Banka nın 2015 yılı için 2014 yıl sonunda hesaplanan Konsolide Operasyonel Riske Esas Tutar tablosu aşağıda verilmiştir:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Banka nın 2015 yılı için 2014 yıl sonunda hesaplanan Konsolide Operasyonel Riske Esas Tutar tablosu aşağıda verilmiştir:"

Transkript

1 YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. NİN BONO VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 27 KASIM 2015 TARİH VE 2015/31 SAYILI TOPLANTISINDA ALINAN KARAR İLE ONAYLANAN , VE TARİHİNDE ADRESLİ KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU NDA ADRESLİ BANKAMIZ İNTERNET ADRESİNDE VE ADRESLİ YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş NİN İNTERNET SİTESİNDE YAYIMLANAN İZAHNAMEYİ OLUŞTURAN BELGELERDEN İHRAÇÇI BİLGİ DÖKÜMANINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLER Madde 4.1 in 8. Paragraf ve 2. Tablosu aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Eski Şekil Operasyonel riske esas tutar, 06 Eylül 2014 tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Bankaların Sermaye Yeterliliğinin Ölçülmesi ve Değerlendirilmesine İlişkin Yönetmelik in 3 üncü bölümü Operasyonel Riske Esas Tutarın Hesaplanması uyarınca Banka nın son 3 yılına ait 2014, 2013 ve 2012 yılsonu brüt gelirleri kullanılmak suretiyle Temel Gösterge Yöntemi kullanılarak hesaplanmıştır. 31 Aralık 2014 tarihi itibarıyla (2015 yılı için 2014 yıl sonunda hesaplanan) operasyonel riske esas tutar bin TL olup, söz konusu risk için hesaplanan sermaye yükümlülüğü bin TL dir. Banka nın 2015 yılı için 2014 yıl sonunda hesaplanan Konsolide Operasyonel Riske Esas Tutar tablosu aşağıda verilmiştir: Sıra No BANKA FAALİYETLERİ 2014 (Bin TL) 2013 (Bin TL) 2012 (Bin TL) Temel Gösterge Yöntemi 1 Net Faiz Gelirleri Net Ücret ve Komisyon Gelirleri Bağlı Ortaklık ve iştirak Hisseleri Dışındaki Hisse Senetlerinden Elde Edilen Temettü Gelirleri Ticari Kar/Zarar (Net) Diğer Faaliyet Gelirleri A/S Hariç Diğer Aktiflerin Satılmasından Elde Edilen Kar/zarar Olağanüstü Gelirler (İşt. ve B.O. Hisseleri ile G.Menkul Satış Kazançları Dahil) Destek hizmeti karşılığı yapılan faaliyet giderleri Sigortadan Tazmin Edilen Tutarlar Temel Gösterge-Brüt Gelir (sıra ) Temel Gösterge-Sermaye Yükümlülüğü (sr 10 x %15) Temel Gösterge-Op.Risk Sermaye Yük. Ortalaması Temel Gösterge-Operasyonel Riske Esas Tutar (sr12 x 12,5) Yeni Şekil Operasyonel riske esas tutar, 06 Eylül 2014 tarih ve sayılı Resmi Gazete de yayımlanan Bankaların Sermaye Yeterliliğinin Ölçülmesi ve Değerlendirilmesine İlişkin Yönetmelik in 3 üncü bölümü Operasyonel Riske Esas Tutarın Hesaplanması uyarınca Banka nın son 3 yılına ait 2015, 2014 ve 2013 yılsonu brüt gelirleri kullanılmak suretiyle Temel Gösterge Yöntemi kullanılarak hesaplanmıştır. 31 Aralık 2015 tarihi itibarıyla (2016 yılı için 2015 yıl sonunda hesaplanan) operasyonel riske esas tutar bin TL olup, söz konusu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Web Adresi: Ticaret Sicil Numarası: İşletmenin Merkezi: İstanbul, Mersis No:

2 risk için hesaplanan sermaye yükümlülüğü bin TL dir. Banka nın 2016 yılı için 2015 yıl sonunda hesaplanan Konsolide Operasyonel Riske Esas Tutar tablosu aşağıda verilmiştir: Sıra No BANKA FAALİYETLERİ 2015 (Bin TL) 2014 (Bin TL) 2013 (Bin TL) Temel Gösterge Yöntemi 1 Net Faiz Gelirleri Net Ücret ve Komisyon Gelirleri Bağlı Ortaklık ve iştirak Hisseleri Dışındaki Hisse Senetlerinden Elde Edilen Temettü Gelirleri Ticari Kar/Zarar (Net) Diğer Faaliyet Gelirleri A/S Hariç Diğer Aktiflerin Satılmasından Elde Edilen Kar/zarar Olağanüstü Gelirler (İşt. ve B.O. Hisseleri ile G.Menkul Satış Kazançları Dahil) Destek hizmeti karşılığı yapılan faaliyet giderleri Sigortadan Tazmin Edilen Tutarlar Temel Gösterge-Brüt Gelir (sıra ) Temel Gösterge-Sermaye Yükümlülüğü (sr 10 x %15) Temel Gösterge-Op.Risk Sermaye Yük. Ortalaması Temel Gösterge-Operasyonel Riske Esas Tutar (sr12 x 12,5) Madde e 6. Paragraf aşağıdaki gibi eklenmiştir. Yeni Şekil 8 Mart 2016 tarihinde ABD Doları tutarında, 10 yıl 1 gün vadeli sermaye benzeri tahvil (katkı sermaye) şeklindeki borçlanma aracının ihracı tamamlanmıştır. İlgili borçlanma aracının kupon faizi %8,5 olup yılda iki kez kupon, vadesinde anapara ödemelidir. Madde in 1. Tablosu aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Eski Şekil Not ve Görünüm İzahname Dönemindeki Gelişmeler Uzun Vadeli Yabancı Para BBB / Durağan 7 Nisan 2015: Uzun Vadeli Yabancı Para kredi notu BBB olarak teyit edilmiştir. Görünüm ise Negatif den Durağan a yükseltilmiştir. Uzun Vadeli Türk Lirası BBB / Durağan 7 Nisan 2015: Uzun Vadeli Türk Lirası kredi notu BBB olarak teyit edilmiştir. Görünüm ise Negatif den Durağan a yükseltilmiştir. Finansal Güç bbb- 24 Haziran 2014:, Finansal Güç notu bbb den bbb- ye indirilmiştir. Uzun Vadeli Ulusal AAA(tur) / Negatif - Uzun Vadeli Yabancı Para Borçlanma BBB - Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Web Adresi: Ticaret Sicil Numarası: İşletmenin Merkezi: İstanbul, Mersis No:

3 Yeni Şekil Not ve Görünüm İzahname Dönemindeki Gelişmeler Uzun Vadeli Yabancı Para BBB / Negatif 3 Nisan 2016: Uzun Vadeli Yabancı Para kredi notu BBB olarak teyit edilmiştir. Görünüm ise Durağan dan Negatif e indirilmiştir. Uzun Vadeli Türk Lirası BBB / Negatif 3 Nisan 2016: Uzun Vadeli Türk Lirası kredi notu BBB olarak teyit edilmiştir. Görünüm ise Durağan dan Negatif e indirilmiştir. Finansal Güç bbb- 24 Haziran 2014:, Finansal Güç notu bbb den bbb- ye indirilmiştir. Uzun Vadeli Ulusal AAA(tur) / Negatif - Uzun Vadeli Yabancı Para Borçlanma BBB - Madde 6.1 in 2. Paragrafı aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Eski Şekil 31 Aralık 2015 itibarıyla merkezi İstanbul da bulunan Yapı Kredi, 11 milyon müşterisine Türkiye de yaygın şubesi ve YKB Grubu bünyesinde çalışanıyla hizmet vermektedir. Banka nın hizmet ağı ATM, yılda 50 milyonun üzerinde çağrıyı karşılayan üç çağrı merkezi, 2,5 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya ulaşan internet bankacılığını ve 2015 yılı itibariyle %12,4 pazar payına sahip öncü mobil bankacılığını da içermektedir. Şube dışı kanalların toplam bankacılık işlemlerindeki payı %85 seviyesindedir. Yeni Şekil 31 Aralık 2015 itibarıyla merkezi İstanbul da bulunan Yapı Kredi, 11 milyon müşterisine Türkiye de yaygın şubesi ve YKB Grubu bünyesinde çalışanıyla hizmet vermektedir. Banka nın hizmet ağı ATM, yılda 70 milyonun üzerinde çağrıyı karşılayan dört çağrı merkezi, 2,5 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya ulaşan internet bankacılığını ve 2015 yılı itibariyle %12,4 pazar payına sahip öncü mobil bankacılığını da içermektedir. Şube dışı kanalların toplam bankacılık işlemlerindeki payı %85 seviyesindedir. Madde in B Bendinin 4 ve 5. paragrafları aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Eski Şekil Yapı Kredi Faktoring A.Ş.: 1999 yılında kurulan ve Yapı Kredi nin %99,95 hissesine sahip olduğu Yapı Kredi Faktoring, 2015 yılının dokuz aylık dönemi itibarıyla toplam faktoring cirosuna göre %15,41 pazar payına sahip olup itibarıyla 120 çalışanı ile alacak takip ve tahsilatını da içeren çok sayıda faktoring ürün ve hizmeti sunmaktadır. Yapı Kredi Finansal Kiralama A.O.: Yapı Kredi nin %99,99 hissesine sahip olduğu Yapı Kredi Leasing, 1987 yılında kurulmuştur yılının dokuz aylık dönemi itibarıyla leasing işlem hacminde %21,1 pazar payına sahip olan şirket, itibarıyla 138 çalışanı ile üretim makineleri ve inşaat ekipmanı alanları başta olmak üzere yüksek kalitede hizmet ve ürün sunmaktadır. Yeni Şekil Yapı Kredi Faktoring A.Ş.: 1999 yılında kurulan ve Yapı Kredi nin %99,95 hissesine sahip olduğu Yapı Kredi Faktoring, 2015 yılsonu itibarıyla toplam faktoring cirosuna göre %17,6 pazar payına 1 sahip olup itibarıyla 120 çalışanı ile alacak takip ve tahsilatını da içeren çok sayıda faktoring ürün ve hizmeti sunmaktadır. 1 Faktoring Derneği ( Factoring cirosuna ilişkin en güncel veriler tarihi itibarıyladır. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Web Adresi: Ticaret Sicil Numarası: İşletmenin Merkezi: İstanbul, Mersis No:

4 Yapı Kredi Finansal Kiralama A.O.: Yapı Kredi nin %99,99 hissesine sahip olduğu Yapı Kredi Leasing, 1987 yılında kurulmuştur yılsonu itibarıyla leasing işlem hacminde %20,3 pazar payına 2 sahip olan şirket, itibarıyla 138 çalışanı ile üretim makineleri ve inşaat ekipmanı alanları başta olmak üzere yüksek kalitede hizmet ve ürün sunmaktadır. Madde in 4. Paragrafı aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Eski Şekil Öte yandan, 30 Eylül 2015 itibarıyla finansal kiralama Türkiye Finansal Kiralama Derneği ne göre (%21,1 Pazar payı ile 1. Sırada) ve faktoring, Türkiye Faktoring Derneği ne göre (%15,4 Pazar payı ile yine 1. Sırada). Yatırım fonları 31 Aralık 2015 itibarıyla Rasyonet e göre (%17,5 Pazar payı ile 2. Sırada) ve 30 Eylül 2015 itibarıyla hisse senedi aracılık işlemleri Borsa İstanbul a göre (%7,1 Pazar payı ile 2. Sırada) alanlarında öncü konumdadır. Yeni Şekil Öte yandan, 31 Aralık 2015 itibarıyla finansal kiralama Türkiye Finansal Kiralama Derneği ne göre (%20,3 pazar payı ile 1. sırada) ve faktoring, Türkiye Faktoring Derneği ne göre (%17,6 pazar payı ile yine 1. sırada). Yatırım fonları 31 Aralık 2015 itibarıyla Rasyonet e göre (%17,5 pazar payı ile 2. sırada) ve 30 Eylül 2015 itibarıyla hisse senedi aracılık işlemleri Borsa İstanbul a göre (%7,1 pazar payı ile 2. sırada) alanlarında öncü konumdadır. 2 Finansal Kiralama Derneği ( Leasing işlem hacmine ilişkin en güncel veriler tarihi itibarıyladır. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Web Adresi: Ticaret Sicil Numarası: İşletmenin Merkezi: İstanbul, Mersis No:

5 Madde 10.maddenin 1. Tablosu aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Eski Şekil İhraççının yönetim kurulu üyeleri hakkında bilgi: Adı Soyadı Görevi Son 5 Yılda İhraççıda Üstlendiği Görevler İhraççı Dışında Yürüttükleri Görevler Görev Süresi/Kalan Görev Süresi Sermaye Payı (TL) (%) Mustafa V. Koç* Başkanı Başkanı Koç Holding A.Ş. Başkanı / Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı / Koç Grubu Şirketlerinde Başkanlıklarıve Üyelikleri Carlo Vivaldi Başkan Vekili / Yönetim Kurulu Murahhas ve Genel Müdür Vekili / Kredi Komitesi Başkan Vekili / İcra Kurulu Başkan Vekili / Kredi Komitesi UniCredit Grubu Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkanı / Koç Finansal Hizmeler A.Ş. Başkan Vekili / UniCredit Grubu Şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri H. Faik Açıkalın Murahhas ve Genel Müdür Murahhas ve Genel Müdür / Kredi Komitesi Başkanı / İcra Kurulu Başkanı Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Murahhas ve İcra Başkanı / Koç Holding A.Ş. lık ve Sigorta Grubu Başkanlığı / Yapı Kredi iştirakleri Başkanlıkları / TBB Niccolo' Ubertalli Murahhas ve Genel Müdür Vekili Murahhas ve Genel Müdür Vekili / Kredi Komitesi Başkan Vekili / İcra Kurulu Başkan Vekili Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Murahhas ve İcra Başkanı Vekili / Yapı Kredi iştirakleri Başkan Vekillikleri ve Üyelikleri 5

6 Levent Çakıroğlu / Kurumsal Yönetim Komitesi / Ücretlendirme Komitesi Koç Holding A.Ş. CEO / Koç Finansal Hizmetler A.Ş. / Koç Grubu şirketleri üyelikleri F. Füsun Akkal Bozok / Denetim Komitesi / Kredi Komitesi Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu / Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Fadıl Ashaboğlu Koç Holding A.Ş. CFO. Koç Finansal Hizmetler A.Ş. / Koç Grubu şirketleri Üyelikleri / Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Dr. Jürgen Kullnigg / Kredi Komitesi UniCredit Bank Avusturya Risk Yönetim Başkanlığı / Koç Finansal Hizmetler A.Ş. / UniCredit Grubu şirketlerinde üyelikleri Mirko D. G. Bianchi (1) / Denetim Komitesi / Kredi Komitesi Yedek UniCredit Bank Avusturya İdare Heyeti ve Baş Mali sorumlusu (CFO) / Koç Finansal Hizmetler A.Ş. / UniCredit Grubu şirketlerinde üyelikleri Gianni Franco Giacomo Papa Başkan Vekili / Denetim Komitesi Başkanı / Kredi Komitesi Yedek / Kurumsal Yönetim Komitesi / Ücretlendirme Komitesi UniCredit Grubu Genel Müdür Vekili ve Kurumsal ve Yatırım lığı Bölüm Başkanı / Koç Finansal Hizmeler A.Ş. / UniCredit Grubu şirketlerinde üyelikleri 6

7 Adil Giray Öztoprak (Bağımsız Üye) (Bağımsız) / Denetim Komitesi Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu / Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Bağımsız) Benedetta Navarra (Bağımsız Üye) (Bağımsız) / Denetim Komitesi Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu / AS Roma / Statutory Auditors Equitalia S.p.A. *Bankamız Başkanı Mustafa V. Koç 21 Ocak 2016 tarihinde vefat etmiş olup, 17/02/2016 tarihi itibari ile Başkanlığı na henüz bir atama yapılmamıştır. Yeni Şekil İhraççının yönetim kurulu üyeleri hakkında bilgi: Adı Soyadı Görevi Son 5 Yılda İhraççıda Üstlendiği Görevler İhraççı Dışında Yürüttükleri Görevler Görev Süresi/Kalan Görev Süresi Sermaye Payı (TL) (%) Y. Ali Koç Başkanı Başkanı Koç Holding A.Ş. Başkan Vekili / Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Başkanı / Koç Grubu Şirketlerinde Başkanlıkları ve Üyelikleri / Çeşitli Vakıf ve Derneklerde Üyelikler Carlo Vivaldi Başkan Vekili / Yönetim Kurulu Murahhas ve Genel Müdür Vekili / Kredi Komitesi Başkan Vekili / İcra Kurulu Başkan Vekili / Kredi Komitesi UniCredit Grubu Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkanı / Koç Finansal Hizmeler A.Ş. Başkan Vekili / UniCredit Grubu Şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyelikleri 7

8 H. Faik Açıkalın Murahhas ve Genel Müdür Murahhas ve Genel Müdür / Kredi Komitesi Başkanı / İcra Kurulu Başkanı Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Murahhas ve İcra Başkanı / Koç Holding A.Ş. lık ve Sigorta Grubu Başkanlığı / Yapı Kredi iştirakleri Başkanlıkları / TBB Niccolo' Ubertalli Murahhas ve Genel Müdür Vekili Murahhas ve Genel Müdür Vekili / Kredi Komitesi Başkan Vekili / İcra Kurulu Başkan Vekili Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Murahhas ve İcra Başkanı Vekili / Yapı Kredi iştirakleri Başkan Vekillikleri ve Üyelikleri Levent Çakıroğlu / Kurumsal Yönetim Komitesi / Ücretlendirme Komitesi Koç Holding A.Ş. CEO / Koç Finansal Hizmetler A.Ş. / Koç Grubu şirketleri üyelikleri F. Füsun Akkal Bozok / Denetim Komitesi / Kredi Komitesi Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu / Sabancı Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Fadıl Ashaboğlu Koç Holding A.Ş. CFO. / Koç Finansal Hizmetler A.Ş. / Koç Grubu şirketleri Üyelikleri / Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Dr. Jürgen Kullnigg / Kredi Komitesi UniCredit Bank Avusturya Risk Yönetim Başkanlığı / Koç Finansal Hizmetler A.Ş. / UniCredit Grubu şirketlerinde üyelikleri 8

9 Mirko D. G. Bianchi / Denetim Komitesi / Kredi Komitesi Yedek UniCredit Bank Avusturya İdare Heyeti ve Baş Mali sorumlusu (CFO) / Koç Finansal Hizmetler A.Ş. / UniCredit Grubu şirketlerinde üyelikleri Gianni Franco Giacomo Papa Başkan Vekili / Denetim Komitesi Başkanı / Kredi Komitesi Yedek / Kurumsal Yönetim Komitesi / Ücretlendirme Komitesi UniCredit Grubu Genel Müdür Vekili ve Kurumsal ve Yatırım lığı Bölüm Başkanı / Koç Finansal Hizmeler A.Ş. / UniCredit Grubu şirketlerinde üyelikleri Adil Giray Öztoprak (Bağımsız Üye) (Bağımsız) / Denetim Komitesi Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu / Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Bağımsız) / Goodyear Lastikleri T. A.Ş. Yönetim Kurulu Benedetta Navarra (1) (Bağımsız Üye) (Bağımsız) / Denetim Komitesi Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu / AS Roma / Statutory Auditors Equitalia S.p.A. Giuseppe Scognamiglio Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu / UniCredit Grubu İcra Kurulu / UniCredit Grubu Kurum ve Kamu ile İlişkiler Yönetimi Başkan Vekili / İtalyan Bankalar Birliği nde İzleme Komitesi / EuropEye Yayın Şirketi Başkanı / Eastwest Dergisi Editörü / L AltraNapoli 9

10 Aykut Ümit Taftalı Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu / Koç Holding Yönetim Komitesi / Suna ve İnan Kıraç Vakfı nın / Kare Portföy, Kıraça Holding ve bağlı birçok şirketlerde üyelikleri / Koç Grubu Şirketlerinde üyelikleri / Yurtiçi ve Yurtdışı Vakıf ve Derneklerde Üyelikler (1) Bankamızda Bağımsız üyesi olarak görev yapmakta olan Sn. Benedetta Navarra tarihi itbariyle Bağımsız Üyeliğinden istifaen ayrılmıştır. Madde 10.maddenin 2. Tablosu aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Eski Şekil Yönetimde söz sahibi olan personel hakkında bilgi: Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermaye Payı (TL) (%) H. Faik Açıkalın Genel Müdür. Murahhas. Kredi Komitesi Başkanı. İcra Kurulu Başkanı Murahhas ve Genel Müdür. Kredi Komitesi Başkanı. Koç Finansal Hizmetler A.Ş. İcra Başkanı ve Murahhas. Koç Holding A.Ş. lık ve Sigorta Grubu Başkanlığı. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. mali iştirakleri Başkanlıkları Niccolò Ubertalli Genel Müdür Vekili. Yönetim Kurulu Murahhas. Kredi Komitesi Başkan Vekili. İcra Kurulu Başkan Vekili - Koç Finansal Hizmetler A.Ş. İcra Başkanı Vekili ve Murahhas. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. mali iştirakleri Başkan Vekillikleri ve Üyelikleri 10

11 Stefano Perazzini (İç Denetim Yönetimi) Genel Müdür Yardımcılığı (İç Denetim Yönetimi) Zeynep Nazan Somer Özelgin (Perakende lık Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Perakende lık Yönetimi. Kredi Kartları ve Tüketici Krediler Yönetimi). Yapı Kredi Bank Azerbaycan Mert Öncü (Hazine Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Hazine Yönetimi). Para ve Döviz Piyasaları Grup Direktörü Mehmet Murat Ermert (Kurumsal İletişim Yönetimi) İletişim Genel Müdür Yardımcılığı (Kurumsal Kimlik ve İletişim Yönetimi) M. Gökmen Uçar (İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimi). İcra Kurulu İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı (İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimi. İnsan Kaynakları Yönetimi). Genel Müdür Yardımcılığı (Perakende Krediler Yönetimi). Finansal Raporlama ve Muhasebe Grup Direktörü Cemal Aybars Sanal (Hukuk Yönetimi) Hukuk Genel Müdür Yardımcılığı (Hukuk Yönetimi) Marco Iannaccone (1) (Finansal Planlama ve Mali İşler Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Finansal Planlama Mali İşler ve Kontrol Yönetimi). Kurumsal Yönetim Komitesi Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mali iştiraklerinde Üyelikleri Mert Yazıcıoğlu (Özel lık ve Varlık Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Özel lık ve Varlık Yönetimi; Hazine Yönetimi). Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mali iştiraklerinde Üyelikleri 11

12 Feza Tan (Kurumsal ve Ticari lık Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Kurumsal ve Ticari lık Yönetimi; Kurumsal ve Ticari Krediler Yönetimi). Kurumsal ve Ticari Krediler Tahsis Grup Başkanı Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mali iştiraklerinde Üyelikleri Mehmet Erkan Özdemir (Uyum ve İç Kontrol) Genel Müdür Yardımcılığı (Uyum Ofisi. Uyum ve İç Konttol). Tüketici İlişkileri Koordinasyon Görevlisi. Kurumsal Yönetim Komitesi Wolfgang Schilk (Risk Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Risk Yönetimi). İcra Kurulu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mali iştiraklerinde Üyelikleri Demir Karaaslan (Perakende Krediler Yönetimi) Genel Müdür Yardımcılığı (Perakende Krediler Yönetimi). Planlama ve Kontrol Grup Direktörü Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akif Cahit Erdoğan (Bilişim Teknolojileri ve Operasyon Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Bilişim Teknolojileri ve Operasyon Yönetimi). Bilişim Teknolojileri Yönetimi Başkanı. İcra Kurulu Nurgün Eyüboğlu (Kurumsal ve Ticari Krediler Yönetimi) Genel Müdür Yardımcılığı (Kurumsal ve Ticari Krediler Yönetimi) Yapı Kredi Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği Yakup Doğan (Alternatif Dağıtım Kanalları Yönetimi) Genel Müdür Yardımcılığı (Alternatif Dağıtım Kanalları Yönetimi) (1)Bankamız 'nun 18 Ocak 2016 tarihli kararı ile; Finansal Planlama ve Mali İşler Yönetimi'nden sorumlu Marco Iannaccone'nin UniCredit Grubu bünyesinde başka bir görev üstlenecek olması sebebiyle; 1 Mart 2016 tarihi itibariyle Massimo Francese'nin Finansal Planlama ve Mali İşler Yönetimi'nden sorumlu olarak atanmasına karar verilmiştir. 12

13 Yeni Şekil Yönetimde söz sahibi olan personel hakkında bilgi: Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler Son Durum İtibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler Sermaye Payı (TL) (%) H. Faik Açıkalın Genel Müdür. Murahhas. Kredi Komitesi Başkanı. İcra Kurulu Başkanı Murahhas ve Genel Müdür. Kredi Komitesi Başkanı. Koç Finansal Hizmetler A.Ş. İcra Başkanı ve Murahhas. Koç Holding A.Ş. lık ve Sigorta Grubu Başkanlığı. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. mali iştirakleri Başkanlıkları Niccolò Ubertalli Genel Müdür Vekili. Yönetim Kurulu Murahhas. Kredi Komitesi Başkan Vekili. İcra Kurulu Başkan Vekili - Koç Finansal Hizmetler A.Ş. İcra Başkanı Vekili ve Murahhas. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. mali iştirakleri Başkan Vekillikleri ve Üyelikleri Stefano Perazzini (İç Denetim Yönetimi) Genel Müdür Yardımcılığı (İç Denetim Yönetimi) Zeynep Nazan Somer Özelgin (Perakende lık Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Perakende lık Yönetimi. Kredi Kartları ve Tüketici Krediler Yönetimi). Yapı Kredi Bank Azerbaycan Mert Öncü (Hazine Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Hazine Yönetimi). Para ve Döviz Piyasaları Grup Direktörü Mehmet Murat Ermert (Kurumsal İletişim Yönetimi) İletişim Genel Müdür Yardımcılığı (Kurumsal Kimlik ve İletişim Yönetimi) 13

14 M. Gökmen Uçar (İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimi). İcra Kurulu İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı (İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimi. İnsan Kaynakları Yönetimi). Genel Müdür Yardımcılığı (Perakende Krediler Yönetimi). Finansal Raporlama ve Muhasebe Grup Direktörü Cemal Aybars Sanal (Hukuk Yönetimi) Hukuk Genel Müdür Yardımcılığı (Hukuk Yönetimi) Massimo Francese (Finansal Planlama ve Mali İşler Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Finansal Planlama Mali İşler ve Kontrol Yönetimi). Kurumsal Yönetim Komitesi Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mali iştiraklerinde Üyelikleri Mert Yazıcıoğlu (Özel lık ve Varlık Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Özel lık ve Varlık Yönetimi; Hazine Yönetimi). Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mali iştiraklerinde Üyelikleri Feza Tan (Kurumsal ve Ticari lık Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Kurumsal ve Ticari lık Yönetimi; Kurumsal ve Ticari Krediler Yönetimi). Kurumsal ve Ticari Krediler Tahsis Grup Başkanı Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mali iştiraklerinde Üyelikleri Mehmet Erkan Özdemir (Uyum ve İç Kontrol) Genel Müdür Yardımcılığı (Uyum Ofisi. Uyum ve İç Konttol). Tüketici İlişkileri Koordinasyon Görevlisi. Kurumsal Yönetim Komitesi Wolfgang Schilk (Risk Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Risk Yönetimi). İcra Kurulu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mali iştiraklerinde Üyelikleri 14

15 Demir Karaaslan (Perakende Krediler Yönetimi) Genel Müdür Yardımcılığı (Perakende Krediler Yönetimi). Planlama ve Kontrol Grup Direktörü Kredi Kayıt Bürosu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akif Cahit Erdoğan (Bilişim Teknolojileri ve Operasyon Yönetimi). İcra Kurulu Genel Müdür Yardımcılığı (Bilişim Teknolojileri ve Operasyon Yönetimi). Bilişim Teknolojileri Yönetimi Başkanı. İcra Kurulu Nurgün Eyüboğlu (Kurumsal ve Ticari Krediler Yönetimi) Genel Müdür Yardımcılığı (Kurumsal ve Ticari Krediler Yönetimi) Yapı Kredi Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği Yakup Doğan (Alternatif Dağıtım Kanalları Yönetimi) Genel Müdür Yardımcılığı (Alternatif Dağıtım Kanalları Yönetimi) 15

16 Madde 11.1 in 2. Tablosu ve 3. Paragrafı aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Eski Şekil İcra Kurulu Üyeleri Adı Soyadı Görevi İş Adresi H.Faik Açıkalın Başkan Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Niccoló Ubertalli Başkan Vekili Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Zeynep Nazan Somer Özelgin Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Feza Tan Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Marco Iannaccone (1) Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul M. Gökmen Uçar Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Cahit Erdoğan Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Wolfgang Schilk Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Mert Yazıcıoğlu Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Mert Öncü Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul (1) Bankamız 'nun 18 Ocak 2016 tarihli kararı ile; Finansal Planlama ve Mali İşler Yönetimi'nden sorumlu Marco Iannaccone'nin UniCredit Grubu bünyesinde başka bir görev üstlenecek olması sebebiyle; 1 Mart 2016 tarihi itibariyle Massimo Francese'nin Finansal Planlama ve Mali İşler Yönetimi'nden sorumlu olarak atanmasına karar verilmiştir. İcra Kurulu nun Görevleri İcra Kurulu, icra açısından yönetim karar alma merkezi olarak, Banka ve iştiraklerinin öncelikli konuları hakkında müşterek karar alınması, üst yönetim ile bilgi paylaşılması ve güçlü takım ruhuna destek olunmasını sağlar. Kurul, iki haftada bir veya Banka nın ihtiyaçları doğrultusunda, ayda en az bir kez olacak şekilde toplanmaktadır. Kurul un tüm kararları daimi üyeler tarafından oy birliği ile alınır. İcra Kurulu, gerekli çoğunluk ve karar yeterlilik sayısını sağlayarak 2014 yılında 27 kez, 2015 yılında 23 kez toplanmıştır yılında 2 kez toplanmıştır. Yeni Şekil İcra Kurulu Üyeleri Adı Soyadı Görevi İş Adresi H.Faik Açıkalın Başkan Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Niccoló Ubertalli Başkan Vekili Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Zeynep Nazan Somer Özelgin Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Feza Tan Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Massimo Francese Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul M. Gökmen Uçar Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Cahit Erdoğan Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Web Adresi: Ticaret Sicil Numarası: İşletmenin Merkezi: İstanbul, Mersis No:

17 Wolfgang Schilk Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Mert Yazıcıoğlu Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Mert Öncü Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul İcra Kurulu nun Görevleri İcra Kurulu, icra açısından yönetim karar alma merkezi olarak, Banka ve iştiraklerinin öncelikli konuları hakkında müşterek karar alınması, üst yönetim ile bilgi paylaşılması ve güçlü takım ruhuna destek olunmasını sağlar. Kurul, iki haftada bir veya Banka nın ihtiyaçları doğrultusunda, ayda en az bir kez olacak şekilde toplanmaktadır. Kurul un tüm kararları daimi üyeler tarafından oy birliği ile alınır. İcra Kurulu, gerekli çoğunluk ve karar yeterlilik sayısını sağlayarak 2014 yılında 27 kez, 2015 yılında 23 kez toplanmıştır yılında 6 kez toplanmıştır. Madde 11.1 in 3. Tablosu aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Eski Şekil Kredi Komitesi Adı Soyadı Görevi İş Adresi H. Faik Açıkalın Başkan Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Niccolo' Ubertalli Başkan Vekili Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Carlo Vivaldi Üye Unicredit Bank Austria AG. Schottengase 6-8, 1010 Vienna - Austria F. Füsun Akkal Bozok Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Dr. Jürgen Kullnigg Üye Unicredit Bank Austria AG, Schottengase 6-8, 1010 Vienna - Austria Mirko D.G.Bianchi Yedek Üye Unicredit Bank Austria AG. Schottengase 6-8, 1010 Vienna - Austria Gianni F. G. Papa Yedek Üye UniCredit S.p.A., Piazza Gae Aulenti, Tower A, Milano, Italia Unicredit Bank Austria AG, Schottengase 6-8, 1010 Vienna - Austria Yeni Şekil Kredi Komitesi Adı Soyadı Görevi İş Adresi H. Faik Açıkalın Başkan Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Niccolo' Ubertalli Başkan Vekili Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul F. Füsun Akkal Bozok Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Dr. Jürgen Kullnigg Üye Unicredit Bank Austria AG, Schottengase 6-8, 1010 Vienna - Austria Carlo Vivaldi Yedek Üye Unicredit Bank Austria AG. Schottengase 6-8, 1010 Vienna - Austria A.Ümit Taftalı Yedek Üye Yapı Kredi Plaza, Çamlık Sokak, D Blok, Levent İstanbul Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Web Adresi: Ticaret Sicil Numarası: İşletmenin Merkezi: İstanbul, Mersis No:

18 Madde 11.1 in 4. Tablosu ve 7 ve 8. Paragrafı aşağıdaki gibi güncellenmiştir. Eski Şekil Kurumsal Yönetim Komitesi: Kurumsal Yönetim Komitesi, na, Banka nın Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uyumu, yatırımcı ilişkileri aktiviteleri ve kamuya yapılacak açıklamalar konusunda destek veren danışma komitesidir. Komite, meydana gelebilecek çıkar çatışmalarını tespit ederek, na iyileştirici önerilerde bulunur. Komite ayrıca, Koç Finansal Hizmetler, İştirakler ve Hissedarlarla İlişkiler birimi tarafından, ortaklar ve yatırımcılar arasında gerçekleştirilen iletişim akışının uygunluğunu teyit eder. Kurul un tüm kararları oy birliği ile alındığında doğrudan, çoğunluk oy ile alındığında ise mutlaka onayı sonrasında uygulanır. Kurumsal Yönetim Komitesi, gerekli çoğunluk ve karar yeterlilik sayısı sağlanarak 2014 yılında 2 kez ve 2015 yılında 1 kez toplanmıştır. Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeleri: Üye Levent Çakıroğlu Üye Carlo Vivaldi Başkan Vekili Üye M. Erkan Özdemir Uyum ve İç Kontrol Üye Marco Iannaccone Finansal Planlama ve Mali İşler Ücretlendirme Komitesi: Ücretlendirme Komitesi, Bankanın ücretlendirme politikasının ve uygulamalarının, banka faaliyetlerinin kapsamı, yapısı, stratejileri, uzun vadeli hedefleri ve risk yönetim yapısı ile uygunluğunu adına izlemek ve denetlemekten sorumludur. Komite, yılda en az iki kez veya Banka nın ihtiyaçları doğrultusunda toplanmaktadır. Ücretlendirme Komitesi, gerekli çoğunluk ve karar yeterlilik sayısı sağlanarak, 2013 yılında 2 kez, 2014 yılında 2 kez toplanmıştır ve 2015 yılında 1 kez toplanmıştır. Yeni Şekil Kurumsal Yönetim Komitesi: Kurumsal Yönetim Komitesi, na, Banka nın Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uyumu, yatırımcı ilişkileri aktiviteleri ve kamuya yapılacak açıklamalar konusunda destek veren danışma komitesidir. Komite, meydana gelebilecek çıkar çatışmalarını tespit ederek, na iyileştirici önerilerde bulunur. Komite ayrıca, Koç Finansal Hizmetler, İştirakler ve Hissedarlarla İlişkiler birimi tarafından, ortaklar ve yatırımcılar arasında gerçekleştirilen iletişim akışının uygunluğunu teyit eder. Kurul un tüm kararları oy birliği ile alındığında doğrudan, çoğunluk oy ile alındığında ise mutlaka onayı sonrasında uygulanır. Kurumsal Yönetim Komitesi, gerekli çoğunluk ve karar yeterlilik sayısı sağlanarak 2014 ve 2015 yıllarında her yıl 2 kez ve 2016 yılında 1 kez toplanmıştır. Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeleri: Üye Mirko D.G. Bianchi Üye Adil G. Öztoprak Üye M. Erkan Özdemir Uyum ve İç Kontrol Üye Massimo Francese Finansal Planlama ve Mali İşler Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Web Adresi: Ticaret Sicil Numarası: İşletmenin Merkezi: İstanbul, Mersis No:

19 Ücretlendirme Komitesi: Ücretlendirme Komitesi, Bankanın ücretlendirme politikasının ve uygulamalarının, banka faaliyetlerinin kapsamı, yapısı, stratejileri, uzun vadeli hedefleri ve risk yönetim yapısı ile uygunluğunu adına izlemek ve denetlemekten sorumludur. Komite, yılda en az iki kez veya Banka nın ihtiyaçları doğrultusunda toplanmaktadır. Ücretlendirme Komitesi, gerekli çoğunluk ve karar yeterlilik sayısı sağlanarak, 2013, 2014 ve 2015 yıllarında her yıl 2 kez, ve 2016 yılında 1 kez toplanmıştır. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Web Adresi: Ticaret Sicil Numarası: İşletmenin Merkezi: İstanbul, Mersis No:

20 İHRAÇÇI BİLGİ DOKÜMANI GÜNCELLEME METNİNİN SORUMLULUĞUNU YÜKLENEN KİŞİLER Kanuni yetki ve sorumluluklarımız dahilinde ve görevimiz çerçevesinde bu ihraççı bilgi dokümanı ve eklerinde yer alan sorumlu olduğumuz kısımlarda bulunan bilgilerin ve verilerin gerçeğe uygun olduğunu ve ihraççı bilgi dokümanında bu bilgilerin anlamını değiştirecek nitelikte bir eksiklik bulunmaması için her türlü makul özenin gösterilmiş olduğunu beyan ederiz. İhraççı Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Sorumlu Olduğu Kısım: Pınar BÖLGEN Direktör Erdinç TETİK Direktör İHRAÇÇI BİLGİ DOKÜMANI GÜNCELLEME METNİNİN TAMAMI Halka Arza Aracılık Eden Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Sorumlu Olduğu Kısım: Volkan KIZILTAN Özlem GÜLÇİÇEK Müdür İHRAÇÇI BİLGİ DOKÜMANI GÜNCELLEME METNİNİN TAMAMI Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., Web Adresi: Ticaret Sicil Numarası: İşletmenin Merkezi: İstanbul, Mersis No:

kapasitesini ifade eder. BBB notu elverişli ancak ekonomik koşulardaki değişimlerin etkisine Uzun Vadeli YP Borçlanma İhracı Notu

kapasitesini ifade eder. BBB notu elverişli ancak ekonomik koşulardaki değişimlerin etkisine Uzun Vadeli YP Borçlanma İhracı Notu YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. NİN BANKA BONOSU VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN ONAYLANAN ve 14 ŞUBAT 2013 ve 5 NİSAN 2013 TARİHLERİNDE KAMUYU AYDINLATAMA PLATFORMU

Detaylı

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 Eylül 2015 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 Eylül 2015 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 Eylül 2015 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İçindekiler 1. Yapı Kredi nin Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan ve leri, Denetim

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özet. Bu özet, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nca././... tarihinde onaylanmıştır.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özet. Bu özet, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nca././... tarihinde onaylanmıştır. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özet Bu özet, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nca././... tarihinde onaylanmıştır. Ortaklığımızın 15.000.000.000 toplam TL tutarındaki ihraç tavanı kapsamındaki borçlanma araçlarının

Detaylı

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 31 MART 2015 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 31 MART 2015 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 31 MART 2015 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İçindekiler 1. Yapı Kredi nin Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan ve leri, Denetim

Detaylı

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 31 MART 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 31 MART 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 31 MART 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İçindekiler 1. Yapı Kredi nin Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan ve leri, Denetim

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 HAZİRAN 2014 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 HAZİRAN 2014 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 HAZİRAN 2014 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2012 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2012 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2012 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ Ortaklığımızın 4.000.000.000 TL nominal değerli banka bono ve/veya tahvillerinin ihracına ilişkin olarak

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. Şirket Genel Bilgi Formu

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. Şirket Genel Bilgi Formu KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. Şirket Genel Bilgi Formu Şirket Genel Bilgi Formu Contact Information Title Head Office Address Production Facilities Address Website YAPI VE KREDİ

Detaylı

Madde 1.1 in 6ncı paragrafı aşağıdaki şekilde güncellenmiştir.

Madde 1.1 in 6ncı paragrafı aşağıdaki şekilde güncellenmiştir. AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin BANKA BONOSU VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 21 TEMMUZ 2011 TARİHİNDE ONAYLANAN İZAHNAMESİNDE VE 26 EKİM 2011 TARİHİNDE ONAYLANAN

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 HAZİRAN 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özettir

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özettir Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özettir Bu özet, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nca././... tarihinde onaylanmıştır. Ortaklığımızın 5.600.000.000 toplam TL tutarındaki ihraç tavanı kapsamındaki borçlanma araçlarının

Detaylı

FITCH RATINGS Not Açıklama. BBB notu elverili ancak ekonomik. koullardaki deiimlerin etkisine nispeten açık finansal yükümlülüklere uyma

FITCH RATINGS Not Açıklama. BBB notu elverili ancak ekonomik. koullardaki deiimlerin etkisine nispeten açık finansal yükümlülüklere uyma YAPI VE KRED BANKASI A.. NN BANKA BONOSU VE/VEYA TAHVLLERNN HALKA ARZINA LKN SERMAYE PYASASI KURULU TARAFINDAN 3 HAZRAN 2011 TARHNDE ONAYLANAN ve TESCL ETTRLEN, 30 EYLÜL 2011 TARHNDE TADL VE 4 EKM 2011

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporu Bağımsız denetçi raporu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu na Konsolide

Detaylı

İşbu Özet Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmamış olup taslak niteliğindedir.

İşbu Özet Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmamış olup taslak niteliğindedir. İşbu Özet Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmamış olup taslak niteliğindedir. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Özettir Bu özet, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) nca.../.../... tarihinde onaylanmıştır.

Detaylı

YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU

YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU GİRİŞ YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU 30 Ocak 2002 tarihinde Koç Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Koç Yatırım) nin iştiraki olarak kurulan Koç Portföy Yönetimi A.Ş. (Şirket), 29.12.2006

Detaylı

YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU

YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU GİRİŞ YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU 30 Ocak 2002 tarihinde Koç Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Koç Yatırım) nin iştiraki olarak kurulan Koç Portföy Yönetimi A.Ş. (Şirket), 29.12.2006

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı bağımsız denetim raporu Sınırlı bağımsız denetim raporu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu

Detaylı

YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU

YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU GİRİŞ 30 Ocak 2002 tarihinde Koç Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Koç Yatırım) nin iştiraki olarak kurulan Koç Portföy Yönetimi A.Ş. (Şirket), 29.12.2006

Detaylı

TASLAK. % 33,7603 dir.

TASLAK. % 33,7603 dir. ŞEKER FİNANSAL KİRALAMA ANONİM ŞİRKETİ'NİN BORÇLANMA ARAÇLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 05 HAZİRAN 2014 TARİHİNDE ONAYLANAN İHRAÇÇI BİLGİ DÖKÜMANINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLERE

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide olmayan finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporu Bağımsız denetçi raporu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu na

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2014 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2014 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2014 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2013 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu Ara Dönem Finansal Bilgilere İlişkin Sınırlı Denetim Raporu Yapı ve Kredi Bankası

Detaylı

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 EYLÜL 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 EYLÜL 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 EYLÜL 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İçindekiler 1. Yapı Kredi nin Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri,

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu Ara Dönem Finansal Bilgilere İlişkin Sınırlı Denetim Raporu Yapı ve Kredi Bankası

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 EYLÜL 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu Ara Dönem Finansal Bilgilere İlişkin Sınırlı Denetim Raporu Yapı ve Kredi Bankası

Detaylı

YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş

YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. NİN BONO VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 17 OCAK 2014 TARİHİNDE ONAYLANAN ÖZET DÖKÜMANINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLER Madde 2.3

Detaylı

kapasitesini ifade eder. BBB notu elverişli ancak ekonomik koşullardaki değişimlerin etkisine nispeten Uzun Vadeli YP Borçlanma

kapasitesini ifade eder. BBB notu elverişli ancak ekonomik koşullardaki değişimlerin etkisine nispeten Uzun Vadeli YP Borçlanma YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. NİN BANKA BONOSU VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN ONAYLANAN ve 14 ŞUBAT 2013, 5 NİSAN 2013 ve 9 MAYIS 2013 TARİHLERİNDE KAMUYU AYDINLATAMA

Detaylı

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz.

Yapı Kredi olarak müşteri merkezli bir strateji izliyoruz. 6,5 milyon aktif müşteriye hizmet veriyoruz. bankacılık ve sigortacılık Müşteri odaklı yaklaşımlarımız, güçlü finansal yapımız, milyonlarca aktif müşteri sayımızla Türkiye nin lider bankacılık ve sigortacılık grubu olarak anahtar biziz! Yapı Kredi

Detaylı

AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ

AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ AKBANK TÜRK ANONİM ŞİRKETİ nin BANKA BONOSU VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 25 MAYIS 2012 TARİHİNDE ONAYLANAN İZAHNAMESİNDE VE 29 AĞUSTOS 2012 ve 16.10.2012

Detaylı

Koç Finansal Hizmetler A.Ş.

Koç Finansal Hizmetler A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. NİN 30 Eylül 2016 TARiHi itibariyla HAZIRLANAN DOKUZ AYLIK KONSOLİDE FİNANSAL

Detaylı

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir.

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir. TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 9 NĠSAN 2013 TARĠHĠNDE ONAYLANAN ĠZAHNAMESĠNDE MEYDANA GELEN DEĞĠġĠKLĠKLER

Detaylı

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN

İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİ İLE CAMİŞ MENKUL DEĞERLER ANONİM ŞİRKETİNİN DEVRALMA YOLUYLA KOLAYLAŞTIRILMIŞ USULDE BİRLEŞMESİNE İLİŞKİN DUYURUDUR Bu duyuru metni, Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul)

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı bağımsız denetim raporu Sınırlı bağımsız denetim raporu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu

Detaylı

Pasif kalemler TP YP TOPLAM TP YP TOPLAM TP YP TOPLAM

Pasif kalemler TP YP TOPLAM TP YP TOPLAM TP YP TOPLAM YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. NİN BONO VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 27 KASIM 2015 TARİH VE 2015/31 SAYILI TOPLANTISINDA ALINAN KARAR İLE ONAYLANAN 27.11.2015,

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı bağımsız denetim raporu Sınırlı bağımsız denetim raporu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2014 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2014 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2014 TARİHİ İTİBARIYLA HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

YAPI KREDĠ FĠNANSAL KĠRALAMA A.O. PAYLARININ ĠSTEĞE BAĞLI ÇAĞRI YOLUYLA YAPI VE KREDĠ BANKASI A.ġ.TARAFINDAN DEVRALINMASINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠ FORMU

YAPI KREDĠ FĠNANSAL KĠRALAMA A.O. PAYLARININ ĠSTEĞE BAĞLI ÇAĞRI YOLUYLA YAPI VE KREDĠ BANKASI A.ġ.TARAFINDAN DEVRALINMASINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠ FORMU YAPI KREDĠ FĠNANSAL KĠRALAMA A.O. PAYLARININ ĠSTEĞE BAĞLI ÇAĞRI YOLUYLA YAPI VE KREDĠ BANKASI A.ġ.TARAFINDAN DEVRALINMASINA ĠLĠġKĠN BĠLGĠ FORMU 1. Çağrıya Konu ġirket e ĠliĢkin Bilgiler: a) Ticaret Unvanı:

Detaylı

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 HAZİRAN 2010 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 HAZİRAN 2010 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 HAZİRAN 2010 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İçindekiler 1. Yapı Kredi nin Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri,

Detaylı

Koç Finansal Hizmetler A.Ş.

Koç Finansal Hizmetler A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar nin hazırlanan dokuz aylık konsolide finansal raporu E-Posta : financialreports@yapikredi.com.tr Bankacılık

Detaylı

YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş

YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. NİN BANKA BONOSU VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 10 MAYIS 2012 TARİHİNDE ONAYLANAN ve 11 MAYIS 2012 TARİHİNDE TESCİL ETTİRİLEN,

Detaylı

Koç Finansal Hizmetler A.Ş.

Koç Finansal Hizmetler A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar nin hazırlanan üç aylık konsolide finansal raporu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından düzenlenen

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide olmayan finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu Ara Dönem Finansal Bilgilere İlişkin Sınırlı Denetim Raporu Yapı ve Kredi

Detaylı

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013 FİNANS KOÇ-AMERIKAN BANK ILE 1980 LI YILLARDA BÜYÜMEYE BAŞLADIĞIMIZ BANKACILIK SEKTÖRÜNDE ÜLKEMIZ EKONOMISI VE SEKTÖRDEKI DEĞIŞIMLERI DOĞRU OKUDUK VE 2005 YILINDA YAPI KREDI BANKASI NI BÜNYEMIZE KATARAK

Detaylı

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU FİNANS Koç-Amerikan Bank ile 1980 li yıllarda büyümeye başladığımız bankacılık sektöründe ülkemiz ekonomisi ve sektördeki değişimleri doğru okuduk ve 2005 yılında Yapı Kredi Bankası nı bünyemize katarak

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı bağımsız denetim raporu Sınırlı bağımsız denetim raporu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu

Detaylı

Koç Finansal Hizmetler A.Ş.

Koç Finansal Hizmetler A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporu Bağımsız denetçi raporu Konsolide Finansal Tablolara İlişkin Rapor Koç Finansal

Detaylı

HALKA ARZ EDİLMEKSİZİN VEYA YURT DIŞINDA BORÇLANMA ARACI İHRACI BAŞVURU FORMU

HALKA ARZ EDİLMEKSİZİN VEYA YURT DIŞINDA BORÇLANMA ARACI İHRACI BAŞVURU FORMU HALKA ARZ EDİLMEKSİZİN VEYA YURT DIŞINDA BORÇLANMA ARACI İHRACI BAŞVURU FORMU A. İHRAÇÇIYA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER 1. İHRAÇÇIYI TANITICI BİLGİLER 1.1. Ticaret Unvanı : Yapı Kredi Finansal Kiralama A.O.

Detaylı

Madde 2. Maddesi aşağıdaki şekilde güncellenmiştir.

Madde 2. Maddesi aşağıdaki şekilde güncellenmiştir. YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. NİN BONO VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 14 OCAK 2014 TARİH VE 1/1 SAYILI TOPLANTISINDA ALINAN KARAR İLE ONAYLANAN 20.01.2014, 28.02.2014

Detaylı

Koç Finansal Hizmetler A.Ş.

Koç Finansal Hizmetler A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar nin hazırlanan altı aylık konsolide finansal raporu E-Posta : financialreports@yapikredi.com.tr Bankacılık

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu ARA DÖNEM FİNANSAL BİLGİLERE İLİŞKİN SINIRLI DENETİM RAPORU Yapı ve Kredi Bankası

Detaylı

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir.

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir. TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

Koç Finansal Hizmetler A.Ş.

Koç Finansal Hizmetler A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporu Bağımsız denetim raporu Koç Finansal Hizmetler A.Ş. Yönetim Kurulu na: Koç Finansal

Detaylı

RABOBANK A.Ş. 30 Haziran 2016 Ara Dönem Faaliyet Raporu

RABOBANK A.Ş. 30 Haziran 2016 Ara Dönem Faaliyet Raporu RABOBANK A.Ş. 30 Haziran 2016 Ara Dönem Faaliyet Raporu I. GENEL BİLGİLER a. Rabobank A.Ş. Hakkında Özet Bilgi ve Tanıtıcı Bilgiler Bankanın ticari unvanı Rabobank Anonim Şirketi Ticaret sicil numarası

Detaylı

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 EYLÜL 2010 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 EYLÜL 2010 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU YAPI ve KREDİ BANKASI A.Ş. 30 EYLÜL 2010 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İçindekiler 1. Yapı Kredi nin Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri,

Detaylı

İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2015 KONSOLİDE OLMAYAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2015 KONSOLİDE OLMAYAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2015 KONSOLİDE OLMAYAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. 2015 Yılı I. Dönem Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER Başlık... Sayfa

Detaylı

Yapı Kredi B Tipi Yatırım Ortaklığı A. Ş. (YKBYO) payları için isteğe bağlı olarak yapılacak Çağrı, 23 Temmuz 2013 saat 09:00 da başlıyor.

Yapı Kredi B Tipi Yatırım Ortaklığı A. Ş. (YKBYO) payları için isteğe bağlı olarak yapılacak Çağrı, 23 Temmuz 2013 saat 09:00 da başlıyor. Yapı Kredi B Tipi Yatırım Ortaklığı A. Ş. (YKBYO) payları için isteğe bağlı olarak yapılacak Çağrı, 23 Temmuz 2013 saat 09:00 da başlıyor. 10 iş günü açık kalacak Çağrı nın bitiş tarihi 5 Ağustos 2013

Detaylı

Koç Finansal Hizmetler A.Ş.

Koç Finansal Hizmetler A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. NİN 30 Haziran 2016 TARiHi itibariyla HAZIRLANAN ALTI AYLIK KONSOLİDE FİNANSAL

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ Ortaklığımızın 4.000.000.000 TL nominal değerli banka bono ve/veya tahvillerinin ihracına ilişkin olarak

Detaylı

KURUL TARAFINDAN HENÜZ ONAYLANMAMIŞ TASLAKTIR

KURUL TARAFINDAN HENÜZ ONAYLANMAMIŞ TASLAKTIR DENİZBANK ANONİM ŞİRKETİ NİN BONO VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 24 EYLÜL 2013 TARİHİNDE ONAYLANAN İHRAÇCI BİLGİ DOKÜMANINDA(İBD) MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLER

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2012 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2012 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 31 MART 2012 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporu Bağımsız denetim raporu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu na Konsolide

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile bağımsız denetim raporu Bağımsız denetim raporu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu na: Yapı ve

Detaylı

Pasif kalemler TP YP TOPLAM TP YP TOPLAM TP YP TOPLAM

Pasif kalemler TP YP TOPLAM TP YP TOPLAM TP YP TOPLAM YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. NİN BONO VE/VEYA TAHVİLLERİNİN HALKA ARZINA İLİŞKİN SERMAYE PİYASASI KURULU TARAFINDAN 14 OCAK 2014 TARİHİNDE ONAYLANAN İHRAÇÇI BİLGİ DÖKÜMANINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞİKLİKLER

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. 30 Haziran 2016 tarihi itibarıyla hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide olmayan finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu Ara Dönem Finansal Bilgilere İlişkin

Detaylı

: ÖZYOL HOLDİNG A.Ş YILI II. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU. : Vişnezade Mah.Alaaddin Yavaşça Sk. No:10 D:12 Maçka-Beşiktaş /İST.

: ÖZYOL HOLDİNG A.Ş YILI II. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU. : Vişnezade Mah.Alaaddin Yavaşça Sk. No:10 D:12 Maçka-Beşiktaş /İST. ÖZYOL HOLDİNG A.Ş. 2016 YILI II. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01.01.2016-30.06.2016 Ticaret Unvanı : ÖZYOL HOLDİNG A.Ş. Şirket Adresi : Vişnezade Mah.Alaaddin Yavaşça

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER ANONİM ŞİRKETİ 2016 YILI

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER ANONİM ŞİRKETİ 2016 YILI KOÇ FİNANSAL HİZMETLER ANONİM ŞİRKETİ 2016 YILI FAALİYET RAPORU İçindekiler Yıllık Faaliyet Raporu Uygunluk Görüşü... 2 Olağan Genel Kurul Gündemi... 4 Bölüm 1: Sunuş... 5 a. Şirket in Tarihçesi... 5 b.

Detaylı

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 HAZİRAN 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 HAZİRAN 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU KOÇ FİNANSAL HİZMETLER A.Ş. 30 HAZİRAN 2011 TARİHİ İTİBARİYLE HAZIRLANAN ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İçindekiler 1. Koç Finansal Hizmetler in Kısa Tarihçesi ve Ortaklık Yapısı... 3 2. Yönetim Kurulu Başkan

Detaylı

RABOBANK A.Ş. 31 Mart 2016 Ara Dönem Faaliyet Raporu

RABOBANK A.Ş. 31 Mart 2016 Ara Dönem Faaliyet Raporu RABOBANK A.Ş. 31 Mart 2016 Ara Dönem Faaliyet Raporu I. GENEL BİLGİLER a. Rabobank A.Ş. Hakkında Özet Bilgi ve Tanıtıcı Bilgiler Bankanın ticari unvanı Rabobank Anonim Şirketi Ticaret sicil numarası 907356

Detaylı

TEBLİĞ. Konsolide özkaynak kalemlerine ilişkin bilgiler: Cari Dönem Önceki Dönem

TEBLİĞ. Konsolide özkaynak kalemlerine ilişkin bilgiler: Cari Dönem Önceki Dönem 22 Eylül 2007 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 26651 TEBLİĞ Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan: BANKALARCA KAMUYA AÇIKLANACAK FİNANSAL TABLOLAR İLE BUNLARA İLİŞKİN AÇIKLAMA VE DİPNOTLAR HAKKINDA

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı bağımsız denetim raporu Sınırlı bağımsız denetim raporu Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Banka Bonosu İhracı Tanıtım Sunumu. Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Banka Bonosu İhracı Tanıtım Sunumu. Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Banka Bonosu İhracı Tanıtım Sunumu Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı İhraç Miktarı Vade İhraç Şekli Bono Bilgileri 500.000.000 TL nominal

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. 30 Eylül 2016 tarihi itibarıyla hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide olmayan finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu Ara Dönem Finansal Bilgilere İlişkin

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 173 Gün Vadeli Banka Bonosu Ve 383 Gün Vadeli Tahvil İhracı Tanıtım Sunumu

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 173 Gün Vadeli Banka Bonosu Ve 383 Gün Vadeli Tahvil İhracı Tanıtım Sunumu T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 173 Gün Vadeli Banka Bonosu Ve 383 Gün Vadeli Tahvil İhracı Tanıtım Sunumu Hazine ve Strateji Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı İhraç Miktarı

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. 30 Eylül 2014 tarihi itibarıyla hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide olmayan finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı bağımsız denetim raporu Sınırlı bağımsız denetim raporu

Detaylı

KATILIMCILARA DUYURU

KATILIMCILARA DUYURU KATILIMCILARA DUYURU Sermaye Piyasası Kurulu ndan alınan 18.09.2017 tarih ve 10596 sayılı izin ile Kurucusu olduğumuz Gelir Amaçlı Kamu Yatırım Fonu nun na, Gruplara Yönelik Gelir Amaçlı Kamu nun Grup

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda sunulmuştur.

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporu ARA DÖNEM FİNANSAL BİLGİLERE İLİŞKİN SINIRLI DENETİM RAPORU Yapı ve Kredi Bankası

Detaylı

FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ İSTATİSTİKLERİ

FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ İSTATİSTİKLERİ FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG VE FİNANSMAN ŞİRKETLERİ İSTATİSTİKLERİ HAZİRAN 2015 08.09.2015 Sayı: 2015-3 Son Güncelleme Tarihi: 03.09.2015 İSTATİSTİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PARASAL VE FİNANSAL VERİLER MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

Koç Finansal Hizmetler A.Ş.

Koç Finansal Hizmetler A.Ş. hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar nin hazırlanan üç aylık konsolide finansal raporu E-Posta : financialreports@yapikredi.com.tr Bankacılık

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon")

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O Banka Bonosu Ġhracı 17-18-19 Eylül 2012

T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O Banka Bonosu Ġhracı 17-18-19 Eylül 2012 T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O Banka Bonosu Ġhracı 17-18-19 Eylül 2012 Yasal Uyarı Bu doküman Yatırımcıya bilgi vermek amacıyla hazırlanmış olup, kaynak olarak Vakıfbank tarafından kamuya açıklanan finansal

Detaylı

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU UBS MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ EYLUL 2009 İTİBARI İLE YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, Şirketimizin Eylul 2009 dönemine ilişkin faaliyetleri

Detaylı

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. 30 Haziran 2013 tarihi itibarıyla hazırlanan kamuya açıklanacak konsolide olmayan finansal tablolar, bunlara ilişkin açıklama ve dipnotlar ile sınırlı bağımsız denetim raporu Sınırlı bağımsız denetim raporu

Detaylı

Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu

Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu Kurumsal Yönetim İlkeleri Uyum Raporu BÖLÜM I - Kurumsal Yönetim İlkeleri ne Uyum Beyanı Yapı Kredi, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uyum sağlamaya özen

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2009 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2009 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU FİNANSAL TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") finansal tablo dipnotları

Detaylı

YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU GİRİŞ

YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU GİRİŞ YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ FAALİYET RAPORU GİRİŞ 30 Ocak 2002 tarihinde Koç Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Koç Yatırım) nin iştiraki olarak kurulan Koç Portföy Yönetimi A.Ş. (Şirket), 29.12.2006

Detaylı

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇOSU ÖNCEKİ DÖNEM AKTİF KALEMLER Dipnot ( 30/06/2004 ) ( 31/12/2003) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 80.104 59.988 140.092 74.313

Detaylı

ŞEKER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim

ŞEKER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor Konsolide Olmayan Aylık Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ŞEKER FAKTORİNG A.Ş. Finansal Kurumlar Finansal Rapor 2017-1. 3 Aylık Bildirim Finansal Tablolara ilişkin Genel Açıklama 01.01.2017-31.03.2017 Dönemine Ait Finansal Tablolar

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI 4 Temmuz 2006 tarihli 6591 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi nde yayınlanan ilana göre Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda

Detaylı

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇO BİN YENİ TÜRK LİRASI

ŞEKERBANK T.A.Ş. KONSOLİDE BİLANÇO BİN YENİ TÜRK LİRASI KONSOLİDE BİLANÇO AKTİF KALEMLER Dipnot (31.12.2005) (31.12.2004) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 146.337 47.398 193.735 60.664 51.822 112.486 1.1.Kasa 29.512-29.512 22.284-22.284

Detaylı

KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO

KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇO AKTİF KALEMLER Dipnot ( 31/12/2005 ) ( 31/12/2004 ) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 84 221 305 84 541 625 1.1 Kasa 33 0 33 84 0 84 1.2 Efektif

Detaylı

MNG BANK A.Ş. BİLANÇOSU

MNG BANK A.Ş. BİLANÇOSU BİLANÇOSU Bağımsız Sınırlı Denetimden Geçmiş Bağımsız Denetimden Geçmiş AKTİF KALEMLER Dipnot (30/09/2006) (31/12/2005) TP YP Toplam TP YP Toplam I. NAKİT DEĞERLER VE MERKEZ BANKASI (1) 10.069 2.643 12.712

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2005 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK 2005 31 ARALIK 2005 DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU 1. Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı