S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "S O N U Ç. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir."

Transkript

1 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda 2015 yılı için mazot yakıtı ile donatılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: 2015 yılı için mazot yakıtı ile donatılması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

2 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Sivil Hizmet Merkezi-Nüfus Dairesi ofislerinin bir kısmını çatısını camlarla örtmek için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Sivil Hizmet Merkezi-Nüfus Dairesi ofislerinin bir kısmını çatısını camlarla örtmek için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Yönetim Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

3 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Muze Kulesi inşaatı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Muze Kulesi inşaatı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

4 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Şehir Kalesi ışıklandırmasının onarımı ve diğer anıtsal binaların ışıklandırması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Şehir Kalesi ışıklandırmasının onarımı ve diğer anıtsal binaların ışıklandırması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

5 No. 01/ Ekim 2014 tarihinde, öğrenciler için üç bursun ödenmesi için araçların izin verilmesine ilişkin öneriyi, Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri ve Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi gereğince görüştü ve aşağıda yer alan kararı aldı: K A R A R 1. Bursların Dağılımı Komisyonu tarafından seçilen ve ilan edilen üç öğrenciye bursların ödenmesi için mali araçların izinlenmesine ilişkin önerisi onaylanmıştır ve böylelikle işbu amaçlı ve yukarıda geçen bursların ödenmesi adına 1500 tutarında araçlara izin verilmiştir. 2. Kararın I. Maddesinde yer alan izinlenen miktar Belediye bütçesinin Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğü sübvansiyonlar ve mal ve hzimetler pozisyonundan izin verilmiştir. 3. Kararın uygulanması için: Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 4. Söz konusu karar ile ilgili Eğitim ve Bilim Müdürlüğü, Turizim ve Ekonomi Kalkınma Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. 5. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

6 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Savaştan çıkan Dernek aileleri, siyasi tutukluların aileleri ve sosyal ihtiyaçlı ailelere naaş hizmetinin sunulması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Prizren Belediyesi şehit aileleri bireylerine, savaş gazileri aileleri ve bireylerine, savaş emektarları ve ailelerine, siyasi tutukluların aileleri bireylerine ve sosyal ihtiyaçlı ailelere naaş hizmetinin sunulması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

7 No. 01/ Ekim 2014 tarihinde, İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün, Kumrije Bytyqi ve Vehibe Karahoda nın Arnavutluk Cumhuriyetine resmi yolculuğuna ve gündeliklerin ödenmesine izin verilmesine ilişkin önerisini, Yerel Öz Yönetim Kanun un 13. ve 58. Maddesi b.noktası ve Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi gereğince görüştü ve aşağıda yer alan kararı aldı: K A R A R Madde 1 İş ve Sosyal Refah Müdürlüğün, Kumrije Bytyqi ve Vehibe Karahoda nın Sosyal çalışanların alanda çalışmalarını ilerletmekle ilgili çalıştay-eğitime katılmaları amaçlı Arnavutluk Cumhuriyeti Tiran a resmi yolculuğuna ve gündeliklerin ödenmesine izin verilmesine ilişkin önerisi onaylanmıştır. Eğitim 2014 yılı 3 ila 5 ekim tarihleri arasında düzenlenecektir, öyle ki işbu yolcuğuna ve yukarıda adı geçenlere gündeliklerin ödenmesine izin veriliyor. Madde 2 İşbu Kararın 1.maddesinde tanımlanan, izinlenen tutar: Belediye Bütçesi-İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonunda temin edilecektir. Madde 3 Kararın uygulanması ile: İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili: İş ve Sosyal Refah Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

8 tarihinde Belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda yıkılma tehlikesi unsürü oluşturan binalara müdahale-güvenliğin sağlanması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler neticesinde şu sonuca varılmıştır: Yıkılma tehlikesi unsürü oluşturan binalara müdahale-güvenliğin sağlanması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Müfettişlik Müdürlüğün önerisi onaylanmıştır ve böylelikle ihalenin ilan edilmesine izin verilmiştir. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Müfettişlik Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. Söz konusu sonuç ile ilgili Teminat Sektörü, Müfettişlik Müdürlüğü, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ve Arşiv bilgilendirilmelidir.

9 No. 01/ Ekim 2014 tarihinde, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğün, Zenel Ahmetaj ın Arnavutluk Cumhuriyetine resmi yolculuğuna ve gündeliklerin ödenmesine izin verilmesine ilişkin önerisini, Yerel Öz Yönetim Kanun un 13. ve 58. Maddesi b.noktası ve Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi gereğince görüştü ve aşağıda yer alan kararı aldı: K A R A R Madde 1 Ekonomi ve Maliye Müdürlüğün, Zenel Ahmetaj ın Arnavutluk Cumhuriyeti Durıs ta düzenlenecek olan: Kosova da mal vergisi sisteminin uygulanmasına devam edilmesi projesi- PROTAX-1 konulu eğitime katılımı amacıyla resmi yolculuğuna ve gündeliklerin ödenmesine izin verilmesine ilişkin önerisi onaylanmıştır. Eğitim 2014 yılı 14 ila 15 ekim tarihleri arasında düzenlenecektir, öyle ki işbu yolcuğuna ve yukarıda adı geçenlere gündeliklerin ödenmesine izin veriliyor. Madde 2 İşbu Kararın 1.maddesinde tanımlanan, izinlenen tutar: Belediye Bütçesi- Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonunda temin edilecektir. Madde 3 Kararın uygulanması ile: Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. Madde 4 Söz konusu karar ile ilgili: Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, yukarıda adı geçen ve Arşiv bilgilendirilmelidir. Madde 5 İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

10 No. 01/ Ekim 2014 tarihinde, Ekonomi ve Maliye Müdürlüğün, Topluluklar ve Geri Dönüş Dairesinin yetkililerinin telefon kontörlerinin ödenmesi için mali araçlara izin verilmesine ilişkin önerisini, Yerel Öz Yönetim Kanun un 13. ve 58. Maddesi b.noktası ve Prizren Belediyesi Tüzüğün 51. Maddesi gereğince görüştü ve aşağıda yer alan kararı aldı: K A R A R Madde 1 1. Topluluklar ve Geri Dönüş Dairesinin 2014 yılı Ekim, Kasım ve Aralık ayları için yetkililerinin telefon kontörlerinin ödenmesi için mali araçlara izin verilmesine ilişkin önerisi kabul ediliyor, öyle ki bu amaçlı aylık toplam 90 genel tutarda araçlara aşğıdaki şekilde izinleniyor: 1.1 Islam Elshani... -telefon kontörü 20, 1.2 Asim Imeri... -telefon kontörü 20, 1.3 Spasa Andrijeviç... -telefon kontörü 10, 1.4 Slobodanka Kuqan -telefon kontörü 10, 1.5 Rahim Xhaferi... -telefon kontörü 10, 1.6 Xhengiz Xhurgjeali -telefon kontörü 10, 1.7 Igballka Fazlija... -telefon kontörü 10, 2. İşbu Kararın 1.maddesinde tanımlanan, izinlenen tutar: Belediye Bütçesi- Topluluklar ve Geri Dönüş Dairesi sübvansiyonlar ve mal ve hizmetler pozisyonunda temin edilecektir. 3. Kararın uygulanması ile: Topluluklar ve Geri Dönüş Dairesi ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. 4. Söz konusu karar ile ilgili: Topluluklar ve Geri Dönüş Dairesi, Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü, yukarıda adı geçenler ve Arşiv bilgilendirilmelidir. 5. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 17.6.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Yönetim Müdürlüğün, nde UÇK Savaş Anıtların bakımı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu: Yönetim Müdürlüğün, 11.06.2014

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye, Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-135464, 30.9.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda yatay, dikey işaretlerin ve yol bariyerlerin yerleştirilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Ofisi, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 3 Şubat 2015 tarihinde düzenlediği toplantıda Kamu Hizmetler Müdürlüğü çalışmalarının bakımı için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisini görüştü ve yapılan görüşmeler

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer.

KARAR. 2. Proje, sayılı Yönetim Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. 4. İşbu karar onaylandığı gün yürürlüğe girer. No. 01/011-1354 Yönetim Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra Belediye Başkanu 17 Ocak 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara vardı: 1. Prizren Belediyesinde Sivil Durumla ilgili elektronik arkivin kurulumu

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/011-123407 Yerel Öz Yönetim Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası ve Prizren Belediye Tüzüğün 51. Maddesi gereğince Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Temmuz

Detaylı

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015

Belediye Başkanı No. 01/06-86207 Tarih: 19.5.2015 , 19 Mayıs 2015 tarihinde belediye müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Romaje köy yolun inşaa edilmesi ile ilgili ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün önerisi görüşüldü ve

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Şehirleşme ve Alan Planlama Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. 7 Nisan 2015 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda Gernqar KB ve Lubizhda şehrin KB Dardania 2 Düzenleme Planına göre yeniden parselleştirilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin

Detaylı

KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih:

KOSOVA CUMHURİYETİ Prizren Belediyesi Belediye Başkanı No. 01/ Tarih: No. 01/06-58829, 3.6.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda malzemelerin ( ekipmanların ) tedarik edilmesi için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Şehirleşme ve Alan Planlama

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4

Madde 1. Madde 2. Madde 3. Madde 4 Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, 77. maddesi, 1. fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, 2. fıkrası, c noktası, 40. maddesi, 2. fıkrası, b noktası, 24. maddesi, 1. fıkrası gereğince

Detaylı

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır.

Madde 2 Kararın 1. Maddesinde yer alan komiyonun görevleri Haziran gösterilerini organize etmek olucaktır. Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası, 58. Maddesi, 2. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 1. Fıkrası ve 51. Maddesi, 2. Fıkrası gereğince Belediye Başkanı 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlediği

Detaylı

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1

BÜTÇE DEN KAYNAKLARIN Z N VER LMES YLE LG L KARAR. Madde 1 Prizren Belediye Tüzü ün 51. maddesi ve Yerel Özyönetim Kanunun 13. ve 58. maddeleri, b nokas gere ince, Reçana köyünde düzenlenen futbol turnesinin organizasyonu için maddi deste in sa lanmas ile ilgili

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdülü ü ilgilenecektir. No. 01/06-resmi Tarih: 4.12.2012 4.12.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, çal anlar, Belediye Meclis üyeleri ve bölgesinde özel ihtiyaçlar olan çocuklara da t lmas için 2013 y

Detaylı

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK

DENETLEME KURULUNA ÖNERİDE BULUNARAK PRİZREN BELEDİYE MECLİSİ No. 01/06-134146 Belediye Meclisi diğerleri yanı sıra 28.2.2007 tarihli ve 02/07 sayılı Belediye Meclisin Kültür ve Spor binaların yönetimin denetleme kurulunun kararının değiştirilmesi

Detaylı

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir.

S O N U C A vardı. Sonucunun uygulanmasıyla: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetleri Müdürlüğü ve Ekonomi ve Maliye Müdürlüğü ilgilenecektir. , 8.4.2014 tarihinde düzenlediği oturumunda, Kamu Hizmetleri Müdürlüğün, Aşağı Sırbiça-Pirana da atık kanalizasyonu inşaatı için ihalenin açılmasına izin verilmesine ilişkin önerisini görüştü ve işbu:

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanması için Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlüğü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlüğü ilgilenecektir. No. 01/06-47048, 6.5.2014 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapmış olduğu toplantıda birkaç yerel yolun inşaa edilmesi projesinin tasarlanması için ihalenin ilan edilmesi iznine ilişkin Kamu Hizmetler Müdürlüğün

Detaylı

Madde 1. Madde 1. Madde 2

Madde 1. Madde 1. Madde 2 Prizren Belediye Tüzüğün 27. maddesi, 1. fıkrası, Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. madesi, c noktası, 14. maddesi, 1. fıkrası, 40. maddesi, 3. fıkrası ve Belediye gayrimenkul mülkiyetin değiştirilmesi, kullanıma

Detaylı

Madde 1. Madde 2. Madde 3

Madde 1. Madde 2. Madde 3 Republika e Kosovës Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Komuna e it Opština Belediyesi Yerel Özyönetim Yasası nın 12. Maddesi, 2. fıkrası, d noktası ve Belediye Tüzüğün 27. Maddesi, 1. Fıkrası gereğince

Detaylı

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR

KAMU YARARIN İLAN EDİLMESİ İÇİN KARAR Belediye Tüzüğün 27. maddesi, Belediye Gayrimenkul Mülkiyetin Değiştirilmesi ve Kullanıma verilmesi Yasasının 14. maddesi, 1. fıkrası, 1. noktası uyarınca Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. maddesi, d noktası

Detaylı

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir.

KARAR. 2. Proje, sayılı Kamu Hizmetler Müdürlüğün planlanan bütçe koduna istinaden gerçekleşmektedir. No. 01/011-27907 Yerel Öz Yönetimin 03/L-040 sayılı Kanun un 13 ve 58. Maddeleri, b noktası (28/ 2008 Kamu Hizmetler Müdürlüğü sunmuş olduğu öneriden sonra 14 Mart 2017 tarihinde aşağıda yer alan karara

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Yönetim Müdürlü ü ve Maliye, Ekonomi ve Geli im Müdürlü ü ilgilenecektir. , 7.3.2012 tarihinde Belediye Müdürleri ile yapm oldu u toplant da, nin baz salon ve ofislerinin onar m ve badana yap lmas için ihalenin ilan izni ile ilgili Yönetim Müdürlü ün 22.2.2012 tarihli önerisi

Detaylı

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlü ü ilgilenecektir.

SONUÇ. Sonucun uygulanmas için: Teminat Sektörü, Kamu Hizmetler Müdürlü ü ve Maliye ve Ekonomi Müdürlü ü ilgilenecektir. 23.10.2012 tarihinde Belediye müdürleri ile yapm oldu u toplant da, ehirde meydanlar n, kald r mlar n, yollar n, köylerdeki meydanlar n, kald r mlar n, yollar n ve meydanlar n, ye il alanlar n ve dekoratif

Detaylı

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1

BELEDİYE BÜTÇE KAYNAKLARIN İZNİNE İLİŞKİN KARAR. Madde 1 Belediye Tüzüğün 25. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası, 27. Maddesi, 1. Fıkrası ve Yerel Öz Yönetim Kanun un 12. Maddesi, 40. Maddesi, 1. Fıkrası, c noktası gereğince, Belediye Meclis üyelerin şehir dışında

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 7 MALİ YILI BÜTÇESİ Bursa Büyükşehir Belediyesi İÇİNDEKİLER ÖRNEK NO SAYFA NO BÜTÇE KARARNAMESİ 1 ÖDENEK CETVELİ - A ÖRNEK - 5 GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRMA B CETVELİ ÖRNEK

Detaylı

2016 MALİ YILI BÜTÇESİ

2016 MALİ YILI BÜTÇESİ 2016 MALİ YILI BÜTÇESİ Bursa Büyükşehir Belediyesi İÇİNDEKİLER ÖRNEK NO SAYFA NO BÜTÇE KARARNAMESİ 1 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU 4 MECLİS KARARLARI (KOMİSYONA SEVK İLE İLGİLİ) 10 ENCÜMEN KARARI 11 ÖZET

Detaylı

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1.

Belediye Eğitim Müdürlüğü Veliler Kurulu (Konseyi) 200,00 700,00 700,00 //////////// 1.200,00 1.200,00 250,00 900,00 500,00 300,00 1. Prizren Belediyesinin 2012-2014 Döneminde Cinsiyet Eşitliği Hakkında Eylem Planı EĞİTİM ALANI Stratejik amaç: Kadın ve kızların kaliteli eğitime erişiminin sağlanması Objektifler 1. İlk ve orta öğretimde

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI MAAŞ TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar

DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1-

Detaylı

GÖTÜRÜ USULDE VERGİLENDİRME ESAS VE KISTASLARI TÜZÜĞÜ

GÖTÜRÜ USULDE VERGİLENDİRME ESAS VE KISTASLARI TÜZÜĞÜ GÖTÜRÜ USULDE VERGİLENDİRME ESAS VE KISTASLARI TÜZÜĞÜ [(25.2.1983 R.G. 14 EK III A.E. 87 Sayılı Tüzüğün), (29.4.1983 R.G. 29 EK III A.E. 173), ( 15.3.1985 R.G. 22 EK III A.E. 133), ( 7.4.1985 R.G. 30 EK

Detaylı

HEPDAK ARŞİVLEME YÖNERGESİ

HEPDAK ARŞİVLEME YÖNERGESİ HEPDAK ARŞİVLEME YÖNERGESİ HEPDAK - Arşivleme Yönergesi (Sürüm: 1.0-13.09.2013) Sayfa 1 MADDE 1. Dayanak, Amaç ve Kapsam HEPDAK ARŞİVLEME YÖNERGESİ Bu yönerge, "Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme

Detaylı

HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ AVRASYA ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ AVRASYA ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HOCA AHMET YESEVİ ULUSLARARASI TÜRK-KAZAK ÜNİVERSİTESİ AVRASYA ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Yönetmeliğin amacı; Hoca Ahmet Yesevi

Detaylı

T.C GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN KARARI KARAR TUTANAĞI. 5 Üye Mehmet Nuri BALCI 6 Üye Mehmet Abbas POLAT

T.C GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN KARARI KARAR TUTANAĞI. 5 Üye Mehmet Nuri BALCI 6 Üye Mehmet Abbas POLAT I N Karar No 25 1 Birlik Başkanı Av. Osman BAYDEMĠR Karar Tarihi 27.08.2010 2 Üye Oylama Şekli 3 Üye Oturum Sayısı 4 Üye 5 Üye 6 Üye İ Ç E R İ Ğ İ : Birlik Başkanlığı nın 24.08.2010 tarih ve 338 sayılı

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, Amasya Belediyesi Ruhsat ve Denetim

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA RAPOR NO : 25 KONU : Kredi Kullanılması havale edilen Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı ibareli 15.04.2019 tarihli 15163508-251.06- E.826 sayılı yazı okundu. Öğretmenevi ve Cudibey Ortaokulu inşaatı için

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI. İtfaiyecilik mesleğinin kamuoyuna tanıtmak, yangın ve kurtarma konularında eğitilmiş gönüllüler

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI. İtfaiyecilik mesleğinin kamuoyuna tanıtmak, yangın ve kurtarma konularında eğitilmiş gönüllüler L\ k \\ Katip Üye KARAR: KOMİSYON İNCELEMESİ: KOMİSYON GÖRÜŞÜ: KONUSU: Gönüllü İtfaiyecilik Yönetmeliği DÖNEMİ / TOPLANTI AYI: 2014/TEMMUZ KARAR TARİHİ: 10/07/2014 T.C. oluşturmak, yangın ve afetlerle

Detaylı

Sirküler Rapor /197-1 RAPOR DEĞERLENDİRME KOMİSYONLARININ TEŞEKKÜLÜ İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Sirküler Rapor /197-1 RAPOR DEĞERLENDİRME KOMİSYONLARININ TEŞEKKÜLÜ İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI Sirküler Rapor 16.10.2014/197-1 RAPOR DEĞERLENDİRME KOMİSYONLARININ TEŞEKKÜLÜ İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILDI ÖZET : Yönetmeliğe vergi incelemelerinde etkinlik, verimlilik,

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK

T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK T.C. ESKĠġEHĠR ODUNPAZARI BELEDĠYE BAġKANLIĞI DESTEK HĠZMETLERĠ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV,YETKĠ,SORUMLULUK, ÇALIġMA USUL VE ESASLARINA ĠLĠġKĠN YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Ġlkeler

Detaylı

ÜNAK BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

ÜNAK BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER ÜNAK BURS YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu yönergenin amacı, ÜNAK Derneğince, Yükseköğretim Kurulu na bağlı Üniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinde (Vakıf

Detaylı

Sayı: 31/2014. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar:

Sayı: 31/2014. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi nin 24 Şubat 2014 tarihli Kırkaltıncı Birleşiminde Oybirliğiyle kabul olunan Devlet, Kurumsal, Şehit ve Kayıp Şehit Cenaze Törenlerine İlişkin Kuralları

Detaylı

2013 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ

2013 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ 2013 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ (6.9.2013 R.G. 143 EK III A.E. 466 Sayılı Tüzük) BAKANLIKLARIN KURULUŞ İLKELERİ YASASI (57/1977, 25/1982, 76/1989, 26/1991, 28/1992, 40/1993, 18/1994, 4/1996, 24/1999,

Detaylı

TEBLİĞ CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI KAPSAMINDA YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA 2018/11201 SAYILI KARARIN UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ

TEBLİĞ CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI KAPSAMINDA YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA 2018/11201 SAYILI KARARIN UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ 15 Mart 2018 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 30361 Ekonomi Bakanlığından: TEBLİĞ CAZİBE MERKEZLERİ PROGRAMI KAPSAMINDA YATIRIMLARIN DESTEKLENMESİ HAKKINDA 2018/11201 SAYILI KARARIN UYGULANMASINA İLİŞKİN TEBLİĞ

Detaylı

2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ

2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ 2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ (27.7.2015 R.G. 118 A.E. 496 Sayılı Tüzük) BAKANLIKLARIN KURULUŞ İLKELERİ YASASI (57/1977, 25/1982, 76/1989, 26/1991, 28/1992, 40/1993, 18/1994, 4/1996, 24/1999,

Detaylı

LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Lüleburgaz Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENERJİ YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENERJİ YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI ENERJİ YÖNETİMİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE Amaç BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

Tanımlar ve kısaltmalar MADDE 4 (1) Bu Esaslarda geçen;

Tanımlar ve kısaltmalar MADDE 4 (1) Bu Esaslarda geçen; KALKINMA BAKANLIĞI AVRUPA BĐRLĐĞĐ REKABET EDEBĐLĐRLĐK VE YENĐLĐK ÇERÇEVE PROGRAMI BĐLGĐ VE ĐLETĐŞĐM TEKNOLOJĐLERĐ POLĐTĐKA DESTEK PROGRAMI YURTDIŞI TOPLANTI DESTEĞĐ ÖDENEĞĐNE ĐLĐŞKĐN USUL VE ESASLAR Amaç

Detaylı

Arşiv Oluşturma ve Yönetimi Yönergesi

Arşiv Oluşturma ve Yönetimi Yönergesi 2015 Arşiv Oluşturma ve Yönetimi Yönergesi SÜRÜM 1.0 28.04.2015 EPDAD EĞİTİM FAKÜLTELERİ PROGRAMLARINI DEĞERLENDİRME VE AKREDİTASYON DERNEĞİ Eğitim Fakülteleri Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon

Detaylı

SĠVĠL SAVUNMA UZMANLIĞI TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE. BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR

SĠVĠL SAVUNMA UZMANLIĞI TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE. BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR SĠVĠL SAVUNMA UZMANLIĞI TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli Belediyesi Sivil Savunma

Detaylı

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı;

Detaylı

Bursa Büyükşehir Belediyesi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Büyükşehir Belediyesi 2011 MALİ YILI BÜTÇESİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2011 MALİ YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1- BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Birimleri için (A) ödenek cetvelinde 842.720.000-TL

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ MESLEKİ DERGİ VE YAYINCILIK YÜRÜTME KURULU YÖNETMELİĞİ

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ MESLEKİ DERGİ VE YAYINCILIK YÜRÜTME KURULU YÖNETMELİĞİ TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ MESLEKİ DERGİ VE YAYINCILIK YÜRÜTME KURULU YÖNETMELİĞİ Mart 2017 1 İÇİNDEKİLER Amaç ve Kapsam... 3 Tanımlar ve Kavramlar... 3 Hukuki Dayanak... 3 TİDE Medya Yürütme Kurulu...

Detaylı

İŞ YERİN DOLDURULMASI İÇİN KONKUR

İŞ YERİN DOLDURULMASI İÇİN KONKUR Republika e Kosovës Republika Kosova- Kosova Cumhuriyeti Komuna e Prizrenit Opština Prizren Prizren Belediyesi No. 01-111-140680 Tarih: 09.10.2017 Kosova sivil hizmeti istihdam süreci için 02/2010 sayılı

Detaylı

İÇİNDEKİLER 2. MADDE 1. Dayanak, Amaç ve Kapsam 3. MADDE 2. Tanımlar ve Kısaltmalar 3. MADDE 3. Sorumluluk 3

İÇİNDEKİLER 2. MADDE 1. Dayanak, Amaç ve Kapsam 3. MADDE 2. Tanımlar ve Kısaltmalar 3. MADDE 3. Sorumluluk 3 1 İÇİNDEKİLER 2 MADDE 1. Dayanak, Amaç ve Kapsam 3 MADDE 2. Tanımlar ve Kısaltmalar 3 MADDE 3. Sorumluluk 3 MADDE 4. Akreditasyon Süreci ve Sonuçlarına İlişkin Belgeler ve Raporlar 3 MADDE 5. Personel

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI GEÇİCİ BÜTÇE DÖNEMİ DEĞERLENDİRME RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI NİSAN - 2016 BARTIN A. 2016 YILI GEÇİCİ BÜTÇE DÖNEMİ GERÇEKLEŞMELERİ 5018 sayılı Kamu

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Birleşik Kurul. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. (Oluşumu ve Gelişme Esasları) Tüzüğü. Şehir Planlama Dairesi Lefkoşa

Birleşik Kurul. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. (Oluşumu ve Gelişme Esasları) Tüzüğü. Şehir Planlama Dairesi Lefkoşa Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (Oluşumu ve Gelişme Esasları) Tüzüğü Resmi Gazete Sayı 82 Tarih 24.7.1990 EK III A E 313 Şehir Planlama Dairesi Lefkoşa Bu döküman, Resmi Gazete Yayınlanmış Tüzüğünün Elektronik

Detaylı

T.C.İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

T.C.İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE Amaç ve Kapsam Madde 1 - T.C.İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bu Yönergenin amacı; İzmir

Detaylı

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma 46 BELEDİYE 650.000.000,00 46 BALIKESİR İLİ 650.000.000,00 46 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000,00 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ 3.224.503,00 46 10 01 02 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.224.503,00 46 10 01

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE (1)- Bu yönetmelik Yazı İşleri Müdürlüğü nün görev ve

Detaylı

FON DENETİM YMM. VE BAĞIMSIZ DENETİM A. Ş. nin müşterilerine özel bir hizmetidir. İzinsiz çoğaltılamaz. İktibas edilemez.

FON DENETİM YMM. VE BAĞIMSIZ DENETİM A. Ş. nin müşterilerine özel bir hizmetidir. İzinsiz çoğaltılamaz. İktibas edilemez. S İ R K Ü L E R R A P O R FON DENETİM YMM. VE BAĞIMSIZ DENETİM A. Ş. nin müşterilerine özel bir hizmetidir. İzinsiz çoğaltılamaz. İktibas edilemez. SİRKÜLER TARİHİ : 15 / 03 / 2018 SİRKÜLER SAYISI : 2018

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu

Detaylı

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 52. Hafta (26 Aralık 2011 1 Ocak 2012) 26 ARALIK 2011, PAZARTESİ 10:00-18:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Sayın Büyükelçi M. Haluk Ilıcak

Detaylı

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI KURULUŞ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI KURULUŞ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK VE TANIMLAR AMAÇ VE KAPSAM Madde 1: Bu

Detaylı

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU T.C. FATSA BELEDİYE MECLİSİ PLAN BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Rapor 2017/11 Rapor Tarihi: 18.10.2017 Konu: 2018 Mali Yılı Hazırlık Bütçesi Komisyon İncelemesi: Belediye Meclisimizin 02.10.2017 tarihinde Plan

Detaylı

EMLAK VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 49)

EMLAK VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 49) Maliye Bakanlığından: 1. Kapsam EMLAK VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 49) 5538 Sayılı Kanunun (1) 7 nci maddesi ile 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanununa (2) eklenen geçici 22 nci madde ile takdir

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 16 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 16 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 12.09.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 16 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Araç Tahsisi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 17/07/2017

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/01/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ

T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Yüksekova

Detaylı

TRAFİK HİZMETLERİNİN PLANLANMASI, KOORDİNASYONU VE DENETİMİ YASA TASARISI. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar:

TRAFİK HİZMETLERİNİN PLANLANMASI, KOORDİNASYONU VE DENETİMİ YASA TASARISI. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar: TRAFİK HİZMETLERİNİN PLANLANMASI, KOORDİNASYONU VE DENETİMİ YASA TASARISI Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisi aşağıdaki Yasayı yapar: BİRİNCİ KISIM Genel Kurallar Kısa isim Tefsir Fasıl 96

Detaylı

SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar

SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Satın Alma

Detaylı

Arşiv Yönergesi (Sürüm 1. Temmuz 2017)

Arşiv Yönergesi (Sürüm 1. Temmuz 2017) Arşiv Yönergesi (Sürüm 1. Temmuz 2017) 07.07.2017 tarihli Yönetim Kurulu nda kabul edilmiştir MADDE 1- Dayanak, Amaç ve Kapsam Bu yönerge, Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği

Detaylı

SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE

SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE Amaç SOSYAL HĠZMETLER DAĠRESĠ BAġKANLIĞI SOSYAL YARDIM ĠġLERĠ ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR Madde 1-

Detaylı

49 SERİ NO'LU EMLAK VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ

49 SERİ NO'LU EMLAK VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ 49 SERİ NO'LU EMLAK VERGİSİ KANUNU GENEL TEBLİĞİ Resmi Gazete No: 26340 Resmi Gazete Tarihi: 08/11/2006 1. Kapsam 5538 sayılı Kanunun(1) 7 nci maddesi ile 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanununa(2) eklenen

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAĠRESĠ BAġKANLIĞI ÇEVRE KĠRLĠLĠĞĠ KONTROL VE DENETĠM ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAĠRESĠ BAġKANLIĞI ÇEVRE KĠRLĠLĠĞĠ KONTROL VE DENETĠM ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAĠRESĠ BAġKANLIĞI ÇEVRE KĠRLĠLĠĞĠ KONTROL VE DENETĠM ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SOSYAL PROJELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1)

Detaylı

SELÇUKLU BELEDİYESİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE HAZIRLAMA REHBERİ

SELÇUKLU BELEDİYESİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE HAZIRLAMA REHBERİ SELÇUKLU BELEDİYESİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE HAZIRLAMA REHBERİ Kültür İşleri Müdürlüğü 2018 SELÇUKLU BELEDİYESİ PROJE DESTEK PROGRAMI PROJE HAZIRLAMA REHBERİ Bu bölümde, Selçuklu Belediyesi Proje Destek

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI BAKIM ONARIM HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İMZA VE PARAF ADIMLARI

STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İMZA VE PARAF ADIMLARI 841.02.03.00 602.07.01.00 841.01.01.00 602.08.01.00 STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI İMZA VE PARAF ADIMLARI İÇ LARI DIŞ LAR 1 Performans Programının Hazırlanması 2-Sayıştay 3-4-Kalkınma Bakanlığı 5-6-Kamuoyu

Detaylı

KOMİSYON ÜYELERİ. (İmza) (İmza) (İmza) Komisyon Raporu üzerinde meclisçe yapılan müzakerelerden sonra;

KOMİSYON ÜYELERİ. (İmza) (İmza) (İmza) Komisyon Raporu üzerinde meclisçe yapılan müzakerelerden sonra; T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ :ŞUBAT 2016 BİRLEŞİM :4 OTURUM :1 TOPLANTI TARİHİ :05.02.2016 GÜNDEM MADDE NO :2 KARAR NO :29 ÖZÜ :ANTAKYA BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE

Detaylı

Birinci Bölüm Genel Kurallar

Birinci Bölüm Genel Kurallar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ATATÜRK ÖĞRETMEN AKADEMİSİ (25/2006 Sayılı (Değişiklik) Yasası) (Madde: 40 Altında Yönetmelik) Akademik Amaçlı Konferanslara Katılım

Detaylı

İhale İlanı Ulaşım sektörü 2015-02-23 11:53:54

İhale İlanı Ulaşım sektörü 2015-02-23 11:53:54 İhale İlanı Ulaşım sektörü 2015-02-23 11:53:54 2 Ticaret ve Yatırımı Geliştirme Bölümü'nün ihale duyurusu İhale İlanı Ulaşım sektörü İhale, İhracatçılar ve Yatırımcılar Hizmet Merkezleri Ağı Alt-Tedbir

Detaylı

YAZI ĠġLERĠ VE KARARLAR DAĠRESĠ BAġKANLIĞI KARARLAR ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE

YAZI ĠġLERĠ VE KARARLAR DAĠRESĠ BAġKANLIĞI KARARLAR ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE YAZI ĠġLERĠ VE KARARLAR DAĠRESĠ BAġKANLIĞI KARARLAR ġube MÜDÜRLÜĞÜ TEġKĠLAT YAPISI VE ÇALIġMA ESASLARINA DAĠR YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKĠ DAYANAK, ĠLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR

SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Kırşehir Belediyesi nde faaliyet gösteren

Detaylı

TÜBİTAK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIKLARI KURULUŞ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

TÜBİTAK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIKLARI KURULUŞ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK TÜBİTAK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIKLARI KURULUŞ, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK Amaç ve Kapsam Madde 1- (1) Bu Yönetmelik ile üniversiteler, kamu ve özel sektörün bilimsel ve teknolojik

Detaylı

Bu bölümde A.B.D. nin tarihi ve A.B.D. hakkında sıkça sorulan konular hakkında genel bilgilere yer verilmektedir.

Bu bölümde A.B.D. nin tarihi ve A.B.D. hakkında sıkça sorulan konular hakkında genel bilgilere yer verilmektedir. - 1 - I. A.B.D. HAKKINDA GERÇEKLER Bu bölümde A.B.D. nin tarihi ve A.B.D. hakkında sıkça sorulan konular hakkında genel bilgilere yer verilmektedir. 1- Genel bakış A.B.D. nin değişen nüfus yapısı: http://usinfo.state.gov/journals/itsv/0699/ijse/ijse0699.htm

Detaylı

: Konya Büyükşehir Belediyesini, Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği

: Konya Büyükşehir Belediyesini, Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği Konya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi: 12/02/2010 Kabul Sayısı: 65 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi: 06/03/2010 Tarihli

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar FIRAT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON VE DANIŞMANLIK OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Fırat Üniversitesine bağlı olarak kurulan Proje

Detaylı

Karar Tarihi : 01/12/2011 Karar Numarası : 145 T.C. IĞDIR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

Karar Tarihi : 01/12/2011 Karar Numarası : 145 T.C. IĞDIR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK Karar Tarihi : 01/12/2011 Karar Numarası : 145 T.C. IĞDIR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak AMAÇ BİRİNCİ BÖLÜM MADDE 1 Bu yönetmeliğin

Detaylı

CEZA İNFAZ KURUMLARI İLE TUTUKEVLERİ İŞYURTLARI KURUMUNUN KURULUŞ VE İDARESİNE İLİŞKİN KANUN

CEZA İNFAZ KURUMLARI İLE TUTUKEVLERİ İŞYURTLARI KURUMUNUN KURULUŞ VE İDARESİNE İLİŞKİN KANUN 7561 CEZA İNFAZ KURUMLARI İLE TUTUKEVLERİ İŞYURTLARI KURUMUNUN KURULUŞ VE İDARESİNE İLİŞKİN KANUN Kanun Numarası : 4301 Kabul Tarihi : 6/8/1997 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 9/8/1997 Sayı : 23075 Yayımlandığı

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIK MAKAMINA KONU: Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılı Kesin Hesabı. KOMİSYON İNCELEMESİ: Büyükşehir Belediye Meclisimizin 2016 yılı Mayıs ayı Toplantısının 12.05.2016 tarihli ilk birleşiminin 17. gündem maddesi

Detaylı

ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR

ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Kırşehir Belediyesi nde faaliyet gösteren

Detaylı

T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler

T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler T.C. KORKUTELİ BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Karar Tarihi : 06.11.2014 Karar No : 147 BÖLÜM I Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve İlkeler Amaç MADDE 1 - Bu yönetmeliğin

Detaylı

GÖREVDE YÜKSELME SINAV KONULARI

GÖREVDE YÜKSELME SINAV KONULARI GÖREVDE YÜKSELME SINAV KONULARI GRUPLAR UNVAN SORUMLU OLDUKLARI KONULAR 1 -YEREL YÖNETİMLER MEVZUATI BELEDİYE Belediyenin görev yetki ve Belediyenin organları 1.GRUP V.H.K.İ. Bilgisayar İşletmeni, Veznedar,

Detaylı

ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BÜRO AMİRLİĞİ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BÜRO AMİRLİĞİ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE ZABITA DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BÜRO AMİRLİĞİ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE Amaç BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR Madde 1- Bu yönergenin amacı; Denizli

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Uludağ Üniversitesi Kadın Araştırmaları

Detaylı

HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU HUKUK + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 02.10.2017 tarihli toplantısında Komisyonlarımıza havale edilen 22.09.2017 tarih ve 31673748-301.01-E.4076 sayılı Kültür ve

Detaylı