SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] :45:38

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] 31.12.2014 18:45:38"

Transkript

1 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası / harun.koyunoglu@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Portföye Dahil Gayrimenkullerin Ekspertiz Değerleri Hk. AÇIKLAMA Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin değerlemesi Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılmış ve tespit edilen ekspertiz değerleri, ekspertiz raporu tarihleri ve değerlemeyi yapan gayrimenkul değerleme firmalarının isimleri aşağıda kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Tarafından Yapılan Değerleme Raporları Akasya Kent Etabı ,-TL...31/12/2014 Rozi Fabrika Binası ,-TL...31/12/ Adet Bağ.Bölüm ve Sosyal Tesis ,-TL...31/12/2014 Mecidiyeköy İş Merkezi 6 Bağ.Bölüm ,-TL...31/12/2014 Vektör Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Tarafından Yapılan Değerleme Raporu Fecir İş Merkezi ,-TL...31/12/2014 GENEL TOPLAM ,-TL

2 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası / harun.koyunoglu@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Yatırımcı İlişkileri Bölümü ve Kurumsal Yönetim Komitesi Hk. AÇIKLAMA SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu T.T.K. 390/4 uyarınca; 1- Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesi kapsamında Şirketimizde mevcut olan "Pay Sahipleri İle İlişkiler Bölümü"nün adının "Yatırımcı İlişkileri Bölümü" olarak değiştirilmesine, anılan tebliğ uyarınca yapılması gereken görevlerin bu bölüm tarafından yerine getirilmesine, bölüm yöneticisi olarak Sn. Harun KOYUNOĞLU'nun (T.C. Kimlik No ) ve bölüm personeli olarak Sn. İlknur KESKİN'in (T.C. Kimlik No ) atanmasına ve bölümün Şirketimizin Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Serhan KOLAÇ'a (T.C. Kimlik No )'a doğrudan bağlı olarak çalışmasına, 2- Şirketimizin Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerinin aşağıdaki şekilde yeniden belirlenmesine; Komite Başkanı Sn. Ekrem PAKDEMİRLİ (T.C. Kimlik No ) Komite Üyesi Sn. Yalçın ÖNER (T.C. Kimlik No ) Komite Üyesi Sn. Harun KOYUNOĞLU (T.C. Kimlik No ) Karar vermiştir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

3 KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [SAFGY] Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Yıldız Holding A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez. KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [SAFGY] Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ile ilgili olarak Yıldız Holding A.Ş. tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır. Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

4 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası / harun.koyunoglu@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısının Görevden Ayrılması Hk. AÇIKLAMA Sayın Ali Ulvi DİKBAŞ şirketimizdeki Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden 15 Aralık 2014 tarihi itibariyle ayrılmıştır. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

5 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Zeki Ziya SÖZEN'in İstifası Hk. AÇIKLAMA SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca aşağıdaki kararları almışlardır 1.Şirketimizin yönetim kurulu üyesi ve (B) Grubu imza yetkilisi Sayın Zeki Ziya SÖZEN'in istifasının kabulüne, 2.Boşalan yönetim kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunun 363.maddesi uyarınca yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere, T.C.Uyruklu, T.C.Kimlik No.lu Büyük Çamlıca Caddesi Erdiller Şerefi Sokak No.11 Üsküdar / İstanbul adresinde mukim, HÜSEYİN AVNİ METİNKALE'nin seçilmesine ve kendisine (B) Grubu imza yetkisi verilmesine, diğer (B) Grubu imza yetkilileri ile birlikte aynı şekilde şirketimizi temsil ve ilzam etmesine, 3.İşbu kararın tescil ve ilan ettirilmesine karar verilmiştir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

6 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Bağış hk. AÇIKLAMA SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almışlardır Şirketimizin maliki bulunduğu ve üzerinde okul binası bulunan İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Bulgurlu mahallesinde kain ve tapunun 74 Pafta, 1341 Ada 62 parselini teşkil eden ,07 m2 alanındaki gayrimenkulümüzü Boğaziçi Vakfı'na hibe suretiyle tapuda devir etmeye karar verilmiştir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

7 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı AÇIKLAMA Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim İlkeleri ve Tebliğleri gereğince, Şirketimizin 15 Eylül 2014 tarihinde yapılacak 2013 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısında görüşülecek konular ile ilgili olarak açıklanması gereken bilgi, belge ve raporlar Şirketimiz internet sitesinde Yatırımcı İlişkileri bölümünde ilan edilen "Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı"nda yatırımcılarımızın bilgisine sunulmuş olup, açıklanan bilgilerde değişiklik olması halinde bilgilendirme notlarında gerekli güncellemeler yapılacaktır. Saygılarımızla, Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

8 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır 2014 Yılı Faaliyet Dönemi için Belirlenen Bağış Sınırı Hk. AÇIKLAMA SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; Sermaye Piyasası Kanunu'nun 19. maddesinin 5.fıkrası çerçevesinde Şirketimizin 2014 yılı faaliyet döneminde yapılacak bağışların üst sınırının ortaklığın kamuya açıkladığı bağımsız denetimden geçmiş son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının %2'si oranında belirlenmesi hususunun Genel Kurul onayına sunulmasına karar vermiştir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

9 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi Ekspertiz Raporu Hk. AÇIKLAMA İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Acıbadem Mahallesi, 1083 ada 68 parsel üzerinde yer alan Akasya Acıbadem AVM ekspertiz raporu ekte yatırmcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunulmuştur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

10 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Muhasebe Politikası Değişikliği Hk. AÇIKLAMA SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; Finansal tablolarımızda Şirketimizin finansal durumunun daha doğru bir şekilde sunulması amacıyla, TMS 40 - Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller Standardı kapsamında bugüne kadar tercih edilen maliyet yönteminin yerine, finansal tablo döneminden itibaren "gerçeğe uygun değer" yönteminin tercih edilmesine karar vermiştir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

11 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası / Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır HSBC PLC ile 200 Milyon USD Tutarında Kredi Sözleşmesi İmzalanması Hk. AÇIKLAMA SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; 1- Şirketimizin mevcut kredilerinin yeniden yapılandırılması amacıyla HSBC PLC'den 1 yıl ödemesiz 4 yıl geri ödemeli USD (YüzmilyonAmerikanDoları) ve 1 yıl ödemesiz 7 yıl geri ödemeli USD (YüzmilyonAmerikanDoları) olmak üzere toplam USD (İkiyüzmilyonAmerikanDoları) tutarında kredi kullanılmasına ve kredi anapara tutarının 1,3 katı oranında ipotek tesis edilmesine, 2- HSBC PLC ile akdedilecek kredi sözleşmeleri ve ipotek tesis işlemleri için Zeynep Hüveyda ORAL (T.C.Kimlik No ) ve Mehmet Serhan KOLAÇ'a (T.C.Kimlik No ) müştereken yetki verilmesine, Karar vermiştir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

12 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve / Faks Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Kurumsal Yönetim Komitesi ve Denetim Komitesi Görev ve Çalışma Esasları Hk. AÇIKLAMA SAF GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II-17.1 No.lu "Kurumsal Yönetim Tebliği" gereğince ġirketimizin Kurumsal Yönetim Komitesi ve Denetim Komitesi Görev ve ÇalıĢma Esas'larının Ek-de yer aldığı Ģekilde belirlenmesine karar vermiģtir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

13 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve / Faks Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Yatırımcı İlişkileri Bölümü ve Kurumsal Yönetim Komitesi Hk. AÇIKLAMA SAF GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; 1-Sermaye Piyasası Kurulu'nun SeriII, No17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. Maddesi 1. Fıkrası uyarınca Ģirketimizde Pay Sahibi ile ĠliĢkileri Bölümü yöneticisi olarak çalıģan Ahmet Nur GÖRPEOĞLU (TC )'nun Yatırımcı ĠliĢkileri Bölümü yöneticisi olarak atanmasına ve Pay Sahibi ile ĠliĢkiler Bölümü'nün görevlerinin Yatırımcı ĠliĢkileri Bölümü'ne devredilmesine, Yatırımcı ĠliĢkileri Bölümü'nün ġirketimizin Mali ĠĢlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Serhan KOLAÇ(T.C )'a doğrudan bağlı olarak çalıģmasına, 2-ġirketimizin Komite BaĢkanı Sn. Ekrem PAKDEMĠRLĠ(T.C ) ve Komite üyesi Sn. Yalçın ÖNER(T.C )'den oluģan Kurumsal Yönetim Komitesi'ne yeni üye olarak Sn.Ahmet Nur GÖRPEOĞLU(TC )'nun atanmasına karar vermiģtir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

14 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve / Faks Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Borsa İstanbul A.Ş.-4-GDİ Sayılı Yazısı Hk. AÇIKLAMA Borsa Ġstanbul A.ġ.'nin tarih ve BĠAġ-4-GDĠ sayılı yazısında; sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 376. maddesi 2. fıkrasına ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) tarih ve 2014/11 sayılı bülteninde ilan edilen "Halka Açık ġirketler Bakımından 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun (TTK) 376'ncı Maddesinin Uygulaması" esaslarına atıf yapılmakta, - ġirketimizin 2013 yılsonu mali tablolarına göre sermayenin %78'ini kaybetmiģ gözüktüğü ve SPK'nın anılan kararında birleģme nedeniyle oluģan ve özkaynakları azaltan hesap kalemleri için bir istisna getirilmemiģ olduğu dile getirilmekte ve - Konu ile ilgili olarak yönetim kurulumuzca bir değerlendirme yapılıp yapılmadığına ve konu ile ilgili olarak genel kurulun toplantıya çağrılıp çağrılmayacağına dair bir açıklama yapılması talep edilmektedir. TTK'nın 376 maddesi ikinci fıkrasında "Son yıllık bilançoya göre, sermaye ile kanuni yedek akçeler toplamının üçte ikisinin zarar sebebiyle karģılıksız kaldığı anlaģıldığı takdirde, derhal toplantıya çağrılan genel kurul, sermayenin üçte biri ile yetinme veya sermayenin tamamlanmasına karar vermediği takdirde Ģirket kendiliğinden sona erer." hükmü yer almaktadır. SPK'nın anılan kararında belirtilen formüle göre yapılan hesaplamada, ġirketimizin sermayesinin %78'i karģılıksız kalmıģ gibi gözükse de, bu durum bir zarar

15 sebebiyle değil, ġirketimizin 2011 yılı sonunda gerçekleģtirdiği birleģme iģleminin sonucu olarak ortaya çıkmıģtır. ġirketimiz 2011 yılında 56 milyon TL sermayeli olarak Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.ġ. (Sağlam GYO) unvanı ile faaliyet göstermekte iken, tarihinde tescil edilen genel kurul kararları ile nominal sermayesi 24 milyon TL olan SAF Gayrimenkul GeliĢtirme ĠnĢaat ve Ticaret A.ġ.'yi (Saf Gayrimenkul) devralmıģ ve her iki Ģirket birleģerek Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.ġ. unvanını almıģtır. BirleĢme ile ilgili olarak hazırlanan uzman kuruluģ raporunda SAF Gayrimenkul A.ġ'nin Ģirket değeri TL olarak hesaplanmıģtır. Ġstanbul Acıbadem bölgesinde konut/ofis ve ayrıca m2 kiralanabilir alana sahip bir alıģveriģ merkezinden oluģan Akasya Projesini geliģtirmekte olan SAF Gayrimenkul söz konusu projenin arsasını yasal kayıtlarında alıģ maliyeti ile takip ettiğinden, SAF Gayrimenkul'ün güncel Ģirket değeri ile nominal sermaye tutarı arasında büyük bir fark oluģmuģtur. Bu birleģme esnasında TL değer biçilen SAF Gayrimenkul'ü devralan Sağlam GYO'nun sermayesi TL artırılmıģ ve 56 milyon TL'den TL'ye çıkarılmıģtır. Diğer yandan ilgili vergi mevzuatı hükümlerine göre SAF Gayrimenkulün tüm varlık ve borçları kayıtlı değerlerinden (net 24 milyon TL) Sağlam GYO'ya devredildiğinden, artırılan sermaye tutarı ile kayıtlı değerler arasındaki fark olan TL özkaynaklar altında "Sermaye BirleĢme DenkleĢtirme Hesabı"na negatif bir tutar olarak kaydedilmiģtir. ġirketimizin özsermaye ve kanuni yedek akçeler toplamının üçte ikisinden fazlasının karģılıksız kalmıģ gibi gözükmesinin sebebi, birleģme tarihinden bu yana ġirketimiz kayıtlarında taģınmaya devam eden negatif TL tutarındaki "Sermaye BirleĢme DenkleĢtirme Hesabı"dır. Sonuç olarak SPK'nın belirlediği formüle göre sermayemizin %78'i karģılıksız kalmıģ gözükse de, bu durum bir zarar sebebiyle değil, yukarıda anılan birleģme neticesinde ortaya çıkmıģ olup, TTK'nın 376. maddesi 2. fıkrası kapsamına giren bir durum arz etmemektedir. Konuyu bu çerçevede değerlendiren yönetim kurulumuz, anılan fıkra kapsamında genel kurulun toplantıya çağrılması veya genel kurul gündemine anılan fıkra kapsamında bir madde eklenmesine gerek olmadığına karar vermiģtir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

16 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası Tel Fax serhan.kolac@safgyo.com Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Tel Fax Faks Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır 2014 Yılı Faaliyet Dönemi Bağımsız Denetim Şirketi Seçimi Hk. AÇIKLAMA ġirketimizin 01 Ocak Aralık 2014 hesap dönemine ait mali tablolarının Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına göre bağımsız denetiminin denetim komitesince önerilen DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali MüĢavirlik A.ġ.'ye yaptırılmasına, bağımsız denetim sözleģmesi imzalanması hususunda Ģirket Genel Müdürlüğü'ne yetki verilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiģtir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

17 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY [] Maddi Duran Varlık Satımı Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi - Gayrimenkul Satışı Hk. Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Niteliği İşyeri İstanbul, Üsküdar, Altunizade Satışa Konu Maddi Duran Varlığın Mevkii, m2 / Antalya Kepez Yüzölçümü m2 Satışa İlişkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi Toplam Satış Bedeli TL ( KDV HARİÇ ) Satış Bedelinin Ortaklık Ödenmiş Sermayesine Oranı 1,87 % (%) Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son 1,71 % Mali Tablosundaki Aktif Toplamına Oranı (%) Satış Bedelinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Mali Tablosundaki Maddi Duran Varlıkların Net 2,83% Değerine Oranı (%) Kdv Bedeli 2014 Yıl Sonu Satış Koşulları Bakiye Tutar Nakden İşlemin Tamamlandığı/Tamamlanacağı Tarih Portföydeki küçük bir ağırlığa sahip olan söz konusu binaların Satış Amacı ve Ortaklığın Faaliyetlerine Etkisi elden çıkarılarak nakit girişi sağlanması Elde Edilen Maddi Duran Varlık Satış Karının/Zararının Tutarı TL

18 Varsa Satış Karının Ne Şekilde Değerlendirileceği İşletme harcamalarında kullanılacaktır. Karın Ne Şekilde Değerlendirileceğine İlişkin - Yönetim Kurulu Karar Tarihi Karşı Taraf İlişkili Taraf Yönetim Kurulu Üyesinin ortağı Karşı Taraf İle Olan İlişkinin Niteliği olduğu şirket Altunizade BTM İçin Emsal Karşılaştırma, Gelir ve Maliyet Yöntemlerinin Ortalaması / Maddi Duran Varlığın Değerinin Belirlenme Yöntemi Antalya BTM için Gelir Yöntemi ile Desteklenmiş Maliyet Yöntemi Değerleme Raporu Düzenlenip Düzenlenmediği Evet Değerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni - Altunizade BTM TL Değerleme Raporu Düzenlendiyse Rapor Sonucu ( KDV Hariç ) / Antalya BTM Bulunan Tutar TL ( KDV Hariç ) İşlem Değerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleştirilmemişse/Gerçekleştirilmeyecekse - Gerekçesi EK AÇIKLAMALAR SAF GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca aģağıdaki kararı almıģlardır; Antalya ili Kepez ilçesi Koyunlar köyü ada 13 no.lu parselde yer alan ve ekspertiz değeri KDV Hariç TL (KDV dahil TL) olan binamız ile Ġstanbul ili Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesi 2 ada 6 no.lu parselde bulunan ve ekspertiz değeri KDV Hariç (KDV Dahil TL) olan binamızın toplam KDV hariç TL (KDV dahil TL) bedelle Sözen Enerji Yatırım ve Ticaret A.ġ.'ye satılmasına, KDV hariç satıģ tutarı olan TL'nin satıģ anında tahsil edilmesine, KDV tutarı olan TL'nin ise 2014 yıl sonunda tahsil edilmesine karar verilmiģtir. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

19 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Esas Sözleşme Tadiline İlişkin SPK ve T.C.Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Onayı Hk. AÇIKLAMA Esas sözleģmemizin 16. Maddesinin tadiline iliģkin tarihli özel durum açıklamamıza konu olan tadil metni bu tarihli özel durum açıklamamızdaki haliyle Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ınca onaylanmıģ olup, onaylı metinlerin eski ve yeni hallerinin tam metni ekte yer almaktadır. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Saygılarımızla, Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

20 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Basın-Yayın Organlarında Yayınlanan Yanıltıcı Haberler Hk. AÇIKLAMA Bazı basın- yayın organlarında yayınlanan ve ġirketimizin Ġstanbul Acıbadem'de gerçekleģtirdiği Akasya Acıbadem Projesi'ne iliģkin yanıltıcı haberler içeren yayınlar gerçeği yansıtmamakta olup, ġirketimiz paylarının değerini ve yatırımcılarımızın kararlarını olumsuz yönde etkileyebilecek olası bu haberleri çıkaran ve yayan veya yanlıģ bilgi veren kiģi kurum ve kuruluģlar hakkında gereken yasal yollara baģvurulacağını saygılarımızla kamuoyuna arz ederiz. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

21 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır 2014 Yılı Finansal Raporların Yayınlanma Süreleri Hakkında Bilgilendirme AÇIKLAMA Şirketimizin "Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş." unvanlı işletmeci şirkete %100 oranında iştirak etmesi sebebiyle konsolide finansal tablo hazırlama yükümlülüğü bulunmaktadır. Diğer yandan Şirketimizin 2014 yılı faaliyet döneminde, bağımsız denetimi zorunlu olan 6. ay ve 12. ay finansal tablolarına ek olarak 3. ay ve 9. ay finansal tablolarının da bağımsız denetime tabi tutulmasına karar verilmiştir. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Ara dönem finansal raporların kamuya açıklanması" başlıklı 11. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendi uyarınca konsolide finansal tablo hazırlama yükümlülüğünün bulunduğu durumlarda, mali tabloların ilgili ara dönemin bitimini izleyen 40 gün içinde kamuya açıklanması gerekmektedir. Aynı maddenin 2. fıkrasında ise ara dönem finansal tabloların bağımsız denetime tabi olduğu hallerde, birinci fıkrada düzenlenen sürelere; sermaye piyasası araçları borsada işlem gören işletmeler için 10 gün ekleneceği ifade edilmektedir. Bu çerçevede, Şirketimizin 3. ay ve 9. ay ara dönem finansal tablolarının hem konsolide hazırlanma yükümlülüğü bulunduğundan hem de bağımsız denetimden geçirilecek olması sebebi ile, söz konusu ara dönemlere ait finansal raporların kamuya açıklanması için Tebliğin 11. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendinde öngörülen 40 günlük süreye, Tebliğin 11. maddesinin 2. fıkrası uyarınca 10 gün eklenecektir. Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

22 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Şirket Esas Sözleşmesinin 16.MaddesininTadili Hk. AÇIKLAMA SAF GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; ġirket esas sözleģmesinin "ġirketin Yönetimi, Temsil ve Ġlzamı" baģlıklı 16.Maddesinin ekte belirtilen Ģekilde tadil edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı dahil tüm yasal mercilere baģvurularda bulunulmasına ve gerekli izinlerin alınmasına karar vermiģtir. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

23 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır AKASYA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ Açılışı Hk. AÇIKLAMA Portföyümüzün en değerli yatırımı olan AKASYA ALIġVERĠġ VE YAġAM MERKEZĠ misafirlerine kapılarını açmıģ bulunmaktadır. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

24 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Hayır Açıklama mı? AKASYA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ Kiralarında 2014 Yılı İçin Kur İndirimi AÇIKLAMA SAF GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Ticaret Kanunu'nun 390/4 maddesi uyarınca aģağıdaki kararı almıģlardır Yönetim Kurulu' unca gerekli değerlendirmeler yapılarak kurlarda görülen aģırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla, AKASYA ALIġVERĠġ VE YAġAM MERKEZĠ 'ndeki mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleģmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin düzenli ödeyecek ve ġirketimiz ile hukuki uyuģmazlık içerisinde bulunmayacak kiracılarımız arasından Ģirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek kiracılarımıza 06/03/ /12/2014 tarihleri arasındaki 2014 yılı kira dönemi ile sınırlı olmak üzere; a)kira sözleģmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kuruna %10 oranında indirim uygulanmasına ve uygulanan bu indirimle kurun 2,00 TL'nin altına düģmemesine 2,00 TL'nin taban kur olarak belirlenmesine, ( belirlenen dolar kurunun kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleģmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi kaydı ile ) b)kira sözleģmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,00 TL'nin altında olması halinde kira dönemindeki geçerli kurun uygulanmasına, karar verilmiģtir. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

25 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır Akasya Acıbadem AVM Kiralamaları Hk. AÇIKLAMA SAF GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; ġirketimizin Ġstanbul Ġli, Üsküdar Ġlçesinde gerçekleģtirdiği Akasya Acıbadem AlıĢveriĢ Merkezi'nde ( , , , , ve tarihli özel durum açıklamalarına konu olan ve yıllık usd + Ciro Kirası bedelle kiraya verilen m2 alana ilave olarak) yer alan toplam m2 alanın yıllık usd + Ciro Kirası Bedelle 21 farklı kiracıyla kira sözleģmesi imzalanmasına karar vermiģtir. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

26 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks Numarası / serhan.kolac@safgyo.com İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / Numarası Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama Hayır mı? 2014 Yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi AÇIKLAMA SAF GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun SeriIII No48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına ĠliĢkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme ġirketinin Seçimi" baģlıklı 35.maddesi uyarınca; 2014 yılı içerisinde Ģirketimizin portföyünde bulunan ve değerleme yaptırılması gereken varlıklar için aģağıdaki tabloda belirlenen Ģirketlerden gayrimenkul değerleme hizmeti alınmasına ve Ģirket portföyüne 2014 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektiricek varlıklar içinde "Vektör Gayrimenkul Değerleme A.ġ."nin seçilmesine ve kamuya açıklanmasına, karar vermiģtir. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Değerleme Yapılacak Varlık Adı...Değerleme Şirketi Mecidiyeköy ĠĢ Merkezi Bağımsız Bölümler...Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. Rozi Fabrika Binası...Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. Altunizade BTM Binası...Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. Antalya BTM Binası...Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. Akasya Acıbadem Projesi...Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve DanıĢmanlık A.ġ. Fecir ĠĢ Merkezi...Vektör Gayrimenkul Değerleme A.ġ. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

27 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks No / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama Hayır mı? Akasya Acıbadem AVM Kiralamaları Hk. AÇIKLAMA Açıklanacak Özel Durum/Durumlar SAF GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; ġirketimizin Ġstanbul Ġli, Üsküdar Ġlçesinde gerçekleģtirdiği Akasya Acıbadem AlıĢveriĢ Merkezi'nde ( , , , ve tarihli özel durum açıklamalarına konu olan ve yıllık usd + Ciro Kirası bedelle kiraya verilen m2 alana ilave olarak) yer alan toplam m2 alanın yıllık usd + Ciro Kirası Bedelle 21 farklı kiracıyla kira sözleģmesi imzalanmasına karar vermiģtir. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VIII, No54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

28 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY Telefon ve Faks No / İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks / No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? Hayır İşletmeci Şirket Kuruluşu Hk. AÇIKLAMA Açıklanacak Özel Durum/Durumlar SAF GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONĠM ġġrketġ'nin yönetim kurulu üyeleri T.T.K. 390/4 uyarınca; ġirketimizin Ġstanbul Ġli, Üsküdar Ġlçesi, 73 Pafta 1083 Ada 68 Parselde gerçekleģtirdiği Akasya Acıbadem Projesi Kent etabının yönetimi için "AKYAġAM YÖNETĠM HĠZMETLERĠ ANONĠM ġġrketġ" ünvanlı ve ,-TL (YüzbinTürkLirası) sermayeli bir Ģirket kurulmasına ve bahsi geçen Ģirkete %100 oranında iģtirak edilmesine karar vermiģtir. Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VIII, No54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaģan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY 31.12.2013 17:59:45

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY 31.12.2013 17:59:45 SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. / SAFGY 31.12.2013 175945 Ankara Devlet Yolu Haydarpaşa Yönü 4. Km. Çecen Sokak Acıbadem/Üsküdar/İstanbul Telefon ve Faks No. Tel 0216 325 03 72 - Fax 0216 340 69

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Maddi Duran Varlık Alımı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Maddi Duran Varlık Alımı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Maddi Duran Varlık Alımı Özet Bilgi Maddi Duran Varlık Alımı Hk. Maddi Duran Varlık Alımı İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Maddi Duran

Detaylı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Kırpart Otomotiv Parçaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin paylarının satışı hakkında Finansal Duran

Detaylı

ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı

ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı Özet Bilgi Arsa, Bina,Makina Parkı Satışı Hk. Maddi Duran Varlık Satımı İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Maddi Duran

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Nijerya-Afrika'da şirket kurulması Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [KLMSN] İlgili

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı Özet Bilgi Şirketin Konsantre bakır üretimi faaliyetiyle ilgili varlıklarının satışı Maddi Duran

Detaylı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı

T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] :50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı T.KALKINMA BANKASI A.Ş. / TKBNK [] 24.04.2009 11:50:10 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Genel Kurul Kararı Ortaklığın Adresi : İzmir cad No 35 Kızılay/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0312 418 84 87-0312 418 22

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Ostim Prestij Projesi ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi

Detaylı

SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi Özet Bilgi Finansal Duran Varlık Edinimi Hakkında Finansal Duran Varlık Edinimi İlgili

Detaylı

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Özet Bilgi Mares Otel'in mevcut kiracısı ile imzalanmış olan kira sözleşmesinin süresinin uzatılarak değiştirilmesi İlgili Şirketler

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :14:11 Maddi Duran Varlık Alımı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :14:11 Maddi Duran Varlık Alımı / OSTIM [] 30.12.2015 17:14:11 Maddi Duran Varlık Alımı 1 ABDULLAH ÇÖRTÜ 2 Sıtkı ÖZTUNA Genel Müdür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 30.12.2015 17:09:22 30.12.2015 17:13:11 Ortaklığın Adresi 100. Yıl Bulvarı,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Sermaye Piyasası Araçlarına

Detaylı

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi Özet Bilgi Zorlu Enerji Dağıtım AŞ?nin Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım AŞ ve Gazdaş Gaziantep Doğalgaz Dağıtım

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00

AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00 AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. / AKSGY [] 10.04.2015 16:53:00 ĠliĢkili Taraf ĠĢlemleri 1 MEHMET AKTAġ 2 NAĠLE BANUHAN YÜRÜKOĞLU Muhasebe Müdürü Genel Müdür Yardımcısı AKĠġ GAYRĠMENKUL YATIRIM

Detaylı

KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi 1.599.189 adet Etiler Gıda (ETILR) satılmıştır. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Doğrudan veya Dolaylı Bağlı Ortaklıklar Hisse Satışı Hk. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Pay Alım Satım Bildirimi. Özet Bilgi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Pay Alım Satım Bildirimi.

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Pay Alım Satım Bildirimi. Özet Bilgi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Pay Alım Satım Bildirimi. KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Gönderim Tarihi:30.12.2016 12:31:33 Bildirim Tipi:DUY Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır İlgili Şirketler Açıklamalar GENTS

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34 / DMSAS [] 25.12.2014 122234 1 HAKAN 25.12.2014 122006 25.12.2014 122206 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 41700 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel 0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 huseyin.konanc@demisas.com.tr

Detaylı

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 1 / 1 01.04.2016 18:56 English Ek dosyalar AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR [] 01.04.2016 18:52:10 Özel Durum Açıklaması (Genel)

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İlişkili Taraf İşlemleri Gönderim Tarihi:09.03.2018 18:22:01 Bildirim Tipi:ODA İlişkili Taraf İşlemleri Şirketler Fonlar Türkç e İlişkili Taraf İşlemleri Yapılan

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :01:48

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :01:48 / OSTIM [] 09.06.2016 18:01:48 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) 1 ABDULLAH ÇÖRTÜ 2 Sıtkı ÖZTUNA Genel Müdür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 09.06.2016 17:59:14 09.06.2016 18:01:25 Ortaklığın Adresi

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :33:30 Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :33:30 Özel Durum Açıklaması (Genel) / OSTIM [] 02.05.2012 163330 1 Sıtkı 2 Abdullah 02.05.2012 163204 02.05.2012 163320 100. Yıl Bulvarı, No 99/90, Ostim - Telefon ve Faks No. 312 385 34 09-312 385 24 19 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel)

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel) Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler

Detaylı

UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / UYUM [] 15.04.2014 19:01:45

UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / UYUM [] 15.04.2014 19:01:45 UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET / UYUM [] 15.04.2014 190145 Maddi Duran Varlık Satımı 1 MEHMET AKYÜZ 2 MUSTAFA SONGÖR Yönetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Üyesi UYUM GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ

Detaylı

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72.

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72. HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Esas Sözleşme Tadili Tarih:30/12/2014 Ortaklığın Adresi : Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul Telefon ve Faks Numarası

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :45:02 Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :45:02 Özel Durum Açıklaması (Genel) / OSTIM [] 01.04.2016 194502 Özel Durum Açıklaması (Genel) 01.04.2016 193843 01.04.2016 194322 Ortaklığın Adresi 100. Yıl Bulvarı, No99/90, Ostim - ANKARA Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 204 [] 04.04.204 7:06:20 Genel Kurul Kararları Tescili 04.04.204 7:05:53 Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon 22-5676800 Faks 22-302828 İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG [] 18.11.2015 15:05:35 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Acıbadem Mah. Çeçen Sok. Akasya Acıbadem Ortaklığın Adresi : Sitesi Kent Etabı A Blok

Detaylı

EDİP GAYRİMENKUL Yatırım San. ve Tic. A.Ş. Özel Durum Açıklamaları

EDİP GAYRİMENKUL Yatırım San. ve Tic. A.Ş. Özel Durum Açıklamaları EDİP GAYRİMENKUL Yatırım San. ve Tic. A.Ş. Özel Durum Açıklamaları KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [EDIP] 05.09.2014 16:18:13 1 ÖZLEM KÖYLÜ 2 TAYLAN ALTINPINAR YETKİLİ YARDIMCISI YÖNETMEN KAMUYU AYDINLATMA

Detaylı

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516 ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 130127 Anbar Mahallesi 895. Sokak No9 Melikgazi KAYSERİ Telefon ve Faks No. Tel 0(352) 3113511 Faks0(352) 3113516 Ortaklığın Biriminin

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Doğrudan veya Dolaylı Bağlı Ortaklıklar Hisse Satışı Hk. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] 24.02.2016 11:08:34 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ERİM ÖZMAN 2 ALİ NURİ TÜRKER ŞİRKET PERSONELİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ TÜRKER

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Özel Durum Açıklaması (Genel) CAM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / DENCM [SISE] 31.12.2015 13:47:48 Özel Durum Açıklaması (Genel) Bahçelievler Mahallesi 4013 Sokak No: 10 Telefon ve Faks Numarası : 0 258 295 40 00 / 0 258 377 24 79 Ortaklığın

Detaylı

KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KERVT [] 18.05.2012 16:19:15 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler

KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KERVT [] 18.05.2012 16:19:15 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KERVT [] 18.05.2012 16:19:15 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler Ortaklığın Adresi : Üniversite Mahallesi Bağlariçi Caddesi No:29 Avcılar-Ġstanbul Telefon

Detaylı

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler İlgili Fonlar [] [] Türkç e Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi İştirakimiz OEP Turkey Tech B.V. (OEP BV)'nin münhasır yatırımı olan Netaş Telekomünikasyon

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG, 2015 [] 27.02.2015 11:10:02 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ATTİLA TÜRKER 2 ALİ NURİ TÜRKER YÖNETİM KURULU BAŞKANI YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG [] 23.10.2013 16:26:59

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG [] 23.10.2013 16:26:59 / MUTGG [] 23.10.2013 162659 1 LEYLA YASEMİN 2 ATTİLA ÜYESİ 23.10.2013 162409 23.10.2013 162610 Tepeören Mah. Eski Ankara Asfaltı Cad.No.210 Tuzla/İSTANBUL Telefon ve Faks No. 0216 581 62 00-0216 304 18

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] :33:30 MAMÜLLERİ SANAYİ A.Ş. / DMSAS [] 02.08.2013 173330 2 HAKAN 02.08.2013 172705 02.08.2013 172856 Ortaklığın Adresi Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 Darıca- KOCAELİ Telefon ve Faks No. Tel 0 262 677 46 00 Faks

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO CARRIER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 22.05.2012 172553 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Davutpaşa Cad. No10 Topkapı - Telefon ve Faks No. (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28 28 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

Bahçelievler Mah Sokak No: DENİZLİ Telefon ve Faks Numarası : /

Bahçelievler Mah Sokak No: DENİZLİ Telefon ve Faks Numarası : / CAM SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / DENCM, 2016 [SISE] 07.04.2016 14:56:31 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Telefon 258-2954000 Faks 258-3772479 Birimi Telefon Birimi Faks Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :58:56 Maddi Duran Varlık Satımı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :58:56 Maddi Duran Varlık Satımı / OSTIM [] 31.12.2013 175856 Maddi Duran Varlık Satımı 1 Abdullah 2 Sıtkı 31.12.2013 175618 31.12.2013 175840 100. Yıl Bulvarı, No99/90, Ostim - Telefon ve Faks No. Tel 312 385 34 09, Faks 312 385 24 19

Detaylı

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Şahabettin Bilgisu Caddesi No.609 Gebze Kocaeli Telefon ve Faks Numarası : 262 679 80 00/ 262 679 82 92

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Şahabettin Bilgisu Caddesi No.609 Gebze Kocaeli Telefon ve Faks Numarası : 262 679 80 00/ 262 679 82 92 MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [LOGO] 20.05.2014 085217 Pay Alım Satım Bildirimi Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II, No15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Armor Advisors, LLC tarafından Kuruluşumuza gönderilen

Detaylı

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİİ A.Ş. / KUTPO [] 24.12.2014 17:54:24

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİİ A.Ş. / KUTPO [] 24.12.2014 17:54:24 / KUTPO [] 24.12.2014 17:54:24 Özel Durum Açıklaması (Genel) 1 CELAL KAYA İdari ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı 2 ELİF AKOVA Mali İşler Grup Lideri KÜTAHYA PORSELEN SANAYİİ A.Ş. KÜTAHYA PORSELEN SANAYİİ

Detaylı

: - : %40 : %100 : %100

: - : %40 : %100 : %100 LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / LOGO [] 27.12.2013 155030 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Telefon ve Faks No. 262 679 80 00/ 262 679 82 92 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş

Detaylı

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU

SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU SAĞLAM GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. PORTFÖY TABLOSU Tablo Tarihi: 31.3.7 (YTL) GAYRĠMENKULLER, GAYRĠMENKUL PROJELERĠ, Yeri ve Özellikleri AlıĢ Tarihi AlıĢ Maliyeti GAYRĠMENKULE DAYALI HAKLAR AlıĢ

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 19.03.2012 17:38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Davutpaşa Cad. No:10 Topkapı - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 ŞÜKRÜ IŞIK TİC. MUH. YÖNETİCİSİ ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01.08.2014 14:13:09 Ortaklığın

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HÜRRİYET GAZETECİLİK VE MATBAACILIK A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

EKİZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş TARİHLİ TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLARI

EKİZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş TARİHLİ TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLARI EKİZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31.12.2016 TARİHLİ TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLARI EKİZ KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2016 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU (BİLANÇO)

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] :38:32

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] :38:32 / DMSAS [] 24.11.2015 153832 1 HAKAN 2 HÜSEYİN 24.11.2015 153210 24.11.2015 153534 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 yatirimci.iliskileri@demisas.com.tr

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU HİTİT HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL SONUÇ BİLDİRGESİ HK. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [HITIT] İlgili Fonlar

Detaylı

31.12.2008 tarihli portföy değer tabloları Ek te yayınlanan gayrimenkul yatırım ortaklıkları;

31.12.2008 tarihli portföy değer tabloları Ek te yayınlanan gayrimenkul yatırım ortaklıkları; TARİH:19/01/2009 SAGYO Sağlam Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin 19.01.2009 tarihli yazısı aşağıya Konu: Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca yapılan Yönetim Kurulumuzun

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş.

DURAN DOĞAN BASIM VE AMB. SAN. A.Ş. TARİH:22/01/2014 Konu: ŞGBF-Ortaklık Yapısı Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki

Detaylı

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] 26.02.2014 17:35:41 Pay Alım Teklifi Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim Ortaklığın Adresi : Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No:51, 34771- Ümraniye

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TÜRK PRYSMİAN KABLO VE SİSTEMLERİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM A.Ş. 30.06.2015 TARİHLİ TTK 376 BİREYSEL (KONSOLİDE OLMAYAN) FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLAR

UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM A.Ş. 30.06.2015 TARİHLİ TTK 376 BİREYSEL (KONSOLİDE OLMAYAN) FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLAR 30.06.2015 TARİHLİ TTK 376 BİREYSEL (KONSOLİDE OLMAYAN) FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLAR 1 UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM A.Ş. 30 HAZİRAN 2015 TARİHİ İTİBARİYLE TTK 376 KONSOLİDE OLMAYAN FİNANSAL

Detaylı

KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI

KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI 31 ARALIK 2013 TARİHLİ KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VE DİPNOTLARI KONSOLİDE TTK 376 BİLANÇOSU VARLIKLAR Bağımsız Denetimden Geçmiş 31 Aralık 2013 Dönen Varlıklar 181.629.436 Nakit ve Nakit Benzerleri 11.921.100

Detaylı

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok: No:5 Levent-İstanbul Telefon 212-3179433 Faks 212-2844988 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

ÇELĠK HALAT VE TEL SANAYĠĠ A.ġ. / CELHA [] 02.06.2010 17:24:55 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına ĠliĢkin Yönetim Kurulu Kararı

ÇELĠK HALAT VE TEL SANAYĠĠ A.ġ. / CELHA [] 02.06.2010 17:24:55 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına ĠliĢkin Yönetim Kurulu Kararı ÇELĠK HALAT VE TEL SANAYĠĠ A.ġ. / CELHA [] 02.06.2010 17:24:55 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına ĠliĢkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : Ġstiklal Cad.No.2 41180 Uzunçiftlik/ĠZMĠT/ KOCAELĠ Telefon

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. 31 MART 2018 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 BİLANÇO VE DİPNOTLARI

ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT A.Ş. 31 MART 2018 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 BİLANÇO VE DİPNOTLARI 31 MART 2018 TARİHİ İTİBARIYLA TTK 376 BİLANÇO VE DİPNOTLARI ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT ANONİM ŞİRKETİ 31 MART 2018 TARİHİ ITIBARIYLA TTK 376 BİLANÇOSU Bağımsız İncelemeden Geçmemiş VARLIKLAR

Detaylı

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILINDA YAPILAN ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 26.02.2013 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Akhan Mah. 104 Sok N0 8 DENİZLİ Telefon ve Faks No. Tel 258-2680580 Fax 258-2681085 Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 Özel Durum Açıklaması (Genel) ECZACIBAŞI YAPI GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / ECYAP [ECZYT, INTEM] 01.08.2014 14:13:17 Ortaklığın Adresi : : Büyükdere Cad. Alikaya Sok. No: 5 Levent, Şişli-İstanbul Telefon ve Faks Numarası : Tel

Detaylı

UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM A.Ş TARİHLİ TTK 376 BİREYSEL (KONSOLİDE OLMAYAN) FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLAR

UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM A.Ş TARİHLİ TTK 376 BİREYSEL (KONSOLİDE OLMAYAN) FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLAR 30.06.2018 TARİHLİ TTK 376 BİREYSEL (KONSOLİDE OLMAYAN) FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLAR 1 UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM A.Ş. 30.06.2018 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL DURUM TABLOSU (Tutarlar aksi

Detaylı

ENERJİSA ENERJİ A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

ENERJİSA ENERJİ A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ENERJİSA ENERJİ A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Sonuçları Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar []

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SAN.A.Ş TARİHLİ SOLO BİLANÇOLAR VE DİPNOTLARI

DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SAN.A.Ş TARİHLİ SOLO BİLANÇOLAR VE DİPNOTLARI DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SAN.A.Ş 31.12.2015 TARİHLİ SOLO BİLANÇOLAR VE DİPNOTLARI Bağımsız Denetimden Geçmiş 31 Aralık 2015 VARLIKLAR Dönen Varlıklar 45.428.521 Nakit ve Nakit Benzerleri 2.309.629 Ticari

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 ARALIK 2017 TARİHLİ SOLO BİLANÇO VE DİPNOTLARI

EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 ARALIK 2017 TARİHLİ SOLO BİLANÇO VE DİPNOTLARI EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 ARALIK 2017 TARİHLİ SOLO BİLANÇO VE DİPNOTLARI 31 ARALIK 2017 TARİHİ İTİBARİYLE TTK 376 BİLANÇOSU (Tutarlar aksi belirtilmedikçe Türk Lirası ( TL ) olarak ifade edilmiştir.)

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALARKO HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM A.Ş TARİHLİ TTK 376 BİREYSEL (KONSOLİDE OLMAYAN) FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLAR

UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM A.Ş TARİHLİ TTK 376 BİREYSEL (KONSOLİDE OLMAYAN) FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLAR 31.12.2016 TARİHLİ TTK 376 BİREYSEL (KONSOLİDE OLMAYAN) FİNANSAL DURUM TABLOSU VE DİPNOTLAR 1 UZERTAŞ BOYA SANAYİ TİCARET VE YATIRIM A.Ş. 31.12.2016 TARİHİ İTİBARİYLE TTK 376 KONSOLİDE OLMAYAN FİNANSAL

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ANEL ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :07:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 27.02.2015 18:07:41 Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] 07.05.2010 17:26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Kore Şehitleri Cad. Yzb Kaya Aldoğan Sokak No: 16 Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Özet Bilgi Bağımsız Denetim Kuruluşunun Tescili Hk. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi 08/02/2018 Tarihli MDV alım ve MDV satımı konulu ÖDA larımıza ek açıklamadır. Özel Durum Açıklaması

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :55:42 Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :55:42 Özel Durum Açıklaması (Genel) / OSTIM [] 17.12.2014 175542 1 Sıtkı 2 Abdullah 17.12.2014 175154 17.12.2014 175533 100. Yıl Bulvarı, No99/90, Ostim - ANKARA Telefon ve Faks Numarası Tel 312 385 34 09, Faks 312 385 24 19 E-posta adresi

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [ECILC] :30:37

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [ECILC] :30:37 / ECZYT [ECILC] 12.08.2015 083037 Pay Alım Satım Bildirimi 12.08.2015 082650 12.08.2015 083019 Telefon ve Faks 212 371 70 00-212 371 72 22 deniz.harmankaya@eczacibasi.com.tr İlişkiler Biriminin Telefon

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :27:04

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :27:04 / ECZYT [INTEM] 25.12.2014 182704 Pay Alım Satım Bildirimi 1 DENİZ 2 İSMAİL 25.12.2014 182334 25.12.2014 182635 Ortaklığın Adresi Büyükdere Cad. No185, Kanyon Ofis 34394 Telefon ve Faks Numarası 212 371

Detaylı

Şirketimizin Yönetim Kurulu 30.6.2015 tarih ve 603 no ile, aşağıda belirtilen Yönetim Kurulu Görev Bölümü ve Komite Seçimleri hk. kararını almıştır.

Şirketimizin Yönetim Kurulu 30.6.2015 tarih ve 603 no ile, aşağıda belirtilen Yönetim Kurulu Görev Bölümü ve Komite Seçimleri hk. kararını almıştır. KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU [ALCTL] 18.08.2015 14:33:21 Pay Alım Satım Bildirimi Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Morgan Stanley & Co. International plc tarafından

Detaylı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Cari dönem 28 Şubat 2017 Varlıklar Dönen varlıklar Nakit ve nakit benzerleri

Detaylı