Değerli Acentelerimiz,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Değerli Acentelerimiz,"

Transkript

1 Değerli Acentelerimiz, Biletinizburada.com, % 100 kendi yazılımı ve teknolojik alt yapısı ile sadece turizm seyahat acentelerine hizmet veren kapsamlı bir uçak bileti satış portalıdır. Son kullanıcı satış hizmeti vermez. 20 yıllık IATA - CHARTER biletçilik tecrübemizin verdiği güven ile yeni Biletinizburada.com u bir araya getirerek, biletçilikte son noktayı hizmetinize sunmaktan gurur duyuyoruz. 7/24 Call Center ile canlı hizmet Sistem üzerinden online mesaj ve talep geçebilme Call Center üzerinden telefon ile her türlü işleminizi yapabilme Geniş havayolu yelpazesi ile, İç hat ve dış hat uçuş sorgulamalarda gidiş/dönüş sorgularının tek ekranda görüntülenebilmesi Tüm uçuşlarda fiyat ve saate göre sıralama imkanı ve koltuk sınıf fiyatlarının görüntülenebilmesi. İç hat uçuşlarda farklı havayolu kombinasyonunu, aynı anda 2 FARKLI HAVAYOLU uçuşunu biletleme imkanı ve iki ayrı komisyon kazancı. Bir bilet ödemenizi AYNI ANDA 3 farklı kombinasyonla TEK SEFERDE ödeme imkanı ( kredi kartınızdan, carinizden ve/veya komisyonunuzdan tek seferde 3 işlem yapma ) Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Galileo yurt dışı uçuşlarında onlinevoid / iptal ve iade işlemi ( aynı gün içerisinde) Tüm raporlarınızı anlık görüntüleme, komisyondan cariden- bonusunuzdan ayrı ayrı ödeme ve harcama imkanı Dış hat biletlemelerde esnek komisyon belirleme imkanı. En geniş Charter havuzu, düşük maliyet yüksek kazançlı uçuşlar İç hatlar dahil komisyonunuzdan müşterinize indirim yapabilme ve raporlama imkanı Detaylı online raporlama(iptal, iade ve değişikliklerin anında görüntülenmesi) Online Sanal postan cari bakiye yüklenebilmesi ve cari hesaptan satış imkanı Sanal pos makbuzu üzerinde acentenin adı ve unvanının görüntülenebilmesi Tüm havayollarının biletlerini müşteri ve kurum adresi girerek, fatura olarak hazırlayabilme imkanı CIP Hizmeti İsteğe göre iç hat ve dış hat bilet tahsilatlarında 3D güvenlik servisi kullanma özelliği Acente yetki yönetimi, kullanıcı ekleme/kapatma Acente logosunun genel sistem üzerinde görüntülenebilmesi, tüm bilet ve sanal pos makbuzları üzerinde acente adı ve logosunun yer alması Kredi kartı seçenekleri ve taksit imkanı I-FRAME VE XML entegrasyon özelliği (Uçuş sorgulama, rezervasyon oluşturma, bilet oluşturma, rezervasyon iptal, bilet iptal, cari balans, komisyon balans vb.) Sayfaya giriş yapılır ve daha önce tarafınıza bildirilmiş olan kullanıcı adı ve şifre girildikten sonra GİRİŞ YAP butonuna tıklanır.

2 Sisteme giriş yapıldıktan sonra gerçekleştirilecek işlemler ile ilgili butonlar karşınıza çıkacaktır. BİLET ARAMA: Sistemin en büyük kolaylığı 2 farklı havayolunun biletini aynı anda kesebiliyor, 2 ayrı bilet şeklinde çıkarabiliyor ve 2 pnr için 2 ayrı servis bedeli ödemesi yapabiliyor olmasıdır. Ayrıca sistemimiz Sabiha Gökçen gidiş, Atatürk Havalimanı dönüş şeklinde de tek seferde biletleme yapabilmektedir. Örneğin, ANTALYA İSTANBUL gidiş, İSTANBUL ANTALYA dönüş şeklinde bir bilet araması yapalım.

3 Uçuşları kalkış saatine ve/veya fiyatına göre sıralayabileceğiniz gibi TL, USD, EUR, CHF, GBP, RUB, SAR para birimlerinde de görüntüleme yapılabilmektedir. Ayrıca uçuş bilgilerinin altındaki seçenekler ile uçuş detaylarını görüntülenebilmekte, tercih edilen sınıflarda satış işlemi yapılabilmekte ve talep halinde uçuş detayları yolculara mail olarak iletilebilmektedir.

4 Yine görünen uçuşlar doğrultusunda Atlas Jet Havayolları ile gidiş, Türk Hava Yolları ile dönüş şeklinde uçuşları seçildikten sonra REZERVASYONA DEVAM ET butonu tıklanır.

5 Uçuş detayları kontrol edildikten sonra Yolcu adı, soyadı, iletişim bilgisi eksiksiz ve doğru olarak girilir. Yolcu biletini fatura olarak kullanma talebinde bulunur ise ilgili bölümler ( firma adı, vergi dairesi-numarası, adresi gibi ) tam ve eksiksiz doldurulur. Var ise özel rezervasyon notları eklenir ve sms gönder seçeneği işaretlenir. Hemen sonrasında karşınıza ödeme seçenekleri çıkacaktır. Kredi kartı ile ödeme yapabileceğiniz gibi, cari hesabınızdan ya da komisyonlarınızdan ödeme yapabilirsiniz. Carinizden ödeme yapmanız durumunda CARİDEN ÖDEME seçeneğini işaretlemeniz ile birlikte hesabınızda var olan cari bakiyeniz, aynı şekilde komisyonlarınızdan ödeme durumunda KOMİSYONUMDAN ÖDE seçeneğini işaretlemeniz ile birlikte var olan komisyon tutarınız karşınıza çıkacaktır. Kuralları okudum, kabul ediyorum seçeneğinin işaretlenmesi ile beraber SATIŞI TAMAMLA butonuna tıklamanız biletleme işlemini tamamlamanız için yeterli olacaktır. Satış tamamlandıktan sonra ekranda uçak biletlerinizi, üzerinde acentenizin logosu ile görüntüleyebilir ve çıktısını alabilirisiniz.

6 Sonrasında bu bilet ile ilgili detayları görüntüleyebilmek için ekranın sağ üst köşesindeki ACENTA butonundan REZERVASYONLARIM seçeneğini tıklamanız yeterlidir. Yolcu adı, soyadı, pnr numarası, işlem detayını görmek istediğiniz tarih aralığı gibi bir çok seçenek ile tüm rezervasyonlarınızı görüntüleyebilirsiniz. Uçuş detaylarını görüntüleyebilmek için GÖRÜNTÜLE ikonunu tıklamanız yeterli olacaktır.

7 Bu ekranda bileti hangi kullanıcı ile satın aldığınız, satın alırken kullandığınız ödeme şekli, yolcunuzun iletişim ve fatura bilgileri, kazandığınız komisyon bedeli gibi tüm detayları görüntüleyebilir, yolcunuza ve/veya sms ile yeniden bilgilendirme yapabilir, dilerseniz bu bileti sayfanın en altından iadeye alabilir, altına da iade ile ilgili notlarınızı girebilirsiniz.

8 ACENTA butonu altındaki işlevler: REZERVASYONLARIM: Rezervasyonlarım butonu ile gerçekleştirdiğiniz her türlü işlemin detayları görüntülenebilmektedir. Yolcu adına, pnr numarasına ve/veya işlem tarihine göre arama yapılabilmektedir. Uçuş özeti bölümündeki butonuna tıklandığında parkur, yolcu adı ve işlem yapan bilgileri özet olarak karşınıza çıkacaktır. Detay bölümündeki Görüntüle butonuna tıklanması ile birlikte kesilen bilete ilişkin her türlü detaya ulaşılabilmektedir. MANUEL POS İŞLEMİ: Acentanıza kredi kartınız ile bakiye yükleyebileceğiniz ekrandır. İşlem yapacağınız, miktar ve işleme ilişkin notunuzu girdikten sonra kredi kartı bilgilerinin doğru ve eksiksiz olarak girilmesi ve işlemi tamamla butonunun tıklanması ile birlikte sayfanın altında cari bakiyenizi görüntüleyebilmektesiniz. Kredi kartına taksit yapılması halinde işlem miktarını girmeniz ile beraber taksit seçenekleri ve vade farkları otomatik olarak karşınıza çıkacaktır.

9 ACENTE PROFİLİ: Acentenizin bilgilerini güncelleyebileceğiniz, biletler, sanal pos makbuzları vebiletinizburadaana ekranda görüntüleyeceğiniz logonuzu bu ekrandan yükleme yapabilmektesiniz. Her türlü bilgiyi girdikten sonra bilgileri kaydet butonunu tıklamanız yeterlidir. ACENTA KULLANICI YÖNETİMİ: 1. KULLANICI OLUŞTUR: Bu ekran ile acentanıza kullanıcı tanımlayabilir, istediğiniz yetkilendirmeyi yapabilirsiniz. Kullanıcı adı mail adresinden oluşmaktadır. Gereken bilgileri girdikten sonra Kullanıcı oluştur butonunu tıklamanız yeterlidir.

10 2. KULLANICI YÖNET: Bu ekranda var olan kullanıcıların bilgileri ve yetkileri güncellenebilmekte bununla beraber DURUM seçeneğinin pasif hale getirilmesi ile beraber kullanıcının satış yetkisi durdurulabilmektedir. Gereken güncellemeler yapıldıktan sonra Kaydet butonunun tıklanması yeterlidir. ACENTA KOMİSYON RAPORU: 1. ACENTA KOMİSYON HAREKET LİSTESİ: Bu ekran üzerinden görüntülenmesini istediğiniz tarih aralığı, biletinin durumunu ( iptal/biletlenmiş) ve tercihinize göre havayolu seçeneğini belirlemeniz ve listele butonuna basmanız yeterlidir. Detaylı bilgi almak içinse PNR numarası üzerine tıklamanız yeterlidir. 2. ACENTA PNR BAŞI KOMİSYON LİSTESİ: Bu ekran üzerinde oluşturduğunuz her bir PNR için komisyon kazancınızı görebilmektesiniz. İstediğiniz tarih aralığı, biletinin durumunu ( iptal/biletlenmiş) ve tercihinize göre havayolu seçeneğini belirlemeniz ve listele butonuna basmanız yeterlidir. ACENTA CARİ HAREKET RAPORU Bu rapor manuel pos ile acentanıza yüklediğiniz ve/veya acentanız ile yapmış olduğumuz özel anlaşma var ise tanımlanan kredi üzerinden aldığınız biletlere ilişkin detayları gösteren bir rapordur. Yüklenen tutarlar ve bu tutarlar karşılığında yapılan harcamalar iki kalemde art/eksi olarak görüntülenmektedir.

11 ACENTA SATIŞ RAPORLARI: 1. SATIŞ RAPORLARI: Bu raporda yine tarih aralığı belirleyerek kesilen biletlerin havayolu, pnr, işlem durumu, fiyatı, vergisi, Biletinizburada hizmet bedeli, acenteniz komisyonu, güzergahı ve işlem yapan personel bilgisi yer almaktadır. Gerek duyulması halinde bilet ile ilgili detaylar için PNR numarası üzerine tıklanması yeterlidir. Sayfa sonunda tüm fiyatların toplamları da ayrıca görüntülenmektedir. 2. PNR RAPORLARI: Bu rapor ile pnr numarası ile birden fazla bilet kesseniz bile, bu biletlerin borç-alacak ilişkisini görüntüler.

12 ACENTA KOMİSYON TABLOSU: Bu tablo yapmış olduğumuz anlaşma esnasında karşılıklı olarak belirlediğimiz havayolu bazında tarafınıza verilecek olan komisyonlarınızı görüntüler. FİNANS İŞLEMLERİ: 1. ACENTA HESAP BAKİYESİ: Kesilen biletlerin borç/alacak ilişkisini görüntüleyebileceğiniz bir rapordur.

13 2. SANAL POS MAKBUZLARI: Kredi kartı ile kestiğiniz her biletin işlem tarihi ve saatini, toplam tutarını ve işlem yapan personel bilgisinin görüntülendiği bir ekrandır. Bu bilgilerden herhangi birinin üzerine tıklanması ile sanal pos makbuzunu görüntülemeniz mümkündür.

14 3. SANAL POS HAREKETLERİ: Seçeceğiniz tarih aralığında sanal pos ile tahsil ettiğiniz her türlü rakam, işlem numarası, yapıldı ise taksit oranı, kredi kartının ilk ve son dört hanesi ile işlem yapan personel bilgisi görüntülenebilmektedir. İşlem numarası üzerine tıklandığında söz konusu tahsilatın karşılığı olan bilet detayları karşınıza çıkacaktır.

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu İstanbul, Türkiye 10 AĞUSTOS 2009 2 Konu Başlıkları 1 KONTROLLER... 6 2 GENEL AÇIKLAMA... 6 3 BAŞLANGIÇ... 7 4 ANA EKRAN... 10 5 MOBİL BİLET... 11 5.1 Uçuş Planlama...

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT NetFoto. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 27.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT programı tüm fotoğraf sütüdyolarına hitap etmektedir. A-) Güvenli hızlı ve çok

Detaylı

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye

THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu. İstanbul, Türkiye THY Mobil Uygulama Kullanım Kılavuzu İstanbul, Türkiye 10 AĞUSTOS 2009 2 Konu Başlıkları 1 KONTROLLER... 6 2 GENEL AÇIKLAMA... 6 3 BAŞLANGIÇ... 7 4 ANA EKRAN... 8 5 MOBİL BİLET... 9 5.1 Uçuş Planlama...

Detaylı

Makonet BlueCRS. Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri. 2013 Makonet Bilgisayar Ltd. Şti.

Makonet BlueCRS. Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri. 2013 Makonet Bilgisayar Ltd. Şti. Makonet BlueCRS Sistem Özellikleri ve Ekran Görüntüleri Sistem Hakkında - Makonet BlueCRS, Makonet Bilgisayar tarafından 2010 yılında geliştirilmiştir. - Deniz yolu taşımacılığı yapan firmaların bilet

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU

VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU VAKIFBANK SANAL POS PANELİ KULLANICI KILAVUZU DEĞERLİ ÜYE İŞYERİMİZ! Vakıfbank Sanal POS Ekibi olarak, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen dönemlerde panelimizin

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L

Arkman Programları. Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Arkman Programları Arkman Bilet 9L Arkman Cari Hesap 9L Turizm Acentesi Arkman sistem işleyişi Sistemdeki çalışma prensipleri: Web üzerinden ve/veya Turizm Acentesi ofisinde satılmış biletlerin Arkman

Detaylı

DARA PLUS OTEL MODULU

DARA PLUS OTEL MODULU DARA PLUS OTEL MODULU ROOM RACK (ODA KAYIT): REZERVASYON: Otelinizde kalmak için rezervasyon yaptıran müşterilerinizin rezervasyon kaydını açabileceğiniz alandır. Kayıt sekmesinden müşterinizin rezervasyonuna

Detaylı

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS)

VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) VAKIFBANK VPOS 7/24 TOPLU PROVİZYON VE TEKRARLI TAHSİLAT SİSTEMİ (RECURRING PAYMENTS) 1 Bu doküman T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O. tarafından hazırlanmış olup, bütün tasarım ve çoğaltma hakları T.VAKIFLAR BANKASI

Detaylı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı

AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı AKINSOFT Çiftçi Koruma Yardım Dokümanı Doküman Versiyon: 01.02.02 Tarih: 07.03.2015 1 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ Belediye ve Koruma Başkanlıklarına hitap eden Çiftçi Koruma programı sayesinde üye

Detaylı

E-BELEDİYECİLİK İŞLEMLERİ YARDIM DÖKÜMÜ AnaSayfa. A-Genel

E-BELEDİYECİLİK İŞLEMLERİ YARDIM DÖKÜMÜ AnaSayfa. A-Genel E-belediye sistemimizi kullanırken internet sitemiz ile olan tüm etkileşim 128 bit SSL şifreleme sistemi ile korunmaktadır. Kredi kartı ile yapılan ödemelerde kart bilgileri sistemimiz üzerinde tutulmamakta,

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

rst yazılım E-RAPOR V

rst yazılım E-RAPOR V E-rapor; BA/BS, bakiye mutabakatı ve işverenlerin ihtiyaç duyacağı raporların bulunduğu, logo yazılımları ile online çalışan ve işletmenizi anlık olarak takip etmenizi veya kolayca müşterilerin mali süreçlerini

Detaylı

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU

HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU İÇİNDEKİLER HMS OTEL PROGRAMI KULLANIM KLAVUZU 1. ANASAYFA...3 2. MÜŞTERİLER...4 3. REZERVASYON...8 4. TAHSİLAT...11 5. ODA...14 6. EKSTRA...15 7. GİDERLER...19 8. BİLDİRİM...22 9. RAPOR...23 10. FATURA...28

Detaylı

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz

Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Birinci Kartın Ayrıcalıklarla Dolu Dünyasına Hoşgeldiniz Sorularla Birinci Kart Birinci Kart Nedir? Neden üye olmalıyım? Birinci Karta üyelik işlemleri nasıl gerçekleşir? Birinci Karttan Akü satışı nasıl

Detaylı

BiletBank, % 100 kendi üretimi olan yazılım ve donanım alt tapısı ile sektöründe lider ve sadece Turizm Seyahat Acentelerine özel bir platformdur.

BiletBank, % 100 kendi üretimi olan yazılım ve donanım alt tapısı ile sektöründe lider ve sadece Turizm Seyahat Acentelerine özel bir platformdur. Değerli Acentemiz, BiletBank, % 100 kendi üretimi olan yazılım ve donanım alt tapısı ile sektöründe lider ve sadece Turizm Seyahat Acentelerine özel bir platformdur. BiletBank, 30 yıllık IATA tecrübesi

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ ÖĞRENCİ EKRANLARI KULLANIM KILAVUZU 1 GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Uzaktan Eğitim Sistemi (UZEM) öğrenci ekranlarının kullanımına yönelik yardım içeriği bulunmaktadır.

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

alisveris.kocailem.com KULLANICI KILAVUZU

alisveris.kocailem.com KULLANICI KILAVUZU alisveris.kocailem.com KULLANICI KILAVUZU İçindekiler alisveris.kocailem.com - KULLANICI KILAVUZU... 2 1. alisveris.kocailem.com Kullanıcı Giriş Ekranı... 2 2. Üye Sorgula Ekranı... 3 3. Alışveriş İptal

Detaylı

VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU

VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU İçindekiler Giriş 1 Ana Menü 2 Manuel Provizyon 2 VakıfPara İşlemleri 3 Satış İptali 4 İade 5 Ön provizyon Onayı 6 Günsonu 6 Günsonu detay 7 Listeleme 7 Kullanıcı

Detaylı

tarihi itibariyle Atlasjet Rezervasyon Sisteminde çoklu parkur uygulaması devreye girmiştir. Bu uygulama ile tek bir bilet ve PNR numarası

tarihi itibariyle Atlasjet Rezervasyon Sisteminde çoklu parkur uygulaması devreye girmiştir. Bu uygulama ile tek bir bilet ve PNR numarası ÇOKLU PARKUR 08.11.2012 tarihi itibariyle Atlasjet Rezervasyon Sisteminde çoklu parkur uygulaması devreye girmiştir. Bu uygulama ile tek bir bilet ve PNR numarası altında; iç hat ve dış hat uçuşları bir

Detaylı

FİRMALARININ İNTÖRN EKRANLARI VE İŞLEM YAPABİLECEKLERİ ALANLAR

FİRMALARININ İNTÖRN EKRANLARI VE İŞLEM YAPABİLECEKLERİ ALANLAR FİRMALARININ İNTÖRN EKRANLARI VE İŞLEM YAPABİLECEKLERİ ALANLAR «SUS.CBU.EDU.TR» SİSTEMİNE GİRİŞ Firmaların, öğrenciler ile ilgili tüm işlemlerde, öncelikle sus.cbu.edu.tr adresinden, «Firma Girişi» bölümüne

Detaylı

Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu

Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu Yapı Kredi KOBİ Seyahat Modülü Kullanım Kılavuzu Üye Girişi www.bookinturkey.com web sitesi üzerinden Üyelik İşlemleri ne tıklayıp, e-posta adresinizi ve şifrenizi yazarak Şirket Giriş e tıklayarak Yapı

Detaylı

EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU Versiyon II Haziran 2011 1 İÇİNDEKİLER 1. Eğitim Yönetim Sistemine Giriş 1.1. Sisteme Giriş Sayfası 1.2. Sisteme Nasıl Giriş Yapabilirim 1.2.1 LSTS nde Kaydı Olanlar

Detaylı

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması

Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi Uygulaması www.akillibiletim.com Akıllı Bilet Online İşlem Merkezi uygulamasının tasarım ve geliştirme sürecinde göz önünde bulundurulan en önemli husus, uygulamanın herkes

Detaylı

E-BELEDİYE İŞYERİ E-RUHSAT KULLANIM KILAVUZU

E-BELEDİYE İŞYERİ E-RUHSAT KULLANIM KILAVUZU E-BELEDİYE İŞYERİ E-RUHSAT KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ Sayfa 1 İÇİNDEKİLER 1. PAYDAŞ KAYDI..2 2. E-BELEDİYE ÜYELİK İŞLEMİ...2 3. İŞYERİ E-RUHSAT. 4 3.1.İŞYERİ E-RUHSAT>YENİ BAŞVURU.....5 3.2.İŞYERİ

Detaylı

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT ProKuaför. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 29.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ Müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmak isteyen tüm kuaförlere hitap eden programı

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ YENİLİK CTRL+F3 Adres Kartları ekranında, bakiyesi olan firma kartının kullanım dışı yapılamaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 95946) Bu özelliğin devreye alınması için; 0372 numaralı,

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

Hizmete Ozel Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları. Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız.

Hizmete Ozel Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları. Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız. Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları Yurt içi otel rezervasyonu yapmak için tıklayınız. Yurtiçi Otel Rezervasyon Adımları Rezervasyon detayları girilir. Fatura Muhattabı ve Ödeme Tipi seçilir. Gideceğiniz

Detaylı

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Tour-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Tur Versiyonu 2 Otel + Transfer & Günlük Tur & Ulaşım & Rent A Car u + Günlük Operasyon & Maliyetlendirme + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler = Tour-1 Tur

Detaylı

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1 1 Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez Onaylayan Tarih İmza İDARE 2 Revizyon Takip Tablosu Güncel Revizyon Yayımlanma Tarihi Açıklama 1.0 İlk revizyon 3 İÇİNDEKİLER

Detaylı

UÇUŞ MİLLERİNİN KURUMLAR TARAFINDAN İKTİSABINA İLİŞKİN UYGULAMA TALİMATI

UÇUŞ MİLLERİNİN KURUMLAR TARAFINDAN İKTİSABINA İLİŞKİN UYGULAMA TALİMATI UÇUŞ MİLLERİNİN KURUMLAR TARAFINDAN İKTİSABINA İLİŞKİN UYGULAMA TALİMATI Bilindiği üzere, kamu harcamalarında tasarrufu sağlamayı amaçlayan 2007/3 sayılı Başbakanlık Genelgesi, havayolu şirketlerince sağlanan

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş.

AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. AXA OTOMATİK KATILIM KURUMSAL İŞLEMLER EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 1. KURUMSAL İŞLEMLER

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ KILAVUZU v1.1 (26.10.2018) st.bau.edu.tr 1 Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 06.04.2018 Gökçe Begüm AVCI v1.1 26.10.2018

Detaylı

E-BELEDİYE İMAR E-BAŞVURU KULLANIM KILAVUZU

E-BELEDİYE İMAR E-BAŞVURU KULLANIM KILAVUZU E-BELEDİYE İMAR E-BAŞVURU KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ 2 İÇİNDEKİLER 1. PAYDAŞ KAYDI... 3 2. E-BELEDİYE ÜYELİK İŞLEMİ... 3 3. İMAR E-BAŞVURU... 5 3.1.İMAR E-BAŞVURU>YENİ BAŞVURU... 6 3.2.İMAR

Detaylı

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA

AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ AKINSOFT WOLVOX Mobil Satış programı sayesinde, aktif saha çalışmalarında pazarlamacılarınız;

Detaylı

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU 1 GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Gümrüklerde İthal Araç İncelemesi başvurusu yapabilmek için TSE 360 sistemine kayıt olunması ve başvuruda

Detaylı

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU

KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU KAMPÜS KART KULLANIM KILAVUZU Kampüs Kart, Kampüs araç giriş-çıkışlarında, kantinler ve yemekhane gibi ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılanmasına yönelik hem kimlik kartı, hem de temassız

Detaylı

UZ GAYRİMENKUL GYS MUHASEBE İŞ AKIŞ SÜRECİ DOKÜMANI

UZ GAYRİMENKUL GYS MUHASEBE İŞ AKIŞ SÜRECİ DOKÜMANI UZ GAYRİMENKUL GYS MUHASEBE İŞ AKIŞ SÜRECİ DOKÜMANI /Uz Yatırım A.Ş. 2014 Küçükbakkalköy Mahallesi, Serdar Sokak No: 2 Kat: 2-3 ATAŞEHİR / İSTANBUL Sayfa 1 / 13 İçindekiler: 1. M U H A S E B E İ Ş A K

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

Krm.MobilTapu Uygulaması Kullanımı

Krm.MobilTapu Uygulaması Kullanımı Krm.MobilTapu Uygulaması Kullanımı Krm.MobilTAPU, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile protokol şartlarını sağlayan resmi kurumların güncel tapu ve kadastro verilerine Android ve IOS tabanlı cep telefonlarından

Detaylı

ADVANCITY ALMS KULLANIM KILAVUZU: Uzaktan Eğitim Sistemini kullanabilmek için dl.adanabtu.edu.tr adresine giriş yapılır.

ADVANCITY ALMS KULLANIM KILAVUZU: Uzaktan Eğitim Sistemini kullanabilmek için dl.adanabtu.edu.tr adresine giriş yapılır. ADVANCITY ALMS KULLANIM KILAVUZU: Uzaktan Eğitim Sistemini kullanabilmek için dl.adanabtu.edu.tr adresine giriş yapılır. İlgili alanlara kullanıcı adı ve şifre yazılarak girilir. Kullanıcı adı ve şifre

Detaylı

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU 1 TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURUSU Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve kullanıcı adı ve şifre ile giriş

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

(OKS)

(OKS) Kamu İçin Otomatik BES Şube ile kurumunuza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, kurumunuz ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Detaylı

(OKS)

(OKS) Otomatik BES Şube ile firmanıza ait otomatik BES sözleşmelerine dair tüm operasyonel süreçlerinizi yönetebilir, firmanız ve çalışanlarınız özelinde ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Otomatik

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI

MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI MÜŞTERİ PORTALI EĞİTİM DOKÜMANI Yazar : Mehmet Kemal ASLAN Oluşturulma Tarihi : 25.08.2014 Son Değişiklik : 23.09.2014 Kontrol Numarası : Sürüm : 1 İÇİNDEKİLER SİSTEME GİRİŞ... 3 ORGANİZASYON SEÇİMİ...

Detaylı

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU

TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU i Tohum Dağıtıcıları Alt Birliği TODAB PORTAL SİSTEMİ İÇİN KULLANICI KILAVUZU ŞUBAT 2016 ii İÇİNDEKİLER Sayfa 1 GİRİŞ... 1 2 Üyelik Kaydı... 2 3 Beyanlar... 17 3.1 Beyan İlanı... 17 3.2 Beyan Listesi...

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Tahsilex. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.01 Tarih : 23.12.2010 Sayfa-1 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA GENEL BİLGİ AKINSOFT programı, fatura tahsilatı yapan tüm işletmelere hitap etmektedir. Program içerisinde

Detaylı

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ

OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ OPARWEB VE MMWEB YENİ B2B SİSTEMLERİ 1. Giriş OparWeb için http://b2b.opar.com MMWeb için http://b2b.magnetimarelliturkiye.com Yukarıdaki web adreslerinden sisteme ulaşılarak kullanıcı adı ve şifre ile

Detaylı

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef )

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) DES Kullanım Klavuzu Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) OKS BES Firması gelen sözleşme ile ilgili kendi iç iş süreçlerini tamamlar. ( OKS BES ) OKS BES Firması entegrasyona

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT

MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT MİKRO YAZILIM E-MUTABAKAT e-mutabakat, kurumlar ve şirketler arasındaki borç-alacak hesap hareket ve bakiyelerinin elektronik ortamda gönderimi ve mutabakat sürecinin hızlandırılmasına yönelik bir uygulama

Detaylı

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz.

FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. FATURA Fatura kayıtları sekmesinden Alış Faturası- Satış Faturası- Alış İade Faturası- Satış İade Faturası ve Hızlı Satış Faturasını girebilirsiniz. Şimdi Fatura nın içindeki sekmeleri ve sekmelerin içindeki

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

ACENTE PORTAL YENİ BAŞVURU. Acente El Kitabı

ACENTE PORTAL YENİ BAŞVURU. Acente El Kitabı ACENTE PORTAL YENİ BAŞVURU Acente El Kitabı İÇİNDEKİLER Elektronik İmza Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar... 1 1. Yeni Acentelik Başvuru İşlemleri... 2 2. Yeni Başvuru Sözleşme İmzalama...

Detaylı

Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III

Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III İÇİNDEKİLER DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR... 2 1. ADIM: KULLANICI GİRİŞİ... 3 2. ADIM: TAAHHÜTNAME İŞLEMLERİ... 6 3. ADIM: DOKÜMANLARIN İNCELENMESİ...

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL CV HAZIRLAMA FORMU

AKADEMİK PERSONEL CV HAZIRLAMA FORMU AKADEMİK PERSONEL CV HAZIRLAMA FORMU Akademik Bilgi Sistemine ilk girişte; Kullanıcı Adı : T.C kimlik no, Şifre : Kurum Sicil No, olarak giriş yapıp daha sonra Yönetici ekranından Kullanıcı Adı ve Şifrenizi

Detaylı

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ T.C. BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FİORİ KULLANIM KILAVUZU (Lisans Öğrencisi) v1.1 (02.08.2018) st.bau.edu.tr Versiyon Tarihçesi Versiyon Numarası Versiyon Tarihi Güncelleyen Açıklama v1.0 04.04.2018 v1.1 02.08.2018

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden

Detaylı

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2.

A. SİSTEME GİRİŞ. 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE. 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ. 6 1. 6 2. 7 D. ÜRÜNLER. 8 1. 8 2. 9 3. 9 4. & 11 E. SİPARİŞ. 12 1. 12 2. Sayfa 1 / 34 A. SİSTEME GİRİŞ... 3 B. BAYİ BİLGİLERİMİ GÜNCELLE... 3 C. KULLANICI İŞLEMLERİ... 6 1. Yeni Kullanıcı... 6 2. Kullanıcı Yetki İşlemleri... 7 D. ÜRÜNLER... 8 1. Satıştaki Ürünler... 8 2. Gelecek

Detaylı

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013

e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 e-fatura Forum Sitesi Kullanım Kılavuzu Aralık 2013 ANKARA Versiyon : 1.0 1/24 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Uygulama ve Veri Yönetimi Daire Başkanlığı (I) Versiyon : 1.0 2/24 Versiyon Yayım Tarihi Eklenen/Silinen/Değişen

Detaylı

Müşteri Kredi Kartı Takibi Destek Dökümanı

Müşteri Kredi Kartı Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Müşteri Kredi Kartı Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA KREDİ KARTI MÖDÜLÜ Bilnex in standart programlarında işletmelerin müşterilerinden yapmış

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

Focalpoint gibi birden fazla ekran seçeneği

Focalpoint gibi birden fazla ekran seçeneği Yeni Özellikler Focalpoint gibi birden fazla ekran seçeneği Application settings (Ayarlar) bölümünden Flex Windows seçerek ekranlarınızı aşağıdaki örnek ekran gibi 9 ekrana kadar çıkartabilirsiniz. TQ

Detaylı

Harcama Yönetim Sistemi e-fatura Uygulama Kılavuz

Harcama Yönetim Sistemi e-fatura Uygulama Kılavuz Harcama Yönetim Sistemi e-fatura Uygulama Kılavuz 24/01/2019 T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Dikmen Caddesi, No:12 Çankaya / ANKARA Tel: (312) 415 29 00 https://www.muhasebat.gov.tr MYS de e-fatura Sorgulama

Detaylı

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu

ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu 1 ElektraSoft Agency-1 Acenta Otomasyonu Incoming Versiyonu 2 Otel, Grup, Günlük Tur,Paket Tur + Operasyon & Maliyetlendirme + Online (B2B) + Online Tur Otomasyonu + Finans & Muhasebe + Raporlar & İstatistikler

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

AKINSOFT Otel 4. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 11.01.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT

AKINSOFT Otel 4. Yardım Dosyası. Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 11.01.2011. Sayfa-1. Copyright 2010 AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.01.02 Tarih : 11.01.2011 Sayfa-1 Copyright 2010 1- ÇALIŞMA ŞEKLİ HAKKINDA KISA BİLGİ programı, tüm otel ve pansiyonlara hitap etmektedir. Rezervasyon, oda kayıt, odanın

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak;

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Otomasyona Giriş Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 hanesi olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve sayıların

Detaylı

Rezervasyonal.com Otel Rezervasyon Sistemi Nedir? Otellerin tüm online satış süreçlerini yönetebilmelerini sağlayan web tabanlı bir çözümdür; Rezervasyon motoru, kanal yönetimi ve gelişmiş extranet içermektedir.

Detaylı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı

bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı bayi.obaperdesan.com.tr Kullanıcı Dokumanı Bayi siparişlerinin giriş ve ekstre takibini yapmak üzere geliştirdiğimiz web sitemiz bayi.obaperdesan.com.tr nin kullanımı bu dokumanda açıklanmıştır. Siteye

Detaylı

E-PERFORMANS SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU

E-PERFORMANS SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU İÇİNDEKİLER Referans No: İKD.1-KK-001 İlk Yayım Tarihi: 09.09.2015 Revizyon Tarihi / No: 01.07.2016/01 Doküman Sahibi Departman: Ücret Yönetimi ve Raporlama Bölümü Yayımlayan Departman: Organizasyon ve

Detaylı

NAZAR BONCUĞU SAĞLIK SİGORTASI

NAZAR BONCUĞU SAĞLIK SİGORTASI NAZAR BONCUĞU SAĞLIK SİGORTASI KULLANIM KILAVUZU (VERSİYON 2.) 1 İÇİNDEKİLER 1. UYGULAMAYA GİRİŞ a) Acente Girişi 2. SİGORTALILAR & SİGORTA ETTİREN EKRANI a) Sağlık Beyanı b) Sigortalı Bilgileri Giriş

Detaylı

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU

ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU ASİSTAN v2 KULLANIM KILAVUZU AÇILIŞ Programa giriş yaptığınızda karşınıza destek sayfamız gelecektir. Buradan program kullanımı ve olası hatalar hakkında bilgiler alabilir, güncellemeler ve gerekli programların

Detaylı

İçindekiler T.C. BAŞBANAKLIK ATATÜRK KÜLTÜR DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU

İçindekiler T.C. BAŞBANAKLIK ATATÜRK KÜLTÜR DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU İçindekiler Yayım Takip Sistemi (YAYSİS)... 2 https://yaysis.ayk.gov.tr... 2 I. Sisteme Kayıt... 2 II. Üye Giriş... 4 III. Eser/Makale Başvurusu... 4 IV. Başvuru Takibi... 7 V. Hakemden Gelen Düzeltmeler...

Detaylı

WebsAgent Servisleri- Sıkça Sorulan Sorular-

WebsAgent Servisleri- Sıkça Sorulan Sorular- WebsAgent Servisleri- Sıkça Sorulan Sorular- WebsAgent nedir? Hali hazırda THY Rezervasyon ve Biletleme Sistemi Sözleşmesi bulunan acenteler için kendi internet siteleri üzerinden THY ve AJ uçuşlarına

Detaylı

Sistemi. Rezervasyon. Enformasyon. Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon. Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar

Sistemi. Rezervasyon. Enformasyon. Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon. Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar Enformasyon 2011 Rezervasyon Sistemi Açık ve seçik Çeşitli çizelgeler Kodlara genel bakış Dinamik XÖGER ÖGER daha fazlasını sunar Pratik Ekran alıntıları Örneklerle kolay rezervasyon Yenilikçi Şark Uzmanı

Detaylı

Site Sakini Kullanım Klavuzu

Site Sakini Kullanım Klavuzu Site Sakini Kullanım Klavuzu rev05062014 1 2014 Apsiyon A.Ş. İÇİNDEKİLER 1.0 Genel Özellikler... 3 1.1 Web Sitesine Giriş... 4 1.1.1 Davetiye Maili... 4 1.1.2 Site Erişim Kodu... 5 1.2 Forum... 6 1.3 Anketler...

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU

HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU Sözleşme İşlemleri A- Asgari Ücret Tarifesi B- Yeni Sözleşme C- Sözleşme Listesi D- Devir Teslim Başvuruları A-Asgari Ücret Tarifesi; İlgili yıla

Detaylı

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI Adres çubuğuna www.teknolojikurdu.com yazarak girdiğiniz internet sitemizin ana sayfasında, bayi girişi yapmadan önce görmüş olduğunuz tüm fiyatlar perakende fiyatlarıdır. Toptan

Detaylı

e-mutabakat hesabı için adresimizden kayıt olabilirsiniz.

e-mutabakat hesabı için   adresimizden kayıt olabilirsiniz. BSBA e-mutabakat Gönderim Uygulaması e-mutabakat hesabı için https://www.emikro.com.tr/ adresimizden kayıt olabilirsiniz. Üst bölümde yer alan E-Mutabakat butonuna tıklayınız. Kayıt ekranında yer alan

Detaylı

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir.

Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Bu döküman Niğde Üniversitesi Akademik Bilgi Sistemi için kullanma kılavuzudur. İçerik olarak, sistemin kullanım şeklini göstermektedir. Akademik Bilgi Sistemi ne http://mf.nigde.edu.tr/akbis adresinden

Detaylı

E-BELEDİYE İMAR E-BAŞVURU KULLANIM KILAVUZU

E-BELEDİYE İMAR E-BAŞVURU KULLANIM KILAVUZU E-BELEDİYE İMAR E-BAŞVURU KULLANIM KILAVUZU BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ 2 İÇİNDEKİLER 1. PAYDAŞ KAYDI... 3 2. E-BELEDİYE ÜYELİK İŞLEMİ... 3 3. İMAR E-BAŞVURU... 4 3.1.İMAR E-BAŞVURU>YENİ BAŞVURU... 5 3.2.İMAR

Detaylı

Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma

Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma Shopier ile Etsy de Yapılan Satışlarda Ödeme Alma Bu doküman Etsy de satışını yaptığınız ürünlerin ödemelerini Shopier ile alabilmeniz için bir kılavuz niteliğindedir. Aşağıda anlatılan adımları uygulayarak

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve

Detaylı

GTS KULLANIM KLAVUZU

GTS KULLANIM KLAVUZU GTS KULLANIM KLAVUZU Sayfa 1 Gts sistemi tanımlandığında Mağaza kodu (üye numarası) admin kullanıcı kodu ve parolası email ile Garanti Bankasından tarafınıza iletilecektir. Şifreniz SMS olarak gelecektir.

Detaylı

Personel Kullanım Kılavuzu.

Personel Kullanım Kılavuzu. Personel Kullanım Kılavuzu www.kodnova.com/vitaapp UYGULAMAYA GİRİŞ 01 a b c d e f Kodnova Yazılım Hizmetleri Kodnova Yazılım Hizmetleri a. Personel Girişi ile giriş yaptığınızda kurum kodu, kurum şifre,

Detaylı

YENİ KAYIT ÜCRET HESAPLAMA VE ONLINE ÖDEME YAPMA (TAKSİTLİ ÖDEMELER İÇİN)

YENİ KAYIT ÜCRET HESAPLAMA VE ONLINE ÖDEME YAPMA (TAKSİTLİ ÖDEMELER İÇİN) YENİ KAYIT ÜCRET HESAPLAMA VE ONLINE ÖDEME YAPMA (TAKSİTLİ ÖDEMELER İÇİN) 1-ÜCRET VERİLERİ (BURS VE İNDİRİMLERİN SEÇİLMESİ) İŞLEMLER SATIRINDA ÖDEME İŞLEMLERİ Nİ SEÇTİKTEN SONRA ÜCRET HESAPLA BUTONUNA

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (İMALAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı