TÜRKİYE. Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) ve Önemli Bilgiler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TÜRKİYE. Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) ve Önemli Bilgiler"

Transkript

1 TÜRKİYE Sıkça Sorulan Sorular (FAQ) ve Önemli Bilgiler 1. KAYIT: S: Bir Nu Skin Distribütörü olmak için ne yapmalıyım? C: internet adresinden kaydınızı yapabilir ve bunun sonucunda Politikalar ve Prosedürlerimizi, Satış Kazanç Planımızı, hemen efektif hale gelecek olan Nu Skin Kontratınızı kabul ederek bir Nu Skin Distribütörü olabilirsiniz. 2. İŞ MATERYALLERİ: S: Türkçe de hangi iş materyalleri kullanılabilirdir? C: DA, Politikalar, Satış Kazanç Planı ve Prosedürler ve Otomatik Gönderi Ödülleri (ADR) sipariş formu elektronik olarak kulanılabilirdir. Bu belgeleri websitemizden indirebilirsiniz. 3. ÜRÜNLER: a. S: Şu an hangi Nu Skin ürünleri Türkiye de mevcuttur? C: Aşağıdaki ürünler, Türkiye marketinde kayıt edilmiş olup mevcuttur: ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II Nu Skin Galvanic Facial Gels with ageloc (her biri 4 küçük şişe) Tru Face Line Corrector (30 ml) Nu Skin Galvanic Spa System Body Shaping Gel (150 ml) Dermatic Effects (150 ml) Creamy Cleansing Lotion (150 ml) PH Balance Toner (150 ml) Night Supply Nourishing Cream (50 ml) Moisture Restore Day SPF 15 Normal to Dry Skin(50 ml) Celltrex Ultra (15 ml) Tru Face Essence Ultra (60 kapsül) NaPCA Moisture Mist (250 ml) Epoch Hand Cleansing Gel (100 ml) ageloc Gentle Cleanse & Tone (60 ml) ageloc Radiant Day SPF 22 (15 ml) ageloc Future Serum (30 ml) ageloc Transforming Night Cream (30 ml) ageloc Galvanic Body Spa ageloc Body Shaping Gel (150 ml) ageloc Dermatic Effects (150 ml) Epoch Baobab Body Butter (125 gr) Rejuvenating Cream (75 ml) Pure Cleansing Gel (150 ml) ph Balance Mattefying Toner (150 ml) MRD Protective Mattefying Lotion SPF15 Karma/Yağlı (50 ml) Moisture Restore Intense Moisturizer (75 ml) Polishing Peel (50 ml) Perennial (250 ml) Hand Lotion (125 ml)

2 4. ADR : Liquid Body Bar (250 ml) Celltrex CoQ10 Complete (15 ml) Body Cleansing Gel (250ml) Epoch Sole Solution (125 ml) Body Smoother (250 ml) b. S: "PSV" ve "ürün puanının" anlamları nedir? C: PSV = Kişisel Satış Hacmi, Nu Skin den perakende satış için ya da kişisel tüketiminiz için satın aldığınız ürünler ve servislerin aylık puan değeridir. PSV, ayrıca kişisel perakende müşterileriniz tarafından Şirketten doğrudan satın alınan ürünlerden gelen puanları da içermektedir. Ürün puanı: Ürün puanları aylık olarak tahsis edilmektedir ve ADR nizin PSV miktarı ile hesaplanmaktadır. Her ay 75 ürün puanı kazanılmaktadır. Miktarlar ADR de ne kadar uzun süre kaldığınız baz alınarak belirlenmektedir: 10% iki aylık ADR niz olduğu sürece her zaman. 20% - programdaki ilk yılda (ilk 12 siparişinizi verdiğinizde). 30% - bir yıldan sonra (12 siparişten fazlasını verdiğinizde). a. S: ADR nin anlamı nedir? C: ADR = Otomatik Gönderi Programı: Favori ürünlerinizi düzeni olarak sipariş etmek için ADR ye bir kez kayıt olmanız yeterlidir ve bu sayede ürünler sizlere her ay otomatik olarak teslim edilecektir. ADR nizin içeriğini, gönderi tarihini, gönderi adresini her zaman değiştirebilirsiniz. b. S: Bir ADR ye sahip olmanın faydaları nelerdir? C: ADR nizin olması halinde, ürün fiyatlarında (ve PV de dahil olmak üzere) 5% indirim alırsınız. Ayrıca 20% değerinde Ürün Puanı teslim alırsınız. 12 ay boyunca ADR ye sahip olmanız durumunda 13. aydan itibaren 30% ürün puanı teslim alırsınız. İki aylık ADRler için, 10% ürün puanı teslim alırsınız. ADR nizi internet aracılığıyla oluşturmanız halinde 50% lik gönderi indiriminden de yararlanabilirsiniz. 5. SİPARİŞ VERME: 6. GÖNDERİ: S: Türkiye de nasıl sipariş verebilirim? C: Siparişlerinizi aşağıdaki telefon numaralarını kullanarak verebilirsiniz: (ücretsiz) (ücretli) mobil ile (ücretli) faks ile: , ve e-posta göndererek: turkeyweb@nuskin.com or online at a. S: Siparişin tahmini geliş süresi nedir? C: Ödeme yapıldıktan sonra, sipariş sizlere 4-5 iş günü içerisinde teslim edilecektir. b. S: Eğer gecikme olursa ne yapmalıyım? C: Sipariş tesliminde gecikme olursa, lütfen en kısa sürede yerel Müşteri Servisinizle iletişime geçiniz. Böylece gecikmenin nedenini derhal belirleyebiliriz.

3 7. KOMİSYON ÖDEMELERİ (TEKNİK BAKIŞ AÇISI): a. S: Komisyonumu teslim alabilmek için ne yapmalıyım? C: Şirketin banka hesap detaylarınızı teslim aldığından emin olun. Komisyonlar doğrudan banka hesabınıza ödenecektir. b. S: Komisyonum ne zaman hesaplanacaktır? C: Bir önceki ayın performansı için hesaplanan komisyon, şu anki ayın 20 sinden önce hesaplanmaktadır. c. S: Komisyonumu ne zaman alabilirim? C: Komisyon ödemesi her ayın 20 si ile 25 i arası yapılmaktadır. Komisyon ödemesinde bir gecikme olması halinde takip eden ödeme iki hafta içerisinde planlanacaktır. d. S: Komisyonumu almak için Nu Skin i faturalandırmalı mıyım? C: Kayıtlı, KDV ödeyen biriyseniz komisyon ödemesinden önce aşağıdaki adrese fatura ibraz etmeniz gerekmektedir: Nu Skin Turkey Cilt Bakim ve Besleyici urunleri Tic. Ltd. Sti. Maslak Mah. Bilim sok. S u n P la z a Ka t : Maslak / Istambul KDV ödeme yükümlülüğünüz yok ise, fatura ibraz etmeniz gerekmemektedir. Şirket, gelir verginizi devlete doğrudan ödeyecektir e. S: Komisyonumu teslim alamazsam ne yapmalıyım? C: a) Lütfen ilgili ayda komisyon almaya yeterli olup olmadığınızdan emin olunuz b) Lütfen banka hesabınızın sistemimizde kayıtlı olduğundan emin olunuz. c) Eğer KDV ödeyen biriyseniz, lütfen komisyon ödemesini almadan önce fatura kestiğinizden emin olunuz.

4 8. KOMİSYON ÖDEMESİ SATIŞ KAZANÇ PLANI AÇISINDAN a. S: Komisyon almaya nasıl elverişli olabilirim? C: Komisyon almak için, Satış Kazanç Planı gereklilikleriyle örtüşen bazı teknik detayları bizlere sunmalısınız. b. S: Komisyon ödemeleri ya da Satış Kazanç Planı ile ilgili sorularım için kiminle iletişime geçmeliyim? C :Komisyonlarla ya da Satış Kazanç Planı ile ilgili sorularınız için lütfen yerel Müşteri Servisiniz ile iletişime geçiniz. 9. GERİ GÖNDERİLEN ÜRÜNLER (RMA): a. S: Geri gönderilen ürünler için hangi kurallar uygulanabilirdir (RMA)? C: Politikalar ve Prosedürler uyarınca aşağıda listelenen ürünleri iade olarak kabul ediyoruz: 1) Tekrar satılabilir durumdaki ürünler: (paragraf 4.2,P&P) Satın alım tarihinden itibaren 12 ay içerisinde iade edilen ürünler için toptan satış fiyatının 90% ı. Teslimattan itibaren 30 gün içerisinde Şirkete geri gönderilen ürünler için 100% para iadesi (ödenmişse KDV.vergi dahil, nakliye, komisyonlar ve satın alımla ilgili diğer kazanımlar hariç olmak üzere). Sipariş teslimattan itibaren ilk 14 gün içerisinde iptal edilirse, para iadesi gönderi ücretini de içerecektir (hızlı gönderiler için alınan tamamlayıcı ücretler hariç olmak üzere); aski durumda bu para iadesi nakliye ve gönderi ücretini içermeyecektir. Satın alımla ilgili diğer kazanımlar ve bonuslar ödemedem hariç tutulacaklardır. 2) Kit ya da paket halinde satılan ürünler: (paragraf 4.1 (iii), P&P) Bir kitin parçası ya da paket olarak indirimle satılan ürünler, açılmamış ve tekrar satılabilir koşullarda ise ayrı ayrı geri gönderilebilirler. Ürünlerin iadesi uygun olan indirimli fiyat üzerinden gerçekleştirilecektir. 3) Erken fesihte geri iade: (paragraf 3.9,P&P) Şirkete yazılı bilgi vererek, ibraz edildikten ondört gün içerisinde Distribütör Anlaşması nı iptal etme hakkınız bulunmaktadır. Mallar için ödenen paraları geri alabilmek için ürünleri (henüz Nu Skin Yerel tarafından düzenlenmemektedir) geri iade etmeniz gerekmektedir. Nu Skin Yerel e kontratı feshinizi bildirdikten sonra ürünleri 21 gün içerisinde geri iade edebilirsiniz. Bu ürünlerin gönderi ücretleri sizler tarafından karşılanacaktır. Bu mallar için ödenen paralar, ürünlerin geri gönderimi ile sizlere ödenebilirdir ya da ürünler sizlere henüz teslim edilmediyse derhal ödenebilirdir. Daha fazla bilgi ve detay için, lütfen Politikalar ve Prosedürleri okuyunuz.

5 b. S: Para iademi ne zaman alabilirim? C: RMA nız kapandıktan sonra, ödemeniz en kısa sürede gerçekleştirilecektir. c. S: RMA işlemi nasıl yürümektedir? C: a) Herhangi bir ürünü geri göndermeden, lütfen müşteri servisiyle RMA için iletişime geçiniz. b) Bu numara pakedin üzerinde yazılı olmalıdır ve dağıtım deposuna gönderilmelidir. Tüm geri iadeler müşterinin masrafında gerçekleşmelidir. c) İade pakediniz dağıtım deposuna ulaştığında, dağıtım deposu müşteri servisine ürün teslimini doğrulayacaktır. d) Ardından müşteri servisi RMA yı kapatacaktır. e) Para iadesi alabilmeniz için, müşteri servis Temsilcimizin banka hesap detaylarınızı bilmesi gerekmektedir. f) Nu Skin finans departmanı, ürünlerin iade işlemi tamamlandıktan sonra, para iadesini gerçekleştirecektir g) İadeler ayın 25 i ile gelecek ayın 10 u arasındaki tarihlerde gerçekleştirilemez. d. S: Politikalar ve Prosedürlerle ilgili daha fazla bilgiyi nereden alabilirim: C: Politikalar ve Prosedürleri, Office>Kütüphane bağlantısında ve nuskin/en_tr/opportunity/why_nu_skin_/financial_rewards/policies_procedures.html web adresinde bulabilirsiniz. e. S: Ürünler hakkında daha fazla bilgiyi nereden alabilirim? C: Office>Kütüphane içerisinde Ürün Bilgi Sayfalarını (PIP) Türkçe olarak bulabilirsiniz. Bir sorunuzun olması halinde Müşteri Servisi Temsilcimiz sorunuzu ürün uzmanına ulaştıracak ve sizlere mümkün olduğunca kısa zaman içerisinde geri dönüş yapacaktır. 10. ZARAR GÖRMÜŞ ÜRÜNLER İÇİN DEĞİŞİM S: Kusurlu ya da yanlış gönderilen ürünün değişiminde hangi kurallar uygulanabilirdir? C: Politikalar ve Prosedürler uyarınca (paragraf 4.2, P&P) aksi uygulanabilir yasalarca belirtilmedikçe, Şirket, doğrudan Şirketten satın alınan Ürünleri, yanlış gönderilmesi veya bozuk olmaları hallerinde satın alım tarihinden 90 gün içerisinde Şirketi bilgilendirmeniz halinde değiştirecektir. Değişim uygun olmadığı takdirde, Şirket, (i) sizlere bahsi geçen Ürünün değerince kredi açabilir, ve bu kredi diğer Ürünlerin satın alımında kullanılabilir veya, (ii) satın alım fiyatının tümünü iade edebilir. Not: Arızalı Galvanic Spa System in değişim süreci garanti kapsamı altındadır ve bu süreç 2 senedir.

ageloc Sıkça Sorulan Sorular Genel Sorular (sayfa 2-3) Kullanımı (sayfa 3-5) Güvenlik Sorusu (page 5)

ageloc Sıkça Sorulan Sorular Genel Sorular (sayfa 2-3) Kullanımı (sayfa 3-5) Güvenlik Sorusu (page 5) Genel Sorular (sayfa 2-3) 1. arsupermarkers Nedir? 2. ageloc ürünleri alt deride (dermis tabakasında) etkili olur mu? Etkili değilse, içindeki maddeler genleri nasıl hedeflemektedir? 3. Nu Skin Galvanic

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı

Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı Daha önce hiç GÖRMEDİĞİNİZ, HİSSETMEDİĞİNİZ, ve hatta HAYAL DAHİ etmediğiniz bir anti-ageing cilt bakımı TRENDİN ARKASINDAKİ GERÇEKLER Müşterilerin 1/3 ü pazarda yer alan birbirinden farklı anti-ageing

Detaylı

Ü RÜN K ÜRÜN KATALOĞU ATA LOĞU

Ü RÜN K ÜRÜN KATALOĞU ATA LOĞU ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN KATALOĞU DIŞTAN İÇE VE İÇTEN DIŞA, NU SKİN EN İYİ ŞEKİLDE GÖRÜNMENİZİN VE HİSSETMENİZİN PÜF NOKTASI Geleceğe doğru bir bakın daha genç göründüğünüzü düşünün. Teniniz daha pürüzsüz ve

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 28 Aralık 11 Winner Sektörel Kobi... 2 Winner Ticari Hesap Kobi... 4 Winner Tek Mağaza Kobi... Winner Üretim Yönetimi Kobi... 7 Winner Tedarik Yönetimi

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi:

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ. Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi: MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1.Satıcı: Ticari Ünvanı: Aykimtaş Anadolu Yapı Kimyasalları İnş. San. Tic. A.Ş. Adresi: Çiğdem Mah. 1564. Cad. No:10 Kat:1 ANKARA Fax: 0 312 278 56 90 92 E-mail:

Detaylı

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu

Express İthalat sistemi. Gönderen için kullanım kılavuzu Express İthalat sistemi Gönderen için kullanım kılavuzu TNT Express İthalat sistemi Bu sistem, ithalat gönderilerinin organize edilmesi için hazırlanmıș, kullanımı kolay online bir programdır. TNT Express

Detaylı

START-UP SETLERI VE ASP SETLERI

START-UP SETLERI VE ASP SETLERI START-UP SETLERI VE ASP SETLERI EN TR DISTRIBÜTÖRLER IÇIN GEÇERLILIK BAŞLANGIÇ TARIHI: 10.07.2017 SUP SET FACE SILVER BV X2* = 5 PGV + KENDI ASP'NIZ + 5 BILET (ÖN LANSMAN, 07.10.2017) SUP SET FACE SILVER

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi

Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Nebim Winner Kobi/Kampanya Fiyat Listesi Son Güncelleme: 9 Ocak 0 Winner Sektörel Kobi... Winner Ticari Hesap Kobi... Winner Tek Mağaza Kobi... Opsiyon Fiyatlar... 6 Mobil... 8 Winner Sektörel Kobi Winner

Detaylı

Blue Diamond BBP ve Team Elite BBP - Kurallar

Blue Diamond BBP ve Team Elite BBP - Kurallar Blue Diamond BBP ve Team Elite BBP - Kurallar Nu Skin Blue Diamond ve Team Elite İş Kurucu Pozisyonlarını ( BD BBP'' ve TE BBP'', sırasıyla) yöneten bu kurallar; Politikalar ve Prosedürler ve Satış Kazanç

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014

Sık Sorulan Sorular TR.MYHERBALIFE.COM'DAN SİPARİŞ TÜRKİYE, 14 Kasım 2014 Cevabını görüntülemek için aşağıdaki sık sorulan sorulardan herhangi birine tıklayın. Sorunuzun cevabını bulamıyorsanız Pazartesi - Cuma günleri 08:30 ile 17:30 arasında arasında +90 216 542 75 90 numaralı

Detaylı

Avrupa, Avustralya, Kanada ve Japonya daki iş seyahatlerinde harcanan KDV yi geri alın.

Avrupa, Avustralya, Kanada ve Japonya daki iş seyahatlerinde harcanan KDV yi geri alın. KDV İADESİ Sınır ötesi KDV ve vergi geri alımında bir dünya lideridir. Bir yandan kanunlara tam anlamıyla uyumluluk sağlarken, diğer yandan sektör lideri teknolojimiz yardımıyla vergi iadelerinizi olabilecek

Detaylı

Kasadaki para 90.000,- Oyuncak eşyalar için ödenen KDV 12.600,- Satıcı V ye senetsiz borç 35.000,- Alıcı Z den senetsiz alacak 42.

Kasadaki para 90.000,- Oyuncak eşyalar için ödenen KDV 12.600,- Satıcı V ye senetsiz borç 35.000,- Alıcı Z den senetsiz alacak 42. VAKA B Sevim ERASLAN oyuncak eşya alım satımı ile uğraşmak üzere 01.12.2012 tarihinde bir işletme (tek şahıs) kurarak aşağıdaki varlık ve borçlarla işe başlamıştır. Kasadaki para 90.000,- Oyuncak eşyalar

Detaylı

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su

Nos Kazanç Planı. Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke CEO su Nos Kazanç Planı Kayıt Komisyonu Perakende Karı Kişisel Kazançlar Organizasyon Kazançları Liderlik Bonusu Kar Paylaşımı Ülke su Eğitim Bonusları Eğitim Seminerleri Hediye Ürünler Seyahat Ödülleri Başlamak

Detaylı

Sayfaları çevirin ve daha fazla kazanmanın yollarını keşfedin!

Sayfaları çevirin ve daha fazla kazanmanın yollarını keşfedin! Hızlı Başlangıç! Hazır Ürün Paketleri Nasıl kazanacaksınız? Hızlı Başlangıç indirimine, hazır paketlerden ve / veya kendi seçiminizden oluşan ürünlerle sahip olabilirsiniz. Hızlı Başlangıç! En İyi Zinde

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 ÜRÜN KATALOĞU 2013/2014 NU SKIN /PHARMANEX DIŞTAN İÇE VE İÇTEN DIŞA, NU SKİN EN İYİ ŞEKİLDE GÖRÜNMENİZİN VE HİSSETMENİZİN PÜF NOKTASI Geleceğe doğru bir bakın;

Detaylı

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI Araç kiralama takip sistemi, aşağıda listelenen modüllerden bir araya gelmek üzere, web tabanlı uygulama olarak programlanmıştır. Web tabanlı uygulamalar,

Detaylı

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2015 - VERSİYON 2 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2015 - VERSİYON 2 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2015 - VERSİYON 2 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX DIŞTAN İÇE VE İÇTEN DIŞA, NU SKİN EN İYİ ŞEKİLDE GÖRÜNMENİZİN VE HİSSETMENİZİN PÜF NOKTASI Geleceğe doğru bir bakın;

Detaylı

Kasadaki mevcut para ,- Depodaki giyim eşyası ,- B Bankası ndaki ticari mevduat ,- K Bankası ndan alınan kredi 25.

Kasadaki mevcut para ,- Depodaki giyim eşyası ,- B Bankası ndaki ticari mevduat ,- K Bankası ndan alınan kredi 25. VAKA A Ceylan ÇALIŞKAN (tek şahıs) giyim eşyası alım-satımı ile uğraşmak üzere 01.12.2016 tarihinde bir işletme kurarak aşağıdaki varlık ve borçlarla işe başlamıştır. Kasadaki mevcut para 105.000,- Depodaki

Detaylı

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır.

ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. TÜKETİCİ HAKLARI TESLİMAT- CAYMA İPTAL İADE KOŞULLARI TESLİMAT-TAŞIMA; ALICI VE SATICILAR GAV (Güvenli Alışveriş) işlemlerinde aşağıdaki hükmü peşinen kabul etmiş sayılır. Kelepirgidiyor.com üzerindeki

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU VELİ KULLANIM KILAVUZU Sayın Velimiz, ServisCELL Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sisteminin amacı, velilerimizin okul servisi ile yaşayabileceği tüm sorunları çözmek, çocuklarımızın güvenliğini sağlamak

Detaylı

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. SATICIYA İLİŞKİN BİLGİLER Ticari Unvan: Adres: ÖN BİLGİLENDİRME FORMU Teknokta Eğitim Dan. Org. San ve Tic. Ltd. Şti. Ahi Evran Caddesi, Nazmi Akbacı İş Merkezi no: 175, Maslak, 34398 Sarıyer, İstanbul

Detaylı

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ

DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP KULLANIM KILAVUZUNA HOŞGELDİNİZ DHL EMAILSHIP IN KULLANIMI HIZLI VE KOLAYDIR. DHL emailship DHL Express in basit ve kullanımı kolay elektronik gönderi aracıdır. Yeniden kullanılabilen PDF

Detaylı

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Avea İletişimdekiengelleri kaldırıyor! Engelli müşterilerimize özel tarifeler ve uygulamalarımızla iletişim artık

Detaylı

KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ

KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ KURUMSAL ÜYELİK SÖZLEŞMESİ I. ÖNSÖZ TÛBÂ NM MAĞAZACILIK TURİZM REKLAMCILIK TAŞIMACILIK ELEKTRONİK TİC. SAN. TİC. LTD. ŞTİ (Murat Paşa Mah. Saraybosna Cad. Atalay İş Merkezi 83 No:39 Yakutiye/Erzurum) (Bundan

Detaylı

NSBMYO/İşletme Yönetimi

NSBMYO/İşletme Yönetimi 1 15 Stokların Uygulaması 1. İşletme 15kasım tarihinde 50.000,- TL nakit para, 12.500,- TL Ziraat Bankası ticari mevduat hesabı, 5.000,- TL Vakıfbank ticari mevduat hesabı, 5.000,- TL demirbaş ile işe

Detaylı

www.er ce.net GARANTİ HÜKÜMLERİ Er Ce Ltd. Şti. ithal ettiği ve satışını yaptığı ürünler için aşağıdaki garanti hükümlerini uygulamaktadır.

www.er ce.net GARANTİ HÜKÜMLERİ Er Ce Ltd. Şti. ithal ettiği ve satışını yaptığı ürünler için aşağıdaki garanti hükümlerini uygulamaktadır. GARANTİ HÜKÜMLERİ Er Ce Ltd. Şti. ithal ettiği ve satışını yaptığı ürünler için aşağıdaki garanti hükümlerini uygulamaktadır. Genel hükümler: a Aksi belirtilmedikçe mekanik garanti süresi 1 yıldır. Elektronik

Detaylı

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat

Miktar Ürün Cinsi Birim Fiyatı Fiyat SATIŞ SÖZLEŞMESİ FORMU Satış Tarihi: / / HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ. ÜYE HİZMETLERİ DEPARTMANI (Pazartesi-Cuma 08.30-17.30) Tel: (0216) 542 75 90 Fax: (0216) 330 25 87 (0216) 330

Detaylı

SİZİN HAYALLERİNİZ. SİZİN KADERİNİZ. SİZİN KARARINIZ.

SİZİN HAYALLERİNİZ. SİZİN KADERİNİZ. SİZİN KARARINIZ. SİZİN HAYALLERİNİZ. SİZİN KADERİNİZ. SİZİN KARARINIZ. Nu Skin Fırsatı Nu Skin Farktır. Farkı Ortada Nu Skin fırsatına hoşgeldiniz. Hayatınızın bestesini yapmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz. Nu

Detaylı

Tanım. Elektronik Ticaret Koordinasyon Kurulu (ETKK) Hukuk Çalışma Grubu nun 8 Mayıs 1998 tarihli raporu

Tanım. Elektronik Ticaret Koordinasyon Kurulu (ETKK) Hukuk Çalışma Grubu nun 8 Mayıs 1998 tarihli raporu E-İŞ E-TİCARET Tanım Bireyler ve kurumların, açık ağ ortamında (internet) ya da sınırlı sayıda kullanıcı tarafından ulaşılabilen kapalı ağ ortamlarında (intranet) yazı, ses ve görüntü şeklindeki sayısal

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

: AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

: AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL SATIŞ SÖZLEŞMESİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı :BAYBARS AKU A.S Adresi : AKŞEMSETTİN MAH. 3. SOKAK NO: 28 SULTANBEYLİ / İSTANBUL Telefon : 0216-661 56 58 Fax : 0216-242 67 38 1.2-

Detaylı

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU VERSİYON 4 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX

NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU VERSİYON 4 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX NU SKIN /Pharmanex ÜRÜN KATALOĞU 2015 - VERSİYON 4 ÜRÜN KATALOĞU 2015 NU SKIN /PHARMANEX DIŞTAN İÇE VE İÇTEN DIŞA, NU SKİN EN İYİ ŞEKİLDE GÖRÜNMENİZİN VE HİSSETMENİZİN PÜF NOKTASI Geleceğe doğru bir bakın;

Detaylı

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ BAŞVURU VE İLETİŞİM BİLGİLERİ Başvuru No: Ad: TCKN Soyad: Ev Adresi: İş Adresi: Cep Telefonu: İş Telefonu: Ev Telefonu: İletişim Adresi: İletişim Telefonu: İletişim

Detaylı

Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır.

Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Devreden Uyumlu 3 Tarifesi Tarifede 39 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki

Detaylı

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR

BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİ VE DEVLET KATKISI SORULAR / CEVAPLAR . Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının %25 i oranında devlet tarafından katılımcının emeklilik hesabına ödenen

Detaylı

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda.

ABD, İngiltere, İrlanda, Kanada, Hollanda, Avustralya, Yeni Zelanda. VerdeTaks dünya çapında vergi iadeleri hizmeti veren yeni kurulmuş bir şirkettir. Şirketimiz finansal, müşteri hizmetleri, pazarlama ve satış alanlarında 14 yıldan fazla bir deneyime sahiptir. Uzmanlarımızın

Detaylı

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği

15xx versiyonu Tarihli Arşivin İçeriği 15xx versiyonu 11.10.2017 Tarihli Arşivin İçeriği 1- Aşağıdaki tebliğ detayında belirtilen 3/10 tevkifat oranı ile ilgili düzenlemeler programlarımıza eklenmiştir. 27 Eylül 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı

Detaylı

Kupa uygulaması nedir?

Kupa uygulaması nedir? Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi (YBU-TATMER) tarafından düzenlenecek olan Kupa Uygulaması Kursu ile ilgili bilgi talep eden değerli meslektaşlarımız, Kupa Uygulaması

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz.

OHS Backoffice > Ana Görünüm. OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Ana Görünüm OHS Backoffice'de birden fazla otelinizi yönetebilirsiniz. OHS Backoffice > Otel Bilgileri Otel resmi iletişim, konum, kapasite bilgileri ve varsayılan dil, iç pazar para birimi

Detaylı

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası

FORMASIZ OLMAZ! Sezonu Forma Kampanyası FORMASIZ OLMAZ! 2017-2018 Sezonu Forma Kampanyası *BJK 2017-2018 sezonu yetişkin erkek formalarının perakende satış 2 6 October 2017 fiyatı 169 TL dir. BEŞİKTAŞ FORMALARI MUHTEŞEM BİR TEKLİFLE YENİDEN

Detaylı

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9320 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi Başvuru Bilgileri Başvuru No Ad TCKN İletişim Bilgileri Ev Adresi İş Adresi Cep Telefonu İş Telefonu Ev Telefonu İletişim Telefonu İletişim Adresi İletişim Eposta Adresi KEP Adresi TÜKETİCİ KREDİSİ EK

Detaylı

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor!

Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! Turkcell in AVON fırsatları bitmiyor! AVON Temsilcileri Cep-T Paracard kullanıyor, masrafsız faturalarını ödüyor. Hemen Turkcell İletişim Merkezi ne uğrayıp, kartınıza para yükleyin, Cep-T Paracard avantajlarından

Detaylı

Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır.

Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Biriktiren Uyumlu 3 Tarifesi Tarifede 40 TL karşılıgında yurt içi her yone 1000 dakika, 1000SMS ve 3GB cepten internet sunumaktadır. Paket kapsamındaki kalan dakikalar, SMS ve internet hakkı bir sonraki

Detaylı

SATIŞ KAZANÇ PLANI BROŞÜRÜ

SATIŞ KAZANÇ PLANI BROŞÜRÜ SATIŞ KAZANÇ PLANI BROŞÜRÜ Nu Skin FARKTIR. FARK ORTADA. İş ortağınız olarak, dünya çapında sunduğumuz kazançlarla gerçek bir lider olarak farkımızı ortaya koymaya devam ediyoruz. Vizyonumuz belli Satış

Detaylı

Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi. Kampanya Şartları

Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi. Kampanya Şartları Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi Kampanya Şartları 1. Kampanya 06.06.2014 01.10.2014 tarihleri arasında geçerli olup kampanya kapsamında sunulan ürünler stoklar ile sınırlıdır.

Detaylı

VODAFONE MARKALI CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE MARKALI CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen VODAFONE Markalı Cihaz Kampanyası ndan yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip GSM Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı

Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Webdepo Uygulaması Son Kullanıcı Dokümanı Meryem Yavaş Boyut Ltd. Şti Temmuz 2008 Özet : Bu doküman, Selçuk Ecza Deposu web depo uygulaması hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Web depo uygulamasının

Detaylı

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım

ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım ageloc GALVANIC SPA SYSTEMS Parlak bir atılım Daha genç görünmenizin ardındaki sırrı çözün Mesele genç görünmek olunca, bazıları için zamanın sabit dururken neden diğerleri için hızlandığını hiç merak

Detaylı

KDV İADE SÜRECİNDE YAŞANAN SORUNLAR HÜSEYİN F. SALTIK İSTANBUL YMM ODASI İSTANBUL, 30.04.2015

KDV İADE SÜRECİNDE YAŞANAN SORUNLAR HÜSEYİN F. SALTIK İSTANBUL YMM ODASI İSTANBUL, 30.04.2015 KDV İADE SÜRECİNDE YAŞANAN SORUNLAR HÜSEYİN F. SALTIK İSTANBUL YMM ODASI İSTANBUL, İŞLEMLERİN GERÇEKLİĞİ VE DOĞRULUĞUNUN İSPATI Yeni Tebliğ ile mükelleflere işlemlerinin gerçek ve doğru olduğunu delil

Detaylı

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Bir tarafta Büyük İstanbul Otogarı No: 49 / 50 Bayrampaşa / Esenler / İstanbul adresinde mukim İSTANBUL METRO TURİZM SEYAHAT LİMİTED ŞİRKETİ (ki bundan sonra

Detaylı

Otomatik Gönderi Programı için Sıkça Sorulan Sorular

Otomatik Gönderi Programı için Sıkça Sorulan Sorular Otomatik Gönderi Programı için Sıkça Sorulan Sorular Genel 1. S) ADR nedir ve sizce neden katılmalıyım? C) ADR, Distribütör ya da müşterilerin bir ayda ürün alabileceği kazançlı bir programdır.ürünlerde

Detaylı

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9360 Blackberry 9790 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarım

Detaylı

DİSTRİBÜTÖR VE ULUSLARARASI SPONSOR ANLAŞMASI TÜRKİYE

DİSTRİBÜTÖR VE ULUSLARARASI SPONSOR ANLAŞMASI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖR VE ULUSLARARASI SPONSOR ANLAŞMASI TÜRKİYE İşbu Distribütör ve Uluslararası Sponsor Anlaşması, Nu Skin International, Inc., bir Utah şirketi, 75 West Center Street, Provo, Utah 84601, Amerika

Detaylı

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018

TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018 TEKNOSACELL TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 2018 TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( İŞLETMECİ ) TEKNOSACELL lerinden işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen katılım koşullarını sağlayan yeni ve mevcut

Detaylı

DARA PLUS PARAKENDE MODULU

DARA PLUS PARAKENDE MODULU DARA PLUS PARAKENDE MODULU PARAKENDE SATIŞ MÜŞTERİ BİLGİLERİ GİRİŞ VE DEĞİŞİKLİK Peşin satış adında bir tane cari hesap oluşturulur kod 1 adı peşin soyadı satış olan. Yeni bir müşteri açmak için : yeni

Detaylı

KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Jet Modem Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de

Detaylı

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM)

Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) Turkcell İletişim Merkezleri (TİM) -Turkcell iletişim merkezlerinin yapmış olduğu işlemler; -Turkcell in göndermiş olduğu ürünlerin satışı,temlik li satışı, iadesi, şube gönderimi işlemlerini ve cep telefonu

Detaylı

İESOB Bilgilendirme Toplantısı TEK ELEKTRİK 2016

İESOB Bilgilendirme Toplantısı TEK ELEKTRİK 2016 İESOB Bilgilendirme Toplantısı İçerik 01. SEKTÖREL 02. TANIMLAR 03. SÜREÇ 04.ÖDEME 05.SIKÇA SORULAN SORULAR 01. SEKTÖREL TEK Elektrik Hakkında 2013 2014 MARKALAŞMA VE İLK ABONE Sekto rṳn ihtiyac duyacağı

Detaylı

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10

InnGenius. InnGenius Ana Ekran...2. Rezervasyon İşlemleri...4. Grup Rezervasyon İşlemleri...8. Housekeeping...10 InnGenius Vega Yazılım ın en son ürünü InnGenius PMS küçük ve orta ölçekli otel,motel, pansiyon gibi misafir ağırlayan işletmelerin oda kontrolü, satış kanallarının yönetimi ve perakende satışlarını kontrol

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

VODAFONE HTC SENSATION XE CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE HTC SENSATION XE CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen VODAFONE HTC Sensation XE Cihaz Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU

KULLANICI KULLANIM KILAVUZU KULLANICI KULLANIM KILAVUZU İÇERİK 1. Portal üzerinden kullanım 2. Mobil uygulama üzerinden kullanım 3. E-posta üzerinden kullanım İÇERİK / Portal Kullanımı 1. Sisteme Giriş 2. Kullanıcı Ana Ekranı 3.

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız.

Logo Tiger Satış Ve Dağıtım. Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Logo Tiger Satış Ve Dağıtım Pdf Dökümanına Bakmak İçin Tıklayınız. Ürün İçeriği Satış ve Dağıtım Satış ve Dağıtım Parametreleri Verilen Hizmet Kartları Verilen Hizmet Bilgileri Verilen Hizmet Muhasebe

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010

KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010 KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010 MESİR VD VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ DÖNEM TİPİ Yıllık Yıl 2013 Onay Zamanı : 24.04.2014-11:47:27 Vergi Kimlik Numarası 1900109232 Ticaret Sicil No İrtibat Tel No Soyadı (Unvanı)

Detaylı

ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE YERLEŞEN ADAY ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE YERLEŞEN ADAY ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE YERLEŞEN ADAY ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt

Detaylı

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır

Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Bu sunum dosyasını sadece www.mobrabus.com adresinden indirdiyseniz güncel ve doğru olarak kabul edin. Her başarılı işin ortak bir noktası vardır Elbette Mo Brabus size hiçbir kesin gelir garantisi veremez,

Detaylı

ageloc İleriye doğru parlak bir atılım ageloc_galvbro_1008_cd.indd 1 17/08/10 15:45

ageloc İleriye doğru parlak bir atılım ageloc_galvbro_1008_cd.indd 1 17/08/10 15:45 ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II İleriye doğru parlak bir atılım ageloc_galvbro_1008_cd.indd 1 17/08/10 15:45 Kendi evinizde gençlik dolu Spa bakımının lüks ve rahatlığından faydalanmaya hoş

Detaylı

ageloc edition İleriye doğru parlak bir atılım

ageloc edition İleriye doğru parlak bir atılım ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II İleriye doğru parlak bir atılım Kendi evinizde gençlik dolu Spa bakımının lüks ve rahatlığından faydalanmaya hoş geldiniz Özel olarak formüle edilmiş ageloc

Detaylı

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide IntraShip Uygulamasının Genel Özellikleri; WEB tabanlı olup kurulum gerektirmez Internet erişimi ve çıktı almak için bir yazıcı yeterli Ortak veri tabanı vasıtası

Detaylı

M2M PAKETLERİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

M2M PAKETLERİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; M2M PAKETLERİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır)... tarihinden itibaren düzenlemekte olduğu M2M

Detaylı

Site Mah. Adak Sok. No: 7 Elif House K: 4 D: 9 Ümraniye/İSTANBUL Tel :0 216 XXX XX XX Fax:0 216 XXX XX XX

Site Mah. Adak Sok. No: 7 Elif House K: 4 D: 9 Ümraniye/İSTANBUL Tel :0 216 XXX XX XX Fax:0 216 XXX XX XX Web: www.netbilisim.com E-Mail: net@netbilisim.com Head Quarter : İstanbul Office: Germany Office: USA Office: Reşatbey Mah. 62006 Sk. No: 14 01120 Seyhan / ADANA Tel :+90 322 459 23 14 Fax:+90 322 459

Detaylı

GENEL HİZMET VE MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET VE MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET VE MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan ve/veya ürün satan, bundan böyle sözleşmede BTMEDİASOFT olarak anılacaktır. BTMEDİASOFT a ait internet siteleri

Detaylı

No: 2012/77 Tarih:

No: 2012/77 Tarih: No: 2012/77 Tarih: 26.06.2012 ERK Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri Ltd. Şti. Acıbadem Cd. Çamlıca Apt. No.77 K.4 34718 Acıbadem-Kadıköy/ISTANBUL Tel :0.216.340 00 86 Fax :0.216.340 00 87 E-posta:

Detaylı

ageloc edition İleriye doğru parlak bir atılım

ageloc edition İleriye doğru parlak bir atılım ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II İleriye doğru parlak bir atılım Kendi evinizde gençlik dolu Spa bakımının lüks ve rahatlığından faydalanmaya hoş geldiniz Özel olarak formüle edilmiş ageloc

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI (Bu rehberde sadece Bireysel Emeklilik Sistemine ilişkin Devlet Katkısı hakkında bilgilendirme mevcuttur. Otomatik katılıma ilişkin sorularınız

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR SIKÇA SORULAN SORULAR Soru 1- Uzun süreli kredi hayat poliçelerinin iptalleri için hangi evraklar gerekmektedir? *Kredi kapanmış ise; Müşteri dilekçesi üzerine Uygundur" yazısı ile -alt bölümde kaşe ile

Detaylı

AÇELYAM Sn. Murat EREN. Bir Fikir Yazılım&Ajans ve Murat Eren arasındaki iş planı sözleşmesidir.

AÇELYAM Sn. Murat EREN. Bir Fikir Yazılım&Ajans ve Murat Eren arasındaki iş planı sözleşmesidir. AÇELYAM Sn. Murat EREN Bir Fikir Yazılım&Ajans ve Murat Eren arasındaki iş planı sözleşmesidir. Serhat EKEBİL 17/02/2016 1 TARAFLAR Hizmet Veren : Bir Fikir Yazılım&Ajans (Bir Fikir Yazılım & Ajans olarak

Detaylı

4. SİPARİŞ VEREN BİLGİLERİ(Bundan sonra SİPARİŞ VEREN olarak anılacaktır.)

4. SİPARİŞ VEREN BİLGİLERİ(Bundan sonra SİPARİŞ VEREN olarak anılacaktır.) ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1.KONU İşbu Satış Sözleşmesi Ön Bilgi Formu nun konusu, SATICI' nın, SİPARİŞ VEREN/ALICI' ya satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürün/ürünlerin satışı

Detaylı

No: 2016/45 Tarih:

No: 2016/45 Tarih: No: 2016/45 Tarih: 30.05.2016 ERK Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri Ltd. Şti. Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. Defne Sok. No:1 Flora Residence K:11 D.141-142 Ataşehir/İSTANBUL Tel : 0.216.340

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER

EV DEĞİŞTİREN MORTGAGE SABİT FAİZLİ KONUT FİNANSMAN KREDİSİ VE TEMİNAT SÖZLEŞMESİ KREDİYE İLİŞKİN BİLGİLER Müşteri No. İşbu Ev Değiştiren Mortgage Krediye şkin Bilgiler sayfası, Ödeme Planı, Ev Değiştiren Mortgage Konut Finansman Kredisi İle İlgili Sözleşme Öncesi Bilgi Formu Kapak Sayfası, Sözleşme Öncesi

Detaylı

KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010

KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010 KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010 MESİR VD VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ DÖNEM TİPİ Yıllık Yıl 2014 Onay Zamanı : 28.04.2015-09:49:17 Vergi Kimlik Numarası 1900109232 Ticaret Sicil No İrtibat Tel No Soyadı (Unvanı)

Detaylı

w w w. e - t o p l u s m s. c o m

w w w. e - t o p l u s m s. c o m TANITIM KİTİ w w w. e - t o p l u s m s. c o m İÇİNDEKİLER Sayfa Başlığı Sayfa Numarası Ana Sayfa 2 Ana Sayfa» Numara Sepeti 3 Rehber» Kayıtlı Gruplar 4 Rehber» Kayıtlı Gruplar 5 Rehber» Excel İle Numara

Detaylı

PRATİK EGZERSİZ ALETİ

PRATİK EGZERSİZ ALETİ Görsel Kullanım Kılavuzu PRATİK EGZERSİZ ALETİ EVİNİZİN KONFORUNDA VE KOLAY Elastik bantlı ºeritleri sayesinde her yöne doğru rahatça esner. Vücudunuz her bölgesi için uygun. Değerli Müºterimiz, DINNOX'u

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR. 1. Bu sene gerçekleştirilecek yarışmanın geçtiğimiz yıllarda yapılan yarışmalardan farkı ne?

SIKÇA SORULAN SORULAR. 1. Bu sene gerçekleştirilecek yarışmanın geçtiğimiz yıllarda yapılan yarışmalardan farkı ne? SIKÇA SORULAN SORULAR 1. Bu sene gerçekleştirilecek yarışmanın geçtiğimiz yıllarda yapılan yarışmalardan farkı ne? Bu sene gerçekleştirilecek yarışma, geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen yarışmalardan

Detaylı

SORU 1 İlan Reklam Vergisinin kapsamı nedir? Nasıl başvurulur?

SORU 1 İlan Reklam Vergisinin kapsamı nedir? Nasıl başvurulur? İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI GELİRLER MÜDÜRLÜĞÜ BÖLÜM 1 İLAN - REKLAM VERGİSİ İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR SORU 1 İlan Reklam Vergisinin kapsamı nedir? Nasıl

Detaylı

BASINÇ ALANINDA LABORATUVARLARASI 35 Bar PNÖMATİK (GAZ) KARŞILAŞTIRMASI TEKNİK PROTOKOLÜ

BASINÇ ALANINDA LABORATUVARLARASI 35 Bar PNÖMATİK (GAZ) KARŞILAŞTIRMASI TEKNİK PROTOKOLÜ BASINÇ ALANINDA LABORATUVARLARASI 35 Bar PNÖMATİK (GAZ) KARŞILAŞTIRMASI TEKNİK PROTOKOLÜ TÜBİTAK UME BASINÇ LABORATUVARLARI Ocak 2013 TÜBİTAK UME BASINÇ LABORATUVARLARI Page 1 İÇİNDEKİLER 1. Amaç... 3

Detaylı

KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010

KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010 KURUMLAR VERGİSİ BEYANNAMESİ 1010 URAY VD VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ DÖNEM TİPİ Yıllık Yıl 2014 Onay Zamanı : 23.04.2015-20:03:42 Vergi Kimlik 0860460178 E-Posta Adresi askaro33@gmail.com Ticaret Sicil No

Detaylı