EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU"

Transkript

1 EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU WEBOKUL 2018

2 2 İçindekiler Tablosu Webokul a Eğitmen Olarak Nasıl Kayıt Olabilirim? 3 Eğitmen Paneline Nasıl Ulaşırım? 5 Eğitmen Paneli Hakkında 6 Nasıl Eğitim Eklerim? 6 Eğitim İçerisine Nasıl Ders/Ders Videosu/Materyal/ Sınav Eklerim? 9 Nasıl Sınav Eklerim? 18 Nasıl Materyal Eklerim? 26 Nasıl Haber / Duyuru / Bildirim Eklerim? 28 Nasıl Sanal Sınıf Eklerim? 31

3 3 WEBOKUL A EĞİTMEN OLARAK NASIL KAYIT OLABİLİRİM? Webokul a eğitmen olarak giriş yapabilmeniz için öncelikle sisteme eğitmen olarak üye olmanız gerekmektedir. webokul.com.tr sayfasında sağ üstte bulunan GİRİŞ butonuna tıklayınız. Açılan sayfada bulunan Hesabım yok linkine tıklayınız.

4 4 Formun üst kısmında bulunan seçeneklerden Eğitmenim seçeneğini seçiniz ve formdaki diğer kısımları doldurunuz. Kayıt Ol butonuna tıklayınız. Üyelik kaydınızı tamamlamak için mail kutunuza gelen onay mailindeki linke tıklayınız. Webokul sistemine eğitmen olarak kayıt oldunuz. Eğitmenler sisteme eğitim, seminer, sınav, haber, duyuru, bildirim ekleyebilirler. Eğitim, seminer, sınav, haber, duyuru, bildirim ekleme işlemleri EĞİTMEN PANEL üzerinden yapılmaktadır. Eğitmenler tarafından eklenen eğitim, seminer, sınav, haber, duyuru, bildirimler SİSTEM YÖNETİCİSİ tarafından onaylandıktan sonra (aktif olarak) yayınlanır.

5 5 EĞİTMEN PANELİNE NASIL ULAŞIRIM? Sisteme giriş yaptığınızda, sayfanın sağ üst köşesinde adınızın ve soyadınızın baş harflerinin olduğu bir buton yer almaktadır. Bu butona tıklayınız. Altta açılan menüden Eğitmen Paneline Git seçeneğini tıklayınız. Eğitim ve seminerler 3 tür olarak ayrılmıştır; 1. Videolu Eğitim / Seminer: İçerisine video ve materyaller eklenebilen eğitim ve seminerler. 2. Online Eğitim / Seminer: Canlı sınıf üzerinden senkron olarak gerçekleştirilen eğitim ve seminer. 3. Yüzyüze Eğitim / Seminer: Gerçekleşeceği tarih ve konum belli olan, yüzyüze gerçekleştirilen eğitim ve seminerler. Sınavlar da 3 tür olarak ayrılmıştır; 1. Belirli Zamanlı Sınavlar: Aktif olacağı zaman aralığı belirli olan sınavlar. Bu sınavlara sadece belirlenen zaman aralıklarında girilebilir. 2. Serbest Zamanlı Sınavlar: Belirli bir zamanı olmayan, istendiği zaman girilebilen sınavlar. 3. Yüzyüze Sınavlar: Gerçekleşeceği tarih ve konum belli olan, yüzyüze gerçekleştirilecek sınavlar.

6 6 EĞİTMEN PANELİ HAKKINDA Eğitmen Panelinde açılan ilk sayfa Gösterge Tablosu sayfasıdır. Bu sayfada her eğitmenin eklediği kendi eğitim, seminer ve sınavlarının sayısı gösterilmektedir. Eğitmen Panelinde, sadece sizin eklemiş olduğunuz eğitim, seminer, sınav, haber, duyuru ve bildirimler listelenir. Her eğitmenin paneli kendine özeldir. Diğer eğitmenlerin eklediklerine ulaşamazsınız. NASIL EĞİTİM EKLERİM? Eğitmen Panelinde soldaki menüden Eğitimler seçeneğine tıklayınız. Açılan sayfada sağ tarafta bulunan Yeni Kurs Ekle butonuna tıklayınız.

7 7 Butona tıkladıktan sonra açılan formda bulunan gerekli kısımları doldurunuz. Kurs Bilgileri Başlık: Eğitiminize vermek istediğiniz başlık. Kapak Resmi: Eğitiminize eklemek istediğiniz görsel. (Kapak resmi sadece eğitmen panelde görüntülenir.) Kısa Video: Eğitiminizin tanıtımını yapmak için hazırladığınız videoönizleme videosu. Maliyet: Eğitiminiz için uygun bulduğunuz maliyet. Para Birimi: Eğitiminizi ücretlendirmek istediğiniz para birimi. Kategori: Eğitimizin dahil olduğu kategori Yeni Kategori: Kategori bölümünde uygun kategori bulunmuyorsa, buradan yeni kategori ekleyebilirsiniz. İndirim: Eğitiminize uygulamak istediğiniz indirim oranı. (İndirim eklemek istemiyorsanız 0 yazabilirsiniz.) Tür: Eğitiminizin türü. (video- online- yüzyüze)

8 8 Vergi: Eğitiminize uygulamak istediğiniz vergi oranı Başlangıç / Bitiş Zamanı: Eğitiminizin başlamasını (aktif olmasını) ve bitmesini istediğiniz tarih. (Form ilk açıldığında otomatik olarak verilir, zaman sınırlaması koymak istemiyorsanız otomatik gelen verileri değiştirmeyiniz.) Detaylar Açıklama: Eğitiminizle ilgili açıklama. Gereklilikler: Eğitiminize katılım için gerekli olan ön koşullar. Hedefler: Eğitiminiz sonunda ulaşacağı hedefler. Hedef Kitle: Eğitiminizi yönelttiğiniz kitle. Konum: Bu kısım sadece yüzyüze eğitimler için kullanılmaktadır. Yüzyüze eğitimin verileceği yerin konum bilgisi. Formda bulunan gerekli kısımları doldurduktan sonra Kaydet butona tıklayınız. Eğitiminiz oluşturuldu.

9 9 Eğitiminizin bilgilerini düzenlemek ya da içerisine ders, ünite, sınav, materyal gibi içerikler eklemek için Düzenle butonuna tıklayınız. Eğitim düzenleme sayfası açıldığında üst kısımda sekmeler bulunmaktadır. Kurs sekmesinde; eklemiş olduğunuz eğitim bilgilerini güncelleyebilirsiniz. Üniteler sekmesinde; eğitiminiz içerisine üniteler, dersler, ders videoları, ödevler ve materyaller ekleyebilirsiniz. Kayıtlı Öğrenciler sekmesinde; eğitiminize kayıt olmuş öğrenciler listelenmektedir. Sınavlar sekmesinde; eğitiminize ait sınavlar ekleyebilirsiniz. EĞİTİM İÇERİSİNE NASIL DERS/DERS VİDEOSU/MATERYAL/ SINAV EKLERİM? Eğitim düzenleme sayfasını açınız ve üst kısımdaki Üniteler sekmesini açınız.

10 10 Sağ tarafta bulunan Ünite Ekle butonuna tıklayınız. Butona tıkladıktan sonra açılan bölümde 2 adet sekme bulunmaktadır.

11 11 Ünite: Oluşturduğunuz eğitim içerisine ünite eklemek için kullanılmaktadır. Eklemek istediğiniz video ve materyalleri, ünite içerisinde oluşturacağınız ders içerisine ekleyebilirsiniz. Sadece Video: Oluşturduğunuz eğitim içerisinde ders oluşturmadan direk video eklemek için kullanılmaktadır. Ünite sekmesinde; eğitim içerisine eklemek istediğiniz ünite için gerekli bilgileri girerek Kaydet butonuna tıklayınız. Sadece Video sekmesinde; eğitim içerisine eklemek istediğiniz videoyu daha önce medya havuzuna eklediyseniz video kısmından seçebilirsiniz. Yeni video eklemek istiyorsanız yeni video ekle kısmından videonuzu seçerek Kaydet butonuna tıklayınız. *Buradaki formlarda en üst kısımda bulunan Aktif seçeneği, eklemiş olduğunuz ünitenin/videonun o eğitim içerisinde aktif olarak görüntülenip görüntülenmeme durumunu değiştirir. Aktif seçeneği seçiliyse, eklediğiniz ünite/video eğitiminiz içerisinde görüntülenirken; aktif seçeneği seçili değilse eklediğiniz ünite/video eğitiminiz içerisinde görüntülenmez. Yukarıdaki görselde, aktif ve aktif olmayan ünitelerin listelenme şekilleri gösterilmiştir. Ünite içerisine ders eklemek için, eklemiş olduğunuz ünitenin sağ tarafında bulunan ok işaretine tıklayınız. Açılan menüden Ders Ekle seçeneğini seçiniz.

12 12 Açılan formda, dersinizin içerisine video eklemek istiyorsanız video bölümünden, dosya eklemek istiyorsanız dosya bölümünden ilgili dosyanızı ekleyiniz ve gerekli yerleri doldurarak Kaydet butonuna tıklayınız. Eklemiş olduğunuz ders içerisine materyal ya da ödev eklemek istiyorsanız, dersin sağ tarafında bulunan ok işaretine tıklayınız. Açılan menüden materyal ya da ödevden eklemek istediğinizi seçiniz.

13 13 Materyal ekle seçeneğine tıkladığınızda, önceden eklemiş olduğunuz materyallerin bulunduğu bir liste açılmaktadır. Buradan istediğiniz materyali seçip Ekle butonuna tıklayarak materyalinizi ekleyebilirsiniz. Ödev ekle seçeneğine tıkladığınızda açılan formda, hazırlamak istediğiniz ödev ile ilgili istenen yerleri doldurup Ekle butonuna tıklayarak ödevi ekleyebilirsiniz.

14 14 Yukarıdaki görselde, dersin içerisine eklenmiş olan materyal ve ödev örneği gösterilmiştir. Eğitiminize kayıtlı öğrencileri listelemek için Kayıtlı Öğrenciler sekmesini kullanabilirsiniz. Tablonun sağ üstündeki ikona tıklayarak açılan seçeneklerden istediğiniz formatı seçerek, kayıtlı öğrencileri dosya halinde dışa aktarabilirsiniz. Eğitim içerisine sınav eklemek için; Eğitim düzenleme sayfasını açınız ve üst kısımdaki Sınavlar sekmesini açınız. Sayfada bulunan Eylem Seç kısmında bulunan seçenekler ile; Sınavları görüntüle- daha önce eğitim içerisine eklemiş olduğunuz sınavlarınızı listeleyebilirsiniz. Testleri görüntüle- daha önce oluşturmuş olduğunuz tüm test şablonlarını listeleyebilirsiniz. Test formu- yeni bir test şablonu oluşturabilirsiniz. Sınav formu- eğitim içerisinde yeni bir sınav oluşturabilirsiniz. *Sınav ve Test Şablonu Oluşturma işlemleri NASIL SINAV EKLERİM? Başlığı altında ayrıntılı olarak anlatılmıştır.

15 15 NASIL SEMİNER EKLERİM? Eğitmen Panelinde soldaki menüden Seminerler seçeneğine tıklayınız. Açılan sayfada sağ tarafta bulunan Yeni Seminer Ekle butonuna tıklayınız.

16 16 Butona tıkladıktan sonra açılan formda gerekli yerleri doldurunuz. Başlık: Seminerinize vermek istediğiniz başlık. Resim: Seminerinize eklemek istediğiniz görsel. (Resim sadece eğitmen panelinde görüntülenir.) Kısa Video: Seminerinizin tanıtımını yapmak için hazırladığınız videoönizleme videosu. Dosya: Seminerinize eklemek istediğiniz materyal. Bu alanda daha önceden eklemiş olduğunuz materyaller arasından seçim yapabilirsiniz. Yeni Dosya Yükle: Medya havuzundaki materyaller içerisinden uygun olanı yoksa, bu kısımdan yeni materyal ekleyebilirsiniz. Maliyet: Semineriniz için uygun bulduğunuz maliyet. Para Birimi: Seminerinizi ücretlendirmek istediğiniz para birimi. Kategori: Seminerinizin dahil olduğu kategori. Yeni Kategori: Kategori bölümünde uygun kategori bulunmuyorsa, buradan yeni kategori ekleyebilirsiniz. İndirim: Seminerinize uygulamak istediğiniz indirim oranı. (İndirim eklemek istemiyorsanız 0 yazabilirsiniz.) Tür: Seminerinizin türü. (video-online-yüzyüze) Vergi: Seminerinize uygulamak istediğiniz vergi oranı. Başlangıç: Seminerinizin başlamasını (aktif olmasını) istediğiniz tarih. Bitiş: Seminerinizin bitmesini istediğiniz tarih. Enlem/Boylam: Semineriniz eğer yüzyüze olacaksa, gerçekleşeceği konumun harita olarak gösterilmesi için konumun enlem ve boylam bilgisi. Açıklama: Seminerinizle ilgili açıklama. Konum: Semineriniz eğer yüzyüze olacaksa, harita dışında açık adres de yazmak istiyorsanız, adres bilgilerini bu alana yazabilirsiniz. Formda bulunan gerekli kısımları doldurduktan sonra Kaydet butona tıklayınız.

17 17 Semineriniz oluşturuldu. Seminerinizin webokul.com.tr de yayınlanırken nasıl görüneceğini incelemek için Sayfaya Git butonuna tıklayınız. Seminerinizin bilgilerini düzenlemek için Düzenle butonuna tıklayınız.

18 18 NASIL SINAV EKLERİM? Eğitmen Panelinde soldaki menüden Sınavlar seçeneğine tıklayınız. Sınav oluşturmadan önce ilk olarak soru havuzuna soruları eklemeniz gerekmektedir. Daha sonra yeni bir sınav oluşturarak istediğiniz soruları bu sınav içerisine ekleyebilirsiniz. ( * Soru havuzundan soruları seçerken zorlanmamanız için soru isimlerini, ekleyeceğiniz sınav adını dikkate alarak oluşturmanız tavsiye edilir.) Yeni soru eklemek için sağ tarafta bulunan Soru Havuzu butonuna tıklayınız. Açılan sayfada önceden eklemiş olduğunuz sorulara da ulaşabilirsiniz. Sağ tarafta bulunan Yeni Soru Ekle butonuna tıklayınız. Yeni açılan bölümde sorular oluşturulmaktadır. Başlık: Sorunuzun başlığı. (Sınav içerisine sorular eklenirken, başlıklarına göre eklenmektedir.) (Önerilen: Soru başlığını eklemek istediğiniz sınav ismini de dikkate alarak oluşturunuz.) Açıklama: Sorunuzun metni. * Soru metni içerisine görsel de ekleyebilirsiniz. Görsellerinizi sürükle

19 19 bırak ya da bir word dosyası üzerinden kopyala yapıştır yöntemi ile ekleyebilirsiniz. * Eklemiş olduğunuz görselin boyutlarını değiştirmek için, görsel üzerinde farenizin sağ tuşuna tıklayarak Resim Özelliği seçiniz. Açılan alanda görselinizin yükseklik ve genişlik değerlerini değiştirebilirsiniz. *** Görselinizin boyutu 1MB ı geçmemelidir. Not: Sorunuzun puan değeri. Seviye: Sorunuzun zorluk seviyesi. Soru Tipi: Boşluk Doldurma, Doğru/Yanlış, Tek Seçimli, Çok Seçimli, Eşleştirme Doğru Cevap: Soru tipine göre cevap seçenekleri değişmektedir. Gerekli kısımları doldurunuz. Uygun olan soru tipini seçtikten sonra, altta açılan cevap bölümüne ilgili cevapları ekleyiniz. Sorunuzu soru havuzuna eklemek için Ekle butonuna tıklayınız. Aşağıda soru tipleri anlatılmaktadır: Boşluk Doldurma: Açıklama kısmında, boşluk bırakmak istediğiniz kısmı. Şeklinde boş bırakınız. Doğru cevap kısmına, bu boşluğa gelmesi gereken cevabı yazınız. Ekle butonuna tıklayarak sorunuzu ekleyiniz.

20 Doğru/Yanlış: Açıklama kısmına, doğru/yanlış olarak değerlendirilmesini istediğiniz ifadeyi yazınız. Cevap kısmında, bu ifadenin doğru mu yoksa yanlış mı olduğunu seçiniz. Ekle butonuna tıklayarak sorunuzu ekleyiniz. 20

21 Tek Seçimli: Açıklama kısmına eklemek istediğiniz soru metnini yazınız. Cevap olarak kaç seçenek eklemek istediğinizi seçiniz. (En az 2, en fazla 10 cevap seçeneği ekleyebilirsiniz.) Seçeneklere uygun cevapları yazınız. Doğru cevap olması gereken seçeneğin başındaki harf butonuna tıklayarak yeşile çeviriniz. (Tek bir doğru cevap seçebilirsiniz.) Ekle butonuna tıklayarak sorunuzu ekleyiniz. 21

22 Çok Seçimli: Açıklama kısmına eklemek istediğiniz soru metnini yazınız. Cevap olarak kaç seçenek eklemek istediğinizi seçiniz. (En az 2, en fazla 10 cevap seçeneği ekleyebilirsiniz.) Seçeneklere uygun cevapları yazınız. Doğru cevap olması gereken seçeneklerin başlarındaki harf butonlarına tıklayarak yeşile çeviriniz. (Eklediğiniz seçenek sayısı kadar doğru cevap seçebilirsiniz.) Ekle butonuna tıklayarak sorunuzu ekleyiniz. 22

23 23 Eşleştirme: Açıklama kısmına eklemek istediğiniz soru metnini yazınız. Cevap olarak kaç seçenek eklemek istediğinizi seçiniz. (En az 2, en fazla 10 cevap seçeneği ekleyebilirsiniz.) Seçenekleri ve cevapları, (doğru halleriyle) karşılıklı olarak yazınız. Öğrenci tarafında seçenekler ve cevaplar karışık olarak gelmektedir. Ekle butonuna tıklayarak sorunuzu ekleyiniz. Eklemiş olduğunuz sorular yukarıdaki gibi listelenir. Soruların yanında bulunan ikona tıklayarak, düzenleme ve silme işlemlerini yapabilirsiniz. Soru oluşturma işlemlerini tamamladıktan sonra Sınavlar sayfasına geliniz.

24 24 Sağ tarafta bulunan Yeni Sınav Ekle butonuna tıklayınız. Soru havuzuna eklemiş olduğunuz soruları sınav içerisine ekleyerek sınavınızı oluşturabilirsiniz. Butona tıkladıktan sonra açılan formda gerekli yerleri doldurunuz. Başlık: Sınavınıza vermek istediğiniz başlık. Resim: Sınavınıza eklemek istediğiniz görsel. (resim sadece eğitmen panelinde görüntülenir.) Kısa Video: Sınavınızın tanıtımını yapmak için hazırladığınız videoönizleme videosu. Kategori: Sınavınızın dahil olduğu kategori. Tür: Sınavınızın türü. (belirli zamanlı- serbest zamanlı- yüzyüze) Maliyet: Sınavınız için uygun bulduğunuz maliyet. Para Birimi: Sınavınızı ücretlendirmek istediğiniz para birimi.

25 25 İndirim: Sınavınıza uygulamak istediğiniz indirim oranı. (İndirim eklemek istemiyorsanız 0 yazabilirsiniz.) Vergi: Sınavınıza uygulamak istediğiniz vergi oranı. Başlangıç/Bitiş Zamanı: Sınavınızın başlamasını (aktif olmasını) ve bitmesini istediğiniz tarihler. Açıklama: Sınavınız ile ilgili açıklama. Konum: Sınavınız yüzyüze olacaksa, adres bilgilerini bu alana yazabilirsiniz. Sorular: Soru havuzuna eklemiş olduğunuz soruları, başlıklarına göre buradan seçiniz. Hemen altında bulunan Ekle butonuna tıklayarak sınavınıza ekleyebilirsiniz. Eklemiş olduğunuz sorular alt tarafta da listelenmektedir. Kaydet butonuna tıklayarak sınavınızı oluşturabilirsiniz. Sınavınız oluşturuldu. Sınavınızın webokul.com.tr de yayınlanırken nasıl görüneceğini incelemek için Sayfaya Git butonuna tıklayınız. Sınavınızın bilgilerini düzenlemek için Sınavınızın önizlemesini görüntülemek için tıklayınız. Düzenle butonuna tıklayınız. Önizleme butonuna

26 26 NASIL MATERYAL EKLERİM? Eğitmen Panelinde soldaki menüden Medya Havuzu seçeneğine tıklayınız. Eğitim ve seminer içeriklerine eklemiş olduğunuz dosyalar otomatik olarak medya havuzuna kaydedilir. Sayfanın sağ tarafında bulunan Yeni Medya Ekle butonuna tıklayınız. Butona tıkladıktan sonra açılan formda gerekli yerleri doldurunuz.

27 27 Başlık: Materyalinize vermek istediğiniz başlık. Aktif: Eklediğiniz materyalin aktif olarak görüntülenip görüntülenmeme durumu. Dosya: Materyal olarak eklemek istediğiniz dosya. URL: Materyal olarak dosya eklemek yerine, herhangi bir web sitesinden bir link de ekleyebilirsiniz. Eklemek istediğiniz linki kopyalayarak buraya yapıştırınız. Süre: URL olarak eklediğiniz linkte bulunan videonun süresi. Etiketler: Materyalinize uygun olan etiketler. Yeni etiket eklemek istiyorsanız sayfada bulunan sayfada yeni etiketler oluşturabilirsiniz. butonuna tıklayarak açılan Formdaki gerekli yerleri doldurduktan sonra Kaydet butonuna tıklayınız. Materyalleriniz yukarıda görüldüğü şekilde listelenmektedir. Materyalinizin bilgilerini düzenlemek için sağ tarafta bulunan ikonuna tıklayınız, açılan seçeneklerden Medyayı Düzenle seçeneğine tıklayınız.

28 28 NASIL HABER / DUYURU / BİLDİRİM EKLERİM? Eğitmen Panelinde soldaki menüden İstekler altındaki menüde bulunan Duyuru Ekle seçeneğine tıklayınız. Duyuru, haber, kurs bildirimi, seminer bildirimi, sınav bildirimi ekleme işlemleri bu sayfadan yapılmaktadır. Sayfanın sağ tarafında bulunan Duyuru Ekle butonuna tıklayınız.

29 Butona tıkladıktan sonra açılan formda gerekli yerleri doldurunuz. Duyuru Tipi: Eklemek istediğiniz duyuru tipini seçiniz. (duyuru, haber, kurs bildirimi, seminer bildirimi, sınav bildirimi) Başlık: Vermek istediğiniz başlık. Dil: Eklediğiniz haber/duyuru/bildirimin webokul.com.tr de hangi dil seçeneği aktifken yayınlanmasını istediğinizi seçiniz. Resim: Bu alan sadece duyuru ve haber ekleneceği zaman gelmektedir. Haber ve duyurunuza eklemek istediğiniz görseli ekleyiniz. Açıklama: Haber/duyuru/bildirimin içeriği. Kurs: Bu alan sadece kurs bildirimi ekleneceği zaman gelmektedir. Bildirimin hangi kurs için yayınlanmasını istediğinizi seçiniz. Seminer: Bu alan sadece seminer bildirimi ekleneceği zaman gelmektedir. Bildirimin hangi seminer için yayınlanmasını istediğinizi seçiniz. Sınav: Bu alan sadece sınav bildirimi ekleneceği zaman gelmektedir. Bildirimin hangi sınav için yayınlanmasını istediğinizi seçiniz. Formda gerekli yerleri doldurduktan sonra Ekle butonuna tıklayınız. 29

30 30 Eklenen duyuru, haber ve bildirimler yukarıda görüldüğü şekilde, her biri ayrı sekmeler altında listelenmektedir. Bildirimlere kurs bildirimi, seminer bildirimi, sınav bildirimi olarak ayrı listeler halinde ulaşabilirsiniz. Bildirimler sekmesi altında, sağ tarafta bulunan bildirim tipi bölümünden listelemek istediğiniz bildirim tipini seçebilirsiniz.

31 31 NASIL SANAL SINIF EKLERİM? Sanal Sınıf, katılımcılar ve eğitmenlerin eş zamanlı ve online olarak gerçekleştirdikleri eğitimlerdir. Sanal Sınıf ta eğitim ve seminerlerde, eğitmen sesli ve görüntülü olarak katılım gerçekleştirir. Diğer katılımcılar ise eğitmen onay verirse sesli ya da görüntülü olarak katılım gerçekleştirebilirler. Eğitmen Panelinde soldaki menüden İstekler altındaki menüde bulunan Sanal Sınıf İsteği seçeneğine tıklayınız. Sayfanın sağ tarafında bulunan Konferans İsteği butonuna tıklayınız.

32 32 Butona tıkladıktan sonra açılan formda gerekli yerleri doldurunuz. Konferans Adı: Konferansınıza vermek istediğiniz başlık. Sanal Sınıf Tipi: Oluşturmak istediğiniz sanal sınıf tipi. (web konferansı, ders konferansı, seminer konferansı) Eposta Listesi: Bu alan sadece web konferansı ekleneceği zaman gelmektedir. Sanal sınıfa katılmasını istediğiniz kişilerin bulunduğu katılımcı listesini seçmeniz gerekmektedir. (Katılımcı listesini, Sanal Sınıf İsteği butonun yanında bulunan butonuna tıklayarak ekleyebilirsiniz.) Başlangıç: Sanal sınıfınızın başlamasını istediğiniz tarih ve saati seçiniz.

33 33 Katılımcı Şifresi: Sanal sınıfınıza katılacak kişilerin hangi şifreyle sisteme giriş yapacaklarını belirleyiniz. Parolayı Oluştur linkine tıklayarak otomatik şifre oluşturabilirsiniz. Eğitmen Şifresi: Sanal sınıfınıza katılacak eğitmenlerin hangi şifreyle sisteme giriş yapacaklarını belirleyiniz. Parolayı Oluştur linkine tıklayarak otomatik şifre oluşturabilirsiniz. Oturum Süresi: Sanal sınıfınızın süresi. Hoş geldiniz Mesajı: Katılımcılar sisteme ilk girdiklerinde karşılaşacakları mesaj. Eğiticilere Özel Mesaj: Eğitmenler sisteme ilk girdiklerinde karşılaşacakları mesaj. Ders: Bu alan sadece ders konferansı ekleneceği zaman gelmektedir. Sanal sınıfı hangi ders içerisinde oluşturmak istediğinizi seçiniz. Seminer: Bu alan sadece seminer konferansı ekleneceği zaman gelmektedir. Sanal sınıfı hangi seminer içerisinde oluşturmak istediğinizi seçiniz. Formda gerekli yerleri doldurduktan sonra Ekle butonuna tıklayınız.

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU EĞİTMEN PANEL KULLANIM KILAVUZU WEBOKUL 2018 2 İçindekiler Tablosu Webokul a Eğitmen Olarak Nasıl Kayıt Olabilirim? 3 Eğitmen Paneline Nasıl Ulaşırım? 5 Eğitmen Paneli Hakkında 6 Nasıl Eğitim Eklerim?

Detaylı

ÖĞRENCİ / KATILIMCI KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENCİ / KATILIMCI KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENCİ / KATILIMCI KULLANIM KILAVUZU WEBOKUL 2018 İçindekiler Tablosu Webokul a Nasıl Kayıt Olabilirim? 3 Webokul da Neler Bulunmaktadır? 5 Nasıl Eğitim / Seminer / Sınav Satın Alırım? 8 Satın Aldığım

Detaylı

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen.

Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen. Öğretmen/Eğitmen İçindekiler VeduBox İçeriği- Öğretmen... 3 Ana Sayfa... 3 Takvimim... 4 Takvimim... 4 Akademik Takvim... 4 Derslerim... 4 Ders Profili... 5 İçerik... 5 Duyurular... 7 Ödevler:... 8 Anketler...

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğretim Elemanı Yeni. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğretim Elemanı Yeni 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem mebis.medipol.edu.tr adresine girdiğinizde sol alt tarafta bulunan seçeneklerden "Muzem

Detaylı

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU CAMPUSIUM UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU YÖNETİM PANELİ 1-Kategori Tanımlama: Sistemde öncelikle kategori eklemelisiniz. Kategori eklemek için işlemler menüsünden kategoriler sekmesini tıklayınız.

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ. BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI. AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLGĠ ĠġLEM DAĠRE BAġKANLIĞI AKADEMĠK PERSONEL KĠġĠSEL WEB SAYFASI KULLANIM KILAVUZU MUKWEB ĠÇĠNDEKĠLER TABLOSU 1. GENEL BĠLGĠLER... 1 2. Ana Sayfa... 4 3. MukWeb Sayfaları...

Detaylı

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler

Vodafone Cep Sağlık. Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. İçindekiler Vodafone Cep Sağlık Kullanıcı Yardım Kılavuzu Sayfa isimlerine tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Sayfa Adı Sayfa Numarası Kullanıcı Girişi 2 Profilim 3 Acil Durum Sağlık Bilgilerim 4 Özlük Bilgilerim 5 Sağlık

Detaylı

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER

MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER MEBWEB OKUL/KURUM WEB SİTELERİ KULLANIM KLAVUZU TEMEL İŞLEMLER 1.WEB PANELE GİRİŞ www.okuladı.meb.k12.tr/mebpanel Resim1: Okul Web Siteleri Yönetim Paneli [MebWeb] Giriş Ekranı AÇIKLAMA: Okulunuzun web

Detaylı

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu

2016 Bahar Dönemi. İşveren ve İşveren Vekili için. İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri. e-sertifika Programı. Başvuru Kılavuzu 2016 Bahar Dönemi İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri e-sertifika Programı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma

Detaylı

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU

MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTAR ADAYI İÇİN KULLANIM KILAVUZU MUHTARIMIZ 2018 MUHTARIMIZ SİSTEMİNE NASIL KAYIT OLABİLİRİM? muhtarimiz.com anasayfasında üstteki menüde bulunan KAYIT OL butonuna tıklayınız. Butona tıkladığınızda

Detaylı

Admin. Admin.

Admin. Admin. Admin İçindekiler VeduBox Admin... 3 Ana Sayfa... 3 Ayarlar... 3 Genel... 3 Ödeme... 4 Ders... 4 Sms-Email... 4 Diğer... 5 Şube Yetkilileri... 5 Öğretmenler... 5 Kullanıcı İşlemleri... 5 Şubeler... 5 Şube

Detaylı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı

AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı AEGEE-Eskişehir Online Web Yönetim Paneli ( WEBBY ) Yardım Dökümanı Emre GÜLCAN IT Responsible & Web Admin AEGEE-Eskişehir emregulcan@gmail.com e_gulcan@hotmail.com 0535 729 55 20 1 1. YÖNETİM PANELİNE

Detaylı

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM LEARNING MANAGEMENT SYSTEM NASIL KULLANIRIM Erzurum 2012-2013 ÖNSÖZ Bu kitapçık Atatürk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezince uzaktan eğitim verecek Öğretim elemanlarının ders içeriklerini

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU

UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM YÖNETİM SİSTEMİ (MMYO)EĞİTMEN YARDIM KILAVUZU MERSİN, 2018 MERSİN MESLEK YÜKSEKOKULU ANA SAYFASI TANITIMI Mersin Meslek Yüksekokulu resmi web sitesine http://uzak4.mersin.edu.tr/index.php

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ ÖBYS LMS AKADEMİSYEN YARDIM KLAVUZU

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ ÖBYS LMS AKADEMİSYEN YARDIM KLAVUZU İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ ÖBYS LMS AKADEMİSYEN YARDIM KLAVUZU ÖBYS Giriş (Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi) Akademisyenlerimiz ÖBYS Sistemine girebilmek için kendilerine

Detaylı

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Fuarları Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu Yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Firma profilinizle alıcıları cezp edin, performansınızı ölçün. Index Oturumunuzu açın

Detaylı

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç

Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almak için en etkili araç Rakiplerinizden bir adım önde olun Profiliniz ile dikkat çekin Performansınızı ölçün İçerik Oturumunuzu açın

Detaylı

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu

expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu expomed & labtechmed Katılımcı Portalı Kullanım Kılavuzu yatırımınızdan daha fazlasını almanın en etkin aracı Bir adım önde olma şansınızı arttırın, firma profilinizle alıcıları cezbedin ve performansınızı

Detaylı

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi

MEBİS Kullanım Kılavuzu. Öğrenci. 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi MEBİS Kullanım Kılavuzu Öğrenci 2013-2015 - İstanbul Medipol Üniversitesi İçindekiler 1. Uzem 1. Uzem Seçili haftaya öğretim elemanının eklediği bir canlı ders varsa dersin başlığı üzerine tıklayınız açılan

Detaylı

İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi

İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi İdari Birimler Yönetim Paneli Kullanma Kılavuzu Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Tasarım Ve Yazılım Birimi Duyurular Nasıl Girilir? Duyuru girmek için ilk olarak İKÇ yönetim panelinden; 1-Kullanıcı adınızı

Detaylı

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

MARKAM SMS WEB PORTAL KULLANIM KILAVUZU

MARKAM SMS WEB PORTAL KULLANIM KILAVUZU Mayıs 2016 MARKAM SMS WEB PORTAL KULLANIM KILAVUZU Bu dokümanda SMS Gönderimi, Rehber aktarımı, Raporlama ve buna benzer özelliklerin nasıl yapılacağına ilişkin bilgiler yer almaktadır. İÇİNDEKİLER Markam

Detaylı

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu

Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Turgut Özal Üniversitesi WEB Sitesi Kullanım Kılavuzu Temmuz 2012 Turgut Özal Üniversitesi web sitesi yönetim paneline aşağıdaki link yardımıyla ulaşabiliriz. http://www.turgutozal.edu.tr/webmin/ Karşımıza

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ

UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ UZAKTAN EĞİTİM SİSTEM KULLANIM REHBERİ (Eğitmenler için) Bartın Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ Uzaktan eğitim öğrenme yönetim sistemine web ortamından

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara başvuru yapma sürecini anlatan bir

Detaylı

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız.

1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 1. Üyelik 1. YazBee ana sayfasına girdiğinizde Üye Ol kısmını doldurup KAYIT butonuna tıklayınız. 2. Belirtmiş olduğunuz e-mail adresine YazBee tarafından gönderilen onay mailini onaylayınız. Doğrudan

Detaylı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı

Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Kurumsal Grup E-Posta Eğitim Dokümanı Bu Eğitim Dokümanı Bilişim Merkezi Modelleme Grubu Öğrencileri Tarafından Hazırlanmıştır. İçindekiler Kurumsal Grup E-Posta Nedir?... 2 Amaçlar... 3 1. Liste Talebinde

Detaylı

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz.

Bloglar için en çok tercih edilen düzen 1.düzendir. Yani En son yazılarımın listesi. Sizlerde ödeviniz için bu düzeni seçebilirsiniz. BLOG PROJE ÖDEVİ BLOG NASIL AÇILIR? 1.Adım: Kayıt Olma Üst menüde yer alan Kaydol butonuna basarak kayıt işlemini başlatın. Diğer bir seçenek ise Web Sitesi Oluştur butonuna basmak. İki butonda aynı yere

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi. YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi YÖK Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi nin gerçekleştirdiği sınavlara

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara kullanıcı adı

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara kullanıcı adı

Detaylı

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVEWEB YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi:Giriş ekranınd dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılaraksisteme giriş yapılır. Sistem Ekranı: 4 2 Klasörler Dosyalar

Detaylı

Öğrenci Kullanım Kılavuzu

Öğrenci Kullanım Kılavuzu Öğrenci Kullanım Kılavuzu Web tabanlı ALMS adresinizden sisteminize web tarayıcınızla (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla, Safari vb.) giriş yapınız. Açılan sayfada gerekli alanlara TC kimlik numaranızı

Detaylı

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız?

Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması na Nasıl Ulaşırsınız? Ege Orman Vakfı E-Kart Uygulaması Nedir? Ege Orman Vakfı E-Kart uygulaması; kişi veya firmaların sisteme üye olarak sevdiklerine, dostlarına, çözüm ortaklarına, personeline fidan bağışını e-kart olarak

Detaylı

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz

Detaylı

Avrasya Üniversitesi. Tuncay AYDEMİR

Avrasya Üniversitesi. Tuncay AYDEMİR Avrasya Üniversitesi Moodle Sistemi Kullanım Klavuzu Hazırlayan Tuncay AYDEMİR Moodle Nedir? Moodle; Öğrenci eğitimci arasında internet ortamında paylaşımların yapılabilmesini sağlayan bir sistemdir. Eğitimci

Detaylı

adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ

adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ Sisteme giriş yapabilmek için butonunu tıklayınız. http://turtep.yesevi.edu.tr/ adresinden ÖĞRETİM ÜYESİ GİRİŞİ Açılan pencerede ilgili kısımlara kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip Giriş butonunu tıklayınız.

Detaylı

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU

ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ WEBMAIL KULLANIM KLAVUZU Üniversitemiz Webmail servisi yenilenmiş olup Roundcube webmail üzerinden servis vermeye başlamıştır. Daha önce kullanılan SquirrelMail servisi https://oldwebmail.cankaya.edu.tr/

Detaylı

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Sınav Kılavuzu Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatı ve 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

MEKAN TAKİP UYGULAMASI

MEKAN TAKİP UYGULAMASI Imona Technologies Ltd. www.imona.com ITU Ayazaga Kampusu, Teknokent ARI-3, No: B204-2, 34469, Maslak, Istanbul, Turkey Tel: +90 212 366 57 46 Fax: +90 212 366 5802 MEKAN TAKİP UYGULAMASI Sosyal Görüntü

Detaylı

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU

ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU ZİRVEDRİVE IOS YAZILIMI KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Girişi: Giriş ekranınd sisteme giriş yapılır. dan kullanıcı adı ve şifre bilgileri girilip giriş butonuna basılarak Sistem Ekranı: 4 2 1 2 3 Klasörler

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi

Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri. Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi Anadolu Üniversitesi Sınav Sistemi Genel Bilgi... 2 Giriş İşlemleri... 2 Sınav Seçme... 4 Bina Bilgileri... 5 Bina Ekleme...

Detaylı

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları

4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları 4006 Bilim Fuarı Proje ve Sonuç Bilgileri Aşaması Başvuru Adımları ADIM 1: Ana Sayfadayken sol sekmede bulunan Başvuru sekmesine tıklayınız. Projelerinizi ve Sonuç Bilgilerinizi girmek için karşınıza çıkan

Detaylı

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu

E-Posta Yönetimi. E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta Yönetimi E-Posta Açma, Silme ve Yönetim Kılavuzu E-Posta yönetimi rehberi ile kolayca yeni bir e-posta adresi oluşturabilir, silebilir veya mevcut e-posta sitelerinizi yönetebilirsiniz. Kılavuz

Detaylı

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu

Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Personel Web Sayfası Düzenleme Kılavuzu Trakya Üniversitesi Web Anasayfası nda Kullanıcı Girişi tıklanır. Karşınıza Tek Noktadan Erişim sağlamak için giriş yapacağınız ekran gelir.

Detaylı

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Öğrenme Yönetim Sistemi (ÖYS), öğrencilere öğrenme materyali, ödev, forum, sınav gibi farklı etkinlikler sunan ve

Detaylı

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi

SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi SAUPORT V3 (2014) Öğrenci Kullanım Rehberi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Bu ders içeriğinin basım, yayım ve satış hakları Sakarya Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi ne aittir. "Uzaktan

Detaylı

ICATT ÇEVİRİ UYGULAMASI SİSTEM MİMARİSİ VE VERİTABANI TASARIMI

ICATT ÇEVİRİ UYGULAMASI SİSTEM MİMARİSİ VE VERİTABANI TASARIMI ICATT ÇEVİRİ UYGULAMASI SİSTEM MİMARİSİ VE VERİTABANI TASARIMI İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ 1.1. KAPSAM 1.2. SİSTEM ÖZETİ 1.3. DOKÜMAN ÖZETİ 2. ÇALIŞMA KONSEPTİ 2.1. Yeni Kullanıcı Oluşturmak 2.2. Şirket Bilgilerini

Detaylı

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM)

ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU. Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) ÖĞRENME PORTALI KULLANIM KILAVUZU Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUZEM) http://portal.artuklu.edu.tr Adres: MYO Yerleşkesi, MAUZEM, İstasyon/MARDİN Tel (Santral) : +90 482 213 40 02, Dâhili:

Detaylı

Fiziki Varlık Yönetimi Kilometre Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı

Fiziki Varlık Yönetimi Kilometre Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi Kilometre Kontrol Modülü Kullanıcı Kitabı Fiziki Varlık Yönetimi - Kilometre Kontrol Modülüne Genel Bakış Şirket içerisindeki motorlu taşıtların kilometre kayıtları ve araç tahsis

Detaylı

FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU

FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER FİRMALAR KULLANIM KILAVUZU --------------------------------------------------------------- 2 FİRMA ÜYE KAYDI ---------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K

MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜ DAD ONLİ NE Ü YELİ K MÜDAD (Mümessil Dayanışma Derneği) resmi sitesi www.mudad.org, 20 Temmuz 2015 tarihinde yeni yüzüyle yayına başlamıştır. Yeni tasarımı ile birçok yeni özelliği de beraberinde getiren

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr

KULLANIM KILAVUZU. Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr KULLANIM KILAVUZU Reserve Online Reservation Systems www.reserve.com.tr RESERVE ONLİNE REZERVASYON YAZILIMI KULLANIM KİTABI...3 ADMİN PANELİ... 3 Admin Panel Giriş (Login)... 3 Yönetim Paneli... 3 OTEL

Detaylı

BAROLAR WEB SİTESİ EĞİTİMİ

BAROLAR WEB SİTESİ EĞİTİMİ BAROLAR WEB SİTESİ EĞİTİMİ HAZIRLAYAN HÜSEYİN SARI 23 MART 2011 ANKARA - İÇERİK YÖNETİM PANELİ - İÇERİK EKLEME İçerik eklerken öncelikle içeriği hangi kayıt tipinde ekleleyeceğimizi belirliyoruz. Tarih

Detaylı

İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler...

İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler... İçindekiler ADIM 1 : Üye Olma... 2 ADIM 2 : Giriş Yap ve Hatırlatma Sayfaları... 3 ADIM 3: Üye Girişi yapıldıktan sonra yapabileceğiniz işlemler... 3 ADIM 4: Bildiri Özet Gönderimi Bilgilendirme ve Yardım

Detaylı

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır.

Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. Arabulucu Portalı Arabulucuların başvuru, dosya kabul-ret ve teslim işlemleri başta olmak üzere tüm işlemlerini elektronik ortamda yapmaları sağlanmıştır. 2017 yılı sonu itibariyle UYAP Arabulucu Portal

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ U Z A K T A N E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ Öğretim Yönetim Sistemi ve Sanal Sınıf (ESLMS) Öğrenci Kılavuzu İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim

Detaylı

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI

B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI B2B BAYİ PANELİ KULLANIMI Adres çubuğuna www.teknolojikurdu.com yazarak girdiğiniz internet sitemizin ana sayfasında, bayi girişi yapmadan önce görmüş olduğunuz tüm fiyatlar perakende fiyatlarıdır. Toptan

Detaylı

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI

ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI ZİRAAT BANKASI - SERVİS GÖREVLİSİ SINAVI 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar Genel Bilgi

Detaylı

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU

MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Muhtarlıklar Gıda, Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Muhtarlıklar Müdürlüğü MUHTARLIK BİLGİ SİSTEMİ KULLANIM KILAVUZU 2017 İÇİNDEKİLER 1) HABER EKRANI 2)

Detaylı

1.adım. 2.adım. eruzem.erciyes.edu.tr adresine girin CANLI DERS LİNKİNE TIKLAYINIZ.

1.adım. 2.adım. eruzem.erciyes.edu.tr adresine girin CANLI DERS LİNKİNE TIKLAYINIZ. UZAKTAN EĞİTİM YÖNTEMİYLE VERİLECEK OLAN TÜRK DİLİ I, YABANCI DİL I VE ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I DERSLERİNE ÖĞRENCİLERİNİN ERİŞİM YAPABİLMELERİ İÇİN KULLANILACAK YÖNTEM. 1. Adım eruzem.erciyes.edu.tr

Detaylı

SUDAN SOMALİ GÖREVLENDİRME BAŞVURULARI UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU

SUDAN SOMALİ GÖREVLENDİRME BAŞVURULARI UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU SUDAN SOMALİ GÖREVLENDİRME BAŞVURULARI UYGULAMASI KULLANIM KILAVUZU 0 İçindekiler Tablosu 1.Uygulama Özeti ve Sisteme Giriş... 2 2. CV Oluşturma Güncelleme... 4 2.1.CV Oluşturma Güncelleme Alanı... 4 2.1.1.Kişisel

Detaylı

16 18 MART 2016 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR - ICEC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ

16 18 MART 2016 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR - ICEC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ 16 18 MART 2016 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR - ICEC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ Daha önce e-mail adresinize gönderilen giriş bilgilerinizi yazıp (E-mail - Şifre), «Giriş Yap» butonuna

Detaylı

Mersin Meslek Yüksekokulu(Uzaktan Eğitim) Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi yeni ara yüzü kullanım klavuzu

Mersin Meslek Yüksekokulu(Uzaktan Eğitim) Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi yeni ara yüzü kullanım klavuzu Mersin Meslek Yüksekokulu(Uzaktan Eğitim) Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi yeni ara yüzü kullanım klavuzu Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Öncelikle Yüksekokulumuz ana sayfasından(http://uzak4.mersin.edu.tr/)

Detaylı

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU Hazırlayanlar Mahmut ÖZDEMİR Sezgin SERPEN Büşra TUNCER Yönetim Paneli Kullanımı Sistemin yönetim

Detaylı

21 23 ŞUBAT 2018 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ

21 23 ŞUBAT 2018 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ 21 23 ŞUBAT 2018 İSTANBUL KONGRE MERKEZİ - ICC B2B ONLINE RANDEVU SİSTEMİ Daha önce e-mail adresinize gönderilen giriş bilgilerinizi yazıp (E-mail - Şifre), «Giriş Yap» butonuna tıklayınız. Visitor HB

Detaylı

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler.

HİZMET DETAYLARI. Sistemimize üye olarak faaliyet gösteren rent a car firmaları aşağıda yer alan hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirler. 1 HAKKIMIZDA Trendacar.com olarak öncelikli hedefimiz Türkiye de ki tüm rent a car işletmelerine, güvenli, yenilikçi ve faydalı olabilecek hizmetler sunmayı amaçlamaktayız. Hizmetlerimizi firmaların ihtiyaç

Detaylı

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI GELİRLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ e-beyanname www.izmir.bel.tr Elektronik Beyan (e-beyan) verebilmeniz için yapmanız gerekenler aşağıda sırası ile anlatılmaktadır. 1. ADIM e-beyanname

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ONLINE EĞİTİM BİRİMİ. Online Derslere Giriş Kılavuzu

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ONLINE EĞİTİM BİRİMİ. Online Derslere Giriş Kılavuzu İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ONLINE EĞİTİM BİRİMİ Online Derslere Giriş Kılavuzu Dersleri izlemek için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz. 1. AYSIS teki Online Derslerim sayfasında yer alan geçiş bağlantısı

Detaylı

Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu

Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı. Başvuru Kılavuzu Ziraat Bankası Avukat İşe Alım Sınavı Başvuru Kılavuzu 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifre Hatırlatma İşlemleri 5. Şifre Değiştirme İşlemleri 6. Başvurduğunuz Sınavlar

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı KULLANIM KILAVUZU Kullanıcı Giriş Ekranı Programı ilk defa kurduysanız kullanıcı adınız ve şifreniz palmiye dir. Server a bağlanmak için server yazan kutuya tıklayınız. IP Numarası olarak Server IP Numarası

Detaylı

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz.

İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Bu bölümde sisteme içerik yükleyebilirsiniz. İçerikleri düzenleyebilirsiniz, silebilirsiniz. İçerik Yönetim Paneline Hoşgeldiniz. Yönetim paneli aşağıdaki modüllerden oluşmaktadır. 1- İçerik Yönetimi 2- Bağlantı Yönetimi 3- Sayfa Yönetimi 4- Mail Bildirimleri 5- Kullanıcı Yönetimi 6- Müftü Bey

Detaylı

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır.

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Üye Girişi Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Giriş Sayfası Sayfa ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Anahtar

Detaylı

Video Hazırlama Programı ile Öğretim Materyali Oluşturulması

Video Hazırlama Programı ile Öğretim Materyali Oluşturulması Öğretim Teknolojileri Destek Ofisi Instructional Technology Support Office Video Hazırlama Programı ile Öğretim Materyali Oluşturulması Orta Doğu Teknik Üniversitesi Middle East Technical University İletişim

Detaylı

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kırklareli Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Kluzem Panel Kullanımı Öğrenci Sürümü 2 Hazırlayan: Uzman Süleyman ASLAN Uzaktan Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri Kluzem Müdürü Yrd.

Detaylı

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler

WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler WORDPRESS İLE BLOG TASARLAMA REHBERİ İçindekiler 1. Başlarken 2. Blogunuzu gösterme 3. Yaz ekranındandaki öğeler ve yeni kayıt ekleme 4. Resim ekleme 5. Video ekleme 6. Yeni sayfa ekleme 7. Bağlantı ekleme

Detaylı

Daha önce kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin. Parolanızı bu alana giriniz ve giriş tuşuna basınız

Daha önce kayıt olduğunuz e-posta adresinizi girin. Parolanızı bu alana giriniz ve giriş tuşuna basınız İlgili Kongrenin web sayfasında yayınlanan E-posterinizi hazırlamaya başlamak için lütfen burayı tıklayınız linkini tıklayarak E-poster sayfasını açınız * Sisteme giriş için, bildiri özetinizi gönderirken

Detaylı

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu

TÜRKİYE ESNAF VE SANATKARLARI KONFEDERASYONU Online İşlemler (Basılı Evrak Stok Takip Sistemi ) Kullanma Kılavuzu 1. Giriş Bu kılavuz; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Online İşlemler sisteminde, Basılı Evrak Stok Takip Sisteminin kullanımını anlatmak amacı ile hazırlanmıştır. Bu sistem ile; - Basılı Evrak

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ KULLANMA KILAVUZU ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMİ MOODLE Öğrenme Yönetim Sistemleri, ağ üzerinden eş zamanlı olmayan öğrenme materyali sunma, sunulan öğrenme materyalini

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURU TAKİP SİSTEMİ YAZILIMI. Kurum Dışı Adaylar için Kullanıcı Kılavuzu

GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURU TAKİP SİSTEMİ YAZILIMI. Kurum Dışı Adaylar için Kullanıcı Kılavuzu GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURU TAKİP SİSTEMİ YAZILIMI Kurum Dışı Adaylar için Kullanıcı Kılavuzu Sürüm No: 2 15.12.2016 İçindekiler 1. Kurum Personeli Dışı Kullanıcılar İçin Giriş... 2 2.

Detaylı

Moodle MOODLE ÖĞRENCİ EL KİTABI HAZIRLAYAN ULAŞ REMZİ KORALAY

Moodle MOODLE ÖĞRENCİ EL KİTABI HAZIRLAYAN ULAŞ REMZİ KORALAY Moodle MOODLE ÖĞRENCİ EL KİTABI HAZIRLAYAN ULAŞ REMZİ KORALAY İÇİNDEKİLER 1. ÖĞRETİMİN AMAÇLARI 2. MOODLE NEDİR? 3. MODDLE YAZILIMINA ÖDEV EKLEME-İNDİRME 4. MOODLE YAZILIMINA VİDEO EKLEME-İNDİRME 5. MOODLE

Detaylı

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA

GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA GOOGLE DRİVE KULLANARAK FORM OLUŞTURMA Google Docs yani Google Dokümanlar hizmeti bir süre önce Google Drive adlı bulut depolama hizmetinin içerisine alındı ve çok daha gelişerek yoluna devam etti. Google

Detaylı

İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu

İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu İhtiyaç Bursu Başvuru Kılavuzu ÖĞRENCİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Öğrenci Bilgi Sistemine (SIS) giriş yaptıktan sonra ana sayfada sol menüden sırası ile Formlar > Burs Başvurusu linkine tıklayınız. Açılan

Detaylı

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU

EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU EĞİTMENLER İÇİN UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ (MOODLE) eders.giresun.edu.tr KULLANIM KILAVUZU İçindekiler Sisteme Giriş Yapma... 2 Sanal Ders Oluşturma... 3 Sisteme Materyal Yükleme... 13 Sisteme Sanal Ders Videosunu

Detaylı

SINAV BAŞVURU KILAVUZU

SINAV BAŞVURU KILAVUZU SINAV BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5. E-Posta Adresimi Unuttum 6. Sisteme Giriş Süreci 1. Genel Bilgi Bu kılavuz Anadolu Üniversitesi

Detaylı

Enocta Eğitim Platformu Kullanıcı Kullanım Kılavuzu

Enocta Eğitim Platformu Kullanıcı Kullanım Kılavuzu Enocta Eğitim Platformu Kullanıcı Kullanım Kılavuzu enocta Profilo İş Merkezi, Cemal Şahir Sok. No:26-28 34394 Mecidiyeköy / İstanbul T 0 212 356 13 00 F 0 212 356 13 09 www.enocta.com 1 İ çindekiler GIRIŞ...

Detaylı

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU

UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU UZMAN VERGİ KULLANIM KILAVUZU HSD KARAS Yazılım Arge Ve Danışmanlık Ticaret A.Ş. YTÜ Teknopark B2 Blok No:124 Esenler / İSTANBUL 0 212 483 74 64 www.uzmanvergi.com www.twitter.com/uzmanvergi www.facebook.com/uzmanvergi

Detaylı

08.11.2015 WORD KULLANIMI

08.11.2015 WORD KULLANIMI KELİME İŞLEMCİ-MİCROSOFT OFFİCE OFFICE DÜĞMESİ HIZLI ERİŞİM ARAÇ ÇUBUĞU MENÜLER ŞEKİL, RESİM EKLEME TABLO EKLEME ETKİNLİKLER 1 OFFICE DÜĞMESİ: Çalışmamız ile ilgili dosya işlemleri yapmamızı sağlar. Yeni

Detaylı

Windows Live ID ve parolanızı giriniz.

Windows Live ID ve parolanızı giriniz. Ücretsiz Deneme Hesabı Oluşturma ve Temel Özelliklerin Kullanım Kılavuzu Bilgi girilmesi gerekli alanlar Kişisel bilgi içeren alanlar http://www.windowsazure.com/tr-tr/pricing/free-trial/ adresine gidiniz

Detaylı

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ BATI AVRUPA PROGRAMI 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU KILAVUZU 1. Genel Bilgi 2. Yeni Üyelik Giriş İşlemleri 3. Başvuru İşlemleri 4. Şifremi Unuttum 5.

Detaylı

Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III

Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Elektronik İşlemler - III İÇİNDEKİLER DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR... 2 1. ADIM: KULLANICI GİRİŞİ... 3 2. ADIM: TAAHHÜTNAME İŞLEMLERİ... 6 3. ADIM: DOKÜMANLARIN İNCELENMESİ...

Detaylı

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb)

EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) EBA Dosya Uygulaması Kullanıcı Kılavuzu ( W eb) İçindekiler EBA Dosya Nedir?... 1 Kimler kullanabilir?... 2 Uygulama Ne işe Yarar?... 2 Sisteme internet üzerinden giriş nasıl yapılır?... 2 Yeni bir klasör

Detaylı

Küresel personel takip programı bordro, mesai hesaplama sürenizi ve alacağınız raporları en kısa sürede almanız için hazırlanmıştır.

Küresel personel takip programı bordro, mesai hesaplama sürenizi ve alacağınız raporları en kısa sürede almanız için hazırlanmıştır. Personel Takip Yazılımı Küresel Personel Devam Kontrol Programı Küresel personel takip programı bordro, mesai hesaplama sürenizi ve alacağınız raporları en kısa sürede almanız için hazırlanmıştır. İçindekiler

Detaylı

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014 ASSAM İçindekiler Önsöz... 3 ASSAM Web Sitesinde Makale Yayınlamak... 4 ASSAM Web Sitesine Nasıl Girerim?...

Detaylı

DYNED RECORDSMANAGER RESİMLİ KULLANIM KILAVUZU (GRUP VE EĞİTMEN ŞİFRELERİ)

DYNED RECORDSMANAGER RESİMLİ KULLANIM KILAVUZU (GRUP VE EĞİTMEN ŞİFRELERİ) DYNED RECORDSMANAGER RESİMLİ KULLANIM KILAVUZU (GRUP VE EĞİTMEN ŞİFRELERİ) GRUP ve EĞİTMEN ŞİFRELERİ NEDİR? Grup ve Eğitmen şifreleri,4,5,6,7 ve 8. sınıfların İngilizce dersine giren öğretmenler tarafından,sınıflarına

Detaylı

Ürün Ekleme Kitapçığı

Ürün Ekleme Kitapçığı Ürün Ekleme Kitapçığı İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN EKLEME 3 1.1.KULLANICI GİRİŞİ 3 2.Ürün Menüleri 5 2.1.Genel 5 2.2.Veri 5 2.3. Bağlantılar 8 2.4. Özellik 8 2.5. Seçenek 9 2.7. İndirim 10 2.8. Kampanya 11 2.9.

Detaylı