T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG"

Transkript

1 T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG Dörtdivan 2014

2 KURULUŞ : 1962 MAHALLE : 8 NÜFUS : KADRO VE PERSONEL MEMUR : 16 İŞÇİ (DAİMİ) : 12 SÖZLEŞMELİ : 12 GELİR GİDER 2014 GELİR BÜTÇESİ : ,93 TL 2014 GİDER BÜTÇESİ : ,68 TL 2014 FEN İŞLERİ İŞ VE İŞLMELER YAPI RUHSATI : 1 ADET YAPI KULL.İZİN RUH. : 3ADET ARAÇ VE MAKİNA PARKI 1. 1 AD İTFAİYE 2002 M. FATİH (Merdivenli 8 Tonluk K.H.G.B.) 2. 1 AD İTFAİYE 1994 M. İVECO (3 Tonluk) 3. 1 AD İTFAİYE 1956 M. MERCEDES 4. 1 AD ÇÖP ARACI 1985 M. İVECO (Hurda) 5. 1 AD ÇÖP ARACI 1992 M. FATİH 6. 1 AD ÇÖP ARACI 2012 M. ISUZU 7. 1 AD KEPÇE 2005 M. HİDROMEK 8. 1 AD KEPÇE 2006 M. HİDROMEK 9. 1 AD KEPÇE 1985 M. PALETLİ AD GREYDER 1976 M. LOKOMO AH AD KAMYON 1997 M. MAN (Damperli) AD KAMYON 1994 M. FATİH (Damperli) AD KAMYONET 1987 M. 50 NC AD KAMYONET 1994 M. DODGE AD KAMYONET 1991 M. DODGE ÇİFT KABİN AD TRAKTÖR 1991 M. STEYR AD KOMBİ 1992 M. MAN (Vidanjör ve Kanal Çekici) AD OTOMOBİL 2005 M. FORD FOCUS AD OTOMOBİL 1999 M. RENAULT 12 TOROS AD MİNİBÜS 2005 M. FORD TRANSİT (Cenaze Aracı) AD MİNİBÜS 2005 M. FORD TRANSİT (14+1) AD MİNİBÜS 1978 M. MAGIRUS (Hurda) AD OTOBÜS 1986 M. MAN (Hurda) AD SİLİNDİR 1977 M. 5 Tonluk AD SÜPÜRME ARACI (Hurda)

3 T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU (HİZMETLER) Dörtdivan

4 İÇME SUYU PAKET ARITMA TESİSİ Bayramlar Mahallesi Zortu Tepesi mevkiinde bulunan İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi faaliyete geçti. Yapımına 2012 yılında başlanan içme suyu arıtma tesisimiz tarihi itibari kabulü yapılarak devir alındı. Saatte 36 ton üretim ve 700 m3 kapasiteli depolama sistemi bulunan tesis belediyemiz bünyesindeki toplam sekiz mahallenin su ihtiyacını karşılamaktadır. Maliyeti 2,855, TL olup 1,427, TL si İLBANK AŞ vasıtası ile bütçeden 1,427, TL si ise hibe olarak tamamlanmıştır. İki personelin çalıştığı tesiste arıtma ve klorlama sistemi günlük raporlarla takip edilmektedir. ASFALT ÇALIŞMALARI İl özel idareden RoadMix asfalt, mıcır asfalt ve bitüm alınarak mahalle, cadde ve sokak aralarındaki çukur yerler dolduruldu. Hacetler Mahallesi ve Okul Yoluna 200 Ton RoadMix Asfalt Bayramlar Mahallesine 94 Ton Mıcır Asfalt ve 10 ton Bitüm MAHALLE VE CADDELERDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI

5 KİLİTLİ PARKE TAŞI ÇALIŞMALARI İlçemize sonradan dahil olan muhtelif mahallelerimizde toplam m2 kilitli parke taşı döşendi

6 METRUK BİNALARIN YIKIMI İlçe merkezinde ve muhtelif mahallelerde görüntüyü bozan atıl durumdaki binalar mülk sahiplerine yıktırıldı. Gerede Cad. üzerinde Hüseyin Tınmazın yeri Gerede Cad. Nuh Market yanı Gerede C. Kadir Altundağ ın yeri Fatih Sk Belediye hamamı Çitler Mah. D.Ali Karagöz ün Binası Adakınık Bayır Mah. Adem Yalçın ın Evi

7 AĞAÇLANDIRMA VE PEYZAJ Altındağ belediyesinin desteği ile adet mevsimlik çiçek, Orman işletme müdürlüğü ile yapılan ortak proje ile İlçe merkezi ve mahallelere toplam çam ve Ladin ağacı dikildi. Orman İşletme müdürlüğünden 30 m dikili alınıp çit imal edilerek ağaçlandırma alanları koruma altına alındı.

8 ÇEVRE DÜZENLEME VE KALDIRIM ÇALIŞMALARI Sanayi karşısı ve Orman İşletme şefliğinin duvarına kadar temizlenip 13 m3 beton atılarak üzerine 100 m tel örgü çekildi. Kaldırımlar Temizlendi Gerede Caddesi üzerindeki boş arsalara 50 araba toprak dökülerek çirkin görüntü giderildi Orman işletme karşısına kurulan alana 200 araba hafriyat çekildi.

9 HALI SAHA Ankara Altındağ Belediyesi taraıfından TEB Kolejinden hibe alındı. 600 m2 olan mevcut halı saha 800 m2 alana çıkartmak, tribün ve soyunma odası ve kafeterya olmak şartıyla Yap-İşlet-Devret modeli ile encümen kararı alınarak 10 yıllığına kiralandı. Çavuşlar Mahallesi Erdini Caddesine çocuklar için mini futbol sahası yapıldı.

10 ÇOCUK PARKLARI Çavuşlar Mahallesi Çavuş Cad. Kadılar Mahallesi Yazı Cad. Çavuşlar Mahallesi Erdini Cad.

11 KÖY KONAKLARI VE İMAM EVLERİ Deveciler Mahallesi Osmanlı Caddesine İmam Evi Beton Kargıbayramlar Mahallesi Köy Konağı İnşaatına Beton, Işıklar Caddesi Köy Konağı Ve İmam Evine Demir Desteği Sağlandı. YÖRESEL SOMUN EKMEK FIRINLARI Mahalle sakinlerinin talepleri ve yöresel somun ekmeğimizin tanıtımı ve pazarlanması amacı ile muhtelif yerlere ekmek fırınları yapıldı Kadılar Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi Kadılar Mahallesi Kadıoğlu Caddesi Çavuşlar Mahallesi Erdini Caddesi

12 HAYVAN PAZARI Atıl durumda bulunan hayvan pazarına yeniden dolgu ve hafriyat çalışmaları yapıldı Orman İşletme lojmanlarının karşısında yaklaşık 3500 m2 alana sahip Pazar yeri, ilçemizin başlıca geçim kaynaklarından olan hayvancılığa pazar oluşturmak amacı ile 13 yıl sonra tekrar faaliyete geçirilerek vatandaşlarımın hizmetine sunuldu.

13 HAYVAN SULAMA ALANLARI ISLAH ÇALIŞMALARI İlçemize bağlı muhtelif mahallelerde çamurdan bataklık haline gelen seçim beyannamemizde de söz verdiğimiz hayvan sulama alanlarında ıslah çalışmaları yapıldı.

14 DERE ISLAHI Eğrice Deresinin Adakınık Mahallesi meskûn mahal bölgesinde DSİ tarafından 200 mlik alanda dere ıslahı yapıldı. KANALİZASYON ÇALIŞMALARI Muhtelif mahallelerde 1500 metre civarında yeni kanalizasyon şebeke döşeme çalışmaları yapıldı.

15 SEL FELAKETİ Bölgemizde yaşanan sel felaketinde zarar gören vatandaşlarımıza yardım edildi. Bozulan yol, alt yapı, kanalizasyon ve su hatlarında meydana gelen arızalar giderildi.

16 KADILAR ALADAĞI VE KARAPINAR YAYLASINA SU Merkez mahallelerimizden Kadılar mahallesi Aladağına bölgede oldukça meşhur Çiğil Pınar mevkiinden su hattı çekildi. Yine üç tane mahallemizin ortak kullandığı Karapınar yaylası ve Amanlar mesire alanına m lik cazibeli su hattı döşendi. MERKEZ CAMİ Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilen Dörtdivan Merkez Caminin, kurul üyelerinin son kontrolleri ile geçici kabulü yapıldı. Ekiplerimiz tarafından çevre temizliği de yapılarak camimiz hizmete açıldı.

17 GÜVENLİK KAMERALARI Belediye hizmet binası ve itfaiye garajı güvenlik ve takip amaçlı kameralarla donatıldı - DİĞER HİZMETLERİMİZ Su tahsilatında yaşanan sıkıntıları gidermek ve kaçak su kullanımını önleme amaçlı olarak Kartlı su sayaç sistemine geçildi. Meclis kararı ile Elektromed Firmasına yetki belgesi verilip uygulama başlatıldı. Kaçak su kullanımı ile mücadele sonucu ve alternatif Düğer suyu ile şebeke suyundan gereksiz kullanımların önüne geçilerek saatte 54 Ton olan su tüketimi saatte 36 tona indirilmiştir. Bu alanda çalışmalarımız halen devam etmektedir. İstanbul Bağcılar Belediyesinden 9 adet çöp kutusu, 200 adet sandalye ve 10 adet masa hibe olarak alındı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü nden Prefabrik alındı. Prefabriklerin sökümü yapılıp gerekli görülen yerlerde kullanılmak üzere demonte vaziyette depolandı. İlçe merkezden Doğancılar İmam Hatip ortaokuluna ve Hatipler caddesinden Çavuşlar Mahalle İlköğretim okuluna giden öğrencilerimizin servis mağduriyeti Altındağ Belediye Başkanı Sayın Veysel TİRYAKİ nin katkılarıyla giderildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İGDAŞ) nden bir adet panelvan minibüs alındı, aracın iç dizaynı yaptırılarak hizmete sunuldu.

18 T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU (KÜLTÜREL FAALİYETLER) Dörtdivan

19 15. ULUSLARARASI DAĞ MARATONU DASK DÖRTDİVAN DA Belediyemiz katkılarıyla Dörtdivan ın tanıtımını sağlamak amacıyla doğa turizmine destek verdik. Dörtdivan Köroğlu Dağlarında; Doğa Araştırmaları, Sporları ve Kurtarma Derneği tarafından bu yıl 15. kez organize edilen Uluslararası Anadolu Dağ Maratonu 14 ve 16 Ağustos 2014 tarihleri arasında Düğer Yaylasında düzenlendi. Dağ Maratonuna katılan misafirlere Belediye olarak 400 kişilik yemek ikramı verildi. Diğer ihtiyaçlarının yanı sıra Temizlik ve Çöp toplanmasında da Belediyenin imkânlarıyla katkı sağlandı.

20 GEÇMİŞE YOLCULUK Belediyemiz organizasyonuyla gerçekleştirilen ÇANAKKALE GEZİSİ Dörtdivan da ilk defa düzenlenen organizasyonda 90 kadınımız Kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale şehitliğini gezdi

21 SAFRABNOLU GEZİSİ Dörtdivan Merkez Kız Kur'an Kursu için, 2014 yaz kursunun son haftasında Belediyemizin katkılarıyla Safranbolu gezisi düzenlendi. 60 öğrenci ve hocalarıyla Safranbolu yu gezen gurup unutulmayacak gezi düzenlediği için Dörtdivan Belediyesine teşekkür ettiler. KOSGEP KOSGEP Girişimcilik eğitimi Belediyemiz tarafından desteklenerek vatandaşlarımızın katılımı için gerekli görüşmeler yapıldı. 34 kişinin başvuru yaptığı 15 günlük kurs Belediye binası eğitim salonunda verildi.

22 SU GELECEKTİR Su tasarrufunun önemine dikkat çekmek için Kaymakamlık ve Belediyemiz ortak proje geliştirdi Dörtdivan Belediye Başkanlığı, Dörtdivan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü nün birlikte hazırladıkları Su Gelecektir Projesi Belediye Kültür Merkezi nde düzenlenen ve tüm öğrencilerinin katılımıyla yapılan su tasarrufuyla ilgili resim yarışmasıyla birlikte başarılı şekilde sona erdi. Kültür Merkezinde gerçekleştirilen yarışma törenine Kaymakam Nursan VURAL ZORLU, Belediye Başkanı Hasan UZUNOĞLU, Jandarma Komutanı Mehmet KAYA ve daire amirleri katıldı. Yarışmada öğrencilerimizin yaptığı birbirinden güzel resimler sergilendi, yarışmada 1. olan öğrencilerimize yarım altın, 2. olan öğrencilerimize çeyrek altın, 3. olan öğrencilerimize gram altın ödülleri verildi. Tören sonunda Dörtdivan Kaymakamı Nursan VURAL ZORLU ve İl Meclisi Üyesi Ömer SEZGİN Belediye Başkanımız Hasan UZUNOĞLU na yapmış olduğu hizmet ve çalışmalarından dolayı plaket ödülü verdiler.

23 RAMAZAN YARDIM KAMPANYASI Gerede Belediyesinin de katkıları ile Belediyemiz tarafından yardıma muhtaç insanlar, muhtarlar vasıtasıyla tespiti yapıldı evlerine sıcak iftar yemeği dağıtıldı. İFTAR YEMEĞİ Dörtdivan Belediyesinin ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine; Dörtdivan Kaymakamı Nursan Vural Zorlu, Mengen Kaymakamı Hayri Zorlu, Dörtdivan Jandarma Komutanı Mehmet Kaya ve Daire Müdürleri ile Personeli, İl Genel Meclisi Üyeleri ile Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı.

24 BAYRAMLAŞMA Dörtdivan İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının birlikte düzenlediği Bayramlaşma merasimi ilçemiz Kaymakamlık makamında gerçekleşti. İlçe Kaymakamı Nursan Vural Zorlu, Belediye olarak ev sahipliği yaptığımız Bayramlaşma törenlerinde İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Başkanları, Daire Amirleri, Muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile ilçe halkı katıldı. Bayramlaşmada misafirlere ikramlarda bulunuldu. Ayrıca bayramlaşma ziyaretlerine mahallelerde devam edilerek gurbetten gelen hemşerilerimiz ve mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızla mahallerin sorunları hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

25 PANAYIR Geleneksel Gıda ve Emtia Panayırı her yıl olduğu gibi vatandaşlarımızı buluşturdu. Panayırların vazgeçilmezi fırında kızarmış kaz

26 T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI DEVAM EDEN PROJELER Dörtdivan

27 KÖROĞLU MYO Bolu AİBÜ Rektör ü Sayın Prof. Dr. Hayri COŞKUN Belediyemizi ziyaret ederek Anadolu Lisesi ve Çok Programlı Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunuldu. Milli Eğitim Bakanlığı ile de görüşmeler yapılarak İlçemize büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz projede sona yaklaşıldı. İlçe Jandarmanın tahsisinden vazgeçtiği m2 Hazine arazisinin Belediyemize tahsisi istendi. Gerekli yazışmalar yapıldı. Malmüdürlüğü Milli Emlak servisinden sonuç bekleniyor. Karayolları tarafından 6 Km lik Yeniçağa yolunun ihalesi tamamlanarak Merkez Cami önünde bulunan işyerlerinin kamulaştırılması yapım aşamasındadır. Kamulaştırma sonucunda dükkânlar yıkılarak Merkez cami çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları yapılacaktır. Milli Emlak a müracat yapılarak ağaçlandırma sahası için Belediyemize hazineden yer talebinde bulunuldu çalışmalar devam etmektedir. Amanlar mesire alanının A tipi mesire alanına çevrilmesi için uzman kişilerden proje desteği alınarak ilgili makamlara müracaat edildi. Çalışmalar devam etmektedir. Çöp toplama aracı ve çöp konteynırları ile ilgili proje hazırlanıp Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunulmuş olup takibi yapılmaktadır. İlçemize Buğday pazarı kurulması için yer tespiti yapılacak olup yer tespiti yapıldıktan sonra alt yapı çalışmaları tamamlanarak faaliyete geçirilecektir. Ankara Altındağ belediyesinden 3 adet tip park çalışması için söz alındı çalışmalar en kısa zamanda başlayacaktır. Köroğlu Konağı ve Köroğlu Müzesi yapımı için proje hazırlanarak gerekli bakanlıklara müracaat edildi, sonuç beklenmektedir. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ile oryantiring spor için harita çizimi ve Akbaba Kuş gözetleme merkezi için proje çalışmaları başlatılmıştır. Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı kapsamında İlçemizin belirli noktalarına Yöresel ürün Pazarı kurulması için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon daire Başkanlığına Konya Selçuk Üniversitesi Mühendisleri tarafından İstihdam odaklı Yöresel Ürünlerin pazarlanması ve tanıtıma yönelik bir strateji raporu hazırlanıp sunulmuştur. Mülkiyeti belediyemize ait m2 alanda sentetik çim saha ve spor kompleksi yapmak üzere proje hazırlandı. Gerekli başvurular yapıldı. Sonuç Bekleniyor. Altındağ Belediye Başkanı Sayın Veysel TİRYAKİ den bir adet Cenaze Yıkama aracı için söz alındı.

28 SORUNLARIMIZ VE TALEPLERİMİZ? Köy statüsünden ilçemize sonradan dahil olan 6_mahallemizi merkeze bağlayan yaklaşık 10 Km lik yol çalışması için Asfalt, RoadMix ve Bitüm Malzemelerine ihtiyaç duyulmaktadır.? Yine aynı mahallelerimizde geçen yıl sadece bir tanesini tamamlayabildiğimiz ve halen yapılmayı bekleyen 5 mahallemiz için yaklaşık m2 kilitli parke taşına ihtiyaç duyulmaktadır.? Mevcut bir kepçe ve neredeyse hurdaya çıkmış bir greyderle yeterince başarılı olamadığımız karla mücadelede kullanılmak üzere bir adet Greyder ve bir adet kar küreme bıçağına ihtiyacımız bulunmaktadır.? Kalabalık görünen ancak hemen hemen hepsi ekonomik ömrünü doldurmuş hurda haline gelmiş ve sürekli arıza vererek parça ve tamir masrafına girdiğimiz araç ve makine parkımız için acilen 1 adet Kamyon ve 1 Adet Kepçe ihtiyacımız bulunmaktadır.? 1956 model Mercedes marka itfaiye öncümüz artık yolda yürüyemez hale geldiğinden İl Özel İdare Bütçesinden karşılanacağı taahhüt edilen itfaiye öncüsü (Arazöz) ihtiyacımız bulunmaktadır.? Bütçemizin fazla İşçi çalıştırmaya müsait olmadığından çevre temizliğinde kullanılmak üzere 1 adet yol süpürme aracı (fil) ihtiyacımız bulunmaktadır.? Yine 6 tane köyün ilçemize bağlanması nedeniyle mevcut çöp konteynerlerimiz yetersiz hale gelmiştir. Bu hususta yardıma ihtiyaç duyulmaktadır. İLÇEMİZİ VE BELEDİYEMİZİ ÇAĞDAŞ YAŞAM STANDARTLARINA ULAŞTIRMAK YAŞANABİLİR BİR DÖRTDİVAN BIRAKMAK İÇİN SİZLERİNDE DESTEĞİ İLE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR. HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM Hasan UZUNOĞLU Dörtdivan Belediye Başkanı

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI 1. 2. DÖNEM FAALİYET RAPORU

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI 1. 2. DÖNEM FAALİYET RAPORU T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI 1. 2. DÖNEM FAALİYET RAPORU Dörtdivan - 2015 2015 YILI 1. 2. DÖNEM 6 AYLIK FAALİYETLERİMİZ Mahalle ve Caddelerde Kilitli Parke Taşı Döşeme Çevre ve Şehircilik

Detaylı

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI BRİFİNG Dörtdivan 2017 KURULUŞ MAHALLE NÜFUS : 1962 : 8 : 2.677 BİRİMLER YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İTFAİYE VE GARAJ AMİRLİĞİ

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 76 Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU T.C. DÖRTDİVAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU Dörtdivan - 2015 2015 YILI FAALİYETLERİMİZ Kilitli Parke Taşı ve Kaldırım Çalışmaları Kadılar Mahallesi Cengiz Topel Caddesi, Sağlık Ocağı çevresi,

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIĞI Tarih. 08.06.2010 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No 2010 / 20 KONU : İptal-İhdas. edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/05/2010 tarih ve 405 sayılı teklifi üzerinde komisyonumuzca inceleme

Detaylı

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

Dönemi 2016 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 70 Birleşim 1 Oturum Özü İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ Tarihi 01.12.2016 Sayısı 70 İlçemiz Bahri Çatyol Mahallesi 1293 nolu parselde bulunan Spor Sahasının Spor Genel Müdürlüğüne tahsisi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Gündemin

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU. Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır:

2011 YILI FAALİYET RAPORU. Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır: 2011 YILI FAALİYET RAPORU Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır: YAZI İŞLERİ: Personel Durumu: -2010 yılında Belediyemizde 12 adet memur, 12 adet işçi, 3 adet sözleşmeli

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

İDARESİ 2012 YILI RAPORU

İDARESİ 2012 YILI RAPORU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ YOL VE ULAŞIM HİZMETLERH ZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI FAALİYET RAPORU 16.12.211 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde; 5 tane memur, 36

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve gereğinin yaptırılması sağlanmıştır. 3- Su ve kanal arızaları

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 16.10.2015 2015/571 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği teklifi ile ilgili Hukuk 16.10.2015 2015/572

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Okulların İhtiyaçları. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/03/2011 tarihli oturumunda Komisyonlarımıza

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 24.08.2015 AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM

Detaylı

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU AÇIKLAMA 1 HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE ÇALIŞMA YAPILAMADI 1 Göğüs

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI

SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI SİVAS-YILDIZELİ GÜNEYKAYA BELEDİYESİ 2009-2017 HİZMET DÖNEMİ BELEDİYE YATIRIMLARI İÇİNDEKİLER 1-Tarihçe 2-İdari Yapı 3-Hizmet Birimleri 4-Sosyal Yatırımlar 5-Çevresel Yatırımlar 6-Kültürel Yatırımlar 7-Altyapı

Detaylı

MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR

MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR İnsan Gücümüz ve Personel Durumu Belediyemizde mevcut 72 kadro bulunmaktadır. Mevcut kadrolardan 29 dolu ve 43 kadromuz münhal bulunmaktadır. 2004

Detaylı

2017 FAALİYET RAPORU. Müdürlüğü

2017 FAALİYET RAPORU. Müdürlüğü 2017 FAALİYET RAPORU Destek Hizmetleri Müdürlüğü l. GENEL BİLGİLER: A MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1. Müdürlüğümüzün Görevleri: Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Belediye Kanunu, Büyükşehir

Detaylı

MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TALAS BELEDİYESİ 197-204 1- Faaliyet ve Proje Bilgileri Muhtarlık İşleri bünyesine gelen talepler doğrultusunda yukarı mahallelerde günlük mini onarım,

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

T.C MALATYA İLİ PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

T.C MALATYA İLİ PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU DEĞERLİ MECLİS ÜYELERİ ; T.C MALATYA İLİ PÜTÜRGE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 5393 Sayılı Yasanın 56. Maddesi Belediye Başkanı 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41. Maddesinin

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR.

T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR. T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI Etüt Proje Müdürlüğü ETÜT PROJE MÜDÜRLÜĞÜ 2007 YILI FAALİYET RAPORUDUR. Etüt Proje Müdürlüğü 02.04.2007 tarih ve 26 sayılı Meclis Kararıyla Norm Kadroda oluşturulmuştur.

Detaylı

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 TARİHÇE: PAŞAKÖY MAHALLESİ Osmanlı döneminde doğrudan Paşa ya tahsis edilmiş olan bir alandır. Burada Paşa nın çitliği yer almaktaydı.

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ Birliğin Kuruluşu Şarkikaraağaç İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği 16.02.1991 tarih ve 20788

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 4 Adet Memur - 4 Adet Kadrolu İşçi - 1 Adet Sözleşmeli Personel 9 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ DURUMU : - 2 Adet Hizmet

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YOL YAPIM ŞEFLİĞİ: 2010 yılı programında bulunan yollarımızdan; Mevlana Mahallesi: a-mevlana mahallesi 25 m lik Papatya caddesi alt yapı çalışmaları imar planına uygun şekilde tamamlandı.

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- lçemize bağlı Eğmir Mahallesi girişi 4-7 Kapı no arası yola

Detaylı

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU YAZI PARK İŞLERİ VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2006 ARK VE BAHÇELER GÖREVİ Şehrimizde bulunan park ve bahçelerin genel ve periyodik bakımı (sulama, gübreleme, çim biçimi, mevcut bitkilerde budama, dip

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

I. GENEL C. İNSAN KAYNAKLARI VE FİZİKSEL KAYNAKLAR. BiLGiLER. C- İnsan Kaynakları ve Fiziki Kaynaklar. 1) İnsan Kaynakları

I. GENEL C. İNSAN KAYNAKLARI VE FİZİKSEL KAYNAKLAR. BiLGiLER. C- İnsan Kaynakları ve Fiziki Kaynaklar. 1) İnsan Kaynakları I. GENEL BiLGiLER C. İNSAN KAYNAKLARI VE FİZİKSEL KAYNAKLAR C- İnsan Kaynakları ve Fiziki Kaynaklar 1) İnsan Kaynakları İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli memur, işçi ve sözleşmeli çalışanlardan

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ -----------------------------------------

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------- FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------- Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü 2012 yılı Kadro olarak; 1 Müdür, 3 Teknik Eleman, 2 Büro Elemanı, 3 Kaldırım Ustası, 5 Kepçe Operatörü, 7

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 18.09.2015 2015/526 18.09.2015 2015/527 1- RAPOR/GÜNDEM NO 01: Özel Kalem Müdürlüğünün Afşin İlçesinde yeni düzenlenen meydan Şehit Er Ömer ERÜSTÜN ün, Andırın İlçesinde

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI HİZMETLERİ

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YILI HİZMETLERİ KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014-2016 YILI HİZMETLERİ HAZIRLAYANLAR Züver ÇETİNKAYA Cevdet KABAKÇI Cengiz BERBEROĞLU Ümit DUYULER Erhan DALYAN SAYFA VE KAPAK TASARIM Ümit DUYULER GRAFİK TASARIM

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları 8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları Bölgemiz çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2008 yılı içerisinde toplam 7.500 ağaç, 50.000 adet çalı grubu bitki dikilmiştir. 8.1. Bitkisel

Detaylı

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2 0 1 5 Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2016 Yılı Gider Bütçe fişleri, tüm müdürlüklerden toplanarak konsolide edilip İdare Bütçesi hazırlanmıştır. 2016 Yılı Performans Esaslı Analitik Bütçe Taslağı

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2011 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2011 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2011 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 4 Adet Memur - 1 Sözleşmeli personel - 5 Adet Kadrolu İşçi 10 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ DURUMU : - 2 Adet Hizmet otosu

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

2011-2013 YILLARINDA

2011-2013 YILLARINDA T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ercan BORA Yüksekova Belediye Başkanı İŞ TLF : 0438-351 40 11 E-MAİL : yovabelediyesi@mynet.com 2011-2013 YILLARINDA Ercan BORA Tarafından Yapılan Çalışmaların Özeti HAKKÂRİ

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 13.11.2015 2015/625 13.11.2015 2015/626 13.11.2015 2015/627 13.11.2015 2015/628 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Müdürlüğünün Doğu Akdeniz Kalkınma

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2010 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2010 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2010 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 4 Adet Memur - 10 Adet Kadrolu İşçi TOPLAM 14 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ DURUMU : 2010 yılında 1 işçi personel emekli

Detaylı

1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz.

1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL: 1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNCE 2009 YILINDA

Detaylı

2 0 0 4 0-20 2 1 0 2 S na n n a p n a p ş a a ş a B e B l e ed e i d ye y s e i s K m a u u Y a Y t a ırımlar a ı

2 0 0 4 0-20 2 1 0 2 S na n n a p n a p ş a a ş a B e B l e ed e i d ye y s e i s K m a u u Y a Y t a ırımlar a ı 2004-20122012 Sinanpaşa Belediyesi ve Kamu Yatırımları KURUÇAY BARAJI Kuruçay Barajı, hemşerilerimizin 30 yıldır beklediği, hasretle özlemini çektiği, çiftçimizin gelirini artıracak, ürün çeşitliliği sağlayacak,

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 03.02.2017 Sayısı 10 Özü İlçemizde Katı Atık Mobil Aktarma İstasyonunun yapılması hususunun görüşülmesi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Aliseydi TURHAN, A. Turan

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu 212 İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 2016 Faaliyet Raporu I - GENEL BİLGİLER A - MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 Müdürlüğümüzün Görevleri: İmar

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı.

İlk olarak Şebinkarahisar ilçesi Uğurca Köyü ne giden Vali Şahin, burada vatandaşlar tarafından coşku ve alkışla karşılandı. VALİ ŞAHİN DEN 3 KÖYE ZİYARET Bir dizi ziyaret ve inceleme için Şebinkarahisar ilçesine giden Vali Dursun Ali Şahin, 12 Eylül Çarşamba günü ilçeye bağlı üç köyü ziyaret ederek, köylülerin sorunları yerinde

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 30/05/2011 tarihli gündemi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

PERFORMANS PROGRAMI 2012

PERFORMANS PROGRAMI 2012 PERFORMANS PROGRAMI 2012 -FİZİKİ BELEDİYECİLİK -SOSYAL BELEDİYECİLİK -KÜLTÜREL BELEDİYECİLİK -EKOLOJİK BELEDİYECİLİK PERFORMANS PROGRAMI 2012 BAŞKANIN SUNUŞU 3 I. GENEL BİLGİLER 4 6 7 I-A- MİSYON ve VİZYON

Detaylı

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz.

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. 158 Personelimizle İstanbullu hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. ÇÖZÜM BİZİM İŞİMİZ 2.976.726 Başvuruyu Çözümledik BEYAZ MASA 1994 yılından bu yana 24 saat hizmet anlayışıyla, kendisine ulaşan tüm istek,

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU MUSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 1 ( TEMMUZ 2015 ) KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU SUNUŞ 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 30 uncu maddesinde;

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.02.2016 Karar No : 41850698.301.05-22 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.06.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 11 KONU : İrtifak Hakkı. üzere Komisyonumuza havale edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 23/05/2013 tarih ve 563 inceleme ve tespitler

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI 9 AYLIKFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI 9 AYLIKFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI 9 AYLIKFAALİYET RAPORU A-) ÇOCUK OYUN PARKLARI: 1. İlçemiz Yeni Mahalle, Camikebir,Hamambaşı, Ebubekir, Temaşalık, Fazlıca, Kobaklar, Küçükşapçı,Büyükdere,İnönü ve

Detaylı

Meclisce GİDER BÜTÇESİ

Meclisce GİDER BÜTÇESİ GELİR BÜTÇESİ KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİNİN 2013 YILI BÜTÇESİ Meclisce Kabul Edilen Merkezi idare Vergi Gelirlerinden Alinan Paylar 38.700.000,00 Mevduat Faizleri 4.500.000,00 Madenlerden Devlet Hakki 4.000.000,00

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 46 KARAR 46- İlçemiz, Sıra Mahallesi 2150 ada 7 parselde bulunan trafo yerinin değiştirilmesi Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İzmir İl Tesis Müdürlüğünün 04.01.2013 tarih 273 sayılı yazısı

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Destek Hizmetleri Müdürlüğü. SAYI : M.38.6.TAL.0.38/ 02 02/01/2008 KONU : 2007 Yılı Faaliyet Raporu.

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Destek Hizmetleri Müdürlüğü. SAYI : M.38.6.TAL.0.38/ 02 02/01/2008 KONU : 2007 Yılı Faaliyet Raporu. SAYI : M.38.6.TAL.0.38/ 02 02/01/2008 KONU : 2007 Yılı Faaliyet Raporu. YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NE İLGİ : 21.11.2007 tarih ve M.38.6.TAL.010/60 sayılı yazınız. İlgi yazı ile istemiş olduğunuz,01.01.2007

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:101 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:101 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:101 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU AÇIKLAMA 1 ŞEHİR MERKEZİ ASFALT YAMA 1 Göğüs Hastanesi Baraj

Detaylı

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 TARİHÇE: PINARBAŞI MAHALLESİ Pınarbaşı Köyünü Kırcaali ve Harmanlı yöresinden göç eden aileler kurmuştur. Burası daha önce çiftlik arazisidir.

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ARALIK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 110: Gündemin birinci maddesi; Yapılan müzakere ve oylamada;

Detaylı

Mart / 2011 Mart / 2012 FAALİYET RAPORU Kepsut Belediye Başkanlığı

Mart / 2011 Mart / 2012 FAALİYET RAPORU Kepsut Belediye Başkanlığı Mart / 2 Mart / 2012 FAALİYET RAPORU Kepsut Belediye Başkanlığı Kepsut Belediyesi 02.04.2012 1 Değerli Meclis Üyelerim, Bir faaliyet yılını daha geride bıraktık.mart-2 tarihinden Mart-2012 tarihine kadar

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 05.04.2011 KARAR NO 6

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 05.04.2011 KARAR NO 6 I TARİHİ 05.04.2011 NO 6 KONUSU BELEDİYE ENCÜMENİNE YETKİ VERİLMESİ (KİRALAMA GAYRİMENKUL SATIŞI) Gündem Maddemin Üçüncü Maddesi olan Belediyemize ait bazı Gayrimenkullerin kiraya verilmesi ve satılabilme

Detaylı

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:117 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:117 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:117 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU AÇIKLAMA 1 KÖSERLİ-BİRKENT-GÜNLÜCE YOLU ASFALT YAMA 1 Göğüs

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r 2013 Yılı Başkanlık Hizmetleri MUŞ BELEDİYESİ Bu kısıtlı imkânlara rağmen disiplinli bütçe denetimi, vergi gelirlerinin tahsilâtına verilen önem ve programlı çalışmalar sayesinde, Yıllık Öz gelir 2.5 Milyondan

Detaylı

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl)

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) 1.60.01.01.3.9.00.1.01.1.1.01 Memur Maaşları 1,633,000.00

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI YEŞİL ALANLAR PLANLAMA PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

T.C. AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI. : İl Genel Meclisinin 2015 Yılı Nisan Ayı Toplantısına Ait Gündem

T.C. AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI. : İl Genel Meclisinin 2015 Yılı Nisan Ayı Toplantısına Ait Gündem T.C. AFYONKARAHİSAR İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞI KONU : İl Genel Meclisinin 2015 Yılı Nisan Ayı Toplantısına Ait Gündem TOPLANTI YERİ : Özel İdare İş Hanındaki İl Genel Meclisi Salonu. TOPLANTI

Detaylı

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şile Toplam Yatırım 164 Milyon YTL (Yüz Altmış Dört Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ŞİLE

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2009 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 4 Adet Memur - 11 Adet Kadrolu İşçi TOPLAM 15 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ DURUMU : 2009 yılında 1 memur 2 işçi personel

Detaylı

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:100 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:100 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:100 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU AÇIKLAMA 1 ŞEHİR MERKEZİ KAVŞAK KESİKLERİ ASFALT YAMA 1 Göğüs

Detaylı