"ASLI İLE KEREM HEYKELİ" SERBEST ULUSAL GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI 2012 JÜRİ ÇALIŞMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ""ASLI İLE KEREM HEYKELİ" SERBEST ULUSAL GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI 2012 JÜRİ ÇALIŞMASI"

Transkript

1 "ASLI İLE KEREM HEYKELİ" SERBEST ULUSAL GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI 2012 JÜRİ ÇALIŞMASI Tarih : Yer : Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Saat : TUTANAK 1: Yarışmanın tüm asli, danışman, yedek üyeleri ve raportörleri eksiksiz olarak tarih, saat da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezinde toplanmıştır. Jüri Başkanı Prof. Rahmi AKSUNGUR, Mimarlık Peyzaj Mimarlığı Mühendislik Kentsel Öneri Önerileri Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliğinden madde 20 Asli Jüri Üyelerinin Görev, Yetki ve Sorumlulukları nı, madde 21 Yedek Jüri Üyelerinin Görev Sorumlulukları nı, madde 23 Jüri Danışman Üyelerinin Görev, Yetki ve Sorumlulukları nı ve madde 29 Jüri Değerlendirme Çalışmaları nı okuyarak hatırlatmıştır. Jüri üyeleri yarışmaya katılan önerileri daha önce görmediklerine dair teminat vermişlerdir. Yarışma raportörlerinden Ahmet Şeref BAHÇECİOĞLU jüri üyelerini, yarışma önerilerinin teslim alınması, asılması ve süreçleri hakkında bilgilendirmiştir. Yarışma ilan edildikten sonra 61 adet şartname satın alınmış olup, 37 adet öneri teslim edilmiştir.

2 "ASLI İLE KEREM HEYKELİ" SERBEST ULUSAL GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI 2012 JÜRİ ÇALIŞMASI Tarih : Yer : Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Saat : TUTANAK 2: Teslim edilen eserlere ilişkin raportörlerin jüriye verdiği rapor doğrultusunda 6, 9, 11, 22, 26, 27, 31 ve 32 sıra numaralı önerilerin yarışma şartnamesinin 14. Maddesi Şartnamenin yukarıdaki maddelerinde yarışmacılardan talep edilenlerden herhangi birinin verilmemesi, eksik verilmesi veya ilgili maddelerde belirtilen koşullara uyulmaması; Tasarımların ve/veya maketin herhangi bir yerinde, tasarım sahibini tanıtan bir işaret (sahibini belli edecek el yazısı ile yazılmış açıklama notları vb.) bulunması hükmü gereğince jürinin oy birliği kararı ile yarışma dışı bırakılmışlardır.

3 "ASLI İLE KEREM HEYKELİ" SERBEST ULUSAL GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI 2012 JÜRİ ÇALIŞMASI Tarih : Yer : Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Saat : TUTANAK 3: Jüri heyeti, tarih saat da başlayan bireysel çalışmalar saat ye kadar devam etmiştir. Saat da birinci (1.) elemeye geçilmiştir. Değerlendirmeye alınan 29 öneriden, aşağıda sıra numaraları belirtilen 10 öneri oy birliği ile elenmiştir. 1.Eleme Sonuçları: 2 sıra nolu öneri 4 sıra nolu öneri 7 sıra nolu öneri 10 sıra nolu öneri 18 sıra nolu öneri 19 sıra nolu öneri 21 sıra nolu öneri 23 sıra nolu öneri 25 sıra nolu öneri 34 sıra nolu öneri

4 "ASLI İLE KEREM HEYKELİ" SERBEST ULUSAL GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI 2012 JÜRİ ÇALIŞMASI Tarih : Yer : Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Saat : TUTANAK 4: Jüri heyetinin tarih saat: de başlayan 2. eleme çalışmaları saat e kadar devam etmiştir. Aşağıda belirtilen değerlendirme ve oylama bağlamında 19 adet öneriden aşağıda sıra numaraları belirtilen 6 adet öneri elenmiş ve 13 adet öneri 3. elemeye kalmıştır. JÜRİ DEĞERLENDİRMESİ 5 Sıra Numaralı Öneri: Heykelin merkezinde yer alan dikey elemanla çevresinde yer alan parçalar arasındaki plastik ilişkinin anlam ilişkisini desteklememesi nedeni ile 2. turda oy birliği ile elenmiştir. 14 Sıra Numaralı Öneri: Tema ile ilişkisinin yeterli bulunmaması, ayrıntılarda plastik değerlerde ifade problemi olması nedenleri ile 2. turda oy birliği ile elenmiştir. 17 Sıra Numaralı Öneri: Mekânla ilişkisinin olumlu bulunmasına karşın; plastik değerler, ölçek etkisi, kaide ile heykel, heykel ile tema ilişkisi açısından sorunları bulunması ve mekân üzerinde aşırı baskı kurması nedenleri ile 2. turda oy birliği ile elenmiştir. 20 Sıra Numaralı Öneri: Figürler ve diğer elemanlar arasındaki mekân kurgusunun ve figürlerdeki plastik anlatım zayıflığı ve oran sorunları nedenleri ile 2. turda oy çokluğu ile (6 olumsuz 1 olumlu ) elenmiştir. 33 Sıra Numaralı Öneri: Yer alacağı çevreye fazlaca yabancı olması, plastik değerler açısından tartışılır bir nitelik sergilemesinden ötürü 2. turda oy çokluğu ile (6 olumsuz 1 olumlu ) elenmiştir. 36 Sıra Numaralı Öneri: Çevre ilişkisi ve konuyu ele alışındaki sorunlar nedenleri ile 2. turda oy çokluğu ile (6 olumsuz 1 olumlu ) elenmiştir.

5 "ASLI İLE KEREM HEYKELİ" SERBEST ULUSAL GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI 2012 JÜRİ ÇALIŞMASI Tarih : Yer : Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Saat : TUTANAK 5: tarihinde başlayan 3. elemeye kalan 13 öneri için saat 15:30-16:30 saatleri arasında jüri üyeleri yeniden bireysel değerlendirmelerini gerçekleştirmişlerdir. Saat 17:00 de ortak değerlendirmeye geçilmiş ve 18:30 itibariyle aşağıda belirtilen görüşler doğrultusunda yapılan oylama sonucunda 6 önerinin 4. elemeye kalmasına karar verildi. Jüri tarihli çalışmalarını bu aşamada sonlandırmış ve Pazar Günü saat 08:30 da toplanmak üzere dağılmıştır. JÜRİ DEĞERLENDİRMESİ 1 Sıra Numaralı Öneri: Ait olduğu mekânın bütününü yorumlamaması, bu bağlamda mekânın bir bölümüne sırtını dönmüş olması, doluluk boşluk oranlarında sorunlar izlenmesi, oldukça büyük ve fazla parçalı bir kaideye sahip olması ve bunun bir ölçek sorunu yaratarak meydanı örtüyor olması, giderek eklektik bulunması nedenleri ile oybirliği ile 3. turda elenmiştir. 3 Sıra Numaralı Öneri: Yarım küresel formlu kaidenin aşırı büyüklüğü ve dolayısı ile ait olduğu mekânı eziyor olması, detay figürdeki yetersizlik, heykelin sırtını bir yere dayama hissini uyandırıyor olması ve bu doğrultuda ait olduğu açık mekânı ve yapılı çevreyi yeterince destekliyor olmaması, duvar etkisi vermesi nedenleri ile oybirliği ile 3. turda elenmiştir. 13 Sıra Numaralı Öneri: Temaya vurgu yapılmasına karşın figürlerin bu vurguyu yeterince ifade etmemesi, paralelinde temayla kompozisyon arasında ilişki sorunu varlığı, yerel tematik değerlerin tam anlamı ile vurgulanamaması gerekçeleri ile oybirliği ile 3. turda elenmiştir. 24 Sıra Numaralı Öneri: İlginç ve özgün bir yaklaşımı bulunmasına, buna ilişkin yazılı ve çizili dokümanların olumlu olmasına karşın bu sürecin heykel önerisine gereği biçiminde yansımamış olması, paralelinde maketin yetersizliği ile özensizliği, dramatik bir konuya olan uzaklığı, uygulanabilirlilik zorluğu ve fazla alan kullanması nedenleri ile oybirliği ile 3. turda elenmiştir.

6 28 Sıra Numaralı Öneri: Heykelsi değerleri başarılı olmasına karşın, çok etkin ve mekânı örten bir kaidesinin bulunması, kaide ile heykel arasında bir oran dengesizliğinin varlığı, açık alana aşırı müdahale ediyor olması nedenleri ile oybirliği ile 3. turda elenmiştir. 29 Sıra Numaralı Öneri: Tematik yaklaşımda belli başarıların varlığına karşın; kompozisyonun kapalı ve dekoratif etki yaratması, heykelin yer seçimindeki olumsuzluk, detay çalışmadaki sorunlar ve plastik etkinin yetersizliği nedenleri ile oybirliği ile 3. turda elenmiştir. 37 Sıra Numaralı Öneri: Heykelin mekânın bir bölümüne sırtını dönerek kapanması, figürlerin yine aynı biçimde ve sevgi temasına aykırı olarak birbirlerine sırtını dönmesi, elma figürünün iki boyutlu bir logo etkisi yaratıyor olması nedenleri ile oybirliği ile 3. turda elenmiştir.

7 "ASLI İLE KEREM HEYKELİ" SERBEST ULUSAL GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI 2012 JÜRİ ÇALIŞMASI Tarih : Yer : Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kongre Merkezi Saat : TUTANAK 6: Jüri heyeti günü saat 08:30 da 4. eleme ortak değerlendirmesine geçmiştir. Ancak bu elemede 6 önerinin kalmış olması, bir diğer deyişle; ödül ve mansiyon grubunun kesinleşmesi nedeni ile jüri mansiyon ve ödül değerlendirmesine başlamıştır. Bu çalışmalar 09:45 itibari ile sonlandırılmış ve aşağıda sıra numaraları verilen öneriler mansiyon ve ödül almaya hak kazanmışlardır. JÜRİ DEĞERLENDİRMESİ: Mansiyon Kazanan Öneriler: 12 Sıra Numaralı Öneri: İmgesel, özgün ve farklı yaklaşımı ile olumlu bulunan yapıtın mansiyon grubunda yer alması oybirliği ile uygun görülmesinin yanı sıra; sürdürülebilirlik, heykelin konuşlandığı yer ve tema ilişkisindeki beklentilere cevap vermemiştir. 15 Sıra Numaralı Öneri: Tema ile uygunluk, anlatım dilinde bir sözü olması nedenleri ile mansiyon grubunda yer alması uygun görülen öneride; kütlenin içinden çıkan figür görüntüsünün geçmişte sıkça kullanılmış olması, fazlaca sert yüzeylerin bulunması ve kaidenin abartılı ölçeği konularında eleştiriler yapılmıştır. 16 Sıra Numaralı Öneri: Bir sevginin sembolleştirilmesi ve tinselleştirilmesi yönünde başarılı bir çalışma olarak görülmesi, kaide çözümünün başarısı gerekçeleri ile mansiyon grubunda yer alması uygun görülen öneride; sembolleşmenin abartılı olması, Kerem ve Aslı figürüne yeterince atıf yapılmaması yönlerinden eleştirilmiştir. Ödül Kazanan Öneriler: 30 Sıra Numaralı Öneri (3. Ödül) Konu biçim bağlantısının çok iyi kurulması, biçim kurgusu aracılığı ile duygunun iyi yansıtılması ve artistik etkisi başarılı bulunmuştur. Detay çalışmasındaki başarılı modlaj gerçek boyutunda da karşılaşacağımız plastik bir etkiyi iyi ifade eden niteliktedir. Ancak yapıtın çevre bağlantısı açısından mekânla iletişiminin kopuk olması ve yapıtın kaidesinde yer alan metnin heykeldeki plastik anlatıma dâhil edilmemesi gibi yaklaşımlar sorun olarak görülmüştür. 35 Sıra Numaralı Öneri (2. Ödül) Temanın yorumlanışı figüratif kompozisyon ve plastik olgunluk, verilen detayın maketteki modlaj ile iyi örtüşmesi takdire değer bulunmuştur. Ayrıca yapıtın mekân ile ilişkiye girmesinde su

8 öğesinin de kullanılması plastik bir zenginlik olarak değerlendirilmiştir. Çok çeşitli kültürlere yayılmış anonim bir halk öyküsünün plastik dile dökülmesindeki başarılı anlatımın yanında mekân bağlantısı ve heykelin yer alacağı tarihsel çevre ile heykel arasında daha güçlü bir bağ kurulması gerekliliği düşüncesi jüri üyeleri arasında beklenti oluşturmuştur. 8 Sıra Numaralı Öneri (1. Ödül) Figürlerdeki ve detaydaki plastik etkilerin ustalıkla çözümlendiği görülmüştür. Anlatımcılığa gereksinim duyuran zengin motifli bir öyküden yola çıkılması nedeni ile figürlerin yanı sıra rölyef dilinden yararlanarak öykü ve plastik dengesini başarılı biçimde kurgulaması takdire değer bulunmuştur. Ayrıca figürlerdeki ve detaydaki plastik etkilerin ustalıkla çözümlendiği görülmüştür. Heykelin yer aldığı çevredeki tarihsel dokuyla olan uyumu ve heykelin kendisine bir iç mekân oluşturarak, bu mekânı bulunduğu çevreye katması, içinden geçilebilen bir heykel niteliği kazandırmış bu nedenlerle izleyici ile iletişim kurabilen bir heykel olarak jüri üyelerimizce birincilik ödülüne değer görülmüştür. Bu gerekçeler ile birinciliğe seçilen eserde ahşap köprünün ve ahşap bankların yapıtın genel plastiğine katkıda bulunmaması nedeni ile kaldırılması tavsiye edilmektedir.

9 DANIŞMAN JÜRİ ÜYELERİ Av. Mehmet ÖZHASEKİ Prof. Dr. Metin SÖZEN Doç. Nurdan KARASU GÖKÇE Mimar Hakan MAHİROĞLU Yüksek Mimar Ayşe ÖNDER ASIL JÜRİ ÜYELERİ Prof. Rahmi AKSUNGUR Mimar Serdar ALTUNTUĞ Prof. Nilüfer ERGİN DOĞRUER Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ Prof Meriç HIZAL Mimar Kemalettin C. TEKİNSOY Prof. Dr. Kerim TÜRKMEN YEDEK JÜRİ ÜYELERİ Prof. Fatma AKYÜREK Mimar Cengiz AKPARLAR Yrd. Doç. Dr. Sencer ERKMAN RAPORTÖRLER İnşaat Y. Mühendisi Ahmet Şeref BAHÇECİOĞLU Mimar Nuriye TETİK Sanat Tarihçisi Banu KÜÇÜK RAPORTÖR YARDIMCILARI Hacı HERDEM Sema TOKAT

10 Rahmi AKSUNGUR Serdar ALTUNTUĞ Nilüfer E. DOĞRUER Zekai GÖRGÜLÜ Meriç HIZAL Kemalettin TEKİNSOY Kerim TÜRKMEN SONUÇ 5 2. ELEME ELEME ELEME ELEME ELEME 34 ASLI İLE KEREM HEYKELİ SERBEST ULUSAL GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI 1. VE 2. ELEME DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ELEME

11 ASLI İLE KEREM HEYKELİ SERBEST ULUSAL GÜZEL SANAT ESERİ YARIŞMASI 3. ELEME DEĞERLENDİRME SONUÇLARI Rahmi AKSUNGUR Serdar ALTUNTUĞ Nilüfer E. DOĞRUER Zekai GÖRGÜLÜ Meriç HIZAL Kemalettin TEKİNSOY Kerim TÜRKMEN SONUÇ 1 3. ELEME 3 3. ELEME 8 1. ÖDÜL 12 MANSİYON ELEME 15 MANSİYON 16 MANSİYON ELEME ELEME ELEME ÖDÜL ÖDÜL ELEME

12 Sıra No Rumuz Ekip Temsilcisi Ekip Üyeleri Danışmanlar KİMLİK ZARFI AÇILAMAZ KİMLİK ZARFI AÇILAMAZ NEVZAT ATALAY SERCİHAN ALİOĞLU METİN KAR ZEKERİYA ERDİNÇ OSMAN METE DEMİRBAŞ HÜSEYİN SUNA SEVTAP YILMAZ OSMAN YILMAZ SONER ÖZDEMİR CANER ŞENGÜNALP HÜSEYİN YÜCE MELİHA SÖZERİ ÖZÇELİK IŞIK ÖZÇELİK METİN YERGİN AYŞE SULTAN BABAYİĞİT HANAY MEHMET TOLGA GÜRBÜZ NİHAT SEZER SABAHAT BERNA CINGILLIOĞLU SİBEL ARMAĞAN MUSTAFA AKINCI MEYSEM SAMSUN KİMLİK ZARFI AÇILAMAZ MURAT DURAKLI HİKMET DAYLAN BURHAN ALKAR MÜMTAZ DEMİRKALP İSMET VİLDAN ALPTEKİN FERİT ÖZŞEN SONGÜL COŞKUN ÜMİT ÖZTÜRK KİMLİK ZARFI AÇILAMAZ KİMLİK ZARFI AÇILAMAZ KİMLİK ZARFI İSİM LİSTESİ KÜRŞAT AÇIKGÖZ (MİM) MEHMET EMİN ÇEVİK(MİM) Ekip Yardımcıları

13 İZZET TEMEL ÜMİT TURGAY DURGUN MEHMET NURİ KIVRAK SERDAR ÖZBAY(PLN) PELİN BOLCA(MİM) ÖNDER BÜYÜKERMAN ADEM KARAOĞLU CAN AKDAŞ

ANADOLU HARİKALAR DİYARI; MASKOT TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL KAZANANLARIN LİSTESİ. 2.'liğe Değer Ödül Bulunamamıştır

ANADOLU HARİKALAR DİYARI; MASKOT TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL KAZANANLARIN LİSTESİ. 2.'liğe Değer Ödül Bulunamamıştır ANADOLU HARİKALAR DİYARI; MASKOT TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL KAZANANLARIN LİSTESİ 1.ÖDÜL 2. ÖDÜL 1.'liğe Değer Ödül Bulunamamıştır 2.'liğe Değer Ödül Bulunamamıştır YARIŞMA SIRA NO RUMUZ YARIŞMACI 3. ÖDÜL 6

Detaylı

T.C. TAŞKÖPRÜ BELEDİYESİ ESKİ CEZAEVİ ALANININ DÜZENLENMESİ MİMARİ VE KENTSEL TASARIM FİKİR PROJESİ YARIŞMASI

T.C. TAŞKÖPRÜ BELEDİYESİ ESKİ CEZAEVİ ALANININ DÜZENLENMESİ MİMARİ VE KENTSEL TASARIM FİKİR PROJESİ YARIŞMASI T.C. TAŞKÖPRÜ BELEDİYESİ ESKİ CEZAEVİ ALANININ DÜZENLENMESİ MİMARİ VE KENTSEL TASARIM FİKİR PROJESİ YARIŞMASI TOPLANTI TUTANAKLARI VE JÜRİ RAPORU T.C. Taşköprü Belediyesi Eski Cezaevi Alanının Düzenlenmesi

Detaylı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜYÜK USTA MİMAR SİNAN IN ANISINA CAMİ MİMARİSİ ÜZERİNE FİKİR YARIŞMASI

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜYÜK USTA MİMAR SİNAN IN ANISINA CAMİ MİMARİSİ ÜZERİNE FİKİR YARIŞMASI BÜYÜK USTA MİMAR SİNAN IN ANISINA CAMİ MİMARİSİ ÜZERİNE FİKİR YARIŞMASI Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemalpaşa Bulvarı No:15 Kocasinan-KAYSERİ Tel: (0 352) 222 89 60 Web: http://www.kayseri-bld.gov.tr/

Detaylı

Yarışmanın asli jüri üyeleri ile danışman ve raportörü 03 Aralık 2011 günü, saat 10:00'da İTÜ, Taşkışla da eksiksiz olarak toplanmıştır.

Yarışmanın asli jüri üyeleri ile danışman ve raportörü 03 Aralık 2011 günü, saat 10:00'da İTÜ, Taşkışla da eksiksiz olarak toplanmıştır. S.O.S İstanbul Mimarlık Öğrencilerine Açık "Kuşdili ve Çevresi Yeniden İşlevlendirme Sürecine Alternatif Çözümler" Fikir Projesi Yarışması Jüri Çalışması TARİH : 03 Aralık 2011, Saat 10.00-17.30 04 Aralık

Detaylı

YARIŞMANIN ADI: Elazığ Belediyesi Gazi Caddesi Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilitasyonu Ulusal Mimari Proje Yarışması YARIŞMADAKİ GÖREVİ

YARIŞMANIN ADI: Elazığ Belediyesi Gazi Caddesi Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilitasyonu Ulusal Mimari Proje Yarışması YARIŞMADAKİ GÖREVİ ELAZIĞ BELEDİYESİ GAZİ CADDESİ KENTSEL YENİLEME VE CEPHE REHABİLİTASYONU ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASINA İLİŞKİN JÜRİNİN KİŞİSEL DEĞERLENDİRMESİNİ İÇEREN RAPOR TUTANAĞI YARIŞMANIN ADI: Elazığ Belediyesi

Detaylı

ASLI ile KEREM HEYKELi SERBEST, ULUSAL, GÜZEL SANAT ESERi YARISMASI

ASLI ile KEREM HEYKELi SERBEST, ULUSAL, GÜZEL SANAT ESERi YARISMASI ASLI ile KEREM HEYKELi SERBEST, ULUSAL, GÜZEL SANAT ESERi YARISMASI Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemalpaşa Bulvarı No:15 Kocasinan-KAYSERİ Tel: (0 352) 222 89 60 Web: http://www.kayseri-bld.gov.tr/

Detaylı

1. MANSİYON; BORUSAN MANNESMAN ÖZEL ÖDÜLÜ;

1. MANSİYON; BORUSAN MANNESMAN ÖZEL ÖDÜLÜ; 30 Mart 2012, İstanbul PROSteel 2012 Jüri Değerlendirme Toplantısı: Jüri, 30 Mart 2012 Cuma günü saat 09:30 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. Jüri üyeleri, Yrd. Doç. Dr. Yük. Mim. İpek Akpınar;

Detaylı

ANADOLU HARiKALAR DiYARI MASKOT TASARIM YARISMASI

ANADOLU HARiKALAR DiYARI MASKOT TASARIM YARISMASI ANADOLU HARiKALAR DiYARI MASKOT TASARIM YARISMASI Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemalpaşa Bulvarı No:15 Kocasinan-KAYSERİ Tel: (0 352) 222 89 60 Web: http://www.kayseri-bld.gov.tr/ ŞARTNAME İÇİNDEKİLER

Detaylı

SERANİT İLE MERDİVENLİ SOKAKLAR ULUSAL ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ve SEÇİCİ KURUL RAPORU

SERANİT İLE MERDİVENLİ SOKAKLAR ULUSAL ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ve SEÇİCİ KURUL RAPORU SERANİT İLE MERDİVENLİ SOKAKLAR ULUSAL ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ve SEÇİCİ KURUL RAPORU SİNPAŞ Yapı Endüstrisi Tic. A.Ş Konferans Salonu 06-07. 05. 2010 SEÇİCİ KURUL ÜYELERİ Prof.

Detaylı

Jüri, 12 Nisan 2013 Cuma günü saat 09:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır.

Jüri, 12 Nisan 2013 Cuma günü saat 09:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. 12 Nisan 2013, İstanbul PROSteel 2013 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı: Jüri, 12 Nisan 2013 Cuma günü saat 09:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. Jüri üyeleri,

Detaylı

Kentsel Islak Hacimlerin Tasarımı Öğrenci Fikir Proje Yarışması

Kentsel Islak Hacimlerin Tasarımı Öğrenci Fikir Proje Yarışması Kentsel Islak Hacimlerin Tasarımı Öğrenci Fikir Proje Yarışması YARIŞMANIN AMACI Mimarlar Odası Kayseri Şubesi nin ve Melikgazi Belediyesi nin ortaklaşa açtığı yarışmanın amacı ; geleceğin profesyonelleri

Detaylı

JÜRİ GÖRÜŞÜ. Yaratıcı düşünmeyi teşvik eden nice yarışmalarda birlikte olmak dileği ile. Prof. Dr. Aysu AKALIN Gazi Üniversitesi

JÜRİ GÖRÜŞÜ. Yaratıcı düşünmeyi teşvik eden nice yarışmalarda birlikte olmak dileği ile. Prof. Dr. Aysu AKALIN Gazi Üniversitesi JÜRİ GÖRÜŞÜ ÇUHADAROĞLU sponsorluğunda gerçekleştirilen ÇUHADAROĞLU Alüminyum 2013 Öğrenci Yarışması nın ana teması Expo 2016 Antalya Kulesi Projesi dir. Yarışmacılardan sembolik bir kule tasarımı istenmiş

Detaylı

TMMOB ÖĞRENCİ EVİ PEYZAJ TASARIMI ÖĞRENCİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI JURİ RAPORU

TMMOB ÖĞRENCİ EVİ PEYZAJ TASARIMI ÖĞRENCİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI JURİ RAPORU TMMOB ÖĞRENCİ EVİ PEYZAJ TASARIMI ÖĞRENCİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI JURİ RAPORU 1 TMMOB ÖĞRENCİ EVİ PEYZAJ TASARIMI ÖĞRENCİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI I.TUTANAK JURİ RAPORU 1-Yarışma kapsamında 5 projenin;

Detaylı

PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ BİTİRME PROJESİ YARIŞMASI 2012 2013 JURİ RAPORU

PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ BİTİRME PROJESİ YARIŞMASI 2012 2013 JURİ RAPORU PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ BİTİRME PROJESİ YARIŞMASI 2012 2013 JURİ RAPORU PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ BİTİRME PROJESİ YARIŞMASI I.TUTANAK 2012 2013 JURİ RAPORU 1-Yarışma kapsamında 33

Detaylı

*Jüri üyelerinden Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI, mazereti nedeniyle jüri toplantısına katılamamıştır.

*Jüri üyelerinden Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI, mazereti nedeniyle jüri toplantısına katılamamıştır. 1 Nisan 2015, İstanbul PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı: Jüri, 1 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 09:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. Jüri üyeleri:

Detaylı

Maltepe Belediyesi Gülsuyu Cemevi ve Kültür Merkezi Mimari Proje Yarışması Toplantı Tutanağı

Maltepe Belediyesi Gülsuyu Cemevi ve Kültür Merkezi Mimari Proje Yarışması Toplantı Tutanağı Maltepe Belediyesi Gülsuyu Cemevi ve Kültür Merkezi Mimari Proje Yarışması Toplantı Tutanağı Prof Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Galeri A Salonu nda 25 Temmuz 2015 Cumartesi günü, saat 08:30'da; 5 danışman

Detaylı

KAYSERİ YAYA ÜST GEÇİDİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KAYSERİ YAYA ÜST GEÇİDİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ KAYSERİ YAYA ÜST GEÇİDİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. YARIŞMANIN ADI VE TÜRÜ 2. YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI 3. YARIŞMA ALANI 4. YARIŞMAYI DÜZENLEYEN İDAREYE İLİŞKİN BİLGİLER 5. YARIŞMAYA

Detaylı

1 / 13 TFSF : Zeytinburnu Belediyesi : Geleneksel 8. Zeytinburnu Belediyesi Fotoğraf Yarışması. Sonuç Bildirgesi.

1 / 13 TFSF : Zeytinburnu Belediyesi : Geleneksel 8. Zeytinburnu Belediyesi Fotoğraf Yarışması. Sonuç Bildirgesi. TFSF 2018-040 Zeytinburnu Belediyesi Geleneksel 8. Zeytinburnu Belediyesi Fotoğraf Yarışması Sonuç Bildirgesi Genel Bilgiler Düzenleyen Kurum : Zeytinburnu Belediyesi Yarışmanın Adı : Geleneksel 8. Zeytinburnu

Detaylı

MimED 2014 JÜRİ RAPORU 6-7 Aralık 2014

MimED 2014 JÜRİ RAPORU 6-7 Aralık 2014 MimED 2014 JÜRİ RAPORU 6-7 Aralık 2014 MimED 2015 jürisi 5-6 Aralık 2015 tarihinde İTÜ Taşkışla yerleşkesi 203 koridorunda saat 10.30 da Deniz ARSLAN [öğr.gör.dr., itü], Çiğdem DEMİREL EREN [öğr.gör.dr.,

Detaylı

PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı:

PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı: 1 Nisan 2015, İstanbul PROSteel 2015 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı: Jüri, 1 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 09:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. Jüri üyeleri:

Detaylı

JÜRİ RAPORU toplumsal sorun kentsel fiziksel sorunun

JÜRİ RAPORU toplumsal sorun kentsel fiziksel sorunun JÜRİ RAPORU YTONG Semt Kültür ve Sosyal Etkinlik Evi Mimari Fikir Proje Yarışması (2013) Jürisi 16 Temmuz 2013 saat 10.00 da Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde toplanmıştır. Asli juri üyelerinden

Detaylı

GAZİEMİR AKTEPE VE EMREZ MAHALLELERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM ALANI KENTSEL TASARIM VE MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI JÜRİ DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI

GAZİEMİR AKTEPE VE EMREZ MAHALLELERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM ALANI KENTSEL TASARIM VE MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI JÜRİ DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI GAZİEMİR AKTEPE VE EMREZ MAHALLELERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM ALANI KENTSEL TASARIM VE MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI JÜRİ DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI TUTANAK 1 İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir Aktepe

Detaylı

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ PROJE, KULLANIŞLILIK, TEKNOLOJİK HİZMETLER VE GÖRÜNÜŞ BAKIMINDAN ÇERKEZKÖY ÜN EN İYİ BİNASININ SEÇİMİ YARIŞMASI ŞARTNAME

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ PROJE, KULLANIŞLILIK, TEKNOLOJİK HİZMETLER VE GÖRÜNÜŞ BAKIMINDAN ÇERKEZKÖY ÜN EN İYİ BİNASININ SEÇİMİ YARIŞMASI ŞARTNAME ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ PROJE, KULLANIŞLILIK, TEKNOLOJİK HİZMETLER VE GÖRÜNÜŞ BAKIMINDAN ÇERKEZKÖY ÜN EN İYİ BİNASININ SEÇİMİ YARIŞMASI ŞARTNAME 1.YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI İlçemiz Çerkezköy, Tekirdağ ın

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Amasya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu II. ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Amasya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu II. ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI BAŞVURU FORMU T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Amasya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu II. ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI BAŞVURU FORMU YARIŞMANIN ADI II. ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI Toplum İçin Yeni Teknolojiler Temalı Proje Yarışması.

Detaylı

ÇANAKKALE BELEDİYESİ KENT MEYDANI VE ÇEVRESİ DÜZENLEMESİ YEŞİL KENTSEL TASARIM PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI

ÇANAKKALE BELEDİYESİ KENT MEYDANI VE ÇEVRESİ DÜZENLEMESİ YEŞİL KENTSEL TASARIM PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI ÇANAKKALE BELEDİYESİ KENT MEYDANI VE ÇEVRESİ DÜZENLEMESİ YEŞİL KENTSEL TASARIM PROJE YARIŞMASI SORU VE CEVAPLARI 1- İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde okuyorum. Bu yarışmaya öğrenciler katılamıyor

Detaylı

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ HALİL KAYA GEDİK ÖĞRENCİ YARIŞMASI JÜRİ TOPLANTI TUTANAĞI

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ HALİL KAYA GEDİK ÖĞRENCİ YARIŞMASI JÜRİ TOPLANTI TUTANAĞI İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ HALİL KAYA GEDİK ÖĞRENCİ YARIŞMASI JÜRİ TOPLANTI TUTANAĞI Jüri Toplantı Tutanağı 18 Haziran 2018 Pazartesi İstanbul Gedik Üniversitesi Halil Kaya Gedik Öğrenci Yarışması için

Detaylı

HSBC BANK ESENTEPE BİNASI HEYKEL YERLEŞTİRME YARIŞMA ŞARTNAMESİ. 1. Yarışmanın Biçimi

HSBC BANK ESENTEPE BİNASI HEYKEL YERLEŞTİRME YARIŞMA ŞARTNAMESİ. 1. Yarışmanın Biçimi HSBC BANK ESENTEPE BİNASI HEYKEL YERLEŞTİRME YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Biçimi HSBC Bank A.Ş. Genel Müdürlüğü (HSBC) tarafından genç sanatçılar arasında yapılacak (35 yaş ve altı) ulusal ve iki aşamalı

Detaylı

Autodesk DesignNext 2015 Ulusal Öğrenci Tasarım Yarışması Jüri Değerlendirme Raporu

Autodesk DesignNext 2015 Ulusal Öğrenci Tasarım Yarışması Jüri Değerlendirme Raporu Autodesk DesignNext 2015 Ulusal Öğrenci Tasarım Yarışması Jüri Değerlendirme Raporu Jüri, 12 Ocak 2016 Salı günü saat 09:30 da İstanbul da Grand Hyatt Oteli nde toplanmıştır. Jüri üyeleri: Yük. Mim. Murat

Detaylı

TUTANAK 1. İSİM SOYİSİM Seçici Kurul Danışman Jüri Üyeleri

TUTANAK 1. İSİM SOYİSİM Seçici Kurul Danışman Jüri Üyeleri TUTANAK 1 Jüri toplantısı; Projelerin sergilendiği Cevatpaşa Mahallesi Hastane Bayırı Sosyal Tesislerinde saat 10:00 da Asli Jüri Üyeleri, Prof. Dr. Zekai GÖRGÜLÜ, Prof. Dr. Ülkü ALTINOLUK, Prof. Dr. Mustafa

Detaylı

Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri

Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri Mevlana Değişim Programı Birim Koordinatörleri Fakülte/Enstitü/Yüksekokul/MYO Bölüm Görevi Unvanı Adı Soyadı Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Ahmet UĞUR Adalet Meslek Yüksekokulu

Detaylı

26 Haziran 2015, İstanbul YTONG Mimari Fikir Yarışması "20 Yıl Sonra Ben Buradayken

26 Haziran 2015, İstanbul YTONG Mimari Fikir Yarışması 20 Yıl Sonra Ben Buradayken 26 Haziran 2015, İstanbul 2015 YTONG Mimari Fikir Yarışması "20 Yıl Sonra Ben Buradayken Jüri Değerlendirme Toplantısı: Yarışma takvimi gereği 22 Haziran 2015 Pazartesi günü tamamlanan başvurular sonucu

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Halil Sencer ERKMAN Doğum Tarihi: 30 Mart 1964 İletişim: Adres : Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 38039 Kayseri Türkiye Tel. : 90 352 437 49 01 35300

Detaylı

KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014

KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014 KOÇTAŞ ÜRÜNLERİYLE İÇ MEKAN TASARIMI ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2014 YARIŞMANIN AMACI Geleceğin endüstri ürünleri tasarımcıları, iç mimar ve mimarlarına KOÇTAŞ ve Koçtaş ürünlerinin tanıtılması, KOÇTAŞ ürünleri

Detaylı

RÜZGAREV MİMARİ TASARIM PROJESİ YARIŞMASI

RÜZGAREV MİMARİ TASARIM PROJESİ YARIŞMASI RÜZGAREV MİMARİ TASARIM PROJESİ YARIŞMASI A)YARIŞMANIN AMACI, TÜRÜ VE ŞEKLİ Söz konusu yarışma, doğal ve sosyal çevreye uyum içinde operasyonların yürütülmesi misyonunu benimseyen Borusan EnBW Enerji Yatırım

Detaylı

KÜÇÜK ARMUTLU (FSM) MAHALLESİ YERİNDE ve YERLİSİYLE İYİLEŞTİRME ULUSAL MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI JÜRİ RAPORU

KÜÇÜK ARMUTLU (FSM) MAHALLESİ YERİNDE ve YERLİSİYLE İYİLEŞTİRME ULUSAL MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI JÜRİ RAPORU KÜÇÜK ARMUTLU (FSM) MAHALLESİ YERİNDE ve YERLİSİYLE İYİLEŞTİRME ULUSAL MİMARİ FİKİR PROJESİ YARIŞMASI JÜRİ RAPORU TUTANAK NO 1 KÜÇÜK ARMUTLU (FSM) MAHALLESİ YERİNDE ve YERLİSİYLE İYİLEŞTİRME ULUSAL MİMARİ

Detaylı

ARKEOLOJİK ALANDA ÇATI

ARKEOLOJİK ALANDA ÇATI Çatıder Ulusal Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Çatıder Ulusal Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması ARKEOLOJİK ALANDA ÇATI MİLAS UZUNYUVA ANIT MEZARI ARKEOPARKI KORUYUCU ÇATISI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

Detaylı

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ

DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ DEĞİŞİM SANAT AKADEMİSİ BAŞARI LİSTESİ MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ HARUN AÇAN.. İÇ MİMARLIK MERVE AKTAŞ. MODA TASARIM METİN SAİD DEMİRCİ GRAFİK METİN SAİD DEMİRCİ MODA TASARIM ASLI

Detaylı

YTÜ DAVUTPAŞA YERLEŞKESİ ANA GİRİŞ KAPISI VE YAKIN ÇEVRESİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ve SEÇİCİ KURUL RAPORU

YTÜ DAVUTPAŞA YERLEŞKESİ ANA GİRİŞ KAPISI VE YAKIN ÇEVRESİ MİMARİ PROJE YARIŞMASI DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ve SEÇİCİ KURUL RAPORU DANIŞMA KURULU ÜYELERİ Prof. Dr. İsmail Yüksek, Prof. Dr. Zerhan Yüksel Can, Prof. Dr. Zekai Görgülü, Prof. Dr. Emre Aysu, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Prof. Dr. Mehmet Tunbiş SEÇİCİ KURUL ÜYELERİ Prof.

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ DERS PROGRI I.YARIYIL Y. YIL ÖN KOŞUL KODU DERSİN ADI Z/M/S T U TOPL MIM14101 TEMEL TASARIM Z 2 4 6 4 8 MIM14103 ANLATIM VE SUNUM TEKNİKLERİ I

Detaylı

2015/069 İBB, MSGSÜ, İFSAK 3.Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Yarışması. İstanbulun Simgeleri. Sonuç Bildirgesi

2015/069 İBB, MSGSÜ, İFSAK 3.Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Yarışması. İstanbulun Simgeleri. Sonuç Bildirgesi 2015/069 İBB, MSGSÜ, İFSAK 3.Ulusal İstanbul Temalı Fotoğraf Yarışması İstanbul un Simgeleri Sonuç Bildirgesi GENEL BİLGİLER Düzenleyen Kurum: İBB, MSGSÜ, İFSAK Yarışmanın Adı: 2015/069 İBB, MSGSÜ, İFSAK

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK - İÇ MİMARLIK BÖLÜMLERİ HAFTALIK VİZE PROGRAMI 2014-2015 BAHAR 1.Dönem Dersleri

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK - İÇ MİMARLIK BÖLÜMLERİ HAFTALIK VİZE PROGRAMI 2014-2015 BAHAR 1.Dönem Dersleri MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ Kodu Dersin Adı T U AKTS Z/S Dil Öğretim Üyesi Gün Saat Yer Bölüm içi MIM101 Temel Tasarım 4 4 9 Az MIM103 Mimari Anlatım Dili G1 Mimari Anlatım Dili G2 FATİH SULTAN MEHMET

Detaylı

S.O.S İstanbul Yarışması'nın Kazananları, Ödüllerine Kavuştu

S.O.S İstanbul Yarışması'nın Kazananları, Ödüllerine Kavuştu S.O.S İstanbul Yarışması'nın Kazananları, Ödüllerine Kavuştu İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İSMD) tarafından bu sene üçüncüsü düzenlenen "S.O.S İstanbul Mimarlık Öğrencilerine Açık Fikir Projesi Yarışması"nın

Detaylı

Birlikte yapılmış olan değerlendirme sonucunda bu aşamada elenmesine karar verilen projeler şunlardır;

Birlikte yapılmış olan değerlendirme sonucunda bu aşamada elenmesine karar verilen projeler şunlardır; Bornova Çocuk Dünyası Mimari Proje Yarışması Jürisi 15.05.2016 saat 09.30 da Bornova Belediyesi Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi nde eksiksiz olarak toplanarak değerlendirme çalışmasına başlamıştır. 1.3.Eleme

Detaylı

2017 ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI

2017 ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI 2017 ÖĞRENCİ TASARIM YARIŞMASI HAKKINDA Yarışmanın Tanımı Artella Ahşap Kapı Sistemleri sponsorluğunda düzenlenen "KAPI TASARLIYORUM" markalı Kapı Tasarım Yarışması dır. Yarışma, modern ve klasik olmak

Detaylı

Dünya Etnospor Konfederasyonu 3. Etnospor Kültür Festivali Fotoğraf Yarışması Sonuç Bildirgesi

Dünya Etnospor Konfederasyonu 3. Etnospor Kültür Festivali Fotoğraf Yarışması Sonuç Bildirgesi Dünya Etnospor Konfederasyonu 3. Etnospor Kültür Festivali Fotoğraf Yarışması Sonuç Bildirgesi GENEL BİLGİLER Düzenleyen Kurum: Dünya Etnospor Konfederasyonu Yarışmanın Adı: 2018-086 - 3.Etnospor Kültür

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.03.2017 06 2017 05/01-21 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu

Detaylı

TERMİNAL KOMPLEKSİ PROJE YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TERMİNAL KOMPLEKSİ PROJE YARIŞMA ŞARTNAMESİ TERMİNAL KOMPLEKSİ PROJE YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1.YARIŞMANIN KONUSU: Uşak İç Ege bölgesinde, İzmir i Ankara ve iç bölgelere bağlayan yolların önemli bir kavşak noktasındadır. Uşak bu bağlamda

Detaylı

Autodesk DesignNext 2014 Ulusal Öğrenci Tasarım Yarışması Mimari Tasarım Kategorisi Jüri Değerlendirme Raporu

Autodesk DesignNext 2014 Ulusal Öğrenci Tasarım Yarışması Mimari Tasarım Kategorisi Jüri Değerlendirme Raporu Autodesk DesignNext 2014 Ulusal Öğrenci Tasarım Yarışması Mimari Tasarım Kategorisi Jüri Değerlendirme Raporu Jüri, 26 Aralık 2014 Cuma günü saat 09:00 da İstanbul da Grand Hyatt Oteli nde toplanmıştır.

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : Toplantı Sayısı : 015 T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2011/015 01: 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez

Detaylı

BODTO HİZMET BİNASI PROJE YARIŞMASI

BODTO HİZMET BİNASI PROJE YARIŞMASI BODTO HİZMET BİNASI PROJE YARIŞMASI TOPLANTI TUTANAĞI-1 BODTO Hizmet Binası Proje Yarışması jüri toplantısı projelerin sergilendiği Hakan Aykan Kültür Merkezi Binası'nda Asli Jüri Üyeleri; Ersen Gürsel

Detaylı

ŞARTNAME. 1. KONU Çelik ve Yaşam

ŞARTNAME. 1. KONU Çelik ve Yaşam ERDEMİR ULUSAL ÇELİK VE YAŞAM HEYKEL ÖĞRENCİ YARIŞMASI 2017 ŞARTNAMESİ ŞARTNAME Türkiye nin en büyük çelik üreticisi olan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) Türkiye deki üniversitelerin

Detaylı

İçinde hareket edilen, günlük aktivitelere sahne olan, insanı çevresinden yalıtan, sınırlandırılmış ve algılanabilir özel ortam.

İçinde hareket edilen, günlük aktivitelere sahne olan, insanı çevresinden yalıtan, sınırlandırılmış ve algılanabilir özel ortam. MİMARİ ÇEVREDE FORM VE MEKAN KAVRAMLARI MEKAN İnsanın içinde eylemlerini yerine getirdiği, onu saran ve ait olma duygusu yaratan, yatay ve düşey elemanlarla sınırlandırılmış üç boyutlu düzenlemeler. İçinde

Detaylı

KARAR 42.01- Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 30.10.2013 tarih ve 2233 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 42.01- Tıp Fakültesi Dekanlığı nın 30.10.2013 tarih ve 2233 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 42.01- Tıp Fakültesi

Detaylı

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 2015 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması Sağlıklı Kentler

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 2015 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması Sağlıklı Kentler TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 2015 Yılı Ajandası Fotoğraf Yarışması Sağlıklı Kentler YARIŞMANIN AMACI: Dünya Mimarlık Günü, her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü Uluslararası Mimarlar

Detaylı

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği

Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Uluslararası 3. Antakya Altındefne film festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışma Yönetmeliği Amaç Türk Sineması nın gelişmesine ve eserlerinin tanıtılmasına katkı getirmeyi; Yerel halkın, sanatsal etkinlikler

Detaylı

2008 2009 AKADEMİK YILINDA KULÜP FAALİYETLERİNE ETKİN BİR ŞEKİLDE KATILARAK TEŞEKKÜR BELGESİ ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ

2008 2009 AKADEMİK YILINDA KULÜP FAALİYETLERİNE ETKİN BİR ŞEKİLDE KATILARAK TEŞEKKÜR BELGESİ ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ 2008 2009 AKADEMİK YILINDA KULÜP FAALİYETLERİNE ETKİN BİR ŞEKİLDE KATILARAK TEŞEKKÜR BELGESİ ALMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ Astronomi ve Uzay Bilimleri Kulübü Doç. Dr. Serkant Ali Çetin (Danışman) Derya

Detaylı

ÖZEL ALMAN LİSESİ EK YAPILARI MİMARİ PROJE YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

ÖZEL ALMAN LİSESİ EK YAPILARI MİMARİ PROJE YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ ÖZEL ALMAN LİSESİ EK YAPILARI MİMARİ PROJE YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ TEMMUZ- 2015 0 ÖZEL ALMAN LİSESİ EK YAPILARI MİMARİ PROJE YARIŞMASI 1.YARIŞMANIN KONUSU VE AMACI Kuruluşu 1868 yılına dayanan Türkiye

Detaylı

İÇİNDEKİLER BAŞYAZI MİMARLIKTAN HABERLER KAMPANYA MEYAK NE OLACAK? ÇAĞDAŞ, ÇAĞDIŞI, ÇAĞÖTESİ BİR TÜL FABRİKASI DOSAN KONSERVE TESİSİ

İÇİNDEKİLER BAŞYAZI MİMARLIKTAN HABERLER KAMPANYA MEYAK NE OLACAK? ÇAĞDAŞ, ÇAĞDIŞI, ÇAĞÖTESİ BİR TÜL FABRİKASI DOSAN KONSERVE TESİSİ T.M.M.O.B. MİMARLAR AYLIK YAYIN ORGANI ODASI 72/5 İÇİNDEKİLER SOSYAL GÜVENLİK BAŞYAZI MİMARLIKTAN HABERLER KAMPANYA KONUSU MEYAK NE OLACAK? ÇAĞDAŞ, ÇAĞDIŞI, ÇAĞÖTESİ OYAK-RENAULT OTOMOBİL FABRİKASI BİR

Detaylı

2. SINIF GÜZ DÖNEMİ Zorunlu Dersler ve Ders Programı. HYK TEMEL HEYKEL III(GB) BASIC SCULPTURE III a1 12 HYK203a2

2. SINIF GÜZ DÖNEMİ Zorunlu Dersler ve Ders Programı. HYK TEMEL HEYKEL III(GB) BASIC SCULPTURE III a1 12 HYK203a2 DERSİN KODU DERSİN ÖN KOŞULU 2. SINIF GÜZ DÖNEMİ Zorunlu Dersler ve Ders Programı DERSİN ADI DERSİN İNGİLİZCE ADI T* U* AKTS HYK203a1 HYK TEMEL HEYKEL III(GB) BASIC SCULPTURE III 4 8 102a1 12 HYK203a2

Detaylı

Ulusal Öğrenci Yarışması 2008

Ulusal Öğrenci Yarışması 2008 14 Temmuz Ambalaj Tasarımı sonuçlandı Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve İstanbul da düzenlenen Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı nın organizatörü TÜYAP işbirliği ile bu yıl dördüncüsü düzenlenen

Detaylı

2014 YILI BAŞARILI ÖĞRENCİ LİSTESİ

2014 YILI BAŞARILI ÖĞRENCİ LİSTESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI BAŞARILI ÖĞRENCİ LİSTESİ HAZAL VATANSEVER. : MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ ASLI ARIBURNU. : MARMARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MODA

Detaylı

KUZEYBORU ÇUBUK MAKARNA KÖPRÜ YARIŞMASI 2017 TEKNİK ŞARTNAMESİ

KUZEYBORU ÇUBUK MAKARNA KÖPRÜ YARIŞMASI 2017 TEKNİK ŞARTNAMESİ KUZEYBORU ÇUBUK MAKARNA KÖPRÜ YARIŞMASI 2017 TEKNİK ŞARTNAMESİ DÜZENLEYEN MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ YARIŞMANIN AMACI Yarışma, mühendis ve mimar adayı öğrencilerin hayal gücü ile

Detaylı

6 HAZİRAN 2011, SARIYER / İSTANBUL

6 HAZİRAN 2011, SARIYER / İSTANBUL 6 HAZİRAN 2011, SARIYER / İSTANBUL KONUŞAN BALIK DENİZ VE ÇOCUK ŞENLİĞİ Konuşan Balık Deniz ve Çocuk Şenliği her sene Dünya Çevre haftasında ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ve ana fikrini

Detaylı

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖZEL BURSA BİLTEK ANADOLU LİSESİ VEFATININ YÜZÜNCÜ YILINDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN KONULU KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YARIŞMAYI DÜZENLEYEN MAKAM / BİRİM YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI

Detaylı

Üniversite. 1995 Bölümü/Mimarlık. 2000 Bölümü/Mimarlık

Üniversite. 1995 Bölümü/Mimarlık. 2000 Bölümü/Mimarlık ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Sultan Şimşek Doğum Tarihi:.1.1973 Öğrenim Durumu :Yüksek Lisans Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Erciyes Üniversitesi 1995 Bölümü/Mimarlık

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU BAHAR YY YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU BAHAR YY YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 BAHAR YY YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI BİLGİSAYAR TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI 1 Süreyya UZUNTAŞ OMÜ Kavak 210,86324 KABUL

Detaylı

WILO Pompa Sistemleri A.Ş. 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması. Su, Dünyanın Her Karesinde - Sudaki İzler

WILO Pompa Sistemleri A.Ş. 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması. Su, Dünyanın Her Karesinde - Sudaki İzler WILO Pompa Sistemleri A.Ş. 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Su, Dünyanın Her Karesinde - Sudaki İzler GİRİŞ: Dünyanın en büyük pompa ve pompa sistemleri üreticilerinden biri olan WILO nun temelleri 1872 ye,

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL SONUÇLARI

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL SONUÇLARI T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL SONUÇLARI Asillerin kayıtları 31 Ağustos - 02 Eylül 2015 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında yapılacaktır. Öğrencilerin yanlarında öğrenci kimlikleri

Detaylı

Çaycuma Belediyesi Çaycuma Bilim Merkezi Mimari Proje Yarışması Soru ve Yanıtları

Çaycuma Belediyesi Çaycuma Bilim Merkezi Mimari Proje Yarışması Soru ve Yanıtları Soruların yazım biçimine müdahale edilmemiştir. 1. Bilim Merkezi Yarışması için üç mimar yarışmaya katılmak istiyoruz. Grubumuzda bir arkadaşımız Almanya'da mimarlık okumuş, Türk Mühendis ve Mimarlar Odalar

Detaylı

proje/uygulama Ankara Adliye Sarayı Proje Yarışması JURI ÜYELERİ

proje/uygulama Ankara Adliye Sarayı Proje Yarışması JURI ÜYELERİ proje/uygulama Ankara Adliye Sarayı Proje Yarışması JURI ÜYELERİ Nevzat EROL / O r h a n AKYÜREK / Uğur ALKIM / Öztürk BAŞARIR / Ünal DEMİRASLAN / Gündeş UĞUR / Maruf ÖNAL 1ODUL: Umut İNAN Yüksel ERDEMİR

Detaylı

ÖN SEÇİM ŞARTNAMESİ OCAK 2016 SİVAS BELEDİYESİ

ÖN SEÇİM ŞARTNAMESİ OCAK 2016 SİVAS BELEDİYESİ ÖN SEÇİM ŞARTNAMESİ OCAK 2016 SİVAS BELEDİYESİ İÇİNDEKİLER 1. Yarışmanın Amacı 2. Yarışmanın Türü ve Şekli 3. Yarışmanın Yeri ve Konusu 4. Açıklama 5. Yarışmayı Açan Kurumun Adı, Adresi Ve İletişim Bilgileri

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY LİSTESİ (13.07.2015-14.07.2015 TARİHLERİ ARASINDA KAYIT

T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY LİSTESİ (13.07.2015-14.07.2015 TARİHLERİ ARASINDA KAYIT T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YEDEK OLARAK KAZANAN ADAY LİSTESİ (13.07.2015-14.07.2015 TARİHLERİ ARASINDA KAYIT YAPTIRACAKLAR) KESİN KAYITLARDA ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER

Detaylı

6-NİSAN DÜNYA HERKES İÇİN MASA TENİSİ GÜNÜ PROGRAM +35 YAŞ KATEGORİSİ 09 NİSAN 2016 CUMARTESİ

6-NİSAN DÜNYA HERKES İÇİN MASA TENİSİ GÜNÜ PROGRAM +35 YAŞ KATEGORİSİ 09 NİSAN 2016 CUMARTESİ TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU 6-NİSAN DÜNYA HERKES İÇİN MASA TENİSİ GÜNÜ 14burda AVM / ÖDÜLLÜ MASA TENİSİ MÜSABAKALARI BOLU PROGRAM +35 YAŞ KATEGORİSİ 09 NİSAN 2016 CUMARTESİ SAAT 10.00/10.30 Teknik

Detaylı

Hayatımızı ve Şehrimizi Paylaştığımız Sevimli Dostlarımız

Hayatımızı ve Şehrimizi Paylaştığımız Sevimli Dostlarımız T-BANK İFSAK Sizin Açınızdan 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması Hayatımızı ve Şehrimizi Paylaştığımız Sevimli Dostlarımız GİRİŞ: T-Bank, 1985 yılında Bank of Bahrain and Kuwait in İstanbul Şubesi olarak kurulmasını

Detaylı

İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI

İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI İZMİR KENT KONSEYİ 1.OLAĞAN (KURUCU) GENEL KURULU TUTANAĞI İzmir Kent Konseyi 1.Olağan (Kurucu) Genel Kurulu 8 Haziran 2010 tarihinde saat 9:00-17:00 arasında Kültürpark alanı İsmet İnönü Sanat Merkezi

Detaylı

1 / :57

1 / :57 Çuhadaroğlu Alüminyum 2014 Öğrenci Proje Yarışması Sonuçlandı Bu sene 11'incisi İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) organizasyonuyla gerçekleşen yarışmanın kolokyum ve ödül töreni 5 Kasım 2014 Çarşamba

Detaylı

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ (IKBU) MİMARLIK BÖLÜMÜ AURUM MİMARIK ÖĞRENCİ FİKİR YARIŞMASI: FÜTÜRİSTİK KENTLER ŞARTNAME

İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ (IKBU) MİMARLIK BÖLÜMÜ AURUM MİMARIK ÖĞRENCİ FİKİR YARIŞMASI: FÜTÜRİSTİK KENTLER ŞARTNAME İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ (IKBU) MİMARLIK BÖLÜMÜ AURUM MİMARIK ÖĞRENCİ FİKİR YARIŞMASI: FÜTÜRİSTİK KENTLER ŞARTNAME Yarışmanın Amacı Fütüristik Kentler öğrenci fikir yarışmasının amacı geleceğin

Detaylı

ALTINDAĞ DOĞA PARKI, PEYZAJ TASARIMI ÖĞRENCİ PROJE YARIŞMASI JÜRİ TUTANAKLARI VE RAPORLARI

ALTINDAĞ DOĞA PARKI, PEYZAJ TASARIMI ÖĞRENCİ PROJE YARIŞMASI JÜRİ TUTANAKLARI VE RAPORLARI ALTINDAĞ DOĞA PARKI, PEYZAJ TASARIMI ÖĞRENCİ PROJE YARIŞMASI JÜRİ TUTANAKLARI VE RAPORLARI I. TUTANAK 1. TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından ve Altındağ Belediyesi nin katkı ve katılımlarıyla düzenlenmiş

Detaylı

ŞANLIURFA İLİ SİVEREK İLÇESİ OCAK AYI AİLE HEKİMİ/AİLE SAĞLIĞI ELEMANI NÖBET LİSTESİ

ŞANLIURFA İLİ SİVEREK İLÇESİ OCAK AYI AİLE HEKİMİ/AİLE SAĞLIĞI ELEMANI NÖBET LİSTESİ ASIL LİSTE ŞANLIURFA İLİ SİVEREK İLÇESİ OCAK AYI AİLE HEKİMİ/AİLE SAĞLIĞI ELEMANI NÖBET LİSTESİ Tarih Saat ASM Adı Aile Hekimi Aile Sağlığı Elemanı 03.01.2015 08:00-16:00 1 NOLU AİLE SAĞLIK MERKEZİ Sinan

Detaylı

Tahsin Vergin Anısına PROGRAM

Tahsin Vergin Anısına PROGRAM Tahsin Vergin Anısına PROGRAM 5 Kasım 2015 Perşembe Anadolu Salonu 09.00-09.30 Kayıt 09.30-10.30 Açılış Konuşmaları 10.30-11.00 Çağrılı Konuşmacı: Eğitim-Öğrenim ve İSİG İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme

Detaylı

Ulusal Mimari Proje Yarışması

Ulusal Mimari Proje Yarışması KADİRLİ BELEDİYESİ HİZMET BİNASI VE KÜLTÜR MERKEZİ Ulusal Mimari Proje Yarışması JÜRİ DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI 24-10-2009 TUTANAK 1 Kadirli Belediyesi Sülemiş Sosyal Tesislerinde Kadirli Belediyesi Hizmet

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015 CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ TEZ KONUSU BELİRLENEN ÖĞRENCİLER Güncelleme Tarihi :23.12.2015 SIRA NO ADI SOYADI ABD PROGRAMI DANIŞMANI TEZ KONUSU YÖNETİM KURULU TARİHİ YÖNETİM KURULU

Detaylı

KOD DERSİN ADI Z/S T U AKTS AKTS* İÇT111 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımına Giriş I Z İÇT113 Temel Tasarım Eğitimi I Z

KOD DERSİN ADI Z/S T U AKTS AKTS* İÇT111 İç Mimarlık ve Çevre Tasarımına Giriş I Z İÇT113 Temel Tasarım Eğitimi I Z NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ İÇ MİMARLIK VE ÇEVRE TASARIMI BÖLÜMÜ 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM PLANI ZORUNLU VE SEÇMELİ DERS LİSTESİ 1. Yarıyıl İÇT111 İç Mimarlık

Detaylı

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır.

2. KONU: Karikatür Yarışmasının Konusu ENGELLERİ KALDIRALIM dır. 2016 YILI BASIN YAYIN HALKLA İLİŞKİLER VE MUHTARLIKLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI TANITIM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ENGELSİZ İZMİR 2016 ULUSLARARASI KONGRESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN ENGELLERİ KALDIRALIM KONULU

Detaylı

Toplantıya katılan jüri üyeleri aşağıdaki şekilde Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi nde yer almışlardır.

Toplantıya katılan jüri üyeleri aşağıdaki şekilde Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi nde yer almışlardır. TOPLANTI TUTANAĞI 01.03.2013 / 1 01.03.2013 tarihinde saat 09.00 de Uşak Atatürk Kültür Merkezi nde 5 Danışman, 5 asil jüri üyesi (eksiksiz) ve 3 yedek jüri üyesi olarak jüri değerlendirme toplantısı başlamış,

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI 1 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 25.05.2018 14 2018 14/01-22 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim

Detaylı

Kimya Mühendisliği Bölümü D1 No.lu Sınıf

Kimya Mühendisliği Bölümü D1 No.lu Sınıf MÜHENDİSLİK VE FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ANABİLİM DALLARININ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROLARINA BAŞVURAN ADAYLAR ARASINDAN YAPILAN ÖN DEĞERLENDİRME SONUCUNDA YAZILI GİRİŞ SINAVINA ALINMAYA HAK KAZANANLARIN

Detaylı

PROSteel 2014 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı:

PROSteel 2014 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı: 14 Nisan 2014, İstanbul PROSteel 2014 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Jüri Değerlendirme Toplantısı: Jüri, 14 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 10:00 da Yapı-Endüstri Merkezi nde toplanmıştır. Jüri

Detaylı

Mehmet Yıldırım. istanbul Ticaret Odası olarak bir yandan ekonomik alanda sorumluluklarımızı yerine

Mehmet Yıldırım. istanbul Ticaret Odası olarak bir yandan ekonomik alanda sorumluluklarımızı yerine istanbul Ticaret Odası olarak bir yandan ekonomik alanda sorumluluklarımızı yerine getirirken diğer yandan kurumsal sorumluluk bilinciyle eğitim, kültür sanat gibi konularda da toplumsal yaşama katkıda

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 6.1.ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME KILAVUZU TABLO 3B.2 DE İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİNE MTOK KONTENJANINDAN

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 24/04/2015 2014-2015/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 24/04/2015 Cuma Günü saat 14.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 12.05.2014 TOPLANTI SAYISI : 2014/ 17 KARAR NO: 2014 / 473 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitümüz İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz.

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi Resmi Instagram Hesabı Yeni Yıl Kutlaması Gönderi Yarışması 1. Yarışmanın

Detaylı

KENTSEL TASARIM YARIŞMALARINDA YEREL DEĞERLER: BALIKESİR ÇAMLIK TEPESİ YARIŞMASI

KENTSEL TASARIM YARIŞMALARINDA YEREL DEĞERLER: BALIKESİR ÇAMLIK TEPESİ YARIŞMASI KENTSEL TASARIM YARIŞMALARINDA YEREL DEĞERLER: BALIKESİR ÇAMLIK TEPESİ YARIŞMASI Gaye BİROL, Yrd. Doç. Dr., Yasemin İNCE GÜNEY, Dr. Araş. Gör. Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık

Detaylı

T.C. MERZİFON BELEDİYESİ İŞ VE YAŞAM MERKEZİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI JÜRİ TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. MERZİFON BELEDİYESİ İŞ VE YAŞAM MERKEZİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI JÜRİ TOPLANTI TUTANAĞI T.C. MERZİFON BELEDİYESİ İŞ VE YAŞAM MERKEZİ ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI JÜRİ TOPLANTI TUTANAĞI JÜRİ TOPLANTI TUTANAĞI 14 Kasım 2017 Salı T.C. Merzifon Belediyesi İş ve Yaşam Merkezi Ulusal Mimari Proje

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK - İÇ MİMARLIK BÖLÜMLERİ FİNAL PROGRAMI GÜZ 1.

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK - İÇ MİMARLIK BÖLÜMLERİ FİNAL PROGRAMI GÜZ 1. FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK - İÇ MİMARLIK BÖLÜMLERİ FİNAL PROGRAMI 2014-2015 GÜZ 1.Dönem Dersleri Kodu Dersin Adı T U AKTS Z/S Dil Öğretim Üyesi Gün Saat

Detaylı

TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI PEYZAJ MİMARLIĞI 5.KONGRESİ NE DOĞRU DÖNÜŞEN PEYZAJ ÖĞRENCİ AFİŞ YARIŞMASI JURİ RAPORU

TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI PEYZAJ MİMARLIĞI 5.KONGRESİ NE DOĞRU DÖNÜŞEN PEYZAJ ÖĞRENCİ AFİŞ YARIŞMASI JURİ RAPORU TMMOB PEYZAJ MİMARLARI ODASI PEYZAJ MİMARLIĞI 5.KONGRESİ NE DOĞRU DÖNÜŞEN PEYZAJ ÖĞRENCİ AFİŞ YARIŞMASI JURİ RAPORU I.TUTANAK 1-Yarışma kapsamında 26 afişin; 31 Mayıs 2013 saat 18.00 itibariyle 2 adet

Detaylı

Kodu Dersin Adı T U AKTS Z/S Dil Öğretim Üyesi Gün Saat Yer Bölüm içi Az 3 AZ. İngilizce I G Öğr. Gör.

Kodu Dersin Adı T U AKTS Z/S Dil Öğretim Üyesi Gün Saat Yer Bölüm içi Az 3 AZ. İngilizce I G Öğr. Gör. Kodu Dersin Adı T U AKTS Z/S Dil Öğretim Üyesi Gün Saat Yer Bölüm içi MIM103 FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ MİMARLIK - İÇ MİMARLIK BÖLÜMLERİ BÜTÜNLEME PROGRAMI 2014-2015

Detaylı