylı

B.G.E.A.H. 2013 YILLIK EĞİTİM PLANI

B.G.E.A.H. 2013 YILLIK EĞİTİM PLANI AY OCAK HEMŞİRE, EBE VE S.MEMURU İş Sağlığı ve Ergonomi/17-18.01.2013/ 2 saat/ Hemş.Sinem DEMİR Diyabet ve Göz Sağlığı/24-25.01.2013/ 2 saat/ DOKTOR SAĞLIK DIŞI ÇALIŞAN HASTA Sağlık Çalışanlarına Kan ve

Detaylı

ODÜ TIP FAKÜLTESİNİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

ODÜ TIP FAKÜLTESİNİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ ODÜ TIP FAKÜLTESİNİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ 29.11.2016 Üniversitemiz Tıp Fakültesine 2016-1017 eğitim-öğretim döneminde yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Beyaz Önlük Giyme töreni gerçekleştirildi.

Detaylı

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ. Psikiyatride Tedavi Yöntemleri Semra Yaşar Psikiyatri A.D. 08.01.2013 Hemşireler 4 60 Dk. 240 Dk.

TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ. Psikiyatride Tedavi Yöntemleri Semra Yaşar Psikiyatri A.D. 08.01.2013 Hemşireler 4 60 Dk. 240 Dk. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ AYLIK EĞİTİM FAALİYET RAPORU FORMU Doküman Kodu EĞT-F-04 Yayın Tarihi 02.04.2012 Revizyon No 04 Rev.Tarihi 11.03.2013 Sayfa No 1/6 Eğitim Yılı: 2013 Ay: Ocak

Detaylı

Türkiye-Almanya Sosyal Güvenlik Sözleşmesi nin 50 nci Yılı Konferansı Ankara da Düzenlendi

Türkiye-Almanya Sosyal Güvenlik Sözleşmesi nin 50 nci Yılı Konferansı Ankara da Düzenlendi Türkiye-Almanya Sosyal Güvenlik Sözleşmesi nin 50 nci Yılı Konferansı Ankara da Düzenlendi Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK), Ankara Üniversitesi ve Ziraat Bankası işbirliği ile Türkiye-Almanya Sosyal Güvenlik

Detaylı

2012 YILI EĞİTİM PLANI

2012 YILI EĞİTİM PLANI TARİH KONUSU NİN ADI SAYFA: 1 / 7 E 10.01.2012 12.01.2012 17.01.2012 19.01.2012 Hasta Ve Çalışan Güvenliği Uygulamaları Ve Komitelerinin İşleyişi Selma KOÇ Kan ve Kan Ürünleri Transfüzyonu Başhemşire 1

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DİYABETİMİ YÖNETİYORUM PROJESİ DİYABET HEMŞİRELİĞİ TEMEL EĞİTİMİ KURSU RAPORU

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DİYABETİMİ YÖNETİYORUM PROJESİ DİYABET HEMŞİRELİĞİ TEMEL EĞİTİMİ KURSU RAPORU TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DİYABETİMİ YÖNETİYORUM PROJESİ DİYABET HEMŞİRELİĞİ TEMEL EĞİTİMİ KURSU RAPORU Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hazırlayan:

Detaylı

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Sayı 43 Mayıs 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım,

Detaylı

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ

YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ YALIN YÖNETİM DE İLETİŞİM SÜRECİ Değişim olmadan gelişim olmaz. Değişim yönetiminin kullandığı araçlardan en vazgeçilmezi ise İLETİŞİM dir. Yeşim de insan odaklı bakış açımızın simgesi olan Önce İnsan

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ YÖNETİMİ. Sağlık Hizmetleri. Hizmetleri. Hizmetleri. n Destek Sağlık Hizmetleri. n Veteriner Halk Sağlığı

SAĞLIK HİZMETLERİ YÖNETİMİ. Sağlık Hizmetleri. Hizmetleri. Hizmetleri. n Destek Sağlık Hizmetleri. n Veteriner Halk Sağlığı YÖNETİMİ Sağlık n Destek Sağlık n Veteriner Halk Sağlığı n Acil Sağlık ve Cankurtarma n Sağlıklı Gıda n İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ I 011 FAALİYET RAPORU Sağlık Yönetimi 14 YÖNETİMİ Stratejik Amaç 4

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan 3. Yaş Baharı Kongresine Katıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: - SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

Detaylı

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım,

MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, MÜSİAD Başarılı Öğrenciler Ödül Töreni KARADENİZ EREĞLİ 7 HAZİRAN 2018 Sayın Kaymakamım, Sayın Milletvekilim, Sn Rektörüm, Belediye Başkanlarım, İş Dünyası, STK ların Değerli Başkan ve Temsilcileri, Değerli

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ NISAN 2015 1-7 NISAN DÜNYA KANSER GÜNÜ 1 NISAN DÜNYA MIZAH GÜNÜ 4-10 POLIS GÜNÜ VE HAFTASı Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Türk Polis Teşkilatının

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

Medyada Kadına Yönelik Şiddet tartışıldı

Medyada Kadına Yönelik Şiddet tartışıldı Medyada Kadına Yönelik Şiddet tartışıldı "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Ve Dayanışma Günü" kapsamında düzenlenen, 'Medyada Kadına Yönelik Şiddet' konferansı İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

KODU:KY.PR.02 YAYINLANMA TARİHİ:12.11.2015 REVİZYON TARİHİ: REVİZYON NO:00 SAYFA SAYISI:05

KODU:KY.PR.02 YAYINLANMA TARİHİ:12.11.2015 REVİZYON TARİHİ: REVİZYON NO:00 SAYFA SAYISI:05 KOMİSYON TOPLANTILARI YÖNETİM PROSEDÜRÜ KODU:KY.PR.02 YAYINLANMA TARİHİ:12.11.2015 REVİZYON TARİHİ: REVİZYON NO:00 SAYFA SAYISI:05 1. AMAÇ: Hastanemizdeki komisyonların; hizmet kalite standartları ve kalite

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI

ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU. (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI ÜÇÜNCÜ TÜRK KENEŞİ İŞ FORUMU (24 Ekim 2014, Nahçıvan) TÜRK KENEŞİ GENEL SEKRETERİ RAMİL HASANOV UN İŞ ADAMLARINA HİTABI Sayın Âli Meclis Başkanı, Sayın Bakan, Sayın Oda Başkanları, Değerli İş Adamları,

Detaylı

ŞUBAT 2013 TEB

ŞUBAT 2013 TEB 1 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN SGK İl Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Lütfullah DÜZYOL u ziyaret etti. 6 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Sağlık Müdürlüğü Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MEDİKO-SOSYAL VE GENÇLİK DANIŞMA MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MEDİKO-SOSYAL VE GENÇLİK DANIŞMA MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MEDİKO-SOSYAL VE GENÇLİK DANIŞMA MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı,

Detaylı

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012 1 HAZİRAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulumuz ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer Faruk DOĞAN Valilikte Eczanelerin çalışma gün ve saatleri ile ilgili olarak Sağlıktan Sorumlu Sayın

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURUMLARI PLAN FORMU KURUM: BUCA KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ

T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Sağlık Müdürlüğü EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURUMLARI PLAN FORMU KURUM: BUCA KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ İL: İZMİR KURUM: BUCA KADIN DOĞUM ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ İLÇE: BUCA AİT OLDUĞU YIL:2014 EĞİTİMİN EĞİTİMCİLERİN Eğitim Verilecek Diğer Grupların Sıra EĞİTİMİN KONULARI YERİ TARİHİ SÜRES YÖNTEMİ ADI

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI DİYABET YÖNETİMİ- DİYETİSYEN EĞİTİMİ RAPORU Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hazırlayan: Uzm. Hem. Esma GÜNEY KIZIL- Tıbbi

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

YENİDOĞANLARDA EVDE SAĞLIK UYGULAMALARI

YENİDOĞANLARDA EVDE SAĞLIK UYGULAMALARI YENİDOĞANLARDA EVDE SAĞLIK UYGULAMALARI Doç. Dr. Nurullah OKUMUŞ Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağ. Ve Hast. Eğitim Araştırma Hastanesi Yenidoğan Kliniği ANKARA HASTANEMİZDE EVDE SAĞLIK HİZMETİ Hastanemizde,

Detaylı

21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU

21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU 21 27 KASIM TOPLUM AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI HAFTASI FAALİYET RAPORU SÜLEYMANPAŞA TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ 21-27 Kasım 2016 " Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası" olması sebebiyle; Toplum Sağlığı Merkezimiz tarafından

Detaylı

YILLIK EĞİTİM PLANI-2017

YILLIK EĞİTİM PLANI-2017 2 Hafta Ilgili Birim Sözel Anlatım,Uygulamalar Birim Dokümanları 1 Gün Toplantı Salonu Projektör+ Bilgisayar Yönte m Değ. i Gereçle Sayfa No: 1 / in Adı in Konusu ci Amaç/Hedef Hedef Grup Ayda 1 Kere Olmak

Detaylı

TRB2 BÖLGESİ MEVCUT DURUM ANALİZİ SAĞLIK SEKTÖRÜ

TRB2 BÖLGESİ MEVCUT DURUM ANALİZİ SAĞLIK SEKTÖRÜ TRB2 BÖLGESİ MEVCUT DURUM ANALİZİ SAĞLIK SEKTÖRÜ 2011 İÇİNDEKİLER 1. SAĞLIK SEKTÖRÜ... 3 1.1. Sağlık Personeli Durumu... 3 1.2. Ölüme Neden Olan Hastalıklar, Bebek - Çocuk Ölümleri ve Toplam Doğurganlık...

Detaylı

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri 4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri Habib-i Neccar Hz. Çeşit li Et kinliklerle Anıldı Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Üniversitemiz tarafından 26-28 Mayıs tarihleri arasında

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

Sevgili Beyoğlulular,

Sevgili Beyoğlulular, Sevgili Beyoğlulular, Övünebileceğimiz değerlerimizden biri de yardımlaşma konusunda gösterdiğimiz hassasiyettir. Bugüne kadar millet olarak ihtiyaç sahibi olan herkesin yardımına koştuk. Dayanışmanın

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI

TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI TIBBİ HİZMETLER BAŞKANLIĞI SAĞLIK BAKIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜKLERİ TOPLANTISI İZMİR EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ 22 Şubat 2013 Prof. Dr. Behzat ÖZKAN İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Detaylı

Sayı: 237 Yıl:20. Ağustos - Eylül Adli Yıl Açılış Töreni Yapıldı. Sayıştayda Bayramlaşma

Sayı: 237 Yıl:20. Ağustos - Eylül Adli Yıl Açılış Töreni Yapıldı. Sayıştayda Bayramlaşma Sayı: 237 Yıl:20 Ağustos - Eylül 2016 Adres : T.C. Sayıştay Başkanlığı 06100 Balgat/Ankara Tel : 0.312 295 30 00 Faks : 0.312 295 40 94 e-mail : sayistay@sayistay.gov.tr web : www.sayistay.gov.tr 1 2016-2017

Detaylı

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU 05 Nisan 2014tarihindeGenel Merkezde düzenlenen, Başkanlar kurulu toplantısına Şube Başkanımız Gül Yüzüncü Yılmaz katıldı. ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 17

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı