Ekim 2011 YENİ ANAYASA YAPIMI SÜRECİNDE ÜÇÜNCÜ SES OLACAĞIZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ekim 2011 YENİ ANAYASA YAPIMI SÜRECİNDE ÜÇÜNCÜ SES OLACAĞIZ"

Transkript

1 SAYI 15 Ekim 2011 YENİ ANAYASA YAPIMI SÜRECİNDE ÜÇÜNCÜ SES OLACAĞIZ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN VE BÖLGEDEKİ MESLEKTAŞLARIMIZIN YANINDA TÜRKİYE YARGIÇLAR HÜKÜMETİ SÜRECİNİ GERİDE BIRAKMIŞ İSE DE SAVCILAR HÜKÜMETİ OLMA ÖZELLİĞİNİ DAHA DA AĞIRLAŞTIRILMIŞ BİÇİMDE SÜRDÜRMEKTEDİR

2 İÇİNDEKİLER Türkiye Barolar Birliği Bülteni ACIMIZ BÜYÜK Türkiye Barolar Birliği depremzede vatandaşlarımızın ve meslektaşlarımızın yanında HABERLER Meslektaşlarımıza sağlık hizmeti desteği Sahibi: Türkiye Barolar Birliği Adına Av. V. Ahsen Coşar Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sorumlu Yazı İşleri Müdürü: Av. M. Turgay Bilge Editör: Nesrin Turhan İletişim Adresi: Oğuzlar Mah. Barış Manço Cad. Av. Özdemir Özok Sok. No: Balgat - ANKARA Tel: (0312) Faks:0312) E- Mail: nesrin.turhan@barobirlik.org.tr TBMM Başkanı nın ziyaretinde yeni anayasa gündemdeydi CeBIT Fuarı nda TBB Standı büyük ilgi gördü Ustalarımızı andık TOPLANTILAR Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Uygulaması KATILIMLAR Dünden bugüne HSYK tartışıldı Teröre karşı Birliğe Çağrı Platformu ndan devletin ve siyasetin zirvesine ziyaret YURT DIŞI ETKİNLİKLERİ V. Akdeniz Baro Başkanları Toplantısı Türkiye de yapılacak SPOR OYUNLARI KISA KISA TBB EĞİTİM MERKEZİ TANITIM TOPLANTILARI STAJ EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI YAZILI BASIN AÇIKLAMALARI BASINDAN YENİ YAYINLAR RUHSAT ALANLAR MALİ BÜLTEN

3 1 ACIMIZ BÜYÜK TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZIN VE BÖLGEDEKİ MESLEKTAŞLARIMIZIN YANINDA VAN DA MEYDANA GELEN DEPREM FELEKETİ NEDENİYLE KAYBETTİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZA ALLAH TAN RAHMET, YARALI VATANDAŞLARIMIZA ACİL ŞİFALAR, MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLERİZ. Türkiye Avukatları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (TÜRAVAK) Van depreminden etkilenen vatandaşlarımız için yardım kampanyası başlattı. Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu acı olayın yaşanmasının ardından gerçekleştirdiği ilk toplantısında depremden zarar gören meslektaşlarımıza destek olmak amacıyla 600 bin TL lik bütçe ayrılmasına karar verdi. Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Talay Şenol Birliğe Çağrı Platformu ile bölgeye giderek depremde hasar gören binalarda incelemelerde bulundu ve depremzedelerle sohbet etti. VAN BAROMUZ MENSUBU, DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ AYETULLAH CENGİZ VE DİLAVER SAKİK İ, 23 EKİM 2011 TARİHİNDE VAN DA MEYDANA GELEN DEPREMDE KAYBETTİK. MERHUMLARA ALLAH TAN RAHMET, AİLELERİNE, YAKINLARINA VE TÜM MESLEKTAŞLARIMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ.

4 2 ACIMIZ BÜYÜK TÜRKİYE AVUKATLARI DEPREMZEDELERİN YANINDA Türkiye Avukatları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (TÜRAVAK) Van da yaşanan ve hepimizi derin bir acıya boğan depremden etkilenen vatandaşlarımız için yardım kampanyası başlattı. Türkiye deki 78 baroya kayıtlı 70 bini aşkın avukatın sosyal yardım ve dayanışmalarına katkıda bulunmak amacıyla kurulan TÜRAVAK, bu kez Bir Destek de Avukatlardan adlı kampanya ile ülke genelindeki meslektaşlarını depremzedelere yardıma çağırdı. BAŞKAN YARDIMCISI AV. TALAY ŞENOL BÖLGEDEYDİ Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Talay Şenol Türkiye nin farklı kesimlerini temsil eden örgütlü kuruluşların oluşturduğu Birliğe Çağrı Platformu ile deprem bölgesine gitti. 26 Ekim 2011 tarihinde Van Merkez ve Erciş te incelemelerde bulunarak depremzedelerin dertlerini dinleyen heyet, Van ın yaralarını sarmak, vatandaşların acısını paylaşmak ve ihtiyaçlarını belirlemek için çalışmalar yaptı.

5 3 ACIMIZ BÜYÜK MESLEKTAŞLARIMIZIN ACISINI PAYLAŞIYORUZ Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Van da meydana gelen depremin ardından gerçekleştirdiği ilk toplantısında depremden zarar gören meslektaşlarımıza destek olmak amacıyla 600 bin TL lik bütçe ayrılmasına karar verdi. Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı deprem bölgesindeki meslektaşlarımızın durumlarını öğrenmek ve yaralarını sarmak amacıyla Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu nu (SYDF) harekete geçirdi. Bu amaçla görevlendirilen SYDF Müdürü Dr. Cengiz Yavuz 29 Ekim 2011 tarihinde bölgeye giderek meslektaşlarımızla yaptığı görüşmeler doğrultusunda izlenimlerini ve yapılabilecek yardımları içeren raporunu Başkanlık Makamına sundu. Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu yardımların hızlı bir şekilde yapılabilmesi için konuyu ilk toplantısında ele alarak depremden zarar gören meslektaşlarımıza destek olabilmek amacıyla 600 bin TL lik bütçenin ayrılmasına karar verdi. Yönetim Kurulu nun kararı doğrultusunda deprem bölgesindeki meslektaşlarımızla iletişime geçilerek yardımlar yapılmaya başlandı.

6 4 HABERLER SOSYAL YARDIM VE DAYANIŞMA FONU AVUKATIN YANINDA MESLEKTAŞLARIMIZA SAĞLIK HİZMETİ DESTEĞİ Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu yatarak tedavi gören meslektaşlarımızı hastanede nakit ödeme yükünden kurtaran anlaşmalarına bir yenisini ekledi. Türkiye genelinde 13 hastanesi bulunan Universal Hastaneler Grubu ile Türkiye Barolar Birliği arasında, meslektaşlarımızın kaliteli sağlık hizmetlerine avantajlı koşullarda ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla bağıtlanan anlaşma kapsamında, barolara kayıtlı tüm meslektaşlarımız Universal Hastaneler Grubu nun sağlık hizmetlerinden protokol özel koşulları kapsamında yararlanabilecek. 26 Ekim 2011 tarihinde gerçekleştirilen anlaşmaya; Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen Coşar, İstanbul Barosu Başkanı Av. Ümit Kocasakal, Universal Hastaneler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu ve Genel Müdürü Mahir Turan imza attı.

7 5 HABERLER Törende konuşan Birlik Başkanı Coşar, Bir meslek örgütü olarak Türkiye Barolar Birliği, avukat merkezli hizmet anlayışı ilkesini esas alarak, sosyal yardım ve dayanışma projeleri ile her zaman yanında olduğu üyelerinin sağlık sorunlarının çözümü konusunda bir hizmete daha imza atmıştır. İstanbul dan başlayan bu hizmet, genişleyerek tüm Türkiye de yaygınlaştırılacaktır dedi. İstanbul Barosu Başkanı Av. Ümit Kocasakal, bu anlaşmanın sadece İstanbul daki avukatlar için değil, tüm meslektaşlarımız için bir güvence olacağını söyledi. Universal Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu da Böyle bir anlaşma yaparak Türk hukuk sisteminin gelişmesine katkı sağlayan bir ekibin sağlığı ile ilgili sorumluluğu taşımaktan memnuniyet duyuyoruz diye konuştu. Universal Hastaneler Grubu nun İstanbul, Bursa, Diyarbakır, İzmir, Karabük, Konya Ereğli, Malatya ve Manisa da hastaneleri bulunuyor. Türkiye Barolar Birliği daha önce de Muğla, Giresun ve Ankara da özel hastanelerle anlaşmalar yapmıştı.

8 6 HABERLER ANLAŞMALI HASTANELER Anlaşmalar kapsamında; Özel anlaşmalı hastanelerden sağlık hizmeti alan avukatların tedavi giderleri, katılım payı hariç olmak üzere TBB SYDF tarafından doğrudan hizmet alınan hastaneye ödenecek. Avukat meslektaşlarımızın bu hizmetten yararlanabilmesi için Barokart özellikli yeni avukat kimlik kartını ibraz etmesi yeterli olacak. Yatarak tedavi hizmetlerini alan levhaya kayıtlı avukatların hastaneye ödemeleri gereken ücretin yüzde 80 i TBB tarafından doğrudan hastaneye ödenecek. Geri kalan yüzde 20 lik kısmı ise yönerge gereği avukat tarafından karşılanacak. ANKARA Medicana International Bayındır Hastanesi Güven Hastanesi İSTANBUL Bayındır Hastanesi Universal Taksim Alman Hastanesi Universal İtalyan Hastanesi Universal Çamlıca Hastanesi Universal Aksaray Hastanesi Universal Kadıköy Hastanesi MUĞLA Özel Yücelen Hastanesi Universal Bodrum Hastanesi BURSA Universal Bursa Hastanesi DİYARBAKIR Universal Diyarbakır Hastanesi İZMİR Universal Ege Sağlık Hastanesi KARABÜK Üniversal Karabük Hastanesi KONYA Universal Konya Ereğli Hastanesi MALATYA Universal Malatya Hastanesi MANİSA Universal Manisa Hastanesi GİRESUN Ada Hastanesi

9 7 HABERLER GÜNDEMDE YENİ ANAYASA VARDI TBMM Başkanı Cemil Çiçek in ziyaretinde Türkiye Barolar Birliği nin yeni anayasa yapımı sürecine yapacağı katkılar gündeme geldi. Birlik Başkanı Coşar, Çatışma noktalarında, bir hukuk kuruluşu, üçüncü bir ses olarak görüşlerimizi ortaya koyacağız dedi. TBMM Başkanı Cemil Çiçek 3 Ekim 2011 tarihinde Türkiye Barolar Birliği'ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Av. V. Ahsen Coşar, Başkan Yardımcısı Av. Talay Şenol ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Sitare Sağsen tarafından karşılanan Çiçek görüşmede yeni anayasa sürecini gündeme getirdi. Görüşmenin ardından gazetecilere bir açıklama yapan TBMM Başkanı Çiçek Türkiye Barolar Birliği ne iade-i ziyaret için geldiğini, ancak ziyaretinin bir başka özel sebebi de bulunduğunu belirterek şöyle konuştu: "Sebebi şu: 82 Anayasası'na pek çok kurumdan, kişiden ve sivil toplum örgütünden itirazlar geldi, tartışıldı ama bugün yürürlükte olan anayasaya ilk itirazı yapan TBB'dir. Anayasa yürürlüğe girdikten sonra değil, daha hazırlık aşamasında bu itirazları yapmış, bu itirazlarının ne kadar haklı olduğu da aradan geçen süre içerisinde anlaşılmıştır. O nedenle evvela bir hakkı teslim etmek lazım. Yeni dönemde de elbette yeni anayasa sürecini siyasi partilerimiz götürecek ama en aktif biçimde katkı verecek kuruluşların başında Türkiye Barolar Birliği geliyor." Çiçek, bir soru üzerine, Türkiye Barolar Birliği'nin anayasayla ilgili geçmişte yaptığı tartışmalar ve hazırladığı taslaklar bulunduğunu hatırlatarak, ''Büyük katkı vereceklerine inanıyorum'' dedi.

10 8 HABERLER Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. V. Ahsen Coşar da basın mensuplarının sorusu üzerine TBMM Başkanı nın yeni anayasa sürecinde Barolar Birliği nden beklentilerini ilettiğini belirterek şöyle konuştu: Sayın Başkan aynı zamanda tarihe de tanıklık ettiler. Gerçekten TBB, 12 Eylül Anayasası'nın daha hazırlık aşamasında itirazlarını, eleştirilerini ifade etmişti. O aşamada dikkate alınmadı ama o eleştirilerin, önerilerin doğruluğu zaman içerisinde ortaya çıktı. Şimdi yeni anayasa yapımıyla ilgili süreç başladı. Bu parlamentonun, siyasi partilerin görevi, ama kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarına ve sivil toplum örgütlerine de düşen görevler var. Biz bu konuda da siyaset kurumuna yardımcı olmak için hazırız. Geçmiş dönemlerde TBB olarak hazırladığımız anayasa taslakları vardı. Bu kez anayasa taslağı hazırlamayacağız, böyle bir düşüncemiz yok. Sadece anayasanın nasıl olması gerektiği konusunda ve çerçevesiyle ilgili olarak çalışma yapacağız ve bunu zaman içerisinde kamuoyuna açıklayacağız. Parlamentoda herhangi bir konuda, siyasi partilerin arasında bir anlaşmazlık olduğu takdirde ki büyük bir olasılıkla olacaktır. Çünkü herkesin aynı şekilde düşünmesi mümkün değil. Çatışma noktalarında, konularında kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşu olarak, bir hukuk kuruluşu olarak görüşlerimizi açıklayacağız. Anayasa aslında hukuki olmaktan daha çok, siyasi bir metin ise de yine de hukukçuların söz söylemesi gereken bir üst metin, o nedenle üçüncü bir ses olarak, sağduyunun sesi olarak görüşlerimizi ortaya koyacağız.

11 9 HABERLER CeBIT FUARINDA BAROLAR BİRLİĞİ STANDINA BÜYÜK İLGİ Türkiye Barolar Birliği, 6-10 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi nde gerçekleştirilen, Avrasya bölgesinin en büyük Uluslararası Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı na katıldı. 17 ülkeden binin üzerinde katılımcı firmanın yer aldığı fuar, dört gün boyunca ziyaretçi akınına uğradı. Bilgi İşlem ekibimizin bilişim projelerimizi, barolara ve avukatlara verdiğimiz hizmetleri tanıttığı Türkiye Barolar Birliği standı büyük ilgi gördü. Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. M. Turgay Bilge, fuarın açılış gününde TBB Avukat Bilgi Sistemi konulu bir sunum yaptı. Türkiye Barolar Birliği Başkan Danışmanı Av. Özgür Eralp ve Bilgi Güvenliği Danışmanı Dr. Cemal Gemci nin konuşmaları da ilgiyle izlendi. Fuara Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve Yargıtay Başkanlığı ndan katılan ekipler tanıtım toplantısının ardından yeni projeleri görmek üzere TBB Standını ziyaret etti.

12 10 HABERLER Fuar boyunca e-imza ve barokart başvurularının da alındığı Türkiye Barolar Birliği standını ziyaret eden farklı kurumlardan temsilciler, projelerin kendilerine uygulanıp uygulanamayacağını da sordular. TBB Standında tanıtımı yapılan başlıca projeler şunlar oldu: UBAP Projesi Yeni Avukat Kimliği TBB E-İmza TBBTV - TBB Radyo Çağrı Merkezi Uygulamaları Web sitesi uygulamaları Av.tr Projesi Donanımlar : Turnike Sistemleri LCD Monitör Sistemleri VPN Ödeme Sistemleri IP Bazlı Telefon Yazılımlar : E-Baro SYDF Staj Ruhsat Kimlik Sicil

13 11 HABERLER USTALARIMIZI ANDIK Türkiye Barolar Birliği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Avukat Faruk Erem i 15 Ekim 2011 günü vefatının 13'üncü yılında kabri başında andık. Ömrü boyunca Hukukun Üstünlüğü ilkesinin yerleşmesi için çaba harcayan ve 15 Ekim 1998'de kaybettiğimiz Kurucu Başkanımız, hocamız Prof. Dr. Avukat Faruk Erem'i anma törenine Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı, TBB Disiplin, Denetleme kurulları üyeleri, Faruk Erem in eşi Nevin Erem ve yakınları ile meslektaşları katıldı. Törende bir konuşma yapan TBB Başkan Yardımcısı Av. Talay Şenol, Hukuka olan inancını ve hümanist bakış açısını; bilimsel kitapları, makale ve incelemelerinde dile getiren, Suçluyu kazıyınız, altından insan çıkar özdeyişiyle çıkardığı Bir Ceza Avukatının Anıları ile öğretisini ete kemiğe büründüren Prof. Dr. Avukat Faruk Erem yolumuza ışık tutmaya devam etmektedir diye konuştu.

14 12 HABERLER Türkiye Barolar Birliği Önceki Başkanı, değerli hukuk adamı Avukat Teoman Evren i 18 Ekim 2011 günü vefatının 5 inci yılında kabri başında andık. Evren in ailesi, yakınları, dostları ve meslektaşlarının katıldığı törende bir konuşma yapan Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Talay Şenol, Atatürkçü, çağdaş ve özgür bir düşünceye sahip bir hukuk adamı olan Av. Teoman Evren in sırasıyla Ankara Barosu Başkanlığı, Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı ve Türk Hukuk Kurumu Başkanlığı yaptığını anımsattı. Şenol şunları söyledi: Önceki Başkanlarımızdan arkadaşımız, dostumuz kardeşimiz ve hep rahmetle andığımız Özdemir Özok, Teoman Ağabey yiğit bir insandı diyerek birkaç kelime ile Teoman Evren i anlatırdı. Ülkemizde laik, demokratik ve sosyal hukuk devletini bütün kurum ve kurallarıyla gerçekleştirme mücadelesinde ön saflarda yer alan, yalnızca bir hukuk adamı değil gönül adamı da olan, yokluğunu her zaman hissedeceğimiz Teoman Evren i şükran, minnet, özlem ve rahmetle bir kez daha anıyoruz. Ruhu şad olsun.

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 2013-2014 ADLİ YILINDA TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ NİN AVUKATLARA YÖNELİK ÇALIŞMALARINDAN BAZI BAŞLIKLAR Eylül 2014 ANKARA Hastalıkta, Yaşlılıkta, Cezaevinde, Cenazede Her Yerde Avukatın

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI. 17 Ocak 2015

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI. 17 Ocak 2015 TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI 17 Ocak 2015 31.05.2013-31.12.2014 tarihleri arasında 10.814 yeni meslektaş aramıza katıldı TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU 29.05.2013-31.12.2014

Detaylı

ALTINCI BÖLÜM. Ziyaretler

ALTINCI BÖLÜM. Ziyaretler ALTINCI BÖLÜM Ziyaretler Ankara Barosu 61 inci Olağan Genel Kurulu nda seçilerek 13 Ekim 2010 tarihinde yeni görevine başlayan Ankara Barosu Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, Baronun Yönetim Organları ve TBB

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

T Ü R K İ Y E B A R O L A R B İ R L İ Ğ İ B A Ş K A N L I Ğ I Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

T Ü R K İ Y E B A R O L A R B İ R L İ Ğ İ B A Ş K A N L I Ğ I Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi, Başkan tarafından iki toplantı arasındaki süreçte gelişen olaylar hakkında bilgi Av. Kadri Markoç 3 ayda bir insan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkeleri

Detaylı

Gülağaç SGM Açıldı -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ

Gülağaç SGM Açıldı -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ Gülağaç SGM Açıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -SOSYAL GÜVENLİK KURUMU OLARAK AÇMAYI PLANLADIĞIMIZ 583 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ NDEN 475 İNCİSİNİ AÇIYORUZ -FİNANSAL KRİZLERİN KURUMLARIN

Detaylı

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB

TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB TMMOB Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği 41. DÖNEMDE RESİMLERLE TMMOB 2010-2012 ISBN 978-605-01-0372-4 Baskı Mattek Basın Yayın Tanıtım Tic. San. Ltd. Şti Adakale Sokak 32/27 Kızılay/ANKARA Tel: (312)

Detaylı

YÖNETİM KURULU 16 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 16 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 16 NİSAN 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

SESIN YOLCULUGU 8: GENÇ BESTECILER SENLIGI

SESIN YOLCULUGU 8: GENÇ BESTECILER SENLIGI Portal Adres SESIN YOLCULUGU 8: GENÇ BESTECILER SENLIGI : www.bugunbugece.com İçeriği : Kültür/Sanat Tarih : 06.04.2015 : http://www.bugunbugece.com/git-gor/sesin-yolculugu-8-genc-besteciler-senligi 1/2

Detaylı

TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ BAġKANI DĠYARBAKIR DAYDI

TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ BAġKANI DĠYARBAKIR DAYDI 8 HABERLER TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ BAġKANI DĠYARBAKIR DAYDI Türkiye Barolar Birliği BaĢkanı Av. V. Ahsen CoĢar, KCK davasında avukat görevlendirmedikleri gerekçesiyle mahkemece haklarında suç duyurusunda

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART. Tek Kartla, Çok Hizmet!

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART. Tek Kartla, Çok Hizmet! TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAROKART Tek Kartla, Çok Hizmet! indirim fırsatı! Petrol Ofisi, Türkiye Barolar Birliği üyelerine özel kampanyasıyla akaryakıtta %3 indirim avantajı sunuyor. Yenilenmiş Avukat Kimlik

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI - EMO Genç Etkinliklerimiz 9. dönem çalışma raporu / 2010-2011 EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ EMO nun toplumsal yaşamdaki yerini bugünün

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI

DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI DEDENİN ADAYI, ERDOĞAN BAŞEĞMEZ, PROJELERİNİ ANLATTI Bodrum Çarşı Esnafı Erdoğan Başeğmez, Esnaf Odası Seçimlerinde Başkan adaylığını açıkladı. Bodrum Esnaf Odası önünde bir açıklama yapan Erdoğan Başeğmez

Detaylı

YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR

YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 14 MAYIS 2013 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

YAZILI VE GÖRSEL BASINA YANSIYANLARDAN ÖRNEKLER

YAZILI VE GÖRSEL BASINA YANSIYANLARDAN ÖRNEKLER YAZILI VE GÖRSEL BASINA YANSIYANLARDAN ÖRNEKLER tmmob 2002/2004 Cumhuriyet / 7 Haziran 2002 Radikal / 7 Haziran 2002 218 Evrensel / 15 Temmuz 2002 37. dönem çalışma raporu 219 tmmob 2002/2004 Cumhuriyet

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

DÜŞÜN (Düşünce Özgürlüğü Derneği) Nacak Sok. 21/11 TR- 34674 ISTANBUL

DÜŞÜN (Düşünce Özgürlüğü Derneği) Nacak Sok. 21/11 TR- 34674 ISTANBUL DÜŞÜN (Düşünce Özgürlüğü Derneği) Nacak Sok. 21/11 TR- 34674 ISTANBUL Tel: 0216 492 0504, 0216 532 7545 Faks: 0216 532 7545 freex@superonline.com www.antenna-tr.org "Düşünce Özgürlüğü için 5. İstanbul

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi Başkan tarafından güncel olaylar hakkında bilgilendirme yapıldı. 2. CCBE'nin 21 Ocak 2011 tarihinde Brüksel'de gerçekleştirilecek Daimi Komite Av. Serhan

Detaylı

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi, Başkan tarafından sivil toplum kuruluşları ile ülke gündemindeki yeni anayasa yapılması konusuna ilişkin yapılan ön görüşmeler hakkında bilgi verildi.

Detaylı

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1. 2. 3. 4. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi, 31 Ekim 2011 günlü Yönetim Kurulu toplantısında "Davanın, müdahil olarak Türkiye Barolar Birliği tarafından takip edilmesine, Hukuk İşleri Müdürlüğünce

Detaylı

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY: -TÜRKİYE SON YILLARDA SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK REFORMLAR YAPARAK BİRÇOK UYGULAMA BAŞLATTI SOSYAL GÜVENLİK

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ NİN AVUKATLIK SINAVI, STAJ DEĞERLENDİRMELERİ VE HUKUK FAKÜLTELERİNİN ASGARİ STANDARTLARA KAVUŞTURULMASI İÇİN YAPTIĞI ÇALIŞMALAR Mayıs 2015 Değerli Meslektaşım,

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 12.12.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'DEN Teröre Lanet! Hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi çalışanları

Detaylı

Kırgızistan Heyeti SGK da

Kırgızistan Heyeti SGK da Kırgızistan Heyeti SGK da SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKAN YARDIMCISI MURAT YAZICI: -BÜTÜN ÜLKELERİN İMRENDİĞİ BİR SAĞLIK SİSTEMİNE SAHİBİZ STRATEJİ GELİŞTİRME BAŞKANI MUHİDDİN ŞAHİN: -TÜRK VATANDAŞLARININ

Detaylı

1 2 icin- ucretsiz- ped- hakki/

1  2  icin- ucretsiz- ped- hakki/ BASIN DUYURUSU Hapishanelerde ücretsiz ped sağlanması talepli kampanyamız 21 Haziran 2017 tarihinden beri sürüyor. Bu süreçte sosyal medyada ve diğer basın araçları nezdinde konuyu gündeme getirmeye çalıştık.

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

Türkiye de Adalete Erişim için Adli Yardım Uygulamalarının Geliştirilmesine Destek Projesi

Türkiye de Adalete Erişim için Adli Yardım Uygulamalarının Geliştirilmesine Destek Projesi Türkiye de Adalete Erişim için Adli Yardım Uygulamalarının Geliştirilmesine Destek Projesi Adli Yardım «Ortak Sorunlar, Ortak Çözümler» Konferansı 10-11 Aralık Antalya Proje detayları Proje adı: Toplam

Detaylı

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi, Kamuoyuna yönelik yapılan Başkanlık açıklamaları hakkına Av. Kadri Markoç ve Av. Serhan Özbek tarafından görüş ve önerilerde bulunuldu. Başkan tarafından

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

Haber Bülteni. Yeni Seçilen Üyelerin TBMM Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN ı Ziyareti. Sayı: 236 Yıl:20. Temmuz 2016

Haber Bülteni. Yeni Seçilen Üyelerin TBMM Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN ı Ziyareti. Sayı: 236 Yıl:20. Temmuz 2016 Sayı: 236 Yıl:20 Temmuz 2016 Adres : T.C. Sayıştay Başkanlığı 06100 Balgat/Ankara Tel : 0.312 295 30 00 Faks : 0.312 295 40 94 e-mail : sayistay@sayistay.gov.tr web : www.sayistay.gov.tr 1 Yeni Seçilen

Detaylı

YETERLİĞE TABİ GELİR UZMANLARI DERNEĞİ 2016 FAALİYET RAPORU

YETERLİĞE TABİ GELİR UZMANLARI DERNEĞİ 2016 FAALİYET RAPORU 2016 2016 YILI FAALİYET RAPORU Derneğimizin Tarihçesi Gelir Uzmanlığı 1993 yılında kariyer bir meslek olarak ihdas edilmiştir. Ancak derneğimizin kuruluş yılı olan 2013 yılına kadar geçen 20 yıllık sürede

Detaylı

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. Av.Z.T. Ç. ve Av.B. Y.'nin 14.03.2014

Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. Av.Z.T. Ç. ve Av.B. Y.'nin 14.03.2014 Karar No Konu Karar Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim 2297 Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapildi. 2298

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı. SPoD Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu nun Basın Açıklamasındaydı

SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı. SPoD Nefret Suçları Yasa Kampanyası Platformu nun Basın Açıklamasındaydı SPoD İnsan Hakları Örgütlerinin Kasım Ayı Buluşmasına Katıldı İnsan Hakları Derneği, Türkiye İnsan Hakları Vakfı, Helsinki Yurttaşlar Derneği, Af Örgütü ve Hakikat Adalet Hafıza Derneği'nin her ay düzenledikleri

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ. Geçmişten Günümüze AVUKATLIK KANUNLARI. Hazırlayan. Av. Musa Toprak

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ. Geçmişten Günümüze AVUKATLIK KANUNLARI. Hazırlayan. Av. Musa Toprak TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ Geçmişten Günümüze AVUKATLIK KANUNLARI Hazırlayan Av. Musa Toprak Türkiye Barolar Birliği Yayınları : 245 Geçmişten Günümüze Avukatlık Kanunları ISBN: 978-605-5316-75-4 Tk.No: 978-605-5316-74-7(1.C.)

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ SOSYAL YARDIM VE DAYANIġMA FONU YENĠ OLANAKLARLA AVUKATIN YANINDA

TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ SOSYAL YARDIM VE DAYANIġMA FONU YENĠ OLANAKLARLA AVUKATIN YANINDA 18 SDYF TÜRKĠYE BAROLAR BĠRLĠĞĠ SOSYAL YARDIM VE DAYANIġMA FONU YENĠ OLANAKLARLA AVUKATIN YANINDA Türkiye Barolar Birliği bağıtladığı özel anlaģmalar ile avukatlara sağlık hizmeti verilmesi konusunda yeni

Detaylı

İÇİNDEKİLER. A. Bülent Gürel (Üsküdar Hakimi) Yargıtay Hukuk Genel Kurulu Kararları Yargıtay Hukuk Daireleri Kararları

İÇİNDEKİLER. A. Bülent Gürel (Üsküdar Hakimi) Yargıtay Hukuk Genel Kurulu Kararları Yargıtay Hukuk Daireleri Kararları OLAYLAR TBB Olağan Genel Kurulu Toplandı Baro Genel Kurulu Toplantısı Başkanın Açış Konuşması ve Kararlar Anayasa Mahkemesi Madenler Hakkındaki Yasanın İptali İstemini Reddetti Vergiler Temyiz Komisyonu

Detaylı

(TERCÜME) 1. Telefon: +49 228 95 55 120 Fax: +49 228 95 55 2 120 E-posta: vitzthum@irz.de. 24 Kasım 2015

(TERCÜME) 1. Telefon: +49 228 95 55 120 Fax: +49 228 95 55 2 120 E-posta: vitzthum@irz.de. 24 Kasım 2015 (TERCÜME) 1 Sayın Metin FEYZİOĞLU Türkiye Barolar Birliği Başkanı Oğuzlar Mahallesi Barış Manço Caddesi Av. Özdemir Özok Sokak No:8 TR-06650 Balgat- Ankara Türkiye Telefon: +49 228 95 55 120 Fax: +49 228

Detaylı

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MART 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MART 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz/Karaduvar Mahallesinde saha çalışması

Detaylı

YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ

YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ Sıra GÜNDEM MADDELERİ YÖNETİM KURULU 23 EYLÜL 2014 GÜNDEMİ KARAR 1 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

T Ü R K İ Y E B A R O L A R B İ R L İ Ğ İ B A Ş K A N L I Ğ I Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

T Ü R K İ Y E B A R O L A R B İ R L İ Ğ İ B A Ş K A N L I Ğ I Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi, Başkanlık Divanınca yapılan tüm personele 2012 yılı 2. yarısında yapılacak ücret zamlarına ilişkin çalışmalar hakkında bilgi verildi. İki toplantı arasındaki

Detaylı

11.12.2012. Karşıyaka 1.Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 07.12.2012 tarihli 27149 gelen evrak sayılı,h. O. Ş.'ye vasi atanması istemli yazısı.

11.12.2012. Karşıyaka 1.Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 07.12.2012 tarihli 27149 gelen evrak sayılı,h. O. Ş.'ye vasi atanması istemli yazısı. 11.12.2012 Karşıyaka 1.Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 07.12.2012 tarihli 27149 gelen evrak sayılı,h. O. Ş.'ye vasi atanması istemli Yazı okundu, listede sırada bulunan Av. G. Ç.'nin vasi olarak atanabileceğinin

Detaylı

Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Alpaslan AZAPAĞASI konuşmalarında, günümüzde hukuk fakültesi öğrencilerinin meslek yaşamına girmeden uygulama ile ta

Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Alpaslan AZAPAĞASI konuşmalarında, günümüzde hukuk fakültesi öğrencilerinin meslek yaşamına girmeden uygulama ile ta Hukuk Klinikleri Protokolü imza töreni 3 Kasım 2016 tarihinde Ankara Hakimevi nde gerçekleştirilmiştir. Törene Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Bilal UÇAR, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Sayın Kenan İPEK, Müsteşar

Detaylı

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu

İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ISTANBUL CHAMBER OF CERTIFIED PUBLIC ACCOUNTANTS 2018 YILI Faaliyet Raporu www.ismmmo.org.tr Faaliyet Raporu MISYONUMUZ VE VIZYONUMUZ ODA KURULLARI - Yönetim Kurulu - Denetleme Kurulu - Disiplin Kurulu - TESMER İstanbul Şubesi - Haksız Rekabetle Mücadele Kurulu - Mesleki Gelişmeleri

Detaylı

GENEL BAŞKANIN MESAJI

GENEL BAŞKANIN MESAJI GENEL BAŞKANIN MESAJI Küresel ekonomik kriz, ekonomiyi kalıcı olarak küresel dünyanın birinci önceliği haline getirdi. İkibinli yılların ilk dönemine yıkıcı bir savaş olan ABD nin Irak işgali damgasını

Detaylı

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkan

Detaylı

T Ü R K İ Y E B A R O L A R B İ R L İ Ğ İ B A Ş K A N L I Ğ I Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı

T Ü R K İ Y E B A R O L A R B İ R L İ Ğ İ B A Ş K A N L I Ğ I Yönetim Kurulu Toplantı Tutanağı 1. Güncel olayların görüşülüp, değerlendirilmesi, İki toplantı arasındaki olaylar hakkında görüşüldü, Serhan Özbek ve Kadri Markoç anayasa çalışmalarına ilişkin görüşlerini yazılı olarak bildireceklerini

Detaylı

Izmir Barosu Uzlaştırma Yönergesinin görüşülmesi.

Izmir Barosu Uzlaştırma Yönergesinin görüşülmesi. 2951 3093 Izmir Barosu Uzlaştırma Yönergesinin görüşülmesi. Izmir Valiliği Kadın Erkek Eşitliği Birimi'nin 24.09.2012 tarih ve 20700 gelen evrak sayılı, 2013-2015 Izmir Yerel Eşitlik Eylem Planı'nda belirlenen

Detaylı

ANKARA BAROSU YÖNETİM KURULU Sayman Üye Üye Üye Üye Üye Üye Üye

ANKARA BAROSU YÖNETİM KURULU Sayman Üye Üye Üye Üye Üye Üye Üye SIRA NO 1 DOSYA NO RE'SEN İLGİLİ 2 YARGITAY... CEZA DAİRESİ BAŞKANLIĞI KONU 10 Kasım 2014 tarihinde düzenlenecek anma programının görüşülmesi. Yargıtay... Ceza Dairesi'nin... esasına kayıtlı dosyanın...

Detaylı

Yönetim Kurulu üyelerinin Yemin Töreni'ne katılımı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu üyelerinin Yemin Töreni'ne katılımı gerçekleşti. 15.01.2013 Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldıkları toplantı, ziyaret ve benzeri konular hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na bilgilendirme yapıldı. Yemin Töreni Yönetim

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

19-25 AĞUSTOS 2010 GÜNLERİ ARASINDA YAPILAN TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR

19-25 AĞUSTOS 2010 GÜNLERİ ARASINDA YAPILAN TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR 19-25 AĞUSTOS 2010 GÜNLERİ ARASINDA YAPILAN TBB YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA ALINAN KARARLAR 1- SYDF İktisadi İşletmesinin kurulmasına toplantıda hazır bulunanların oybirliği ile karar 2- Avukatlık Yasası'nın

Detaylı

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ 2011 İSTATİSTİKLERİ PARLAMENTO SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ İÇİNDEKİ PAY ( ) 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450

Detaylı

Hükümet in TSK İçinde Oluşturduğu Paralel Yapılar; Cumhurbaşkanı ve AYİM nin Konumu..

Hükümet in TSK İçinde Oluşturduğu Paralel Yapılar; Cumhurbaşkanı ve AYİM nin Konumu.. 28 Nisan 2014 Basın Toplantısı Metni ; (Konuşmaya esas metin) Hükümet in TSK İçinde Oluşturduğu Paralel Yapılar; Cumhurbaşkanı ve AYİM nin Konumu.. -- Silahlı Kuvvetlerimizde 3-4 yıldan bu yana Hava Kuvvetleri

Detaylı

1-Av.A. Y. Ç., Av.S. G., Av.A. M. Y., Av.O. Y.'nin CMK Uygulama Yönergesi'nin 13.maddesinin 1.fikrasinin b bendi geregince uyarilmasi gerektiginin

1-Av.A. Y. Ç., Av.S. G., Av.A. M. Y., Av.O. Y.'nin CMK Uygulama Yönergesi'nin 13.maddesinin 1.fikrasinin b bendi geregince uyarilmasi gerektiginin Konu CMK YÜRÜTME KURULU ÖNERILERI: Karar CMK YÜRÜTME KURULU ÖNERILERI: 1-Av.A. Y. Ç., Av.S. G.,Av.A. M. Y., Av.O. Y.'nin CMK Uygulama Yönergesi'nin 13.maddesinin 1.fikrasinin b bendi geregince uyarilmasi

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

Bahsettiğim gibi bu tecrübeler bize eksik yanlarımızı göstermiş ve öğretmiştir. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Dünyanın önde gelen tüm

Bahsettiğim gibi bu tecrübeler bize eksik yanlarımızı göstermiş ve öğretmiştir. Yaptığımız araştırmalar sonucu, Dünyanın önde gelen tüm 26 Ağustos 2013 - TUROB Öğle Yemeği - Haliç Kongre Merkezi Sayın Üyelerimiz, Sayın Konuklarımız ve Değerli Basın Mensupları, Geleneksel Öğlen Yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Malumlarınız olduğu üzere

Detaylı

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN TEB 41. DÖNEM DENETLEME KURULU

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ - 2014 8 MART Dünya Emekçi Kadınlar Günü KUTLU OLSUN AÇIŞ KONUŞMASI Yahya ARIKAN - İSMMMO Başkanı KONUŞMACILAR Komite Başkanı Sezer Karan ın sunuşunun

Detaylı

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ EĞİTİM MERKEZİ YÖNERGESİ 26 Temmuz 2013 ANKARA Türkiye Barolar Birliği Oğuzlar Mah. Barış Manço Cad. Av. Özdemir Özok Sokağı No: 8 06520 Balgat ANKARA Tel: (312) 292 59 00 (pbx)

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta

Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Zonguldak ta Eşsiz Bodrum Tanıtım TIR ı Kocaeli nin ardından 11. durağı olarak Zonguldak a ulaştı. Uğur Mumcu Kavşağında bulunan TIR, Zonguldaklı vatandaşlar ile buluşuyor. Bodrum

Detaylı

Sosyal Güvenlik Alanındaki Hukuki İhtilafların Azaltılması Çalıştayı

Sosyal Güvenlik Alanındaki Hukuki İhtilafların Azaltılması Çalıştayı Sosyal Güvenlik Alanındaki Hukuki İhtilafların Azaltılması Çalıştayı ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI MÜSTEŞARI FATİH ACAR: -BU SÜRECİ OLUMLU BİR ŞEKİLDE TAMAMLAYABİLİRSEK TÜRKİYE YE ÇOK DAHA KALİTELİ

Detaylı

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

KASIM 2011 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili KASIM 2011 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. CHP Genel Merkezi tarafından Bingöl ilinden sorumlu Milletvekili

Detaylı

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ

GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ GAZETECİ YAZAR BÜLENT AKKURT BODRUM DA DEFNEDİLDİ Önceki gün vefat eden gazeteci yazar Bülent Akkurt Bodrum da dostları, yakınlarının kollarında son yolculuğuna defnedildi. Bülent Akkurt un yazıları bir

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Türkiye Futbol Federasyonu nun Türk Hukukundaki Yeri

Türkiye Futbol Federasyonu nun Türk Hukukundaki Yeri Türkiye Futbol Federasyonu nun Türk Hukukundaki Yeri Aytaç ÖZELÇİ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU NUN TÜRK HUKUKUNDAKİ YERİ Spor ve Hukuk Türk Spor Yönetiminin Tarihsel Gelişimi Bir Spor Dalı Olarak Futbol

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye

Detaylı

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi

SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi SPoD, Ruh Sağlığı Çalıştayının 5 incisini Düzenledi Ruh sağlığı uzmanlarıyla beraber yürütülen 40 saatlik çalıştay programının, trans danışanlara yönelik beşinci ve son kısmı; 3 Kasım'da İstanbul Bilgi

Detaylı

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu.

03 Ocak 2018 Çarşamba 09:24 Bu haber 3530 kez okundu. KARSLIOĞLU NUN ACI GÜNÜ Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu nun babası 90 yaşındaki Selahattin Karslıoğlu vefat etti. Baba Karslıoğlu, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. 03 Ocak

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

Avukat olarak kaydının yapılmasına, Ruhsatnamesinin verilmesine durumun Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığına bildirilmesine,

Avukat olarak kaydının yapılmasına, Ruhsatnamesinin verilmesine durumun Türkiye Barolar Birliği ve Adalet Bakanlığına bildirilmesine, 27/07/2016 Staj için Baromuza müracaat eden Kenan Can KURT ın Avukatlık Kanunu nun 17.maddesi gereği verdiği belgeler incelendi. Kenan Can KURT nın stajyer levhasına kayıt ve kabulüne, gereğinin bilahare

Detaylı

HAKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU DEĞİŞİKLİK TEKLİFİ HAKKINDA BİLGİ NOTU

HAKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU DEĞİŞİKLİK TEKLİFİ HAKKINDA BİLGİ NOTU HAKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU DEĞİŞİKLİK TEKLİFİ HAKKINDA BİLGİ NOTU HSYK Teklifi Teklif; 2797 sayılı Yargıtay Kanunu, 6087 sayılı Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanunu, 4954 sayılı Türkiye Adalet

Detaylı

[14. ULUSAL ÇOCUK FORUMU]

[14. ULUSAL ÇOCUK FORUMU] [14. ULUSAL ÇOCUK FORUMU] ANKARA 19-20 Kasım 2013 1. GİRİŞ Çocuk hakları, ülkemizin gündemine Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi ile girmiştir. Çocuk Hakları Sözleşmesi, çocuk haklarını düzenleyen

Detaylı

YÖNETIM KURULU 26 SUBAT 2013 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 26 SUBAT 2013 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 26 SUBAT 2013 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Baskan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011 SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım 2009- Eylül 2011 ESKİŞEHIR TEPEBAŞI BELEDİYESİ NCE YAŞANABİLİR BİR KENT Güçlü Dayanışma içinde Kendi yaşamını etkileyen kararlara katılımı olan bir toplum

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ

AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ AVUKAT KİMLİK KARTI ve BAROKART ÜRETİM VE UYGULAMA YÖNERGESİ AMAÇ Madde 1. Bu yönerge, Türkiye Barolar Birliği tarafından düzenlenecek olan Avukat Kimlik Belgesi ve BaroKart sistemine dahil akıllı kartların

Detaylı