Spor Masajı (60 dk.) Miyoterapi (60 dk.)

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Spor Masajı (60 dk.) Miyoterapi (60 dk.)"

Transkript

1

2 Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Refleksoloji (60 dk.) Refleksoloji, rahatlama ve iyi hissetme tedavisidir. Profesyonel terapistimiz size normal bir ayak masajından çok daha fazlasını sağlayarak, vücudunuza doğal iyileştirici bir terapi uygular. Refleksoloji ile birlikte fiziksel ve ruhsal şikayetlerinize çözüm bularak kendinizi zinde hissedeceksiniz. Aroma Terapi (60 dk.) Aroma terapi masajı, saf ve doğal yağ karışımlarımız ile rahatlamanız, stresten arınmanız ve ruhsal yenilenmeniz için yavaş ve nazik bir şekilde uygulanıyor. Son derece dinlendirici ve keyif veren bu deneyimin tadını çıkarın. Spor Masajı (60 dk.) Spor masajı özellikle; kas yorgunluğu olanlar, kronik ağrı çekenler ve spor tutkunları için öneriliyor. Terapistlerimiz dolaşımı arttırmak, kas gerilimini dindirmek ve sınırlı hareketi yeniden yapılandırmak için çeşitli teknikler kullanıyorlar. Miyoterapi (60 dk.) Kas ve tendon bağlantı noktalarına odaklı derin baskı tekniğiyle yapılan ağrı giderici bir terapidir. Tekrar eden kürler şeklinde alındığı zaman kronik ağrıların ortadan kaldırılmasında etkin rol oynar. Anti-Stres Masajı (60 dk.) Yavaş ve ritmik dokunuşlarla yapılan bir terapidir. Kasları gevşetici rahatlatıcı etkisi vardır. Özellikle strese karşı beden, beyin ve zihin için bir gevşeme ve rahatlama deneyimidir. Sırt Masajı (30 dk.) Sırt masajımız, mini bir tedavi olarak özellikle sırt, boyun, omuz bölgelerine odaklanılarak uygulanıyor. Eğer misafirlerin masaja ayıracak zamanları az ve stres oranları çok ise bu tedaviyi denemelerini öneriyoruz. Baş Masajı (30 dk.) Gözlerinizi kapatın ve geleneksel Hint deneyimine dayanan bu huzur dolu zamanın içine girin. Saçınızı ve saç derinizi besleyen ılık yağ uygulanıyor ve rahatlatan baş masajı ile devam ediliyor. Parmakların hafif ve nazik baskısı ile uygulanan yüz masaj sizde sonsuz memnuniyet duygusu uyandıracak!

3 Masajlar İmza Koleksiyonu Bali Masajı (60 dk./90 dk.) Baskı ve esnetme tekniklerinden oluşan ve özel aroma terapi yağlarıyla da uygulanan Bali masajı vücuttaki kan, oksijen ve enerji akışını düzenlediği gibi rahatlatma ve iyileştirme özelliğine sahiptir. Migren, kas ağrısı, uyku düzensizliği, stres ve depresyona olduğu gibi alerji ve astım gibi nefes problemlerine karşı vücudu desteklemektedir. Lomi Lomi Masajı (90 dk.) Alt kol ile yapılan uzun ve akıcı masaj hareketleri ve dirsek yardımıyla eklemlerin gevşemesini sağlayarak derin bir rahatlama hissi uyandırır. Sevgi dolu, insanı sarmalayan bu ritmik dokunuşlar, hoş kokulu ılık vücut yağları ve müzik eşliğinde kendinizi emin ellerde hissettirir ve her yönden rahatlamanızı sağlar. Sıcak Taş Masajı (90 dk.) Isıtılmış volkanik taşlar kullanılarak, ısının bedenin derinlerine nüfus etmesini ve volkanik taşların etkisi ile çakralarımızdaki negatif enerjinin pozitife dönüşmesini sağlayan bir terapidir. Hamam Ritüelleri Türk Hamamı Deneyimi (30 dk./60 dk.) Cildinizin temizlenmesini sağlayan bu Osmanlı geleneğine siz de katılın. Kese uygulaması ile ölü derilerin temizliği sağlanıyor ve cildiniz yeniden nefes almaya başlıyor. Bu da vücudunuzdaki dolaşımın iyileşmesini sağlıyor. Bundan sonra da başınızdan ayağınıza kadar hoş kokulu bir sabun köpüğü bulutu eşliğinde sabun masajı başlıyor. Ekspres Hamam (20 dk.) Özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. ONNI Özel ONNI You Masaj (60 dk.) Yalnızca ikiniz - çiftler için özel hazırlanan vip odamızda, spa deneyimini yaşayın ve keyfini çıkarın. Jakuzi İle Rahatlama (30 dk.) HarmOnni Türk Hamamı Deneyimi (30.dk.) İsveç Masajı (60.dk.) Onni Düşler İki Kişilik Masaj Hizmeti (60.dk.) Lavanta Köpüklü Jakuzi Keyfi (30.dk.) Sauna

4 Cilt Bakımları Magistral Lifting Anti- Aging Bakımı (60 dk.) Nane, Limon, Biberiye ve Jojoba Yağı özlerinin cilt yenileyici etkisini barındıran bu yoğun anti-aging bakımı ile cildinizin sıkılaştığını, aydınlık kazandığını, pürüzsüzleştiğini ve ölü hücrelerden arındığını hissedeceksiniz. D-Panthenol ün nemlendirici ve aydınlatıcı etkisiyle, cildinize eşit tonda bir görünüm kazandırır. Beyaz Acı Bakla Proteininin hücresel yenilenmeyi arttırıcı ve kolajen yapımını tetikleyen formülüyle ise cildinizde anında gözle görülür derecede kırışıklıkların azaldığını göreceksiniz. Supreme Gençlik Bakımı (60 dk.) Cildinizin kaybettiği canlılığı ve yaşamı geri kazanması için geliştirilmiş Perforo Twin X15 kompleksiyle kan sirkülasyonunu arttırarak cildin daha fazla oksijen almasını sağlar ve cildin içinde yer alan karbondioksiti oksijenle değiştirir. Cilt anında canlanır ve içerdiği Embriyo ekstresi, Badem Yağı, Hindistan Cevizi, Çuha Çiçeği özlerinin ve E Vitaminin antioksidan, yeniden yapılandırıcı ve nemlendirici özellikleriyle cildiniz aradığı yumuşaklığı ve gençliği geri kazanır. Acmella Oleracea bitkisinin ekstresi olan Gatulin ve Hyaluronik asit sayesinde ise cildinizde oluşan mimik çizgilerinin azalmasına yardımcı olur. Lumière Perfection Parlaklık Bakımı (45 dk.) Yeşil Elma ve Limon Meyve asitlerinden elde edilen kompleks sayesinde cildinizin doğal gençlik ışıltısını geri kazanıp, içerdiği Yeşil Çay ekstresi ile, cildiniz derinlemesine temizlenir, nemlenir ve ölü hücrelerden arındırır. Cildinizin gevşekliğini onarır ve şişkinliğini alır. Aynı zamanda, sivilce, akne ve serbest radikallere karşı savaşır. Buğday Proteini ise cildinize eşsiz pürüzsüzlük ve yumuşaklık kazandırıp, esnekliğini arttırır. İçerdiği DNA Bitkisi sayesinde ise cilde yeniden sıkılık, canlılık ve saten ışıltısı kazandırıp porselen bir görünüme kavuşmasını sağlar.

5 Vücut Bakımları Sıkılaştırıcı Vücut ve Selülit Bakımı (75 dk.) Tüm vücudu sıkılaştırmaya, şişkinlikleri ve ödemi atmaya ve daha diri bir görünüme kavuşturmaya yardımcı bakım, selülit ve çatlak görünümün azalmasına, cildin canlılık kazanmasına ve elastikiyetinin artmasına yardımcı olur. Kan dolaşımını arttırıp ciltte yer alan yağ hücrelerini kırmaya ve cildi sıkılaştırmaya yönelik olan masaj eşliğinde uygulanan bakım, tüm vücudu saran özel sıkılaştırıcı vücut maskesi ile tek bir uygulama sonrasında bile ölçüm yapıldığında fark yaratmayı sağlar. D e t o x B a k ı m ı ( 7 5 d k. ) Lenfatik sistemi uyararak vücudunuzu toksinlerden ve ödemden arındırmaya yardımcı olan bu bakım sayesinde, cildiniz tekrar ihtiyacı olan oksijeni kazanıp, kan dolaşımınız dengelenir. Aynı zamanda, tüm vücudu sararak uygulanan Deniz Yosunundan elde edilen özel detox maskesi sayesinde metabolizma desteklenir ve toksinlerin atılmasına yardımcı olarak cildiniz yeniden canlılığına kavuşur. Göğüs Sıkılaştırıcı Bakım (45 dk.) Göğüs, boyun ve dekolte bölgesini sıkılaştırmayı hedefleyen bu bakım, özel karışımı sayesinde gerginliğini, diriliğini ve elastikiyetini kaybetmiş cildi toparlamayı hedefler.

6 Massages Swedish Massage (60 min.) Swedish massage is applied with a combination of medium and firm pressure techniques for the whole body. Accelerates blood circulation, reducing muscle tension for improving concentration. Reflexology (60 min.) Reflexology promotes relaxation and well being. Our proffesional therapist will apply you more than a foot massage and promote the body s own healing powers. It s a natural healing therapy which is highly effective in dealing with many complaints. Aroma Therapy (60 min.) The aroma therapy massage begins with our pure and natural oil. This oil is warmed and applied slowly and gently, providing relaxation, stress relief, and a refreshing boost to your mood. Enjoy this respite and pleasurable experience. Sport Massage (60 min.) Sport massage is recommended for muscle fatigue, chronic pain, and sports enthusiasts. Our therapists use a variety of techniques to increase circulation, unwind muscle tension, and restore restricted movement. Myotherapy Massage (60 min.) Myotherapy is a method for relieving pain based on the application of pressure at trigger points throughout the body. It plays an important role in the relief of chronic pain. Anti-Stress Massage (60 min.) Anti-Stress Massage massage relaxes the muscles and especially the nervous system. It is performed with slow and rhythmic strokes to your body. Back Massage (30 min.) Our massage treatment is given as a mini tune-up and focuses specifically on the back, neck and shoulders. If guests are short on time and high on stress, they should try this treatment. Head Massage (30 min.) Close your eyes, and enter into a time of serenity with this traditional Indian experience. Warm oil is applied to nourish your hair and scalp, followed by a slow tension relieving, pressure point head and face massage.

7 Massages Signature Collection Bali Massage (60 min./90 min.) Bali massage is a combination of gentle stretches techniques, acupressure and aromatherapy oils to stimulate the flow of blood, oxygen and energy around your body and brings deep relaxation and wellness. Lomi Lomi Massage (90 min.) Lomi Lomi massage involves long and flowing strokes using changeable and connective movements of the lower arm and elbow, allowing relaxation of the joints and inducing a sense of deep relaxation. For an experience of total relaxation, this treatment uses a combination of rhythmic touch, sweet scented warm oils and music. La Stone (90 min.) This massage is applied with the heated volcanic stones and aromatic oils, heat coming from Stones penetrates deep into the skin. This is applied to the whole body with balancing the energy in our chakras. Hammam Rituals Turkish Hammam Experience (30 min./60 min.) Partake in this Ottoman tradition of cleansing your skin. Using a kese, we scrub away the dead skin cells allowing your skin to breathe again. This allows the circulation in your body to improve. Next comes a soap massage from head to toe under a pleasant smelling cloud of lather. Ekspress Hammam (20 min.) This is a cleansing treatment using a special soap massage. ONNI Special ONNI You Massage (60 min.) Just the two of you celebrate and share your spa experience in our private couples spa suite. Relaxation With Jacuzzi (30 min.) HarmOnni Turkish Hammam Experience (30 min.) Swedish Massage (60 min.) Dream Onni Massage for the two of you (60 min.) Jacuzzi with Lavender Mousse (30 min.) Sauna

8 Facial Treatments Magistral Lifting Anti- Aging Treatment (60 min.) A unique anti-aging treatment that with the help of its ingredients: Mint, Lemon, Rosemary and Jojoba Oil extracts regenerates the skin, removes the surface cells, firms, nourishes, moisturizes and stimulates the formation of collagen. It refines, clarifies and unifies the skin tone and it is clinically proven to radically reverse the signs of aging. Supreme Youth Treatment (60 min.) Rich in active oxygenating substances, this treatment captures the oxygen and brings it to lower layers of the skin by replacing carbon dioxide with oxygen. With the help of its precious ingredients: Almond Oil, Coconut Oil, Embryo Extract and Vitamin E skin is revitalized and regenerated. The immediate tightening effect of the Acmella Oleracea s extract: Gatuline and Hyaluronic Acid prevents wrinkles and fine lines formation. Lumière Perfection Brightness T r eat men t (45 mi n. ) The Green Tea and AHA extract helps to moisturize, improve cutaneous elasticity, gives firmness to the skin. DNA antiaging solution has been formulated to penetrate deep within the skin to promote active cell renewal and reduce imperfections for a new, young and bright skin.

9 Body Treatments Slimming&Firming and Cellulite Treatment (75 min.) Rich in slimming and firming ingredients: Caffeine, Carnitine and Soy Extract, this special massage and wrap treatment will help diminish the appearance of cellulite, will break down fat stores and your silhouette will improve and regain firmness. The results will be visible even after the first application. Detox Treatment (75 min.) Marine Algae treatment provides a detox and remineralization that restores vital nutrients, and reduces swelling, bloating and trapped wastes responsible for cellulite. This treatment helps to eliminate toxins from your body, increase circulation, maintain the skin s connective tissue, collagen and provide essential vitamins and minerals to your skin. Bust Firming T r e a t m e n t ( 4 5 m i n. ) This special treatment restores distended skin on the breast, neck and bust area. It helps to maintain cutaneous firmness and elasticity.

10 Spa Kuralları Hoşgeldiniz Sizi Onni Hammam Spa da ağırladığımız için mutluyuz. Harika bir spa deneyimi yaşayabilmeniz için sizinle kurallarımızı paylaşmak isteriz. Sorularınız için bize, herhangi bir zamanda Onni Hammam Spa resepsiyonuna veya mail adresinden ulaşabilirsiniz. Yaşla İlgili Kurallar Onni Hammam Spa misafirlerinin en az 16 yaşında olması gerekmektedir. 16 yaş altı tüm misafirlerimiz yanlarında bir yetişkin olmak koşuluyla havuz alanından yararlanabilirler. Diğer imkanlardan çocukların yararlanması söz konusu değildir. Rezervasyon Misafirlerimize rezervasyonlarını önceden yaptırmalarını tavsiye ederiz. Üç aydan uzun süreli rezervasyonları kabul edememekteyiz. Gecikmeler Aceleye getirmeden kusursuz bir spa deneyimi yaşamanız için randevunuza 30 dakika kadar önce gelmeniz uygun olacaktır. Eğer gecikmeniz kaçınılmazsa spa resepsiyonunu arayarak bilgilendirmenizi rica ederiz. Gecikmeler durumunda ise randevu sürenizi kısaltmak durumunda kalabileceğimizi belirtmek istiyoruz. İptal Politikası İptal durumu söz konusu olduğu takdirde bizi olabildiğince erken haberdar etmenizi rica ederiz. İptal veya saat/tarih değişiminde kişisel hizmetler ve paketler için iki saat önceden haber verilmesi gerekmektedir. Bu sürenin altındaki iptal veya zamanlama değişimlerinde ödemenin tümü tahsil edilmektedir. Gelmeyen misafirlerimizden de aynı şekilde tam ödeme alınmaktadır. Aynı gün içinde bakım süresine iki saatten kısa süre kalmışken yapılan rezervasyonlar onaylanmış kabul edilir ve iptal edilmez. Standart Görgü Kuralları Lütfen tüm spa misafirlerinin mahremiyet ve huzur hakkına saygı gösteriniz. Bunun doğal bir gereği olarak mobil telefon, çağrı cihazı kullanımı ve sigara konusunda gereken duyarlılığı göstermenizi rica ederiz. Sağlık Sorunları Lütfen size verdiğimiz hizmeti etkileyebilecek herhangi bir sağlık sorunu, alerjiniz veya incinme durumunuz söz konusu ise rezervasyon yaptırırken bunu belirtiniz. Fitness Misafirlerimize fitness programına başlamadan önce doktorlarına bilgi vermelerini tavsiye ederiz. Egzersize başlamadan önce mutlaka kaslarınızı ısıtınız. Spor aktivitesinden önce ağır yemeklerden kaçınmanızı öneririz. Sağlığınız açısından; spor aktivitesinden sonra saunaya girmeden önce beklemeniz ve bedeninizi soğutmanız gerekmektedir. Aktivite alanında uygun ayakkabı ve fitness giysisi (eşofman, şort ve t-shirt) giyilmesi gerekmektedir. Üstsüz egzersiz yapılması yasaktır. Değerli Eşyalar Spa ziyaretiniz süresince mücevher takmamanızı, güvenliğiniz için tüm değerli eşyalarınızı odanızdaki kasada muhafaza etmenizi rica ederiz. Güvenlik kasaları danışma bölümümüzde de kullanımınıza sunulmuştur. Onni Hammam Spa yönetimi kişisel eşyalarınızda doğabilecek zarardan, para ve değerli eşyalarınızın güvenliğinden ve spa alanına getirilmiş olan kişisel eşyalarınızdan sorumlu değildir. Giyim Size bornoz ve terliğin yanı sıra ziyaretiniz süresince kişisel eşyalarınızı saklayabileceğiniz kilitli bir dolap tedarik etmekteyiz. Fitness alanında spor giysiler ve uygun spor ayakkabılar giyilmelidir. Lütfen mayonuzu getirmeyi unutmayın. Sauna bölümüne terlikle giriş yapılmamaktadır. Havuz ya da genele açık jakuzi kullanımının her anında, misafirlerimizin üstünde uygun yüzme kıyafetleri veya mayo mutlaka olmalıdır. Sauna ve hamam dışında havuz ve spa alanında çıplaklığa izin verilmemektedir. Her bakımda tek kullanımlık iç çamaşırı desteği alabilirsiniz. Bakımınız süresince Lütfen bakım işleminiz sırasında rahat olmadığınızda, çok sıcak ya da soğuk hissettiğinizde, uygulanan basıncın çok hafif ya da kuvvetli olduğunu düşündüğünüzde terapistinizi bilgilendirmekten çekinmeyiniz. Amacımız dünya üzerinde eşi benzeri olmayan olağanüstü bir deneyim yaşamanızdır. Evde Bakım Spa deneyiminizi evde de sürdürmek için Spa resepsiyonunda satışa sunulan ürünlerimizden yararlanabilirsiniz. Ödeme Şartları Ödemeyi nakit olarak veya çeşitli kredi kartlarıyla yapabilirsiniz. Otelde konaklayan misafirlerimiz bakım, hizmet ve ürünleri oda hesaplarına ekletebilirler. Tüm fiyatlar Türk Lirası üzerindendir ve KDV dahildir. Fiyatlarda önceden haber vermeksizin değişiklik yapılabilir. Bahşiş zorunlu olmayıp sizin takdirinize bırakılmıştır.

11 Spa Rules Admission We are honoured to welcome you to our Onni Hammam Spa. To give you the possibility to enjoy an amazing spa experience we all must follow certain rules. If you have further questions please do not hesitate to contact us any time at our Onni Hammam Spa reception or via Age requirements Spa guests must be 16 years old or over to enjoy Onni Hammam Spa. All children under the age of 16 may use the pool area while accompanied by an adult; all the other facilities in the Spa are not accessible for children. Bookings We recommend our guests to make bookings in advance. We do not accept bookings more than two months in advance Late arrival To enjoy an unhurried and perfect spa experience, please try to arrive 30 min early. If a late arrival is unavoidable please try to call our spa reception to notify them. For late arrivals we might have to shorten your treatment. Cancellation Policy In case of cancellation, please inform us as soon as possible. If you need to cancel or reschedule a reservation, we require 2 hours notice for individual services and packages. Appointments cancelled or rescheduled in less than the required time will be charged in full. No-show guests will equally be charged in full. Appointments booked for the same day in less than 2 hours prior to the treatments (last-minute appointments), are considered confirmed and cannot be cancelled. Standard Etiquette Please respect all Spa Guests right to privacy and serenity. In light of this the Spa is a mobile phone, pager and smoke-free zone. Health Conditions Kindly advise us of any health conditions, allergies or injuries, which could affect your service when making your Spa reservation. We suggest avoiding heavy meals before any sports activity. After a sport activity, it is always recommended to wait and cool down before you visit any sauna facilities. Appropriate fitness shoes and clothes (trousers or shorts,tshirts) are required as specified in activity areas. Topless workouts are prohibited at all times. Please wear gym shoes which do not mark the floor. Valuables We request that jewellery not be worn during your visit to the spa and suggest that all valuables be left in the safe in your room for security. Safes are also available at the reception for your convenience. The Management of Onni Hammam Spa accepts no responsibility for the loss or damage to personal property, or the safety of money, valuables and or any other personal item brought into the Spa premises. Dress code We provide robes and slippers, as well as a locker, to store personal belongings during your visit. Sports clothing and appropriate sports shoes must be worn in the fitness centre. Please remember to bring your swimwear. Slippers are not permitted in any Sauna facilities. Proper bathing attire must be worn at all times when using the pool or Jacuzzi. Cut-off shorts, ripped or torn clothes, diapers and street attire are prohibited in the pool. In respect of different cultures, nudity is not allowed in the spa except in the Sauna & Hammam. For every treatment you will be provided with disposable underwear that must be worn. During your treatment let your therapists know if you are comfortable or uncomfortable, too warm or too cold, or if their pressure is too light or too firm. Our goal is to provide the ultimate spa experience. Home care To continue your Spa experience at home, products used in our treatments are available from the Spa Reception. Payment We accept cash or most credit cards. Hotel residents may charge treatments, services and products to their rooms All prices are quoted in Turkish Lira and are inclusive of VAT. Prices are subject to change without prior notice. Gratuities are at your own discretion. Fitness Guests are advised to consult their doctors/physicians before starting a fitness programme. Before you begin your fitness programme, it is always advisable to warm up your muscles.

12 İletişim / Communication Otel misafirlerimiz, lütfen 3801 i arayın. In house guest, please dial 3801 Sütlüce Mh. İmrahor Cd. No: Beyoğlu/İstanbul spa@lazzonihotel.com Çalışma Saatleri Havuz Alanı ve Fitness: Spa Bakımları: :00 Operation Hours Fitness and Pool Area: 9am - 11pm Spa Treatments: 9am - 10pm

Aroma Terapi (60 dk.)

Aroma Terapi (60 dk.) Masajlar İsveç Masajı (60 dk.) Orta ve derin baskı tekniklerinin kullanıldığı, tüm vücuda uygulanan bir terapidir. Kan dolaşımını hızlandırır, kas gerilimini azaltarak konsantrasyonu güçlendirir. Anti-Stres

Detaylı

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL

Masajlar. Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL. Geleneksel Bali Masajı 50 min. 170 TL. Reflexology 50 min. 170 TL Masajlar Bölgesel Pythia Masajı 30 min. 90 TL Beden ve ruhunuzda derinlemesine rahatlama hissi uyandıran, özel aroma yağları ile yapılan yumuşak bölgesel bir masaj terapisidir. Pythia Masajı 50 min. 140

Detaylı

KENDİNİZE, SAĞLIK DOLU BİR ARMAĞAN VERİN

KENDİNİZE, SAĞLIK DOLU BİR ARMAĞAN VERİN KENDİNİZE, SAĞLIK DOLU BİR ARMAĞAN VERİN Bali Masajı Orta şiddetteki darbelerle ve baskı noktalarıyla derin bir basınç manipülasyonu kullanılarak yüzeysel adele tabakalarının altına ulaşılır. Vücudu atıklardan

Detaylı

Otelimiz bünyesinde faaliyet gösteren Aquamarine SPA sunduğu spor ve sosyal alanlarıyla misafirlerimizin gündelik hayatlarının bir parçası olmuştur.

Otelimiz bünyesinde faaliyet gösteren Aquamarine SPA sunduğu spor ve sosyal alanlarıyla misafirlerimizin gündelik hayatlarının bir parçası olmuştur. AQUAMARINE SPA Otelimiz bünyesinde faaliyet gösteren Aquamarine SPA sunduğu spor ve sosyal alanlarıyla misafirlerimizin gündelik hayatlarının bir parçası olmuştur. Aquamarine SPA, huzur dolu atmosferi,

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar

3 Gecelik Konaklamalı Programlar. 3 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

REZERVASYON 7769 7770 TR

REZERVASYON 7769 7770 TR REZERVASYON 7769 7770 TR HAMAM Felsefemiz Ortaçağ da yazılmış yüzlerce şiirde anlatılan efsanevi bir yer var... Lüks kavramının yüzyıllar önce belki de ilk kez tanımlandığı bir yer... Hava hep bahar gibi;

Detaylı

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar

2 Gecelik Konaklamalı Programlar. 2 Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU

PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU PITHIA TERMAL SPA DENEYİMLEME KILAVUZU Pithia Termal Spa hergün 07:00-22:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Masaj ve bakım hizmetleri 07:00-21:30 saatleri arasında verilmektedir. Pithia Termal Spa

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL

HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI KAHVE PEELİNGİ ÇAMUR BANYOSU. Süre: 30 dk / Fiyat: 150 TL. Süre: 30 dk / Fiyat: 180 TL HAMAM BAKIMLARI KESE VE KÖPÜK MASAJI Türk hamamının sıcak ortamında ve göbek taşı üzerinde uzman bir masör ve masöz tarafından yapılır. Vücudun salgılamış olduğu ter, kötü vücut kokusu, yüksek miktarda

Detaylı

Yoğun hayat temponuza huzurlu bir mola A peaceful retreat from the hustle and bustle of the city...

Yoğun hayat temponuza huzurlu bir mola A peaceful retreat from the hustle and bustle of the city... Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 1 Söğütözü 06520 Ankara, Turkey Tel : +90 312 248 88 88 Fax : +90 312 248 88 99 KarmaSpa.com.tr JWMarriottAnkara.com Yoğun hayat temponuza huzurlu bir mola A

Detaylı

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Günlük Kullanım / Daily Usage Hafta İçi / Weekdays 150 Hafta Sonu / Weekend 200 * VIP Oda / VIP Room 900 Maks. 6 kişi, 4 saat

Detaylı

Spa Deneyiminize Hazırlanın Prepare For Your Spa Experience 4 ~ 5. Masajlar ~ Massages 6. Therapia Özel ~ Therapia Special 12

Spa Deneyiminize Hazırlanın Prepare For Your Spa Experience 4 ~ 5. Masajlar ~ Massages 6. Therapia Özel ~ Therapia Special 12 1 Spa Deneyiminize Hazırlanın Prepare For Your Spa Experience 4 ~ 5 Masajlar ~ Massages 6 Therapia Özel ~ Therapia Special 12 Çiftlere Özel Therapia ~ Therapia for Couples 16 Yüz Bakımları ~ Facial Treatments

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk

Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk SERVICES SERVİSLER TÜRKÇE Hamam Ekspres Türk Hamamı Keseleme prosedürü yerine, özel sabun masajıyla vücut temizliği yapılmaktadır. Uygulama süresi: 20 dk Geleneksel Türk Hamamı Osmanlı geleneklerinden

Detaylı

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola

Hayata İhtİşamlı Bİr Mola ÇAM THERMAL RESORT & SPA, CONVENTION CENTER KIZILCAHAMAM Hayata İhtİşamlı Bİr Mola Günümüzün sağlıklı yaşam ve güzellik trendi SPA yla şehir ve iş yaşamının omuzlarınızda yarattığı ağırlıktan kurtulacak;

Detaylı

Sanitas Spa Koleksiyonu

Sanitas Spa Koleksiyonu Sanitas Spa Koleksiyonu SPA Klasikleri KLASİK MASAJ Kas gevşetici ve stres giderici bir masajdır. Hafif ya da kuvvetli baskılarla kan dolaşımını hızlandırırken stresi azaltır. Ayrıca dokunun, her bir hücrenin

Detaylı

menu of spa services

menu of spa services menu of spa services saf otantik olağanüstü hyatt pure Hyatt Pure, tatil beldelerinden kentlere kadar uzanan sıradışı spa koleksiyonudur. Her bir spa, bulunduğu coğrafi bölgenin özelliklerini ve kültürünü

Detaylı

Sanitas Spa Koleksiyonu

Sanitas Spa Koleksiyonu Sanitas Spa Koleksiyonu SPA Klasikleri KLASİK MASAJ Kas gevşetici ve stres giderici bir masajdır. Hafif ya da kuvvetli baskılarla kan dolaşımını hızlandırırken stresi azaltır. Ayrıca dokunun, her bir hücrenin

Detaylı

Lüks ve İhtişam Başlıyor

Lüks ve İhtişam Başlıyor Lüks ve İhtişam Başlıyor Beginning of Luxury & Splendor Spa ve güzellik Servisleri Spa and beauty Services DAHA FAZLASI İÇİN find out more on kapadokyahill Afetevler Mah. Niğde Cad. No:1 GORE I CAPPADOCIA

Detaylı

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington

Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek. Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington da Pratisyen Hekimliğinizi ziyaret ettiğinizde bir tercüman istemek Getting an interpreter when you visit your GP practice in Islington Islington daki tüm Pratisyen Hekimlikler (GP) tercümanlık

Detaylı

Masajlar / Massages. Aroma Terapi Masajı. Aromatherapy Massage. İsveç Masajı. Swedish Massage. Bali Masajı. Balinese Massage. 50 dk/80 dk.

Masajlar / Massages. Aroma Terapi Masajı. Aromatherapy Massage. İsveç Masajı. Swedish Massage. Bali Masajı. Balinese Massage. 50 dk/80 dk. Masajlar / Massages Aroma Terapi Masajı 50 dk/80 dk. Bitki özlerinden elde edilmiş karışımlardan hazırlanan doğal yağlar kullanılarak uygulanan bir masajdır. Bu masajda hareketler yavaş, dinlendirici ve

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

Hasta Hizmetleri Rehberi

Hasta Hizmetleri Rehberi Hasta Hizmetleri Rehberi TSE-ISO-EN 9001 TSE ISG-OHSAS TS 18001 Ç - E TSE-ISO-EN 14000 M - C TSE - ISO 10002 Fatih Üniversitesi Sema Hastanesi ne hoflgeldiniz. Hasta Hizmetleri Rehberi sizlere kolayl k

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Ankara Bilkent Otel Sanitas Spa Koleksiyonu

Ankara Bilkent Otel Sanitas Spa Koleksiyonu Ankara Bilkent Otel Sanitas Spa Koleksiyonu Masaj ve Kozmetik Hizmetleri Servis Saatleri: 10.00-23.30 Detaylı bilgi ve rezervasyon için +90 (312) 266 34 64 Otel içi dahili 404 www.bilkentotel.com.tr I

Detaylı

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi

X-Wave. Akustik Dalga Terapisi X-Wave Akustik Dalga Terapisi sales@btlnet.com www.btlnet.com All rights reserved. Although every care has been taken to provide accurate and up-to-date information, no responsibility can be accepted for

Detaylı

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA SWIMMING YÜZME FITNESS REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING KİŞİSEL EĞİTİM TURKISH BATH HAMAM

Detaylı

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor?

Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Natur-Med de Bir Gün Nasıl Geçiyor? Arınma, Do a, Termal SPA www.natur-med.com.tr Natur-Med Davutlar-Kuşadası Natur-Med'de Konaklama Otel Süiti Bahçe Süiti Bahçe Odası Otel Odası Arınma, Do a, Termal SPA

Detaylı

İçinizdeki Huzuru YENİ- DEN KEŞFE- DİN...

İçinizdeki Huzuru YENİ- DEN KEŞFE- DİN... İçinizdeki Huzuru YENİ- DEN KEŞFE- DİN... 2 İÇİN- DEKİ- LER 01. Spa / Spa 02. Masajlar / Massages 03. Uzak Doğu Masajları / Far Eastern Massages 04. Havuz & Dinlenme / Pool & Relaxation Area 05. Hamam

Detaylı

MUTLULU UNUZ SPA'DAN Z NDEL N Z FITNESS'DAN!

MUTLULU UNUZ SPA'DAN Z NDEL N Z FITNESS'DAN! MUTLULU UNUZ SPA'DAN Z NDEL N Z FITNESS'DAN! FITNESS 2200 m 2 genişliğinde kapalı alana sahip JOIE CLUB FITNESS & SPA da yer alan son teknoloji cihazlar ve makineler ile fitness çok daha keyifli. Yağ yakımını

Detaylı

SeaCreation aktif maddeler

SeaCreation aktif maddeler SeaCreation aktif maddeler Glycocéane GP3, başka bir dünyadan içerik Az bulunur anti-aging protein SeaCreation aktif maddeler daha hızlı cilt yenileme Kerontinositlerin aktiviteisini hızlandırır Daha pürüzsüz,

Detaylı

Spa Deneyiminize Hazırlanın 7. Masajlar 11. Therapia Özel 15. Yüz Bakımları 21. Vücut Bakımları 25. Banyo Terapileri 27. Hamam Ritüelleri 29

Spa Deneyiminize Hazırlanın 7. Masajlar 11. Therapia Özel 15. Yüz Bakımları 21. Vücut Bakımları 25. Banyo Terapileri 27. Hamam Ritüelleri 29 1 Spa Deneyiminize Hazırlanın 7 Masajlar 11 Therapia Özel 15 Yüz Bakımları 21 Vücut Bakımları 25 Banyo Terapileri 27 Hamam Ritüelleri 29 Diğer Hizmetlerimiz 30 2 1 Günlük stres ve gerginliklerinizden kaçmanın

Detaylı

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services

Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services Günlük Kullanım / Daily Usage Haftaiçi / Weekdays Haftasonu / Weekend * VIP Oda / VIP Room Masajlar / Massages Karma Signature

Detaylı

Masajlar / Massages. Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services. Günlük Kullanım / Daily Usage

Masajlar / Massages. Karma Spa Wellness & Fitness Hizmetleri Karma Spa Wellness & Fitness Services. Günlük Kullanım / Daily Usage Masajlar / Massages Karma Signature Masaj Karma Spa ya özel uygulanan ritüel ile başlayan bu masajda, yumuşak dokunuşlar ve akıcı hareketlerle rahatlamanız ve dinlenmeniz sağlanır. Karma Signature Massage

Detaylı

Özel Türk Hamamı Kullanımı 1-4 kişi 60 dakika 240 TL Özel Türk Hamamı Kullanımı 5-8 kişi 60 dakika 420 TL

Özel Türk Hamamı Kullanımı 1-4 kişi 60 dakika 240 TL Özel Türk Hamamı Kullanımı 5-8 kişi 60 dakika 420 TL Türk Hamamı Ritüelleri Özel Türk Hamamı Kullanımı 1-4 kişi 60 dakika 240 TL Özel Türk Hamamı Kullanımı 5-8 kişi 60 dakika 420 TL **Özel Türk Hamamı kiralamalarında, kiralama süresi içerisinde alınacak

Detaylı

Exercise 2 Dialogue(Diyalog)

Exercise 2 Dialogue(Diyalog) Going Home 02: At a Duty-free Shop Hi! How are you today? Today s lesson is about At a Duty-free Shop. Let s make learning English fun! Eve Dönüş 02: Duty-free Satış Mağazasında Exercise 1 Vocabulary and

Detaylı

Unwind renew at the Wellness Centre. Wellness Centre da ar n n tazelenin.

Unwind renew at the Wellness Centre. Wellness Centre da ar n n tazelenin. www.moevenpick-hotels.com Unwind renew at the Wellness Centre. Wellness Centre da ar n n tazelenin. Stay fit healthy. Formda sa l kl kal n. The top-of-the-line facilities at the Wellness Centre include

Detaylı

MASAJLAR / MASSAGES KLASİKLER / CLASSICS

MASAJLAR / MASSAGES KLASİKLER / CLASSICS MASAJLAR / MASSAGES KLASİKLER / CLASSICS KİŞİYE ÖZEL SPA MASAJI CUSTOMIZED SPA MASSAGE Yaygın olarak bilinen bu masaj türünde gerginlik ve stresin azaltılması ve potansiyel kas ağrılarına karşı koruma

Detaylı

Bioform SPA & Eğitim Merkezi

Bioform SPA & Eğitim Merkezi Bioform SPA & Eğitim Merkezi Day Spa ve Genel Spa merkezlerinde yapılabilecek vücut uygulamaları eğitimi Marine and Vegetal Spa Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı

Detaylı

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT thermal spa convention much more than on airport hotel dalamanairportlykiaresorthotel.com dlminfo@argrup.org Dalaman Havaalanı yolu 3. Km. 48770 DALAMAN - TÜRKİYE T +90 252

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Menü Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Klasikleri SANITAS İMZA* Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak seçtiğiniz aromatik yağlarla yapılan bu masaj kaslarınızı gevşetirken

Detaylı

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş

NOVAPAC Ambalaj San. Tic. A.Ş Ambalaj San. Tic. A.Ş 2014 yılında İstanbul'da 5.000 m2 lik alanda kurulan tek kullanımlık plastik ürünleri araştırıp, geliştirip, tasarlayıp üretmektedir. Uzun yılların deneyimi ile pazara yenilikçi,

Detaylı

Ecevit Caddesi, Girne, Kıbrıs Mersin 10, TURKEY Phone: +90 392 815 1518 Fax: +90 392 815 5988 E-mail: thecolony@arkingroup.com www.thecolonycyprus.com MASAJ MASSAGE Bilinen en eski tedavi ve kişisel bakım

Detaylı

IDENTITY MANAGEMENT FOR EXTERNAL USERS

IDENTITY MANAGEMENT FOR EXTERNAL USERS 1/11 Sürüm Numarası Değişiklik Tarihi Değişikliği Yapan Erman Ulusoy Açıklama İlk Sürüm IDENTITY MANAGEMENT FOR EXTERNAL USERS You can connect EXTERNAL Identity Management System (IDM) with https://selfservice.tai.com.tr/

Detaylı

operating hours / çalışma saatleri pürovel spa & sport izmir Contact DetaIls Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00.

operating hours / çalışma saatleri pürovel spa & sport izmir Contact DetaIls Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00. spa menu / spa menü operating hours / çalışma saatleri Fitness and indoor pool area: 06:00-23:00. Spa treatments: 09:00-21:00. Contact DetaIls Pürovel Spa & Sport Swissôtel Büyük Efes İzmir Phone: +90

Detaylı

just like all, but unique!

just like all, but unique! just like all, but unique! v v Amatör ruhumuzu koruyarak profesyonel işler çıkartıyoruz... Tecrübeli ve her biri konularının uzmanı departman yöneticilerimiz ile sürekli yenilikleri takip eden, teknolojik

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Tüm Cilt Tipleri için Yüksek Anti-Aging Etkili Bakım Serisi SKIN ACTIVE Stok Kodu Barkod No Ürün Adı Açıklama Fiyatı TL NEO3010 732013300104 Skin Active Exfoliating

Detaylı

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet)

Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar. (Özet) 4 Yüz Tanımaya Dayalı Uygulamalar (Özet) Günümüzde, teknolojinin gelişmesi ile yüz tanımaya dayalı bir çok yöntem artık uygulama alanı bulabilmekte ve gittikçe de önem kazanmaktadır. Bir çok farklı uygulama

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

HAYATINIZIN VAZGEÇİLMEZİ Uykunuzun olmazsa olmazı yastıklar da Viscotex sayesinde en ideal yapıya kavuştu. Bir yastığın ulaşabileceği en yüksek konforun yanında, deforme olmayan, ısıya ve neme karşı dengeleyici,

Detaylı

FLEX HOME. bir evden daha fazlası... more than a home...

FLEX HOME. bir evden daha fazlası... more than a home... Hayal ettiğiniz, ama evinize sığdıramayacağınız çeşitli aktivitelerden, spora, çocuk kreşinden, sinema odasına kadar bir çok modern alan dilediğiniz zaman FLEX ile evinizin bir parçası oluyor. FLEX un

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Laboratorios Indermo S.L.

Laboratorios Indermo S.L. Laboratorios Indermo S.L. Basit spa ve temizleme Tam Spa Temel Spa Temel ağlar Doğal SIAM Thai Masajı Sıcak Volkanik Taşlar Basit Spa Küçük güzellik salonları için fazla altyapı gerektirmez Duş gerektirmez

Detaylı

WELCOME FURNITURE DESIGN

WELCOME FURNITURE DESIGN FURNITURE DESIGN WELCOME FURNITURE DESIGN 4 welcome to the 2015 collection. welcome to you. Evinizin bir parçası olabilecek mobilyaların ruhundaki karakteristik noktalar, üretim teknikleri, işçilik kalitesi

Detaylı

Newborn Upfront Payment & Newborn Supplement

Newborn Upfront Payment & Newborn Supplement TURKISH Newborn Upfront Payment & Newborn Supplement Female 1: Bebeğim yakında doğacağı için bütçemi gözden geçirmeliyim. Duyduğuma göre, hükümet tarafından verilen Baby Bonus ödeneği yürürlükten kaldırıldı.

Detaylı

GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ

GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ GRAND ÖZGÜL TERMAL TATİL KÖYÜ Adres: Esentepe Mh. Çakmak Sk. No:10 Yaylabağı, İhsaniye / Afyonkarahisar, TÜRKİYE Tel: +90 272 273 73 73 Fax: +90 272 273 65 15 Web: www.ozgultermal.com.tr KONUM Uzaklık

Detaylı

SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL

SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL SKIN CARE SCIENCE WITH A SOUL [ comfort zone ], eczacı ve kozmetik kimyager olan Dr. Davide Bollati nin bilgi ve ilham gücüne dayanarak 1997 yılında Italya/Parma da kurulmuş olan ödüllü spa markasıdır.

Detaylı

Do not open the exam until you are told that you may begin.

Do not open the exam until you are told that you may begin. ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR ÖRNEKTİR OKAN ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ MATEMATİK BÖLÜMÜ 03.11.2011 MAT 461 Fonksiyonel Analiz I Ara Sınav N. Course ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO İMZA Do not open

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Menü Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Ar nd r n Spa Klasikleri SANITAS İMZA* Sert ve yumuşak teknikler bir arada kullanılarak seçtiğiniz aromatik yağlarla yapılan bu masaj kaslarınızı gevşetirken

Detaylı

I S T A N B U L S P A M E N U

I S T A N B U L S P A M E N U ISTANBUL SPA MENU BİYOLOJİK RİTMİNİZİ DİNLEMEYİ ÖĞRENMEK EVRENSEL UYUMA DOĞRU ATILAN İLK ADIMDIR Espace Privé Chenot D-Life, Türkiye de Chenot Metodunun uygulayan ilk merkezdir. Doğuş Grubu nun müşteri

Detaylı

Helping you to live more independently. Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme. Daha bagimsiz yasamak için size yardim ediyor

Helping you to live more independently. Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme. Daha bagimsiz yasamak için size yardim ediyor The Supporting People Logo Insanlari ve bagimsiz yasami destekleme The Supporting People Door in Watermark The Supporting People Introduction Helping you to live more independently Daha bagimsiz yasamak

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

Bedeninize ve ruhunuza unutulmayacak bir arma gan verin... Give your body and soul an unforgettable present...

Bedeninize ve ruhunuza unutulmayacak bir arma gan verin... Give your body and soul an unforgettable present... Bedeninize ve ruhunuza unutulmayacak bir arma gan verin... Give your body and soul an unforgettable present... Dinamik bir fitness, arındırıcı SPA keyfi Profesyonel fitness anlayışını mükemmel SPA deneyimiyle

Detaylı

GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ

GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ TÜRKÇE GELENEKSEL HAMAM RİTÜELLERİ Geleneksel Türk Köpük Masajı Geleneksel Türk hamamında köpük masajı eşliğinde gevşemenin ve temizlenmenin zamanı. Geleneksel Türk Kesesi Bu bakım cildinizin ölü hücrelerden

Detaylı

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum

Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum SPA MENÜ Sır gibi bir labirentteyim, ağrılarım diniyor, ruhum hafifliyor, huzur buluyorum; kendimi ödüllendiriyorum Geleneksel SPA rutinleri, Kuum un modern anlayışı ile yeniden doğuyor. Doğal bitki özleri,

Detaylı

ingilizce.com-müşterilerle En çok kullanılan Kelime ve Deyimler-Top words and phrases to use with customers

ingilizce.com-müşterilerle En çok kullanılan Kelime ve Deyimler-Top words and phrases to use with customers The Top words and phrases to use with customers Müşterilerle En Çok Kullanılan Kelime ve Deyimler Definitely Kesinlikle Surely Tabii! Kesinlikle Absolutely Muhakkak Kesinlikle Certainly Elbette PHRASES

Detaylı

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK

AKOPAK AKOPAK OPAX AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK AKOPAK Temizlik Ürünleri AKOPAK Temizlik ve Hijyen Ürünleri; deterjan ve kozmetik ürünlerinde endüstriyel ve evsel ürün üretiminde faaliyet gösteren bir firmadır. Konya da 1500 m² kapalı, 2000 m² açık alan üzerine

Detaylı

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM

A.Ş. ÖZEL / FASON ÜRETİM ÖZEL / FASON ÜRETİM Private Label www.jeomed.com Private / Contract Manufacturing How is it performed? 01 New Products Market Research 02 Product R & D 03 Ministry of Health Operations 04 GMP Norms Production

Detaylı

MAVİNİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN THE POWER OF BLUE WITH BLUE HARMONY SPA & FITNESS BLUE HARMONY SPA & FITNESS TA

MAVİNİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİN THE POWER OF BLUE WITH BLUE HARMONY SPA & FITNESS BLUE HARMONY SPA & FITNESS TA MAVİNİN GÜCÜNÜ BLUE HARMONY SPA & FITNESS TA KEŞFEDİN DISCOVER THE POWER OF BLUE WITH BLUE HARMONY SPA & FITNESS Wyndham İstanbul Petek in hizmet kalitesi, 5 yıldızlı otel konforu ve son teknoloji altyapısıyla

Detaylı

IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS

IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS IMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS İMT HYDROTHERA SPA & WELLNESS İstanbul un tek termal kaynak noktası olan Tuzla İçmeler in namı çok eskilere dayanır. M.Ö. 8. yüzyılda Asklepis Şifalı Suları olarak bilindiği

Detaylı

%100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE.

%100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE. %100 Zeytinyağı ÜRÜN KATALOĞU / PRODUCT CATALOGUE www.bozluyag.com Our company Our company has been built since 2003 and it is a family company. The place of our facility is in Torbalı,İzmir(Smyrna) where

Detaylı

2 YIL GARANTİ 2 YEARS WARRANTY CROSS AGATHA ++ DİODE LİPO LAZER TEKNOLOJİSİ DIODE LIPO LASER TECHNOLOGY

2 YIL GARANTİ 2 YEARS WARRANTY CROSS AGATHA ++ DİODE LİPO LAZER TEKNOLOJİSİ DIODE LIPO LASER TECHNOLOGY CROSS AGATHA ++ DİODE LİPO LAZER TEKNOLOJİSİ DIODE LIPO LASER TECHNOLOGY Selülit Tedavisinde ve Bölgesel Zayıflamada JAPON MITSUBISHI DİODE LİPO LAZER TEKNOLOJİSİ! A Device for Cellulite Treatment and

Detaylı

Günlük hayatın stresine mola verin. Ve kendinizi yeniden bulun.

Günlük hayatın stresine mola verin. Ve kendinizi yeniden bulun. Günlük hayatın stresine mola verin. Ve kendinizi yeniden bulun. Espace Vitalité Chenot Huzur ve ahenkli dingin bir vaha. Yemyeşil bir doğanın ortasında, güvenli bir ortamın güzelliği ve huzuruna dalıp

Detaylı

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho-Chunk Resort Room Attendant İş Detayları Required Duties: Participants will be cleaning hotel rooms, making beds, stocking carts closer with linen

Detaylı

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Arındırın.

Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Arındırın. Barbaros Bay Spa 2 Zihninizi ve Bedeninizi Tazelerken Ruhunuzu Arındırın. SPA Klasikler ANTİ STRES MASAJI Bu yoğun masaj gerginlikten kurtulmanıza yardım ederken iç huzurunuzu yeniler. Süre: 40 dk. AROMATERAPİ

Detaylı

Teknoloji Servisleri; (Technology Services)

Teknoloji Servisleri; (Technology Services) Antalya International University Teknoloji Servisleri; (Technology Services) Microsoft Ofis Yazılımları (Microsoft Office Software), How to Update Office 365 User Details How to forward email in Office

Detaylı

Modüler Buharsız Sauna

Modüler Buharsız Sauna Modüler Buharsız Sauna SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Teknolojisi SunCare Buharsız Sauna Sistemleri sauna anlayışına yepyeni bir bakış getirmek amacı ile tamamıyla güneş ışınları

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

Yaşamı huzurlu ve sağlıklı kılan unsurların en önemlisi beden ile ruh arasında sağlanan kusursuz dengedir.

Yaşamı huzurlu ve sağlıklı kılan unsurların en önemlisi beden ile ruh arasında sağlanan kusursuz dengedir. Thermal &Spa Yaşamı huzurlu ve sağlıklı kılan unsurların en önemlisi beden ile ruh arasında sağlanan kusursuz dengedir. Zihinsel ve fiziksel olarak yenilenip tazeleneceğiniz şifa kaynağı olan Termal Spa

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

For a more relaxing and healthier lifestyle

For a more relaxing and healthier lifestyle spa menü spa menu daha rahat ve sağlıklı bir hayat için For a more relaxing and healthier lifestyle Keyif ve kalite... Mutluluğumuz, bu iki kavramı yaşamımıza ne kadar kattığımızla ilgilidir. Kaliteli

Detaylı

The products below are presented to be sold and marketed outside of European Union! The products below are presented to be sold and marketed outside of European Union! The products below are presented

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

My Year Manager is Sınıf Müdürüm. P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü

My Year Manager is Sınıf Müdürüm. P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü EMTRAS [Turkish] My Headteacher is Okul müdürüm My Year Manager is Sınıf Müdürüm My Form Tutor is Sınıf öğretmenim My Form is Sınıfım P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü I must bring in a T-shirt, shorts

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

Lesson 30: will, will not Ders 30: will, will not

Lesson 30: will, will not Ders 30: will, will not Lesson 30: will, will not Ders 30: will, will not Reading (Okuma) I hope you will visit me one day. ( Umuyorum bir gün beni ziyaret edeceksin ) I think your sister will like that cellphone. ( Bence kız

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

Dead Sea Hakkında. Dead Sea de bulunan önemli minerallerin temel i levleri kısaca a a ıdaki gibidir. Magnezyum. Potasyum

Dead Sea Hakkında. Dead Sea de bulunan önemli minerallerin temel i levleri kısaca a a ıdaki gibidir. Magnezyum. Potasyum Dead Sea Hakkında Antik ça lardan beri dünyanın sa lık ve güzellik hazinesi olan Dead Sea, sa lı ı destekleyici ve dengeleyici sonsuz bir kaynaktır. Ömrü arttırıcı mineraller açısından zengin Dead Sea

Detaylı