GPEX EXPRESS & LOGISTICS

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GPEX EXPRESS & LOGISTICS"

Transkript

1 GPEX EXPRESS & LOGISTICS

2 2 Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. 1. Firmamız Hakkında Bilgi 2. Müşteri, Operasyon ve Kalite İlkelerimiz 3. Operasyon Süreçlerimiz 4. Gönderi Yapmak ve Gerekli Evraklar 5. Express Kargo Servislerimiz 6. Lojistik Servislerimiz BİZ KİMİZ GPEX Uzman kadrosu ile müşterilerinin her zaman yanında olmayı ve her türlü sorularında müşterilerine YARDIMCI OLMAYI ilke edinmiştir. Bilgi paylaştıkça değer kazanır ilkesinden yola çıkarak, siz değerli bireysel ve kurumsal müşterilerimiz Yurtdışı Kargo ve Lojistik ihtiyaç ve sorularınızda her zaman bizi arayıp bilgi alabilirsiniz. GPEX olarak, bizler bundan mutluluk duyarız. HAKKIMIZDA 15 yıllık sektör tecrübesiyle kurulmuş olan GPEX, Uluslararası Ekspres Kurye taşımacılığı alanında faaliyet gösteren bir markadır. Dünya genelinde 220 den fazla ülke ve özerk bölgeye doküman-paket ve ihracat yükünü hızlı, güvenilir ve en avantajlı fiyatlarla taşımaktadır. GPEX, paket taşımacılığı yanı sıra Denizyolu, Havayolu ve Karayolu taşımacılığı konusunda müşterilerine BUTİK hizmet vererek servis ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

3 Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. 3 MÜŞTERİ DEĞER İLKELERİMİZ GPEX, müşterilerinin Lojistik ve Kargo departmanı gibi çalışarak sizin işiniz bizim işimizi felsefesini benimsemiştir. Bu felsefe ile müşterilerimize en iyi hizmeti en kolay şekilde vermeyi amaçlamaktayız. MÜŞTERİNİN İHTİYACINI BELİRLE İHTİYAÇA GÖRE EN İYİ SERVİS SEÇENEKLERİNİBELİRT MÜŞTERİNİN İŞLERİNİ VE SÜREÇLERİNİ KOLAYLALAŞTIR, MUTLU MÜŞTERİLER YARAT EN İYİ SERVİSİ EN KOLAY ŞEKİLDE VER MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SORGULA

4 4 Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. OPERASYON İLKELERİMİZ Kurumsal müşterilerimizin ihtiyaç ve sektörlerine göre uygun servisler belirleyip, fiyat ve zaman konusunda en iyi servisi veriyoruz. Gönderilerinizde evrak hazırlanması konusunda müşterilerimize bilgi ve danışmanlık konusunda yardımcı oluyoruz. Gönderilerinizi müşteri talebine göre alternatif taşıyıcılar ile taşıma imkanı sağlıyoruz. Bireysel müşterilerimizin ihyacına yönelik servisleri belirleyip en kolay şekilde gönderilerini alıcılarına teslim ediyoruz. Gönderilerinizi En geç saatte biz topluyoruz. Böylelikle geç saatte hazır gönderilerinizi aynı gün çıkarma şansınız var. Gönderileriniz Müşteri Hizmetleri ekibimiz tarafından kontrol edilip, sizlere anında teslimat detayı sunuyoruz. Ürünlerinizin daha güvenilir seyahat etmesi için firmalara özel ambalajlama hizmeti veriyoruz. Uzman ekibimiz sizlere Lojistik ve Kargo ile ilgili tüm sorularınızda ücretsiz danışmanlık hizmeti vermektedir. KALİTE İLKELERİMİZ GPEX, müşterilerin ne istediğini, ne zaman ve ne koşulda istediğini bilir ve müşterilerinin memnuniyetini ilke edinmiştir. GPEX, dünyanın önde gelen ve dünya markası olmuş express kargo firmalarıyla çözüm ortaklığı uluslararası anlaşmalar sayesinde yurtdışı gönderileri yapan firmalara avantaj sağlayacak fiyatlara sahiptir. GPEX, sunmuş olduğu esnek hizmet yapısı ve operasyonel kolaylıklar ile alternatif çözümler üreterek gönderi yapma süreçlerini kolaylaştırmaktır. GPEX, bir gönderi yapmaktan öte, müşterilerine Lojistik ve Kargo danışmanlığı hizmeti vererek müşterilerine değer katmayı amaçlamıştır.

5 TOPLAMA ve OPERASYON SÜREÇLERİMİZ Operasyon Sürecİmİz ve Kargolarınızın Teslİmat Süreçlerİ Müşterilerimizden aldığımız kargoları güvenli bir şekilde İstanbul Operasyon merkezimize transfer ediyoruz. Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. 5 Kargoların gerekli evrak kontrolü ve ambalaj sağlamlığı kontrolünü gerçekleştiriyoruz. Evraklar ile ilgili eksiklik var ise müşterimize hemen bilgi veriyoruz. Düzeltilmesini sağlıyoruz. Ambalajlamada riskli gördüğümüz ürünler var ise güvenli şekilde ambalajı sağlamlaştırıyoruz. Takip ve kargo bilgilerini müşterimiz ile paylaşıyoruz. Kargoları havalimanına transferini sağlayıp ilgili uluslararası uçak kargo firmalarının uçaklarına veriyoruz. Kargo bilgileriniz en geç 8 saat içinde sisteme düşmektedir. Kargolarınızı online olarak takibini yapıyoruz. Yurtdışı teslimatlarının tamamı anlaşmalı olduğumuz uluslararası kurye firmaları ile yapılmaktadır. Teslimat sonrası, teslim bilgisini müşterilerimize iletiyoruz. Adres eksikliği, mücbir sebeplerden dolayı teslimi geciken gönderiler olur ise bunlar ile ilgili müşterimize bilgi verip, yurtdışı ile görüşüp mevcut sorunu en hızlı şekilde çözüyoruz. Her günün sonunda memnun müşteriler yaratmamız tek amacımızdır. Gönderİlerİn Toplamasını Nasıl Yapıyoruz. İstanbul içerisinde Paketleriniz GPEX kurye personelimiz tarafından gün içerisinde adresinizden toplanacaktır. İstanbul dışı toplamalarımızı anlaşmalı olduğumuz yurt içi kargo firmaları tarafından toplamasını gerçekleştirip, bir sonra ki gün yurtdışına çıkışını sağlıyoruz.

6 6 Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. Gönderimin Takibini Nasıl Yapabilirim? Gönderinizin takibini size vereceğimiz konşimento numarası ile anlık olarak yapabilirsiniz. Konşimento numarası gönderiniz İstanbul Operasyon Merkezine ulaştığında oluşturulacak ve size adresiniz üzerinden bildirilecektir. Yurtdışına yapacağınız gönderinizin maliyetini belirleyici etken gönderdiğiniz paketinin gerçek ağırlığı ve uçakta kapladığı yerdir. Bu sebeple gönderinizin ağırlığı dışında hacimsel ağırlığınındı hesaplanması gerekmektedir. Gönderinizin gerçek ağırlığı ile Hacimsel Ağırlığı karşılaştırılarak yüksek olan değer fiyatlandırma için kullanılacaktır. Konşimento Nedir? Konşimento, ürünün göndericisinin, alıcısının ve servis detaylarını içeren bir belgedir. Bu evrak her taşıyıcının farklıdır. Invoıce Proforma Nedir? Invoıce proforma ürünün gönderici, alıcı, ürün içeriği ve ürün değerini içeren bir belgedir. Bu belge kurumsal gönderici tarafında kaşe ve imzalı olmalıdır. Bireysel gönderici için isim soy isim ve imzalı olmalıdır. Numune Olarak Yurtdışına Gİden / Gelen Gönderİnİn ağırlığı nasıl belirlenir ve Sınırı nedir? Hacimsel ağırlığın (DESİ) hesaplanabilmesi için paketinizin Uzunluk, Derinlik ve Yükseklik ölçülerine sahip olmanız gerekiyor. Uzunluk (cm) X Yükseklik (cm) X Derinlik (cm) / 5000 formülü ile hacimsel ağırlığını sizde hesaplayabilirsiniz. Yurtdışına giden numune kapsamında 150 kg ve ürün değeri 7500 Euro üzeri çıkış yapılamamaktadır. Yurtdışından Türkiye ye gelen gönderilerde gümrük limiti 30 kg ürün değeri Usd 30 dur. Ticari işletmeler için bu bedelin üzeri tüm ürünler gümrüklenir. Bu değerlerin altında ki ürünler gümrük muayenesi sonucu gümrük işlemi yapılıp / yapılmayacağına karar verilir.

7 Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. 7 Avrupa için bir sonra ki gün teslimat Saat Garantili Teslimat 220 aşkın ülkeye Uluslararası Ekspres hizmetleri Sizlere online takip bilgisi Gönderilerinizin teslim kaydı Hangi Gönderiler Kesinlikle Taşınmaz Canlı hayvan Antikalar (hassas ve/veya kırılabilir) Asbest/Amyant Değerli madenler, külçe olarak Nakit para Ateşli silahlar ve bunların parçaları ve mühimmat Kürk İnsan beden parçaları veya külleri Mücevherler, değerli metaller ve değerli taşlar Narkotik maddeler (yasa dışı) Tehlikeli veya yanıcı maddeler (IATA Yönetmeliği tarafından belirlenmiş) Gönderilerin teslimat süreleri, varış ülke gümrüğündeki prosedürlere ve gümrükte kalıp kalmamasına göre değişkenlik gösterebilir. Bu değişkenlikler taşıma süresiyle değil gümrüksel süreçlerle alakalıdır. Gönderilen numunelerin aynı nitelik ve özellikte olanlarının sayısının fazlalığı da aynı şekilde o gönderinin varış ülke gümrüğünde işlem görmesine neden olabilir.150 kg Ürün değeri 7500 Euro kadar olan numuneleriniz tek konşimento altında yurtdışına gönderilebilir. 150kg ı aşan gönderileriniz ülkemiz kanunları gereği numune kapsamında tek konşimento altında taşınamaz. EXPRESS KARGO HİZMETLERİ EXPRESS SERVİS Express Firmamızın ana faaliyet alanı olan Express taşımacılıkta amacımız mümkün olan en hızlı sürede gönderilerinizin alıcıya güvenli şeklide ulaşmasını sağlamaktır.

8 8 Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. EXPRESS IMPORT Express Import servisimiz ile Dünya nın çeşitli ülkelerinden ithal etmiş olduğunuz ürünlerin hızlı ve ekonomik şeklide size ulaşmasını sağlıyoruz. Kapıdan Kapıya Servis ECONOMY EXPRESS Ertesi gün teslimatı gerekmeyen uluslararası gönderilerinizin daha avantajlı taşıma ücretleriyle makul teslim süreleri içerisinde kapıdan kapıya teslimatıdır. Gönderilerin teslimat süreleri, varış ülke gümrüğündeki prosedürlere ve gümrükte kalıp kalmamasına göre değişkenlik gösterebilir. Bu değişkenlikler taşıma süresiyle değil gümrüksel süreçlerle alakalıdır. Gönderilen numunelerin aynı nitelik ve özellikte olanlarının sayısının fazlalığı da aynı şekilde o gönderinin varış ülke gümrüğünde işlem görmesine neden olabilir. 150 kg Ürün değeri 7500 Euro kadar olan numuneleriniz tek konşimento altında yurtdışına gönderilebilir. 150kg ı aşan gönderileriniz ülkemiz kanunları gereği numune kapsamında tek konşimento altında taşınamaz. Hızlı Servis Ekonomik Fiyatlar Yurt dışından ülkeye girecek bir ürünün numune kapsamında değerlendirilebilmesi için ülke kanunu gereği o ürünün kilosunun 30 kg mı invoice da bildirilen değerinin 30 USD yi geçmemesi gerekmektedir. Bu değerlerin altında olan ürünlerde gümrük kontrolü sonucu numune kapsamında değerlendirilir. Express İhracat ( ETGB ) Express servis ile 150 kg ve malzeme değeri 7500 Euro yu geçmeyen yüklerinizde gümrük sürecinde gümrükçüye ihtiyaç duymaksızın ihracat yapma şansı sağlıyoruz. ETGB Servisimizin avantajları ve süreçleri ile ilgili detaylı bilgiyi müşteri temsilcilerimizden alabilirsiniz. 150 KG 7500 Euro Kadar gümrük süreçleri tarafımızca yürütülmektedir. Gümrükçü bedeli alınmamaktadır. ATR Euro 1 gibi evraklar tarafımızca düzenlenmektedir. Kapıdan Kapıya Servis Ücretsiz Kapıdan Toplama Ekonomik Fiyatlar Kolay Servis Gerekli Evraklar: ETGB Bilgi Formu, Mali Başlıklı Fatura, Proforma Invoice

9 Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. 9

10 10 Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. GÜMRÜKLÜ EXPRESS Express kargo servisi ile gümrüklü olarak ihracat ürünlerinizi en hızlı şekilde müşterilerinize ulaştırıyoruz. Gümrüklü ürünlerinizi ayrıca bir rezervasyon olmadan aynı gün içinde çıkışını sağlıy. Ekonomik Fiyatlar Hızlı ve Kolay Servis Kapıdan Kapıya Servis Ücretsiz Kapıdan Toplama Evrak hazırlama konusunda bilgi ve danışmanlık desteği EXPRESSE-TİCARET / İNTERNET ÜZERİNDEN YURTDIŞINA SATIŞ YAPILAN KARGOLAR Sizde dünya piyasasında yer almak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey ilköncelikle internet üzerinden yurtdışına satış yapabilmek için yasaların belirlediği belgeleri almanız ve bu şartlarını taşıdığınızı belgelendirmeniz gerekmektedir. Eğer bu belgelere sahip olamazsanız yurtdışına internet üzerinden satış yapamazsınız. Bu belgelere sahip olmak için kesinlikle ve kesinlikle bir uzmandan bilgi almalısınız. Yurtdışına internet üzerinden satış yapacaksanız eğer konusunda uzman, yeterli bilgi birikimine sahip, gerekli donanımları her zaman yeterli bir kuruluşa yönlendirmek isteriz ve bu kuruluş size istediğinizden daha fazla bir hizmet sunarak sizin dünya piyasalarında en kısa sürede büyük paylara sahip olmanız için elinden geleni yapmaktadır. Hiç vakit kaybetmeden GPEX e ulaşarak, sizde geç kalmadan yurtdışına internet üzerinden satış yapabilirsiniz. Kargoların ambalajlanması, taşınması ülke içi ve ülke dışı gümrük prosedürleri ile ilgili her türlü bilgiyi bizlerden alabilirsiniz.

11 Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. 11 LOJİSTİK HİZMETLERİ Denizyolu GPEX dünya ticaretinin büyük bir kısmının gerçekleştiği denizyolu taşımacılığında sahip olduğu geniş acente ağı ile komple (FCL), parsiyel (LCL) yükünüzü; standart, open top, refeer, flatrack, highcube ve tank konteyner vb. taşıma sistemleri ile istediğiniz herhangi bir yere, en ekonomik, en hızlı, en kolay şekilde ulaştırmaktadır. Havayolu GPEX, Hava Kargo ile tüm dünyayı kapsayan geniş acente ağımız, kalifiye personelimiz ve sağlam alt yapımız ile konsolide, ekspres, kapıdan kapıya, refakatli taşıma, komple taşıma ve multi-modal taşıma hizmetlerini eksiksiz olarak yerine getiriyoruz. Müşterilerimizin stratejik iş ortağı olma felsefesiyle hareket ederek dünya çapında aktif güçlü networkumuz ile aynı zamanda charter uçak kiralama, 3. Ülke transit taşımacılığı, bozulabilir ve tehlikeli madde taşımacılığı ve armatörlerle yer garantili kontrat hizmetlerini kusursuz olarak sunuyoruz. Nakliye Sigortası GPEX, uluslararası sigorta acentaları ile yapmış olduğu anlaşmalar ile müşterilerine uygun fiyatlı ve hızlı nakliye sigortası hizmeti vermektedir.

12 GPEX EXPRESS & LOGISTICS Global Parcel Express Kargo ve Lojistik Tic. Ltd. Şti. Adres: Merkez Mahallesi Oruç Reis Sokak. No. 21 / B Yenibosna Bahçelievler / İstanbul Telefon: Whatsaap İletişim Hattı: Mail : sales@gpexcargo.comoperasyon@gpexcargo.com

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği GİRİŞ 6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. bünyesine katılmış ve Contrans DGL Lojistik ve Dış. Tic. Ltd. Şti. ismini alarak Doğa Global

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Yekaş&Fides Global Logistics olarak, yola çıktığımız 1998 yılından bu yana, hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırarak şeffaf, güvenilir ve müşteri odaklı lojistik hizmetleri sunuyoruz.

Detaylı

KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM

KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM KURYE KARGO TOPLU DAĞITIM KURUMSAL 0850 495 00 26 hakkımızda AN KURYE; 2012 yılında taşımacılık sektörünün Toplu dağıtım, gün içi kurye, yurtdışı kurye ve yurtiçi kargo segmentinde hizmet üretmek amacıyla

Detaylı

GREENEKS New Horizons in Transportation

GREENEKS New Horizons in Transportation GREENEKS New Horizons in Transportation GREENEKS Kilometre taşları - İlk On Yıl 1994 Filo operatörümüz GREENEKS Kuruldu.. 1994 15 Adet Araç alınarak 15 Araçlık Tır Filosu oluşturuldu. 1994 Almanya ve Hollanda

Detaylı

UGD Kilometre taşları

UGD Kilometre taşları UGD Kilometre taşları 1994 Filo operatörümüz GREENEKS Kuruldu. 1994 15 Adet Araç alınarak 15 Araçlık Tır Filosu oluşturuldu. 1994 Almanya ve Hollanda Acentelik anlaşmaları yapıldı. 1995 İtalya ve Avusturya

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi

1 Kasım 2012. 1 / Slayt Adedi 1 / Slayt Adedi Türkiye 35 milyon internet kullanıcısı ile, Avrupa daki en büyük beşinci, dünyadaki en büyük 13. internet toplumunu temsil ediyor. Türkiye de 9 milyon online alışveriş kullanıcısı varken,

Detaylı

Dış Ticaret ve Lojistik. Berkay CANPOLAT FedEx Türkiye Pazarlama Md.

Dış Ticaret ve Lojistik. Berkay CANPOLAT FedEx Türkiye Pazarlama Md. Dış Ticaret ve Lojistik Berkay CANPOLAT FedEx Türkiye Pazarlama Md. Lojistik Kavramı Genel kabul gören tanımı ile lojistik; Hammaddenin başlangıç noktasından ürünün tüketildiği son noktaya kadar olan tedarik

Detaylı

TNT Yİ TANIYIN. Dünya çapında uzman ekibimiz dağıtıma hazır

TNT Yİ TANIYIN. Dünya çapında uzman ekibimiz dağıtıma hazır TNT Yİ TANIYIN Dünya çapında uzman ekibimiz dağıtıma hazır 2 HOŞGELDİNİZ BİZ TNT YİZ HOŞGELDİNİZ DÜNYA ÇAPINDA 65.000+ ÇALIŞAN 44 ülkeyi kapsayan rakipsiz Avrupa karayolu ağı 200+ ÜLKEYİ KAPSAYAN ENTEGRE

Detaylı

Grubumuza Ait Bazı Rakamlar

Grubumuza Ait Bazı Rakamlar Grup Şirketleri NET Lojistik hizmetler A.Ş ( NETLOG, FMCG ve Zincir Market Dağıtım Kanalında Türkiye nin en büyük Lojistik firmasıdır. Bunun yanında Plasiyer Kamyon yönetimi, katma değerli depolama hizmetleri,

Detaylı

Alışveriş Merkezi İşletmeciliği

Alışveriş Merkezi İşletmeciliği Katalog HAKKIMIZDA TCS Global ( TCS Global Lojistik San.Tic.Ltd.) günümüz küresel ticaretinde; üreticilerin, ihracatçı ve ithalatçı firmaların risklerini minimize ederek, satış ve alımlarını en ekonomik

Detaylı

GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET

GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET Gümrük Hizmetleri Özel Çözümler Lojistik Hizmetleri Sigorta ve Aracılık Hizmetleri Uluslar arası Dış Ticaret GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET Ticaret Güvenle Şekillenir GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ & DIŞ TİCARET

Detaylı

ekspres hizmetler ve çözümler

ekspres hizmetler ve çözümler 10233_TNT GMTARIFF BROCHURE_TU LANGUAGE: TURKISH FI NO: 10233 PLATES: CMYK+PMS 021 DATE: 03-08-07 PAGE 12 10233_TNT GMTARIFF BROCHURE_TU LANGUAGE: TURKISH FI NO: 10233 PLATES: CMYK+PMS 021 DATE: 03-08-07

Detaylı

Kara Yolu. KITA, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve BDT ülkeleriyle karşılık olarak çalışmaktadır.

Kara Yolu. KITA, başta Avrupa olmak üzere Ortadoğu ve BDT ülkeleriyle karşılık olarak çalışmaktadır. TANITIM Kıta Ulaştırma Hizmetleri A.Ş. 1995 te kurulmuş bir lojistik hizmet firmasıdır. Kıta, verdiği taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef almış, kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

Global Lojistik. kita.com.tr

Global Lojistik. kita.com.tr 2014 Sunum KITA, 1995 yılında kurulmuş bir entegre lojistik hizmet üreticisidir. Taşımacılık ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alan KITA, kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde; bilgiyle,

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ & VİZYONUMUZ

ŞİRKET PROFİLİ KALİTE POLİTİKAMIZ & VİZYONUMUZ ŞİRKET PROFİLİ 1992 yılında Uluslararası Nakliye sektöründe hizmet vermeye başlayan Grupaj Servis, Dünya ticaretinin globalleşmesi ve ülkelerin sanayici ve dış ticarete yönelik girişimci bir yapıya kavuşması

Detaylı

Lojistik Çözüm Ortağınız

Lojistik Çözüm Ortağınız 2017 Lojistik Çözüm Ortağınız KITA Lojistik, Türkiye merkez olmak üzere 6 ülkede 11 şubeyle faaliyet göstermektedir. 20 yıllık tecrübemize dayanarak sektörünüze özel en uygun çözümleri üretiyoruz. Hava

Detaylı

Ucuz Hızlı Kaliteli Biz sadece ikisini garanti edebiliriz! PETEK LOJİSTİK Your Logistics Solutions Partner 2015

Ucuz Hızlı Kaliteli Biz sadece ikisini garanti edebiliriz! PETEK LOJİSTİK Your Logistics Solutions Partner 2015 Ucuz Hızlı Kaliteli Biz sadece ikisini garanti edebiliriz! PETEK LOJİSTİK Your Logistics Solutions Partner 2015 HAKKIMIZDA Petek Lojistik 2001 yılının 11 Eylül'ünde İstanbul'da Bostancı'daki ofisinde forwarder

Detaylı

Bulung ile yeşili koru!

Bulung ile yeşili koru! Bulung ile yeşili koru! Bulung ile yeşili koru! Genel Merkez Viyana Şube İstanbul Nakliyat şirketi Tüm nakliye şekilleri 5,000 in üzerinde kontrollü araç Tır ve 45 intermodal konteyner taşımacılığında

Detaylı

çözüm odaklı yaklaşım

çözüm odaklı yaklaşım çözüm odaklı yaklaşım 29 30 proje dahilde işlem gümrük hizmetleri serbest bölge danışmanlığı banka ve kambiyo işlemleri dış ticaret mevzuat danışmanlığı teminat ve taahhütlerin kapatılması uluslararası

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik

OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik OK Trans Uluslararası Ulaşım ve Lojistik Uluslararası Kara Yolu Taşımacılığı HİZMETLERİMİZ Uluslararası Deniz Yolu Taşımacılığı Uluslararası Hava Yolu Taşımacılığı Tren Yolu Taşımacılığı Depolama Hizmetleri

Detaylı

Logistics and Beyond...

Logistics and Beyond... Logistics and Beyond... ADP Şirket Profili Shanghai Asian Development Prosperous Import & Export Co., Ltd 2004 yılında kurulmuştur ve her ofisinde Yıllık 200 milyon USD ticaret hacmine tüm dünyada yaklaşık

Detaylı

XWIZ EULUSLARARASI TİCARET İHRACAT MODÜLÜ

XWIZ EULUSLARARASI TİCARET İHRACAT MODÜLÜ 1 2 XWIZ EULUSLARARASI TİCARET İHRACAT MODÜLÜ İhracat Yapan İşletmeye Faydaları, 3 Başlıca Faydaları Uluslararası Düzeyde Kurumsal Belge & Bilgi & Rapor Hazırlayabilme Dış Ticaret Eleman Bilgisini yazılım

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

YAZILIMI DBI YAZILIM A.Ş.

YAZILIMI DBI YAZILIM A.Ş. YAZILIMI DBI YAZILIM A.Ş. İhracat Modülü DBI YAZILIM TEKNOLOJİLERİ (232) 463 6798 cep : 555.96 14494 İhracat Yapan İşletmeye Faydaları, Uluslararası Düzeyde Kurumsal Belge & Bilgi & Rapor Hazırlayabilme

Detaylı

İngiltere ye İhracatta Lojistik Çözümler. 3 Mayıs 2016

İngiltere ye İhracatta Lojistik Çözümler. 3 Mayıs 2016 İngiltere ye İhracatta Lojistik Çözümler 3 Mayıs 2016 İngiltere ye İhracatta Entegre Lojistik Çözümleri Birden fazla tedarikçinin farklı hizmetler için kullanılması, koordinasyon problemlerine ve verimsizliğe

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP IN KULLANIMI HIZLI VE KOLAYDIR. DHL emailship DHL Express in basit ve kullanımı kolay elektronik gönderi aracıdır. Yeniden kullanılabilen PDF

Detaylı

ABD ye İhracatta Lojistik Çözümler. 12 Eylül 2016

ABD ye İhracatta Lojistik Çözümler. 12 Eylül 2016 ABD ye İhracatta Lojistik Çözümler 12 Eylül 2016 Proprietary and Confidential: This presentation may not be used or disclosed to any person other than employees or customer, unless expressly authorized

Detaylı

Dış Ticaret Danışmanlık Sunumu

Dış Ticaret Danışmanlık Sunumu Dış Ticaret Danışmanlık Sunumu Proxima nerede? 6 Ülke.. Proxima kimdir? 7 Ofis 9 Millet Proxima kimdir? 19 Çalışan Sahin Ozcan Muslum Ozsonmez Murad Dbeys Nilgün Kahraman Helen Yu Ray Chandler ( Yu Xan

Detaylı

DHL Express - KOBİ Express Çözüm Paketi

DHL Express - KOBİ Express Çözüm Paketi DHL Express - KOBİ Express Çözüm Paketi Nil Keskin Keleş Pazarlama, Müşteri İlişkileri ve İletişim Direktörü 13.03.2015 DHL Express in Kobilerimizle Yolculuğu KOBİlere Yönelik Global Araştırma Bulguları

Detaylı

DIŞ TİCARET VE ULUSLARARASI TAŞIMACILIKTAKİ GELİŞMELER TAŞIMA İŞLERİ ORGANİZATÖRLÜĞÜ

DIŞ TİCARET VE ULUSLARARASI TAŞIMACILIKTAKİ GELİŞMELER TAŞIMA İŞLERİ ORGANİZATÖRLÜĞÜ DIŞ TİCARET VE ULUSLARARASI TAŞIMA İŞLERİ ORGANİZATÖRLÜĞÜ LOJİSTİK Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere her türlü ürün, servis hizmeti ve bilgi akışının, ham maddenin başlangıç noktasından, ürünün

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK GÜMRÜK MÜSTEŞARLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü. Sayı :B.02.1.GÜM /24 ANKARA Konu :.../.../2000 GENELGE 2000/21

T.C. BAŞBAKANLIK GÜMRÜK MÜSTEŞARLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü. Sayı :B.02.1.GÜM /24 ANKARA Konu :.../.../2000 GENELGE 2000/21 T.C. BAŞBAKANLIK GÜMRÜK MÜSTEŞARLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı :B.02.1.GÜM.0.06.00.33.961/24 ANKARA Konu :.../.../2000 GENELGE 2000/21 04.11.1999 tarih ve 23866 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 4458

Detaylı

Hizmet Rehberi. Yurtdışına daha kolay ve güvenilir ekspres gönderi yapmak için ihtiyaç duyduğunuz herşey

Hizmet Rehberi. Yurtdışına daha kolay ve güvenilir ekspres gönderi yapmak için ihtiyaç duyduğunuz herşey Hizmet Rehberi Yurtdışına daha kolay ve güvenilir ekspres gönderi yapmak için ihtiyaç duyduğunuz herşey MNG Kargo Licensee of Federal Express Corporation FedEx e Hoş geldiniz. FedEx ile gönderi yapmak

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

zirve GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ

zirve GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ Ticaret, saygı duyulması gereken bir savaş gibidir. Ana strateji doğruysa yapılacak sayısız taktik hata bile başarıyı engelleyemez. Robert E. Wood Gümrük müşavirliği hizmetinde yeni dönem; Aradığınız zaman

Detaylı

AB CUSTOMS AGENCY ACADEMY

AB CUSTOMS AGENCY ACADEMY Özet Beyan 2013 AB Gümrük Müşavirliği ve Danışmanlık A.Ş Uzmanları Tarafından Hazırlanmıştır Tüm Hakları Saklıdır. https://www.abcustoms.eu SUNUŞ Dış ticaret mevzuatı sıklıkla revizyona tabi tutulması

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI KARGO BAŞKANLIĞI KARGO İTHALAT İŞLEMLERİ HİZMET TARİFESİ ( ANADOLU İSTASYONLARI )

TÜRK HAVA YOLLARI ANONİM ORTAKLIĞI KARGO BAŞKANLIĞI KARGO İTHALAT İŞLEMLERİ HİZMET TARİFESİ ( ANADOLU İSTASYONLARI ) THY A.O. Taşımaları KARGO İTHALAT İŞLEMLERİ HİZMET TARİFESİ ( ANADOLU İSTASYONLARI ) Ardiye Ücretleri Normal Kargolar 1.1 İlk Gün Çekilen Kargolar (24 saate kadar) 56 USD 1.2 2. - 3. Gün Çekilen Kargolar

Detaylı

HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI

HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI 1961 yılında kurulan OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1 / 28 OMSAN, 39 yıllık sektör deneyimi ile müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetleri

Detaylı

Polonya ya İhracatta Lojistik Çözümler 11 Ocak 2017

Polonya ya İhracatta Lojistik Çözümler 11 Ocak 2017 Polonya ya İhracatta Lojistik Çözümler 11 Ocak 2017 Proprietary and Confidential: This presentation may not be used or disclosed to any person other than employees or customer, unless expressly authorized

Detaylı

HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI

HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI 1961 yılında kurulan OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1 / 27 OMSAN, 39 yıllık sektör deneyimi ile müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetleri

Detaylı

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide IntraShip Uygulamasının Genel Özellikleri; WEB tabanlı olup kurulum gerektirmez Internet erişimi ve çıktı almak için bir yazıcı yeterli Ortak veri tabanı vasıtası

Detaylı

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz ...:::FİRMA ÖZGEÇMİŞİ Firmamız 1987 yılında hizmete başlamış olup, Personel, Öğrenci, Turizm taşımacılığını başarı ile sürdürmektedir. Turizm, Resmi ve Özel

Detaylı

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Gönderen için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi Bu sistem, ithalat gönderilerinin organize edilmesi için hazırlanmıș, kullanımı kolay online bir programdır. TNT Express

Detaylı

DHL Connect 3.3 Kullanım Kılavuzu

DHL Connect 3.3 Kullanım Kılavuzu DHL Connect 3.3 Kullanım Kılavuzu DHL Bilgi Sistemleri ve Teknolojisi Departmanı Programı çalıştırdığınızda karşınıza gelen bu ekrandan istediğiniz bölümlere ilgili ikonları tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

Detaylı

Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş

Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş Almanya'ya lojistik taşıma l arınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

Küresel ticaretin karmaşasına WWL ile son verin! Beklentileriniz. Sağladıklarımız. Hedefiniz Hedefimiz Projeleriniz Projelerimiz

Küresel ticaretin karmaşasına WWL ile son verin! Beklentileriniz. Sağladıklarımız. Hedefiniz Hedefimiz Projeleriniz Projelerimiz 1 Küresel ticaretin karmaşasına WWL ile son verin! Siz ticaretiniz ile ilgilenirken biz sizin adınıza hedeflerinize laşmanız için gereken üstün çözümleri üretelim. Beklentileriniz - Hızlı servis - Düşük

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

ULUSLARARASI TAŞIMACILIK YÖNETİMİ

ULUSLARARASI TAŞIMACILIK YÖNETİMİ ULUSLARARASI TAŞIMACILIK YÖNETİMİ Murat Erdal, Metin Çancı, Uluslararası Taşımacılık Yönetimi, UTİKAD Yayını, İstanbul, 2003 (355 sayfa, 205x255mm.,1.Hamur, İplik Dikişli Lüks Cilt). Uluslararası Taşımacılık

Detaylı

OMSAN Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerin entegre biçimde sağlanması Sayfa 3 2012

OMSAN Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerin entegre biçimde sağlanması Sayfa 3 2012 OYAK Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonu olup 1961 yılında kurulmuştur. Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. Otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton, tarım

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK Antrepo ve İhracat Deposu Yönetimi Uygulamasında, SOFTFİNANS Akaryakıt Satış Yönetimi Günlük İşlemler ve Cari Hesap Yönetimi Nakit Kasa İşlemleri ekranlarına geçiş sağlanmıştır. (Proje No: 206104)

Detaylı

"En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir..."

En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir... "En büyük sermayemiz sizlerin güvenidir..." GALATA Müşteri odaklı hizmet anlayışı, konusunda deneyimli personeli, kaliteli ve verimli hizmet üretmede teknolojinin tüm imkanlarını kullanan yaklaşımı ile

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Ptt Kep Nedir? Novasta

Ptt Kep Nedir? Novasta Ptt Kep Nedir? 31 Aralık 2017 tarihi itibarı ile e-ticaret yapan firmalar etbis sistemi ile mevcut ticari faaliyetlerini bildirmek zorundalar. Sektör açısından e-ticarete güvenliğinde atılan önemli adımlardan

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

Lojistikte Bilişim Sistemleri

Lojistikte Bilişim Sistemleri Lojistikte Bilişim Sistemleri Karayolu Taşımacılığı Ulaşım ağlarının geniş olması ve son zamanlarda bütün dünyada transit yolların sayısının artmasına bağlı olarak karayolu taşımacılığı en yaygın kullanılan

Detaylı

MİKRO İHRACAT 14 AĞUSTOS 2018

MİKRO İHRACAT 14 AĞUSTOS 2018 MİKRO İHRACAT 14 AĞUSTOS 2018 KAPSAM İşbu çalışma, 4 Seri No.lu Gümrük Genel Tebliği ve 2009/15481 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı kapsamında hazırlanmıştır. İşbu çalışma; Mikro İhracat hakkında mükelleflerimizi

Detaylı

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu

Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu Dünyanın 3. Büyük Uzakdoğu nun En Büyük Fuarı İSTANBUL - GUANGZHOU Direk Uçuşu 109. ÇİN İTHAL VE İHRAÇ MALLARI FUARI - TUR PROGRAMLARI 1. DÖNEM / 15-19 Nisan 2011 TK.1 Türk Hava Yolları ile Direk GUANGZHOU

Detaylı

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM - Gate Transfer Istanbul'daki seyahatleriniz için konforlu, kolay kullanımlı ve kişiye özel transfer hizmeti sunmaktadır. - Sektörünün lideri olan onlarca kurumun seçkin

Detaylı

2017 Yılında Tehlikeli Madde Taşımacılığına ilişkin olarak karayolu, demiryolu ve denizyolunda her bir taşıma modunda değişik oranlarda artan ve yeni

2017 Yılında Tehlikeli Madde Taşımacılığına ilişkin olarak karayolu, demiryolu ve denizyolunda her bir taşıma modunda değişik oranlarda artan ve yeni 2017 Yılında Tehlikeli Madde Taşımacılığına ilişkin olarak karayolu, demiryolu ve denizyolunda her bir taşıma modunda değişik oranlarda artan ve yeni getirilen cezalar oldu. Bu da Ulaştırma Bakanlığı nın

Detaylı

Azerbaycan parsiyel nakliye

Azerbaycan parsiyel nakliye Azerbaycan'a lojistik taşı m alarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

KUMRU GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ

KUMRU GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ KUMRU GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ ŞİRKETİMİZ HAKKINDA Sektörde deneyimli, hedefe odaklı, profesyonel çalışanları ve ülkemizin önde gelen lojistik, depolama, dış ticaret şirketleri ile yaptığı işbirlikleri sayesinde

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

KLİNİK ARAŞTIRMA FİRMALARININ GÜMRÜKLEME REHBERİ

KLİNİK ARAŞTIRMA FİRMALARININ GÜMRÜKLEME REHBERİ KLİNİK ARAŞTIRMA FİRMALARININ GÜMRÜKLEME REHBERİ SUNUM İÇERİKLERİ Genel Bilgi İthalat işlemleri 1- İlaç ithalatı 2-Laboratuvar ekipmanları ve diğer eşyalar Geçici ithalat işlemleri İhracat işlemleri GENEL

Detaylı

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu

04.10.2010. Agency-1 Golf Otomasyonu Agency-1 Golf Otomasyonu 5N 1K Ne? Neden? Ne zaman? Nerede? Kim? Ne? Agency-1 Golf Otomasyonu Golf Organizasyonu yapan işletmelerin sektörel ihtiyaçlarını karşılamak için üretilmiş bir yazılımdır. Bilinen

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6

Zeynep Baş. İhracat/İthalat Operasyon Soru. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6 Zeynep Baş İhracat/İthalat Operasyon Soru Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - İstanbul Ev Telefonu : 90 (216) 370 78 67 Cep Telefonu : 90 (533) 226 06 40 E-Posta : baszeynep@hotmail.com

Detaylı

Markanıza enerji verir

Markanıza enerji verir Markanıza enerji verir Kurumsal imajınıza katkı sağlayacak kurumsal promosyon ürünleri ile müşterilerinizin zihnindeki kurum imajınızı tazeliyor, markanıza enerji veriyoruz. enerjipromosyon.com AHŞAP KUTULARA

Detaylı

HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI VE TÜRKİYE Ahmet ÇELİK

HAVA KARGO TAŞIMACILIĞI VE TÜRKİYE Ahmet ÇELİK 1. GİRİŞ Günümüzde hava yolu sektörü diğer taşıma türlerine göre çok daha fazla ilgi görmekte ve bu ilgi gün geçtikçe de artmaktadır. Sektör, hava yolu taşımacılığının gerçek anlamda başladığı ilk yıllarından

Detaylı

KOBİ LEASING PAKETLERİ

KOBİ LEASING PAKETLERİ KOBİ LEASING PAKETLERİ LEASING NEDİR? Özellikle büyümekte olan şirketlerin, tüm sektörlerde her türlü sıfır veya 2. el makine, ekipman yatırımlarını gerçekleştirmesine yönelik olarak orta veya uzun vadeli

Detaylı

Antrepo Hizm. ve Maden San. Dış Tic. Ltd. Şti. Bizimle çalışmanın keyfini yaşayın...

Antrepo Hizm. ve Maden San. Dış Tic. Ltd. Şti. Bizimle çalışmanın keyfini yaşayın... Antrepo Hizm. ve Maden San. Dış Tic. Ltd. Şti. Bizimle çalışmanın keyfini yaşayın... Halkalı Gümrüklü Antrepo 4.574 m² ve Ambarlı Gümrüklü Antrepo 3.000 m² alanlarda size ve firmanıza verebilecek en iyi

Detaylı

Sektörün Beklenen Projesi 5 Litre Kombo Rotary Şişirme Dolum Kapatma Makinesi şişe/saat

Sektörün Beklenen Projesi 5 Litre Kombo Rotary Şişirme Dolum Kapatma Makinesi şişe/saat Sayı: 3 Sektörün Beklenen Projesi 5 Litre Kombo Rotary Şişirme Dolum Kapatma Makinesi 5.000 şişe/saat Anahtar tesl m projem z Bademl Su Tes s nde sevk yat aşamasındayız. Kalabak Su 16.000 ş şe/saat komple

Detaylı

2004 Marport Liman İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bu belgedeki bilgilerin tüm hakları Marport a aittir. İzinsiz kullanılamaz.

2004 Marport Liman İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bu belgedeki bilgilerin tüm hakları Marport a aittir. İzinsiz kullanılamaz. 2004 Marport Liman İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bu belgedeki bilgilerin tüm hakları Marport a aittir. İzinsiz kullanılamaz. İÇİNDEKİLER: 1. MARPORT A DOLU İHRACAT KONTEYNER GİRİŞİ...2 2. MARPORT

Detaylı

Uçak kalkışından 2 saat önce yolcumuzun kontuarda hazır bulunması gerekiyor

Uçak kalkışından 2 saat önce yolcumuzun kontuarda hazır bulunması gerekiyor - Uçağımın kalkışından ne kadar önce havalimanında bulunmam gerekir? Uçak kalkışından 2 saat önce yolcumuzun kontuarda hazır bulunması gerekiyor - Niye uçak kalkışından 2-3 saat gibi uzun bir süre önce

Detaylı

POSTA VE HIZLI KARGO MUAFİYETLERİ FİHRİST

POSTA VE HIZLI KARGO MUAFİYETLERİ FİHRİST POSTA VE HIZLI KARGO MUAFİYETLERİ FİHRİST 1-) KANUNİ DAYANAK 2-) POSTA/HIZLI KARGO EŞYASI İÇİN MUAFİYETİN KAPSAMI NEDİR? 3-)VERGİLERİ ÖDENMEK SURETİYLE POSTA YA DA HIZLI KARGO TAŞIMACILIĞI YOLUYLA SERBEST

Detaylı

Hızlı kargo işlemlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri

Hızlı kargo işlemlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri Kuzey YMM ve Bağımsız Denetim A.Ş. Eski Büyükdere Cad. Orjin Maslak No:27 Maslak, Sarıyer 34398 İstanbul - Turkey Tel: +90 212 315 3000 Fax: +90 212 234 1067 ey.com Ticaret Sicil No : 479919 Mersis No:

Detaylı

Endüstriyel Hizmetler. Güvenle yükselin. www.ivs.com.tr

Endüstriyel Hizmetler. Güvenle yükselin. www.ivs.com.tr Endüstriyel Hizmetler Güvenle yükselin www.ivs.com.tr Hizmetlerimiz Profesyonel ekiplerimiz ile müşterilerimizi her daim bir adım ileriye taşıdığımız hizmetler aşağıdaki gibidir; Makine ve tesislerin taşınması

Detaylı

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur.

1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. 1961 yılında kurulan OYAK, Türkiye nin ilk ve en büyük bireysel emeklilik fonudur. OYAK, Türkiye nin ikinci en büyük endüstriyel grubudur. OYAK ın otomotiv, demir-çelik, lojistik, çimento, inşaat, beton,

Detaylı

LIV HOSPITAL ANKARA ULUSLARARASI HİZMETLER DEPARTMANI SUNUMU

LIV HOSPITAL ANKARA ULUSLARARASI HİZMETLER DEPARTMANI SUNUMU LIV HOSPITAL ANKARA ULUSLARARASI HİZMETLER DEPARTMANI SUNUMU 1 MİSYON Hasta odaklı yaklaşımı temel alan; kişisel tercihlere, kültürel, dini ve dil beklentilerine göre uygun hale getirilmiş dünya standartlarında

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017

BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: MAYIS 2017 Tur Tarihi: MAYIS 2017 BAKÜ WEDDINGEXPO FUARI Fuar Tarihi: 04-06 MAYIS 2017 Tur Tarihi: 03-07 MAYIS 2017 Emerald Hotel Fuar alanına 13 km Opera Hotel Fuar alanına 15 km Divan Express Hotel Fuar alanına 16 km Hilton Bakü Hotel

Detaylı

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar

Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Araştırmanızı nasıl alırsınız? Araştırma tasarımında yeni yaklaşımlar Sektörünüze layık bir hizmet! İhtiyaçlarınıza göre hizmetlerini şekillendirir, size özel çözümleri, sizin tercihlerinize göre sunarız.

Detaylı

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci Trakya Kalkınma Ajansı www.trakyaka.org.tr İhracat Planı Hazırlanması Süreci 2013 İHRACAT PLANI HAZIRLANMASI SÜRECİ İhracat Planı Neden Hazırlanır? İhracattan ne beklendiğinin belirlenmesi, İhracat amaçlarına

Detaylı

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil!

Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Bildiğiniz Turint, bildiğiniz gibi değil! Turint, turizm sektöründe faaliyet gösteren acentelere artı değer katma esasına göre geliştirilmiş, emsalsiz bir bilgi yönetim sistemidir! Çağın en etkili mecrası

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

AB CUSTOMS AGENCY ACADEMY

AB CUSTOMS AGENCY ACADEMY TESLİM ŞEKİLLERİ 2013 AB Gümrük Müşavirliği ve Danışmanlık A.Ş Uzmanları Tarafından Hazırlanmıştır Tüm Hakları Saklıdır. https://www.abcustoms.eu SUNUŞ Dış ticaret mevzuatı sıklıkla revizyona tabi tutulması

Detaylı

Ertun ALTEKİN Genel Müdür GEFCO Gümrük Ltd. Şti.

Ertun ALTEKİN Genel Müdür GEFCO Gümrük Ltd. Şti. Gümrük Uzmanlığı Ertun ALTEKİN Genel Müdür GEFCO Gümrük Ltd. Şti. GEFCO: Uluslararası büyüme için iş ortağınız Kapıdan kapıya çözümleri tasarlar, yönetir ve takip eder > Multimodal çözümler > Konsolidasyon

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

Değerli Acentelerimiz,

Değerli Acentelerimiz, Değerli Acentelerimiz, Biletinizburada.com, % 100 kendi yazılımı ve teknolojik alt yapısı ile sadece turizm seyahat acentelerine hizmet veren kapsamlı bir uçak bileti satış portalıdır. Son kullanıcı satış

Detaylı

DHL EXPRESS TAŞIMACILIK DEYİMLERİ VE ŞARTLARI ("Deyimler ve Şartlar") ÖNEMLİ BİLDİRİM

DHL EXPRESS TAŞIMACILIK DEYİMLERİ VE ŞARTLARI (Deyimler ve Şartlar) ÖNEMLİ BİLDİRİM DHL EXPRESS TAŞIMACILIK DEYİMLERİ VE ŞARTLARI ("Deyimler ve Şartlar") ÖNEMLİ BİLDİRİM "Gönderen" sıfatıyla kendi adınıza ve bu Taşımacılıkta menfaati bulunan diğer şahıslar adına DHL Hizmetlerinden yararlanma

Detaylı

DÜNDEN BUGÜNE HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI VE TAŞIMACILIKTA MARKA

DÜNDEN BUGÜNE HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI VE TAŞIMACILIKTA MARKA DÜNDEN BUGÜNE HAVAYOLU TAŞIMACILIĞI VE TAŞIMACILIKTA MARKA UTİKAD Türkiye de ve uluslararası alanda kara, hava, deniz, demiryolu, kombine taşımacılık ile lojistik hizmetler üreterek taşıma organizasyonunu

Detaylı

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor!

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! Araçları ile Türkiye ye gidecek olan vatandaşlarımız yola çıkmadan sigorta ve asistans ihtiyaçlarını karşılayacak, yola huzurla çıkacak. Büyük heyecanla beklediğimiz

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı