YÖNETĠCĠLERĠMĠZDEN MESAJLAR...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YÖNETĠCĠLERĠMĠZDEN MESAJLAR..."

Transkript

1 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK VE SOSYAL FAALĠYETLERĠMĠZ

2 YÖNETĠCĠLERĠMĠZDEN MESAJLAR... Kaliteyi hedef almıģ yönetim ve öğretim kadrosuyla, öğrenci odaklı çalıģmalarımız birinci sınıfta oryantasyon süreci ile baģlar. Öğrencilerimizin yaģlarına ve seviyelerine uygun, zenginleģtirilmiģ eğitim öğretim ortamlarında, biliģsel, ruhsal ve sosyal alanlarda sağlıklı geliģmeleri, vizyon sahibi olabilmeleri,uluslararası çalıģmalarla ufuklarını geniģletebilmeleri amaçlanarak eğitim öğretim süreci yönetilir. ĠSTEK Vakfı Okulları olarak toplumsal duyarlılığı yüksek, estetik anlayıģı olan geleceğin beklentilerine cevap verecek bireyler yetiģtirmeye devam edeceğiz. Bizlerle bu yolculuğa devam eden ve yol arkadaģlığı yaptığımız tüm veli ve öğrencilerimize bize olan inançları ve güvenleri için teģekkür ederiz. Saygılarımla... Bekir BOZKURT Okul Müdürü Sevgili Öğrencilerim,her zaman kararlılıkla ve inançla devam edeceğiniz eğitim-öğretim hayatınızın temelinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ıģığı altında, okulumuzun da içinde bulunduğu ĠSTEK Vakfı bünyesinde atılması bizler için onur kaynağıdır.geleceğimizin umudu olan siz çocuklarımızın yetiģmesi için bu eģģiz eğitim yuvasını kurup,bizlerin bir arda olmasını sağlayan Vakıf BaĢkanımıza hepimiz adına sonsuz teģekkürlerimi sunuyorum.bu eğitim yuvasında esas olan sizlerin kabiliyetlerinize göre yön alıp üretkenliğinizi geliģtirmenizdir.tüm idareci ve öğretmen kadromuzla Ata mızın dediği gibi,biliyoruz ki: Sizler hepiniz geleceğin bir gülü,birer ikbal ıģığısınız. Nilgün BATURALP Kampüs Müdürü

3 O K U L H A Y A T I M I Z B A ġ L A R... Oryantasyon Haftasında oyunlarla okula uyum sağlarız. Okulun tüm birimleri bizim eğitimimiz için tasarlanmıģ,en iyi eğitim programları,en iyi öğretmenlerce sunulmak üzere hazırlanmıģtır. Akademik süreçler hep kolaydır. Çünkü biz, bize özel hazırlanan eğitim öğretim yöntemleri ile bilgi edinir, uygulama çalıģmaları ile de bilgilerimizi kalıcı hale getiririz. Öğretmenlerimizin öğretici ve eğlendirici uygulamaları sayesinde okulu daha çok sever, zihinsel, fiziksel, sosyal ve kültürel olarak akranlarımıza örnek geliģmeler gösteririz. Yeteneklerimiz okul hayatımızın ilk yıllarında tespit edilir ve geliģtirilir. Akademik süreçlerimiz takip altındadır.

4 D E R S T E N D E R S E K O ġ A R, B Ġ L G Ġ Ġ L E Ç O ġ A R I Z... Türkçe dersinde, dinler, anlar, konuģur, yazar ve bu becerileri alıģkanlığa dönüģtürürüz. Anadilimizi en doğru Ģekilde kullanır, kitap inceleme bile yaparız... Matematik dersinde, toplar, çıkarır, çarpar, böleriz.matematiği somut modellerle çalıģır, estetik ve eğlenceli yönünü keģfederiz... Matematik olimpiyatlarına ikinci sınıf itibari ile hazırlanır, haftada iki saat ek olimpiyat grubu ile çalıģırız. Hayat Bilgisi derslerinde konularımızı yaparak yaģayarak öğrenir,öğrendiklerimizi günlük hayatla iliģkilendiririz. YaĢadığımız topluma uyum sağlayacak,bilgi,tutum ve beceriler geliģtirir,çevreye duyarlı,dünya barıģına katkı sağlayacak Ģekilde ilerleriz. Drama derslerinde, bedenimizi keģfeder, yaratıcılığımızın sınrlarını zorlayarak eğleniriz. Halk oyunları ve bale ile müzikle ritmi birleģtirir,jimnastik dersinde esneklik çalıģırız. Müzik,evrensel bir dildir ki, hayatın tüm duygularını uyumlu bir biçimde anlatır. Müzik öyle bir denizdir ki, paçaları sıvar,denizin içine girmeye çalıģırız. Görsel Sanatlarla, duygularımızı, peģinden koģtuğumuz hayallerimizi kağıda dökeriz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK; Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur demiģtir. Bizde onun bu sözüyle ilerliyoruz. Beden Eğitimi derslerinde fiziksel, zihinsel, duygusal yönden geliģirken; tavır ve alıģkanlıklarımız da geliģir. Yüzme derslerinde ise kas ve iskelet yapımızı geliģtirir, farklı yüzme teknikleri öğreniriz. Yeteneklerimizi keģfederek geleceğin Ģampiyonları olmayı hedefliyoruz.

5 Ö Ğ R E N M E L E R Ġ M Ġ Z Ġ K A L I C I K I L A R I Z... Bir dünyadır bize kitaplar... Bilgisayar dersleriyle çağı yakalayıp, teknolojiyi verimli Ģekilde kullanmayı öğrenir,sayfa tasırımları yaparız. Satranç oynayarak beyin jimnastiği yapar,daha iyi düģünür, muhakeme gücümüzü arttırırız.

6 GEZEN BĠLĠR OKUYAN DA... ĠKĠSĠNĠZ DE YAPAN EN ÇOK BĠLĠR... Her yıl derslerimizin amaçlarına göre değiģen gezilerimizle gezip görmedik yer bırakmayacağız. Emirgan Beyaz KöĢk te brunch -Bursa -ġiģli Atatürk Evi-Ġstanbul Modern Sanatlar Müzesi-Sunay Akın Oyuncak Müzesi-Pera Müzesi-Atatürk Arboretumu- Miniatürk-Rasathane-Tarihi Yarımada-Matbaa- Fethiye

7 BĠR DĠL BĠR ĠNSAN... BĠZ HEPĠMĠZ ĠKĠ ĠNSAN SAAT DERS ( 6 DERS LP,4 DERS IL/IE) ARTI ENGLISH CORNER ARTI DRAMA ODASI ARTI CONVERSATION CLUB Ġngilizceyi sınıflarda iģlediğimiz bir ders olmanın dıģında boģ vakitlerimizde uğraģabileceğimiz bir hobi haline getirmemiz amacıyla hazırlanan Ġngilizce KöĢemizde Ġngilizce kitaplar inceler, arkadaģlarımızla paylaģımlarda bulunuruz. Ders dıģı saatlerde yabancı öğretmenimizle konuģma kulübünde bir araya gelir günlük olaylardan bahseder,hobilerimizi gerçekleģtiririz. Kuklalarımız, kostümlerimiz ve okuduğumuz kitaplardaki kahramanlarımızla oyun ve drama odamızda Ġngilizce nin eğlenceli yönünü keģfederiz. Ġngiltere deki Greensted Infant School and Nursery okuyan arkadaģlarımızla skype aracılığıyla sohbet eder, ortak dersler yaparız.

8 ULUSLARARASI PALTFORMLARDA DA BĠZ VARIZ... Cambridge University nin düzenlemiģ olduğu sınavlara 3. sınıf itibariyle katılır, baģarımızla uluslar arası sertifikalar ediniriz. Koordinatörlüğünü yaptığımız Ġngiltere, Fransa ve Polonya ile ortaklaģa yürütülen HAVE A LĠTTLE LOOK AT MY LĠFE adlı etwinning projemizde ortaklarımızla kültürümüz, eğitim sistemimiz ve sosyal hayatımız hakkında bilgi paylaģıyoruz. Avrupa Birliği destekli Comenius kapsamında ICT FOR YOU AND ME projesini Ġngiltere, Polonya, Romanya ve Portekiz ortaklığı ile yürütüyor, ülkemizi gururla temsil ediyor ve eğitim sistemlerinin iyileģtirilmesi üzerine bilgi alıģveriģi yapıyoruz. Cambridge University nin tüm dünyada Ġngilizce öğrenenleri buluģturduğu sosyal paylaģım projesinde Ġspanya nın Colegio Aquila Okulu ile Amazing Animals temasında hazırladığımız kartlarla mektup arkadaģlığı yapıyoruz.

9 V A R L I Ğ I M I Z I D E Ğ E R L E R Ġ M Ġ Z E B O R Ç L U Y U Z... Milli bayramlar onurumuzdur. Her milli bayramda Ata mızı saygı ile anarken bize emanet ettiği Cumhuriyeti yüceltmeye,vatanımız için bir Ģeyler yapmaya söz veririz. Ġstanbul BüyükĢehir Belediyesi Eyüp Kütüphanesi nde görme engelli kardeģlerimiz için kitap seslendirdik. Toplum hizmeti çalıģmalarımızla Milli Eğitim Müdürlükleri nden ödüller alırız.

10 B Ġ R Ġ M Ġ Z H E P Ġ M Ġ Z Ġ H E P Ġ M Ġ Z B Ġ R Ġ M Ġ Z Ġ Ç Ġ N... Sınıf Grup ÇalıĢmaları Değerler Eğitimi Değerler Eğitimi Projesi kapsamında etkinlikler yapar, değerlerimizi yaģatırız. Topluma ve toplumsal olaylara duyarlı geliģiriz. ArkadaĢlarımıza nasıl davranmalıyız? ve Okul kuralları konulu kukla drama çalıģmaları yaparız. Haydi Oynayalım projesi adı altında sınıf içi ve bahçe ortamında geleneksel çocuk oyunları ile ailemizin çocukluğuna gideriz.., Sosyal Beceri, ve BarıĢ EğitimiçalıĢmalarına katılırız. Öğrenci ihtiyaçları doğrultusunda, dikkat, konsantrasyon, hafıza gibi biliģsel geliģimlerimizi güçlendirmeye yönelik çalıģmalar yaparız. Bülten ve Seminerler Anne Baba Okulu Ailerimiz de okullu olur ve Etkili Anne Baba Olma Yolları, ArkadaĢ ĠliĢkileri, Kariyer Planlamada Rolünüz Ne Olmalı? seminerlerine katılır. Okul Öğrenci Kurulu ve Öğrenci Meslisi ÇalıĢmaları Demaokrasi ile öğrenci kurulu ve öğrenci meclisi seçilir,tüm aktivitelerde öncülük yaparız. Teknoloji kullanımı ve sağlıklı beslenme seminerlerine katıldık.doğru bildiğimiz yanlıģlarımızı düzelttik. Bültenlerimizle bildiklerimizi paylaģırız.

11 N E L E R Y A P M I Z ġ I Z N E L E R... Görme Engelliler için Kitap Seslendirdik... Her zaman Spor, Sağlıklı Beslenmeyi Öğreniyoruz ve Teknoloji Kullanımı Seminerlerine katıldık. Vatan Sevgisi Onur Ödülü aldık... ġehirleģme karģısında kaybolan doğal hayata katkıda bulunabilmek için düzenlediğimiz KuĢ Evi projesi baģarıyla hayata geçirik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Bayramının 93. yıl çoģkusunu vakfımızın 28. Onur Yılı çoģkusuyla yaģadık. Birinci Sınıflar olarak Ġngilizce Dersinde Ġngiltere'den Greensted Infant School and Nursery adlı okulun öğrencileriyle online bağlantı kurduk. Monami Pastel Boyaları firmasının Türkiye'deki ilkokullar ve ortaokullar arasında düzenlediği Çocuk ve Çevre konulu resim yarıģmasında ödüller aldık. Cambridge Penfriends Projesi kapsamında Ġspanya nın Colegio Aquila okulu ile mektup arkadaģlığı çalıģmasına baģladık. En sevdiğimiz kitapların yazarlarından Gökçe AteĢ AYTUĞ, ġiirsel TAġ ve Çiğdem GÜNDEġ i okulumuzda ağırladık. Matematik sokağı etkinliği ile matematiğin eğlenceli yönünü tanıttık. Ġngilzce konuģma kulübümüzde yabancı öğretmenlerimizle bol bol pratik yaptık. Ülkemiz için 385 ağaç diktik. Okul dıģı saatlerde öğretmenlerimizle yaptığımız bire-bir çalıģmalarla konularımızı pekiģtirdik. Gelecek için matematik olimpiyatları çalıģmalarına baģladık. Her ay hazırladığımız web bültenleri ile ailemize iģleyiģimizi anlattık,onlara önerilerde bulunduk.

12 Vatan, millet ve insanlık sevgisine sahibiz, Fikir ve vicdan hürriyeti ilkelerini benimsiyoruz, Yurt ve dünya sorunlarına duyarlıyız, Ġnsan ve vatandaģlık haklarına saygılıyız, BarıĢtan ve katılımcı demokrasiden yanayız, Çevreyi koruma konusunda duyarlıyız, Hukukun üstünlüğü ilkesini benimsiyoruz, Sanatsal beğeni ve estetik anlayıģ sahibiyiz, Kendimizle barıģık, üretken ve uyumlu bir kiģilik sahibiyiz. BĠLĠMSEL DÜġÜNCE SAHĠBĠYĠZ ATATÜRK RÖNESANSI NI DEVAM ETTĠRECEK NESĠLLERĠZ ĠSTEK KAġGARLI MAHMUT OKULLARI Eski Edirne Asfaltı No:510 Sultangazi/ İstanbul

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK VE SOSYAL FAALİYETLERİMİZ

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK VE SOSYAL FAALİYETLERİMİZ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK VE SOSYAL FAALİYETLERİMİZ YÖNETİCİLERİMİZDEN MESAJLAR... Kaliteyi hedef almış yönetim ve öğretim kadrosuyla, öğrenci odaklı çalışmalarımız birinci sınıfta oryantasyon

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI

RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü RESMÎ / ÖZEL TEMEL EĞĠTĠM VE ORTAÖĞRETĠM KURUMLARI DEĞERLER EĞĠTĠMĠ VE SOSYAL KÜLTÜREL ETKĠNLĠKLER USÛL VE UYGULAMA ESASLARI 1. Amaç Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Gençlik

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Değerler eğitimi programı kapsamında sorumluluk değeri üzerinde çalışmalarımızı yaptık. SINIF

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları;

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları; NEDEN ÇiZGi OKULLARI Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü Çünkü Çizgi Okulları; Özgün çizgisiyle bireyselleştirilmiş eğitim programı uygulayan bir okuldur. Öğrenci kalabalıkta kaybolmaz. Başarı için bütün

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ

BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ BÜYÜKÇEKMECE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Faaliyetlerimiz Okulumuz 1967 yılında Büyükçekmece Lisesi adı ile açılmıģtır. Ġstanbul un önemli okullarından biri olmakla övünmektedir.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Sene sonu yaklaşıyor. Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL Bizler Utku Koleji Özel İlkokulu DERGİ YAYIN KULÜBÜ öğrencileri olarak bir dergi çıkarmaya karar verdik. Kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Her birimiz yeteneklerimiz doğrultusunda

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

Beslenme Dostu Okul Projesi Yıllık Çalışma Planı

Beslenme Dostu Okul Projesi Yıllık Çalışma Planı Beslenme Dostu Okul Projesi Yıllık Çalışma Planı CUMHURĠYET ORTAOKULU 2016-2017 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI BESLENME DOSTU OKUL PROJESĠ YILLIK ÇALIġMA PLANI HEDEFLERĠMĠZ 1-"Beslenme Dostu Okul Projesi" ile öğrencilerin,

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü HAYAT BİLGİSİ:

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKÖĞRETİM OKULU 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MATEMATİK DERGİSİ

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKÖĞRETİM OKULU 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MATEMATİK DERGİSİ ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL MERSİN İLKÖĞRETİM OKULU 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MATEMATİK DERGİSİ Hazırlık sınıfı öğrencileri pullarla rengarenk sayı tabloları hazırladılar. Hazırlık sınıfı öğrencileri

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI

BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI 1- Beslenme dostu okul politikası ile okulumuzda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması, bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

OKULLARDA GELİŞİMSEL ve ÖNLEYİCİ PDR-3. Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi

OKULLARDA GELİŞİMSEL ve ÖNLEYİCİ PDR-3. Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi OKULLARDA GELİŞİMSEL ve ÖNLEYİCİ PDR-3 Prof. Dr. Serap NAZLI Ankara Üniversitesi KGRP de 5 Ana Müdahale Doğrudan müdahaleler: 1. Psikolojik danıģma 2. Sınıf rehberliği Dolaylı müdahaleler: 3. Konsültasyon

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Etkinlikler

Etkinlikler 2017-2018 Etkinlikler Sayın Velimiz, İzmir Özel Türk Koleji olarak 2017-2018 öğretim yılında ilkokul sınıflarımızın etkinlik programını sınıf ve kampüslere göre dağılımı ile birlikte aşağıda bulabilirsiniz.

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart-04 Mayıs 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ TEMEL DEĞERLER STRATEJİK AMAÇLAR PERSONEL SAYISI OKUL VE ÖĞRENCİ SAYILARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYNAŞTIRMA YOLUYLA EĞİTİME

Detaylı

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz

BİZ SİZ HEPİMİZ. Biz: Hakkımızda I Siz: Misyonumuz I Hepimiz: Vizyonumuz www.tugva.org BİZ Türkiye Gençlik Vakfı, merkezi Türkiye, çalışma alanı dünya olan, yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfı dır. TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ 2013 2014 1. ve 2. SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ BALE KULÜBÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU Öğrencinin, Adı Soyadı :.. Sınıfı:.. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra psikososyal

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU

TED DİYARBAKIR KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU TED DİYARBAKIR KOLEJİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI İLKOKUL VE ORTAOKUL GİRİŞ KILAVUZU 1 2 ÖNSÖZ Bu kitapçık 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında TED Diyarbakır Koleji Özel anasınıfına, Özel ilkokula

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE

HAYAT BİLGİSİ Hayat Bilgisine Yolculuk TÜRKÇE Karşılaştırma Cümleler Konu Tarama Testini Akıllı Türkçe Atölyem Ayın kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU

ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU ÇAĞDAŞ EĞİTİM KOOPERATİFİ ÖZEL 3 MART İLKÖĞRETİM OKULU Uyguladığı kooperatif modeli ile eğitimde ülkemizde tek ve örnek bir kurum olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, kurulduğu tarihten bu yana hep eğitimin

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

İLEDAK İletişim Programlarına Özgü Öğretim Çıktıları

İLEDAK İletişim Programlarına Özgü Öğretim Çıktıları İLEDAK İletişim Programlarına Özgü Öğretim Çıktıları Lisans düzeyindeki bir iletiģim programının değerlendirilmesi için baģvuruda bulunan yükseköğretim kurumu, söz konusu programının bu belgede yer alan

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

Değerli Okurlar; Bu çalıģmalarda emeği geçen çalıģma arkadaģlarıma teģekkür eder, hepinize saygılarımı sunarım. DENĠZ BÜLBÜL KURUM MÜDÜRÜ

Değerli Okurlar; Bu çalıģmalarda emeği geçen çalıģma arkadaģlarıma teģekkür eder, hepinize saygılarımı sunarım. DENĠZ BÜLBÜL KURUM MÜDÜRÜ ÖZEL EĞİTİM BÖLÜMÜ DENİZ BÜLBÜL KURUM MÜDÜRÜ FATMA ÜSTÜNDAĞ MÜDÜR YARDIMCISI BAŞAK EKİN KOTİL ÖZEL EĞİTİM BÖLÜM BAŞKANI SERDAR ÜLGER ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ HASAN DOĞAN ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENİ HAYRİYE BAYRAKTAR

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ULUSLAR ARASI PROJE VE ÇALIŞMALAR COMENIUS PROJE ÇALIŞMALARI Comenius Programı, genel

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU Bolu/Göynük 2018 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI A. EKİM AYI YAPILAN FAALİYETLER 1-

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR Okan Anaokulu olarak akademik ve sosyal becerilerinin denge ve uyum içinde olduğu bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğlenirken öğrenen, çağın gerektirdiği yeniliklere

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ Yaptığımız çalışmalar sonucunda, ilkokul 3 ve 4. sınıflar ile ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflarımızda öğrenim

Detaylı

Bayramın ve bayramlaşmanın önemi hakkında sohbet ettik. Okul büyüklerimizle bayramlaştık.

Bayramın ve bayramlaşmanın önemi hakkında sohbet ettik. Okul büyüklerimizle bayramlaştık. Sevgili Velilerimiz, Çocuklarımızın ailelerinden uzun süre ayrı kaldıkları ilk yer, şüphesiz Anaokulu dur. Bizler Sentez Anaokulu olarak bu süreci sevgimiz ve siz değerli velilerimizin desteğiyle sağlıklı

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

2011-2012 GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI

2011-2012 GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI Şubat Ayı E-Bülteni 1 İÇİNDEKİLER 1. Doğum günü Olan Yıldızlarımız 2. Mihver Dersler 3. Branş Dersler 4. Kulüpler 2 DOĞUM GÜNÜ OLAN YILDIZLARIMIZ

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK

Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE Anlama Akıcı Okuma Söz Varlığı Dilbilgisi Kütüphane MATEMATİK Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL RÜYA ÇOCUK AKADEMİSİ ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ĠLKÖĞRETĠM HAFTASI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL RÜYA ÇOCUK AKADEMİSİ ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ĠLKÖĞRETĠM HAFTASI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL RÜYA ÇOCUK AKADEMİSİ ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİ BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR ĠLKÖĞRETĠM HAFTASI Okulların açıldığı ilk hafta Ġlköğretim Haftası olarak kutlanır. Genel olarak

Detaylı

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR

TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN ÖĞRENCİLERİMİZ TÜRKİYE 1.Sİ OLDULAR AB yi Öğreniyorum.. Avrupa Birliği Platformu ve Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uygulanmakta olan Öğrenciler AB yi Öğreniyor Projesi kapsamında öğrencimiz Rabia ÜZEL Kayseri İl birincisi olmuştur. Öğrencimize

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI PDR Bülteni 2017-2018 Sayı: 07 YÖNDER OKULLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK BİRİMİ ÇALIŞMALARI Yönder Okulları

Detaylı

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ

T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ T.C TUNCELİ VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 07-08 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI ÇALIġMA TAKVĠMĠ EYLÜL AYI ÇALIŞMANIN ADI/TÜRÜ TARİHİ-SAATİ Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları 07 08 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı;.Öğretmenler

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; 2016 yılının kasım ayını da yoğun bir gündemle geride bıraktık. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı

Detaylı

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI

ÖZEL BAŞKENT OKULLARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI AKADEMİK ÇALIŞMA TAKVİMİ ORTAOKUL adanaozelbaskentokulları bilim bizde toplanır bizden yayılır - EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI TAKVİMİ Haziran ( Hafta) Temmuz Ağustos

Detaylı

6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK

6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK 6. TEMA ETKİN VATANDAŞLIK Çocuk Hakları Sorumluluklarımız Sosyal Kulüpler Bağımsızlık ve Bireysel Özgürlük TBMM ve Bizim Bayramımız 4. Sınıf Sosyal Bilgiler 1 1. Aşağıdaki çocuklardan hangilerinin verdiği

Detaylı

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU

I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU ÖZEL ÖZEL CENT OKULLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ I.KANAAT DÖNEM AKADEMİK TAKVİMİ KONU GÜN SORUMLU EYLÜL BİRİM HEDEF KİTLESİ 5. Sınıf Oryantasyon Çalışması 10 Eylül 2018-14 Eylül 2018

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası

KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ Eğitim-Öğretim Yılı. Brifing Dosyası KAVAK İMAM HATİP ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012 2013 Eğitim-Öğretim Yılı Brifing Dosyası Kavak İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü Tel: 362 741 32 39 Adres : Yaşar Doğu Mah. Adnan Menderes Cad. Nu:128 Kavak/SAMSUN

Detaylı

TOKİ İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI

TOKİ İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKİ İLKOKULU/ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ YILLIK ÇALIŞMA PLANI 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TOKİ İLKOKULU-ORTAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ OKUL KOMİSYONUDUR ADI SOYADI Hüseyin ÖZCAN

Detaylı

5 YAġ ARILAR SINIFI OCAK AYI BÜLTEN

5 YAġ ARILAR SINIFI OCAK AYI BÜLTEN 5 YAġ ARILAR SINIFI OCAK AYI BÜLTEN ġġġrler: KIġ BABA, YAĞMUR,MEVSĠMLER,MASAL KAHRAMANLARI, ELEKTRĠK BĠLMECELER GAZETE, DERGĠ,KĠTAP,KAPI,KULAK,BURUN,YÜZ,DĠL,KAR ġarkilar AAA KIġ BABA,SAYILAR, ENERJĠ TASARRUFU,UZAYLILAR

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2012-2015 ETKİNLİK TAKVİMİ

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2012-2015 ETKİNLİK TAKVİMİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2012-2015 ETKİNLİK TAKVİMİ NO ETKİNLİK ADI TARİHİ KATILAN ÖĞRENCİ SAYISI 1 2 3 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ LİVİNG AND DOİNG İN SPACE YGS-LYS HAKKINDA BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALAR

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

ÇĠÇEK GRUBU NĠSAN AYI BÜLTENĠ Hazırlayan: Ġnci Değer

ÇĠÇEK GRUBU NĠSAN AYI BÜLTENĠ Hazırlayan: Ġnci Değer ÇĠÇEK GRUBU NĠSAN AYI BÜLTENĠ Hazırlayan: Ġnci Değer MUSATAFA KEMAL ATATÜRK VE 23 NĠSAN ULUSAL EGEMENLĠK VE ÇOCUK BAYRAMI CANLI-CANSIZ Mustafa Kemal Atatürk ün hayatı ve ülkemize kazandırdıkları Atatürk

Detaylı

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR EĞİTİM YILI Sınıflarına Bilgisayar Yerleştirilerek İnternet bağlanmıştır. sağlandı.

ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR EĞİTİM YILI Sınıflarına Bilgisayar Yerleştirilerek İnternet bağlanmıştır. sağlandı. ÖĞRENCİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR 2011-2012 EĞİTİM YILI 1-1-5 Sınıflarına Bilgisayar Yerleştirilerek İnternet bağlanmıştır 1. BT Sınıfı 2. Kademe Öğrencilerinin kullanımına Açılmıştır 2. Bütün sınıfları eksiklikleri

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ ÖZEL EFDAL ANAOKULU ġubat AYI BÜLTENĠ ġubat AYINDA NELER ÖĞRENDĠK? Tatilde neler yaptığımızı arkadaģ ve öğretmenimizle paylaģtık. Akıllı tahtada kavram çalıģmaları, sunular ve animasyonlar izledik. Okulumuzun

Detaylı

r o rmıanmaıra mar.maıa

r o rmıanmaıra mar.maıa .. r o Marmara Eğitim Vakfı İstanbul rmıanmaıra mar.maıa koreji colleg@ www.mek.k2.tr """'ti /e'nin Dünya Okulu The ı,\,brld School of, marmara koleji marmara college bodrum Marma_ra Eğitim Vakfı bodrum

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2011-2012 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2011 Perşembe Dünya Barış Günü 5-14 Eylül 2011 Pazartesi - Çarşamba 2011 yılı Hizmet

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1. SINIFLAR EKİM AYI UYGULAMALI DERSLER BÜLTENİ DERSLER MÜZİK OYUN VE SPOR

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Bu yıl, ortaokul binasının 3 ve 4. katları da dahil olmak üzere yerleşkemizin

Detaylı

#OkulumPakkan dan Merhaba...

#OkulumPakkan dan Merhaba... Haftalık Bülten Cilt 1 Sayı 7 2 Kasım 2018 #OkulumPakkan dan Merhaba... Beni eskiden tanıyanlar bilirler, bu okulu kurarken ezbersiz eğitim üzerine çok kafa yordum, çok söz söyledim Bilgiye bu kadar kolay

Detaylı

: ARİF ÖZUTKU PSİKOLOJİK DANIŞMAN

: ARİF ÖZUTKU PSİKOLOJİK DANIŞMAN ,. Hazırlayan : ARİF ÖZUTKU PSİKOLOJİK DANIŞMAN Dünyada ergen olmaktan daha zor bir şey varsa o da ergenlik çağındaki bir gencin anne - babası olmaktır. ERGENLİK NEDİR? Ergenlik dönemi, biyolojik, psikolojik,

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Güncelleme Tarihi: 26/08/2015 Sıra 1. Eğitim Bölgesi DanıĢma Kurulu Toplantısı

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ

2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ E Y L Ü L HAF 2014-2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI ÖZEL EVRENSEL OKULLARI ( KOLEJ-FEN LİSESİ-ORTAOKUL-İLKOKUL-OKUL ÖNCESİ ) YILLIK ÇALIŞMA TAKVİMİ GÜN Y A P I L A C A K E T K İ N L İ K L E R E T K İ N L İ K

Detaylı