EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK VE SOSYAL FAALİYETLERİMİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK VE SOSYAL FAALİYETLERİMİZ"

Transkript

1 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK VE SOSYAL FAALİYETLERİMİZ

2 YÖNETİCİLERİMİZDEN MESAJLAR... Kaliteyi hedef almış yönetim ve öğretim kadrosuyla, öğrenci odaklı çalışmalarımız birinci sınıfta oryantasyon süreci ile başlar. Öğrencilerimizin yaşlarına ve seviyelerine uygun, zenginleştirilmiş eğitim öğretim ortamlarında, bilişsel, ruhsal ve sosyal alanlarda sağlıklı gelişmeleri, vizyon sahibi olabilmeleri,uluslararası çalışmalarla ufuklarını genişletebilmeleri amaçlanarak eğitim öğretim süreci yönetilir. İSTEK Vakfı Okulları olarak toplumsal duyarlılığı yüksek, estetik anlayışı olan geleceğin beklentilerine cevap verecek bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz. Bizlerle bu yolculuğa devam eden ve yol arkadaşlığı yaptığımız tüm veli ve öğrencilerimize bize olan inançları ve güvenleri için teşekkür ederiz. Saygılarımla... Ezgi TAŞTEKİN AĞUŞ Okul Müdürü Sevgili Öğrencilerim,her zaman kararlılıkla ve inançla devam edeceğiniz eğitim-öğretim hayatınızın temelinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ışığı altında, okulumuzun da içinde bulunduğu İSTEK Vakfı bünyesinde atılması bizler için onur kaynağıdır.geleceğimizin umudu olan siz çocuklarımızın yetişmesi için bu eşşiz eğitim yuvasını kurup,bizlerin bir arda olmasını sağlayan Vakıf Başkanımıza hepimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.bu eğitim yuvasında esas olan sizlerin kabiliyetlerinize göre yön alıp üretkenliğinizi geliştirmenizdir.tüm idareci ve öğretmen kadromuzla Ata mızın dediği gibi,biliyoruz ki: Sizler hepiniz geleceğin bir gülü,birer ikbal ışığısınız. Nilgün BATURALP Kampüs Müdürü YAYIN KURULUMUZ:Yayın Hakkı Sahibi Ezgi TAŞTEKİN AĞUŞ (Okul Müdürü)- Editör Bengü Seda ŞaMİLOĞLU (sınıf Öğretmeni)-Yazı İşleri 1-A Sarya Bahar BALSAK1-B Melis PİŞİREN,2-A Çağla ALKAN,2-B Sarp SAADETTİNOĞLU,3-ACumali YALÇIN 3-B Poyraz UZUN,3-C Sidar Turan İNCESU,4-A Gökhan AYKUTOĞLU,4-B Dilay ÖKTEN( İstek Kaşgarlı Mahmut İlkokulu Öğrenci Temsilcileri )

3 O K U L H A Y A T I M I Z B A Ş L A R... Oryantasyon Haftasında oyunlarla okula uyum sağlarız. Okulun tüm birimleri bizim eğitimimiz için tasarlanmıştır.en iyi eğitim programları,en iyi öğretmenlerce sunulmak üzere hazırlanmıştır. Akademik süreçler hep kolaydır. Çünkü biz, kazanımlara en uygun eğitim öğretim yöntemleri ile bilgi edinir, düzeltme ve değerlendirme çalışmaları ile de bilgilerimizi kalıcı hale getiririz. Öğretmenlerimizin öğretici ve eğlendirici uygulamaları sayesinde okulu daha çok sever, zihinsel, fiziksel, sosyal ve kültürel olarak akranlarımıza örnek gelişmeler gösteririz. Yeteneklerimiz okul hayatımızın ilk yıllarında tespit edilir ve geliştirilir.

4 D E R S T E N D E R S E K O Ş A R, B İ L G İ İ L E Ç O Ş A R I Z... Türkçe dersinde, okuyoruz, dinliyoruz, anlıyoruz, konuşuyoruz, yazıyoruz ve bu becerileri alışkanlığa dönüştürüyoruz. Matematik dersinde, topluyoruz, çıkarıyoruz, çarpıyoruz, bölüyoruz. Somut modellerle keşfederek öğreniyoruz. Matematiğin estetik ve eğlenceli yönünü keşfediyoruz. Muhakeme ve karar alma becerimizi geliştiriyoruz. Fen Bilgisi dersinde eğlenceli fen deneyleri ile bilime yolculuğa başlıyoruz. Hayat Bilgisi derslerinde konularımızı pekiştirirken yaparak yaşayarak öğrenip,öğrendiklerimizi günlük hayatla ilişkilendiriyoruz. Yaşadığımız topluma uyum sağlayacak,bilgi,tutum ve beceriler geliştiriyoruz.çevreye duyarlı,dünya barışına katkı sağlayacak şekilde ilerliyoruz. Drama derslerinde, bedenimizi keşfediyoruz, yaratıyoruz, eğleniyoruz. Modern Dans ve Halk oyunlarıyla müzikle ritmi birleştiriyoruz. Müzik,evrensel bir dildir ki, hayatın tüm duygularını uyumlu bir biçimde anlatır. Müzik öyle bir denizdir ki, paçaları sıvadık,denizin içine girmeye çalışıyoruz. Görsel Sanatlarla, duygularımızı, hayallerimizi kağıda döküyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK; Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur demiştir. Bizde onun bu sözüyle ilerliyoruz. Beden Eğitimi / Oyun ve Fiziki Etkinlikler derslerinde fiziksel, zihinsel, duygusal yönden gelişirken yeteneklerimizi keşfederek geleceğin şampiyonları olmayı hedefliyoruz.

5 Ö Ğ R E N M E L E R İ M İ Z İ K A L I C I K I L A R I Z... Okuduğumuz kitapların yazarlarıyla söyleşi yapıp, atölye çalışmalarıyla da kitaplarını inceledik ve resimledik. Bilgisayar dersleriyle çağı yakalayıp, teknolojiyi verimli şekilde kullanıyoruz. Satranç, oynayarak beyin jimnastiği yapıyoruz. Daha iyi düşünüyoruz, muhakeme gücümüz artıyor. Turnuvalara katılarak özgüvenimiz artıyor.

6 GEZEN BİLİR OKUYAN DA... İKİSİNİ DE YAPAN EN ÇOK BİLİR... Her yıl derslerimizin amaçlarına göre değişen gezilerimizle gezip görmedik yer bırakmayacağız. Miro Sergisi- Kahvaltı- Meteoroloji- İstanbul Halk Ekmek- Atatürk Arberotumu- Eyüp Oyuncak Atölyesi- Dolmabahçe Sarayı- İstanbul Modern- Sunay Akın Oyuncak Müzesi-Bursa Bilim Müzesi-Tarihi Yarımada

7 BİR DİL BİR İNSAN... BİZ HEPİMİZ İKİ İNSAN SAAT DERS + ENGLISH CORNER + DRAMA ODASI İngilizceyi sınıflarda işlediğimiz bir ders olmanın dışında boş vakitlerimizde uğraşabileceğimiz bir hobi haline getirmemiz amacıyla hazırlanan İngilizce Köşemizde İngilizce kitaplar inceler, arkadaşlarımızla paylaşımlarda bulunuruz. Kuklalarımız, kostümlerimiz ve okuduğumuz kitaplardaki kahramanlarımızla oyun ve drama odamızda İnglizce nin eğlenceli yönünü keşfediyoruz. SKYPE CLASSROOM Uluslararası projelerimiz ile Avrupa ülkelerini online olarak sınıflarımızda ağırlarız. etwinning projelerimizden Look Through Our School s Virtual Window projesi kapsamında Experimental School of Aristotle Üniversitesi ve Ecole Primaire Lamothe okullarının öğrencileriyle, hazırladığımız hayvanlarla ilgili İngilizce sunumlarımızı birbirimizle paylaşır,bu çalışma ile yaşayarak öğrenmenin zevkine varmaya devam ederiz.

8 ULUSLARARASI PALTFORMLARDA DA BİZ VARIZ... PENPALS FROM GREECE 1. Ve 2. sınıflar olarak yeni kültürlerle tanışmak,dil becerilerimizi geliştirmek ve bakış açımızı genişletmek için en iyi yöntemlerden biri Penpals arkadaşlığıdır. Yunanistan ın Experımental School undan edindiğimiz ilk arkadaşlarımızın mektuplarına heyecanla cevap yazıyoruz. YLE (YOUNG LEARNERS ENGLISH) SINAVLARI Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanan, 7-12 yaş arası öğrenciler için eğlenceli ve motive edici YLE (Young Learners English) testleri bu yıl yine okulumuz İSTEK Kaşgarlı Mahmut İlkokulu nda uygulanacak. Starters seviyesinde sınava girerek temel eğitimin ilk ve ikinci kademesindeki çocuklara yönelik üç Cambridge English: Young Learners sınavının birincisini alacağız. Movers sınavına girerek de temel eğitimin ilk ve ikinci kademesindeki çocuklara yönelik olan sınavlardan ikincisini alacağız. Bu sınavlarda okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerimizi test ederek kendimizi uluslararası platformda kanıtlamanın başarısını da yakalamış olacağız. SPELLING BEE A for Apple, B for Ball sloganı ile gerçekleştirdiğimiz Spelling Bee yarışmamız ile üçüncü sınıftaki arkadaşlarımızla çok keyifli zamanlar geçirdik. Her sınıftan üçer öğrencinin katıldığı yarışmamızda İngilizce bilgilerimizi yarıştırdık ve kıyasıya mücadele ettik. Her sınıftan bir kişinin kazandığı ve kaybedenin olmadığı bu yarışmada başarılarından dolayı bütün arkadaşlarımızı kutluyoruz. HEIDI EINSTEIN ile ALFABE AVI 4.sınıflar olarak Almanca dersinde Almancada zor telaffuz edilen ei sesini pekiştirdik. Bu amaçla eğlenceli ve öğretici bir klip hazırladık. Bu klipte Ünlü Alman Bilim Adamı Albert Einstein ın kızı Heidi Einstein ALFABE yi keşfediyor. Bu süreçte yaşanan olayları canlandırıp Almanca bilgimizi yaşayarak ve eğlenerek pekiştiriyoruz.

9 ULUSLARARASI PALTFORMLARDA DA BİZ VARIZ... NORTON KAŞGARLI MAHMUT İLKOKULU NDA Norton Around Turkey yarışması Oxford Üniversitesi Yayıncılık tarafından başlatılan bir yarışmadır. Bizler de ilkokul sınıflar olarak derslerimizde Oxford Incredible English kitabını kullandığımız için bu yarışmaya katılım sağladık. Bu yarışma kitabımızın ana karakteri olan Norton (papağan) kuklası aracılığı ile bizlerin İngilizce etkileşimini arttırıyor. Yarışma 15 Mart ta başlayıp 15 Haziran a kadar sürecektir. Yarışmaya katılmak için Norton kuklasıyla çeşitli aktivitelere katılarak, İngilizce konuşacak ve kukla ile fotoğraflarını elt.oup.com/feature/tr/norton_around_turkey adresine yükleyecekler. Bu resimlerden en çok beğeni alan ilk üç fotoğrafın sahipleri Norton Tişörtü, Norton Kuklası ve Oxford University sertifikası ile ödüllendirileceklerdir. CAMBRIDGE PENFRIENDS PROJESİ Cambridge English Penfriends Proje Yarışması ile dünya çapındaki akranlarımızla bağlantı kurarak İngilizce öğrenmeleri için heyecan verici bir projeye adım attık ve uluslararası geçerliliği olan bir projede yer alma fırsatını yakaladık. Cambridge Penfriends Projesi kapsamında yapmış olduğumuz "Amazing Animals" temalı resimler aracılığıyla İspanya nın Colegio Aquila okulu ile ortaklık kurup, mektup arkadaşlığı çalışması ve farklı paylaşımlar başlattık. Bu projeye katılım sağladığımız ilk konu sevimli hayvan dostlarımız dı. Resimli mektup kartlarımızı hazırlayıp gönderdik. Şimdi de yeni temamız olan Where I live (Yaşadığım yer) konulu resimli kartları hazırlayıp, belirlenen yeni tema ile birlikte farklı ülkelerdeki okullarla ortaklık çalışmalarımızı yaptık.

10 ULUSLARARASI PALTFORMLARDA DA BİZ VARIZ... Cambridge University nin düzenlemiş olduğu sınavlara 3. sınıf itibariyle katılır, başarımızla uluslar arası sertifikalar ediniriz. Koordinatörlüğünü yaptığımız İngiltere, Fransa ve Polonya ile ortaklaşa yürütülen HAVE A LİTTLE LOOK AT MY LİFE adlı etwinning projemizde ortaklarımızla kültürümüz, eğitim sistemimiz ve sosyal hayatımız hakkında bilgi paylaşıyoruz. Avrupa Birliği destekli Comenius kapsamında İngiltere, Polonya, Romanya ve Portekiz ortaklığı ile yürütülen ICT FOR YOU AND ME projesinde ülkemizi gururla temsil ediyor ve eğitim sistemlerinin iyileştirilmesi üzerine bilgi alışverişi yapıyoruz.

11 V A R L I Ğ I M I Z I D E Ğ E R L E R İ M İ Z E B O R Ç L U Y U Z... Milli bayramlar onurumuzdur. Her milli bayramda Ata mızı saygı ile anarken bize emanet ettiği Cumhuriyeti yüceltmeye,vatanımızın geleceği olmaya söz veririz.

12 D E R S D I Ş I E T K İ N L İ K L E R İ M İ Z... AKIL OYUNLARI 3 ve 4.sınıf öğrencileri olarak pratik düşünmeyi, görsel verileri daha iyi yorumlayabilmeyi, zamanı verimli kullanabilmeyi, eğlenerek öğrenmeyi sağlamak amacıyla çeşitli bilmece, bulmaca, zeka oyunları ile eğlenceli vakit geçiririz. DİLİMİZİN DİLİ Dilimizi koruyabilmek için konuşma ve yazmanın günlük yaşamımızdaki yerini, önemini etkili ve güzel konuşabilmek, neler yapabileceğimizi öğrenmek için çalışmalar; etkili ve güzel konuşmanın kişiye neler kazandırabileceği, doğru konuşma, düzgün yazma, duygu ve düşüncelerimizi pürüzsüz anlatma becerisi kazanma konusunda etkinlikler yaparız.. BAHÇE İŞLERİ ETKİNLİĞİ Tarımın ülke kalkınmasındaki yeri ve önemini belirten teorik bilgilendirmelerle birlikte, okulumuzun bahçesinde mevsimsel sebzelerin ekimi çalışmaları yaparız.

13 B İ R İ M İ Z H E P İ M İ Z İ H E P İ M İ Z B İ R İ M İ Z İ Ç İ N... Sınıf Grup Çalışmaları Arkadaşlarımıza nasıl davranmalıyız? ve Okul kuralları konulu kukla drama çalışmaları yaparız. Sosyal Beceri, ve Barış Eğitimi çalışmalarına katılırız. Öğrenci ihtiyaçları doğrultusunda, dikkat, konsantrasyon, hafıza gibi bilişsel gelişimlerimizi güçlendirmeye yönelik çalışmalar yaparız. Anne Baba Okulu Ailerimiz de okullu olur ve Etkili Anne Baba Olma Yolları, Arkadaş İlişkileri, Kariyer Planlamada Rolünüz Ne Olmalı? seminerlerine katılır. Okul Öğrenci Kurulu ve Öğrenci Meslisi Çalışmaları Değerler Eğitimi Değerler Eğitimi Projesi kapsamında etkinlikler yapar, değerlerimizi yaşatırız. Topluma ve toplumsal olaylara duyarlı gelişiriz. Bülten ve Seminerler Demokrasi ile öğrenci kurulu ve öğrenci meclisi seçilir,tüm aktivitelerde öncülük yaparız. Teknoloji kullanımı ve sağlıklı beslenme seminerlerine katıldık.doğru bildiğimiz yanlışlarımızı düzelttik. Bültenlerimizle bildiklerimizi paylaşırız.

14 N E L E R Y A P M I Z Ş I Z N E L E R... Gelişim karnelerimizin yanında ara dönemlerde verilen kazanım karneleriyle akademik ve sosyal gelişimlerimizi takip ettik. Tema değerlendirme ve izleme testleriyle konularımızı pekiştirdik.kendimizi değerlendirdik. İnteraktif uygulamalarla derslerimizi görselleştirdik.. Okul dışı saatlerde öğretmenlerimizle yaptığımız bire-bir veya grup çalışmalarıyla konularımızı pekiştirdik. Ders dışı etkinliklerle yetenek ve isteklerimiz doğrultusunda öğretmenlerimizle bilgi ve becerilerimizi paylaşarak yıl boyunca zevkle çalıştık. Kazanımlara uygun il içi ve il dışı akademik geziler yaptık. Portfolyo sunumları ile ailelerimize öğretmenlik yaptık. Üst düzey matematik etkinlikleriyle matematiğin eğlenceli yönünü tanıttık. İngilzce konuşma kulübümüzde yabancı öğretmenlerimizle bol bol pratik yaptık. İngilizce yazma kulübümüzde her hafta farklı bir konu ile kendimizi yazıda daha iyi ifade ettik. Cambridge Penfriends Projesi kapsamında İspanya nın Colegio Aquila okulu ile mektup arkadaşlığı çalışmasına devam ettik.. Oxford Yayıncılığın düzenlemiş olduğu Norton Around Turkey yarışmasına katıldık.

15 N E L E R Y A P M I Z Ş I Z N E L E R... Milli bayramlara olan bağlılığımızı beyin fırtınası bültenleri ile duyururuz. 10 Kasım da Ata mızı Resmi Devlet töreni ile andık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94. yıl çoşkusunu vakfımızın 29. Onur Yılı çoşkusuyla yaşadık. Anaokulunda okuyan kardeşlerimize oyuncak toplama kampanyası yaptık. Ülkemiz için 398 ağaç diktik. Jüri başkanlığını çocuk kitapları yazarı Onur ŞİMŞEK in yaptığı Bir Sabah Kalktım Herkes 10 Yaşında konulu gazete manşeti yaratma yarışmasını düzenledik. Her ay hazırladığımız web bültenleri ile ailemize işleyişimizi anlattık,onlara önerilerde bulunduk. En sevdiğimiz kitapların yazarlarından Nesteren GAZİOĞLU, Esra TUNCER, Meltem COŞKUNGÜR ve Funda Özlem ŞERAN ı okulumuzda ağırladık. Kumbara etkinliğimiz ile kendi biriktirdiğimiz paralarımızla kitap aldık. Sokak hayvanları için ailelerimizle birlikte kuş evi projesinden sonra mama ve su kabı yaptık.

16 Vatan, millet ve insanlık sevgisine sahibiz, Fikir ve vicdan hürriyeti ilkelerini benimsiyoruz, Yurt ve dünya sorunlarına duyarlıyız, İnsan ve vatandaşlık haklarına saygılıyız, Barıştan ve katılımcı demokrasiden yanayız, Hukukun üstünlüğü ilkesini benimsiyoruz, Çevreyi koruma konusunda duyarlıyız, Sanatsal beğeni ve estetik anlayış sahibiyiz, Kendimizle barışık, üretken ve uyumlu bir kişilik sahibiyiz. BİLİMSEL DÜŞÜNCE SAHİBİYİZ ATATÜRK RÖNESANSI NI DEVAM ETTİRECEK NESİLLERİZ İSTEK KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI Eski Edirne Asfaltı No:510 Sultangazi/ İstanbul

YÖNETĠCĠLERĠMĠZDEN MESAJLAR...

YÖNETĠCĠLERĠMĠZDEN MESAJLAR... 2012-2013 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI AKADEMĠK VE SOSYAL FAALĠYETLERĠMĠZ YÖNETĠCĠLERĠMĠZDEN MESAJLAR... Kaliteyi hedef almıģ yönetim ve öğretim kadrosuyla, öğrenci odaklı çalıģmalarımız birinci sınıfta oryantasyon

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL Bizler Utku Koleji Özel İlkokulu DERGİ YAYIN KULÜBÜ öğrencileri olarak bir dergi çıkarmaya karar verdik. Kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Her birimiz yeteneklerimiz doğrultusunda

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ ULUSLAR ARASI PROJE VE ÇALIŞMALAR COMENIUS PROJE ÇALIŞMALARI Comenius Programı, genel

Detaylı

Değerli Velilerimiz,

Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Bu hafta, ATATÜRK HAFTASI için hazırladığımız Şiir Dinletimizi gerçekleştirdik. Ata mızı sevgi ve saygıyla andık, onunla ilgili slayt sunumlar ve videolar izledik. Bir grup arkadaşımız

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU NİSAN 2015 ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ YAŞAMA SEVİNCİMİZDİR, BUGÜNÜN ÇOCUĞUNU YARININ BÜYÜĞÜ OLARAK YETİŞTİRMEK HEPİMİZİN İNSANLIK

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Değerli Velilerimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılını bugün tamamlamış

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013

İLKOKUL BÜLTENİ DEĞERLİ VELİLERİMİZ TED İSTANBUL KOLEJİ 11 EKİM 2013 İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:4 Hafta:5 Sayı: 5 11 EKİM 2013 DEĞERLİ VELİLERİMİZ 9 günlük Bayram tatilinin hepimize iyi geleceğini düşünüyorum. Oldukça yoğun geçen bir başlangıç dönemi yaşadık.

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR

ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL ACADEMIC CALENDAR ÖZEL KOCAELİ MARMARA ANAOKULU İLKOKULU 2018 2019 AKADEMİK TAKVİM KOCAELİ PRIVATE MARMARA KINDERGARTEN PRIMARY SCHOOL 2018 2019 ACADEMIC CALENDAR AĞUSTOS 2018 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 * MEK

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta:40 Sayı:33 17 Haziran 2016 Değerli Velilerimiz, 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor. Dünyanın ve ülkemizin zor

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 8. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Değerler eğitimi programı kapsamında sorumluluk değeri üzerinde çalışmalarımızı yaptık. SINIF

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Yıl: 7 Hafta:3 Sayı :2 Bülten Tarihi: 23 Eylül 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İL İLKOKUL BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, 2106-2017 Eğitim -Öğretim yılına hızlı bir

Detaylı

YÖRET Yaz Organizasyonu

YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Vakfı olarak her yıl, üniversitelerin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümü öğrencilerinden oluşan Genç YÖRET li liderlerle, ilk ve ortaokul yaş grubundaki çocukları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 28. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Yoğun ve keyifli geçen bir çeyrek dönemin daha sonuna yaklaşıyoruz. Önümüzdeki

Detaylı

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR

AĞUSTOS 2017 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR AĞUSTOS 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 * MEK Kadrosuna Yeni Katılan Öğretmenler İçin Oryantasyon Programı * MEK GENEL KURULU 21 22 23 24 25 26 27 * ın Okula Başlaması "Uyum Kurslarının

Detaylı

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

OKULUMUZU ZİYARET ETTİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ Okulumuz üniversite tanıtım çalışmaları kapsamında 15 Ekim 2015 Perşembe günü Sabancı Üniversitesi yetkililerini konuk etti. Üniversite tanıtımında; kampüs,

Detaylı

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME

ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME ÖZEL ATAFEN İLKOKULU 1. SINIFLAR İNGİLİZCE VELİ BİLGİLENDİRME Öğretmenlerimiz: Esra Akkoyun: 1 A/B Pelin Yaman: 1 C/D ATAFENDE İngilizce programı Avrupa Dil standartları ve çoklu zekâ kuramına uygun olarak

Detaylı

2011-2012 GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI

2011-2012 GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÖKYÜZÜ EĞİTİM KURUMLARI Şubat Ayı E-Bülteni 1 İÇİNDEKİLER 1. Doğum günü Olan Yıldızlarımız 2. Mihver Dersler 3. Branş Dersler 4. Kulüpler 2 DOĞUM GÜNÜ OLAN YILDIZLARIMIZ

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları;

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları; NEDEN ÇiZGi OKULLARI Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü Çünkü Çizgi Okulları; Özgün çizgisiyle bireyselleştirilmiş eğitim programı uygulayan bir okuldur. Öğrenci kalabalıkta kaybolmaz. Başarı için bütün

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart-04 Mayıs 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart-04 Mayıs 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI BEYLERBEYİ ÖZEL ANAOKULU, İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 31.VELİ BÜLTENİ 1 Değerli Velimiz, Sene sonu yaklaşıyor. Aylar süren eğitim ve öğretim maratonunun

Detaylı

Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme

Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme Öğretmenlerimiz: haftada 9 saat 4 A/B Pelin Poyraz 4-C Pelin Yaman 4- D Öznur Bayburt Öğrenci merkezli sınıf çalışmaları, haftada 10 saat

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 36. VELİ BÜLTENİ Bugün ilkokul öğrencilerimizin sergilemiş olduğu sahne performansları da bizleri ayrıca gururlandırdı.

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ ANAOKULU VE KREŞLER HER YERE YAKINIZ Toros Kaş Toros Finike Toros Kumluca Toros Güven Toros Akdeniz Toros İdeal Çocuk Akademisi Toros

Detaylı

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma

EYLÜL GÜN 1.Sınıf 2.Sınıf 3.Sınıf 4.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 Çarşamba 6 Perşembe. 7 Cuma EYLÜL 2018 1 rtesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı 5 6 Perşembe 7 8 rtesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 13 Perşembe 14 15 rtesi 16 Pazar Oryantasyon / 1.Sınıf Velilerine Yönelik Rehberlik Birimi Semineri

Detaylı

Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme

Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme Özel Atafen İlkokulu 4. Sınıflar Yabancı Diller Veli Bilgilendirme Öğrenci merkezli sınıf çalışmaları, haftada 10 saat olan İngilizce derslerini eğlenceli hale getirir. Cambridge Üniversitesi ESOL MOVERS

Detaylı

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014

5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıflar Tanışma Toplantısı Eylül-2014 5. Sınıf Haftalık Ders Programı İngilizce: 12+5 +1= 18 saat (3 öğretmen) Türkçe: 6 saat Matematik: 5 saat Fen: 4 saat Sosyal Bilgiler: 3 saat Din Kültürü: 2 saat

Detaylı

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR

OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR OKAN ANAOKULUDA EĞİTİMDEN YANSIMALAR Okan Anaokulu olarak akademik ve sosyal becerilerinin denge ve uyum içinde olduğu bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Eğlenirken öğrenen, çağın gerektirdiği yeniliklere

Detaylı

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK

BİRLİKTE YAŞAMA VE KARDEŞLİK ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KASIM - ARALIK SAYFASI Birlikte Yaşama Kültürü ve Hoşgörü Gel Bize Katıl Bize! Şarkısını Söyledik Sınıf içinde, arkadaşlarımızla

Detaylı

2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ

2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR EKİM BÜLTENİ Sayın Velilerimiz, 19 Eylül de başladığımız yeni eğitim öğretim yılının ilk ayını dopdolu bir programla geçirdik. Her sınıf düzeyinde

Detaylı

/ karcicegianaokulu.com

/ karcicegianaokulu.com 0216 314 14 76-79 / karcicegianaokulu.com İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ ANASINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN KAMPÜSÜ 6. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ANAOKULU İLKOKUL ORTAOKUL Bu yıl, ortaokul binasının 3 ve 4. katları da dahil olmak üzere yerleşkemizin

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur.

Değerli Velilerimiz, Ana Fikir: Yaratıcılığımızı kullanmak, gelişmemize yardımcı olur. Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 12 Kasım 2018-18

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları

SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları Yapıldı. Renk çalışmalarında; çocukların renk algısını geliştirmek amacıyla üç ana renk vererek ara

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 )

2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (09 Eylül 2013 25 Ekim 2013 ) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR NİSAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Nisan ayında iki yazarımızı Sayın Almıla Aydın ve Sayın Aytül Akal ı okulumuza davet ettik. Yazarlarımız

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır Öğrencinin ilgi alanları, becerileri ve yetenekleri düşünüldüğü zaman kendi öğrenme yöntemlerine göre akademik ve/veya kültürel alanda başarılı olabilir.

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Sayma, rakam-nesne eşleştirme, gruplama çalışmalarına yer verdik. Dikkat ve ayırt etme

Detaylı

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde

ANAFİKİR: Kendimizi tanımamız, sorumluluklarımızı yerine getirmemizde 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (9 EYLÜL-25 EKİM 2013) Sayın Velimiz, Sizlerle daha önce paylaştığımız gibi okulumuzda PYP çalışmaları yürütülmektedir. Bu kapsamda; PYP disiplinler üstü temaları ile ilgili

Detaylı

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ

DEBİP DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DENİZLİ EĞİTİMİNDE BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ DEBİP ZEHRA SUNA MANASIR İLKOKULU / ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YIL SONU DEĞERLENDİRMESİ Raportör Müdür Yardımcısı Hasan ALKIN Okul

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME MEKTUBU 2 Sayın Veli, Bu mektubumuzda, 2015-2016 Eğitim - Öğretim yılı MEV Koleji Özel Güzelbahçe İlkokulu,3. Sınıflar sınıf öğretmenleri zümresi

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ Geleceğin eğitimcileri Medipol de yetişiyor Nitelikli öğretmenler, yeni nesiller üzerinde ömürlük değişim ve etkiler yaratıyor. Yeni nesillere öğretmenlik

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL EKİM 2014) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (8 EYLÜL 2014-17 EKİM 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR

ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR ÜSKÜDAR KAMPÜSÜ 10. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan kaybetmeden,

Detaylı

ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2017

ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2017 ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2017 1 2 3 KURBAN BAYRAMI KURBAN BAYRAMI KURBAN BAYRAMI 4 5 6 7 8 9 10 KURBAN BAYRAMI YENİ ÖĞRETİM YILI İÇİN HAZIRLIKLAR SINIF HAZIRLIKLARI ÖĞRENCİ BİLGİ AKTARIM TOPLANTISI YENİ ÖĞRETİM

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (26 Mart - 04 Mayıs 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ 2013 2014 1. ve 2. SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ BALE KULÜBÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU Öğrencinin, Adı Soyadı :.. Sınıfı:.. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra psikososyal

Detaylı

. Sınıflar EKİM AYI BÜLTENİ

. Sınıflar EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sınıflar EKİM AYI BÜLTENİ Sayın Velilerimiz, 19 Eylül de başladığımız yeni eğitim öğretim yılının ilk ayını dopdolu bir programla geçirdik. Her sınıf düzeyinde

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ SINIFIMIZDAKİ

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ

2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI İLKOKUL BÜLTENİ TED İSTANBUL KOLEJİ Yıl:6 Hafta: 2 Sayı: 2 11 Eylül 2015 Değerli Velilerimiz, Okulumuz açılalı 1 hafta oldu. Her gün tamamlanması gereken işler, planlamalar,

Detaylı

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman!

KAYI OKULLARI. Haftalı NİSAN Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI OKULLARI Haftalı 10-14 NİSAN 2017 Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! Her çocuk bir fidan; hepimiz bir orman! KAYI Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, KAYI Okulları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 33. VELİ BÜLTENİ Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Bilim, Kültür, Sanat Günleri etkinliklerimiz, anaokulu 3 yaş grubundan

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 23. VELİ BÜLTENİ 5 Mart 2014 Çarşamba günü anaokulu Satürn ve Jüpiter sınıfındaki öğrenci velilerimize yönelik İlkokul

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI

BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI BESLENME DOSTU OKUL POLİTİKASI 1- Beslenme dostu okul politikası ile okulumuzda sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın arttırılması, bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 9. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, 10 Kasım Atatürk ü Anma Günü töreni hazırlıkları, ortaokul öğrencilerimizin 1. deneme

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/

BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ REHBERLİK HİZMETLERİ YÜRÜTME KOMİSYONU 1.TOPLANTISI (KS/ ÇALIŞMA TAKVİMİ AĞUSTOS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARININ GELİŞİ BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI İLE PLANLAMALARIN YAPILMASI BÖLÜM VE ZÜMRE BAŞKANLARI TOPLANTISI (İTS/10.00- BÖLÜM VE

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 3. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı