ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI"

Transkript

1 A N A KU O LU ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TAT ÖNE İL RİLE Rİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - OCAK 2017

2 TATİL BÜLTENİ 20 Ocak 2017 tarihi itibari ile dolu dolu geçirdiğimiz eğitim ve öğretim yılımızın 1. dönemini geride bırakmış bulunuyoruz. Önümüzdeki iki haftalık yarıyıl tatilinin siz ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte vakit geçirmeleri için çok iyi bir fırsat olduğunu düşünmekteyiz. Bu zaman diliminde birlikte geçireceğiniz vakitlerin çocuğunuzun özgüveninde olumlu etkiler yaratacağı, motivasyonunu arttıracağı ve sizlerle kurduğu bağı güçlendireceği unutulmamalıdır. Yarıyıl tatilini çocuklarınızla en güzel şekilde değerlendirebilmeniz için, sizlere çeşitli etkinliklerin bulunduğu bir tatil bülteni hazırladık. Bu tatil bülteninden yararlanarak keyifli bir tatil geçirmenizi diliyoruz. Müzikal: Lunapark Gezegeni ETKİNLİK YAŞI: 4+ YER: ZORLU CENTER PSM ETİNLİK ZAMANI: Saat: 12:00 ÜCRETSİZ Serdar Saatman ın yazdığı ve Gaye Çankaya nın yönettiği Lunapark Gezegeni, çocuklara hayal kurmanın ne kadar da önemli olduğunu anlatıyor. Bir müzikal atmosferinde sahnelenen Lunapark Gezegeni, rengarenk atmosferi ile çocukları sanatın eşsiz güzellikleriyle buluştururken öğretici birçok mesajı da içinde barındırıyor. Müzikal: Karlar Ülkesi ETKİNLİK YAŞI: 4+ YER: KADIKÖY HALK EĞİTİM MERKEZİ ETKİNLİK ZAMANI: & Saat: 12:00 ÜCRETSİZ Oyun, her mevsimin kendine özgü dokusunu tüm renkleriyle sergilerken çocukların yaşadıkları dünyayı anlamasına ve anlamlandırmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Karlar Ülkesi, Zorlu Çocuk Tiyatrosu tarafından bir sosyal sorumluluk projesi olarak sahneleniyor. Özlem Saraç ın yazdığı ve Gaye Çankaya nın yönettiği Karlar Ülkesi; çocuklara dostluğun önemini anlatırken doğa sevgisini de aşılıyor.

3 Atölye: Sihirli Sanat Kolyemi Kendim Yaptım ETKİNLİK YAŞI: 5+ YER: AKBANK SANAT & Saat: FİYATI: 10.00tl Dünyaca ünlü tablolara ait detayları, kendi yorumlarıyla resmeden çocuklar, eserlerinin sihirli bir şekilde, sanat yüklü kolyelere dönüşmesi karşısında, şaşkınlıklarını gizleyemeyecekler. Atölye: Sarkis Su İçinde Suluboya Atölyesi ETKİNLİK YAŞI: 5+ YER: AKBANK SANAT & Saat: FİYATI: 10.00tl Ünlü sanatçı Sarkis in öğrenmesi ve uygulaması kolay suluboya tekniği ile tüm çocuklar uzman bir eğitmen gözetiminde su içinde suluboya yapacaklar. Tasarım Atölyesi: Hayallerle Dolu Küçük Evler ETKİNLİK YAŞI: 5+ YER: RAHM KOÇ MÜZESİ Saat: 13:00 FİYATI: 56.00tl Çocuklar, Rahmi Koç Müzesi'nde gerçekleşen Hayallerle Dolu Küçük Evler Sergisini gezdikten sonra edindikleri bilgileri sanatla birleştirerek kendi bebek evlerini tasarlayacaklar ve böylece küçücük evlere büyük hayallerini sığdıracaklar.

4 Tiyatro: Şokola Prenses YER: KOZYATAĞI KÜLTÜR MERKEZİ Saat: 12:00 FİYATI: 23.00tl Çino ile Çilek Şokola Prenses abur cuburlarını çok seven iki arkadaştır. Çino nun annesi sürekli oyun oynayıp abur cubur yemelerine müsaade etmez. Anneleri onlara meyve getirir ama iki kafadar meyve yiyormuş gibi yapıp, gizli gizli abur cuburları mideye indirirler. Bir gün yine oyun oynarlarken Çino nun annesi odaya girer ve macera başlar. Deli ile Veli YER: MAVİ UÇURTMA SAHNESİ ATAŞEHİR & Saat:15:00 FİYATI: 14.00tl Veli, hem okul arkadaşlarına, hem de mahalle esnafına, hiç de hoş olmayan şakalar yaparak onları üzer. Mahalleli bu duruma artık yeter demek için Veli'ye bir oyun oynamaya karar verir ve bu oyun için seyirciden yardım alır, seyirciden alınan çocuklar, kral, cadı, vs. oyun kostümlerini giyer ve ikinci perdede mahalle, Veli'nin hiç beklemediği bir yere dönüştürülür, Veli kendisini farklı bir dünyada bulur. Pinokyo YER: AKASYA KÜLTÜR SANAT Saat: FİYATI: 24.00tl Çocukların sevdiği masal kahramanı Pinokyonun maceraları.

5 Tiyatro: Kutup Macerası YER: BARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ Saat: Mo ile Mi kardeşler kutuplarda yaşayan iki eskimo çocuğudur. Balık yakalamak için yola çıktıklarında kutup ayısı Ponpi'nin acı içinde kıvrandığını görürler. Mo ile Mi kardeşler, Ponpi'yi kapandan kurtarırlar. Ancak durum bu kadar kolay değildir. Tiyatro: Bilge Aşçı YER: CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ Saat: Geleceğin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı, üretken ve başarılı olmalarında sağlıklı beslenmeleri ve hareketli bir yaşam sürmeleri oldukça önemli. Bilge Aşçı tiyatro oyunu, ebeveynlerin de bu konudaki özenlerini dikkate alarak, çocuklarımızın beslenme alışkanlıkları konusundaki iletişimlerine yardımcı olabilmeyi ve çocuklarda farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır. Tiyatro: Kahraman Çomar ve Sevimli Dostlar YER: CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ Saat: Çomar, çiflikte dostları Paytak Ördek, Kemirik Fare ve Sarman Kedi ile mutlu bir hayat süren sevimli bir köpektir. Gün gelip de artık işe yaramadığı düşüncesiyle çiftliği terk eder. Çomar'ı çiftliğe döndürmek isteyen dostları kendilerini ormanda bir maceranın içinde bulurlar. Eğlenceli, sevimli, danslı, şarkılı, eğitici bir dostluk öyküsü

6 Tiyatro: Deniz Kızı Lulu ile Blu Gulu YER: CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ ETKİNLİK ZAMANI: Saat: 13:00 Bir gün sevimli balık Glu yenmemesi gereken yemi yediği için hastalanır. Oysa ki arkadaşı Blu "içinde ne olduğunu bilmediğin hiç bir şeyi yeme. Tanımadığın kimseden yiyecek alma demiş olsa da; sevimli Glu, Blu'yu dinlememiştir. Güzeller güzeli deniz kızı Lulu ve balık Blu, kılıç balığı ve çekiç balığının da yardımıyla Glu'yu bu zor durumdan kurtarırlar. Atölye: Sihirli Hamurdan Şekiller YER: PERA MÜZESİ ETKİNLİK ZAMANI: Saat: FİYATI: 45.00tl Suna ve İnan Kıraç Vakfı Kütahya Çini ve Seramikleri koleksiyon sergisini gezen çocuklar, seramiklerin ilgi çekici dünyasını keşfediyor. Ardından atölyede model magic hamurunu şekillendirip renklendirerek özgün figür ve tasarımlar yapıyorlar. Tiyatro: Turunç un Bahçesi YER: CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ ETKİNLİK ZAMANI: Saat: Turunç un Bahçesi isimli oyun; çocukların özgüven kazanmaları, yeteneklerini keşfedebilmeleri ve üretebiliyor olmaları üzerine tasarlanmış. Oyun her çocuğun eşsiz birer yetenek olduğunu anlatırken, dostluk, dürüstlük, hayal kurma temalarını işliyor. Çocukların günümüzde çok sık rastlanan can sıkıntısı problemini oyun oynamaya üretime dönüştürmenin yollarını gösterirken çocukları kendi potansiyeline merak duymaya teşvik ediyor.

7 Atölye: Şapkam Çoraptan ETKİNLİK YAŞI: 4+ YER: PERA MÜZESİ ETKİNLİK ZAMANI: Saat: FİYATI: 45.00tl Balkanlardan Gelen Soğuk Hava sergisini gezen çocuklar, soğuk havada ne tür giysiler giyilebileceğini konuşuyor. Ardından atölye çalışmasında çorapları farklı şekillerde işlevselleştirerek şapka, eldiven ve atkı gibi aksesuarlar tasarlıyor. Atölye: Meyveler Canlanıyor ETKİNLİK YAŞI: 4+ YER: PERA MÜZESİ ETKİNLİK ZAMANI: & Saat: FİYATI: 45.00tl Bu atölyede çocuklar yeni manzaralar ve yeni ışıklar arayışında olan Fransız ressam Félix Ziem in Elmalar adlı natürmort eserini inceliyor. Atölye çalışmasında ise, geçme tekniği kullanarak mukavvadan üç boyutlu natürmortlarını tasarlıyor ve boyayarak renklendiriyor. Müzikal Gösteri: Canım Kardeşim 2 YER: BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ ETKİNLİK ZAMANI: Saat: FİYATI: 45.00tl Galip bey ve eşi lale hanım kızları Mine ve Müge'nin eğlenmek güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayara mahkum olduklarını görünce çok üzülürler. Kendi çocukluk yıllarına geri dönüp Mine, Müge ve Mıncır için geçmişten günümüze kadar gelen Barış Manço gibi unutulmaz sanatçıları taklit ederek anlatırlar. Mine ve Müge geçmişe giderler.

8 Müze: Uçurtma Müzesi YER: ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ÜCRETSİZ Küçük büyük, herkesin çok sevdiği oyuncaklar arasında yer alan uçurtmanın, bir de müzesi var. Dünyanın 26 ülkesinden toplanmış, 2000 in üzerindeki obje ile oluşturulmuş bu koleksiyon görülmeye değer. Müze: Discovery Museum YER: BAHÇEŞEHİR PRESTİJ MALL ÜCRETSİZ Amerika da birçok eyalette şubesi bulunan Discovery Museum Çocuklara özgürce oynayabilecekleri kendi hikayelerinin kahramanları olabilecekleri veya bir günlüğüne başarılı bir şef olma duygusunu hissedebilecekleri bir keşif alanı. Çocuklar dinozor kazı alanında keşfetmenin heyecanını yaşayabilecekleri gibi dinozorların dünyasını daha yakından öğrenebilecekler. Tiyatro: Kitap Kurdu ile Can Haylazlara Karşı YER: SÜREYYA OPERASI KADIKÖY ETKİNLİK ZAMANI: & FİYATI: 10.00tl Sınıfın çalışkan öğrencisi Can'ın sınıfın haylazlarına 'oyun zamanı oyun, ders zamanı ders' ilkesini benimsetip, onları başarıya götürmesinin eğlenceli hikayesidir.

9 Atölye: Faber-Castell ile Yaratıcılık Atölyesi YER: İSTANBUL OYUNCAK MÜZESİ ETKİNLİK ZAMANI: Saat: 11:00 FİYATI: 9.00tl Faber-Castell'in destekleri ile gerçekleşen Yaratıcılık Atölyelesinde oyuncak müzesinin vitrinlerinde görülen kukla tiyatroları çocuklara esin kaynağı oluyor. Çocuklar kendi Orta Çağ kuklalarını tasarlayacak ve çubukların yardımıyla hareket ettirerek kuklalar ile kendi oyunlarını sahneleyecekler. Müze ve Sergi: Canlı Müze - Alive Museum YER: VİALAND AVM ETKİNLİK ZAMANI: Her gün 10:00-22:00 saatler arası Japonya'da ortaya çıkan, Avrupa da ilk İstanbul da açılan Alive Museum Canlı Müze, üç boyutlu resim, video ve enstalasyon çalışmalarına izleyicileri de dahil eden bir sergi. Bu sıra dışı eserlere ev sahipliği yapan sergide ünlü ressamların eserlerinin reprodüksiyonları, insanlık tarihinin ortak hafızasına kazınmış imajların üç boyutlu video ve animasyon olarak yeniden yorumlanmış versiyonları yer alıyor. İzleyiciyi sanatın bir parçası haline getiren müzede Türkiye ye özel tasarlanmış birçok eser de bulunuyor. Minik Eller Pizza Pişiriyor ETKİNLİK ZAMANI: 07, 27 Ocak 2017 Saat: 11:00-12:00 YER: Eataly Mutfak Atölyesi (Zorlu Center- Meydan Katı Beşiktaş) Eataly Mutfak Atölyesi'nin "Minik Eller Pizza Pişiriyor" workshop etkinliği ile 5-9 yaş aralığındaki çocuklar pizza yapımını keşfedecekler.

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ FABER-CASTELL E YETENEKLİ ELLER ATÖLYE ÇALIŞMASI Tasarım Atölyesi :Uzaya çıkmaya hazır olun! Kendi uzay araçlarımızı farklı malzemelerden tasarlıyoruz. Eğitmen :

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİL BÜLTENİ

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİL BÜLTENİ GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YARIYIL TATİL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz; Yoğun geçen bir dönemi daha geride bıraktık. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi olarak

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Özel Samsun Final Okulları Tatil Bülteni

Özel Samsun Final Okulları Tatil Bülteni Özel Samsun Final Okulları Tatil Bülteni Tüm Türkiye de 18 milyon öğrenciyle birlikte okulumuzda öğrenim gören öğrenciler de 22 Ocak itibariyle iki haftalık yarıyıl tatiline başladılar. Dönem boyunca hem

Detaylı

MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI

MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI MART ÇOCUK ATÖLYELERİ PROGRAMI 2017 Önemli Bilgiler *www.barismanco.kadikoy.bel.tr *Barış Manço Evi, Pazartesi günleri dışında her gün 09.00-17.00 saatlerinde açıktır. *Giriş Ücreti: Tam 6 TL, İndirimli

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ SINIFIMIZDAKİ

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ Eski yılda neler yaptık? Yeni yılda neler yapacağız? Zaman bildiren araçlar (Saat-takvim) Zaman

Detaylı

YÖRET Yaz Organizasyonu

YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Vakfı olarak her yıl, üniversitelerin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümü öğrencilerinden oluşan Genç YÖRET li liderlerle, ilk ve ortaokul yaş grubundaki çocukları

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: TRAFİK HAFTASI-ANNELER GÜNÜ-19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI-MÜZELER HAFTASI ÖĞRENME TAKVİMİ 02.05.2017 -Helikopter resmi sulu boya ile boyanır. -Trafik haftası hakkında sohbet

Detaylı

VEGA ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI KUKLALAR NELER SÖYLÜYOR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA

VEGA ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI KUKLALAR NELER SÖYLÜYOR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA VEGA ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI KUKLALAR NELER SÖYLÜYOR SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ: Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri

Detaylı

çocukların çok ilgisini çekti. Turdan sonra çocuklar müzedeki atölyede

çocukların çok ilgisini çekti. Turdan sonra çocuklar müzedeki atölyede Yaz Sanat Kulübü 2010 Mavi Kalem Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Fener-Balat bölgesinde yaşayan çocuklar ve kadınlar için eğitim, kişisel gelişim ve sağlık gibi konularda projeler yürütüp kültürel

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 03.12.2012/05 ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ P.S.F (kdv dahil) YTL 001 MASAL HAZİNESİ 9789756080603.... 35,00 004 365 DİZİSİ.. 02 İlginç Yönleriyle Hayvanlar 9789756059241 010 DÜNYA DİZİSİ 25,00 03 Çiftlik

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Suyun

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Dünya Engelliler Günü ( 3 Aralık) İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası ( 10 Aralık gününü İçine Alan Hafta) Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası (12-18

Detaylı

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ

ÇİÇEK YAYINCILIK FİYAT LİSTESİ 21.10.2013/05 P.S.F (kdv dahil) YTL 010 DÜNYA DİZİSİ 02 Dünya Masalları 9789756059050 04 Dinozorlar Ansiklopedisi 9786054504985 03 Çiftlik ve Kırda Hayat 9789944220613 25,00 012 BEBEĞİM DİZİSİ. 33,00 01

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Küçük bir not: Tatilde sınırlar tabii ki esnetilebilir ancak kurallarımızın her zaman net olması gerektiğini hatırlayın.

Değerli Velilerimiz, Küçük bir not: Tatilde sınırlar tabii ki esnetilebilir ancak kurallarımızın her zaman net olması gerektiğini hatırlayın. Değerli Velilerimiz, Çocuklarımız yorucu ve yoğun bir eğitim öğretim dönemini geride bıraktılar. Bu süreç, hem onlar hem sizin için, zaman zaman keyifli, bazen de zorlayıcı geçti. Şimdi çocuklarımız için

Detaylı

CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ

CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ CANIM KARDEŞİM BENİM 3D ANİMASYON FİLMİ BASIN KİTİ Eylül 2016 Film Hakkında TRT Çocuk kanalında reyting rekortmeni olan Canım Kardeşim adlı çizgi dizi, Uzun metrajlı film olarak 3 Boyutlu Animasyon film

Detaylı

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI?

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? DOĞUM GÜNÜ ANNE N OLUR BİR DOĞUM GÜNÜ DAHA Çocuğunuzun arkadaşlarıyla doyasıya eğleneceği doğum günü kutlamalarını Captune World Party Room

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

YAZ TATİLİ REHBERİ. PDR Bülteni Sayı: 08

YAZ TATİLİ REHBERİ. PDR Bülteni Sayı: 08 YAZ TATİLİ REHBERİ PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 08 Sevgili Velilerimiz; Bir eğitim öğretim yılını daha tamamlıyoruz. Uzun ve yoğun geçen bir yılın ardından beklenen yaz tatili başlıyor. Çocukların yaz tatilini

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile Ağaçta Bir Tırtıl, Tık Tık, Meyveler, Top, Elma, Soru adlı

Detaylı

TATİL VAKTİ KISA BİR ARA

TATİL VAKTİ KISA BİR ARA OKAN EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ Lise Veli Bülteni TATİL VAKTİ KISA BİR ARA KISA BİR ARA! Öğrencilerimiz yoğun bir eğitim öğretim dönemini geride bıraktılar. 2 hafta sürecek

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI

ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI ÖZEL ATACAN EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ VELİ BÜLTENİ MAYIS -2012 ÇOCUK VE KİTAP "EĞİTİM YAŞAM İÇİNDİR" 2 ÇOCUK VE KİTAP Önceleri çocuk için kitap bir oyuncaktır.

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

Çok yönlü eğitim. 1

Çok yönlü eğitim.  1 Çok yönlü eğitim www.zeynepanaokulu.com 1 Bir anaokulundan fazlası 35 yıllık tecrübe Güçlü eğitim-öğretim kadrosu Sadece anaokulu eğitimi için inşa edilmiş bina Kapalı devre kamera sistemi Kontrollü giriş-çıkış

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum"

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile piti piti, iğne battı ve portakalı soydum FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

Okul Öncesi Devam Takip Defteri (Öğretmen - Öğrenci) Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5,

Okul Öncesi Devam Takip Defteri (Öğretmen - Öğrenci) Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5, MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) 1. Kıpır Kıpır Kuklalar (8 kitap) (Kukla Sincap, Kukla Kirpi, Kukla Kutup Ayısı, Kukla Kaplumbağa, Kukla Pelikan, Kukla Maymun,

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

MART AYI VELİ BÜLTENİ

MART AYI VELİ BÜLTENİ ,2010-2011 MART AYI VELİ BÜLTENİ Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır, İlkbaharın ilk ayı heyecanımızı arttırır. Kısaydı Şubat ayı ama bakın bize neler neler yaptırdı. Sayılar Şenliği Sayılar Şenliğimiz

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI YAZ TATİLİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI YAZ TATİLİ İlkokul ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI YAZ TATİLİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - HAZİRAN 2015 YAZ TATİLİ Dolu dolu geçen eğitim-öğretim yılını geride bıraktığımız şu günlerde, çocuklarımız büyük

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz mum tekniği ile sihirli boya yaparak çiçek oluşturdular. Devamı.. 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz bu ay ressam Van Gogh u tanıdılar ve ayçiçeği

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KUTUPLAR KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI KUTUP NEDİR? KUTUPLAR NASILDIR? KUTUPLARDA YAŞAYAN CANLILAR ESKİMO KİMLERE DENİR?NEREDE YAŞARLAR?

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Aç kapa,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ VELİ BÜLTENİ KASIM 2011 ÇOCUĞUN GELİŞİMİ İÇİN OYUNCAK SEÇİMİNİN ÖNEMİ

ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ VELİ BÜLTENİ KASIM 2011 ÇOCUĞUN GELİŞİMİ İÇİN OYUNCAK SEÇİMİNİN ÖNEMİ ANAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERVİSİ VELİ BÜLTENİ KASIM 2011 ÇOCUĞUN GELİŞİMİ İÇİN OYUNCAK SEÇİMİNİN ÖNEMİ ÇOCUĞUN GELİŞİMİ İÇİN OYUNCAK SEÇİMİNİN ÖNEMİ Oyunun, çocuğun gelişimi üzerindeki

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

MATEMATİK KUTUSU TAVŞAN MASKELERİMİZ

MATEMATİK KUTUSU TAVŞAN MASKELERİMİZ MATEMATİK KUTUSU 3 Yaş sınıfı öğrencileri, artık materyallerden basit bir matematik kutusu yaptılar. Nesnelerle toplama işlemi yapmayı öğrenen minikler, eğlenceli bir oyunla matematik çalışmaları yapmayı

Detaylı

ESBAŞ ÇOCUK YUVASI 4 YAŞ SINIFI YAZ OKULU PROGRAMI

ESBAŞ ÇOCUK YUVASI 4 YAŞ SINIFI YAZ OKULU PROGRAMI ESBAŞ ÇOCUK YUVA 4 YAŞ NIFI YAZ OKULU PROGRAMI 08:00-8:30 08:30-09:00 09:15-09:45 10:00-10:45 10:40-11:30 11:30-12:00 12:15-13: 14:00-15:00 15:00-16:00 16:00-16:30 16:45-17:45 17:45-18:00 PAZARTES RUTNL

Detaylı

YARIYIL TATİL REHBERİ

YARIYIL TATİL REHBERİ 2016-2017 YARIYIL TATİL REHBERİ Sevgili Velilerimiz; Öğrencilerimiz ve sizler için hazırladığımız Yarıyıl Tatil Rehberimizde çocuklarınızı yönlendirebileceğiniz etkinlik ve aktiviteleri bulabilirsiniz.

Detaylı

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa.

13 de. 19 da. 15 te İNGİLİZCE PDR. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu GÖRSEL SANATLAR. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. sayfa. sayfa. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 te GÖRSEL SANATLAR sayfa sayfa 13 de 19 da İNGİLİZCE PDR ŞUBAT AYINDA NELER YAPTIK? İkinci döneme Şubat ayı ile heyecanlı bir başlangıç

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

KUŞ YUVASI MANDALİNALARIMIZ

KUŞ YUVASI MANDALİNALARIMIZ KUŞ YUVASI Kış mevsiminde yiyecek bulmakta zorlanan hayvanların durumunu işleyen minikler kuşlar için meyve kabuklarına kuruyemişler koyarak ağaç dallarına astılar. MANDALİNALARIMIZ Bu ay mandalina meyvesini

Detaylı

İstek Özel Kemal Atatürk Anaokulu Eğitim Öğretim Yılı. Mart Ayı Bülteni ÜNİTE BAŞLIĞI: Uğurböcekleri (GEMS) Dünyanın İşleyişi (PYP) 4A 4B

İstek Özel Kemal Atatürk Anaokulu Eğitim Öğretim Yılı. Mart Ayı Bülteni ÜNİTE BAŞLIĞI: Uğurböcekleri (GEMS) Dünyanın İşleyişi (PYP) 4A 4B İstek Özel Kemal Atatürk Anaokulu 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Mart Ayı Bülteni ÜNİTE BAŞLIĞI: Uğurböcekleri (GEMS) Dünyanın İşleyişi (PYP) 4A 4B Martılar-Leylekler Sınıfı TEMA : Dünyanın İşleyişi

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL REHBERİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL REHBERİ Anaokulu ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL REHBERİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - HAZİRAN 2013 ANAOKULU TATİL REHBERİ Tatilin anlamı; eğlenmek, dinlenmek, rahatlamak, anne-baba, akraba, arkadaş

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar, arı tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar, arı tekerlemelerini FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar, arı tekerlemelerini ögreniyorum. Bilmeceler:Beyin

Detaylı

MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ. ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay)

MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ. ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) 1. Zıpzıp ile Pıtpıt uygulama kitapları - 5 kitap 2. Zıpzıp ile Pıtpıt Aile Katılımı 3. İlk Portfolyom 4. Kavramlarla Labirent

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL BÜLTENİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL BÜLTENİ k İl u ok l ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI TATİL BÜLTENİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - OCAK 2016 DEĞERLİ VELİLERİMİZ, Okulların tatile girmesi, bir dönem boyunca yeni bilgi ve beceriler kazanmış,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Tatil panosu köşesi Değerler eğitimi köşesi 100. gün etkinlikleri köşesi Yapboz köşesi Sevgi köşesi Diş sağlığı

Detaylı

Sınıf Defteri Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5,

Sınıf Defteri Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5, MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) 1. Kıpır Kıpır Kuklalar (8 kitap) (Kukla Sincap, Kukla Kirpi, Kukla Kutup Ayısı, Kukla Kaplumbağa, Kukla Pelikan, Kukla Maymun,

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile okulum,tik tak,her sabah,çocuklar adli tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ OCAK ŞUBAT SAYFASI TAKIM RUHU HEDEF BELİRLEME VE PLANLI OLMA Hedeflere ulaşmak için düzenli çalışmalar yaptık Öğrencilerimiz

Detaylı

Sevgili Velimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. Birbirimizi tanıyalım, kaynaşalım, öğrenelim ve öğrendiklerimizi pekiştirelim derken bir dönem hızla geçti. Dolu dolu geçirdiğimiz

Detaylı

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanlar hakkında neler bildiğimizi ifade ettik. Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara

Detaylı

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2

Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 İçindekiler Bir Dil Bir İnsan!... 1 Çankaya Okullar Arası Tiyatro Şenliği... 2 II.Dönem Kurs Takvimimiz... 2 Ülkem Maket Yarışması... 2 Meraklısı İçin Öylesine Bir Hikaye- Sait Faik Abasıyanık... 3 Eğitimde

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ AYIN PARTİSİ KİTAP ATÖLYESİ: YAZAR ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ AYIN PARTİSİ OKUMA-YAZMAYA

ETKİNLİKLERİMİZ AYIN PARTİSİ KİTAP ATÖLYESİ: YAZAR ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ AYIN PARTİSİ OKUMA-YAZMAYA ETKİNLİKLERİMİZ AYIN PARTİSİ KİTAP ATÖLYESİ: YAZAR ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ DOĞUM GÜNLERİMİZ AYIN PARTİSİ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI 2

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI 2 ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI 2 14 Aralık 2012 Sayın Velimiz, İkinci rehberlik postamızda sizlerle Davranış ve Değerler Eğitimi Programımız kapsamında

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kendimizi İfade Etme Yollarımız Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları,

Detaylı

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2012-2013 KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ SPOR ANNELER GÜNÜ TRAFİK HAFTASI SÜT-DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI İLKBAHAR 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Spor nedir? Çeşitli spor dallarını

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ

ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ TERAKKİ VAKFI ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ ANAOKULU 2013-2014 EĞİTİM YILI Bilgi Bülten Sayı:2 ÇOCUKLARIMIZ VE TEKNOLOJİ Hızla gelişen dünyada teknolojik ürünler hayatımızın büyük bir kısmını kapsamakta. İş ortamında

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ

KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 ARALIK 2013-24 OCAK 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ VÜCUDUMUZ DUYU ORGANLARIMIZ 100. GÜN KUTLAMALARI SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER PROJELERİ Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme.

Detaylı

ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015-2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU 2013-2014 HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2014 2015 ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU DÜNYA SU GÜNÜ YAĞMUR ORMANLARI DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ DEPREM HAFTASI Suyun canlıların yaşamındaki

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

Pera Eğitim. Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla. Pera Çocuk

Pera Eğitim. Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla. Pera Çocuk Pera Eğitim Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla Pera Eğitim, Louis Kahn a Yeni/den Bakış: Cemal Emden in Fotoğrafları Çizimler ve Resimler sergisi kapsamında çocuklara, gençlere, yetişkinlere

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile karga, komsu kayikci oyun leylek tekerlemelerini ögreniyorum.

Detaylı

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ Eski yılda neler yaptık? Yeni yılda neler yapacağız? Zaman bildiren araçlar (Saat-takvim) Zaman

Detaylı

yaz okulu programı 2017

yaz okulu programı 2017 yaz okulu programı 2017 Free Steps School olarak; çocuklarımıza hem eğlenecekleri, hem de öğrenecekleri dopdolu bir yaz okulu programı hazırladık. Branşlarında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2-3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Gece gündüz *Zaman kavramı *Anneler günü *Yaz mevsimi

Detaylı

SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ 2013-2014 KELEBEK MART AYI BÜLTENİ SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Suyun canlıların üzerindeki önemi.

Detaylı

İstek Özel Kemal Atatürk Anaokulu Eğitim Öğretim Yılı. Şubat Ayı Bülteni ÜNİTE BAŞLIĞI: K3 Dünyanın İşleyişi (PYP) 5A-5B-5C-5D

İstek Özel Kemal Atatürk Anaokulu Eğitim Öğretim Yılı. Şubat Ayı Bülteni ÜNİTE BAŞLIĞI: K3 Dünyanın İşleyişi (PYP) 5A-5B-5C-5D İstek Özel Kemal Atatürk Anaokulu 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Ayı Bülteni ÜNİTE BAŞLIĞI: K3 Dünyanın İşleyişi (PYP) 5A-5B-5C-5D Kanaryalar-Güvercinler-Papağanlar- Kırlangıçlar Sınıfları İSTEK

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK AYI

Detaylı

REHBERLİK POSTASI -1

REHBERLİK POSTASI -1 ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI -1 TARİH: 02.11.2012 Sayın Velimiz, Anaokullarımızda, öğrencilerimizin katılımlarıyla renklenen, çeşitli branş dersleri,

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI KU KO İL L ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANN BAB E ve ALA TAT RA ÖNE İL RİLE Rİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - OCAK 2017 ANNE - BABALARA TATİL ÖNERİLERİ Değerli Velilerimiz, Tatil, çocuklar için

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz Mercanlar Sınıfı olarak Aralık ayında Duyu organlarımız, vücut organlarımız ve sevgi konusu üzerine ağırlık verdik. Bu konularla ilgili bol bol çalışmalar yaptık. Sevginin hayatımızda çok

Detaylı

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU YAZ MEYVELERİ 2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU 01.06.2017 Dokun Hisset kartlarıyla Oynuyorum. 02.06,2017 MONTESSORI ETKİNLİK Pirinç ve Mercimekleri ayırma çalışmasını Kavramlar Kitabımızdan Sıcak-Soğuk Kavramına

Detaylı