GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU. Tanıtım Sunumu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU. Tanıtım Sunumu"

Transkript

1 GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU Tanıtım Sunumu

2 Güneş Sürücü Kursu Hakkında 1995 yılında Recep Güneş tarafından kurulmuştur. Đzmir de 4 şube ile hizmet vermektedir. 26 yılda 28 bin kişiyi sürücü belgesi sahibi yapmıştır. ISO 9001:2008 Kalite belgesine sahiptir.

3 Güneş Sürücü Kursu Güneş Sürücü Kursu Vizyonu Eğitim ve kalitemizi en yüksek seviyeye ulaştırarak trafik bilinci yüksek sürücüler yetiştirmek, eğitimlerini alan adaylara kaliteli hizmet sunarak müşteri memnuniyetini geliştirmek, tüm bunları yaparken diğer kurumlara örnek olmaktır.güneş Sürücü Kursları eğitim,kalite,dürüstlük ve yenilikçilik konusunda sektöründe öncü olmayı hedefler.

4 Güneş Sürücü Kursu Güneş Sürücü Kursu Misyonu Adaylarımıza eğitimlerini en iyi şekilde vermek,bilinç düzeyi yüksek sürücüler yetiştirmek,trafikte sürücülüğün önemini kavratmak,adaylarımızın eğitimleri süresince kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunmak,farklı adaylar için ihtiyaçlarına yönelik programlar uygulamak,sektöründeki yenilik ve gelişmeleri takip ederek uygulamaya geçirmek,temel değerlerimiz olan iş ahlakı, dürüstlük ve kaliteden ödün vermemektir.

5 Güneş Sürücü Kursu Yapısı

6 Güneş Sürücü Kursu Eğitimleri

7 Güneş Sürücü Kursu Eğitimleri

8 Güneş Sürücü Kursu Eğitimleri

9 Güneş Sürücü Kursu Eğitimleri

10 Güneş Sürücü Kursu Eğitimleri

11 Güneş Sürücü Kursu Eğitimleri ÖZEL ŞEHĐR ĐÇĐ DĐREKSĐYON DERSLERĐ Özel Şehir içi Direksiyon Dersleri ehliyetli sürücülere verilir. Sürücünün deneyimini arttırmak, şehir içi tecrübe edinmesini sağlamak, direksiyon hakimiyetini arttırmak ve sürücülüğünü geliştirmek amacı ile talebe göre verilir. 1 ders saati 60 dakika olup sürücünün ihtiyaç ve isteğine göre güzergah belirlenebilir.

12 Güneş Sürücü Kursu Eğitimleri GÜVENLĐ SÜRÜŞ TEKNĐKLERĐ EĞĐTĐMĐ Sürücü belgesi sahibi ya da adayı herkese verilebilir. Şirket ve kurumlara da özel olarak düzenlenen eğitim seminerleri ile verilmektedir. Sürücünün tehlike oluşturabilecek durumlardaki hareket tarzının öğretildiği ve tehlikelerin tanımlandığı bu ders trafikte araç kullanmaktan öte trafikte güvenli araç kullanmayı öğretmeyi hedefler.ders içerisinde yağmur, kar, sis, gevşek zemin, viraj gibi standart şartlar dışında sürücünün hareket şekli gösterilir. Toplam 10 saattir.

13 Güneş Sürücü Kursu Eğitimleri DEFANSĐF SÜRÜŞ TEKNĐKLERĐ EĞĐTĐMĐ Ehliyet sahibi sürücülere verilir. Trafikte uygulamalı olarak yapılır. Sürücünün tehlikeleri tanımlaması ve trafikte tehlikeye girmeden araç sürmesi için gerekli eğitimler verilir. Ehliyet sahibi kişilere, şirket ya da kurumlara verilir.

14 Güneş Sürücü Kursu Eğitimleri TRAFĐK GÜVENLĐĞĐ EĞĐTĐMLERĐ Şirketlere, kurumlara ve okullara seminerler şeklinde verilir. Genel olarak trafik kuralları, trafikteki tehlikeler tanımlanır ve öğretilir. Talebe göre özel konular işlenebilir. Örneğin yük taşımacılığı yapan kurumlarda araçların yüklenmesi, yolcu taşımacılığı yapan kurumlarda yolcu taşımacılığı esasları işlenerek seminer programı düzenlenebilir.

15 Güneş Sürücü Kursu Eğitimleri YAKIT TASARRUFU EĞĐTĐMLERĐ Günün şartlarında artan petrol fiyatları firmalara büyük bir maddi külfet oluşturmaktadır.ayrıca araçların yanlış kullanımı sonucu da şirketlere ekstra bir yük oluşturmaktadır. Bu konularda verilen eğitimlerle yaklaşık %40 oranında yakıt tasarrufu sağlanır. Şirket ve kurumlara seminerler halinde düzenlenir.

16 Sosyal Sorumluluk Projelerimiz 9 EYLÜL ÜNĐVERSĐTESĐ EĞĐTĐM FAKÜLTESĐ ÖĞRENCĐLERĐNE TRAFĐK KURALLARI VE TRAFĐK GÜVENLĐĞĐ SEMĐNERĐ VERĐLĐP EĞĐTĐM SONUNDA KATILIM SERTĐFĐKASI ALDILAR.

17 Sosyal Sorumluluk Projelerimiz MĐNĐ EHLĐYET BAŞLANGIÇTA 50 KĐŞĐ ĐÇĐN DÜŞÜNÜLEN GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSLARI MĐNĐ EHLĐYET PROJESĐ GELEN TALEP ÜZERĐNE YAKLAŞIK 500 ÖĞRENCĐYE ULAŞMIŞTIR.

18 Sosyal Sorumluluk Projelerimiz MĐNĐ EHLĐYET MĐNĐKLERĐMĐZ OKUL SERVĐSLERĐ ĐLE BOSTANLI TRAFĐK EĞĐTĐM PARKINA GÖTÜRÜLDÜLER.

19 Sosyal Sorumluluk Projelerimiz MĐNĐ EHLĐYET MĐNĐKLERĐMĐZE TRAFĐK EĞĐTĐM PARKINDA GÖREVLĐ MEMUR TARAFINDAN TEORĐK EĞĐTĐMĐ VERĐLDĐ.

20 Sosyal Sorumluluk Projelerimiz MĐNĐ EHLĐYET DAHA SONRA MĐNĐKLERĐMĐZ TRAFĐK EĞĐTĐM PARKINDA EĞĐTMENLERĐMĐZĐN GÖZETĐMĐNDE KURALLARA UYGUN BĐSĐKLET KULLANMA EĞĐTĐMĐ ALDILAR.

21 Sosyal Sorumluluk Projelerimiz MĐNĐ EHLĐYET EĞĐTĐMLERĐNĐ BAŞARIYLA TAMAMLAYAN MĐNĐKLERĐMĐZE ÖMÜR BOYU HATIRA OLMASI ĐÇĐN MĐNĐ EHLĐYET VERĐLMĐŞTĐR.

22 Sosyal Sorumluluk ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA HUZUREVĐ ZĐYARETĐMĐZ BĐZLERĐ BUGÜNLERE GETĐREN ANNELERĐMĐZĐ UNUTMADIK!

23 Sosyal Sorumluluk ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA HUZUREVĐ ZĐYARETĐMĐZ ANNELER GÜNÜNDE HUZUREVĐNĐ ZĐYARET EDĐP ANNELERĐMĐZĐN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADIK.

24 Sosyal Sorumluluk OKUL SERVĐS ŞOFÖRLERĐNE EĞĐTĐM ÇOCUKLARIMIZI TAŞIYAN OKUL SERVĐS ŞOFÖRLERĐNE KARABAĞLAR MĐLLĐ EĞĐTĐM MÜDÜRLÜĞÜNDE OKUL TAŞITLARI EĞĐTĐMĐ VERDĐK.

25 GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU KURSUMUZ DA 1 DĐREKSĐYON DERSĐ 50 DAKĐKADIR.

26 GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU KURSUMUZA KAYITLI OLAN ADAYLARDAN ANLAŞILAN ÜCRET DIŞINDA ( YAZILI SINAV HARCI HARĐÇ ) ÖDEME TALEP EDĐLMEZ.

27 GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU KURSUMUZA KAYITLI OLAN ADAYLAR DĐREKSĐYON SINAVINA GĐRERKEN BĐR DAHA SINAV HARCI ÖDEMEZLER.

28 GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU SOSYAL PAYLAŞIM SĐTELERĐ FACEBOOK/GÜNEŞ SÜRÜCÜ KURSU TWĐTTER/gunesmtsk

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar.

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar. WWW.KESKİNTUR.COM 01.03.2006 yılında kurulan firmamızın önceliği, güven ve dürüstlüğü ilke edinmektir. Yaptığımız işlerle hep daha iyisini yapmayı hedeflemekteyiz. İşimizde kullandığımız araçların emniyetli

Detaylı

ŞOFÖRLERİ İÇİN HAZIRLANMIŞ TAZELEME VE PSİKO DESTEK EĞİTİM PROGRAMI. Hazırlanan bu eğitim programı ile. şoförlerinin,

ŞOFÖRLERİ İÇİN HAZIRLANMIŞ TAZELEME VE PSİKO DESTEK EĞİTİM PROGRAMI. Hazırlanan bu eğitim programı ile. şoförlerinin, ŞOFÖRLERİ İÇİN HAZIRLANMIŞ TAZELEME VE PSİKO DESTEK EĞİTİM PROGRAMI 1. AMAÇ: Hazırlanan bu eğitim programı ile. şoförlerinin, a. Kişisel yeteneklerinin ve bilgi seviyesinin farkına varması, b. Güvenli

Detaylı

Tehlikeli mal taşıyan sürücülerin eğitimi

Tehlikeli mal taşıyan sürücülerin eğitimi TÜRKİYE EŞLEŞTİRME Tehlikeli Mal Taşımacılığı Konusunda Destek Ankara 2014 TEHLİKELİ MALLARIN TAŞINMASI Tehlikeli mal taşıyan sürücülerin eğitimi Sürücü eğitiminin ana hedefleri: Sürücü eğitimi Sürücülerin

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Ulaşım Hizmetleri HAKKIMIZDA '' BİR SERVİS ARACINDA NELER OLMALI '' Düşüncesiyle yola çıkarak önce güvenlik, daha sonra kalite ve yenilikçilik anlayışından vazgeçmeden Seçkin

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

GÜVENLİ SÜRÜCÜLÜK KURS PROGRAMI

GÜVENLİ SÜRÜCÜLÜK KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : GÜVENLİ SÜRÜCÜLÜK KURS PROGRAMI 4. PROGRAMIN ADI : Güvenli Sürücülük 5. PROGRAMIN DAYANAĞI : Bu program; 625 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu,

Detaylı

DOLU KONTEYNER MAKİNESİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

DOLU KONTEYNER MAKİNESİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI DOLU KONTEYNER MAKİNESİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN DAYANAĞI : 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu, Özel Öğretim Kurumları

Detaylı

INTERNET ÜZERĐNDEN ABCD TEMEL AFET BĐLĐNCĐ EĞĐTĐMĐ

INTERNET ÜZERĐNDEN ABCD TEMEL AFET BĐLĐNCĐ EĞĐTĐMĐ INTERNET ÜZERĐNDEN ABCD EĞiTĐMĐ GĐRĐŞ REHBERĐ TEMEL AFET BĐLĐNCĐ EĞĐTĐMĐ BÖLÜM 7: YAPILAN EĞĐTĐMLERĐN KAYITLARA EKLENMESĐ PROJE ÖLÇME VE DEĞERLENDĐRME ÇALIŞMALARI ĐÇĐN, VERĐLEN HER EĞĐTĐMĐN ĐNTERNET ÜZERĐNDEN

Detaylı

Ehliyet Alacaklar Dikkat!

Ehliyet Alacaklar Dikkat! Ehliyet Alacaklar Dikkat! MEB, motorlu taşıt sürücüleri kursu yönetmeliğinde değişiklik yaptı. Buna göre sınavlar 35 dakikadan az olamayacak. Kursta başarısız olanlar 45 gün içinde 3 defa daha ön sınava

Detaylı

MOTORLU TAŞIT H SINIFI SÜRÜCÜ DİREKSİYON SINAVINA HAZIRLIK KADROMUZ

MOTORLU TAŞIT H SINIFI SÜRÜCÜ DİREKSİYON SINAVINA HAZIRLIK KADROMUZ MOTORLU TAŞIT H SINIFI SÜRÜCÜ DİREKSİYON SINAVINA HAZIRLIK KADROMUZ MOTORLU TAŞIT H SINIFI SÜRÜCÜ DİREKSİYON SINAVINA HAZIRLIK DERS NOTLARI Medine ÜNAL ÖZEL GÜNEŞ MTSK ÖĞRETMENİ MEDİNE ÜNAL 0549 225 80

Detaylı

UYGULAMALI TĐYATRO KURSU MODÜL PROGRAMI

UYGULAMALI TĐYATRO KURSU MODÜL PROGRAMI T.C MĐLLĐ EĞĐTĐM BAKANLIĞI ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞĐTĐM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYGULAMALI TĐYATRO KURSU MODÜL PROGRAMI [HALK EĞĐTĐM MERKEZĐ] PROGRAMLA ĐLGĐLĐ TEMEL BĐLGĐLER: ALAN I : SAHNE SANATLARI KURS SÜRESĐ:

Detaylı

8.Örnek Olay Çalışması Ehliyetsiz Araç Kullanma: Ehliyetin yok muydu senin!

8.Örnek Olay Çalışması Ehliyetsiz Araç Kullanma: Ehliyetin yok muydu senin! 8.Örnek Olay Çalışması Ehliyetsiz Araç Kullanma: Ehliyetin yok muydu senin! Akşam arkadaşıyla babasının arabasına atlayıp dolaşmak isteyen Ekrem, annesinden anahtarları tahmin etmediği kadar kolayca alıverdi.

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ I.BÖLÜM Genel Hükümler

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ I.BÖLÜM Genel Hükümler BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ I.BÖLÜM Genel Hükümler AMAÇ : 1-Bursa Büyükşehir Belediyesi nde görevli personelin yetiştirilmesini sağlamak, verimliliğini artırmak ve daha ileriki

Detaylı

BÖLÜM 8.2 ARAÇ EKİBİNİN EĞİTİMİNE İLİŞKİN ZORUNLULUKLAR

BÖLÜM 8.2 ARAÇ EKİBİNİN EĞİTİMİNE İLİŞKİN ZORUNLULUKLAR BÖLÜM 8.2 ARAÇ EKİBİNİN EĞİTİMİNE İLİŞKİN ZORUNLULUKLAR 8.2.1 Kapsam ve sürücülerin eğitimine ilişkin genel zorunluluklar 8.2.1.1 Tehlikeli mal taşıyan araçların sürücüleri, yetkili kurum tarafından düzenlenmiş

Detaylı

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI

NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU. 24 Mayıs 2011 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI NOSAB İLKÖĞRETİM OKULU 24 Mayıs 20 KALDER PAYLAŞIM TOPLANTISI Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Heraklitos Okulumuz; Esentepe Mahallesinde 4500m2 arsa üzerine zemin+2 kat olarak inşa edilerek 4

Detaylı

KONTEYNER DORSE VİNCİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

KONTEYNER DORSE VİNCİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI KONTEYNER DORSE VİNCİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN DAYANAĞI : 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu, Özel Öğretim Kurumları

Detaylı

KONTEYNER RIHTIM KÖPRÜ VİNCİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

KONTEYNER RIHTIM KÖPRÜ VİNCİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI KONTEYNER RIHTIM KÖPRÜ VİNCİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN DAYANAĞ : 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu, Özel Öğretim Kurumları

Detaylı

ÇALIŞMA VE DİNLENME SÜRELERİ

ÇALIŞMA VE DİNLENME SÜRELERİ ÇALIŞMA VE DİNLENME SÜRELERİ 1. Ticari amaçla yolcu ve yük taşıyan motorlu araç sürücüleri sürekli en fazla kaç saat araç kullanabilirler? a) 4 saat b) 6 saat c) 4.5 saat d) 3 saat 2. Tek şoför 24 saatlik

Detaylı

Geçmişten. geleceğe. ilklerle dolu. yolculuktur. bir

Geçmişten. geleceğe. ilklerle dolu. yolculuktur. bir Geçmişten geleceğe ilklerle dolu bir yolculuktur Bir servis düşleyin..! Nelerin olmasını isterdiniz? Düşüncesiyle yola çıktık. 1986 yılından bugüne önce güvenlik ve kalite, sonra yenilik ve gelişim vazgeçemediğimiz

Detaylı

TÜVTÜRK Akademi www.tuvturk.com.tr

TÜVTÜRK Akademi www.tuvturk.com.tr TÜVTÜRK Akademi www.tuvturk.com.tr TÜVTÜRK Hakkında Türkiye de periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş olarak uluslararası standartlarda gerçekleştirdiği periyodik araç muayenesi hizmeti

Detaylı

İleri ve Güvenli Sürüş - Roadcraft nedir?

İleri ve Güvenli Sürüş - Roadcraft nedir? BİZ NE YAPIYORUZ? İleri ve Güvenli Sürüş - Roadcraft nedir? İleri ve Güvenli Sürüş Roadcraft, Araba ve motosiklet kullanıcıları için, çevre ve trafik şartları içinde güvenli sürüş için oluşturulmuş bilgi

Detaylı

ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI PAMUKKALE İLÇESİ DENİZLİ LİSESİ ANADOLU 12.SINIF TRAFİK VE İLK YARDIM DERSİ YILLIK PLANI

ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI PAMUKKALE İLÇESİ DENİZLİ LİSESİ ANADOLU 12.SINIF TRAFİK VE İLK YARDIM DERSİ YILLIK PLANI PAMUKKALE İLÇESİ DENİZLİ LİSESİ ANADOLU 12.SINIF YILLIK PLANI ÜNİTE 1: TRAFİK TEŞKİLATI 1.Trafik teşkilatı hakkında temel bilgileri 2. Trafik düzenini sağlayan unsurları TRAFİKLE İLGİLİ KURULUŞLAR VE GÖREVLERİ

Detaylı

6331 Sayılı İSG Kanunu ve 29 Temmuz 2015 Tarihli Sayılı İlkyardım Yönetmeliği

6331 Sayılı İSG Kanunu ve 29 Temmuz 2015 Tarihli Sayılı İlkyardım Yönetmeliği TEMEL İLKYARDIM EĞİTİMİ Vira Akademi İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Fertlerin ve toplumun temel sağlık bilgisinin artırılmasına katkı sağlamak, ilkyardım bilgi ve becerisinin topluma öğretilmesi,

Detaylı

Sürücü Belgesi - Ehliyet İşlemleri

Sürücü Belgesi - Ehliyet İşlemleri Sürücü Belgesi - Ehliyet İşlemleri Sürücü belgesi işlemleri, gerekli olan tüm belgeler, yapılan son değişiklikler, 2013 yılı itibari ile alınan harç ücretleri vs. burada anlatılmıştır. Sürücü Belgesi Almak

Detaylı

DİREKSİYON EĞİTİM SINAVINDA GÖREV ALACAKLARA ÖDENECEK ÜCRETİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN ÖRNEK HESAPLAMALAR

DİREKSİYON EĞİTİM SINAVINDA GÖREV ALACAKLARA ÖDENECEK ÜCRETİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN ÖRNEK HESAPLAMALAR DİREKSİYON EĞİTİM SINAVINDA GÖREV ALACAKLARA ÖDENECEK ÜCRETİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN ÖRNEK HESAPLAMALAR ÖRNEK 1: 150 kursiyerin katıldığı sınavda (Bakanlık ve Valilik Temsilcisi katılmaması Komisyon Başkanı

Detaylı

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz ...:::FİRMA ÖZGEÇMİŞİ Firmamız 1987 yılında hizmete başlamış olup, Personel, Öğrenci, Turizm taşımacılığını başarı ile sürdürmektedir. Turizm, Resmi ve Özel

Detaylı

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ SINAV SORUMLUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ SINAV SORUMLUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ SINAV SORUMLUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2014 ANKARA 1 ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin

Detaylı

STRATEJİK PLANI

STRATEJİK PLANI NAMIK ELAL ORTAOKULU 2015-2019 STRATEJİK PLANI EKLERİ 1 Ek-1: İstatistiki Veriler 1. Karşılaştırmalı Öğretmen/Öğrenci Durumu 1.1. Okul Öncesi Eğitim Bilgileri Tablo X Okul Öncesi Yıllara Göre Öğretmen,

Detaylı

Eğitimlerimiz. Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi Off-Road Sürüş Eğitimi Skid-Car Güvenli Sürüş Eğitimi

Eğitimlerimiz. Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi Off-Road Sürüş Eğitimi Skid-Car Güvenli Sürüş Eğitimi Eğitimlerimiz Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi Off-Road Sürüş Eğitimi Skid-Car Güvenli Sürüş Eğitimi Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi AMAÇ Sürücünün bilgi ve becerisinin en üst seviyeye yükseltmek Saygılı,

Detaylı

ÖZGEÇMĐŞ CURRICULUM VITAE

ÖZGEÇMĐŞ CURRICULUM VITAE ÖZGEÇMĐŞ CURRICULUM VITAE 1. SOYADI : KARABAKAL FAMILY NAME 2. ADI: :NECDET FIRST NAME 3. DOĞUM TARĐHĐ: 18.03.1954 DATE OF BIRTH: 18 TH of March 1954 4. TABĐYETĐ: Türkiye Cumhuriyeti NATIONALITY: Turkish

Detaylı

SERDÜMEN YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

SERDÜMEN YETİŞTİRME KURS PROGRAMI SERDÜMEN YETİŞTİRME KURS PROGRAMI 1. KURUMUN ADI : 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN DAYANAĞI : 5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu, Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği, Özel Kurslar

Detaylı

ÖZEL MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ KURSU DİREKSİYON EĞİTİMİ DERSİ SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

ÖZEL MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ KURSU DİREKSİYON EĞİTİMİ DERSİ SINAV YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler ÖZEL MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ KURSU DİREKSİYON EĞİTİMİ DERSİ SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı özel motorlu taşıt sürücüleri kursları direksiyon eğitimi

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Bursa. Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum

Sürücü Belgesi B. Şehir Bursa. Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum İletişim Bilgileri Muzaffer Bilim Otomotiv Elektrik Teknikeri E-Posta Adresi muzafferbilim@hotmail.com Doğum Tarihi 12/11/1981 Telefon 90 (543) 851 96 31 Adres Türkiye - - Gemlik Kişisel Bilgiler Cinsiyet

Detaylı

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti.

ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. ÇANKAYA Ort. Sağ. Güv. Bir. Müh. Danş. Eğt.Mesl. Hast.Tanı Merkz. Bil. Yaz. Don. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere, "Çevre Đzin ve Lisanslar Yönetmelik" kapsamında Çevre Görevlisi

Detaylı

Araç kullanmanın zorlukları

Araç kullanmanın zorlukları Araç kullanmak o kadar kolay değildir 32 Tek başına araç kullanan yeni sürücülere ilişkin bazı bilgiler 34 29 1200 Victoria'da her ay yaralanan veya ölen sürücü sayısı (6 yıllık bir dönem içinde) 1000

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU HAKKARİ ŞUBAT 2014 İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU.... 1 I- GENEL BİLGİLER...... 2 A. MİSYON VE VİZYON..... 2 B. YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLAR..

Detaylı

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür.

Ayrıca, Yıldız Zımpara;Dünya nın en büyük zımpara yarı mamul üreticisi Tayvan lı Tung Jinn Abrasiv in (TJA ) Türkiye genel distribütörüdür. HAKKIMIZDA 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız Paslanmaz çelik, Metal, Otomotiv,

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

KULE VİNÇ OPERATÖRÜ. TANIM Paletli, raylı ve sabit kule vinçleri kullanarak, çeşitli yüklerin naklini yapan kişidir.

KULE VİNÇ OPERATÖRÜ. TANIM Paletli, raylı ve sabit kule vinçleri kullanarak, çeşitli yüklerin naklini yapan kişidir. TANIM Paletli, raylı ve sabit kule vinçleri kullanarak, çeşitli yüklerin naklini yapan kişidir. A - GÖREVLER - Kule vinç operatörü; - Kule vincin genel kontrolünü yapar, - Yürümeyi gerektiren durumlarda

Detaylı

ODA YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU

ODA YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU ODA YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU 20.10.2009-17.11.2009 ODA MECLĐSĐ TOPLANTISI Tarih: 17.11.2009 Sayı: 06/12 AL AN YA KÜLTÜR TURĐZM KALKINMA PROJESĐ SUNUMU 22.10.2009 AL AN YA K AYMAK AMLIĞI, AL AN YA

Detaylı

TRAFİK. Hazırlayan Seher Kütükçü Hizmet İçi Eğitim Hemşiresi 2014

TRAFİK. Hazırlayan Seher Kütükçü Hizmet İçi Eğitim Hemşiresi 2014 TRAFİK Hazırlayan Seher Kütükçü Hizmet İçi Eğitim Hemşiresi 2014 Trafik Nedir? yayaların, hayvanların ve araçların karayolu üzerinde hal ve hareketlerine "trafik" denir. Dünya da Ölüm Nedenleri arasında

Detaylı

Gerçekler. Sanayileşme ve çevre sorunları Küreselleşme ve Pazarın büyümesi Rekabetin artması

Gerçekler. Sanayileşme ve çevre sorunları Küreselleşme ve Pazarın büyümesi Rekabetin artması Gerçekler Sanayileşme ve çevre sorunları Küreselleşme ve Pazarın büyümesi Rekabetin artması Çözüm Kaliteyi arttırmak Çevreye duyarlı üretim Kalite yönetim sistemleri Kalite yönetim sistemleri ISO 9001,

Detaylı

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SIRA NO 1 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI ALKOLLÜ İÇKİ ALARAK ARAÇ KULLANMAKTAN DOLAYI GEÇİCİ OLARAK GERİ ALINAN SÜRÜCÜ AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü (BÖLGE TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ)

Detaylı

1. Yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren sürücülerin, sahip olması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdakilerden hangisidir?

1. Yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren sürücülerin, sahip olması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdakilerden hangisidir? 1. Yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren sürücülerin, sahip olması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdakilerden hangisidir? A) SRC2 Belgesi B) SRC3 Belgesi C) SRC4 Belgesi D) SRC5

Detaylı

* E-Sınav sistemi ile daha kısa sürede ehliyet alabilirsiniz. Detaylı bilgi için kursumuzu arayınız.

* E-Sınav sistemi ile daha kısa sürede ehliyet alabilirsiniz. Detaylı bilgi için kursumuzu arayınız. 04 Ağustos 2018 Tarihli Sürücü Adayları Sınavı Sorularını görmek için buraya tıklayınız... Sürücü Adayları Sınavı Uygulama..:: Kayıt Takvimi İçin ::.. Gerekli Evraklar ::.. Teorik Sınav Tarihleri Türkiye

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖĞRETMENLERİN MESLEKİ GELİŞİM ÇALIŞMALARI İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği. b) Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği.

Detaylı

Güveniniz bizim için herşeyden ÖNEMLİDİR...

Güveniniz bizim için herşeyden ÖNEMLİDİR... Firmamız 1998 yılında İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde 70'li yıllardan beri sektörün her alanında çalışmış olan Abdülkadir YAĞMURCUKARDEŞ tarafından kurulmuştur. Firmamız başlangıçta sürdürdüğü "Yük ve Yolcu

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

ANTALYA SERBEST MUHASEBECĐ MALĐ MÜŞAVĐRLER ODASI TEMEL EĞĐTĐM VE STAJ MERKEZĐ ANTALYA ŞUBESĐ ÇALIŞMA RAPORU

ANTALYA SERBEST MUHASEBECĐ MALĐ MÜŞAVĐRLER ODASI TEMEL EĞĐTĐM VE STAJ MERKEZĐ ANTALYA ŞUBESĐ ÇALIŞMA RAPORU ANTALYA SERBEST MUHASEBECĐ MALĐ MÜŞAVĐRLER ODASI TEMEL EĞĐTĐM VE STAJ MERKEZĐ ANTALYA ŞUBESĐ ÇALIŞMA RAPORU Meslek mensuplarımız ve meslek mensubu adaylarımızın eğitimi amacını taşıyan Temel Eğitim ve

Detaylı

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır.

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Değerli Veli, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için Anaokulu, Đlkokul ve Ortaokul sınıflarımıza Aday Öğrenci Ön Kayıt Đşlemleri başlamıştır. Ön kayıt işlemleri için, aday öğrenci velilerinin, okula gelerek

Detaylı

MOBİL RIHTIM VİNCİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI

MOBİL RIHTIM VİNCİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME KURS PROGRAMI MOBİL RIHTIM VİNCİ OPERATÖRÜ YETİŞTİRME 1. KURUMUN ADI : KURS PROGRAMI 2. KURUMUN ADRESİ : 3. KURUCUNUN ADI : 4. PROGRAMIN DAYANAĞI : 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu, Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği,

Detaylı

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü 18 EYLÜL 2014 1 GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAĞLI FAALİYETTE BULUNAN KURUMLAR Özel Okullar Okul öncesi İlkokul Ortaokul Lise MTSK (3.437) Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri

Detaylı

2013 TRAFİK CEZALARI. Trafik cezaları kapsamları

2013 TRAFİK CEZALARI. Trafik cezaları kapsamları 2013 TRAFİK CEZALARI Maliye Bakanlığı, 2013 yılında trafikle ilgili hangi suça ne kadar para cezası kesileceğine ilişkin listeyi Emniyet Genel Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili diğer birimlere gönderdi.

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

İnsan faktörü: Ceyhun Yüksel

İnsan faktörü: Ceyhun Yüksel Ulaşım; Deniz yolu, hava yolu, demir yolu ve kara yolu ile sağlanmaktadır. Ulaşım türleri arasında en yoğun kullanılan kara yolu ulaşımıdır. Kara yollarında çok sayıda ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı

Detaylı

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN Bu kitapçıkta neler var? Hazırlamış olduğumuz bu kitapçıkta müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla sizler için hazırlamış

Detaylı

I-ZABIT KATİBİ KADROSUNA BAŞVURU ŞARTLARI

I-ZABIT KATİBİ KADROSUNA BAŞVURU ŞARTLARI YARGITAY BAŞKANLIĞINA KADROLU ZABIT KATİBİ ALIM İLANI Başkanlığımızda çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca 40 Kadrolu zabıt katibi kadrosuna, Başkanlığımızca yapılacak uygulamalı

Detaylı

ĐZMĐR KALKINMA AJANSI SOSYAL KALKINMA MALĐ DESTEK PROGRAMI 2008 YILI PROJE TEKLĐF ÇAĞRISI MALĐ DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN BAŞARILI PROJE LĐSTESĐ

ĐZMĐR KALKINMA AJANSI SOSYAL KALKINMA MALĐ DESTEK PROGRAMI 2008 YILI PROJE TEKLĐF ÇAĞRISI MALĐ DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN BAŞARILI PROJE LĐSTESĐ ĐZMĐR KALKINMA AJANSI SOSYAL KALKINMA MALĐ DESTEK PROGRAMI 2008 YILI PROJE TEKLĐF ÇAĞRISI MALĐ DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN BAŞARILI PROJE LĐSTESĐ SIRA NO BAŞVURU KODU BAŞVURU SAHĐBĐNĐN ADI PROJE BAŞLIĞI

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KOSGEB DESTEKLERİ

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KOSGEB DESTEKLERİ BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) KOSGEB DESTEKLERİ Mehmet CANDAN Şubat 2015 SUNUM PLANI I. TEMATİK PROJE II. İŞBİRLİĞİ GÜÇBİRLİĞİ III. ARAŞTIRMA GELİŞTİRME, İNOVASYON VE ENDÜSTRİYEL UYGULAMA PROGRAMI

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 2018

Fiyat Listesi Ocak 2018 Fiyat Listesi Ocak 2018 KURUMSAL BİZ KİMİZ? 2002 yılından itibaren genel aşındırıcı ürünlerin üretimini ve satışını yapmaktayız.edinmiş olduğu bilgi ve tecrübe ile sektörde hizmet vermeye devam eden firmamız

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü DAĞITIM YERLERİNE T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme Ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Sayı : 3501582-77.01.02-E.821723 26.08.2015 Konu: Mesleki lar DAĞITIM YERLERİNE İlgi: a) Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi

Detaylı

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ ÖĞRETİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ ÖĞRETİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ ÖĞRETİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde

Detaylı

TÜVTÜRK Akademi www.tuvturkakademi.com.tr

TÜVTÜRK Akademi www.tuvturkakademi.com.tr TÜVTÜRK Akademi www.tuvturkakademi.com.tr TÜVTÜRK Hakkında Türkiye de periyodik araç muayenesinde yetkili ve görevli tek kuruluş olarak uluslararası standartlarda gerçekleştirdiği periyodik araç muayenesi

Detaylı

1. Aşağıdakilerden hangisi motor rölanti devrinin yüksek olmasına bağlı olarak meydana gelir?

1. Aşağıdakilerden hangisi motor rölanti devrinin yüksek olmasına bağlı olarak meydana gelir? 1. Aşağıdakilerden hangisi motor rölanti devrinin yüksek olmasına bağlı olarak meydana gelir? A) Yakıt tüketiminin artması B) Yakıt tüketiminin düşmesi C) Motorun sarsıntılı çalışması D) Motorda yağlamanın

Detaylı

MASKİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ

MASKİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ Yönetim Kurulu Kararı - Tarihi: 12.04.2016, Sayısı: 143 Genel Kurul Kararı - Tarihi: 17.05.2016, Sayısı: 416668568-050.01.04.01.01-2 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Malatya

Detaylı

KEPÇELİ ARAÇ OPERATÖRÜ

KEPÇELİ ARAÇ OPERATÖRÜ TANIM Depo veya diğer tesislerde kum, çakıl ve gübre gibi gevşek malzemeleri, kepçesi olan bir araçla bir yere veya bir araca boşaltan kişidir. A - GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Aracı, çalışacak

Detaylı

BİLGİSAYAR TABANLI Sürücü Eğitim Sistemi (BTSES) Tanıtımı

BİLGİSAYAR TABANLI Sürücü Eğitim Sistemi (BTSES) Tanıtımı BİLGİSAYAR TABANLI Sürücü Eğitim Sistemi (BTSES) Tanıtımı Sürücü Kurslarınıza katılan adayların çoğunluğunu gençler oluşturuyor. Z KUŞAĞI dediğimiz bu kuşak artık aradığı bilgilere internet üzerinden bilgisayarlarını,

Detaylı

İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI İkinci Sınıf Öğrencileri. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimini

İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI İkinci Sınıf Öğrencileri. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimini Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI İkinci Sınıf Öğrencileri Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimini Başarıyla Tamamladı. Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü(KSHMYO)

Detaylı

eğitimli şoförler güvenli sürüşler sunar

eğitimli şoförler güvenli sürüşler sunar eğitimli şoförler güvenli sürüşler sunar soforaraniyor.com TAM DONANIMLI SÜRÜCÜ SERTİFİKASYON PROGRAMI Program İşleyişi DUYURU SÜRÜCÜ BELGESİ ÖN KAYIT SRC BELGESİ İLERİ SÜRÜŞ TEKNİK EĞİTİMİ YABANCI DİL

Detaylı

ÖNDE OLUN YARIŞTA BİR ADIM MUHEL UYGULAMALI MUHASEBE MESLEK ELEMANI EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ SEVİYESİ DÖRDÜNCÜ DÖNEM EĞİTİMİ

ÖNDE OLUN YARIŞTA BİR ADIM MUHEL UYGULAMALI MUHASEBE MESLEK ELEMANI EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ SEVİYESİ DÖRDÜNCÜ DÖNEM EĞİTİMİ İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI TESMER TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ İSTANBUL ŞUBESİ YARIŞTA BİR ADIM ÖNDE OLUN MUHEL S E R T İ F İ K A L I UYGULAMALI MUHASEBE MESLEK ELEMANI EĞİTİMİ BAŞLANGIÇ

Detaylı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır. Değerli Sektör Yöneticileri; Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) tarafından yürütülen bu projenin genel amacını şu konular oluşturmaktadır. Otelcilik sektöründe çalışanların niteliklerini ve uzmanlaşmalarını

Detaylı

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ

ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Yönetim Sistemi Standartları etkin bir yönetim sistemi kurmak için uluslararası olarak kanıtlanmış en önemli referanslardandır. Firmanızın, dünya

Detaylı

GEZİLERDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR

GEZİLERDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR GEZİLERDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR 1- Kursun bulunduğu İlçe sınırları içinde yapılacak gezilerle ilgili onay, Kurs yöneticiliğinin teklifi üzerine İl/İlçe Müftülüğünce verilir. 2- İl sınırları dışına

Detaylı

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ SINAV SORUMLUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ SINAV SORUMLUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ÖĞRETMENLİK VE ÖĞRETİM MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ DİREKSİYON EĞİTİMİ SINAV SORUMLUSU MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA 1 ÖN SÖZ

Detaylı

1 / 6. Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL. İletişim Bilgileri

1 / 6. Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL. İletişim Bilgileri Ömür Şahin KOBİ VE İŞLETME PORTFOY YETKİL İletişim Bilgileri E-Posta : omur_sahin_01@hotmail.com endd1985@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - elazığ - merkez - yeni mh Ev Telefonu : 90 (324) 482 43

Detaylı

DEĞERLİ İŞ ORTAĞIMIZ,

DEĞERLİ İŞ ORTAĞIMIZ, SAFEPLAN DEĞERLİ İŞ ORTAĞIMIZ, FİLO YÖNETİMİ KONUSUNDA HİZMET SAĞLAYICI MARKA OLARAK HEDEFİMİZ, KİRALIK ARAÇLARINIZI MAKSİMUM FAYDAYLA KULLANMANIZDIR. BU SEBEPLE FİLONUZUN BAKIM VE ONARIM İHTİYAÇLARINI

Detaylı

Havacılık ve Eğitim. Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi 06/2010, Slide 1. SunExpress : Türk ve Alman Kültürünün Mükemmel Sentezi

Havacılık ve Eğitim. Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi 06/2010, Slide 1. SunExpress : Türk ve Alman Kültürünün Mükemmel Sentezi Yiğid Acar Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi 06/2010, Slide 1 SunExpress : Türk ve Alman Kültürünün Mükemmel Sentezi Güçlü hissedar yapısı, iki lider kuruluşun eşit ortaklığı Alman ve Türk havacılığının

Detaylı

İLKADIM HALK EĞITIMI MERKEZI VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ

İLKADIM HALK EĞITIMI MERKEZI VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ İLKADIM HALK EĞITIMI MERKEZI VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ İLKADIM H.E.M. VE A.S.O. MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞITIM ÖĞRETIM YILI 1.DÖNEMI USTA ÖĞRETİCİ ZÜMRE TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ 20 Ekim 2016 HALK EĞİTİMİ YURTTAŞLARIN

Detaylı

Abdi İbrahim de E-öğrenme

Abdi İbrahim de E-öğrenme Abdi İbrahim de E-öğrenme Nil Bilge Gürcan 04.05.2011, The Green Park Pendik Hotel Gündem Abdi İbrahim Hakkında Abdi İbrahim de Eğitim Uygulamaları Neden E-Öğrenme? Abdi İbrahim de E-Öğrenme Süreci Ne

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

9.ULUSLARARASI SAĞLIKTA KALİTE, AKREDİTASYON VE HASTA GÜVENLİĞİ KONGRESİ SAĞLIK KURUMLARI İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNDE EĞİTİM UYGULAMALARI

9.ULUSLARARASI SAĞLIKTA KALİTE, AKREDİTASYON VE HASTA GÜVENLİĞİ KONGRESİ SAĞLIK KURUMLARI İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNDE EĞİTİM UYGULAMALARI 9.ULUSLARARASI SAĞLIKTA KALİTE, AKREDİTASYON VE HASTA GÜVENLİĞİ KONGRESİ SAĞLIK KURUMLARI İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNDE EĞİTİM UYGULAMALARI Kumral ORALALP-Ayşe SÖNMEZ Ege Üniversitesi Araştırma ve Uygulama

Detaylı

Bölümümüzün Vizyonu: Bölümümüzün Misyonu:

Bölümümüzün Vizyonu: Bölümümüzün Misyonu: Bölümümüzün Vizyonu: Uluslararası düzeyde ilişkiler kuran, üniversitemizin akademik, kültürel, kültürlerarası gelişim ve ilişkilerine katkı sağlayan bir bölüm olmak. Bölümümüzün Misyonu: Ulusal ve uluslararası

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLANI (2009-2013)

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLANI (2009-2013) ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLANI (2009-2013) A- MEVCUT DURUM A 1- Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığının Tarihçesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığımız 1994 1995 Eğitim-Öğretim Yılı nda

Detaylı

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz

Hakkımızda ECOFİLO KİMDİR? Değerlerimiz Hakkımızda Değerlerimiz ECOFİLO KİMDİR? 01 Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanır, uzun vadeli güvene dayalı ilişkiler kurarız. Müşterilerimiz için değer katacak ve işlerini kolaylaştıracak çözümler

Detaylı

Toplam 3 saati aşan gecikmelerde CDW (Kasko) dahil tüm gün ücreti alınır.

Toplam 3 saati aşan gecikmelerde CDW (Kasko) dahil tüm gün ücreti alınır. Kiralama Koşulları Dizel Araçlara %10 Fiyat Farkı Uygulanır. Fiyatlara %18 KDV Dahil değildir. Fiyatlar Yeni Türk Lirasıdır. Kiralama Süresi En kısa kiralama süresi 24 saattir. Teslim gecikmelerinde her

Detaylı

Optimal Haber optimal optimal optimal optimal

Optimal Haber optimal optimal optimal optimal Enerji Yöneticiliği Kursu Tarih: 03.09.09 Yer: Elektrik İşleri Etüt İdaresi Saatler:12.00-13.00 Konu: Enerji Verimliliğinde AC Motor Sürücülerinin Çeşitli Endüstrilerde Kullanımı Bülent Yılmaz Yer: EDSM

Detaylı

SATIŞ YÖNETİMİ MESLEK ELEMANI

SATIŞ YÖNETİMİ MESLEK ELEMANI TANIM İşletmelerin pazarlama ve satış birimlerinde, satışların planlanması ve siparişlerin alınması gibi işleri yürüten kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Satışların yapılmasını planlar.

Detaylı

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri. İş Makinaları Kullanıcısı (Operatör) Kurs Yönetmeliği

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri. İş Makinaları Kullanıcısı (Operatör) Kurs Yönetmeliği Resmi Gazete 12.01.2002 Cumartesi Sayı: 24638 (Asıl) Yönetmelikler İş Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası Makinaları Kullanıcısı (Operatör) Kurs Yönetmeliği Türk Mühendis ve

Detaylı

Ehliyet Sınav Sonuçları

Ehliyet Sınav Sonuçları Sürücü Belgesi Bilgileri ve Ehliyet Sınav Sonuçları Sorgulama hakkında bilgilerin bulunan sayfamızda; belge alacaklarda aranan şartlar, müracat esnasında istenen belgeler, ehliyet sınıfları hakkında detaylara

Detaylı

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA DÜZENLENEN EĞİTİM FAALİYETLERİNDE UYGULANACAK DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR (*)

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA DÜZENLENEN EĞİTİM FAALİYETLERİNDE UYGULANACAK DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR (*) DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA DÜZENLENEN EĞİTİM FAALİYETLERİNDE UYGULANACAK DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR (*) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Karar Tarihi: 14/07/2009 Karar Sayısı:

Detaylı

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

makina parkları kurarak, kaliteli eğitilmiş personeller ile tüketicinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. HAKKIMIZDA Firmamız, "Yeni nesil yalıtım sistemleri" sloganıyla yüksek teknolojiye sahip çözümleri ile sektöründeki öncü firmalardan bir tanesidir. Firmamız, Türkiye'de yalıtım bilincinin gelişmesi ile

Detaylı

HİZMET İÇİ EĞİTİM PROSEDÜRÜ

HİZMET İÇİ EĞİTİM PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 Revizyon Takip Tablosu REVİZYON TARİH NO AÇIKLAMA 01 24.01.2014 İlk yayın 1.AMAÇ Prosedürün amacı; İstanbul Üniversitesi Hizmet İçi Eğitim Yönetmeliği, Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim

Detaylı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Yasal Dayanak EBSO, tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Oda nın yasal dayanağını; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010-2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. Dönem Çalışma Raporu 2010 2012 TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi 1. KURUMSAL ĐLĐŞKĐLER VE ÖRGÜTLENME 1.1. ĐL TEMSĐLCĐLĐKLERĐ ĐLE ĐLĐŞKĐLERĐN GELĐŞTĐRĐLMESĐ

Detaylı

SÜRÜCÜ SQL 2.47 GÜNCELLEMELERİ

SÜRÜCÜ SQL 2.47 GÜNCELLEMELERİ SÜRÜCÜ SQL 2.47 GÜNCELLEMELERİ 1 1. Bu versiyonda yeni teorik ve direksiyon programları henüz yoktur. 2. Bu versiyonda amaç yeni teorik programı ve yeni direksiyon programının testleri bitene kadar bitirilen

Detaylı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı Güvenli İnternet Teknolojileri Kurumsal Şirket Tanıtımı - Hakkımızda - Vizyon & Misyon - Tarihçe INDEX - Faaliyetlerimiz - Marka - Hizmetlerimiz - Sistem Destek ve Uzmanlıklarımız - Kurumsal Danışmanlıklarımız

Detaylı

Merkez: Şube/Fabrika: www.gyp.com.tr

Merkez: Şube/Fabrika: www.gyp.com.tr Merkez: Kırıkkale-Ankara Karayolu 5.Km Organize Sanayi Bölgesi Karşısı 71450 Yahşihan - KIRIKKALE / TÜRKİYE Tel: 0 (318) 321 32 11(pbx) Fax: 0 (318) 321 32 12 Şube/Fabrika: Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

İLERİ SÜRÜCÜLÜK TEKNİKLERİ DEFANSİF BÖLÜM 1-2 EL NOTU

İLERİ SÜRÜCÜLÜK TEKNİKLERİ DEFANSİF BÖLÜM 1-2 EL NOTU İLERİ SÜRÜCÜLÜK TEKNİKLERİ DEFANSİF BÖLÜM 1-2 EL NOTU İÇİNDEKİLER DEFANSİF SÜRÜCÜLÜK İÇİNALTIN KURAL... 3 SÜRÜCÜ:... 3 SÜRÜŞ PERFORMANSINI ETKİLEYEBİLECEK KRİTİK FAKTÖRLER:... 3 1. DERECE GÜVENLİK GEREÇLERİ:...

Detaylı